abonnementen ibood.com bol.com
  zaterdag 1 februari 2020 @ 00:08:52 #1
44703 ExtraWaskracht
Laat maar lekker draaien
pi_191288393
Tekst komt van NU.nl en is denk ik redelijk objectief, lijkt mij acceptabel voor de OP.

wie-is-wie-jouw-spiekbriefje-voor-het-proces-tegen-trump.jpg

De 'rechtszaak' wegens machtsmisbruik en belemmering van het Congres tegen president Donald Trump gaat dinsdag van start in de Amerikaanse Senaat. Wie zijn de hoofdrolspelers in dat historische proces?

De beklaagde: Donald J. Trump
De 45e president van de Verenigde Staten werd op 18 december de derde uit de Amerikaanse historie die te kampen kreeg met impeachment (inbeschuldigingstelling) door het Huis van Afgevaardigden.

Hij wordt beschuldigd van twee high crimes and misdemeanours (hoge misdrijven en overtredingen).

Machtsmisbruik. De aanklagers stellen dat Trump de Oekraïense regering onder druk te zetten voor een persoonlijk politiek belang: een Oekraïense aankondiging van strafrechtelijke onderzoeken naar de Democratische presidentskandidaat Joe Biden en diens partij.
Belemmering van het Congres. Trump weigerde elke vorm van medewerking aan het afzettingsonderzoek. Dagvaardingen voor getuigen en documenten werden op zijn instructie genegeerd.

Zijn verdediging: Cipollone, Dershowitz & Starr
Trumps verdediging wordt geleid door Witte Huis-raadsman Pat Cipollone. De Republikein wekte vorig jaar oktober opzien met een brief aan het Congres, waarin hij uiteenzette waarom het Witte Huis elke medewerking aan het afzettingsonderzoek weigerde.

Vrijdag werd bekend dat de bekende advocaten Alan Dershowitz, recent in opspraak vanwege zijn lange vriendschap met misbruikmiljonair Jeffrey Epstein, en Ken Starr, speciaal aanklager in de Whitewater-affaire die leidde tot de impeachment van Bill Clinton, zich bij Cipollone zullen voegen.

Naar verwachting zullen Trumps advocaten stellen dat de president niets verkeerd heeft gedaan en het afzettingsproces afdoen als een politiek gemotiveerde "schertsvertoning", zoals Cipollone het in zijn brief noemde.

De Democratische voorzitter van het Huis, Nancy Pelosi, maakte op woensdag 15 januari de impeachment managers voor de rechtszaak bekend. Deze afgevaardigden zullen tijdens de rechtszaak in de Senaat optreden als de aanklagers.

Adam Schiff (Californië), voorzitter van het inlichtingencomité in het Huis, leidt de procederende partij. Hij is een voormalig federaal aanklager, leidde de eerste fase van het afzettingsonderzoek en geldt als een van de politieke aartsvijanden van Trump.

De overige leden zijn:

Hakeem Jeffries (New York): Lid justitiecomité. Fractievoorzitter in het Huis. Oud-jurist.
Sylvia Garcia (Texas): Lid justitiecomité. Oud-jurist en oud-rechter.
Jerry Nadler (New York): Voorzitter van het justitiecomité. Oud-jurist.
Val Demings (Florida): Lid van inlichtingen- en justitiecomité. Oud-jurist en oud-politiechef.
Zoe Lofgren (Californië): Voorzitter administratiecomité. Oud-jurist.
Jason Crow (Colorado): Lid strijdkrachtencomité. Militair veteraan en oud-jurist.
De rechtbankvoorzitter: John Roberts

De opperrechter van het Hooggerechtshof leidt de rechtszaak in de Senaat. John Roberts is een conservatief, maar omdat hij erop gebrand is de politieke onafhankelijkheid van de hoogste rechtbank van het land te waarborgen, komt hij bij uitspraken soms verrassend uit de hoek. Zo stemde hij in februari mee met de vier progressieve rechters om een strenge abortuswet in Louisiana te blokkeren en deed hij in 2012 hetzelfde ter verdediging van de zorghervormingen van Barack Obama.

Of Roberts zich tijdens de rechtszaak vaak zal laten gelden, laat zich aanzien. Waarschijnlijk zullen veel van de beslissingen over de voortgang van het proces worden genomen aan de hand van stemmingen.

De 'juryvoorzitters': Mitch McConnell en Chuck Schumer
De voorzitter van de Republikeinse meerderheid in de Senaat, Mitch McConnell, staat bekend als een machtige politieke operator, die de parlementaire regels tot in de puntjes beheerst.

Zijn grootste wapenfeit was het blokkeren van de aanstelling van een nieuwe rechter in het Hooggerechtshof door Barack Obama. McConnell voerde aan dat een president zo'n belangrijke benoeming niet in het laatste jaar van zijn termijn kon nemen, ondanks enorme ophef over dat dubieuze argument. Hij staat niet bekend als een man die snel bezwijkt onder publieke druk.

McConnell heeft zijn blik stevig op de toekomst gevestigd: Trumps presidentschap biedt hem de gelegenheid grote aantallen conservatieve rechters aan te stellen, die zijn Republikeinse Partij in de komende decennia zullen verzekeren van grote maatschappelijke invloed.

McConnell liet op voorhand weten dat hij geen "onpartijdig jurylid" is en nauwgezet zal samenwerken met het Witte Huis. Er is volgens de meerderheidsleider geen enkele kans dat Trump zal worden veroordeeld door zijn partijgenoten.

Critici zeggen dat de opstelling van McConnell indruist tegen de eed waarmee senatoren zweren 'onpartijdige gerechtigheid' te zullen afleveren.

Zijn Democratische tegenhanger, Chuck Schumer, wil dat de Senaat tijdens de rechtszaak getuigen hoort die weigerden voor het Huis te verschijnen en documenten opvraagt die tijdens de vorige fase van het afzettingsproces werden achtergehouden.

De jury: alle honderd senatoren
De Republikeinen hebben met 53 zetels een meerderheid in de Senaat en de Democraten hebben 45 zetels. De twee onafhankelijke senatoren stemmen meestal mee met de Democraten.

Voor afzetting van de president is een tweederdemeerderheid nodig, maar voor alle beslissingen over de invulling van de rechtszaak voldoet een simpele meerderheid. Dat geldt ook voor de vraag of er meer getuigen moeten worden gehoord. Dat betekent dat de Democraten minstens vier Republikeinse 'overlopers' nodig hebben. Ze richten zich vooral op een klein groepje van Republikeinen die worden gezien als gematigd en open lijken te staan voor nieuwe verhoren: Susan Collins (Maine), Lisa Murkowski (Alaska), Lamar Alexander (Tennessee) en Mitt Romney (Utah).

De senatoren wonen verplicht elke zittingsdag bij. Dat kan logistieke problemen opleveren voor de drie Democratische senatoren die vanaf begin februari als presidentskandidaat deelnemen aan de eerste voorverkiezingen van hun partij: Bernie Sanders, Elizabeth Warren, Amy Klobuchar en Michael Bennet.

Senatoren mogen tijdens het proces niet spreken: vragen moeten op een briefje worden ingediend bij voorzitter John Roberts. Hun elektronische apparaten mogen niet mee de zaal in.
  zaterdag 1 februari 2020 @ 00:09:45 #2
44703 ExtraWaskracht
Laat maar lekker draaien
pi_191288408
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 februari 2020 00:05 schreef EdvandeBerg het volgende:

[..]

Nee, het betreft allemaal een vooropgezet plan om Trump te naaien. Vindman, Ciamarella en anderen hebben het moment afgewacht tot het moment zich zou voordoen om voldoende rottigheid over Trump te vinden zodat ze hun maatjes bij de DNC konden inlichten dat er voldoende materiaal was om een 2e poging te doen de democratisch gekozen president ten val te brengen.

Ik denk dat jij ook oprecht gelooft wat je door de media krijgt voorgeschoteld, maar ik draai al wat langer mee en mijn bullshitstector laat mij zelden in de steek.
Je hebt hier ook bewijs voor, of is dit gewoon je onderbuik die spreekt?

En Bolton heeft decennialang als Republikeinse havik zijn reputatie opgebouwd, om dat daarna gewoon weg te pissen, omdat oranje een nare kleur zou zijn?

Heb je wel enig idee hoe geradicaliserd je overkomt?

[ Bericht 2% gewijzigd door ExtraWaskracht op 01-02-2020 00:23:49 ]
  zaterdag 1 februari 2020 @ 00:35:14 #3
102757 EdvandeBerg
It's okay to be white!
pi_191288746
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 februari 2020 00:09 schreef ExtraWaskracht het volgende:

[..]

Je hebt hier ook bewijs voor, of is dit gewoon je onderbuik die spreekt?

En Bolton heeft decennialang als Republikeinse havik zijn reputatie opgebouwd, om dat daarna gewoon weg te pissen, omdat oranje een nare kleur zou zijn?
Ten eerste kudo’s voor jou voor het objectief houden van de OP.

Wat je eerste vraag betreft; de lijntjes tussen de betreffende lieden en de DNC, de ‘intelligence community’ en zelfs Joe Biden zijn al diverse keren de revue gepasseerd. Kijk ietsje verder dan je gewend bent en het kwartje zal ook bij jou vallen. Dit zijn geen klokkenluiders, maar deep state actors. Echte klokkenluiders worden door de overheid kapotgeprocedeerd en gevangen gezet. Echte klokkenluiders zijn Assange, Manning, Snowden en nog wat anderen. Allemaal door de overheid de vernieling in geholpen.

Waarom zouden er binnen beide partijen geen slechte mensen opereren? Er zijn zeer veel opportunisten actief die zich aan 1 van de 2 partijen hebben verbonden, maar hun loyaliteit ligt in werkelijkheid bij hun opdrachtgevers. Zoals Bolton, HRC en McCain zijn er tallozen, ze vertegenwoordigen de god van het kapitaal en niet die van het volk. Er moet immers oorlog gevoerd worden om geld te verdienen en een centrale bank te installeren in landen waar dit nog niet het geval is. En er moet een boeman zijn om het volk wijs te maken dat er een bedreiging is. Sinds een paar jaar is Rusland weer de bedreiging, want als er geen bedreiging is, hebben heel veel mensen niet te vreten. Zo kunnen er weer honderden miljarden belastinggeld naar defensie en de veiligheidsdiensten. Als er geen echte bedreiging is, verzint men er wel een.
pi_191289242
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 februari 2020 00:35 schreef EdvandeBerg het volgende:

[..]

Echte klokkenluiders worden door de overheid kapotgeprocedeerd en gevangen gezet. Echte klokkenluiders zijn Assange, Manning, Snowden en nog wat anderen. Allemaal door de overheid de vernieling in geholpen.
Via wettelijke kanalen informatie delen ipv gelijk geclassificeerde documenten het publieke forum in gooien betekent niet dat je geen "echte" klokkenluider bent. Dat is onzin.

Deze klokkenluider merkt terecht op dat Trump een dienst vraagt van Oekraine om een Amerikaanse politieke rivaal te onderzoeken en vervolgens financieel hulp stop heeft gezet. Dat is reden genoeg om aan de bel te trekken om mogelijke corruptie uit te sluiten.
pi_191289284
Laatste topic?
“To destroy a people you must first sever their roots.”
pi_191289886
Cant stump the Trump!!!
Land of the free. Home of the brave.
pi_191290435
realDonaldTrump twitterde op zaterdag 01-02-2020 om 01:13:54 No matter what you give to the Democrats, in the end, they will NEVER be satisfied. In the House, they gave us NOTHING! reageer retweet
Land of the free. Home of the brave.
pi_191290502
Ondertussen houd Giuliani zijn eigen 'trial'. Zijn eerste getuige is Shokin.

¿
pi_191290513
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 februari 2020 00:35 schreef EdvandeBerg het volgende:

[..]

Ten eerste kudo’s voor jou voor het objectief houden van de OP.

Wat je eerste vraag betreft; de lijntjes tussen de betreffende lieden en de DNC, de ‘intelligence community’ en zelfs Joe Biden zijn al diverse keren de revue gepasseerd. Kijk ietsje verder dan je gewend bent en het kwartje zal ook bij jou vallen. Dit zijn geen klokkenluiders, maar deep state actors. Echte klokkenluiders worden door de overheid kapotgeprocedeerd en gevangen gezet. Echte klokkenluiders zijn Assange, Manning, Snowden en nog wat anderen. Allemaal door de overheid de vernieling in geholpen.

Waarom zouden er binnen beide partijen geen slechte mensen opereren? Er zijn zeer veel opportunisten actief die zich aan 1 van de 2 partijen hebben verbonden, maar hun loyaliteit ligt in werkelijkheid bij hun opdrachtgevers. Zoals Bolton, HRC en McCain zijn er tallozen, ze vertegenwoordigen de god van het kapitaal en niet die van het volk. Er moet immers oorlog gevoerd worden om geld te verdienen en een centrale bank te installeren in landen waar dit nog niet het geval is. En er moet een boeman zijn om het volk wijs te maken dat er een bedreiging is. Sinds een paar jaar is Rusland weer de bedreiging, want als er geen bedreiging is, hebben heel veel mensen niet te vreten. Zo kunnen er weer honderden miljarden belastinggeld naar defensie en de veiligheidsdiensten. Als er geen echte bedreiging is, verzint men er wel een.
Trump is gewoon vriendjes met de oorloghitsers hoor. Hij heeft juist Erik Prince weer meer invloed gegeven. En tijdens zijn presidentschap zijn bombardementen in bv Afghanistan en Yemen alleen maar opgevoerd.

Verder voert hij op economisch vlak gewoon het republikeinse beleid uit. Belastingkortingen voor de rijken, afbouwen van sociale voorzieningen, etc. Waarom denk je dat juist die groep hem blijft steunen?
  zaterdag 1 februari 2020 @ 09:13:48 #10
102757 EdvandeBerg
It's okay to be white!
pi_191291043
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 februari 2020 01:20 schreef Montagui het volgende:
Laatste topic?
Welnee. Tot en met de verkiezingen zullen er nog wel wat ‘schandalen’ verzonnen worden. En na Trumps herverkiezingen doen de Democraten en hun vriendjes binnen de overheid waarschijnlijk nog harder hun best om Trump ten val te brengen.
pi_191291158
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 februari 2020 09:13 schreef EdvandeBerg het volgende:

[..]

Welnee. Tot en met de verkiezingen zullen er nog wel wat ‘schandalen’ verzonnen worden. En na Trumps herverkiezingen doen de Democraten en hun vriendjes binnen de overheid waarschijnlijk nog harder hun best om Trump ten val te brengen.
Vraagje tussendoor: ben jij conservatief? Ben je voor belastingverlagingen die met name rijken en bedrijven bevoordelen? Ben je tegen abortus? Ben je tegen het homohuwelijk? Ben je voorstander van grote politieke invloed van streng-gelovigen? Ben je voor het schrappen van regelgeving die is bedoeld om de natuur te beschermen? Ben je voor het sterk versoberen van het sociale vangnet? Ben je voor sterke aanwezigheid van het Amerikaanse leger in het buitenland?

Geen zorgen. Er zit een boodschap achter deze lijst met vragen.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
  zaterdag 1 februari 2020 @ 09:33:23 #12
148813 Vader_Aardbei
Wij hebben mammoeten gevloerd!
pi_191291189
Echt hilarisch. De kop van Kamela Harris toen Chuck Schumer haar tot zwijgen maande. :D "Shhhh, dit is serieus! Impeachment is serieus!"

Bijna even grappig als Nadler die Schiff het laatste woord ontzegde. "JERRY! JERRY! JERRY!" :')

De Democraten zijn echt een clown show geworden.
  zaterdag 1 februari 2020 @ 10:00:17 #13
193178 Ensiferum
Met zonder usericon
pi_191291425
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 februari 2020 09:30 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

Vraagje tussendoor: ben jij conservatief? Ben je voor belastingverlagingen die met name rijken en bedrijven bevoordelen? Ben je tegen abortus? Ben je tegen het homohuwelijk? Ben je voorstander van grote politieke invloed van streng-gelovigen? Ben je voor het schrappen van regelgeving die is bedoeld om de natuur te beschermen? Ben je voor het sterk versoberen van het sociale vangnet? Ben je voor sterke aanwezigheid van het Amerikaanse leger in het buitenland?

Geen zorgen. Er zit een boodschap achter deze lijst met vragen.
Ah, iemand is het niet met je eens, dus tracht je hem als een "slecht" mens beer te zetten. Zwak.

Bovendien zijn niet alle punten die jij noemt conservatief, of exclusief conservatief. Maar je boodschap is inderdaad duidelijk; je bent gefrustreerd en laat je enorm kennen.

Ben je voor belastingverlagingen die met name rijken en bedrijven bevoordelen? Ben je voor het verhogen van belastingen voor hen die makkelijk hun vermogen en winsten naar het buitenland kunnen verplaatsen?

Ben je tegen abortus? Ben je voor het doden van ongeboren kinderen?

Ben je voorstander van grote politieke invloed van streng-gelovigen? Ben je tegen kritiek op de islam?

Ben je voor het schrappen van regelgeving die is bedoeld om de natuur te beschermen? Ben je voor wetgeving die de natuur beschermt, die heeft geleid tot de enorme bosbranden in Australië en Californië?

Ben je voor het sterk versoberen van het sociale vangnet? Ben je voor het verpamperen van illegalen en het ontmoedigen van werken?

Ben je voor sterke aanwezigheid van het Amerikaanse leger in het buitenland? Waren het niet de Democraten die het hardste huilden om het terugtrekken van troepen? :')

Is dit nu die party switch waar mensen het over hebben?
pi_191291457
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 februari 2020 09:33 schreef Vader_Aardbei het volgende:

De Democraten zijn echt een clown show geworden.
Dat hele land is een clownshow geworden. Echt niet meer serieus te nemen die lui.
Ik snap het ook echt niet dat mensen in Nederland fan kunnen zijn van democraten of republiekeinen. En al helemaal niet van Trump die steeds meer laat zien dat de VS geen bevriende natie meer is.

#Netherlands first
Radio Espantoso
pi_191291475
Nee, beste jongen. Ik vraag mij vooral in hoeverre Ed voorstander van hetgeen waar de Republikeinen voor staan.

Hij zet de Democraten namelijk wel als het ultieme kwaad. Dat mag, maar dan wil ik wel eens weten of hij de Republikeinse agenda steunt.

Overigens slaan jouw wedervragen in alle gevallen de plank mis. Derhalve voel ik niet de behoefte er verder op in te gaan.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
  zaterdag 1 februari 2020 @ 10:23:32 #16
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_191291660
quote:
7s.gif Op zaterdag 1 februari 2020 10:04 schreef KoosVogels het volgende:


Overigens slaan jouw wedervragen in alle gevallen de plank mis. Derhalve voel ik niet de behoefte er verder op in te gaan.
Het valt mij in elk geval op dat jij graag anderen de maat neemt, maar als er vragen aan jou gesteld worden geef je niet thuis.
Het is niet zo dat ik niet weet waar je staat als het gaat over machtsmisbruik van de overheid, want ik heb uit jouw bijdragen kunnen lezen dat je daar koos voor illegale surveillance, geen due process en schuldig zijn totdat de beschuldigde zijn onschuld kan bewijzen.

Toch zou ik graag zien dat je deze vraag beantwoord. Bij voorbaat dank.

quote:
2s.gif Op vrijdag 31 januari 2020 18:21 schreef dellipder het volgende:

[..]

Ik ben voorstander van het vrijgeven van de getuigenverklaring van de inspecteur-generaal van de inlichtingengemeenschap Micheal Atkinson die Adam Schiff blijft blokkeren.
Hoe sta jij hierin als persoon die alle feiten boven tafel wil hebben?

House Democrats conceal testimony of 18th witness from Trump team
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
  KLB - Rechtsgekkie 2019 zaterdag 1 februari 2020 @ 10:39:03 #17
445346 -Chakotay-
pi_191291818
haha, zo zie je maar hoe de mainstream media in NL compleet ongeloofwaardig is geweest
leugens heeft verspreid, het heeft aangedikt, en heeft ingewerkt op ons compleet simpele breintje.
De demonisering zuiver merkbaar, en nu doen ze alsof er niks aan de hand is.
Zolang we de media en de politiek niet meer kunnen vertrouwen, dan wordt het tijd voor iets nieuws.
  zaterdag 1 februari 2020 @ 10:40:27 #18
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_191291838
Ik vind de thread van senator Marco Rubio een goede omschrijving van deze gehele make believe fairytale hoax dat langs dezelfde contouren verliep als de Kavanaugh debacle.
Er is een groep politici, ongekozen bureaucraten en mediapersonen die zich ten doel hebben gesteld om hun macht te behouden, ongeacht of dit betekent dat mensen door het slijk worden gehaald of dat leugenachtige hoaxes worden opgejut.
Deze groep gaat over lijken en ik vind het uitstekend dat ze niet winnen.

marcorubio twitterde op zaterdag 01-02-2020 om 04:03:34 #SenateTrial Day 10:Final arguments 11am Monday. Final vote Wednesday at 4pm. Last March Rep. Schiff said there was “little to be gained by putting the country through” the “wrenching experience” of a partisan impeachment.But then they decided to do it anyway. reageer retweet
marcorubio twitterde op zaterdag 01-02-2020 om 04:42:48 The House admitted they didn’t try to enforce testimony of witnesses in court because it would tie them up in litigation for a year. But then spent weeks demanding the Senate do it now. We were never going to play this stupid game with them reageer retweet
marcorubio twitterde op zaterdag 01-02-2020 om 04:42:49 The same people to say “how dare Trump disagree with our intelligence professionals” are also the ones doubting the “intelligence professionals” on Soleimani planning an imminent attack. reageer retweet
marcorubio twitterde op zaterdag 01-02-2020 om 04:42:49 The poll tested “stealing the election” line was also a joke. Was Trump trying to tamper with voting equipment or something? I wanted to laugh every time they said it but I think laughing was against the Senate impeachment rules reageer retweet
marcorubio twitterde op zaterdag 01-02-2020 om 04:42:50 most obnoxious argument was the “I have secret information that’s damning,but I can’t divulge it” Total crap. We have access to the same information & you don’t have squat. If you did it would be leaked. Just like the mole at NSC illegally leaking portions of Bolton’s book. reageer retweet
marcorubio twitterde op zaterdag 01-02-2020 om 04:42:50 Bottom line is despite not initially wanting to do it they were bullied into impeachment by radical far left voices they are afraid of. Then they fell in love with the case & the cameras & the adoration of the media & forgot the damage impeachment inflicts on the country. reageer retweet
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
  zaterdag 1 februari 2020 @ 10:42:26 #19
193178 Ensiferum
Met zonder usericon
pi_191291864
quote:
7s.gif Op zaterdag 1 februari 2020 10:04 schreef KoosVogels het volgende:
Nee, beste jongen. Ik vraag mij vooral in hoeverre Ed voorstander van hetgeen waar de Republikeinen voor staan.

Hij zet de Democraten namelijk wel als het ultieme kwaad. Dat mag, maar dan wil ik wel eens weten of hij de Republikeinse agenda steunt.

Overigens slaan jouw wedervragen in alle gevallen de plank mis. Derhalve voel ik niet de behoefte er verder op in te gaan.
:')

Waarom verwacht je dat anderen jouw stomme spel met leidende vragen gaan spelen, als je zelf niet hetzelfde wil ondergaan?
  zaterdag 1 februari 2020 @ 10:45:59 #20
8369 speknek
(((Globali$t)))
pi_191291899
quote:
2s.gif Op zaterdag 1 februari 2020 10:40 schreef dellipder het volgende:
Ik vind de thread van senator Marco Rubio een goede omschrijving van deze gehele make believe fairytale hoax dat langs dezelfde contouren verliep als de Kavanaugh debacle.
Er is een groep politici, ongekozen bureaucraten en mediapersonen die zich ten doel hebben gesteld om hun macht te behouden, ongeacht of dit betekent dat mensen door het slijk worden gehaald of dat leugenachtige hoaxes worden opgejut.
Deze groep gaat over lijken en ik vind het uitstekend dat ze niet winnen.

marcorubio twitterde op zaterdag 01-02-2020 om 04:03:34 #SenateTrial Day 10:Final arguments 11am Monday. Final vote Wednesday at 4pm. Last March Rep. Schiff said there was “little to be gained by putting the country through” the “wrenching experience” of a partisan impeachment.But then they decided to do it anyway. reageer retweet
marcorubio twitterde op zaterdag 01-02-2020 om 04:42:48 The House admitted they didn’t try to enforce testimony of witnesses in court because it would tie them up in litigation for a year. But then spent weeks demanding the Senate do it now. We were never going to play this stupid game with them reageer retweet
marcorubio twitterde op zaterdag 01-02-2020 om 04:42:49 The same people to say “how dare Trump disagree with our intelligence professionals” are also the ones doubting the “intelligence professionals” on Soleimani planning an imminent attack. reageer retweet
marcorubio twitterde op zaterdag 01-02-2020 om 04:42:49 The poll tested “stealing the election” line was also a joke. Was Trump trying to tamper with voting equipment or something? I wanted to laugh every time they said it but I think laughing was against the Senate impeachment rules reageer retweet
marcorubio twitterde op zaterdag 01-02-2020 om 04:42:50 most obnoxious argument was the “I have secret information that’s damning,but I can’t divulge it” Total crap. We have access to the same information & you don’t have squat. If you did it would be leaked. Just like the mole at NSC illegally leaking portions of Bolton’s book. reageer retweet
marcorubio twitterde op zaterdag 01-02-2020 om 04:42:50 Bottom line is despite not initially wanting to do it they were bullied into impeachment by radical far left voices they are afraid of. Then they fell in love with the case & the cameras & the adoration of the media & forgot the damage impeachment inflicts on the country. reageer retweet
Ja er zijn inderdaad mensen die proberen de Trias Politica in stand te houden, in weerwil van hoe de Republikeinen een Afrikaanse dictatuur aan het vestigen zijn. Ik snap inderdaad dat je blij bent dat zij verliezen.
  zaterdag 1 februari 2020 @ 10:51:03 #21
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_191291961
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 februari 2020 10:45 schreef speknek het volgende:

[..]

Ja er zijn inderdaad mensen die proberen de Trias Politica in stand te houden, in weerwil van hoe de Republikeinen een Afrikaanse dictatuur aan het vestigen zijn. Ik snap inderdaad dat je blij bent dat zij verliezen.
De Senate Democrats leader probeerde in elk geval niet de Trias Politica in stand te houden.
En er zijn beelden daarvan.

Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
  zaterdag 1 februari 2020 @ 10:55:24 #23
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_191292005
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 februari 2020 10:45 schreef speknek het volgende:

Ik snap inderdaad dat je blij bent dat zij verliezen.
Er zijn een aantal hoaxes opgejut die valselijke beschuldigingen zijn gebleken. En nogmaals is het goed dat de mensen die deze hebben opgejut niet winnen.


• Het Steele dossier
• Carter Page is an agent of a foreign power
• Micheal Cohen is naar Praag geweest
• De Pee Pee tape
• Kavanaugh gang rape
• Mike Flynn heeft gelogen
• Russia collusion delusion
• Micheal Avenatti luidt de ondergang van Trump in

Deze lijst is verre van compleet btw
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
pi_191292595
quote:
2s.gif Op zaterdag 1 februari 2020 10:55 schreef dellipder het volgende:

[..]

Er zijn een aantal hoaxes opgejut die valselijke beschuldigingen zijn gebleken. En nogmaals is het goed dat de mensen die deze hebben opgejut niet winnen.


• Het Steele dossier
• Carter Page is an agent of a foreign power
• Micheal Cohen is naar Praag geweest
• De Pee Pee tape
• Kavanaugh gang rape
• Mike Flynn heeft gelogen
• Russia collusion delusion
• Micheal Avenatti luidt de ondergang van Trump in

Deze lijst is verre van compleet btw
Wat als het boek van Bolton straks verschijnt en daarin staat te lezen dat Trump de militaire hulp die bestemd was voor Oekraïne heeft gebruikt als pressiemiddel om een onderzoek naar de Biden's af te dwingen? Je weet wel, precies wat de NYT deze week meldde.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
pi_191292669
Wel frappant dat men hier staat te juichen om minder transparantie. Goed nieuws voor onze regering.

Dat je blij bent dat Trump niet wordt afgezet, is tot daaraan toe. Het was sowieso uitgesloten dat dat zou gebeuren, maar oké. Wat ik daarentegen niet begrijp is dat je als neutrale toeschouwer niet wil dat Bolton z'n verhaal onder ede doet.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
pi_191292713
Ik wil dat iedereen zijn verhaal kan doen, liefst met concrete bewijsvoering.

Verder blijft dit 1 van mij favoriete topics ooit. Elke dag genieten van de 'biased' argumenten van beide zijden.
“To destroy a people you must first sever their roots.”
pi_191292777
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 februari 2020 11:45 schreef Montagui het volgende:
Ik wil dat iedereen zijn verhaal kan doen, liefst met concrete bewijsvoering.

Verder blijft dit 1 van mij favoriete topics ooit. Elke dag genieten van de 'biased' argumenten van beide zijden.
Daarom valt het toch te juichen dat Bolton onder ede z'n verhaal doet? En laat de andere betrokkenen (Pompeo, Mulvaney, etc) eveneens getuigen.

En als ze de lezing van de eerdere getuigen ontkrachten, dan is dat ook prima. Dan is Trump onschuldig.

In principe is dat ook in het voordeel van de Republikeinen. Als alle direct betrokkenen de lezing ontkrachten, gaan de Democraten keihard op hun bek en heb je geweld wapen in de aanloop naar de verkiezingen.

Nu resteert de twijfel, omdat cruciale getuigen niet zijn gehoord.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
pi_191292831
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 februari 2020 09:33 schreef Vader_Aardbei het volgende:
Echt hilarisch. De kop van Kamela Harris toen Chuck Schumer haar tot zwijgen maande. :D "Shhhh, dit is serieus! Impeachment is serieus!"

Bijna even grappig als Nadler die Schiff het laatste woord ontzegde. "JERRY! JERRY! JERRY!" :')

De Democraten zijn echt een clown show geworden.
Dit staat bij de video op YT, wel een kern van waarheid :

quote:
kevin mcbee
12 uur geleden
Did that old white man just tell that black woman to hush? Can you imagine if Trump had disrespected her like that in front of everyone. CNN would run it non stop for a week straight
  zaterdag 1 februari 2020 @ 11:55:49 #29
193178 Ensiferum
Met zonder usericon
pi_191292851
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 februari 2020 11:38 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

Wat als het boek van Bolton straks verschijnt en daarin staat te lezen dat Trump de militaire hulp die bestemd was voor Oekraïne heeft gebruikt als pressiemiddel om een onderzoek naar de Biden's af te dwingen? Je weet wel, precies wat de NYT deze week meldde.
Ja ja, en wat nou als wat is geschreven niet waar blijkt te zijn? Het geschreven woord voor waar aannemen, enkel omdat het is geschreven, dat klinkt wel heel erg religieus.

quote:
10s.gif Op zaterdag 1 februari 2020 11:43 schreef KoosVogels het volgende:
Wel frappant dat men hier staat te juichen om minder transparantie. Goed nieuws voor onze regering.

Dat je blij bent dat Trump niet wordt afgezet, is tot daaraan toe. Het was sowieso uitgesloten dat dat zou gebeuren, maar oké. Wat ik daarentegen niet begrijp is dat je als neutrale toeschouwer niet wil dat Bolton z'n verhaal onder ede doet.
Weinig mensen zouden daar een probleem mee hebben gehad, als dat in het Huis zou zijn gebeurd. Dat is immers de plek waar het zou moeten gebeuren. Met bijkomende voorwaarde dat ook de Republikeinen een Ciaramella en Hunter Biden op zouden mogen roepen te getuigen. Uiteraard ten gunste van openheid en volledigheid.

Zelf denk ik trouwens dat Boltons getuigenis de Democraten meer kwaad dan goed zou doen. Wat je met de Democraten ziet, is alsof ze poker spelen met een oneindig aantal chips die ze gratis krijgen. Met elke gedeelde hand gaan ze meteen all-in en zolang ze geen rekening gepresenteerd krijgen gaan ze maar door met hun debiele vertoning.
  zaterdag 1 februari 2020 @ 11:56:48 #30
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_191292867
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 februari 2020 11:38 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

Wat als het boek van Bolton straks verschijnt en daarin staat te lezen dat Trump de militaire hulp die bestemd was voor Oekraïne heeft gebruikt als pressiemiddel om een onderzoek naar de Biden's af te dwingen? Je weet wel, precies wat de NYT deze week meldde.
quote:
2s.gif Op vrijdag 31 januari 2020 18:21 schreef dellipder het volgende:

[..]

Ik ben voorstander van het vrijgeven van de getuigenverklaring van de inspecteur-generaal van de inlichtingengemeenschap Micheal Atkinson die Adam Schiff blijft blokkeren.
Hoe sta jij hierin als persoon die alle feiten boven tafel wil hebben?

House Democrats conceal testimony of 18th witness from Trump team
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
pi_191292878
quote:
2s.gif Op zaterdag 1 februari 2020 11:56 schreef dellipder het volgende:

[..]


[..]

Dat lijkt mij helemaal prima.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
pi_191292895
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 februari 2020 11:55 schreef Ensiferum het volgende:

[..]

Ja ja, en wat nou als wat is geschreven niet waar blijkt te zijn? Het geschreven woord voor waar aannemen, enkel omdat het is geschreven, dat klinkt wel heel erg religieus.
Daarom zou ik graag zien dat Bolton onder ede wordt gehoord.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
  zaterdag 1 februari 2020 @ 11:59:53 #33
193178 Ensiferum
Met zonder usericon
pi_191292906
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 februari 2020 11:58 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

Daarom zou ik graag zien dat Bolton onder ede wordt gehoord.
En ook Schiff? Ciaramella? Hunter Biden?
pi_191292945
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 februari 2020 11:59 schreef Ensiferum het volgende:

[..]

En ook Schiff? Ciaramella? Hunter Biden?
Tsja, waarom niet? Vind het niet per se logisch om die figuren te laten getuigen, maar als neutrale toeschouwer zal mij dat verder een worst wezen.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
pi_191292979
quote:
2s.gif Op zaterdag 1 februari 2020 10:40 schreef dellipder het volgende:

marcorubio twitterde op zaterdag 01-02-2020 om 04:42:49 The same people to say “how dare Trump disagree with our intelligence professionals” are also the ones doubting the “intelligence professionals” on Soleimani planning an imminent attack. reageer retweet
Imminent attack? Wat? Welke "intelligence professionals" zeiden dat dan?
  zaterdag 1 februari 2020 @ 12:10:05 #36
193178 Ensiferum
Met zonder usericon
pi_191293027
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 februari 2020 12:02 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

Tsja, waarom niet? Vind het niet per se logisch om die figuren te laten getuigen, maar als neutrale toeschouwer zal mij dat verder een worst wezen.
Wellicht dat het logischer voor je zou worden na de getuigenissen ;) Maar als neutrale toeschouwer moet je dan natuurlijk wel open staan voor nieuwe informatie.
pi_191293067
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 februari 2020 12:10 schreef Ensiferum het volgende:

[..]

Wellicht dat het logischer voor je zou worden na de getuigenissen ;) Maar als neutrale toeschouwer moet je dan natuurlijk wel open staan voor nieuwe informatie.
Beste jongen, mij kan het verder niet zoveel schelen wie er getuigt. Ik ben ook niet degene die staat te juichen omdat de Republikeinen getuigenissen blokkeren.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
  zaterdag 1 februari 2020 @ 12:18:23 #38
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_191293149
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 februari 2020 11:38 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

Wat als het boek van Bolton straks verschijnt en daarin staat te lezen dat Trump de militaire hulp die bestemd was voor Oekraïne heeft gebruikt als pressiemiddel om een onderzoek naar de Biden's af te dwingen? Je weet wel, precies wat de NYT deze week meldde.
Er wordt gedaan of we allemaal gek zijn.
De corruptie van Biden en Oekraïne werd al onderzocht voordat Joe Biden zijn gooi naar het presidentschap aankondigde.

Aankondiging van Biden 25 april 2019

3f9taprh9v. 01 12.11.jpg

Bewijs in de vorm van sms-berichten ingebracht door de House Intelligence Committee begint op 4 februari 2019

mps20cg6. 01 12.15.jpg

bron
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
pi_191293152
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 februari 2020 12:02 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

Tsja, waarom niet? Vind het niet per se logisch om die figuren te laten getuigen, maar als neutrale toeschouwer zal mij dat verder een worst wezen.
Ik denk dat we het er allemaal wel mee eens zijn dat jij absoluut geen neutrale toeschouwer bent.
pi_191293184
quote:
2s.gif Op zaterdag 1 februari 2020 12:18 schreef dellipder het volgende:

[..]

Er wordt gedaan of we allemaal gek zijn.
De corruptie van Biden en Oekraïne werd al onderzocht voordat Joe Biden zijn gooi naar het presidentschap aankondigde.

Aankondiging van Biden 25 april 2019

[ afbeelding ]

Bewijs in de vorm van sms-berichten ingebracht door de House Intelligence Committee begint op 4 februari 2019

[ afbeelding ]

bron

Dat verandert verder niets aan de aantijgingen aan het adres van Trump. Hij heeft een buitenlands staatshoofd gevraagd de Biden's te onderzoeken, naar verluidt door militaire hulp te gebruiken als pressiemiddel.

Als Biden schuldig is aan corruptie, dient hij daarvoor te worden bestraft. Maar dat betekent niet dat dat Trump wordt verweten, door de beugel kan.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
  zaterdag 1 februari 2020 @ 12:23:32 #41
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_191293207
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 februari 2020 12:18 schreef ReplaR het volgende:

[..]

Ik denk dat we het er allemaal wel mee eens zijn dat jij absoluut geen neutrale toeschouwer bent.
Doet Koos zich nou serieus voor als “neutraal” ? Hardop gelachen.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  zaterdag 1 februari 2020 @ 12:23:51 #42
193178 Ensiferum
Met zonder usericon
pi_191293215
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 februari 2020 12:12 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

Beste jongen, mij kan het verder niet zoveel schelen wie er getuigt. Ik ben ook niet degene die staat te juichen omdat de Republikeinen getuigenissen blokkeren.
Koos, ik zal het je nog eens uitleggen. Het is aan het Huis getuigen op te roepen en een zo volledig mogelijke zaak naar de Senaat te sturen. Het zijn de Democraten die alle macht hadden getuigen op te roepen. Dat ze dat niet hebben gedaan, is hun eigen gefaal en eigen schuld. Als iemand die deze farce goed heeft gevolgd, hoor je dat te weten. Dat leidt tot de volgende conclusie: Je geeft geen ruk om getuigenissen, want je richt je verontwaardigheid niet naar de Democraten in het Huis, die de plicht hadden de door hen gewilde getuigen op te roepen. Alles waar jij zo verontwaardigd over doet, kan je toeschrijven aan de Democraten, niet de Republikeinen. Wat jij hier presenteert volgt uit pure onkunde of bewuste (zelf)misleiding; een pure ontkenning van de werkelijkheid.

TLDR: Als de Democraten in het Huis hun werk hadden gedaan, hoefde je nu niet te huilen over Republikeinen. Leer oorzaak en gevolg te herkennen.
  zaterdag 1 februari 2020 @ 12:26:26 #43
193178 Ensiferum
Met zonder usericon
pi_191293247
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 februari 2020 12:21 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

Dat verandert verder niets aan de aantijgingen aan het adres van Trump. Hij heeft een buitenlands staatshoofd gevraagd de Biden's te onderzoeken, naar verluidt door militaire hulp te gebruiken als pressiemiddel.

Als Biden schuldig is aan corruptie, dient hij daarvoor te worden bestraft. Maar dat betekent niet dat dat Trump wordt verweten, door de beugel kan.
De aantijgingen waren machtsmisbruik en obstructie van congress. Niet "een buitenlands staathoofd de Bidens te onderzoeken onder druk van het inhouden van militaire hulp".

Jij bent fake news.

quote:
0s.gif Op zaterdag 1 februari 2020 12:23 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Doet Koos zich nou serieus voor als “neutraal” ? Hardop gelachen.
Slechts een van zijn vele leugens. Trump is er niks bij :D
  zaterdag 1 februari 2020 @ 12:30:10 #44
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_191293289
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 februari 2020 12:21 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

Dat verandert verder niets aan de aantijgingen aan het adres van Trump. Hij heeft een buitenlands staatshoofd gevraagd de Biden's te onderzoeken, naar verluidt door militaire hulp te gebruiken als pressiemiddel.

Als Biden schuldig is aan corruptie, dient hij daarvoor te worden bestraft. Maar dat betekent niet dat dat Trump wordt verweten, door de beugel kan.
Blijf maar leugens verkondigen!
In het telefoongesprek is het onthouden van hulp niet ter sprake gekomen en er is geen direct bewijs van een koppeling onthouden van hulp met onderzoek.
De criminele afdeling van Justitie heeft allang verklaard dat het telefoongesprek geen strafbare feiten bevatten.
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
  zaterdag 1 februari 2020 @ 12:37:11 #45
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_191293371
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 februari 2020 12:12 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

Beste jongen, mij kan het verder niet zoveel schelen wie er getuigt. Ik ben ook niet degene die staat te juichen omdat de Republikeinen getuigenissen blokkeren.
Het Huis onderzoekt en presenteert een zaak aan de Senaat.
De Senaat oordeelt over de zaak die de Huis presenteert.

Het is duidelijk dat het Huis een heel zwakke zaak voor de Senaat heeft gebracht.
Move on! Op naar de volgende hoax...
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
pi_191293378
quote:
2s.gif Op zaterdag 1 februari 2020 12:30 schreef dellipder het volgende:

[..]

Blijf maar leugens verkondigen!
Waar is de leugen precies?

quote:
In het telefoongesprek is het onthouden van hulp niet ter sprake gekomen en er is geen direct bewijs van een koppeling onthouden van hulp met onderzoek.
Daden zeggen meer dan woorden. Daad: uren na dat verzoek om Bidens te onderzoeken financieel hulp stoppen. Aan niemand vermeld. Reden genoeg om een corruptieonderzoek te starten.

quote:
De criminele afdeling van Justitie heeft allang verklaard dat het telefoongesprek geen strafbare feiten bevatten.
Haha, ze gaven nota bene zelf toe dat het stopzetten van financieel hulp niet eens een factor is geweest in hun onderzoek/conclusie. Laten we een kernpunt van de klacht negeren om ons werk makkelijker te maken :')
  zaterdag 1 februari 2020 @ 12:40:33 #47
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_191293423
De enige nadeel van 4 dagen respijt is dat spindokter Maggie Habberman waarschijnlijk nog een aantal "bombshells" in de pipeline heeft.
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
pi_191293695
quote:
1s.gif Op zaterdag 1 februari 2020 12:26 schreef Ensiferum het volgende:

[..]

De aantijgingen waren machtsmisbruik en obstructie van congress. Niet "een buitenlands staathoofd de Bidens te onderzoeken onder druk van het inhouden van militaire hulp".

Jij bent fake news.
Waar denk je dat het verwijt machtsmisbruik op sloeg?

Ga je mij nou serieus vertellen dat je niet weet waar deze hele impeachment over gaat?
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
pi_191293712
quote:
2s.gif Op zaterdag 1 februari 2020 12:37 schreef dellipder het volgende:

[..]

Het Huis onderzoekt en presenteert een zaak aan de Senaat.
De Senaat oordeelt over de zaak die de Huis presenteert.

Het is duidelijk dat het Huis een heel zwakke zaak voor de Senaat heeft gebracht.
Move on! Op naar de volgende hoax...
Ik ben Democraat noch Republikein en ik ben niet verantwoordelijk voor de procesgang. Ik ben vooral benieuwd naar het verhaal van Bolton.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
pi_191293815
quote:
2s.gif Op zaterdag 1 februari 2020 12:30 schreef dellipder het volgende:

[..]

Blijf maar leugens verkondigen!
In het telefoongesprek is het onthouden van hulp niet ter sprake gekomen en er is geen direct bewijs van een koppeling onthouden van hulp met onderzoek.
De criminele afdeling van Justitie heeft allang verklaard dat het telefoongesprek geen strafbare feiten bevatten.
In het telefoongesprek verzocht Trump Zelensky de Biden's te onderzoeken. Het klopt dat daarin met geen woord werd gerept over militaire hulp. Maar dat is dan ook wat ik beweer, en Bolton evenmin.

Deze kwestie is ook groter dan dat ene telefoongesprek. Meerdere getuigen hebben in het Huis verklaard dat Trump een onderzoek naar de Biden's verlangde van Oekraïne. Ook had Trump volgens hen de militaire hulp die voor dat land was bestemd willen gebruiken als pressiemiddel.

Die lezing wordt naar verluidt bevestigd door Bolton in zijn nieuwe boek. Daarom ben ik benieuwd naar wat hij onder ede heeft te vertellen.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
abonnementen ibood.com bol.com
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')