abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
pi_198226829
twitter


Een interview bij het Parool (hoogstwaarschijnlijk iets eerder dan bij de Volkskrant);
quote:
Lale Gül (23) keerde de islam de rug toe: ‘Mensen willen mij wurgen, mijn moeder snapt dat’

In haar zeer humoristische, maar ook meedogenloze autobiografische roman Ik ga leven beschrijft Lale Gül (23) hoe ze opgroeide in een streng islamitisch gezin in Oud-West. Het kwam haar duur te staan. ‘In principe heb ik geen familie meer.’

Haar debuutroman Ik ga leven drong afgelopen week de top 10 van de bestsellerslijst binnen. Daarvan genieten kan Lale Gül niet echt. Ze is inmiddels een schande voor haar familie en de buurt. Na alle beledigingen en ook ­bedreigingen kan Gül, die nog bij haar ouders woont, de straat niet meer op.

“Ik overleef het allemaal wel, zolang niemand fysiek wordt, zeg maar. Het verbale geweld had ik ingecalculeerd. Het heeft wel mentaal zijn tol geëist, ik heb ook aangifte van bedreigingen moeten doen, helaas. Maar de politie kan ook niets doen; het zijn anonieme accounts. Ze adviseren me wel een tijdje niet alleen uit huis te gaan en goed op te letten, maar dat wist ik ­natuurlijk zelf ook wel.”

“Eén keer begon een Marokkaanse jongen me op straat echt te intimideren en toen werd ik bang. Dus ik ga al ­dagen nergens naartoe, ook niet met mooi weer. Ik wacht echt tot de storm gaat liggen.”

Lale Gül (1997, Kolenkitbuurt) studeert Nederlands aan de VU. Tot haar zeventiende ging ze elk weekend naar de Koranschool van Milli Görüs. In haar debuutroman ­beschrijft ze hoe ze zich ontworstelt aan haar streng islamitische regime. Fragment: ‘Moet ik leven als een kamerplant? Moet ik in een huwelijk treden waar alle seks uit is geramd nog voordat het begonnen is, omdat mijn verwekkers een volstrekt humorloze, bloedeloze en Koranvaste lul voor mij hebben uitgekozen? En dan veranderen in een broedkip zoals alle vrouwen om me heen? Is dat waarvoor ik leef? Is God dan blij met mijn tragedie?’

Nieuwe Ayaan Hirsi Ali
De reacties op haar boek hebben ook haar familie hard ­geraakt. “Mijn moeder is er heel ziek van geworden. Zij wordt de hele tijd platgebeld, zelfs door familie uit Turkije. In principe heb ik geen familie meer, want iedereen heeft zich tegen mij gekeerd. Alleen mijn broer steunt mij. Die is het inhoudelijk ook niet met het boek eens, maar omdat iedereen tegen me is, neemt hij het voor me op. Mijn zusje moet elke dag huilen door het zien van mijn moeder. Bij de weekendschool praat ook iedereen over haar zus: dat is een geloofshater, een hoer et cetera.”

“Mijn vader was eerst ook heel boos, maar nu maakt hij zich vooral zorgen om mijn veiligheid. Hij heeft geen sociale reputatie meer in de buurt. Hij kan geen buren meer groeten of het gaat erover, hij kan ook niet meer naar de moskee. Ik heb ook een beetje hun levens verpest.”

De moeder in het boek komt er niet goed vanaf, ‘de potentaat Karbonkel, die ik ook Moeder noem, de belichaming van het kwaad’. Daarover praten met haar ouders, die het boek zelf niet kunnen lezen, is niet mogelijk. “Mijn moeder is echt alleen maar boos. Gisteren zei ze: ‘Ik snap goed dat mensen jou willen wurgen. Als jij niet mijn kind was, had ik je waarschijnlijk ook willen wurgen.’ Dat zegt ze gewoon.”

Fysieke hel
Toch heeft ze begrip voor haar moeder. “Zij gelooft in een fysieke hel, en dat ik daarnaartoe ga en dat mijn zonden ook op haar weerslag zullen hebben als zij voor God staat, et cetera. Natuurlijk ga je dan je kind proberen daarvan te weerhouden, desnoods met dwangmiddelen. Ik snap haar, alleen, zij snapt mij niet.”

“Ik word gezien als een soort nieuwe Ayaan Hirsi Ali. Dat zou ik zelf niet snel zeggen, want ik vind haar echt een held. Zij is besneden, dat is niet te vergelijken met mijn situatie. Zij is echt vogelvrij verklaard in de hele islamitische wereld. Ik hoop niet dat ik dat over mezelf afroep. Ik krijg heel bezorgde mails van mensen die zeggen: je moet Femke Halsema erover inlichten of Mai Spijkers, mijn uitgever, om een beveiliger vragen. Maar wat moet een beveiliger? Moet die voor de portiek hier wachten, of zo?”

Er is nu sprake van een verfilming. “Dan wordt het nog heftiger, dan is het op beeld. Als het al zover komt, want de filmproducent vindt het ook heel moeilijk om ­acteurs te vinden die hieraan willen meewerken. Maar stel dat die film er komt, dan krijg ik weer zo’n shitload over me heen en gaat iedereen me uitkotsen.”

“Maar het is het wel waard, hoor. Ik krijg zo veel steunberichten van mensen die zeggen: ik heb precies hetzelfde meegemaakt als jij, dankjewel dat je je verhaal doet. Je ­bewijst hier de ex-moslims echt een dienst mee. Daar doe ik het voor.”

Wolkeriaans hoofdstuk
Ik ga leven is een bijzonder boek. Soms een lange tirade, dan weer een levendige beschrijving van scènes. Het ene moment staan er prachtige volzinnen (‘Fatsoen is voor kannibalen die satirebedrijvende mensen opeten met ­tafelmanieren’) en dan weer staat er ‘kut’ en ‘schijten’. Er staan gedichten in, essayistische betogen, en ook opeens een Wolkeriaans hoofdstuk waarvan zelfs Jan Wolkers ­rode oortjes had gekregen.

En het is vaak onweerstaanbaar grappig. Zo laat ze Allah in het boek zeggen: ‘Mijn ­religie is als Frankrijk, waarvan men zegt dat het zo jammer is dat er Fransen wonen.’

“Ik heb een eigen stijl en dat hoor ik ook van iedereen, van een Kees ’t Hart tot Franca Treur: dit bestond helemaal niet in de Nederlandse letteren. Het is een soort structuurloos, chaotisch relaas, met soms archaïsch taalgebruik, soms straat, soms heel plat. Ik schrijf essayistisch over het geloof en ook bijna-porno, en inderdaad met veel humor, want ik wilde niet één grote klaagzang: oh, wat ben ik zielig. Dat is gewoon niet hoe ik in het leven sta.”

Recensies zijn er tot haar verbazing nog niet verschenen. “In het boek staan wel hete kolen, waar niet iedereen zich aan wil branden.” Wellicht kleeft het aan haar dat ze twee jaar geleden tweets verstuurde over omvolking en het links-globalistisch gedachtegoed, te gast was bij Café Weltschmerz en een podcast van Jan Roos, en zo terechtkwam in de rechtse hoek? “Ik was zeker een tijdje heel boos en heel rancuneus over alles wat te maken had met islam, en toen ben ik inderdaad in die theorieën gaan geloven. Maar daar ben ik wel van teruggekomen, ik ben nu juist constructief. Ik maak wel duidelijk dat massa-immigratie misschien niet zo handig is. Ik ken geen islamitisch land in de wereld waarvan ik denk: dat is fijn leven daar. Dus ik zal altijd stemmen op een immigratiekritische partij. Ik maak me zorgen over de invloed van de islam en hun ­demografische groei. Als mensen me daarom een neonazi vinden – be my guest.”

Missie geslaagd
De roman eindigt met: ‘Wordt (waarschijnlijk) vervolgd.’ “Ik heb al de helft van een tweede boek, een vervolg. Ik weet alleen serieus niet meer of ik dat moet doen. Aan de ene kant overleef ik dat ook wel, maar aan de andere kant moet ik hiermee al tevreden zijn. In principe ben ik ­geslaagd in mijn missie. Ik heb mijn verhaal geschreven, ik heb het aan de man gebracht, ik sta in de bestsellerslijst, iedereen kent het nu, dus ik kan hier ook vrede mee hebben. Alleen, Mai Spijkers zit me elke dag te porren: boek twee, beurs aanvragen, doe het nou maar. Het is een beetje een dilemma.”

Het zal de relatie met haar ­familie niet verbeteren. “In principe kan ik thuis weggaan, ik ben meerderjarig, ­alleen, dan heb ik geen familie meer. Ik probeer, ondanks al die haat, juist te laten zien door hier te blijven: nee, ik verlaat jullie niet, want ik hou wel van jullie, en ik hoop jullie ook op een dag van mij.”
Diep triest.
Nou, dit word waarschijnlijk dus niet vervolgd. In het interview bij de volkskrant geeft ze aan de beslissing genomen te hebben om niet zich niet meer in het debat te mengen, de pen neer te leggen, te trouwen met een Turkse man en haar dromen van een carrière als schrijver of opiniemaker te vergeten. Uit angst. Angst voor sociale buitensluiting en dreigementen, tegen haar en haar familie.

Voor de wegkijkers, deze meneer met islamitische roots(!), vat het kort en bondig samen;
twitter
Op zondag 15 januari 2017 19:21 schreef Ser_Ciappelletto het volgende:
Als je geen nazi genoemd wilt worden moet je geen achterlijke discriminerende dingen zeggen als: "de islam tast anderen aan in hun rechten".
  zaterdag 27 februari 2021 @ 00:04:10 #2
385265 datismijnmening
FOK!500 Kwaliteitsuser
pi_198226899
Vredelievend en tolerant. Zo ken ik de Islam weer _O_
Never in the field of human conflict was so much owed by so many to so few.
-Winston Churchill
  zaterdag 27 februari 2021 @ 00:21:02 #3
232494 Boca_Raton
Voor al uw no nonsense
pi_198227052
Maar er zal een tijd komen dat de vrouwen vrij zijn.
pi_198227088
Ik vraag me echt af waarom zo veel "tolerant" ingestelde mensen het zo voor de islam op blijven nemen. De (met name) vrouwen die het ongeluk hebben om in een islamitisch gezin geboren te worden kunnen zichzelf nauwelijks ontplooien. Met chantage doormiddel van het risico van verstoting blijven ze onderdrukte levens leiden in een land die ze zo veel meer te bieden zou moeten hebben.

Als de islam een gematigingsverlichting doormaakt kan het best in een moderne maatschappij zijn thuis vinden. Ik betwijfel of dat staat te gebeuren, het lijkt alleen maar radicaler te worden.

[ Bericht 0% gewijzigd door Luckyseven op 27-02-2021 08:34:38 ]
pi_198227227
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 februari 2021 00:25 schreef Luckyseven het volgende:
Ik vraag me echt af waarom zo veel "tolerant" ingestelde mensen het zo voor de islam op blijven nemen.
De 3 wetten van Croughs.

We zijn inmiddels beland bij de 3e wet. En dan ontstaat er kortsluiting.
“To destroy a people you must first sever their roots.”
  zaterdag 27 februari 2021 @ 04:55:37 #6
37149 slashdotter3
Arrow to the knee!
pi_198228254
Ik snap niet waarom ze geen pseudoniem heeft gebruikt en anoniem is gebleven. Echt iedereen had dit kunnen zien aankomen.

==========
Edit:
https://nl.wikipedia.org/wiki/De_ondergang_van_Nederland
De ondergang van Nederland - Land der naïeve dwazen is een in 1990 gepubliceerd boekje,[1] geschreven onder het pseudoniem Mohamed Rasoel. In latere jaren werd het voor die tijd fel geschreven pamflet vaak aangehaald als bewijs voor in Nederland en Europa waargenomen islamisering. Rasoel betekent in het Arabisch "profeet" of "boodschapper".

Deze auteur was 30 jaar geleden al zo slim om anoniem te blijven. Met het zowat dagelijks terreur moslims nieuws en alle mensen die bedreigd (Wilders, Hirsi Ali, etc...) worden moet je echt levensmoe zijn om zo zichtbaar te zijn.

[ Bericht 40% gewijzigd door slashdotter3 op 27-02-2021 07:30:37 ]
  zaterdag 27 februari 2021 @ 05:00:21 #7
434029 KillemWieft
Pleurt op met je mondkapje!
pi_198228264
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 februari 2021 04:55 schreef slashdotter3 het volgende:
Ik snap niet waarom ze geen pseudoniem heeft gebruikt en anoniem is gebleven. Echt iedereen had dit kunnen zien aankomen.
Dan had ze niet zielig kunnen doen. Nu is ze in één klap de knuffel-allochtoon van Nederland. ;)
IxCalypso is een kerel
pi_198228731
De marketing druipt er weer vanaf
  zaterdag 27 februari 2021 @ 07:32:27 #9
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_198228744
De islam is vrede _O_ afwijkende meningen worden gerespecteerd _O_ nuttige idioten die als de blinde paarden die het zijn het opnemen voor deze religie van de vrede _O_
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_198228795
"De" islam bestaat natuurlijk niet, hoe hard geradicaliseerde moslims ook schreeuwen dat er zoiets als een 'Umma' bestaat. Het is een samenraapsel van verschillende stromingen waarbij de meest hard schreeuwenden het beeld bepalen. De wereld zou er anders uit zien als bijv. het Soefisme de meest bepalende richting binnen de islam was. Was het maar zo.
  zaterdag 27 februari 2021 @ 08:03:54 #11
182233 thedeedster
IWAB: Ik Weet Alles Beter...
pi_198228876
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 februari 2021 04:55 schreef slashdotter3 het volgende:
Ik snap niet waarom ze geen pseudoniem heeft gebruikt en anoniem is gebleven. Echt iedereen had dit kunnen zien aankomen.

==========
Edit:
https://nl.wikipedia.org/wiki/De_ondergang_van_Nederland
De ondergang van Nederland - Land der naïeve dwazen is een in 1990 gepubliceerd boekje,[1] geschreven onder het pseudoniem Mohamed Rasoel. In latere jaren werd het voor die tijd fel geschreven pamflet vaak aangehaald als bewijs voor in Nederland en Europa waargenomen islamisering. Rasoel betekent in het Arabisch "profeet" of "boodschapper".

Deze auteur was 30 jaar geleden al zo slim om anoniem te blijven. Met het zowat dagelijks terreur moslims nieuws en alle mensen die bedreigd (Wilders, Hirsi Ali, etc...) worden moet je echt levensmoe zijn om zo zichtbaar te zijn.
Het eerste waar ik aan dacht. Schrijvers hebben doorgaans prima redenen gehad om te schrijven onder een pseudoniem en deze dame ook.

Islam houdt niet zo van mensen die de vuile was buiten hangen.
Als mijn post niet duidelijk is, moet je misschien even je sarcasmeradar aanzetten.
pi_198228886
Apart.

Eerst een boek uitbrengen (dat is niet niks!), en dan een zodanige naïviteit ten toon spreiden (veinzen?) door alsnog toe te geven aan datgene waar tegen je ageert in je boek?

Als je een dergelijk boek schrijft dan sta je daar pal achter.
“To destroy a people you must first sever their roots.”
pi_198228888
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 februari 2021 00:25 schreef Luckyseven het volgende:
Ik vraag me echt af waarom zo veel "tolerant" ingestelde mensen het zo voor de islam op blijven nemen. De (met name) vrouwen die het ongeluk hebben om in een islamitisch gezin geboren te worden kunnen hen zelf nauwelijks ontplooien. Met chantage doormiddel van het risico van verstoting blijven ze onderdrukte levens leiden in een land die ze zo veel meer te bieden zou moeten hebben.

Als de islam een gematigingsverlichting doormaakt kan het best in een moderne maatschappij zijn thuis vinden. Ik betwijfel of dat staat te gebeuren, het lijkt alleen maar radicaler te worden.
Om te vervelen en frustreren blijven veel mensen het opnemen voor religies.
pi_198228962
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 februari 2021 07:58 schreef IbnFadlan het volgende:


De foto's van haar in het artikel spreken ook boekdelen. Alsof het een fotoshoot is om iets te promoten. Het gaat haar om het verhaal extra aandacht te geven zodat ze kan cashen.
Ja, en wat dan nog? Waarom is dat jouw probleem? Ze heeft een boek geschreven, waarom zou ze dat niet mogen promoten?
Don't quote me boy, cause I ain't said shit!
Send Banano to: ban_1drjycsqhpwa1i4uxo1mmqau6q8gibgbn6oabtub53zpcrabjunt3uscaqty
pi_198228971
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 februari 2021 08:07 schreef IbnFadlan het volgende:
Wat zij heeft gedaan is dus ook niet goed.
Je kunt een heel verhaal typen maar je had jezelf een hoop werk kunnen besparen om het hierbij te laten.
pi_198228976
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 februari 2021 08:07 schreef IbnFadlan het volgende:

[..]

Ik praat haat, bedreigingen of geweld niet goed, ik zeg actie = reactie. Wat zij heeft gedaan is dus ook niet goed. Het is zeker niet te vergelijken met Simons, omdat zij voor goede zaken opkwam (het tegengaan van racisme, discriminatie en xenofobie), itt deze bimbo die o.a. haar eigen ouders, waar ze nog bij inwoont en die haar nu beschermen, in een boek aanvalt en beledigd.
Hoe valt zij haar ouders aan dan? Haar ouders worden zo ver ik van het boek weet helemaal niet aangevallen.
Don't quote me boy, cause I ain't said shit!
Send Banano to: ban_1drjycsqhpwa1i4uxo1mmqau6q8gibgbn6oabtub53zpcrabjunt3uscaqty
  zaterdag 27 februari 2021 @ 08:38:51 #17
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_198229071
Dit verhaal is natuurlijk weer het zoveelste bewijs van wat iedereen al weet. Ook links weet het, alleen stopt het weg (er zijn ook linkse mensen die dit wel degelijk wel weten en ernaar handelen, bijvoorbeeld in Noorwegen en Denemarken). Maar voor degenen die het niet weten, het uit zich in hun woedende / ik wil er niets van horen reactie elke keer als ze hiermee geconfronteerd worden, dat is de algehele Westerse reactie ten aanzien van pijn: vermijden. Het lelijke van pijn is dat je het niet kunt vermijden en dat het zich op een gegeven moment in hele nare handelingen kan gaan omzetten: Nazi Duitsland is daar een goed voorbeeld van. We zitten nu in een fase waarin steeds meer mensen dit verhaal zat beginnen te worden, tegelijkertijd nog steeds tegen onbegrip en bedreigingen oplopen (zie de mevrouw in de OP) en er anderzijds een "woke" beweging tegenover begint te staan die ook aan momentum aan het winnen is. Een toekomstig bommetje dat een keer gaat barsten en dat allemaal omdat we elkaar geen eerlijk verhaal durven voorhouden en men alleen maar op de persoon aan het spelen is in dit soort debatten.
pi_198229111
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 februari 2021 08:39 schreef Kapitein_Scheurbuik het volgende:

Je leven inrichten op basis van 1400 jaar oude hallucinaties van een analfabete woestijnrover en dan over andere mensen zeggen dat ze niet weten hoe de wereld werkt....je verzint het toch niet.
Idd, volkomen gestoord.
pi_198229118
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 februari 2021 08:23 schreef Kapitein_Scheurbuik het volgende:

[..]

Hoe valt zij haar ouders aan dan? Haar ouders worden zo ver ik van het boek weet helemaal niet aangevallen.
Nou noemt ze haar moeder o.a. Karbonkel de kakkerlak’ en ‘islamofascistische despotin’. :D

Maar goed dat is haar recht. En zoals iemand al opmerkte had ze dit boek onder een pseudoniem moeten publiceren.

Maar dat ze het niet gedaan heeft getuigd van de andere kant wel van moed maar dat ze dan toch onder de groepsdruk bezwijkt en zich weer aan belachelijke door boze mannen verzonnen regeltjes gaat conformeren is wel schrijnend en toont het gevaar van religie aan.
  zaterdag 27 februari 2021 @ 08:49:24 #20
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_198229145
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 februari 2021 08:07 schreef IbnFadlan het volgende:

[..]

Ik praat haat, bedreigingen of geweld niet goed, ik zeg actie = reactie. Wat zij heeft gedaan is dus ook niet goed. Het is zeker niet te vergelijken met Simons, omdat zij voor goede zaken opkwam (het tegengaan van racisme, discriminatie en xenofobie), itt deze bimbo die o.a. haar eigen ouders, waar ze nog bij inwoont en die haar nu beschermen, in een boek aanvalt en beledigd.
Actie = reactie ? Je bedoelt de disproportionele reactie dat mensen haar dood willen hebben? :D
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  zaterdag 27 februari 2021 @ 08:51:09 #21
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_198229158
Maar ja, mensen die het kwalijk vinden dat iemand FOTOS maakt ter promotie van haar boek, probeer daar maar eens mee te praten...
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  zaterdag 27 februari 2021 @ 08:52:01 #22
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_198229169
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 februari 2021 08:46 schreef Basp1 het volgende:

[..]

Nou noemt ze haar moeder o.a. Karbonkel de kakkerlak’ en ‘islamofascistische despotin’. :D

Maar goed dat is haar recht. En zoals iemand al opmerkte had ze dit boek onder een pseudoniem moeten publiceren.

Maar dat ze het niet gedaan heeft getuigd van de andere kant wel van moed maar dat ze dan toch onder de groepsdruk bezwijkt en zich weer aan belachelijke door boze mannen verzonnen regeltjes gaat conformeren is wel schrijnend en toont het gevaar van religie aan.
Het laat heel duidelijk zien dat er nog 1 religieus kankergezwel weg te snijden valt, die van vrouwonderdrukkend haatzaaiende gewelddadige islamisten.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_198229187
quote:
1s.gif Op zaterdag 27 februari 2021 01:53 schreef Gehrman het volgende:
De ware religie van onzekere besneden mannetjes.
Ik kan er nog steeds niet bij dat besnijdenissen nog steeds legaal zijn op de wereld.
2.
pi_198229255
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 februari 2021 08:52 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Het laat heel duidelijk zien dat er nog 1 religieus kankergezwel weg te snijden valt, die van vrouwonderdrukkend haatzaaiende gewelddadige islamisten.
Onze jehova's en streng gereformeerden en zelfs katholieken kunnen er ook wat van. Alle religies die vrouwen onderdrukken of achterstellen meteen uitzonderen uit het wetsartikel over vrijheid van godsdienst. ^O^
pi_198229276
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 februari 2021 08:46 schreef Basp1 het volgende:

Nou noemt ze haar moeder o.a. Karbonkel de kakkerlak’ en ‘islamofascistische despotin’. :D

Maar goed dat is haar recht. En zoals iemand al opmerkte had ze dit boek onder een pseudoniem moeten publiceren.
Hoezo "moeten"? Als we die kant opgaan moeten straks alle schrijvers onder een pseudoniem gaan publiceren omdat er heel misschien wel iemand is die zich "stoort" aan de inhoud...
pi_198229322
quote:
1s.gif Op zaterdag 27 februari 2021 09:05 schreef AchJa het volgende:

[..]

Hoezo "moeten"? Als we die kant opgaan moeten straks alle schrijvers onder een pseudoniem gaan publiceren omdat er heel misschien wel iemand is die zich "stoort" aan de inhoud...
Soms kun je echt beter controversiële zaken vanuit een andere positie brengen. Vergelijkbaar met je geliefde leger daar lopen ze ook niet in roze tutus door het veld omdat ze dan ook te snel zichtbaar zijn voor de vijand. :D
pi_198229445
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 februari 2021 08:07 schreef IbnFadlan het volgende:

[..]

Ik praat haat, bedreigingen of geweld niet goed, ik zeg actie = reactie. Wat zij heeft gedaan is dus ook niet goed. Het is zeker niet te vergelijken met Simons, omdat zij voor goede zaken opkwam (het tegengaan van racisme, discriminatie en xenofobie), itt deze bimbo die o.a. haar eigen ouders, waar ze nog bij inwoont en die haar nu beschermen, in een boek aanvalt en beledigd.
Je zegt eigenlijk dat het terecht is want het ze begon?

Waarom is het gepast binnen islamitische gemeenschap om gelijk iemand enorm te gaan bedreigen en uit hun gemeenschap te stoten? Waarom is het niet mogelijk om het te negeren of in gesprek te gaan?

Hoe ze het brengt is wellicht pijnlijk maar als iets pijn doet wil zeggen dat er mogelijk een kern van waarheid in zit.
pi_198229451
quote:
1s.gif Op zaterdag 27 februari 2021 08:21 schreef Kapitein_Scheurbuik het volgende:

[..]

Ja, en wat dan nog? Waarom is dat jouw probleem? Ze heeft een boek geschreven, waarom zou ze dat niet mogen promoten?
Waar zeg ik dat het mijn probleem is? Het is haar probleem, veroorzaakt door haarzelf en dan gaan janken over haat en bedreigingen om vervolgens als een trol model te gaan poseren voor haar boek.

quote:
0s.gif Op zaterdag 27 februari 2021 08:33 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Wat hij eigenlijk zegt: een (redelijk) mooie vrouw waarvan ik nu al weet dat ze mij niet wil.
Spreek voor jezelf. Zo denk jij. Ik vind haar niet mooi en zou haar niet willen als je me een miljoen erbij geeft.

quote:
0s.gif Op zaterdag 27 februari 2021 08:49 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Je bedoelt de disproportionele reactie dat mensen haar dood willen hebben? :D
Net als bij Sylvana Simons. Alleen bij haar ging het jaren door en waren de bedreigingen veel erger. Jij liet je toen ook zo van je vreedzame en vrouwvriendelijke kant zien. Hypocriet. Het gaat je hier puur om dat het iemand is uit de moslimgemeenschap, zodat je daar weer tegen aan kan schoppen. Je hebt zo te zien geen religie nodig om te haten.
  zaterdag 27 februari 2021 @ 09:30:02 #29
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_198229503
Hier haar optreden in Op1, eerder deze maand. Toen ze nog durfde.
  zaterdag 27 februari 2021 @ 09:35:35 #30
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_198229552
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 februari 2021 09:25 schreef IbnFadlan het volgende:

[..]

Waar zeg ik dat het mijn probleem is? Het is haar probleem, veroorzaakt door haarzelf en dan gaan janken over haat en bedreigingen om vervolgens als een trol model te gaan poseren voor haar boek.
[..]

Spreek voor jezelf. Zo denk jij. Ik vind haar niet mooi en zou haar niet willen als je me een miljoen erbij geeft.
[..]

Net als bij Sylvana Simons. Alleen bij haar ging het jaren door en waren de bedreigingen veel erger. Jij liet je toen ook zo van je vreedzame en vrouwvriendelijke kant zien. Hypocriet. Het gaat je hier puur om dat het iemand is uit de moslimgemeenschap, zodat je daar weer tegen aan kan schoppen. Je hebt zo te zien geen religie nodig om te haten.
Laat me maar zien dat ik Sylvana dood wenste :)

En inderdaad, mijn mening over de gewelddadige vrouwonvriendelijke agressieve hypocriete religie genaamd islam is welbekend en door velen gedeeld. Hoe eerder die religie tot de laatste steen wordt afgebroken hoe beter. Religie heeft geen enkele plaats in onze moderne maatschappij.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_198229555
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 februari 2021 07:58 schreef IbnFadlan het volgende:

[..]

Ik had het in die zin niet over deze site (alhoewel hier ook jarenlang veel kwalijks over haar gezegd werd)
Jawel dat is hypocriet, dat ben ik met je eens. Alleen is 'iets kwalijks zeggen' een hele wereld van verschil met iemand verstoten.


quote:
" ... Op 18 mei 2016 sloot Simons zich aan bij de politieke beweging DENK.[8] Zij richtte zich op het tegengaan van racisme, discriminatie en xenofobie en wilde zich inzetten voor "dekolonisatie van het onderwijs" en "empowerment van vrouwen".[9] Op de bekendmaking van haar politieke ambities volgden veel reacties, waaronder diverse racistische en seksistische. Zo verscheen er een 'uitzwaai-pagina' op Facebook, werd er een denigrerend carnavalsliedje over haar gemaakt en werd haar hoofd afgebeeld op een foto van een lynchpartij door de racistische Ku Klux Klan.[10] Tweeëntwintig personen werden vanwege deze zaak vervolgd, van wie er twintig werden veroordeeld voor opruiing en bedreiging.[11] Als gevolg van de bedreigingen werd Simons beveiligd in opdracht van de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid. ..."
Tja, weinig goeds over te zeggen. Dit is niet hoe beschaving zou moeten werken.

quote:
Verstoting komt idd in alle religieuze als niet-religieuze gemeenschappen voor om verschillende redenen en gaat zeker ook zover dat iemand niemand meer overhoudt. ... Verder had zij dit kunnen weten als je in een boek pist en poept op je ouders (waar ze notabene nog bij woont en die nu haar in zekere mate beschermen/vergeven), familie en gemeenschap. Ze wil er blijkbaar zelf er niks mee te maken hebben. Zij heeft hen verstoten en zij hebben haar verstoten.
Jij vindt absolute uitsluiting en doodsbedreigingen enzo dan in verhouding met het schrijven van een kritisch stuk?

Nederlandse autochtonen begrijpen niet dat zo'n stukje schrijven meteen reden is om te verstoten, die stap is te groot. Je kan ook denken: laat die gek maar lullen.

quote:
De foto's van haar in het artikel spreken ook boekdelen. Alsof het een fotoshoot is om iets te promoten. Het gaat haar om het verhaal extra aandacht te geven zodat ze kan cashen.
Publiciteit genereren is idd een bekende truuk om boekjes te verkopen. Maar de marktverkoper gaat ook niet stilletjes achter een boom staan wachten tot iemand spulletjes komt kopen. Die prijst zijn waren ook aan.
pi_198229736
Dat is gewoon een narcistische moeder. Mijn moeder zei ook dat ik niet geboren had moeten worden. Heeft weinig met een geloof te maken. En tja, die mannen, dat blijft een probleem. Hirsi Ali heeft er net een boek over geschreven.
Ik heb wel eens het idee dat in de islamcultuur dingen rechtstreeks, onverbloemd naar buiten komen qua slechtheid van de mens, die bij de westerlingen veel meer verborgen en subtiel aanwezig is.
pi_198229934
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 februari 2021 09:02 schreef Morri2 het volgende:

[..]

Geen vrouwen zo te zien.
9 van de 10 bekeerlingen zijn vrouw.
pi_198229948
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 februari 2021 09:02 schreef Basp1 het volgende:

[..]

Onze jehova's en streng gereformeerden en zelfs katholieken kunnen er ook wat van. Alle religies die vrouwen onderdrukken of achterstellen meteen uitzonderen uit het wetsartikel over vrijheid van godsdienst. ^O^
Volgens mij hebben we de afgelopen jaren vooral veel demonstraties van vrouwen gehad voor meer gelijke rechten, salarissen, tegen geweld, uitbuiting (zoals #metoo), in het westen. Is hier een religie aan de macht?
pi_198229979
quote:
1s.gif Op zaterdag 27 februari 2021 09:35 schreef Godfried_met_den_baard het volgende:
[..]

Jij vindt absolute uitsluiting en doodsbedreigingen enzo dan in verhouding met het schrijven van een kritisch stuk?
Heb ik in andere posts beantwoord. Is niet zo.

quote:
Nederlandse autochtonen begrijpen niet dat zo'n stukje schrijven meteen reden is om te verstoten, die stap is te groot. Je kan ook denken: laat die gek maar lullen.
Je hebt het hier specifiek over het verstoten, en gewoon om een voorbeeld te noemen: Laatst schreef Gordon een boek, waardoor mensen waar hij negatief over schreef zich van hem afkeerden. Er zijn vast wel betere voorbeelden te noemen, maar dat is dus niet zo gek, als je zulke dingen wereldkundig maakt, en in plaats van het uit te praten er geld mee proberen te verdienen.
pi_198230058
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 februari 2021 09:11 schreef Basp1 het volgende:
Soms kun je echt beter controversiële zaken vanuit een andere positie brengen. Vergelijkbaar met je geliefde leger daar lopen ze ook niet in roze tutus door het veld omdat ze dan ook te snel zichtbaar zijn voor de vijand. :D
Jouw leger voorbeeld heeft vrij weinig met een pseudoniem (lees: anoniem) te maken. Om het even van een andere kant te bekijken, als ze dit boek onder een pseudoniem had geschreven was het hele deugcircus er bovenop gesprongen met opmerkingen dat het een complot van extreem-/ alt rechts of Baudet/ Wilders is om de Islam zwart te maken ofzo.

Daarnaast, kijk naar de kritiek op de kamervoorzitter van laatst. Met de kritiek ansich wordt weinig gedaan er wordt alleen maar gejankt over het feit dat die kritiek anoniem geuit is.
pi_198230085
Bedenk wel dat ze dus van alle kanten bedreigd word door met name jonge moslims, die dus zeer waarschijnlijk hier geboren en getogen zijn..

Islam is iets wat je echt moet reduceren in het westen.
  zaterdag 27 februari 2021 @ 10:21:19 #38
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_198230100
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 februari 2021 10:12 schreef IbnFadlan het volgende:

[..]

Als je hier "religie/islam" vervangt met "atheisme/christendom/secularisme" klink je net als die extremistische moslims, precies dezelfde taalgebruik vol haat. Je hebt het alleen zelf niet in de gaten en denkt dat je echt anders bent. Triest, dat is echt triest.
Haat? Ik roep nergens op tot het gebruik maken van geweld jegens andersdenkenden. Het verkrachten van vrouwen omdat ze hun hoofddoek niet dragen, het afsnijden van hoofden van ongelovigen en het doodsteken van criticasters op hun geloof laat ik over aan de moslimfundamentalisten van deze wereld.

Religies zijn vaker de bron van geweld dan atheïsten, dus je argument is naast een emotioneel zwaktebod ook nog eens een volledig verzinsel.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  zaterdag 27 februari 2021 @ 10:34:36 #39
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_198230260
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 februari 2021 10:19 schreef AchJa het volgende:

[..]

Maar is zie helemaal geen kritiek op links, quote die stukken eens.
Zelfde geldt voor @Basp1 . Dat doet men dan alleen weer niet. Wat bewijst dat het perceptie is. Ze willen het erin lezen en gooien het terug. Zo ontstaat polarisatie. Dus bij deze: de uitnodiging staat nog steeds open om mijn post erbij te pakken en aan te wijzen waar ik "links de schuld geef" van iets. Nog beter, waarom leg je niet uit hoe bepaalde passages op jou overkomen en vraag je aan mij hoe ik dat bedoel, zodat we tot een soort van begrip kunnen komen?
pi_198230271
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 februari 2021 10:21 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Haat? Ik roep nergens op tot het gebruik maken van geweld jegens andersdenkenden. Het verkrachten van vrouwen omdat ze hun hoofddoek niet dragen, het afsnijden van hoofden van ongelovigen en het doodsteken van criticasters op hun geloof laat ik over aan de moslimfundamentalisten van deze wereld.

Religies zijn vaker de bron van geweld dan atheïsten, dus je argument is naast een emotioneel zwaktebod ook nog eens een volledig verzinsel.
Haat ja. Verander eens in je posts "religie/islam" met "atheisme/christendom/secularisme" en vertel me dat dat niet klinkt als iets wat een extremistische moslim zou zeggen? Haat zet aan tot geweld. Dus je zit op dezelfde weg.

Ja joh, al die oorlogen, 1ste en 2de wereldoorlog, die miljoenen levens hebben gekost, massamoorden gepleegd door atheisten zoals Stalin, Pol Pot, Mao, enz waarbij in een korte tijd miljoenen mensen zijn gedood, koude oorlog, Vietnam-oorlog, Korea-oorlog, Irak-oorlog, enz. enz. enz. zijn allemaal in naam van religie gevoerd. Niet uit eigen belangen, ideologieën als kapitalisme, communisme, imperialisme, enz.
  zaterdag 27 februari 2021 @ 10:37:29 #41
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_198230295
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 februari 2021 10:35 schreef IbnFadlan het volgende:

[..]

Haat ja. Verander eens in je posts "religie/islam" met "atheisme/christendom/secularisme" en vertel me dat dat niet klinkt als iets wat een extremistische moslim zou zeggen? Haat zet aan tot geweld. Dus je zit op dezelfde weg.

Ja joh, al die oorlogen, 1ste en 2de wereldoorlog, die miljoenen levens hebben gekost, massamoorden gepleegd door atheisten zoals Stalin, Pol Pot, Mao, enz waarbij in een korte tijd miljoenen mensen zijn gedood, koude oorlog, Vietnam-oorlog, Korea-oorlog, Irak-oorlog, enz. enz. enz. zijn allemaal in naam van religie gevoerd. Niet uit eigen belangen, ideologieën als kapitalisme, communisme, imperialisme, enz.
Ideologieën werken als vervangers voor religies. Stalin is opgeleid tot priester. Als je je verdiept in het taalgebruik en de symboliek van de Sovjet-Unie zie je dat het Marxisme daar werd gebruikt als een alternatieve religie.
pi_198230304
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 februari 2021 10:19 schreef IbnFadlan het volgende:

Ik reageer zo hard, of laat me daartoe verleiden helaas, omdat sommige users hier ook ontspoord zijn. Ik bied aan iedereen die aanstoot heeft genomen aan iets in mijn post mijn excuses aan.
En ik vind jou ontspoord...

Daarnaast hoef je van mij geen excuses aan te bieden hoor. Je opmerkingen zijn een prima inkijkje over hoe er gedacht wordt over afvalligen binnen de islam.
pi_198230515
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 februari 2021 10:12 schreef IbnFadlan het volgende:

[..]

Volgens mij hebben we de afgelopen jaren vooral veel demonstraties van vrouwen gehad voor meer gelijke rechten, salarissen, tegen geweld, uitbuiting (zoals #metoo), in het westen. Is hier een religie aan de macht?
In bepaalde delen van nl nog steeds wel ja. En ook dat er hier een schrijfster door een stel geloofsfanaten met de dood bedreigd wordt vind je opeens normaal omdat radicaal rechtse wappies dat ook tegen silvana gedaan hebben? Ik vind het beide totaal niet normaal en onze overheid zou zulke bedreigers eens net zo hard moeten vervolgen als de relkneuzen die flinke straffen gehad hebben voor het oproepen tot rellen.
pi_198230706
triest dit. maar een raar verhaal. ze schrijft een boek waarin ze haar familie en cultuur afbrandt, maar woont wel nog thuis. en beslist nu zelfs dat ze stopt met schrijven en toch maar inbindt.

verder wel iets waardoor je bijna een hekel aan islam en die cultuur zou krijgen. maar er staat wel bij dat dit over een streng islamitisch gezin gaat. en dat ze met zo'n boek priecies al die gekkies achter haar aan krijgt. dan lijkt het toch iets anders dan dat het misschien is.
pi_198230803
Ik hevel dit maar over in een topic wat wel gerelateerd is. :)

quote:
0s.gif Op zaterdag 27 februari 2021 09:08 schreef Hexagon het volgende:

Nou zoals de meesten mensen hebben ze helemaal geen duidelijke visie. Zijn een beetje met het dagelijkse leven bezig, roddelen wat over bekenden, drinken thee met elkaa en vinden het fijn als Galatasaray wint.

Je blijft steeds jezelfde mantra herhalen om het als een soort kwaadaardige monsters weg te zetten.

Ik heb als kind bij meerdere Turkse en Marokkaanse kinderen op school gezeten. Nooit gehoord dat ik naar de hel zou gaan. Het is echt een soort spook dat je ziet.
Wéér zon vaag antwoord zonder duidelijke inhoud. Als je stelt dat ik de islam zelf wegzet als monsterlijk, dan zou je gelijk hebben.

Maar zie het persoonlijke verhaal van Gül hierboven.

Zie het verhaal van de ondergedoken Franse Mila, met massaal +- 50.000 doodsbedreigingen.

Zie de petitie n.a.v. de onthoofding van de franse leraar, massaal +- 120.000 keer getekend om godslastering te verbieden.

Zie de stemmers van DENK; 9 op de 10 willen een verbod op (spot) prenten van Mohammed.

Allemaal mogelijk gemaakt door hoe de islam is opgezet en hoe het functioneert. Ik vind het monsterlijk. Wie, die gelooft in een moderne vrije gebalanceerde multi culturele samenleving, niet? Een onthoofding n.a.v. een vermoeden van het tonen van een prent, en daarna een petitie opzetten om het tonen van prenten te verbieden, die massaal getekend word? Monsterlijk ja. En niets anders. Ja, walgelijk enz enz.

Dat je nu met een persoonlijk voorbeeldje komt om te zeggen ''ik heb nergens last van gehad, dus het zal allemaal wel meevallen'' toont aan dat je er heel erg naïef naar kijkt. Ik vraag mij alleen af of dat bewust of onbewust is.
Op zondag 15 januari 2017 19:21 schreef Ser_Ciappelletto het volgende:
Als je geen nazi genoemd wilt worden moet je geen achterlijke discriminerende dingen zeggen als: "de islam tast anderen aan in hun rechten".
  zaterdag 27 februari 2021 @ 11:19:46 #47
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_198230806
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 februari 2021 10:54 schreef Basp1 het volgende:

[..]

In bepaalde delen van nl nog steeds wel ja. En ook dat er hier een schrijfster door een stel geloofsfanaten met de dood bedreigd wordt vind je opeens normaal omdat radicaal rechtse wappies dat ook tegen silvana gedaan hebben? Ik vind het beide totaal niet normaal en onze overheid zou zulke bedreigers eens net zo hard moeten vervolgen als de relkneuzen die flinke straffen gehad hebben voor het oproepen tot rellen.
De uitnodiging staat nog steeds open trouwens. Het kan niet langs je heen zijn gegaan denk ik zo. Vraag: waarom negeer je het? Eerst claim je iets en vervolgens ga je niet in op de uitnodiging om de claim te onderbouwen.
pi_198230906
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 februari 2021 10:34 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Zelfde geldt voor @:Basp1 . Dat doet men dan alleen weer niet. Wat bewijst dat het perceptie is. Ze willen het erin lezen en gooien het terug. Zo ontstaat polarisatie. Dus bij deze: de uitnodiging staat nog steeds open om mijn post erbij te pakken en aan te wijzen waar ik "links de schuld geef" van iets. Nog beter, waarom leg je niet uit hoe bepaalde passages op jou overkomen en vraag je aan mij hoe ik dat bedoel, zodat we tot een soort van begrip kunnen komen?
Jou woorden" Ook links weet het, alleen stopt het weg "

Beide publicaties waar we het over hebben komen uit de volkskrant en parool linkse bolwerken in de optiek van de beinvloede massa hier, die toch aandacht aan de zaak besteden dus niet weg kijken of stoppen. Dan wordt er hier nog wat NPO filmpjes aangehaald ook weer de linkse media.

En dan nog het serieus hebben over polarisatie vanuit de andere partij :')
  zaterdag 27 februari 2021 @ 12:09:51 #49
75043 Hexagon
Vreemd Fenomeen
pi_198231403
quote:
4s.gif Op zaterdag 27 februari 2021 11:19 schreef SpaceOddity het volgende:
Ik hevel dit maar over in een topic wat wel gerelateerd is. :)
[..]

Wéér zon vaag antwoord zonder duidelijke inhoud. Als je stelt dat ik de islam zelf wegzet als monsterlijk, dan zou je gelijk hebben.

Maar zie het persoonlijke verhaal van Gül hierboven.

Zie het verhaal van de ondergedoken Franse Mila, met massaal +- 50.000 doodsbedreigingen.

Zie de petitie n.a.v. de onthoofding van de franse leraar, massaal +- 120.000 keer getekend om godslastering te verbieden.

Zie de stemmers van DENK; 9 op de 10 willen een verbod op (spot) prenten van Mohammed.

Allemaal mogelijk gemaakt door hoe de islam is opgezet en hoe het functioneert. Ik vind het monsterlijk. Wie, die gelooft in een moderne vrije gebalanceerde multi culturele samenleving, niet? Een onthoofding n.a.v. een vermoeden van het tonen van een prent, en daarna een petitie opzetten om het tonen van prenten te verbieden, die massaal getekend word? Monsterlijk ja. En niets anders. Ja, walgelijk enz enz.

Dat je nu met een persoonlijk voorbeeldje komt om te zeggen ''ik heb nergens last van gehad, dus het zal allemaal wel meevallen'' toont aan dat je er heel erg naïef naar kijkt. Ik vraag mij alleen af of dat bewust of onbewust is.
Tja ik zal nergens ontkennen dat de achterlijke plattelandscultuur waar veel migranten vandaan komen er niet een is waar ik nou zo enthousiast over ben. Maar daar gaat het me in jouw kruistocht op dit forum niet om. Jij bent voortdurend bezig een veel grotere groep mensen verdacht te maken van van alles. Je kijkt niet eens hoe iemand handelt, het is bij voorbaat fout. Het is ook niet gericht op oplossingen maar vooral op destructieve gedachten.

En waarom is het zo naief eigen ervaringen mee te nemen? Ik heb in mijn leven in ieder geval met een diverse groep mensen van islamtische achtergrond te maken gehad. Dat kunnen veel van die PVV'ers uit de provincie niet zeggen.
  zaterdag 27 februari 2021 @ 12:10:35 #50
66714 YuckFou
Nu niet, nooit niet...
pi_198231414
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 februari 2021 01:10 schreef kair2763 het volgende:
Aandachtshoer keert de ware religie van God de rug toe.
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 februari 2021 02:02 schreef IbnFadlan het volgende:
Zo'n arrogante bimbo, die geen weet heeft van hoe de wereld werkt, dat je oogst wat je zaait.
:D
Meisje wordt 17 jaar lang geïndoctrineerd,
Meisje gaat studeren,
Meisje schrijft een boekje hoe het thuis werkelijk ging
Meisje krijgt de halve islamitische wereld over zich heen,

Hoe treurig is het om een familie af te rekenen op de daad van 1 kind, werden alle families van die crimineeltjes maar hetzelfde behandeld, dan zou half West zich rot schamen, maar dat is niet aan de orde, iemand die op eigen, kennelijk eerlijke wijze, beschrijft hoe het er werkelijk aan toe gaat in die wereld, die moet je verstoten, angst inboezemen en voor alles wat lelijk is uitmaken, treurig, gespeend van elke vorm van zelfreflectie en overigens volkomen voorspelbaar. oO<
I looked across the square and watched a tourist burning in blue fire;
Just look at them out there all those little figures dissolving in light.
Rather like fairy land isn't it? Except for the smell of gasoline and burning flesh.
abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')