abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_199905102


Hartelijk welgekomen bij alweer de vijfde editie van de FPCL, de FOK! Premier Cycling League. Na een raar jaar, een vreemde tijd, gaan we weer met goede moed een nieuw wielerseizoen in. Wie laat zich niet gek maken door de corona en gaat ervandoor met de kampioensschaal, speciaal voor dit vijfjarig jubileum een plastic editie?!

Wie heeft de beste microanalyse (DRT'ers vinden dit een leuke verwijzing) gemaakt van de wielerwereld en kan dit koppelen aan de beste strategie tijdens het bieden? Dat gaan we allemaal meemaken het komende wielerseizoen.

De FPCL wordt afgewerkt in competitievorm; elke week neemt jouw team het op tegen het team van een andere user. Met een beetje geluk scoor je met een team vol kneuzen een vijfde plaats, waar een team vol toppers geen topklassering garandeert. Maar een goed team is op zich toch ook wel handig. Ik zou de managers dan ook willen adviseren om uren, zo niet dagen, te investeren in het samenstellen van het ultieme team, dat elke week weer mondjes kan gaan snoeren!

Met de opzet van het spel onderscheidt de FPCL zich van de normale wielerpoule, waar na een paar etappes of wedstrijden 95% van de deelnemers al kansloos is of waarbij je afhankelijk bent van een slecht genomen bocht in een massasprint of een afgelopen ketting in volle finale.

De vraag is natuurlijk welke strategie eenieder gaat volgen tijdens de biedrondes. En wie heeft er Matxin aangesteld als scout? Wie moet het doen met de adviezen van Thijsje Zonneveld? Wie krijgt een schansspringer die hij of zij niet kent in de schoot geworpen door een opdringerige zaakwaarnemer? Wie betaalt de hoofdprijs voor de nieuwe Pecharroman? Spannend! Wie kroont zich uiteindelijk tot de Patrick Lefevere van Fok?

Je zou kunnen zeggen dat het leven draait om het maken van keuzes. Bij elke keuze twijfel je, want je moet er goed over nadenken. Hetzelfde als dat je een auto gaat kopen, moet je ook over nadenken. Doe je leren bekleding? Pak je een automaat?

Dit geldt ook voor de FPCL. Heb je na lang wikken en wegen je lijstje klaar, ga je toch weer twijfelen. Heb je je lijstje eenmaal verstuurd dan lijken de minuten wel uren en de uren wel dagen en zit je met klotsende oksels te wachten totdat de deadline verstreken is.

Eindstand vorig jaar (afgebroken na 11 speelrondes):


Hoe werkt het spel?
• Voordat de competitie begint is het de taak van de manager om een team bij elkaar te krijgen. Dit gebeurt middels een draft waarbij gewerkt wordt met blinde biedingen.
• De draft werkt als volgt: Met een budget van 100 miljoen dien je een team van 14 renners samen te stellen in verschillende biedrondes. Het minimumbod voor een renner bedraagt 0,10 miljoen en biedingen mogen tot twee cijfers achter de komma precies zijn. Na een biedronde worden alle biedingen naast elkaar gelegd, waarbij de persoon met het hoogste bod op een renner deze in zijn team kan verwelkomen. Voor een voorbeeldje verwijs ik naar vier jaar geleden: SPT / FOK! Premier Cycling League, bij vragen of onduidelijkheden kun je uiteraard ook in het topic terecht.
• De teams nemen het vervolgens tijdens het seizoen elke speelronde tegen elkaar op in onderlinge confrontaties, waarbij het vooraf gepubliceerde speelschema gevolgd wordt. De winnaar krijgt 3 punten, een gelijkspel levert 1 punt voor beiden op en de verliezer staat met lege handen.
• Deze resultaten worden verwerkt in een stand, die de uitslag van het spel uiteindelijk bepaalt. Bij een gelijk puntenaantal in de totale tussenstand geeft het aantal gescoorde punten de doorslag. Is dit ook gelijk dan wordt er geloot.
• Elke wedstrijd van het niveau .1 en hoger telt mee (met uitzondering van ploegen- en duotijdritten), voor een volledig overzicht verwijs ik u door naar de kalender. Wordt een wedstrijd toegevoegd aan de kalender dan wordt deze toegevoegd aan de speelronde waar deze qua datum in valt. Wordt een wedstrijd verplaatst dan geldt hiervoor hetzelfde. Uitzonderingen hierbij vormen koersen die (gaan) vallen na de laatste wedstrijd die op de oorspronkelijke kalender staat.
• Als er een renner wordt betrapt op doping, al dan niet mechanisch, dan krijgt het team waar hij voor rijdt drie punten in mindering. De gescoorde punten van deze renner in de speelronde die bezig is vervallen, eerder gescoorde punten en resultaten van het team blijven wel staan.
• Transfers werken als volgt: voor aanvang van de transferperiode maak je kenbaar welke renner(s) je wilt verkopen. Hiervoor ontvang je de helft van het bedrag dat je voor deze renner hebt betaald terug. Dit bedrag kun je samen met je nog resterende budget gebruiken om je team weer aan te vullen tot het aantal van 14, met renners die nog op de markt zijn. Ook dit gebeurt middels blinde biedrondes.

Coronanoot:
Ik ga gewoon uit van de normale opzet. Mochten er koersen verplaatst worden of alsnog een plek op de kalender weten te vinden, dan schuiven die gewoon in de speelronde waar ze qua datum in vallen. Mochten er een enkele volledige ronde wegvallen dan noteren we daar een reeks brilstanden, maar dat moeten er niet te veel worden. Mochten we er weer een half jaar ofzo uit gaan dan zitten we wederom met een groot probleem.


Teams:
Aguero - Team Overal Pijn p/b Fizik
baggerbaas - Bitumineuze Voegvullingsmassa
Bill_Hillie - Skoekeloen Cycling
Chiappucci - De Dommekrachten p/b Feltet
Dale__Cooper - TeamKoers
DecoAoreste - Balance Boys p/b Random.org
El-Stinho - Naastenliefde > Vlaggetjesliefde
Faraday01 - Faraday's Fiets Fanatici
Felagund - Wielerclub Als het draait p/b Hela Curry
franklop - Team Marginal Gains powered by Sky & Rondere Wielen
Fretwork - Wuyts' Worst Nightmare
Frozen-assassin - Met Vallen en Opstaan empowered by Hansaplast
GotenSSJ - Texas Forever
heywoodu - De Veluwse Vélo
hhh38 - De Sprinttrein p/b HTC/Highroad
I.R.Baboon - Bavianen Op Rolletjes
ijs_beer - Pau is een mooie stad
Immerdebestebob - Team Altijd Koers
knijn1985 - Grosu mannenfinishers
Koffieplanter - Team Diederik Gommers van de Diederik Gommers Show p/b Diederik Gommers
Mani89 - Altijd Tegen Mij
Max23 - Belonna
maxi-mus - Team Teflon
Mexicanobakker - De billenknijpers
Momo - PatLef's AlchoholistenPack
noodgang - Team Kneuzenkermis-Pfizer
Rellende_Rotscholier - AlaPhilipsen in laatste wiel
Sabata - 801 Harriers by Schönbacher Cycling
showtimer - Einde tijdperk
Slobeend - Primoz & the Pacemakers
Steven184 - Ed, Eth & Eddie ft. Down met Dylan
wimderon - Het Outbreak Management Team

Speelschema:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
https://tournamentscheduler.net/schedule/MTA4ODg1ODYyODY

Kalender:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
FPCL Croky Cup:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Puntentelling:
Citius, Altius, Fortius.
pi_199905375
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 juni 2021 22:47 schreef wimderon het volgende:

[..]


Citius, Altius, Fortius.
  dinsdag 15 juni 2021 @ 23:51:53 #3
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_199905855
Iemand behoefte aan een Afrikaantje?
  woensdag 16 juni 2021 @ 12:14:52 #4
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_199909381
Even een paar kreupele ouwe lullen dumpen.
  woensdag 16 juni 2021 @ 12:20:22 #5
11923 I.R.Baboon
Schaterlachend langs ravijnen.
pi_199909450
Nou, Moreno maagpijn Hofland is sinds februari niet eens meer opgestapt maar ik weet zeker dat hij voor jullie teams een verrijking zou zijn.
Het gaat slecht, verder gaat het goed.
  Moderator woensdag 16 juni 2021 @ 12:45:03 #6
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_199909703
Ik ga door met dit team, zelfs met Pelukki die er niks van bakt. Je weet het nooit bij hem he
  woensdag 16 juni 2021 @ 12:49:11 #7
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_199909760
Iedereen in de dubbele cijfers is mooi, maar slechts 1 renner boven de 200 is dan weer erg matig.

Kan je de lijst met beschikbare renners nog eens sturen @wimderon?
pi_199910268
Valt me nog alleszins mee, al ben ik verbijsterd dat Schelling Ide en gokje Ben O'Connor zich tot squadron leaders hebben ontpopt. Teniente Oliveira er kort achter en degenen die ik als kopman had verwacht staan er bij als een stel "square bashers" in basistraining. Ik laat nog weten wie washout lane kan opzoeken 👺
"Toto, it's called motor racing. Alright? We want Car Racing!"
pi_199912914
quote:
0s.gif Op woensdag 16 juni 2021 12:49 schreef hhh38 het volgende:
Iedereen in de dubbele cijfers is mooi, maar slechts 1 renner boven de 200 is dan weer erg matig.

Kan je de lijst met beschikbare renners nog eens sturen @:wimderon?
https://www.dropbox.com/s(...)sferperiode.xls?dl=0

Daar komen de renners die van de hand gedaan worden uiteraard nog bij. En ik zoek vergeefs naar een overzichtje met tussentijdse transfers, anders wordt @showtimer boos :@
pi_199912928
Nee hoor.
  Moderator woensdag 16 juni 2021 @ 17:36:30 #11
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_199913310
quote:
0s.gif Op woensdag 16 juni 2021 16:51 schreef wimderon het volgende:

[..]

https://www.dropbox.com/s(...)sferperiode.xls?dl=0

Daar komen de renners die van de hand gedaan worden uiteraard nog bij. En ik zoek vergeefs naar een overzichtje met tussentijdse transfers, anders wordt @:showtimer boos :@
Mijn Remy staat er nog tussen.
  woensdag 16 juni 2021 @ 20:17:45 #12
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_199916044
Ik twijfel serieus wat ik wil met Gogl, De Bie, Perez en Barcelo :') Allemaal net een paar resultaten die hoop geven, maar verder amper punten :')

Wat is wijsheid? :')
pi_199916303
quote:
1s.gif Op woensdag 16 juni 2021 20:17 schreef Immerdebestebob het volgende:
Ik twijfel serieus wat ik wil met Gogl, De Bie, Perez en Barcelo :') Allemaal net een paar resultaten die hoop geven, maar verder amper punten :')

Wat is wijsheid? :')
Ruilen met mij tegen Van Garderen?
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  woensdag 16 juni 2021 @ 20:40:22 #14
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_199916492
quote:
0s.gif Op woensdag 16 juni 2021 20:31 schreef Felagund het volgende:

[..]

Ruilen met mij tegen Van Garderen?
Rune Herregodts in de aanbieding?
pi_199916969
quote:
1s.gif Op woensdag 16 juni 2021 20:40 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

Rune Herregodts in de aanbieding?
Ik twijfel nog over Aime de Gendt, maar ik denk dat ik hem nog een kans geef.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  woensdag 16 juni 2021 @ 21:04:04 #16
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_199917045
quote:
0s.gif Op woensdag 16 juni 2021 21:00 schreef Felagund het volgende:

[..]

Ik twijfel nog over Aime de Gendt, maar ik denk dat ik hem nog een kans geef.
Zat al te denken. Beetje zelfde profiel als Barcelo :')
pi_199918272
Moet een ander team jouw speler overkopen voor de helft van het geld of krijg je het geld ongeacht hiervan?
pi_199919604
quote:
0s.gif Op woensdag 16 juni 2021 21:46 schreef Dale__Cooper het volgende:
Moet een ander team jouw speler overkopen voor de helft van het geld of krijg je het geld ongeacht hiervan?
Je krijgt het sowieso.
pi_199920223
Oei, dan wordt even bezien of ik beoogd kopman Pinot ga verkopen.
  woensdag 16 juni 2021 @ 23:11:16 #20
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_199920235
Uitstel tot zondag mogelijk?

Onder werktijd een hele analyse maken is matig :D
pi_199929866
Asgreen wordt DK kampioen tijdrijden, daarmee moet deze ronde wel binnen zijn tegen @Mexicanobakker, die volgens mij überhaupt bijna niemand aan de start heeft, met ook nog de puntjes van Campenaerts van gisteren.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  donderdag 17 juni 2021 @ 21:27:22 #22
11923 I.R.Baboon
Schaterlachend langs ravijnen.
  donderdag 17 juni 2021 @ 21:48:06 #23
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_199935728
quote:
1s.gif Op woensdag 16 juni 2021 23:11 schreef Immerdebestebob het volgende:
Uitstel tot zondag mogelijk?

Onder werktijd een hele analyse maken is matig :D
Ik hoop hier ook op :P
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
pi_199939126
quote:
1s.gif Op woensdag 16 juni 2021 23:11 schreef Immerdebestebob het volgende:
Uitstel tot zondag mogelijk?

Onder werktijd een hele analyse maken is matig :D
Je kunt toch tot maandag bieden? Welke stumpers je kwijt wil zal toch wel duidelijk zijn?
  vrijdag 18 juni 2021 @ 07:10:48 #25
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_199939775
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 juni 2021 00:36 schreef wimderon het volgende:

[..]

Je kunt toch tot maandag bieden? Welke stumpers je kwijt wil zal toch wel duidelijk zijn?
Oke ik ga mijn best doen de knoop door te hakken.
  vrijdag 18 juni 2021 @ 09:42:36 #26
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_199940964
Aan alle aanwezige pers:

Ik wil benadrukken dat geen enkele positie binnen het team ter discussie staat. We zijn bezig met een groepsproces en hebben het volste vertrouwen in al onze renners.
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
  vrijdag 18 juni 2021 @ 09:52:16 #27
194695 franklop
Fran knock
pi_199941083
Sluit ik mij bij aan
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_199941695
Enkel Ian Garrison stond op de nominatie om er uit te vliegen, maar dat levert helemaal niks op. Team blijft zoals het is.
  vrijdag 18 juni 2021 @ 10:57:08 #29
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_199941777
quote:
1s.gif Op vrijdag 18 juni 2021 09:52 schreef franklop het volgende:
Sluit ik mij bij aan
Je begrijpt dat er op zeker mensen uit gaan vliegen bij mij? ;)
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
pi_199943950
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 juni 2021 10:57 schreef Fretwork het volgende:

[..]

Je begrijpt dat er op zeker mensen uit gaan vliegen bij mij? ;)
Ik zou Carapaz weg doen als ik jou was. ;)
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  vrijdag 18 juni 2021 @ 14:04:55 #31
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_199944188
Iedereen die niet kan fietsen flikker ik eruit.
  vrijdag 18 juni 2021 @ 16:21:19 #32
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_199945999
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 juni 2021 13:44 schreef Felagund het volgende:

[..]

Ik zou Carapaz weg doen als ik jou was. ;)
Carapaz is duidelijk aan onderpresteren. Doe klootzak speelt heel het jaar fitkech op Cotopaxi
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
  vrijdag 18 juni 2021 @ 18:26:04 #34
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_199947542
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 juni 2021 18:25 schreef wimderon het volgende:
We wachten nog op reactie van @:Mani89, @:Rellende_Rotscholier, @:hhh38, @:Frozen-assassin, @:Aguero, @:noodgang, @:Faraday01, @:Max23, @:Immerdebestebob, @:showtimer, @:koffieplanter, @:Bill_Hillie en @:El-Stinho
Geen transfers!
  vrijdag 18 juni 2021 @ 18:27:36 #35
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_199947564
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 juni 2021 18:25 schreef wimderon het volgende:
We wachten nog op reactie van @:Mani89, @:Rellende_Rotscholier, @:hhh38, @:Frozen-assassin, @:Aguero, @:noodgang, @:Faraday01, @:Max23, @:Immerdebestebob, @:showtimer, @:koffieplanter, @:Bill_Hillie en @:El-Stinho
Het gaat mij niet meer lukken voor vanavond.
pi_199947617
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 juni 2021 18:25 schreef wimderon het volgende:
We wachten nog op reactie van @:Mani89, @:Rellende_Rotscholier, @:hhh38, @:Frozen-assassin, @:Aguero, @:noodgang, @:Faraday01, @:Max23, @:Immerdebestebob, @:showtimer, @:koffieplanter, @:Bill_Hillie en @:El-Stinho
Geen transfers
  vrijdag 18 juni 2021 @ 20:21:13 #37
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_199949550
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 juni 2021 18:25 schreef wimderon het volgende:
We wachten nog op reactie van @:Mani89, @:Rellende_Rotscholier, @:hhh38, @:Frozen-assassin, @:Aguero, @:noodgang, @:Faraday01, @:Max23, @:Immerdebestebob, @:showtimer, @:koffieplanter, @:Bill_Hillie en @:El-Stinho
Hoezo? Ik ga niks wijzigen.
[i]Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.[/i]
  Moderator vrijdag 18 juni 2021 @ 21:41:10 #38
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_199951341
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 juni 2021 18:25 schreef wimderon het volgende:
We wachten nog op reactie van @:Mani89, @:Rellende_Rotscholier, @:hhh38, @:Frozen-assassin, @:Aguero, @:noodgang, @:Faraday01, @:Max23, @:Immerdebestebob, @:showtimer, @:koffieplanter, @:Bill_Hillie en @:El-Stinho
Ik heb heel veel vertrouwen in mijn team (of geen tijd) dus ik laat het zo :')
  vrijdag 18 juni 2021 @ 22:02:29 #39
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_199951732
Ik heb echt 4 renners weggedaan. :D 2 omdat ze nog puntloos waren (Declercq en Sutterlin) en 2 omdat ze geblesseerd zijn en toch al niet meer de jongste -> kleine kans dat ze nog veel gaan scoren dit jaar (De Marchi en Van Emden).

Volgens mij waren er nog wel een paar acceptabele renners vrij, dus ben benieuwd wat ik ervan kan smeden.
  vrijdag 18 juni 2021 @ 22:26:30 #40
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_199952302
En alvast mijn bod ingestuurd, hoop dat ik mijn budget goed berekend heb :P
pi_199953895
De vertrekkers:
baggerbaas: niemand
Chiappucci: Ben Zwiehoff, Sergio Samitier
Dale__Cooper: Thibaut Pinot, Owain Doull
DecoAoreste: Alessandro De Marchi, Jos van Emden, Tim Declercq, Jasha Sütterlin
Faraday01: niemand
Felagund: Tejay Van Garderen
franklop: niemand
Fretwork: Alexander Krieger, Florian Vermeersch
Frozen-assassin: niemand
GotenSSJ: niemand
heywoodu: niemand
hhh38: niemand
ijs_beer: Jens Debusschere
Immerdebestebob: Amanuel Ghebreigzabhier, Fernando Barcelo, Anthony Perez
I.R. Baboon: Moreno Hofland
knijn1985: Arne Marit, Gerben Thijssen
Mani89: niemand
maxi-mus: Kilian Frankiny, Andrea Piccolo
Mexicanobakker: Lionel Taminiaux, Jonas Koch
Momo: niemand
noodgang: niemand
Rellende_Rotscholier: Chris Lawless
Sabata: Thomas Champion, Harry Tanfield
showtimer: Alexander Konychev, Jhonatan Restrepo, Ziga Jerman, Jempy Drucker, Itamar Einhorn
Slobeend: Pascal Eenkhoorn, Imerio Cima, Jonas Iversby Hvideberg, Niklas Larsen
Steven184: Sacha Modolo
wimderon: Edwin Avila, Victor De La Parte

Niets vernomen van: Aguero, Max23, Koffieplanter, Bill_Hillie en El-Stinho
  vrijdag 18 juni 2021 @ 23:50:22 #42
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_199954069
Grote schoonmaak bij @showtimer :o
  Redactie Sport vrijdag 18 juni 2021 @ 23:52:02 #43
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_199954091
Mooi, het meeste budget en maar 2 heren nodig.
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  vrijdag 18 juni 2021 @ 23:55:35 #44
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_199954138
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 juni 2021 23:52 schreef Mexicanobakker het volgende:
Mooi, het meeste budget en maar 2 heren nodig.
Meeste budget? :D

Hoeveel heb je voor die 2 betaald?
pi_199954166
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 juni 2021 23:55 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Meeste budget? :D

Hoeveel heb je voor die 2 betaald?
Je kan ook nog geld over hebben die je niet heb besteed. Ik had ook nog 7.5 miljoen over, buiten voor het geld dat ik voor Van Garderen terug krijg.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  vrijdag 18 juni 2021 @ 23:59:32 #46
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_199954193
Domme vraag waarschijnlijk maar weet iemand trouwens waarom Piccolo niks rijdt, of zou hij überhaupt alleen jeugdkoersen rijden? Heb hem er maar uitgeflikkerd, kon niks over een blessure vinden ofzo.
pi_199954201
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 juni 2021 23:37 schreef wimderon het volgende:
De vertrekkers:
baggerbaas: niemand
Chiappucci: Ben Zwiehoff, Sergio Samitier
Dale__Cooper: Thibaut Pinot, Owain Doull
DecoAoreste: Alessandro De Marchi, Jos van Emden, Tim Declercq, Jasha Sütterlin
Faraday01: niemand
Felagund: Tejay Van Garderen
franklop: niemand
Fretwork: Alexander Krieger, Florian Vermeersch
Frozen-assassin: niemand
GotenSSJ: niemand
heywoodu: niemand
hhh38: niemand
ijs_beer: Jens Debusschere
Immerdebestebob: Amanuel Ghebreigzabhier, Fernando Barcelo, Anthony Perez
I.R. Baboon: Moreno Hofland
knijn1985: Arne Marit, Gerben Thijssen
Mani89: niemand
maxi-mus: Kilian Frankiny, Andrea Piccolo
Mexicanobakker: Lionel Taminiaux, Jonas Koch
Momo: niemand
noodgang: niemand
Rellende_Rotscholier: Chris Lawless
Sabata: Thomas Champion, Harry Tanfield
showtimer: Alexander Konychev, Jhonatan Restrepo, Ziga Jerman, Jempy Drucker, Itamar Einhorn
Slobeend: Pascal Eenkhoorn, Imerio Cima, Jonas Iversby Hvideberg, Niklas Larsen
Steven184: Sacha Modolo
wimderon: Edwin Avila, Victor De La Parte

Niets vernomen van: Aguero, Max23, Koffieplanter, Bill_Hillie en El-Stinho
Oh zie t nu pas. Ach ja, wilde toch niemand wegdoen
pi_199954214
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 juni 2021 23:50 schreef hhh38 het volgende:
Grote schoonmaak bij @:showtimer :o
Ik heb me nog ingehouden. :@
  zaterdag 19 juni 2021 @ 00:03:05 #49
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_199954246
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 juni 2021 23:57 schreef Felagund het volgende:

[..]

Je kan ook nog geld over hebben die je niet heb besteed. Ik had ook nog 7.5 miljoen over, buiten voor het geld dat ik voor Van Garderen terug krijg.
Och ja tuurlijk.
  Moderator zaterdag 19 juni 2021 @ 00:23:54 #50
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_199954495
quote:
9s.gif Op vrijdag 18 juni 2021 23:59 schreef maxi-mus het volgende:
Domme vraag waarschijnlijk maar weet iemand trouwens waarom Piccolo niks rijdt, of zou hij überhaupt alleen jeugdkoersen rijden? Heb hem er maar uitgeflikkerd, kon niks over een blessure vinden ofzo.
Ik heb ook geen idee wat er met hem aan de hand is, maar ik weet wel dat hij vorig jaar al ontzettend slecht reed dus ik vraag me vooral af waarom je hem hebt gekocht.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_199954499
27 miljoen voor 56 schamele puntjes is trouwens wel erg veel.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_199954676
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 juni 2021 23:37 schreef wimderon het volgende:
De vertrekkers:
baggerbaas: niemand
Chiappucci: Ben Zwiehoff, Sergio Samitier
Dale__Cooper: Thibaut Pinot, Owain Doull
DecoAoreste: Alessandro De Marchi, Jos van Emden, Tim Declercq, Jasha Sütterlin
Faraday01: niemand
Felagund: Tejay Van Garderen
franklop: niemand
Fretwork: Alexander Krieger, Florian Vermeersch
Frozen-assassin: niemand
GotenSSJ: niemand
heywoodu: niemand
hhh38: niemand
ijs_beer: Jens Debusschere
Immerdebestebob: Amanuel Ghebreigzabhier, Fernando Barcelo, Anthony Perez
I.R. Baboon: Moreno Hofland
knijn1985: Arne Marit, Gerben Thijssen
Mani89: niemand
maxi-mus: Kilian Frankiny, Andrea Piccolo
Mexicanobakker: Lionel Taminiaux, Jonas Koch
Momo: niemand
noodgang: niemand
Rellende_Rotscholier: Chris Lawless
Sabata: Thomas Champion, Harry Tanfield
showtimer: Alexander Konychev, Jhonatan Restrepo, Ziga Jerman, Jempy Drucker, Itamar Einhorn
Slobeend: Pascal Eenkhoorn, Imerio Cima, Jonas Iversby Hvideberg, Niklas Larsen
Steven184: Sacha Modolo
wimderon: Edwin Avila, Victor De La Parte

Niets vernomen van: Aguero, Max23, Koffieplanter, Bill_Hillie en El-Stinho
Oh shit, vergeten. Excuus.
Er hadden wel een paar jongens vertrekken eigenlijk.
Citius, Altius, Fortius.
pi_199955658
Ik wilde eigenlijk 10 renners wegdoen, maar het maakt allemaal toch niet meer uit. Rust is het devies.

#degradatiespook
Wind extinguishes a candle and energizes fire
  zaterdag 19 juni 2021 @ 08:29:15 #54
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_199955668
Die transferlijst is wel echt een bak ellende :')
  zaterdag 19 juni 2021 @ 11:27:02 #55
351614 ijs_beer
ijskoud de lekkerste
pi_199957395
FRANK MathiasB6 AG2R Citroën Team

is overigens niet beschikbaar @wimderon deze zit nog altijd in mijn team.
Op donderdag 15 juni 2017 16:53 schreef Cyan9 het volgende:
IJsbeer is inderdaad officieel cute. :D
Op donderdag 30 juli 2020 16:27 schreef Guanabana het volgende:Houdt @:ijs_beer een beetje van ouder? En dan niet 40 jaar ouder, maar laten we zeggen bijvoorbeeld, iets van 5 jaar ouder?
  zaterdag 19 juni 2021 @ 11:35:37 #56
351614 ijs_beer
ijskoud de lekkerste
pi_199957476
Uiteraard geboden op een sukkelaar waar iedereen op gaat bieden.
Op donderdag 15 juni 2017 16:53 schreef Cyan9 het volgende:
IJsbeer is inderdaad officieel cute. :D
Op donderdag 30 juli 2020 16:27 schreef Guanabana het volgende:Houdt @:ijs_beer een beetje van ouder? En dan niet 40 jaar ouder, maar laten we zeggen bijvoorbeeld, iets van 5 jaar ouder?
pi_199957952
quote:
6s.gif Op zaterdag 19 juni 2021 11:27 schreef ijs_beer het volgende:
FRANK MathiasB6 AG2R Citroën Team

is overigens niet beschikbaar @:wimderon deze zit nog altijd in mijn team.
Dan is de sheet abuis.

Of het verstandig is hem te houden is een tweede, daar hij er na morgen een punt aan breit.
  zaterdag 19 juni 2021 @ 12:26:15 #58
351614 ijs_beer
ijskoud de lekkerste
pi_199957958
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 juni 2021 12:25 schreef wimderon het volgende:

[..]

Dan is de sheet abuis.

Of het verstandig is hem te houden is een tweede, daar hij er na morgen een punt aan breit.
Ach. Dit seizoen is toch al verloren. ;(
Op donderdag 15 juni 2017 16:53 schreef Cyan9 het volgende:
IJsbeer is inderdaad officieel cute. :D
Op donderdag 30 juli 2020 16:27 schreef Guanabana het volgende:Houdt @:ijs_beer een beetje van ouder? En dan niet 40 jaar ouder, maar laten we zeggen bijvoorbeeld, iets van 5 jaar ouder?
  zaterdag 19 juni 2021 @ 13:40:56 #59
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_199959001
quote:
80s.gif Op zaterdag 19 juni 2021 11:35 schreef ijs_beer het volgende:
Uiteraard geboden op een sukkelaar waar iedereen op gaat bieden.
Ik heb er eentje gezien die ik erg graag wil hebben.
  zaterdag 19 juni 2021 @ 14:02:49 #60
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_199959244
quote:
10s.gif Op zaterdag 19 juni 2021 00:23 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Ik heb ook geen idee wat er met hem aan de hand is, maar ik weet wel dat hij vorig jaar al ontzettend slecht reed dus ik vraag me vooral af waarom je hem hebt gekocht.
Ik zocht eigenlijk een talent die het dan opeens supergoed zou doen en zoveel kennis heb ik niet dus kwam ik bij deze mooie jongen uit. Dat vond ik leuker dan iemand die 5x 6e wordt in een kutkoers ofzo.
  zaterdag 19 juni 2021 @ 16:18:53 #61
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_199961596
quote:
10s.gif Op zaterdag 19 juni 2021 14:02 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Ik zocht eigenlijk een talent die het dan opeens supergoed zou doen en zoveel kennis heb ik niet dus kwam ik bij deze mooie jongen uit. Dat vond ik leuker dan iemand die 5x 6e wordt in een kutkoers ofzo.
Ik ben in retrospect erg blij dat Hvideberg voor mijn neus is weggegrist door @Slobeend :P
pi_199966032
pi_199966064
pi_199966081
  Moderator zaterdag 19 juni 2021 @ 21:24:33 #66
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_199966366
Niklas Larsen werd blijkbaar 5e in Denemarken, als dank eruit gegooid.
pi_199966478
Heb ik 100000 Britten, gaan ze geen NKs houden
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zaterdag 19 juni 2021 @ 21:30:57 #68
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_199966550
Weer tegen Aguero, heb de nederlaag van de Giro nog niet eens verwerkt :{
pi_199966582
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 juni 2021 21:27 schreef franklop het volgende:
Heb ik 100000 Britten, gaan ze geen NKs houden
In oktober!
pi_199966702
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 juni 2021 21:32 schreef wimderon het volgende:

[..]

In oktober!
Kunnen ze mooi bij speelronde 62 erbij
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_199967993
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 juni 2021 21:30 schreef hhh38 het volgende:
Weer tegen Aguero, heb de nederlaag van de Giro nog niet eens verwerkt :{
Ik moet weer tegen @Slobeend, dat zal dan geen toeval zijn.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_199968421
Twemaal een mooie bloedeloze 0-0.
Wind extinguishes a candle and energizes fire
  Redactie Sport zaterdag 19 juni 2021 @ 23:48:59 #73
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_199969610
Altijd tegen mij.
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
pi_199969882
Bod verzonden. Twee renners moet toch lukken.
  zondag 20 juni 2021 @ 11:55:07 #75
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_199972989
Het verliezende bod is verstuurd
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
  zondag 20 juni 2021 @ 12:56:22 #76
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_199973707
Mag je maandag ook sturen?
pi_199978431
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 juni 2021 21:24 schreef Slobeend het volgende:
Niklas Larsen werd blijkbaar 5e in Denemarken, als dank eruit gegooid.
Herkenbaar.
  zondag 20 juni 2021 @ 17:24:01 #78
333483 Aguero
oooooooo
pi_199978675
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 juni 2021 21:30 schreef hhh38 het volgende:
Weer tegen Aguero, heb de nederlaag van de Giro nog niet eens verwerkt :{
Volgens mij ga ik iets minder scoren deze ronde.
Citius, Altius, Fortius.
  Moderator zondag 20 juni 2021 @ 17:32:02 #79
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_199978788
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 juni 2021 22:34 schreef Felagund het volgende:

[..]

Ik moet weer tegen @:Slobeend, dat zal dan geen toeval zijn.
De zeer vervelende Molard :{
pi_199978811
quote:
1s.gif Op zondag 20 juni 2021 17:32 schreef Slobeend het volgende:

[..]

De zeer vervelende Molard :{
De man van 27 miljoen. ^O^

Emoe ook nog gewoon netjes vierde bij het DK.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  zondag 20 juni 2021 @ 18:21:39 #81
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_199979614
Mooie overwinning van Schachmann weer in het nationaal kampioenschap. Begint meer en meer mijn onbetwiste kopman te worden. ^O^

Denk dat de winst wel binnen is want Barguil werd ook nog 4e in Frankrijk. Die winst heb ik ook wel weer hard nodig om het linkerrijtje te consolideren na 2 verliespartijen.
pi_199979717
quote:
1s.gif Op zondag 20 juni 2021 12:56 schreef Immerdebestebob het volgende:
Mag je maandag ook sturen?
Bedoel je naast Jarno Zondag?
pi_199980154
Mohoric was geen slechte koop :D
  zondag 20 juni 2021 @ 19:22:16 #84
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_199980873
Steimle, De Buyst ^O^

Edit: en Mezgec natuurlijk

[ Bericht 13% gewijzigd door hhh38 op 20-06-2021 22:27:18 ]
  zondag 20 juni 2021 @ 19:37:09 #85
351614 ijs_beer
ijskoud de lekkerste
pi_199981138
Roosen. *O* *O*
Op donderdag 15 juni 2017 16:53 schreef Cyan9 het volgende:
IJsbeer is inderdaad officieel cute. :D
Op donderdag 30 juli 2020 16:27 schreef Guanabana het volgende:Houdt @:ijs_beer een beetje van ouder? En dan niet 40 jaar ouder, maar laten we zeggen bijvoorbeeld, iets van 5 jaar ouder?
  zondag 20 juni 2021 @ 20:25:43 #86
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_199981886
quote:
0s.gif Op zondag 20 juni 2021 18:26 schreef wimderon het volgende:

[..]

Bedoel je naast Jarno Zondag?
Ik heb nu veel bier op :{
  Moderator zondag 20 juni 2021 @ 20:28:30 #87
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_199981929
quote:
1s.gif Op zondag 20 juni 2021 20:25 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

Ik heb nu veel bier op :{
Stel je niet zo aan, hup.
pi_199981956
ok, bod ook verstuurd. Even afwachten
"Toto, it's called motor racing. Alright? We want Car Racing!"
pi_199982099
Deadline is 22:00 of kan het nog tot 24:00?
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_199982117
quote:
1s.gif Op zondag 20 juni 2021 20:25 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

Ik heb nu veel bier op :{
10 Miljoen voor Danny van der Tuuk?
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_199982139
Maandag 21 juni 22:00, beste mensen.
  zondag 20 juni 2021 @ 21:01:44 #92
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_199982430
quote:
0s.gif Op zondag 20 juni 2021 20:43 schreef wimderon het volgende:
Maandag 21 juni 22:00, beste mensen.
Duurt lang.
pi_199982541
pi_199982550
  zondag 20 juni 2021 @ 21:10:08 #95
33317 GotenSSJ
eilander 4-life
pi_199982563
Gaat lekker de laatste tijd :')
Xbox Live Gamertag : ThaD16
  zondag 20 juni 2021 @ 21:29:52 #96
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_199982880
Jammer, net niet de hoogste rondescore. Chiappucci is me nog voor. Maar wel een mooie winst erbij.

Leuke remise tussen Mani en Heywoodu trouwens.
  Redactie Sport zondag 20 juni 2021 @ 22:11:49 #97
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_199983498
Een keer een goede loting, jeetje
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  zondag 20 juni 2021 @ 23:03:52 #98
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_199984183
Aanvoerder van de subtop _O_
  Moderator zondag 20 juni 2021 @ 23:12:32 #99
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_199984296
quote:
1s.gif Op zondag 20 juni 2021 23:03 schreef Immerdebestebob het volgende:
Aanvoerder van de subtop _O_
De absolute subtop?
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_199984427
Moest vandaag tegen Matje, had slechtere dagen daarvoor uit kunnen zoeken.
  zondag 20 juni 2021 @ 23:34:29 #101
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_199984475
quote:
0s.gif Op zondag 20 juni 2021 23:25 schreef Faraday01 het volgende:
Moest vandaag tegen Matje, had slechtere dagen daarvoor uit kunnen zoeken.
Erg jammer.
  zondag 20 juni 2021 @ 23:34:55 #102
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_199984479
Mag ik MVP nog verkopen? Ik wil geen opgevers in mijn team.
  maandag 21 juni 2021 @ 22:04:36 #103
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_200000551
Hora est.
  maandag 21 juni 2021 @ 22:12:18 #104
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_200000766
quote:
0s.gif Op maandag 21 juni 2021 22:04 schreef DecoAoreste het volgende:
Hora est.
Ik zie nu dat Koffieplanter geen transfers doet. Dan had ik dat ene megatalent gewoon op kunnen pikken.
  Redactie Sport maandag 21 juni 2021 @ 22:13:55 #105
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_200000816
quote:
1s.gif Op maandag 21 juni 2021 22:12 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

Ik zie nu dat Koffieplanter geen transfers doet. Dan had ik dat ene megatalent gewoon op kunnen pikken.
Ik vraag me af hoeveel die komend halfjaar nog gaat scoren.
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
pi_200001324
quote:
1s.gif Op maandag 21 juni 2021 22:12 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

Ik zie nu dat Koffieplanter geen transfers doet. Dan had ik dat ene megatalent gewoon op kunnen pikken.
Moet je flink bieden.
  maandag 21 juni 2021 @ 22:30:08 #107
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_200001362
quote:
0s.gif Op maandag 21 juni 2021 22:28 schreef Dale__Cooper het volgende:

[..]

Moet je flink bieden.
Mijn budget maakte het niet mogelijk ;( Al mijn renners die geld kostten presteerden wel goed of oke.
  maandag 21 juni 2021 @ 22:48:16 #108
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_200001985
Ik ben erg benieuwd :D Krijgen we vandaag een update? :@
  Moderator maandag 21 juni 2021 @ 22:50:13 #109
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_200002032
quote:
0s.gif Op maandag 21 juni 2021 22:28 schreef Dale__Cooper het volgende:

[..]

Moet je flink bieden.
Nee he
  maandag 21 juni 2021 @ 22:50:38 #110
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_200002038
quote:
1s.gif Op maandag 21 juni 2021 22:48 schreef Immerdebestebob het volgende:
Ik ben erg benieuwd :D Krijgen we vandaag een update? :@
Hoop het, anders weet ik niet wanneer ik mijn bod voor ronde 2 moet gaan insturen. Rest van deze week is een totale heksenketel :')
pi_200002226
Alles is verwerkt, alleen nog geen bod van @Chiappucci mogen ontvangen -O-
  maandag 21 juni 2021 @ 23:12:47 #112
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_200002427
quote:
0s.gif Op maandag 21 juni 2021 22:59 schreef wimderon het volgende:
Alles is verwerkt, alleen nog geen bod van @:Chiappucci mogen ontvangen -O-
Pech?
pi_200002434
We noteren:

7x:
Pieter Menten

6x:
Lastra

5x:
KUDUS
Fortunato
Ayuso

4x:
Carboni
Schultz
pi_200002451
Ai, dan kan er een streep door KUDUS
  maandag 21 juni 2021 @ 23:14:38 #115
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_200002455
quote:
0s.gif Op maandag 21 juni 2021 23:12 schreef DecoAoreste het volgende:

[..]

Pech?
Valstorm? Sneeuwmuur? Zonnesteek?
  maandag 21 juni 2021 @ 23:15:29 #116
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_200002467
quote:
0s.gif Op maandag 21 juni 2021 23:14 schreef Dale__Cooper het volgende:
Ai, dan kan er een streep door KUDUS
Dit. Zat er dik in maar gokje moet kunnen.

Fortunato ben ik ook kwijt.
  maandag 21 juni 2021 @ 23:16:23 #117
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_200002474
Pieter Menten mag van mij gegen die Mauer nu
  Redactie Sport maandag 21 juni 2021 @ 23:16:46 #118
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_200002481
2 namen heb ik hiervan.

In 1 van die 2 heb ik wel vertrouwen.
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
pi_200002498
Ik heb sowieso een bod waar niemand op geboden heeft. En anders is diegene stapelgek
Wind extinguishes a candle and energizes fire
pi_200002513
Nou ja, het is een vervanger voor TJ die er niets van kan en inmiddels gestopt is.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  maandag 21 juni 2021 @ 23:20:06 #121
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_200002523
quote:
0s.gif Op maandag 21 juni 2021 23:18 schreef Steven184 het volgende:
Ik heb sowieso een bod waar niemand op geboden heeft. En anders is diegene stapelgek
Niet De Bod? ;(
pi_200002556
Lastra helemaal gemist trouwens.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_200002570
quote:
1s.gif Op maandag 21 juni 2021 23:20 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

Niet De Bod? ;(
Nop
Wind extinguishes a candle and energizes fire
  maandag 21 juni 2021 @ 23:25:57 #124
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_200002598
quote:
0s.gif Op maandag 21 juni 2021 23:23 schreef Steven184 het volgende:

[..]

Nop
Heb je nog een paar hints?
pi_200002686
quote:
1s.gif Op maandag 21 juni 2021 23:25 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

Heb je nog een paar hints?
Een Fransoos die nog nooit punten heeft gepakt en die ook niet gaat pakken dit jaar
Wind extinguishes a candle and energizes fire
  Redactie Sport maandag 21 juni 2021 @ 23:32:19 #126
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_200002690
quote:
0s.gif Op maandag 21 juni 2021 23:31 schreef Steven184 het volgende:

[..]

Een Fransoos die nog nooit punten heeft gepakt en die ook niet gaat pakken dit jaar
Pienjow.
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
pi_200002695
quote:
0s.gif Op maandag 21 juni 2021 23:32 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Pienjow.
Die heeft al wel punten gepakt toch?
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_200002701
quote:
0s.gif Op maandag 21 juni 2021 23:32 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Pienjow.
Daar heb ik wel over getwijfeld. Was een eer geweest
Wind extinguishes a candle and energizes fire
pi_200002708
quote:
0s.gif Op maandag 21 juni 2021 23:32 schreef Felagund het volgende:

[..]

Die heeft al wel punten gepakt toch?
Klopt, maar vanwege zijn rug is ie in de verkoop gegaan. Hij is zelfs niet in training momenteel.
pi_200002709
Bedenk trouwens wel dat ik een vermogen van 0,16 had he
Wind extinguishes a candle and energizes fire
pi_200002729
Erg onfortuinlijk dat @Chiappucci zich meldde net nadat ik het lijstje met meest populaire renners had gepost -O-
  maandag 21 juni 2021 @ 23:36:25 #133
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_200002735
quote:
0s.gif Op maandag 21 juni 2021 23:33 schreef Steven184 het volgende:

[..]

Daar heb ik wel over getwijfeld. Was een eer geweest
A. Zingle?
  Moderator maandag 21 juni 2021 @ 23:36:51 #134
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_200002737
Amezqueta, hoera.

Voor het eerst in jaren geen last van blessures, ik verwacht dat hij binnenkort weer op z'n bek gaat.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_200002748
quote:
1s.gif Op maandag 21 juni 2021 23:36 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

A. Zingle?
De A is juist
Wind extinguishes a candle and energizes fire
  Redactie Sport maandag 21 juni 2021 @ 23:38:00 #136
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_200002754
Lastra en Tiller, je zou voor minder.
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  maandag 21 juni 2021 @ 23:38:02 #137
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_200002755
Armirail, Lafay en Tiberi binnen zo te zien, niet gek. Allemaal voor een schijntje.

Nu nog een vierde renner zien te vinden. Zijn er uberhaupt nog meer mensen die niet vol zitten of heb ik vrije keus?
pi_200002760
Jeetje, 4 op 4, terwijl ik er maar twee nodig heb.

Welkom Ayuso en Kudus ^O^
  maandag 21 juni 2021 @ 23:43:18 #139
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_200002806
quote:
0s.gif Op maandag 21 juni 2021 23:36 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Amezqueta, hoera.

Voor het eerst in jaren geen last van blessures, ik verwacht dat hij binnenkort weer op z'n bek gaat.
Erg jammer dat je Amanuel niet wat hoger op je lijst hebt gezet ;(
  maandag 21 juni 2021 @ 23:43:59 #140
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_200002816
quote:
0s.gif Op maandag 21 juni 2021 23:38 schreef DecoAoreste het volgende:
Armirail, Lafay en Tiberi binnen zo te zien, niet gek. Allemaal voor een schijntje.

Nu nog een vierde renner zien te vinden. Zijn er uberhaupt nog meer mensen die niet vol zitten of heb ik vrije keus?
Het lijkt er op dat ik Rodriguez en Rodriguez heb en er dus nog een mis :')
pi_200002831
Carboni binnen, wel tevreden. Start precies in de wedstrijden waar ik weinig/geen man aan de start heb.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  maandag 21 juni 2021 @ 23:46:21 #142
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_200002847
Het is ook wel een teken aan de wand dat niemand mijn geloosde renners wil :')
pi_200002867
Meteen klaar, verrassend.
  Moderator maandag 21 juni 2021 @ 23:49:25 #144
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_200002879
Mijn bod op Cristian Rodriguez niet gezien? @wimderon per ongeluk Christian ipv Cristian getypt zie ik.
pi_200002885
quote:
0s.gif Op maandag 21 juni 2021 23:45 schreef Felagund het volgende:
Carboni binnen, wel tevreden. Start precies in de wedstrijden waar ik weinig/geen man aan de start heb.
Is ronde 33 al met de nieuwe ploegen?
  Moderator maandag 21 juni 2021 @ 23:51:11 #146
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_200002896
quote:
11s.gif Op maandag 21 juni 2021 23:48 schreef showtimer het volgende:
Meteen klaar, verrassend.
Veel plezier met Niklas.
pi_200002907
quote:
0s.gif Op maandag 21 juni 2021 23:35 schreef wimderon het volgende:
Erg onfortuinlijk dat @:Chiappucci zich meldde net nadat ik het lijstje met meest populaire renners had gepost -O-
Maar het was alsnog problematisch?
pi_200002912
quote:
1s.gif Op maandag 21 juni 2021 23:51 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Veel plezier met Niklas.
Tak!
pi_200002918
quote:
0s.gif Op maandag 21 juni 2021 23:50 schreef showtimer het volgende:

[..]

Is ronde 33 al met de nieuwe ploegen?
Volgens Wim wel:

quote:
0s.gif Op dinsdag 15 juni 2021 22:18 schreef wimderon het volgende:
Dat gezegd hebbende is de transferperiode daar. Op 24 juni start speelronde 33, die we met de gewijzigde teams ingaan!

Ik heb eenieder hiervoor een PM doen toekomen. Behalve @:johannes_vermeer, die te laat was om deel te nemen.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  Moderator maandag 21 juni 2021 @ 23:54:04 #150
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_200002924
quote:
0s.gif Op maandag 21 juni 2021 23:53 schreef showtimer het volgende:

[..]

Tak!
Ergens heb ik nu toch spijt :{.
pi_200002977
quote:
1s.gif Op maandag 21 juni 2021 23:54 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Ergens heb ik nu toch spijt :{.
Dan beschouw ik hem nu al als geslaagd.
  Moderator dinsdag 22 juni 2021 @ 00:01:55 #152
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_200002984
quote:
10s.gif Op dinsdag 22 juni 2021 00:01 schreef showtimer het volgende:

[..]

Dan beschouw ik hem nu al als geslaagd.
Anthon Charmig of Niklas Larsen, zou het wat uitmaken?
  dinsdag 22 juni 2021 @ 00:02:49 #153
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_200002992
quote:
1s.gif Op maandag 21 juni 2021 23:49 schreef Slobeend het volgende:
Mijn bod op Cristian Rodriguez niet gezien? @:wimderon per ongeluk Christian ipv Cristian getypt zie ik.
Lol. Zou de tweede keer zijn dan :D
  Moderator dinsdag 22 juni 2021 @ 00:03:22 #154
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_200002998
quote:
1s.gif Op dinsdag 22 juni 2021 00:02 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

Lol. Zou de tweede keer zijn dan :D
Wat zou de tweede keer zijn?
  dinsdag 22 juni 2021 @ 00:06:46 #155
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_200003015
quote:
1s.gif Op dinsdag 22 juni 2021 00:03 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Wat zou de tweede keer zijn?
Bij de vorige ronde dacht ik ook dat ik Demare had, tot iemand zich naderhand meldde :D
  dinsdag 22 juni 2021 @ 00:07:04 #156
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_200003016
Bod is weer verstuurd, moet goed komen dit.
pi_200003029
quote:
1s.gif Op dinsdag 22 juni 2021 00:01 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Anthon Charmig of Niklas Larsen, zou het wat uitmaken?
Bij deze kalender mag ik toch hopen van wel.
  dinsdag 22 juni 2021 @ 00:21:43 #158
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_200003091
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 juni 2021 00:07 schreef DecoAoreste het volgende:
Bod is weer verstuurd, moet goed komen dit.
Moet dat gelijk weer?
  dinsdag 22 juni 2021 @ 00:27:48 #159
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_200003123
quote:
1s.gif Op dinsdag 22 juni 2021 00:21 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

Moet dat gelijk weer?
Weet niet wanneer dat moet, maar morgen en overmorgen heb ik geen tijd waarschijnlijk.
pi_200003219
quote:
1s.gif Op maandag 21 juni 2021 23:43 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

Het lijkt er op dat ik Rodriguez en Rodriguez heb en er dus nog een mis :')
Die ene heb je dus niet.
pi_200003814
De Gmork aka Mørkøv is zeer welkom. In de luchtmacht heb je 'shepherds' nodig die de bommenwerpers begeleiden en af en toe wat meeschrapen. Böhli is misschien blei gegen altes eisen maar het kan erger.
"Toto, it's called motor racing. Alright? We want Car Racing!"
  dinsdag 22 juni 2021 @ 09:00:09 #162
351614 ijs_beer
ijskoud de lekkerste
pi_200004633
14 miljoen op Lastra. Dolletjes.
Op donderdag 15 juni 2017 16:53 schreef Cyan9 het volgende:
IJsbeer is inderdaad officieel cute. :D
Op donderdag 30 juli 2020 16:27 schreef Guanabana het volgende:Houdt @:ijs_beer een beetje van ouder? En dan niet 40 jaar ouder, maar laten we zeggen bijvoorbeeld, iets van 5 jaar ouder?
  dinsdag 22 juni 2021 @ 09:33:51 #163
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_200004955
Pedrero en Bouwman vervangen de zeer tegenvallende Krieger en Vermeersch.


We gaan klimmen!
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
  dinsdag 22 juni 2021 @ 09:50:55 #164
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_200005134
quote:
9s.gif Op dinsdag 22 juni 2021 09:00 schreef ijs_beer het volgende:
14 miljoen op Lastra. Dolletjes.
Familie van?
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
  dinsdag 22 juni 2021 @ 10:30:20 #165
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_200005536
Carlos Rodriguez gaat gelijk iedereen op een hoop fietsen in Zwitserland _O_
  dinsdag 22 juni 2021 @ 19:59:19 #166
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_200013813
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 juni 2021 23:37 schreef wimderon het volgende:
De vertrekkers:
baggerbaas: niemand
Chiappucci: Ben Zwiehoff, Sergio Samitier
Dale__Cooper: Thibaut Pinot, Owain Doull
DecoAoreste: Alessandro De Marchi, Jos van Emden, Tim Declercq, Jasha Sütterlin
Faraday01: niemand
Felagund: Tejay Van Garderen
franklop: niemand
Fretwork: Alexander Krieger, Florian Vermeersch
Frozen-assassin: niemand
GotenSSJ: niemand
heywoodu: niemand
hhh38: niemand
ijs_beer: Jens Debusschere
Immerdebestebob: Amanuel Ghebreigzabhier, Fernando Barcelo, Anthony Perez
I.R. Baboon: Moreno Hofland
knijn1985: Arne Marit, Gerben Thijssen
Mani89: niemand
maxi-mus: Kilian Frankiny, Andrea Piccolo
Mexicanobakker: Lionel Taminiaux, Jonas Koch
Momo: niemand
noodgang: niemand
Rellende_Rotscholier: Chris Lawless
Sabata: Thomas Champion, Harry Tanfield
showtimer: Alexander Konychev, Jhonatan Restrepo, Ziga Jerman, Jempy Drucker, Itamar Einhorn
Slobeend: Pascal Eenkhoorn, Imerio Cima, Jonas Iversby Hvideberg, Niklas Larsen
Steven184: Sacha Modolo
wimderon: Edwin Avila, Victor De La Parte

Niets vernomen van: Aguero, Max23, Koffieplanter, Bill_Hillie en El-Stinho
Klopt het dat er van deze lijst helemaal niemand verkocht is? :D
pi_200013841
quote:
1s.gif Op dinsdag 22 juni 2021 19:59 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

Klopt het dat er van deze lijst helemaal niemand verkocht is? :D
pi_200013873
quote:
1s.gif Op dinsdag 22 juni 2021 19:59 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

Klopt het dat er van deze lijst helemaal niemand verkocht is? :D
Niklas Larsen toch?
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  dinsdag 22 juni 2021 @ 20:19:12 #169
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_200014142
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 juni 2021 20:00 schreef wimderon het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 juni 2021 20:02 schreef Felagund het volgende:

[..]

Niklas Larsen toch?
Shit, ik was er al bang voor :'(

Maar wel extreem weinig.
  woensdag 23 juni 2021 @ 08:40:58 #170
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_200019954
quote:
1s.gif Op dinsdag 22 juni 2021 19:59 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

Klopt het dat er van deze lijst helemaal niemand verkocht is? :D
Vraagje voor volgend jaar, mag je een habbekrats voor je eigen ingewisseld speler bieden?
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
  woensdag 23 juni 2021 @ 08:45:15 #171
209676 knijn1985
Einhorn maakt nog geen zomer
pi_200019985
quote:
0s.gif Op woensdag 23 juni 2021 08:40 schreef Fretwork het volgende:

[..]

Vraagje voor volgend jaar, mag je een habbekrats voor je eigen ingewisseld speler bieden?
Had ik wel gedaan, maar gelukkig had ik mijn favorietjes al te pakken.
  woensdag 23 juni 2021 @ 09:36:56 #172
11923 I.R.Baboon
Schaterlachend langs ravijnen.
pi_200020549
twitter

}:|

(Maar voor hem ook niet leuk)
Het gaat slecht, verder gaat het goed.
pi_200020720
quote:
1s.gif Op dinsdag 22 juni 2021 19:59 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

Klopt het dat er van deze lijst helemaal niemand verkocht is? :D
Was voor 2/3 jaar terug nog best aardig teampje van te maken
Wind extinguishes a candle and energizes fire
  woensdag 23 juni 2021 @ 18:23:16 #174
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_200028441
quote:
0s.gif Op woensdag 23 juni 2021 09:46 schreef Steven184 het volgende:

[..]

Was voor 2/3 jaar terug nog best aardig teampje van te maken
Ik zie naast Pinot een keer 2 a 3 renners die ik toen zou willen als opvulling :')
pi_200029529
Alleen @maxi-mus moet nog!
  woensdag 23 juni 2021 @ 19:19:00 #176
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_200029650
quote:
0s.gif Op woensdag 23 juni 2021 19:13 schreef wimderon het volgende:
Alleen @:maxi-mus moet nog!
Oh helemaal vergeten, dank. Komt er aan.
  woensdag 23 juni 2021 @ 19:25:39 #177
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_200029849
@wimderon het bot is verstuurd.
  woensdag 23 juni 2021 @ 22:14:06 #178
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_200034248
Nou jongens, op welke idioten hebben jullie geboden?
pi_200034284
Hector Carretero: 2,42 (DecoAoreste)
Einer Augusto Rubio: 0,1 (DecoAoreste)
Ludovic Robeet: 0,1 (DecoAoreste)
Savva Novikov: 0,1 (DecoAoreste)
Romain Hardy: 0,27 (Immerdebestebob)
Oscar Riesebeek: 0,14 (Immerdebestebob), 3,4 (Chiappucci)
Gerben Thijssen: 0,1 (Immerdebestebob)
Lars van den Berg: 2,72 (ijs_beer)
Olivier Le Gac: 0,1 (ijs_beer)
Jeremy Cabot: 3,4 (Chiappucci)
Rein Taaramae: 3,33 (maxi-mus)
  woensdag 23 juni 2021 @ 22:36:30 #183
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_200034975
quote:
14s.gif Op woensdag 23 juni 2021 19:19 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Oh helemaal vergeten, dank. Komt er aan.
@maxi-mus, ik heb wat geïnvesteerd in deze ronde met Hardy en Rodriguez :P
  woensdag 23 juni 2021 @ 23:04:58 #184
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_200035751
Tadej, Richie en Brandon gaan iedereen de moeder fietsen.
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
  woensdag 23 juni 2021 @ 23:06:21 #185
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_200035788
Ah fijn, Carretero is binnen. De reserve-Pedrero eigenlijk.

De nieuwe teams gelden vanaf ronde 33?
  woensdag 23 juni 2021 @ 23:13:22 #186
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_200035960
@maxi-mus
Giro: Hardy, Velasco
Lugano: Hardy, Velasco, C Rodriguez

@Dale_Cooper
Tour: Colbrelli, Cosnefroy, Godon, Gogl (allitereert wel lekker)

Zeg het maar.
  woensdag 23 juni 2021 @ 23:15:04 #187
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_200035995
quote:
1s.gif Op woensdag 23 juni 2021 23:13 schreef Immerdebestebob het volgende:
@:maxi-mus
Giro: Hardy, Velasco
Lugano: Hardy, Velasco, C Rodriguez

@:dale_cooper
Tour: Colbrelli, Cosnefroy, Godon, Gogl (allitereert wel lekker)

Zeg het maar.
Snelle blik geworpen op de startlijst, ik geleuf niet dat er iemand bij staat.
pi_200036263
Tegen Mas en Mes in de Tour
Wind extinguishes a candle and energizes fire
  woensdag 23 juni 2021 @ 23:41:49 #189
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_200036564
Hey Roeben Gwerreerooow doet ook mee aan de Tour, leuke verrassing. Verder Kragh Andersen, Mezgec, De Buyst en Rickaert.

Tegen oa Mollema en Van Baarle @Max23
  woensdag 23 juni 2021 @ 23:42:59 #190
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_200036578
quote:
0s.gif Op woensdag 23 juni 2021 23:41 schreef hhh38 het volgende:
Hey Roeben Gwerreerooow doet ook mee aan de Tour, leuke verrassing. Verder Kragh Andersen, Mezgec, De Buyst en Rickaert.

Tegen oa Mollema en Van Baarle @:Max23
Bedoel je niet die voetballer?
  Moderator zaterdag 26 juni 2021 @ 12:56:39 #191
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_200071140
De helft van m'n nieuwe aankopen zit nu vooraan.
pi_200071249
Een van mn eerste aankopen zit ook mee
"Toto, it's called motor racing. Alright? We want Car Racing!"
pi_200098000
pi_200098033
Keurige 0-0. Betonvoetbal in de degradatiezone
Wind extinguishes a candle and energizes fire
pi_200098077
pi_200098209
Jammer dat Carboni niet net een plekje of een paar plekjes hoger eindigde. -O-
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_200100291
quote:
1s.gif Op woensdag 23 juni 2021 23:13 schreef Immerdebestebob het volgende:
@:maxi-mus
Giro: Hardy, Velasco
Lugano: Hardy, Velasco, C Rodriguez

@:dale_cooper
Tour: Colbrelli, Cosnefroy, Godon, Gogl (allitereert wel lekker)

Zeg het maar.
tegen Laporte, Bouhanni, Pacher, Postsberger en Durbridge. Denk dat Bouhanni en Laporte nog wel redelijk gaan scoren.
  Moderator zondag 27 juni 2021 @ 22:08:46 #198
362868 crew  Slobeend
of all places
  zondag 27 juni 2021 @ 22:39:35 #199
11923 I.R.Baboon
Schaterlachend langs ravijnen.
pi_200101188
quote:
0s.gif Op zondag 27 juni 2021 20:33 schreef wimderon het volgende:
[ afbeelding ]
De eerste punten van Aru dit seizoen. Mooie beloning voor het feit dat ie de afgelopen week toch nog vertrouwen van me kreeg. w/ .
Het gaat slecht, verder gaat het goed.
pi_200101626
6-12 verloren :r
pi_200101948
quote:
1s.gif Op zondag 27 juni 2021 22:08 schreef Slobeend het volgende:
Moest dat nou @:showtimer
Ja. :{w Als ik een renner had mogen uitzoeken voor deze speelronde was het Diego Armando. |:)
  maandag 28 juni 2021 @ 19:10:11 #202
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_200112795
quote:
0s.gif Op zondag 27 juni 2021 22:02 schreef Dale__Cooper het volgende:

[..]

tegen Laporte, Bouhanni, Pacher, Postsberger en Durbridge. Denk dat Bouhanni en Laporte nog wel redelijk gaan scoren.
Ga ik dus nog een keer verliezen door dat uiterst irritante duo. Ik kan daar alleen Colbrelli tegenover zetten als veel scorende spits. De andere jongens zullen wellicht 1 keer kort kunnen eindigen.
  maandag 28 juni 2021 @ 19:29:07 #203
33317 GotenSSJ
eilander 4-life
pi_200113121
Tegen Pogacar en Carapaz in de tour _O- Tuurlijk.
Xbox Live Gamertag : ThaD16
pi_200183822
Is 35 alleen Sibiu?
pi_200232442
Mørkøv bewijst zijn waarde als shepherd, stoorzender en puntenschraper vandaag. O'Connor had al een ritzege en Poels schraapt ook wat mee. Gewoon verder gaan heren c_/
"Toto, it's called motor racing. Alright? We want Car Racing!"
  vrijdag 9 juli 2021 @ 17:10:53 #207
194695 franklop
Fran knock
pi_200285690
@wimderon , doen we nog een extra transferperiode? Mag nu bijvoorbeeld.

Heeft niks te maken met Ewan, Yates en Haig

O en ook Mclay
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_200285925
quote:
9s.gif Op vrijdag 9 juli 2021 17:10 schreef franklop het volgende:
@:wimderon , doen we nog een extra transferperiode? Mag nu bijvoorbeeld.

Heeft niks te maken met Ewan, Yates en Haig

O en ook Mclay
Ik wil Jong Bubbels ook wel kwijt
Wind extinguishes a candle and energizes fire
  Moderator woensdag 14 juli 2021 @ 15:39:29 #209
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_200361241
Mijn renners pieken in ronde 35, sorry @maxi-mus
  woensdag 14 juli 2021 @ 16:30:14 #210
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_200361989
quote:
1s.gif Op woensdag 14 juli 2021 15:39 schreef Slobeend het volgende:
Mijn renners pieken in ronde 35, sorry @:maxi-mus
Het is je gegund, mijn renners zijn ook niet gele trui waardig deze ronde.

Edit: oh dit gaat niet over de tour.

[ Bericht 4% gewijzigd door maxi-mus op 14-07-2021 16:37:34 ]
  woensdag 14 juli 2021 @ 19:06:09 #211
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_200364924
@Mani89

Settimani89:
Hardy, Ciccone

Volta:
De Bie, Q Hermans

Heb jij nog iemand?
  woensdag 14 juli 2021 @ 19:07:46 #212
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_200364945
quote:
1s.gif Op maandag 28 juni 2021 19:10 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

Ga ik dus nog een keer verliezen door dat uiterst irritante duo. Ik kan daar alleen Colbrelli tegenover zetten als veel scorende spits. De andere jongens zullen wellicht 1 keer kort kunnen eindigen.
Bouhanni er uit en Colbrelli die in loopt. It ain't over, hoewel ik wel dik achter sta.
  woensdag 14 juli 2021 @ 19:11:28 #213
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_200364984
Ah, ik zie dat ik de Tour ook al ga verliezen.
  woensdag 14 juli 2021 @ 19:11:51 #214
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_200364988
quote:
1s.gif Op woensdag 14 juli 2021 19:06 schreef Immerdebestebob het volgende:
@:mani89

Settimani89:
Hardy, Ciccone

Volta:
De Bie, Q Hermans

Heb jij nog iemand?
Mark Padun, Marco Tizza, Chris Nijland, Alexandr Riabushenko, Alexis Gougeard.

Van alles een beetje niks dus. Ciccone en Q. Hermans zouden voldoende moeten zijn.
[i]Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.[/i]
  woensdag 14 juli 2021 @ 19:13:25 #215
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_200365007
quote:
0s.gif Op woensdag 14 juli 2021 19:11 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Mark Padun, Marco Tizza, Chris Nijland, Alexandr Riabushenko, Alexis Gougeard.

Van alles een beetje niks dus. Ciccone en Q. Hermans zouden voldoende moeten zijn.
Gelukkig.

Maar waarom is Padun nog niet geschorst? ;(
  woensdag 14 juli 2021 @ 19:15:03 #216
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_200365033
quote:
1s.gif Op woensdag 14 juli 2021 19:13 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

Gelukkig.

Maar waarom is Padun nog niet geschorst? ;(
Die zal wel een stapeltje brieven hebben ontvangen, ik verwacht er niet veel meer van.
[i]Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.[/i]
pi_200365034
Ik sta nog wel ruim voor tegenover @Mani89 in de tour, al moet Gaudu niet al te gekke dingen gaan doen morgen en moet Cattaneo niet van zijn fiets vallen. Dan zou het binnen moeten zijn.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  woensdag 14 juli 2021 @ 19:15:41 #218
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_200365048
quote:
0s.gif Op woensdag 14 juli 2021 19:15 schreef Felagund het volgende:
Ik sta nog wel ruim voor tegenover @:Mani89 in de tour, al moet Gaudu niet al te gekke dingen gaan doen morgen en moet Cattaneo niet van zijn fiets vallen. Dan zou het binnen moeten zijn.
Alvast gefeliciteerd.
[i]Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.[/i]
pi_200365061
quote:
9s.gif Op woensdag 14 juli 2021 19:15 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Alvast gefeliciteerd.
Ze maken er wel een mooie tweestrijd van, David en Mattia!
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_200449966
pi_200449967
pi_200449969
  dinsdag 20 juli 2021 @ 05:00:42 #224
194695 franklop
Fran knock
pi_200450011
Met een half geblesseerd team zitten en ook nog eens met 1-0 verliezen van @Fretwork

Het zit niet mee
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  dinsdag 20 juli 2021 @ 09:42:48 #225
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_200451426
Na een harde afslachting in de Tour 2-1 winnen om het recht te trekken _O_
pi_200451452
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 juli 2021 09:42 schreef hhh38 het volgende:
Na een harde afslachting in de Tour 2-1 winnen om het recht te trekken _O_
Altijd tegen mij.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_200452123
Het waren in de Tour "de kleine luiden" die het oppakten, zoals Dr Abraham Kuyper het ooit definieerde. O'Connor een etappe en vierde, Marine Kuss een etappe, de Gmork een keer tweede, Poels een keer 3e en een keer 5e plek. Het was denk ik allemaal voor nop geweest als Primoz niet van zijn fiets was gereden.
"Toto, it's called motor racing. Alright? We want Car Racing!"
  dinsdag 20 juli 2021 @ 13:39:10 #228
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_200454672
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 juli 2021 05:00 schreef franklop het volgende:
Met een half geblesseerd team zitten en ook nog eens met 1-0 verliezen van @:fretwork

Het zit niet mee
Och
Ronde 34: 1572 punten
Ronde 35: 1 punt

Het zit niet mee, maar je had wel een gunstige loting.
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
pi_200454685
Top, tegen Jonas en Mas in de Tour
Wind extinguishes a candle and energizes fire
  dinsdag 20 juli 2021 @ 13:40:49 #230
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_200454702
Oei, voor het eerst in lange tijd weggezakt naar het rechterrijtje. De Tour ging ook echt ruk, Quintana en Barguil bakten er weinig van..
  dinsdag 20 juli 2021 @ 13:43:11 #231
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_200454738
Met Pogi, Richie, JWOWW, Sgt. McNaughty en Nico Roche op de Spelen sta ik weer ongelooflijk ongebalanceerd opgesteld de komende ronden.
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
  dinsdag 20 juli 2021 @ 14:09:00 #232
11923 I.R.Baboon
Schaterlachend langs ravijnen.
pi_200455205
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 juli 2021 13:40 schreef DecoAoreste het volgende:
Oei, voor het eerst in lange tijd weggezakt naar het rechterrijtje. De Tour ging ook echt ruk, Quintana en Barguil bakten er weinig van..
Ja, bij mij was Thomas en Rolland ook niet bepaald een succes, maar gelukkig had Merlier aan het begin al genoeg gesprokkeld.
Het gaat slecht, verder gaat het goed.
  Moderator dinsdag 20 juli 2021 @ 14:29:17 #233
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_200455540
Speelronde 35 lijst ik in. Totaal wielrennen.
  Moderator dinsdag 20 juli 2021 @ 14:32:21 #234
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_200455615
Jammer dat mijn doelsaldo net wat minder goed is, verder is dit toch wel bijna het moment om STOP THE COUNT te roepen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  dinsdag 20 juli 2021 @ 14:34:37 #235
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_200455650
Is er nog een prijs voor de topscorer? Want die kan ik halen met nu 1000 gescoorde punten los :P
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
  dinsdag 20 juli 2021 @ 14:38:19 #236
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_200455720
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 juli 2021 09:44 schreef Felagund het volgende:

[..]

Altijd tegen mij.
Je staat eerste _O-
  dinsdag 20 juli 2021 @ 15:14:42 #237
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_200456255
Even snel gecheckt hoe de volgende ronde tegen De Sprinttrein eruit ziet.

Wallonië: Cimolai, Bonifazio, Brambilla vs. Manzin, Boudat
OS wegrit: Schachmann, Quintana vs. Valter, M Hoelgaard
Villafranca: -

Op papier zou deze te doen moeten zijn :) Vooral als Schachmann in de top 15 rijdt op de OS (Quintana is immers hopeloos uit vorm) zou ik een flinke slag slaan, want Valter lijkt me daarvoor net niet sterk genoeg. Qua sprinters in Wallonië is het spannender, zeker omdat het parcours nergens biljartlakenvlak is hangt het ervan af wie het beste de heuveltjes verteert, maar Cimolai zou dat moeten kunnen indien in vorm.
  dinsdag 20 juli 2021 @ 15:18:08 #238
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_200456343
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 juli 2021 15:14 schreef DecoAoreste het volgende:
Even snel gecheckt hoe de volgende ronde tegen De Sprinttrein eruit ziet.

Wallonië: Cimolai, Bonifazio, Brambilla vs. Manzin, Boudat
OS wegrit: Schachmann, Quintana vs. Valter, M Hoelgaard
Villafranca: -

Op papier zou deze te doen moeten zijn :) Vooral als Schachmann in de top 15 rijdt op de OS (Quintana is immers hopeloos uit vorm) zou ik een flinke slag slaan, want Valter lijkt me daarvoor net niet sterk genoeg. Qua sprinters in Wallonië is het spannender, zeker omdat het parcours nergens biljartlakenvlak is hangt het ervan af wie het beste de heuveltjes verteert, maar Cimolai zou dat moeten kunnen indien in vorm.
Ik heb deze ronde al bijna opgegeven :P

Ik denk dat Schachmann al wel top 10 rijdt en dan is het gedaan
  dinsdag 20 juli 2021 @ 15:19:23 #239
194695 franklop
Fran knock
pi_200456363
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 juli 2021 13:39 schreef Fretwork het volgende:

[..]

Och
Ronde 34: 1572 punten
Ronde 35: 1 punt

Het zit niet mee, maar je had wel een gunstige loting.
Ik had 3 potentiële veel scorende renners in de Tour die besloten collectief te vallen
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  dinsdag 20 juli 2021 @ 15:41:01 #240
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_200456738
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 juli 2021 15:18 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Ik heb deze ronde al bijna opgegeven :P

Ik denk dat Schachmann al wel top 10 rijdt en dan is het gedaan
Hoop dat je gelijk hebt! Ik wil zsm terug naar dat linkerrijtje :P
pi_200457673
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 juli 2021 14:38 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Je staat eerste _O-
Weet ik, maar nieuwe aanwinst Carboni is nu al een paar keer als 16e geëindigd. Als hij nu iets meer had doorgereden.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  dinsdag 20 juli 2021 @ 16:59:47 #242
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_200457757
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 juli 2021 16:55 schreef Felagund het volgende:

[..]

Weet ik, maar nieuwe aanwinst Carboni is nu al een paar keer als 16e geëindigd. Als hij nu iets meer had doorgereden.
pi_200458181
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 juli 2021 13:39 schreef Steven184 het volgende:
Top, tegen Jonas en Mas in de Tour
Ik heb even lekker aan mijn doelsaldo gewerkt in de Tour *)
pi_200464354
Met Woods, D. van Poppel, Teunissen en C. Pedersen gewonnen van Ewan, S. Yates en Haig.

Dan mag je spreken van een meevaller.
  woensdag 21 juli 2021 @ 23:28:07 #245
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_200480377
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 juli 2021 15:18 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Ik heb deze ronde al bijna opgegeven :P

Ik denk dat Schachmann al wel top 10 rijdt en dan is het gedaan
Manzin is al uit koers, en ik heb vandaag de eerste puntjes binnen met Bonifazio. Denk dat deze wel binnen is :)
pi_200490151
Dewulf gaat voor het eerst dit jaar (flink) scoren. Altijd tegen @Mani89
  donderdag 22 juli 2021 @ 18:19:29 #247
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_200490164
quote:
0s.gif Op donderdag 22 juli 2021 18:18 schreef Dale__Cooper het volgende:
Dewulf gaat voor het eerst dit jaar (flink) scoren. Altijd tegen @:Mani89
Dat had Gougeard moeten zijn. Stan rijdt tegen de teamorders in. Walgelijk.
[i]Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.[/i]
  vrijdag 23 juli 2021 @ 18:11:08 #248
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_200506407
Barcelo dus onterecht verkocht :{
  zaterdag 24 juli 2021 @ 09:58:45 #249
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_200516353
McNaughty en Carapaz vooruit, dit zou het perfecte scenario zijn voor Wuyts Worst Nightmare
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
  zondag 25 juli 2021 @ 14:22:42 #250
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_200539077
De eerste punten zijn binnen voor transferperiode-aanwinst Hector Carretero! Mooie 4e plaats in de Prueba Vilafranca. Voor de rondewinst was het niet meer nodig, maar toch leuk dat hij meteen van de 0 af is in zijn eerste koers voor mijn team.
pi_200539794
Jammer dat Wallonie, de OS en de Ordiziako Klasika in dezelfde ronde vallen, want in alle drie goed gescoord.
pi_200541026
pi_200541038
  zondag 25 juli 2021 @ 16:30:55 #255
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_200541202
Bah, ijs-beer en Maximus hebben ook gewonnen, dus nog altijd 17e. Wel dichter bij knijn en Baggerbaas gekomen.

Volgende ronde moet ook te doen zijn, hopelijk gaat Carretero weer schroeien in Castilla y Leon. Denk in ieder geval wel dat die van start gaat.
pi_200547561
Met Kung en Cavagna in de tijdrit heb ik wel vertrouwen in deze speelronde :)
  vrijdag 30 juli 2021 @ 21:35:42 #257
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_200644385
De Tour de l'Ain telt wel gewoon mee toch? Daarin ga ik namelijk erg lekker, met puntjes voor Hodeg, Bonifazio en Badilatti :P
  Moderator zaterdag 31 juli 2021 @ 19:07:29 #259
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_200660513
Ja hoor Pascal, nu wel hè, nu wel.
  zaterdag 31 juli 2021 @ 19:12:42 #260
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_200660564
Rickaert ^O^

Ondertussen is De Buyst aangereden, het is nog niet bepaald zoals in 2019 voor hem ;(
pi_200660840
Marine Powless wint gewoon San Sebastian. What the f***?
"Toto, it's called motor racing. Alright? We want Car Racing!"
  zaterdag 31 juli 2021 @ 19:44:45 #262
194695 franklop
Fran knock
pi_200660996
Uiteraard tegen Mohoric
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_200700502
quote:
1s.gif Op zaterdag 31 juli 2021 19:44 schreef franklop het volgende:
Uiteraard tegen Mohoric
*)
  donderdag 5 augustus 2021 @ 14:59:23 #265
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_200756565
Zelfs Molano begint te winnen, Rota lekker op weg tijdens San Sebastian, en Palzer is een fijne op Instagram.

Ik heb de hoop op een podium echter opgegeven en ga voor de meeste punten en het beste doelsaldo.
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
  donderdag 5 augustus 2021 @ 18:49:35 #266
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_200760122
Markus HoelGod
  zaterdag 7 augustus 2021 @ 19:08:58 #267
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_200798861
Vuelta a Burgos gewonnen met Landa _O_

Ook Lafay scoort zijn eerste puntjes voor mijn team in Noorwegen, vandaag 3e :)
pi_200837683
pi_200837693
pi_200837706
pi_200838263
Beflikkerd door Ayuso met een 18e en 16e plaats, erg jammer.
  Moderator maandag 9 augustus 2021 @ 23:30:52 #273
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_200838282
Ik sta bovenaan.

Ik overweeg nu dit topic te sluiten.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  dinsdag 10 augustus 2021 @ 15:49:43 #274
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_200846342
Gaat lekker nu, 37 en 38 gewonnen en volgens mij ook 39 met de winst van Landa. :) 40 sta ik nipt voor tegen Steven184, Hodeg gisteren 2e maar Theuns 4e, dus die is nog zeker niet gespeeld.
pi_200848041
quote:
1s.gif Op dinsdag 22 juni 2021 00:01 schreef Slobeend het volgende:
Anthon Charmig of Niklas Larsen, zou het wat uitmaken?
:'(
  Moderator dinsdag 10 augustus 2021 @ 23:22:02 #276
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_200854494
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 augustus 2021 17:44 schreef showtimer het volgende:

[..]

:'(
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_200855831
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 augustus 2021 15:49 schreef DecoAoreste het volgende:
Gaat lekker nu, 37 en 38 gewonnen en volgens mij ook 39 met de winst van Landa. :) 40 sta ik nipt voor tegen Steven184, Hodeg gisteren 2e maar Theuns 4e, dus die is nog zeker niet gespeeld.
Verliezen van Hodeg, je zou voor minder..
Wind extinguishes a candle and energizes fire
pi_200856631
quote:
Mooie overwinning @Momo
Citius, Altius, Fortius.
  Moderator woensdag 11 augustus 2021 @ 08:32:30 #279
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_200856702
quote:
0s.gif Op woensdag 11 augustus 2021 08:25 schreef Aguero het volgende:

[..]

Mooie overwinning @:Momo
Net een voetbaluitslag 2-0 ! Ik weet niet eens door wie
pi_200856800
Beetje als Kenny achterin peddelen en straks op het einde toeslaan
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_200857032
Honoré en Wellens hebben alweer broodnodige punten gepakt in de topper tegen R_R :)
  woensdag 11 augustus 2021 @ 10:36:11 #282
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_200858499
quote:
0s.gif Op woensdag 11 augustus 2021 02:54 schreef Steven184 het volgende:

[..]

Verliezen van Hodeg, je zou voor minder..
Voorlopig sta je er best goed voor als Teuns een klassement gaat rijden.
pi_200858852
quote:
0s.gif Op woensdag 11 augustus 2021 10:36 schreef DecoAoreste het volgende:

[..]

Voorlopig sta je er best goed voor als Teuns een klassement gaat rijden.
Teuns en een klassement rijden. Die weet dit jaar niet meer hoe dat moet volgens mij.
Wind extinguishes a candle and energizes fire
pi_200861794
quote:
12s.gif Op dinsdag 10 augustus 2021 23:22 schreef Slobeend het volgende:

[..]

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
:@ Het zag er uit als einde seizoen, wat overigens nog steeds kan. |:)
pi_200930445
pi_200930448
pi_200930461
  maandag 16 augustus 2021 @ 00:19:56 #290
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_200930632
quote:
0s.gif Op woensdag 11 augustus 2021 11:00 schreef Steven184 het volgende:

[..]
Teuns en een klassement rijden. Die weet dit jaar niet meer hoe dat moet volgens mij.
En net tegen mij lukt het dus wel. ;( Gefeliciteerd.

Wel tof om in ronde 39 de hoogste score van iedereen gehaald te hebben ^O^
pi_200931229
Hé, een ronde gewonnen
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_200931746
quote:
0s.gif Op maandag 16 augustus 2021 00:19 schreef DecoAoreste het volgende:

[..]
En net tegen mij lukt het dus wel. ;( Gefeliciteerd.

Gezien mijn seizoen wil ik daar bijna mijn excuses voor aanbieden.

Wel gefeliciteerd met de rondewinst, toch altijd mooi.
Wind extinguishes a candle and energizes fire
  dinsdag 17 augustus 2021 @ 20:24:32 #293
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_200956966
Bonifazio is lekker aan het sprokkelen in de kleine Belgische koersjes.
  zondag 22 augustus 2021 @ 15:56:39 #295
11923 I.R.Baboon
Schaterlachend langs ravijnen.
pi_201028615
Fijn dat Mattthew Walls na olympisch goud en zilver nu ook iets presteert dat wél punten oplevert.
Het gaat slecht, verder gaat het goed.
pi_201030671
quote:
2s.gif Op zondag 22 augustus 2021 15:56 schreef I.R.Baboon het volgende:
Fijn dat Mattthew Walls na olympisch goud en zilver nu ook iets presteert dat wél punten oplevert.
Daar had ie wel een rondje mee mogen wachten :{
pi_201030675
pi_201030687
pi_201030707
pi_201030919
Nee dit kan niet, kruijswijk 2 puntjes vandaag in Spanje. Schelling Ide ondertussen 2e algemeen in Noorwegen
"Toto, it's called motor racing. Alright? We want Car Racing!"
abonnement bol.com Unibet Coolblue