abonnement Unibet Coolblue
pi_193754390

Veronica Inside is een voetbalprogramma dat op maandag en vrijdag op Veronica wordt uitgezonden, tussen 20:30 en 22:30. Het is een journalistiek hoogstaand programma waarin wedstrijden worden geanalyseerd, transfers worden besproken en de nodige rullevante anekdotes worden opgehaald. Veronica Inside staat erom bekend altijd met respect over spelers, trainers en andere dorpsidioten uit de voetballerij te praten, dit in tegenstelling tot Studio Voetbal. In 2011 werden ze na tien jaar hard werken beloond met de hoogst haalbare TV-prijs in Nederland, een gouden cockring. Het programma wordt gesponsord, maar hier merk je nagenoeg niets van.

Deze OP wordt mede mogelijk gemaakt door Bavaria Bier, Toto & John de Mol.

Hoofdrolspelers



Figuranten




Voorzitter van de fanclub en erelid van het topic



Onderdelen
Toto
De Toto wordt door Johan iedere vrijdaguitzending ingevuld tijdens het laatste kwartier, en vervolgens vullen duizenden kijkers hem in, exact het tegenovergestelde van wat Johan zegt. Maandag komt Genee terug op de resultaten, indien Johan alles goed heeft krijg hij sigaren en een kus van Escha, dit is echter nog maar een keer in de geschiedenis voorgekomen. Hij heeft wel één keer meer de Toto gewonnen dan Genee. Tegenwoordig doen ook van der Gijp en Genee mee om geld in te zamelen voor de afgebrande kantine van een amateurclub uit de provincie of nieuwe palen bij de lokale palendansvereniging.

Danny Vera
Iedere week neemt Danny Vera de moedige taak op zich om een klassieker te coveren, en dit zo goed mogelijk te doen. Zelden faalt hij hierin. Wat heeft die man een stem, en wat is die band goed. Geen wonder dat hij een nummer één hit gehad heeft in Turkije en in de flop2000 stond met Rollerkooster. Soms staat er in plaats van Danny één of andere ouwelullenband een kuntrie- of bloesnummer van zes minuten te spelen met dank aan ome Johan.

Het programma van Fox Sports
Iedere week staat er een verslaggever van Fox Sports (voorheen Eredivisie Live) klaar om te vertellen wat er op het programma staat. Zelfs als de lamme tegen de blinde speelt is de verslaggever verplicht om de wedstrijd aan te duiden met de term: "de topper". Daarna zien we een snel gemonteerd filmpje met muziek (woo oh oh ohh) en knotsgekke beelden van het afgelopen voetbalweekend. Om 19.00 uur ziet u Jan Boskamp op Joke Bruijs, exclusief op Fox Sports.

Bavaria Zocial
Fragmenten van de amateurvelden in de categorie funny videos waar niemand om moet lachen.
Zo. - Marcel van Roosmalen.

Rullevante links
Het VI-woordenboek
Bingokaarten van Johan, Wilfred, René en Boskamp
Oliver's kanaaltje met legendarische fragmenten
Sigaarblogcom met het laatste nieuws, MP4-linkjes en diepte-interviews met Escha.
Voetbal International GIFs (waarschuwing: modemkiller)
De oude OP, voor de nostalgici onder ons.
Het 1000ste topic, een mijlpaal voor ons VI Hooligans
Derksen & ..., topic voor het tv-programma waarin Johan voetbalpursenelleties interviewt.
Uitzending Uitgesteld, mocht u de aflevering gemist hebben.

In memoriam
Graag herdenken wij deze ex-figuranten die ooit rullevant waren voor Veronica Inside (ooit bekend als Voetbal Inside, Voetbal International en Voetbal Insite), maar helaas het felbevochten gevecht om in de OP te komen verloren: Aad de Mos, Willem van Hanegem, Erik Dijkstra, Wouter Bos, Gerald Vanenburg, Jan-Jood van Gangelen, Marc van Hintum, Raoul Heertje, Mattijs 'Graydonmannetje' Manders, Manolevje, Royston Drenthe, Demen Bülbül, Jan 'gladjanus' Kooiemans, Sepp Blatter, Diego Maradona, Huub Stevens, Berdien de barmeid, de Kantineheld (Tibbe!), Knipping & van Duren, Thijs Slegers, Krabby, Simon Zwartkruis, Peter Wekking, Stef de Bont, Taco van der V., Tom Egbers, Emilio Schelvecchio, Sierd de Vos, Zanger Rinus, Dickie Advocaat, Tommie Beugelsdijk, de vermakelijke hork, Koos Tompé, Barney, Michael van Gerwen, Joop Munsterman, John van Lottum, John Williams, Sylvana Simons, Arie Boomsma, Ruud Terzijde, Jelle Brandt Cortius, Bo van Spilbeeck, Casper van Eijck, de Gamma dug-out, Amstel bier, Hugo Borst, DJ Jan, het Soundboard van Genee, Roelof Luinge, Henk de Haan, Prem, Tijl Beckand, Maurice de Hont, de Witte Chinees, Simon Zijlemans, Joep van NAC tv, Aletha Leidelmeijer, Fresia, de stagiair achter de knopjes, de floormanager, de Voetbal Inside app, Peter Rudolf de Vries, Dennis Schouten, R. Wiebel, Niko Bellic uit New York, Directeurtje, Barbara Barend, Toine from Pepperstreets, Jean-Marie Pfaff, Steve McClaren, Andy van der Meijde, Michel van Egmond, Recep Tayyip Erdoğan, Fernando Ricksen, Sir Alex Ferguson, Koert Westerman, Mario Been, Louis van Gaal, ´eljko Petrović, French Corner, Bert van Marwijk, Cor Pot, Sjaak Swart, Frans Bauer, Hans van Breukelen, Rudi Dil, Eva Braun, George Baker, Man bijt Hond, Lellebel, Jandino, Humberto Tan, Bart Nolles, de UEFA Europa League, Gerard Joling, Patricia Paay, Kees Jansma, Jack van Gelder, Koning Toto, Sjeik Telmachientje, Harry Vermeegen, Jaap Stam, Marco 'Sieg Heil' van Basten, Celine, de sidekicks van Genee, Jan Mulder, Ronald Koeman, Ronald Waterreus, Mark van Bommel, Jan van Halst, Frank en Ronald de Boer, Willy en René van de Kerkhof, Ron Jans, Chris Woerts, Hans Kraay sr., Johan Cruijff, Jules Deelder en RTL7.









Het ligt aan de instanties zelf
pi_193754394
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 16:39 schreef Poefbank het volgende:

[..]

Arie zet het programma en zijn kijkers weg als racisten en homofoob. Als je dan gaat oproepen om als bedrijf je hiermee te willen identificeren, en zodoende de boel probeert te boycotten, dan ga je inspelen op de woede van een aantal minderheden die de hele discussie kapen die zichzelf als absolute slachtoffer te profileren. Dat maakt Arie gevaarlijk voor de samenleving.
En wie of wat maakt dan Arie's mening zo "heilig"?
Dat zijn toch ook keuzes of je het ermee eens bent of niet?
Waarom is de vrijheid van meningsuiting bij Arie gevaarlijker dan die van Johan Derksen?
Omschrijf eens het "kapen van de discussie"?
Alles wat jij Arie in de schoenen schuift kun je net zo goed in de schoenen van Johan schuiven.
Bedrijven zijn toch geen watjes? Die kunnen toch zelf wel een afweging maken, met of zonder één of andere Arie?
Meningen veranderen. Met of zonder Arie. Ook bij die bedrijven. En die bedrijven nemen beslissingen. Net als die voetballers.
Je kunt beter één kaars opsteken dan duizend maal de duisternis vervloeken.
pi_193754397
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 16:46 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

Genee is vervangbaar.
Jan Mulder? ;)
pi_193754398
Er zijn zinnen waarvan ik niet had verwacht dat ik ze nog eens zonder ironie op zou schrijven, zoals deze: dat was een interessante uitzending van Veronica Inside, maandagavond. Aanvankelijk leek het er trouwens niet op. Johan Derksen, sinds een week opgejaagd door kritiek en boycots na een vergelijking van rapper Akwasi en Zwarte Piet, begon met een mededeling. „Ik maak geen excuses, ik trek niet het boetekleed aan.” In plaats daarvan was Derksen gewoon in harnas gekomen.

Dat de (reclameloze) uitzending toch de moeite waard werd, kwam door de aanwezigheid van strafrechtadvocate Natacha Harlequin. De programmamakers hadden ingezien dat hun gebruikelijke recept van boutades en voetbalbabbels nu niet zou volstaan. Dit weekend waren presentator Wilfred Genee („Wij zijn een programma van amusement en lichtheid”) en stamgast René van der Gijp naar Derksen in Drenthe gereden om te overleggen, waarna besloten werd in het programma critici uit te nodigen.

Nu is Veronica Inside voor de meeste mensen de kantine van een onbekende voetbalclub waar je je aan de toog eerst in moet vechten. Het was dus even zoeken geweest. Uiteindelijk schoven oud-voetballer Dries Boussatta en Harlequin aan. „Ik vind het nu al een circusvoorstelling”, mopperde Derksen. Genee probeerde de stem der redelijkheid te vertolken: „Ga nou toch open, man!”

Boussatta voerde een hard debat met Derksen en Van der Gijp over onder meer de benadering van Marokkaanse voetballers in het programma. Van der Gijp probeerde aanvankelijk de aandacht op de versnaperingen op tafel te richten, maar kwam uiteindelijk met een opmerkelijk verhaal. Hij bekende dat zijn vriend en oud-ploeggenoot Ruud Gullit „emotioneel” (vast een eufemisme voor woedend) had geklaagd over Van der Gijps relativering van het racismeprobleem. „Daar heb je mijn moeder pijn mee gedaan”, had Gullit hem gezegd, iets waar ‘Gijp’ zichtbaar aangedaan door was.

Maar Harlequin was degene die grote indruk maakte. Zij deed iets wat in een week Derksenpolemiek nog nauwelijks was gebeurd: ze stelde vragen. Dat Derksen herhaaldelijk verzekerde geen racist te zijn, nam ze voor kennisgeving aan; ze wilde weten wat hij dan wel bedoelde met zijn opmerking over Akwasi en Zwarte Piet. Derksen had zich gestoord aan Akwasi’s militante optredens en had hem ‘een tikje terug’ willen geven. Harlequin legde uit dat zoiets voor de ontvanger „een vuistslag op zijn huidskleur” was. Kon hij zich niet in een ander verplaatsen?

Daar stond de deur wagenwijd open. Derksen hoefde maar een kleine stap naar voren te doen, maar dat wilde of durfde hij niet. Hij zweeg.

Met engelengeduld bleef Harlequin vragen stellen. Ze legde uit dat praten over „die mensen” afstand schept, liet opmerkingen lopen waar ze zich over had kunnen opwinden („Is het beledigend voor jullie als ik zeg dat jullie erg overgevoelig zijn?”) en leidde de vermoeid ogende Derksen nog tweemaal naar de vraag of hij geen empathie kon tonen, tot en met de vraag: „Je bent toch geen onmens?”

Derksen volhardde in het benoemen van zijn eigen opinies en intenties. Afhankelijk van de empathie die je als kijker voor hem kunt opbrengen, kun je daarvoor verschillende verklaringen kiezen. Maar de eenzaamheid spatte ervan af.

Harlequins optreden legde de kern van de zaak bloot: het onvermogen om de pijn van de ander te erkennen. Dat fenomeen strekt zich uit tot ver buiten het racismedebat. We eisen empathie van anderen wanneer we zelf geen empathie kunnen opbrengen.
Een oplettende kijker (volgens Mediacourant 15-4-20).
pi_193754402
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 16:44 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:
Weer even aan het terugkijken. Kieft pakt wel een mooie verbindende rol.
Wel apart dat Kieft racisme in het voetbal meegemaakt moest hebben. Zo niet, dan toch.
pi_193754404
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 16:50 schreef cobain1994 het volgende:

[..]

Jan Mulder? ;)
Tijl Beckand

Martijn Koning
  User die overal opduikt 2022 dinsdag 23 juni 2020 @ 16:50:36 #7
186611 Haags
pi_193754410
Dat stuk van Marcel is wel goud _O-
Zonder wrijving geen glans
  dinsdag 23 juni 2020 @ 16:50:40 #8
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_193754413
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 16:40 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

Klasse van Genee. Veel mensen hebben hebben enorm veel moeite met fouten toegeven.
Een wandelende lul met 10 vingers en zelfkennis, wat een GOD _O_
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_193754415
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 16:45 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende: [..] Tja, ik geloof gewoon wat hij zegt. Maar wellicht zit er een of andere strategie achter, zou kunnen.
Hij gaat het vi publiek hard nodig hebben bij zijn volgende nominatie met een online stem mogelijkheid.

Al zal hij zich inderdaad niet heel content hebben gevoeld met zijn rol van gisteravond
pi_193754417
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 16:50 schreef Godfried_met_den_baard het volgende:

[..]

Wel apart dat Kieft racisme in het voetbal meegemaakt moest hebben. Zo niet, dan toch.
Apart? Lijkt mij vrij logisch als je in Italië hebt gespeeld ;)
pi_193754426
quote:
9s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 16:50 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

Tijl Beckand

Martijn Koning
Hennie huisman, die heeft toch niets meer te doen..
  dinsdag 23 juni 2020 @ 16:51:32 #12
131800 Tarado
capô de fusca
pi_193754429
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 16:46 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

Genee is vervangbaar.
uiteindelijk ligt het kerkhof vol met onmisbare mensen maar zo makkelijk is dat dus niet in het geval van Genee
pi_193754430
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 16:51 schreef cobain1994 het volgende:

[..]

Hennie huisman, die heeft toch niets meer te doen..
Lekker Snuitje melken, lekker man.
pi_193754443
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 16:51 schreef cobain1994 het volgende:

[..]

Hennie huisman, die heeft toch niets meer te doen..
Die zit al bij Radio Veronica Inside...

Moppen vertellen :')
Een oplettende kijker (volgens Mediacourant 15-4-20).
pi_193754450
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 16:52 schreef RipCity het volgende:

[..]

Die zit al bij Radio Veronica Inside...

Moppen vertellen :')
Bulletje genot _O_ _O_
  dinsdag 23 juni 2020 @ 16:53:01 #16
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_193754461
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 16:50 schreef haags_kwartiertje het volgende:
Dat stuk van Marcel is wel goud _O-
Welke
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_193754466
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 16:52 schreef RipCity het volgende:

[..]

Die zit al bij Radio Veronica Inside...

Moppen vertellen :')
Doe dan Jan Boskamp maar.. Ach ja...
pi_193754470
Han Lips schrijft elke dag over wat hem is opgevallen op tv. Vandaag: Johan Derksen in de uitzending van Veronica Inside die volledig in het teken staat van Akwasi-gate.

Er was zelfmedelijden: “Je kunt het toch nooit goed doen in dit land.” Er was de vermoorde onschuld: “Er zitten heus geen kwade bedoelingen achter.” En er was agressie: “Ik zit hier met een eigenwijze in zichzelf gekeerde Marokkaan te lullen!” Maar er was verdomd weinig zelfreflectie bij Johan Derksen, tijdens de uitzending van Veronica Inside, die geheel in het teken stond van Akwasi-gate.

Die ‘grap’ van Derksen, waarbij hij de rapper met Zwarte Piet vergeleek, had tot een nationale rel geleid. Daar ging hij dus mooi geen excuses voor aanbieden, zei hij aan het begin van de show. Hij vond het een ‘circusvoorstelling.’

Toen was al duidelijk dat het een lange zit zou worden, de vijfenzeventig reclamevrije minuten die waren uitgetrokken om te praten over racisme. Advocate Natacha Harlequin en oud-international Dries Boussatta zaten ook aan tafel, maar echt geïnteresseerd in wat zij te melden hadden leek Derksen niet. Hij was immers geen racist, en eigenlijk had hij ook nog nooit meegemaakt dat iemand in zijn omgeving racistisch werd benaderd. “Jullie zijn ook wel erg overgevoelig,” zei hij verwijtend tegen Harlequin, die met engelengeduld bleef uitleggen dat het minste wat Derksen kon doen was een beetje empathie opbrengen. “Ik rij niet vanuit Drenthe naar de tv-studio om met de handrem erop te praten,” antwoordde die.

De ogen van Boussatta spuwden inmiddels vuur. Hij was al woest geworden om een schijnheilige compilatie van alle keren dat Derksen had gezegd tegen racisme te zijn, en toen hij door Derksen kreeg toegebeten dat hij ‘uit zijn nek zat te lullen’ was ie er wel klaar mee. Boussatta zweeg.

Wat restte was een uitzending die zich laat samenvatten als ‘het racismedebat voor dummies’, waarbij Lips zich vooral afvroeg of Derksen het niet wilde begrijpen, deed alsof hij het niet begreep of het daadwerkelijk niet vatte.
Een oplettende kijker (volgens Mediacourant 15-4-20).
pi_193754478
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 16:50 schreef Twentsche_Ros het volgende:

[..]

En wie of wat maakt dan Arie's mening zo "heilig"?
Dat zijn toch ook keuzes of je het ermee eens bent of niet?
Waarom is de vrijheid van meningsuiting bij Arie gevaarlijker dan die van Johan Derksen?
Omschrijf eens het "kapen van de discussie"?
Alles wat jij Arie in de schoenen schuift kun je net zo goed in de schoenen van Johan schuiven.
Bedrijven zijn toch geen watjes? Die kunnen toch zelf wel een afweging maken, met of zonder één of andere Arie?
Meningen veranderen. Met of zonder Arie. Ook bij die bedrijven. En die bedrijven nemen beslissingen. Net als die voetballers.
Bedrijven hebben maar één doel en dat is centjes verdienen. Aangezien de huidige tv wordt gedomineerd door links Nederland, kiezen bedrijven ervoor om daar in mee te gaan. Ze willen zich niet de woede op de hals halen van minderheden. Arie speelt daar heel gewiekst op in. Het kapen van de discussie hebben we afgelopen weken gezien. Geen enkele tegengeluid is er geweest totdat Johan zijn bek opentrok. Arie doet aan opruiing door te boycotten.
Het ligt aan de instanties zelf
pi_193754479
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 16:53 schreef RipCity het volgende:
Han Lips schrijft elke dag over wat hem is opgevallen op tv. Vandaag: Johan Derksen in de uitzending van Veronica Inside die volledig in het teken staat van Akwasi-gate.

Er was zelfmedelijden: “Je kunt het toch nooit goed doen in dit land.” Er was de vermoorde onschuld: “Er zitten heus geen kwade bedoelingen achter.” En er was agressie: “Ik zit hier met een eigenwijze in zichzelf gekeerde Marokkaan te lullen!” Maar er was verdomd weinig zelfreflectie bij Johan Derksen, tijdens de uitzending van Veronica Inside, die geheel in het teken stond van Akwasi-gate.

Die ‘grap’ van Derksen, waarbij hij de rapper met Zwarte Piet vergeleek, had tot een nationale rel geleid. Daar ging hij dus mooi geen excuses voor aanbieden, zei hij aan het begin van de show. Hij vond het een ‘circusvoorstelling.’

Toen was al duidelijk dat het een lange zit zou worden, de vijfenzeventig reclamevrije minuten die waren uitgetrokken om te praten over racisme. Advocate Natacha Harlequin en oud-international Dries Boussatta zaten ook aan tafel, maar echt geïnteresseerd in wat zij te melden hadden leek Derksen niet. Hij was immers geen racist, en eigenlijk had hij ook nog nooit meegemaakt dat iemand in zijn omgeving racistisch werd benaderd. “Jullie zijn ook wel erg overgevoelig,” zei hij verwijtend tegen Harlequin, die met engelengeduld bleef uitleggen dat het minste wat Derksen kon doen was een beetje empathie opbrengen. “Ik rij niet vanuit Drenthe naar de tv-studio om met de handrem erop te praten,” antwoordde die.

De ogen van Boussatta spuwden inmiddels vuur. Hij was al woest geworden om een schijnheilige compilatie van alle keren dat Derksen had gezegd tegen racisme te zijn, en toen hij door Derksen kreeg toegebeten dat hij ‘uit zijn nek zat te lullen’ was ie er wel klaar mee. Boussatta zweeg.

Wat restte was een uitzending die zich laat samenvatten als ‘het racismedebat voor dummies’, waarbij Lips zich vooral afvroeg of Derksen het niet wilde begrijpen, deed alsof hij het niet begreep of het daadwerkelijk niet vatte.
Volgende keer dit spul in quotes gooien en een bron.
pi_193754482
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 16:54 schreef Zipportal het volgende:

[..]

Volgende keer dit spul in quotes gooien en een bron.
Doe het lekker zelf.

Iedereen weet dat Han Lips van het Parool is.
Een oplettende kijker (volgens Mediacourant 15-4-20).
pi_193754491
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 16:54 schreef RipCity het volgende:

[..]

Doe het lekker zelf.

Iedereen weet dat Han Lips van het Parool is.
Parool deughondjes genot

IK BEN KLAAR
pi_193754497
pi_193754499
Een oplettende kijker (volgens Mediacourant 15-4-20).
  User die overal opduikt 2022 dinsdag 23 juni 2020 @ 16:55:58 #25
186611 Haags
pi_193754501
Zonder wrijving geen glans
  Admin dinsdag 23 juni 2020 @ 16:56:02 #26
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_193754503
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 16:51 schreef Tarado het volgende:

[..]

uiteindelijk ligt het kerkhof vol met onmisbare mensen maar zo makkelijk is dat dus niet in het geval van Genee
Deze samenstelling werkt gewoon, alles klopt. Vervanging zou de doodsteek zijn.
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
  dinsdag 23 juni 2020 @ 16:56:06 #27
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_193754504
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 16:53 schreef RipCity het volgende:
Han Lips schrijft elke dag over wat hem is opgevallen op tv. Vandaag: Johan Derksen in de uitzending van Veronica Inside die volledig in het teken staat van Akwasi-gate.

Er was zelfmedelijden: “Je kunt het toch nooit goed doen in dit land.” Er was de vermoorde onschuld: “Er zitten heus geen kwade bedoelingen achter.” En er was agressie: “Ik zit hier met een eigenwijze in zichzelf gekeerde Marokkaan te lullen!” Maar er was verdomd weinig zelfreflectie bij Johan Derksen, tijdens de uitzending van Veronica Inside, die geheel in het teken stond van Akwasi-gate.

Die ‘grap’ van Derksen, waarbij hij de rapper met Zwarte Piet vergeleek, had tot een nationale rel geleid. Daar ging hij dus mooi geen excuses voor aanbieden, zei hij aan het begin van de show. Hij vond het een ‘circusvoorstelling.’

Toen was al duidelijk dat het een lange zit zou worden, de vijfenzeventig reclamevrije minuten die waren uitgetrokken om te praten over racisme. Advocate Natacha Harlequin en oud-international Dries Boussatta zaten ook aan tafel, maar echt geïnteresseerd in wat zij te melden hadden leek Derksen niet. Hij was immers geen racist, en eigenlijk had hij ook nog nooit meegemaakt dat iemand in zijn omgeving racistisch werd benaderd. “Jullie zijn ook wel erg overgevoelig,” zei hij verwijtend tegen Harlequin, die met engelengeduld bleef uitleggen dat het minste wat Derksen kon doen was een beetje empathie opbrengen. “Ik rij niet vanuit Drenthe naar de tv-studio om met de handrem erop te praten,” antwoordde die.

De ogen van Boussatta spuwden inmiddels vuur. Hij was al woest geworden om een schijnheilige compilatie van alle keren dat Derksen had gezegd tegen racisme te zijn, en toen hij door Derksen kreeg toegebeten dat hij ‘uit zijn nek zat te lullen’ was ie er wel klaar mee. Boussatta zweeg.

Wat restte was een uitzending die zich laat samenvatten als ‘het racismedebat voor dummies’, waarbij Lips zich vooral afvroeg of Derksen het niet wilde begrijpen, deed alsof hij het niet begreep of het daadwerkelijk niet vatte.
Wie is deze nobuddy?
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_193754505
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 16:50 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

Apart? Lijkt mij vrij logisch als je in Italië hebt gespeeld ;)
Je zou het niet verwachten misschien maar hij moest en zou twijfelen aan zijn eigen ervaringen. Eng.

Voor de rest was het een nuttige kutuitzending. En die strafadvocate pakte het prima aan.

Verder had dit eigenlijk niks met VI te maken. Leek eerder een openbare hoorzitting

[ Bericht 12% gewijzigd door #ANONIEM op 23-06-2020 16:57:41 ]
pi_193754508
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 16:51 schreef Tarado het volgende:

[..]

uiteindelijk ligt het kerkhof vol met onmisbare mensen maar zo makkelijk is dat dus niet in het geval van Genee
Echt wel. Je ziet waar Derksen en Gijp ook verschijnen leuke gesprekken. Zelfs met die blonde bij de Cl was het te pruimen.

Genee is eigenlijk het zwarte schaap. Weg ermee.
pi_193754520
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 16:56 schreef Caland het volgende:

[..]

Wie is deze nobuddy?
De Angela van het parool. Doet het al 20 jaar ofzo :')
Een oplettende kijker (volgens Mediacourant 15-4-20).
pi_193754523
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 16:56 schreef Caland het volgende:

[..]

Wie is deze nobuddy?
Van het Parool.

DiT wEEt ieDereEn.

~RipCity
  dinsdag 23 juni 2020 @ 16:57:34 #32
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_193754532
Geneee moet maar eens de wijde wereld in.
pi_193754533
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 16:57 schreef Zipportal het volgende:

[..]

Van het Parool.

DiT wEEt ieDereEn.

~RipCity
Die zit elke dag met zijn vingertjes in het kontje van Klaver, lekker man.
pi_193754536
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 16:57 schreef maxi-mus het volgende:
Geneee moet maar eens de wijde wereld in.
GENEE MOET DE WIJKEN IN
pi_193754568
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 16:50 schreef Makamba_ het volgende:

[..]

Hij gaat het vi publiek hard nodig hebben bij zijn volgende nominatie met een online stem mogelijkheid.

Al zal hij zich inderdaad niet heel content hebben gevoeld met zijn rol van gisteravond
Maar dat geeft hij juist aan - dat het eigenlijk enigszins hypocriet was Johan zo de maat te nemen, terwijl Genee zelf ook verantwoordelijk is. Ik kan me zijn emotie, als je je enigszins schuldig voelt over de racistische grappen in h et programma, wel een beetje voorstellen.
pi_193754583
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 16:57 schreef Zipportal het volgende:

[..]

Van het Parool.

DiT wEEt ieDereEn.

~RipCity
BrEeZeR SlEtJe dat je bent.
Een oplettende kijker (volgens Mediacourant 15-4-20).
pi_193754593
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 16:54 schreef Poefbank het volgende:

[..]

Aangezien de huidige tv wordt gedomineerd door links Nederland,
De huidige tv is een afspiegeling van de samenleving. Alleen niet iedereen is zo rechts als jij.
Waarom heb jij als "rechtserik" niet de macht om de "linkse tv" kapot te maken, en heeft schijnbaar Arie wel "de macht" om rechtse tv kapot te maken.
Is het misschien toch omdat jij "de publieke opinie" toch te rechts inschat. De "huidige tv" is net als "het bedrijfsleven" er niet op uit de maatschappij rechtser of linkser te maken. Ze willen centjes verdienen dus kiezen zo niet voor de extremen.
En wellicht dat "het politieke midden" iets linkser is dan jij in jouw bubbel denkt.
Je kunt beter één kaars opsteken dan duizend maal de duisternis vervloeken.
pi_193754597
Johan Derksen stopt mogelijk met Veronica Inside na de veelbesproken uitzending van maandagavond. Media-verslaggever Rob Goossens sprak ‘de snor’ the day after.

Video:

https://www.telegraaf.nl/(...)-de-schuld-van-geven

quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 17:02 schreef Zipportal het volgende:

[..]

De tijd heeft dat bericht alweer ingehaald.

https://www.nu.nl/media/6(...)veronica-inside.html
Klopt maar alsnog leuke nabeschouwings video met vriend van de show Goossens.
Een oplettende kijker (volgens Mediacourant 15-4-20).
pi_193754619
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 17:01 schreef RipCity het volgende:
Johan Derksen stopt mogelijk met Veronica Inside na de veelbesproken uitzending van maandagavond. Media-verslaggever Rob Goossens sprak ‘de snor’ the day after.

Video:

https://www.telegraaf.nl/(...)-de-schuld-van-geven
De tijd heeft dat bericht alweer ingehaald.

https://www.nu.nl/media/6(...)veronica-inside.html
pi_193754671
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 14:13 schreef Landgeld het volgende:

[..]

Bizar inderdaad. Dit kan wel....
Zelfde grap. En terecht :D
Je hebt toch wel door dat we nu in een andere tijd leven.
pi_193754679
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 17:01 schreef Twentsche_Ros het volgende:

[..]

De huidige tv is een afspiegeling van de samenleving. Alleen niet iedereen is zo rechts als jij.
Waarom heb jij als "rechtserik" niet de macht om de "linkse tv" kapot te maken, en heeft schijnbaar Arie wel "de macht" om rechtse tv kapot te maken.
Is het misschien toch omdat jij "de publieke opinie" toch te rechts inschat. De "huidige tv" is net als "het bedrijfsleven" er niet op uit de maatschappij rechtser of linkser te maken. Ze willen centjes verdienen dus kiezen zo niet voor de extremen.
Ik vind de tv niet echt een afspiegeling van de maatschappij. Bedrijven kiezen voor veiligheid. Links schreeuwt doorgaans harder dan rechts om maar in dit soort termen te blijven. Ik snap dat het moeilijk is om dat in te zien als overtuigd linkse rakker. Ik zeg het maar even zo om aan jouw wereldbeeld te voldoen.
Het ligt aan de instanties zelf
  dinsdag 23 juni 2020 @ 17:11:22 #42
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_193754746
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 16:56 schreef RipCity het volgende:

[..]

De Angela van het parool. Doet het al 20 jaar ofzo :')
Niemand leest het parool.
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_193754823
Genee: ‘Het escaleerde volledig voor de uitzending’

Presentator Wilfred Genee reageerde dinsdagmiddag in het radioprogramma Veronica Inside op de racisme-uitzending van het gelijknamige tv-programma.

Veronica video: https://www.telegraaf.nl/(...)g-voor-de-uitzending


quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 17:16 schreef Dejannn het volgende:

[..]

Dit klopt niet. Het medialandschap is zéér links, en dat is niet omdat dit de algemene visie is in het land. Eerder een visie die getracht wordt de mensen op te drukken, en ik kan je nu al garanderen dat hoe meer dit het geval blijft en hoe meer onrust er in de samenleving blijft, hoe rechtser mensen zullen gaan stemmen volgend jaar :).
Idd en media die ook maar iets richting rechterhoek gaan zoals WNL en Powned worden dan onderdrukt of wordt limieten opgelegd met wat ze mogen door netmanager. Zo mag Hans Teeuwen geen oudejaars doen op Powned omdat het 'te rechts' geluid zou zijn.
Een oplettende kijker (volgens Mediacourant 15-4-20).
pi_193754831
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 17:01 schreef Twentsche_Ros het volgende:

[..]

De huidige tv is een afspiegeling van de samenleving.
Dit klopt niet. Het medialandschap is zéér links, en dat is niet omdat dit de algemene visie is in het land. Eerder een visie die getracht wordt de mensen op te drukken, en ik kan je nu al garanderen dat hoe meer dit het geval blijft en hoe meer onrust er in de samenleving blijft, hoe rechtser mensen zullen gaan stemmen volgend jaar :).
  dinsdag 23 juni 2020 @ 17:18:00 #45
131800 Tarado
capô de fusca
pi_193754850
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 17:16 schreef Dejannn het volgende:
en ik kan je nu al garanderen dat hoe meer dit het geval blijft en hoe meer onrust er in de samenleving blijft, hoe rechtser mensen zullen gaan stemmen volgend jaar
ik denk dat je daar fout zit
pi_193754890
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 17:18 schreef Tarado het volgende:

[..]

ik denk dat je daar fout zit
Verklaar je nader :)
pi_193754966
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 17:16 schreef Dejannn het volgende:

[..]

Dit klopt niet. Het medialandschap is zéér links, en dat is niet omdat dit de algemene visie is in het land. Eerder een visie die getracht wordt de mensen op te drukken, en ik kan je nu al garanderen dat hoe meer dit het geval blijft en hoe meer onrust er in de samenleving blijft, hoe rechtser mensen zullen gaan stemmen volgend jaar :).
Is dat een probleem dan?
pi_193754978
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 17:02 schreef Zipportal het volgende:

[..]

De tijd heeft dat bericht alweer ingehaald.

https://www.nu.nl/media/6(...)veronica-inside.html
Sjon heeft hem waarschijnlijk benaderd met nog een zak geld. Dan is Johan al snel verkocht.
pi_193755019
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 17:26 schreef Bolasie het volgende:

[..]

Is dat een probleem dan?
Dat het medialandschap zéér links is? Ja, dat vind ik problematisch.
pi_193755040
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 17:29 schreef Dejannn het volgende:

[..]

Dat het medialandschap zéér links is? Ja, dat vind ik problematisch.
Nee, je laatste zin, over het rechts stemmen.
pi_193755083
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 17:31 schreef Bolasie het volgende:

[..]

Nee, je laatste zin, over het rechts stemmen.
Dat vind ik geen probleem, gezien de huidige tendens zou dat een logisch gevolg zijn.
  Moderator dinsdag 23 juni 2020 @ 17:35:49 #53
249559 crew  Lavenderr
pi_193755139
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 16:53 schreef RipCity het volgende:
Han Lips schrijft elke dag over wat hem is opgevallen op tv. Vandaag: Johan Derksen in de uitzending van Veronica Inside die volledig in het teken staat van Akwasi-gate.

Er was zelfmedelijden: “Je kunt het toch nooit goed doen in dit land.” Er was de vermoorde onschuld: “Er zitten heus geen kwade bedoelingen achter.” En er was agressie: “Ik zit hier met een eigenwijze in zichzelf gekeerde Marokkaan te lullen!” Maar er was verdomd weinig zelfreflectie bij Johan Derksen, tijdens de uitzending van Veronica Inside, die geheel in het teken stond van Akwasi-gate.

Die ‘grap’ van Derksen, waarbij hij de rapper met Zwarte Piet vergeleek, had tot een nationale rel geleid. Daar ging hij dus mooi geen excuses voor aanbieden, zei hij aan het begin van de show. Hij vond het een ‘circusvoorstelling.’

Toen was al duidelijk dat het een lange zit zou worden, de vijfenzeventig reclamevrije minuten die waren uitgetrokken om te praten over racisme. Advocate Natacha Harlequin en oud-international Dries Boussatta zaten ook aan tafel, maar echt geïnteresseerd in wat zij te melden hadden leek Derksen niet. Hij was immers geen racist, en eigenlijk had hij ook nog nooit meegemaakt dat iemand in zijn omgeving racistisch werd benaderd. “Jullie zijn ook wel erg overgevoelig,” zei hij verwijtend tegen Harlequin, die met engelengeduld bleef uitleggen dat het minste wat Derksen kon doen was een beetje empathie opbrengen. “Ik rij niet vanuit Drenthe naar de tv-studio om met de handrem erop te praten,” antwoordde die.

De ogen van Boussatta spuwden inmiddels vuur. Hij was al woest geworden om een schijnheilige compilatie van alle keren dat Derksen had gezegd tegen racisme te zijn, en toen hij door Derksen kreeg toegebeten dat hij ‘uit zijn nek zat te lullen’ was ie er wel klaar mee. Boussatta zweeg.

Wat restte was een uitzending die zich laat samenvatten als ‘het racismedebat voor dummies’, waarbij Lips zich vooral afvroeg of Derksen het niet wilde begrijpen, deed alsof hij het niet begreep of het daadwerkelijk niet vatte.
Niet eens met Lips.
  Knapste mannelijke user 2022 dinsdag 23 juni 2020 @ 17:40:23 #54
206731 Mortaxx
Doomer
pi_193755232
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 17:35 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Niet eens met Lips.
Ik vraag me vooral af waarom die Lips over zichzelf in de derde persoon praat
Op dinsdag 31 oktober 2023 22:09 schreef Ama het volgende:
Poepie
  dinsdag 23 juni 2020 @ 17:43:45 #55
365087 RamboDirk
is een beer!
pi_193755286
Alleen Bert van Marwijk kan deze situatie nog redden.
  dinsdag 23 juni 2020 @ 17:45:42 #56
131800 Tarado
capô de fusca
pi_193755312
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 17:20 schreef Dejannn het volgende:

[..]

Verklaar je nader :)
omdat er niet zo'n enorme verschuiving gaat plaats vinden naar rechts, tenminste verder dan VVD rechts
  dinsdag 23 juni 2020 @ 17:50:21 #57
470661 maxi-mus
are you not entertained?
  Moderator dinsdag 23 juni 2020 @ 17:51:36 #58
403652 crew  ChevyCaprice
F1-watcher
pi_193755448
Wat trouwens kwalijk is: voor de uitzending zou Derksen hebben aangegeven niet gediend te zijn van de opstelling waarin ze zaten. Bijna alsof hij bang voor de twee nieuwe gezichten leek te zijn geweest. Hij wilde natuurlijk dat ze netjes op 5 mater afstand even vijf minuutjes aan bod waren gekomen. Goed dat het programma heeft volhard in hun keuze om op deze manier het programma te doen, en dat ze zich niet gek laten maken door de zichzelf verheven voelende Derksen.
Gerieflijke groeten,
ChevyCaprice
Moderator DIG
Russell-supporter (LET'S GO GEORGE!)
  Forum Admin dinsdag 23 juni 2020 @ 17:53:48 #59
35723 crew  GGMM
pi_193755495
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 17:51 schreef ChevyCaprice het volgende:
Wat trouwens kwalijk is: voor de uitzending zou Derksen hebben aangegeven niet gediend te zijn van de opstelling waarin ze zaten. Bijna alsof hij bang voor de twee nieuwe gezichten leek te zijn geweest. Hij wilde natuurlijk dat ze netjes op 5 mater afstand even vijf minuutjes aan bod waren gekomen. Goed dat het programma heeft volhard in hun keuze om op deze manier het programma te doen, en dat ze zich niet gek laten maken door de zichzelf verheven voelende Derksen.
Nu ben je wel erg aan het framen.
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
pi_193755499
Gerard1945X twitterde op dinsdag 23-06-2020 om 10:01:28 Wijze woorden van publicist Adjiedj Bakas over de vrijheid van meningsuiting en de rel rond Johan Derksen die men monddood wil maken. #johanderksen https://t.co/bKtnul7wIF reageer retweet
Een oplettende kijker (volgens Mediacourant 15-4-20).
pi_193755502
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 17:51 schreef ChevyCaprice het volgende:
Wat trouwens kwalijk is: voor de uitzending zou Derksen hebben aangegeven niet gediend te zijn van de opstelling waarin ze zaten. Bijna alsof hij bang voor de twee nieuwe gezichten leek te zijn geweest. Hij wilde natuurlijk dat ze netjes op 5 mater afstand even vijf minuutjes aan bod waren gekomen. Goed dat het programma heeft volhard in hun keuze om op deze manier het programma te doen, en dat ze zich niet gek laten maken door de zichzelf verheven voelende Derksen.
Je probeert het zo erg hè. Ik gun je een hoop boze reacties voor de moeite die je erin steekt
  User die overal opduikt 2022 dinsdag 23 juni 2020 @ 17:55:37 #62
186611 Haags
pi_193755532
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 17:54 schreef RipCity het volgende:
Gerard1945X twitterde op dinsdag 23-06-2020 om 10:01:28 Wijze woorden van publicist Adjiedj Bakas over de vrijheid van meningsuiting en de rel rond Johan Derksen die men monddood wil maken. #johanderksen https://t.co/bKtnul7wIF reageer retweet
Hij had toch eerder ook een stuk over zwarte Piet?
Zonder wrijving geen glans
pi_193755596
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 17:16 schreef Dejannn het volgende:

[..]

Dit klopt niet. Het medialandschap is zéér links, en dat is niet omdat dit de algemene visie is in het land. Eerder een visie die getracht wordt de mensen op te drukken, en ik kan je nu al garanderen dat hoe meer dit het geval blijft en hoe meer onrust er in de samenleving blijft, hoe rechtser mensen zullen gaan stemmen volgend jaar :).
Onzin!
Omdat je zelf rechts bent en in jouw bubbel is "de media" natuurlijk links.
Er zijn genoeg initiatieven (geweest) om "een rechtser geluid" telkens in de programmering te krijgen. WNL bijvoorbeeld (Wakker Nederland). Maar dat vinden de rechtse lieden al weer te links. En zo valt er altijd wel wat op te merken. Links en rechts is subjectief. En extreem-linkse lieden vinden "de media" juist weer te rechts.
En we hebben "Ongehoord Nederland" dat staat te popelen om desnoods via "een lijntje met Pim" het rechtse geluid vorm te geven. En Rob Jensen heeft een YouTube-kanaal. Kortom: Rechts komt aan zijn trekken. Het probleem is echter dat er gewoon niet zo veel mensen naar kijken dan de "Mainstream Media".
Dus, maw: Jij schat de gemiddelde Nederlander gewoon wat te rechts in. Het is uiteindelijk schijnbaar toch wat linkser dan je denkt. En: natuurlijk PVV en FvD zijn bij elke verkiezing goed voor een procentje of 20. Dat blijft zo. Het probleem is echter dat zowel de PVV als het FvD geen regeringsverantwoordelijkheid wil nemen. Want dan vallen deze rechtse populisten door de mand.
Je kunt beter één kaars opsteken dan duizend maal de duisternis vervloeken.
  Moderator dinsdag 23 juni 2020 @ 17:59:37 #64
403652 crew  ChevyCaprice
F1-watcher
pi_193755605
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 17:54 schreef Makamba_ het volgende:

[..]

Je probeert het zo erg hè. Ik gun je een hoop boze reacties voor de moeite die je erin steekt
Wat probeer ik zo erg? Ik geef hier gewoon mijn mening.
Gerieflijke groeten,
ChevyCaprice
Moderator DIG
Russell-supporter (LET'S GO GEORGE!)
pi_193755606
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 17:27 schreef Bolasie het volgende:

[..]

Sjon heeft hem waarschijnlijk benaderd met nog een zak geld. Dan is Johan al snel verkocht.
Zo simpel? In dat opzicht ben ik wel benieuwd naar dat andere, reeds afgeschoten, format. Talpa bedenkt iets met een rol voor alle drie de heren en alleen Johan ziet het zitten. Klinkt vrij bijzonder.
  Forum Admin dinsdag 23 juni 2020 @ 18:00:51 #66
35723 crew  GGMM
pi_193755627
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 17:59 schreef ChevyCaprice het volgende:

[..]

Wat probeer ik zo erg? Ik geef hier gewoon mijn mening.
Nee, je vult in wat Johan gedacht moet hebben.
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
pi_193755631
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 17:59 schreef Twentsche_Ros het volgende:

[..]

Onzin!
Omdat je zelf rechts bent en in jouw bubbel is "de media" natuurlijk links.
Er zijn genoeg initiatieven (geweest) om "een rechtser geluid" telkens in de programmering te krijgen. WNL bijvoorbeeld (Wakker Nederland). Maar dat vinden de rechtse lieden al weer te links. En zo valt er altijd wel wat op te merken. Links en rechts is subjectief. En extreem-linkse lieden vinden "de media" juist weer te rechts.
En we hebben "Ongehoord Nederland" dat staat te popelen om desnoods via "een lijntje met Pim" het rechtse geluid vorm te geven. En Rob Jensen heeft een YouTube-kanaal. Kortom: Rechts komt aan zijn trekken. Het probleem is echter dat er gewoon niet zo veel mensen naar kijken dan de "Mainstream Media".
Dus, maw: Jij schat de gemiddelde Nederlander gewoon wat te rechts in. Het is uiteindelijk schijnbaar toch wat linkser dan je denkt. En: natuurlijk PVV en FvD zijn bij elke verkiezing goed voor een procentje of 20. Dat blijft zo. Het probleem is echter dat zowel de PVV als het FvD geen regeringsverantwoordelijkheid wil nemen. Want dan vallen deze rechtse populisten door de mand.
Jensen en ongehoord NL :') :') Dat is gewoon gekkies tv... Daar voelt niemand die fatsoenlijk rechts is zich bij thuis.
Een oplettende kijker (volgens Mediacourant 15-4-20).
pi_193755633
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 17:51 schreef ChevyCaprice het volgende:
Wat trouwens kwalijk is: voor de uitzending zou Derksen hebben aangegeven niet gediend te zijn van de opstelling waarin ze zaten. Bijna alsof hij bang voor de twee nieuwe gezichten leek te zijn geweest. Hij wilde natuurlijk dat ze netjes op 5 mater afstand even vijf minuutjes aan bod waren gekomen. Goed dat het programma heeft volhard in hun keuze om op deze manier het programma te doen, en dat ze zich niet gek laten maken door de zichzelf verheven voelende Derksen.
Inderdaad dat het goed is dat men heeft volhard. Nu heeft iedereen tenminste de ware aard van de gemiddelde Marokkaan kunnen zien. Wij hebben dit land opgebouwd _O- lol whut. Dries Boussata daar neer zetten met zijn IQ van een pelpinda was niet zo heel snugger.
U MAD?
pi_193755641
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 17:59 schreef ChevyCaprice het volgende:

[..]

Wat probeer ik zo erg? Ik geef hier gewoon mijn mening.
Je gooit het over een hele andere boeg nu je eerdere stokpaardjes zijn achterhaalt, weerlegt of niet meer op wordt ingegaan. Heel slim.
  Forum Admin dinsdag 23 juni 2020 @ 18:01:50 #70
35723 crew  GGMM
pi_193755649
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 18:01 schreef Littlerabbit het volgende:

[..]

Je gooit het over een hele andere boeg nu je eerdere stokpaardjes zijn achterhaalt, weerlegt of niet meer op wordt ingegaan. Heel slim.
Hallo makker :) Leuk om je weer eens te zien.
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
pi_193755679
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 17:59 schreef showtimer het volgende:

[..]

Zo simpel? In dat opzicht ben ik wel benieuwd naar dat andere, reeds afgeschoten, format. Talpa bedenkt iets met een rol voor alle drie de heren en alleen Johan ziet het zitten. Klinkt vrij bijzonder.
Johan is vrij simpel wat dat betreft.
pi_193755685
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 18:01 schreef GGMM het volgende:

[..]

Hallo makker :) Leuk om je weer eens te zien.
Zijn er nog moderator vacatures?
  Moderator dinsdag 23 juni 2020 @ 18:03:33 #73
403652 crew  ChevyCaprice
F1-watcher
pi_193755691
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 18:00 schreef GGMM het volgende:

[..]

Nee, je vult in wat Johan gedacht moet hebben.
Wat hij denkt is al jaren algemeen bekend, namelijk dat hij geen gasten meer heeft van buiten zoals ik noem, het kartel, oftewel, de vaste kliek van terugkomende gasten. Die zouden namelijk nooit in discussie gaan met de man himself.
Gerieflijke groeten,
ChevyCaprice
Moderator DIG
Russell-supporter (LET'S GO GEORGE!)
  Forum Admin dinsdag 23 juni 2020 @ 18:04:24 #74
35723 crew  GGMM
pi_193755710
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 18:03 schreef ChevyCaprice het volgende:

[..]

Wat hij denkt is al jaren algemeen bekend, namelijk dat hij geen gasten meer heeft van buiten zoals ik noem, het kartel, oftewel, de vaste kliek van terugkomende gasten. Die zouden namelijk nooit in discussie gaan met de man himself.
Onzin, hij heeft naast Petrovic gezeten, tegenover Maaskant gezeten en tegenover Van Basten gezeten.

Jij haalt nu 2 dingen door elkaar. Ze nodigen geen voetballers meer uit omdat die inhoudelijk niks zeggen.
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
pi_193755712
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 17:51 schreef ChevyCaprice het volgende:
Wat trouwens kwalijk is: voor de uitzending zou Derksen hebben aangegeven niet gediend te zijn van de opstelling waarin ze zaten. Bijna alsof hij bang voor de twee nieuwe gezichten leek te zijn geweest. Hij wilde natuurlijk dat ze netjes op 5 mater afstand even vijf minuutjes aan bod waren gekomen. Goed dat het programma heeft volhard in hun keuze om op deze manier het programma te doen, en dat ze zich niet gek laten maken door de zichzelf verheven voelende Derksen.
Ben je nou nog steeds bezig jezelf voor lul te zetten?
Facts don't care about your feelings
pi_193755725
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 18:03 schreef ChevyCaprice het volgende:

[..]

Wat hij denkt is al jaren algemeen bekend, namelijk dat hij geen gasten meer heeft van buiten zoals ik noem, het kartel, oftewel, de vaste kliek van terugkomende gasten. Die zouden namelijk nooit in discussie gaan met de man himself.
Hij wilde geen gasten meer van buiten de voetbalwereld en binnen de voetbalwereld wil niemand komen.

Overigens is Derksen bijzonder hypocriet in veel aspecten hoor maar dat maakt jouw stelling geen feit en je vult opnieuw in wat hij denkt.
  Moderator dinsdag 23 juni 2020 @ 18:05:59 #77
249559 crew  Lavenderr
pi_193755739
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 18:01 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

Inderdaad dat het goed is dat men heeft volhard. Nu heeft iedereen tenminste de ware aard van de gemiddelde Marokkaan kunnen zien. Wij hebben dit land opgebouwd _O- lol whut. Dries Boussata daar neer zetten met zijn IQ van een pelpinda was niet zo heel snugger.
Die Boussata was echt om te kotsen. Die had zijn tv moment hoor. En dat werd gevuld louter en alleen fulmineren tegen Johan Derksen en geen moment naar een antwoord te luisteren. Wat een nare vervelende jankende zeurpiet is dat.
  Moderator dinsdag 23 juni 2020 @ 18:06:38 #78
403652 crew  ChevyCaprice
F1-watcher
pi_193755756
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 18:01 schreef Littlerabbit het volgende:

[..]

Je gooit het over een hele andere boeg nu je eerdere stokpaardjes zijn achterhaalt, weerlegt of niet meer op wordt ingegaan. Heel slim.
Waarvan akte.
Gerieflijke groeten,
ChevyCaprice
Moderator DIG
Russell-supporter (LET'S GO GEORGE!)
  Moderator dinsdag 23 juni 2020 @ 18:08:27 #79
249559 crew  Lavenderr
pi_193755808
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 18:03 schreef Littlerabbit het volgende:

[..]

Zijn er nog moderator vacatures?
Hey jij ;) wat leuk!
  Moderator dinsdag 23 juni 2020 @ 18:08:28 #80
403652 crew  ChevyCaprice
F1-watcher
pi_193755809
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 18:04 schreef GGMM het volgende:

[..]

Onzin, hij heeft naast Petrovic gezeten, tegenover Maaskant gezeten en tegenover Van Basten gezeten.

Jij haalt nu 2 dingen door elkaar. Ze nodigen geen voetballers meer uit omdat die inhoudelijk niks zeggen.
Al die drie dingen die je opnoemt zijn minstens tien jaar geleden :') Tegenwoordig, nu hij veto heeft, worden er geen critici van Johan meer uitgenodigd.
Gerieflijke groeten,
ChevyCaprice
Moderator DIG
Russell-supporter (LET'S GO GEORGE!)
  Forum Admin dinsdag 23 juni 2020 @ 18:09:40 #81
35723 crew  GGMM
pi_193755834
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 18:08 schreef ChevyCaprice het volgende:

[..]

Al die drie dingen die je opnoemt zijn minstens tien jaar geleden :') Tegenwoordig, nu hij veto heeft, worden er geen critici van Johan meer uitgenodigd.
Dat toont alsnog aan dat hij niet bang is voor tegenspraak en hoe hij in elkaar zit.

Dit itt jouw verzonnen verhaal dat hij mensen zou weigeren die hem tegenspreken.
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
pi_193755836
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 18:08 schreef ChevyCaprice het volgende:

[..]

Al die drie dingen die je opnoemt zijn minstens tien jaar geleden :') Tegenwoordig, nu hij veto heeft, worden er geen critici van Johan meer uitgenodigd.
want dat moet voor een goed voetbalprogramma? wat lul jij toch allemaal zeg _O- Schande dat ze zo'n debiel als jou een blauw kleurtje hebben gegeven, troll.
U MAD?
  Moderator dinsdag 23 juni 2020 @ 18:09:57 #83
249559 crew  Lavenderr
pi_193755839
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 18:08 schreef ChevyCaprice het volgende:

[..]

Al die drie dingen die je opnoemt zijn minstens tien jaar geleden :') Tegenwoordig, nu hij veto heeft, worden er geen critici van Johan meer uitgenodigd.
Nou, dat is gisteren in 1 klap ingehaald :')
pi_193755857
quote:
Dat wit/zwart/bruin vond ik een beetje geneuzel, maar verder had ze een prima inbreng.
  Knapste mannelijke user 2022 dinsdag 23 juni 2020 @ 18:11:32 #85
206731 Mortaxx
Doomer
pi_193755867
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 17:59 schreef ChevyCaprice het volgende:

[..]

Wat probeer ik zo erg? Ik geef hier gewoon mijn mening.
Ze hebben het hier niet zo op mensen die hun mening geven
Op dinsdag 31 oktober 2023 22:09 schreef Ama het volgende:
Poepie
pi_193755908
Wel duidelijk geworden dat het niet voor niets is dat alles wat Genee op TV doet mislukt (buiten VI dan).
Voor hem te hopen dat Derksen nog een tijdje doorgaat zodat ie nog even mee kan liften.
Daarna naar Omroep Fryslan, dat zal nog wel lukken.
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
  Admin dinsdag 23 juni 2020 @ 18:14:59 #87
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_193755919
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 18:03 schreef Littlerabbit het volgende:

[..]

Zijn er nog moderator vacatures?
}:|
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
  dinsdag 23 juni 2020 @ 18:16:37 #88
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_193755943
Wilfred Genee belde na afloop met Johan Derksen: ‘Een emotioneel gesprek’

Wilfred Genee zat naar eigen zeggen in een tweespalt gisteravond in zijn programma Veronica Inside. Hij had het gevoel dat hij Johan Derksen aan het ‘roasten’ was, terwijl hij ook vindt dat hij een team vormt met de analyticus. De twee hebben inmiddels met elkaar gebeld. ,,Het werd een emotioneel gesprek. Hij had het gevoel dat hij klem was gezet.”

1,7 miljoen mensen zagen gisteren een speciale uitzending van Veronica Inside. Naast de bekende stamgasten zaten ook advocaat Natacha Harlequin en oud-voetbalprof Dries Boussatta aan tafel om te praten over racisme. Aanleiding was de ophef die rond het programma was ontstaan nadat Derksen rapper Akwasi vorige week in verband bracht met Zwarte Piet. Derksens uitspraken leidden onder meer tot een boycot van Oranje-internationals.

Vooral de rol van Wilfred Genee was opvallend. De presentator kreeg eerder kritiek omdat hij controversiële uitspraken zou uitlokken, maar gisteravond werd hem op sociale media juist verweten dat hij Derksen wel heel hard aanpakte. ,,Ik merkte dat alles mij ook wel aan het denken had gezet", zei hij vanmiddag in de radio-uitzending van Veronica Inside. ,,Er is meer aan de hand dan wij denken. Ik probeerde hard te interviewen, maar ik legde ook mijn eigen gevoel erin. Ik vroeg Johan of we niet ook eens over onze rol moesten nadenken.”

Vanwege zijn vraagstelling werd hij online diverse malen ‘Judas’ genoemd. ,,Ik begrijp dat mensen dat vinden, maar als je het serieus wilt doen, moet je er hard in gaan.” Voor de uitzending was er volgens de presentator al een flinke aanvaring geweest tussen Genee en Derksen. ,,Er ontstond een heftige discussie. Ik ben voor het eerst van mijn leven zenuwachtig geweest. Johan was niet blij met zijn plek aan de tafel en wilde een andere setting. Hij voelde zich niet thuis.”

Het zou zonde zijn als hij ermee stopt
Wilfred Genee

Woede
Ondanks alle kritiek is Genee trots op de uitzending die ze hebben gemaakt. ,,1,7 miljoen mensen hebben gekeken naar een discussie over racisme. We waren niet uit op Johans excuses. Er is echt meer aan de hand in Nederland.” Derksen was een stuk minder blij met de uitzending. ,,Het was een enorme kutshow gisteravond”, stelde hij eerder vandaag. ,,Ik heb het nu helemaal gehad. Maar ik ga er vanuit dat de woede deze zomer nog wel zakt.”

Inmiddels heeft er een telefoongesprek plaatsgevonden tussen de twee. Genee: ,,Het werd een heel emotioneel gesprek. Hij had het gevoel dat hij klem werd gezet. Het zou zonde zijn als hij ermee stopt. Maar inmiddels heeft hij ergens anders alweer geroepen toch weer door te gaan. We zijn een team, maar misschien heeft hij het gisteren niet zo ervaren.”

Talpa gaat ondanks alle ophef rondom het programma door met Veronica Inside. Derksen, Van der Gijp en Genee blijven als analisten en presentator aan het programma verbonden, bevestigt Talpa. Voor de vaste adverteerders rond Veronica Inside heeft de veelbesproken uitzending vanweinig verandering opgeleverd. Bedrijven als GAMMA en SNS Bank, die zendtijd inkochten rondom Veronica Inside, en Bavaria en TOTO, die het programma sponsoren, blijven na de uitzending bij hun al eerder gecommuniceerde standpunten.

https://www.ad.nl/show/wi(...)el-gesprek~a5204d34/

Johan was link dus ;)
  Moderator dinsdag 23 juni 2020 @ 18:16:41 #90
403652 crew  ChevyCaprice
F1-watcher
pi_193755945
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 18:09 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

want dat moet voor een goed voetbalprogramma? wat lul jij toch allemaal zeg _O- Schande dat ze zo'n debiel als jou een blauw kleurtje hebben gegeven, troll.
Dat vind ik ja. Hoezo ben ik hier de troll :? Jij zit hier iemand uit te schelden.
Gerieflijke groeten,
ChevyCaprice
Moderator DIG
Russell-supporter (LET'S GO GEORGE!)
  Knapste mannelijke user 2022 dinsdag 23 juni 2020 @ 18:16:46 #91
206731 Mortaxx
Doomer
pi_193755947
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 18:14 schreef yvonne het volgende:

[..]

}:|
Nu notes toch al inzichtelijk zijn kan er weinig mis gaan toch
Op dinsdag 31 oktober 2023 22:09 schreef Ama het volgende:
Poepie
  Moderator dinsdag 23 juni 2020 @ 18:17:00 #92
403652 crew  ChevyCaprice
F1-watcher
pi_193755950
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 18:09 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Nou, dat is gisteren in 1 klap ingehaald :')
Er zaten twee mensen.
Gerieflijke groeten,
ChevyCaprice
Moderator DIG
Russell-supporter (LET'S GO GEORGE!)
  Moderator dinsdag 23 juni 2020 @ 18:17:33 #93
403652 crew  ChevyCaprice
F1-watcher
pi_193755957
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 18:11 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

Ze hebben het hier niet zo op mensen die hun mening geven
Onwelgevallige meningen vallen hier niet goed blijkbaar, interesseert me geen kut.
Gerieflijke groeten,
ChevyCaprice
Moderator DIG
Russell-supporter (LET'S GO GEORGE!)
  Moderator dinsdag 23 juni 2020 @ 18:18:08 #94
249559 crew  Lavenderr
pi_193755964
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 18:14 schreef Pedroso het volgende:
Wel duidelijk geworden dat het niet voor niets is dat alles wat Genee op TV doet mislukt (buiten VI dan).
Voor hem te hopen dat Derksen nog een tijdje doorgaat zodat ie nog even mee kan liften.
Daarna naar Omroep Fryslan, dat zal nog wel lukken.
Derksen blijft, dus daar heeft Genee weer mazzel mee. Ik vraag me wel af of het nu ooit nog een ontspannen sfeertje wordt tussen die twee. Lijkt mij heel moeilijk. Vooral voor Johan.
  dinsdag 23 juni 2020 @ 18:19:43 #95
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_193755984

Het zoontje van houdt ook wel van praten

(tenenkrommende show doorgaans verder)
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_193755990
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 18:01 schreef RipCity het volgende:

[..]

Jensen en ongehoord NL :') :') Dat is gewoon gekkies tv... Daar voelt niemand die fatsoenlijk rechts is zich bij thuis.
Dat bedoel ik. (Populistisch) rechts zijn gewoon per definitie gekkies. Baudet neemt de conspriacy gasten van 5G serieus. Thierry komt af en toe met een "trein-tweet", ligt een beetje in Adams-kostuum bij het zwembad. Prima zo'n gast, maar die kun je natuurlijk geen regerings-verantwoordelijkheid geven.
Je kunt beter één kaars opsteken dan duizend maal de duisternis vervloeken.
pi_193755999
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 18:19 schreef Twentsche_Ros het volgende:

[..]

Dat bedoel ik. (Populistisch) rechts zijn gewoon per definitie gekkies. Baudet neemt de conspriacy gasten van 5G serieus. Thierry komt af en toe met een "trein-tweet", ligt een beetje in Adams-kostuum bij het zwembad. Prima zo'n gast, maar die kun je natuurlijk geen regerings-verantwoordelijkheid geven.
En populistisch links?
Facts don't care about your feelings
pi_193756007
quote:
6s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 18:16 schreef ikweethetookniet het volgende:
Wilfred Genee belde na afloop met Johan Derksen: ‘Een emotioneel gesprek’

Wilfred Genee zat naar eigen zeggen in een tweespalt gisteravond in zijn programma Veronica Inside. Hij had het gevoel dat hij Johan Derksen aan het ‘roasten’ was, terwijl hij ook vindt dat hij een team vormt met de analyticus. De twee hebben inmiddels met elkaar gebeld. ,,Het werd een emotioneel gesprek. Hij had het gevoel dat hij klem was gezet.”

1,7 miljoen mensen zagen gisteren een speciale uitzending van Veronica Inside. Naast de bekende stamgasten zaten ook advocaat Natacha Harlequin en oud-voetbalprof Dries Boussatta aan tafel om te praten over racisme. Aanleiding was de ophef die rond het programma was ontstaan nadat Derksen rapper Akwasi vorige week in verband bracht met Zwarte Piet. Derksens uitspraken leidden onder meer tot een boycot van Oranje-internationals.

Vooral de rol van Wilfred Genee was opvallend. De presentator kreeg eerder kritiek omdat hij controversiële uitspraken zou uitlokken, maar gisteravond werd hem op sociale media juist verweten dat hij Derksen wel heel hard aanpakte. ,,Ik merkte dat alles mij ook wel aan het denken had gezet", zei hij vanmiddag in de radio-uitzending van Veronica Inside. ,,Er is meer aan de hand dan wij denken. Ik probeerde hard te interviewen, maar ik legde ook mijn eigen gevoel erin. Ik vroeg Johan of we niet ook eens over onze rol moesten nadenken.”

Vanwege zijn vraagstelling werd hij online diverse malen ‘Judas’ genoemd. ,,Ik begrijp dat mensen dat vinden, maar als je het serieus wilt doen, moet je er hard in gaan.” Voor de uitzending was er volgens de presentator al een flinke aanvaring geweest tussen Genee en Derksen. ,,Er ontstond een heftige discussie. Ik ben voor het eerst van mijn leven zenuwachtig geweest. Johan was niet blij met zijn plek aan de tafel en wilde een andere setting. Hij voelde zich niet thuis.”

Het zou zonde zijn als hij ermee stopt
Wilfred Genee

Woede
Ondanks alle kritiek is Genee trots op de uitzending die ze hebben gemaakt. ,,1,7 miljoen mensen hebben gekeken naar een discussie over racisme. We waren niet uit op Johans excuses. Er is echt meer aan de hand in Nederland.” Derksen was een stuk minder blij met de uitzending. ,,Het was een enorme kutshow gisteravond”, stelde hij eerder vandaag. ,,Ik heb het nu helemaal gehad. Maar ik ga er vanuit dat de woede deze zomer nog wel zakt.”

Inmiddels heeft er een telefoongesprek plaatsgevonden tussen de twee. Genee: ,,Het werd een heel emotioneel gesprek. Hij had het gevoel dat hij klem werd gezet. Het zou zonde zijn als hij ermee stopt. Maar inmiddels heeft hij ergens anders alweer geroepen toch weer door te gaan. We zijn een team, maar misschien heeft hij het gisteren niet zo ervaren.”

Talpa gaat ondanks alle ophef rondom het programma door met Veronica Inside. Derksen, Van der Gijp en Genee blijven als analisten en presentator aan het programma verbonden, bevestigt Talpa. Voor de vaste adverteerders rond Veronica Inside heeft de veelbesproken uitzending vanweinig verandering opgeleverd. Bedrijven als GAMMA en SNS Bank, die zendtijd inkochten rondom Veronica Inside, en Bavaria en TOTO, die het programma sponsoren, blijven na de uitzending bij hun al eerder gecommuniceerde standpunten.

https://www.ad.nl/show/wi(...)el-gesprek~a5204d34/

Johan was link dus ;)
En weer gaat die klootzak ons een probleem aanpraten ‘want hij heeft er goed over nagedacht’. Flikker op man, alsof anderen er minder goed over nadenken.

Achterlijke debiel, die Genee.
  dinsdag 23 juni 2020 @ 18:23:05 #99
466281 WismutVeilchen83
Gelderlander is ook schuld!
pi_193756039
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 18:16 schreef FOKoffieleut het volgende:

[..]

zo
Trouwe vriend van de show ^O^
Rini dankjewel.
  Moderator dinsdag 23 juni 2020 @ 18:24:16 #100
249559 crew  Lavenderr
pi_193756053
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 18:21 schreef Scrummie2.1 het volgende:

[..]

En weer gaat die klootzak ons een probleem aanpraten ‘want hij heeft er goed over nagedacht’. Flikker op man, alsof anderen er minder goed over nadenken.

Achterlijke debiel, die Genee.
Echt he. Wat een ongeloofwaardig verhaal. Ik denk niet dat daar nog iemand in trapt. Hij heeft gisteren laten zien hoe hij echt in elkaar steekt en dat is niet fraai. Zat daar karaktermoord op zijn medepresentator te plegen. Hij zou zich kapot moeten schamen.
pi_193756056
Genee denkt alleen aan Genee
“There is no good and evil, there is only power and those too weak to seek it.”
pi_193756065
We praten verder over Veronica Inside. Gisteravond was de eerste uitzending na de beladen opmerking van Johan Derksen, die de laatste week veel in het nieuws was. Derksen maakte geen excuses. De opzet van het programma week af van het gebruikelijke format. De redactie had de Natacha Harlequin en Dries Boussatta, oud-voetballer uitgenodigd. Is het een goede manier geweest om het zo aan te pakken? Onze mediakenners hebben gekeken. Wat vonden zij ervan? Chavannes: “Ik vond het aandoenlijk om te zien hoe Johan Derksen af en toe leek te beseffen ‘ik ben in het verkeerde tijdperk beland’”. Ook kijken we naar de reacties na afloop. Heeft het onze gasten verbaasd hoeveel aandacht hiervoor geweest is? Wat heeft het opgeleverd?

Aan tafel zitten Tom Kleijn, Marc Chavannes en Spraakmaker Danka Stuiver.


https://podcasts.apple.co(...)fel-in-la_TKY0EO.mp3
Een oplettende kijker (volgens Mediacourant 15-4-20).
pi_193756077
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 18:20 schreef YoshiBignose het volgende:

[..]

En populistisch links?
Dat bestaat helemaal niet. Hoe durf je? Yasser klaver roept al heel lang dat Nederland zijn excuses moet maken voor de slavernij. Dat roept hij niet zomaar hoor. Nee, links ademt fatsoen en eerlijkheid.
Het ligt aan de instanties zelf
pi_193756088
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 18:25 schreef RipCity het volgende:
We praten verder over Veronica Inside. Gisteravond was de eerste uitzending na de beladen opmerking van Johan Derksen, die de laatste week veel in het nieuws was. Derksen maakte geen excuses. De opzet van het programma week af van het gebruikelijke format. De redactie had de Natacha Harlequin en Dries Boussatta, oud-voetballer uitgenodigd. Is het een goede manier geweest om het zo aan te pakken? Onze mediakenners hebben gekeken. Wat vonden zij ervan? Chavannes: “Ik vond het aandoenlijk om te zien hoe Johan Derksen af en toe leek te beseffen ‘ik ben in het verkeerde tijdperk beland’”. Ook kijken we naar de reacties na afloop. Heeft het onze gasten verbaasd hoeveel aandacht hiervoor geweest is? Wat heeft het opgeleverd?

Aan tafel zitten Tom Kleijn, Marc Chavannes en Spraakmaker Danka Stuiver.

https://podcasts.apple.co(...)fel-in-la_TKY0EO.mp3
Drie nobuddies.
pi_193756110
quote:
10s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 18:19 schreef Caland het volgende:

Het zoontje van houdt ook wel van praten

(tenenkrommende show doorgaans verder)
Er is niet eens 1 camera specifiek op hem gericht en wel op de presentator, hij is dus een figurant.
pi_193756113
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 18:20 schreef YoshiBignose het volgende:

[..]

En populistisch links?
Die zijn ook ongeveer zo. Ik weet alleen niet welke media ze proberen te bemachtigen. Het ging erover dat "de media" te links zou zijn. En ik probeer aan te geven dat er genoeg rechtse media voorhanden is. Zoals ON en Jensen.
Je kunt beter één kaars opsteken dan duizend maal de duisternis vervloeken.
pi_193756145
Wie kijkt er überhaupt nog Nederlandse talk shows? Denk voornamelijk oudjes, omdat ze niet beter weten.
“There is no good and evil, there is only power and those too weak to seek it.”
pi_193756153
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 18:11 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

Ze hebben het hier niet zo op mensen die hun mening geven
Mensen met een mening heb je niet zoveel.
pi_193756163
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 18:17 schreef ChevyCaprice het volgende:

[..]

Onwelgevallige meningen vallen hier niet goed blijkbaar, interesseert me geen kut.
wow, er is een bad boy in da house.
U MAD?
pi_193756164
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 18:03 schreef Littlerabbit het volgende:

[..]

Zijn er nog moderator vacatures?
Je kan gelijk doorstromen naar forum admin.
pi_193756178
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 18:24 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Echt he. Wat een ongeloofwaardig verhaal. Ik denk niet dat daar nog iemand in trapt. Hij heeft gisteren laten zien hoe hij echt in elkaar steekt en dat is niet fraai. Zat daar karaktermoord op zijn medepresentator te plegen. Hij zou zich kapot moeten schamen.
Typische CDA stemmer.
pi_193756240
Leeuwinnen blijven Veronica Inside ook na debat boycotten

https://www.ad.nl/show/le(...)-boycotten~a806526f/
Een oplettende kijker (volgens Mediacourant 15-4-20).
pi_193756251
In dat boekje over VI kwam al naar voren dat ze zowat elke week ruzie met elkaar hebben en er altijd wel eentje is die op wil stappen (en directeurtje mocht het allemaal weer oplossen..), daarvan werd gezegd dat het de afgelopen jaren steeds beter ging, maar ik heb het gevoel dat een volgend boekje met Michel van Egmond gewoon weer dezelfde verhalen oplevert :D

Denk dat ze inmiddels wel spijt hebben dat ze zo lang zijn doorgegaan zonder dat er gevoetbald werd.
  Moderator dinsdag 23 juni 2020 @ 18:39:47 #114
403652 crew  ChevyCaprice
F1-watcher
pi_193756263
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 18:24 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Echt he. Wat een ongeloofwaardig verhaal. Ik denk niet dat daar nog iemand in trapt. Hij heeft gisteren laten zien hoe hij echt in elkaar steekt en dat is niet fraai. Zat daar karaktermoord op zijn medepresentator te plegen. Hij zou zich kapot moeten schamen.
“Karaktermoord“ :') stel je toch niet zo aan. Hij heeft hem gewoon (terecht) keihard aangepakt. Was weleens nodig wat mij betreft.
Gerieflijke groeten,
ChevyCaprice
Moderator DIG
Russell-supporter (LET'S GO GEORGE!)
pi_193756274
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 18:24 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Echt he. Wat een ongeloofwaardig verhaal. Ik denk niet dat daar nog iemand in trapt. Hij heeft gisteren laten zien hoe hij echt in elkaar steekt en dat is niet fraai. Zat daar karaktermoord op zijn medepresentator te plegen. Hij zou zich kapot moeten schamen.
Mja, los van de vraag of dat zo is, moet Derksen daar ook mee om kunnen gaan, lijkt me.
pi_193756277
Nu op RTL boulevard
pi_193756294
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 16:50 schreef Godfried_met_den_baard het volgende:

[..]

Wel apart dat Kieft racisme in het voetbal meegemaakt moest hebben. Zo niet, dan toch.
Zijn ex-vrouw is zwart.
pi_193756340
de enige verliezer is naar mijn mening Farid Azarkan. Die heeft het nog steeds niet verwerkt dat ie Johan niet de baas kon zijn tijdens een uitzending van Pauw vorig jaar.
al die rare tweets van Arkazan, bah.
Roses are red, violets are blue. Invalid character '}' at line 32
  User die overal opduikt 2022 dinsdag 23 juni 2020 @ 18:44:48 #120
186611 Haags
pi_193756350
Eens met Peter R.
Zonder wrijving geen glans
pi_193756354
F_azarkan twitterde op maandag 22-06-2020 om 11:33:53 Ben benieuwd of @veronicainside vanavond excuses gaat maken voor racistische grap. @wilfredgenee geef jij weer een voorzet? (Kun je daarna je handen weer in onschuld wassen? reageer retweet
Een oplettende kijker (volgens Mediacourant 15-4-20).
  Moderator dinsdag 23 juni 2020 @ 18:45:10 #122
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_193756356
Wilfred heeft hele volksstammen getriggered met een paar kritische vraagjes _O-.

Bijna eng hoe Johan als een soort martelaar van het vrije woord wordt neergezet overal, terwijl hij ooit gewoon een vermakelijke sigaarsnor met een voetbalmening was die af en toe wat soapsterren de wind van voren gaf. Allemaal de schuld van Politiek Inside, zijn mening over maatschappelijke problemen is/wordt te belangrijk gemaakt en vervolgens is hij er zelf ook iets teveel in gaan geloven. Geef Johan zijn voetbalnieuwtjes terug, dan komt alles weer goed. @showtimer
pi_193756465
Mensen bestempelen Wilfred serieus als Judas omdat hij niet opkomt voor Johan. :') Ik ben het ermee eens dat z'n interviewtechnieken best gluiperig zijn maar kom op hé.
pi_193756472
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 18:45 schreef RipCity het volgende:
F_azarkan twitterde op dinsdag 23-06-2020 om 15:50:05 Motto Talpa
“Never change a racist team”

@:wilfredgenee @:veronicainside
#BlackLivesMatter https://t.co/bmzjyFcAUg reageer retweet
Prima reacties. Die zien we voorlopig niet meer.
  User die overal opduikt 2022 dinsdag 23 juni 2020 @ 18:52:33 #125
186611 Haags
pi_193756481
Arie Boomsma vieze gore hondenlul :r
Zonder wrijving geen glans
  Forum Admin dinsdag 23 juni 2020 @ 18:52:40 #126
35723 crew  GGMM
pi_193756482
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 18:51 schreef Noorse_Kabeltrui het volgende:
Mensen bestempelen Wilfred serieus als Judas omdat hij niet opkomt voor Johan. :')
Nee, meer omdat hij zelf lacht om dat soort grapjes en bewust voorzetjes geeft tot dat soort grapjes.

Hij is dus net zo schuldig en gaat nu het geweten van Nederland uithangen.
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
  dinsdag 23 juni 2020 @ 18:54:12 #127
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_193756503
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 18:45 schreef RipCity het volgende:
F_azarkan twitterde op dinsdag 23-06-2020 om 15:50:05 Motto Talpa
“Never change a racist team”

@:wilfredgenee @:veronicainside
#BlackLivesMatter https://t.co/bmzjyFcAUg reageer retweet
F_azarkan twitterde op maandag 22-06-2020 om 11:33:53 Ben benieuwd of @:veronicainside vanavond excuses gaat maken voor racistische grap. @:wilfredgenee geef jij weer een voorzet? (Kun je daarna je handen weer in onschuld wassen? reageer retweet
Gereageerd :)
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_193756510
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 18:52 schreef haags_kwartiertje het volgende:
Arie Boomsma vieze gore hondenlul :r
Die kwal zegt nu dat Johan volgens hem geen racist is, maar ja nu zijn alle adverteerders al vertrokken. Bedankt Arie
٩๏̯͡๏)۶
pi_193756511
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 18:52 schreef haags_kwartiertje het volgende:
Arie Boomsma vieze gore hondenlul :r
Zag het net, geniepig mannetje
  Forum Admin dinsdag 23 juni 2020 @ 18:55:38 #130
35723 crew  GGMM
pi_193756521
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 18:54 schreef Caland het volgende:

[..]

Gereageerd :)
Daar heb je een like voor verdiend!
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
  Moderator dinsdag 23 juni 2020 @ 18:56:09 #131
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_193756529
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 18:52 schreef GGMM het volgende:

[..]

Nee, meer omdat hij zelf lacht om dat soort grapjes en bewust voorzetjes geeft tot dat soort grapjes.

Hij is dus net zo schuldig en gaat nu het geweten van Nederland uithangen.
Wat had hij dan moeten doen volgens jou?
  dinsdag 23 juni 2020 @ 18:56:30 #132
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_193756532
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 18:55 schreef GGMM het volgende:

[..]

Daar heb je een like voor verdiend!
Bedankt makker :)
VBL SC influencer
Left, right, behind
  dinsdag 23 juni 2020 @ 18:57:01 #133
168804 Buitendam
Commissaris.
pi_193756537
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 18:54 schreef Ronald het volgende:

[..]

Die kwal zegt nu dat Johan volgens hem geen racist is, maar ja nu zijn alle adverteerders al vertrokken. Bedankt Arie
Gisteren 1,7 miljoen kijkers en vandaag met afstand het meest besproken onderwerp van de dag. Nee, die adverteerders blijven vast weg.
Dit, dus.
pi_193756546
Reactie op YouTube Veronica. Beter dan menig column:..

'Wilfred is gister TOTAAL door het ijs gezakt. Hij was zenuwachtig , kon het gesprek niet leiden en bleef Johan maar aanvallen. Als heilig boontje verdedigde en hielp hij de voor de gelegenheid uitgenodigde 'gekleurde' tafelgasten continue want 'het was zo'n erge en kwetsende grap' (not).

Hij was alles behalve onafhankelijk en vrij. Sterker nog: het was ergerlijk en irritant. Zoals eigenlijk de gehele uitzending, met tafelgasten die VI nog nooit gezien hadden. Hoe is het mogelijk om dan een goed beeld te hebben. Er zaten om hun eigen punt te maken en een kleurtje hebben. Zo'n grap maak je in de context van de hele uitzending.

Een schande dat ze niet gewoon hun eigen format doorgezet hebben. Dit was een afgang en voor ons als fans zeer ongemakkelijk om te kijken. Ons jarenlange geliefde ontspannende format werd gister gekaapt door moraalridders.

Waar Wilfred Johan voorheen hielp en meedeed, deed hij zich nu voor als een linkse heilige Massias die niet begreep dat Johan dit ooit gezegd kon hebben. Hierdoor kwam de discussie ook niet goed op gang en verzande het in de inhoud. Van Marokkanen naar racisme op de bank van AZ. Laf en onprofessioneel. Om een grapje tegen Akwasi, de man die oproept voor geweld tegen zwarte Piet.

Waar was het ooit zo sterke VI format? Een keiharde slap naar de VI fans , en vooral Johan. Ja, dit was echt een dieptepunt....'
Love is in the air!
  Forum Admin dinsdag 23 juni 2020 @ 18:58:29 #135
35723 crew  GGMM
pi_193756551
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 18:56 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Wat had hij dan moeten doen volgens jou?
Hij zat in een lastige situatie, ga je het veroordelen ben je je geloofwaardigheid kwijt en kom je over als een vieze rat, ga je Derksen verdedigen dan heb je gelijk een wij vs zij zooitje en is er helemaal geen kans dat adverteerders terugkomen.

Hij had zo neutraal mogelijk moeten blijven en zich zo min mogelijk moeten bemoeien met de inhoud denk ik.
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
pi_193756586
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 18:58 schreef Landgeld het volgende:
Reactie op YouTube Veronica. Beter dan menig column:..

'Wilfred is gister TOTAAL door het ijs gezakt. Hij was zenuwachtig , kon het gesprek niet leiden en bleef Johan maar aanvallen. Als heilig boontje. Verdedigde en hielp de gekleurde tafelgasten continue want' het was zo'n erge en kwetsende grap' (not).

Hij was alles behalve onafhankelijk en vrij. Sterker nog: het was ergerlijk en irritant. Zoals eigenlijk de gehele uitzending, met tafelgasten die VI nog nooit gezien hadden. Hoe is het mogelijk om dan een goed beeld te hebben. Er zaten om hun eigen punt te maken en een kleurtje hebben. Zo'n grap maak je in de context van de hele uitzending.

Een schande dat ze niet gewoon hun eigen format doorgezet hebben. Dit was een afgang en voor ons als fans zeer ongemakkelijk om te kijken. Ons jarenlange geliefde ontspannende format werd gister gekaapt door moraalridders.

Waar Wilfred Johan voorheen hielp en meedeed, deed hij zich nu voor als een linkse heilige Massias die niet begreep dat Johan dit ooit gezegd kon hebben. Hierdoor kwam de discussie ook niet goed op gang en verzande het in de inhoud. Van Marokkanen naar racisme op de bank van AZ. Laf en onprofessioneel. Om een grapje tegen Akwasi, de man die oproept voor geweld tegen zwarte Piet.

Waar was het ooit zo sterke VI format? Een keiharde slap naar de VI fans , en vooral Johan. Ja, dit was echt een dieptepunt.... '
Het optreden van Genee was niet heel sterk (maar dat erkent hij zelf ook), maar zeggen dat Wilfred Johan voorheen "hielp en meedeed", slaat ook nergens op.
pi_193756594
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 19:01 schreef Marcoss het volgende:

[..]

Het optreden van Genee was niet heel sterk (maar dat erkent hij zelf ook), maar zeggen dat Wilfred Johan voorheen "hielp en meedeed", slaat ook nergens op.
Normaliter was Genee ook scherp op de tong. Dat herken ik wel. Kijk eens naar van Breukelen bijvoorbeeld.
Love is in the air!
pi_193756601
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 18:54 schreef Ronald het volgende:

[..]

Die kwal zegt nu dat Johan volgens hem geen racist is, maar ja nu zijn alle adverteerders al vertrokken. Bedankt Arie
Die komen wel terug of er komen anderen. Over 2 weken is dit weer vergeten.
“There is no good and evil, there is only power and those too weak to seek it.”
pi_193756612
Tenzij ik iets ben vergeten heeft Wilfred deze grap over Akwasi niet uitgelokt. Dat kwam echt helemaal van Johan zelf.
pi_193756629
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 18:41 schreef Idisrom het volgende:

[..]

Zijn ex-vrouw is zwart.
het ging om in het voetbal
Zijn ex vrouw voetbalde nooit mee.
pi_193756633
Van de Gijp ook ziedend, komt zo met een reactie bij RTL boulevard
  Forum Admin dinsdag 23 juni 2020 @ 19:06:21 #142
35723 crew  GGMM
pi_193756637
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 19:04 schreef Noorse_Kabeltrui het volgende:
Tenzij ik iets ben vergeten heeft Wilfred deze grap over Akwasi niet uitgelokt. Dat kwam echt helemaal van Johan zelf.
Nee, dit specifieke ding niet, maar hij heeft dat in het verleden wel gedaan bij soortgelijke opmerkingen natuurlijk. Dat Sylvana-moment bijvoorbeeld.
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
pi_193756649
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 19:05 schreef michiel_merk het volgende:
Van de Gijp ook ziedend, komt zo met een reactie bij RTL boulevard
Logisch. Die ergerde zich groen en geel.
Love is in the air!
pi_193756665
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 19:05 schreef michiel_merk het volgende:
Van de Gijp ook ziedend, komt zo met een reactie bij RTL boulevard
Van der Gijp in zo'n uitzending werkt ook gewoon niet, welke presentator/gasten er ook gezeten had.

Maar ben benieuwd wat hij te zeggen heeft.
pi_193756688
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 18:14 schreef Pedroso het volgende:
Wel duidelijk geworden dat het niet voor niets is dat alles wat Genee op TV doet mislukt (buiten VI dan).
Voor hem te hopen dat Derksen nog een tijdje doorgaat zodat ie nog even mee kan liften.
Daarna naar Omroep Fryslan, dat zal nog wel lukken.
Hey, hou Omrop Fryslân hier buiten. Je discrimineert hiermee de Friezen, als je denkt dat wij hiermee kunnen worden opgezadeld.
pi_193756716
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 19:10 schreef Idisrom het volgende:

[..]

Hey, hou Omrop Fryslân hier buiten. Je discrimineert hiermee de Friezen, als je denkt dat wij hiermee kunnen worden opgezadeld.
Daarnaast is Wilfred een Liwwadder dat gaat ook niet werken
pi_193756731
Straks gijpie bij boulevard
pi_193756746
Genee nam ik al niet zo serieus, die kerel is voornamelijk geïnteresseerd in zichzelf en zal daarom nooit een goede talkshowhost worden. Ik las weer veel blabla van hem over de uitzending van gisteren maar het enige dat hem boeit is dit: ha lekker, 1.7 miljoen kijkers.
pi_193756752
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 18:29 schreef Twentsche_Ros het volgende:

[..]

Die zijn ook ongeveer zo. Ik weet alleen niet welke media ze proberen te bemachtigen. Het ging erover dat "de media" te links zou zijn. En ik probeer aan te geven dat er genoeg rechtse media voorhanden is. Zoals ON en Jensen.
Jensen is een veredelde youtuber...
Facts don't care about your feelings
pi_193756762
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 18:51 schreef Noorse_Kabeltrui het volgende:
Mensen bestempelen Wilfred serieus als Judas omdat hij niet opkomt voor Johan. :') Ik ben het ermee eens dat z'n interviewtechnieken best gluiperig zijn maar kom op hé.
Nee hoor, het is zijn interview stijl wat irriteert. Hij vindt zichzelf geweldig maar kan niet tippen aan bv Beau, Jinek en Pauw. En zelfs de meeste presentatoren van OP1 zijn beter.
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
pi_193756773
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 19:14 schreef Pedroso het volgende:

[..]


[..]

Nee hoor, het is zijn interview stijl wat irriteert. Hij vindt zichzelf geweldig maar kan niet tippen aan de bv Beau, Jinek en Pauw. En zelfs de meeste presentatoren van OP1 zijn beter.
streep Beau maar weg, die valt ook lelijk door de mand
pi_193756816
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 18:45 schreef Slobeend het volgende:
Wilfred heeft hele volksstammen getriggered met een paar kritische vraagjes _O-.

Bijna eng hoe Johan als een soort martelaar van het vrije woord wordt neergezet overal, terwijl hij ooit gewoon een vermakelijke sigaarsnor met een voetbalmening was die af en toe wat soapsterren de wind van voren gaf. Allemaal de schuld van Politiek Inside, zijn mening over maatschappelijke problemen is/wordt te belangrijk gemaakt en vervolgens is hij er zelf ook iets teveel in gaan geloven. Geef Johan zijn voetbalnieuwtjes terug, dan komt alles weer goed. @:showtimer
Is het structureel bewandelen van die zijpaden niet vooral ontstaan door het nodeloos langer maken van de show? Ik heb niet de indruk dat Johan zelf nostalgische gevoelens koestert over het tevoorschijn halen van de leesbril.
  Forum Admin dinsdag 23 juni 2020 @ 19:18:32 #153
35723 crew  GGMM
pi_193756819
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 19:13 schreef JanCees het volgende:
Straks gijpie bij boulevard
Ja ik schakelde net in, maar ze hadden het over een bezweet voorhoofd. Dat dit iets is waar je je ontzettend voor kan schamen en dat dit iets is waar mensen constant mee bezig zijn.

Dus ik kom later wel even terug.
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
pi_193756833
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 19:14 schreef Pleun2011 het volgende:
Genee nam ik al niet zo serieus, die kerel is voornamelijk geïnteresseerd in zichzelf en zal daarom nooit een goede talkshowhost worden. Ik las weer veel blabla van hem over de uitzending van gisteren maar het enige dat hem boeit is dit: ha lekker, 1.7 miljoen kijkers.
Dat hebben ze alle 3 natuurlijk. En een goede "normale" talkshowhost zal het inderdaad niet worden, daarvoor is zijn stijl van interviewen gewoon te provocerend, dat zag je destijds wel bij VI Oranje met ook "normale" uitzendingen tussendoor.

Daarom past hij juist goed bij dit programma omdat die stijl daar wel past.
pi_193756838
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 19:15 schreef michiel_merk het volgende:

[..]

streep Beau maar weg, die valt ook lelijk door de mand
Valt flink tegen... het rebelse is compleet verdwenen en probeert vooral iedereen te pleasen. Gaat oemberto achterna
Een oplettende kijker (volgens Mediacourant 15-4-20).
pi_193756849
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 19:18 schreef showtimer het volgende:

[..]

Is het structureel bewandelen van die zijpaden niet vooral ontstaan door het nodeloos langer maken van de show? Ik heb niet de indruk dat Johan zelf nostalgische gevoelens koestert over het tevoorschijn halen van de leesbril.
Klopt ja, en nu helemaal omdat ze gewoon 2 avonden per week (en de laatste tijd dan 1) moesten vullen, terwijl er geen voetbal was en zelfs Chris Woerts regelmatig opgetrommeld moest worden...
  User die overal opduikt 2022 dinsdag 23 juni 2020 @ 19:20:53 #157
186611 Haags
pi_193756851
Gijp!!
Zonder wrijving geen glans
pi_193756852
Nu gijp
pi_193756863
ZO HIJ IS GIGANTISCH MAD OP GENEE
pi_193756866
Die is gister niet met een glas wiskey de sauna in gegaan
pi_193756867
De boosheid jegens Wilfred heeft volgens mij vooral toch te maken met het feit dat hij aan 'de andere kant' van het debat staat. Verder ben ik het er wel mee eens dat hij maar een matige, gemiddelde host is.
  dinsdag 23 juni 2020 @ 19:21:48 #162
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_193756868
EINDE VI
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  dinsdag 23 juni 2020 @ 19:21:58 #163
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_193756873
#EXITGIENEE
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_193756880
Dat is ook wel duidelijk van Gijp.. maar je hebt 1,5 uur bij elkaar gezeten, dan bespreek je toch dit soort dingen? Of zal die ruzie voorafgaand aan de uitzending alles veranderd hebben?
  Forum Admin dinsdag 23 juni 2020 @ 19:22:13 #165
35723 crew  GGMM
pi_193756881
Duidelijk, Johan wist dus helemaal niet dat die gasten waren uitgenodigd.

Hufterig.
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
pi_193756889
einde VI
pi_193756890
Klaar met genee
pi_193756894
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 19:21 schreef Mani89 het volgende:
EINDE VI
Dat is wel iets wat wekelijks 1 van de 3 roept als je dat boek mag geloven :D
  User die overal opduikt 2022 dinsdag 23 juni 2020 @ 19:22:55 #169
186611 Haags
pi_193756895
Genee walgelijk ventje
Zonder wrijving geen glans
pi_193756900
Wel goed voor de band tussen Gijp en Derksen :D
pi_193756902
Rake woorden van Gijp..
Het ligt aan de instanties zelf
pi_193756908
Oei René is wel extreem boos, had ik niet verwacht. Ben benieuwd of de emotie nog verminderd komende dagen.
٩๏̯͡๏)۶
pi_193756909
Waarom roept hij dat nou in boulevard en niet intern...

Beetje dom...
Een oplettende kijker (volgens Mediacourant 15-4-20).
  Forum Admin dinsdag 23 juni 2020 @ 19:23:54 #174
35723 crew  GGMM
pi_193756910
Eens met Peter.

:o
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
pi_193756914
Reclame had de uitzending wel flink ingekort dus, dan was er geen deel 2 geweest :D
  dinsdag 23 juni 2020 @ 19:24:22 #176
372302 Revanches
Soeverein en onafhankelijk
pi_193756916
Zeg dat dan in zn gezicht... flauw dit.
And I am a weapon of massive consumption
And it's not my fault it's how I'm programmed to function
  dinsdag 23 juni 2020 @ 19:24:23 #177
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_193756917
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 18:45 schreef Slobeend het volgende:
Wilfred heeft hele volksstammen getriggered met een paar kritische vraagjes _O-.

Bijna eng hoe Johan als een soort martelaar van het vrije woord wordt neergezet overal, terwijl hij ooit gewoon een vermakelijke sigaarsnor met een voetbalmening was die af en toe wat soapsterren de wind van voren gaf. Allemaal de schuld van Politiek Inside, zijn mening over maatschappelijke problemen is/wordt te belangrijk gemaakt en vervolgens is hij er zelf ook iets teveel in gaan geloven. Geef Johan zijn voetbalnieuwtjes terug, dan komt alles weer goed. @:showtimer
Maar die nieuwtjes kwam altijd van de vi redactie.
  User die overal opduikt 2022 dinsdag 23 juni 2020 @ 19:24:26 #178
186611 Haags
pi_193756918
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 19:23 schreef GGMM het volgende:
Eens met Peter.

:o
Me2. Dat we dat nog meemaken.
Zonder wrijving geen glans
  Forum Admin dinsdag 23 juni 2020 @ 19:24:35 #179
35723 crew  GGMM
pi_193756922
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 19:23 schreef Ronald het volgende:
Oei René is wel extreem boos, had ik niet verwacht. Ben benieuwd of de emotie nog verminderd komende dagen.
@onlogisch en ik zijn ook wel eens extreem boos op elkaar, maar uiteindelijk komt dat altijd weer goed.

Denk dat dit ook wel goed komt :)
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
pi_193756930
Andy van de Meyde voortaan maar aan tafel,Gijp zie je niet meer terug
pi_193756931
Genee laat Van der Gijp dus helemaal van Dordrecht naar Grolloo komen om met Johan te praten, zonder tegen René zijn verborgen agenda te melden.
pi_193756933
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 19:24 schreef GGMM het volgende:

[..]

@:onlogisch en ik zijn ook wel eens extreem boos op elkaar, maar uiteindelijk komt dat altijd weer goed.

Denk dat dit ook wel goed komt :)
Ja misschien kan Kieft nog als bemiddelaar optreden, meestal komt het goed idd
٩๏̯͡๏)۶
pi_193756937
Och, zal wel weer goedkomen. Al was het alleen maar om het salaris veilig te stellen.
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
pi_193756939
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 19:24 schreef GGMM het volgende:

[..]

@:onlogisch en ik zijn ook wel eens extreem boos op elkaar, maar uiteindelijk komt dat altijd weer goed.

Denk dat dit ook wel goed komt :)
dat dan weer wel, net als toen met vi oranje..
  dinsdag 23 juni 2020 @ 19:25:51 #185
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_193756941
Genee gaat ze nu van rechts en links krijgen.
  dinsdag 23 juni 2020 @ 19:26:07 #186
429367 DKUp
ON TOUR
pi_193756947
Zoooooooooo

René echt pissig.
SOONY
  Forum Admin dinsdag 23 juni 2020 @ 19:26:13 #187
35723 crew  GGMM
pi_193756950
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 19:25 schreef Ronald het volgende:

[..]

Ja misschien kan Kieft nog als bemiddelaar optreden, meestal komt het goed idd
Derksen en Gijp zijn ook al wel eens zo boos op elkaar geweest.
Genee en Derksen ook.

Aan de andere kant: één keer moet de laatste keer zijn.
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
  Admin dinsdag 23 juni 2020 @ 19:26:13 #188
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_193756951
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 19:24 schreef GGMM het volgende:

[..]

@:onlogisch en ik zijn ook wel eens extreem boos op elkaar, maar uiteindelijk komt dat altijd weer goed.

Denk dat dit ook wel goed komt :)
Denk het echt niet.
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
pi_193756952
Morgen even een bakkie doen met Genee..
pi_193756957
RTLnieuws twitterde op dinsdag 23-06-2020 om 19:24:56 'Je kan er wel van uitgaan dat het klaar is', zegt de analist en oud-voetballer https://t.co/KLRZJb3xQV reageer retweet
  Moderator dinsdag 23 juni 2020 @ 19:27:20 #191
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_193756964
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 19:24 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Maar die nieuwtjes kwam altijd van de vi redactie.
Ja, dat weet ik.
pi_193756965
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 19:25 schreef Idisrom het volgende:
Genee laat Van der Gijp dus helemaal van Dordrecht naar Grolloo komen om met Johan te praten, zonder tegen René zijn verborgen agenda te melden.
Genee kwam eerst zelfs nog met een versie dat René hem had opgebeld om naar Grolloo te gaan.
pi_193756968
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 19:25 schreef Idisrom het volgende:
Genee laat Van der Gijp dus helemaal van Dordrecht naar Grolloo komen om met Johan te praten, zonder tegen René zijn verborgen agenda te melden.
Kan me dus niet voorstellen dat dat zo is, wat bespreek je dan in zo'n gesprek met z'n 3-en?

Enige dat ik me voor kan stellen, is dat de ruzie vooraf tussen Genee en Derksen (misschien wel over de mensen aan tafel dan) ervoor zorgde dat Genee er anders in ging dan hij vooraf van plan was. Maar dat had Gijp dan ook gewoon meteen kunnen zeggen, lijkt me dan weer..
pi_193756970
Dit soort relletjes gebeuren ook altijd rond deze periode volgens mij.
pi_193756971
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 19:26 schreef GGMM het volgende:

[..]

Derksen en Gijp zijn ook al wel eens zo boos op elkaar geweest.
Genee en Derksen ook.

Aan de andere kant: één keer moet de laatste keer zijn.
Inderdaad. Net wat Gijp zegt, ze moeten nu oppassen met wat ze zeggen. Programma zal nooit meer hetzelfde zijn.
Het ligt aan de instanties zelf
pi_193756976
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 19:26 schreef Bolasie het volgende:
RTLnieuws twitterde op dinsdag 23-06-2020 om 19:24:56 'Je kan er wel van uitgaan dat het klaar is', zegt de analist en oud-voetballer https://t.co/KLRZJb3xQV reageer retweet
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 19:26 schreef Bolasie het volgende:
RTLnieuws twitterde op dinsdag 23-06-2020 om 19:24:56 'Je kan er wel van uitgaan dat het klaar is', zegt de analist en oud-voetballer https://t.co/KLRZJb3xQV reageer retweet
Janken dit
pi_193756978
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 19:26 schreef GGMM het volgende:

[..]

Derksen en Gijp zijn ook al wel eens zo boos op elkaar geweest.
Genee en Derksen ook.

Aan de andere kant: één keer moet de laatste keer zijn.
Ja toen Johan nog een column over René had geschreven in VI. Toen was ik er echt van overtuigd dat die twee nooit meer met elkaar zouden spreken.
٩๏̯͡๏)۶
  Moderator dinsdag 23 juni 2020 @ 19:28:36 #198
249559 crew  Lavenderr
pi_193756983
Ben echt bang dat dit niet meer goed komt. Deze rattenstreek van Genee is toch niet te negeren? En om dan weer gezellig aan te schuiven is nu geen optie meer denk ik.
pi_193756985
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 19:26 schreef Bolasie het volgende:
RTLnieuws twitterde op dinsdag 23-06-2020 om 19:24:56 'Je kan er wel van uitgaan dat het klaar is', zegt de analist en oud-voetballer https://t.co/KLRZJb3xQV reageer retweet
Ach, volgende week nog uitzendinkje met Sneijder en dan een lange vakantie, zeker als de Eredivisie niet eerder begint. Dan komt het vast wel weer goed.
  Admin dinsdag 23 juni 2020 @ 19:28:53 #200
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_193756990
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 19:24 schreef Revanches het volgende:
Zeg dat dan in zn gezicht... flauw dit.
Wanneer? Ze waren na 30 sec weg. In de uitzending? Waar half Nederland hijgend voor de deur ligt, het programma niet kennen, en alleen maar kijkt voor de ophef?
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
pi_193756992
We hebben echt een nieuw steuntje in de rug voor VI nodig
  Forum Admin dinsdag 23 juni 2020 @ 19:29:15 #202
35723 crew  GGMM
pi_193756997
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 19:28 schreef Marcoss het volgende:

[..]

Ach, volgende week nog uitzendinkje met Sneijder en dan een lange vakantie, zeker als de Eredivisie niet eerder begint. Dan komt het vast wel weer goed.
Oh ja dat geluk hebben ze wel weer ja, laatste uitzending volgende week
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
pi_193756999
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 19:27 schreef Marcoss het volgende:

[..]

Kan me dus niet voorstellen dat dat zo is, wat bespreek je dan in zo'n gesprek met z'n 3-en?

Enige dat ik me voor kan stellen, is dat de ruzie vooraf tussen Genee en Derksen (misschien wel over de mensen aan tafel dan) ervoor zorgde dat Genee er anders in ging dan hij vooraf van plan was. Maar dat had Gijp dan ook gewoon meteen kunnen zeggen, lijkt me dan weer..
Derksen wilde een normale uitzending en ging uiteindelijk vermoedelijk akkoord met extra gasten, Gijp een compromis met luchtige momenten (mislukte faliekant) en Genee een doodserieus debat van ruim een uur.
  Moderator dinsdag 23 juni 2020 @ 19:29:33 #204
249559 crew  Lavenderr
pi_193757000
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 19:27 schreef Poefbank het volgende:

[..]

Inderdaad. Net wat Gijp zegt, ze moeten nu oppassen met wat ze zeggen. Programma zal nooit meer hetzelfde zijn.
Ja, dit was de doodssteek.
  Forum Admin dinsdag 23 juni 2020 @ 19:29:37 #205
35723 crew  GGMM
pi_193757003
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 19:29 schreef Noorse_Kabeltrui het volgende:
We hebben echt een nieuw steuntje in de rug voor VI nodig
@RensAjacied @johannes_vermeer
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
pi_193757013
Typische VI rel, allemaal via de Media uitvechten ook.
Mooi.
  Forum Admin dinsdag 23 juni 2020 @ 19:31:00 #207
35723 crew  GGMM
pi_193757020
quote:
7s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 19:30 schreef koemleit het volgende:
Typische VI rel, allemaal via de Media uitvechten ook.
Mooi.
Eens, dat is echt mooi ja
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
pi_193757030
Kapitale blunder om buitenstaanders aan tafel te laten. Dacht Genee nou echt dat partijen tot elkaar zouden komen? Het is en blijft een smerige rat die Genee. Zonder Derksen is het niet meer dan een karakterloze gladjanus. Derksen heeft hem gemaakt en als je 'ouwe' zo onterecht ervan langs krijgt moet je hem als een leeuw verdedigen.
pi_193757031
quote:
7s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 19:30 schreef koemleit het volgende:
Typische VI rel, allemaal via de Media uitvechten ook.
Mooi.
Alles voor de kijkcijfers.
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
  Moderator dinsdag 23 juni 2020 @ 19:31:25 #210
249559 crew  Lavenderr
pi_193757033
quote:
7s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 19:30 schreef koemleit het volgende:
Typische VI rel, allemaal via de Media uitvechten ook.
Mooi.
Nou nee. Dit gaat verder dan een gebruikelijke rel tussen die drie. Ben echt bang dat dit nooit meer wordt zoals voorheen. Met dank aan de slinkse streek van Genee.
pi_193757038
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 19:26 schreef Bolasie het volgende:
RTLnieuws twitterde op dinsdag 23-06-2020 om 19:24:56 'Je kan er wel van uitgaan dat het klaar is', zegt de analist en oud-voetballer https://t.co/KLRZJb3xQV reageer retweet
Wat gaan we dan kijken
“There is no good and evil, there is only power and those too weak to seek it.”
pi_193757041
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 19:29 schreef GGMM het volgende:

[..]

Oh ja dat geluk hebben ze wel weer ja, laatste uitzending volgende week
Die laatste uitzending moet Genee zelf de grappen gaan maken lijkt het.
pi_193757042
Dit is einde VI. Duidelijk.
  Forum Admin dinsdag 23 juni 2020 @ 19:32:48 #214
35723 crew  GGMM
pi_193757049
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 19:31 schreef Confetti het volgende:
Kapitale blunder om buitenstaanders aan tafel te laten. Dacht Genee nou echt dat partijen tot elkaar zouden komen? Het is en blijft een smerige rat die Genee. Zonder Derksen is het niet meer dan een karakterloze gladjanus. Derksen heeft hem gemaakt en als je 'ouwe' zo onterecht ervan langs krijgt moet je hem als een leeuw verdedigen.
Mwa, buitenstaanders mag je best aan tafel zetten, maar had dit gewoon van tevoren aan Derksen gemeld.
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
  Admin dinsdag 23 juni 2020 @ 19:33:05 #215
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_193757051
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 19:31 schreef LordVoldermort het volgende:

[..]

Wat gaan we dan kijken
FOK!inside.
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
pi_193757053
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 19:31 schreef Confetti het volgende:
Kapitale blunder om buitenstaanders aan tafel te laten. Dacht Genee nou echt dat partijen tot elkaar zouden komen? Het is en blijft een smerige rat die Genee. Zonder Derksen is het niet meer dan een karakterloze gladjanus. Derksen heeft hem gemaakt en als je 'ouwe' zo onterecht ervan langs krijgt moet je hem als een leeuw verdedigen.
Genee vond het dus niet (meer) onterecht, dat is het hem juist..
pi_193757074
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 19:32 schreef Newone82 het volgende:
Dit is einde VI. Duidelijk.
Je bent echt een newbie als je dat denkt.


Gijp zegt zelf al we gaan praten in de zomer om te kijken hoe we verder moeten. Komt dus wel goed.

Maandag kunnen ze idd beter Genee alleen laten doen anders kan t wel mislopen.
Een oplettende kijker (volgens Mediacourant 15-4-20).
pi_193757083
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 19:31 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Nou nee. Dit gaat verder dan een gebruikelijke rel tussen die drie. Ben echt bang dat dit nooit meer wordt zoals voorheen. Met dank aan de slinkse streek van Genee.
dachten we dat niet ook toen Derksen weg liep na de "Heerenveen" rel met de woorden.
"wij als VI willen niks meer met jou te maken hebben"
En die keer dat Gijp uithaalde naar Derksen in een krant, en Derksen daarna een vernietigende column schreef over Gijp tijdens een voetbalzomer, en dat ze toen ook maanden niet meer met elkaar spraken?

Ik zeg niet dat dit weer goed komt, maar zulke ruzies zijn er altijd geweest.
Dit is ook niet erger dan die andere 2 ruzies.

Maar goed ooit moeten ze natuurlijk ook stoppen, ze doen dit al zoo lang.
pi_193757085
'Wilfred is gister TOTAAL door het ijs gezakt.

Hij was zenuwachtig, kon het gesprek niet leiden en bleef zijn pijlen maar op Johan richten. Als heilig boontje verdedigde en hielp hij de uitgenodigde 'gekleurde' tafelgasten continue want 'het was zo'n erge en kwetsende grap' (not).

Hij was alles behalve onafhankelijk en vrij. Sterker nog: het was ergerlijk en irritant. Zoals eigenlijk de gehele uitzending, met tafelgasten die VI nog nooit gezien hadden. Hoe is het mogelijk om dan een goed beeld van een ijzersterk programma te hebben. Er zaten om hun eigen punt te maken. Zo'n grap maak je in de context van de hele uitzending. Waar racisme al meerdere keren was afgekeurd, maar dat hoor je niet terug.

Een schande dat ze niet gewoon hun eigen format doorgezet hebben. Dit was een afgang en voor ons als fans zeer ongemakkelijk om te kijken. Ons jarenlange geliefde ontspannende format werd gister gekaapt door moraalridders.

Waar Wilfred voorheen een duo vormde met Johan, deed hij zich nu voor als een linkse heilige Massias die niet begreep dat Johan dit ooit gezegd kon hebben. Hierdoor kwam de discussie ook niet goed op gang en verzande het in de inhoud. Van Marokkanen naar racisme op de bank van AZ. Laf en onprofessioneel. Om een grapje tegen Akwasi, de man die oproept voor geweld tegen zwarte Piet. En daarmee de Nederlandse cultuur en een vrije samenleving.

Waar was het ooit zo sterke VI format? Een keiharde slap naar de VI fans , en vooral Johan. Ja, dit was echt een dieptepunt....'
Love is in the air!
  Forum Admin dinsdag 23 juni 2020 @ 19:36:01 #220
35723 crew  GGMM
pi_193757097
Directeurtje zei ooit dat hij elke 2 weken een belletje kreeg dat begon met "we moeten er maar mee kappen en ons contract maar inleveren"

Nee dit komt wel goed.
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
pi_193757111
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 19:35 schreef Landgeld het volgende:
'Wilfred is gister TOTAAL door het ijs gezakt.

Hij was zenuwachtig, kon het gesprek niet leiden en bleef zijn pijlen maar op Johan richten. Als heilig boontje verdedigde en hielp hij de uitgenodigde 'gekleurde' tafelgasten continue want 'het was zo'n erge en kwetsende grap' (not).

Hij was alles behalve onafhankelijk en vrij. Sterker nog: het was ergerlijk en irritant. Zoals eigenlijk de gehele uitzending, met tafelgasten die VI nog nooit gezien hadden. Hoe is het mogelijk om dan een goed beeld van een ijzersterk programma te hebben. Er zaten om hun eigen punt te maken. Zo'n grap maak je in de context van de hele uitzending. Waar racisme al meerdere keren was afgekeurd, maar dat hoor je niet terug.

Een schande dat ze niet gewoon hun eigen format doorgezet hebben. Dit was een afgang en voor ons als fans zeer ongemakkelijk om te kijken. Ons jarenlange geliefde ontspannende format werd gister gekaapt door moraalridders.

Waar Wilfred voorheen een duo vormde met Johan, deed hij zich nu voor als een linkse heilige Massias die niet begreep dat Johan dit ooit gezegd kon hebben. Hierdoor kwam de discussie ook niet goed op gang en verzande het in de inhoud. Van Marokkanen naar racisme op de bank van AZ. Laf en onprofessioneel. Om een grapje tegen Akwasi, de man die oproept voor geweld tegen zwarte Piet. En daarmee de Nederlandse cultuur en een vrije samenleving.

Waar was het ooit zo sterke VI format? Een keiharde slap naar de VI fans , en vooral Johan. Ja, dit was echt een dieptepunt....'
Ik heb het gevoel dat ik dit eerder gelezen heb ;)
pi_193757112
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 19:36 schreef GGMM het volgende:
Directeurtje zei ooit dat hij elke 2 weken een belletje kreeg dat begon met "we moeten er maar mee kappen en ons contract maar inleveren"

Nee dit komt wel goed.
heerlijk ja, het zijn 3 ego'tjes ook he.
pi_193757119
Volgens bepaalde users gister was het OVERDUIDELIJK dat Derksen de houding van Genee helemaal prima vond
pi_193757120
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 19:36 schreef GGMM het volgende:
Directeurtje zei ooit dat hij elke 2 weken een belletje kreeg dat begon met "we moeten er maar mee kappen en ons contract maar inleveren"

Nee dit komt wel goed.
mailtje van directeurtje blijft ook legendarisch, die is er ook weleens klaar mee
pi_193757128
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 19:37 schreef Bluedisplay het volgende:
Volgens bepaalde users gister was het OVERDUIDELIJK dat Derksen de houding van Genee helemaal prima vond
  Forum Admin dinsdag 23 juni 2020 @ 19:39:04 #226
35723 crew  GGMM
pi_193757134
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 19:37 schreef Bluedisplay het volgende:
Volgens bepaalde users gister was het OVERDUIDELIJK dat Derksen de houding van Genee helemaal prima vond
@ChevyCaprice ja

Die zei eerder vandaag dat Derksen de opstelling niet oke vond omdat de gasten niet aan tafel mochten zitten daar waar nu blijkt dat Derksen nooit op de hoogte is gebracht.
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
  Redactie Frontpage / Weblog dinsdag 23 juni 2020 @ 19:39:27 #227
80791 crew  Paul
Winnaar 5 FOK-awards 2022
pi_193757139
Ik ben hier heel verdrietig over ;(
VI is m'n leven ;(
GA EENS WERKEN/UITKERING TREKKEN IPV OP FOK ZITTEN!
Speklap3000 is mijn maatje en DTS winnaar februari!
  dinsdag 23 juni 2020 @ 19:39:28 #228
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_193757140
René van der Gijp woest op Wilfred: 'Dit komt nooit meer goed’ :D

Nadat Johan Derksen kenbaar heeft gemaakt dat hij niet zeker weet of hij terug wil keren in het programma ‘Veronica Inside’, laat nu ook René van der Gijp aan RTL Boulevard weten dat de kans dat hij in de toekomst niet meer in het programma te zien zal zijn zeer aanwezig is. "Dit komt nooit meer goed", stelt hij.

"Ik schaar me achter de oude baas"
René laat aan RTL Boulevard weten: “We hebben de uitzending niet voorbereid. Normaal wil Johan wel even van tevoren weten wat er gebeurt. Maar hij was er niet van op de hoogte dat er mensen aan tafel zaten en dat Wilfred ons voor het Joegoslavië Tribunaal zou zetten. Je kan er wel van uitgaan dat het klaar is.”

René reageert woest op het optreden van Wilfred Genee tijdens de uitzending. “Als je je collega’s zo laat vallen, zo in de steek laat. Dat is heel slecht.” Johan Derksen vertrok gisteren direct na de uitzending en ook René is niet lang gebleven. “Johan was al na tien seconden weg, ik na twintig. Ik heb Wilfred via WhatsApp laten weten dat dit absoluut niet kan. Johan heeft hem dat ook duidelijk gemaakt.”

Volgens de voormalige sporter is er ‘iets geknapt’. “Dit is niet zo snel oplosbaar. Ik ben zo teleurgesteld in dat ventje.” Wilfred kreeg ook van Angela de Jong en Humberto Tan al een flinke portie kritiek over zijn rol in de uitzending.

Mocht Johan Derksen het besluit nemen om niet langer aan te schuiven bij Veronica Inside, dan ziet René het somber in. “Zonder Johan is er geen Veronica Inside, hij is het boegbeeld. We zijn twaalf jaar een team geweest. Dan is er één uitzending die zo cruciaal is voor Johan en dan ga je ons openlijk afvallen. Hoe slecht kan je zijn?”

“Het komt niet meer goed”, stelt René. “We werken twaalf jaar samen, verdienen een vorstelijk salaris en dan ga je ons zo neerzetten, zo van 'ik hoor hier eigenlijk niet bij', zo zijn we niet getrouwd. Dit komt echt niet meer goed.” Hoewel de mannen momenteel nog een contract hebben lopen bij John de Mol, ziet hij daar geen probleem in. "Als wij De Mol uitleggen dat het zo niet verder gaat is hij de laatste om te zeggen: 'Ik houd je aan je contract.'"

We zijn duidelijk klaar met hem en wat ons betreft was gisteren de laatste uitzending”, gaat hij verder. “Dan gaat-ie maandag maar een show maken met Sneijder en Jansma. Ik sta 100 procent achter Johan. 120, 140, 160 procent zelfs. Dit had nooit mogen gebeuren. Als Johan stopt, stop ik ook.”

René weet niet hoe het drietal nu verder moet. “Na de zomer moeten we maar bij elkaar gaan zitten met John de Mol erbij, om te kijken of dit een hindernis is die te accepteren is. Een ding is zeker: het programma gaat nooit meer hetzelfde zijn. Ik laat me ook nooit meer een uitspraak door hem ontlokken. Ik schaar me achter de oude baas.”

https://www.rtlnieuws.nl/(...)t-laatste-uitzending

Zo
  Redactie Frontpage / Weblog dinsdag 23 juni 2020 @ 19:40:16 #229
80791 crew  Paul
Winnaar 5 FOK-awards 2022
pi_193757151
;( ;( ;(
GA EENS WERKEN/UITKERING TREKKEN IPV OP FOK ZITTEN!
Speklap3000 is mijn maatje en DTS winnaar februari!
  dinsdag 23 juni 2020 @ 19:40:54 #230
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_193757156
Opdoeken dit topic.
pi_193757159
quote:
6s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 19:39 schreef ikweethetookniet het volgende:
René van der Gijp woest op Wilfred: 'Dit komt nooit meer goed’ :D


Nadat Johan Derksen kenbaar heeft gemaakt dat hij niet zeker weet of hij terug wil keren in het programma ‘Veronica Inside’, laat nu ook René van der Gijp aan RTL Boulevard weten dat de kans dat hij in de toekomst niet meer in het programma te zien zal zijn zeer aanwezig is. "Dit komt nooit meer goed", stelt hij.


"Ik schaar me achter de oude baas"
René laat aan RTL Boulevard weten: “We hebben de uitzending niet voorbereid. Normaal wil Johan wel even van tevoren weten wat er gebeurt. Maar hij was er niet van op de hoogte dat er mensen aan tafel zaten en dat Wilfred ons voor het Joegoslavië Tribunaal zou zetten. Je kan er wel van uitgaan dat het klaar is.”

René reageert woest op het optreden van Wilfred Genee tijdens de uitzending. “Als je je collega’s zo laat vallen, zo in de steek laat. Dat is heel slecht.” Johan Derksen vertrok gisteren direct na de uitzending en ook René is niet lang gebleven. “Johan was al na tien seconden weg, ik na twintig. Ik heb Wilfred via WhatsApp laten weten dat dit absoluut niet kan. Johan heeft hem dat ook duidelijk gemaakt.”

Volgens de voormalige sporter is er ‘iets geknapt’. “Dit is niet zo snel oplosbaar. Ik ben zo teleurgesteld in dat ventje.” Wilfred kreeg ook van Angela de Jong en Humberto Tan al een flinke portie kritiek over zijn rol in de uitzending.

Mocht Johan Derksen het besluit nemen om niet langer aan te schuiven bij Veronica Inside, dan ziet René het somber in. “Zonder Johan is er geen Veronica Inside, hij is het boegbeeld. We zijn twaalf jaar een team geweest. Dan is er één uitzending die zo cruciaal is voor Johan en dan ga je ons openlijk afvallen. Hoe slecht kan je zijn?”

“Het komt niet meer goed”, stelt René. “We werken twaalf jaar samen, verdienen een vorstelijk salaris en dan ga je ons zo neerzetten, zo van 'ik hoor hier eigenlijk niet bij', zo zijn we niet getrouwd. Dit komt echt niet meer goed.” Hoewel de mannen momenteel nog een contract hebben lopen bij John de Mol, ziet hij daar geen probleem in. "Als wij De Mol uitleggen dat het zo niet verder gaat is hij de laatste om te zeggen: 'Ik houd je aan je contract.'"

https://www.rtlnieuws.nl/(...)t-laatste-uitzending

Zo
Dit is even een uitlaatklep voor Gijp, die komt er wel op terug
pi_193757162
Gewoon nog een VI Oranjetje doen straks en dan lekker kappen of doorgaan in een andere bezetting.
  Redactie Frontpage / Weblog dinsdag 23 juni 2020 @ 19:41:50 #233
80791 crew  Paul
Winnaar 5 FOK-awards 2022
pi_193757169
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 19:40 schreef fetX het volgende:
Opdoeken dit topic.
;( ;( ;( ;( ;( ;(
GA EENS WERKEN/UITKERING TREKKEN IPV OP FOK ZITTEN!
Speklap3000 is mijn maatje en DTS winnaar februari!
  Redactie Frontpage / Weblog dinsdag 23 juni 2020 @ 19:42:07 #234
80791 crew  Paul
Winnaar 5 FOK-awards 2022
pi_193757171
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 19:41 schreef Noorse_Kabeltrui het volgende:
Gewoon nog een VI Oranjetje doen straks en dan lekker kappen of doorgaan in een andere bezetting.
;( ;( ;( ;( nee ze moeten bij elkaar blijven
GA EENS WERKEN/UITKERING TREKKEN IPV OP FOK ZITTEN!
Speklap3000 is mijn maatje en DTS winnaar februari!
pi_193757202
Doorgaan in een andere bezetting gaat sowieso niet werken, lijkt me
  dinsdag 23 juni 2020 @ 19:44:27 #236
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_193757203
quote:
19s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 19:42 schreef Paul het volgende:

[..]

;( ;( ;( ;( nee ze moeten bij elkaar blijven
Joh dit komt wel weer goed. Even met vakantie en in augustus/september zitten ze er weer.
  Moderator dinsdag 23 juni 2020 @ 19:45:10 #237
249559 crew  Lavenderr
pi_193757211
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 19:39 schreef GGMM het volgende:

[..]

@:chevycaprice ja

Die zei eerder vandaag dat Derksen de opstelling niet oke vond omdat de gasten niet aan tafel mochten zitten daar waar nu blijkt dat Derksen nooit op de hoogte is gebracht.
Juist. Rattenstreek is het. Zou Genee nu echt niet beseffen dat dit vér over de streep was?
pi_193757216
Ze hebben eerder zulke ruzie gehad. Toen zou het ook niet meer goedkomen. Ik geef het een zomer.
pi_193757217
Ik ga dit programma echt missen ook al was het de laatste jaren niet meer hetzelfde
pi_193757233
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 19:45 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Juist. Rattenstreek is het. Zou Genee nu echt niet beseffen dat dit vér over de streep was?
jij blijft er maar mee bezig he, omdat Wilfred een beetje reuring in het gesprek bracht.
Kom op, iedereen weet waar Johan voor staat, en dat heeft ie gisteren kunnen vertellen. Iedereen weet ook dat er mensen zijn die het anders zien.
met je "rattenstreek" Johan is niet heilig ofzo.

(het is trouwens niet dat ik "team Wilfred" ofzo ben, ik ben gewoon een geamuseerde neutrale toeschouwer)
  dinsdag 23 juni 2020 @ 19:46:42 #241
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_193757239
Jaarlijkse zomerrel.

Erg mooi.

@Zipportal
pi_193757253
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 19:46 schreef fetX het volgende:
Jaarlijkse zomerrel.

Erg mooi.

@:zipportal
soort van GTST met cliffhanger
pi_193757270
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 19:31 schreef LordVoldermort het volgende:

[..]

Wat gaan we dan kijken
oude fragmentjes terug kijken op Youtube
pi_193757282
quote:
19s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 19:39 schreef Paul het volgende:
Ik ben hier heel verdrietig over ;(
VI is m'n leven ;(
misschien bij de laatste uitzending volgende week maandag met fakkels en spandoeken op het mediapark gaan staan. Lekker alle VI-Hooligans verzamelen. Allemaal in zwarte hoodies en bandanas voor onze gezichten
pi_193757283
Allemaal door die kutcorona anders was het nu gewoon zomerstop geweest.
pi_193757292
ik vind dat Dries B. gelijk had.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_193757308
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 19:50 schreef BobW het volgende:
Allemaal door die kutcorona anders was het nu gewoon zomerstop geweest.
Pauw had het mooi bekeken achteraf gewoon lekker stoppen op je hoogtepunt
pi_193757309
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 19:50 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:
ik vind dat Dries B. gelijk had.
Ja, ik ben het met je eens. IJzersterk optreden.
Het ligt aan de instanties zelf
  Admin dinsdag 23 juni 2020 @ 19:52:24 #249
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_193757323
quote:
2s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 19:50 schreef Evertjan het volgende:

[..]

misschien bij de laatste uitzending volgende week maandag met fakkels en spandoeken op het mediapark gaan staan. Lekker alle VI-Hooligans verzamelen. Allemaal in zwarte hoodies en bandanas voor onze gezichten
Ik ga mee *O*
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
pi_193757327
Wat moet Genee nu straks nog doen in Hilversum. Niemand wil meer met die man samen werken. Dat wordt weer regionale TV bij OOG TV

https://www.youtube.com/watch?v=w5UvF0mA2xM
  Moderator dinsdag 23 juni 2020 @ 19:52:40 #251
249559 crew  Lavenderr
pi_193757328
quote:
7s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 19:46 schreef koemleit het volgende:

[..]

jij blijft er maar mee bezig he, omdat Wilfred een beetje reuring in het gesprek bracht.
Kom op, iedereen weet waar Johan voor staat, en dat heeft ie gisteren kunnen vertellen. Iedereen weet ook dat er mensen zijn die het anders zien.
met je "rattenstreek" Johan is niet heilig ofzo.

(het is trouwens niet dat ik "team Wilfred" ofzo ben, ik ben gewoon een geamuseerde neutrale toeschouwer)
Ja gek he dat ik me er mee bezig hou. Net als jij. Door deze rotstreek van Genee hebben wij als kijkers straks op maandag en vrijdag niets meer op tv om naar uit te kijken.
En 'een beetje reuring'? Hij zat Johan openlijk af te vallen ten faveure van de gasten waarvan Johan niet eens wist dat ze er zouden zijn.
pi_193757332
Dan maar een oud fragment dat in geen enkel ander programma zou kunnen

pi_193757334
[quote]2s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 19:52 schreef Evertjan het volgende:
Wat moet Genee nu straks nog doen in Hilversum. Niemand wil meer met die man samen werken. Dat wordt weer regionale TV bij OOG TV

https://www.youtube.com/watch?v=w5UvF0mA2xM
[/quote] littekens
pi_193757337
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 19:51 schreef Poefbank het volgende:

[..]

Ja, ik ben het met je eens. IJzersterk optreden.
Inderdaad knap hoe Driss rustig bleef en met steekhoudende argumenten kwam.
pi_193757342
[quote]2s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 19:52 schreef Evertjan het volgende:
Wat moet Genee nu straks nog doen in Hilversum. Niemand wil meer met die man samen werken. Dat wordt weer regionale TV bij OOG TV

https://www.youtube.com/watch?v=w5UvF0mA2xM
[/quote]

Hij heeft nog wel z,.n radioprogrammaatjes.
pi_193757348
ik vond het een goede optreden van Wilfred G.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_193757353
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 19:53 schreef luxerobots het volgende:

[..]

Inderdaad knap hoe Driss rustig bleef en met steekhoudende argumenten kwam.
Precies. Dat Johan hem op zijn bek sloeg laat wel weer zien hoe Johan daadwerkelijk is.
Het ligt aan de instanties zelf
pi_193757358
Ik denk dat we Kees Jansma maar moeten sturen als vredestichter.
pi_193757359
Wim K. had ook gelijk.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_193757361
Een oplettende kijker (volgens Mediacourant 15-4-20).
  Moderator dinsdag 23 juni 2020 @ 19:55:55 #261
249559 crew  Lavenderr
pi_193757371
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 19:54 schreef Poefbank het volgende:

[..]

Precies. Dat Johan hem op zijn bek sloeg laat wel weer zien hoe Johan daadwerkelijk is.
:D :X
pi_193757378
René van der G. vond ik ook goed.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_193757381
[quote]2s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 19:52 schreef Evertjan het volgende:
Wat moet Genee nu straks nog doen in Hilversum. Niemand wil meer met die man samen werken. Dat wordt weer regionale TV bij OOG TV

https://www.youtube.com/watch?v=w5UvF0mA2xM
[/quote]
Die maakt nog elke dag een radioprogramma ;)
  dinsdag 23 juni 2020 @ 19:56:42 #264
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_193757389
quote:
Zou die ook zo hebben gereageerd als het om homo’s ging?
pi_193757393
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 19:56 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:
René van der G. vond ik ook goed.
Adolf Hitler trad ook altijd goed op.
Het ligt aan de instanties zelf
pi_193757399
Natacha H. vond ik ook goed.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_193757405
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 19:52 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Ja gek he dat ik me er mee bezig hou. Net als jij. Door deze rotstreek van Genee hebben wij als kijkers straks op maandag en vrijdag niets meer op tv om naar uit te kijken.
En 'een beetje reuring'? Hij zat Johan openlijk af te vallen ten faveure van de gasten waarvan Johan niet eens wist dat ze er zouden zijn.
stel je niet zo aan zeg.
Dit is toch top vermaak? Ik had al in geen weken meer gekeken, immers geen voetbal.
Maar met deze rel vermaak ik me wel.
En het komt vast goed Derksen gaat daar gewoon zitten met als uitleg. "ik heb een contract en daar houd ik me aan". Zoals ie al zoveel vaker gedaan heeft.
pi_193757406
Verfrissend, dat stukje van Gijp. Zoals verwacht en gister al gezegd; Genee heeft VI vermoord, verkracht, en daarna nog een keer tegen het dode lijk aangeschopt.

#nooitmeerGenee
pi_193757411
Johan D. vond ik ook goed.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_193757426
quote:
Gijp houdt de deur nog op een klein kiertje. ,,Hij kan nog met een uitleg komen, die voor ons te accepteren is, maar dan moet hij wel met iets goeds komen. Johan heeft mij gisteren een mailtje gestuurd. Ik zei hier sta ik 100% achter, als jij stopt, dan stop ik ook.”
Hoe lang zal het duren voordat dat mailtje openbaar komt??? :9 :9
pi_193757443
quote:
2s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 19:58 schreef Evertjan het volgende:

[..]

Hoe lang zal het duren voordat dat mailtje openbaar komt??? :9 :9
ik vrees dat we op het boekje moeten wachten.
pi_193757446
RIP VI

Op naar VTBL!!!
Ciao ciao, doei doei, al het goeie.
pi_193757451
quote:
7s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 19:59 schreef koemleit het volgende:

[..]

ik vrees dat we op het boekje moeten wachten.
Harry Mulisch zal wel weer een boekje gaan schrijven hierover
  User die overal opduikt 2022 dinsdag 23 juni 2020 @ 20:00:23 #274
186611 Haags
pi_193757460
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 19:57 schreef Scrummie2.1 het volgende:
Verfrissend, dat stukje van Gijp. Zoals verwacht en gister al gezegd; Genee heeft VI vermoord, verkracht, en daarna nog een keer tegen het dode lijk aangeschopt.

#nooitmeerGenee
Toch wel benieuwd naar maandag.
Zonder wrijving geen glans
pi_193757466
Snor en Gijp lopen volgende week gezamenlijk van tafel. Tot ziens, Wilfred :W
Het ligt aan de instanties zelf
  dinsdag 23 juni 2020 @ 20:01:19 #276
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_193757478
Dries die zei dat de Marokkaanse immigranten Nederland hadden uitgezocht om op te bouwen was wel een pareltje :D
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_193757483
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 20:00 schreef Poefbank het volgende:
Snor en Gijp lopen volgende week gezamenlijk van tafel. Tot ziens, Wilfred :W
Dat zou voor Derksen dan weer niks nieuws zijn ;)
pi_193757484
quote:
0s.gif Op maandag 22 juni 2020 22:02 schreef RipCity het volgende:

[..]

Tuurlijk niet :') Dat denkt echt helemaal niemand :')
https://www.rtlnieuws.nl/(...)t-laatste-uitzending

Kuch
pi_193757494
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 20:00 schreef Poefbank het volgende:
Snor en Gijp lopen volgende week gezamenlijk van tafel. Tot ziens, Wilfred :W
wel een lekkere zomercliff eigenlijk ja.
  dinsdag 23 juni 2020 @ 20:02:56 #280
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_193757500
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 19:41 schreef michiel_merk het volgende:

[..]

Dit is even een uitlaatklep voor Gijp, die komt er wel op terug
Zoals gezegd, Wilfred is een vieze smerige NSBer, die mag echt kapot met zijn tv carrière.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  dinsdag 23 juni 2020 @ 20:03:29 #281
466281 WismutVeilchen83
Gelderlander is ook schuld!
pi_193757509
quote:
René van der Gijp heeft dinsdagavond in RTL Boulevard hard uitgehaald naar Wilfred Genee. De storm rondom Veronica Inside is zodoende nog lang niet gaan liggen. Nadat Johan Derksen zich fel uitliet over het verloop van de thema-uitzending rondom racisme, laat nu ook Van der Gijp van zich horen. De houding van Genee ten opzichte van Derksen zorgde ook voor verbazing en woede bij Van der Gijp. De presentator kreeg eerder kritiek omdat hij controversiële uitspraken zou uitlokken, maar maandagavond werd hem juist verweten dat hij Derksen wel heel hard aanpakte.
"Johan wist niet wie bij ons aan tafel zou gaan zitten en hij wist ook niet, en dat wisten we allebei niet, dat hij ons voor het Joegoslaviëtribunaal zou zetten", doelt Van der Gijp op Genee. "Ik heb nu niet zo'n zin om hem aan het lijntje te krijgen. Wat moet je ermee? Je bent twaalf jaar… G***domme…je bent een team, man. We hebben alles met dat programmaatje gewonnen wat er te winnen viel en dan ga jij in een uitzending, die in dit geval cruciaal is voor Johan, ga jij hem openlijk afvallen? Hoe slecht kan je zijn?"
"Hoe slecht kan je zijn", herhaalde Van der Gijp. "Ik ben zo teleurgesteld in dat ventje. Johan was tien seconden na de uitzending weg en ik na twintig seconden. Maar we hebben het wel via de mail en via de app kenbaar gemaakt. Ik denk dat Genee hier toch heel erg verkeerd aan gedaan heeft, maar dat wist-ie zelf ook wel na de uitzending hoorde ik van iedereen. Maar ja, hij heeft ervoor gekozen. Ik hoorde dat-ie zei dat hij juist datgene had gedaan wat hij van tevoren had voorgenomen om niet te doen."
Veronica Inside zal nooit meer hetzelfde zijn, zo voorziet Van der Gijp. "Ik laat mij nooit meer door Genee een zin uitspreken die iets ontlokt. Dat zal ik nooit meer doen. Nooit meer. Je bent nu zo op je hoede. Het wordt een totaal ander programma. Als Johan dan ook nog met een zak van vier kilo aardappelen naar Hilversum rijdt, dan moet je gewoon zeggen: Jongens, dit heeft geen zin meer. We hebben hem duidelijk gemaakt dat we absoluut klaar met hem zijn en dat het wat ons betreft gewoon de laatste uitzending was."
"Dit komt niet meer goed", benadrukt de oud-voetballer. "Wij hebben een contract met John de Mol. Maar als wij De Mol uitleggen dat het zo niet verder kan, dan is De Mol de laatste die zal zeggen: 'Ik houd je aan je contract'. Het programma zal vanaf nu nooit meer hetzelfde zijn. Met name omdat die tik die we van hem gehad hebben, daar stappen wij niet zo makkelijk overheen. Hij kan nog met een uitleg komen, een keer en niet nu, die voor ons te accepteren is, maar dan moet-ie wel met iets goeds komen. Johan heeft mij gisteren een mailtje gestuurd en daar sta ik honderd procent achter."
Voetbalzone :{
Rini dankjewel.
pi_193757513
Oh god weer zo'n act waarin ze zogenaamd een bom onder het programma leggen.

Wedden dat ze gewoon doorgaan?
blablablabla
pi_193757517
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 20:00 schreef haags_kwartiertje het volgende:

[..]

Toch wel benieuwd naar maandag.
Ja, ik ook :D

Als die er komt dan.
  User die overal opduikt 2022 dinsdag 23 juni 2020 @ 20:04:10 #284
186611 Haags
pi_193757518
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 20:03 schreef WismutVeilchen83 het volgende:

[..]

Voetbalzone :{
Dit is nieuw voor mij.
Zonder wrijving geen glans
  dinsdag 23 juni 2020 @ 20:04:18 #285
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_193757519
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 19:39 schreef GGMM het volgende:

[..]

@:chevycaprice ja

Die zei eerder vandaag dat Derksen de opstelling niet oke vond omdat de gasten niet aan tafel mochten zitten daar waar nu blijkt dat Derksen nooit op de hoogte is gebracht.
@ChevyCaprice is dan ook slecht op de hoogte.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  Moderator dinsdag 23 juni 2020 @ 20:04:22 #286
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_193757520
quote:
9s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 20:03 schreef Elan het volgende:
Oh god weer zo'n act waarin ze zogenaamd een bom onder het programma leggen.

Wedden dat ze gewoon doorgaan?
Hallo Freek de Jonge.
pi_193757522
quote:
Dat is al vaker geroepen (door alle 3.. )
pi_193757531
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 19:52 schreef BobW het volgende:
Dan maar een oud fragment dat in geen enkel ander programma zou kunnen

pi_193757542
Ook wel leuk, Genee doet er alles aan om zijn eigen hachje te redden en adverteerders te pleasen en dan stopt het programma omdat Derksen en Gijp zich belazerd voelen.
Ciao ciao, doei doei, al het goeie.
pi_193757568
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 20:05 schreef De_Kraam het volgende:
Ook wel leuk, Genee doet er alles aan om zijn eigen hachje te redden en adverteerders te pleasen en dan stopt het programma omdat Derksen en Gijp zich belazerd voelen.
Ik denk dat je je (financieel) om alle 3 geen zorgen hoeft te maken.
Of dit programma nu stopt of niet.
  Moderator dinsdag 23 juni 2020 @ 20:09:05 #291
403652 crew  ChevyCaprice
F1-watcher
pi_193757578
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 19:39 schreef GGMM het volgende:

[..]

@:chevycaprice ja
Waar heb ik dat gezegd :? Onzin.
quote:
Die zei eerder vandaag dat Derksen de opstelling niet oke vond omdat de gasten niet aan tafel mochten zitten daar waar nu blijkt dat Derksen nooit op de hoogte is gebracht.
Dat is een feit. Ik had het over vlak voor de uitzending.
Gerieflijke groeten,
ChevyCaprice
Moderator DIG
Russell-supporter (LET'S GO GEORGE!)
  dinsdag 23 juni 2020 @ 20:09:45 #292
168804 Buitendam
Commissaris.
pi_193757587
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 20:04 schreef Scorpie het volgende:

[..]

@:chevycaprice is dan ook slecht op de hoogte.
Foutje Chevy.
Dit, dus.
  Moderator dinsdag 23 juni 2020 @ 20:09:57 #293
403652 crew  ChevyCaprice
F1-watcher
pi_193757592
Goh wat is die Gijp ook een ontzettende drama-queen, met z'n Joegoslavië-tribunaal. Maar wat verwacht je van iemand die Uggs draagt.
Gerieflijke groeten,
ChevyCaprice
Moderator DIG
Russell-supporter (LET'S GO GEORGE!)
pi_193757607
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 20:09 schreef ChevyCaprice het volgende:
Goh wat is die Gijp ook een ontzettende drama-queen, met z'n Joegoslavië-tribunaal. Maar wat verwacht je van iemand die Uggs draagt.
Rot op joh.
pi_193757608
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 20:09 schreef ChevyCaprice het volgende:
Goh wat is die Gijp ook een ontzettende drama-queen, met z'n Joegoslavië-tribunaal. Maar wat verwacht je van iemand die Uggs draagt.
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 18:01 schreef Littlerabbit het volgende:

[..]

Je gooit het over een hele andere boeg nu je eerdere stokpaardjes zijn achterhaalt, weerlegt of niet meer op wordt ingegaan. Heel slim.
(lol)
pi_193757614
vind de opmerking "als Johan stopt, stop ik ook".

Hoezo? of je wil er mee kappen, dan kap je ermee. Of je wil er mee doorgaan.
Waarom hangt dit van Johan af?
  Moderator dinsdag 23 juni 2020 @ 20:11:53 #297
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_193757624
quote:
7s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 20:11 schreef koemleit het volgende:
vind de opmerking "als Johan stopt, stop ik ook".

Hoezo? of je wil er mee kappen, dan kap je ermee. Of je wil er mee doorgaan.
Waarom hangt dit van Johan af?
Omdat René een echte vriend is.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_193757629
quote:
7s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 20:11 schreef koemleit het volgende:
vind de opmerking "als Johan stopt, stop ik ook".

Hoezo? of je wil er mee kappen, dan kap je ermee. Of je wil er mee doorgaan.
Waarom hangt dit van Johan af?
Dat is solidair met elkaar zijn.
Het ligt aan de instanties zelf
pi_193757631
quote:
7s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 20:11 schreef koemleit het volgende:
vind de opmerking "als Johan stopt, stop ik ook".

Hoezo? of je wil er mee kappen, dan kap je ermee. Of je wil er mee doorgaan.
Waarom hangt dit van Johan af?
Omdat het programma niet meer hetzelfde is met iemand anders? Kan me dat best voorstellen
  Moderator dinsdag 23 juni 2020 @ 20:12:24 #300
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_193757633
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 20:12 schreef Marcoss het volgende:

[..]

Omdat het programma niet meer hetzelfde is met iemand anders? Kan me dat best voorstellen
Eens
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  Moderator dinsdag 23 juni 2020 @ 20:12:27 #301
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_193757634
dicht
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')