Nee zo dom ben ik niet Er zit vast ook een flyertje bij, en anders was ik wel op onderzoek uitgegaan Dat soort dingen krijg je nooit automagischquote:Op zaterdag 1 augustus 2020 22:46 schreef Redefine het volgende:
[..]
Ik zei het ook meer, omdat de meeste klanten in de winkel nooit snapten dat het een actie van de leverancier (in dit geval Nespresso) was. En er dus niks gebeurde als ze zelf niks deden
Uiteraard. Al heb je wel weer merken die er een andere naam er voor bedenken. Waarbij het een no-frost lijkt, terwijl het een low-frost is....quote:Op zaterdag 1 augustus 2020 22:45 schreef Meke het volgende:
[..]
Ja en verkopers die zeggen dat low-frost ook no-frost is DAT IS NIET ZO
Nee. Nou ja, tenzij het van de winkel zelf is. Maar dan krijg je die meestal er automatisch bij. Althans zo gaat dat bij ons.quote:Op zaterdag 1 augustus 2020 22:46 schreef Meke het volgende:
[..]
Nee zo dom ben ik niet Er zit vast ook een flyertje bij, en anders was ik wel op onderzoek uitgegaan Dat soort dingen krijg je nooit automagisch
Compleet losgeslagenquote:Op zaterdag 1 augustus 2020 22:45 schreef Strani het volgende:
Zo, twee koffie's, een cola zero en een fanta limon achter de huig; deze jongen kan er weer even tegenaan.
Dat soort merken moet je gewoon niet meer verkopen Wij noemen ze braaf no-frost en low-frost. Of niks, maar dan is het low-frostquote:Op zaterdag 1 augustus 2020 22:47 schreef Redefine het volgende:
[..]
Uiteraard. Al heb je wel weer merken die er een andere naam er voor bedenken. Waarbij het een no-frost lijkt, terwijl het een low-frost is....
Je vergeet nog: twee Corona gevallen erbij en deze jongen kan er voorlopig in quarantaine tegenaan.quote:Op zaterdag 1 augustus 2020 22:45 schreef Strani het volgende:
Zo, twee koffie's, een cola zero en een fanta limon achter de huig; deze jongen kan er weer even tegenaan.
Ja, dat is waarquote:Op zaterdag 1 augustus 2020 22:47 schreef Redefine het volgende:
[..]
Nee. Nou ja, tenzij het van de winkel zelf is. Maar dan krijg je die meestal er automatisch bij. Althans zo gaat dat bij ons.
Ohquote:Op zaterdag 1 augustus 2020 22:44 schreef Meke het volgende:
[..]
Oh dit is mijn dagelijks werk! Heb je zo'n gootje achterin dat je kunt ontstoppen? En wellicht is er ergens je deurrubber niet goed? Dat kun je testen door een zaklamp in je koelkast te leggen en dan de rest van je lampen uit te doen. Als je deur goed sluit blijft het donker, en anders kun je precies zien waar het deurrubber niet goed aansluit. Je kunt dan proberen het met een föhn te verwarmen en dan om te vormen
Wij werken daarvoor niet een extern bedrijf Dat doen we alleen voor de telecomabonnementen en de fotoservicequote:Op zaterdag 1 augustus 2020 22:48 schreef Meke het volgende:
[..]
Ja, dat is waar
Bij ons zijn alle acties van onszelf, maar wel door een extern bedrijf, dat is ook handig
Was prima! Ja, meer dan genoeg ruimte om ons heen ook. Ik begreep een paar dagen geleden al dat de nieuwe haard in een café in de oudere kern van deze gemeente is (ik woon in de strandkern, zogezegd) en al onder controle is, dus ik kon weer terug naar 'normaal' protocolquote:Op zaterdag 1 augustus 2020 22:46 schreef Meke het volgende:
[..]
Zo zo, party hard
Hoe was het in het café? Omdat je ook dacht misschien niet meer te gaan? Voelde het nu wel fijn?
Als alle retailers dat nou eens gezamenlijk gaan doen, zou het mooi zijnquote:Op zaterdag 1 augustus 2020 22:48 schreef Meke het volgende:
[..]
Dat soort merken moet je gewoon niet meer verkopen Wij noemen ze braaf no-frost en low-frost. Of niks, maar dan is het low-frost
Ja dat mag op zich ook wel En zeker met warme dagen moet hij hard werken dus is het ook wel logisch dat er meer vocht ontstaat op de achterwand! En sowieso nooit eten tegen de achterwand aanzetten. En als je veel open verpakkingen ofzo hebt (vooral met vocht), krijg je ook meer condensquote:Op zaterdag 1 augustus 2020 22:49 schreef Cee het volgende:
[..]
Oh
Ik ga eens checken.
Ik heb nog niet zo lang geleden mijn gootje schoongemaakt (waarom klinkt alles wat ik typ zo dubbelzinnig). Deur sluit goed, verder doet het zijn werk maar het ding is ook wel 16 jaar oud en niet zo energiezuinig meer.
Zodra de koelkast een beetje vol staat (niet propvol) met eten komen de druppels aan de achterzijde en ontstaat er onderin het koelgedeelte ijsvorming, met name onder de groentelades. En er in. Ik ga nu de zaklampcheck doen, SPANNEND.
Ojaquote:Op zaterdag 1 augustus 2020 22:49 schreef Redefine het volgende:
[..]
Wij werken daarvoor niet een extern bedrijf Dat doen we alleen voor de telecomabonnementen en de fotoservice
Zo, lekker stuiteren de hele nacht.quote:Op zaterdag 1 augustus 2020 22:45 schreef Strani het volgende:
Zo, twee koffie's, een cola zero en een fanta limon achter de huig; deze jongen kan er weer even tegenaan.
Een koelkast van zestien jaar oud is ook al erg oud, dus dan loopt die ook wel een beetje op zijn laatste benen. Enige wat je nog kan doen is je koelkast uitzetten, 24 uur uit laten staan. Alle vocht opdrogen. En daarna weer aanzetten, dan heb je kans dat die het (een tijdje) weer goed doet.quote:Op zaterdag 1 augustus 2020 22:49 schreef Cee het volgende:
[..]
Oh
Ik ga eens checken.
Ik heb nog niet zo lang geleden mijn gootje schoongemaakt (waarom klinkt alles wat ik typ zo dubbelzinnig). Deur sluit goed, verder doet het zijn werk maar het ding is ook wel 16 jaar oud en niet zo energiezuinig meer.
Zodra de koelkast een beetje vol staat (niet propvol) met eten komen de druppels aan de achterzijde en ontstaat er onderin het koelgedeelte ijsvorming, met name onder de groentelades. En er in. Ik ga nu de zaklampcheck doen, SPANNEND.
Ahh dat is fijnquote:Op zaterdag 1 augustus 2020 22:50 schreef Strani het volgende:
[..]
Was prima! Ja, meer dan genoeg ruimte om ons heen ook. Ik begreep een paar dagen geleden al dat de nieuwe haard in een café in de oudere kern van deze gemeente is (ik woon in de strandkern, zogezegd) en al onder controle is, dus ik kon weer terug naar 'normaal' protocol
Ja, ik zet al mijn eten ook uit voorzorg vooraan (vandaar dat het snel vol staat). Oh ja en temperatuur staat ook op zijn hoogst (dus niet op zijn koudst).quote:Op zaterdag 1 augustus 2020 22:51 schreef Meke het volgende:
[..]
Ja dat mag op zich ook wel En zeker met warme dagen moet hij hard werken dus is het ook wel logisch dat er meer vocht ontstaat op de achterwand! En sowieso nooit eten tegen de achterwand aanzetten. En als je veel open verpakkingen ofzo hebt (vooral met vocht), krijg je ook meer condens
Wij doen niet aan laptops Maar ik snap dat dat frustrerend is met mensen die er weinig van snappenquote:Op zaterdag 1 augustus 2020 22:51 schreef Redefine het volgende:
[..]
Als alle retailers dat nou eens gezamenlijk gaan doen, zou het mooi zijn
En dan gelijk ook maar allemaal stoppen met Windows pc's verkopen waar niet minimaal een i3 zit, dan is de wereld daar ook beter door af. Oké dan kost een Windows pc wel weer minstens 429 (soms 399), maar dan wordt dat ook weer normaal zoals vroeger.
Zijn dat niet twee verschillende soorten bananen?quote:Op zaterdag 1 augustus 2020 22:53 schreef Cee het volgende:
[..]
Zo, lekker stuiteren de hele nacht.
Stranos, waarom heb ik 160 dagen lang van Duolingo geleerd dat bananen bananas zijn en moet ik vandaag ineens leren dat het ook plátanas zijn? Wat is dit voor idioterie?
Ik raad aan je temperatuur juist niet op zijn hoogst te zetten, maar eerder op een middenstand. Of als je graden kunt kiezen, vier of vijf graden.quote:Op zaterdag 1 augustus 2020 22:55 schreef Cee het volgende:
[..]
Ja, ik zet al mijn eten ook uit voorzorg vooraan (vandaar dat het snel vol staat). Oh ja en temperatuur staat ook op zijn hoogst (dus niet op zijn koudst).
Ik heb een latop en een pc. De pc gebruik ik amper, want is traag en toen vorig jaar check-up bij computerzaak laten doen en ze zeiden dat de harde schijf niet helemaal goed deed. Ik ben dus aan het wachten of die ermee ophoudt en dan ga ik nadenken of ik hem ga vervangen.quote:Op zaterdag 1 augustus 2020 22:55 schreef Meke het volgende:
[..]
Wij doen niet aan laptops Maar ik snap dat dat frustrerend is met mensen die er weinig van snappen
Kijk, nog meer overtuiging, is mooi.quote:Op zaterdag 1 augustus 2020 22:53 schreef Redefine het volgende:
[..]
Een koelkast van zestien jaar oud is ook al erg oud, dus dan loopt die ook wel een beetje op zijn laatste benen. Enige wat je nog kan doen is je koelkast uitzetten, 24 uur uit laten staan. Alle vocht opdrogen. En daarna weer aanzetten, dan heb je kans dat die het (een tijdje) weer goed doet.
Maar gezien de leeftijd van je koelkast, raad ik je aan om te kijken voor een nieuwe. Een koelkast uit die tijd en van die leeftijd verbruikt gigantisch veel energie. Daar kun je met gemak tientallen euro's mee besparen op energie per jaar met een nieuwe.
Ik heb er gelukkig geen last meer van, omdat ik niet meer in de verkoop zit. Maar in algemene zin is het wel nog steeds stom. Vroeger was het normaal dat een pc 450 euro koste ongeveer. En dan had je ook gelijk wel iets degelijks.quote:Op zaterdag 1 augustus 2020 22:55 schreef Meke het volgende:
[..]
Wij doen niet aan laptops Maar ik snap dat dat frustrerend is met mensen die er weinig van snappen
Nee precies, en dat soort dingenquote:Op zaterdag 1 augustus 2020 22:55 schreef Cee het volgende:
[..]
Ja, ik zet al mijn eten ook uit voorzorg vooraan (vandaar dat het snel vol staat). Oh ja en temperatuur staat ook op zijn hoogst (dus niet op zijn koudst).
Wel fijn dat jullie precies dezelfde tips geven als wijquote:Op zaterdag 1 augustus 2020 22:57 schreef Redefine het volgende:
[..]
Ik raad aan je temperatuur juist niet op zijn hoogst te zetten, maar eerder op een middenstand. Of als je graden kunt kiezen, vier of vijf graden.
En overigens nog een punt. Als je koelkast heel vol staat is dat beter, dan hoeft je koelkast minder hard te werken.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |