quote:Op dinsdag 16 februari 2021 12:09 schreef minilot het volgende:
Even teruggezocht. Niet eens zozeer de eerste buitenlandse bestelling voor de Ottolenghi-webshop, maar uberhaupt de eerste bestelling. Ahem. Tikje overenthousiast
[ afbeelding ]
Simple is briljant En dat boekje van de postcodeloterij heb ik geloof ik van mijn ouders gekregen Eens opzoeken waar ik dat gelaten heb.quote:Op dinsdag 16 februari 2021 12:26 schreef Doedezemaar het volgende:
Ik heb hier Plenty staan en dat boekje van de postcodeloterij. De shakshuka maak ik best regelmatig. Ik ben al een tijdje aan het twijfelen over de aanschaf van Simple en Flavour, misschien moet ik eerst maar eens wat van de recepten die op internet gepubliceerd zijn maken voordat ik weer een kookboek aan de collectie toevoeg
Dat boekje heb ik ook, bedenk ik me nu! En @Lucky_Strike, wat heb jij al veel gemaakt uit dat boek. Leuk om te zien en zeer inspirerend!quote:Op dinsdag 16 februari 2021 12:44 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Simple is briljant En dat boekje van de postcodeloterij heb ik geloof ik van mijn ouders gekregen Eens opzoeken waar ik dat gelaten heb.
Het is echt wel een aanraderquote:Op dinsdag 16 februari 2021 12:42 schreef Doedezemaar het volgende:
Oh en polenta eetbaar, daar geloof ik niks van. Maar hier is het recept zodat ik het misschien toch een keer probeer https://www.nigella.com/r(...)-with-soy-cured-yolk
QFTquote:Op dinsdag 16 februari 2021 11:44 schreef minilot het volgende:
Als je maar één ding maakt uit Flavour, laat het dan die fantastische oesterzwamtaco's met alle gesuggereerde bijgerechten zijn
Hier mijnes:
[ afbeelding ]
Een beeeeeetje een fangirl ben ik wel In 2011 in het Londense Nopi gegeten toen het net een week open was en ik had de eerste buitenlandse bestelling toen z'n webshop open ging en daar zat derhalve een handgeschreven briefje van Yotam bij
Dus hoera voor dit topic! *volgt*
Die kokosomeletten staan hier ook op de shortlist!quote:Op dinsdag 16 februari 2021 14:18 schreef marcb1974 het volgende:
Ik heb er hier 5 staan van hem,
hier werd ik blij van
Lamsgehaktballen met feta en salade van bosui en kruiden uit simpel
Rundergehaktballetjes met tuinbonen en citroen uit Jeruzalem
Feestmaal van omeletten met kokos en geelwortel uit Flavour
Deze heb ik ooit eens klaargemaakt en was heerlijk!quote:Op dinsdag 16 februari 2021 14:39 schreef Lonaa het volgende:
Ik geloof dat dit: https://www.thespruceeats(...)c-tart-recipe-434916
ooit mijn allereerste recept was van Yotam.
Ze verkopen tegenwoordig producten voor 'koken met Ottolenghi' bij Xenos: https://www.xenos.nl/eten-en-drinken/ottolenghiquote:Op dinsdag 16 februari 2021 14:51 schreef Doedezemaar het volgende:
Waar halen jullie je ingrediënten en dan met name de smaakmakers vandaan? Ik kom een heel eind met de lokale mediterrane winkel, maar waar haal ik zwarte knoflook?
En kan ik rozenharissa zelf maken van reguliere harissa met rozenwater en rozenblaadjes? Iemand dat al eens geprobeerd?
Xenos, wat slimquote:Op dinsdag 16 februari 2021 15:46 schreef Forbry het volgende:
Hier 4 boeken van Ottolenghi. Plenty, Plenty More, Flavour en Simpel. Ik moet zeggen dat ik vooralsnog weinig uit deze boeken heb gekookt. Ik kies dan toch iets sneller voor iets van Jamie, Yvette van Boven, Donna Hay en nog vele anderen. Maar wát ik tot nu toe van hem heb klaargemaakt smaakte goed en ik ben van plan om in de toekomst meer met zijn boeken te doen.
[..]
Deze heb ik ooit eens klaargemaakt en was heerlijk!
[..]
Ze verkopen tegenwoordig producten voor 'koken met Ottolenghi' bij Xenos: https://www.xenos.nl/eten-en-drinken/ottolenghi
Die heb ik ook gemaakt Geweldig!quote:Op dinsdag 16 februari 2021 14:39 schreef Lonaa het volgende:
Ik geloof dat dit: https://www.thespruceeats(...)c-tart-recipe-434916
ooit mijn allereerste recept was van Yotam.
Dank voor de tip van Xenosquote:Op dinsdag 16 februari 2021 15:46 schreef Forbry het volgende:
Hier 4 boeken van Ottolenghi. Plenty, Plenty More, Flavour en Simpel. Ik moet zeggen dat ik vooralsnog weinig uit deze boeken heb gekookt. Ik kies dan toch iets sneller voor iets van Jamie, Yvette van Boven, Donna Hay en nog vele anderen. Maar wát ik tot nu toe van hem heb klaargemaakt smaakte goed en ik ben van plan om in de toekomst meer met zijn boeken te doen.
[..]
Deze heb ik ooit eens klaargemaakt en was heerlijk!
[..]
Ze verkopen tegenwoordig producten voor 'koken met Ottolenghi' bij Xenos: https://www.xenos.nl/eten-en-drinken/ottolenghi
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |