abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
pi_197735645
http://www.mediacourant.nl/

quote:
Wie in medialand op de hoogte wil blijven, checkt geregeld Mediacourant.nl. De site wordt gerund door Bob Willer. Wie?

In de werkkamer van Erland Galjaard, omroepman van het jaar 2010, staat een scherm open met daarop - voor een mediajournalist - onmiskenbaar de gedateerde lay-out van Mediacourant.nl, de website die als vergaarbak en doorgeefluik van Hilversum dient. Als de programmadirecteur van RTL op de site wordt gewezen, zegt hij lachend: 'Je moet toch een beetje op de hoogte blijven, hè.'

Lachend op de hoogte blijven, dat doe je als medialiefhebber al een decennium bij Mediacourant.
Het hele bericht staat hier

Deel in dit topic de leukste berichten. Ik lach bijna dagelijks om de schrijfstijl van de (nietszeggende) berichten.
pi_197735693
Laatste post in vorige deel:

quote:


Eva Jinek zat er donderdagavond tijdens de woede-uitbarsting van Daniël Verlaan wel héél verleidelijk bij: de voorgevel van de televisiester lag bijna op haar talkshowtafel (foto: links). Na een filmpje dat werd ingestart zaten de Jinek-boobies weer keurig achter slot en grendel (foto: rechts). Ze werd razendsnel te hulp geschoten door een collega, onthulde ze vrijdagavond.

Knoopje te veel
Het ging vrijdag in de weekafsluiter van Eva Jinek over de magie van live-theater. Daarop gaf Eva aan dat ze live zelf ook erg spannend vindt, omdat er elk moment iets mis kan gaan. “Ja, dat heb ik ook altijd. Elke avond gaat er zo veel fout…”

Tafelgast Marc-Marie Huijbregts daarop: “Dat je bijvoorbeeld een knoopje te ver open had gisterenavond?”

Eva: “Bijvoorbeeld! Bijvoorbeeld!”

Marc-Marie: “Het begon gisterenavond en ik dacht: nou, nou, die heeft er zin in!”

‘Oeh, niet te ver voorover!’
Peter Pannekoek: “Dat heeft met de talkshowoorlog met Op1 te maken. Per uitzending gaat er een knoopje omlaag.”

Eva: “Vreselijk, ik ga elke avond een coltrui dragen!”

Marc-Marie :”Het leuke gisteren was dat ik zag dat jij jezelf ineens op de monitor zag en dacht: oeh, ik moet niet te ver naar voren. En toen ging je ineens heel rechtop zitten.”

In de penarie
Eva: “Iemand zei in mijn oor: ‘Even je shirt naar achter trekken.’ Toen dacht ik al: ik zit in de penarie. Godzijdank kwam mijn collega toen om me aan te kleden.”

Marc-Marie: “Ik vond het supergrappig.”

Eva wijzend naar haar collega: “Ja en ik moest jou nog bedanken van mijn moeder dat ik niet halfnaakt hier zat. Goed, nu hebben we weer besproken wat er allemaal mis kan gaan.”
@Zipportal
pi_197736839
https://www.mediacourant.(...)-aan-de-cocaine-zit/


Mocht het allemaal waar zijn, dan is het in elk geval te hopen dat het witte poeder bij Gordon niet hetzelfde effect heeft als bij Ferry. Aan een granfluencer op OnlyFans zit echt níemand te wachten. :D
Een oplettende kijker (volgens Mediacourant 15-4-20).
  zondag 31 januari 2021 @ 16:23:47 #4
466913 Eightyone
Bejaarde millennial
pi_197747141
https://www.mediacourant.(...)en-over-hondje-toto/

quote:
Gordon neemt een advocaat in de arm na de heftige uitspraken van onder meer Albert Verlinde, Martijn Koning, Gerard Joling, Aran Bade, Jan Roos en Jan Dijkgraaf over hem en zijn hondje Toto.
Vandaag om 16:00 8 reacties
Gordon Foto: RTL Boulevard

De afgelopen weken is Gordon door dierenwelzijnorganisaties en BN’ers vol-le-dig door de mangel gehaald over zijn hondje Toto. Zo vroeg Albert Verlinde zich in Shownieuws af of Gordon wel van zijn hondje houdt, gaf Martijn Koning in zijn podcast aan gevoelig te zijn voor dierenleed en beschuldigde Gerard Joling hem gisteren in RTL Boulevard van cokegebruik.
Smaderlijke laster

Om over de zeer heftige uitspraken van columnisten Jan Roos en Jan Dijkgraaf nog maar te zwijgen. “Ik denk dat hij Toto door de plee spoelt als hij daar extra airtime voor krijgt. Dat denk ik echt serieus. Die gozer doet álles voor aandacht”, riep Jan Roos bijvoorbeeld in RoddelPraat.

Gordon vindt dat hij in de media door het slijk wordt gehaald en onderneemt nu stappen. “Ik heb mijn advocaat opdracht gegeven de media die systematisch suggestieve en smadelijke artikelen plaatsen in rechte te betrekken en vanaf morgen te starten met een bodemprocedure of een kort geding om de smadelijke lasterlijk uitlatingen aan mijn persoon nu voor eens en voor altijd te stoppen.”
Woest op Joling

Volgens RTL Boulevard zijn de beschuldigingen van Gerard Joling de directe aanleiding van Gordon om stappen te nemen. “Ik vind het walgelijk en verwerpelijk dat er media is die mij als dierenbeul betitelen en beschuldigen van dat ik mijn hond bij het grof vuil zou zetten of dat ik weer aan de coke en drank zou zitten. Dat vervolgens mijn ex collega Gerard nog even zijn plasje over moet doen zegt meer over het karakter van hem.”

Hij vervolgt: “Ik ben in herstel en zal dat mijn hele leven blijven en ben dit jaar heerlijk clean begonnen. Er circuleren diverse filmpjes rond op internet van een ladderzatte meneer Joling die mij afgelopen 24 uur weer zijn toegestuurd. Ik zou eerst mijn eigen drankprobleem eens benoemen alvorens je kwetsende en onnodig grievende uitspraken doet aan het adres van een persoon die er tenminste openlijk voor uitkomt.”
Giftig

Gordon is er echt goed klaar mee. “Ik vraag me werkelijk af waar men mee bezig is? De wereld staat in brand en het gaat over mijn hond? Ik ben een dierenbeul? In plaats van dat mensen blij voor mij zijn dat ik opnieuw echt liefde gevonden heb in een prachtig beestje die mij gelukkig maakt, word ik veroordeeld als 1 of ander slecht mens… Dit is mijn baby en hou jullie vooroordelen en giftige woorden voor jullie alsjeblieft.”

“Na mijn afkickperiode en de gewelddadige overval vorig jaar heb ik op aanraden van mijn therapeut een hondje genomen. De band die ik nu al heb met Toto is onbeschrijfelijk leuk. De beste beslissing ooit! Dat het ras problemen heeft mag duidelijk zijn maar Toto is kerngezond, ademt gewoon normaal en is door diverse dierenartsen nagekeken afgelopen weken. “
Uitnodiging RoddelPraat

RoddelPraat, een van de voornaamste criticasters van Gordon, nodigt hem uit. “Bij deze een open uitnodiging om bij RoddelPraat langs te komen! Kunnen we het overal over hebben Gordon”, zegt presentator Dennis Schouten.

RTL Boulevard heeft vanavond naar eigen zeggen ook een reactie van Gordon in de uitzending zitten.

Insta-post

De Insta-post van Gordon:


Zak hooi.
pi_197747576
Bipolaire idioot
SOONY
pi_197747772
quote:
Al die kontenlikkers die ook gaan reageren op zijn Insta. :') Alsof het echt zo vreemd is dat iemand zich afvraagt of het deze keer wel gaat lukken met 3 afgedankte honden in het geheugen.

Ietwat sceptischere reacties worden verwijderd wsl.
pi_197747882
Jan Roos :')
pi_197750657
Gordon die een ander verwijt 'giftig' en 'grievend' te zijn. Maak je spiegel eens schoon joh, halve zool.
pi_197759739
Wat wel opvalt sinds de nieuwe website. Er staat nu telkens dit soort dingen bij:

Terugkijken

Het immer spraakmakende Shownieuws kunt u terugzien op KIJK.nl. Andere onderwerpen in de showrubriek waren het liefdesdrama van Rico Verhoeven, de muzikale comeback van Marco Borsato en de verjaardag van Johan Derksen.

Zou er met advocaat gedreigd zijn vanuit Talpa/omroepen oid? Was voorheen nooit en nu eindigt elk stukje op die manier met een embedded video of linkje naar kijk.nl
Een oplettende kijker (volgens Mediacourant 15-4-20).
pi_197780135
quote:
Arie Boomsma, de dumbbelldominee uit Abcoude
:D

https://www.mediacourant.(...)n-naar-arie-boomsma/
pi_197793185
Heertje vraagt, MC plaatst...

https://www.mediacourant.(...)d-door-kladschilder/

quote:
Het is geen geheim dat Linda een beetje aan zich heeft laten sleutelen om haar houdbaarheidsdatum op televisie iets op te rekken. Raoul vindt echter dat dat totaal mislukt is. “Flikker toch op, dat was een hartstikke mooie vrouw. Ik vind het heel erg. Ik weet niet wat ze gedaan heeft. Het is een kladschilder die het gedaan heeft.”

Oueuwhahuau
Al direct heeft Raoul spijt van zijn uitspraak. “O nee, nu heb ik iets gezegd. Dit moet er echt uit, want dan komt het bij zo’n k*tsite die dan zegt: oueuwhahuau. Dat is als je die namen doet. Het kan me niet schelen, want ik vind het een leuk mens, maar ik vind het zo erg als een mooie vrouw, zoals bijvoorbeeld Linda de Mol, dat doet.”

Linda komt er wel gewoon voor uit dat de cosmetisch arts haar beste vriend is. “Het is niet een soort immoreel iets, maar ik vind het zo zonde als iemand mooi is. De meeste vrouwen en mannen zijn mooi. Ze worden wel ouder, maar… Nou ja, niet mooi, maar ook niet lelijk.”
  woensdag 3 februari 2021 @ 19:03:22 #13
466913 Eightyone
Bejaarde millennial
pi_197801842
Degene die besliste dat dit wel iets voor de NPO was (Jan Slagter?) had even geen helder moment. :')

https://www.mediacourant.(...)y-tot-omroepgezicht/

quote:
Omroep MAX, dé hitmachine van de publieke omroep, gaat in zee met Edsilia Rombley. De altijd vrolijke zangeres gaat voor de omroep het nieuwe familieprogramma Showcolade presenteren.

Alles draait in Showcolade om de vraag of een bepaald object van chocola gemaakt is of écht is. Het belooft een vrij hysterische show te worden: niet alleen vanwege Edsilia Rombley, maar ook omdat het format uit Japan komt. Het origineel heet Sokkuri Sweets en wordt nu vertaald door het productiebedrijf van Erik van der Hoff.

MAX huurt toppatissiers

Het programma is geïnspireerd op al die filmpjes die op internet circuleren van objecten die net echt lijken, maar toch van chocola zijn. Ook de patissiers die Omroep MAX heeft ingehuurd zullen hun best doen om chocolade-objecten te maken die net van echt te onderscheiden zijn.

"De patissiers in het programma zijn pure chocoladespecialisten, die nationaal en internationaal hun sporen hebben verdiend. Speciaal voor Showcolade gaan zij aan de slag met het maken van voorwerpen zoals speelgoed, keukengerei en zelfs meubelstukken. Allemaal honderd procent van chocola, stuk voor stuk kleine kunstwerken en "niet van echt te onderscheiden."

BN'er-teams

Edsilia Rombley daagt twee teams van bekende Nederlanders, onder leiding van twee teamcaptains, uit om erachter te komen welke voorwerpen in de studio van chocola zijn gemaakt. Er is maar één manier om dat te ontdekken: door je tanden erin te zetten.

Gedurende zes weken gaan bekende Nederlanders de strijd met elkaar aan. "Wie durft er zonder enige twijfel een hap te nemen van een pantoffel of bloempot? Wie zet zijn of haar tanden in een teddybeer en een schuursponsje? En wie kan in de compleet ingerichte studiokamers de chocoladevoorwerpen van de echte onderscheiden?"

Najaar

We moeten nog wel even geduld hebben, want MAX - de omroep achter hits als Heel Holland Bakt en Bed & Breakfast - begint pas in het najaar met Showcolade.


[ Bericht 0% gewijzigd door Eightyone op 03-02-2021 19:15:23 ]
pi_197802427
quote:
0s.gif Op woensdag 3 februari 2021 19:03 schreef Eightyone het volgende:
Degene die besliste dat dit wel iets voor de NPO was (Jan Slagter?) had even geen helder moment. :')

https://www.mediacourant.(...)y-tot-omroepgezicht/
[..]

Als ze er ook een stuk van de bereiding laten zien boren ze ook het HHB-publiek aan..
PM
Ik heb quote-alerts uitstaan.
#Haags
pi_197805989
quote:
0s.gif Op woensdag 3 februari 2021 19:03 schreef Eightyone het volgende:
Degene die besliste dat dit wel iets voor de NPO was (Jan Slagter?) had even geen helder moment. :')

https://www.mediacourant.(...)y-tot-omroepgezicht/
[..]

ik hoorde Marcel van Roosmalen hierover in de laatste podcast van de Krokante Leesmap, Peter Heerschop was hiervoor gevraagd als teamcaptain.
pi_198016501
quote:
Bridget Maasland: ‘Waarom deelt Marco Borsato alles op Instagram?!’

Bridget Maasland vindt het gek dat Marco Borsato gisteren op Valentijnsdag een romantisch bericht voor zijn ex Leontine op Instagram heeft geplaatst. Dat kun je ook gewoon offline tegen haar zeggen, vindt ze.

Marco Borsato, die opkrabbelt uit een mediastilte van ruim een jaar, veroorzaakte gisteren wat verbazing door een heel romantisch bericht over Leontine te plaatsen. “Zij is nog altijd mijn Valentijn! Fijne Valentijnsdag, Leontine”, zei hij op zijn Instagram. Zijn ze dan weer bij elkaar? Nee, het zijn gewoon goede vrienden, verduidelijkte moeder Mary Borsato.

Bridget kritisch
Een beetje raar, vindt Bridget Maasland het. “Nu zeg je dat Mary ook zegt dat ze het voor de kinderen doen – dat is natuurlijk ontzettend mooi en zo hoort het inderdaad ook altijd te gaan – maar aan de andere kant: je hoeft niet voor de kinderen dit op Instagram te posten. In principe kun je dat ook onderling natuurlijk regelen.”

Bridget, die zelf helemáál niet houdt van al dat gekwijlebal over je liefdesleven op Instagram (ahum), vraagt zich af: “Heeft het ook misschien iets te maken met een charmeoffensief vanuit Marco?”

Aran reageert
Aran Bade reageerde daar gisteren in RTL Boulevard als volgt op: “Dat gevoel, Bridget, heb ik ook een beetje. Dat Marco vooral denkt: ik wil jou toch weer terug. Dat gevoel kan je vandaag ook overvallen op Valentijnsdag, maar dat gevoel had ik ook een beetje.”

“Het is des Marco’s om al die dingen ook met al zijn fans te delen. De vraag is hoe Leontine daarin staat, maar met de berichten die zij ook heeft laten zien aan hem, vindt ze dat wel mooi.”

Wat zegt Leco?
Leco van Zadelhoff zat ook in de studio. Als levende poederkwast van BN’ers als Caroline Tensen, Sylvie Meis en dus Leontine Borsato wordt hij in Boulevard regelmatig naar zijn mening gevraagd. Hij begint dan altijd parmantig te gniffelen dat hij daar als poederinsider helemaal niets over gaat zeggen.

Ook over de Borsatootjes wilde hij niet veel kwijt: “Het zijn vrienden, ze hebben een gezin samen en er is heel veel liefde, maar dan in een andere vorm. En dat is het. Dat is dan toch ook mooi om te tonen op zo’n dag als vandaag? Er is geen ruzie.”
:D
pi_198019584
twitter
Een oplettende kijker (volgens Mediacourant 15-4-20).
pi_198066003
Gordon doet aangifte en eist actie Mediacourant voor onlinehaat

https://www.ad.nl/show/go(...)inehaat-br~a2aad653/
pi_198066478
quote:
0s.gif Op woensdag 17 februari 2021 22:27 schreef the_X het volgende:
Gordon doet aangifte en eist actie Mediacourant voor onlinehaat

https://www.ad.nl/show/go(...)inehaat-br~a2aad653/
Kijk nu al uit naar een bericht morgen.
pi_198070545
quote:
En maar meteen alles in het archief.

Straks hier ook alleen maar reageren na het indienen van ID en gelinkt aan je naam.
Een oplettende kijker (volgens Mediacourant 15-4-20).
  Moderator / Redactie Sport / Weblog donderdag 18 februari 2021 @ 13:28:43 #22
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_198073539
FOK! heeft niet voor niets een grote groep moderatoren rondlopen
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
pi_198074877
quote:
0s.gif Op woensdag 17 februari 2021 22:27 schreef the_X het volgende:
Gordon doet aangifte en eist actie Mediacourant voor onlinehaat

https://www.ad.nl/show/go(...)inehaat-br~a2aad653/
Lol
pi_198075682
Gordon :')

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_198079119
Censuur
SOONY
pi_198085297
Gordon nu bij Jinek over mediacourant.
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
  donderdag 18 februari 2021 @ 22:49:56 #27
466913 Eightyone
Bejaarde millennial
pi_198086373
Hij wil naar het Europese hof.

Het zit diep.
  Moderator / Miss SHO vrijdag 19 februari 2021 @ 00:14:34 #28
22592 crew  Ole
Rust zacht lieve static
pi_198088096
quote:
0s.gif Op donderdag 18 februari 2021 22:49 schreef Eightyone het volgende:
Hij wil naar het Europese hof.

Het zit diep.
demn gaat wel héél ver..
zeker voor iemand die ook over anderen best heftig tekeer gaat
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_198089861
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 februari 2021 00:14 schreef Ole het volgende:

[..]

demn gaat wel héél ver..
zeker voor iemand die ook over anderen best heftig tekeer gaat
Maar niet anoniem.
pi_198092251
https://www.mediacourant.(...)-is-goois-sufferdje/

:D en uiteraard dan het hele stuk letterlijk uittypen.
  vrijdag 19 februari 2021 @ 14:45:09 #31
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_198095418
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 februari 2021 11:41 schreef Aanmodderfakker het volgende:
https://www.mediacourant.(...)-is-goois-sufferdje/

:D en uiteraard dan het hele stuk letterlijk uittypen.
Haha, heerlijk! :D _O-
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_198096596
Het zit hem nogal dwars allemaal he, ons Albertje.
pi_198163773
https://www.mediacourant.(...)kapjes-in-haar-beha/


:D Loretta is de huisfavoriet van MC.
  dinsdag 23 februari 2021 @ 18:32:06 #36
466913 Eightyone
Bejaarde millennial
pi_198166124
Iemand moet gewoon de Glamorama-handschoen weer oppakken.

Maar die site is destijds gesloten door gebrek aan inkomsten, dus dat moet bij een eventuele opvolger van Glamorama of Mediacourant wel beter aangepakt worden.
  dinsdag 23 februari 2021 @ 18:40:15 #37
482080 AgnesGru
It’s sooo fluffy!
pi_198166277
Ik vind dat uitschakelen van de reacties wel wat makkelijk. Er zijn natuurlijk grenzen wat er gezegd kan worden (doodsverwensingen enz), maar was vaak wel vermakelijk om te lezen.
pi_198166468
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 februari 2021 18:40 schreef AgnesGru het volgende:
Ik vind dat uitschakelen van de reacties wel wat makkelijk. Er zijn natuurlijk grenzen wat er gezegd kan worden (doodsverwensingen enz), maar was vaak wel vermakelijk om te lezen.
Makkelijk? Ze hebben er handen vol aan. Ik lees liever de content.
pi_198166601
Voor veel waren de reacties juist het hoogtepunt en waren er ook veel nieuwtjes
Een oplettende kijker (volgens Mediacourant 15-4-20).
  dinsdag 23 februari 2021 @ 19:10:54 #40
482080 AgnesGru
It’s sooo fluffy!
pi_198167168
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 februari 2021 18:48 schreef Aanmodderfakker het volgende:

[..]

Makkelijk? Ze hebben er handen vol aan. Ik lees liever de content.
Ik vond het altijd leuk om de reacties te lezen.
Volgens mij kon iedereen gewoon reageren, je hoefde geen account te hebben toch? Dat hadden ze ook kunnen doen, verplicht een account hebben.

Nu.nl is ook teruggekomen op het besluit niet meer te kunnen reageren op artikelen.
  dinsdag 23 februari 2021 @ 19:29:28 #41
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_198167908
quote:
9s.gif Op dinsdag 23 februari 2021 18:18 schreef DKUp het volgende:

[..]

The End Is Near 8}
Wie weet staan ze er voortaan bóven :?
pi_198168724
RIP mediacourant.
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
  woensdag 24 februari 2021 @ 09:24:31 #43
138876 Andromache
PJ/De KastAlter Bridge-fan
pi_198177302
Ze zijn omgekocht door Talpa.
== houdt van sterke anekdotes voor op feesten en partijen ==
--- Ga van dat gas af! - Laat Groningen niet zakken ---
Don't give up Andro: https://www.youtube.com/watch?v=VjEq-r2agqc O+
pi_198177904
VERONICA DOET HET BETER
pi_198237734
quote:
Ibiza is een beetje de belichaming van waar veel mensen zich aan ergeren bij BN’ers: het gekliek, het oppervlakkige, de dikdoenerij. Sonja Bakker ziet dat echter helemaal anders.

Sonja Bakker vindt het héérlijk op Ibiza en stelt dat het eiland één van de weinige plekken is waar iedereen helemaal gelijk is aan elkaar. Vertel dat maar aan Mien uit Assen die stijl achterover slaat als ze in de Blue Marlin alleen op het strandbedje mag plaatsnemen als ze minimaal 500 euro wegklokt. Koekoek!

Iedereen gelijk
Dieetmiljonaire Sonja denkt in haar bubbel dat er geen onderscheid is op Ibiza. “Ik heb veel van de wereld gezien, maar Ibiza is echt mijn thuis. Het maakt niet uit of je slechts een mondharmonica en een trommel bezit, of komt aanrijden in een dure auto, iedereen is hier gelijk”, vertelt ze in de Beau Monde.

Ibiza is volgens Sonja een heerlijke plek om te leven. Ze is er neergestreken om bij te komen van de mediaheisa over haar nogal explosieve liefdesrelatie. “Het is een harmonieus eiland, alles mag, niets hoeft. Het leven hier kost me weinig energie. En dat is fijn, want ik moet opladen.”

Werkplannen
Sonja is op Ibiza lekker aan het nadenken over wat ze de wereld nog meer wil gunnen. “Mijn laatste boek ‘Streetfood met Sonja’, over kleine hapjes, zowel Thaise wok als Indiase curry’s of mini hamburgers, ligt nog steeds in de winkel en doet het goed. Ik hoop weer een nieuw boek te maken.”

“Een thema heb ik nog niet. Dat komt in de zomer vanzelf. Dan lig ik op mijn strandbedje of maak een mooie wandeling en is het ineens ‘plop’ en valt het kwartje. Daarnaast zijn er andere werk – plannen, maar daar mag ik nog niets over zeggen”, besluit Sonja, die zich heeft laten verbouwen tot een soort uit de kluiten gewassen Lauren Verster.
:D
pi_198252986
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 februari 2021 19:26 schreef Aanmodderfakker het volgende:

[..]

:D
Dit is weer een pareltje.
  Moderator / Miss SHO zondag 28 februari 2021 @ 17:32:58 #47
22592 crew  Ole
Rust zacht lieve static
pi_198253469
quote:
1s.gif Op zondag 28 februari 2021 17:04 schreef potjecreme het volgende:

[..]

Dit is weer een pareltje.
echt wel!
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_198253716
Laat de pareltjes maar blijven komen >:)
SOONY
pi_198316664
Geen reacties meer :r ik scroll nog steeds automatisch naar onder :')
pi_198326928
quote:
1s.gif Op donderdag 4 maart 2021 11:41 schreef roos94 het volgende:
Geen reacties meer :r ik scroll nog steeds automatisch naar onder :')
Ik merk dat ik er niet meer kom.. zonder reacties zijn die artikelen als droge aardappelen zonder jus
pi_198327104
quote:
1s.gif Op donderdag 4 maart 2021 11:41 schreef roos94 het volgende:
Geen reacties meer :r ik scroll nog steeds automatisch naar onder :')
Same... Je mist de conclusies een beetje zo. Leuk zo'n artikeltje maar de meningen eronder maakte het compleet. Nu is het gewoon veel droge herhalingen van dingen die je zelf al op tv/media zag. Eeuwig zonde.
Een oplettende kijker (volgens Mediacourant 15-4-20).
pi_198328079
Hoe moet ik nu weten of Veronica het weer doet :(
pi_198328458
quote:
0s.gif Op donderdag 4 maart 2021 21:30 schreef RipCity het volgende:

[..]

Same... Je mist de conclusies een beetje zo. Leuk zo'n artikeltje maar de meningen eronder maakte het compleet. Nu is het gewoon veel droge herhalingen van dingen die je zelf al op tv/media zag. Eeuwig zonde.
Ik las de reacties zelden, de droge artikelen vond/vind ik het leukste. Ik geef niet zoveel om achterklap maar dit is gewoon leuk geschreven.
pi_198442966
quote:
Henk Krol, die een beetje met politieke partijen heeft wat André Hazes jr. heeft met vrouwen, vindt het doodzonde wat er sinds zijn vertrek is gebeurd met 50Plus. Lange tijd pleitte de ouderenpartij ervoor om de AOW-leeftijd terug te brengen naar 65 jaar, maar Liane den Haan noemt de huidige 67 jaar nu ineens het ‘ijkpunt’.
O+
https://www.mediacourant.(...)oddergevecht-in-op1/
  donderdag 11 maart 2021 @ 11:53:03 #55
466913 Eightyone
Bejaarde millennial
pi_198443025
Het valt me op dat je sinds kort op de AD/BD/enz.-site op sommige showbizz-artikelen kunt reageren, al moet dat wel met je eigen naam.

Willen ze in het gat van Mediacourant springen?

Het loopt tot nu toe trouwens nog niet echt storm. Misschien schrikt het af dat je eigen naam erbij moet. Edit: het blijkt dat de reacties wel op de AD-site komen te staan, en niet op de BD-aftakking. Raar.

[ Bericht 14% gewijzigd door Eightyone op 12-03-2021 11:52:41 ]
pi_198443093
quote:
BN’ers slijmen bij Marco Borsato, AD geeft hem schamele twee sterren


De buitenstaander kan het eigenlijk alleen nog maar aanschouwen met een teiltje in de hand: BN’ers die elkaar dagelijks met hartjes overladen op Instagram. Ditmaal treft de hartjesparade Marco Borsato.

Na ruim een jaar lang mediastilte keerde Marco Borsato gisteren terug in de schijnwerpers met een tergend lang liedje waarin hij zingt over zijn breuk met Leontine Borsato. Hij bedroog haar met Iris Hond en volgens Henny Huisman ook met Maan de Steenwinkel, een secretaresse en nog vele andere vrouwen.

Hartjes van BN’ers
De vergevingsgezindheid van vrouwen van bekende mannen is opvallend groot, maar voor Leontine was ditmaal de maat vol. Ze had geen zin om de Ineke of Monique uit te hangen en stuurde Marco en zijn overijverige cannolo naar zijn moeder in Alkmaar. Na een jaar lang uithuilen, heeft Marco nu een nieuw muziekje gemaakt.

Gewéldig, vinden alle collega-BN’ers van Marco het. “Vanuit het hart❤️ zo mooi!”, schreef Wendy van Dijk onder zijn Insta-post. En Patricia Paay: “Wat een prachtig nummer, kippenvel 💛”

“❤️❤️ kippenvel, brok in mijn keel”, schrijft Anouk Smulders. “❤️❤️❤️”, zegt Nicolette van Dam. En Irene Moors: “👏❤️prachtig.”

Twee sterren
Gelukkig is er het AD om de natuurlijke balans te herstellen. Wat vindt muziekrecensent Alexander van Eenennaam van het nieuwe Borsato-liedje Een Moment? Twee sterren! Van de vijf. Een keiharde afslachting in ’s lands grootste krant dus.

Alexander vindt het liedje niet alleen een herhaling van zetten, maar is ook kritisch over de samenwerking met Rolf Sanchez. “Op dit moment, juist bij dit onderwerp, doet het gek aan dat Borsato zijn boodschap deelt met zijn veel jongere collega die een couplet in het Spaans zingt en daarna overschakelt naar het Nederlands.”

“Dit nummer had Borsato alleen moeten maken. Het had hem alleen nooit verlost van een ander probleem: dat je als luisteraar automatisch je vraagtekens zet bij zijn geloofwaardigheid en oprechtheid. Daarmee zal hij voorlopig moeten leren leven.”

Schaamte voorbij
Ook De Telegraaf is uitermate kritisch. “Het is smaak hè, laat dat duidelijk zijn. Je mág het mooi vinden. En het mág je raken. Maar dat hoeft niet. Ik vind het afschuwelijk”, schrijft journaliste Hester Zitvast.

Ze vindt het niet om aan te horen. “Wat me het meest aan ’Een moment’ stoort is het schaamteloze claimen van Leontine. Laat die vrouw los.”

“Het glazuur springt van mijn tanden als ik het hoor. Dat je dit met droge ogen kunt zingen na je aanhoudende bedrog en er nog op casht ook, heeft iets ongelooflijk gênants, niet?”
:D _O_
pi_198457308
quote:
André Hazes jr. zat gisteren weer lekker in de Tokkie-modus. Vanuit het huis van zijn nieuwe duckface-vriendin, maakte hij zijn ex-verloofde Monique Westenberg zwart bij RTL Boulevard en Shownieuws.

Het is alwéér over en uit tussen André en Monique. Waar de eerste breuk te maken had met Bridget Maasland, is hij na hun huidige, tweede breuk ineens ingetrokken bij de 25-jarige Sarah ‘duckface’ van Soelen (zie Insta). Pijnlijker kan het allemaal niet voor Monique, maar toch hing híj gisteren het slachtoffer uit bij RTL en SBS.
https://www.mediacourant.(...)iten-bij-rtl-en-sbs/
  vrijdag 12 maart 2021 @ 09:31:26 #58
482080 AgnesGru
It’s sooo fluffy!
pi_198457823
quote:
Wat had ik graag de reacties gelezen :{
pi_198523309
Er komt woensdag een nieuwe site online met Het zelfde soort nieuws ,een vergelijkbare lay out en daar staan de reacties wel aan.
  dinsdag 16 maart 2021 @ 05:18:39 #60
466913 Eightyone
Bejaarde millennial
pi_198523328
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 maart 2021 04:45 schreef Missutopio het volgende:
Er komt woensdag een nieuwe site online met Het zelfde soort nieuws ,een vergelijkbare lay out en daar staan de reacties wel aan.
Wat is de url?
pi_198528754
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 maart 2021 05:18 schreef Eightyone het volgende:

[..]

Wat is de url?
Die word woensdag bekend gemaakt via roddelpraat. Incl een shocking nieuwtje over dj kNicky M
pi_198528799
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 maart 2021 13:36 schreef Missutopio het volgende:

[..]

Die word woensdag bekend gemaakt via roddelpraat. Incl een shocking nieuwtje over dj kNicky M
Opgericht door jan roos?? Oh my god.
speak only if it improves the silence.
  dinsdag 16 maart 2021 @ 13:49:41 #63
466913 Eightyone
Bejaarde millennial
pi_198528943
Gemaakt door een mysterieus anoniempje vanaf een of andere zolderkamer (van Bob van Mediacourant weten we nog steeds weinig) is zoiets toch leuker, vermoed ik nog voor die nieuwe site gezien te hebben.
pi_198529014
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 maart 2021 13:49 schreef Eightyone het volgende:
Gemaakt door een mysterieus anoniempje vanaf een of andere zolderkamer (van Bob van Mediacourant weten we nog steeds weinig) is zoiets toch leuker, vermoed ik nog voor die nieuwe site gezien te hebben.
Zeker! Denk dat niemand zo kan schrijven als hij.
  dinsdag 16 maart 2021 @ 13:57:14 #65
466913 Eightyone
Bejaarde millennial
pi_198529076
En bij de nieuwe site heb ik automatisch het hoofd van Jan Roos op m'n netvlies + alle voorkennis over hem - stel dat hij daar inderdaad achter zou zitten. Het helpt allemaal niet echt. :')
pi_198540390
Jan heeft Backme.org al 😉
pi_198545951
Jan Roos ;r
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
  woensdag 17 maart 2021 @ 11:53:54 #68
466913 Eightyone
Bejaarde millennial
pi_198545969
Die nieuwe Mediacourant-achtige blijkt dus gewoon www.roddelpraat.nl te zijn.
pi_198546334
quote:
0s.gif Op woensdag 17 maart 2021 11:53 schreef Eightyone het volgende:
Die nieuwe Mediacourant-achtige blijkt dus gewoon www.roddelpraat.nl te zijn.
triest is wel erg een copy qua layout.
pi_198547268
quote:
0s.gif Op woensdag 17 maart 2021 11:53 schreef Eightyone het volgende:
Die nieuwe Mediacourant-achtige blijkt dus gewoon www.roddelpraat.nl te zijn.
Wat had je dan gedacht??
speak only if it improves the silence.
  vrijdag 19 maart 2021 @ 09:08:29 #71
482080 AgnesGru
It’s sooo fluffy!
pi_198583139
quote:
Sylvie Meis ergert zich aan headlines RTL Boulevard en Shownieuws

Sylvie Meis vond het erg vervelend dat haar jarenlange column in Grazia continu tot smeuïge headlines bij RTL Boulevard en Shownieuws leidde. Ze voelde zich er erg kwetsbaar door.

Jarenlang schepte Sylvie in het maandblad op over haar luxe levensstijl en miljoenenvermogen. Ze deed altijd heel vals-gewoon; ze schreef dan bijvoorbeeld dat ze nóóit ‘lastminute Tulum zou boeken voor new years eve’. “Dat plan ik een jaar van tevoren, scheelt zo duizenden euro’s”, klonk het dan. Een besparing van duizenden euro’s? Dat is voor veel mensen überhaupt het hele vakantiebudget van een jaar.


Eindeloos gepoch

Het eindeloze gepoch over haar uitgavepatroon – van de Rolex voor haar zoon tot haar voorliefde voor het Beverly Hills-hotel en van haar verslaving aan Hermès-tassen en haar champagnedouches – leidde vaak tot de nodige headlines. En nu blijkt dat Sylvie daar helemaal niet van gediend was.

Sylvie vindt het walgelijk dat er steeds nieuws werd gemaakt van haar column. “Niet alleen Nederland, maar ook Duitsland, België, Oostenrijk en Zwitserland. Ik weet dat er bij alles wat ik doe potentieel lawinegevaar is. Ik heb natuurlijk jarenlang een column in Grazia gehad, en dat was elke maand een opsomming van headlines.”


Boulevard en Show

Die headlines waren overal te lezen, klaagt Sylvie. “Van De Telegraaf tot RTL Boulevard tot Shownieuws. En wat had ik dan eigenlijk gezegd? Voor mij was het elke keer weer heel kwetsbaar als er een column verscheen. Wat doe ik mezelf aan, dacht ik dan.”

Ze is blij dat die column er niet meer is. “Ik denk dat het komt doordat ik bepaalde emoties bij mensen oproep. Meestal heeft dat méér te maken met die mensen dan met mij, dat weet ik ook wel. Zelf hoop ik alleen maar te inspireren met wat ik doe, net als anderen mij inspireren.”


Tv-carrière

De Duitse tv-carrière van Sylvie is ten einde gekomen. “Toen Let’s Dance wegviel, was ik daar niet blij mee. Maar het heeft me wel gedwongen om op een andere manier mijn werkzaamheden op te zetten en online enorm te kunnen groeien. Daardoor heb ik tijdens corona gewoon door kunnen werken.”

Achteraf gezien is het dus goed geweest, zegt Sylvie. “Was ik langer bij Let’s Dance gebleven, dan was ik misschien in die tv-wereld blijven hangen en te laat geweest om al zo groot te zijn op social media.”

Comeback

Wel broedt Sylvie op een comeback. “Ik heb televisie moeten laten gaan, dat was niet mijn eigen keuze. Ik was daar nog niet klaar mee, en je begrijpt dus wel dat het dan ook niet klaar kán zijn.”

“Ook al heb ik nu de carrière waar ik van droomde, ik weet gewoon: ooit ga ik op televisie mijn comeback maken!”, besluit ze in de nieuwste Grazia.
https://www.mediacourant.(...)evard-en-shownieuws/
pi_198583289
quote:
Nikkie Plessen over vaccinfashion: ‘Blote prikarmpjes zijn in’

RTL Boulevard lijkt soms echt geen idéé meer te hebben hoe ze Nikkie Plessen in vredesnaam de uitzending in moeten fietsen. Gisteren ging het in de showrubriek over vaccinatiefashion.

Er worden over de hele wereld miljoenen mensen per week ingeënt tegen het coronavirus en dat moet allemaal wel een beetje rap gebeuren. Het helpt niet als mensen aankomen terwijl ze in een hoodie, twee t-shirts en een jas gewikkeld zijn. Blote armpjes zijn daarom helemaal in de mode, kwebbelde Nikkie gisteren in de showrubriek.

Vaccinatie-outfits
Nikkie ziet de eerste vaccinatiemode al voorbijkomen in de Verenigde Staten. “Iedereen maakt van dat moment toch een dingetje, dus wat je eigenlijk ook in het buitenland voorbij ziet komen, is dat mensen zich toch gaan kleden voor het moment. Van: laat ik dit vieren door een soort uitgaansoutfit aan te trekken.”

Hoe ziet de vaccinatiemode eruit? “Ik denk dat de dames vooral bezig zijn met een beetje feestelijk en een beetje opgedoft, maar ook wel functioneel, dus dat die prik er wel gewoon meteen in kan, in dat armpje. Dus dat je gaat voor off shoulder of voor een gat bij de armen in een kledingstuk.”

Blote armpjes
Er is wel een verschil tussen de mannelijke en vrouwelijke vaccinatiefashion. “Ik denk dat vooral bij de vrouwen de fun een beetje gecreëerd wordt. Bij de mannen – hoe l*llig ook, het is toch wat saaier – is het vaak een t-shirtje met een jasje eroverheen. Dat armpje moet snel bloot, dus jasje uit en shirtje omhoog.”

Ook vaccinatieselfie’s worden deze lente en zomer nog veel meer een ding, voorspelt Nikkie. “Dat gaat ook gewoon hier gebeuren, vooral bij de bloggers en vloggers. Ik denk dat we wel wat grappige foto’s voorbij gaan zien komen.”

Misschien kan Edwin Smulders ook eens door Zuid rijden als Nikkie weer eens ruzie heeft met haar buren. Levert ook grappige foto’s op.
:D
  vrijdag 19 maart 2021 @ 09:25:25 #73
7889 tong80
Spleenheup
pi_198583335
Mijn god die laatste twee posts. :D

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_198583511
Hij is weer in vorm.
  zondag 21 maart 2021 @ 21:52:35 #75
482080 AgnesGru
It’s sooo fluffy!
pi_198626662
quote:
Linda de Mol onthult haar favoriete chipsmerk: ‘Echt zalig’

Belangwekkend nieuws uit Crailo: tv-koningin Linda de Mol onthult haar favoriete chipsmerk. Zijn het Hamka’s, Ringlings of Nibb-its? Of gaat ze toch voor de klassieke Pombärs? Niets van dat al!

Linda gaat als keizerin van Hilversum niet voor al dat goedkope spul uit de Albert Heijn. Waar de duurste zak chips van de Appie nét boven de 2 euro uitkomt, trekt de SBS 6-ster zakken open van maar liefst 4 euro. Ze is namelijk dol op de White Truffle-chips van het exclusieve chipsmerk Quillo.

Truffelchips

Het is zo’n beetje het eerste wat Linda in haar mandje gooit als ze bij de kruideniersjuwelier is. “Ik zou het merk niet eens weten, maar loop in de supermarkt blind naar het vak met de truffelchips in de witte zak. Ik heb altijd wel een paar zakken in huis, want iedereen die langskomt vindt ze zalig”, zegt ze in Linda.Loves.

Is dat truffelgesnaai niet funest voor haar taille? Een beetje wel, maar daar heeft Linda een vindingrijke stylist voor. “Mijn styliste Odette heeft Levi’s voor me gekocht met een heel hoge taille waarin mijn muffintops heerlijk verdwijnen. En doordat er veel stretch in verwerkt is, zit-ie ook nog eens fijn.”

Lay’s Pickles

Allemaal leuk en aardig, maar voor veel mensen is 4 euro voor een zakje chips toch wat te gortig. Wat is het beste, goedkopere alternatief? De Volkskrant deed een paar jaar geleden een grote chipstest en kwam uit op Lay’s Pickles. “Dit is een topper. Piccalilly in chipsvorm”, jubelde de krant.

Kijk, daar heeft Mien uit Assen wat aan. Heeft Linda misschien ook nog een tip voor het gewone volk? “Met een paar vriendinnen deed ik een weekendje Maastricht. Bijpraten, winkelen en heel veel eten, heerlijk. We aten bij restaurant Brut172 van chef-kok Hans van Wolde. Aanrader.”

https://www.mediacourant.(...)hipsmerk-echt-zalig/
  maandag 22 maart 2021 @ 07:32:16 #76
466913 Eightyone
Bejaarde millennial
pi_198629008
Wat is ze toch lekker gewoon gebleven. :')
  maandag 22 maart 2021 @ 14:12:08 #77
7889 tong80
Spleenheup
pi_198633730
_O_

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_198679830
quote:
Katja Schuurman helemaal over de zeik door Angela de Jong

Er is er weer eentje: een BN’er met lange tenen die zich ongelooflijk laat kennen. Na onder meer Britt Dekker, Gordon en René Le Blanc is het ditmaal Katja Schuurman die pissig is op Angela de Jong.


Voor BN’ers is het lastig om kritiek te krijgen omdat ze van collega’s eigenlijk alleen maar de hele dag ‘wat zie je er goed úúúúit!!!’ horen. Als een buitenstaander dan een kritisch stukje schrijft, in dit geval Angela de Jong met ook nog eens een behoorlijk mild stukje, dan raken ze vol-le-dig overstuur. Nu is het Katja Schuurman die het allemaal niet trekt.

Katja over de zeik
Het verhaal van Angela kwam erop neer dat het toch eigenlijk best gek is dat presentatoren die volledig floppen bij de commerciëlen steeds weer op hangende pootjes terug mogen naar de NPO. Katja stapt over van RTL naar PowNed. “Wat was haar belangrijkste wapenfeit op tv de afgelopen tien jaar? Dat ze Memories vakkundig om zeep heeft geholpen”, schreef de AD-diva.

Dat is meer een feitelijke constatering dan een sneer, maar píssig is Katja. Ze gaat flink los in haar Insta-stories, overigens wel met flink meer fatsoen dan Gordon dat deed. “Beste mevrouw De Jong. Dank u wel voor weer een prachtige, erudiete, vrolijke column. Wat voegt u toch veel moois en zinnigs toe aan de wereld”, schrijft ze cynisch.

Vooringenomen
Katja vindt dat Angela vooringenomen is. “Succes met uw afstandsbediening. Misschien eerst even het programma afwachten voordat u weer allerlei lelijks optikt? Al twijfel ik niet dat u het wel weer verschrikkelijk zal vinden. Niet dat ik denk dat u geïnteresseerd bent in feiten; die zitten lekker rellen vaak maar vervelend in de weg.”

Het is volgens Katja niet waar dat ze haar PowNed-baantje te danken heeft aan vriendjespolitiek. “Voor de volledigheid: van de helpende hand van een oud-BNN’er – ‘dat u het even weet’ schrijft u er opgewekt bij – is in het geheel geen sprake.”

Reddingsboei
Katja voelt zich heel fijn bij de NPO, laat ze weten aan Angela. “U gaat er ook vanuit dat presentatoren het liefst voor een commerciële zender werken (waarom?) en de publieke zenders slechts als ‘reddingsboei’ gebruiken. Ik heb vrijwel mijn gehele carrière gekozen voor een publieke omroep. Simpelweg omdat ik me daar erg thuis voel.”

Vervolgens deelt Katja ook nog een screenshot van het artikel ‘Angela de Jong verbaasd over de irritatie die haar persoon opwekt’. “Hahaha!”, schrijft Katja erbij. “Funny. That’s what she said.”
  donderdag 25 maart 2021 @ 10:11:23 #79
432335 ootjekatootje
Lotus, ook mooi!
pi_198679957
Angela heeft toch ook gewoon een goed punt?

Ik vind die Katje ook een presentatrice van niks.
  donderdag 25 maart 2021 @ 11:03:20 #80
466913 Eightyone
Bejaarde millennial
pi_198680754
Katja Schuurman: iemand die ooit bekend is geworden omdat ze er leuk uit zag, maar die verder nergens in uit blonk. Een jaar of 25 later is ze niet jong & fris meer, blinkt ze nog steeds nergens in uit, maar blijft ze nog steeds overal opduiken. :')

Kortom: een mysterie. Ik zie de combinatie van Katja (volgens mij behoorlijk links) en Powned trouwens niet helemaal.
pi_198683971
Angela heeft bijna altijd gelijk ^O^
SOONY
pi_198775759
https://www.mediacourant.(...)l-wahib-gaat-te-ver/

quote:
Maar ook voor Wahib Bilal (bedoelt Bilal Wahib, red.).
Heel subtiel. :D
  woensdag 31 maart 2021 @ 11:59:34 #83
432335 ootjekatootje
Lotus, ook mooi!
pi_198777897
quote:
Tja, ik ken hem niet maar wil graag mijn mediaplasje doen...
pi_198815557
quote:
Steenrijke NPO-ster Jeroen Pauw maakt serie over scheefgroei

De steenrijke NPO-ster Jeroen Pauw gaat een programma maken over de scheefgroei in de Nederlandse samenleving, waarbij de rijken rijker worden en de middenklasse economisch stilstaat.

Jeroen bevindt zich al zijn hele leven in een onophoudelijke tonnenregen, maar voor de gewone mensen is dat anders. Daarom onderzoekt hij in het tweedelige programma Scheefgroei in de Polder hoe het kan dat het gros van de gewone mensen in hun dagelijks leven slechts weinig terugziet van de economische groei.

Twee afleveringen
De BNNVARA-miljonair toont genade met het gewone volk. “Voor miljoenen hardwerkende Nederlanders zijn een koophuis, een vast contract, een goed pensioen of ten minste een meegroeiend salaris niet vanzelfsprekend. Waarom accepteren we dat?”

In de eerste aflevering gaat Pauw in gesprek met gewone, hardwerkende Nederlanders ‘wiens lonen de afgelopen veertig jaar niet voldoende zijn meegegroeid met de economie, voor wie huizen onbetaalbaar zijn, voor wie sparen niet aan de orde is, en die genoegen moeten nemen met steeds flexibelere contracten en steeds minder sociale zekerheid’.

Jeroen spreekt in het tweede en laatste deel met prominenten die ideeën hebben hoe we het tij kunnen keren. “Wat is er nodig om nu vol in te zetten op een rechtvaardige, gelijkwaardige en duurzame toekomst? En wat moeten we laten?”

BNNVARA-miljonair
Met name in het tijdperk waarin er nog geen salarisplafond was bij de NPO, heeft Jeroen flink geharkt. De presentator is inmiddels zo rijk dat hij nooit meer hoeft te werken. Daarom stapte hij ook niet over naar RTL, waar hij meer geld zou kunnen verdienen. “Ja, iets meer geld, maar ik heb al genoeg. In die zin wel. Ik heb al een financiële positie die wel goed is”, zei hij eerder.

Tegenwoordig is Jeroen de overbuurman van BNNVARA-collega Matthijs van Nieuwkerk in een van de miljonairscomplexen in Amsterdam. Zijn appartementje kostte bijna een miljoen euro. De helft kocht hij met eigen geld, voor de rest verstrekte hij zichzelf een hypotheek met zijn Pief Paf Pauw Holding.

11 en 18 april
Het tweedelige programma Scheefgroei in de Polder, door Jeroen gepresenteerd én geproduceerd, is op zondag 11 en 18 april om 21.25 uur te zien bij BNNVARA op NPO 1.
:D Pak hem maar aan hoor!
pi_198815587
En deze O+

https://www.mediacourant.(...)oop-stemmen-krijgen/

quote:
BN’ers zijn gewend om nauwelijks te werken, dus dat kan vies tegenvallen. “Werken in de Tweede Kamer is niet zoiets als het presenteren van een quiz, spelletje of showprogramma. Je moet inhoudelijk veel dingen weten. En je moet er zin in hebben om tot ’s avonds laat saaie beleidsstukken te lezen, waar je het dan later – met zes man in een achterafzaaltje – over gaat hebben.”
quote:
Het lijkt erop dat Linda het nog geen seconde overweegt. Mark Rutte verdient 172.107 euro per jaar. Dat is nu voor Linda ongeveer haar dertiende maand.
pi_198821809
Sinds gisteren ipv reacties bij elk artikel een poll 🤣
14.gif RaymanNL vindt dit leuk
  zaterdag 3 april 2021 @ 08:36:40 #87
466913 Eightyone
Bejaarde millennial
pi_198829773
https://www.mediacourant.(...)-naar-talkshow-beau/

quote:
Het lijkt na het Thierry Baudet-incident echt over en uit tussen Martijn Koning en RTL. De cabaretier is niet eens meer welkom in de talkshow Beau, werd gisteren onthuld bij concurrent Op1.

Martijn Koning verzorgde vorige maand een roast van tafelgast Thierry Baudet in de talkshow van Eva Jinek, maar die werd dusdanig heftig bevonden dat Thierry opstapte en RTL in paniek raakte. Zowel de zender als de talkshow kwamen publiekelijk met excuses en de presentatrice maakte er geen geheim van helemaal klaar te zijn met de komediant.

Er ontstond een flinke storm rondom Martijn en die is nog steeds niet helemaal gaan liggen. Ondertussen begint hij op zondag, samen met Katja Schuurman en Edson Da Graça, aan het nieuwe tv-programma Goed Fout. In deze panelshow van omroep PowNed draait alles om de huidige cancelcultuur. "Slaan we soms niet een beetje door?", luidt de centrale vraag.

RTL slaat in elk geval wél een beetje door, foeterde het trio gisteren in de talkshow Op1. Katja onthulde daar dat ze niet gezamenlijk mochten aanschuiven bij concurrent Beau van Erven Dorens. Alleen als Martijn weg zou blijven, dan waren ze welkom, aldus de presentatrice.

Het stoort Katja enorm. "Wij wilden natuurlijk veel liever bij Beau zitten...", grapte ze tegen het Op1-duo Astrid Joosten en Paul de Leeuw. "Nee hoor, dat is niet waar! Edson en ik mochten aanschuiven bij Beau, maar Martijn was niet welkom, want een RTL 4-programma."

Martijn vervolgens: "Oh, daar kom ik nu achter? Dat maakt het allemaal nog erger." Katja, wier contract bij RTL 4 onlangs verliep, weet niet of zij straks nog wél mag komen: "Ik ben er welkom. Nou, misschien nu niet meer."

Peter van der Vorst, de tv-baas van RTL, kreeg een draai om zijn oren van Martijn. "Ik wil toch op één ding terugkomen, omdat Peter van der Vorst, de baas van RTL, daar ben ik dan ook in één keer mee in conflict. Die heeft op BNR Nieuwsradio heel heftige uitspraken gedaan en daar wil ik heel even op terugkomen."

Wat wil hij erover zeggen? "Hij heeft heel veel dingen gezegd en daar wil ik twee dingen op zeggen. Het ene is dat ik Eva Jinek heb aangeboden om de column te lezen vóór het programma, maar zij is niet op die uitnodiging ingegaan."

Martijn heeft Eva het aanbod gedaan om zijn roast te laten lezen? Dat is nieuws, aldus Astrid Joosten: "Oehhh, dat vertelt zij andersom hè?"

Martijn: "En twee is dat de redactie wel degelijk op de hoogte was van de strekking van de column. Peter van der Vorst heeft zelf die appjes, dus ik vind het heel raar hoe het nu allemaal loopt."

Paul: "Maar in De Vooravond heb je gezegd dat je dat nooit doet vooraf."

Martijn: "Er is een verschil tussen dingen opsturen en dat een presentator van een programma zelf iets wil inlezen. Dat vind ik niet erg."

Heeft Eva dat aanbod geweigerd? "Zij is niet op dat aanbod ingegaan, nee."
Hoe zou het écht gegaan zijn?
pi_198831720
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 april 2021 08:36 schreef Eightyone het volgende:
https://www.mediacourant.(...)-naar-talkshow-beau/
[..]

Hoe zou het écht gegaan zijn?
Allebei onbetrouwbaar ^O^
Martijn Koning met zijn eigen persoonlijke issues strijd is trouwens een van de meest walgelijke acties op de televisie van het afgelopen jaar.

Eva heeft natuurlijk geen tijd, want Paxter en ze is NIET ZWANGER :(
SOONY
pi_198836980
quote:
0s.gif Op donderdag 25 maart 2021 11:03 schreef Eightyone het volgende:
Katja Schuurman: iemand die ooit bekend is geworden omdat ze er leuk uit zag, maar die verder nergens in uit blonk. Een jaar of 25 later is ze niet jong & fris meer, blinkt ze nog steeds nergens in uit, maar blijft ze nog steeds overal opduiken. :')

Kortom: een mysterie. Ik zie de combinatie van Katja (volgens mij behoorlijk links) en Powned trouwens niet helemaal.
Nou horizontaal blinkt ze,naar eigen zeggen, wel uit..dus dat zal t dan wel zijn
pi_198837028
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 april 2021 18:41 schreef totebel het volgende:

[..]

Nou horizontaal blinkt ze,naar eigen zeggen, wel uit..dus dat zal t dan wel zijn
Tieten en reet?
Ontzettend talentloos figuur toch?
SOONY
  vrijdag 9 april 2021 @ 11:28:32 #91
466913 Eightyone
Bejaarde millennial
pi_198930799
Zie hier: de lange tenen van Geraldine Kemper (het gaat over datgene wat hier gezegd werd). Overigens ben ik het volledig met Angela de Jong eens, en vind ik haar al jaren wat overgewaardeerd. Het type dat in eerste instantie veel compenseert met jeugdige onbezonnenheid, maar in een rijpere versie niet zo bijzonder is.

quote:
Geraldine Kemper sluit aan in de lange rij van BN'ers die niet kunnen omgaan met de kritiek van Angela de Jong. Ze raakt helemaal over haar toeren als ze geconfronteerd wordt met haar uitspraken.

RTL 4-presentatrice Geraldine is te gast in de nieuwste aflevering van de talkshow Open Kaart. Daarin confronteert gastheer Robbert Rodenburg haar met kritiek die Angela de Jong onlangs op haar uitte. Zij zette Geraldine neer als een lege huls. "Er lijkt niet zo heel veel in te zitten bij haar", merkte ze op.

Nou, dat klinkt allemaal redelijk mild, maar Geraldine raakt helemaal in paniek als Robbert haar daarmee confronteert. "Ik zat laatst iets te lezen van Angela de Jong over jou die dan kritiek heeft. Lees je dat bijvoorbeeld wel?", vraagt hij. Zij: "Nee, maar wat zei ze? Wat zei deze vrouw over mij?" Robbert: "Ze zei dat je een leeg omhulsel was."

Geraldine vervolgens gepikeerd: "Oh, wow." Robbert: "Ze zei: ‘Ze staat er, maar ik weet niet of ze er is.'" Geraldine: "Dit vind ik echt k*t om te horen, ja. Nee, het maakt niet uit. Hoe ga ik hierop reageren? Goh, wat is deze vrouw toch een intense vrouw, hè?"

Ineens begint Geraldine ‘f*ck you' te roepen naar Angela. "Ja, weet je? Hoe ik dit nu omgooi in mijn hoofd is: ik heb f*cking leuke mensen om me heen, ik doe heel leuk werk, f*ck you! En dan gaan we weer door. Deze ‘f*ck you' kwam van heel diep. Ik snap gewoon soms niet waarom het zo negatief allemaal moet."

Positieve recensies vindt Geraldine gelukkig wel heel fijn. "Ik heb ook een heel mooie recensie gekregen van Jan Slagter over het programma Geraldine en de Vrouwen. Die moet ik er gewoon ook bij houden. Ik moet me meer focussen op het positieve."
Negatieve Angela

Angela is gewoon een negatief mens, briest Geraldine. "Ze staat erom bekend, toch? Het is haar manier van scoren. Laten we het daar lekker op houden. Ik vraag me af hoe het eigenlijk met haar gaat, als je zó negatief in de wereld staat."

"Weet je? Ik heb heel lieve mensen om me heen, dus daar focus ik me altijd op. Van: ik heb vet leuke vrienden, ik maak leuk werk en er zitten mensen tussen die me niet leuk vinden, prima!"
Filmpje:[ Bericht 2% gewijzigd door Eightyone op 09-04-2021 11:45:46 ]
pi_198930924
quote:
0s.gif Op donderdag 25 maart 2021 11:03 schreef Eightyone het volgende:
Katja Schuurman: iemand die ooit bekend is geworden omdat ze er leuk uit zag, maar die verder nergens in uit blonk. Een jaar of 25 later is ze niet jong & fris meer, blinkt ze nog steeds nergens in uit, maar blijft ze nog steeds overal opduiken. :')

Kortom: een mysterie. Ik zie de combinatie van Katja (volgens mij behoorlijk links) en Powned trouwens niet helemaal.
Powned en Geen Stijl zijn zo links als de neten geworden! Nadat de staatsruif was opengesteld voor ze waren daar natuurlijk wel enige consequenties aan verbonden. Dus weg met het rechtse geluid. Kijk maar naar Rutger, die is ook zo mak als een lammetje..Weesie geniet van zijn hoge maandsalaris dus die hoor je verder ook nergens meer over.
pi_198931019
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 april 2021 11:28 schreef Eightyone het volgende:
Zie hier: de lange tenen van Geraldine Kemper (het gaat over datgene wat hier gezegd werd). Overigens ben ik het volledig met Angela de Jong eens, en vind ik haar al jaren wat overgewaardeerd. Het type dat in eerste instantie veel compenseert met jeugdige onbezonnenheid, maar in een rijpere versie niet zo bijzonder is.
[..]

Filmpje:

Wat fijn dat je linkt naar het stukje waar het om gaat, wist niet dat dat kon :D
pi_198932391
quote:
Bart Ettekoven spreekt ‘hypocriete’ Patty Brard aan op TikTok-dansjes

Bart Ettekoven durfde het gisteren aan om in Shownieuws kritiek te leveren op zijn collega Patty Brard, die nou niet bepaald bekendstaat als de meest vergevingsgezinde ster van Hilversum.

Tegenwoordig vindt iedereen zichzelf belangrijk genoeg om hele pagina’s met foto’s en filmpjes van jezelf te vullen op social media en TikTok is een van de kanalen waarop dat gebeurt. Daar komt specifiek op dat sociale medium nog bij dat de gebruikers meedoen aan allerlei achterlijke challenges, zoals de blackout challenge.

Patty kritisch over TikTok
Het is bij deze challenge de bedoeling om jezelf zo lang mogelijk te laten stikken en daar zijn nu twee kinderen aan overleden. Tijd dat TikTok zijn verantwoordelijkheid neemt en ingrijpt, klonk het gisteren aan de desk van Shownieuws. Het kan zo niet langer, vindt televisiediva Patty.

“TikTok is een platform voor heel jonge kinderen en het is iets waarvan ik echt denk: jongens, echt seriously, je bent toch wel verantwoordelijk voor wat die kinderen daar wel en niet op mogen doen? Gaan we het nou echt goed vinden dat mensen stikkend op het platform zitten totdat ze out gaan? Ik vind dat gewoon echt absurd”, sprak Patty.

Bart kritisch over Patty
Opvallende kritiek, aangezien Patty Brard zich al maanden als een soort overjarige tiktokker gedraagt. Haar collega Bart Ettekoven merkte gisteren dan ook op: “Maar Pat, ik hoor je nou heel fel van leer trekken, maar jij zit ook op die app en ik zie jou elke avond weer leuke dansjes maken. Dan zou je ook principieel moeten zijn.”

Patty is niet gediend van kritiek en reageerde heel fel: “Ik zit helemaal niet op die app. Ik doe een TikTok-dansje op Instagram voor de grap, maar ik zit er eigenlijk helemaal nooit op.”

‘Ga naar Hans Anders!!!’
De moedige Bart daarop: “Ik zie er wel altijd TikTok bij staan toch? Dan zou je ook principieel kunnen zeggen: ‘Ik wil er niks mee te maken hebben.'”

Die tegenspraak duldde Patty niet. “Nee, dat is absoluut niet waar, ga jij maar eventjes naar Hans Anders, want dat is echt niet waar”, sneerde ze keihard.

Collega Marije Knevel: “Oehhh!!”
pi_198934199
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 april 2021 11:28 schreef Eightyone het volgende:
Zie hier: de lange tenen van Geraldine Kemper (het gaat over datgene wat hier gezegd werd). Overigens ben ik het volledig met Angela de Jong eens, en vind ik haar al jaren wat overgewaardeerd. Het type dat in eerste instantie veel compenseert met jeugdige onbezonnenheid, maar in een rijpere versie niet zo bijzonder is.
[..]

Filmpje:

Grappigste is nog dat ze doet alsof ze GEEEEEEEEEEN idee heeft dat Angela over d'r geschreven heeft :D YEAH RIGHT! Als Angela in landelijke column aandacht aan je besteedt reken dan maar dat elke BN'er keihard naar de krantenwinkel loopt om het te lezen. En anders wordt het wel direct doorgestuurd door de manager.

En zogenaamd richten ze zich alleen maar op de positieve reviews/geluiden.

Ja, je zou eens een keer wat kunnen leren van een wat realistischer geluid of negatieve review. :') Vooral bij de jonge gen. zie je dat. Kunnen echt totaal geen slecht woord verdragen en zorgen dus alleen maar voor ja-knikkers om zich heen.
Een oplettende kijker (volgens Mediacourant 15-4-20).
  vrijdag 9 april 2021 @ 16:29:25 #96
466913 Eightyone
Bejaarde millennial
pi_198934489
Het was een podcast waarin Angela mee praatte, geen column.

Maar dan nog: grote kans dat Geraldine het echt wel mee krijgt. Zeker omdat het gesprek op Mediacourant al besproken was (zie link in m'n vorige post). :P

[ Bericht 41% gewijzigd door Eightyone op 09-04-2021 16:37:53 ]
abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')