abonnement Unibet Coolblue
pi_191135069


Hartelijk welkom bij alweer een nieuwe editie van de FPCL, de FOK! Premier Cycling League. Hierin gaat het hard tegen onzacht met als inzet de onmetelijk grote eer om je een jaar lang kampioen te mogen noemen van de FPCL.

Wie weet kennis van en inzicht in de wielersport te combineren met een sterk staaltje geldmanagement en het inschatten van de niet geringe tegenstand?

De FPCL wordt afgewerkt in competitievorm; elke week neemt jouw team het op tegen het team van een andere user. Met een beetje geluk scoor je met een team vol kneuzen een vijfde plaats, waar een team vol toppers geen topklassering garandeert. Maar een goed team is op zich toch ook wel handig. Ik zou de managers dan ook willen adviseren om uren, zo niet dagen, te investeren in het samenstellen van het ultieme team, dat elke week weer mondjes kan gaan snoeren!

Met de opzet van het spel onderscheidt de FPCL zich van de normale wielerpoule, waar na een paar etappes of wedstrijden 95% van de deelnemers al kansloos is of waarbij je afhankelijk bent van een slecht genomen bocht in een massasprint of een afgelopen ketting in volle finale.

De vraag is natuurlijk welke strategie eenieder gaat volgen tijdens de biedrondes. En wie heeft er Matxin aangesteld als scout? Wie moet het doen met de adviezen van Thijsje Zonneveld? Wie krijgt een schansspringer die hij of zij niet kent in de schoot geworpen door een opdringerige zaakwaarnemer? Wie betaalt de hoofdprijs voor de nieuwe Pecharroman? Spannend! Wie kroont zich uiteindelijk tot de Patrick Lefevere van Fok?

Je zou kunnen zeggen dat het leven draait om het maken van keuzes. Bij elke keuze twijfel je, want je moet er goed over nadenken. Hetzelfde als dat je een auto gaat kopen, moet je ook over nadenken. Doe je leren bekleding? Pak je een automaat?

Dit geldt ook voor de FPCL. Heb je na lang wikken en wegen je lijstje klaar, ga je toch weer twijfelen. Heb je je lijstje eenmaal verstuurd dan lijken de minuten wel uren en de uren wel dagen en zit je met klotsende oksels te wachten totdat de deadline verstreken is.

Eindstand vorig jaar:


Hoe werkt het spel?
• Voordat de competitie begint is het de taak van de manager om een team bij elkaar te krijgen. Dit gebeurt middels een draft waarbij gewerkt wordt met blinde biedingen.
• De draft werkt als volgt: Met een budget van 100 miljoen dien je een team van 14 renners samen te stellen in verschillende biedrondes. Het minimumbod voor een renner bedraagt 0,10 miljoen en biedingen mogen tot twee cijfers achter de komma precies zijn. Na een biedronde worden alle biedingen naast elkaar gelegd, waarbij de persoon met het hoogste bod op een renner deze in zijn team kan verwelkomen. Voor een voorbeeldje verwijs ik naar drie jaar geleden: SPT / FOK! Premier Cycling League, bij vragen of onduidelijkheden kun je uiteraard ook in het topic terecht.
• De teams nemen het vervolgens tijdens het seizoen elke speelronde tegen elkaar op in onderlinge confrontaties, waarbij het vooraf gepubliceerde speelschema gevolgd wordt. De winnaar krijgt 3 punten, een gelijkspel levert 1 punt voor beiden op en de verliezer staat met lege handen.
• Deze resultaten worden verwerkt in een stand, die de uitslag van het spel uiteindelijk bepaalt. Bij een gelijk puntenaantal in de totale tussenstand geeft het aantal gescoorde punten de doorslag. Is dit ook gelijk dan wordt er geloot.
• Elke wedstrijd van het niveau .1 en hoger telt mee (met uitzondering van ploegen- en duotijdritten), voor een volledig overzicht verwijs ik u door naar de kalender. Wordt een wedstrijd toegevoegd aan de kalender dan wordt deze toegevoegd aan de speelronde waar deze qua datum in valt. Wordt een wedstrijd verplaatst dan geldt hiervoor hetzelfde. Uitzonderingen hierbij vormen koersen die (gaan) vallen na de laatste wedstrijd die op de oorspronkelijke kalender staat.
• Als er een renner wordt betrapt op doping, al dan niet mechanisch, dan krijgt het team waar hij voor rijdt drie punten in mindering. De gescoorde punten van deze renner in de speelronde die bezig is vervallen, eerder gescoorde punten en resultaten van het team blijven wel staan.
• Transfers werken als volgt: voor aanvang van de transferperiode maak je kenbaar welke renner(s) je wilt verkopen. Hiervoor ontvang je de helft van het bedrag dat je voor deze renner hebt betaald terug. Dit bedrag kun je samen met je nog resterende budget gebruiken om je team weer aan te vullen tot het aantal van 14, met renners die nog op de markt zijn. Ook dit gebeurt middels blinde biedrondes.

Teams:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Speelschema

Kalender:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
FPCL Croky Cup:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Puntentelling:


[ Bericht 8% gewijzigd door Slobeend op 22-01-2020 17:09:24 ]
  dinsdag 21 januari 2020 @ 20:25:03 #2
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_191135077
Ik brand even een kaarsje voor Coquard en Riabushenko. Snel beter worden jongons.
pi_191135138
Klep moet morgen maar even lek rijden en Lulu wint de rit of zo
pi_191136065
quote:
9s.gif Op dinsdag 21 januari 2020 20:25 schreef maxi-mus het volgende:
Ik brand even een kaarsje voor Coquard en Riabushenko. Snel beter worden jongons.
Met Kokaar is niets aan de hand joh.
pi_191136444
Eerste punten binnen via een 14e plek van Mørkøv _O_

Jammer alleen dat ik tegen Simon Yates moet.
  dinsdag 21 januari 2020 @ 21:44:18 #6
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_191136715
quote:
9s.gif Op dinsdag 21 januari 2020 20:25 schreef maxi-mus het volgende:
Ik brand even een kaarsje voor Coquard en Riabushenko. Snel beter worden jongons.
Dodged a bullet there.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  woensdag 22 januari 2020 @ 01:11:20 #7
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_191139426
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 januari 2020 21:12 schreef wimderon het volgende:

[..]

Met Kokaar is niets aan de hand joh.
Rekiki mog ook heel snel stoppen met een klassement rijden en in elke etappe tweede worden. Dit is niet leuk :{
  woensdag 22 januari 2020 @ 08:26:23 #8
209676 knijn1985
Einhorn maakt nog geen zomer
pi_191140416
quote:
0s.gif Op maandag 20 januari 2020 10:20 schreef DecoAoreste het volgende:
Voorbeschouwing ronde 1

Les Herbiers is nog ver vs. Merryweather Security – Pißwasser

Het seizoen begint met een uitwedstrijd tegen het debuterende team van knijn1985. Een team met diverse sterke renners, zoals Marc Soler en Dan Martin. Deze echte toppers zijn echter nog niet meteen uit hun winterslaap, zij maken pas in de tweede ronde hun opwachting in al die vage eendagskoersjes op Mallorca.

Beide teams hebben niemand bereid gevonden om helemaal naar Afrika te trekken om daar een van de weinige profkoersen te gaan betwisten. Het is zonde dat ik Minali ben misgelopen, want die staat wel aan de start, en in plaats daarvan ploeggenoot Fedeli heb, die nog even op snooze drukt. Grote kans dat Minali al die sprints gaat winnen. Ach ja.

Dan kijken we naar de eerste WT-koers, de Tour Down Under die morgen van start gaat, midden tussen de bosbranden. Altijd gezellig. Aan de kant van Les Herbiers staat daar 1 man aan de start, namelijk Lucas Hamilton. Geen wereldtopper, maar toch wel een gevaarlijke naam om tegen je te hebben. Vorig jaar werd hij 2e in de Czech Cycling Tour en hij won de wielerweek van Coppi en Bartali. Ook in Australië scoorde hij niet onaardig, zij het dan niet in de TDU maar in de Herald Sun Tour, waar hij 6e werd. Zijn beste prestatie op World Tour-niveau was een 4e plek in de zevende etappe van de Giro; wat klassementen betreft werd hij 15e in de Ronde van het Baskenland (Itzulia, als je het heel officieel wil). Al met al kan Hamilton beslist wat tegendoelpunten veroorzaken als hij enigszins in vorm is, waarbij het gevaarlijkste is dat hij dus ook (randje) top-15 kan rijden in het klassement.

Het wordt een strijd van 1 tegen 1, want ook Merryweather heeft 1 man aan de start in Australië. De grote namen als Fuglsang en Wellens (begrijpelijk met die hitte daar altijd) zijn ook nog niet terug uit hun winterslaap. Wel de kersverse WT-renner Martin Laas. Vorig jaar won hij 4 etappes in profkoersen in Korea en Thailand, plus nog 4 etappes in de Tour of Taiyuan, een semiprofkoers in China. Dit jaar mag hij het grotere werk gaan betwisten. Een klassement gaat lastig worden, want volgens mij klimt hij nét iets beter dan zijn legendarische landgenoot Kirsipuu, maar wellicht kan hij zich mengen in de sprints en zo wat punten bij elkaar harken. Spannend!
1e puntjes voor Lucas binnen
pi_191140594
Klep creeert een flinke voorsprong. Erg slecht, matig, waardeloos.
  Redactie Sport woensdag 22 januari 2020 @ 09:13:52 #10
274204 crew  Mexicanobakker
pi_191140847
Joepie, knieproblemen voor de kopman.

Zo wordt dit wel een kutseizoen ja.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  woensdag 22 januari 2020 @ 09:14:05 #11
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_191140849
quote:
16s.gif Op woensdag 22 januari 2020 08:26 schreef knijn1985 het volgende:

[..]

1e puntjes voor Lucas binnen
Laas heeft moeite met het niveau zo te zien, eindigt steeds in de achterhoede. Deze heb je wel binnen dunkt me
  woensdag 22 januari 2020 @ 09:14:29 #12
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_191140851
quote:
0s.gif Op woensdag 22 januari 2020 09:13 schreef Mexicanobakker het volgende:
Joepie, knieproblemen voor de kopman.

Zo wordt dit wel een kutseizoen ja.
Je lijkt Sunweb wel :P
  Redactie Sport woensdag 22 januari 2020 @ 09:16:55 #13
274204 crew  Mexicanobakker
pi_191140876
quote:
0s.gif Op woensdag 22 januari 2020 09:14 schreef DecoAoreste het volgende:

[..]

Je lijkt Sunweb wel :P
Heb ik weer. Toch de andere Yates moeten kiezen dus, maar deze zou een vrij gevarieerd programma rijden..

Hopelijk valt het mee.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_191140892
Eerste puntjes binnen..
Wind extinguishes a candle and energizes fire
pi_191141169
quote:
0s.gif Op woensdag 22 januari 2020 09:16 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Heb ik weer. Toch de andere Yates moeten kiezen dus, maar deze zou een vrij gevarieerd programma rijden..

Hopelijk valt het mee.
Simon is wel de betere Yates voor mijn gevoel, in ieder geval diegene met hogere uitschieters. Al lijkt het volgens PCS niet heel veel uit te maken:
https://www.procyclingsta(...)d-to-head/adam-yates
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  Redactie Sport woensdag 22 januari 2020 @ 09:45:20 #16
274204 crew  Mexicanobakker
pi_191141179
quote:
0s.gif Op woensdag 22 januari 2020 09:43 schreef Felagund het volgende:

[..]

Simon is wel de betere Yates voor mijn gevoel, in ieder geval diegene met hogere uitschieters. Al lijkt het volgens PCS niet heel veel uit te maken:
https://www.procyclingsta(...)d-to-head/adam-yates
Dat komt omdat Simon later kwam en vorig jaar een kutseizoen had.

Nja, dat soort statistieken maken weinig uit als hij er straks vier maanden uit is.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_191141261
quote:
0s.gif Op woensdag 22 januari 2020 08:45 schreef Frozen-assassin het volgende:
Klep creeert een flinke voorsprong. Erg slecht, matig, waardeloos.
Klep gaat ongekend veel punten harken dit jaar, genot.
pi_191141370
quote:
0s.gif Op woensdag 22 januari 2020 09:53 schreef Pistolero het volgende:

[..]

Klep gaat ongekend veel punten harken dit jaar, genot.
Deed ie vorig jaar ook al!
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  woensdag 22 januari 2020 @ 10:34:25 #19
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_191141638
Zit eens wat meer vooraan, Djee Mekkartie.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  woensdag 22 januari 2020 @ 10:39:17 #20
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_191141686
Roosen bezorgt mij paar puntjes, maar iemand moet maar zeggen dat ie voor klassement moet gaan ;(
pi_191141772
quote:
1s.gif Op woensdag 22 januari 2020 10:39 schreef Immerdebestebob het volgende:
Roosen bezorgt mij paar puntjes, maar iemand moet maar zeggen dat ie voor klassement moet gaan ;(
Ik denk dat ze voor Sjors gaan bij Djumbo.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_191142205
quote:
0s.gif Op woensdag 22 januari 2020 10:34 schreef Mani89 het volgende:
Zit eens wat meer vooraan, Djee Mekkartie.
Ik heb vertrouwen in Jay dat hij punten voor mij gaat binnenhalen vanaf komende nacht. ^O^
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  Redactie Sport woensdag 22 januari 2020 @ 13:17:37 #23
274204 crew  Mexicanobakker
pi_191143517
Ik ben scheel.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_191147279
Biniam _O_
Citius, Altius, Fortius.
pi_191148685
Wel, ik kan gewoon tot zondag wachten om te zien of Dennis weer tweede achter Porte gaat worden. Easy does it. Iig heeft Vroem laten weten in UAE zijn zorgtoeslag even stop te willen zetten
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
pi_191154224
Porte wacht niet tot zondag, wint nu alvast. De knie van Simon lijkt het te houden (3e) en ook Dennis is wakker: 4e
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
pi_191154381
LL Sanchez is niet in vorm. Ik heb een heel groot probleem
pi_191154559
Erg mooie jongen, met je knie naar de tyfus 3e worden.

Volgens mij voor het eerst dat ik niet met nul goals start.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  donderdag 23 januari 2020 @ 08:24:03 #29
33317 GotenSSJ
eilander 4-life
pi_191154771
Sivakov niet op de afspraak, dat scheelt. Helaas heeft mijn tegenstander ook Philipsen.

Gibbons en Consonni nog niets gepakt, dus dat gaat hem helaas niet worden.
Xbox Live Gamertag : ThaD16
  Moderator donderdag 23 januari 2020 @ 08:29:14 #30
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_191154822
Geschke heeft besloten zowaar wat puntjes binnen te gaan harken _O_
  donderdag 23 januari 2020 @ 08:56:50 #31
209676 knijn1985
Einhorn maakt nog geen zomer
pi_191155041
quote:
0s.gif Op woensdag 22 januari 2020 09:14 schreef DecoAoreste het volgende:

[..]

Laas heeft moeite met het niveau zo te zien, eindigt steeds in de achterhoede. Deze heb je wel binnen dunkt me
Lucas blijft sprokkelen
  donderdag 23 januari 2020 @ 09:01:34 #32
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_191155076
Ondertussen wacht ik rustig op het begin van de ronde van Sint Jan :z
pi_191155180
De altijd vervelende Rohan Dennis is helaas op de afspraak.
pi_191155530
quote:
0s.gif Op donderdag 23 januari 2020 09:14 schreef Dale__Cooper het volgende:
De altijd vervelende Rohan Dennis is helaas op de afspraak.
Gelukkig, want het is de enige prutser die deze ronde voor mij actief is. De rest van de idioten blijft liever op vulkaantjes fietsen vooraleer ze uitwaaieren over de aardbol
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
pi_191155766
quote:
0s.gif Op donderdag 23 januari 2020 07:37 schreef Frozen-assassin het volgende:
LL Sanchez is niet in vorm. Ik heb een heel groot probleem
Ik noteer alvast de eerste zege met potlood.
pi_191157821
Jay. -O-
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  vrijdag 24 januari 2020 @ 08:15:23 #37
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_191170015
quote:
0s.gif Op donderdag 23 januari 2020 08:56 schreef knijn1985 het volgende:

[..]

Lucas blijft sprokkelen
Ik ben nu ook van de 0 af, Laas 6e in de sprint vannacht *O*

Volgens mij sta ik nu heel iets voor, maar ik kan alleen winnen als Hamilton uit de top 15 zakt in het klassement. Hopen dat hij een slechte dag heeft op Willunga Hill dan maar :P
  vrijdag 24 januari 2020 @ 08:26:04 #38
209676 knijn1985
Einhorn maakt nog geen zomer
pi_191170077
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 januari 2020 08:15 schreef DecoAoreste het volgende:

[..]

Ik ben nu ook van de 0 af, Laas 6e in de sprint vannacht *O*

Volgens mij sta ik nu heel iets voor, maar ik kan alleen winnen als Hamilton uit de top 15 zakt in het klassement. Hopen dat hij een slechte dag heeft op Willunga Hill dan maar :P
so spannend ja

volgens mij sta ik 1 punt voor Lucas 10e en 12e is 7 en 5.

Laas 6e is 11 punten

toch|?
pi_191170110
@Max23 zal mij verslaan in de eerste ronde
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  vrijdag 24 januari 2020 @ 09:02:55 #40
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_191170339
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 januari 2020 08:26 schreef knijn1985 het volgende:

[..]

so spannend ja

volgens mij sta ik 1 punt voor Lucas 10e en 12e is 7 en 5.

Laas 6e is 11 punten

toch|?
Ah ja. Dan moet Laas komende nacht nog een keer in de Top 15 eindigen en Hamilton mag dat niet doen op Willunga Hill.
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 24 januari 2020 @ 09:09:05 #41
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_191170382
Sajnok ging er maar bij liggen ;(

Zo wordt het niks met speelronde één natuurlijk, die vermaledijde derde plek van Haas in de tweede etappe kost me de kop.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  vrijdag 24 januari 2020 @ 09:10:33 #42
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_191170395
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 januari 2020 09:09 schreef heywoodu het volgende:
Sajnok ging er maar bij liggen ;(

Zo wordt het niks met speelronde één natuurlijk, die vermaledijde derde plek van Haas in de tweede etappe kost me de kop.
De altijd vervelende Neten Haas die altijd weer ergens opduikt als je geen zin in hem hebt.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_191171154
De sympathieke Haas die precies op het juiste moment opduikt om voor de 1e keer in ronde 1 3 punten te pakken
Wind extinguishes a candle and energizes fire
  vrijdag 24 januari 2020 @ 10:33:57 #44
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_191171365
Na Biniam wint ook Rekiki. Altijd tegen mij.
pi_191171821
Het staat 5-2 in het voordeel van Johannes, dus ik hoop dat Cattaneo in de top van het klassement blijft staan.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  Moderator vrijdag 24 januari 2020 @ 11:10:04 #46
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_191171868
We gunnen Sjors een lekke band de komende dagen.
pi_191172026
Ik heb niet eens gekeken tegen wie ik deze ronde geloot heb. Spannender is het of Richie nog 2 dagen op zijn fiets blijft zitten _O-
pi_191172060
quote:
1s.gif Op vrijdag 24 januari 2020 11:10 schreef Slobeend het volgende:
We gunnen Sjors een lekke band de komende dagen.
Zo praten we hier niet over mijn Sjors :{
  Moderator vrijdag 24 januari 2020 @ 11:33:55 #49
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_191172216
Derrel Impie is lekker bezig :)
pi_191172276
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 januari 2020 11:33 schreef Momo het volgende:
Derrel Impie is lekker bezig :)
Van ouds her al hè

"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
pi_191177471
quote:
1s.gif Op vrijdag 24 januari 2020 11:10 schreef Slobeend het volgende:
We gunnen Sjors een lekke band de komende dagen.
Sjors had vandaag al lek in de finale toen het half op de kant ging. Vlak daarna keerde de rust (en Sjors) terug in het peloton.

Aiiiiiiiii.
pi_191184626
Andrea 'Dre' Pasqualon


Thibau Pinot


Mauro Finetto


Twan Poels


Arvid de Kleijn


Timothy Dupont


Carlos Quintero


Domenico Pozzovivo


Lorrenzo Manzin


Davide Martinelli


Philippe Gilbert


Edwin Avila


Sjaak Nizzolo


Victor Campenaerts


Tot zover mijn team.

Més que un club.
pi_191187381
Nog een etappe te gaan in de TDU en ik sta 5 punten achter op slobeend die alleen Dainese heeft. Kortom: Bennett moet gewoon even aanhaken op Willunga Hill en dan moet het goed komen (en anders Prades, maar heb ik wat minder vertrouwen in en is volgens mij ook al op zijn plaat gegaan).

Volgens mij ga ik wat teveel op in dit hele wielrennen tegenwoordig, want ik heb serieus vannacht gedroomd dat ik aan het chillen was met Mads Pedersen.
pi_191187557
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 januari 2020 12:13 schreef Bill_Hillie het volgende:
Nog een etappe te gaan in de TDU en ik sta 5 punten achter op slobeend die alleen Dainese heeft. Kortom: Bennett moet gewoon even aanhaken op Willunga Hill en dan moet het goed komen (en anders Prades, maar heb ik wat minder vertrouwen in en is volgens mij ook al op zijn plaat gegaan).

Volgens mij ga ik wat teveel op in dit hele wielrennen tegenwoordig, want ik heb serieus vannacht gedroomd dat ik aan het chillen was met Mads Pedersen.
Lekker geschranst dus vannacht?
Wind extinguishes a candle and energizes fire
pi_191187561
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 januari 2020 12:28 schreef Steven184 het volgende:

[..]

Lekker geschranst dus vannacht?
Ik had tegen middernacht nog wel een Big American pizza gegeten ja :7
pi_191188946
Mørkøv gewoon 4e vandaag _O_

Jammer alleen dat Saimen Jeets waarschijnlijk gewoon podium gaat rijden ondanks zijn 'heftige knieklachten'.
  zaterdag 25 januari 2020 @ 14:40:23 #57
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_191189042
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 januari 2020 12:29 schreef Bill_Hillie het volgende:

[..]

Ik had tegen middernacht nog wel een Big American pizza gegeten ja :7
Persoonlijk zou ik me zorgen maken als ik zoveel was aangekomen afgelopen winter.
pi_191189191
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 januari 2020 04:18 schreef wimderon het volgende:

Tot zover mijn team.

Més que un club.
Mooi stelletje brokkenpiloten bijeen.
  Redactie Sport zaterdag 25 januari 2020 @ 15:15:43 #59
274204 crew  Mexicanobakker
pi_191189350
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 januari 2020 14:31 schreef Chiappucci het volgende:
Mørkøv gewoon 4e vandaag _O_

Jammer alleen dat Saimen Jeets waarschijnlijk gewoon podium gaat rijden ondanks zijn 'heftige knieklachten'.
Mooie jongen.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_191189437
quote:
1s.gif Op zaterdag 25 januari 2020 14:40 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

Persoonlijk zou ik me zorgen maken als ik zoveel was aangekomen afgelopen winter.
Hij zou een voorbeeld aan me moeten nemen met mijn BMI van krap 19
  Redactie Sport zaterdag 25 januari 2020 @ 15:28:40 #61
274204 crew  Mexicanobakker
pi_191189493
Yates moet nog even aan blijven haken op Wielinga Hill en dan komt t goed.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_191190598
Zelfde geldt voor Dennis, even top15 rijden en het is binnen
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
  zaterdag 25 januari 2020 @ 18:39:04 #63
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_191191608
Ik hoop nu eigenlijk dat Hamilton wél in de top 15 eindigt want anders verlies ik met 12-11 :') Dan liever iets ruimer verliezen.
pi_191201687
Bongo puntjes geven de doorslag. *O*
  Moderator zondag 26 januari 2020 @ 13:13:04 #65
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_191201694
Niet zo leuk dat een matige Sjors me toch laat verliezen.
pi_191201874
Cattaneo wordt 13e, dus volgens mij win ik deze ronde. ^O^

Wel met een minieme score, dat moet beter.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  Moderator zondag 26 januari 2020 @ 13:30:52 #67
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_191201934
Met Impey en Ulissi lekker geschroeid deze ronde :)
pi_191201946
Met Porte zal ik normaal makkelijk winnen deze ronde. Nog steeds niet gekeken wie de tegenstander is :@
pi_191201989
quote:
0s.gif Op zondag 26 januari 2020 13:31 schreef Faraday01 het volgende:
Met Porte zal ik normaal makkelijk winnen deze ronde. Nog steeds niet gekeken wie de tegenstander is :@
IJs_beer, daar win je volgens mij makkelijk van.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_191202006
Volgende ronde tegen Slob, die heeft o.a. Lollerphillipe in Argentinie. Word dus lastig, of Emoe moet in de Spaanse koersen weer gaan schroeien.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  zondag 26 januari 2020 @ 13:52:47 #71
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_191202178
Komende ronde ontwaken mijn renners uit hun winterslaap ^O^

Joyce in San Juan.

Liepins, Lonardi en Velasco op Mallorca.
  Redactie Sport zondag 26 januari 2020 @ 14:35:24 #72
274204 crew  Mexicanobakker
pi_191202647
Volgende ronde wordt lastig, of Hofstetter moet in topvorm zijn.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_191204619
De eerste punten zijn binnen. Bedankt George *O*

In de 2e speelronde met Vliegen en Capiot tegen de Gijpvogels. Die komt aanzetten met Gaviria, Bouhanni, Viviani, Belletti, Drucker en Molano...

Ik schrijf vast een nulletje op :')
pi_191204690
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 januari 2020 17:23 schreef Sabata het volgende:
Zelfde geldt voor Dennis, even top15 rijden en het is binnen
Nee, hij hij moest top 5 rijden om mij voor te blijven, net gelukt helaas. Bennett en Felline hadden al aardig wat punten verzameld.
  zondag 26 januari 2020 @ 17:17:29 #75
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_191205180
Ik heb precies genoeg punten gescoord om aan het einde van het seizoen te zeggen dat ik echt niet zo veel nullen heb en toch ergens onterecht onderaan sta.
pi_191212433
quote:
0s.gif Op zondag 26 januari 2020 16:40 schreef Bill_Hillie het volgende:
De eerste punten zijn binnen. Bedankt George *O*

In de 2e speelronde met Vliegen en Capiot tegen de Gijpvogels. Die komt aanzetten met Gaviria, Bouhanni, Viviani, Belletti, Drucker en Molano...

Ik schrijf vast een nulletje op :')
Dani zal zijn tijdrittitel ook wel verlengen.
pi_191212964
quote:
0s.gif Op maandag 27 januari 2020 00:24 schreef showtimer het volgende:

[..]

Dani zal zijn tijdrittitel ook wel verlengen.
Ah die was ik nog vergeten. Nou dan wordt het heel misschien nog wat.
pi_191213449
Volgens WF had ik Fernandez in Argentinie. Toch niet..
Wind extinguishes a candle and energizes fire
  Moderator maandag 27 januari 2020 @ 07:16:34 #80
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_191213633
16 McCabe Travis Israel Start-Up Nation ,,
Wat een lul
  maandag 27 januari 2020 @ 07:29:36 #81
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_191213675
Mijn Rudy O+ !
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Redactie Sport maandag 27 januari 2020 @ 08:58:31 #82
274204 crew  Mexicanobakker
pi_191214153
quote:
0s.gif Op maandag 27 januari 2020 07:16 schreef Momo het volgende:
16 McCabe Travis Israel Start-Up Nation ,,
Wat een lul
Ach, ik heb Hugo en jij hebt Ganna nog.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_191214340
quote:
0s.gif Op maandag 27 januari 2020 07:29 schreef Mani89 het volgende:
Mijn Rudy O+ !
Alvast gefeliciteerd met de overwinning in ronde 2. Dit wordt helemaal niks van mijn kant.
  maandag 27 januari 2020 @ 09:45:34 #84
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_191214558
quote:
0s.gif Op maandag 27 januari 2020 09:26 schreef Pistolero het volgende:

[..]

Alvast gefeliciteerd met de overwinning in ronde 2. Dit wordt helemaal niks van mijn kant.
Ik durfde niet te kijken naar mijn tegenstander, maar ik vertrouw op jou. Dankjewel.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_191215901
Hoe gaat het met Remco? @Koffieplanter
Citius, Altius, Fortius.
  maandag 27 januari 2020 @ 12:15:35 #86
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_191216248
quote:
1s.gif Op maandag 27 januari 2020 11:51 schreef Aguero het volgende:
Hoe gaat het met Remco? @:Koffieplanter
De eindzege is binnen.
Put these foolish ambitions to rest.
  maandag 27 januari 2020 @ 12:20:15 #87
209676 knijn1985
Einhorn maakt nog geen zomer
pi_191216319
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 januari 2020 18:39 schreef DecoAoreste het volgende:
Ik hoop nu eigenlijk dat Hamilton wél in de top 15 eindigt want anders verlies ik met 12-11 :') Dan liever iets ruimer verliezen.
geregeld.

Bedankt voor de sportieve wedstrijd!
  maandag 27 januari 2020 @ 18:40:07 #88
209676 knijn1985
Einhorn maakt nog geen zomer
pi_191221199
Ik weet even niet wie hem heeft maar
https://www.wielerflits.n(...)ale-val-in-san-juan/
pi_191221272
quote:
0s.gif Op maandag 27 januari 2020 18:40 schreef knijn1985 het volgende:
Ik weet even niet wie hem heeft maar
https://www.wielerflits.n(...)ale-val-in-san-juan/
Johannes heeft hem.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  Moderator maandag 27 januari 2020 @ 18:51:13 #90
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_191221357
Voor de volle 110% tegen het voetvolk v Het voetvolk

btw.... wel meteen een clash in ronde 2 :+
pi_191221376
Waarom is er nog geen uitslag? >:)
  maandag 27 januari 2020 @ 18:56:32 #92
209676 knijn1985
Einhorn maakt nog geen zomer
pi_191221453
quote:
0s.gif Op maandag 27 januari 2020 18:44 schreef Felagund het volgende:

[..]

Johannes heeft hem.
Oh en tegen wie moet die toevallig ;)
  maandag 27 januari 2020 @ 22:05:24 #93
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_191225111
quote:
0s.gif Op maandag 27 januari 2020 18:52 schreef showtimer het volgende:
Waarom is er nog geen uitslag? >:)
Van mij hoeft dat niet zo ;(
  woensdag 29 januari 2020 @ 08:57:18 #94
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_191244635
8e plaats van Joyce in San Juan. Eerste punten *O*
  woensdag 29 januari 2020 @ 09:14:11 #95
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_191244815
Britton 14e in de tijdrit, voor mij ook de eerste puntjes. Aangezien het bataljon Fransen tegenover me volgens mij nog puntloos is dus een mooi vroege voorsprong :)

Zal straks eens kijken wie er start in welke koers.
pi_191251990
quote:
1s.gif Op maandag 27 januari 2020 22:05 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

Van mij hoeft dat niet zo ;(
Duurt wel lang nu. Mani heeft de sheet toch niet gehackt @wimderon ?
pi_191258406
pi_191258408
pi_191259035
Eerste brief is verstuurd naar LL Sanchez. Ik eis prestaties.
pi_191260244
De enige verliezer met 100+, altijd tegen mij. Gelukkig heeft Sem zojuist weer een wedstrijd gewonnen.
  donderdag 30 januari 2020 @ 10:01:07 #101
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_191260264
Eerste nulletje is binnen.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_191260296
quote:
0s.gif Op donderdag 30 januari 2020 09:58 schreef Dale__Cooper het volgende:
De enige verliezer met 100+, altijd tegen mij. Gelukkig heeft Sem zojuist weer een wedstrijd gewonnen.
Hoogste opening ooit. Misschien dat Oliveira nog wat klassementspunten schraapt, maar ik verwacht er niet veel van als hij Sepulveda moet assisteren.
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
  donderdag 30 januari 2020 @ 10:05:06 #103
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_191260310
quote:
0s.gif Op donderdag 30 januari 2020 10:03 schreef Sabata het volgende:

[..]

Hoogste opening ooit. Misschien dat Oliveira nog wat klassementspunten schraapt, maar ik verwacht er niet veel van als hij Sepulveda moet assisteren.
Jij hebt Quintana die voor het eerst gaat tijdrijden op een NK en gratis puntjes scoort. Ik heb alleen Rosa in Spanje die iets terug kan doen. Verwacht er niks van.
pi_191260491
quote:
1s.gif Op donderdag 30 januari 2020 10:05 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

Jij hebt Quintana die voor het eerst gaat tijdrijden op een NK en gratis puntjes scoort. Ik heb alleen Rosa in Spanje die iets terug kan doen. Verwacht er niks van.
ach so, ik kon het helemaal nergens vinden, dacht dat zijn team Arkea hem compleet in een Frans koerskeurslijf had gedwongen
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
  donderdag 30 januari 2020 @ 10:21:01 #105
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_191260539
quote:
0s.gif Op donderdag 30 januari 2020 10:18 schreef Sabata het volgende:

[..]

ach so, ik kon het helemaal nergens vinden, dacht dat zijn team Arkea hem compleet in een Frans koerskeurslijf had gedwongen
Als ik het goed begreep zou hij twee van de vier wedstrijdjes daar rijden.
  donderdag 30 januari 2020 @ 10:35:09 #106
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_191260673
Kut, een flinke lading tegendoelpunten door Sarreau in Torquay. Hopelijk kan Rojas wat rechtzetten op Mallorca.

Edit: Laas was trouwens 16e, wat een lamzak :')

[ Bericht 41% gewijzigd door DecoAoreste op 30-01-2020 15:08:40 ]
  donderdag 30 januari 2020 @ 15:49:43 #107
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_191265196
Prima begin met Akkerfrans in Felanitx
  donderdag 30 januari 2020 @ 16:38:24 #108
33317 GotenSSJ
eilander 4-life
pi_191265894
quote:
0s.gif Op donderdag 30 januari 2020 15:49 schreef Frozen-assassin het volgende:
Prima begin met Akkerfrans in Felanitx
Alsof er enige kans was dat je deze ronde ging verliezen :P
Xbox Live Gamertag : ThaD16
  donderdag 30 januari 2020 @ 16:44:00 #109
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_191265968
quote:
0s.gif Op donderdag 30 januari 2020 16:38 schreef GotenSSJ het volgende:

[..]

Alsof er enige kans was dat je deze ronde ging verliezen :P
Je hebt helemaal niemand als ik snel kijk naar je namen?
  donderdag 30 januari 2020 @ 17:10:41 #110
33317 GotenSSJ
eilander 4-life
pi_191266305
quote:
0s.gif Op donderdag 30 januari 2020 16:44 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Je hebt helemaal niemand als ik snel kijk naar je namen?
Volgens mij Stybar in San Juan, maar die gaat geen resultaten boeken daar. Oh en ik had Gibbons in Torquay, 20ste.
Xbox Live Gamertag : ThaD16
  Redactie Sport donderdag 30 januari 2020 @ 17:31:13 #111
274204 crew  Mexicanobakker
pi_191266533
Jeetje, Alex Molenaar weet de meubelen nog niet te redden.

Zo lijkt een nederlaag toch wel binnen de mogelijkheden te behoren.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  donderdag 30 januari 2020 @ 17:43:34 #112
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_191266666
Rot op, Quintana.
pi_191266788
Wimpie, hoe zit het met de puntentelling? Pro categorie krijgt precies evenveel als de HC van vorige jaren?
  Redactie Sport donderdag 30 januari 2020 @ 17:55:42 #114
274204 crew  Mexicanobakker
pi_191266795
quote:
0s.gif Op donderdag 30 januari 2020 17:55 schreef showtimer het volgende:
Wimpie, hoe zit het met de puntentelling? Pro categorie krijgt precies evenveel als de HC van vorige jaren?
Nee, de puntentelling voor Pro wordt plotseling verviervoudigd.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  donderdag 30 januari 2020 @ 18:00:22 #115
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_191266845
Liepins en Lonardi allebei punten in hun eerste koers, dit wordt nog een leuk seizoen zo
pi_191266865
quote:
1s.gif Op donderdag 30 januari 2020 17:43 schreef Immerdebestebob het volgende:
Rot op, Quintana.
Fuhahaha! Voor één miljoen pesos was dit de gok waard. Muchos gracias Nairo.
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
pi_191266913
quote:
9s.gif Op donderdag 30 januari 2020 17:55 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Nee, de puntentelling voor Pro wordt plotseling verviervoudigd.
Ik heb jou niets gevraagd. :( Het gaat om de details als kruimeldief en die categorie is aan inflatie onderhevig.
  donderdag 30 januari 2020 @ 18:07:07 #118
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_191266925
quote:
0s.gif Op donderdag 30 januari 2020 18:00 schreef hhh38 het volgende:
Liepins en Lonardi allebei punten in hun eerste koers, dit wordt nog een leuk seizoen zo
Uiteraard ben ik enorm trots als ontdekker van Emils _O_
  Moderator donderdag 30 januari 2020 @ 18:09:15 #119
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_191266944
quote:
0s.gif Op donderdag 30 januari 2020 18:07 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

Uiteraard ben ik enorm trots als ontdekker van Emils _O_
Tijd om dat in je twitterbio te zetten dan
pi_191268020
quote:
0s.gif Op donderdag 30 januari 2020 17:55 schreef showtimer het volgende:
Wimpie, hoe zit het met de puntentelling? Pro categorie krijgt precies evenveel als de HC van vorige jaren?
Ik zie eigenlijk geen reden om dat aan te passen, ja.
pi_191270101
quote:
0s.gif Op maandag 27 januari 2020 00:24 schreef showtimer het volgende:

[..]

Dani zal zijn tijdrittitel ook wel verlengen.
Hij heeft zijn plicht gedaan inderdaad ^O^
pi_191272281
Christophe die in z'n eentje de ronde voor me zou winnen heeft z'n pols gebroken. Matchfixing. :'(
  Redactie Sport vrijdag 31 januari 2020 @ 00:34:34 #123
274204 crew  Mexicanobakker
pi_191272535
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 januari 2020 00:15 schreef johannes_vermeer het volgende:
Christophe die in z'n eentje de ronde voor me zou winnen heeft z'n pols gebroken. Matchfixing. :'(
Heb ik even mazzel dat ik toch niet op hem geboden heb.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  vrijdag 31 januari 2020 @ 09:07:57 #124
209676 knijn1985
Einhorn maakt nog geen zomer
pi_191274806
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 januari 2020 00:34 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Heb ik even mazzel dat ik toch niet op hem geboden heb.
Heb ik even mazzel dat ik tegen @johannes_vermeer moet
  vrijdag 31 januari 2020 @ 09:32:15 #125
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_191275048
Ook mooie jongen Toto heeft zijn eerste punten gescoord. O+
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_191276506
De eerste overwinning is binnen. ^O^
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_191278470
Wordt de (link naar) de sheet nog net als vorig jaar openbaar gemaakt?
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_191279252
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 januari 2020 13:31 schreef Felagund het volgende:
Wordt de (link naar) de sheet nog net als vorig jaar openbaar gemaakt?
Wastie vorig jaar openbaar?
Wind extinguishes a candle and energizes fire
  vrijdag 31 januari 2020 @ 15:25:37 #129
209676 knijn1985
Einhorn maakt nog geen zomer
pi_191280172
Emanuel Buchmann (Bora-Hansgrohe) wins the Trofeo Serra de Tramuntana,
  vrijdag 31 januari 2020 @ 15:37:46 #130
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_191280354
Alejandro 2e. Het wordt een goede score deze ronde.
pi_191280417
@Rellende_Rotscholier heb jij puntjes gesprokkeld deze ronde?
  Moderator vrijdag 31 januari 2020 @ 15:43:51 #132
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_191280428
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 januari 2020 11:23 schreef Felagund het volgende:
De eerste overwinning is binnen. ^O^
En je Emoe wint ook.
  Moderator vrijdag 31 januari 2020 @ 15:51:45 #133
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_191280547
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 januari 2020 15:42 schreef Faraday01 het volgende:
@:Rellende_Rotscholier heb jij puntjes gesprokkeld deze ronde?
Sanz werd gisteren vierde. En vanavond gaat Betancur natuurlijk winnen!
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_191280663
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 januari 2020 14:28 schreef Steven184 het volgende:

[..]

Wastie vorig jaar openbaar?
Was in het begin gepost ja, al werkte de link in de tweede helft van het seizoen niet meer geloof ik.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_191280676
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 januari 2020 15:51 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Sanz werd gisteren vierde. En vanavond gaat Betancur natuurlijk winnen!
Hoewel Bananito vanavond op 5 minuten gereden wordt door de Rem feliciteer ik je met de rondewinst ^O^


edit: zie net dat het 1.1 koersje op Mallorca morgen ook nog mee telt, daar heb ik een paar mannetjes aan de start.

[ Bericht 3% gewijzigd door Faraday01 op 31-01-2020 16:06:06 ]
pi_191280712
Gaat voor deze ronde niet helpen, maar Ruben pakt mooi zn eerste puntjes van het seizoen.
Wind extinguishes a candle and energizes fire
pi_191280846
quote:
9s.gif Op vrijdag 31 januari 2020 15:43 schreef Slobeend het volgende:

[..]

En je Emoe wint ook.
Emoe gaat weer schroeien dit jaar voor mij. ^O^
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  Redactie Sport vrijdag 31 januari 2020 @ 16:39:59 #138
274204 crew  Mexicanobakker
pi_191281341
Jeetje, weer niet de verwachte overwinning van Alex Molenaar. Flopshow
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_191281509
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 januari 2020 15:59 schreef Felagund het volgende:

[..]

Was in het begin gepost ja, al werkte de link in de tweede helft van het seizoen niet meer geloof ik.
Ik ben op een gegeven moment overgegaan op een aangepaste versie omdat er wat dingen waren aangepast.
  vrijdag 31 januari 2020 @ 16:53:34 #140
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_191281553
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 januari 2020 16:39 schreef Mexicanobakker het volgende:
Jeetje, weer niet de verwachte overwinning van Alex Molenaar. Flopshow
Mijn mooie Rosa gaat wel lekker. Alleen door die belachelijke Quintana moet ie morgen minimaal tweede worden. Met Valverde en Buchmann is dat een groot probleem.
pi_191287185
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 januari 2020 16:49 schreef wimderon het volgende:

[..]

Ik ben op een gegeven moment overgegaan op een aangepaste versie omdat er wat dingen waren aangepast.
Ah, maak je de link dit jaar ook weer beschikbaar?
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_191287906
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 januari 2020 23:07 schreef Felagund het volgende:

[..]

Ah, maak je de link dit jaar ook weer beschikbaar?
Als er massaal behoefte aan is, dan gaan we kijken wat we kunnen doen.
  vrijdag 31 januari 2020 @ 23:56:16 #143
209676 knijn1985
Einhorn maakt nog geen zomer
pi_191288141
Wie wint er nou toch??
pi_191288388
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 januari 2020 23:56 schreef knijn1985 het volgende:
Wie wint er nou toch??
Pellaud toch?
pi_191288411
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 januari 2020 23:45 schreef wimderon het volgende:

[..]

Als er massaal behoefte aan is, dan gaan we kijken wat we kunnen doen.
^O^, dan wacht ik af. Ik vond het altijd wel fijn om te zien welke renners van mij (en anderen) scoorden, maar ik kan ook zelf iets in elkaar zetten.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_191288669
Loic Vliegen wordt gewoon even 6e daar op Mallorca *)
  zaterdag 1 februari 2020 @ 02:33:54 #147
209676 knijn1985
Einhorn maakt nog geen zomer
pi_191289892
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 februari 2020 00:08 schreef wimderon het volgende:

[..]

Pellaud toch?
Netjes
pi_191296732
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 februari 2020 00:28 schreef Bill_Hillie het volgende:
Loic Vliegen wordt gewoon even 6e daar op Mallorca *)
Maakte het zowaar spannend, maar dit was nog toegestaan. ;)
pi_191296955
quote:
0s.gif Op donderdag 30 januari 2020 18:00 schreef hhh38 het volgende:
Liepins en Lonardi allebei punten in hun eerste koers, dit wordt nog een leuk seizoen zo
Gefeliciteerd met deze ronde.
Wind extinguishes a candle and energizes fire
pi_191297036
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 februari 2020 16:39 schreef showtimer het volgende:

[..]

Maakte het zowaar spannend, maar dit was nog toegestaan. ;)
Deze ronde ga je wel inderdaad.
pi_191297125
Ceylin in de sprint. _O_
Citius, Altius, Fortius.
pi_191297750
quote:
1s.gif Op zaterdag 1 februari 2020 17:24 schreef Aguero het volgende:
Ceylin in de sprint. _O_
Ik denk niet dat je daarvoor veel punten krijgt. :+
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_191297990
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 februari 2020 18:22 schreef Felagund het volgende:

[..]

Ik denk niet dat je daarvoor veel punten krijgt. :+
Oeps. :')
Citius, Altius, Fortius.
pi_191303960
Joepie, tegen van Baarle. 70 punten achter die ik nergens meer ga goed maken.
Wind extinguishes a candle and energizes fire
pi_191303963
quote:
0s.gif Op zondag 2 februari 2020 08:18 schreef Steven184 het volgende:
Joepie, tegen van Baarle. 70 punten achter die ik nergens meer ga goed maken.
Ik mag tegen Bernal en MAL die het NK rijden _O-
pi_191303968
quote:
0s.gif Op zondag 2 februari 2020 08:19 schreef Faraday01 het volgende:

[..]

Ik mag tegen Bernal en MAL die het NK rijden _O-
Ok, ik stop met klagen :D
Wind extinguishes a candle and energizes fire
  zondag 2 februari 2020 @ 09:33:16 #158
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_191304385
Ik ga voor de derde nederlaag op rij ;( Heb alleen Kanter en Lienhard in Australië en Warlop in Frankrijk. Daar ga je de oorlog niet mee winnen.
  zondag 2 februari 2020 @ 09:34:56 #159
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_191304402
Engels wint het van Nederlands. @showtimer
Put these foolish ambitions to rest.
pi_191304611
De Franse loterij begint ook weer vandaag.
  Redactie Sport zondag 2 februari 2020 @ 10:00:53 #161
274204 crew  Mexicanobakker
pi_191304623
Ik dacht dat ik niet zou gaan winnen van Bennett.

Gelukkig was die niet op de afspraak, werd Keukeleire 4e en Yates 10e. Topshow.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_191304680
quote:
0s.gif Op zondag 2 februari 2020 10:00 schreef Mexicanobakker het volgende:
Ik dacht dat ik niet zou gaan winnen van Bennett.

Gelukkig was die niet op de afspraak, werd Keukeleire 4e en Yates 10e. Topshow.
Dit is niet leuk.
pi_191305001
McCarthy wordt netjes 6e. ^O^
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_191305054
quote:
0s.gif Op zondag 2 februari 2020 10:41 schreef Felagund het volgende:
McCarthy wordt netjes 6e. ^O^
Ik sta volgens mij nog net voor door de 7e plek van Ewan en de 15e plek van Halvorsen. Alleen heb ik verder niemand meer in de andere koersen vandaag ;(
pi_191305115
quote:
0s.gif Op zondag 2 februari 2020 10:46 schreef Pistolero het volgende:

[..]

Ik sta volgens mij nog net voor door de 7e plek van Ewan en de 15e plek van Halvorsen. Alleen heb ik verder niemand meer in de andere koersen vandaag ;(
Ik heb nog Emoe in de Spaanse koers, voor de rest ook niet veel volgens mij.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_191305459
Slechts nieuws voor de manager van Elie Gesbert.

https://www.wielerflits.n(...)n-breekt-knieschijf/
pi_191305620
quote:
0s.gif Op zondag 2 februari 2020 09:34 schreef Koffieplanter het volgende:
Engels wint het van Nederlands. @:showtimer
Verliezen van een themaploeg. Wat een deceptie.
  zondag 2 februari 2020 @ 11:30:42 #168
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_191305729
quote:
0s.gif Op zondag 2 februari 2020 11:25 schreef showtimer het volgende:

[..]

Verliezen van een themaploeg. Wat een deceptie.
Op weg naar 9 uit 3, wat meer respect zou mogen.
Put these foolish ambitions to rest.
  zondag 2 februari 2020 @ 12:14:44 #169
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_191306396
Alle ballen op Ackermann
  Redactie Sport zondag 2 februari 2020 @ 12:29:23 #170
274204 crew  Mexicanobakker
pi_191306605
quote:
0s.gif Op zondag 2 februari 2020 11:16 schreef Chiappucci het volgende:
Slechts nieuws voor de manager van Elie Gesbert.

https://www.wielerflits.n(...)n-breekt-knieschijf/
Daar had ik op geboden.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_191306873
quote:
0s.gif Op zondag 2 februari 2020 08:18 schreef Steven184 het volgende:
Joepie, tegen van Baarle. 70 punten achter die ik nergens meer ga goed maken.
ja, ik mag niet klagen over de seizoensstart van Van Baarle
  zondag 2 februari 2020 @ 15:28:32 #172
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_191309403
Mijn Moschetti slaat weer toe. _O_
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zondag 2 februari 2020 @ 16:18:07 #173
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_191310273
En mijn Madouas en Herrada worden 3 en 4 in Frankrijk. Ik ben bang dat ik iets te hard heb gescoord in 1 ronde.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_191310402
Capiot bewijst zich nu al als puntenpakker *O*
  zondag 2 februari 2020 @ 16:37:36 #175
33317 GotenSSJ
eilander 4-life
pi_191310607
Lekker man, 0 uit 3 om te beginnen :)
Xbox Live Gamertag : ThaD16
  zondag 2 februari 2020 @ 16:44:45 #176
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_191310735
quote:
0s.gif Op zondag 2 februari 2020 16:37 schreef GotenSSJ het volgende:
Lekker man, 0 uit 3 om te beginnen :)
Hier ook. Voorlopig gaat het even kut als vorig jaar.
pi_191310741
Op 10 punten de derde ronde verloren. -O-
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  zondag 2 februari 2020 @ 16:46:46 #178
33317 GotenSSJ
eilander 4-life
pi_191310769
quote:
0s.gif Op zondag 2 februari 2020 16:44 schreef DecoAoreste het volgende:

[..]

Hier ook. Voorlopig gaat het even kut als vorig jaar.
Vorig jaar was mijn begin sterk, en was de rest kut. Hopen dat het na de eerste 3 rondes nu beter gaat lopen.
Xbox Live Gamertag : ThaD16
pi_191315653
Sergio Henao deed blijkhaar toch mee aan het NK.
Wind extinguishes a candle and energizes fire
pi_191315747
Hé een eerste zege in Frankrijk
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zondag 2 februari 2020 @ 20:57:45 #181
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_191315848
quote:
0s.gif Op zondag 2 februari 2020 16:46 schreef GotenSSJ het volgende:

[..]

Vorig jaar was mijn begin sterk, en was de rest kut. Hopen dat het na de eerste 3 rondes nu beter gaat lopen.
Degene die tegen mij moet in De Omloop is heel hard de lul :{ Daarvoor haal ik nul punten.
pi_191316076
Ik zie trouwens voor de vierde speelronde de Ronde van Valencia staan. Die is aangegeven als 2.1 koers maar op PCS staat dat het een 2.Pro koers is.
  zondag 2 februari 2020 @ 21:22:55 #183
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_191316298
De werken van Ackermann en Van Asbroeck levert me winst op tegen Slob in ronde 3. Keurig weer.

Ronde 4 tegen Faraday;
(voorlopige namen op PCS)
Valverde, LL Sanchez, van Asbroeck in Volta a la Comunitat Valenciana

- in Saudi Tour

- in Herald Sun

Mareczko, Benjamin Thomas in Besseges

[ Bericht 56% gewijzigd door Frozen-assassin op 02-02-2020 21:28:17 ]
  zondag 2 februari 2020 @ 21:27:57 #184
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_191316400
Mijn team gaat een partij vlammen in Maleisië, gewoon 3 sprinters van de partij daar _O_
pi_191316544
quote:
0s.gif Op zondag 2 februari 2020 21:22 schreef Frozen-assassin het volgende:
De werken van Ackermann en Van Asbroeck levert me winst op tegen Slob in ronde 3. Keurig weer.

Ronde 4 tegen Faraday;
(voorlopige namen op PCS)
Valverde, LL Sanchez, van Asbroeck in Volta a la Comunitat Valenciana

- in Saudi Tour

- in Herald Sun

Mareczko, Benjamin Thomas in Besseges
alvast gefeliciteerd met ronde 4
  maandag 3 februari 2020 @ 10:51:56 #186
209676 knijn1985
Einhorn maakt nog geen zomer
pi_191323994
1e nederlaag ooit -O-
Vast geen toeval dat het tegen @wimderon is

gefeliciteerd wim!
  maandag 3 februari 2020 @ 11:14:54 #187
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_191324271
Toch maar mooi 2 man in de top 10 bij wk veldrijden.
  maandag 3 februari 2020 @ 12:15:05 #188
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_191325062
Saudi Tour
Matthew Gibson, Sergei Chernetski, Alex Aranburu en Evaldas Siskevicius

Volta a la Comunitat Valencia
Simone Velasco

Etoile de Bessèges
Sean de Bie en Emils Liepins

Volle bak *O*
  Moderator maandag 3 februari 2020 @ 12:16:10 #189
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_191325071
Kan de Saudi tour hier ook niet gewoon genegeerd worden?
  maandag 3 februari 2020 @ 12:20:34 #190
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_191325133
Saudi Tour
-

Volta a la Comunitat Valencia
Greg van Avermaet

Etoile de Bessèges
Jordi Warlop, Diego Rosa, Alexander Krieger

Een beetje matige bezetting. Sowieso moeten er bij mij nog een heel aantal aan het seizoen beginnen.
  maandag 3 februari 2020 @ 12:25:36 #191
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_191325214
quote:
0s.gif Op maandag 3 februari 2020 10:51 schreef knijn1985 het volgende:
1e nederlaag ooit -O-
Vast geen toeval dat het tegen @:wimderon is

gefeliciteerd wim!
Dat is zeker geen toeval nee.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  maandag 3 februari 2020 @ 15:41:57 #192
209676 knijn1985
Einhorn maakt nog geen zomer
pi_191328131
quote:
0s.gif Op zondag 2 februari 2020 21:11 schreef Bill_Hillie het volgende:
Ik zie trouwens voor de vierde speelronde de Ronde van Valencia staan. Die is aangegeven als 2.1 koers maar op PCS staat dat het een 2.Pro koers is.
Goed gezien.

Wordt vast nog aangepast O~)
pi_191328492
Saudi Tour
Boris Valee, Tom-Jelte Slagter

Herald Sun Tour

Volta a la Comunitat Valencia
Fabio Jakobsen

Etoile de Bessèges
Aime De Gendt

Hopelijk kan vooral Fabio wat punten pakken in de sprints. Ik heb geen idee tegen wie ik moet deze ronde.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_191330021
Saudi Tour
Yevgeniy Gidich, Reinardt Janse van Rensburg

Herald Sun Tour

Volta a la Comunitat Valencia
Yves Lampaert, Michal Kwiatkowski, Amaury Capiot, Dorian Godon, Joe Dombrowski

Etoile de Besseges

Vijf renners die meedoen in de enige Pro-koers van deze speelronde...ik wil dikke punten zien!
pi_191330935
quote:
0s.gif Op maandag 3 februari 2020 10:51 schreef knijn1985 het volgende:
1e nederlaag ooit -O-
Vast geen toeval dat het tegen @:wimderon is

gefeliciteerd wim!
Hartelijk dank!
pi_191331063
pi_191331083
pi_191331119
  maandag 3 februari 2020 @ 19:00:02 #200
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_191331256
Momo haalt gelijk uit, wat een puntenaantal
  Redactie Sport maandag 3 februari 2020 @ 19:02:42 #201
274204 crew  Mexicanobakker
pi_191331316
Wij hopen op Yates in de volgende ronde.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  maandag 3 februari 2020 @ 19:14:07 #202
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_191331588
Mijn themateam staat tweede. Wat een afgang voor deze of genen.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_191331614
quote:
0s.gif Op maandag 3 februari 2020 19:14 schreef Koffieplanter het volgende:
Mijn themateam staat tweede. Wat een afgang voor deze of genen.
Ben ik geeneens best of the themateams
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Moderator maandag 3 februari 2020 @ 19:22:58 #204
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_191331750
Goed begin *O*
  Moderator maandag 3 februari 2020 @ 19:31:35 #205
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_191331895
quote:
0s.gif Op maandag 3 februari 2020 19:14 schreef Koffieplanter het volgende:
Mijn themateam staat tweede. Wat een afgang voor deze of genen.
Niet happen jongens!
  maandag 3 februari 2020 @ 19:32:10 #206
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_191331907
quote:
1s.gif Op maandag 3 februari 2020 19:31 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Niet happen jongens!
Die kunnen zich toch niet beheersen.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_191331950
quote:
0s.gif Op maandag 3 februari 2020 19:02 schreef Mexicanobakker het volgende:
Wij hopen op Yates in de volgende ronde.
Saudi Tour
Rui Costa, Orluis Aular, Nick van der Lijke

Volta a la Comunitat Valenciana
Tobias Foss, Oscar Rodriguez, Julien Duval, Mikel Bizkarra

Mijn halve team rijdt deze ronde, maar ik denk niet dat ik veel punten ga pakken. :{
Hopelijk weet Rui nog ergens een bergje te vinden in de zandbank om een goed klassement te rijden.
pi_191333159
Valt me alleszins mee: Oliveira harkt zich als zesde binnen in San Juan, Nairo ploetert nog naar plek 2 in het NK in Colombia. Twee van de drie rondes winst.

Prutsers in Actie komende ronde
- Hofland is uit zijn winterslaap ontwaakt en gaat de Herald Sun Tour onveilig maken
- Carl Fredrik moet het alleen zien te redden in Valencia
- McLay mag in Arabia losgaan. Wel uitkijken voor zandstormen, driftende pickups en overstekende kamelen

Er is inmiddels een Opsporing Verzocht melding uitgegaan naar Skujins en Amezqueta. Taal noch teken van vernomen sinds het laatste trainingskamp
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
  Redactie Sport maandag 3 februari 2020 @ 20:41:19 #209
274204 crew  Mexicanobakker
pi_191333247
quote:
0s.gif Op maandag 3 februari 2020 19:35 schreef Pistolero het volgende:

[..]

Saudi Tour
Rui Costa, Orluis Aular, Nick van der Lijke

Volta a la Comunitat Valenciana
Tobias Foss, Oscar Rodriguez, Julien Duval, Mikel Bizkarra

Mijn halve team rijdt deze ronde, maar ik denk niet dat ik veel punten ga pakken. :{
Hopelijk weet Rui nog ergens een bergje te vinden in de zandbank om een goed klassement te rijden.
Ik vind Aular niet ongevaarlijk.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  maandag 3 februari 2020 @ 22:59:55 #210
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_191336471
Nog slechter bezig dan vorig seizoen :( negen man moeten nog aan het seizoen beginnen, waaronder mijn kopmannen.
  maandag 3 februari 2020 @ 23:45:00 #211
33317 GotenSSJ
eilander 4-life
pi_191337369
Saudi Arabie:
Kreuziger, Havik, Trarieux

Valencia:
Knox, Kristoff, De la Cruz, Moscon

Besseges:
Turgis, Geniets

Sun Tour:
-

Moet toch wel eens een ronde gaan winnen :D
Xbox Live Gamertag : ThaD16
pi_191344154
quote:
0s.gif Op maandag 27 januari 2020 12:15 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

De eindzege is binnen.
340-6, daar was niks aan te doen.

Gelukkig in ronde 3 een prachtige 12-2 overwinning.
Citius, Altius, Fortius.
pi_191344185
Slagter. ^O^
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_191344305
Rui _O_
  dinsdag 4 februari 2020 @ 14:25:34 #215
209676 knijn1985
Einhorn maakt nog geen zomer
pi_191344650
Bauhaus
pi_191345343
Ach Debusschere deed ook nog mee, pakt een puntje in Arabia
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
pi_191352682
Tegen Haig deze ronde. Dus kansloos.
Wind extinguishes a candle and energizes fire
  Redactie Sport dinsdag 4 februari 2020 @ 23:30:52 #218
274204 crew  Mexicanobakker
pi_191354498
De altijd vervelende Rui Costa doet nooit iets goed als je dat wenst.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  woensdag 5 februari 2020 @ 08:53:48 #219
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_191357491
De altijd sympathieke M Kanter krijgt geen kansen door de aanwezigheid van de erg jonge A Dainese. :'(
  woensdag 5 februari 2020 @ 09:05:13 #220
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_191357603
Kaden, oh mijn Kaden.
Put these foolish ambitions to rest.
  woensdag 5 februari 2020 @ 09:12:10 #221
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_191357660
Rahim fietst zijn eerste puntjes binnen.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator woensdag 5 februari 2020 @ 09:14:40 #222
362868 crew  Slobeend
of all places
  woensdag 5 februari 2020 @ 09:39:32 #223
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_191358002
Oh Eefting doet ineens hier mee :')

Achja, wel punten.
pi_191358011
Hofland raapt ook punten down under
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
pi_191362151
Niet heel gek dat ik het van Bessèges moet hebben deze ronde :+

Speelronde 4
4-8 februari 2020 Saudi Tour 2.1
-

5-9 februari 2020 Etoile de Bessèges 2.1
Cosnefroy, Boudat, Barthe, Hardy, Bidard, Paret-Peintre

5-9 februari 2020 Jayco Herald Sun Tour 2.1
-

5-9 februari 2020 Volta a la Comunitat Valenciana 2.1
-

Geen idee wie Chiappucci op de been brengt.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  woensdag 5 februari 2020 @ 15:38:04 #226
33317 GotenSSJ
eilander 4-life
pi_191362158
Trarireux met zijn eerste punten van het seizoen, mooi meegenomen.

Edit: Kristoff, Geniets ook in de punten.

[ Bericht 28% gewijzigd door GotenSSJ op 05-02-2020 17:04:14 ]
Xbox Live Gamertag : ThaD16
pi_191362732
quote:
0s.gif Op woensdag 5 februari 2020 15:37 schreef franklop het volgende:
Speelronde 4
4-8 februari 2020 Saudi Tour 2.1
-

5-9 februari 2020 Etoile de Bessèges 2.1
Cosnefroy, Boudat, Barthe, Hardy, Bidard, Paret-Peintre

5-9 februari 2020 Jayco Herald Sun Tour 2.1
-

5-9 februari 2020 Volta a la Comunitat Valenciana 2.1
-
Speelronde 4
4-8 februari 2020 Saudi Tour 2.1
Malucelli

5-9 februari 2020 Etoile de Bessèges 2.1
-

5-9 februari 2020 Jayco Herald Sun Tour 2.1
-

5-9 februari 2020 Volta a la Comunitat Valenciana 2.1
Teuns, Taaramae

Dat is het volgens mij.
  Moderator woensdag 5 februari 2020 @ 16:38:45 #228
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_191362832
Verdomme, ik had Brunel wat hoger op m'n lijstje moeten zetten de laatste biedronde.
pi_191362984
Thwaites maakt zijn rentree met een keurige 5e plek in Besseges, niets mis mee.
pi_191363089
Orluis geeft niks om zijn kopman en gaat gewoon zelf meesprinten en puntjes sprokkelen, lekker hoor.
  woensdag 5 februari 2020 @ 17:11:26 #231
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_191363236
De Bie nu al z'n puntenaantal van vorig jaar geëvenaard *O*

Edit: hij was dus gedubbeld? :')

[ Bericht 7% gewijzigd door hhh38 op 05-02-2020 17:16:50 ]
pi_191363312
Fabio pakt zijn eerste punten van het jaar. ^O^
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_191364509
quote:
0s.gif Op woensdag 5 februari 2020 17:11 schreef hhh38 het volgende:
De Bie nu al z'n puntenaantal van vorig jaar geëvenaard *O*

Edit: hij was dus gedubbeld? :')
Vorig jaar was het wel een topaankoop ja. 7,5 mln well spend.
Wind extinguishes a candle and energizes fire
  donderdag 6 februari 2020 @ 09:40:04 #234
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_191373363
quote:
0s.gif Op woensdag 5 februari 2020 09:39 schreef hhh38 het volgende:
Oh Eefting doet ineens hier mee :')

Achja, wel punten.
Toch geen verstandige zet: OTL.

Hij had in de PETRONAS Maleisië tour kunnen vlammen ;(
  Moderator donderdag 6 februari 2020 @ 09:40:12 #235
351614 crew  ijs_beer
ijskoud de lekkerste
pi_191373366
Hindley pakt broodnodige punten. *O* *O*
Op donderdag 15 juni 2017 16:53 schreef Cyan9 het volgende:
IJsbeer is inderdaad officieel cute. :D
Op donderdag 30 juli 2020 16:27 schreef Guanabana het volgende:Houdt @:ijs_beer een beetje van ouder? En dan niet 40 jaar ouder, maar laten we zeggen bijvoorbeeld, iets van 5 jaar ouder?
pi_191374591
quote:
1s.gif Op donderdag 6 februari 2020 09:40 schreef ijs_beer het volgende:
Hindley pakt broodnodige punten. *O* *O*
Ik had hem misschien toch hoger op mijn lijstje moeten zetten ipv Enger.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  donderdag 6 februari 2020 @ 11:33:02 #237
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_191374654
We wachten nog op eerste punten deze ronde. Hopelijk straks in Cullera met uphill finish
  donderdag 6 februari 2020 @ 12:10:29 #238
209676 knijn1985
Einhorn maakt nog geen zomer
pi_191375125
quote:
1s.gif Op donderdag 6 februari 2020 09:40 schreef ijs_beer het volgende:
Hindley pakt broodnodige punten. *O* *O*
so meteen spannend nu

dankje Bauhaus

[ Bericht 1% gewijzigd door knijn1985 op 06-02-2020 14:40:09 ]
  Moderator donderdag 6 februari 2020 @ 16:03:27 #239
351614 crew  ijs_beer
ijskoud de lekkerste
pi_191378131
quote:
16s.gif Op donderdag 6 februari 2020 12:10 schreef knijn1985 het volgende:

[..]

so meteen spannend nu

dankje Bauhaus
En dat terwijl ik ook op Bauhaus geboden had. Het had zo mooi kunnen zijn. |:)
Op donderdag 15 juni 2017 16:53 schreef Cyan9 het volgende:
IJsbeer is inderdaad officieel cute. :D
Op donderdag 30 juli 2020 16:27 schreef Guanabana het volgende:Houdt @:ijs_beer een beetje van ouder? En dan niet 40 jaar ouder, maar laten we zeggen bijvoorbeeld, iets van 5 jaar ouder?
  donderdag 6 februari 2020 @ 16:07:36 #240
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_191378223
Puntjes met Valv.Piti. Geloof dat Faraday niet veel heeft dus dat gaat goed.
pi_191378322
He bah...mijn tegenstander deze speelronde heeft Pogacar :{

Gelukkig gaat Reinardt in de Saudi Tour nog een paar keer podium fietsen *O*
  donderdag 6 februari 2020 @ 16:33:53 #242
33317 GotenSSJ
eilander 4-life
pi_191378566
Moscon 8 en Knox 15, weer wat punten binnen.
Xbox Live Gamertag : ThaD16
pi_191378771
quote:
0s.gif Op donderdag 6 februari 2020 16:07 schreef Frozen-assassin het volgende:
Puntjes met Valv.Piti. Geloof dat Faraday niet veel heeft dus dat gaat goed.
3 of 4 puntjes met Cima. Als Piti in het klassement mee doet win je deze ronde altijd
pi_191378985
Haig, Bo Hagen en Cav (Ja U leest het goed!) in de punten :)

Edit: Mozzato ook nog. Het kan niet op.
pi_191379119
quote:
0s.gif Op donderdag 6 februari 2020 17:07 schreef baggerbaas het volgende:
Cav (Ja U leest het goed!) in de punten :)
Hoe dan?
pi_191379195
quote:
0s.gif Op donderdag 6 februari 2020 17:17 schreef showtimer het volgende:

[..]

Hoe dan?
Laat maar, 2.1 }:|
pi_191379254
quote:
0s.gif Op donderdag 6 februari 2020 17:24 schreef baggerbaas het volgende:

[..]

Laat maar, 2.1 }:|
Sorry
pi_191379271
quote:
0s.gif Op donderdag 6 februari 2020 17:07 schreef baggerbaas het volgende:
Haig, Bo Hagen en Cav (Ja U leest het goed!) in de punten :)

Edit: Mozzato ook nog. Het kan niet op.
Cort, Cortina, Ballerini en Fernandez in de punten. Ongeveer gelijk aantal punten.
Wind extinguishes a candle and energizes fire
  Redactie Sport donderdag 6 februari 2020 @ 23:31:34 #249
274204 crew  Mexicanobakker
pi_191385922
Jeetje, alle ballen op Powless ipv Yates
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  donderdag 6 februari 2020 @ 23:35:22 #250
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_191385974
Uiteraard ook weer tegen Bernal in de ronde van Colombia.
  Moderator vrijdag 7 februari 2020 @ 00:09:40 #252
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_191386359
quote:
1s.gif Op donderdag 6 februari 2020 23:35 schreef Immerdebestebob het volgende:
Uiteraard ook weer tegen Bernal in de ronde van Colombia.
Niet, daar moet ik tegen :{.
  vrijdag 7 februari 2020 @ 07:49:48 #253
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_191388247
quote:
1s.gif Op vrijdag 7 februari 2020 00:09 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Niet, daar moet ik tegen :{.
Check. Je hebt gelijk, ik mag tegen D F Martinez :{
  vrijdag 7 februari 2020 @ 07:51:06 #254
209676 knijn1985
Einhorn maakt nog geen zomer
pi_191390249
Walscheid 4e in de eerste etappe in Maleisië, die gaat hopelijk schroeien deze week. ^O^
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_191390512
De helft van mijn team in actie deze ronde, seizoensstart voor Kudus, Neilands, Enger en Quaade. Nu hebben volgens mij alleen Van der Poel en Rodriuges nog niets gereden, maar die starten beiden volgende week in Algarve.

7-14 februari 2020 PETRONAS Le Tour de Langkawi 2.Pro
Walscheid
11-16 februari 2020 Tour Colombia 2.1 2.1
13-16 februari 2020 Tour de la Provence 2.Pro
Kudus, Neilands, Slagter
14-15 februari 2020 Vuelta Ciclista a la Región de Murcia ''Costa Calida'' 2.1
Holst Enger, Quaade, De Gendt

[ Bericht 0% gewijzigd door Felagund op 07-02-2020 11:32:39 ]
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_191390655
Volgende ronde tegen Gaviria met de Ronde van Colombia op het programma.
Wind extinguishes a candle and energizes fire
pi_191390716
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 februari 2020 07:51 schreef knijn1985 het volgende:

[..]

Worden geschrapte wedstrijden ergens ingehaald in speelronde wanneer deze dan wordt verreden?
Beide gaan volgens mij helemaal niet door
Wind extinguishes a candle and energizes fire
pi_191390742
quote:
Speelronde 5

franklop vs Aguero

7-14 februari 2020 PETRONAS Le Tour de Langkawi 2.Pro
Rolland vs Pelucci

11-16 februari 2020 Tour Colombia 2.1 2.1
- vs Aru

13-16 februari 2020 Tour de la Provence 2.Pro
Molard, Peters, Idjouadiene, Barguil, Barthe, El Fares, Paret-Peintre vs Barcélo, Ghirmay

14-15 februari 2020 Vuelta Ciclista a la Región de Murcia ''Costa Calida'' 2.1
Boudat vs -
Pittige pot tegen Aguero, met Pelucci in Langkawi
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_191390749
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 februari 2020 11:47 schreef Steven184 het volgende:

[..]

Beide gaan volgens mij helemaal niet door
Klopt, ronde van Oman zou nog ingehaald worden een maand later, maar gaat nu definitief niet door.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_191390778
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 februari 2020 11:40 schreef Steven184 het volgende:
Volgende ronde tegen Gaviria met de Ronde van Colombia op het programma.
Maar die rijdt hij niet haha.
pi_191390794
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 februari 2020 11:54 schreef showtimer het volgende:

[..]

Maar die rijdt hij niet haha.
Hij start nog wel op de startlijst van PCS.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_191390826
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 februari 2020 11:54 schreef showtimer het volgende:

[..]

Maar die rijdt hij niet haha.
Staat nog gewoon op de startlijst. Geloof die Colombiaantjes voor geen meter
Wind extinguishes a candle and energizes fire
pi_191391134
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 februari 2020 11:58 schreef Steven184 het volgende:

[..]

Staat nog gewoon op de startlijst. Geloof die Colombiaantjes voor geen meter
Doe toch maar. Ik haal Molano van het bankje.
pi_191391155
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 februari 2020 11:47 schreef Steven184 het volgende:

[..]

Beide gaan volgens mij helemaal niet door
Alles schuift door naar de speelronde waarin het uiteindelijk gereden wordt. Zie ook OP :P
pi_191391494
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 februari 2020 12:25 schreef wimderon het volgende:

[..]

Alles schuift door naar de speelronde waarin het uiteindelijk gereden wordt. Zie ook OP :P
Maar ik neem aan dat Oman pas in 2021 weer meeteld?
Wind extinguishes a candle and energizes fire
pi_191391502
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 februari 2020 12:53 schreef Steven184 het volgende:

[..]

Maar ik neem aan dat Oman pas in 2021 weer meeteld?
Als die dit jaar niet gereden wordt valt er weinig mee te tellen.
pi_191392182
Het zal waarschijnlijk niet genoeg zijn, maar mijn c-sprinters Gidich en van Rensburg doen het helemaal niet onverdienstelijk in de zandbak :)
  Redactie Sport vrijdag 7 februari 2020 @ 15:12:57 #269
274204 crew  Mexicanobakker
pi_191393066
Dit wordt hem niet. Yates met z'n 'slechte dag' :') Wat een lul.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  vrijdag 7 februari 2020 @ 15:30:59 #270
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_191393343
Ik zie dat ik het moet opnemen tegen Dillen Groenewegen, natuurlijk.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_191393370
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 februari 2020 15:30 schreef Mani89 het volgende:
Ik zie dat ik het moet opnemen tegen Dillen Groenewegen, natuurlijk.
Altijd tegen jou, hé? Het is ronduit bizar hoe jij telkens de dupe bent. God moet al vanaf je geboorte een hekel aan je hebben gehad.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  vrijdag 7 februari 2020 @ 15:34:45 #272
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_191393380
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 februari 2020 15:33 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Altijd tegen jou, hé? Het is ronduit bizar hoe jij telkens de dupe bent. God moet al vanaf je geboorte een hekel aan je hebben gehad.
Dit medeleven doet mij oprecht goed Stijn. Bedankt vriend.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_191393898
Gaat Mohoor opeens podiumplaatsen rijden in een massasprint. :{w
  vrijdag 7 februari 2020 @ 16:17:47 #274
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_191393910
9e plek Asbroeck prima keurig
pi_191393981
Fabio weer tweede, het is een beetje sprokkelen deze ronde. Maar ik geloof dat Rellende ook niet veel heeft buiten Cimolai.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  vrijdag 7 februari 2020 @ 16:46:39 #276
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_191394215
Na 3 ronden sta ik kansloos laatste, maar toch maar even gekeken hoe het gaat in ronde 4, waarin ik speel tegen Bob's Fenixenpak. Voor hem staan aan de start (tussen haakjes belangrijkste etappe-uitslagen):

Valencia: Van Avermaet (10e)
Herald Sun: Kanter
Besseges: Rosa; Krieger (6e); Warlop (DNF)

En voor mij:

Saudi Tour: Cima (4e); Bole
Valencia: Van Emden; Rojas
Besseges: Calmejane (8e); Bettiol; Mosca; Fedeli

Dus als ik goed heb geteld sta ik momenteel 16-12 voor. Veel gesprokkel, maar het zou leuk zijn als ik eindelijk eens weet te winnen. Aan het aantal mannen aan de start ligt het in ieder geval niet dit keer.
pi_191394361
Heeft mijn tegenstander Zimmermann...hoe bedenk je het.
Wind extinguishes a candle and energizes fire
  vrijdag 7 februari 2020 @ 17:01:07 #278
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_191394426
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 februari 2020 16:46 schreef DecoAoreste het volgende:
Na 3 ronden sta ik kansloos laatste, maar toch maar even gekeken hoe het gaat in ronde 4, waarin ik speel tegen Bob's Fenixenpak. Voor hem staan aan de start (tussen haakjes belangrijkste etappe-uitslagen):

Valencia: Van Avermaet (10e)
Herald Sun: Kanter
Besseges: Rosa; Krieger (6e); Warlop (DNF)

En voor mij:

Saudi Tour: Cima (4e); Bole
Valencia: Van Emden; Rojas
Besseges: Calmejane (8e); Bettiol; Mosca; Fedeli

Dus als ik goed heb geteld sta ik momenteel 16-12 voor. Veel gesprokkel, maar het zou leuk zijn als ik eindelijk eens weet te winnen. Aan het aantal mannen aan de start ligt het in ieder geval niet dit keer.
Dit trekt op niks. Hopen op een opleving van Krek of Krieger dan maar. Ontzettend kloten dat mijn team nergens rijdt zo wat.
pi_191394551
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 februari 2020 16:16 schreef showtimer het volgende:
Gaat Mohoor opeens podiumplaatsen rijden in een massasprint. :{w
Heb ik ook wel nodig om al die punten van Bouhanni in te halen.
Ik heb wel veel mannetjes die hun best doen deze ronde.
Citius, Altius, Fortius.
  vrijdag 7 februari 2020 @ 17:12:23 #280
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_191394555
Deze ronde heb ik:
1 renner die op het laatste moment van de startlijst is gehaald.
1 renner die op het laatste moment in een andere koers reed en daar in de 2e etappe een OTL noteerde.
2 renners die de top 100 nog niet hebben aangetikt.
2 renners die slechts middelmatig scoren.
En 1 renner die waarschijnlijk 7e in het klassement gaat worden *O*
  vrijdag 7 februari 2020 @ 18:04:07 #281
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_191395278
Deze ronde heb ik: Een renner van 13 miljoen half invalide door een valpartij.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  vrijdag 7 februari 2020 @ 18:11:39 #282
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_191395377
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 februari 2020 17:12 schreef hhh38 het volgende:
Deze ronde heb ik:
1 renner die op het laatste moment van de startlijst is gehaald.
1 renner die op het laatste moment in een andere koers reed en daar in de 2e etappe een OTL noteerde.
2 renners die de top 100 nog niet hebben aangetikt.
2 renners die slechts middelmatige uitslagen rijden (15-50).
En 1 renner die waarschijnlijk 7e in het klassement gaat worden *O*
pi_191395407
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 februari 2020 17:11 schreef Aguero het volgende:

[..]

Heb ik ook wel nodig om al die punten van Bouhanni in te halen.
Ik heb wel veel mannetjes die hun best doen deze ronde.
Die paar bonis van Rekiki kunnen erg vervelend worden.
  vrijdag 7 februari 2020 @ 18:42:20 #284
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_191395800
Ik hoop dat Krek een klimmer is.
pi_191396235
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 februari 2020 18:13 schreef showtimer het volgende:

[..]

Die paar bonis van Rekiki kunnen erg vervelend worden.
Ik hoop het ook.
Citius, Altius, Fortius.
  vrijdag 7 februari 2020 @ 19:55:11 #286
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_191396727
Waarom hebben ze UKYO niet uitgenodigd in Langkawi eigenlijk? Zo heb ik helemaal niks aan Kreder. :')
pi_191410321
Mijn renners zijn lekker bezig met puntjes sprokkelen overal, beetje jammer alleen dat Foss kapot is. ;(

In ronde 5 heb ik Oomen en Duval in de Provence en Rodriguez in Murcia.
R_R heeft volgens mij een heel legertje renners in Colombia, dus dat wordt spannend.

[ Bericht 0% gewijzigd door Pistolero op 08-02-2020 18:34:57 ]
  zaterdag 8 februari 2020 @ 17:51:08 #288
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_191410416
Van Aert wint een cross! Die lijkt net op tijd in vorm te komen voor het voorjaar.

M'n team heeft 'm nodig
  Redactie Sport zaterdag 8 februari 2020 @ 18:14:29 #289
274204 crew  Mexicanobakker
pi_191410814
quote:
14s.gif Op zaterdag 8 februari 2020 17:45 schreef Pistolero het volgende:
Mijn renners zijn lekker bezig met puntjes sprokkelen overal, beetje jammer alleen dat Foss kapot is. ;(

In ronde 5 heb ik Oomen en Duval in de Provence en Rodriguez in Murcia.
R_R heeft volgens mij een heel legertje renenrs in Colombia, dus dat wordt spannend.
Powless deed het niet slecht, als Yates gewoon had gedaan waar ik hem voor heb gekocht was het genoeg geweest, maar ja. Wel jammer van de uitstekende werken van Neilson, topaankoop in de B-koersen in Amerika, ik voel het.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  zaterdag 8 februari 2020 @ 18:15:53 #290
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_191410841
Hoeveel rondes verliezen voor een record? :')
pi_191411660
Dit zijn de verliespartijen die aan het eind pijn doen. 7 man die meedoen, 5 in de punten, maar helaas is Haig te sterk.
Wind extinguishes a candle and energizes fire
  zaterdag 8 februari 2020 @ 19:02:14 #292
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_191411668
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 februari 2020 18:15 schreef Immerdebestebob het volgende:
Hoeveel rondes verliezen voor een record? :')
8 of 9 ofzo?

Het ziet er nu wel heel goed uit voor me ja. Bettiol en Calmejane staan 3e en 4e in Besseges. Eindelijk van die hatelijke 0 af als er morgen niks geks gebeurt :)
pi_191411718
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 februari 2020 18:15 schreef Immerdebestebob het volgende:
Hoeveel rondes verliezen voor een record? :')
Ik had er 7 vorig jaar volgens mij en stond nog net in de top 10.
Wind extinguishes a candle and energizes fire
  zondag 9 februari 2020 @ 08:06:40 #294
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_191421121
Kaden doet goede dingen.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_191421352
Dankzij de werken van de Bondt, Cima en Edet sta ik 7 punten voor op @Frozen-assassin in ronde 4. Niet dat het de winst op gaat leveren want een matige Piti staat 10e in het klassement en dat levert 35 punten op ;(
pi_191421425
Dion Smith tweede in Australië, jawel.
pi_191421843
- Hofland drie ereplaatsen in Australië
- McLay weggewaaid in de zandbak
- Debusschere een handvol punten in de zandbak
- Hagen uiteindelijk niet gestart in De Ster

edit1: Niet onaardig en misschien genoeg ( de hertelling van de jury in Florida geeft een 43-36 voorsprong aan). Inmiddels is Amezqueta zowaar boven water. Hij start in de Algarve dus de komende ronde heb ik niks aan hem. Oliveira, Nairo en Kuss moeten het alleen zien te rooien.

[ Bericht 12% gewijzigd door Sabata op 09-02-2020 11:08:53 ]
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
pi_191423039
quote:
0s.gif Op woensdag 5 februari 2020 16:28 schreef Chiappucci het volgende:

[..]

Speelronde 4
4-8 februari 2020 Saudi Tour 2.1
Malucelli

5-9 februari 2020 Etoile de Bessèges 2.1
-

5-9 februari 2020 Jayco Herald Sun Tour 2.1
-

5-9 februari 2020 Volta a la Comunitat Valenciana 2.1
Teuns, Taaramae

Dat is het volgens mij.
Zal op de eindklasseringen van Cosnefroy en Teuns aankomen denk ik. Al sta je wel redelijk voor qua punten
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_191427302
Jakobsen pakt zijn eerste overwinning, na twee eerdere tweede plaatsen deze week, en vanmorgen wint Walscheid in Maleisië (al is dat in een andere ronde). Volgens mij eindigt Aime de Gendt ook in de top 15 in Frankrijk. ^O^
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  zondag 9 februari 2020 @ 16:12:57 #300
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_191427545
quote:
0s.gif Op zondag 9 februari 2020 08:56 schreef Faraday01 het volgende:
Dankzij de werken van de Bondt, Cima en Edet sta ik 7 punten voor op @:Frozen-Assassin in ronde 4. Niet dat het de winst op gaat leveren want een matige Piti staat 10e in het klassement en dat levert 35 punten op ;(
Mag ook voor dat geld Alejandro!!!
  zondag 9 februari 2020 @ 16:21:21 #301
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_191427693
En ook verloren van @decoareste . Volgende ronde ga ik er ook af tegen een heel sterk team. BAH.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')