abonnement bol.com Unibet Coolblue
  Jaap van Dissel-award 2022 maandag 1 juni 2020 @ 22:18:34 #1
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_193426675
quote:
Bomvolle Dam in Amsterdam voor protest tegen Amerikaans geweld


Amsterdam - Op de Dam in Amsterdam hebben zo'n 5000 betogers zich verzameld die protesteren tegen wat zij noemen het politiegeweld tegen zwarten in de VS en de EU. Volgens onze verslaggever is de anderhalve metermaatregel 'ondoenlijk' en wordt deze massaal geschonden.



Onze verslaggever Mike Muller is erbij. Zijn tweets vindt u in dit bericht.

De betogers dragen wel bijna allemaal mondkapjes, zoals vooraf werd gevraagd. Een woordvoerder van de politie laat weten dat de betoging vreedzaam verloopt. De politie is aanwezig en spreekt mensen aan op de corona-regels.

Een woordvoerder liet maandagmiddag voor de demonstratie nog aan De Telegraaf weten dat de gemeente zo'n 250 tot 300 demonstranten verwachtte.

Aanleiding tot het protest is de dood van George Floyd in de Amerikaanse stad Minneapolis, die vorige week na een hardhandige arrestatie door de politie overleed en wat leidde tot een golf van onrust in Amerikaanse steden.

De betogers hebben borden mee met daarop teksten als ,,Black lives matter,, en ,,The future is coloured." De demonstratie is een initiatief van het collectief Kick Out Zwarte Piet in samenwerking met Black Queer & Trans Resistance NL.



Een woordvoerder van de gemeente Amsterdam bevestigde zondag aan De Telegraaf dat er geen maximumaantal demonstranten is vastgelegd. Burgemeester Femke Halsema kan op grond van de Wet openbare manifestaties vooraf voorschriften of beperkingen opleggen aan de demonstratie, bijvoorbeeld om de gezondheid te beschermen, in het belang van het verkeer en om wanordelijkheden te bestrijden of te voorkomen.

Halsema heeft aan AT5 laten weten dat ze niet van plan is om de demonstratie te stoppen. ,,Demonstratievrijheid is een heel groot goed. De driehoek ziet geen grond om de demonstratie te ontbinden. Daarvoor is de demonstratie té belangrijk en bovendien zijn mensen zelf verantwoordelijk."



Geweld in het buitenland
Ook in het buitenland wordt geprotesteerd. In Berlijn kwamen volgens de politie zondag circa 1500 mensen bijeen om tegen Amerikaans politiegeweld te demonstreren. In de Duitse hoofdstad was er zaterdag al een demonstratie voor de Amerikaanse ambassade, in München een kleine betoging zondag voor het consulaat.

In Londen hebben betogers volgens de BBC de grootste betoging sinds de invoering van de lockdown vanwege het coronavirus gehouden op Trafalgar Square. Ze blokkeerden de weg naar de Amerikaanse ambassade. Er zijn enkele aanhoudingen verricht. In Toronto hebben volgens de deelnemers zeker 4000 mensen in optocht tegen het politieoptreden in het buurland betoogd. In Amsterdam wordt maandag een demonstratie gehouden.

De dood van Floyd, na een chaotische en uiterst hardhandige arrestatie door vier agenten in Minneapolis, heeft in de VS tot enorme protesten, plunderingen en brandstichtingen geleid. Er zijn sinds woensdag naar schatting wel 4000 relschoppers of betogers gearresteerd. In meer dan twintig staten is de Nationale Garde te hulp geroepen om het geweld de kop in te drukken. Vlakbij het Witte Huis in Washington is op meerdere plaatsen brand gesticht.

De broer van George Floyd is bang dat het geweld van de laatste dagen de boodschap van de protesten en de herinnering aan zijn overleden broer overschaduwt. Dat zegt Terrence Floyd in een interview met ABC News.

,,Het is goed om boos te zijn, maar gebruik die woede voor positieve dingen", aldus Floyd. ,,Want we hebben deze weg al eens bewandeld. Uit woede je eigen stad kapotmaken is niet wat mijn broer zou willen. Het is goed om gerechtigheid te eisen, maar kanaliseer je woede op een andere manier."

https://www.telegraaf.nl/(...)en-amerikaans-geweld
quote:
Politici verbijsterd over situatie Dam: 'Hoe leg je dit uit aan ondernemers'

AMSTERDAM - Op de Dam in Amsterdam hebben duizenden mensen zich verzameld om te protesteren tegen het politiegeweld in de Verenigde Staten. Het plein is overvol en de anderhalve metermaatregel lijkt door bijna iedereen genegeerd te worden. Maar ingegrepen wordt er niet, zo laat burgemeester Femke Halsema weten.



Halsema laat aan AT5 weten dat ze begrijpt dat de anderhalve meter afstand niet altijd gehandhaafd wordt bij de protesten. ,,Demonstratievrijheid is een heel groot goed. De driehoek ziet geen grond om de demonstratie te ontbinden. Daarvoor is de demonstratie té belangrijk en bovendien zijn mensen zelf verantwoordelijk." Volgens haar is de sfeer op de Dam heel goed.

,,Demonstreren is een grondrecht", zo vindt ook de fractievoorzitter van de Amsterdamse VVD Marianne Poot. ,,Dus het is goed dat deze demonstratie door kan gaan. We zitten echter in een volksgezondheidscrisis met als regel dat je 1,5m afstand houdt. Als dat niet kan dan verwacht ik van de organisatie en van de burgemeester dat opgeroepen wordt om de demonstratie af te breken. Met als uiterste consequentie dat de politie ingrijpt. We vragen van horecaondernemers dat ze alles doen om de 1,5 meter te handhaven, dan mag je van organisatoren van een demonstratie hetzelfde verwachten."



'Hoe leg je dit uit?'
Ook fractievoorzitter van Forum voor Democratie Amsterdam Annabel Nanninga benadrukt dat demonstreren een grondrecht is. ,,Maar het kan niet zo zijn dat de burgemeester het Vondelpark afsluit bij drukte, boetes laat uitdelen en horeca zich in bochten moet wringen en dat een evenement als dit alle coronaregels met voeten treedt." Nanninga benadrukt net als Poot dat ze het vreemd vindt dat de regels in de horeca zo streng zijn ,,en men hier opeengepakt staat en er geen handhaving te bekennen is." De politica laat weten dat ze een spoeddebat wil.

VVD-Kamerlid Dilan Yesilgöz zegt: ,,Ik steun de strijd voor vrijheid en gelijkwaardigheid, maar deze beelden in coronatijd vind ik echt heel ingewikkeld. Hoe leg je dit uit aan ondernemers en aan al die mensen in de zorg die zo hard hebben gewerkt voor onze gezondheid? Ik zie foto's waarop de burgemeester nota bene doodleuk tussen de mensenmassa staat. Wat is dit in hemelsnaam?"

'Corrupt'
Net als Poot en Nanninga benadrukt ook PVV-leider Geert Wilders de verschillen tussen de grote groep mensen bij de demonstratie en het beleid in de horeca. Hij noemt de gang van zaken ,,corrupt." ,,Ben je horecaondernemer dan moet je met een meetlat 1.5 meter afstand tussen de tafeltjes op de terrassen realiseren op straffe van ¤4000 boete, maar ben een je linkse demonstrant dan geldt de anderhalve meter ineens niet meer. Halsema zet links boven de wet en dat is corrupt."

Halsema laat aan AT5 weten dat ze begrijpt dat de anderhalve meter afstand niet altijd gehandhaafd wordt bij de protesten. ,,Demonstratievrijheid is een heel groot goed. De driehoek ziet geen grond om de demonstratie te ontbinden. Daarvoor is de demonstratie té belangrijk en bovendien zijn mensen zelf verantwoordelijk." Volgens haar is de sfeer op de Dam heel goed.

CDA-Kamerlid Chris van Dam laat weten dat hij hoopt dat iedereen 'zijn verstand erbij houdt'. ,,Zo veel mensen zo dicht bij elkaar: dat is op dit moment absoluut niet wat we willen. Burgemeester Halsema moet hier veiligheid vooropstellen. Zo nodig moeten de regels er op aangepast worden om het aantal demonstranten weer te maximeren."

Fractiegenoot Julius Terpstra spreekt van een ,,klap in het gezicht van de zorgverleners" die juist op adem hoopten te komen nu het coronavirus voorlopig beteugeld lijkt. En CDA'er Madeleine van Toorenburg noemt de drukte ,,compleet gestoord."

ChristenUnie-voorman Gert-Jan Segers noemt het ,,nooit gerechtvaardigd" om ,,met jouw gedrag tijdens die demonstratie het leven van anderen in gevaar te brengen." Hij wijst op ,,de hartekreet" van ic-artsen die vrezen dat de demonstranten de corona-epidemie weer doen opleven.

,,De een ziet het voortbestaan van zijn bedrijf bedreigd. Een ander kan haar demente moeder niet bezoeken. Onze kinderen kunnen opa en oma niet knuffelen. En soms moet je een demonstratie stoppen omdat het te druk wordt. We zouden dit allemaal samen doen", aldus VVD-fractievoorzitter Klaas Dijkhoff.

D66-europarlementariër Samira Rafaela was zelf bij de demonstratie, maar hield het voor gezien. ,,Het werd echt te druk, waardoor 1,5 meter afstand houden lastig werd. Daarom ben ik weggegaan. En ik roep iedereen om 1,5 meter afstand te houden."

https://www.telegraaf.nl/(...)-uit-aan-ondernemers
op1npo twitterde op maandag 01-06-2020 om 21:30:46 En ook onderweg naar de studio: de burgemeester van #Amsterdam Femke Halsema. Vandaag kwamen duizenden mensen samen op De Dam om te demonstreren tegen #racisme. Dat leverde kritiek op, omdat het ook Corona-tijd is. Femke Halsema reageert in
#Op1 https://t.co/5KwUsBcTxR reageer retweet
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  Jaap van Dissel-award 2022 maandag 1 juni 2020 @ 22:18:48 #2
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_193426683
HALSEMA op NPO1 NU!
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  maandag 1 juni 2020 @ 22:19:08 #3
403337 Sodeknetters
Draaien in een bel
pi_193426696


[ Bericht 100% gewijzigd door Sodeknetters op 01-06-2020 22:19:37 ]
Als de wolken aan staan blijf je gaan
  Jaap van Dissel-award 2022 maandag 1 juni 2020 @ 22:19:44 #4
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_193426713
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:18 schreef trein2000 het volgende:

[..]

Demonstreren is expliciet uitgesloten van die maatregelen
Is dat zo? Waar kan ik dat lezen? Ik weet in ieder geval dat het tot 30 mensen toegestaan werd.
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_193426715
Ze was dus verkeerd geïnformeerd 250 tot 350 demonstranten zouden er komen.
pi_193426724
IK ZOU HAAR OVER DIE TAFEL TREKKEN.

:r
Noot noot.
pi_193426725
Ohhh de organisatie heeft gewoon gelogen, dus niet haar fout.
En fout van de politie.
  Jaap van Dissel-award 2022 maandag 1 juni 2020 @ 22:20:47 #8
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_193426737
quote:
1s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:19 schreef quirina het volgende:
Ze was dus verkeerd geïnformeerd 250 tot 350 demonstranten zouden er komen.
Toen ze zag dat het foutliep had ze moeten ingrijpen
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  maandag 1 juni 2020 @ 22:20:50 #9
159092 Tyr80
Nani ka hoka ni?
pi_193426738
Schitterende zelfvoldane kop in de OP trouwens, knap gecaptured.
"We aren't people, we are text." - Japanman Sakyusan -
pi_193426753
Dat soort organisaties heeft het standaard over duizenden, ik geloof er geen flikker van.
pi_193426759
Het is gewoon dus uit de hand gelopen.
  maandag 1 juni 2020 @ 22:21:30 #12
159092 Tyr80
Nani ka hoka ni?
pi_193426760
Uhh, de politie stond klaar. En droop al gauw af.
"We aren't people, we are text." - Japanman Sakyusan -
  maandag 1 juni 2020 @ 22:21:33 #13
308523 the-eye
I'm a Live Wire
pi_193426763
Waarom zitten ze bij Op1 1.5m uit elkaar?
Is Op1 geen belangrijk programma?
pi_193426773
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:18 schreef Sodeknetters het volgende:
Halsema gaat geen kritische vraag krijgen. Wat een deugvolk aan die tafel bij op1
Had ook niets anders van de NPO verwacht
Land of the free. Home of the brave.
  maandag 1 juni 2020 @ 22:22:05 #15
159092 Tyr80
Nani ka hoka ni?
pi_193426782
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:21 schreef the-eye het volgende:
Waarom zitten ze bij Op1 1.5m uit elkaar?
Is Op1 geen belangrijk programma?
He, wat?
"We aren't people, we are text." - Japanman Sakyusan -
  maandag 1 juni 2020 @ 22:22:07 #16
169715 Mano_
Manomanoman..
pi_193426785
quote:
1s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:19 schreef quirina het volgende:
Ze was dus verkeerd geïnformeerd 250 tot 350 demonstranten zouden er komen.
Daarom hoeft ze de 1,5m regel niet te handhaven?
  maandag 1 juni 2020 @ 22:22:26 #17
13456 AchJa
Shut up!!!
pi_193426799
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:14 schreef EttovanBelgie het volgende:
en andersom hadden dezelfde mensen die nu moord en brand schreeuwen die demonstrerende boeren op handen gedragen als iconoclastische helden.
Ik schreeuw helemaal geen moord en brand, ook die 5G wappies in Den Haag mochten van mij hun gang gaan aangezien iedereen het recht heeft om te demonstreren. Echter vind ik het meten met meerdere maten enorm ergerlijk.

Wel in staat om de ene demo die ook nog heel kleinschalig was te beeindigen maar de andere massa betoging rustig door laten gaan.
pi_193426807
Kijk ze zegt al dan hadden ze geweld moeten gebruiken. En dat wilde ze niet. Want ze demonstreren juist tegen racisme en politiegeweld.
  maandag 1 juni 2020 @ 22:22:53 #19
313152 Harvest89
Black Metal fan
pi_193426818
Dit zijn juist de momenten waarop je Jeroen Pauw mist.
Deceit for a lifetime has taken it's toll.
An emotional void, I feel numb and cold.
You're all dead to me now. And has been for long.
The time has come to reap what you've sown.
pi_193426821
‘Die mensen zijn zelf verantwoordelijk.’

WTF.
Noot noot.
  Moderator / Redactie FP + Sport maandag 1 juni 2020 @ 22:23:00 #21
408813 crew  trein2000
pi_193426824
OP1 nog verassend kritisch.
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
pi_193426836
quote:
1s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:22 schreef quirina het volgende:
Kijk ze zegt al dan hadden ze geweld moeten gebruiken. En dat wilde ze niet. Want ze demonstreren juist tegen racisme en politiegeweld.
Ja, want dan mogen regels overtreden worden natuurlijk. Er is een prima scheidslijn tussen niet optreden en gewelddadig optreden. Vanuit zowel links als rechts is er terechte forse kritiek en Halsema gaat simpelweg de consequenties hiervoor moeten dragen.
In order to understand, I destroyed myself
- Fernando Pessoa
pi_193426841
quote:
1s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:22 schreef quirina het volgende:
Kijk ze zegt al dan hadden ze geweld moeten gebruiken. En dat wilde ze niet. Want ze demonstreren juist tegen racisme en politiegeweld.
We hebben al maanden corana, nog NOOIT is geweld nodig geweest om te grote groepen weg te sturen.
  maandag 1 juni 2020 @ 22:23:25 #24
169715 Mano_
Manomanoman..
pi_193426842
quote:
1s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:22 schreef quirina het volgende:
Kijk ze zegt al dan hadden ze geweld moeten gebruiken. En dat wilde ze niet. Want ze demonstreren juist tegen racisme en politiegeweld.
_O- Wat een waardeloos excuus :')
pi_193426850
Hoe ze het went of keert. Daar is de bak stront!
  maandag 1 juni 2020 @ 22:23:58 #26
81329 MadMaster
Schots en scheef...
  maandag 1 juni 2020 @ 22:24:00 #27
308523 the-eye
I'm a Live Wire
pi_193426861
quote:
11s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:22 schreef Tyr80 het volgende:

[..]

He, wat?
Waarom houden ze daar nu ineens weer 1.5m afstand aan. Zo werkt het niet hoor.
pi_193426867
Volgens Halsema hebben mensen eigen verantwoording. Mensen worden wel uit treinen gezet als het te druk is door agenten of BOA's dus dat argument loopt scheef.
  maandag 1 juni 2020 @ 22:24:09 #29
159092 Tyr80
Nani ka hoka ni?
pi_193426869
Heel de tijd weer die witmensen aan het woord, jezus.
"We aren't people, we are text." - Japanman Sakyusan -
  maandag 1 juni 2020 @ 22:24:15 #30
75043 Hexagon
Vreemd Fenomeen
pi_193426871
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:17 schreef TheVulture het volgende:

[..]

Forum zou Halsema juist op handen moeten dragen, die zijn sinds een paar weken toch tegen de 1,5m samenleving
Dat is het vervelende van populisme. Als je iedereen naar de mond wilt praten ga je jezelf op den duur tegenspreken
pi_193426877
quote:
1s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:22 schreef quirina het volgende:
Kijk ze zegt al dan hadden ze geweld moeten gebruiken. En dat wilde ze niet. Want ze demonstreren juist tegen racisme en politiegeweld.
Kunnen ze net zo goed in Amsterdam ook maar meteen gaan beginnen met plunderen van winkels zoals in de VS. Want ingrijpen gebeurt toch niet.
Land of the free. Home of the brave.
pi_193426878
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:17 schreef RipCity het volgende:
Moet zeggen: Voor een keer is Robje redelijk:

RobJetten twitterde op maandag 01-06-2020 om 21:31:25 Demonstreren is een grondrecht. Dat is belangrijk. Ook in deze tijd. Maar belangrijk zijn ook de gezondheid en veiligheid van mensen.

Het is ieders verantwoordelijkheid zich bij een demo aan de coronaregels te houden. Als dat massaal niet gebeurt, moet de overheid ingrijpen. https://t.co/CTcAoIevjE reageer retweet
Prima berichtje wat 'ie geplaatst heeft. ^O^
“[i]Waat ein waer, waat ein waer[/i]” zei Mien taege Bair en Bair neukdje Mien door ut banksjtil haer.
  maandag 1 juni 2020 @ 22:24:53 #33
168739 Red_85
'echt wel'
pi_193426891
Geen voetbal
Geen GP van Nederland
Geen concerten
Geen films
Geen sportschool
Geen ov
Geen strand
Geen biertje
Geen oma zien
Niet langs bij de ouders
Geen weekendje weg
Geen vakantie
Rijen bij de bakker
Hamsteren

Maaaaaaaar zodra het een linkse anti blank demonstratie is, is het allemaal toegestaan. Fuck you halsema, fuck you gl.

En halalsema schuift het lekker af op 'de eigen verantwoording van de demonstranten'. Dan had voetbal, GP.... weet ik veel wat ook wel door kunnen gaan.

I cant breath. Op de IC's inderdaad.
Hoer. Oprotten.

Een voordeel: als hier binnen 2 weken niets aan te zien is, kunnen alle covid maatregelen ook weg.
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
pi_193426896
Lekker Erik _O_

En dan weer de politie de schuld geven :')
  Redactie Frontpage maandag 1 juni 2020 @ 22:25:02 #35
407027 crew  LTVDK
Kazaamdavu
pi_193426899
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:23 schreef trein2000 het volgende:
OP1 nog verassend kritisch.
Onverwacht toch een goede portie tegengas _O_
Op maandag 24 augustus 2015 11:34 schreef Yasmin23 het volgende:
Als je maar genoeg moeite doet past alles.
_____
TV / Het post-apocalyptische/dystopische film topic
pi_193426909
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:21 schreef the-eye het volgende:
Waarom zitten ze bij Op1 1.5m uit elkaar?
Is Op1 geen belangrijk programma?
Het is geen demonstratie

Of misschien wel, een demonstratie van hoe onze NPO gewoon linkse propaganda is.
pi_193426928
quote:
15s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:24 schreef Tyr80 het volgende:
Heel de tijd weer die witmensen aan het woord, jezus.
Dat klopt. laat Gerda eens aan het woord!
pi_193426932
quote:
1s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:23 schreef MadMaster het volgende:
Overdonderd was ze... :')

Maar wel met een 1873 button daar staan.
Wat betekent die button?
  maandag 1 juni 2020 @ 22:25:56 #39
168739 Red_85
'echt wel'
pi_193426935
quote:
19s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:22 schreef Jojoortje het volgende:
‘Die mensen zijn zelf verantwoordelijk.’

WTF.
Ja dit.
Bi-zar

Dan had alles, ALLES, maar dan ook echt ALLES ook gewoon open kunnen blijven.

'Ja, op uw eigen verantwoording'.
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
  Jaap van Dissel-award 2022 maandag 1 juni 2020 @ 22:26:03 #40
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_193426939
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:25 schreef LTVDK het volgende:

[..]

Onverwacht toch een goede portie tegengas _O_
Ja had ik niet verwacht :T
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  maandag 1 juni 2020 @ 22:26:03 #41
473519 Drekkoning
Is het al juno?
pi_193426942
Halsema durfde dus niet in te grijpen.
Lege bekers in het gras
Modder op mijn schoenen
Verlang naar het moment
Dat we even niks meer moeten
pi_193426948
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:21 schreef the-eye het volgende:
Waarom zitten ze bij Op1 1.5m uit elkaar?
Is Op1 geen belangrijk programma?
Sinds dit weekend schijnen bepaalde kleuren geen corona te kunnen overdragen
  maandag 1 juni 2020 @ 22:26:39 #43
159092 Tyr80
Nani ka hoka ni?
pi_193426953
quote:
1s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:25 schreef quirina het volgende:

[..]

Dat klopt. laat Gerda eens aan het woord!
En geef haar een fruitmand!
"We aren't people, we are text." - Japanman Sakyusan -
pi_193426957
Pegida-demonstratie met boerenprotest vergelijken. :')
  Miss 200.000.000! maandag 1 juni 2020 @ 22:27:08 #45
367000 roos94
pi_193426963
Halsema viesmad
pi_193426969
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:25 schreef Red_85 het volgende:

[..]

Ja dit.
Bi-zar

Dan had alles, ALLES, maar dan ook echt ALLES ook gewoon open kunnen blijven.

'Ja, op uw eigen verantwoording'.
Idd. Echt walgelijk.
Noot noot.
  maandag 1 juni 2020 @ 22:27:18 #47
168739 Red_85
'echt wel'
pi_193426970
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:24 schreef DDDDDaaf het volgende:

[..]

Prima berichtje wat 'ie geplaatst heeft. ^O^
Nee.
Demonstratie recht was ook tijdelijk opgeschort. Is ook een onderdeel in de noodwet van rutte om die langer op te schorten.

Maar een linkse pretmanifestatie is goed hoor. Prima.
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
pi_193426974
#kickoutHalsema
  maandag 1 juni 2020 @ 22:27:23 #49
81329 MadMaster
Schots en scheef...
pi_193426975
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:25 schreef Jemoederniet het volgende:

[..]

Wat betekent die button?
https://hart.amsterdam/nl/page/31290/1873

quote:
1873

Actie voeren met een jaartal

In het jaar dat herdacht wordt dat in 1863 de slavernij in Suriname en de Nederlandse Antillen officieel werd afgeschaft, heeft het Amsterdam Museum twee objecten opgenomen in de verzameling met het jaartal 1873. Ze zijn bedacht door Perez Jong Loy (1954-2019) uit woede over de tien jaar na de formele afschaffing, toen de voormalige slaven op de plantages moesten blijven werken tegen een gering loon.
pi_193426984
Wat zit ze nu in dat progrmma vaag te lullen dan? Dat je een half jaar geleden demonstraties van boeren ook toestond is niet zo relevant, toen was er nog geen corona hier.
pi_193426987
Amsterdam is helemaal niet de huiskamer van Nederland, wat een gek.
Het is het gekkenhuis.
  maandag 1 juni 2020 @ 22:27:53 #52
169715 Mano_
Manomanoman..
pi_193426997
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:25 schreef Jemoederniet het volgende:

[..]

Wat betekent die button?
Dat staat voor het jaar van afschaffing van de slavernij in Suriname.
Wel ironisch, want die organisatie is een vergunning niet gegeven voor een demonstratie vandaag... door Halsema. Was niet belangrijk genoeg denk ik..
  maandag 1 juni 2020 @ 22:28:00 #53
159092 Tyr80
Nani ka hoka ni?
pi_193427006
Ze durft gewoon niet toe te geven dat het dan oorlog op de dam was geworden.
"We aren't people, we are text." - Japanman Sakyusan -
pi_193427011
Mooi ja, tractoren op de snelweg mag niet. En dat is vergelijkbaar met bij elkaar komen tijdens een dodelijke pandemie.
pi_193427016
quote:
1s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:22 schreef quirina het volgende:
Kijk ze zegt al dan hadden ze geweld moeten gebruiken. En dat wilde ze niet. Want ze demonstreren juist tegen racisme en politiegeweld.
Alsof je alleen met geweld een demonstratie kunt voorkomen.
  maandag 1 juni 2020 @ 22:28:18 #56
168739 Red_85
'echt wel'
pi_193427019
Presentator: 'Is dit geen grote fout'

halalsema: 'euuuuhm nee'
En vervolgens 'kijk de boeren' zeggen.

Wat een idioot.
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
  Jaap van Dissel-award 2022 maandag 1 juni 2020 @ 22:28:25 #57
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_193427024
Halsema laat niemand uitpraten _O- Ze is VIESMAD _O-
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  Miss 200.000.000! maandag 1 juni 2020 @ 22:28:36 #58
367000 roos94
pi_193427031
Femke vindt het geen grote foutm
  Moderator maandag 1 juni 2020 @ 22:28:48 #59
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_193427034
quote:
15s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:28 schreef Tyr80 het volgende:
Ze durft gewoon niet toe te geven dat het dan oorlog op de dam was geworden.
En de shit die daarna was gekomen van tegenacties.
pi_193427047
Die boeren met hun trekkers waren geen gevaar voor de volksgezondheid.
Wat een muts die Halsema. |:(
Vergelijkt appels met peren.
  Jaap van Dissel-award 2022 maandag 1 juni 2020 @ 22:29:06 #61
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_193427051
De huiskamer van NEderland :') Flikker op met die grafstad!
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_193427052
Zegt toch wel veel over het volk wat er stond dat het op relletjes zou uitlopen.
  maandag 1 juni 2020 @ 22:29:16 #63
313152 Harvest89
Black Metal fan
pi_193427057
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:27 schreef ReplaR het volgende:
Amsterdam is helemaal niet de huiskamer van Nederland, wat een gek.
Het is het gekkenhuis.
Wat een extreme arrogantie, niet normaal meer.
Deceit for a lifetime has taken it's toll.
An emotional void, I feel numb and cold.
You're all dead to me now. And has been for long.
The time has come to reap what you've sown.
pi_193427059
Ze had geen andere keuze. politie in laten grijpen had tot rellen geleid.
  maandag 1 juni 2020 @ 22:29:40 #65
375452 AFCNiels
#STAYSTRONGKNUT
pi_193427069
"De verantwoordelijke instanties" en dan doet de doos net alsof ze het over iemand anders heeft.
Op woensdag 8 augustus 2012 08:47 schreef onlogisch het volgende:
Over 2 jaar stopt Xavi bij Barça, dan kan ie mooi voor 25 of 30 miljoen daar naar toe 8-)
Mag hij Messi bedienen :D
  maandag 1 juni 2020 @ 22:29:43 #66
168739 Red_85
'echt wel'
pi_193427070
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:28 schreef Sapstengel het volgende:
Mooi ja, tractoren op de snelweg mag niet. En dat is vergelijkbaar met bij elkaar komen tijdens een dodelijke pandemie.
Ja, echt.
Wat een idioot.

Complete gek dit. Wars van realisme.
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
pi_193427075
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:29 schreef ReplaR het volgende:
Zegt toch wel veel over het volk wat er stond dat het op relletjes zou uitlopen.
Er staan vooral zwarte mensen dus we grijpen niet in want dan loopt het uit op rellen. Beetje racistische gedachte Femke. Alsof donkere mensen niet gewoon netjes naar huis zouden gaan?
  Moderator / Redactie FP + Sport maandag 1 juni 2020 @ 22:29:50 #68
408813 crew  trein2000
pi_193427076
quote:
1s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:29 schreef quirina het volgende:
Ze had geen andere keuze. politie in laten grijpen had tot rellen geleid.
Dan had ze eerder moeten ingrijpen. Voordat de Dam vol stond.
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
  maandag 1 juni 2020 @ 22:29:54 #69
75043 Hexagon
Vreemd Fenomeen
pi_193427079
Ik heb de tv niet aanstaan maar als ik het zo meekrijg wordt het er niet beter op?
  maandag 1 juni 2020 @ 22:29:55 #70
159092 Tyr80
Nani ka hoka ni?
pi_193427080
quote:
1s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:29 schreef quirina het volgende:
Ze had geen andere keuze. politie in laten grijpen had tot rellen geleid.
Idd, en dat zegt zooooveel.
"We aren't people, we are text." - Japanman Sakyusan -
  maandag 1 juni 2020 @ 22:30:05 #71
159092 Tyr80
Nani ka hoka ni?
pi_193427087
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:29 schreef Hexagon het volgende:
Ik heb de tv niet aanstaan maar als ik het zo meekrijg wordt het er niet beter op?
https://www.npostart.nl/live/npo-1
"We aren't people, we are text." - Japanman Sakyusan -
  maandag 1 juni 2020 @ 22:30:06 #72
375452 AFCNiels
#STAYSTRONGKNUT
pi_193427089
#EXITFEMKE
Op woensdag 8 augustus 2012 08:47 schreef onlogisch het volgende:
Over 2 jaar stopt Xavi bij Barça, dan kan ie mooi voor 25 of 30 miljoen daar naar toe 8-)
Mag hij Messi bedienen :D
  maandag 1 juni 2020 @ 22:30:10 #73
81329 MadMaster
Schots en scheef...
pi_193427097
quote:
1s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:29 schreef quirina het volgende:
Ze had geen andere keuze. politie in laten grijpen had tot rellen geleid.
Prima, maar dan kan iedereen nu gewoon schijt hebben aan de 1,5m maatregelen.
  Jaap van Dissel-award 2022 maandag 1 juni 2020 @ 22:30:22 #75
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_193427101
Hard ingrijpen en geweld enzo :') Er zit ook iets tussen geweld en de demonstratie laten gaan.
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  Moderator / Redactie FP + Sport maandag 1 juni 2020 @ 22:30:27 #76
408813 crew  trein2000
pi_193427106
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:29 schreef AFCNiels het volgende:
"De verantwoordelijke instanties" en dan doet de doos net alsof ze het over iemand anders heeft.
De verantwoordelijke instantie is de burgemeester van Amsterdam. En die zit aan tafel.
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
  maandag 1 juni 2020 @ 22:30:27 #77
168739 Red_85
'echt wel'
pi_193427107
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:29 schreef Jemoederniet het volgende:
Die boeren met hun trekkers waren geen gevaar voor de volksgezondheid.
Wat een muts die Halsema. |:(
Vergelijkt appels met peren.
Totaal inderdaad.
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
pi_193427114
quote:
1s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:29 schreef quirina het volgende:
Ze had geen andere keuze. politie in laten grijpen had tot rellen geleid.
Een pientere burgemeester had van tevoren op mogelijke drukte geanticipeerd. Met een maximaal aantal demonstranten, verspreiden over verschillende locaties, etc.
pi_193427118
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:29 schreef trein2000 het volgende:

[..]

Dan had ze eerder moeten ingrijpen. Voordat de Dam vol stond.
Ze dacht dat het om een kleine groep ging. Ze heeft zich vergist.
  Moderator / Redactie FP + Sport maandag 1 juni 2020 @ 22:30:44 #80
408813 crew  trein2000
pi_193427119
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:29 schreef Hexagon het volgende:
Ik heb de tv niet aanstaan maar als ik het zo meekrijg wordt het er niet beter op?
Het was geen grote fout aldus Halsema. Tja.
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
pi_193427126
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:29 schreef Hexagon het volgende:
Ik heb de tv niet aanstaan maar als ik het zo meekrijg wordt het er niet beter op?
Er worden terechte vragen gesteld, Halsema oogt geïrriteerd wel. Laat mensen niet uitspreken - doet dat normaliter wel eigenlijk. Vooral om de hete brei heendraaien.
In order to understand, I destroyed myself
- Fernando Pessoa
pi_193427127
Grapperhaus maakt een politieke opmerking volgens Roethof.
Gek hij, hij IS een politicus.
pi_193427131
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:29 schreef Sapstengel het volgende:

[..]

Er staan vooral zwarte mensen dus we grijpen niet in want dan loopt het uit op rellen. Beetje racistische gedachte Femke. Alsof donkere mensen niet gewoon netjes naar huis zouden gaan?
Zover ik heb gezien was 90% blank deugend links.
  maandag 1 juni 2020 @ 22:30:59 #84
375452 AFCNiels
#STAYSTRONGKNUT
pi_193427132
#TEAMFERDINAND
Op woensdag 8 augustus 2012 08:47 schreef onlogisch het volgende:
Over 2 jaar stopt Xavi bij Barça, dan kan ie mooi voor 25 of 30 miljoen daar naar toe 8-)
Mag hij Messi bedienen :D
  maandag 1 juni 2020 @ 22:31:02 #85
168739 Red_85
'echt wel'
pi_193427136
quote:
1s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:30 schreef MadMaster het volgende:
Oh, Roethof komt er bij...
Een groot policor feestje.
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
  Moderator / Redactie FP + Sport maandag 1 juni 2020 @ 22:31:03 #86
408813 crew  trein2000
pi_193427137
quote:
1s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:30 schreef quirina het volgende:

[..]

Ze dacht dat het om een kleine groep ging. Ze heeft zich vergist.
Dan is ze achterlijk.
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
  maandag 1 juni 2020 @ 22:31:12 #87
483336 Kamover
Ik adviseer u
pi_193427140
quote:
15s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:29 schreef Tyr80 het volgende:

[..]

Idd, en dat zegt zooooveel.
Beetje in de zon staan schreeuwen en naar huis met gratis nikes, wie wil dat niet.
Waar verstand zit groeit geen haar, daarom adviseer ik u een kamover;"best of both worlds".
  maandag 1 juni 2020 @ 22:31:20 #88
159092 Tyr80
Nani ka hoka ni?
pi_193427145
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:31 schreef trein2000 het volgende:

[..]

Dan is ze achterlijk.
Dat is niet strafbaar.
"We aren't people, we are text." - Japanman Sakyusan -
  maandag 1 juni 2020 @ 22:31:31 #89
313152 Harvest89
Black Metal fan
pi_193427152
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:29 schreef Hexagon het volgende:
Ik heb de tv niet aanstaan maar als ik het zo meekrijg wordt het er niet beter op?
Ze probeert zich er met alle macht onderuit te lullen.
Moet wel zeggen dat de interviewers kritischer zijn dan verwacht. Ze wordt toch wel aan de tand gevoeld.
Deceit for a lifetime has taken it's toll.
An emotional void, I feel numb and cold.
You're all dead to me now. And has been for long.
The time has come to reap what you've sown.
  maandag 1 juni 2020 @ 22:31:35 #90
159092 Tyr80
Nani ka hoka ni?
pi_193427154
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:31 schreef Kamover het volgende:

[..]

Beetje in de zon staan schreeuwen en naar huis met gratis nikes, wie wil dat niet.
Black Nikes Matter zag ik net :D
"We aren't people, we are text." - Japanman Sakyusan -
pi_193427156
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:30 schreef ReplaR het volgende:

[..]

Zover ik heb gezien was 90% blank deugend links.
Was te verwachten. Ben niet verrast.
pi_193427164
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:31 schreef trein2000 het volgende:

[..]

Dan is ze achterlijk.
Ze kon het niet anders oplossen.
pi_193427168
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:29 schreef trein2000 het volgende:

[..]

Dan had ze eerder moeten ingrijpen. Voordat de Dam vol stond.
Makkelijk lullen achteraf. Dit was niet te voorspellen. Hooguit de bekende klaagnegers en een Sylvana en Claudia de Breij.
  Moderator maandag 1 juni 2020 @ 22:32:02 #94
446930 crew  ESF1Gamer
pi_193427173
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:31 schreef Harvest89 het volgende:

[..]

Ze probeert zich er met alle macht onderuit te lullen.
Moet wel zeggen dat de interviewers kritischer zijn dan verwacht. Ze wordt toch wel aan de tand gevoeld.
Dus terugkijken waard?
It's called motorracing.Sorry? We went to carracing Toto
  Jaap van Dissel-award 2022 maandag 1 juni 2020 @ 22:32:06 #95
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_193427174
Zegt ze nou dat Grapperhaus zich er niet mee moet bemoeien? :')
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  maandag 1 juni 2020 @ 22:32:07 #96
168739 Red_85
'echt wel'
pi_193427175
Je had ook gewoon een waterkanon kunnen pakken. Heb je ook ervaring mee, halsema.

Of laat je man maar aan komen met zn waterpistooltje.
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
pi_193427176
Halsema valt Grapperhaus aan, terwijl die helemaal geen mening geeft over de gemaakte keuze :')
  maandag 1 juni 2020 @ 22:32:33 #98
159092 Tyr80
Nani ka hoka ni?
pi_193427181
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:32 schreef F1gamer het volgende:

[..]

Dus terugkijken waard?
Nee.
"We aren't people, we are text." - Japanman Sakyusan -
pi_193427183
kreuger_kevin twitterde op maandag 01-06-2020 om 22:30:44 Bij de eerstvolgende raadsvergadering zal #FVD een motie van wantrouwen indienen tegen burgemeester #Halsema. #Amsterdam verdient beter dan dit. https://t.co/pNMSgb9F2L reageer retweet
pi_193427186
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:27 schreef Red_85 het volgende:

[..]

Nee.
Demonstratie recht was ook tijdelijk opgeschort. Is ook een onderdeel in de noodwet van rutte om die langer op te schorten.

Maar een linkse pretmanifestatie is goed hoor. Prima.
Nee hoor, als dit net als die anti 5G zwakzinnigen een handjevol gekkies was geweest, dan hadden ze wat mij betreft kunnen protesteren tot ze een ons weegden. Mits de Coronamaatregelen nageleefd worden. Maar met dit aantal mensen, minder dan 1,5 m afstand enz. was politie-ingrijpen niet meer dan terecht geweest.
“[i]Waat ein waer, waat ein waer[/i]” zei Mien taege Bair en Bair neukdje Mien door ut banksjtil haer.
  Moderator / Redactie FP + Sport maandag 1 juni 2020 @ 22:32:40 #101
408813 crew  trein2000
pi_193427187
quote:
1s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:31 schreef quirina het volgende:

[..]

Ze kon het niet anders oplossen.
Natuurlijk wel. Dat is gewoon onwil. Paar grote GVB bussen op de weg en een paar politieagenten en klaar.
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
pi_193427190
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:31 schreef Nober het volgende:

[..]

Makkelijk lullen achteraf. Dit was niet te voorspellen. Hooguit de bekende klaagnegers en een Sylvana en Claudia de Breij.
Nouja nu kunnen ze het wel verwachten.

Dus Utrecht, den Haag en Rotterdam gaan wel ingrijpen voordat het daar morgen losloopt?
  maandag 1 juni 2020 @ 22:33:10 #103
483336 Kamover
Ik adviseer u
pi_193427206
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:31 schreef Nober het volgende:

[..]

Makkelijk lullen achteraf. Dit was niet te voorspellen. Hooguit de bekende klaagnegers en een Sylvana en Claudia de Breij.
Dan nog heb je een protocol klaar staan met meerdere scenario’s. Dit is damagecontrol
Waar verstand zit groeit geen haar, daarom adviseer ik u een kamover;"best of both worlds".
  Moderator maandag 1 juni 2020 @ 22:33:16 #104
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_193427211
Natuurlijk gaat het morgen uit de hand lopen in Den Haag want Den Haag, schilderswijk, duindorp etc.
De politie in het algemeen daar al druk mee, er vliegt elke dag wel een auto in de fik in een pauperwijk.
  maandag 1 juni 2020 @ 22:33:16 #105
313152 Harvest89
Black Metal fan
pi_193427213
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:32 schreef F1gamer het volgende:

[..]

Dus terugkijken waard?
Ja hoor.
Deceit for a lifetime has taken it's toll.
An emotional void, I feel numb and cold.
You're all dead to me now. And has been for long.
The time has come to reap what you've sown.
  Jaap van Dissel-award 2022 maandag 1 juni 2020 @ 22:33:16 #106
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_193427214
Trump doet geen mondkapje op dus u ook niet?

_O- _O- _O- _O- _O- _O-
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  Moderator / Redactie FP + Sport maandag 1 juni 2020 @ 22:33:18 #107
408813 crew  trein2000
pi_193427219
Ze draait. Goedpraterij dit.
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
pi_193427220
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:32 schreef Red_85 het volgende:
Je had ook gewoon een waterkanon kunnen pakken. Heb je ook ervaring mee, halsema.

Of laat je man maar aan komen met zn waterpistooltje.
Meppel in de house.
pi_193427221
Het is dus vanaf nu allemaal onze eigen verantwoordelijkheid.
pi_193427222
quote:
14s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:31 schreef Tyr80 het volgende:

[..]

Dat is niet strafbaar.
Maar wel een goede reden om totaal ongeschikt te zijn voor een bestuurlijke functie.

Als je achterlijk bent, kun je beter hamburgers gaan bakken in plaats van burgemeester worden. Laat dat aan competente mensen over.
  maandag 1 juni 2020 @ 22:33:30 #111
168739 Red_85
'echt wel'
pi_193427227
quote:
6s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:32 schreef Nikonlover het volgende:
Zegt ze nou dat Grapperhaus zich er niet mee moet bemoeien? :')
Stelt zich boven de landelijke politiek. Want Amsterdam is natuurlijk belangrijker.
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
  maandag 1 juni 2020 @ 22:33:44 #112
465142 PluggieOD
LAAG = RELATIEF
pi_193427236
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:29 schreef AFCNiels het volgende:
"De verantwoordelijke instanties" en dan doet de doos net alsof ze het over iemand anders heeft.
Dit is wel een interessante.
  Moderator maandag 1 juni 2020 @ 22:34:24 #113
446930 crew  ESF1Gamer
pi_193427252
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:33 schreef Red_85 het volgende:

[..]

Stelt zich boven de landelijke politiek. Want Amsterdam is natuurlijk belangrijker.
Kunnen we Amsterdam niet beter terug geven aan de Noordzee, dan zijn we van veel problemen af.
It's called motorracing.Sorry? We went to carracing Toto
pi_193427265
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:31 schreef Nober het volgende:

[..]

Makkelijk lullen achteraf. Dit was niet te voorspellen. Hooguit de bekende klaagnegers en een Sylvana en Claudia de Breij.
Natuurlijk was dat te verwachten.
Had even op fb of twitter gekeken.
Mooi weer.
Vrije dag.
Eerste dag van de versoepeling van de coronamaatregelen.
  Moderator / Redactie FP + Sport maandag 1 juni 2020 @ 22:34:50 #115
408813 crew  trein2000
pi_193427271
Nu is Dijkhoff de schuldige? :')
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
  Jaap van Dissel-award 2022 maandag 1 juni 2020 @ 22:35:18 #116
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_193427282
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:34 schreef trein2000 het volgende:
Nu is Dijkhoff de schuldige? :')
Iedereen behalve zij :P
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  maandag 1 juni 2020 @ 22:35:20 #117
75043 Hexagon
Vreemd Fenomeen
pi_193427285
Overigens had ze ook mensen kunnen oproepen weg te gaan. Om kunnen verplaatsen naar andere locaties in de stad. Ze had niet meteen naar de wapens hoeven grijpen.
  maandag 1 juni 2020 @ 22:35:32 #118
81329 MadMaster
Schots en scheef...
pi_193427293
Ineens heeft niemand het bij Op1, op de presentatoren na, het meer over 'het nieuwe normaal' (op zich prima overigens).
Bijzonder...
pi_193427302
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:32 schreef Sapstengel het volgende:

[..]

Nouja nu kunnen ze het wel verwachten.

Dus Utrecht, den Haag en Rotterdam gaan wel ingrijpen voordat het daar morgen losloopt?
Ba dum Tshhh
pi_193427308
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:35 schreef Hexagon het volgende:
Overigens had ze ook mensen kunnen oproepen weg te gaan. Om kunnen verplaatsen naar andere locaties in de stad. Ze had niet meteen naar de wapens hoeven grijpen.
Precies, dat straalt toch pure onkunde uit.
pi_193427309
Je mag dus gewoon demonstreren.
Je hoeft het niet eens te melden.
  maandag 1 juni 2020 @ 22:36:08 #122
168739 Red_85
'echt wel'
pi_193427314
Ze valt echt iedereen aan nu :D

De vlucht naar voren is ingezet.
Direct bij de pers zitten.
Van te voren zichzelf verdedigen.
Iedereen aanvallen.

Die gaat hard op de broek krijgen de aankomende week.
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
  maandag 1 juni 2020 @ 22:36:16 #123
81329 MadMaster
Schots en scheef...
  Jaap van Dissel-award 2022 maandag 1 juni 2020 @ 22:36:30 #124
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_193427326
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:35 schreef Hexagon het volgende:
Overigens had ze ook mensen kunnen oproepen weg te gaan. Om kunnen verplaatsen naar andere locaties in de stad. Ze had niet meteen naar de wapens hoeven grijpen.
Ze zag alleen geweld als oplossing :')
Het had ook op een fatsoenlijke manier opgelost kunnen worden.
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_193427329
Damn niet verwacht deze vragen _O_
pi_193427334
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:35 schreef Hexagon het volgende:
Overigens had ze ook mensen kunnen oproepen weg te gaan. Om kunnen verplaatsen naar andere locaties in de stad. Ze had niet meteen naar de wapens hoeven grijpen.
Vondelpark 's ochtends sluiten om de verwachte drukte, maar de dam niet kunnen afsluiten :')
pi_193427357
quote:
6s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:36 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Ze zag alleen geweld als oplossing :')
Het had ook op een fatsoenlijke manier opgelost kunnen worden.
Stiekem geniet ze gewoon van politiegeweld :o
  maandag 1 juni 2020 @ 22:37:17 #128
403337 Sodeknetters
Draaien in een bel
pi_193427362
Die linkse draak kan niet eens iemand uit laten praten. :r
Als de wolken aan staan blijf je gaan
  Moderator / Redactie FP + Sport maandag 1 juni 2020 @ 22:37:18 #129
408813 crew  trein2000
pi_193427363
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:35 schreef Hexagon het volgende:
Overigens had ze ook mensen kunnen oproepen weg te gaan. Om kunnen verplaatsen naar andere locaties in de stad. Ze had niet meteen naar de wapens hoeven grijpen.
Werd ook gezegd. Ging ze niet op in.
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
  maandag 1 juni 2020 @ 22:37:27 #130
375452 AFCNiels
#STAYSTRONGKNUT
pi_193427370
Het is eigenlijk allemaal de schuld van George Floyd.
Op woensdag 8 augustus 2012 08:47 schreef onlogisch het volgende:
Over 2 jaar stopt Xavi bij Barça, dan kan ie mooi voor 25 of 30 miljoen daar naar toe 8-)
Mag hij Messi bedienen :D
  Jaap van Dissel-award 2022 maandag 1 juni 2020 @ 22:37:37 #131
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_193427374
Het was nauwelijks bekend :') Waar verzamelt ze die info dan _O-
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_193427376
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:36 schreef ReplaR het volgende:
Damn niet verwacht deze vragen _O_
Spijt van dat ze niet bij M is gaan zitten.
  maandag 1 juni 2020 @ 22:37:43 #133
313152 Harvest89
Black Metal fan
pi_193427379
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:37 schreef AFCNiels het volgende:
Het is eigenlijk allemaal de schuld van George Floyd.
En Wouter Bos
Deceit for a lifetime has taken it's toll.
An emotional void, I feel numb and cold.
You're all dead to me now. And has been for long.
The time has come to reap what you've sown.
pi_193427383
Oei, wie gooit Halsema nu onder de bus? Verbaasd dat er aan de voorkant niet een beter beeld was over de drukte.
  maandag 1 juni 2020 @ 22:37:48 #135
464681 hollandia02
"The Young Boy"
pi_193427386
quote:
1s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:37 schreef Piles het volgende:

[..]

Stiekem geniet ze gewoon van politiegeweld :o
In plaats van nat praten ook een natte poes.
In Rotterdam verdienen ze het, in Den Haag verdelen ze het en in Amsterdam smijten ze het over de balk.
Jules Deelder, may he rest in peace
  maandag 1 juni 2020 @ 22:37:57 #136
81329 MadMaster
Schots en scheef...
  Moderator / Redactie FP + Sport maandag 1 juni 2020 @ 22:38:05 #137
408813 crew  trein2000
pi_193427394
Mensen hebben zich goed gedragen. Zei ze dat nou echt?
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
pi_193427400
Mensen met pijn liggen op de IC Gerda :r
pi_193427404
"Oh, en als de politie het zou weten dan waren we een politiestaat." Jezus Halsema :')
In order to understand, I destroyed myself
- Fernando Pessoa
  maandag 1 juni 2020 @ 22:38:26 #140
464681 hollandia02
"The Young Boy"
pi_193427415
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:38 schreef trein2000 het volgende:
Mensen hebben zich goed gedragen. Zei ze dat nou echt?
Koekoek.
In Rotterdam verdienen ze het, in Den Haag verdelen ze het en in Amsterdam smijten ze het over de balk.
Jules Deelder, may he rest in peace
  maandag 1 juni 2020 @ 22:38:49 #141
403337 Sodeknetters
Draaien in een bel
pi_193427427
Viroloog roethof denkt dat een uitbraak wel mee zal vallen.
Als de wolken aan staan blijf je gaan
  maandag 1 juni 2020 @ 22:38:52 #142
308523 the-eye
I'm a Live Wire
pi_193427429
Godskolere zeg,
het gaat over een dode kerel in Amerika. Welke emotie moet je daar in Nederland bij voelen? 8)7
  maandag 1 juni 2020 @ 22:38:55 #143
313152 Harvest89
Black Metal fan
pi_193427431
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:38 schreef trein2000 het volgende:
Mensen hebben zich goed gedragen. Zei ze dat nou echt?
Wartaal. Laatste stuiptrekkingen om haar baan te redden. :P
Deceit for a lifetime has taken it's toll.
An emotional void, I feel numb and cold.
You're all dead to me now. And has been for long.
The time has come to reap what you've sown.
  maandag 1 juni 2020 @ 22:38:59 #144
168739 Red_85
'echt wel'
pi_193427434
quote:
1s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:35 schreef MadMaster het volgende:
Ineens heeft niemand het bij Op1, op de presentatoren na, het meer over 'het nieuwe normaal' (op zich prima overigens).
Bijzonder...
Komt door deze:

https://nos.nl/artikel/23(...)euw-normaal-los.html
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
  maandag 1 juni 2020 @ 22:39:01 #145
81329 MadMaster
Schots en scheef...
pi_193427442
Regels zijn er niet voor niets.
Een burgemeester die daar schijt aan heeft moet zo snel mogelijk weg.
pi_193427451
Wij voelen pijn omdat hij hetzelfde tintje had.
  Jaap van Dissel-award 2022 maandag 1 juni 2020 @ 22:39:43 #148
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_193427452
Halsema gaat aftreden. 100%
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  Moderator / Redactie FP + Sport maandag 1 juni 2020 @ 22:39:43 #149
408813 crew  trein2000
pi_193427453
quote:
1s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:39 schreef MadMaster het volgende:
Je geeft verdomme zelf een vergunning voor een demonstratie...
Sinds wanneer?
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
  maandag 1 juni 2020 @ 22:39:44 #150
159092 Tyr80
Nani ka hoka ni?
pi_193427457
Bord voor de kop dekt de lading voor geen (anderhalve) meter.
"We aren't people, we are text." - Japanman Sakyusan -
  maandag 1 juni 2020 @ 22:39:56 #151
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_193427471
Voor een linkse kliek krijgt ze er flink van langs. Moet je nagaan hoe keihard ze de aankomende week gefileerd gaat worden door de rest van Nederland.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_193427472
quote:
1s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:39 schreef MadMaster het volgende:
Je geeft verdomme zelf een vergunning voor een demonstratie...
Dat is natuurlijk wél terecht.
  maandag 1 juni 2020 @ 22:39:58 #153
168739 Red_85
'echt wel'
pi_193427473
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:39 schreef Jemoederniet het volgende:
Regels zijn er niet voor niets.
Een burgemeester die daar schijt aan heeft moet zo snel mogelijk weg.
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
  maandag 1 juni 2020 @ 22:40:10 #154
308523 the-eye
I'm a Live Wire
pi_193427476
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:36 schreef Houtenbeen het volgende:

[..]

Vondelpark 's ochtends sluiten om de verwachte drukte, maar de dam niet kunnen afsluiten :')
pi_193427477
De meeste mensen op de Dam hebben zich keurig aan de regels gehouden volgens Halsema.
pi_193427478
Mensen zijn zelf verantwoordelijk volgens Halsema.

Waarom dan al die bekeuringen en treinen die weigeren te vertrekken als ze te vol zijn? Het klopt niet wat ze zegt.
  maandag 1 juni 2020 @ 22:40:21 #157
75043 Hexagon
Vreemd Fenomeen
pi_193427479
Nou ik hoop voor haar dat ze in de gemeenteraad een beter verhaal heeft :')
pi_193427480
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:38 schreef Sodeknetters het volgende:
Viroloog roethof denkt dat een uitbraak wel mee zal vallen.
Top, dan kunnen andere evenementen ook weer hun doorgang vinden, nietwaar?
  maandag 1 juni 2020 @ 22:40:26 #159
81329 MadMaster
Schots en scheef...
pi_193427488
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:38 schreef the-eye het volgende:
Godskolere zeg,
het gaat over een dode kerel in Amerika. Welke emotie moet je daar in Nederland bij voelen? 8)7
Die ook nog eens een drugsdealer was en strafblad had voor geweldadige home invasions. En volgens autopsie door drugs is overleden niet door wurging.
Land of the free. Home of the brave.
  Jaap van Dissel-award 2022 maandag 1 juni 2020 @ 22:40:48 #161
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_193427491
"Trump doet geen mondkapje op dus u ook niet?"

Dat vond ik de mooiste vanavond _O- _O- _O- _O-
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  maandag 1 juni 2020 @ 22:40:58 #162
81329 MadMaster
Schots en scheef...
pi_193427496
quote:
1s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:39 schreef Piles het volgende:

[..]

Dat is natuurlijk wél terecht.
Tuurlijk, maar dan wacht je toch niet af tot de Dam al vol staat?
  Moderator / Redactie FP + Sport maandag 1 juni 2020 @ 22:41:29 #163
408813 crew  trein2000
pi_193427503
quote:
10s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:40 schreef MadMaster het volgende:

[..]

Ik had het over mevrouw Halsema...
Demonstraties zijn niet vergunningsplichtig
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
  maandag 1 juni 2020 @ 22:41:35 #164
168739 Red_85
'echt wel'
pi_193427506
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:40 schreef Dutchguy het volgende:
Mensen zijn zelf verantwoordelijk volgens Halsema.

Waarom dan al die bekeuringen en treinen die weigeren te vertrekken als ze te vol zijn? Het klopt niet wat ze zegt.
Waarom dan niets doen ten tijden van covid?

En nu opeens die uitspraak?
Pleur op. Wegwezen.
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
pi_193427510
quote:
1s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:40 schreef MadMaster het volgende:

[..]

Tuurlijk, maar dan wacht je toch niet af tot de Dam al vol staat?
Eens. Volledig gefaalt in handhaven van openbare orde en veiligheid.
  maandag 1 juni 2020 @ 22:41:47 #166
159092 Tyr80
Nani ka hoka ni?
pi_193427516
"We aren't people, we are text." - Japanman Sakyusan -
pi_193427523
Wat een lading aan drogredenen van Halsema echt alsjeblieft. Kap met wrijven in deze vlek en erken je fout. Je hebt elke vorm van autoriteit en draagvlak gesloopt voor de geldende maatregelen. Prima, ik wilde er sowieso vanaf, maar dat was een besluit wat door de minister genomen had moeten worden en niet door haar. Veel succes aan de agenten die morgen in Amsterdam mensen op hun donder moeten geven omdat ze zich niet aan de regels houden.
Hou vol mensen, alleen samen krijgen we de vergrijzing eronder!
  maandag 1 juni 2020 @ 22:42:04 #168
483379 Repentless
Live fast, on high
pi_193427529
"Je kunt mensen niet beheersen" vond ik de opmerkelijkste van Halsema.
pi_193427531
Wat ziet Halsema er vermoeid uit zeg.
  maandag 1 juni 2020 @ 22:42:14 #170
308523 the-eye
I'm a Live Wire
pi_193427532
quote:
7s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:39 schreef Scorpie het volgende:
Voor een linkse kliek krijgt ze er flink van langs. Moet je nagaan hoe keihard ze de aankomende week gefileerd gaat worden door de rest van Nederland.
Bring on Sven Kockelmans
pi_193427536
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:38 schreef Sodeknetters het volgende:
Viroloog roethof denkt dat een uitbraak wel mee zal vallen.
Het was buiten en de meesten hadden een mondkapje op. Dus dat kan best meevallen. Nu ook omdat er minder besmettingen zijn.
  maandag 1 juni 2020 @ 22:42:22 #172
168739 Red_85
'echt wel'
pi_193427537
Wat is dit trouwens? AT5 buurtpraat?

Wie is er geen Amsterdammer bij die uitzending?
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
  maandag 1 juni 2020 @ 22:42:34 #173
464681 hollandia02
"The Young Boy"
pi_193427543
Remy BonJanksy
In Rotterdam verdienen ze het, in Den Haag verdelen ze het en in Amsterdam smijten ze het over de balk.
Jules Deelder, may he rest in peace
  maandag 1 juni 2020 @ 22:42:40 #174
8369 speknek
Another day another slay
pi_193427548
Veel meer mensen dan ik had verwacht.

Uh ja, ik zou dat zelf niet gedaan hebben met Covid. In de VS kun je nog zeggen dat voor de gemiddelde Afro Amerikaan de kans om aan Covid dood te gaan ongeveer even hoog is als een politiekogel, hier is dat heel anders.
They told me all of my cages were mental, so I got wasted like all my potential.
  maandag 1 juni 2020 @ 22:42:50 #175
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_193427553
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:40 schreef Hexagon het volgende:
Nou ik hoop voor haar dat ze in de gemeenteraad een beter verhaal heeft :')
Wat denk je zelf? Dat gat is zo diep gegraven, daar komt ze niet meer uit. Het is wel klaar met d'r denk ik.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  maandag 1 juni 2020 @ 22:42:55 #176
75043 Hexagon
Vreemd Fenomeen
pi_193427556
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:42 schreef Repentless het volgende:
"Je kunt mensen niet beheersen" vond ik de opmerkelijkste van Halsema.
Inderdaad wel te vertalen als

"Ik kan mijn werk niet" :D
  maandag 1 juni 2020 @ 22:42:58 #177
308523 the-eye
I'm a Live Wire
pi_193427557
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:42 schreef Jemoederniet het volgende:
Wat ziet Halsema er vermoeid uit zeg.
Dat deugen gaat je niet in de koude kleren zitten hoor. Daar hebben mensen een dagtaak aan
  Jaap van Dissel-award 2022 maandag 1 juni 2020 @ 22:43:01 #178
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_193427559
quote:
1s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:42 schreef quirina het volgende:

[..]

Het was buiten en de meesten hadden een mondkapje op. Dus dat kan best meevallen. Nu ook omdat er minder besmettingen zijn.
Buiten :') Maar wel allemaal opgepropt opelkaar :')
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_193427567
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:38 schreef Sodeknetters het volgende:
Viroloog roethof denkt dat een uitbraak wel mee zal vallen.
Kennis van nu verhaal. Genoeg onderzoeken die dat uitwijzen.
Hou vol mensen, alleen samen krijgen we de vergrijzing eronder!
pi_193427574
quote:
1s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:42 schreef quirina het volgende:

[..]

Het was buiten en de meesten hadden een mondkapje op. Dus dat kan best meevallen. Nu ook omdat er minder besmettingen zijn.
In order to understand, I destroyed myself
- Fernando Pessoa
  maandag 1 juni 2020 @ 22:43:26 #181
464681 hollandia02
"The Young Boy"
pi_193427578
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:42 schreef Red_85 het volgende:
Wat is dit trouwens? AT5 buurtpraat?

Wie is er geen Amsterdammer bij die uitzending?
Die mensen denken dat Amsterdam gelijkstemmend is aan de rest.
In Rotterdam verdienen ze het, in Den Haag verdelen ze het en in Amsterdam smijten ze het over de balk.
Jules Deelder, may he rest in peace
  Jaap van Dissel-award 2022 maandag 1 juni 2020 @ 22:43:46 #182
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_193427585
quote:
7s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:42 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Wat denk je zelf? Dat gat is zo diep gegraven, daar komt ze niet meer uit. Het is wel klaar met d'r denk ik.
Dat denk ik ook ja
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  maandag 1 juni 2020 @ 22:43:55 #183
81329 MadMaster
Schots en scheef...
pi_193427590
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:41 schreef trein2000 het volgende:

[..]

Demonstraties zijn niet vergunningsplichtig
OK, wel meldingsplichtig en dus kan je er tijdig op anticiperen...
pi_193427592
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:42 schreef Repentless het volgende:
"Je kunt mensen niet beheersen" vond ik de opmerkelijkste van Halsema.
Mwah, ook wel het onder de bus gooien van de politie (slechte voorspellingen). Dat gaat men niet leuk vinden lijkt me.
  maandag 1 juni 2020 @ 22:43:58 #185
3542 Gia
User under construction
pi_193427594
Ik mag toch hopen dat het de komende dagen in de andere steden wordt verboden. Dit brengt, per definitie, de volksgezondheid in gevaar.

Ik kan me voorstellen dat de mensen in de zorg nu in opstand gaan komen, en zeker als hier een nieuwe uitbraak door komt. Zij moeten dan straks weer dubbele diensten gaan draaien.
  maandag 1 juni 2020 @ 22:44:04 #186
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_193427598
quote:
1s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:42 schreef quirina het volgende:

[..]

Het was buiten en de meesten hadden een mondkapje op. Dus dat kan best meevallen. Nu ook omdat er minder besmettingen zijn.
Dat maakt geen zak uit, ze heeft willens en wetens de regels overtreden die door het kabinet aan heel Nederland zijn opgelegd.

Kap met downplayen, iedere horeca ondernemer zou 4000 euro boete krijgen voor een overtreding. Hier moeten koppen rollen.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_193427601
quote:
99s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:39 schreef Mr.Ping het volgende:
Wij voelen pijn omdat hij hetzelfde tintje had.
Dat is dezelfde onzinnige drogreden als met een passagiersvliegtuig een wolkenkrabber binnenvliegen omdat Palestina. Dan zouden katholieken uit heel Europa ook aanslagen op Engelsen gepleegd hebben omdat noord-Ierland. :')
“[i]Waat ein waer, waat ein waer[/i]” zei Mien taege Bair en Bair neukdje Mien door ut banksjtil haer.
  maandag 1 juni 2020 @ 22:44:12 #189
464681 hollandia02
"The Young Boy"
pi_193427603
quote:
7s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:42 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Wat denk je zelf? Dat gat is zo diep gegraven, daar komt ze niet meer uit. Het is wel klaar met d'r denk ik.
Je denkt dat de gemeenteraad van Fk Amsterdam dit boeit? Die waren zelf stuk voor stuk aanwezig.
In Rotterdam verdienen ze het, in Den Haag verdelen ze het en in Amsterdam smijten ze het over de balk.
Jules Deelder, may he rest in peace
  maandag 1 juni 2020 @ 22:44:13 #190
168739 Red_85
'echt wel'
pi_193427604
quote:
1s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:42 schreef quirina het volgende:

[..]

Het was buiten en de meesten hadden een mondkapje op. Dus dat kan best meevallen. Nu ook omdat er minder besmettingen zijn.
Prima.

covid is klaar nu ALS er geen piek te zien is over 2 weken.

Kan alleen maar goed gaan nu.
1. Halsema krijgt pek en veren bij een eventuele piek. Mag zich nooit meer ergens vertonen vanwege dood door schuld van heel veel mensen.
2. Dit is het bewijs een lockdown in de openbare ruimte geen enkele zin had.
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
pi_193427607
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:42 schreef Jemoederniet het volgende:
Wat ziet Halsema er vermoeid uit zeg.
Absoluut. Ik vergelijking met een jaar of twee terug heel duidelijk verouderd.
In order to understand, I destroyed myself
- Fernando Pessoa
  maandag 1 juni 2020 @ 22:44:30 #192
75043 Hexagon
Vreemd Fenomeen
pi_193427613
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:42 schreef speknek het volgende:
Veel meer mensen dan ik had verwacht.

Uh ja, ik zou dat zelf niet gedaan hebben met Covid. In de VS kun je nog zeggen dat voor de gemiddelde Afro Amerikaan de kans om aan Covid dood te gaan ongeveer even hoog is als een politiekogel, hier is dat heel anders.
Ik had er ook niet zoveel verwacht

Maar zo'n demonstratie is voor velen natuurlijk weer een dagje uit na lange tijd thuiszitten
  maandag 1 juni 2020 @ 22:44:52 #193
8369 speknek
Another day another slay
pi_193427623
Voor de rest zag je bij de 5G demonstraties ook al dat ze geen afstand hielden, Halsema had het gewoon daar op moeten houden, dat het recht op demonstreren soms zwaarder weegt ofzo. Daar zullen de meesten het ook niet mee eens zijn, maar het is tenminste een argument.
They told me all of my cages were mental, so I got wasted like all my potential.
  Jaap van Dissel-award 2022 maandag 1 juni 2020 @ 22:45:32 #194
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_193427646
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:43 schreef Gia het volgende:
Ik mag toch hopen dat het de komende dagen in de andere steden wordt verboden. Dit brengt, per definitie, de volksgezondheid in gevaar.

Ik kan me voorstellen dat de mensen in de zorg nu in opstand gaan komen, en zeker als hier een nieuwe uitbraak door komt. Zij moeten dan straks weer dubbele diensten gaan draaien.
Gelukkig hebben ze in Den Haag nu RemkesGOD _O_
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  maandag 1 juni 2020 @ 22:45:32 #195
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_193427647
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:42 schreef Repentless het volgende:
"Je kunt mensen niet beheersen" vond ik de opmerkelijkste van Halsema.
Die had ik gemist _O- als dat geen brevet van onvermogen is weet ik het ook niet meer. Ze maakt het alleen maar erger voor zichzelf zo.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  maandag 1 juni 2020 @ 22:45:34 #196
464681 hollandia02
"The Young Boy"
pi_193427648
Halsema vind het veel leuker feestende Ajacieden (Vrouwen en Kinderen) weg te schieten met een waterkannon terwijl ze in feite niks illegaals deden.
In Rotterdam verdienen ze het, in Den Haag verdelen ze het en in Amsterdam smijten ze het over de balk.
Jules Deelder, may he rest in peace
pi_193427649
quote:
Oprechte vraag; wie is Guido den Aantrekker? Als in, een invloedrijk persoon? Niet bekend met de man.
In order to understand, I destroyed myself
- Fernando Pessoa
  Miss 200.000.000! maandag 1 juni 2020 @ 22:46:03 #198
367000 roos94
pi_193427662


Staat georgina trots te poseren met haar schoothond Patrick Martens..
pi_193427666
Ik word verdrietig van alle schapen hier. #teamHalsema #Amsterdamrules.
  maandag 1 juni 2020 @ 22:46:32 #200
168739 Red_85
'echt wel'
pi_193427667
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:43 schreef hollandia02 het volgende:

[..]

Die mensen denken dat Amsterdam gelijkstemmend is aan de rest.
Inlevingsvermogen tot de ring. Daar buiten is het allemaal boer.
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
  Jaap van Dissel-award 2022 maandag 1 juni 2020 @ 22:47:00 #201
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_193427678
quote:
9s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:46 schreef potjecreme het volgende:
Ik word verdrietig van alle schapen hier. #teamHalsema #Amsterdamrules.
:')
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  maandag 1 juni 2020 @ 22:47:07 #202
464681 hollandia02
"The Young Boy"
pi_193427681
quote:
9s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:46 schreef potjecreme het volgende:
Ik word verdrietig van alle schapen hier. #teamHalsema #Amsterdamrules.
Word lekker een republiek!
In Rotterdam verdienen ze het, in Den Haag verdelen ze het en in Amsterdam smijten ze het over de balk.
Jules Deelder, may he rest in peace
  maandag 1 juni 2020 @ 22:47:09 #203
75043 Hexagon
Vreemd Fenomeen
pi_193427682
quote:
9s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:46 schreef potjecreme het volgende:
Ik word verdrietig van alle schapen hier. #teamHalsema #Amsterdamrules.
Maar vond je dat nou echt doortastend optreden?
  maandag 1 juni 2020 @ 22:47:10 #204
168739 Red_85
'echt wel'
pi_193427683
quote:
9s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:46 schreef potjecreme het volgende:
Ik word verdrietig van alle schapen hier. #teamHalsema #Amsterdamrules.
Ga maar verdrietiger worden dan. halsema mag oprotten na deze week.
Stekker uit haar politieke carriere.
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
  maandag 1 juni 2020 @ 22:47:59 #205
473519 Drekkoning
Is het al juno?
pi_193427696
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:47 schreef Red_85 het volgende:

[..]

Ga maar verdrietiger worden dan. halsema mag oprotten na deze week.
Stekker uit haar politieke carriere.
Ga daar maar niet van uit ;)
Lege bekers in het gras
Modder op mijn schoenen
Verlang naar het moment
Dat we even niks meer moeten
  maandag 1 juni 2020 @ 22:48:27 #206
3542 Gia
User under construction
pi_193427709
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:47 schreef Red_85 het volgende:

[..]

Ga maar verdrietiger worden dan. halsema mag oprotten na deze week.
Stekker uit haar politieke carriere.
Kans is aanwezig dat ze corona krijgt....
  maandag 1 juni 2020 @ 22:48:29 #207
81329 MadMaster
Schots en scheef...
pi_193427713
quote:
9s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:46 schreef potjecreme het volgende:
Ik word verdrietig van alle schapen hier. #teamHalsema #Amsterdamrules.
#Amsterdamrules is niet gelijk aan #teamHalsema....
pi_193427719
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:42 schreef Jemoederniet het volgende:
Wat ziet Halsema er vermoeid uit zeg.
Dat komt omdat ze niet geschikt is voor haar baan. Burgermeester van een 100.000 gemeente gaat nog. Maar de Hoofdstad is toch echt een paar treden teveel voor haar.
Op woensdag 31 januari 2007 19:20 schreef Lord_Vetinari het volgende:
Ik heb veel stomme posts gezien op fora, maar deze zit toch wel in de top 10 (voorzichtig geschat; het kan ook de top 5 zijn). Nou ik sta iig in zijn top 10
  Miss 200.000.000! maandag 1 juni 2020 @ 22:49:16 #209
367000 roos94
pi_193427732
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:47 schreef Red_85 het volgende:

[..]

Ga maar verdrietiger worden dan. halsema mag oprotten na deze week.
Stekker uit haar politieke carriere.
Die heeft zoveel neukertjes overal. Gaat nooit verdwijnen
pi_193427736
quote:
9s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:46 schreef potjecreme het volgende:
Ik word verdrietig van alle schapen hier. #teamHalsema #Amsterdamrules.
Succes met je corona in het rulende amsterdam, graag wel een uitreisverbod dan
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
  maandag 1 juni 2020 @ 22:49:29 #211
169715 Mano_
Manomanoman..
pi_193427739
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:48 schreef Gia het volgende:

[..]

Kans is aanwezig dat ze corona krijgt....
Da's haar eigen verantwoorlijkheid toch...
pi_193427754
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:45 schreef hollandia02 het volgende:
Halsema vind het veel leuker feestende Ajacieden (Vrouwen en Kinderen) weg te schieten met een waterkannon terwijl ze in feite niks illegaals deden.
Het is veel leuker om brave belastingslaafjes in mekaar te trimmen omdat die toch niet terugslaan.
“[i]Waat ein waer, waat ein waer[/i]” zei Mien taege Bair en Bair neukdje Mien door ut banksjtil haer.
  Jaap van Dissel-award 2022 maandag 1 juni 2020 @ 22:49:53 #213
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_193427756
quote:
7s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:49 schreef Mano_ het volgende:

[..]

Da's haar eigen verantwoorlijkheid toch...
_O-
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_193427762
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:46 schreef roos94 het volgende:
[ afbeelding ]

Staat georgina trots te poseren met haar schoothond Patrick Martens..
Mooi al die BNers die om hun eigen ego te strelen naar zo'n bijeenkomst gaan om foto's van zichzelf te (laten) maken.
Het kan geen kwaad af en toe je mond te houden, zelfs al weet je waarover je het hebt
  maandag 1 juni 2020 @ 22:50:44 #215
3542 Gia
User under construction
pi_193427780
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:48 schreef vipergts het volgende:

[..]

Dat komt omdat ze niet geschikt is voor haar baan. Burgermeester van een 100.000 gemeente gaat nog. Maar de Hoofdstad is toch echt een paar treden teveel voor haar.
Ze heeft wel een salaris van minimaal 12.000 per maand.
Belachelijke bedragen.
Wethouders zitten ook op zo'n 8000.
Waarom?
  maandag 1 juni 2020 @ 22:51:02 #216
3542 Gia
User under construction
pi_193427786
quote:
7s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:49 schreef Mano_ het volgende:

[..]

Da's haar eigen verantwoorlijkheid toch...
Dat is zo.
  Miss 200.000.000! maandag 1 juni 2020 @ 22:51:08 #217
367000 roos94
pi_193427788
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:50 schreef H.FR het volgende:

[..]

Mooi al die BNers die om hun eigen ego te strelen naar zo'n bijeenkomst gaan om foto's van zichzelf te (laten) maken.
Maar deze foto is net geupload. Dan is er zo'n ophef en dan nog zo provocatie foto plaatsen. dan doe je het er gewoon om.
  maandag 1 juni 2020 @ 22:51:24 #218
375452 AFCNiels
#STAYSTRONGKNUT
pi_193427795
RikElfrink twitterde op maandag 01-06-2020 om 22:47:14 Gelukkig zijn er mensen die knokken voor bepaalde idealen en grondrechten, maar daarbij valt niet alles recht te praten wat krom is. Het lukt Femke Halsema in ieder geval niet. reageer retweet
Op woensdag 8 augustus 2012 08:47 schreef onlogisch het volgende:
Over 2 jaar stopt Xavi bij Barça, dan kan ie mooi voor 25 of 30 miljoen daar naar toe 8-)
Mag hij Messi bedienen :D
pi_193427804
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:48 schreef vipergts het volgende:

[..]

Dat komt omdat ze niet geschikt is voor haar baan. Burgermeester van een 100.000 gemeente gaat nog. Maar de Hoofdstad is toch echt een paar treden teveel voor haar.
Lang leve positieve discriminatie.
pi_193427807
quote:
16s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:49 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]

Succes met je corona in het rulende amsterdam, graag wel een uitreisverbod dan
Moet nog maar blijken.
pi_193427819
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:51 schreef AFCNiels het volgende:
RikElfrink twitterde op maandag 01-06-2020 om 22:47:14 Gelukkig zijn er mensen die knokken voor bepaalde idealen en grondrechten, maar daarbij valt niet alles recht te praten wat krom is. Het lukt Femke Halsema in ieder geval niet. reageer retweet
Rikkemans wordt steeds politiek actiever
Een oplettende kijker (volgens Mediacourant 15-4-20).
pi_193427825
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:50 schreef H.FR het volgende:

[..]

Mooi al die BNers die om hun eigen ego te strelen naar zo'n bijeenkomst gaan om foto's van zichzelf te (laten) maken.
Het moet natuurlijk wel op social media. Iedereen moet weten hoe hard je gedeugd hebt.
Land of the free. Home of the brave.
pi_193427833
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:51 schreef AFCNiels het volgende:
RikElfrink twitterde op maandag 01-06-2020 om 22:47:14 Gelukkig zijn er mensen die knokken voor bepaalde idealen en grondrechten, maar daarbij valt niet alles recht te praten wat krom is. Het lukt Femke Halsema in ieder geval niet. reageer retweet
Rikgod _O_
Land of the free. Home of the brave.
  Miss 200.000.000! maandag 1 juni 2020 @ 22:53:02 #224
367000 roos94
pi_193427835
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:52 schreef Scarface88 het volgende:

[..]

Het moet natuurlijk wel op social media. Iedereen moet weten hoe hard je gedeugd hebt.
Maar heel veel mensen zijn nu viesmad op haar. En gewoon stug doorposten :') whats happening
pi_193427842
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:52 schreef Scarface88 het volgende:

[..]

Het moet natuurlijk wel op social media. Iedereen moet weten hoe hard je gedeugd hebt.
Misschien krijgen ze wel een divibokaal *O*
Wem die Scheisse bis zum Hals steht, sollte den Kopf nicht hängen lassen
pi_193427843
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:48 schreef vipergts het volgende:

[..]

Dat komt omdat ze niet geschikt is voor haar baan. Burgermeester van een 100.000 gemeente gaat nog. Maar de Hoofdstad is toch echt een paar treden teveel voor haar.
Een hoofdstad met minder inwoners dan het gemiddelde, onbeduidende provinciestadje in een grotemensenland. :')
“[i]Waat ein waer, waat ein waer[/i]” zei Mien taege Bair en Bair neukdje Mien door ut banksjtil haer.
pi_193427853
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:38 schreef the-eye het volgende:
Godskolere zeg,
het gaat over een dode kerel in Amerika. Welke emotie moet je daar in Nederland bij voelen? 8)7
De enige juiste is onverschilligheid
  maandag 1 juni 2020 @ 22:53:37 #228
168739 Red_85
'echt wel'
pi_193427858
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:49 schreef roos94 het volgende:

[..]

Die heeft zoveel neukertjes overal. Gaat nooit verdwijnen
De druk kan haar deze week te groot worden.

Zou ik top vinden.
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
  maandag 1 juni 2020 @ 22:53:45 #229
169715 Mano_
Manomanoman..
pi_193427862
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:51 schreef Gia het volgende:

[..]

Dat is zo.
Nee, dat is niet zo. Tenzij ze zichzelf isoleert, maar ze zit toch aan tafel bij een tv-programma.
Zij, net als iedereen die de voorschriften negeert, neemt de verantwoordelijkheid voor iedereen om haar heen en dat recht heeft ze niet.
  Moderator / Redactie FP + Sport maandag 1 juni 2020 @ 22:53:50 #230
408813 crew  trein2000
pi_193427863
quote:
9s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:46 schreef potjecreme het volgende:
Ik word verdrietig van alle schapen hier. #teamHalsema #Amsterdamrules.
Ze zit constant te draaien en te doen. Uitermate zwak optreden.

Haar verhaal snijdt geen hout. "Het kon niet anders, ik wou geen geweld toepassen" Waarom is er dan niet van gemeentewege opgeroepen weg te blijven? Politie laten omroepen dat men moest vertrekken? Toegangsweg blokkeren? Zat geweldloze opties. Dit is gewoon zwak.
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
  Jaap van Dissel-award 2022 maandag 1 juni 2020 @ 22:53:50 #231
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_193427864
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:53 schreef roos94 het volgende:

[..]

Maar heel veel mensen zijn nu viesmad op haar. En gewoon stug doorposten :') whats happening
Zelfs links valt over haar heen. Hoe mooi is dit _O-
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_193427867
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:51 schreef roos94 het volgende:

[..]

Maar deze foto is net geupload. Dan is er zo'n ophef en dan nog zo provocatie foto plaatsen. dan doe je het er gewoon om.
Lekker rebels doen.
Het kan geen kwaad af en toe je mond te houden, zelfs al weet je waarover je het hebt
pi_193427876
quote:
1s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:42 schreef quirina het volgende:

[..]

Het was buiten en de meesten hadden een mondkapje op. Dus dat kan best meevallen. Nu ook omdat er minder besmettingen zijn.
Je lijkt wel een sekte-lid...
  maandag 1 juni 2020 @ 22:56:00 #234
342493 MissionPhailed
EU = Mission Phailed?
pi_193427920
100% zeker dat ze van het politieke toneel is verdwenen binnen nu en 1 week. Landelijke regering heeft afgelopen maanden bijna dogmatisch gehamerd op maatregelen t.o.v. bestrijding Covid-19. Dit zonder verstrekkende gevolgen laten vaagt direct alle draagvlak voor de Corona-maatregelen weg.
  maandag 1 juni 2020 @ 22:56:31 #235
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_193427937
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:51 schreef potjecreme het volgende:

[..]

Moet nog maar blijken.
Ga je nou echt stellen hier dat het prima acceptabel is dit risico te nemen, want teamhalsema en amsterdam rules?
&lt;signature here&gt;.
pi_193427944
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:51 schreef Jemoederniet het volgende:

[..]

Lang leve positieve discriminatie.
Zou me niet verbazen als ze die job door een diversiteitsstem gekregen heeft inderdaad..

wat een geblunder weer.
pi_193427946
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:47 schreef Hexagon het volgende:

[..]

Maar vond je dat nou echt doortastend optreden?
Kennelijk is het niet sterk. Ik erger mij eraan dat rechten zo snel te grabbel worden gegooid. We weten niet eens hoe lang het duurt tot er iets wordt gevonden tegen deze virus. Mensen blijf aub wel denken aan onze rechten. Wel op 4 en 5 mei janken over opa's die gestreden hebben voor onze vrijheid maar zonder enig tegengeluid deze weer te grabbel gooien. Bah
pi_193427948
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:46 schreef roos94 het volgende:
[ afbeelding ]

Staat georgina trots te poseren met haar schoothond Patrick Martens..
Lekker famewhoren met elkaar
pi_193427954
Mensen vergeten politiegeweld snel hier in Nederland.
Mitch Henriquez verloor ook zijn leven.
  Jaap van Dissel-award 2022 maandag 1 juni 2020 @ 22:57:47 #240
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_193427967
quote:
1s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:57 schreef quirina het volgende:
Mensen vergeten politiegeweld snel hier in Nederland.
Mitch Henriquez verloor ook zijn leven.
Die riep dat ie een wapen heeft :')
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  Moderator / Redactie FP + Sport maandag 1 juni 2020 @ 22:57:53 #241
408813 crew  trein2000
pi_193427972
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:56 schreef potjecreme het volgende:

[..]

Kennelijk is het niet sterk. Ik erger mij eraan dat rechten zo snel te grabbel worden gegooid. We weten niet eens hoe lang het duurt tot er iets wordt gevonden tegen deze virus. Mensen blijf aub wel denken aan onze rechten. Wel op 4 en 5 mei janken over opa's die gestreden hebben voor onze vrijheid maar zonder enig tegengeluid deze weer te grabbel gooien. Bah
Mijn recht op gezondheid is in het geding als daar 5000 man staat op 30 centimeter. Ook een recht waar de overheid een zorgplicht voor heeft.
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
  maandag 1 juni 2020 @ 22:58:43 #242
168739 Red_85
'echt wel'
pi_193427989
quote:
1s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:57 schreef quirina het volgende:
Mensen vergeten politiegeweld snel hier in Nederland.
Mitch Henriquez verloor ook zijn leven.
Dat was een toegegeven fout en had hij dat kutgrapje maar niet moeten maken. Wat die kwam over als bedreiging en had hij zichzelf moeten bedenken.

Niet gaan wijzen nu.
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
  maandag 1 juni 2020 @ 22:58:55 #243
308523 the-eye
I'm a Live Wire
pi_193427993
quote:
7s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:56 schreef MissionPhailed het volgende:
100% zeker dat ze van het politieke toneel is verdwenen binnen nu en 1 week. Landelijke regering heeft afgelopen maanden bijna dogmatisch gehamerd op maatregelen t.o.v. bestrijding Covid-19. Dit zonder verstrekkende gevolgen laten vaagt direct alle draagvlak voor de Corona-maatregelen weg.
De sportscholen kunnen nu natuurlijk gewoon morgen open hè. Die ondernemers staat het water aan de lippen en waarvoor vraag je, je nu af?
pi_193427996
quote:
1s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:57 schreef quirina het volgende:
Mensen vergeten politiegeweld snel hier in Nederland.
Mitch Henriquez verloor ook zijn leven.
Er is vorige week nog een blanke gek doodgeschoten door de politie, hoor je niemand over.

Maar Mitch was zwart. Dan moeten we het allemaal onthouden als de dag van gisteren.

En hij riep dat hij een wapen had en greep naar zijn riem en kruis. Dan ben je natuurlijk onschuldig.
  maandag 1 juni 2020 @ 22:59:49 #245
75043 Hexagon
Vreemd Fenomeen
pi_193428004
Ik denk overigens ook niet dat dit ene event niet heel veel effect zal gaan hebben op de verspreiding van Corona. Dan moet je dit dagelijks overal in Nederland doen.

Maar de regels moeten natuurlijk overal gelijk toegepast zijn dus de kritiek is verder terecht
pi_193428005
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:57 schreef trein2000 het volgende:

[..]

Mijn recht op gezondheid is in het geding als daar 5000 man staat op 30 centimeter. Ook een recht waar de overheid een zorgplicht voor heeft.
Dan blijf jij toch binnen? Een zorgplicht uitgevoerd op drijfzand en vele onzekerheden.
pi_193428006
veronicainside twitterde op maandag 01-06-2020 om 22:59:02 Memphis Depay protesteert op bomvolle Dam: 'F*ck racisme!' https://t.co/ZU7yIaBurX #veronicainside https://t.co/jfRXBNrxZd reageer retweet
Een oplettende kijker (volgens Mediacourant 15-4-20).
  maandag 1 juni 2020 @ 23:00:13 #248
483379 Repentless
Live fast, on high
pi_193428020
quote:
7s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:45 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Die had ik gemist _O- als dat geen brevet van onvermogen is weet ik het ook niet meer. Ze maakt het alleen maar erger voor zichzelf zo.
Wel relaxed, dat het zo makkelijk is. Als je keihard faalt in je inschatting, waardoor het te druk is om nog zonder machtsvertoon in te grijpen: "Ach, je kunt mensen nu eenmaal niet beheersen."

Vreemd dat ik zulke statements nooit hoor als men gesommeerd wordt te vertrekken na afloop van kampioenschapsvieringen e.d. Dan veegt de ME hele pleinen schoon wanneer er niet aan dat verzoek gehoor wordt gegeven, ook als er nog geen incidenten zijn geweest.
  maandag 1 juni 2020 @ 23:00:26 #249
168739 Red_85
'echt wel'
pi_193428027
Wat een enorm verschil als je de tendens zien op twitter, fok! en weet ik veel waar en tussen al die linkse prietpraters op tv.
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
pi_193428051
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:59 schreef Hexagon het volgende:
Ik denk overigens ook niet dat dit ene event niet heel veel effect zal gaan hebben op de verspreiding van Corona. Dan moet je dit dagelijks overal in Nederland doen.

Maar de regels moeten natuurlijk overal gelijk toegepast zijn dus de kritiek is verder terecht
Recht wordt sowieso niet altijd hetzelfde toegepast. Er zijn zat uitzonderingen.
  Moderator / Redactie FP + Sport maandag 1 juni 2020 @ 23:01:32 #251
408813 crew  trein2000
pi_193428052
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:59 schreef potjecreme het volgende:

[..]

Dan blijf jij toch binnen? Een zorgplicht uitgevoerd op drijfzand en vele onzekerheden.
Ik was niet in Amsterdam vandaag. Maar morgen kan ik iemand tegen komen die daar corona opgelopen heeft. Iets met superspreader-events.
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
pi_193428056
quote:
1s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:57 schreef quirina het volgende:
Mensen vergeten politiegeweld snel hier in Nederland.
Mitch Henriquez verloor ook zijn leven.
Die liep rond te kwaken dat 'ie een wapen op zak had en er is een agent veroordeeld voor zijn dood.
“[i]Waat ein waer, waat ein waer[/i]” zei Mien taege Bair en Bair neukdje Mien door ut banksjtil haer.
  maandag 1 juni 2020 @ 23:01:42 #253
168739 Red_85
'echt wel'
pi_193428059
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:59 schreef RipCity het volgende:
veronicainside twitterde op maandag 01-06-2020 om 22:59:02 Memphis Depay protesteert op bomvolle Dam: 'F*ck racisme!' https://t.co/ZU7yIaBurX #veronicainside https://t.co/jfRXBNrxZd reageer retweet
Zal Lyon leuk vinden.
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
  maandag 1 juni 2020 @ 23:01:44 #254
308523 the-eye
I'm a Live Wire
pi_193428060
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:59 schreef Hexagon het volgende:
Ik denk overigens ook niet dat dit ene event niet heel veel effect zal gaan hebben op de verspreiding van Corona. Dan moet je dit dagelijks overal in Nederland doen.

Maar de regels moeten natuurlijk overal gelijk toegepast zijn dus de kritiek is verder terecht
Want je moet een aantal dagen bij elkaar komen om de ander te kunnen besmetten?
  maandag 1 juni 2020 @ 23:02:11 #255
342493 MissionPhailed
EU = Mission Phailed?
pi_193428070
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:58 schreef the-eye het volgende:

[..]

De sportscholen kunnen nu natuurlijk gewoon morgen open hè. Die ondernemers staat het water aan de lippen en waarvoor vraag je, je nu af?
Yep, de demonstratie is zéker niet te verantwoorden. Halsema na deze groteske blunder ongemoeid laten zal velen de middelvinger doen opsteken richting de (resterende) maatregelen.
  Moderator / Redactie FP + Sport maandag 1 juni 2020 @ 23:02:40 #256
408813 crew  trein2000
pi_193428081
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 23:01 schreef potjecreme het volgende:

[..]

Recht wordt sowieso niet altijd hetzelfde toegepast. Er zijn zat uitzonderingen.
Maar verschil door verschil in omstandigheden of verschil door verschil in Burgemeester is wel iets anders.
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
  maandag 1 juni 2020 @ 23:03:12 #257
3542 Gia
User under construction
pi_193428088
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:59 schreef Hexagon het volgende:
Ik denk overigens ook niet dat dit ene event niet heel veel effect zal gaan hebben op de verspreiding van Corona. Dan moet je dit dagelijks overal in Nederland doen.

Maar de regels moeten natuurlijk overal gelijk toegepast zijn dus de kritiek is verder terecht
Ze willen morgen naar Den Haag en overmorgen naar Rotterdam.
  maandag 1 juni 2020 @ 23:03:15 #258
75043 Hexagon
Vreemd Fenomeen
pi_193428092
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 23:01 schreef potjecreme het volgende:

[..]

Recht wordt sowieso niet altijd hetzelfde toegepast. Er zijn zat uitzonderingen.
Ja maar het is niet zo dat deze demonstratie nou zo noodzakelijk is om op deze manier te laten plaatsvinden. Ze hadden het ook met minder mensen kunnen doen of meer verspreid.
  maandag 1 juni 2020 @ 23:04:04 #259
80690 hooibaal
Be prepared.
pi_193428107
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:59 schreef Hexagon het volgende:
Ik denk overigens ook niet dat dit ene event niet heel veel effect zal gaan hebben op de verspreiding van Corona. Dan moet je dit dagelijks overal in Nederland doen.

Maar de regels moeten natuurlijk overal gelijk toegepast zijn dus de kritiek is verder terecht
Maar vandaag is het bewijs geleverd dat je dit soort grote bijeenkomsten ongestraft kan houden. Dus morgen is weer een, en overmorgen ook.
Brutalen hebben de halve wereld; doe mij die andere helft dan maar
  maandag 1 juni 2020 @ 23:04:37 #260
81329 MadMaster
Schots en scheef...
pi_193428113
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 23:03 schreef Gia het volgende:

[..]

Ze willen morgen naar Den Haag en overmorgen naar Rotterdam.
Als burgemeester kan je daar nu niet meer zeggen dat je dacht dat er maar 250 personen op af komen...
pi_193428119
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:59 schreef RipCity het volgende:
veronicainside twitterde op maandag 01-06-2020 om 22:59:02 Memphis Depay protesteert op bomvolle Dam: 'F*ck racisme!' https://t.co/ZU7yIaBurX #veronicainside https://t.co/jfRXBNrxZd reageer retweet
Iemand die klaagt over racisme, terwijl 'ie een salaris heeft waar de gemiddelde blanke belastingslaaf in Nederland alleen maar over kan dromen... :')
“[i]Waat ein waer, waat ein waer[/i]” zei Mien taege Bair en Bair neukdje Mien door ut banksjtil haer.
pi_193428121
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 23:03 schreef Hexagon het volgende:

[..]

Ja maar het is niet zo dat deze demonstratie nou zo noodzakelijk is om op deze manier te laten plaatsvinden. Ze hadden het ook met minder mensen kunnen doen of meer verspreid.
Er zouden ook maar 250/350 demonstranten komen. Dat zei Femke al.
Verkeerde inschatting.
pi_193428137
Kleine geheimen dienen beschermd te worden.
Grote geheimen worden beschermd door publiek ongeloof.
pi_193428150
Extreem zwak optreden van Halsema. Niet eens zozeer dat ze de politie niet heeft laten ingrijpen maar daarna wel al haar domme gelul over haar verkeerde beweegredenen. Aftreden!
Poetinsupporters staan aan de verkeerde kant van de geschiedenis
  maandag 1 juni 2020 @ 23:05:59 #265
75043 Hexagon
Vreemd Fenomeen
pi_193428152
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 23:01 schreef the-eye het volgende:

[..]

Want je moet een aantal dagen bij elkaar komen om de ander te kunnen besmetten?
Nee maar om nieuwe problematische verspreiding te krijgen is er heel wat meer nodig dan een enkel event
pi_193428154
quote:
1s.gif Op maandag 1 juni 2020 23:04 schreef quirina het volgende:

[..]

Er zouden ook maar 250/350 demonstranten komen. Dat zei Femke al.
Verkeerde inschatting.
Londen, Berlijn enz die gisteren bomvol stonden. Er waren genoeg signalen dat Amsterdam ook vol zou staan. Geen excuus.
Land of the free. Home of the brave.
  maandag 1 juni 2020 @ 23:06:09 #267
3542 Gia
User under construction
pi_193428159
quote:
1s.gif Op maandag 1 juni 2020 23:04 schreef MadMaster het volgende:

[..]

Als burgemeester kan je daar nu niet meer zeggen dat je dacht dat er maar 250 personen op af komen...
Morgen 28 graden. Druk op het malieveld? en op het strand.
  Moderator / Redactie FP + Sport maandag 1 juni 2020 @ 23:06:32 #268
408813 crew  trein2000
pi_193428162
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 23:04 schreef hooibaal het volgende:

[..]

Maar vandaag is het bewijs geleverd dat je dit soort grote bijeenkomsten ongestraft kan houden. Dus morgen is weer een, en overmorgen ook.
Ik ben benieuwd wat er zou gebeuren als ik een anti-Femke demo aanmeld in 020 morgen _O-
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
  maandag 1 juni 2020 @ 23:06:47 #269
75043 Hexagon
Vreemd Fenomeen
pi_193428163
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 23:03 schreef Gia het volgende:

[..]

Ze willen morgen naar Den Haag en overmorgen naar Rotterdam.
Dan weten Aboutaleb en Remkes wat ze moeten doen.
  maandag 1 juni 2020 @ 23:07:25 #270
80690 hooibaal
Be prepared.
pi_193428171
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 23:05 schreef Hexagon het volgende:

[..]

Nee maar om nieuwe problematische verspreiding te krijgen is er heel wat meer nodig dan een enkel event
Probeer nieuwe evenementen nog maar eens tegen te houden als ze vandaag in Amsterdam vrij baan kregen. Sterker nog, waar de burgemeester gewoon doodleuk tussen ging staan.

Dit kan wel eens een keerpunt zijn in de virusbestrijding. Niet vanwege deze ene bijeenkomst, wel vanwege de gevolgen die het dramatische optreden van de handhaving krijgt.
Brutalen hebben de halve wereld; doe mij die andere helft dan maar
  Moderator / Redactie FP + Sport maandag 1 juni 2020 @ 23:08:00 #271
408813 crew  trein2000
pi_193428186
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 23:05 schreef Hexagon het volgende:

[..]

Nee maar om nieuwe problematische verspreiding te krijgen is er heel wat meer nodig dan een enkel event
Ik weet niet wat het landelijke beeld was. Maar hier in de stad was de 1,5 meter op de terrassen ook een illusie. Dan heb je niet zo heel veel grotere evenementen nodig.
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
pi_193428191
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 23:06 schreef Scarface88 het volgende:

[..]

Londen, Berlijn enz die gisteren bomvol stonden. Er waren genoeg signalen dat Amsterdam ook vol zou staan. Geen excuus.
Het lijkt mij ook sterk dat politie en overheden niet meelezen op social media om te kijken wat er speelt. Helemaal als het gaat over dit soort dingen.
pi_193428197
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 23:06 schreef Scarface88 het volgende:

[..]

Londen, Berlijn enz die gisteren bomvol stonden. Er waren genoeg signalen dat Amsterdam ook vol zou staan. Geen excuus.
En morgen Den Haag ook vol.
  maandag 1 juni 2020 @ 23:08:31 #274
75043 Hexagon
Vreemd Fenomeen
pi_193428199
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 23:04 schreef hooibaal het volgende:

[..]

Maar vandaag is het bewijs geleverd dat je dit soort grote bijeenkomsten ongestraft kan houden. Dus morgen is weer een, en overmorgen ook.
Ik denk niet dat die fout nog eens gemaakt gaat worden
pi_193428209
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 23:05 schreef Hexagon het volgende:

[..]

Nee maar om nieuwe problematische verspreiding te krijgen is er heel wat meer nodig dan een enkel event
Dat gaan we meemaken. Het is nu een soort experiment geworden. Maar als er een nieuw(e) piek(je) komt dan is dat dood door schuld voor Femke.
Het kan geen kwaad af en toe je mond te houden, zelfs al weet je waarover je het hebt
  maandag 1 juni 2020 @ 23:10:15 #276
308523 the-eye
I'm a Live Wire
pi_193428232
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 23:05 schreef Hexagon het volgende:

[..]

Nee maar om nieuwe problematische verspreiding te krijgen is er heel wat meer nodig dan een enkel event
Niet te vergelijken met een avondje carnaval, een voetbalwedstrijd of een buitenbar onderaan de piste?
pi_193428237
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 23:06 schreef trein2000 het volgende:

[..]

Ik ben benieuwd wat er zou gebeuren als ik een anti-Femke demo aanmeld in 020 morgen _O-
Die wordt niet toegestaan vanwege de openbare orde. En dan is er geleerd van het verleden. Enzo.
Het kan geen kwaad af en toe je mond te houden, zelfs al weet je waarover je het hebt
  Moderator / Redactie FP + Sport maandag 1 juni 2020 @ 23:10:30 #278
408813 crew  trein2000
pi_193428240
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 23:08 schreef Sapstengel het volgende:

[..]

Het lijkt mij ook sterk dat politie en overheden niet meelezen op social media om te kijken wat er speelt. Helemaal als het gaat over dit soort dingen.
Dat zei ze ook. Maar de politie zag online geen aanwijzingen :')
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
  maandag 1 juni 2020 @ 23:10:45 #279
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_193428245
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 23:04 schreef DDDDDaaf het volgende:
Iemand die klaagt over racisme, terwijl 'ie een salaris heeft waar de gemiddelde blanke belastingslaaf in Nederland alleen maar over kan dromen
Ik vat 'm niet, DDDDDaaf.
  Moderator / Redactie FP + Sport maandag 1 juni 2020 @ 23:11:02 #280
408813 crew  trein2000
pi_193428251
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 23:10 schreef H.FR het volgende:

[..]

Die wordt niet toegestaan vanwege de openbare orde. En dan is er geleerd van het verleden. Enzo.
Zou het? _O-
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
  maandag 1 juni 2020 @ 23:11:51 #281
308523 the-eye
I'm a Live Wire
pi_193428269
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 23:06 schreef Gia het volgende:

[..]

Morgen 28 graden. Druk op het malieveld? en op het strand.
Ja niks aan te doen joh. De mensen hebben een eigen verantwoordelijkheid. Men staat machteloos
  maandag 1 juni 2020 @ 23:12:19 #282
75043 Hexagon
Vreemd Fenomeen
pi_193428279
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 23:10 schreef the-eye het volgende:

[..]

Niet te vergelijken met een avondje carnaval, een voetbalwedstrijd of een buitenbar onderaan de piste?
Dat is inderdaad qua hoeveelheid niet te vergelijken nee.
  maandag 1 juni 2020 @ 23:12:43 #283
483379 Repentless
Live fast, on high
pi_193428285
quote:
1s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:57 schreef quirina het volgende:
Mensen vergeten politiegeweld snel hier in Nederland.
Mitch Henriquez verloor ook zijn leven.
Er worden gemiddeld per jaar vier mensen door de politie doodgeschoten in Nederland. De politie moet af en toe gewoon geweld toepassen in hun functie, zoals de wapenstok, pepperspray, de nekklem (zoals bij Henriquez), het dienstwapen, waterkanon, etc.

Die beslissingen gaan binnen een split second en pakken helaas soms fataal uit. Dat vergeten mensen niet, maar het is niet zo dat de politie in Nederland bewust bezig is om mensen om zeep te helpen.
pi_193428288


Aldus de BIJ1 Jongerenpagina op Facebook :') :') :')
In order to understand, I destroyed myself
- Fernando Pessoa
  Moderator / Redactie FP + Sport maandag 1 juni 2020 @ 23:13:24 #285
408813 crew  trein2000
pi_193428303
Haar verhaal klopt gewoon niet. Ze lijkt er een verhaal omheen te praten. Het is gewoon een blooper tot en met.
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
  Jaap van Dissel-award 2022 maandag 1 juni 2020 @ 23:13:37 #286
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_193428309
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 23:10 schreef trein2000 het volgende:

[..]

Dat zei ze ook. Maar de politie zag online geen aanwijzingen :')
Hier op FOK! zagen we het al aankomen.
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_193428316
quote:
5s.gif Op maandag 1 juni 2020 23:10 schreef Kopiko het volgende:

[..]

Ik vat 'm niet, DDDDDaaf.
Als er daadwerkelijk sprake zou zijn van racisme, zou hij nooit in de positie zijn gekomen om als profvoetballer miljoenen te verdienen.
“[i]Waat ein waer, waat ein waer[/i]” zei Mien taege Bair en Bair neukdje Mien door ut banksjtil haer.
  Moderator / Redactie FP + Sport maandag 1 juni 2020 @ 23:14:14 #288
408813 crew  trein2000
pi_193428326
quote:
6s.gif Op maandag 1 juni 2020 23:13 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Hier op FOK! zagen we het al aankomen.
Iedereen zag dit aankomen.
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
pi_193428329
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 23:13 schreef trein2000 het volgende:
Haar verhaal klopt gewoon niet. Ze lijkt er een verhaal omheen te praten. Het is gewoon een blooper tot en met.
Het lijkt alsof ze Politie Amsterdam onder de bus wil gooien maar durft dat niet in duidelijke bewoordingen te zeggen. Maar zo komt het wel over.
pi_193428330
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 23:12 schreef Eufonie het volgende:
[ afbeelding ]

Aldus de BIJ1 Jongerenpagina op Facebook :') :') :')
Hij leeft nog, dus blijkbaar toch niet geheel vergelijkbaar met de VS :W :7
You know what they call a Quarter Pounder with Cheese in Paris?
  maandag 1 juni 2020 @ 23:14:48 #291
308523 the-eye
I'm a Live Wire
pi_193428335
quote:
5s.gif Op maandag 1 juni 2020 23:10 schreef Kopiko het volgende:

[..]

Ik vat 'm niet, DDDDDaaf.
Voor hem gaan deuren open en wordt er gebogen waar anderen een leven leiden van niet naar binnen komen en een voetveeg voor hun chef of baas zijn. Er zullen heel wat mensen zijn die die enkele opmerking over bananen graag zouden ruilen voor hun leven waarin ze overal gekleineerd worden omdat ze een flutbaan en geen cent te makken hebben
pi_193428370
GdenAantrekker twitterde op maandag 01-06-2020 om 22:05:14 Als de politiek er niet voor zorgt dat Halsema aftreedt, ga ik daar persoonlijk voor zorgen. Enough is enough. Alle tegels die gelicht kunnen worden, zullen gelicht worden. Het 100% schijt hebben aan alles buiten haar grachtengordel - het is nu mooi geweest #promise #mediaoorlog reageer retweet
Wem die Scheisse bis zum Hals steht, sollte den Kopf nicht hängen lassen
pi_193428378
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 23:13 schreef DDDDDaaf het volgende:

[..]

Als er daadwerkelijk sprake zou zijn van racisme, zou hij nooit in de positie zijn gekomen om als profvoetballer miljoenen te verdienen.
In de VS heb je ook veel donkere rijke sporters, dus daar ook geen sprake van racisme?
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
  maandag 1 juni 2020 @ 23:17:59 #294
308523 the-eye
I'm a Live Wire
pi_193428400
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 23:12 schreef Hexagon het volgende:

[..]

Dat is inderdaad qua hoeveelheid niet te vergelijken nee.
Tuurlijk.
Je kent het verhaal over die buitenbar in Oostenrijk, het aantal bezoekers en hoeveel besmettingen die opgeleverd heeft?
  Moderator / Redactie FP + Sport maandag 1 juni 2020 @ 23:19:23 #295
408813 crew  trein2000
pi_193428423
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 23:14 schreef Dutchguy het volgende:

[..]

Het lijkt alsof ze Politie Amsterdam onder de bus wil gooien maar durft dat niet in duidelijke bewoordingen te zeggen. Maar zo komt het wel over.
Het is gewoon onwil. Je had als burgemeester in ieder geval het signaal moeten afgeven dat dit onacceptabel was. Laat de politie omroepen dat men weg moet. Roep via social media op om weg te blijven. Er zijn zat opties. Er zelf heen gaan met een button op is het tegenovergestelde.

Dit is geen onmacht maar onwil.
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
  maandag 1 juni 2020 @ 23:19:24 #296
182233 thedeedster
IWAB: Ik Weet Alles Beter...
pi_193428424
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 23:12 schreef Eufonie het volgende:
[ afbeelding ]

Aldus de BIJ1 Jongerenpagina op Facebook :') :') :')
Tja, SS ziet zichzelf dan ook als de Nederlandse Rosa Parks.
Als mijn post niet duidelijk is, moet je misschien even je sarcasmeradar aanzetten.
  maandag 1 juni 2020 @ 23:19:42 #297
308523 the-eye
I'm a Live Wire
pi_193428430
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 23:16 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:

[..]

In de VS heb je ook veel donkere rijke sporters, dus daar ook geen sprake van racisme?
Vast wel maar blanken zeuren daar verder niet over.
pi_193428435
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 23:14 schreef the-eye het volgende:

[..]

Voor hem gaan deuren open en wordt er gebogen waar anderen een leven leiden van niet naar binnen komen en een voetveeg voor hun chef of baas zijn. Er zullen heel wat mensen zijn die die enkele opmerking over bananen graag zouden ruilen voor hun leven waarin ze overal gekleineerd worden omdat ze een flutbaan en geen cent te makken hebben
Dit dus. Het is ook compleet wanstaltig dat zo'n Sylvana Simons over racisme en gebrek aan gelijke kansen loopt te klagen. Ze is van beroep eigenlijk kapster en heeft het tot tv presentatrice en uiteindelijk möchtegern politicus weten te schoppen en dat zal haar zeker geen windeieren hebben gelegd. Over zo'n loopbaan kunnen de meeste Nederlanders, ongeacht hun huidskleur, alleen maar dromen.
“[i]Waat ein waer, waat ein waer[/i]” zei Mien taege Bair en Bair neukdje Mien door ut banksjtil haer.
pi_193428447
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 23:16 schreef maryen65 het volgende:
GdenAantrekker twitterde op maandag 01-06-2020 om 22:05:14 Als de politiek er niet voor zorgt dat Halsema aftreedt, ga ik daar persoonlijk voor zorgen. Enough is enough. Alle tegels die gelicht kunnen worden, zullen gelicht worden. Het 100% schijt hebben aan alles buiten haar grachtengordel - het is nu mooi geweest #promise #mediaoorlog reageer retweet
_O_ Its on
Land of the free. Home of the brave.
pi_193428454
quote:
7s.gif Op maandag 1 juni 2020 22:56 schreef MissionPhailed het volgende:
100% zeker dat ze van het politieke toneel is verdwenen binnen nu en 1 week. Landelijke regering heeft afgelopen maanden bijna dogmatisch gehamerd op maatregelen t.o.v. bestrijding Covid-19. Dit zonder verstrekkende gevolgen laten vaagt direct alle draagvlak voor de Corona-maatregelen weg.
Dit.
pi_193428458
quote:
0s.gif Op maandag 1 juni 2020 23:03 schreef Gia het volgende:

[..]

Ze willen morgen naar Den Haag en overmorgen naar Rotterdam.
Gaan ze een tour door Nederland doen? 1x is toch wel genoeg
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')