abonnement Unibet Coolblue
  zondag 18 oktober 2020 @ 22:17:22 #1
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_195721648
Terwijl Nederland deze boodschap kreeg te horen:

quote:
Tot slot een dringende oproep. Het is aan ons, het is aan ons allemaal. Wees niet die eigenwijze persoon die de randjes van de regels opzoekt. Wees die realistische Nederlander die opstaat en zijn verantwoordelijkheid neemt als het erop aankomt. En dat is nu.
En Buitenlandse zaken deze tweet eruit gooit
twitter


Viert Willie vakantie in Griekenland.
  zondag 18 oktober 2020 @ 22:20:18 #2
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_195721703
Reconstructie van een Griekse tragedie: een zeldzame koninklijke blamage :D

Nog geen 36 uur na hun vertrek naar zonnige oorden, keerden de Oranjes zaterdagavond chagrijnig weer terug naar Nederland, waar de volkswoede over hun Griekse vakantie nog niet geluwd was. Premier Rutte neemt de verantwoordelijkheid op zich, zoals hij behoort te doen. Wat wist hij van de vakantieplannen? Reconstructie van een Griekse tragedie.

Zondagochtend, de camera’s draaien. Mark Rutte neemt gracieus de schuld op zich van de Griekse vakantie van de koning in coronatijd, casual gekleed in hoodie. ,,Het is mijn inschattingsfout en ook mijn fout om niet tijdig te zeggen: we moeten dat nog eens wegen”, zegt de premier over de vakantieplannen van koning Willem-Alexander. Eerder die zondagochtend heeft hij al een brief over de heikele kwestie gestuurd aan de Tweede Kamer.

Had Rutte werkelijk niet zelf bedacht dat een vakantie van de koning met zijn gezin in Griekenland vuur zou trekken? We zullen dat niet snel weten. Het contact tussen koning en premier is geheim, een black box. Wat wel vast staat, is dat de koning zelf niet besefte dat zijn plannen wel eens vuurwerk tot gevolg konden hebben. Zijn politiek antenne faalde. Terwijl de ministers iedereen opriepen niet naar het buitenland te gaan, vertrokken Willem-Alexander en zijn gezin wel.

Topbronnen zwijgen in alle toonaarden over de kwestie. ,,Als ik iets zeg, dan doorbreek ik misschien de eenheid van de Kroon’’, zegt een van hen. Het is nu eenmaal zo afgesproken dat de koning onschendbaar is en de ministers verantwoordelijk zijn voor zijn daden. Wat ging er precies allemaal aan vooraf?

Vrijdagmiddag, 48 uur eerder: bijna de herfstvakantie, koning Willem-Alexander heeft nog n plichtpleging. De vertrekkende ambassadeur van Kazachstan in Nederland komt langs, voor een afscheidsaudintie. De diplomaat wordt niet op het Haagse werkpaleis Noordeinde ontvangen, maar ‘thuis’ op Huis ten Bosch. Zo kan Willem-Alexander zich na deze laatste plichtpleging snel bij de rest van het gezin voegen, dat al voorpret heeft over de naderende trip naar zonnig Griekenland.

Surfplank
Geen minuut willen de Oranjes verliezen als het om vakanties gaat. Zo ontvangt het gezin aanstonds voor de zomervakantie in 2019 journalisten voor de gebruikelijke fotosessie. Op weg naar het hek van Huis ten Bosch worden zij al ingehaald door een busje met AA-kenteken, waarin tal van koffers en een grote surfplank liggen. Die spullen moeten snel naar het regeringstoestel, want de zomervakantie van zes weken staat op het punt van beginnen.

Nu de herfstvakantie. Rond het middaguur verlaat het gezin Huis ten Bosch. Op weg naar Schiphol-Oost, waar het regeringstoestel PH-GOV wacht.

De Boeing 737 Business Jet is sinds vorig jaar het nieuwe regeringstoestel. Kosten: 90 miljoen euro. Ministers en staatssecretarissen vliegen er mee af en aan. 12 procent van de vluchten komen op het conto van de Oranjes, ook voor privgebruik.

Zoals ook deze vrijdag. De Oranjes gaan via een vip-ingang langs de marechaussee en lopen naar het toestel. Goed geluimd en niet gehinderd door enige kennis van de figuurlijke bom die nog tijdens hun vlucht zal ontploffen.

De witte PH-GOV is gesierd met blauwe letters: Koninkrijk der Nederlanden. Doorgaans stappen passagiers van het regeringstoestel in de hangar in, nu wacht het toestel minutenlang buiten, waarschijnlijk op de passagiers die met een overdekte vliegtuigtrap instappen. Ze taxin naar de Polderbaan en stijgen om 14.04 uur op, voor een vlucht van een kleine drieneenhalf uur. Meestal vliegt de koning zelf; zo haalt hij voldoende vlieguren voor zijn brevet, naast zijn werk als gastpiloot op KLM-lijnvluchten.

Het gezin is nog onderweg als het gekrakeel in het koninkrijk wat ze net achter zich hebben gelaten, losbarst. Ze vliegen ter hoogte van de Adriatische Zee als vicepremier Hugo de Jonge de wekelijkse persconferentie doet, omdat Rutte in Brussel bij de EU-top van regeringsleiders zit.

Hoe is dit in godsnaam mogelijk!

Prominent uit de coalitie
Politiek Den Haag volgt zoals altijd de livestream van de persconferentie. De Jonge krijgt een vraag over de vakantie van de koning. ,,Het is niet mijn dagelijks werk dat bij te houden’’, zegt hij zichtbaar ongemakkelijk. Freek Manche, plaatsvervangend directeur-generaal van de Rijksvoorlichtingsdienst en belast met kwesties over het Koninklijk Huis, zegt desgevraagd niet van een vakantie van de koning te weten.

Op dat moment barst de bom in Den Haag. ,,Hoe is dit in godsnaam mogelijk’’, roept een prominent uit de coalitie vertwijfeld uit. In tientallen appgroepjes rond fracties en bewindslieden domineert verbijstering. Fractievoorzitters appen met hun Kamerleden die het woord voeren over het Koninklijk Huis. Het nieuws verspreidt zich als een olievlek.

Vliegtuigspotter
In de voorbereiding op de persconferentie heeft De Jonge kort met Freek Manche gesproken over mogelijk gedoe rond de vakantie van de koning. De aanleiding was een tweet van Menno Swart. Deze luchtvaartjournalist heeft een dagtaak aan het volgen van de PH-GOV. Hij tweet dagelijks over de vluchten van dit toestel, zeker als een koninklijk gezelschap aan boord zit, en volgt de Oranjes tegenwoordig ook bij staatsbezoeken.

Tussen Swart en de koninklijke familie is het niet louter liefde. Als de journalist in 2019 foutief een geluidsopname post waarop de stem van de koning als piloot van het regeringsvliegtuig te horen zou zijn, kan Willem-Alexander zich niet inhouden. In februari van dit jaar, aan het einde van zijn staatsbezoek aan Indonesi, kapittelt hij Swart bij het traditionele gesprek met meegereisde journalisten.

Na de tweet van vrijdag, gepost door Swart, ontstaat op sociale media een ongekende volkswoede. De Oranjes kunnen de nationale toorn meekrijgen op 10.000 meter hoogte. Ze hebben aan boord van het regeringstoestel beschikking over wifi.

In Den Haag zijn Tweede Kamerleden ter linkerzijde er snel bij als het om de Oranjes gaat. PvdA-Kamerlid Attje Kuiken zegt zich niet voor te kunnen stellen dat Rutte niet met de koning heeft gesproken over de vakantie. SP-Kamerlid Ronald van Raak zegt dat de koning ‘de geest van de tijd niet aanvoelt’. GroenLinks-leider Jesse Klaver twittert: ,,Als de koning nu op vakantie gaat, is dat echt een verkeerd signaal. We vragen mensen zoveel mogelijk thuis te blijven, dan helpen dit soort berichten niet.’’

Joost Sneller van D66 wil opheldering, CDA-Kamerlid Harry van der Molen klust in zijn keuken aan zijn marmoleumvloer als hij ziet dat zijn smartphone ontploft. Hij appt journalisten een tekst zonder de koning te noemen. ,,De coronaregels gelden voor iedereen. Het is onwenselijk als daar discussie over ontstaat. Het beeld dat nu ontstaat, roept bij vele mensen vragen op. Ik vraag de premier daarover helderheid te verschaffen.’’

Ook Tweede Kamerlid Bart Smals van de grootste regeringspartij VVD ontkomt er niet aan zich te distantiren: ,,Het zou niet mijn keuze zijn geweest’’, zegt hij wat omfloerst.

Er zit maar n ding op: terugkeren
Na de persconferentie voelt Hugo de Jonge zich zeer ongemakkelijk. De Rijksvoorlichtingsdienst ziet in dat er flinke trammelant op komst is. Aan het einde van de middag is er telefonisch contact met de koning.

Het besef daalt in dat zich hier een enorm publicitair ongeluk voltrekt. Er zit maar n ding op. Terugkeren. Waar de laatste vakantie in Griekenland werd ontsierd door een stommiteit, een foto met een Griekse restauranteigenaar ruim binnen 1,5 meter, was het excuus snel gemaakt.

Maar excuses kunnen er niet van af, in dit geval. Koninklijk chagrijn? Om kwart voor negen stuurt de RVD een persbericht de wereld in. Geen excuses, Willem-Alexander en Mxima kondigen aan huiswaarts te keren vanwege reacties die ‘heftig’ zijn. ,,We zullen onze vakantie afbreken’’, belooft het paar.

quote:
Hoe kun je de hele week praten over hoe je met gedragsverandering moet omgaan omtrent corona, en dan dit doen?
Bron in de coalitie
In de coalitie is ergernis over de fout die Rutte heeft gemaakt. ‘Hoe kun je de hele week praten over hoe je met gedragsverandering moet omgaan omtrent corona, en dan dit doen?’

Nog voordat het besluit wordt genomen om terug te gaan, is het regeringstoestel alweer opgestegen naar Nederland. Een empty leg, heet dat in luchtvaartkringen. De Oranjes leggen het stuk vanaf de luchthaven in Athene naar hun villa in de Peloponnesos doorgaans met een helikopter af, over de fraaie Golf van Egina. Amper een etmaal na hun aankomst in Griekenland, leggen ze dezelfde route terug naar huis af, in een geheel andere stemming.

Terug met KLM :P
Om meer kritiek voor te zijn, besluit de koning een KLM-lijnvlucht te nemen van Athene naar Schiphol. Ze stappen zaterdagavond aan het begin van de avond als laatste aan boord van vlucht KL1576, passagiers in economy class krijgen niets mee van het bijzondere gezelschap. Ze zien pas als ze op Schiphol naar de uitgang lopen door alle berichten op hun telefoon dat de koning en zijn gezin ook meevlogen.

Voor hen staat zaterdagavond een blauw busje gereed, om ze zo snel mogelijk naar paleis Huis ten Bosch te rijden. Een aantal journalisten bij de oprijlaan aan de bordeskant van het paleis heeft daar net na de landing van de KL1576 gezien dat de persoonlijke standaard van koning Willem-Alexander in top werd gehesen, de vlag die boven het paleis wappert als het staatshoofd in het land is. Drie kwartier later flitst het koninklijke gezelschap in het busje voorbij: de vrouwen met een mondkapje op, Willem-Alexander niet. Het chagrijn is van zijn gezicht af te lezen.

Hij is, nog geen 36 uur na zijn vertrek, thuis - na tot nu toe zijn grootste uitglijder in zijn koningschap.

https://www.ad.nl/binnenl(...)ke-blamage~ac06d3f5/
  zondag 18 oktober 2020 @ 22:21:02 #3
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_195721716


Daar is ie weer *O* *O*
  zondag 18 oktober 2020 @ 22:21:02 #4
476022 PzKpfw
Ongestoord Zeiken
pi_195721718
Korte vakantie
Als iedereen aan zichzelf denkt wordt er aan iedereen gedacht.
Op 't randje en erover.
Op fietsen zonder bende kwam'm zie schooieren um spek
pi_195721733
En jij dacht: ik open er gewoon nog een topic over?
  zondag 18 oktober 2020 @ 22:22:18 #6
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_195721757
quote:
1s.gif Op zondag 18 oktober 2020 22:21 schreef Document1 het volgende:
En jij dacht: ik open er gewoon nog een topic over?
Gewoon ff reeksen, en kunnen wij nog even _O- _O-
pi_195722053
En het begon allemaal bij die kansloze vliegtuigspotter :')
  zondag 18 oktober 2020 @ 22:56:57 #8
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_195722319
quote:
0s.gif Op zondag 18 oktober 2020 22:39 schreef feitcepsrep het volgende:
En het begon allemaal bij die kansloze vliegtuigspotter :')
Het begon allemaal bij de koning die zo graag op vakantie wou en totaal geen voeling heeft met het volk.
pi_195722321
Ik begrijp dat de klagers jaloers zijn door het feit dat zij zelf niet voldoende onderzoek hebben gedaan en daardoor geen herfstvakantie in Griekenland heeft geboekt?
So we just called him Fred too
pi_195722364
quote:
0s.gif Op zondag 18 oktober 2020 22:56 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Het begon allemaal bij de koning die zo graag op vakantie wou en totaal geen voeling heeft met het volk.
Vliegtuigspotter gespot :')
pi_195722382
quote:
0s.gif Op zondag 18 oktober 2020 22:57 schreef Fred2 het volgende:
Ik begrijp dat de klagers jaloers zijn door het feit dat zij zelf niet voldoende onderzoek hebben gedaan en daardoor geen herfstvakantie in Griekenland heeft geboekt?
Wat ik ervan begrijp is dat frozen-assasin vliegtuigspotter is
  zondag 18 oktober 2020 @ 23:00:26 #12
432997 Ven1972
Man met humor
pi_195722396
Heeft een spotter dan de foto geklikt van het regeringsvliegtuig PH-GOV die afgelopen vrijdagmiddag opgestegen was om de vlucht vervolgen naar Athene?

Voor duidelijkheid kan een regeringsvliegtuig nooit getrackt worden door air trafficsoftware, dit is om de veiligheidsredenen door de overheid bepaald om de regering en het koninklijke huis te beschermen tegen terrorismeaanvallen.
Humor, serieus en vrolijk!
pi_195723059
De heen en terugreis was bijna langer dan de vakantie zelf _O-

Waarom horen we echt serieus weinig van hun?
Een wekelijks half uurtje zijn woorden op tv zal wel wat steun geven, heeft hij er de schijt aan ofzo?
Interessant he ?
  zondag 18 oktober 2020 @ 23:47:13 #14
308499 Dven
Den Bolle Gaar
pi_195723084
quote:
0s.gif Op zondag 18 oktober 2020 22:56 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Het begon allemaal bij de koning die zo graag op vakantie wou en totaal geen voeling heeft met het volk.
:')
Hetzelfde voetvolluk dat momenteel gewoon op vakantie mag gaan bedoel je?

Echt, zo verveeld zijn dat je hier al dagen om kan janken. Het zou je maar overkomen.
"For the man sound of body and serene of mind, there is no such thing as bad weather; Every day has its beauty. And storms which whip the blood, do make it pulse more vigorously."
pi_195724029
Het is natuurlijk wel ontzettend dom om uitgerekend nu dat er net een lockdown is afgekondigd op vakantie te gaan :')

Maar aan de andere kant heb je altijd jaloerse patjepeers die lopen te janken over het koningshuis.
  maandag 19 oktober 2020 @ 03:21:51 #16
277627 Seven.
We are Borg.
pi_195724048
quote:
0s.gif Op zondag 18 oktober 2020 22:56 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Het begon allemaal bij de koning die zo graag op vakantie wou en totaal geen voeling heeft met het volk.
Het halve volk is op vakantie geweest, maar de koning mag niet?

:')
Resistance is futile.
  maandag 19 oktober 2020 @ 03:24:06 #17
277627 Seven.
We are Borg.
pi_195724060
quote:
0s.gif Op zondag 18 oktober 2020 23:44 schreef Zwolsboy het volgende:
De heen en terugreis was bijna langer dan de vakantie zelf _O-

Waarom horen we echt serieus weinig van hun?
Een wekelijks half uurtje zijn woorden op tv zal wel wat steun geven, heeft hij er de schijt aan ofzo?
Zou je je dan beter voelen?
Resistance is futile.
  maandag 19 oktober 2020 @ 07:40:29 #18
6845 Ringo
als een rollende steen
pi_195724837
Haha, nog een topic?
Over de koning die “geen binding meer heeft met het volk” (joh echt :') ) en het volk zelf dat de herfstvakantie zit weg te hoesten in een hutje op de Veluwe. Wat een dramaaa!
He's simple, he's dumb, he's the pilot.
pi_195725030
quote:
1s.gif Op maandag 19 oktober 2020 03:16 schreef Gehrman het volgende:
Het is natuurlijk wel ontzettend dom om uitgerekend nu dat er net een lockdown is afgekondigd op vakantie te gaan :')

Maar aan de andere kant heb je altijd jaloerse patjepeers die lopen te janken over het koningshuis.
Ik heb niks met het koningshuis, maar zo heel dringend is dat advies om niet op vakantie te gaan niet. Op de site van de overheid staat bijvoorbeeld het advies om buiten de schoolvakanties te gaan als je niet afhankelijk bent van de schoolvakanties. Dat klinkt niet als "onder geen beding op vakantie gaan".

Als de koning dan naar Griekenland gaat, prima. Het aantal besmettingen in Griekenland is 'n stuk lager dan in Nederland.

Rutte blameert zich natuurlijk wel. Hij had kunnen weten dat er ophef over zou ontstaan.
pi_195725228
quote:
7s.gif Op maandag 19 oktober 2020 07:40 schreef Ringo het volgende:
Haha, nog een topic?
Over de koning die “geen binding meer heeft met het volk” (joh echt :') ) en het volk zelf dat de herfstvakantie zit weg te hoesten in een hutje op de Veluwe. Wat een dramaaa!
Ze gingen doen wat honderdduizenden Nederlanders de laatste maanden hebben gedaan, namelijk reizen naar een geel gedeelte van een Europees land. Veel meer binding kan je als vorst niet tonen met je onderdanen lijkt me? Als hij nou de Griekse overheid ter plaatse even een geel vlekje over zijn villa had laten tekenen in een verder oranje gebied, dan had ik deze hele tamtam wat beter kunnen duiden.

Nu krijg ik toch wel erg het gevoel dat al die (jonge) vakantiegangers, die corona mee hebben genomen vanaf hun vakantieadressen, en zo deze tweede golf hebben afgetrapt, lekker de ketel gaan zitten verwijten.

Gezien dat vorige slippertje met die ober de laatste keer, en alle persaandacht, zou dit vml de meest coronaproof vakantie van een Nederlands gezin dit jaar zijn geworden.

Ja, ik vind dat ze beter niet hadden kunnen gaan, maar nee ik vind deze hele shitstorm niet terecht.
Op woensdag 9 juni 2010 @ 09:07 schreef lezzer: Verder legt fruityloop uitstekend uit hoe het in het echte leven gaat.
  maandag 19 oktober 2020 @ 09:01:27 #21
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_195725418
quote:
10s.gif Op maandag 19 oktober 2020 03:21 schreef Seven. het volgende:

[..]

Het halve volk is op vakantie geweest, maar de koning mag niet?

:')
Natuurlijk mag hij wel. Maar als koning heb je nou eenmaal een bepaalde positie in samenleving. Als Rutte lekker op vakantie was gegaan dan was de shit ook uitgebroken.

Ik vind het allemaal wel wat overtrokken maar het was gewoon niet slim...
  maandag 19 oktober 2020 @ 10:12:20 #22
6845 Ringo
als een rollende steen
pi_195726094
quote:
0s.gif Op maandag 19 oktober 2020 09:01 schreef Frozen-assassin het volgende:

Natuurlijk mag hij wel. Maar als koning heb je nou eenmaal een bepaalde positie in samenleving. Als Rutte lekker op vakantie was gegaan dan was de shit ook uitgebroken.
Het voordeel van koning-zijn is dat je niet persoonlijk door het stof hoeft, daar heb je de premier voor. Je bent alleen je vakantie kwijt, dat is natuurlijk wel een beetje lullig.
He's simple, he's dumb, he's the pilot.
pi_195726292
Hoevaak is willy wel niet op vakantie naar extreem dure luxe locaties?

Kan hij dat serieus niet 1 keer missen.
Interessant he ?
  maandag 19 oktober 2020 @ 11:02:10 #24
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_195726701
quote:
0s.gif Op maandag 19 oktober 2020 10:26 schreef Zwolsboy het volgende:
Hoevaak is willy wel niet op vakantie naar extreem dure luxe locaties?

Kan hij dat serieus niet 1 keer missen.
Het was 7 weken geleden dat hij voor het laatst op vakantie was :')
In Griekenland :')
  maandag 19 oktober 2020 @ 15:29:43 #25
6845 Ringo
als een rollende steen
pi_195730633
quote:
Een vervelend en vies incident deze morgen op Huis ten Bosch. Willem-Alexander heeft de voorgevel van zijn eigen paleis volledig besmeurd met poep. Premier Mark Rutte heeft wat uit te leggen.
Bron
He's simple, he's dumb, he's the pilot.
pi_195733771
quote:
0s.gif Op maandag 19 oktober 2020 09:01 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Natuurlijk mag hij wel. Maar als koning heb je nou eenmaal een bepaalde positie in samenleving. Als Rutte lekker op vakantie was gegaan dan was de shit ook uitgebroken.

Ik vind het allemaal wel wat overtrokken maar het was gewoon niet slim...
Wat ga je er tegen doen? Zijn uitkering stopzetten? :W
  maandag 19 oktober 2020 @ 19:41:49 #27
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_195734822
quote:
0s.gif Op maandag 19 oktober 2020 18:44 schreef weetjewel5 het volgende:
Wat ga je er tegen doen? Zijn uitkering stopzetten? :W
Heel simpel, het volk waar hij op neer kijkt maar wel nodig heeft en zijn geld van krijgt tegen hem opzetten
Gelukkig heeft hij zelf de eerste grote stap gezet door flink negatieve beeldvorming :')
De rest doen wij wel als hij zo door gaat })
pi_195752126
Net bij Boulevard: Amalia en Alexia zijn in eerste instantie niet mee naar huis gekomen, maar vandaag pas teruggevlogen... Lekker blijven wrijven in die vlek WA en Max ipv dat gewoon aan te geven van het weekend en net doen alsof je samen bent teruggekomen. Zou iets te maken hebben dat er zaterdag niet genoeg tickets meer waren voor die lijnvlucht _O-

En er is bewust voor gekozen om ze pas vandaag terug te laten vliegen :')
Op maandag voel ik me als Robinson Cruso: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
pi_195752253
twitter
  dinsdag 20 oktober 2020 @ 19:35:18 #30
473584 Gretzl
Bij nader inzien altijd 8eraf
pi_195752463
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 oktober 2020 19:16 schreef TheVulture het volgende:
Net bij Boulevard: Amalia en Alexia zijn in eerste instantie niet mee naar huis gekomen, maar vandaag pas teruggevlogen... Lekker blijven wrijven in die vlek WA en Max ipv dat gewoon aan te geven van het weekend en net doen alsof je samen bent teruggekomen. Zou iets te maken hebben dat er zaterdag niet genoeg tickets meer waren voor die lijnvlucht _O-

En er is bewust voor gekozen om ze pas vandaag terug te laten vliegen :')
Haha, de dag twist die je wist dat zou komen :D _O-

Eerlijk gezegd kun je Amalia en Alexia ook niet benijden dat ze slim van de mogelijkheid gebruik maken om alsnog van een minivakantie te genieten :Y



[ Bericht 27% gewijzigd door Gretzl op 20-10-2020 19:48:39 ]
Bloodbuzz Ohio: Geert wilde heel graag The National indelijk in de Top 2000 hebben | Top 2000-omissies (2000-nu) | Concert stats | Last.fm
Do whatever the TV tells us
Stay inside our rosy-minded fuzz
So worry not, all things are well
  dinsdag 20 oktober 2020 @ 19:38:34 #31
6845 Ringo
als een rollende steen
pi_195752516
Die twee tienersnoetjes waren natuurlijk niet te harden zo chagrijnig toen ze hoorden dat de vakantie over was en ze met een stoet stinkburgers moesten meevliegen. Hebben het hele huis bij elkaar gestampvoet. Gevloekt en gejankt, met borden gesmeten, bedienden uitgescholden. To-taal onhandelbaar. Blijven jullie nog maar even afkoelen bij het zwembad.
Het kleine zusje zal wel blij geweest zijn dat ze zonder die twee verwaande trutten met papa en mama mee terug mocht. Die heeft de hele vlucht naar Nederland zachtjes neurind zitten Candy Crushen.
He's simple, he's dumb, he's the pilot.
  dinsdag 20 oktober 2020 @ 19:41:14 #32
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_195752563
Alsof Willempie naast het plebs gaat zitten in de business class :')
Die was dus helemaal leeg, en de dames hadden geen zin in korte vakantie, dus stronteigenwijs net als haar mama :') doe gewoon hun eigen ding
Nog wel het fatsoen om niet het regerings toestel heen en weer te laten vliegen :+ :')
Dat belooft nog wat voor de toekomst |:)
pi_195752565
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 oktober 2020 19:24 schreef Houtenbeen het volgende:
[ twitter ]
Goh, wat toevallig
Man
:|W
  Moderator / Redactie FP + Sport dinsdag 20 oktober 2020 @ 19:43:15 #34
408813 crew  trein2000
pi_195752597
De RVD :')
Communiceer dat dan gewoon, niet constant dat stiekeme.
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
  dinsdag 20 oktober 2020 @ 19:46:41 #35
473584 Gretzl
Bij nader inzien altijd 8eraf
pi_195752673
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 oktober 2020 19:43 schreef trein2000 het volgende:
De RVD :')
Communiceer dat dan gewoon, niet constant dat stiekeme.
Haha ja. Doelbewust op zaterdagavond nadrukkelijk doen voorkomen dat het hele gezin met dezelfde lijnvlucht is teruggekeerd, wetende dat er opnieuw grote ophef in de publieke opinie zou ontstaan als ze wl hadden toegegeven dat Amalia en Alexia het er nog even van hadden genomen en tot dinsdag in Griekenland wilde blijven. Zo typisch voor de RvD, net als de reactie van die leidinggevende op de persco vrijdag :')
Bloodbuzz Ohio: Geert wilde heel graag The National indelijk in de Top 2000 hebben | Top 2000-omissies (2000-nu) | Concert stats | Last.fm
Do whatever the TV tells us
Stay inside our rosy-minded fuzz
So worry not, all things are well
  dinsdag 20 oktober 2020 @ 19:48:28 #36
432997 Ven1972
Man met humor
pi_195752708
Nou Amalia en Alexia hebben wel even genoten van hun minivakantie, even zonder ouders er bij,... dat is zeker goed voor hun om zelfstandigheid te bevorderen. Maar goed, ze reizen terug zonder de ouders in het vliegtuig terug naar Nederland.
Humor, serieus en vrolijk!
  Moderator dinsdag 20 oktober 2020 @ 19:50:12 #37
236264 crew  capricia
pi_195752747
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 oktober 2020 19:24 schreef Houtenbeen het volgende:
[ twitter ]
Oh Oh Cherso. _O-
Dat zal me een feestje geweest zijn in die villa. :D
Ik wacht met smart op de eerste gelekte beelden.
Definitely not CIA
  dinsdag 20 oktober 2020 @ 19:54:03 #38
277627 Seven.
We are Borg.
pi_195752837
quote:
6s.gif Op maandag 19 oktober 2020 19:41 schreef ikweethetookniet het volgende:

[..]

Heel simpel, het volk waar hij op neer kijkt maar wel nodig heeft en zijn geld van krijgt tegen hem opzetten
Gelukkig heeft hij zelf de eerste grote stap gezet door flink negatieve beeldvorming :')
De rest doen wij wel als hij zo door gaat })
Waarom denk je dat hij neerkijkt op het volk?
Resistance is futile.
  dinsdag 20 oktober 2020 @ 19:55:26 #39
6845 Ringo
als een rollende steen
pi_195752881
Je wilt natuurlijk niet dat die twee meisjes als lammetjes voor de paparazzi-wolven gegooid worden. Want er is een grote kans dat dat zou zijn gebeurd, als bekend was gemaakt dat A&A in die Griekse villa achterbleven. Misschien niet de Nederlandse pers (die volgt braaf de mediacode) maar net zo goed de buitenlandse pers.

Nu hebben die twee chickies even lekker de beest kunnen uithangen. Of als twee tuttendametjes aan de rand van het zwembad gehangen. Wie zal het zeggen.
He's simple, he's dumb, he's the pilot.
  dinsdag 20 oktober 2020 @ 19:55:49 #40
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_195752894
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 oktober 2020 19:43 schreef trein2000 het volgende:
De RVD :')
Communiceer dat dan gewoon, niet constant dat stiekeme.
RVD=
Rijks
Verzwijgings
Dienst

Aldus Albert Verlinde jaren geleden al :7
pi_195752956
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 oktober 2020 19:43 schreef trein2000 het volgende:
De RVD :')
Communiceer dat dan gewoon, niet constant dat stiekeme.
Dit is echt een schoolvoorbeeld van hoe het niet moet inderdaad, maar het bewijst ook wel dat de familie het dus blijkbaar allemaal gezeik vindt en er nog een kleine middelvinger achteraan geeft. Op zondag en maandag waren er namelijk ook gewoon vluchten die ze konden nemen.

Niet handig allemaal, de populariteit zal rap dalen op deze manier...
Op maandag voel ik me als Robinson Cruso: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
  dinsdag 20 oktober 2020 @ 19:59:43 #42
6845 Ringo
als een rollende steen
pi_195752984
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 oktober 2020 19:58 schreef TheVulture het volgende:

Niet handig allemaal, de populariteit zal rap dalen op deze manier...
Het zou ook eens tijd worden!
He's simple, he's dumb, he's the pilot.
pi_195752997
quote:
7s.gif Op dinsdag 20 oktober 2020 19:55 schreef Ringo het volgende:
Je wilt natuurlijk niet dat die twee meisjes als lammetjes voor de paparazzi-wolven gegooid worden. Want er is een grote kans dat dat zou zijn gebeurd, als bekend was gemaakt dat A&A in die Griekse villa achterbleven. Misschien niet de Nederlandse pers (die volgt braaf de mediacode) maar net zo goed de buitenlandse pers.

Nu hebben die twee chickies even lekker de beest kunnen uithangen. Of als twee tuttendametjes aan de rand van het zwembad gehangen. Wie zal het zeggen.
Die afweging snap ik, maar had ze dan op zondag of maandag teruggehaald. Verbaas me er wel over dat ee blijkbaar maar twee man beveiliging is meegevlogen, eentje zaterdag en eentje nu..
Op maandag voel ik me als Robinson Cruso: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
  dinsdag 20 oktober 2020 @ 20:00:22 #44
38114 beantherio
4900 op de schaal van Richter
pi_195753000
Van de koning vond ik het erg onverstandig. Van de dochters boeit het me geen zier of ze daar wel of niet zijn.
  dinsdag 20 oktober 2020 @ 20:02:22 #45
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_195753055
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 oktober 2020 19:16 schreef TheVulture het volgende:...
...En er is bewust voor gekozen om ze pas vandaag terug te laten vliegen :')
Prinsessen Amalia en Alexia vanavond pas terug uit Griekenland: ‘Niet genoeg tickets voor hele gezin’

quote:
De prinsessen moesten langer in het vakantieverblijf in Griekenland blijven omdat er niet genoeg vliegtickets waren voor het hele gezin, bevestigt een woordvoerder van de Rijksvoorlichtingsdienst dinsdag aan het deze site.
https://www.ad.nl/show/pr(...)hele-gezin~abfa1860/

Pure overmacht dus ze konden niet anders :') _O- _O-

Nu nog wachten op Rutte :r die ons nog een keer zand in de ogen gaat strooien met prietpraat :(
  Moderator dinsdag 20 oktober 2020 @ 20:05:10 #46
236264 crew  capricia
pi_195753129
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 oktober 2020 20:00 schreef beantherio het volgende:
Van de koning vond ik het erg onverstandig. Van de dochters boeit het me geen zier of ze daar wel of niet zijn.
Dit.
Al blijven die dochters daar een week. Het is hun vakantie. Laat ze lekker genieten.
Definitely not CIA
  dinsdag 20 oktober 2020 @ 20:07:18 #47
6845 Ringo
als een rollende steen
pi_195753181
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 oktober 2020 20:00 schreef TheVulture het volgende:

Die afweging snap ik, maar had ze dan op zondag of maandag teruggehaald. Verbaas me er wel over dat ee blijkbaar maar twee man beveiliging is meegevlogen, eentje zaterdag en eentje nu..
Wat maakt het uit, hebben die twee nog een extra dagje van de Griekse zon kunnen genieten. Zo erg is het toch allemaal niet? Hollandse heisa.
He's simple, he's dumb, he's the pilot.
  Moderator / Redactie FP + Sport dinsdag 20 oktober 2020 @ 20:08:18 #48
408813 crew  trein2000
pi_195753207
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 oktober 2020 20:05 schreef capricia het volgende:

[..]

Dit.
Al blijven ze daar een week. Het is hun vakantie.
Nee. Dit is gewoon misleiding wat hier gebeurt.
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
  dinsdag 20 oktober 2020 @ 20:09:36 #49
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_195753245
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 oktober 2020 20:08 schreef trein2000 het volgende:
Nee. Dit is gewoon misleiding wat hier gebeurt.
Rutte :') noemt dat

Een fout
Onverstandig
Lessen trekken hieruit

Om te :r
  Moderator dinsdag 20 oktober 2020 @ 20:10:18 #50
236264 crew  capricia
pi_195753260
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 oktober 2020 20:08 schreef trein2000 het volgende:

[..]

Nee. Dit is gewoon misleiding wat hier gebeurt.
Wat had je gewild..dat de RVD meteen had verteld dat de dames daar nog zitten? Lijkt me nogal een veiligheidsissue.
Definitely not CIA
  Moderator / Redactie FP + Sport dinsdag 20 oktober 2020 @ 20:11:36 #51
408813 crew  trein2000
pi_195753292
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 oktober 2020 20:10 schreef capricia het volgende:

[..]

Wat had je gewild..dat de RVD meteen had verteld dat de dames daar nog zitten? Lijkt me nogal een veiligheidsissue.
Ja dat lijkt me wel. Waarom zou dat een veiligheidsissue zijn? We weten toch wel vaker dat de koning op vakantie is? Of papa en mama er nou wel of niet bij zijn lijkt me qua beveiliging niet direct relevant, die staan er toch wel.
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
  Moderator dinsdag 20 oktober 2020 @ 20:15:42 #52
236264 crew  capricia
pi_195753380
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 oktober 2020 20:11 schreef trein2000 het volgende:

[..]

Ja dat lijkt me wel. Waarom zou dat een veiligheidsissue zijn? We weten toch wel vaker dat de koning op vakantie is? Of papa en mama er nou wel of niet bij zijn lijkt me qua beveiliging niet direct relevant, die staan er toch wel.
Ik zie niet zo goed in waarom bekend gemaakt moet worden waar die dames precies zijn.
Van de koning snap ik dat beter.
Definitely not CIA
  dinsdag 20 oktober 2020 @ 20:18:12 #53
6845 Ringo
als een rollende steen
pi_195753452
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 oktober 2020 20:08 schreef trein2000 het volgende:

Nee. Dit is gewoon misleiding wat hier gebeurt.
Zie mijn eerdere post.
Juiste beslissing om dit "nieuws" niet naar buiten te brengen en daarmee de twee meisjes uit de wind te houden.
He's simple, he's dumb, he's the pilot.
pi_195753480
papa koning was niet thuis en de prinsesjes hebben gewoon dikke party gehad met wat griekse boys :7
hardcoholic
  Moderator / Redactie FP + Sport dinsdag 20 oktober 2020 @ 20:20:49 #55
408813 crew  trein2000
pi_195753496
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 oktober 2020 20:15 schreef capricia het volgende:

[..]

Ik zie niet zo goed in waarom bekend gemaakt moet worden waar die dames precies zijn.
Van de koning snap ik dat beter.
Omdat dit gewoon misleidend is. Het gaat niet om waar die dames zijn. Het gaat erom dat je schrijft "wij breken onze vakantie af." Maar vervolgens blijkt dat slechts voor 3 van de 5 te gelden. Dat is gewoon misleiding en nog even een dikke middelvinger opsteken.
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
  Moderator / Redactie FP + Sport dinsdag 20 oktober 2020 @ 20:24:31 #56
408813 crew  trein2000
pi_195753559
quote:
7s.gif Op dinsdag 20 oktober 2020 20:18 schreef Ringo het volgende:

[..]

Zie mijn eerdere post.
Juiste beslissing om dit "nieuws" niet naar buiten te brengen en daarmee de twee meisjes uit de wind te houden.
Niet mee eens, ten eerste had je ze gewoon een dag later terug kunnen halen. Dan is het plaatje al heel anders.

Maar als je er dan voor kiest om dat niet te doen moet je dat gewoon melden. Dit is gewoon misleiden en daarmee ondermijn je het draagvlak voor het koningshuis en de geloofwaardigheid van de regering alleen maar verder.
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
  dinsdag 20 oktober 2020 @ 20:25:06 #57
6845 Ringo
als een rollende steen
pi_195753570
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 oktober 2020 20:20 schreef trein2000 het volgende:

Omdat dit gewoon misleidend is. Het gaat niet om waar die dames zijn. Het gaat erom dat je schrijft "wij breken onze vakantie af." Maar vervolgens blijkt dat slechts voor 3 van de 5 te gelden. Dat is gewoon misleiding en nog even een dikke middelvinger opsteken.
Naar de mensen in de zorg!
En naar de armoedzaaiers in een Landal-vakantiepark.
He's simple, he's dumb, he's the pilot.
  Moderator dinsdag 20 oktober 2020 @ 20:27:44 #58
236264 crew  capricia
pi_195753612
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 oktober 2020 20:20 schreef trein2000 het volgende:

[..]

Omdat dit gewoon misleidend is. Het gaat niet om waar die dames zijn. Het gaat erom dat je schrijft "wij breken onze vakantie af." Maar vervolgens blijkt dat slechts voor 3 van de 5 te gelden. Dat is gewoon misleiding en nog even een dikke middelvinger opsteken.
De ophef ging toch over de Koning en de Koningin?
Niet over de prinsesjes. Dus dat klopt dan toch, dat zij hun vakantie afgebroken hebben?

Ik vind het sop de kool niet waard eigenlijk. Maar goed. Daarin verschillen we kennelijk van mening. :)
Definitely not CIA
  dinsdag 20 oktober 2020 @ 20:30:02 #59
6845 Ringo
als een rollende steen
pi_195753653
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 oktober 2020 20:24 schreef trein2000 het volgende:
Niet mee eens, ten eerste had je ze gewoon een dag later terug kunnen halen. Dan is het plaatje al heel anders.

Maar als je er dan voor kiest om dat niet te doen moet je dat gewoon melden. Dit is gewoon misleiden en daarmee ondermijn je het draagvlak voor het koningshuis en de geloofwaardigheid van de regering alleen maar verder.
Eerlijk gezegd snap ik niet waar je je zo druk om maakt.
En tegelijkertijd wuif je het veiligheidsissue met betrekking tot twee minderjarige meisjes te gemakkelijk weg.
He's simple, he's dumb, he's the pilot.
pi_195753668
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 oktober 2020 20:24 schreef trein2000 het volgende:

[..]

Niet mee eens, ten eerste had je ze gewoon een dag later terug kunnen halen. Dan is het plaatje al heel anders.

Maar als je er dan voor kiest om dat niet te doen moet je dat gewoon melden. Dit is gewoon misleiden en daarmee ondermijn je het draagvlak voor het koningshuis en de geloofwaardigheid van de regering alleen maar verder.
Er stond "koning Willem-Alexander terug in Nederland". Dat weet ik omdat ik het een opmerkelijke kop vind. Ik vind het overdreven km dit misleiding te noemen.

Wellicht hadden de koning en koningin een bijzonder goede reden om toch op vakantie te gaan, ondanks deze tijd. Dat delen ze ook niet. De twee jonge kinderen zijn langer gebleven, tjeempie wat errug
pi_195753678
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 oktober 2020 20:27 schreef capricia het volgende:

[..]

De ophef ging toch over de Koning en de Koningin?
Niet over de prinsesjes. Dus dat klopt dan toch, dat zij hun vakantie afgebroken hebben?

Ik vind het sop de kool niet waard eigenlijk. Maar goed. Daarin verschillen we kennelijk van mening. :)
Volgens mij ging de ophef simpelweg over het feit dt ze als gezin op vakantie gingen, terwijl het hele land - de hele wereld - in brand staan.

Dat er dan blijkt dat nog 2 gezinsleden in Griekenland zijn gebleven, maakt het er niet beter op. Niet dat die meisjes ‘schuldig’ zijn, maar gewoon, corona, maatregelen, Rutte die oproept om zoveel mogelijk thuis te blijven, etc.
  Moderator / Redactie FP + Sport dinsdag 20 oktober 2020 @ 20:32:31 #62
408813 crew  trein2000
pi_195753687
quote:
7s.gif Op dinsdag 20 oktober 2020 20:30 schreef Ringo het volgende:

[..]

Eerlijk gezegd snap ik niet waar je je zo druk om maakt.
En tegelijkertijd wuif je het veiligheidsissue met betrekking tot twee minderjarige meisjes te gemakkelijk weg.
Ach kom nou toch. Jij denkt dat de dkdb met de koning mee terug gevlogen is en dat die meisjes helemaal alleen waren? Geloof je het zelf?
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
  Moderator dinsdag 20 oktober 2020 @ 20:34:08 #63
236264 crew  capricia
pi_195753720
Ik dacht trouwens dat ze met dat regeringstoestel daarheen waren.
Waarom konden ze daar eigenlijk niet mee terug?
Definitely not CIA
  Moderator / Redactie FP + Sport dinsdag 20 oktober 2020 @ 20:34:34 #64
408813 crew  trein2000
pi_195753725
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 oktober 2020 20:30 schreef opgebaarde het volgende:

[..]

Er stond "koning Willem-Alexander terug in Nederland". Dat weet ik omdat ik het een opmerkelijke kop vind. Ik vind het overdreven km dit misleiding te noemen.

Wellicht hadden de koning en koningin een bijzonder goede reden om toch op vakantie te gaan, ondanks deze tijd. Dat delen ze ook niet. De twee jonge kinderen zijn langer gebleven, tjeempie wat errug
Heb het statement nog nagekeken “we breken onze vakantie af”. Letterlijk.
Nogmaals, ik maak mij niet druk over dat die meiden daar zijn. Ik vind dat ie niet had moeten gaan, vind ik een grote blunder. Maar hij had van mij daar mogen blijven, kwaad was al geschied. Het gaat mij om de communicatie, die vind ik ronduit misleidend. En daarmee ondergraaf je de geloofwaardigheid van de regering.
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
pi_195753771
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 oktober 2020 20:34 schreef capricia het volgende:
Ik dacht trouwens dat ze met dat regeringstoestel daarheen waren.
Waarom konden ze daar eigenlijk niet mee terug?
Wss omdat dat nog erger, verwaander en milieu onvriendelijk overkomt, dat je een vliegtuig 4x heen en weer laat vliegen voor zo’n blunder met een paar mensen.
pi_195753776
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 oktober 2020 20:05 schreef capricia het volgende:

[..]

Dit.
Al blijven die dochters daar een week. Het is hun vakantie. Laat ze lekker genieten.
Als het onbekende jongeren waren geweest, hadden ze zeker symbool gestaan voor de jeugd die alleen aan zichzelf denkt en daarmee verantwoordelijk is voor de tweede golf?
I make it a thing, to glance in window panes and look pleased with myself.
  dinsdag 20 oktober 2020 @ 20:38:10 #67
432997 Ven1972
Man met humor
pi_195753800
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 oktober 2020 20:19 schreef Ferdii het volgende:
papa koning was niet thuis en de prinsesjes hebben gewoon dikke party gehad met wat griekse boys :7
Had wel gekund.... dan hadden ze mooiste dagen van hun leven.
Humor, serieus en vrolijk!
pi_195753824
Amalia wilde natuurlijk eerst nog wat bakken moussaka naar binnen schuiven...
Poetinsupporters staan aan de verkeerde kant van de geschiedenis
  Moderator dinsdag 20 oktober 2020 @ 20:40:14 #69
236264 crew  capricia
pi_195753845
quote:
11s.gif Op dinsdag 20 oktober 2020 20:37 schreef Claudia_x het volgende:

[..]

Als het onbekende jongeren waren geweest, hadden ze zeker symbool gestaan voor de jeugd die alleen aan zichzelf denkt en daarmee verantwoordelijk is voor de tweede golf?
Geen idee. Lijkt wel of iedereen tegenwoordig om van alles in de zeik gaat. :D
Wat een tijden leven we in.
Definitely not CIA
pi_195753853
quote:
11s.gif Op dinsdag 20 oktober 2020 20:37 schreef Claudia_x het volgende:

[..]

Als het onbekende jongeren waren geweest, hadden ze zeker symbool gestaan voor de jeugd die alleen aan zichzelf denkt en daarmee verantwoordelijk is voor de tweede golf?
Mwah denk niet dat deze op de bar van een zuipkroeg in Cherso staan te dansen. Dat doen ze alleen achter de gesloten deuren van de sociteit.
Poetinsupporters staan aan de verkeerde kant van de geschiedenis
  dinsdag 20 oktober 2020 @ 20:40:54 #71
432997 Ven1972
Man met humor
pi_195753863
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 oktober 2020 20:39 schreef Nielsch het volgende:
Amalia wilde natuurlijk eerst nog wat bakken moussaka naar binnen schuiven...
Ja zeker, maar paar dagen vakantie zonder haar ouders is wel eens goed voor haar, want dan kan ze leren hoe zij verder zelfstandig kan worden. En zeker kan ze ook meer ontdekken van haar leven.
Humor, serieus en vrolijk!
  dinsdag 20 oktober 2020 @ 20:41:56 #72
346939 Janneke141
Green, green grass of home
pi_195753882
Ik hoop dat ze twee leuke dagen gehad hebben.
Opinion is the medium between knowledge and ignorance (Plato)
pi_195753899
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 oktober 2020 20:40 schreef capricia het volgende:

[..]

Geen idee. Lijkt wel of iedereen tegenwoordig om van alles in de zeik gaat. :D
Wat een tijden leven we in.
Dat mensen over de zeik raken zodra de koning op vakantie gaat naar een geel gebied, terwijl de premier een paar dagen daarvoor nog zegt: ga niet op reis, blijf zoveel mogelijk binnen en je in het land zelf niet eens uit eten kan en zo.. dat lijkt me best logisch eigenlijk :P.

Maar misschien zie jij het koningshuis als een familie die veel meer mag dan andere mensen of zo, dat kan ook. Is ook niet erg, daarom hebben we allemaal een mening :+. Maar de ophef snap ik wel.
pi_195753912
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 oktober 2020 20:34 schreef capricia het volgende:
Ik dacht trouwens dat ze met dat regeringstoestel daarheen waren.
Waarom konden ze daar eigenlijk niet mee terug?
Dan lopen er weer mensen te zeiken over milieuvervuiling.
pi_195753925
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 oktober 2020 20:43 schreef Halcon het volgende:

[..]

Dan lopen er weer mensen te zeiken over milieuvervuiling.
Wat het ook is natuurlijk. 😋
pi_195753936
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 oktober 2020 20:40 schreef capricia het volgende:

[..]

Geen idee. Lijkt wel of iedereen tegenwoordig om van alles in de zeik gaat. :D
Wat een tijden leven we in.
Ik snap het wel. Het koningshuis heeft een symbolische functie. Dus als de symboliek niet deugt (wel prediken dat het afzien wordt en dat de ongelijkheid toeneemt, maar intussen van je eigen voorrechten gebruikmaken om een pleziertje te hebben), dan komt daar kritiek op. Niemand rekent het de minderjarige meisjes aan. Uiteindelijk is alles de schuld van Rutte.
I make it a thing, to glance in window panes and look pleased with myself.
  dinsdag 20 oktober 2020 @ 20:45:04 #77
6845 Ringo
als een rollende steen
pi_195753949
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 oktober 2020 20:32 schreef trein2000 het volgende:

Ach kom nou toch. Jij denkt dat de dkdb met de koning mee terug gevlogen is en dat die meisjes helemaal alleen waren? Geloof je het zelf?
Nee, maar je wil gewoon geen internationaal mediacircus creren rondom je twee minderjarige dochters in een Griekse villa en dus houd je het “nieuws” van hun verblijf aldaar onder de pet, totdat ze allebei weer veilig thuis zijn.

Echt, wat een orthodox gezeur.
He's simple, he's dumb, he's the pilot.
pi_195753955
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 oktober 2020 19:35 schreef Gretzl het volgende:

[..]

Haha, de dag twist die je wist dat zou komen :D _O-

Eerlijk gezegd kun je Amalia en Alexia ook niet benijden dat ze slim van de mogelijkheid gebruik maken om alsnog van een minivakantie te genieten :Y

[ afbeelding ]
Oh jongens! Het is wat! Amalia en Alexia zijn gewoon langer gebleven!

Lekker smullen weer allemaal!

@Seven.
  Moderator dinsdag 20 oktober 2020 @ 20:46:48 #79
236264 crew  capricia
pi_195753990
Ik lees jullie commentaren mee hoor. Maar ik heb niet overal een weerwoord op. :)
Heb ook geen trek om die mensen te verdedigen.
Definitely not CIA
  dinsdag 20 oktober 2020 @ 20:47:16 #80
346939 Janneke141
Green, green grass of home
pi_195753997
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 oktober 2020 20:44 schreef Claudia_x het volgende:
Uiteindelijk is alles de schuld van Rutte.
Nou, WimLex zelf had ook wel beter moeten weten.
Opinion is the medium between knowledge and ignorance (Plato)
pi_195753999
quote:
7s.gif Op dinsdag 20 oktober 2020 20:45 schreef Ringo het volgende:

[..]

Nee, maar je wil gewoon geen internationaal mediacircus creren rondom je twee minderjarige dochters in een Griekse villa en dus houd je het “nieuws” van hun verblijf aldaar onder de pet, totdat ze allebei weer veilig thuis zijn.

Echt, wat een orthodox gezeur.
Eh, de NOS draagt daaraan bij door te berichten dat de dochters eerder naar huis hadden gekund en onduidelijk is waarom dat niet is gebeurd. Da's olie op het vuur gooien.
I make it a thing, to glance in window panes and look pleased with myself.
pi_195754013
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 oktober 2020 20:47 schreef Janneke141 het volgende:

[..]

Nou, WimLex zelf had ook wel beter moeten weten.
Maar het is de verantwoordelijkheid van Rutte.
I make it a thing, to glance in window panes and look pleased with myself.
pi_195754021
quote:
11s.gif Op dinsdag 20 oktober 2020 20:25 schreef Ringo het volgende:

[..]

Naar de mensen in de zorg!
En naar de armoedzaaiers in een Landal-vakantiepark.
Landal niks mis mee , enkel sla de brasserie over 🤮
  dinsdag 20 oktober 2020 @ 20:48:07 #84
6845 Ringo
als een rollende steen
pi_195754025
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 oktober 2020 20:31 schreef Nieuwsnieuws het volgende:

Volgens mij ging de ophef simpelweg over het feit dt ze als gezin op vakantie gingen, terwijl het hele land - de hele wereld - in brand staan. terwijl het halve land zelf ook doodleuk herfstvakantie vierde.

Gecorrigeerd voor jou.
He's simple, he's dumb, he's the pilot.
pi_195754152
quote:
7s.gif Op dinsdag 20 oktober 2020 20:48 schreef Ringo het volgende:

[..]

In vakantieparken in eigen land. Je gaat ons toch niet wijsmaken dat dat een pretje is?
I make it a thing, to glance in window panes and look pleased with myself.
  dinsdag 20 oktober 2020 @ 20:54:17 #86
6845 Ringo
als een rollende steen
pi_195754164
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 oktober 2020 20:47 schreef Claudia_x het volgende:

Eh, de NOS draagt daaraan bij door te berichten dat de dochters eerder naar huis hadden gekund en onduidelijk is waarom dat niet is gebeurd. Da's olie op het vuur gooien.
Ja, maar dat is de NOS die achteraf verslag doet en daar nog iets spannends van probeert te maken. Zal de familie worst zijn.

Dat is niet het mediacircus dat op gang was gebracht wanneer dit weekend al bekend was geworden dat die twee meisjes moederziel alleen in Griekenland zijn achtergebleven.
Dat nieuws hebben ze handig verborgen weten te houden en wat mij betreft helemaal terecht.
He's simple, he's dumb, he's the pilot.
pi_195754195
quote:
2s.gif Op dinsdag 20 oktober 2020 20:54 schreef Ringo het volgende:

[..]

Ja, maar dat is de NOS die achteraf verslag doet en daar nog iets spannends van probeert te maken. Zal de familie worst zijn.

Dat is niet het mediacircus dat op gang was gebracht wanneer dit weekend al bekend was geworden dat die twee meisjes moederziel alleen in Griekenland zijn achtergebleven.
Dat nieuws hebben ze handig verborgen weten te houden en wat mij betreft helemaal terecht.
Het is ontzettend dubieuze berichtgeving van de NOS. Zoek liever eerst uit hoe het zit.
I make it a thing, to glance in window panes and look pleased with myself.
  dinsdag 20 oktober 2020 @ 21:02:34 #88
277627 Seven.
We are Borg.
pi_195754306
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 oktober 2020 20:45 schreef feitcepsrep het volgende:

[..]

Oh jongens! Het is wat! Amalia en Alexia zijn gewoon langer gebleven!

Lekker smullen weer allemaal!

@:Seven.
|:(
Resistance is futile.
  dinsdag 20 oktober 2020 @ 21:02:59 #89
6845 Ringo
als een rollende steen
pi_195754312
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 oktober 2020 20:56 schreef Claudia_x het volgende:

Het is ontzettend dubieuze berichtgeving van de NOS. Zoek liever eerst uit hoe het zit.
Daar kom je nooit achter. De RVD doet aan rookgordijncommunicatie en de rest zwijgt als het graf.

Zo belangrijk is het toch niet? Ze zijn thuis, nu kunnen ze de kerstboom gaan optuigen.
He's simple, he's dumb, he's the pilot.
  dinsdag 20 oktober 2020 @ 21:03:01 #90
432997 Ven1972
Man met humor
pi_195754314
Zo te zien kan Rutte zeer zware verantwoording over het koninklijke huis niet aan want W.A. houdt niet van bemoeienis van onze politiek. Maar Willem Alexander hunkert net als wij naar vrijheid... dat snap ik heel goed wat hij bedoelt. Ik denk namelijk dat Willem Alexander graag eigen regie over zijn leven wil, zowel dat hij met zijn gezin zorgeloos leven wil hebben.

Nu is eeuwenlang staatrechtelijk zo dat een minister-president grondwettelijk verantwoordelijk is voor daden en handelen van het koninklijke huis. Dat is eeuwenlang het geval in de Grondwet van Nederland vastgesteld dat de koning(in) niet zelf verantwoordelijk is voor daden en handelen van het koninklijke huis, want een staatshoofd is hierdoor onschendbaar. Ik neem aan dat Willem Alexander niet echt prettig vindt dat hij geen mening kan vervormen en in kan niet meedoen aan talloze discussies, maar er speelt ook meer dat de premier meer bevoegdheden heeft dan de koning zelf. Zelfs kan de premier onze koning bijvoorbeeld adviseren of bijsturen als dat nodig is. Echter kan het zijn dat de premier sommige leden van de koninklijke familie wel eens kan manipuleren om zijn hachje te redden, Zelfs wettelijk staat het als dat de premier een soort voogd is voor de koninklijke familie. Hij regelt dus alle zaken van het koninklijke familie. Zelfs is de premier ook de baas van de RVD.
Humor, serieus en vrolijk!
  dinsdag 20 oktober 2020 @ 21:12:06 #91
473584 Gretzl
Bij nader inzien altijd 8eraf
pi_195754489
quote:
6s.gif Op dinsdag 20 oktober 2020 20:09 schreef ikweethetookniet het volgende:

[..]

Rutte :') noemt dat

Een fout
Onverstandig
Lessen trekken hieruit

Om te :r
Mxima noemt het 'een beetje dom' :P
Bloodbuzz Ohio: Geert wilde heel graag The National indelijk in de Top 2000 hebben | Top 2000-omissies (2000-nu) | Concert stats | Last.fm
Do whatever the TV tells us
Stay inside our rosy-minded fuzz
So worry not, all things are well
pi_195754510
quote:
7s.gif Op dinsdag 20 oktober 2020 21:02 schreef Ringo het volgende:

[..]

Daar kom je nooit achter. De RVD doet aan rookgordijncommunicatie en de rest zwijgt als het graf.

Zo belangrijk is het toch niet? Ze zijn thuis, nu kunnen ze de kerstboom gaan optuigen.
Het werkt volkswoede in de hand. Ik snap het niet zo goed. Het is alsof de mensen van de NOS-redactie eigenlijk niet tot de meenstriem miedia willen horen en daarom maar dit soort suggestieve berichten produceren.
I make it a thing, to glance in window panes and look pleased with myself.
  dinsdag 20 oktober 2020 @ 21:15:05 #93
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_195754551
Er is zaterdag bewust gekozen om de twee prinsessen dinsdag te laten vliegen. Het is niet zo dat het vliegtuig vol zat op eerdere dagen.

:D

En nog meer

Tot vanavond zweeg de RVD over het feit dat het afbreken van de vakantie op dat moment slechts gold voor koning, koningin en een prinses. Dat het nieuws bekend is geworden omdat medepassagiers de prinsessen herkenden, doet vermoeden dat men ook niet van plan was hier zelf mee naar buiten te komen. Ook nu valt in kabinetskringen verrassing en verbazing te horen over het nieuws.

Naar verluidt volgt er in Den Haag een stevige evaluatie over het vakantiedrama. De vraag is of het paleis daar ook in wordt betrokken.

https://www.telegraaf.nl/(...)-weg-uit-griekenland

We zijn dus weer besodemieterd :(
  dinsdag 20 oktober 2020 @ 21:22:09 #94
378682 JohnBercow
Division! Clear the lobby!
pi_195754691
quote:
6s.gif Op dinsdag 20 oktober 2020 21:15 schreef ikweethetookniet het volgende:
Er is zaterdag bewust gekozen om de twee prinsessen dinsdag te laten vliegen. Het is niet zo dat het vliegtuig vol zat op eerdere dagen.

:D

En nog meer

Tot vanavond zweeg de RVD over het feit dat het afbreken van de vakantie op dat moment slechts gold voor koning, koningin en een prinses. Dat het nieuws bekend is geworden omdat medepassagiers de prinsessen herkenden, doet vermoeden dat men ook niet van plan was hier zelf mee naar buiten te komen. Ook nu valt in kabinetskringen verrassing en verbazing te horen over het nieuws.

Naar verluidt volgt er in Den Haag een stevige evaluatie over het vakantiedrama. De vraag is of het paleis daar ook in wordt betrokken.

https://www.telegraaf.nl/(...)-weg-uit-griekenland

We zijn dus weer besodemieterd :(
Order! Ordeeeeeeeeer!
  dinsdag 20 oktober 2020 @ 21:22:16 #95
432997 Ven1972
Man met humor
pi_195754697
quote:
6s.gif Op dinsdag 20 oktober 2020 21:15 schreef ikweethetookniet het volgende:
Er is zaterdag bewust gekozen om de twee prinsessen dinsdag te laten vliegen. Het is niet zo dat het vliegtuig vol zat op eerdere dagen.

:D

En nog meer

Tot vanavond zweeg de RVD over het feit dat het afbreken van de vakantie op dat moment slechts gold voor koning, koningin en een prinses. Dat het nieuws bekend is geworden omdat medepassagiers de prinsessen herkenden, doet vermoeden dat men ook niet van plan was hier zelf mee naar buiten te komen. Ook nu valt in kabinetskringen verrassing en verbazing te horen over het nieuws.

Naar verluidt volgt er in Den Haag een stevige evaluatie over het vakantiedrama. De vraag is of het paleis daar ook in wordt betrokken.

https://www.telegraaf.nl/(...)-weg-uit-griekenland

We zijn dus weer besodemieterd :(
De RVD zal in de toekomst wel hervormd worden. Zeker heb je gelijk dat we besodemieterd zijn van stiekeme gedoe en zo, want hun communicatie is zo mysterieus.
Humor, serieus en vrolijk!
pi_195754739
  Moderator dinsdag 20 oktober 2020 @ 21:26:45 #97
236264 crew  capricia
pi_195754788
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 oktober 2020 21:22 schreef JohnBercow het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Altijd knap. Die medepassagiers. Er zat 1 prinses. Maar ze herkenden de prinsessen.
Definitely not CIA
pi_195754795
Snap niet waarom ze niet gelijk langer zijn gebleven, maakt voor de publieke opinie toch niets meer uit.
pi_195754922
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 oktober 2020 21:26 schreef capricia het volgende:

[..]

Altijd knap. Die medepassagiers. Er zat 1 prinses. Maar ze herkenden de prinsessen.
Wil je nu zeggen dat er nog steeds n prinses in Griekenland zit?
I make it a thing, to glance in window panes and look pleased with myself.
  dinsdag 20 oktober 2020 @ 21:34:32 #100
432997 Ven1972
Man met humor
pi_195754927
quote:
5s.gif Op dinsdag 20 oktober 2020 21:27 schreef Steven_Stil het volgende:
Snap niet waarom ze niet gelijk langer zijn gebleven, maakt voor de publieke opinie toch niets meer uit.
Misschien wilden ze wel langer in Griekenland blijven.... maar geloof je dat de KLM-vlucht van afgelopen zaterdag van Athene naar Amsterdam vol was?
Humor, serieus en vrolijk!
pi_195754973
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 oktober 2020 21:34 schreef Ven1972 het volgende:

[..]

Misschien wilden ze wel langer in Griekenland blijven.... maar geloof je dat de KLM-vlucht van afgelopen zaterdag van Athene naar Amsterdam vol was?
Zal me aan mijn reet roesten of die vol was, vind die dochters nog erg braaf om vandaag al terug te gaan.
  Moderator dinsdag 20 oktober 2020 @ 21:38:15 #102
236264 crew  capricia
pi_195754977
quote:
11s.gif Op dinsdag 20 oktober 2020 21:34 schreef Claudia_x het volgende:

[..]

Wil je nu zeggen dat er nog steeds n prinses in Griekenland zit?
Telegraaf..zou daar niet echt iets onder wedden. _O-
Definitely not CIA
  dinsdag 20 oktober 2020 @ 21:39:23 #103
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_195755000
quote:
5s.gif Op dinsdag 20 oktober 2020 21:27 schreef Steven_Stil het volgende:
Snap niet waarom ze niet gelijk langer zijn gebleven, maakt voor de publieke opinie toch niets meer uit.
Ze misten hun sjacherijnige papa :+
  dinsdag 20 oktober 2020 @ 21:39:47 #104
432997 Ven1972
Man met humor
pi_195755009
quote:
2s.gif Op dinsdag 20 oktober 2020 21:37 schreef Steven_Stil het volgende:

[..]

Zal me aan mijn reet roesten of die vol was, vind die dochters nog erg braaf om vandaag al terug te gaan.
Maar Amalia en Alexia treffen echt geen blaam wat mij betreft, maar hoofdschuldigen zijn Willem Alexander en premier Rutte.
Humor, serieus en vrolijk!
pi_195755127
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 oktober 2020 20:53 schreef Claudia_x het volgende:

[..]

In vakantieparken in eigen land. Je gaat ons toch niet wijsmaken dat dat een pretje is?
Landal heeft wel heerlijke huizen op de Veluwe. Groot, modern, sauna, omringd door bomen en natuur. Niks mis mee om lekker tot rust te komen.
Poetinsupporters staan aan de verkeerde kant van de geschiedenis
  dinsdag 20 oktober 2020 @ 22:03:46 #106
473584 Gretzl
Bij nader inzien altijd 8eraf
pi_195755399
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 oktober 2020 21:39 schreef Ven1972 het volgende:

[..]

Maar Amalia en Alexia treffen echt geen blaam wat mij betreft, maar hoofdschuldigen zijn Willem Alexander en premier Rutte.
Jep, A en A hoeven zich als minderjarigen nergens voor te verantwoorden. Ze zijn nog op de leeftijd dat ze verplicht mee moeten op vakantie. Ik kan me zo voorstellen dat de sfeer bij de familie Oranje Nassau op vrijdagavond na de landing niet optimaal was en dat ze voor dit compromis hebben gekozen, in de hoop dat niemand er lucht van zou krijgen.
Bloodbuzz Ohio: Geert wilde heel graag The National indelijk in de Top 2000 hebben | Top 2000-omissies (2000-nu) | Concert stats | Last.fm
Do whatever the TV tells us
Stay inside our rosy-minded fuzz
So worry not, all things are well
  dinsdag 20 oktober 2020 @ 22:09:19 #107
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_195755478
prinses Amalia komt thuis na vlucht uit Griekenland

Zittend op de achterbank, met een blauw mondkapje voor het grootste deel van haar gezicht, kon dinsdagavond niet veel worden gezegd over het humeur van prinses Amalia bij aankomst in Huis ten Bosch (zie foto onderin dit verhaal), maar misschien verraadde haar oogopslag toch iets.



https://www.telegraaf.nl/(...)ucht-uit-griekenland

Nog een bloed sjacherijnig :') _O- _O- _O-
  dinsdag 20 oktober 2020 @ 22:20:18 #108
432997 Ven1972
Man met humor
pi_195755671
Dat verklaart ook niet veel goeds namelijk...Maar Amalia e Alexia misten hun ouders wel erg nadat ze achtergelaten werden in Griekenland.
Humor, serieus en vrolijk!
  dinsdag 20 oktober 2020 @ 22:44:41 #109
372302 Revanches
Soeverein en onafhankelijk
pi_195756114
quote:
6s.gif Op dinsdag 20 oktober 2020 22:09 schreef ikweethetookniet het volgende:
prinses Amalia komt thuis na vlucht uit Griekenland

Zittend op de achterbank, met een blauw mondkapje voor het grootste deel van haar gezicht, kon dinsdagavond niet veel worden gezegd over het humeur van prinses Amalia bij aankomst in Huis ten Bosch (zie foto onderin dit verhaal), maar misschien verraadde haar oogopslag toch iets.

[ afbeelding ]

https://www.telegraaf.nl/(...)ucht-uit-griekenland

Nog een bloed sjacherijnig :') _O- _O- _O-
is premium, kan foto niet zien
And I am a weapon of massive consumption
And it's not my fault it's how I'm programmed to function
  dinsdag 20 oktober 2020 @ 22:59:13 #110
241690 kibo
Semper Fidelis
pi_195756397
quote:
6s.gif Op dinsdag 20 oktober 2020 21:15 schreef ikweethetookniet het volgende:
Er is zaterdag bewust gekozen om de twee prinsessen dinsdag te laten vliegen. Het is niet zo dat het vliegtuig vol zat op eerdere dagen.

:D

En nog meer

Tot vanavond zweeg de RVD over het feit dat het afbreken van de vakantie op dat moment slechts gold voor koning, koningin en een prinses. Dat het nieuws bekend is geworden omdat medepassagiers de prinsessen herkenden, doet vermoeden dat men ook niet van plan was hier zelf mee naar buiten te komen. Ook nu valt in kabinetskringen verrassing en verbazing te horen over het nieuws.

Naar verluidt volgt er in Den Haag een stevige evaluatie over het vakantiedrama. De vraag is of het paleis daar ook in wordt betrokken.

https://www.telegraaf.nl/(...)-weg-uit-griekenland

We zijn dus weer besodemieterd :(
Waarom zitten ze hier alle drie aan dezelfde kant bij het raam?
  dinsdag 20 oktober 2020 @ 23:01:09 #111
136343 BasEnAad
, die clown en die acrobaat!
pi_195756426
Ach ja, als AZ naar Itali mag vliegen voor een voetbalwedstrijd :')

[ Bericht 24% gewijzigd door BasEnAad op 20-10-2020 23:14:36 ]
pi_195756618
Wederom een hoop ophef om niets, laat die prinsessen toch lekker. Zijn we werkelijk nog net zo bekrompen als in de jaren tachtig dat we maar niet willen begrijpen dat de leden van het Koningshuis ook gewoon mensen zijn?
Op vrijdag 15 januari 2016 23:58 schreef Ajacied422 het volgende:
Feitelijk heeft Shreyas gewoon gelijk.
pi_195756700
De arme kleine prinses die wel direct terug moest vliegen, terwijl haar 2 oudere zussen in een Griekse villa met zwembad mochten achterblijven. Ik denk dat het flink gevlamd heeft in huize Oranje Nassau :D
pi_195756859
Al is de leugen nog zo klein, het koningshuis weet deze altijd erger te maken _O- 8)7
pi_195757113
Wat mij eigenlijk nog steeds het meest verbaasd is dat je twee kinderen ( jongeren ) achterlaat in Griekenland. Misschien niet de meest populaire keuze voor de kinderen maar zeker wel voor ons ouders is twee dochters meenemen en een ouder achterlaten met een dochter. Dus voor mij was het logischer geweest dat Amalia achterbleef met Maxima of ben ik nu gek...

Daarbij snap ik werkelijk niet waarom deze vraag niet bij al die journalisten is opgekomen. Ik heb twee dochters 14 en 17 jaar die thuis wonen, maar ik moet er echt niet aan denken dat ik beide dochters daar achterlaat zonder ouders. Mijn vrouw blijft dan gewoon achter samen met mijn dochter, geen discussie mogelijk. De nachtmerrie van elke vader....
  dinsdag 20 oktober 2020 @ 23:39:12 #116
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_195757127
Zojuist weer een item bij shownieuws en straks weer in het nos journaal

Iets met vlek en wrijven *O* _O-
  Moderator / Redactie FP + Sport dinsdag 20 oktober 2020 @ 23:40:18 #117
408813 crew  trein2000
pi_195757139
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 oktober 2020 23:37 schreef MakkieR het volgende:
Wat mij eigenlijk nog steeds het meest verbaasd is dat je twee kinderen ( jongeren ) achterlaat in Griekenland. Misschien niet de meest populaire keuze voor de kinderen maar zeker wel voor ons ouders is twee dochters meenemen en een ouder achterlaten met een dochter. Dus voor mij was het logischer geweest dat Amalia achterbleef met Maxima of ben ik nu gek...

Daarbij snap ik werkelijk niet waarom deze vraag niet bij al die journalisten is opgekomen. Ik heb twee dochters 14 en 17 jaar die thuis wonen, maar ik moet er echt niet denken dat ik beide dochters daar achterlaat zonder ouders. Mijn vrouw blijft dan gewoon achter samen met mijn dochter, geen discussie mogelijk. De nachtmerrie van elke vader....
Amalia is 17. Dat kan best een paar dagen in een eigen huis wat ze kennen en vaker komen. Lijkt me niet wezenlijk anders dan een paar daagjes appelhof. Bovendien waren ze natuurlijk niet alleen. Er zal best beveiliging bij zijn geweest (en wellicht ook nog wel wat meer personeel) dat lijkt me nog niet zo’n groot probleem
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
pi_195757155
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 oktober 2020 23:37 schreef MakkieR het volgende:
Wat mij eigenlijk nog steeds het meest verbaasd is dat je twee kinderen ( jongeren ) achterlaat in Griekenland. Misschien niet de meest populaire keuze voor de kinderen maar zeker wel voor ons ouders is twee dochters meenemen en een ouder achterlaten met een dochter. Dus voor mij was het logischer geweest dat Amalia achterbleef met Maxima of ben ik nu gek...

Daarbij snap ik werkelijk niet waarom deze vraag niet bij al die journalisten is opgekomen. Ik heb twee dochters 14 en 17 jaar die thuis wonen, maar ik moet er echt niet denken dat ik beide dochters daar achterlaat zonder ouders. Mijn vrouw blijft dan gewoon achter samen met mijn dochter, geen discussie mogelijk. De nachtmerrie van elke vader....
Ach, die hebben lekker security bij zich en kunnen lekker doen zonder ouders waar ze zin in hebben. En Willem en Maxima gunnen ze dat ook, zijn ook jong geweest.

En die mensen die ze dat niet gunnen, jammer dan maar. Ik kan ook griekenland als ik dat wil.
pi_195757161
quote:
6s.gif Op dinsdag 20 oktober 2020 23:39 schreef ikweethetookniet het volgende:
Zojuist weer een item bij shownieuws en straks weer in het nos journaal

Iets met vlek en wrijven *O* _O-
Ach ja, topmedia.
pi_195757162
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 oktober 2020 23:37 schreef MakkieR het volgende:
Wat mij eigenlijk nog steeds het meest verbaasd is dat je twee kinderen ( jongeren ) achterlaat in Griekenland. Misschien niet de meest populaire keuze voor de kinderen maar zeker wel voor ons ouders is twee dochters meenemen en een ouder achterlaten met een dochter. Dus voor mij was het logischer geweest dat Amalia achterbleef met Maxima of ben ik nu gek...

Daarbij snap ik werkelijk niet waarom deze vraag niet bij al die journalisten is opgekomen. Ik heb twee dochters 14 en 17 jaar die thuis wonen, maar ik moet er echt niet aan denken dat ik beide dochters daar achterlaat zonder ouders. Mijn vrouw blijft dan gewoon achter samen met mijn dochter, geen discussie mogelijk. De nachtmerrie van elke vader....
Als jij je kinderen achterlaat in Griekenland, dan zijn ze waarschijnlijk echt alleen in Griekenland. Hier is nog altijd beveiliging bij en waarschijnlijk ook ander personeel. Denk niet dat Maxima iedere avond in de keuken staat.
  dinsdag 20 oktober 2020 @ 23:43:34 #121
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_195757172
Rutte weer
Het is priv dat er twee dochters zijn achtergebleven :') :|W
pi_195757229
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 oktober 2020 23:40 schreef trein2000 het volgende:

[..]

Amalia is 17. Dat kan best een paar dagen in een eigen huis wat ze kennen en vaker komen. Lijkt me niet wezenlijk anders dan een paar daagjes appelhof. Bovendien waren ze natuurlijk niet alleen. Er zal best beveiliging bij zijn geweest (en wellicht ook nog wel wat meer personeel) dat lijkt me nog niet zo’n groot probleem
Dit is toch het principe dat elke ouder heeft. Natuurlijk er is beveiliging, maar de kinderen zijn ook veel meer doelwit dan andere kinderen van paparazzi of criminelen . En dan is er nog zoiets als visitekaartje/rolmodel helemaal de kroonprinses.

Voor mij als vader is dit onbespreekbaar ook al is ze 17 jaar. Als mijn dochter alleen op vakantie gaat met vriendinnen, dan spreken we dit van te voren af en bepalen we de regels wat wel mag en wat niet. Misschien ben ik dan streng, maar zolang mijn kinderen onder mijn dak leeft, bepaal ik nog steeds de regels. Dit zou ik dus nooit doen...

Bovendien vraag ik me af hoe de beeldvorming was geweest, als Maxima en Amalia waren achter gebleven, is dit beter uit te leggen aan het volk.
pi_195757286
quote:
6s.gif Op dinsdag 20 oktober 2020 23:43 schreef ikweethetookniet het volgende:
Rutte weer
Het is priv dat er twee dochters zijn achtergebleven :') :|W
Dat is het ook.
pi_195757330
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 oktober 2020 23:47 schreef MakkieR het volgende:

[..]

Als mijn dochter alleen op vakantie gaat met vriendinnen, dan spreken we dit van te voren af en bepalen we de regels wat wel mag en wat niet. Misschien ben ik dan streng, maar zolang mijn kinderen onder mijn dak leeft, bepaal ik nog steeds de regels.
Lijkt mij redelijk zinloos. Als je haar een beetje degelijk heb opgevoed, dan zullen excessen je bespaard blijven. Maar wat wil je afspreken? Maximaal 4 alcoholische drankjes? Ik denk niet dat ze het vijfde rondje overslaat. Geen seks met ongure types? Als zij zich daartoe geroepen voelt dat ze het toch wel.

Of verbied haar als een echte baas in huis om op vakantie te gaan of laat het los.
pi_195757491
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 oktober 2020 23:47 schreef MakkieR het volgende:

[..]

Dit is toch het principe dat elke ouder heeft. Natuurlijk er is beveiliging, maar de kinderen zijn ook veel meer doelwit dan andere kinderen van paparazzi of criminelen . En dan is er nog zoiets als visitekaartje/rolmodel helemaal de kroonprinses.

Voor mij als vader is dit onbespreekbaar ook al is ze 17 jaar. Als mijn dochter alleen op vakantie gaat met vriendinnen, dan spreken we dit van te voren af en bepalen we de regels wat wel mag en wat niet. Misschien ben ik dan streng, maar zolang mijn kinderen onder mijn dak leeft, bepaal ik nog steeds de regels. Dit zou ik dus nooit doen...

Bovendien vraag ik me af hoe de beeldvorming was geweest, als Maxima en Amalia waren achter gebleven, is dit beter uit te leggen aan het volk.
Streng weet ik niet, naef wel een beetje. Uiteraard bepaal jij de regels en zegt dochterlief dat ze gaat luisteren, maar uit het zicht van papa zal ze echt wel dingen doen tegen de afspraken in of waarvan jij dacht dat ze het nooit zou doen.

Is ook hartstikke gezond, jongeren horen op enige leeftijd (meisjes eerder) in opstand te komen tegen het ouderlijk gezag en op ontdekking te gaan, zodat ze zich kunnen losmaken en als volwassenen het 'nest' kunnen verlaten op weg naar een eigen leven.

Persoonlijk vind ik ook niet dat je een kind van 17, in dit geval de kroonprinses, zo kunt pushen in een voorbeeldrol.
Mag zij vanwege haar afkomst en mogelijk toekomstige rol geen kind meer zijn?
Wat mij betreft heeft ze pas echt een voorbeeldfunctie op het moment dat ze onze Koningin is.
pi_195757504
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 oktober 2020 23:57 schreef maan_man het volgende:

[..]

Lijkt mij redelijk zinloos. Als je haar een beetje degelijk heb opgevoed, dan zullen excessen je bespaard blijven. Maar wat wil je afspreken? Maximaal 4 alcoholische drankjes? Ik denk niet dat ze het vijfde rondje overslaat. Geen seks met ongure types? Als zij zich daartoe geroepen voelt dat ze het toch wel.

Of verbied haar als een echte baas in huis om op vakantie te gaan of laat het los.
Allereerst mijn dochters gaan niet alleen op vakantie en als ze gaan dan.. zou ik wel een aantal regels opstellen.
Je kent genoeg verhalen van loverboys en viezeriken dus daaraan zal ik ze nooit blootstellen. Als ze het huis uit zijn is het een ander verhaal. maar thuiswonend is het bij mij een ander verhaal. Ik voel dan verantwoordelijk voor mijn dochters veiligheid en nee dan gaan ze gewoon niet alleen op vakantie.
pi_195757528
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 00:16 schreef FYazz het volgende:

[..]

Streng weet ik niet, naef wel een beetje. Uiteraard bepaal jij de regels en zegt dochterlief dat ze gaat luisteren, maar uit het zicht van papa zal ze echt wel dingen doen tegen de afspraken in of waarvan jij dacht dat ze het nooit zou doen.

Is ook hartstikke gezond, jongeren horen op enige leeftijd (meisjes eerder) in opstand te komen tegen het ouderlijk gezag en op ontdekking te gaan, zodat ze zich kunnen losmaken en als volwassenen het 'nest' kunnen verlaten op weg naar een eigen leven.

Persoonlijk vind ik ook niet dat je een kind van 17, in dit geval de kroonprinses, zo kunt pushen in een voorbeeldrol.
Mag zij vanwege haar afkomst en mogelijk toekomstige rol geen kind meer zijn?
Wat mij betreft heeft ze pas echt een voorbeeldfunctie op het moment dat ze onze Koningin is.
Mijn dochters luisteren wel naar huisarrest hoor?
pi_195757545
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 00:18 schreef MakkieR het volgende:

[..]

Allereerst mijn dochters gaan niet alleen op vakantie en als ze gaan dan.. zou ik wel een aantal regels opstellen.
Je kent genoeg verhalen van loverboys en viezeriken dus daaraan zal ik ze nooit blootstellen. Als ze het huis uit zijn is het een ander verhaal. maar thuiswonend is het bij mij een ander verhaal. Ik voel dan verantwoordelijk voor mijn dochters veiligheid en nee dan gaan ze gewoon niet alleen op vakantie.
Hoe jij je dochters opvoedt moet je zelf weten, het is hier totaal off topic
pi_195757598
Die dochters hebben hun eigen bodyguards en personal assistents he |:(
pi_195757704
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 00:21 schreef MakkieR het volgende:

[..]

Mijn dochters luisteren wel naar huisarrest hoor?
Blijkbaar is dat zelfs voor jou een vraagteken :P
  woensdag 21 oktober 2020 @ 01:04:24 #131
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_195757926
quote:
3s.gif Op dinsdag 20 oktober 2020 23:52 schreef Steven_Stil het volgende:
Dat is het ook.
Nee dat is het niet

Rutte moest dit melden’
Premier Mark Rutte, verantwoordelijk voor het handelen en uitspraken van leden van het koninklijk huis, zal de Tweede Kamer uitleg moeten geven over de reislust van het koningspaar. Hij was op de hoogte van de vakantieplannen van de koning en koningin.

Privreizen van de koning vallen onder de ‘persoonlijke levenssfeer’, mits er genoeg rekening wordt gehouden met het ‘openbaar belang’. Als daarover twijfel ontstaat, is het aan de premier om dit aan te kaarten bij de koning, legde Rutte zondag uit.

De RVD laat weten verder geen mededelingen te doen. Tweede Kamerlid Joost Sneller van D66 twittert dat Rutte ‘het gewoon meteen had moeten melden’.

https://www.ad.nl/show/pr(...)jk-dossier~abfa1860/


Is dat duidelijk nu :?
  Moderator woensdag 21 oktober 2020 @ 01:49:40 #132
403652 crew  ChevyCaprice
F1-watcher
pi_195758113
Vreemd dat ze niet zo’n klein jetje hebben gecharterd zodat ze allemaal konden evacueren.
Gerieflijke groeten,
ChevyCaprice
Moderator DIG
Russell-supporter (LET'S GO GEORGE!)
  Moderator / Redactie FP + Sport woensdag 21 oktober 2020 @ 02:00:38 #133
408813 crew  trein2000
pi_195758144
quote:
1s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 01:49 schreef ChevyCaprice het volgende:
Vreemd dat ze niet zo’n klein jetje hebben gecharterd zodat ze allemaal konden evacueren.
Zoals de PH-GOV? :D
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
  Moderator woensdag 21 oktober 2020 @ 02:11:51 #134
403652 crew  ChevyCaprice
F1-watcher
pi_195758179
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 02:00 schreef trein2000 het volgende:

[..]

Zoals de PH-GOV? :D
Of gewoon zo’n kleine Cessna of Embraer. Staan daar vast wel een paar.
Gerieflijke groeten,
ChevyCaprice
Moderator DIG
Russell-supporter (LET'S GO GEORGE!)
  woensdag 21 oktober 2020 @ 02:12:45 #135
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_195758182
quote:
1s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 01:49 schreef ChevyCaprice het volgende:
Vreemd dat ze niet zo’n klein jetje hebben gecharterd zodat ze allemaal konden evacueren.
Nee hoor compleet logisch want die moeten ze zelf betalen en daar heeft meneer geen zin in

Ondertussen

Prinsessen Amalia en Alexia vanavond pas terug uit Griekenland: ‘Vervolg op pijnlijk dossier’

Amalia (16) en prinses Alexia (15) zijn vanavond rond 20.30 uur thuisgekomen. De oudste dochters van koning Willem-Alexander en koningin Mxima arriveerden per auto bij paleis Huis ten Bosch. De prinsessen moesten langer in Griekenland blijven omdat er niet genoeg vliegtickets waren voor het hele gezin, bevestigde een woordvoerder van de Rijksvoorlichtingsdienst aan deze site. Het koningspaar arriveerde zaterdagavond op paleis Huis ten Bosch. Dochter prinses Ariane was wel mee teruggereisd.

Royaltykenner Marc van der Linden zegt ‘verbijsterd’ te zijn over de hele gang van zaken. ,,Het dreigt helemaal uit de hand te lopen. Het zoveelste onnodige vervolg op een al pijnlijk dossier. Dit getuigt weer van een gebrek aan openheid.”

https://www.ad.nl/show/pr(...)jk-dossier~abfa1860/

En het blijft maar door etteren *O* _O-
  woensdag 21 oktober 2020 @ 02:31:59 #136
6845 Ringo
als een rollende steen
pi_195758229
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 oktober 2020 21:13 schreef Claudia_x het volgende:

Het werkt volkswoede in de hand. Ik snap het niet zo goed. Het is alsof de mensen van de NOS-redactie eigenlijk niet tot de meenstriem miedia willen horen en daarom maar dit soort suggestieve berichten produceren.
Ik weet niet hoe ze erachter zijn gekomen dat A&A later zijn teruggevlogen, maar dat bericht hebben ze natuurlijk eerst gecheckt bij de RVD. Die heeft dat vervolgens officieel bevestigd.

Dan kun je als NOS braaf nalepelen wat de RVD zegt en daarmee uit. Maar ook dan weet je zeker dat er mensen boos worden op jouw ‘staatsverslaggeving’, juist omdat je niet doorvraagt. Dan gaan er andere media (RTL, Telegraaf) met het nieuws aan de haal.
Dus hang je de serieuze journalist uit, stel je een aantal vervolgvragen, die geen van alle worden beantwoord, en geef je Kysia Hekster ( O+ ) de vloer om dat prime time duiding te geven in het journaal.

Het is de waan van de dag in optima forma en je zou soms willen dat het anders ging maar volgens mij heeft NOS hier gewoon gehandeld volgens het boekje.
He's simple, he's dumb, he's the pilot.
pi_195759970
twitter


_O-
Somebody that I used to know
pi_195759974
Wat is er met die derde van ze gebeurd? Per ongeluk vergeten?
Poetinsupporters staan aan de verkeerde kant van de geschiedenis
pi_195759978
En verder vind ik vooral dat journalisten het opblazen (MvdLinden, Evers). Kom op zeg, doe even niet zo dramatisch.
Somebody that I used to know
pi_195759984
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 08:21 schreef Nielsch het volgende:
Wat is er met die derde van ze gebeurd? Per ongeluk vergeten?
Die was al mee.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Somebody that I used to know
pi_195759988
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 00:18 schreef MakkieR het volgende:

[..]

Allereerst mijn dochters gaan niet alleen op vakantie en als ze gaan dan.. zou ik wel een aantal regels opstellen.
Je kent genoeg verhalen van loverboys en viezeriken dus daaraan zal ik ze nooit blootstellen. Als ze het huis uit zijn is het een ander verhaal. maar thuiswonend is het bij mij een ander verhaal. Ik voel dan verantwoordelijk voor mijn dochters veiligheid en nee dan gaan ze gewoon niet alleen op vakantie.
Denk niet dat die twee meiden de ongetwijfeld goedbewaakte villa zijn uitgeweest in die twee dagen. Denk dus niet dat loverboys heel veel kans hebben gehad.
Poetinsupporters staan aan de verkeerde kant van de geschiedenis
pi_195759993
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 08:22 schreef Postbus100 het volgende:

[..]

Die was al mee.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Haha ja, ik ook
Poetinsupporters staan aan de verkeerde kant van de geschiedenis
pi_195760968
Wat ik mij even afvraag:
quote:
Het regeringsvliegtuig, een Boeing 737, landde gistermiddag rond 17.15 uur Nederlandse tijd op het vliegveld van Athene.

https://www.gelderlander.(...)ij-met-mij~a2c825fb/
Vervolgens nog om 21:03 een bericht op de website van het koninklijk huis (https://www.koninklijkhui(...)teit-koningin-maxima). Aan dat bericht zal wel wat gespin en overleg vooraf zijn gegaan, dus het besluit is eerder genomen. Hoe lang heeft dat regeringsvliegtuig in Athene aan de grond gestaan. Hadden ze niet gewoon daarmee terug kunnen vliegen?

quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 00:18 schreef MakkieR het volgende:

[..]

Allereerst mijn dochters gaan niet alleen op vakantie en als ze gaan dan.. zou ik wel een aantal regels opstellen.
Je kent genoeg verhalen van loverboys en viezeriken dus daaraan zal ik ze nooit blootstellen. Als ze het huis uit zijn is het een ander verhaal. maar thuiswonend is het bij mij een ander verhaal. Ik voel dan verantwoordelijk voor mijn dochters veiligheid en nee dan gaan ze gewoon niet alleen op vakantie.
Niet echt on topic, maar ik wil het toch een beetje strijden voor de vrijheid van je dochters. Hoeveel meiden lopen een loverboy tegen het lief in en om huis, bijvoorbeeld op school en hoeveel op vakantie, denk je?

Tanja Groen, Nicole van den Hurk, Milica van Doorn, Marjo Winkens, Milly Boele, Marianne Vaatstra, Annouschka Weezenbeek en dat is meer een topje van de ijsberg. Als ik verder zoek dan zou de lijst veel langer worden en ook heb ik alle zonen zoals Nicky Verstappen buiten beschouwing gelaten. Allemaal kinderen waarbij de ouders zich vast ook verantwoordelijk hebben gevoeld voor hun veiligheid. Maar die meiden liepen een risico dat jouw dochters ook dagelijks lopen, namelijk sterven nabij huis ten gevolge van een misdrijf. Ik heb ook nog even een lijstje proberen te vinden van Nederlandse meiden die het leven hebben gelaten aan de costa's, maar ver ben ik niet gekomen.
pi_195760990
Wat een ophef om dit komkommernieuws _O-
  woensdag 21 oktober 2020 @ 09:56:35 #145
308499 Dven
Den Bolle Gaar
pi_195761054
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 00:18 schreef MakkieR het volgende:

[..]

Allereerst mijn dochters gaan niet alleen op vakantie en als ze gaan dan.. zou ik wel een aantal regels opstellen.
Je kent genoeg verhalen van loverboys en viezeriken dus daaraan zal ik ze nooit blootstellen. Als ze het huis uit zijn is het een ander verhaal. maar thuiswonend is het bij mij een ander verhaal. Ik voel dan verantwoordelijk voor mijn dochters veiligheid en nee dan gaan ze gewoon niet alleen op vakantie.
:')
"For the man sound of body and serene of mind, there is no such thing as bad weather; Every day has its beauty. And storms which whip the blood, do make it pulse more vigorously."
  woensdag 21 oktober 2020 @ 09:58:38 #146
478082 VoMy
Seksloos kutventje
pi_195761095
Ik ben 100% anti-monarchisch en daarom ben ik des te meer verbaasd over de ophef.
Uiteindelijk vormen Willem-Alexander, Maxima en de drie A's gewoon een gezin. Als die besluiten om naar Griekenland te gaan voor de herfstvakantie, dan kan dat. Als je dat een probleem vindt, dan had je ze maar geen 'koning' moeten maken.
pi_195761096
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 08:23 schreef Nielsch het volgende:

[..]

Denk niet dat die twee meiden de ongetwijfeld goedbewaakte villa zijn uitgeweest in die twee dagen. Denk dus niet dat loverboys heel veel kans hebben gehad.
Er zal inderdaad geen feta-vreter in de buurt zijn geweest met z’n tzatziki buks.
pi_195761167
Allemachtig is dit gezeur nog niet klaar. Een monarchie is toch te achterlijk voor woorden, maar blijkbaar willen we dat hier.
En dan moeilijk gaan zitten doen als een koning zich als een koning gedraagt :')
  woensdag 21 oktober 2020 @ 10:37:47 #149
341750 Piperidine
Is een baas(e).
pi_195761694
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 09:58 schreef VoMy het volgende:
Als je dat een probleem vindt, dan had je ze maar geen 'koning' moeten maken.
Daar kunnen wij vrij weinig aan doen :').
  woensdag 21 oktober 2020 @ 10:53:41 #150
49501 4-elements
Arrectis Auribus
pi_195761916
Snap die hele commotie niet. Het is niet verboden om naar het buitenland te gaan. Zat zelf ook tot afgelopen zondag in Itali. Kwam daar vorige week ook veel Nederlandse gezinnen tegen. En laat de koning nou ook een Nederlands gezin vormen. Laat 'm lekker op vakantie gaan met zijn puberdochters.
That's history. I say history because it happened in the past.
Murray Walker
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')