abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
  vrijdag 19 november 2021 @ 18:49:13 #1
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_202248603
Ik ben niet TS
----
Ik zie hier zo gauw geen Baudet topic. Misschien zie ik het over het hoofd en dan kan dit topic dicht. In het andere geval ben ik benieuwd naar jullie bevindingen.

Zoals bekend heect Baudet zich inmiddels fanatiek ingelaten met complotdenkers en doet hij hier zelf ook vrolijk aan mee. Verder staat hij bekend om zijn antisemitische uitspraken, waarvan hier een mooi draadje:
twitter


En gisteren kwamen daar zijn homofobe aids uitspraken bij: https://www.ad.nl/show/hu(...)et-zwijgen~a132ca68/
“For me, it is far better to grasp the Universe as it really is than to persist in delusion, however satisfying and reassuring.”
  vrijdag 19 november 2021 @ 18:55:00 #2
494613 ThierryPicking
Absolute selectieve waarheid!
pi_202248709
Op twitter open ik elke ochtend zijn posts. Super lachen maar ook tenenkrommend wat zijn volgers online plaatsen. Heerlijk wakker worden en toch heel gnant dat dit kan in dit land en we hem ervoor betalen van belastinggeld. Baudet zelf doet het geavanceerder maar het blijft gewoon zijn businessmodel. Zolang 1 zetel overblijft zal hij salaris behouden.

Die hele speech in september over corana en the great reset is allang gedebunked met onderbouwing en links. Uiteraard past dat niet in zijn businessplan en dus blijft hij roeptoeteren.

Ik zou wel lachen als blijkt dat hij toch gevaccineerd is en zijn volgers dat gaan verdedigen O+
Taalfouten zijn happy little accidents
  vrijdag 19 november 2021 @ 21:43:11 #3
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_202252935
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  zaterdag 20 november 2021 @ 21:53:19 #4
66444 Lord_Vetinari
Si non confectus non reficiat
pi_202269289
Dit is het frisse zooitje dat Baudet leidt en waar de partij ‘trots op is’:

twitter
En morgen pleurt men in Wuhan
Nog een vleermuis in een pan
pi_202328300
- Als het in het parlement niet is toegestaan dan gaan we dat hier niet nog eens overdoen. Verder is dit een linkdump en heeft de FvD de gewoonte om te knippen en te plakken in hun zogenaamde parlementsfilmpjes -

[ Bericht 42% gewijzigd door Tijger_m op 25-11-2021 18:06:45 ]
pi_202328339
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 november 2021 18:55 schreef ThierryPicking het volgende:
Die hele speech in september over corana en the great reset is allang gedebunked met onderbouwing en links.
Die speech (youtube.com/watch?v=hrLObEpgMj8 ) was voornamelijk een kijk op de toekomst, dat kan je niet "debunken", daar zal je een andere kijk tegenvoer moeten zetten die je meer waarschijnlijk acht. Hij had het over de QR-maatschappij, en dit lijkt die kant op te gaan https://www.trouw.nl/buit(...)ies-genoeg~bc841925/

Begin dit Jaar was Baudet de enige die zei dat we een digitaal vaccinatie paspoort zouden krijgen, dat voor tweedeling zou zorgen, dat we meer vrijheid zouden verliezen, etc. En alle andere politici, en de meeste Nederlanders, geloofden toen nog in het "nog even doorzetten, we zijn er bijna".

Ik denk zelf ook dat we meer zoals China worden. Hier een eerder bericht van mij:

quote:
0s.gif Op woensdag 17 november 2021 01:23 schreef HayeOpReis het volgende:
Ik zie veel veranderingen. Er is een centralisering van macht gaande, van NL naar EU, en naar NGOs zoals het WHO en naar grote bedrijven. youtube.com/watch?v=HRLw6trwXco&ab_channel=CNBCInternationalTV Klaus Schwab vind dit juist goed, hij vind corona een "unique opportunity" en China doet het volgens hem heel goed, maar "other countries with more personal freedoms have more difficulty to get control over the virus". Rutte heeft "veel respect" voor Schwab: youtu.be/jjPAr3YFktk?t=141

Grondrechten zijn minder belangrijk geworden, want "het kan even niet anders, want crisis", zoals ze dat vorige winter ook zeiden, en in de toekomst waarschijnlijk weer gaan zeggen. Zie ook motie van Omtzicht: https://www.tweedekamer.n(...)19373&did=2021D41590 Er worden allerlei wetten veranderd, zoals dat het virus de A-status heeft gekregen, maar ook die wetten die (gaan) bepalen dat werkgevers naar een coronabewijs mogen vragen. Dit soort wetten gaan niet zomaar weer weg. Net zoals die hele QR controle infrastructuur echt niet helemaal wordt ontmanteld, ze verzinnen wel toepassingen. Er is niets zo permanent als een tijdelijke overheidsmaatregel.

En kijk eens naar de steeds grotere bevoegdheden van de AIVD, zoals het een paar jaar geleden invoeren van de "sleepwet" https://www.amnesty.nl/me(...)nsenrechten/sleepwet waarmee de overheid alles van je in de gaten mag houden, maar je daar niets van merkt. En kijk eens naar hoe overheden steeds meer samenwerken met Big Tech youtube.com/watch?v=B00RVN27pt8&t=39s&ab_channel=DigitalEU , zodat de overheden het censureerwerk niet zelf hoeven te doen. Is het je wel opgevallen dat de mensen die kritisch zijn op het coronabeleid vaak worden verwijderd van sociaal media? Het is mij wel opgevallen, want het is mij vaak overkomen. En de meerderheid vind dat wel okay, omdat ze het er toch niet mee eens waren. Maar we hebben nu al een systeem gecreerd waar je niet meer vrijelijk kan discussiren op social media over bepaalde onderwerpen. En dan gaat het echt niet alleen over vergezochte complottheorien, ook wetenschappers met een kritisch kijk, worden verwijderd of monddood gemaakt. Bijvoorbeeld Sam Brokken. YouTube verwijderd alles wat niet in lijn is met het WHO https://edition.cnn.com/v(...)ss-reliable-sources/ , dus ook wetenschappers met andere inzichten. En trouwens, door wie denk jij dat de fack-checkers worden betaald?

En dan heb je lange termijn trends, zoals dat we steeds meer slimme apparaten krijgen, naast je smartphone, een slimme meter, een slimme auto, koelkast, etc. Overal zit gps in, een cameraatje, en overal mag de overheid een achterdeurtje in hebben. Wist je dat de AIVD het recht heeft om al je apparaten te hacken https://www.privacybarome(...)internet_afluisteren ?

En wat denk je van de Digitale Euro https://www.dnb.nl/innova(...)o-wat-waarom-en-hoe/ , de nieuwe "Central bank digital currencie" van de EU. Dit is een soort CENTRAAL geregelde crypto valuta, een bankrekening die je hebt bij de centrale bank. Er is geen enkele logische reden waarom dit zou moeten bestaan, anders dan controle. De verwachting is dat contant geld langzaam verder wordt afgebouwd en dat we op deze digitale euro overgaan. En dan kan de EU al je geldzaken inzien. En je rekening blokkeren, als jij in hun ogen een gevaar bent. Dan kan je nergens meer je boodschappen betalen.

En wat denk je van de plannen van een Europese Digitale Identiteit, de Europese overheid die al je documenten beheerd, zoals Identiteitskaart, loonadministratie, e.d. https://ec.europa.eu/info(...)-digital-identity_nl Dan kunnen al je medische gegevens uit je patintendossier van je huisarts er ook wel aan gekoppeld worden: https://digital-strategy.(...)ronic-health-records En hier wordt natuurlijk ook je portemonnee met digitale euros aan gekoppeld . Het idee is ook dat je via deze identiteit internet toegang hebt!!! En dan is er volledige controle.

En gooi hier nog eens Artificial Intelligence overheen en dan kunnen ze je er zo uitpikken als je je kritisch uitlaat of wil gaan demonstreren. Dan worden de middelen bijna onbeperkt om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen.

En dan de trend van transhumanisme https://nl.wikipedia.org/wiki/Transhumanisme , je gaat de mens aanpassen aan het systeem, dus niet een natuurlijke leefomgeving creren waar de mens zich prettig bij voelt. Ik verwacht dat dit steeds meer opgedrongen gaat worden. Op medisch vlak zie je dit met het opgedrongen corona vaccin, maar ook wel met ADHD medicatie en antidepressiva, de mens aanpassen aan het groepsbelang. Het is de verwachting dat dit door gaat zetten. Ook met virtuele werelden en de nieuwe Neurolink technieken van Elon Musk.

Het zal je altijd worden gebracht alsof het in je voordeel is (net als het vaccin). En alles is eerst vrijwillig, zonder dwang of drang. En als bijna iedereen er gebruik van maakt, dan heb je geen keuze meer.

Jij vind dat jij niets te verbergen hebt. Zet dan eens op het dit forum: je naam, adres, geboortedatum, je pincode, google emailadres en wachtwoord, wat persoonlijke foto's en je medische gegevens? Iedereen heeft wel iets te verbergen. Maar het gaat ook niet om jou. Het gaat om mensen die kritisch zijn op de overheid, klokkenluiders, dat zij beschermt worden tegen de overheid. Dat zal moeilijk worden als de overheid met een druk op de knop kan zorgen dat deze mensen geen internettoegang krijgen, geen toegang tot hun geld, geen toegang tot al het maatschappelijke leven: ineens overal rode vinkjes.

Even samenvatten: de trends gaan richting minder individuele vrijheid, minder zeggenschap over je leven, meer surveillance, meer overheidscontrole. Ik vind inderdaad dat we meer worden zoals China. Denk jij dat het hier blijft zoals het is? Waarom?

Ik had een Chinese vriendin, zij hield zich niet met politiek bezig en voor haar was China een heel vrij land. Die Oeigoeren, daar wist ze weinig van.


[ Bericht 4% gewijzigd door HayeOpReis op 25-11-2021 15:05:41 ]
pi_202328389
- Deugmensen doen we niet hier. Mensen zijn mensen, klaar. -

[ Bericht 88% gewijzigd door Tijger_m op 25-11-2021 18:02:15 ]
  donderdag 25 november 2021 @ 09:14:55 #8
478082 VoMy
Seksloos kutventje
pi_202329470
Ik vraag me af bij hoeveel coronadoden de FvD'ers en Thierry tevreden zijn. Vijftigduizend? Honderdduizend? Wat is het streefcijfer?
  donderdag 25 november 2021 @ 09:52:33 #9
494613 ThierryPicking
Absolute selectieve waarheid!
pi_202329884
quote:
0s.gif Op donderdag 25 november 2021 02:13 schreef HayeOpReis het volgende:
Ik denk zelf ook dat we meer zoals China worden. Hier een eerder bericht van mij:
Ja en daar zit hem de crux. Ik denk dat we in een tijdelijke (!) crisis zitten en dus dat de maatregelen weer weg gaan. Misschien dat we elk jaar een booste prikkie krijgen maar die qr code zie ik echt niet blijven.

Dan een hele lange post maken over technologie die je eventueel zou kunnen gebruiken voor een Orwell maatschappij getuigd van bijzonder weinig vertrouwen in de overheid.

Mij lijkt een patientendossier heel handig want minder administratie in het ziekenhuis. Jij zie die handigheid als optie voor meer controle. Ik zie de georganiseerde misdaad verharden en heb dus geen enkel probleem met extra rechten voor de AIVD. Jij ziet Chinese toestanden. Hier ga je dus nooit uitkomen.

Leef in het nu, veel gezonder voor je rikketik ;)
Taalfouten zijn happy little accidents
pi_202329950
quote:
14s.gif Op donderdag 25 november 2021 09:52 schreef ThierryPicking het volgende:

[..]
Ja en daar zit hem de crux. Ik denk dat we in een tijdelijke (!) crisis zitten en dus dat de maatregelen weer weg gaan. Misschien dat we elk jaar een booste prikkie krijgen maar die qr code zie ik echt niet blijven.
Inderdaad, al die mensen die doen alsof de maatregelen nooit worden afgeschaft zijn heel vermoeiend. Die hebben gemist dat dingen als de avondklok, lockdownsen zelfs de anderhalve meter en de mondkapjes allemaal zeer snel (eigenlijk te snel) zijn afgeschaft.

We hadden voor corona ook niet meer de maatregelen die ooit bij de Spaanse griep zijn ingevoerd...
Misschien is er geen gevoel dat groter geluk geeft dan dat men voor andere mensen iets kan betekenen (Dietrich Bonhoeffer )
pi_202331155
quote:
0s.gif Op donderdag 25 november 2021 02:13 schreef HayeOpReis het volgende:

Ik denk zelf ook dat we meer zoals China worden. Hier een eerder bericht van mij:
[..]

Wat heeft onze regering daarbij te winnen?
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
  donderdag 25 november 2021 @ 13:31:07 #12
110057 AgLarrr
Rara Temporum Felicitas
pi_202333141
quote:
0s.gif Op donderdag 25 november 2021 02:13 schreef HayeOpReis het volgende:

[..]
Die speech (youtube.com/watch?v=hrLObEpgMj8 ) was voornamelijk een kijk op de toekomst, dat kan je niet "debunken", daar zal je een andere kijk tegenvoer moeten zetten die je meer waarschijnlijk acht. Hij had het over de QR-maatschappij, en dit lijkt die kant op te gaan https://www.trouw.nl/buit(...)ies-genoeg~bc841925/

Begin dit Jaar was Baudet de enige die zei dat we een digitaal vaccinatie paspoort zouden krijgen, dat voor tweedeling zou zorgen, dat we meer vrijheid zouden verliezen, etc. En alle andere politici, en de meeste Nederlanders, geloofden toen nog in het "nog even doorzetten, we zijn er bijna".

Ik denk zelf ook dat we meer zoals China worden. Hier een eerder bericht van mij:
[..]

De feitelijke ontwikkelingen die je schetst die zie ik ook. Maar in mijn beleving verwar jij hier kunnen ook automatisch voor willen. Dus omdat die dingen technisch (zouden) kunnen, wil onze overheid dat ook, en gebeurt het vervolgens (dus) ook.

Ik volg alleen je eerste stelling: ja, die dingen kunnen. En ja, we moeten er dus zeker voor waken of en hoe bevoegdheden en rollen in de wet worden verankerd en hoe ze zich verhouden tot onze grondrechten als wij een vrije samenleving willen blijven (kom maar door met dat constitutioneel hof!). Maar ik dicht onze overheid niet die kwade intentie toe - zij is niet inherent uit op die mate van controle, laat staat zo'n systeem. En als zou ze het willen, dan vertrouw ik onze instituties voldoende om dat te kunnen voorkomen.
"Ill fares the land, to hastening ills a prey;
Where wealth accumulates, and men decay"

- Oliver Goldsmith, The Deserted Village
pi_202336806
quote:
14s.gif Op donderdag 25 november 2021 09:52 schreef ThierryPicking het volgende:
Ja en daar zit hem de crux. Ik denk dat we in een tijdelijke (!) crisis zitten en dus dat de maatregelen weer weg gaan.
Het gaat om alle veranderingen die niet meer zomaar weg gaan. De linkjes in het stukje dat ik heb geschreven werkten eerst niet, nu wel. Kijk er eens na.

quote:
14s.gif Op donderdag 25 november 2021 09:52 schreef ThierryPicking het volgende:
Dan een hele lange post maken over technologie die je eventueel zou kunnen gebruiken voor een Orwell maatschappij getuigd van bijzonder weinig vertrouwen in de overheid.
Het is niet zomaar "technologie", die "eventueel" gebruikt zou kunnen worden, het zijn ideen en plannen van de EU en veranderingen in de maatschappij. Net zoals begin dit jaar het vaccinatiepaspoort een plan was van de EU.

Ik zie vaak dat mensen vinden dat vertrouwen in de overheid iets goeds is. Ik denk juist dat je de overheid niet moet vertrouwen, zodat de overheid altijd transparant en "accountable" moet zijn. Dat je individuele vrijheden en rechten altijd beschermt moeten worden. Zo hebben we dat in Nederland altijd gedaan (zie grondrechten), en daardoor hadden we een prettige maatschappij. Over vertrouwen en transparantie van de overheid, hier een goed verhaal van Pieter Omtzicht (het eerste half uur is zijn toespraak)


quote:
14s.gif Op donderdag 25 november 2021 09:52 schreef ThierryPicking het volgende:
Mij lijkt een patientendossier heel handig want minder administratie in het ziekenhuis. Jij zie die handigheid als optie voor meer controle. Ik zie de georganiseerde misdaad verharden en heb dus geen enkel probleem met extra rechten voor de AIVD. Jij ziet Chinese toestanden. Hier ga je dus nooit uitkomen.
Het zal altijd gebracht worden voor je eigen veiligheid en voor je eigen gemak. En de meeste mensen bij de overheid die dit soort systemen instellen, hebben ook de beste intenties. Maar het gaat er om of dit soort systemen in de toekomst misbruikt kunnen worden in het nadeel van de bevolking. Als de kans hoog is, dan moet je het niet doen.

We hebben al Chinese toestanden, het vaccinatiepaspoort is een social credit system. Nu nog gericht op n soort gedrag, of je het vaccin neemt, maar makkelijk uitbreidbaar.

Wees niet naef.
  Moderator donderdag 25 november 2021 @ 18:09:49 #14
54278 crew  Tijger_m
42
pi_202336914
quote:
0s.gif [b]Op [url=https://forum.fok.nl/topic/2627901/1/50#p20233
Het zal altijd gebracht worden voor je eigen veiligheid en voor je eigen gemak. En de meeste mensen bij de overheid die dit soort systemen instellen, hebben ook de beste intenties. Maar het gaat er om of dit soort systemen in de toekomst misbruikt kunnen worden in het nadeel van de bevolking. Als de kans hoog is, dan moet je het niet doen.

We hebben al Chinese toestanden, het vaccinatiepaspoort is een social credit system. Nu nog gericht op n soort gedrag, of je het vaccin neemt, maar makkelijk uitbreidbaar.

Wees niet naef.
Oh, maar de FvD tribunalen gaan wel ineens weg? Waarom roep je daarvoor niet hetzelfde, eigenlijk en waarom betoon jij je een voorstander van dergelijk gedrag?

Kortom, je bent prima bereid om Nederland als China te maken mits het volgens jouw ideologie gaat.
"The enemy isn't men, or women, it's bloody stupid people and no one has the right to be stupid." - Sir Terry Pratchett.
  donderdag 25 november 2021 @ 18:14:11 #15
494613 ThierryPicking
Absolute selectieve waarheid!
pi_202336973
quote:
0s.gif Op donderdag 25 november 2021 18:02 schreef HayeOpReis het volgende:
Ik zie vaak dat mensen vinden dat vertrouwen in de overheid iets goeds is. Ik denk juist dat je de overheid niet moet vertrouwen, zodat de overheid altijd transparant en "accountable" moet zijn. Dat je individuele vrijheden en rechten altijd beschermt moeten worden.
Ja maar dan zijn we weer terug bij af want ik vind dat een crisis voor extreme maatregelen mag zorgen. Dat je graag grondrechten hebt en zo is heel leuk maar als je op land niveau wil besturen moet je soms hele moeilijke keuzen maken.

En prima om de overheid te controleren. Die toeslagen affaire is een enorm zwart iets. Maar om nu technologie maar in de ijskast te houden want stel dat het, op een dag, mogelijk, je weet het nooit, een verkeerd iemand kan het misbruiken..... het is me allemaal veel te paniekerig en ik ben een nerd dus ik houd van die technologie. O+
Taalfouten zijn happy little accidents
  donderdag 25 november 2021 @ 18:37:52 #16
478082 VoMy
Seksloos kutventje
pi_202337302


Lekker gewerkt Thierry. Ongelofelijke zak hooi dat ie is.
pi_202342213
- Klachten of opmerkingen over de moderatie horen in POL FB, niet in het topic -

[ Bericht 91% gewijzigd door Tijger_m op 26-11-2021 01:33:03 ]
  vrijdag 26 november 2021 @ 08:51:37 #18
478082 VoMy
Seksloos kutventje
pi_202345632
quote:
0s.gif Op woensdag 10 november 2021 11:42 schreef Hanca het volgende:

[..]
Nee, zo goed gaat dat niet: https://www.despecialist.(...)laat-gereageerd.html

En in Zweden wonen mensen minder dicht op elkaar en is er ook minder een cultuur van bij elkaar komen.

Portugal is een veel beter voorbeeld: https://www.ad.nl/buitenl(...)n-portugal~a030ac1e/
quote:
0s.gif Op woensdag 10 november 2021 12:00 schreef VoMy het volgende:

[..]
Portugal moet nog voor het einde van het jaar de maatregelen aanscherpen, wacht maar af. Ook daar is gewoon een stijging van het aantal gevallen zichtbaar. Journalisten gebruiken de toestand in landen vaak om succes van beleid te duiden, waar ze de richting van de coronatoestand zouden moeten gebruiken.
Het heeft 2 weken geduurd.
pi_202345965
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 november 2021 08:51 schreef VoMy het volgende:

[..]
[..]
Het heeft 2 weken geduurd.
Ze zitten op 3000 positieve tests per dag, dus of de maatregelen dan nog zo verschrikkelijk noodzakelijk zijn kun je je afvragen. Dat lage aantal bewijst wel het positieve effect van de vaccinaties.

In NL zouden we met dat aantal positieve tests en die vaccinatiegraad denk ik niet of nauwelijks maatregelen hebben.
Misschien is er geen gevoel dat groter geluk geeft dan dat men voor andere mensen iets kan betekenen (Dietrich Bonhoeffer )
pi_202346676
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 november 2021 09:19 schreef Hanca het volgende:

[..]
Ze zitten op 3000 positieve tests per dag, dus of de maatregelen dan nog zo verschrikkelijk noodzakelijk zijn kun je je afvragen. Dat lage aantal bewijst wel het positieve effect van de vaccinaties.

In NL zouden we met dat aantal positieve tests en die vaccinatiegraad denk ik niet of nauwelijks maatregelen hebben.
Nieuwe maatregelen hier per 1 December:

https://www.theportugalne(...)s-for-portugal/63779
Aut viam inveniam, aut faciam
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
  vrijdag 26 november 2021 @ 13:27:11 #21
498131 Donaldson
'tisjeboydonnie
pi_202349290
twitter
Zeer stabiel genie.
pi_202349526
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 november 2021 13:27 schreef Donaldson het volgende:
[ twitter ]
Corona stelt volgens Baudet toch geen reet voor? Waarom zijn artsen dan wanhopig en moet de zorg worden opgeschaald?
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
pi_202355484
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 november 2021 13:51 schreef KoosVogels het volgende:

[..]
Corona stelt volgens Baudet toch geen reet voor? Waarom zijn artsen dan wanhopig en moet de zorg worden opgeschaald?
Omdat elke seizoensgriep een probleem is, de datum is juist omcirkeld zodat zelfs jou dat niet zou ontgaan.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
  vrijdag 26 november 2021 @ 19:53:31 #24
75043 Hexagon
Vreemd Fenomeen
pi_202355616
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 november 2021 13:27 schreef Donaldson het volgende:
[ twitter ]
Ah heeft Baudet dat toverstafje waar je ineens meer personeel mee maakt.
  zaterdag 27 november 2021 @ 00:42:10 #25
478082 VoMy
Seksloos kutventje
pi_202360386
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 november 2021 19:48 schreef Weltschmerz het volgende:

[..]
Omdat elke seizoensgriep een probleem is, de datum is juist omcirkeld zodat zelfs jou dat niet zou ontgaan.
Maar 12 oktober 2018 was er geen griepgolf hahaha.
Welke goedwerkende medicijnen trouwens verbieden 'ze' en welk bewijs of welke kennis heeft Baudet over de werking van die medicijnen? Hoe goed werken ze, kun je dat kwantificeren in beperking van transmissje, van besmetting, van zkh-opname, van ic-opname, bij voorkeur per leeftijds- en risicogroep? Dat zou dan toch fijn zijn om te weten, ik neem aan dat deze kennis beschikbaar is als Thierry ernaar refereert...

Overigens geven artsen vooral aan dat opschalen bijna niet kan, maar Baudet praat dan ook vooral met de stemmen in zijn hoofd en die paar fascisten die hij nog om zich heen duldt.

Altijd leuk als je weer de woorden van je leider moet verdraaien om de tegenspraken voor jezelf eruit te filteren. Een bizarre vorm van hersengymnastiek en cognitieve dissonantie, om daarna weer snel uit te loggen als er wordt doorgevraagd en je jezelf geconfronteerd ziet met letterlijke debiliteiten die de Fhrer voor Democratie dagelijks produceert.

Op naar de 50k doden door desinformatie. Jullie zijn goed op weg om ze te veroorzaken, kun je mooi op je cv zetten! :)

[ Bericht 10% gewijzigd door VoMy op 27-11-2021 00:47:23 ]
pi_202403888
ai... verraad aan de grote geniale roerganger.
quote:
Eerste Kamerlid Paul Frentrop van Forum voor Democratie volgt niet zijn partijleider Thierry Baudet in diens oproepen aan mensen om zich niet te laten vaccineren. Tijdens een debat meldde hij, uitgedaagd door zijn voormalig partijgenoot Henk Otten, dat hij zelf wel gevaccineerd is.
https://www.ijmuidercourant.nl/cnt/dmf20211130_14927775
abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')