quote:Op zondag 2 augustus 2020 20:40 schreef IxOdysseus het volgende:
Hutspot. Gatverdamme wat een smerig oorlogsvoedsel is dat zeg.
dat is niet Neerlands !quote:Op zondag 2 augustus 2020 20:43 schreef HansCojona het volgende:
Gerookte paling
Gerookte makreel
Foe yong Hai
Foe foek you
Babi Panggang
JA!!quote:Op zondag 2 augustus 2020 21:31 schreef Themonk5 het volgende:
Frikandel. De uitvinder hadden ze echt moeten ophangen.
Zoveel lekkere Nederlandse gefrituurde snacks en dan kiezen sommigen voor een frikandel
En niks van kruiden in dat gehakt ook verderquote:Op zondag 2 augustus 2020 21:36 schreef IxOdysseus het volgende:
[..]
Wauw inderdaad nog zo eentje inderdaad
Hahahahaha ik was dat alweer vergetenquote:Op zondag 2 augustus 2020 21:38 schreef Marsenal het volgende:
Wat ik echt een smerige Nederlandse eetgewoonte vind is die Knorr Aromat of de Maggi smaakversterker die te pas en te onpas gebruikt wordt bij vooral de babyboomer-generatie.
quote:Op zondag 2 augustus 2020 21:38 schreef Marsenal het volgende:
Wat ik echt een smerige Nederlandse eetgewoonte vind is die Knorr Aromat of de Maggi smaakversterker die te pas en te onpas gebruikt wordt bij vooral de babyboomer-generatie.
Doe ik soms wel op een gekookt eitjequote:Op zondag 2 augustus 2020 21:38 schreef Marsenal het volgende:
Wat ik echt een smerige Nederlandse eetgewoonte vind is die Knorr Aromat of de Maggi smaakversterker die te pas en te onpas gebruikt wordt bij vooral de babyboomer-generatie.
Aromat is wel chillers op een zacht gekookt ei, man!quote:Op zondag 2 augustus 2020 21:38 schreef Marsenal het volgende:
Wat ik echt een smerige Nederlandse eetgewoonte vind is die Knorr Aromat of de Maggi smaakversterker die te pas en te onpas gebruikt wordt bij vooral de babyboomer-generatie.
Geen idee, zo ken ik het niet.quote:Op zondag 2 augustus 2020 21:38 schreef jerney het volgende:
[..]
En niks van kruiden in dat gehakt ook verder
Heb ik al gedaanquote:Op zondag 2 augustus 2020 21:46 schreef Notorious_Roy het volgende:
Mensen gaan nu wel te ver in dit topic. Als het je niet bevalt dan verhuis je maar naar België.
Beetje negatief doen over frikandellen.
Welke Nederlandse producten mis je?quote:
Oh marsepein miste ik nog jaquote:Op zondag 2 augustus 2020 21:41 schreef Karina het volgende:
Marsepein, spruitjes, zoute haring (zure lust ik wel), tuinbonen.
Collega'squote:Op zondag 2 augustus 2020 21:59 schreef Notorious_Roy het volgende:
[..]
Welke Nederlandse producten mis je?
Gedroogde vruchten?quote:Op zondag 2 augustus 2020 22:00 schreef Boca_Raton het volgende:
Hoe heten die gekleurde zachte stukjes die in kruidkoeken zitten?
Het is in ieder geval niet typisch Nederlands. Volgens mij komt dat uit Amerika.quote:Op zondag 2 augustus 2020 22:04 schreef Boca_Raton het volgende:
[..]
Nou, het heeft een speciale naam volgens mij.
Damn, ik weet precies wat je bedoeld. En dit is typisch zoiets dat ik MOETweten anders kan ik zo niet slapenquote:Op zondag 2 augustus 2020 22:00 schreef Boca_Raton het volgende:
Hoe heten die gekleurde zachte stukjes die in kruidkoeken zitten?
Bweuh die mogen ook wel op de lijst meteenquote:Op zondag 2 augustus 2020 22:06 schreef voetbalmanager2 het volgende:
[..]
Het is in ieder geval niet typisch Nederlands. Volgens mij komt dat uit Amerika.
Iets typisch Nederlands zijn bijvoorbeeld die rode en groene flubbertjes in olijven. Die vind je buiten Nederland nergens.
Nou, dat betwijfel ik, ik zal eens Googelen als ik de naam weet.quote:Op zondag 2 augustus 2020 22:06 schreef voetbalmanager2 het volgende:
[..]
Het is in ieder geval niet typisch Nederlands. Volgens mij komt dat uit Amerika.
Iets typisch Nederlands zijn bijvoorbeeld die rode en groene flubbertjes in olijven. Die vind je buiten Nederland nergens.
Dat vind ik juist een prachtige Nederlandse uitvinding. Supergoedkoop en supergezond en het smaakt ook oke.quote:Op zondag 2 augustus 2020 22:08 schreef jerney het volgende:
[..]
Bweuh die mogen ook wel op de lijst meteen
Ja! Volgens mij wel. Lust jij het?quote:Op zondag 2 augustus 2020 22:07 schreef Sunshine1982 het volgende:
[..]
Damn, ik weet precies wat je bedoeld. En dit is typisch zoiets dat ik MOETweten anders kan ik zo niet slapen
Edit: heet het geen sukade?
Op zich wel ja. Maar ik eet het niet zo vaakquote:Op zondag 2 augustus 2020 22:10 schreef Boca_Raton het volgende:
[..]
Ja! Volgens mij wel. Lust jij het?
Je hebt gelijk. Sukade komt meestal uit Porto Rico.quote:Op zondag 2 augustus 2020 22:06 schreef voetbalmanager2 het volgende:
[..]
Het is in ieder geval niet typisch Nederlands. Volgens mij komt dat uit Amerika.
Weer wat geleerdquote:Op zondag 2 augustus 2020 22:13 schreef Boca_Raton het volgende:
[..]
Je hebt gelijk. Sukade komt meestal uit Porto Rico.
Negerzoenen bedoel je neem ik aan.quote:Op zondag 2 augustus 2020 22:13 schreef Themonk5 het volgende:
Dat zoenen nog niet gepost zijn...
[ afbeelding ]
Zitten ook altijd in kerststolquote:Op zondag 2 augustus 2020 22:04 schreef Boca_Raton het volgende:
[..]
Nou, het heeft een speciale naam volgens mij.
Ik ben wat gevoelig aan textuurquote:Op zondag 2 augustus 2020 22:09 schreef voetbalmanager2 het volgende:
[..]
Dat vind ik juist een prachtige Nederlandse uitvinding. Supergoedkoop en supergezond en het smaakt ook oke.
Die voelen zó vies aan in je mondquote:Op zondag 2 augustus 2020 22:13 schreef Themonk5 het volgende:
Dat zoenen nog niet gepost zijn...
[ afbeelding ]
Dan ben je sowieso geen grote fan van olijven gok ik.quote:
Tegenwoordig wel hoorquote:Op zondag 2 augustus 2020 22:16 schreef voetbalmanager2 het volgende:
[..]
Dan ben je sowieso geen grote fan van olijven gok ik.
Blote billetjes in het gras? Wasda?quote:Op zondag 2 augustus 2020 22:28 schreef robijnwasverzachter het volgende:
Blote billetjes in het gras
Witlof met ham en kaas uit de oven
Gekookte spruitjes
Een stamppot met gekookte aardappelen, witte bonen en snijbonenquote:Op zondag 2 augustus 2020 22:29 schreef Sunshine1982 het volgende:
[..]
Blote billetjes in het gras? Wasda?
nooit gegeten, maar die zien er wel smerig uit ja.quote:
Why?quote:Op zondag 2 augustus 2020 22:33 schreef robijnwasverzachter het volgende:
[..]
Een stamppot met gekookte aardappelen, witte bonen en snijbonen
Over witte bonen gesproken, witte bonen in tomatensaus. Gadverdamme wat ranzig. Maar dat is niet typisch Hollands toch?quote:Op zondag 2 augustus 2020 22:33 schreef robijnwasverzachter het volgende:
[..]
Een stamppot met gekookte aardappelen, witte bonen en snijbonen
Zal @roos94 wel zijn geweest danquote:Op zondag 2 augustus 2020 22:34 schreef fespo het volgende:
[..]
nooit gegeten, maar die zien er wel smerig uit ja.
stonden vorige week nog in een lekkere koekjes topic
Brits geloof ik.quote:Op zondag 2 augustus 2020 22:35 schreef Sunshine1982 het volgende:
[..]
Over witte bonen gesproken, witte bonen in tomatensaus. Gadverdamme wat ranzig. Maar dat is niet typisch Hollands toch?
quote:Op zondag 2 augustus 2020 21:41 schreef rosalinde93 het volgende:
[..]
Doe ik soms wel op een gekookt eitje
Dit maakt me wel nieuwsgierigquote:Op zondag 2 augustus 2020 21:43 schreef RickoKun het volgende:
[..]
Aromat is wel chillers op een zacht gekookt ei, man!
Eigenlijk heel typisch dat de Neerlandsche huisvrouw stopte met het groente tot snot koken precies toen ze die snijbonen door de puree gingen doen. Wat een raar gerecht was dat zegquote:Op zondag 2 augustus 2020 22:33 schreef robijnwasverzachter het volgende:
[..]
Een stamppot met gekookte aardappelen, witte bonen en snijbonen
Als je er een hele hoop andere dingen bij smijt, kan het wel ok zijn.quote:Op zondag 2 augustus 2020 22:35 schreef Sunshine1982 het volgende:
[..]
Over witte bonen gesproken, witte bonen in tomatensaus. Gadverdamme wat ranzig. Maar dat is niet typisch Hollands toch?
quote:Op zondag 2 augustus 2020 22:47 schreef Marsenal het volgende:
[..]
Eigenlijk heel typisch dat de Neerlandsche huisvrouw stopte met het groente tot snot koken precies toen ze die snijbonen door de puree gingen doen. Wat een raar gerecht was dat zeg
Pro tip: strooi er wat pul biber overheen. Kan je dan echt niet smakeloos noemen, zeker niet met een goede stoofpot erbij.quote:
Dude!quote:Op zondag 2 augustus 2020 20:55 schreef MichaelScott het volgende:
Zure zult: smaak is nog wel okee, maar die structuur
#Trotsquote:Op zondag 2 augustus 2020 22:36 schreef Hyaenidae het volgende:
[..]
Zal @:roos94 wel zijn geweest dan
Met een half uitgedroogd blokje kaas erbij.quote:Op maandag 3 augustus 2020 05:50 schreef roos94 het volgende:
Die smerige plakken worst die je op verjaardag krijgt
Die lekker warm en zweterig is gewordenquote:Op maandag 3 augustus 2020 06:21 schreef Eightyone het volgende:
[..]
Met een half uitgedroogd blokje kaas erbij.
@Zipportal koeientietquote:Op maandag 3 augustus 2020 06:29 schreef Nine. het volgende:
Hutspot, boerenkoolstamppot, zuurkoolstamppot, rode kool, snert, slavinken, rundervinken, zure haring, bloedworst (maar dat is niet typisch Nederlands volgens mij), oliebollen, appelflappen, balkenbrij, bieten, worstenbroodjes, hete bliksem, zure zult, vlaai, lammetjespap, kapsalon, watergruwel, pepernoten, rijstebrij, taai taai, uierboord...
Dit dus, al dat kinderachtige gedoe hier met "dat lust ik niet"quote:Op maandag 3 augustus 2020 06:41 schreef 111210 het volgende:
verder lust ik alles van haring tot balkenbrij, spruiten of wat dan ook.
Ben nu eigenlijk wel nieuwsgierig geworden.quote:Op zondag 2 augustus 2020 21:38 schreef Marsenal het volgende:
Wat ik echt een smerige Nederlandse eetgewoonte vind is die Knorr Aromat of de Maggi smaakversterker die te pas en te onpas gebruikt wordt bij vooral de babyboomer-generatie.
Duidelijk nog nooit in Zwitserland geweestquote:Op zondag 2 augustus 2020 21:38 schreef Marsenal het volgende:
Wat ik echt een smerige Nederlandse eetgewoonte vind is die Knorr Aromat of de Maggi smaakversterker die te pas en te onpas gebruikt wordt bij vooral de babyboomer-generatie.
Ga voor de grap eens naar West-Friesland tijdens het oogstseizoen van koolquote:Op dinsdag 4 augustus 2020 13:23 schreef puddingman het volgende:
Kapotgekookte bloemkool die je halve wijk vergast geprakt met vloeibaar geworden aardappels en aangemaakte “saus” uit een zakje om het binnen te houden. Laat staan dat je daar nog een klodder fritessaus doorheen doet...
Wauw. Je lust enkel indisch eten hequote:Op maandag 3 augustus 2020 06:29 schreef Nine. het volgende:
Hutspot, boerenkoolstamppot, zuurkoolstamppot, rode kool, snert, slavinken, rundervinken, zure haring, bloedworst (maar dat is niet typisch Nederlands volgens mij), oliebollen, appelflappen, balkenbrij, bieten, worstenbroodjes, hete bliksem, zure zult, vlaai, lammetjespap, kapsalon, watergruwel, pepernoten, rijstebrij, taai taai, uierboord...
Nee, liever Mexicaans/Spaans. Maar goed, dat jij nou een kaaskop bent die dat soort meuk lekker vindtquote:
Ik vind bijna alles lekker. Oerhollandse pot dus ook.quote:Op dinsdag 4 augustus 2020 13:52 schreef Nine. het volgende:
[..]
Nee, liever Mexicaans/Spaans. Maar goed, dat jij nou een kaaskop bent die dat soort meuk lekker vindt
Frikandel, man ik zou nooit meer zonder kunnenquote:Op zondag 2 augustus 2020 21:31 schreef Themonk5 het volgende:
Frikandel. De uitvinder hadden ze echt moeten ophangen.
Zoveel lekkere Nederlandse gefrituurde snacks en dan kiezen sommigen voor een frikandel
Oh dat wist ik echt niet inderdaadquote:Op dinsdag 4 augustus 2020 13:12 schreef Puntenjager het volgende:
[..]
Duidelijk nog nooit in Zwitserland geweest
Daar kun je het letterlijk in kiloverpakkingen kopen. Het komt ook uit Zwitserland.
Dit. Werkelijk ieder recept kan je hiermee om zeep helpen.quote:Op woensdag 5 augustus 2020 11:21 schreef junkiesietze het volgende:
Bloemkoolrijst, welke mongool heeft dat uitgevonden
Het is denk ik een healthfood uitvinding wegens minder calorieën. Gister toevalig een bakje in de aanbieding opgepakt en weer teruggelegd. Ik ga geen 2,99 betalen voor een stronkje fijngesndeden bloemkool.quote:Op woensdag 5 augustus 2020 11:54 schreef JochemSjakie het volgende:
[..]
Dit. Werkelijk ieder recept kan je hiermee om zeep helpen.
Echt chinees voedsel bij chinese families thuis is smerig. Ze vermengen altijd alles met gember.quote:Op dinsdag 4 augustus 2020 14:14 schreef pferdfahrer het volgende:
Al het Nederlands voedsel is ranzig en ze zijn nog in de tijd blijven hangen dat bloembollen eten normaal was.
Aziatische, Perzische, Oosterse en Zuid Europese keuken zijn god.
Neger alsjeblieft.quote:Op zondag 2 augustus 2020 22:13 schreef Themonk5 het volgende:
Dat zoenen nog niet gepost zijn...
[ afbeelding ]
Hier kun je mij voor wakker makdnquote:Op donderdag 6 augustus 2020 18:54 schreef Flitskikker het volgende:
[..]
https://nl.wikipedia.org/wiki/Amandelspijs
Dit?
Nee, dat is juist heerlijk, ik bedoelde sukade.quote:Op donderdag 6 augustus 2020 18:54 schreef Flitskikker het volgende:
[..]
https://nl.wikipedia.org/wiki/Amandelspijs
Dit?
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |