abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_199905102


Hartelijk welgekomen bij alweer de vijfde editie van de FPCL, de FOK! Premier Cycling League. Na een raar jaar, een vreemde tijd, gaan we weer met goede moed een nieuw wielerseizoen in. Wie laat zich niet gek maken door de corona en gaat ervandoor met de kampioensschaal, speciaal voor dit vijfjarig jubileum een plastic editie?!

Wie heeft de beste microanalyse (DRT'ers vinden dit een leuke verwijzing) gemaakt van de wielerwereld en kan dit koppelen aan de beste strategie tijdens het bieden? Dat gaan we allemaal meemaken het komende wielerseizoen.

De FPCL wordt afgewerkt in competitievorm; elke week neemt jouw team het op tegen het team van een andere user. Met een beetje geluk scoor je met een team vol kneuzen een vijfde plaats, waar een team vol toppers geen topklassering garandeert. Maar een goed team is op zich toch ook wel handig. Ik zou de managers dan ook willen adviseren om uren, zo niet dagen, te investeren in het samenstellen van het ultieme team, dat elke week weer mondjes kan gaan snoeren!

Met de opzet van het spel onderscheidt de FPCL zich van de normale wielerpoule, waar na een paar etappes of wedstrijden 95% van de deelnemers al kansloos is of waarbij je afhankelijk bent van een slecht genomen bocht in een massasprint of een afgelopen ketting in volle finale.

De vraag is natuurlijk welke strategie eenieder gaat volgen tijdens de biedrondes. En wie heeft er Matxin aangesteld als scout? Wie moet het doen met de adviezen van Thijsje Zonneveld? Wie krijgt een schansspringer die hij of zij niet kent in de schoot geworpen door een opdringerige zaakwaarnemer? Wie betaalt de hoofdprijs voor de nieuwe Pecharroman? Spannend! Wie kroont zich uiteindelijk tot de Patrick Lefevere van Fok?

Je zou kunnen zeggen dat het leven draait om het maken van keuzes. Bij elke keuze twijfel je, want je moet er goed over nadenken. Hetzelfde als dat je een auto gaat kopen, moet je ook over nadenken. Doe je leren bekleding? Pak je een automaat?

Dit geldt ook voor de FPCL. Heb je na lang wikken en wegen je lijstje klaar, ga je toch weer twijfelen. Heb je je lijstje eenmaal verstuurd dan lijken de minuten wel uren en de uren wel dagen en zit je met klotsende oksels te wachten totdat de deadline verstreken is.

Eindstand vorig jaar (afgebroken na 11 speelrondes):


Hoe werkt het spel?
• Voordat de competitie begint is het de taak van de manager om een team bij elkaar te krijgen. Dit gebeurt middels een draft waarbij gewerkt wordt met blinde biedingen.
• De draft werkt als volgt: Met een budget van 100 miljoen dien je een team van 14 renners samen te stellen in verschillende biedrondes. Het minimumbod voor een renner bedraagt 0,10 miljoen en biedingen mogen tot twee cijfers achter de komma precies zijn. Na een biedronde worden alle biedingen naast elkaar gelegd, waarbij de persoon met het hoogste bod op een renner deze in zijn team kan verwelkomen. Voor een voorbeeldje verwijs ik naar vier jaar geleden: SPT / FOK! Premier Cycling League, bij vragen of onduidelijkheden kun je uiteraard ook in het topic terecht.
• De teams nemen het vervolgens tijdens het seizoen elke speelronde tegen elkaar op in onderlinge confrontaties, waarbij het vooraf gepubliceerde speelschema gevolgd wordt. De winnaar krijgt 3 punten, een gelijkspel levert 1 punt voor beiden op en de verliezer staat met lege handen.
• Deze resultaten worden verwerkt in een stand, die de uitslag van het spel uiteindelijk bepaalt. Bij een gelijk puntenaantal in de totale tussenstand geeft het aantal gescoorde punten de doorslag. Is dit ook gelijk dan wordt er geloot.
• Elke wedstrijd van het niveau .1 en hoger telt mee (met uitzondering van ploegen- en duotijdritten), voor een volledig overzicht verwijs ik u door naar de kalender. Wordt een wedstrijd toegevoegd aan de kalender dan wordt deze toegevoegd aan de speelronde waar deze qua datum in valt. Wordt een wedstrijd verplaatst dan geldt hiervoor hetzelfde. Uitzonderingen hierbij vormen koersen die (gaan) vallen na de laatste wedstrijd die op de oorspronkelijke kalender staat.
• Als er een renner wordt betrapt op doping, al dan niet mechanisch, dan krijgt het team waar hij voor rijdt drie punten in mindering. De gescoorde punten van deze renner in de speelronde die bezig is vervallen, eerder gescoorde punten en resultaten van het team blijven wel staan.
• Transfers werken als volgt: voor aanvang van de transferperiode maak je kenbaar welke renner(s) je wilt verkopen. Hiervoor ontvang je de helft van het bedrag dat je voor deze renner hebt betaald terug. Dit bedrag kun je samen met je nog resterende budget gebruiken om je team weer aan te vullen tot het aantal van 14, met renners die nog op de markt zijn. Ook dit gebeurt middels blinde biedrondes.

Coronanoot:
Ik ga gewoon uit van de normale opzet. Mochten er koersen verplaatst worden of alsnog een plek op de kalender weten te vinden, dan schuiven die gewoon in de speelronde waar ze qua datum in vallen. Mochten er een enkele volledige ronde wegvallen dan noteren we daar een reeks brilstanden, maar dat moeten er niet te veel worden. Mochten we er weer een half jaar ofzo uit gaan dan zitten we wederom met een groot probleem.


Teams:
Aguero - Team Overal Pijn p/b Fizik
baggerbaas - Bitumineuze Voegvullingsmassa
Bill_Hillie - Skoekeloen Cycling
Chiappucci - De Dommekrachten p/b Feltet
Dale__Cooper - TeamKoers
DecoAoreste - Balance Boys p/b Random.org
El-Stinho - Naastenliefde > Vlaggetjesliefde
Faraday01 - Faraday's Fiets Fanatici
Felagund - Wielerclub Als het draait p/b Hela Curry
franklop - Team Marginal Gains powered by Sky & Rondere Wielen
Fretwork - Wuyts' Worst Nightmare
Frozen-assassin - Met Vallen en Opstaan empowered by Hansaplast
GotenSSJ - Texas Forever
heywoodu - De Veluwse Vélo
hhh38 - De Sprinttrein p/b HTC/Highroad
I.R.Baboon - Bavianen Op Rolletjes
ijs_beer - Pau is een mooie stad
Immerdebestebob - Team Altijd Koers
knijn1985 - Grosu mannenfinishers
Koffieplanter - Team Diederik Gommers van de Diederik Gommers Show p/b Diederik Gommers
Mani89 - Altijd Tegen Mij
Max23 - Belonna
maxi-mus - Team Teflon
Mexicanobakker - De billenknijpers
Momo - PatLef's AlchoholistenPack
noodgang - Team Kneuzenkermis-Pfizer
Rellende_Rotscholier - AlaPhilipsen in laatste wiel
Sabata - 801 Harriers by Schönbacher Cycling
showtimer - Einde tijdperk
Slobeend - Primoz & the Pacemakers
Steven184 - Ed, Eth & Eddie ft. Down met Dylan
wimderon - Het Outbreak Management Team

Speelschema:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
https://tournamentscheduler.net/schedule/MTA4ODg1ODYyODY

Kalender:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
FPCL Croky Cup:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Puntentelling:
Citius, Altius, Fortius.
pi_199905375
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 juni 2021 22:47 schreef wimderon het volgende:

[..]


Citius, Altius, Fortius.
  dinsdag 15 juni 2021 @ 23:51:53 #3
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_199905855
Iemand behoefte aan een Afrikaantje?
  woensdag 16 juni 2021 @ 12:14:52 #4
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_199909381
Even een paar kreupele ouwe lullen dumpen.
  woensdag 16 juni 2021 @ 12:20:22 #5
11923 I.R.Baboon
Schaterlachend langs ravijnen.
pi_199909450
Nou, Moreno maagpijn Hofland is sinds februari niet eens meer opgestapt maar ik weet zeker dat hij voor jullie teams een verrijking zou zijn.
Het gaat slecht, verder gaat het goed.
  Moderator woensdag 16 juni 2021 @ 12:45:03 #6
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_199909703
Ik ga door met dit team, zelfs met Pelukki die er niks van bakt. Je weet het nooit bij hem he
  woensdag 16 juni 2021 @ 12:49:11 #7
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_199909760
Iedereen in de dubbele cijfers is mooi, maar slechts 1 renner boven de 200 is dan weer erg matig.

Kan je de lijst met beschikbare renners nog eens sturen @wimderon?
pi_199910268
Valt me nog alleszins mee, al ben ik verbijsterd dat Schelling Ide en gokje Ben O'Connor zich tot squadron leaders hebben ontpopt. Teniente Oliveira er kort achter en degenen die ik als kopman had verwacht staan er bij als een stel "square bashers" in basistraining. Ik laat nog weten wie washout lane kan opzoeken 👺
"Toto, it's called motor racing. Alright? We want Car Racing!"
pi_199912914
quote:
0s.gif Op woensdag 16 juni 2021 12:49 schreef hhh38 het volgende:
Iedereen in de dubbele cijfers is mooi, maar slechts 1 renner boven de 200 is dan weer erg matig.

Kan je de lijst met beschikbare renners nog eens sturen @:wimderon?
https://www.dropbox.com/s(...)sferperiode.xls?dl=0

Daar komen de renners die van de hand gedaan worden uiteraard nog bij. En ik zoek vergeefs naar een overzichtje met tussentijdse transfers, anders wordt @showtimer boos :@
pi_199912928
Nee hoor.
  Moderator woensdag 16 juni 2021 @ 17:36:30 #11
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_199913310
quote:
0s.gif Op woensdag 16 juni 2021 16:51 schreef wimderon het volgende:

[..]

https://www.dropbox.com/s(...)sferperiode.xls?dl=0

Daar komen de renners die van de hand gedaan worden uiteraard nog bij. En ik zoek vergeefs naar een overzichtje met tussentijdse transfers, anders wordt @:showtimer boos :@
Mijn Remy staat er nog tussen.
  woensdag 16 juni 2021 @ 20:17:45 #12
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_199916044
Ik twijfel serieus wat ik wil met Gogl, De Bie, Perez en Barcelo :') Allemaal net een paar resultaten die hoop geven, maar verder amper punten :')

Wat is wijsheid? :')
pi_199916303
quote:
1s.gif Op woensdag 16 juni 2021 20:17 schreef Immerdebestebob het volgende:
Ik twijfel serieus wat ik wil met Gogl, De Bie, Perez en Barcelo :') Allemaal net een paar resultaten die hoop geven, maar verder amper punten :')

Wat is wijsheid? :')
Ruilen met mij tegen Van Garderen?
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  woensdag 16 juni 2021 @ 20:40:22 #14
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_199916492
quote:
0s.gif Op woensdag 16 juni 2021 20:31 schreef Felagund het volgende:

[..]

Ruilen met mij tegen Van Garderen?
Rune Herregodts in de aanbieding?
pi_199916969
quote:
1s.gif Op woensdag 16 juni 2021 20:40 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

Rune Herregodts in de aanbieding?
Ik twijfel nog over Aime de Gendt, maar ik denk dat ik hem nog een kans geef.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  woensdag 16 juni 2021 @ 21:04:04 #16
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_199917045
quote:
0s.gif Op woensdag 16 juni 2021 21:00 schreef Felagund het volgende:

[..]

Ik twijfel nog over Aime de Gendt, maar ik denk dat ik hem nog een kans geef.
Zat al te denken. Beetje zelfde profiel als Barcelo :')
pi_199918272
Moet een ander team jouw speler overkopen voor de helft van het geld of krijg je het geld ongeacht hiervan?
pi_199919604
quote:
0s.gif Op woensdag 16 juni 2021 21:46 schreef Dale__Cooper het volgende:
Moet een ander team jouw speler overkopen voor de helft van het geld of krijg je het geld ongeacht hiervan?
Je krijgt het sowieso.
pi_199920223
Oei, dan wordt even bezien of ik beoogd kopman Pinot ga verkopen.
  woensdag 16 juni 2021 @ 23:11:16 #20
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_199920235
Uitstel tot zondag mogelijk?

Onder werktijd een hele analyse maken is matig :D
pi_199929866
Asgreen wordt DK kampioen tijdrijden, daarmee moet deze ronde wel binnen zijn tegen @Mexicanobakker, die volgens mij überhaupt bijna niemand aan de start heeft, met ook nog de puntjes van Campenaerts van gisteren.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  donderdag 17 juni 2021 @ 21:27:22 #22
11923 I.R.Baboon
Schaterlachend langs ravijnen.
  donderdag 17 juni 2021 @ 21:48:06 #23
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_199935728
quote:
1s.gif Op woensdag 16 juni 2021 23:11 schreef Immerdebestebob het volgende:
Uitstel tot zondag mogelijk?

Onder werktijd een hele analyse maken is matig :D
Ik hoop hier ook op :P
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
pi_199939126
quote:
1s.gif Op woensdag 16 juni 2021 23:11 schreef Immerdebestebob het volgende:
Uitstel tot zondag mogelijk?

Onder werktijd een hele analyse maken is matig :D
Je kunt toch tot maandag bieden? Welke stumpers je kwijt wil zal toch wel duidelijk zijn?
  vrijdag 18 juni 2021 @ 07:10:48 #25
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_199939775
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 juni 2021 00:36 schreef wimderon het volgende:

[..]

Je kunt toch tot maandag bieden? Welke stumpers je kwijt wil zal toch wel duidelijk zijn?
Oke ik ga mijn best doen de knoop door te hakken.
  vrijdag 18 juni 2021 @ 09:42:36 #26
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_199940964
Aan alle aanwezige pers:

Ik wil benadrukken dat geen enkele positie binnen het team ter discussie staat. We zijn bezig met een groepsproces en hebben het volste vertrouwen in al onze renners.
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
  vrijdag 18 juni 2021 @ 09:52:16 #27
194695 franklop
Fran knock
pi_199941083
Sluit ik mij bij aan
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_199941695
Enkel Ian Garrison stond op de nominatie om er uit te vliegen, maar dat levert helemaal niks op. Team blijft zoals het is.
  vrijdag 18 juni 2021 @ 10:57:08 #29
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_199941777
quote:
1s.gif Op vrijdag 18 juni 2021 09:52 schreef franklop het volgende:
Sluit ik mij bij aan
Je begrijpt dat er op zeker mensen uit gaan vliegen bij mij? ;)
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
pi_199943950
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 juni 2021 10:57 schreef Fretwork het volgende:

[..]

Je begrijpt dat er op zeker mensen uit gaan vliegen bij mij? ;)
Ik zou Carapaz weg doen als ik jou was. ;)
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  vrijdag 18 juni 2021 @ 14:04:55 #31
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_199944188
Iedereen die niet kan fietsen flikker ik eruit.
  vrijdag 18 juni 2021 @ 16:21:19 #32
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_199945999
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 juni 2021 13:44 schreef Felagund het volgende:

[..]

Ik zou Carapaz weg doen als ik jou was. ;)
Carapaz is duidelijk aan onderpresteren. Doe klootzak speelt heel het jaar fitkech op Cotopaxi
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
  vrijdag 18 juni 2021 @ 18:26:04 #34
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_199947542
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 juni 2021 18:25 schreef wimderon het volgende:
We wachten nog op reactie van @:Mani89, @:Rellende_Rotscholier, @:hhh38, @:Frozen-assassin, @:Aguero, @:noodgang, @:Faraday01, @:Max23, @:Immerdebestebob, @:showtimer, @:koffieplanter, @:Bill_Hillie en @:El-Stinho
Geen transfers!
  vrijdag 18 juni 2021 @ 18:27:36 #35
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_199947564
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 juni 2021 18:25 schreef wimderon het volgende:
We wachten nog op reactie van @:Mani89, @:Rellende_Rotscholier, @:hhh38, @:Frozen-assassin, @:Aguero, @:noodgang, @:Faraday01, @:Max23, @:Immerdebestebob, @:showtimer, @:koffieplanter, @:Bill_Hillie en @:El-Stinho
Het gaat mij niet meer lukken voor vanavond.
pi_199947617
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 juni 2021 18:25 schreef wimderon het volgende:
We wachten nog op reactie van @:Mani89, @:Rellende_Rotscholier, @:hhh38, @:Frozen-assassin, @:Aguero, @:noodgang, @:Faraday01, @:Max23, @:Immerdebestebob, @:showtimer, @:koffieplanter, @:Bill_Hillie en @:El-Stinho
Geen transfers
  vrijdag 18 juni 2021 @ 20:21:13 #37
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_199949550
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 juni 2021 18:25 schreef wimderon het volgende:
We wachten nog op reactie van @:Mani89, @:Rellende_Rotscholier, @:hhh38, @:Frozen-assassin, @:Aguero, @:noodgang, @:Faraday01, @:Max23, @:Immerdebestebob, @:showtimer, @:koffieplanter, @:Bill_Hillie en @:El-Stinho
Hoezo? Ik ga niks wijzigen.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator vrijdag 18 juni 2021 @ 21:41:10 #38
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_199951341
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 juni 2021 18:25 schreef wimderon het volgende:
We wachten nog op reactie van @:Mani89, @:Rellende_Rotscholier, @:hhh38, @:Frozen-assassin, @:Aguero, @:noodgang, @:Faraday01, @:Max23, @:Immerdebestebob, @:showtimer, @:koffieplanter, @:Bill_Hillie en @:El-Stinho
Ik heb heel veel vertrouwen in mijn team (of geen tijd) dus ik laat het zo :')
  vrijdag 18 juni 2021 @ 22:02:29 #39
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_199951732
Ik heb echt 4 renners weggedaan. :D 2 omdat ze nog puntloos waren (Declercq en Sutterlin) en 2 omdat ze geblesseerd zijn en toch al niet meer de jongste -> kleine kans dat ze nog veel gaan scoren dit jaar (De Marchi en Van Emden).

Volgens mij waren er nog wel een paar acceptabele renners vrij, dus ben benieuwd wat ik ervan kan smeden.
  vrijdag 18 juni 2021 @ 22:26:30 #40
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_199952302
En alvast mijn bod ingestuurd, hoop dat ik mijn budget goed berekend heb :P
pi_199953895
De vertrekkers:
baggerbaas: niemand
Chiappucci: Ben Zwiehoff, Sergio Samitier
Dale__Cooper: Thibaut Pinot, Owain Doull
DecoAoreste: Alessandro De Marchi, Jos van Emden, Tim Declercq, Jasha Sütterlin
Faraday01: niemand
Felagund: Tejay Van Garderen
franklop: niemand
Fretwork: Alexander Krieger, Florian Vermeersch
Frozen-assassin: niemand
GotenSSJ: niemand
heywoodu: niemand
hhh38: niemand
ijs_beer: Jens Debusschere
Immerdebestebob: Amanuel Ghebreigzabhier, Fernando Barcelo, Anthony Perez
I.R. Baboon: Moreno Hofland
knijn1985: Arne Marit, Gerben Thijssen
Mani89: niemand
maxi-mus: Kilian Frankiny, Andrea Piccolo
Mexicanobakker: Lionel Taminiaux, Jonas Koch
Momo: niemand
noodgang: niemand
Rellende_Rotscholier: Chris Lawless
Sabata: Thomas Champion, Harry Tanfield
showtimer: Alexander Konychev, Jhonatan Restrepo, Ziga Jerman, Jempy Drucker, Itamar Einhorn
Slobeend: Pascal Eenkhoorn, Imerio Cima, Jonas Iversby Hvideberg, Niklas Larsen
Steven184: Sacha Modolo
wimderon: Edwin Avila, Victor De La Parte

Niets vernomen van: Aguero, Max23, Koffieplanter, Bill_Hillie en El-Stinho
  vrijdag 18 juni 2021 @ 23:50:22 #42
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_199954069
Grote schoonmaak bij @showtimer :o
  Redactie Sport vrijdag 18 juni 2021 @ 23:52:02 #43
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_199954091
Mooi, het meeste budget en maar 2 heren nodig.
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  vrijdag 18 juni 2021 @ 23:55:35 #44
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_199954138
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 juni 2021 23:52 schreef Mexicanobakker het volgende:
Mooi, het meeste budget en maar 2 heren nodig.
Meeste budget? :D

Hoeveel heb je voor die 2 betaald?
pi_199954166
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 juni 2021 23:55 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Meeste budget? :D

Hoeveel heb je voor die 2 betaald?
Je kan ook nog geld over hebben die je niet heb besteed. Ik had ook nog 7.5 miljoen over, buiten voor het geld dat ik voor Van Garderen terug krijg.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  vrijdag 18 juni 2021 @ 23:59:32 #46
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_199954193
Domme vraag waarschijnlijk maar weet iemand trouwens waarom Piccolo niks rijdt, of zou hij überhaupt alleen jeugdkoersen rijden? Heb hem er maar uitgeflikkerd, kon niks over een blessure vinden ofzo.
pi_199954201
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 juni 2021 23:37 schreef wimderon het volgende:
De vertrekkers:
baggerbaas: niemand
Chiappucci: Ben Zwiehoff, Sergio Samitier
Dale__Cooper: Thibaut Pinot, Owain Doull
DecoAoreste: Alessandro De Marchi, Jos van Emden, Tim Declercq, Jasha Sütterlin
Faraday01: niemand
Felagund: Tejay Van Garderen
franklop: niemand
Fretwork: Alexander Krieger, Florian Vermeersch
Frozen-assassin: niemand
GotenSSJ: niemand
heywoodu: niemand
hhh38: niemand
ijs_beer: Jens Debusschere
Immerdebestebob: Amanuel Ghebreigzabhier, Fernando Barcelo, Anthony Perez
I.R. Baboon: Moreno Hofland
knijn1985: Arne Marit, Gerben Thijssen
Mani89: niemand
maxi-mus: Kilian Frankiny, Andrea Piccolo
Mexicanobakker: Lionel Taminiaux, Jonas Koch
Momo: niemand
noodgang: niemand
Rellende_Rotscholier: Chris Lawless
Sabata: Thomas Champion, Harry Tanfield
showtimer: Alexander Konychev, Jhonatan Restrepo, Ziga Jerman, Jempy Drucker, Itamar Einhorn
Slobeend: Pascal Eenkhoorn, Imerio Cima, Jonas Iversby Hvideberg, Niklas Larsen
Steven184: Sacha Modolo
wimderon: Edwin Avila, Victor De La Parte

Niets vernomen van: Aguero, Max23, Koffieplanter, Bill_Hillie en El-Stinho
Oh zie t nu pas. Ach ja, wilde toch niemand wegdoen
pi_199954214
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 juni 2021 23:50 schreef hhh38 het volgende:
Grote schoonmaak bij @:showtimer :o
Ik heb me nog ingehouden. :@
  zaterdag 19 juni 2021 @ 00:03:05 #49
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_199954246
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 juni 2021 23:57 schreef Felagund het volgende:

[..]

Je kan ook nog geld over hebben die je niet heb besteed. Ik had ook nog 7.5 miljoen over, buiten voor het geld dat ik voor Van Garderen terug krijg.
Och ja tuurlijk.
  Moderator zaterdag 19 juni 2021 @ 00:23:54 #50
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_199954495
quote:
9s.gif Op vrijdag 18 juni 2021 23:59 schreef maxi-mus het volgende:
Domme vraag waarschijnlijk maar weet iemand trouwens waarom Piccolo niks rijdt, of zou hij überhaupt alleen jeugdkoersen rijden? Heb hem er maar uitgeflikkerd, kon niks over een blessure vinden ofzo.
Ik heb ook geen idee wat er met hem aan de hand is, maar ik weet wel dat hij vorig jaar al ontzettend slecht reed dus ik vraag me vooral af waarom je hem hebt gekocht.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')