abonnement Unibet Coolblue
pi_194141044
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 juli 2020 02:27 schreef trein2000 het volgende:

[..]

Ik ken dat programma niet. Maar dit is al de tweede keer dat ze betrokken zijn bij een rariteit (Azarkan was er ook al een keer woest op, toen was een 'off the record' gesprek door ze opgenomen). Rare club.
Ik ken het wel, luister vrij veel Radio 1. Normaal is het helemaal niet zo gek. Programma is van BNNVARA en soms hoor je inderdaad wel iets te veel het BNN gedeelte er door heen. Dit lijkt me ook een BNN actie.
Misschien is er geen gevoel dat groter geluk geeft dan dat men voor andere mensen iets kan betekenen (Dietrich Bonhoeffer )
  woensdag 22 juli 2020 @ 22:39:36 #77
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_194214826
Hoekstra: Ga je schamen

We leven blijkbaar in een maatschappij waarin we het normaal vinden om jongeren met een schuld van 100.000 hun echte leven te laten beginnen. Een integere hypotheekadviseur zal hun vertellen dat het een kansloze missie is te proberen met deze schuld een hypotheek te krijgen. Dus wordt de route ingezet naar een adviseur van het kaliber dont ask, dont tell.

We stimuleren jonge mensen om te liegen

We verbieden DUO het saldo van de studieschuld aan geldverstrekkers inzichtelijk te maken. Hiermee stimuleren we jonge mensen om te liegen. Het is dezelfde hypocrisie als met de wiet. Je mag het wel kopen en in kleine porties verkopen. Maar verbouwen mag niet. Hoe die koffieshop aan de voorraad komt? Dont ask, dont tell.

Op de blaren zitten

Energiezuinig maken van de woning. Natuurlijk. Leen nog maar even 25.000 op basis van execution only. Nee hoor, voor deze lening hoeft de geldverstrekker geen kennis- en ervaringstoets af te nemen. Doe maar zonder advies. Gaat het fout? Jammer dan. Dan moet je op de blaren zitten, want de aanbieder heeft geen advies gegeven. Omdat het ministerie van Binnenlandse Zaken energiebesparing belangrijker vindt dan verantwoord financieel advies, dwingen we de consument het execution only kanaal in. We ontnemen hem zelfs de minimale bescherming van de kennis- en ervarings toets.

Belangen consument staan niet centraal

We zijn er nog lang niet. U betaalt meer huur dan straks aan hypotheeklasten? Dat lossen we voor u op hoor. U mag mr lenen. En zo gaan we als de eerste de beste grootgrutter door met het stapelen. Stapelen van kredieten zonder een samenhangend beleid waarin de belangen van de consument centraal staan. Waarbij de minister er niet voor schroomt om n DNB n de AFM in hun hemd te zetten. De boodschap naar de branche die Hoekstra geeft is helder: ‘U hoeft deze toezichthouders niet echt serieus te nemen. Dat doe ik namelijk ook niet.’

De ballon knapt op enig moment

We hebben het eerder zien gebeuren. En het gaat weer gebeuren. De ballon gaat op enig moment klappen. En de burgers die de bescherming van de overheid nodig hadden, zullen de rekening gaan betalen.

Hoekstra: Ga je schamen!

https://www.amweb.nl/fina(...)530283003.1595449676

Nog een fanclub van Wopke _O-
  donderdag 23 juli 2020 @ 22:49:25 #78
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_194231066
‘Mark Rutte heeft zijn zin gekregen en Nederland onherroepelijk schade berokkend’

De Europese top over de meerjarenbegroting van de Unie en het coronaherstelfonds is na een aantal dagen tot diep in de nacht vergaderen toch met een akkoord afgesloten. Raadspresident Charles Michel ziet een goede en sterke deal, de Franse president Emmanuel Macron vertrouwt erop dat de gevolgen historisch zijn en de Spaanse premier Pedro Snchez noemt het zelfs een van de briljantste pagina’s van de Europese geschiedenis.

Zo ver wilde premier Mark Rutte niet gaan, maar hij heeft wel zijn zin gekregen. In het steunfonds zitten minder giften in plaats van leningen dan werd voorgesteld, hogere kortingen op onze overdracht aan de meerjarenbegroting en enige afdwingbaarheid van hervormingen in met name zuidelijke lidstaten. De Nederlandse hoofdrol als dwarsligger lijkt uitbetaald. Maar helaas, dit akkoord is slechts een pyrrusoverwinning.

Machtsverschuiving
Hoewel Rutte nu kan claimen alles eruit te hebben gehaald en dat ‘de Nederlandse belangen goed zijn gewaarborgd’ heeft de strategie van neezegger de Nederlandse reputatie onherroepelijke schade berokkend. Los van de tekortkomingen in de analyse ten aanzien van de politiek-economische situatie in landen als Spanje en Itali waar de laatste weken op is gewezen, heeft het kabinet gevaarlijk spel gespeeld. De Nederlandse positie in Europa is aanmerkelijk verzwakt. Zeker in het licht van dat andere spook dat door Europa waart: de brexit.

Nu het Verenigd Koninkrijk sinds dit jaar geen zeggenschap meer heeft in de Europese Unie, heeft zich een significante machtsverschuiving voorgedaan. Een voorstel van de Europese Commissie wordt aangenomen door de Raad van de Europese Unie bij instemming van 15 van de 27 van de lidstaten als die samen minstens 65 procent van de Europese bevolking vertegenwoordigen.

Hoewel de meerjarenbegroting en het beleid omtrent gevoelige thema’s met unanimiteit worden afgehandeld, wordt zo’n ‘gekwalificeerde meerderheidsbeslissing’ (QMV) gebruikt voor 80 procent van alle Europese wetgeving. Denk hierbij aan visserij, asielbeleid of milieuwetgeving. Zo’n QMV kan geblokkeerd worden door een blokkeringsminderheid. Deze moet uit minimaal vier staten bestaan die samen 35 procent van de Europese bevolking vertegenwoordigen. Een coalitie van landen kan dus eigenlijk pas een vuist maken wanneer ze over zo’n blokkeringsminderheid beschikken.

Vrekkige minderheid
Met het uittreden van het Verenigd Koninkrijk wordt het vormen van zo’n coalitie voor Nederland aanzienlijk moeilijker. De coalitie van vier zuinige/vrekkige landen Nederland, Zweden, Denemarken en Oostenrijk omvat nog geen 10 procent van de Europese bevolking. Zelfs wanneer ze Duitsland en Finland meekrijgen gaat het om nog geen 30 procent.

Deze coalitie zal niet in staat zijn EU-wetgeving te blokkeren, in tegenstelling tot een coalitie van bijvoorbeeld Frankrijk, Itali, Spanje en Portugal (samen 41 procent). Mocht Nederland een rol van betekenis willen blijven spelen binnen Europa, dan zal het Frankrijk en Duitsland te vriend moeten houden.

Op de proef gesteld
Juist het geduld van Frankrijk en Duitsland is onnodig lang op de proef gesteld tijdens deze top. De zuinige/vrekkige vier, onder aanvoering van Nederland, hebben de onderhandelingen onwenselijk lang gedwarsboomd.

quote:
De botheid en diplomatieke onhandigheid van Rutte en Wopke Hoekstra konden al niet op sympathie rekenen bij de zuidelijke lidstaten, maar hun halsstarrigheid zal Nederland door de Fransen en Duitsers niet in dank afgenomen zijn. Veel lidstaten zullen minder geneigd zijn Nederlandse belangen te steunen of met Nederland coalities te vormen. Een kapitaal verlies, vooral nu een belangrijke partner, het Verenigd Koninkrijk, uit de Unie is gestapt.
:D :(

De Europese politiek is er een van geven en nemen. Nederland heeft weliswaar financile voordelen behaald, maar er zal ook gekort worden op uitgaven die belangrijk zijn voor Nederland. Dit is gebeurd met de opvolger van het Horizon 2020 project voor onderzoek en innovatie, dat Nederland over de afgelopen zeven jaar ruim 3,5 miljard euro heeft opgeleverd. Politiek krediet en een constructieve houding kunnen zich uitbetalen via dezelfde mechanismen. Het weglopen van Macron en de Duitse kanselier Angela Merkel afgelopen zaterdag is er een uiting van dat het krediet van Nederland op begon te raken. Dinsdag traden zij naar buiten met gematigde tevredenheid over het akkoord, maar binnenskamers heerst ongetwijfeld de onvrede over dit proces.

De tijd zal leren waar en hoe deze onvrede zich zal uiten, maar de ervaring leert dat het geheugen van Brussel erg goed is. Rutte of diens opvolger, en daarmee Nederland, zal op termijn last ondervinden van de reputatieschade. Deze schade is al geleden door de niet constructieve opstelling van Nederland omwille van de staatshuishouding en de hijgende adem in Ruttes nek van zijn politieke concurrenten. Het kabinet moet zich realiseren wat dit ‘succes’ Nederland heeft gekost en zijn houding constructiever vormgeven, voordat Nederland zichzelf in de Europese Unie volledig buitenspel zet

https://www.parool.nl/col(...)-berokkend~bf54c8ea/

Lekker bezig geweest weer :')
pi_194231282
quote:
Deze coalitie zal niet in staat zijn EU-wetgeving te blokkeren, in tegenstelling tot een coalitie van bijvoorbeeld Frankrijk, Itali, Spanje en Portugal (samen 41 procent).
Ik betwijfel of die vier dermate specifiek wetgeving kunnen blokkeren dat alleen Nederland (en/of Oostenrijk, Finland en Denemarken) er last van heeft. Waarom zouden die een confrontatie met de rest riskeren puur en alleen om Rutte of Kurz te pesten?
  vrijdag 24 juli 2020 @ 07:16:34 #80
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_194233410
Denk niet dat Hoekstra en Rutte wakker liggen van een zuur stukje in een linkse krant.
pi_194234668
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 juli 2020 02:27 schreef trein2000 het volgende:

[..]

Ik ken dat programma niet. Maar dit is al de tweede keer dat ze betrokken zijn bij een rariteit (Azarkan was er ook al een keer woest op, toen was een 'off the record' gesprek door ze opgenomen). Rare club.
De Nieuws BV is wel een stuk opgeknapt nadat Willemijn van Veenhoven er niet meer werkt. Maar het blijft nog steeds een hoog VARA/Fransisco van Jole-gehalte te hebben. Je wist bijna bij voorbaat al (tenminste ik wel) dat toen de 'zogenaamde 'Gouden dolk'- verkiezing werd aangekondigd in dit programma, dat Wopke Hoekstra zou 'winnen'.
Ondanks al het achterbakse gedoe in de partijen zoals DENK, Partij van de Dieren en de Partij 50-plus.

Maar de huidige presentatoren maken het programma wel een stuk dragelijker door daarnaast ook nog hun invalshoeken van allerlei feiten te benoemen.

En Roelof de Vries is overdag mijn favoriete radio-presentator.
  maandag 27 juli 2020 @ 19:12:48 #82
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_194282951
Aandeelhouder Air France KLM kraakt noodpakket: ’Voortbestaan staat op spel’

De piloten van luchtvaartmaatschappij KLM, tevens aandeelhouder van moedermaatschappij Air France KLM roepen op tot heronderhandeling van de voorwaarde van de salariskorting van het KLM personeel. „De continuteit van KLM staat op het spel”, zeggen ze.

Dat meldt Stichting Piloten Aandelen Air France KLM (SPAAK) maandag, die 2,5% van de aandelen in de moedermaatschappij van KLM heeft. Minister Hoekstra (Financin), de tweede aandeelhouder, heeft als voorwaarde van zijn noodhulp aan de luchtvaartmaatschappij gesteld dat het KLM-personeel tot 20% salaris moet inleveren. Pas dan kan KLM een beroep doen op garanties en leningen van de staat ter waarde van 3,4 miljard.

Arbeidsrecht
quote:
„Die voorwaarde is in strijd met internationaal arbeidsrecht, zo blijkt uit de reactie van hoog aangeschreven juristen”, zegt SPAAK-bestuurder Hans Tettero. „Daarnaast hebben alle betrokken vakbonden aangegeven dat deze specifie.ke voorwaarde niet valt te realiseren.” Vrijdag wordt er mogelijk meer bekend over hoe veel KLM zal krimpen
KLM heeft de leningen nodig om de coronacrisis te overleven. Het vliegverkeer is sinds een maand weer wat op gang gekomen, maar het duurt naar verwachting nog een paar jaar voordat het terug is op het niveau van voor de coronacrisis. Tettero constateert dat de voorwaarde van het inleveren van salaris niet gerealiseerd zal worden. „Daarmee kan de benodigde liquiditeit, en dus de continuteit van KLM in gevaar kan komen”, aldus de aandeelhouder.

’Opnieuw onderhandelen’
SPAAK roept het bestuur van Air France KLM op om deze voorwaarden opnieuw te onderhandelen. „Het opleggen van een dergelijk dictaat aan werknemers is in strijd is met de interne principes waarop binnen Air France KLM onderhandelingen met personeel plaatsvinden: vertrouwen, respect, transparantie en vertrouwelijkheid”, vindt de aandeelhouder.

De KLM-vliegers werden een paar jaar geleden aandeelhouder in de Nederlands-Franse luchtvaartcombinatie, om zo betrokken te worden bij de besluitvorming aan de top. Nog altijd wachten de piloten op de hun beloofde bestuurszetel. Ook werden er geen aandelen uitgegeven ten behoeve van de piloten, maar moesten ze zelf aandelen op de vrije markt kopen. SPAAK koerste op een belang van 5%, maar dat verwaterde toen de Air France KLM partners China Eastern en het Amerikaanse Delta aandeelhouder werden in 2017.

https://www.telegraaf.nl/(...)estaan-staat-op-spel

Die voorwaarde is in strijd met internationaal arbeidsrecht :D
Gelukkig is Wopke een jurist en heeft hij dit weer uitstekend voor elkaar |:)
  zondag 13 september 2020 @ 15:42:42 #83
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_195039829
Hoekstra: personeel KLM moet echt loon inleveren :')

Het personeel bij KLM moet echt loon inleveren, aldus minister Wopke Hoekstra van Financin in het tv-programma Buitenhof. "Als je ziet in welke omstandigheden deze maatschappij verkeert en de sector verkeert, dan zal je alles op alles zetten om deze fase overleven."

De vakbonden maar ook de Tweede Kamer vinden dat personeel dat tot 1,5 keer modaal verdient zoveel mogelijk moet worden ontzien. KLM besloot vorige maand nog een loonsverhoging eenzijdig uit te stellen. Vakbond FNV dreigt daarover naar de rechter te stappen.

De luchtvaartmaatschappij krijgt voor 3,4 miljard euro aan leningen en garanties van de overheid om de crisis door te komen. Een voorwaarde daarvan is dat de kosten bij KLM flink worden teruggebracht. Het bedrijft ontvangt ook vele miljoenen aan loonsubsidies.

Als de huidige crisis nog tot eind volgend jaar voortduurt zoals sommige deskundigen voorspellen, is het niet zeker dat Air France-KLM overleeft. "Dat is geen automatisme", aldus de minister. Daarom heeft hij in gesprekken met de onderneming ook aangedrongen dat "men de bakens verzet".

Hoekstra wijst erop dat bij andere luchtvaartondernemingen in Europa hard wordt ingegrepen. Bij Lufthansa leveren piloten volgens hem over een periode van twee jaar ongeveer 40 procent van hun salaris in en bij British Airways worden duizenden banen geschrapt.

KLM moet op 1 oktober met een plan voor de herstructurering komen. Dat plan heeft Hoekstra nog niet gezien, zei hij. Vakbonden en KLM zijn eind vorige maand een serie gesprekken begonnen over kostenbesparingen om de onderneming door de coronacrisis te loodsen.

https://www.telegraaf.nl/(...)-echt-loon-inleveren

Hij zegt zelf dat hij de situatie niet onder controle heeft :') maar pompt er wel miljarden in :')
Wat ben je dan .......
pi_195046120
Prima optreden van Hoekstra bij Buitenhof, zonde dat hij zich geen kandidaat heeft gesteld voor het leiderschap bij het CDA.
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
pi_195053603
quote:
0s.gif Op zondag 13 september 2020 20:17 schreef Pedroso het volgende:
Prima optreden van Hoekstra bij Buitenhof, .......
De lul heeft miljarden in KLM gepompt en komt er nu achter dat het allemaal via ongewijzigde salarissen de deur uit gaat :')
En gaat nu vriendelijk vragen op tv of de lonen niet alsnog omlaag kunnen :')
Nou dan heb je het wel begrepen hoor als jurist |:)

quote:
0s.gif Op zondag 13 september 2020 20:17 schreef Pedroso het volgende:
zonde dat hij zich geen kandidaat heeft gesteld voor het leiderschap bij het CDA.
Verkiezingen bij het CDA, waar de uitkomst van te voren al vast staat :') en je achteraf alles mag inzien en onderzoeken als de uitslag maar blijft zoals hij was
En dat alles onder toezicht en afgifte van een verklaring van een notaris die toevallig ook partijleider is :') _O-

man man man wat een ballen tent
pi_195053654
"Analyse: Greenpeace speelt met 100.000 banen in KLM-rechtszaak"

"Milieuorganisatie Greenpeace stapt naar de rechter om strengere klimaatafspraken af te dwingen in het leningenpakket van 3,4 miljard voor KLM van banken en de Staat. De toekomst van KLM hangt momenteel al aan een zijden draad. De eisen van Greenpeace, indien ingewilligd door de rechter, kunnen het laatste zetje zijn om de Nederlandse luchtvaartmaatschappij definitief de nek om te draaien."



https://www.telegraaf.nl/(...)en-in-klm-rechtszaak

Ook hier heeft Wopke prima onderhandeld en draagvlak gecreerd bij iedereen :') gelukkig is collega Grapperhaus de baas bij justitie dus die kan het vonnis wel even bijsturen naar een gewenste richting :')
Maakt Hoekstra gewoon wat geld over naar Greenpeace en zegt sorry en we kunnen doooorrrr 8)7

[ Bericht 8% gewijzigd door ikweethetookniet op 14-09-2020 17:26:19 ]
  maandag 14 september 2020 @ 11:49:01 #87
478082 VoMy
Seksloos kutventje
pi_195053886
Krijgen we dit weer.
pi_195055023
quote:
6s.gif Op maandag 14 september 2020 11:29 schreef ikweethetookniet het volgende:

[..]

De lul heeft miljarden in KLM gepompt en komt er nu achter dat het allemaal via ongewijzigde salarissen de deur uit gaat :')
En gaat nu vriendelijk vragen op tv of de lonen niet alsnog omlaag kunnen :')
Nou dan heb je het wel begrepen hoor als jurist |:)
[..]

Verkiezingen bij het CDA, waar de uitkomst van te voren al vast staat :') en je achteraf alles mag inzien en onderzoeken als de uitslag maar blijft zoals hij was
En dat alles onder toezicht en afgifte van een verklaring van een notaris die toevallig ook partijleider is :') _O-

man man man wat een ballen tent
Ik zou emigreren als ik jou was.
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
pi_195055966
En we hebben weer prietpraat van Hoekstra als reactie op de commotie :')

"Minister Hoekstra (Financin) ziet de rechtszaak die milieuclub Greenpeace wil aanspannen over het leningenpakket van KLM met vertrouwen tegemoet." De bewindsman is aandeelhouder van luchtvaartcombinatie Air France KLM en staat garant voor 3,4 miljard aan leningen die KLM door moeten helpen. „Ik zie de rechtszaak met vertrouwen tegemoet

https://www.telegraaf.nl/(...)rtrouwen-in-klm-zaak

De telegraaf "vergeet" nog even te melden dat aandeelhouderschap ons inmiddels 500 miljoen heeft gekost :(

Alles voor de beeldvorming dat Hoekstra het zo goed doet :r
pi_195057513
quote:
6s.gif Op maandag 14 september 2020 11:29 schreef ikweethetookniet het volgende:

[..]

De lul heeft miljarden in KLM gepompt en komt er nu achter dat het allemaal via ongewijzigde salarissen de deur uit gaat :')
En gaat nu vriendelijk vragen op tv of de lonen niet alsnog omlaag kunnen :')
Nou dan heb je het wel begrepen hoor als jurist |:)
[..]

Verkiezingen bij het CDA, waar de uitkomst van te voren al vast staat :') en je achteraf alles mag inzien en onderzoeken als de uitslag maar blijft zoals hij was
En dat alles onder toezicht en afgifte van een verklaring van een notaris die toevallig ook partijleider is :') _O-

man man man wat een ballen tent
Ik vond gisteren dat Hoekstra vrij duidelijk aangaf, dat de regering dit bedrag waard vond om voorlopig Schiphol open te houden vanwege onze concurrentiepositie.
Maar hij was ook duidelijk dat er van KLM ook loonoffers moeten komen, omdat dit bij Lufthansa en dergelijke ook gebeurt. Het regeringsgeld wordt er niet ingepompt als KLM niet op loonkosten bezuinigt. KLM heeft geen blanco cheque, als het haar concurrentiepositie ten opzichte van anderen niet wil verbeteren. Ik had het gevoel dat Hoekstra dan het geld anders wil gebruiken om Schiphol te versterken.

[ Bericht 0% gewijzigd door Idisrom op 14-09-2020 16:23:54 ]
pi_195057584
quote:
6s.gif Op maandag 14 september 2020 14:22 schreef ikweethetookniet het volgende:
En we hebben weer prietpraat van Hoekstra als reactie op de commotie :')

"Minister Hoekstra (Financin) ziet de rechtszaak die milieuclub Greenpeace wil aanspannen over het leningenpakket van KLM met vertrouwen tegemoet." De bewindsman is aandeelhouder van luchtvaartcombinatie Air France KLM en staat garant voor 3,4 miljard aan leningen die KLM door moeten helpen. „Ik zie de rechtszaak met vertrouwen tegemoet

https://www.telegraaf.nl/(...)rtrouwen-in-klm-zaak

De telegraaf "vergeet" nog even te melden dat aandeelhouderschap ons inmiddels 500 miljoen heeft gekost :(

Alles voor de beeldvorming dat Hoekstra het zo goed doet :r
De coronacrisis kon niemand voorzien, maar dat aandeelhouderschap van destijds heeft er wel voor gezorgd dat wij als Schiphol er nu nog steeds toe doen. Ik denk dat dit het (misschien tijdige) koersverlies wel waard is geweest.
pi_195058405
quote:
0s.gif Op maandag 14 september 2020 16:22 schreef Idisrom het volgende:
.....maar dat aandeelhouderschap van destijds heeft er wel voor gezorgd dat wij als Schiphol er nu nog steeds toe doen. Ik denk dat dit het (misschien tijdige) koersverlies wel waard is geweest.
:|W Lees eerst eens even dit: https://www.quotenet.nl/n(...)n-air-france-154392/

Er gaan nu 50 vliegtuigen per dag van en naar schiphol :') en we doen er nog steeds toe :')
We worden helemaal leeg gezogen door die k*t fransen en sterke bonden bij de KLM
Gewoon failliet laten gaan en opnieuw beginnen veel en veel goedkoper :7
Maar dat kan niet want we hebben eerst 750 miljoen een belang gekocht en er daarna miljarden achterna gesmeten :')
pi_195058554
quote:
6s.gif Op maandag 14 september 2020 17:24 schreef ikweethetookniet het volgende:

[..]

:|W Lees eerst eens even dit: https://www.quotenet.nl/n(...)n-air-france-154392/

Er gaan nu 50 vliegtuigen per dag van en naar schiphol :') en we doen er nog steeds toe :')
We worden helemaal leeg gezogen door die k*t fransen en sterke bonden bij de KLM
Gewoon failliet laten gaan en opnieuw beginnen veel en veel goedkoper :7
Maar dat kan niet want we hebben eerst 750 miljoen een belang gekocht en er daarna miljarden achterna gesmeten :')
Gewoon leugens: https://www.luchtvaartnie(...)e-gebruiker-schiphol
KLM is de grootste gebruiker van Schiphol, met gigantische afstand.
Misschien is er geen gevoel dat groter geluk geeft dan dat men voor andere mensen iets kan betekenen (Dietrich Bonhoeffer )
pi_195058586
quote:
0s.gif Op maandag 14 september 2020 17:34 schreef Hanca het volgende:
Gewoon leugens: https://www.luchtvaartnie(...)e-gebruiker-schiphol
KLM is de grootste gebruiker van Schiphol, met gigantische afstand.
Klopt als een bus, maar wie bepaalt dat aantal :? Juist Air France, als die dat niet meer wil trekken ze zo de stekker eruit en is schiphol op sterven na dood :7
pi_195059157
Greenpeace wil via rechter miljardensteun aan KLM terugdraaien

Greenpeace Nederland spant een rechtszaak aan om het kabinet te dwingen de miljardensteun voor luchtvaartmaatschappij KLM in te trekken. De milieuorganisatie vindt dat aan de financile noodhulp niet genoeg voorwaarden zijn gesteld om klimaatverandering tegen te gaan. Stort KLM ons in een diepe klimaatcrisis met zijn miljarden aan overheidssteun? Faiza Oulahsen hoofd Klimaat en Energie van Greenpeace vindt van wel, luchtvaartdeskundige en oud-piloot Benno Baksteen vindt van niet. Vanavond gaan ze met elkaar in debat.

Bij op1 vanavond dus
Wopke :') is er even niet want verantwoordelijkheid nemen is niet zijn ding, dus loopjongen ingehuurd :r
pi_195059244
quote:
6s.gif Op maandag 14 september 2020 18:19 schreef ikweethetookniet het volgende:
Greenpeace wil via rechter miljardensteun aan KLM terugdraaien

Greenpeace Nederland spant een rechtszaak aan om het kabinet te dwingen de miljardensteun voor luchtvaartmaatschappij KLM in te trekken. De milieuorganisatie vindt dat aan de financile noodhulp niet genoeg voorwaarden zijn gesteld om klimaatverandering tegen te gaan. Stort KLM ons in een diepe klimaatcrisis met zijn miljarden aan overheidssteun? Faiza Oulahsen hoofd Klimaat en Energie van Greenpeace vindt van wel, luchtvaartdeskundige en oud-piloot Benno Baksteen vindt van niet. Vanavond gaan ze met elkaar in debat.

Bij op1 vanavond dus
Wopke :') is er even niet want verantwoordelijkheid nemen is niet zijn ding, dus loopjongen ingehuurd :r
Gelijk heeft ie, hij heeft al in diverse programma's gezeten en het allemaal prima verwoord.
Dat gefrustreerde mannetjes en vrouwtjes om alles boos worden daar kan hij verder niets mee.
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
pi_195059302
Hoekstra is de meest betrouwbare politicus van Nederland volgens EenVandaag, met ruime afstand op Rutte en de rest _O_ _O_ _O_
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
pi_195059754
quote:
0s.gif Op maandag 14 september 2020 18:32 schreef Pedroso het volgende:
Hoekstra is de meest betrouwbare politicus van Nederland volgens EenVandaag, met ruime afstand op Rutte en de rest _O_ _O_ _O_
En lid van het cda :')
Waar ze niet eens een partijleider verkiezing zonder fraude kunnen laten verlopen :') _O- _O-
pi_195059910
Wat is dit voor raar topic. :')
  maandag 14 september 2020 @ 21:00:40 #100
478082 VoMy
Seksloos kutventje
pi_195061817
quote:
0s.gif Op maandag 14 september 2020 19:15 schreef Em31 het volgende:
Wat is dit voor raar topic. :')
Terechte vraag.
pi_195067143
quote:
0s.gif Op maandag 14 september 2020 21:00 schreef VoMy het volgende:

[..]

Terechte vraag.
Ik vind het het wel een lezenswaardig topic. En verschil van meningen juich ik toe.
  dinsdag 15 september 2020 @ 10:35:59 #102
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_195067987
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_195073602
twitter


Wopke krijgt als minister de beste beoordeling over hoe goed hij zijn werk doet en hoe goed hij te vertrouwen is.
Definitely not CIA
  dinsdag 15 september 2020 @ 16:52:33 #104
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_195073956


Deze wilde jij dus posten ;)
pi_195074045
quote:
6s.gif Op dinsdag 15 september 2020 16:52 schreef ikweethetookniet het volgende:
[ afbeelding ]

Deze wilde jij dus posten ;)
Het draadje staat vol leuke cijfers over hoe goed Wopke beoordeeld wordt.
Definitely not CIA
pi_195237414
Koers air france kok nu 3 euro
Waarde 14% belang nu 180 miljoen
Aankoopkosten 750 miljoen
570 miljoen naar de klote :(
Maar gelukkig vindt onze expert Jort Kelder het een briljante zet en is het herstelplan nog steeds niet klaar omdat de bonden te machtig zijn
En dus smijten we gewoon nog meer geld erin :|W
  donderdag 24 september 2020 @ 18:17:48 #107
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_195237499
quote:
6s.gif Op donderdag 24 september 2020 18:12 schreef ikweethetookniet het volgende:
Koers air france kok nu 3 euro
Waarde 14% belang nu 180 miljoen
Aankoopkosten 750 miljoen
570 miljoen naar de klote :(
Maar gelukkig vindt onze expert Jort Kelder het een briljante zet en is het herstelplan nog steeds niet klaar omdat de bonden te machtig zijn
En dus smijten we gewoon nog meer geld erin :|W
:')
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_195238310
quote:
6s.gif Op donderdag 24 september 2020 18:12 schreef ikweethetookniet het volgende:
Koers air france kok nu 3 euro
Waarde 14% belang nu 180 miljoen
Aankoopkosten 750 miljoen
570 miljoen naar de klote :(
Maar gelukkig vindt onze expert Jort Kelder het een briljante zet en is het herstelplan nog steeds niet klaar omdat de bonden te machtig zijn
En dus smijten we gewoon nog meer geld erin :|W
De huidige waarde doet er alleen toe als je van plan bent te verkopen. Dat gaat Nederland nooit doen, huidige waarde is dus 100% irrelevant.
Misschien is er geen gevoel dat groter geluk geeft dan dat men voor andere mensen iets kan betekenen (Dietrich Bonhoeffer )
  donderdag 24 september 2020 @ 19:19:08 #109
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_195238574
quote:
0s.gif Op donderdag 24 september 2020 19:07 schreef Hanca het volgende:

[..]

De huidige waarde doet er alleen toe als je van plan bent te verkopen. Dat gaat Nederland nooit doen, huidige waarde is dus 100% irrelevant.
De overheid moet niet beleggen met belastinggeld , zeker niet als het een hele slechte investering blijkt te zijn in een zeer vervuilende industrie
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_195238752
quote:
0s.gif Op donderdag 24 september 2020 19:19 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

De overheid moet niet beleggen met belastinggeld , zeker niet als het een hele slechte investering blijkt te zijn in een zeer vervuilende industrie
Het is dan ook geen belegging, maar een investering in een deelbelang in n van onze belangrijkste bedrijven. Er is geen plan tot verkoop, dus het is geen beleggen.
Misschien is er geen gevoel dat groter geluk geeft dan dat men voor andere mensen iets kan betekenen (Dietrich Bonhoeffer )
  donderdag 24 september 2020 @ 19:28:18 #111
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_195238793
quote:
0s.gif Op donderdag 24 september 2020 19:27 schreef Hanca het volgende:

[..]

Het is dan ook geen belegging, maar een investering in een deelbelang in n van onze belangrijkste bedrijven. Er is geen plan tot verkoop, dus het is geen beleggen.
blijft een hele hele slechte belegging / investering in een zeer vervuilend bedrijf dat failliet hoort te gaan en zich voor hulp moet richten tot de moedermaatschappij
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_195238848
quote:
0s.gif Op donderdag 24 september 2020 19:28 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

blijft een hele hele slechte belegging / investering in een bedrijf dat failliet hoort te gaan
Het is een prima investering in een bedrijf dat duizenden mensen in Nederland aan het werk houdt, direct of indirect. Zonder KLM verliest Schiphol bijna zijn hele inkomen: https://www.luchtvaartnie(...)e-gebruiker-schiphol
Misschien is er geen gevoel dat groter geluk geeft dan dat men voor andere mensen iets kan betekenen (Dietrich Bonhoeffer )
pi_195240385
quote:
0s.gif Op donderdag 24 september 2020 19:07 schreef Hanca het volgende:
De huidige waarde doet er alleen toe als je van plan bent te verkopen. Dat gaat Nederland nooit doen, huidige waarde is dus 100% irrelevant.
Dat zou kunnen kloppen als de staat het van zijn eigen geld gekocht heeft, maar gelukkig hebben we ook hiervoor geld geleend, en dus is nu de staatsschuld opgelopen met 560 miljoen :7
pi_195240465
......beleggers worden voorgemasseerd voor een diep verwaterende emissie.

https://www.iex.nl/Premiu(...)e-AirFrance-KLM.aspx

Gelukkig zakt de waarde van air france met de dag met miljoenen in elkaar en moet de bestaande aandeelhouder straks met nog veel meer deelnemers de buit delen
En de Fransen lachen zich helemaal dood want die mogen hun lening omzetten in aandelen tegen bodemprijs met deze emissie
En Hoekstra staat erbij en kijkt ernaar :') en smijt er alleen geld achteraan ons geld uiteraard
pi_195240777
quote:
6s.gif Op donderdag 24 september 2020 20:57 schreef ikweethetookniet het volgende:

[..]

Dat zou kunnen kloppen als de staat het van zijn eigen geld gekocht heeft, maar gelukkig hebben we ook hiervoor geld geleend, en dus is nu de staatsschuld opgelopen met 560 miljoen :7
De staat heeft dat geld geleend tegen een negatieve rente.
Misschien is er geen gevoel dat groter geluk geeft dan dat men voor andere mensen iets kan betekenen (Dietrich Bonhoeffer )
pi_195241048
quote:
0s.gif Op donderdag 24 september 2020 21:18 schreef Hanca het volgende:
De staat heeft dat geld geleend tegen een negatieve rente.
Dat zou best eens kunnen, en die geldgever die een negatieve rente accepteerd wordt niet onrustig als dat onderpand 80% in waarde daalt O-)
Dus wel en daarom moet er al minimaal 560 miljoen aan aanvullende zekerheden worden gestort en van wie zijn die :?
Juist die zijn van ons en nu dus verkwanseld als onderpand voor een geleden boekverlies
Lekker bezig Wopke :') :|W
pi_195241170
quote:
6s.gif Op donderdag 24 september 2020 21:27 schreef ikweethetookniet het volgende:

[..]

Dat zou best eens kunnen, en die geldgever die een negatieve rente accepteerd wordt niet onrustig als dat onderpand 80% in waarde daalt O-)
Dus wel en daarom moet er al minimaal 560 miljoen aan aanvullende zekerheden worden gestort en van wie zijn die :?
Juist die zijn van ons en nu dus verkwanseld als onderpand voor een geleden boekverlies
Lekker bezig Wopke :') :|W
Nee, die wordt daar niet onrustig van, een staatsobligatie van Nederland is een 100% risicoloze investering. Jij hebt echt 0 verstand van financin h? En al helemaal niet van het ministerie van financin...
Misschien is er geen gevoel dat groter geluk geeft dan dat men voor andere mensen iets kan betekenen (Dietrich Bonhoeffer )
  Moderator donderdag 24 september 2020 @ 23:18:41 #118
54278 crew  Tijger_m
42
pi_195243421
quote:
6s.gif Op donderdag 24 september 2020 21:27 schreef ikweethetookniet het volgende:

[..]

Dat zou best eens kunnen, en die geldgever die een negatieve rente accepteerd wordt niet onrustig als dat onderpand 80% in waarde daalt O-)
Dus wel en daarom moet er al minimaal 560 miljoen aan aanvullende zekerheden worden gestort en van wie zijn die :?
Juist die zijn van ons en nu dus verkwanseld als onderpand voor een geleden boekverlies
Lekker bezig Wopke :') :|W
Gisteren is er voor 6 miljard aan obligaties voor 30 jaar verkocht door Nederland tegen 0,028% rente. Blijkbaar zijn de markten en investeerders totaal niet onder de indruk van het KLM verhaal.

Ik neem aan dat jouw volgende post de loftrompet over Hoekstra zal steken voor dat resultaat?
"The enemy isn't men, or women, it's bloody stupid people and no one has the right to be stupid." - Sir Terry Pratchett.
pi_195243528
quote:
0s.gif Op donderdag 24 september 2020 23:18 schreef Tijger_m het volgende:
Gisteren is er voor 6 miljard aan obligaties voor 30 jaar verkocht door Nederland tegen 0,028% rente. Blijkbaar zijn de markten en investeerders totaal niet onder de indruk van het KLM verhaal.
Ik neem aan dat jouw volgende post de loftrompet over Hoekstra zal steken voor dat resultaat?
Nee, want als Hoekstra loopt te kloten en 750 miljoen door de pot spoelt dan heeft de geldschieter gewoon pandrecht op de staat der Nederlanden en dat zijn wij met zijn allen
In nood verkwanselt Hoekstra gewoon een staatsbelang onder de boekwaarde zoals DSM destijds, en als dat niet lukt wordt gewoon de schuld per huishouden weer hoger en mogen wij met zijn allen het betalen aan rente en aflossing
Lekker bezig Wopke :') want die voelt zich niet verantwoordelijk :r en gaat door naar zijn volgende blunderbaan dikbetaald uiteraard
  Moderator donderdag 24 september 2020 @ 23:28:22 #120
54278 crew  Tijger_m
42
pi_195243561
quote:
6s.gif Op donderdag 24 september 2020 23:26 schreef ikweethetookniet het volgende:

[..]

Nee, want als Hoekstra loopt te kloten en 750 miljoen door de pot spoelt dan heeft de geldschieter gewoon pandrecht op de staat der Nederlanden en dat zijn wij met zijn allen
In nood verkwanselt Hoekstra gewoon een staatsbelang onder de boekwaarde zoals DSM destijds, en als dat niet lukt wordt gewoon de schuld per huishouden weer hoger en mogen wij met zijn allen het betalen aan rente en aflossing
Lekker bezig Wopke :') want die voelt zich niet verantwoordelijk :r en gaat door naar zijn volgende blunderbaan dikbetaald uiteraard
Nou, dat is ook wel een lulverhaal, ten eerste is KLM bepaald niet failliet maar heeft het gewoon steun nodig nu net als iedere luchtvaartmaatschappij ter wereld en zelfs al zou KLM failliet gaan dan is Nederland totaal niet in nood.
750 miljoen is een lachertje op de 67 miljard (en wat nog gaat komen) die corona al gekost heeft.

Ik vind je posts een beetje ziekelijk worden, om eerlijk te zijn.
"The enemy isn't men, or women, it's bloody stupid people and no one has the right to be stupid." - Sir Terry Pratchett.
pi_195243562
Ondertussen op Schiphol

Den Haag woest over stuntprijzen Ryanair: ’Vind het een gotspe’

Ryanair ligt zwaar onder vuur in politiek Den Haag na een nieuwe golf aanbiedingen met stuntprijzen voor vluchten naar coronabrandhaarden. Minister Cora van Nieuwenhuizen (Infrastructuur) is woest: „Ik vind het een gotspe dat ze dit doen.”

Minister Cora van Nieuwenhuizen (Infrastructuur) heeft er geen goed woord voor over.
De Tweede Kamer wil dat het kabinet ingrijpt nu er tickets voor 5 euro worden aangeboden naar risicogebieden. Minister Van Nieuwenhuizen heeft de Ierse prijsvechter al aangeschreven om te stoppen met stuntprijzen voor ’oranje’ bestemmingen, maar tot nu toe trekt het bedrijf zich er niets van aan.

De VVD-bewindsvrouw gaat de kwestie bespreken in Europa en kijken of de Reclame Code Commissie kan optreden. Het kabinet stelt geen mogelijkheden te hebben om zelf de stunttickets aan banden te leggen. „Maar ik ga wel verder zoeken binnen mijn mogelijkheden om dit een halt toe te roepen.”

https://www.telegraaf.nl/(...)-vind-het-een-gotspe

Gelukkig ziet de markt ervoor klm goed uit met tickets van 5 euro :') _O-
Al dat geld krijgen we echt weer terug met rente :+
|:) :|W
pi_195243606
quote:
0s.gif Op donderdag 24 september 2020 23:28 schreef Tijger_m het volgende:
Nou, dat is ook wel een lulverhaal, ten eerste is KLM bepaald niet failliet maar heeft het gewoon steun nodig nu net als iedere luchtvaartmaatschappij ter wereld en zelfs al zou KLM failliet gaan dan is Nederland totaal niet in nood.
Raar dit want Hoekstra verteld zelf .....
KLM praat nog steeds met de regering over invulling van het hulppakket van 2 tot 4 miljard euro. Minister Wopke Hoekstra eist fors lagere lonen. KLM heeft geen keus: zonder de staat is het bedrijf in juni al failliet, volgens de bewindsman
https://zakenreis.nl/luch(...)aillissement-dreigt/

Volgens Wopkje is het al failliet, maar jij weet het beter :')
Over zielig en ondeskundig gesproken en dat modereert hier dan :') :|W
pi_195243652
Gelukkig krijgt Ryanair ook steun om die tickets te kunnen aanbieden anders kan dat toch niet ?

Ohhh wacht

Ryanair is boos: Staatssteun voor KLM is illegaal en oneerlijk. Terecht?

Ryanair topman Michael O’Leary vindt de staatssteun aan zijn concurrenten helemaal niks.Beeld Reuters
Belachelijk, al die staatssteun voor grote luchtvaartmaatschappijen, vindt onder meer de topman van Ryanair. Heeft hij een punt?

Nee hoor, staatssteun gaat luchtvaartmaatschappij Ryanair niet aanvragen. Niet nodig, herhaalt topman Michael O’Leary steeds: zijn Ierse prijsvechter ging financieel z gezond de coronacrisis in dat die er met de nodige bezuinigingen ook wel uitkomt. Dus ontstemt het hem, zacht gezegd, dat Europese concurrenten als KLM, AirFrance, FinAir en Lufthansa wl zijn aangesloten op het kapitaalinfuus van hun overheid.

https://www.trouw.nl/econ(...)jk-terecht~b0d10b40/

H wat raar zonder steun wel kunnen overleven, zou dat iets te maken hebben met gezonde bedrijfsvoering O-)
  donderdag 24 september 2020 @ 23:53:08 #124
136343 BasEnAad
, die clown en die acrobaat!
pi_195243818
Het is echt hilarisch dat onze VVD-minister nu commentaar heeft op Ryanair. Dit is de economie zoals jullie die zelf altijd graag willen zien.

En nu het even niet uitkomt, mag het opeens niet meer.

Hypocrieter wordt het niet hoor.
  donderdag 8 oktober 2020 @ 11:31:03 #125
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_195503143
quote:
0s.gif Op donderdag 24 september 2020 23:28 schreef Tijger_m het volgende:
Nou, dat is ook wel een lulverhaal, ten eerste is KLM bepaald niet failliet maar heeft het gewoon steun nodig nu net als iedere luchtvaartmaatschappij ter wereld en zelfs al zou KLM failliet gaan dan is Nederland totaal niet in nood.
750 miljoen is een lachertje op de 67 miljard (en wat nog gaat komen) die corona al gekost heeft.

Ik vind je posts een beetje ziekelijk worden, om eerlijk te zijn.
"Luchtvaartmaatschappij KLM dreigt vluchten, het kas- en liquiditeitsbeheer en delen van het onderhoudsbedrijf aan Air France kwijt te raken door de coronacrisis. Dat melden bronnen aan De Telegraaf."

https://www.telegraaf.nl/(...)t-nederlands-bedrijf

Dit is pas ziek, hoe we genaaid worden door die Fransen, terwijl Hoekstra :') geld blijft pompen
Gierend incompetent die man :(

[ Bericht 0% gewijzigd door capricia op 08-10-2020 13:54:59 ]
pi_195506416
quote:
6s.gif Op donderdag 8 oktober 2020 11:31 schreef ikweethetookniet het volgende:

[..]

"Luchtvaartmaatschappij KLM dreigt vluchten, het kas- en liquiditeitsbeheer en delen van het onderhoudsbedrijf aan Air France kwijt te raken door de coronacrisis. Dat melden bronnen aan De Telegraaf."

https://www.telegraaf.nl/(...)t-nederlands-bedrijf

Dit is pas ziek, hoe we genaaid worden door die Fransen, terwijl Hoekstra :') geld blijft pompen
Gierend incompetent die man :(
Het grootste verwijt aan Hoekstra is, dat hij KLM eigenlijk gedeeltelijk vleugellam heeft gemaakt (kopje onder water geduwd) door de cruciale ochtendvluchten te beperken en door de brandstof voor KLM duurder te maken t.o.v. de andere Europese luchtvaartmaatschappijen .

Vanmorgen gehoord bij Sven Kockelmann.

https://www.nporadio1.nl/(...)m-verder-onder-water
  donderdag 8 oktober 2020 @ 16:51:54 #127
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_195508683
Vergeet het opgeven van de landingsrechten niet door Debiel Eurlings
Toen is het naaien van die Fransen begonnen
Nadat ze waren bijgekomen van het lachen door de aankoop van klm die ze later vergoed kregen door de overwaarde van het pensioenfonds te laten uitbetalen
De hele strategie om de klm heen is om te janken :(
  dinsdag 13 oktober 2020 @ 21:26:15 #128
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_195620704
Komt zo in de tv show om zijn imago bij te poetsen
Gelukkig geen kritische vragen over 14% belang aankoop klm a 750 miljoen met 570 miljoen koersverlies nu :')
Nee alles om de beeldvorming :r bij te stellen
  dinsdag 13 oktober 2020 @ 21:36:23 #129
478082 VoMy
Seksloos kutventje
pi_195620962
quote:
6s.gif Op dinsdag 13 oktober 2020 21:26 schreef ikweethetookniet het volgende:
Komt zo in de tv show om zijn imago bij te poetsen
Gelukkig geen kritische vragen
Geen kritische vragen bij De TV-show? Hier heb je een scoop te pakken hoor.
pi_195622617
Prima optreden van Wopke bij de TV Show _O_
Ik denk dat zelfs ikweethetookniet nu om is !
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
  dinsdag 13 oktober 2020 @ 23:05:27 #131
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_195623186
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 oktober 2020 22:42 schreef Pedroso het volgende:
Prima optreden van Wopke bij de TV Show _O_
Ik denk dat zelfs ikweethetookniet nu om is !
Dat dacht ik niet :(
  dinsdag 13 oktober 2020 @ 23:38:28 #132
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_195623825
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 oktober 2020 22:42 schreef Pedroso het volgende:
Prima optreden van Wopke bij de TV Show _O_
Ik denk dat zelfs ikweethetookniet nu om is !
Mee eens :Y Jammer dat Wopke geen lijsttrekker wil worden.
  woensdag 14 oktober 2020 @ 00:02:56 #133
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_195624221
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 oktober 2020 22:42 schreef Pedroso het volgende:
Prima optreden van Wopke bij de TV Show _O_
Ik denk dat zelfs ikweethetookniet nu om is !
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 oktober 2020 23:38 schreef Van_Poppel het volgende:
Mee eens :Y Jammer dat Wopke geen lijsttrekker wil worden.
:')
Geen kritisch woord over de aankoop van het 14%belang en de 570 miljoen koersverlies en de daarop volgende ruzie met de Fransen
Geen kritische vragen waarom nog steeds de kindertoeslagaffaire niet is opgelost en schuldigen nog niet zijn ontslagen en waarom hij er niet meer achterheen zit
Geen kritische vragen waarom hij op het laatste moment zich terug trok als kandidaat lijsttrekker
Geen kritische vragen omtrent zijn starre houding inzake het eu steunfonds waarin hij zich totaal belachelijk maakte

Nee een zoet plaatje met zijn vrouw en hun zieke kindje

Ik ben als inwoner helemaal niet geinteresseerd of hij het prive goed voor elkaar heeft, ik mag hem afrekenen op zijn beleid wat hij als minister voert van een land waar ik inwoner van ben en belasting betaal
En juist dat gebeurde vandaag niet
Om te :r propaganda waar Poetin zelfs nog rode oortjes van zou krijgen
  woensdag 14 oktober 2020 @ 00:04:28 #134
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_195624240
quote:
6s.gif Op woensdag 14 oktober 2020 00:02 schreef ikweethetookniet het volgende:

[..]

[..]

:')
Geen kritisch woord over de aankoop van het 14%belang en de 570 miljoen koersverlies en de daarop volgende ruzie met de Fransen
Geen kritische vragen waarom nog steeds de kindertoeslagaffaire niet is opgelost en schuldigen nog niet zijn ontslagen en waarom hij er niet meer achterheen zit
Geen kritische vragen waarom hij op het laatste moment zich terug trok als kandidaat lijsttrekker
Geen kritische vragen omtrent zijn starre houding inzake het eu steunfonds waarin hij zich totaal belachelijk maakte

Nee een zoet plaatje met zijn vrouw en hun zieke kindje

Ik ben als inwoner helemaal niet geinteresseerd of hij het prive goed voor elkaar heeft, ik mag hem afrekenen op zijn beleid wat hij als minister voert van een land waar ik inwoner van ben en belasting betaal
En juist dat gebeurde vandaag niet
Om te :r propaganda waar Poetin zelfs nog rode oortjes van zou krijgen
  woensdag 14 oktober 2020 @ 00:09:02 #135
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_195624313
quote:
Je mag ook gewoon met argumenten komen waarom je het er niet mee eens bent ;)
Maar die heb je waarschijnlijk niet kunnen vinden
pi_195626556
Hopelijk gaat Wopke ook nog door in een volgend kabinet, stabiele en kundige minister.
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
  woensdag 14 oktober 2020 @ 09:12:53 #137
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_195627479
quote:
0s.gif Op woensdag 14 oktober 2020 08:08 schreef Pedroso het volgende:
Hopelijk gaat Wopke ook nog door in een volgend kabinet, stabiele en kundige minister.
8)7
pi_195627745
quote:
0s.gif Op woensdag 14 oktober 2020 08:08 schreef Pedroso het volgende:
Hopelijk gaat Wopke ook nog door in een volgend kabinet, stabiele en kundige minister.
Inderdaad. Zou voor CDA ook ideaal zijn: De Jonge fractievoorzitter en Hoekstra vice-premier.
Misschien is er geen gevoel dat groter geluk geeft dan dat men voor andere mensen iets kan betekenen (Dietrich Bonhoeffer )
  woensdag 14 oktober 2020 @ 09:47:38 #139
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_195628023
quote:
0s.gif Op woensdag 14 oktober 2020 09:31 schreef Hanca het volgende:
Inderdaad. Zou voor CDA ook ideaal zijn: De Jonge fractievoorzitter en Hoekstra vice-premier.
:|W
En Omtzigt dan :?
pi_195628049
quote:
6s.gif Op woensdag 14 oktober 2020 09:47 schreef ikweethetookniet het volgende:

[..]

:|W
En Omtzigt dan :?
Doen waar hij goed in is: kamerlid en rapporteur van de Raad van Europa.
Misschien is er geen gevoel dat groter geluk geeft dan dat men voor andere mensen iets kan betekenen (Dietrich Bonhoeffer )
  woensdag 14 oktober 2020 @ 09:54:50 #141
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_195628143
Oh en de kindertoeslag affaire waar hij al maanden mee bezig is wat ontstaan is onder leiding van Hoekstra stoppen we gewoon in de doofpot. :|W

Voordat we Hoekstra serieus kunnen nemen laat hij dat eerst eens snel en netjes oplossen en zijn excuses maken ipv alles te ontkennen en te bagatelliseren
Om te :r zijn houding in deze :(
pi_195628282
quote:
6s.gif Op woensdag 14 oktober 2020 09:54 schreef ikweethetookniet het volgende:
Oh en de kindertoeslag affaire waar hij al maanden mee bezig is wat ontstaan is onder leiding van Hoekstra stoppen we gewoon in de doofpot. :|W

Voordat we Hoekstra serieus kunnen nemen laat hij dat eerst eens snel en netjes oplossen en zijn excuses maken ipv alles te ontkennen en te bagatelliseren
Om te :r zijn houding in deze :(
De belastingdienst valt onder de staatssecretaris. En de toeslagenaffaire gaat trouwens om zaken van 2014 en daar voor, kun je Hoekstra dus niet echt aanrekenen. Hooguit de afwikkeling, maar iedereen met kennis van de belastingdienst weet dat zo'n afwikkeling daar gewoon moeilijk ligt door de systemen (geen excuus, wel een feit). Omtzigt was trouwens zelf 1 van de grootste vragende kamerleden om strengere eisen rondom de toeslagen.
Misschien is er geen gevoel dat groter geluk geeft dan dat men voor andere mensen iets kan betekenen (Dietrich Bonhoeffer )
  dinsdag 20 oktober 2020 @ 12:59:34 #143
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_195745823
Minister Hoekstra wil langer loonoffer KLM-personeel

https://www.telegraaf.nl/(...)noffer-klm-personeel

De deal is net twee weken oud en nu al wil hij hem aanpassen :|W
Maar ja geld is nu toegezegd dus dat is makkelijk onderhandelen :')
  dinsdag 20 oktober 2020 @ 13:53:11 #144
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_195746541
Hoekstra trek die AF / KLM toch uit elkaar en laat AF failliet gaan


Beloof het personeel dat en ze doen 100% mee , garantie
nee het verlies van de deelname in AF/KLM en word 100% eigenaar van KLEM
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
  dinsdag 20 oktober 2020 @ 17:17:11 #145
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_195750214
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 oktober 2020 13:53 schreef michaelmoore het volgende:
Hoekstra trek die AF / KLM toch uit elkaar en laat AF failliet gaan
...neem het verlies van de deelname in AF/KLM en word 100% eigenaar van KLEM
Maar wat doen we dan met Jort :? :+

Fragment: Jinek • 1 mrt 2019 23:00
De aandelenaankoop in Air France-KLM is volgens Jort Kelder een geniale zet :D

De lucht lijkt geklaard tussen Frankrijk en Nederland wat betreft Air France-KLM. Na een lang gesprek tussen onze minister van Financin Wopke Hoekstra en zijn Franse collega Bruno Le Maire maakten beide landen vanmorgen bekend dat ze de handen in een slaan om van Air France-KLM de beste luchtvaartmaatschappij van de wereld te maken. Is dat echt mogelijk?

quote:
Bij Jinek bedrukt Jort Kelder het belang van Schiphol en KLM voor Nederland. "Ik vind het een geniale zet", zegt hij over de aandelenaankoop. "Het is van nationaal belang."
https://www.npostart.nl/d(...)019/POMS_KN_15233787

Jort :') :') :') :') :')
  dinsdag 20 oktober 2020 @ 17:18:11 #146
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_195750233
quote:
6s.gif Op dinsdag 20 oktober 2020 17:17 schreef ikweethetookniet het volgende:

[..]

Maar wat doen we dan met Jort :? :+

Fragment: Jinek • 1 mrt 2019 23:00
De aandelenaankoop in Air France-KLM is volgens Jort Kelder een geniale zet :D

De lucht lijkt geklaard tussen Frankrijk en Nederland wat betreft Air France-KLM. Na een lang gesprek tussen onze minister van Financin Wopke Hoekstra en zijn Franse collega Bruno Le Maire maakten beide landen vanmorgen bekend dat ze de handen in een slaan om van Air France-KLM de beste luchtvaartmaatschappij van de wereld te maken. Is dat echt mogelijk? Bij Jinek bedrukt Jort Kelder het belang van Schiphol en KLM voor Nederland. "Ik vind het een geniale zet", zegt hij over de aandelenaankoop. "Het is van nationaal belang."

https://www.npostart.nl/d(...)019/POMS_KN_15233787

Jort :') :') :') :') :')
Jort is gek , die juicht alles toe wat zijn vriendjes Mark en Wopke verzinnen, verkopen en goedkope vliegtuigen kopen nu en hoppa klaar

de lijndiensten komen wel
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
  dinsdag 20 oktober 2020 @ 17:19:52 #147
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_195750261
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 oktober 2020 17:18 schreef michaelmoore het volgende:
Jort is gek , die juicht alles toe wat zijn vriendjes Mark en Wopke verzinnen
Klopt als een bus :7
Maar waarom is die expert :') en schreeuwende onbenul dan zo vaak op tv :?
  dinsdag 20 oktober 2020 @ 18:00:29 #148
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_195751095
quote:
6s.gif Op dinsdag 20 oktober 2020 17:19 schreef ikweethetookniet het volgende:

[..]

Klopt als een bus :7
Maar waarom is die expert :') en schreeuwende onbenul dan zo vaak op tv :?
Dat vraagt heel Nederland zich af,, ik ken niemand de zo dom kletst als Jort, misschien is dat we zijn kenmerk en voordeel, je weet van te voren wat ie gaat spuien
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_195779775
quote:
6s.gif Op dinsdag 20 oktober 2020 17:19 schreef ikweethetookniet het volgende:

[..]

Klopt als een bus :7
Maar waarom is die expert :') en schreeuwende onbenul dan zo vaak op tv :?
Ik ken hem alleen van de radio. Daar is hij een irritant persoon door altijd zijn gasten af te breken of hun zinnen voor hen snel af te maken. Het lijkt wel of hij zijn gasten niet echt nodig heeft voor zijn one-man-meningenshow. En de manier zoals hij de rubriek 'De ongestelde vraag' aankondigt, is van een pr-puberaal niveau.
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 13:49:09 #150
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_195805600
Hoekstra: KLM bovenaan de lijst

KLM staat ’bovenaan de lijst’ bij het gebruik van de steunpakketten van het kabinet als compensatie voor economische schade van de coronacrisis :o :') . Dat zegt minister Hoekstra (Financin), die reageert op het dreigende massa-ontslag bij de luchtvaartmaatschappij.

„Wereldwijd heeft de luchtvaart het moeilijk - het is n van de zwaarst getroffen sectoren, die naar verwachting het langst nodig heeft om op te krabbelen. Dat gaat onvermijdelijk ten koste van arbeidsplaatsen. We doen er alles aan die zo veel mogelijk te helpen behouden.”

Toch zal de hulp van de overheid de verliezen niet volledig kunnen compenseren. „Er zit een grens aan hoeveel banen we kunnen redden”, zegt Hoekstra. „Daar moeten we eerlijk in zijn.”

Waren de eerste steunpakketten vooral bedoeld als overbrugging, met de nieuwe steunronde wil het kabinet bedrijven zo veel mogelijk aanzetten tot het helpen omscholen van hun personeel voor sectoren waarin nog wel werk is. In het geval van KLM zou dat de logistiek kunnen zijn, oppert de CDA-minister.

Het derde steunpakket bedraagt zo’n 11 miljard euro en is beschikbaar vanaf 1 oktober. Sinds onder meer de horeca opnieuw dicht moest, klinkt de roep om extra steun. Het kabinet neemt daarover binnenkort een besluit.

https://www.telegraaf.nl/(...)lm-bovenaan-de-lijst

De KLM is dus de grootste steun afnemer dankzij de visie van Hoekstra :') _O-
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')