abonnement Unibet Coolblue
pi_198214101
Net Flavour en Simple besteld. De Engelse uitgaves waren bij bol.com afgeprijsd, dus ik heb nu ¤36 betaald voor die 2 samen.
  vrijdag 26 februari 2021 @ 10:59:16 #52
482080 AgnesGru
Agnes, easy on the churros!
pi_198214446
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 februari 2021 10:40 schreef Doedezemaar het volgende:
Net Flavour en Simple besteld. De Engelse uitgaves waren bij bol.com afgeprijsd, dus ik heb nu ¤36 betaald voor die 2 samen.
Bedankt voor de tip!
Op donderdag 22 april 2021 18:05 schreef letmehearyouscream het volgende:
Ik heb natuurlijk in principe geen principes, want ik zit hier op SHO.
  vrijdag 26 februari 2021 @ 20:27:18 #53
337640 Barreltje
Produceert gas
pi_198223319
Ik maakte vanavond de marbella kip met de aubergine met ansjovis. :Y) :9~ De recepten staan beiden in "Simple".

Mijn lief maakte de gerechten in NL en ik in mijn appartement in het buitenland..

De kip moet eigenlijk een dag (of twee) marineren, maar dat zat niet helemaal in de planning.. dus wijntje erbij, alles voorbereidt en gaan.. De ingrediënten waren hier niet lastig, dadel stroop is te koop in de super. In NL was ie te koop bij "de turk" ^O^

Kip voordat ie in de oven gaat



En alles klaar op het bord :Y)



Hij was weer geweldig !
Rabarberbarbarabarbarbarenbaardenbarbierbarbierbarbaren
K&W / Barrels Buitenlandse Boerderijtje
pi_198223813
Mijn favoriet is de hartige taart met pompoen en geitenkaas O+

Wij aten tot de zomer van 2018 regelmatig op Ottolenghi geďnspireerde gerechten gemaakt door Shamida, die toen nog bij Utrecht Centraal stond met haar bakfiets :9 Zij is ook eens in Londen geweest om bij Ottolenghi mee te koken als soort van stage.

Ik heb zelf alleen Plenty,
  vrijdag 26 februari 2021 @ 22:32:36 #55
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_198225628
Vanwege allemaal goedkoop nu, Simple, Flavour en Jerusalrm maar even gekocht.

Ik had ooit Plenty, maar die heb ik weggegeven. Omslachtige recepten die de moeite niet waard waren vond ik. Deze drie zijn hopelijk beter :+
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_198232637
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 februari 2021 22:32 schreef Molo het volgende:
Vanwege allemaal goedkoop nu, Simple, Flavour en Jerusalrm maar even gekocht.

Ik had ooit Plenty, maar die heb ik weggegeven. Omslachtige recepten die de moeite niet waard waren vond ik. Deze drie zijn hopelijk beter :+
Thanks voor de tip. Simple & Flavour gekocht zojuist. :)
Your opinion of me is none of my business.
  zaterdag 27 februari 2021 @ 14:22:35 #57
482080 AgnesGru
Agnes, easy on the churros!
pi_198233155
Ik ga straks Flavour ophalen bij het afhaalpunt *O*
Op donderdag 22 april 2021 18:05 schreef letmehearyouscream het volgende:
Ik heb natuurlijk in principe geen principes, want ik zit hier op SHO.
pi_198233339
Ik heb gisteren de harissaaardappels met tahini gemaakt uit Flavour. En omdat ik eerder deze week exact hetzelfde recept maar dan met pompoen vond, heb ik het gewoon pompoen én aardappel gemaakt. Erg lekker, maar wel redelijk gewoon in vergelijking met de rest. Ik ga deze zeker nogmaals maken.

De tahindressing is trouwens hetzelfde als van de komkommersalade. Yotam recyclet zijn recepten :D
Spoilers!
pi_198235214
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 februari 2021 14:36 schreef Lucky_Strike het volgende:
Ik heb gisteren de harissaaardappels met tahini gemaakt uit Flavour. En omdat ik eerder deze week exact hetzelfde recept maar dan met pompoen vond, heb ik het gewoon pompoen én aardappel gemaakt. Erg lekker, maar wel redelijk gewoon in vergelijking met de rest. Ik ga deze zeker nogmaals maken.

De tahindressing is trouwens hetzelfde als van de komkommersalade. Yotam recyclet zijn recepten :D
Wij eten straks die komkommersalade. Zó lekker!
Is dat zo?
  maandag 1 maart 2021 @ 14:33:09 #60
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_198268498
Welk gerecht moet ik als eerste maken uit Flavour of Simple? Beide zijn net binnen gekomen hier.

Wel doordeweeks dus een simpele korte graag :+

Zin an :9
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_198268940
Ik heb gisteren Persian style pasta gemaakt, volgens mij staat die ook in Plenty More?

Mijn vriend vond 'm erg geslaagd! Ikzelf proefde er weinig van (corona restsymptomen), maar het was wel superleuk om weer eens andere dingen te doen in de keuken. :)

Your opinion of me is none of my business.
  maandag 1 maart 2021 @ 15:36:43 #62
69724 Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_198269367
quote:
14s.gif Op maandag 1 maart 2021 14:33 schreef Molo het volgende:
Welk gerecht moet ik als eerste maken uit Flavour of Simple? Beide zijn net binnen gekomen hier.

Wel doordeweeks dus een simpele korte graag :+

Zin an :9
Die harissa-aardappels zijn lekker en simpel. Als je er gelijk pompoen of andere wintergroenten bij doet, ben je klaar. Eventueel de komkommersalade er bij, dat is toch dezelfde dressing.
Spoilers!
  maandag 1 maart 2021 @ 20:49:59 #63
69724 Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_198275553
Ik maakte nog een gerecht met harissa, pompoen en tahin uit de oven. Dit was toch weer een heel nieuwe smaakbeleving. De sauzen en de dukkah waren een geweldige torevoeging. We hebben er nog een favoriet bij.

In plaats van knolselderij deed ik er trouwens wortel in.
Spoilers!
  maandag 1 maart 2021 @ 21:01:41 #64
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_198275765
quote:
0s.gif Op maandag 1 maart 2021 15:36 schreef Lucky_Strike het volgende:

[..]

Die harissa-aardappels zijn lekker en simpel. Als je er gelijk pompoen of andere wintergroenten bij doet, ben je klaar. Eventueel de komkommersalade er bij, dat is toch dezelfde dressing.
Ja dat is wel een goeie

Pompoen eet men hier niet graag, maar staat verder zat in natuurlijk qua groentes
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
  dinsdag 2 maart 2021 @ 17:39:03 #65
69724 Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_198288123
Mijn olijfolie gaat wel enorm hard sinds Flavour hier in huis is. Ik had net niet eens genoeg om 400ml in de pan te gieten voor de portobellosteaks. Ik heb aangevuld met arachilde en extra virgine.
Spoilers!
  Moderator dinsdag 2 maart 2021 @ 18:33:18 #66
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_198289099
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 maart 2021 17:39 schreef Lucky_Strike het volgende:
Mijn olijfolie gaat wel enorm hard sinds Flavour hier in huis is. Ik had net niet eens genoeg om 400ml in de pan te gieten voor de portobellosteaks. Ik heb aangevuld met arachilde en extra virgine.
Herkenbaar :D
Ik bedacht me net dat ik "maar" een liter heb staan nog en dat dat wel aan de krappe kant is :')
  dinsdag 2 maart 2021 @ 18:34:11 #67
482080 AgnesGru
Agnes, easy on the churros!
pi_198289120
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 maart 2021 17:39 schreef Lucky_Strike het volgende:
Mijn olijfolie gaat wel enorm hard sinds Flavour hier in huis is. Ik had net niet eens genoeg om 400ml in de pan te gieten voor de portobellosteaks. Ik heb aangevuld met arachilde en extra virgine.
Ottolenghi is wel een groot olijfolie gebruiker ja _O- in sommige recepten minderen we dat wel.
Op donderdag 22 april 2021 18:05 schreef letmehearyouscream het volgende:
Ik heb natuurlijk in principe geen principes, want ik zit hier op SHO.
  dinsdag 2 maart 2021 @ 18:35:42 #68
95236 marcb1974
Dakshin Ray
pi_198289151
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 maart 2021 17:39 schreef Lucky_Strike het volgende:
Mijn olijfolie gaat wel enorm hard sinds Flavour hier in huis is. Ik had net niet eens genoeg om 400ml in de pan te gieten voor de portobellosteaks. Ik heb aangevuld met arachilde en extra virgine.
Ik gooi het er ook gewoon niet zoveel in, heb niet altijd het idee dat het nodig is.
stupidity has become as common as common sense was before
  Moderator dinsdag 2 maart 2021 @ 18:44:05 #69
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_198289290
Ondertussen de Limabonen in Gerookte Cascabel Olie gemaakt samen met de Zwarte bonen met kokos, chili en limoen.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
De geroosterde knolselderijsteak met Café de Paris saus _O_
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
En de Kool met Nam Prik en Udon Noodles met Tofu en Sinaasappel Nam Jim (geen foto's van, wel erg lekker :Y) )
  woensdag 3 maart 2021 @ 17:20:17 #70
61279 Coolfool
Belanda goreng
pi_198304526
Ik maakte afgelopen weekend de pittige paddestoelenlasagne uit Flavour. Wel even wat werk, maar wat een smaakbom. Eerder de schnitzels van puntpaprika. Ook lekker, maar voor een snellere versie zou ik kiezen voor paprika's uit pot. Die knolselderijsteak met Café de Paris saus is de volgende op het lijstje.
pi_198313641
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 februari 2021 22:32 schreef Molo het volgende:
Vanwege allemaal goedkoop nu, Simple, Flavour en Jerusalrm maar even gekocht.

Ik had ooit Plenty, maar die heb ik weggegeven. Omslachtige recepten die de moeite niet waard waren vond ik. Deze drie zijn hopelijk beter :+
De Plenty heb ik juist heelveel uit gekookt. De Plenty More vond ik juist omslachtig.
En het kookboek ook veel recepten uit gemaakt :9

Simpel, Nopi en Sweet heb ik weer doorverkocht. Gebruikte ik toch nooit.
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
  donderdag 4 maart 2021 @ 07:38:48 #72
337640 Barreltje
Produceert gas
pi_198313697
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 maart 2021 18:44 schreef noodgang het volgende:
Ondertussen de Limabonen in Gerookte Cascabel Olie gemaakt samen met de Zwarte bonen met kokos, chili en limoen.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
De geroosterde knolselderijsteak met Café de Paris saus _O_
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
En de Kool met Nam Prik en Udon Noodles met Tofu en Sinaasappel Nam Jim (geen foto's van, wel erg lekker :Y) )
Uit welk boek is dit? O-)
Rabarberbarbarabarbarbarenbaardenbarbierbarbierbarbaren
K&W / Barrels Buitenlandse Boerderijtje
  Moderator donderdag 4 maart 2021 @ 08:18:11 #73
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_198314049
quote:
0s.gif Op donderdag 4 maart 2021 07:38 schreef Barreltje het volgende:

[..]


Uit welk boek is dit? O-)
Ohja :P
Allemaal uit Flavour (heb de Engelstalige versie dus weet niet of de vertalingen helemaal overeen komen met het Nederlandse boek)
pi_198323410
Harissa aardappels met tahin sojasaus gemaakt plus komkommersalade met zelfde dressing. Was lekker

[ Bericht 2% gewijzigd door aeaeae op 04-03-2021 21:04:31 ]
pi_198324411
Bohhh. De polenta met zoete puntpaprika uit Flavour is heerlijk O+
Sterkheidsbaas van alles.
  donderdag 4 maart 2021 @ 20:00:17 #76
482080 AgnesGru
Agnes, easy on the churros!
pi_198325014
Ik wil van het weekend iets uit Flavour maken, maar kan niet kiezen _O-
Op donderdag 22 april 2021 18:05 schreef letmehearyouscream het volgende:
Ik heb natuurlijk in principe geen principes, want ik zit hier op SHO.
  donderdag 4 maart 2021 @ 20:01:59 #77
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_198325072
quote:
2s.gif Op donderdag 4 maart 2021 19:40 schreef Lonaa het volgende:
Bohhh. De polenta met zoete puntpaprika uit Flavour is heerlijk O+
Ik vind polenta zo verschrikkelijk, maar had het laatst per ongeluk gekocht én heb Flavour dus ga het een allerlaatste maal proberen binnenkort :+
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_198325085
Ik heb alle boeken van Yotam - het merendeel gesigneerd behalve flavour 😭
pi_198325181
quote:
1s.gif Op donderdag 4 maart 2021 20:01 schreef Molo het volgende:

[..]

Ik vind polenta zo verschrikkelijk, maar had het laatst per ongeluk gekocht én heb Flavour dus ga het een allerlaatste maal proberen binnenkort :+
@Lucky_Strike vindt polenta geloof ik ook verschrikkelijk maar vond dit fantastisch. Mijn ervaring met polenta is alleen dit recept. :7
Sterkheidsbaas van alles.
pi_198325232
Ik wil binnenkort een van de kookboeken van Ottolenghi aan m'n zusje cadeau geven, maar ik weet niet goed welke (ik heb ze zelf ook niet).

Ze heeft nu geen kookboeken en is ook verre van een keukenprinses, dus ik zoek een boek met wat simpeler gerechten. En dan voornamelijk hoofdgerechten (diner), omdat ze vaak geen idee heeft wat te eten. Het hoeft niet vegetarisch te zijn.

Wat denken jullie dat ze leuk zal vinden? Ik kan niet goed vinden wat de verschillen tussen de boeken zijn. Kan ik het beste voor Simpel gaan?
  donderdag 4 maart 2021 @ 20:12:13 #81
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_198325370
quote:
2s.gif Op donderdag 4 maart 2021 20:06 schreef Lonaa het volgende:

[..]

@:Lucky_Strike vindt polenta geloof ik ook verschrikkelijk maar vond dit fantastisch. Mijn ervaring met polenta is alleen dit recept. :7
Ik heb een keer met een Portugese ober (humorvol) 'mot' gehad die zéker weten wist dat ik hun polenta heerlijk vond.
En ik vond er geen klap aan, dus zei dat hij het na één hapje wel weer mee mocht nemen.
Told you so :+

Ik snap iig tot de dag van vandaag niet waarom je dat vrijwillig zou eten qua smaak. Want het is puur maagvulling heb ik het idee altijd, meh
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_198325410
quote:
1s.gif Op donderdag 4 maart 2021 20:12 schreef Molo het volgende:

[..]

Ik heb een keer met een Portugese ober (humorvol) 'mot' gehad die zéker weten wist dat ik hun polenta heerlijk vond.
En ik vond er geen klap aan, dus zei dat hij het na één hapje wel weer mee mocht nemen.
Told you so :+

Ik snap iig tot de dag van vandaag niet waarom je dat vrijwillig zou eten qua smaak. Want het is puur maagvulling heb ik het idee altijd, meh
Dat snap ik in de essentie wel. Ik heb dat idee met polenta ook wel een beetje (met pasta ook trouwens. Of rijst :@ ) maar hier zat smaak aan en de consistentie was prettig en warm en jup.
Sterkheidsbaas van alles.
  vrijdag 5 maart 2021 @ 09:22:55 #83
482080 AgnesGru
Agnes, easy on the churros!
pi_198332439
quote:
2s.gif Op donderdag 4 maart 2021 20:07 schreef Waterdrinker het volgende:
Ik wil binnenkort een van de kookboeken van Ottolenghi aan m'n zusje cadeau geven, maar ik weet niet goed welke (ik heb ze zelf ook niet).

Ze heeft nu geen kookboeken en is ook verre van een keukenprinses, dus ik zoek een boek met wat simpeler gerechten. En dan voornamelijk hoofdgerechten (diner), omdat ze vaak geen idee heeft wat te eten. Het hoeft niet vegetarisch te zijn.

Wat denken jullie dat ze leuk zal vinden? Ik kan niet goed vinden wat de verschillen tussen de boeken zijn. Kan ik het beste voor Simpel gaan?
Simpel :Y
Op donderdag 22 april 2021 18:05 schreef letmehearyouscream het volgende:
Ik heb natuurlijk in principe geen principes, want ik zit hier op SHO.
pi_198332533
quote:
2s.gif Op donderdag 4 maart 2021 20:07 schreef Waterdrinker het volgende:
Ik wil binnenkort een van de kookboeken van Ottolenghi aan m'n zusje cadeau geven, maar ik weet niet goed welke (ik heb ze zelf ook niet).

Ze heeft nu geen kookboeken en is ook verre van een keukenprinses, dus ik zoek een boek met wat simpeler gerechten. En dan voornamelijk hoofdgerechten (diner), omdat ze vaak geen idee heeft wat te eten. Het hoeft niet vegetarisch te zijn.

Wat denken jullie dat ze leuk zal vinden? Ik kan niet goed vinden wat de verschillen tussen de boeken zijn. Kan ik het beste voor Simpel gaan?
Het kookboek of simpel
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
pi_198332651
quote:
1s.gif Op vrijdag 5 maart 2021 09:22 schreef AgnesGru het volgende:

[..]

Simpel :Y
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 maart 2021 09:30 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

Het kookboek of simpel
Thanks allebei!
pi_198332718
Van de week de bonenpuree gemaakt die bij de portobello steaks hoort. Ik vraag me af of ik iets verkeerd heb gedaan want hij bleef erg dik, veel dikker dan op de foto voor mijn gevoel. Anderen ervaring hiermee? Limabonen van ah gebruikt
  zaterdag 13 maart 2021 @ 19:35:17 #87
482080 AgnesGru
Agnes, easy on the churros!
pi_198481748
Vandaag Ottolenghi diner *O*

Voor: buratta met geroosterde druiven en basilicum (Simpel)
Hoofd: gebakken zeebrasem met harissa (Jeruzalem) zonder de rozen
Na: gepocheerde peren in witte wijn met kardemom (Jeruzalem)
Op donderdag 22 april 2021 18:05 schreef letmehearyouscream het volgende:
Ik heb natuurlijk in principe geen principes, want ik zit hier op SHO.
pi_198500079
De paddestoelenragu voor de pittige lasagna staat op. Ik ben zo benieuwd :)

Porcini en gedroogde paddestoelen zijn ook bij de ah te koop trouwens (ik heb geen aandelen)
pi_198500450
Ik heb de geroosterde knolselderij met café de Paris saus gemaakt en de portobello's met chipotlesaus...
Het was lekker, maar niet echt dat ik dit vaker ga eten. Ik vind knolselderij echt lekker, maar blijkbaar meer als het gekookt is, lekker zalving.
De portobello's waren wel lekker op een broodje, dus ooit ga ik die wel weer eens maken, maar voorlopig niet...
Inmiddels heb ik wel rozenharissa en zwarte knoflook in huis, dus ga meer recepten proberen
  zondag 14 maart 2021 @ 19:51:18 #90
69724 Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_198501058
quote:
1s.gif Op zaterdag 13 maart 2021 19:35 schreef AgnesGru het volgende:
Vandaag Ottolenghi diner *O*

Voor: buratta met geroosterde druiven en basilicum (Simpel)
Hoofd: gebakken zeebrasem met harissa (Jeruzalem) zonder de rozen
Na: gepocheerde peren in witte wijn met kardemom (Jeruzalem)
Tof menu :9
Spoilers!
pi_198503599
Het was erg lekker! Een heel goed vegetarisch gerecht. Gelukkig is er genoeg over :)
pi_198504205
quote:
1s.gif Op donderdag 4 maart 2021 20:12 schreef Molo het volgende:

[..]

Ik heb een keer met een Portugese ober (humorvol) 'mot' gehad die zéker weten wist dat ik hun polenta heerlijk vond.
En ik vond er geen klap aan, dus zei dat hij het na één hapje wel weer mee mocht nemen.
Told you so :+

Ik snap iig tot de dag van vandaag niet waarom je dat vrijwillig zou eten qua smaak. Want het is puur maagvulling heb ik het idee altijd, meh
Volgens mij is karton net zo lekker.
Of Zuid-Afrikaanse pap :r maar dat laatste is misschien niet gek.
Op zaterdag 24 februari 2024 16:25 schreef Claudia_x het volgende:
Sterker nog, als ik reacties als die van @:vanyel lees, dan vraag ik me af of ik niet op het verkeerde geslacht val. :Y)
pi_198504216
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 maart 2021 09:44 schreef aeaeae het volgende:
Van de week de bonenpuree gemaakt die bij de portobello steaks hoort. Ik vraag me af of ik iets verkeerd heb gedaan want hij bleef erg dik, veel dikker dan op de foto voor mijn gevoel. Anderen ervaring hiermee? Limabonen van ah gebruikt
Gewoon wat meer water en/of citroen erbij doen?
Op zaterdag 24 februari 2024 16:25 schreef Claudia_x het volgende:
Sterker nog, als ik reacties als die van @:vanyel lees, dan vraag ik me af of ik niet op het verkeerde geslacht val. :Y)
pi_198505822
quote:
1s.gif Op zondag 14 maart 2021 22:32 schreef Vanyel het volgende:

[..]

Gewoon wat meer water en/of citroen erbij doen?
Ja heb er water bij gedaan maar dacht wellicht ligt het aan het merk bonen? Want er moest veel bij om het zacht te maken.
  donderdag 18 maart 2021 @ 13:33:52 #95
482080 AgnesGru
Agnes, easy on the churros!
pi_198569917
Van de FB pagina van Ottolenghi:

quote:
I have NEWS! I introduced you to the whole OTK team last week and now I'm very excited to let you know about our new cookbook from the Ottolenghi Test Kitchen, coming out in the autumn.
It's the first in a new series and it's called OTK: Shelf Love. Pre-order a copy, wherever you are here: http://smarturl.it/ShelfLove
I'm so proud of Noor, Verena, Ixta, Chaya, Gitai and Tara, they are the best team anyone could ever wish for and they have all taught me so much over the years. And now they will be sharing all of their tips, recipes and know how with you, so that you can cook with complete confidence at home.
OTK: Shelf Love UK edition is published in September, pre-order a signed copy here: https://ottolenghi.co.uk/shop/books/otk-shelf-love
OTK: Shelf Love US and CA is published in October, pre-order here: http://smarturl.it/ShelfLove
Op donderdag 22 april 2021 18:05 schreef letmehearyouscream het volgende:
Ik heb natuurlijk in principe geen principes, want ik zit hier op SHO.
pi_198573680


Pittige paddenstoelenlasagne gemaakt (Flavour)! :)
Your opinion of me is none of my business.
  zaterdag 20 maart 2021 @ 13:27:11 #97
482080 AgnesGru
Agnes, easy on the churros!
pi_198602460
quote:
1s.gif Op dinsdag 16 februari 2021 11:44 schreef minilot het volgende:
Als je maar één ding maakt uit Flavour, laat het dan die fantastische oesterzwamtaco's met alle gesuggereerde bijgerechten zijn O+ O+

Hier mijnes:
[ afbeelding ]

Een beeeeeetje een fangirl ben ik wel :@ In 2011 in het Londense Nopi gegeten toen het net een week open was en ik had de eerste buitenlandse bestelling toen z'n webshop open ging en daar zat derhalve een handgeschreven briefje van Yotam bij O+

Dus hoera voor dit topic! *volgt*
Had je gedroogde cascabel chillies gebruikt of wat anders?
Op donderdag 22 april 2021 18:05 schreef letmehearyouscream het volgende:
Ik heb natuurlijk in principe geen principes, want ik zit hier op SHO.
  zondag 21 maart 2021 @ 16:59:18 #98
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_198621261
Ottolenghi geeft toe: helft ingrediënten in recepten verzonnen.



https://speld.nl/2021/03/(...)n8epk9mmt5gF-EzUSZpI

:')
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_198621889
_O-
pi_198624485
quote:
81s.gif Op zondag 21 maart 2021 16:59 schreef golfer het volgende:
Ottolenghi geeft toe: helft ingrediënten in recepten verzonnen.

[ afbeelding ]

https://speld.nl/2021/03/(...)n8epk9mmt5gF-EzUSZpI

:')
Je was me voor. _O-
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')