Dankjewel!!!quote:Op donderdag 23 december 2021 21:05 schreef Yinny het volgende:
[..]
Dit recept is zonder gepasteuriseerde eieren!
https://rutgerbakt.nl/alle-recepten/bastogne-parfait/
Die van het zusje kun je ook met gewone eieren makenquote:
quote:Vandaag doe ik het makkelijk:
carpaccio vooraf
Kip met paddestoel en roomsaus uit de oven + aardappelgratin torentje (Aviko) uit de oven + sperzieboontjes als hoofdgerecht
Chocolademousse toe.
Máár: de kip moet 35 minuten in de oven bij 180 graden. En de aardappelgratintorentjes 25 minuten bij 220 graden
Hoe fiks ik dat? Ik heb maar 1 oven...
HELP!
Ik zou het tegelijk met de kip er in doen. Je temperatuur is lager maar als je het langer er in doet moet het goed gaanquote:
Thanks!quote:Op vrijdag 24 december 2021 19:05 schreef Goitske het volgende:
[..]
Ik zou het tegelijk met de kip er in doen. Je temperatuur is lager maar als je het langer er in doet moet het goed gaan
Evt als de kip er uit gaat en je gratin is nog niet knapperig even de gril er op voor een paar min
Fijn! Soms is gewoon lager en langer de oplossingquote:Op vrijdag 24 december 2021 19:08 schreef Whiskers2009 het volgende:
[..]
Thanks!
Edit: het is goed gelukt!
Ik moet alleen nog even de karamel saus maken voor de Bastogne parfait maar twijfel hoe ver van te voren dit goed blijftquote:Op zaterdag 25 december 2021 11:01 schreef Tuindier het volgende:
Prachtig @:Goitske !
Hier staat het ijs te draaien. Tijd om tomaten te gaan ontvellen. Ik vind het wel lekker dar mijn diner dit jaar een stuk minder uitgebreid is.
Dat vraag ik me ook af. Ik wil deze sticky toffee pudding maken, maar denk dat die vers toch het lekkerste is. Ik zal dus wel vast de dadels in de melk koken, maar daarna gewoon alles klaarzetten zodat het de oven in kan als we aan het hoofdgerecht gegaan.quote:Op zaterdag 25 december 2021 11:03 schreef Goitske het volgende:
[..]
Ik moet alleen nog even de karamel saus maken voor de Bastogne parfait maar twijfel hoe ver van te voren dit goed blijft
Ik ga ook vlak voor het eten de karamel saus maken want het moet wel afkoelenquote:Op zaterdag 25 december 2021 12:58 schreef Tuindier het volgende:
[..]
Dat vraag ik me ook af. Ik wil deze sticky toffee pudding maken, maar denk dat die vers toch het lekkerste is. Ik zal dus wel vast de dadels in de melk koken, maar daarna gewoon alles klaarzetten zodat het de oven in kan als we aan het hoofdgerecht gegaan.
quote:
Ziet er ook zo heerlijk en mooi opgemaakt uit!quote:Op zaterdag 25 december 2021 19:19 schreef madeliefff het volgende:
Mijn dessert voor dit jaar: bastogneparfait
[ afbeelding ]
Thxquote:Op zaterdag 25 december 2021 19:28 schreef Aoibhin het volgende:
[..]
Ziet er ook zo heerlijk en mooi opgemaakt uit!
Heel mooi!quote:Op zaterdag 25 december 2021 19:19 schreef madeliefff het volgende:
Mijn dessert voor dit jaar: bastogneparfait
[ afbeelding ]
Liefst had ik per persoon een bordje opgemaakt maar iets met kinderen enzo die het liefst er gewoon in duikenquote:
Dit was een succesquote:Op vrijdag 26 november 2021 12:57 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Er is nog geen echt plan. Een soort van queso fundido maar dan meer fonduig dan dippig. Ofzo. Weet ik veel.
Dit ging over lenterollen met gekonfijte eend.quote:
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |