abonnement bol.com Coolblue
pi_197735645
http://www.mediacourant.nl/

quote:
Wie in medialand op de hoogte wil blijven, checkt geregeld Mediacourant.nl. De site wordt gerund door Bob Willer. Wie?

In de werkkamer van Erland Galjaard, omroepman van het jaar 2010, staat een scherm open met daarop - voor een mediajournalist - onmiskenbaar de gedateerde lay-out van Mediacourant.nl, de website die als vergaarbak en doorgeefluik van Hilversum dient. Als de programmadirecteur van RTL op de site wordt gewezen, zegt hij lachend: 'Je moet toch een beetje op de hoogte blijven, h.'

Lachend op de hoogte blijven, dat doe je als medialiefhebber al een decennium bij Mediacourant.
Het hele bericht staat hier

Deel in dit topic de leukste berichten. Ik lach bijna dagelijks om de schrijfstijl van de (nietszeggende) berichten.
pi_197735693
Laatste post in vorige deel:

quote:


Eva Jinek zat er donderdagavond tijdens de woede-uitbarsting van Danil Verlaan wel hl verleidelijk bij: de voorgevel van de televisiester lag bijna op haar talkshowtafel (foto: links). Na een filmpje dat werd ingestart zaten de Jinek-boobies weer keurig achter slot en grendel (foto: rechts). Ze werd razendsnel te hulp geschoten door een collega, onthulde ze vrijdagavond.

Knoopje te veel
Het ging vrijdag in de weekafsluiter van Eva Jinek over de magie van live-theater. Daarop gaf Eva aan dat ze live zelf ook erg spannend vindt, omdat er elk moment iets mis kan gaan. “Ja, dat heb ik ook altijd. Elke avond gaat er zo veel fout…”

Tafelgast Marc-Marie Huijbregts daarop: “Dat je bijvoorbeeld een knoopje te ver open had gisterenavond?”

Eva: “Bijvoorbeeld! Bijvoorbeeld!”

Marc-Marie: “Het begon gisterenavond en ik dacht: nou, nou, die heeft er zin in!”

‘Oeh, niet te ver voorover!’
Peter Pannekoek: “Dat heeft met de talkshowoorlog met Op1 te maken. Per uitzending gaat er een knoopje omlaag.”

Eva: “Vreselijk, ik ga elke avond een coltrui dragen!”

Marc-Marie :”Het leuke gisteren was dat ik zag dat jij jezelf ineens op de monitor zag en dacht: oeh, ik moet niet te ver naar voren. En toen ging je ineens heel rechtop zitten.”

In de penarie
Eva: “Iemand zei in mijn oor: ‘Even je shirt naar achter trekken.’ Toen dacht ik al: ik zit in de penarie. Godzijdank kwam mijn collega toen om me aan te kleden.”

Marc-Marie: “Ik vond het supergrappig.”

Eva wijzend naar haar collega: “Ja en ik moest jou nog bedanken van mijn moeder dat ik niet halfnaakt hier zat. Goed, nu hebben we weer besproken wat er allemaal mis kan gaan.”
@Zipportal

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 30-01-2021 23:16:31 ]
pi_197736839
https://www.mediacourant.(...)-aan-de-cocaine-zit/


Mocht het allemaal waar zijn, dan is het in elk geval te hopen dat het witte poeder bij Gordon niet hetzelfde effect heeft als bij Ferry. Aan een granfluencer op OnlyFans zit echt nemand te wachten. :D
Een oplettende kijker (volgens Mediacourant 15-4-20).
  zondag 31 januari 2021 @ 16:23:47 #4
466913 Eightyone
Bejaarde millennial
pi_197747141
https://www.mediacourant.(...)en-over-hondje-toto/

quote:
Gordon neemt een advocaat in de arm na de heftige uitspraken van onder meer Albert Verlinde, Martijn Koning, Gerard Joling, Aran Bade, Jan Roos en Jan Dijkgraaf over hem en zijn hondje Toto.
Vandaag om 16:00 8 reacties
Gordon Foto: RTL Boulevard

De afgelopen weken is Gordon door dierenwelzijnorganisaties en BN’ers vol-le-dig door de mangel gehaald over zijn hondje Toto. Zo vroeg Albert Verlinde zich in Shownieuws af of Gordon wel van zijn hondje houdt, gaf Martijn Koning in zijn podcast aan gevoelig te zijn voor dierenleed en beschuldigde Gerard Joling hem gisteren in RTL Boulevard van cokegebruik.
Smaderlijke laster

Om over de zeer heftige uitspraken van columnisten Jan Roos en Jan Dijkgraaf nog maar te zwijgen. “Ik denk dat hij Toto door de plee spoelt als hij daar extra airtime voor krijgt. Dat denk ik echt serieus. Die gozer doet lles voor aandacht”, riep Jan Roos bijvoorbeeld in RoddelPraat.

Gordon vindt dat hij in de media door het slijk wordt gehaald en onderneemt nu stappen. “Ik heb mijn advocaat opdracht gegeven de media die systematisch suggestieve en smadelijke artikelen plaatsen in rechte te betrekken en vanaf morgen te starten met een bodemprocedure of een kort geding om de smadelijke lasterlijk uitlatingen aan mijn persoon nu voor eens en voor altijd te stoppen.”
Woest op Joling

Volgens RTL Boulevard zijn de beschuldigingen van Gerard Joling de directe aanleiding van Gordon om stappen te nemen. “Ik vind het walgelijk en verwerpelijk dat er media is die mij als dierenbeul betitelen en beschuldigen van dat ik mijn hond bij het grof vuil zou zetten of dat ik weer aan de coke en drank zou zitten. Dat vervolgens mijn ex collega Gerard nog even zijn plasje over moet doen zegt meer over het karakter van hem.”

Hij vervolgt: “Ik ben in herstel en zal dat mijn hele leven blijven en ben dit jaar heerlijk clean begonnen. Er circuleren diverse filmpjes rond op internet van een ladderzatte meneer Joling die mij afgelopen 24 uur weer zijn toegestuurd. Ik zou eerst mijn eigen drankprobleem eens benoemen alvorens je kwetsende en onnodig grievende uitspraken doet aan het adres van een persoon die er tenminste openlijk voor uitkomt.”
Giftig

Gordon is er echt goed klaar mee. “Ik vraag me werkelijk af waar men mee bezig is? De wereld staat in brand en het gaat over mijn hond? Ik ben een dierenbeul? In plaats van dat mensen blij voor mij zijn dat ik opnieuw echt liefde gevonden heb in een prachtig beestje die mij gelukkig maakt, word ik veroordeeld als 1 of ander slecht mens… Dit is mijn baby en hou jullie vooroordelen en giftige woorden voor jullie alsjeblieft.”

“Na mijn afkickperiode en de gewelddadige overval vorig jaar heb ik op aanraden van mijn therapeut een hondje genomen. De band die ik nu al heb met Toto is onbeschrijfelijk leuk. De beste beslissing ooit! Dat het ras problemen heeft mag duidelijk zijn maar Toto is kerngezond, ademt gewoon normaal en is door diverse dierenartsen nagekeken afgelopen weken. “
Uitnodiging RoddelPraat

RoddelPraat, een van de voornaamste criticasters van Gordon, nodigt hem uit. “Bij deze een open uitnodiging om bij RoddelPraat langs te komen! Kunnen we het overal over hebben Gordon”, zegt presentator Dennis Schouten.

RTL Boulevard heeft vanavond naar eigen zeggen ook een reactie van Gordon in de uitzending zitten.

Insta-post

De Insta-post van Gordon:


Zak hooi.
pi_197747576
Bipolaire idioot
SOONY
pi_197747772
quote:
Al die kontenlikkers die ook gaan reageren op zijn Insta. :') Alsof het echt zo vreemd is dat iemand zich afvraagt of het deze keer wel gaat lukken met 3 afgedankte honden in het geheugen.

Ietwat sceptischere reacties worden verwijderd wsl.
pi_197747882
Jan Roos :')
pi_197750657
Gordon die een ander verwijt 'giftig' en 'grievend' te zijn. Maak je spiegel eens schoon joh, halve zool.
pi_197759739
Wat wel opvalt sinds de nieuwe website. Er staat nu telkens dit soort dingen bij:

Terugkijken

Het immer spraakmakende Shownieuws kunt u terugzien op KIJK.nl. Andere onderwerpen in de showrubriek waren het liefdesdrama van Rico Verhoeven, de muzikale comeback van Marco Borsato en de verjaardag van Johan Derksen.

Zou er met advocaat gedreigd zijn vanuit Talpa/omroepen oid? Was voorheen nooit en nu eindigt elk stukje op die manier met een embedded video of linkje naar kijk.nl
Een oplettende kijker (volgens Mediacourant 15-4-20).
pi_197780135
quote:
Arie Boomsma, de dumbbelldominee uit Abcoude
:D

https://www.mediacourant.(...)n-naar-arie-boomsma/
pi_197793185
Heertje vraagt, MC plaatst...

https://www.mediacourant.(...)d-door-kladschilder/

quote:
Het is geen geheim dat Linda een beetje aan zich heeft laten sleutelen om haar houdbaarheidsdatum op televisie iets op te rekken. Raoul vindt echter dat dat totaal mislukt is. “Flikker toch op, dat was een hartstikke mooie vrouw. Ik vind het heel erg. Ik weet niet wat ze gedaan heeft. Het is een kladschilder die het gedaan heeft.”

Oueuwhahuau
Al direct heeft Raoul spijt van zijn uitspraak. “O nee, nu heb ik iets gezegd. Dit moet er echt uit, want dan komt het bij zo’n k*tsite die dan zegt: oueuwhahuau. Dat is als je die namen doet. Het kan me niet schelen, want ik vind het een leuk mens, maar ik vind het zo erg als een mooie vrouw, zoals bijvoorbeeld Linda de Mol, dat doet.”

Linda komt er wel gewoon voor uit dat de cosmetisch arts haar beste vriend is. “Het is niet een soort immoreel iets, maar ik vind het zo zonde als iemand mooi is. De meeste vrouwen en mannen zijn mooi. Ze worden wel ouder, maar… Nou ja, niet mooi, maar ook niet lelijk.”
  woensdag 3 februari 2021 @ 19:03:22 #13
466913 Eightyone
Bejaarde millennial
pi_197801842
Degene die besliste dat dit wel iets voor de NPO was (Jan Slagter?) had even geen helder moment. :')

https://www.mediacourant.(...)y-tot-omroepgezicht/

quote:
Omroep MAX, d hitmachine van de publieke omroep, gaat in zee met Edsilia Rombley. De altijd vrolijke zangeres gaat voor de omroep het nieuwe familieprogramma Showcolade presenteren.

Alles draait in Showcolade om de vraag of een bepaald object van chocola gemaakt is of cht is. Het belooft een vrij hysterische show te worden: niet alleen vanwege Edsilia Rombley, maar ook omdat het format uit Japan komt. Het origineel heet Sokkuri Sweets en wordt nu vertaald door het productiebedrijf van Erik van der Hoff.

MAX huurt toppatissiers

Het programma is genspireerd op al die filmpjes die op internet circuleren van objecten die net echt lijken, maar toch van chocola zijn. Ook de patissiers die Omroep MAX heeft ingehuurd zullen hun best doen om chocolade-objecten te maken die net van echt te onderscheiden zijn.

"De patissiers in het programma zijn pure chocoladespecialisten, die nationaal en internationaal hun sporen hebben verdiend. Speciaal voor Showcolade gaan zij aan de slag met het maken van voorwerpen zoals speelgoed, keukengerei en zelfs meubelstukken. Allemaal honderd procent van chocola, stuk voor stuk kleine kunstwerken en "niet van echt te onderscheiden."

BN'er-teams

Edsilia Rombley daagt twee teams van bekende Nederlanders, onder leiding van twee teamcaptains, uit om erachter te komen welke voorwerpen in de studio van chocola zijn gemaakt. Er is maar n manier om dat te ontdekken: door je tanden erin te zetten.

Gedurende zes weken gaan bekende Nederlanders de strijd met elkaar aan. "Wie durft er zonder enige twijfel een hap te nemen van een pantoffel of bloempot? Wie zet zijn of haar tanden in een teddybeer en een schuursponsje? En wie kan in de compleet ingerichte studiokamers de chocoladevoorwerpen van de echte onderscheiden?"

Najaar

We moeten nog wel even geduld hebben, want MAX - de omroep achter hits als Heel Holland Bakt en Bed & Breakfast - begint pas in het najaar met Showcolade.


[ Bericht 0% gewijzigd door Eightyone op 03-02-2021 19:15:23 ]
pi_197802427
quote:
0s.gif Op woensdag 3 februari 2021 19:03 schreef Eightyone het volgende:
Degene die besliste dat dit wel iets voor de NPO was (Jan Slagter?) had even geen helder moment. :')

https://www.mediacourant.(...)y-tot-omroepgezicht/
[..]

Als ze er ook een stuk van de bereiding laten zien boren ze ook het HHB-publiek aan..
dag
pi_197805989
quote:
0s.gif Op woensdag 3 februari 2021 19:03 schreef Eightyone het volgende:
Degene die besliste dat dit wel iets voor de NPO was (Jan Slagter?) had even geen helder moment. :')

https://www.mediacourant.(...)y-tot-omroepgezicht/
[..]

ik hoorde Marcel van Roosmalen hierover in de laatste podcast van de Krokante Leesmap, Peter Heerschop was hiervoor gevraagd als teamcaptain.
pi_198016501
quote:
Bridget Maasland: ‘Waarom deelt Marco Borsato alles op Instagram?!’

Bridget Maasland vindt het gek dat Marco Borsato gisteren op Valentijnsdag een romantisch bericht voor zijn ex Leontine op Instagram heeft geplaatst. Dat kun je ook gewoon offline tegen haar zeggen, vindt ze.

Marco Borsato, die opkrabbelt uit een mediastilte van ruim een jaar, veroorzaakte gisteren wat verbazing door een heel romantisch bericht over Leontine te plaatsen. “Zij is nog altijd mijn Valentijn! Fijne Valentijnsdag, Leontine”, zei hij op zijn Instagram. Zijn ze dan weer bij elkaar? Nee, het zijn gewoon goede vrienden, verduidelijkte moeder Mary Borsato.

Bridget kritisch
Een beetje raar, vindt Bridget Maasland het. “Nu zeg je dat Mary ook zegt dat ze het voor de kinderen doen – dat is natuurlijk ontzettend mooi en zo hoort het inderdaad ook altijd te gaan – maar aan de andere kant: je hoeft niet voor de kinderen dit op Instagram te posten. In principe kun je dat ook onderling natuurlijk regelen.”

Bridget, die zelf heleml niet houdt van al dat gekwijlebal over je liefdesleven op Instagram (ahum), vraagt zich af: “Heeft het ook misschien iets te maken met een charmeoffensief vanuit Marco?”

Aran reageert
Aran Bade reageerde daar gisteren in RTL Boulevard als volgt op: “Dat gevoel, Bridget, heb ik ook een beetje. Dat Marco vooral denkt: ik wil jou toch weer terug. Dat gevoel kan je vandaag ook overvallen op Valentijnsdag, maar dat gevoel had ik ook een beetje.”

“Het is des Marco’s om al die dingen ook met al zijn fans te delen. De vraag is hoe Leontine daarin staat, maar met de berichten die zij ook heeft laten zien aan hem, vindt ze dat wel mooi.”

Wat zegt Leco?
Leco van Zadelhoff zat ook in de studio. Als levende poederkwast van BN’ers als Caroline Tensen, Sylvie Meis en dus Leontine Borsato wordt hij in Boulevard regelmatig naar zijn mening gevraagd. Hij begint dan altijd parmantig te gniffelen dat hij daar als poederinsider helemaal niets over gaat zeggen.

Ook over de Borsatootjes wilde hij niet veel kwijt: “Het zijn vrienden, ze hebben een gezin samen en er is heel veel liefde, maar dan in een andere vorm. En dat is het. Dat is dan toch ook mooi om te tonen op zo’n dag als vandaag? Er is geen ruzie.”
:D
pi_198019584
twitter
Een oplettende kijker (volgens Mediacourant 15-4-20).
pi_198066003
Gordon doet aangifte en eist actie Mediacourant voor onlinehaat

https://www.ad.nl/show/go(...)inehaat-br~a2aad653/
pi_198066478
quote:
0s.gif Op woensdag 17 februari 2021 22:27 schreef the_X het volgende:
Gordon doet aangifte en eist actie Mediacourant voor onlinehaat

https://www.ad.nl/show/go(...)inehaat-br~a2aad653/
Kijk nu al uit naar een bericht morgen.
pi_198070545
quote:
En maar meteen alles in het archief.

Straks hier ook alleen maar reageren na het indienen van ID en gelinkt aan je naam.
Een oplettende kijker (volgens Mediacourant 15-4-20).
  Moderator / Redactie Sport / Weblog donderdag 18 februari 2021 @ 13:28:43 #22
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_198073539
FOK! heeft niet voor niets een grote groep moderatoren rondlopen
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
pi_198074877
quote:
0s.gif Op woensdag 17 februari 2021 22:27 schreef the_X het volgende:
Gordon doet aangifte en eist actie Mediacourant voor onlinehaat

https://www.ad.nl/show/go(...)inehaat-br~a2aad653/
Lol
pi_198075682
Gordon :')

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_198079119
Censuur
SOONY
pi_198085297
Gordon nu bij Jinek over mediacourant.
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
  donderdag 18 februari 2021 @ 22:49:56 #27
466913 Eightyone
Bejaarde millennial
pi_198086373
Hij wil naar het Europese hof.

Het zit diep.
  Moderator / Miss SHO vrijdag 19 februari 2021 @ 00:14:34 #28
22592 crew  Ole
pi_198088096
quote:
0s.gif Op donderdag 18 februari 2021 22:49 schreef Eightyone het volgende:
Hij wil naar het Europese hof.

Het zit diep.
demn gaat wel hl ver..
zeker voor iemand die ook over anderen best heftig tekeer gaat
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_198089861
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 februari 2021 00:14 schreef Ole het volgende:

[..]

demn gaat wel hl ver..
zeker voor iemand die ook over anderen best heftig tekeer gaat
Maar niet anoniem.
pi_198092251
https://www.mediacourant.(...)-is-goois-sufferdje/

:D en uiteraard dan het hele stuk letterlijk uittypen.
  vrijdag 19 februari 2021 @ 14:45:09 #31
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_198095418
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 februari 2021 11:41 schreef Aanmodderfakker het volgende:
https://www.mediacourant.(...)-is-goois-sufferdje/

:D en uiteraard dan het hele stuk letterlijk uittypen.
Haha, heerlijk! :D _O-
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_198096596
Het zit hem nogal dwars allemaal he, ons Albertje.
pi_198163773
https://www.mediacourant.(...)kapjes-in-haar-beha/


:D Loretta is de huisfavoriet van MC.
  dinsdag 23 februari 2021 @ 18:32:06 #36
466913 Eightyone
Bejaarde millennial
pi_198166124
Iemand moet gewoon de Glamorama-handschoen weer oppakken.

Maar die site is destijds gesloten door gebrek aan inkomsten, dus dat moet bij een eventuele opvolger van Glamorama of Mediacourant wel beter aangepakt worden.
  dinsdag 23 februari 2021 @ 18:40:15 #37
482080 AgnesGru
Agnes, easy on the churros!
pi_198166277
Ik vind dat uitschakelen van de reacties wel wat makkelijk. Er zijn natuurlijk grenzen wat er gezegd kan worden (doodsverwensingen enz), maar was vaak wel vermakelijk om te lezen.
Op donderdag 22 april 2021 18:05 schreef letmehearyouscream het volgende:
Ik heb natuurlijk in principe geen principes, want ik zit hier op SHO.
pi_198166468
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 februari 2021 18:40 schreef AgnesGru het volgende:
Ik vind dat uitschakelen van de reacties wel wat makkelijk. Er zijn natuurlijk grenzen wat er gezegd kan worden (doodsverwensingen enz), maar was vaak wel vermakelijk om te lezen.
Makkelijk? Ze hebben er handen vol aan. Ik lees liever de content.
pi_198166601
Voor veel waren de reacties juist het hoogtepunt en waren er ook veel nieuwtjes
Een oplettende kijker (volgens Mediacourant 15-4-20).
  dinsdag 23 februari 2021 @ 19:10:54 #40
482080 AgnesGru
Agnes, easy on the churros!
pi_198167168
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 februari 2021 18:48 schreef Aanmodderfakker het volgende:

[..]

Makkelijk? Ze hebben er handen vol aan. Ik lees liever de content.
Ik vond het altijd leuk om de reacties te lezen.
Volgens mij kon iedereen gewoon reageren, je hoefde geen account te hebben toch? Dat hadden ze ook kunnen doen, verplicht een account hebben.

Nu.nl is ook teruggekomen op het besluit niet meer te kunnen reageren op artikelen.
Op donderdag 22 april 2021 18:05 schreef letmehearyouscream het volgende:
Ik heb natuurlijk in principe geen principes, want ik zit hier op SHO.
  dinsdag 23 februari 2021 @ 19:29:28 #41
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_198167908
quote:
9s.gif Op dinsdag 23 februari 2021 18:18 schreef DKUp het volgende:

[..]

The End Is Near 8}
Wie weet staan ze er voortaan bven :?
pi_198168724
RIP mediacourant.
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
  woensdag 24 februari 2021 @ 09:24:31 #43
138876 Andromache
PJ/De KastAlter Bridge-fan
pi_198177302
Ze zijn omgekocht door Talpa.
== houdt van sterke anekdotes voor op feesten en partijen ==
--- Ga van dat gas af! - Laat Groningen niet zakken ---
Don't give up Andro: https://www.youtube.com/watch?v=VjEq-r2agqc O+
*O* ESF-gekkie: justice for Elvana en justice for Keiino :'( *O*
pi_198177904
VERONICA DOET HET BETER
pi_198237734
quote:
Ibiza is een beetje de belichaming van waar veel mensen zich aan ergeren bij BN’ers: het gekliek, het oppervlakkige, de dikdoenerij. Sonja Bakker ziet dat echter helemaal anders.

Sonja Bakker vindt het hrlijk op Ibiza en stelt dat het eiland n van de weinige plekken is waar iedereen helemaal gelijk is aan elkaar. Vertel dat maar aan Mien uit Assen die stijl achterover slaat als ze in de Blue Marlin alleen op het strandbedje mag plaatsnemen als ze minimaal 500 euro wegklokt. Koekoek!

Iedereen gelijk
Dieetmiljonaire Sonja denkt in haar bubbel dat er geen onderscheid is op Ibiza. “Ik heb veel van de wereld gezien, maar Ibiza is echt mijn thuis. Het maakt niet uit of je slechts een mondharmonica en een trommel bezit, of komt aanrijden in een dure auto, iedereen is hier gelijk”, vertelt ze in de Beau Monde.

Ibiza is volgens Sonja een heerlijke plek om te leven. Ze is er neergestreken om bij te komen van de mediaheisa over haar nogal explosieve liefdesrelatie. “Het is een harmonieus eiland, alles mag, niets hoeft. Het leven hier kost me weinig energie. En dat is fijn, want ik moet opladen.”

Werkplannen
Sonja is op Ibiza lekker aan het nadenken over wat ze de wereld nog meer wil gunnen. “Mijn laatste boek ‘Streetfood met Sonja’, over kleine hapjes, zowel Thaise wok als Indiase curry’s of mini hamburgers, ligt nog steeds in de winkel en doet het goed. Ik hoop weer een nieuw boek te maken.”

“Een thema heb ik nog niet. Dat komt in de zomer vanzelf. Dan lig ik op mijn strandbedje of maak een mooie wandeling en is het ineens ‘plop’ en valt het kwartje. Daarnaast zijn er andere werk – plannen, maar daar mag ik nog niets over zeggen”, besluit Sonja, die zich heeft laten verbouwen tot een soort uit de kluiten gewassen Lauren Verster.
:D
pi_198252986
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 februari 2021 19:26 schreef Aanmodderfakker het volgende:

[..]

:D
Dit is weer een pareltje.
  Moderator / Miss SHO zondag 28 februari 2021 @ 17:32:58 #47
22592 crew  Ole
pi_198253469
quote:
1s.gif Op zondag 28 februari 2021 17:04 schreef potjecreme het volgende:

[..]

Dit is weer een pareltje.
echt wel!
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_198253716
Laat de pareltjes maar blijven komen >:)
SOONY
  Miss 200.000.000! donderdag 4 maart 2021 @ 11:41:25 #49
367000 roos94
pi_198316664
Geen reacties meer :r ik scroll nog steeds automatisch naar onder :')
pi_198326928
quote:
1s.gif Op donderdag 4 maart 2021 11:41 schreef roos94 het volgende:
Geen reacties meer :r ik scroll nog steeds automatisch naar onder :')
Ik merk dat ik er niet meer kom.. zonder reacties zijn die artikelen als droge aardappelen zonder jus
abonnement bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')