abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_190412758
quote:
2s.gif Op vrijdag 13 december 2019 09:28 schreef Lonaa het volgende:

[..]

Altijd kaasplank als dessert.
Tip voor hele jonge (geen gras maar lekkerder :D ) Roodbonter kaas. :9 Deze: https://www.roodbonterkaas.nl/mild :Y
ohoh, als het straks onderweg naar huis droog is, fiets ik even langs een kaaswinkel.
We have far more in common than that which devides us..
pi_190412772
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 december 2019 09:40 schreef Kaatje1 het volgende:

[..]

ohoh, als het straks onderweg naar huis droog is, fiets ik even langs een kaaswinkel.
Super mild en zacht, toch enorm smaakvol. :9 Ik vind jong/gras eigenlijk meestal te weinig..smaakvol. Deze niet.
Sterkheidsbaas van alles.
pi_190412846
quote:
2s.gif Op vrijdag 13 december 2019 09:41 schreef Lonaa het volgende:

[..]

Super mild en zacht, toch enorm smaakvol. :9 Ik vind jong/gras eigenlijk meestal te weinig..smaakvol. Deze niet.
Jonge graskaas is eigenlijk voor mij ook meer een herinnering. Mijn moeder haalde dat altijd op de markt zodra het er was. Wij twee aten dan met z'n twee zo'n stuk op. Het blijft best lekker, al zou ik het erger vinden om nooit meer roquefort te mogen eten dan nooit meer graskaas
We have far more in common than that which devides us..
  vrijdag 13 december 2019 @ 13:39:25 #54
44346 junkiesietze
Trotse Scooter-rijder.
pi_190416803
Ik ben een ontzettende kaasliefhebber, maar wel specifieke kazen.

Jonge boerenkaas
Kernhem
Port salut

^cliche kazen voor noobs, maar oh zo lekker
Ik boek je met mijn neon je weet.
en ik heb ook een auto.
pi_190417307
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 december 2019 08:46 schreef Lunatiek het volgende:

[..]

Ik vind de Tilsiter wel lekker.
Die heb ik nog niet gehad.Laatst wel bij de Duitse Aldi een pak kaas gehaald waar extra würzig op stond maar het stonk alsof het bedorven was :r :r :r
  vrijdag 13 december 2019 @ 14:07:04 #56
423997 Lunatiek
RadicaalFilosoof
pi_190417342
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 december 2019 09:35 schreef Doedezemaar het volgende:
Blauwschimmelkaas vind ik uitermate smerig en Hollandse kaas blief ik alleen heel jong. Een kaasplankje heb ik nog nooit gehad, maar ik denk niet dat dat wat voor mij is. Ik lust veel Italiaanse kaas, zoals de eerder genoemde ricotta salata. Ik gebruik eigenlijk nooit parmezaan, maar alleen pecorino. Buffelmozzarella en burrata heb ik regelmatig in huis en als de Lidl Spaanse week heeft dan gaat er altijd wel een pakje met o.a. manchego mee, de laatste keer zaten daar andere kaasjes dan anders bij, iets met rode wijn en nog iets.
Je kunt toch zelf een kaasplankje samenstellen? Jonge Nederlandse, je Spaanse kaasjes en je hebt al heel wat.
pi_190417526
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 december 2019 14:07 schreef Lunatiek het volgende:

[..]

Je kunt toch zelf een kaasplankje samenstellen? Jonge Nederlandse, je Spaanse kaasjes en je hebt al heel wat.
Ik heb na een maaltijd geen enkele behoefte aan kaas als afsluiter
  vrijdag 13 december 2019 @ 14:32:29 #58
423997 Lunatiek
RadicaalFilosoof
pi_190417815
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 december 2019 14:16 schreef Doedezemaar het volgende:

[..]

Ik heb na een maaltijd geen enkele behoefte aan kaas als afsluiter
Ik ook niet... maar wel bij de borrel :Y)
pi_190438045
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 december 2019 14:32 schreef Lunatiek het volgende:

[..]

Ik ook niet... maar wel bij de borrel :Y)
Inderdaad :9

Blue Viking en Manchego liggen vaak op onze kaasplank. Maar eigenlijk vind ik alles wel lekker.
  zaterdag 14 december 2019 @ 17:39:14 #60
89287 robber57
Lets go Brandon!
pi_190439923


Of beter (hele kaas om zelf te raspen) maar slecht te vinden;


Tis eigenlijk een soort zwitserse parmesan met een kruidje er door, het kruidje is blauwe fenegriek.
De naam geska is geen merk maar betekent iets van "groep van kaas verwerkende bedrijven uit de glarus streek"
Het gele potje met poeder is de enige die er is,andere zijn verboden.
Idemdito voor de puntjes hele kaas.

[ Bericht 17% gewijzigd door robber57 op 14-12-2019 19:38:18 ]
pi_190440357
quote:
1s.gif Op zaterdag 14 december 2019 17:39 schreef robber57 het volgende:
[ afbeelding ]

Of beter maar slecht te vinden;
[ afbeelding ]
Oh brrr. Ik heb vlakbij de fabriek van Grozette gewoond, wat een smerige zweetvoetenlucht
  zaterdag 14 december 2019 @ 19:31:40 #62
410477 Fietsertje70
als vlinders wespen worden :-)
pi_190441498
Jonge kaas vind ik vaak iets rubberachtigs hebben. Maar brandnetel/bieslook/mosterdkaas kan ik zeker wel waarderen, en bijna alle buitenlandse kazen (behalve die cheddar in heel veel plastic). Mijn favoriete blauwe: Bleu des Caussus.
pi_190442354
Ik heb net hamburgers gemaakt met een rood uitje, mosterd, Worcestershiresaus en flink wat blauwe kaas er door heen :9 en dan op een broodje met wat rucola, avocado en zelfgemaakte mayo :9~
pi_190442575
quote:
1s.gif Op zaterdag 14 december 2019 20:12 schreef Aure het volgende:
Ik heb net hamburgers gemaakt met een rood uitje, mosterd, Worcestershiresaus en flink wat blauwe kaas er door heen :9 en dan op een broodje met wat rucola, avocado en zelfgemaakte mayo :9~
Oeh, dat klinkt heerlijk!
  zaterdag 14 december 2019 @ 21:10:49 #65
4089 BE
Gewoon gelukkig!
pi_190443444
O+ Kaas!!! O+
Als geboren Goudse kan dat ook bijna niet anders hè. ;)

Eigenlijk alles wel, behalve jong. Blauw door een salade, of op een hamburger.
Extra belegen of oud uit het vuistje. Beetje mosterd of chutney er bij.
Geitenkaas, schapenkaas, kom maar door!

En sinds een paar jaar draaikaas (Tête de Moine) bij een avondje spelletjes ofzo! _O_



Damn, nu wil ik! -O-
***
pi_190443815
Met welke kazen maken jullie kaasfondue?
Spoilers!
  Spellchecker zaterdag 14 december 2019 @ 21:31:17 #67
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_190443859
quote:
1s.gif Op zaterdag 14 december 2019 21:29 schreef Lucky_Strike het volgende:
Met welke kazen maken jullie kaasfondue?
Zo'n zakje fondue van de Lidl of Emmi, en dan met Gruyere en Appenzeller :Y)
-edit- er is toch ook een kaasfonduetopic? :P
Hier dus: CUL / [KAASFONDUE!] recepten graag!

[ Bericht 7% gewijzigd door maily op 14-12-2019 21:43:53 ]
  zaterdag 14 december 2019 @ 21:31:31 #68
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_190443864
Ik ben erg gek op Berner Hobelkäse (dat op een tosti, hemels *; ), blauwe kaas zoals Saint Agur of Viking Blue en een pittige of juist nog romige crottin de chevre :9~

Kaas _O_ O+
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_190451823
quote:
1s.gif Op zaterdag 14 december 2019 21:29 schreef Lucky_Strike het volgende:
Met welke kazen maken jullie kaasfondue?
Emmentaler, gruyère, appenzeller. De laatste voor de ‘pit’. Alles een derde. Kirsch, teentje knoflook, witte wijn. Heerlijk. Vers stokbrood erbij. Tweede Kerstdag weer! *O*
Is dat zo?
pi_190458289
Kaas O+

Met een zwager en schoonzusje die in Frankrijk wonen, hebben we regelmatig ook wat dubieuze franse stinkkazen in huis van lokale kaasboeren. Heerlijk :9

Maar vanuit een hele andere hoek, Norzola O+. Gegeten op vakantie in Noorwegen, nog niet kunnen vinden in Nederland, helaas.
  Spellchecker zondag 15 december 2019 @ 16:41:25 #71
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_190458324
quote:
17s.gif Op zondag 15 december 2019 16:39 schreef douche-eendje het volgende:
Kaas O+

Met een zwager en schoonzusje die in Frankrijk wonen, hebben we regelmatig ook wat dubieuze franse stinkkazen in huis van lokale kaasboeren. Heerlijk :9

Maar vanuit een hele andere hoek, Norzola O+. Gegeten op vakantie in Noorwegen, nog niet kunnen vinden in Nederland, helaas.
[ afbeelding ]
Ziet er goed uit! :P
  zondag 15 december 2019 @ 16:46:39 #72
486092 Zilverberk
Neem ook een abo!
pi_190458463
Een kaastopic :o
Ik lust alle kaas, maar heb een voorkeur voor oudere kazen of van die blauwaderkazen. Stinken is een pré.
Uit Noorwegen was die brunost med kryder (geen idee of ik dat goed spel) ook erg lekker.

Dat gezegd hebbende heb ik nu port salut, brie en een anonieme blauwaderkaas op tafel staan. Restant van de verjaardag gisteren.
pi_190458824
quote:
1s.gif Op zaterdag 14 december 2019 21:29 schreef Lucky_Strike het volgende:
Met welke kazen maken jullie kaasfondue?
Geit. Geen idee welke geit, maar met geit O+
Op 28 februari 2012 19:20 schreef lezzer en op 31 augustus 2013 21:27 schreef DancingPhoebe:Jezus, Vanyel, wat een fantastische tips geef jij toch altijd!
  zondag 15 december 2019 @ 17:09:03 #74
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_190458933
quote:
1s.gif Op zondag 15 december 2019 17:03 schreef Vanyel het volgende:

[..]

Geit. Geen idee welke geit, maar met geit O+
Ik zit nu blauwe geitenkaas op te zoeken en moet ik niet doen want :9~ :9~ :9~ :9~ :9~ :9~ :9~ :9~ :9~ :9~
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_190460952
We hebben ingeslagen voor kerst:

Brandnetel
Belegen polder
Extra belegen Beemster
Boeren extra belegen
Magor
Brugse blomme
St nectaire
Roquefort
Delice de bourgogne
Bouquet de Moines
Oude brokkel
Geitenkaas
Feta
Parmesan
Ricotta
Buffelmozzarella
Mascarpone

Allemaal voor ons tweetjes :9

Daar komen dan nog de kazen voor de fondue bij.
Spoilers!
pi_190461539
quote:
1s.gif Op zondag 15 december 2019 18:39 schreef Lucky_Strike het volgende:
We hebben ingeslagen voor kerst:

Brandnetel
Belegen polder
Extra belegen Beemster
Boeren extra belegen
Magor
Brugse blomme
St nectaire
Roquefort
Delice de bourgogne
Bouquet de Moines
Oude brokkel
Geitenkaas
Feta
Parmesan
Ricotta
Buffelmozzarella
Mascarpone

Allemaal voor ons tweetjes :9

Daar komen dan nog de kazen voor de fondue bij.
_O_

Ik ga van de week kazen inslaan voor kerst :D
Sterkheidsbaas van alles.
  Spellchecker zondag 15 december 2019 @ 19:06:26 #77
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_190461608
quote:
1s.gif Op zondag 15 december 2019 18:39 schreef Lucky_Strike het volgende:
We hebben ingeslagen voor kerst:

Brandnetel
Belegen polder
Extra belegen Beemster
Boeren extra belegen
Magor
Brugse blomme
St nectaire
Roquefort
Delice de bourgogne
Bouquet de Moines
Oude brokkel
Geitenkaas
Feta
Parmesan
Ricotta
Buffelmozzarella
Mascarpone

Allemaal voor ons tweetjes :9

Daar komen dan nog de kazen voor de fondue bij.
Ehm ... 15 gram van elk?
En anders #viesdik :@
  zondag 15 december 2019 @ 19:07:16 #78
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_190461620
quote:
1s.gif Op zondag 15 december 2019 19:06 schreef maily het volgende:

[..]

Ehm ... 15 gram van elk?
En anders #viesdik :@
_O-
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_190461621
quote:
1s.gif Op zondag 15 december 2019 18:39 schreef Lucky_Strike het volgende:
We hebben ingeslagen voor kerst:

Brandnetel
Belegen polder
Extra belegen Beemster
Boeren extra belegen
Magor
Brugse blomme
St nectaire
Roquefort
Delice de bourgogne
Bouquet de Moines
Oude brokkel
Geitenkaas
Feta
Parmesan
Ricotta
Buffelmozzarella
Mascarpone

Allemaal voor ons tweetjes :9

Daar komen dan nog de kazen voor de fondue bij.
Jaloers O+

Wij kochten vandaag een Paulus bierkaas.
pi_190461642
quote:
1s.gif Op zondag 15 december 2019 19:06 schreef maily het volgende:

[..]

Ehm ... 15 gram van elk?
En anders #viesdik :@
quote:
1s.gif Op zondag 15 december 2019 19:06 schreef maily het volgende:

[..]

Ehm ... 15 gram van elk?
En anders #viesdik :@
#viesdikforlife *O*

We vieren een dag of vijf kerst dus dan heb je zo veel kaas gewoon nodig.
Spoilers!
  zondag 15 december 2019 @ 19:13:28 #81
112545 Muck
Meine Sprache: International
pi_190461736
quote:
1s.gif Op zondag 15 december 2019 18:39 schreef Lucky_Strike het volgende:
We hebben ingeslagen voor kerst:

Brandnetel
Belegen polder
Extra belegen Beemster
Boeren extra belegen
Magor
Brugse blomme
St nectaire
Roquefort
Delice de bourgogne
Bouquet de Moines
Oude brokkel
Geitenkaas
Feta
Parmesan
Ricotta
Buffelmozzarella
Mascarpone

Allemaal voor ons tweetjes :9

Daar komen dan nog de kazen voor de fondue bij.
Mag ik bij jullie kerst komen vieren? :+
It's al boa it's all good it's all bueno benne bon, let's go!
  Spellchecker zondag 15 december 2019 @ 19:14:26 #82
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_190461755
quote:
6s.gif Op zondag 15 december 2019 19:08 schreef Lucky_Strike het volgende:

[..]


[..]

#viesdikforlife *O*

We vieren een dag of vijf kerst dus dan heb je zo veel kaas gewoon nodig.
Wat je gelijk hebt :Y)
pi_190461871
quote:
1s.gif Op zondag 15 december 2019 18:39 schreef Lucky_Strike het volgende:
We hebben ingeslagen voor kerst:

Brandnetel
Belegen polder
Extra belegen Beemster
Boeren extra belegen
Magor
Brugse blomme
St nectaire
Roquefort
Delice de bourgogne
Bouquet de Moines
Oude brokkel
Geitenkaas
Feta
Parmesan
Ricotta
Buffelmozzarella
Mascarpone

Allemaal voor ons tweetjes :9

Daar komen dan nog de kazen voor de fondue bij.
Jezus _O- Jullie zijn echte kaasliefhebbers! Hier ook. Brugse is erg lekker, magor en brokkelkaas ook, heerlijk! Ik denk dat jullie mijn kaasfonduetip kunnen waarderen. Lekker, hoor! :9
Is dat zo?
pi_190461935
Goeie lijst Lucky!

Ik heb trouwens wel een soort van favoriete kaas bedenk ik mij net, wijnendale :9 deze zou ik elke avond wel kunnen eten, gewoon zo of op een toastje :9 nomnom
pi_190462214
quote:
1s.gif Op zaterdag 14 december 2019 21:10 schreef BE het volgende:
Tête de Moine
Tête de Moine _O_
  zondag 15 december 2019 @ 19:44:50 #86
486092 Zilverberk
Neem ook een abo!
pi_190462336
quote:
1s.gif Op zondag 15 december 2019 17:09 schreef Molo het volgende:

[..]

Ik zit nu blauwe geitenkaas op te zoeken en moet ik niet doen want :9~ :9~ :9~ :9~ :9~ :9~ :9~ :9~ :9~ :9~
Blauwe geitenkaas :o :o :o
  Spellchecker zondag 15 december 2019 @ 19:46:43 #87
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_190462374
quote:
0s.gif Op zondag 15 december 2019 19:44 schreef Zilverberk het volgende:

[..]

Blauwe geitenkaas :o :o :o
Ik moet hoognodig weer naar Toos (Kaas en Toast) want hier heb ik serieus nog nooit van gehoord .... :o
pi_190462560
Bij ons bij de Albert Heijn staat alweer 3 weken een fles port ondersteboven in de blue stilton O+
Ook echt een aanrader wanneer de blue stilton doordrenkt is met de port.
  zondag 15 december 2019 @ 19:57:46 #89
486092 Zilverberk
Neem ook een abo!
pi_190462605
quote:
1s.gif Op zondag 15 december 2019 19:46 schreef maily het volgende:

[..]

Ik moet hoognodig weer naar Toos (Kaas en Toast) want hier heb ik serieus nog nooit van gehoord .... :o
Ik ook niet, tijd om naar de lokale kaasverkoper te gaan. Ik heb vrijdag pas weer tijd. -O-
pi_190491089
quote:
0s.gif Op zondag 15 december 2019 19:57 schreef Zilverberk het volgende:

[..]

Ik ook niet, tijd om naar de lokale kaasverkoper te gaan. Ik heb vrijdag pas weer tijd. -O-
Een van de kaasboeren op de markt hier verkoopt blauwader geitenkaas. Gruwelijk lekker. Ik kan even zoeken hoe hij heet en of hij ook op andere markten staat.
Edit, ja dus
Wij zijn op dinsdagochtend te vinden op de markt in Arnhem Elderveld, woensdagochtend op Malburgen in Arnhem, donderdagochtend in Elst, vrijdagochtend in het centrum van Arnhem en Terborg en op zaterdagochtend ook in centrum van Arnhem en Kesteren.

Meer informatie over ons kan u vinden op:
Www.Hollandkaascentrum.nl/ChrisVerburgKaas

[ Bericht 20% gewijzigd door Kaatje1 op 17-12-2019 09:20:16 ]
We have far more in common than that which devides us..
pi_190493620
quote:
1s.gif Op zondag 15 december 2019 19:22 schreef Aure het volgende:
Goeie lijst Lucky!

Ik heb trouwens wel een soort van favoriete kaas bedenk ik mij net, wijnendale :9 deze zou ik elke avond wel kunnen eten, gewoon zo of op een toastje :9 nomnom
Uitstekende kaas inderdaad, maar het komt wel vrij precies qua rijping. Al een paar keer licht teleurgesteld geweest.

quote:
1s.gif Op zaterdag 14 december 2019 21:29 schreef Lucky_Strike het volgende:
Met welke kazen maken jullie kaasfondue?
Vacherin Mont d'Or. Het is eigenlijk geen kaasfondue, maar een hele kaas uit de oven. Teen knoflook door de korst drukken en een flinke scheut hele rinse wijn erin.

Paar algemene tips:

Etivaz zit in het seizoen, goede kruidige Zwitserse kaas

Salers is wel bijzonder, zeker als die eruit ziet alsof hij roest en rot is.

Ik zag Brie de Meau voorbij komen, ik ben daar al jaren op uitgegeten al is het geen slechte kaas. Maar de Brie de Melun heeft mijn liefde voor Brie weer doen oplaaien.

Rode Fryslaner, niet zo heel markant, een beetje als een jong belegen, maar dan toch net heel anders.

Spanje en Portugal zijn interessante kaaslanden, zeker in Spanje heb je veel 'moeilijke' kazen, niet bepaald subtiel.

Je hebt tegenwoordig veel 'kaasboutiques' en andere hipsterkaaswinkels met nog allerlei andere producten. Op zich allemaal prima, maar in mijn ervaring kan de kaas niet tippen aan die van een goede echte kaasboer, ook al heeft die ook bijpassende producten liggen.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
pi_190494265
Ik ga ontzettend graag naar de Kaashoeve in Rotterdam, begonnen als klein kaaswinkeltje en nu hebben ze al een tijdje een wat groter pand en doen dus ook wat extra's. Maar ik word altijd ontzettend fijn geholpen en geadviseerd en ze hebben heel veel lekkere kazen.
pi_190519431
Ik had nog niet genoeg kaas dus heb een roquefort, comte, emmenthaler en gruyere op de boodschappenlijst gezet :D
Spoilers!
  donderdag 19 december 2019 @ 18:09:18 #94
61279 Coolfool
Belanda goreng
pi_190540571
De laatste blauwe geitenkaas die ik heb gehad was Lady's Blue, ook erg lekker!

Afgelopen weekend waren we in Rome bij Roma Sparita, daar serveren ze cacio e pepe in een schaaltje van kaas. :9~

Ik lust eigenlijk alle kazen wel, maar blue stilton is wel een van mijn favorieten, met of zonder port er in of er naast. Probleem is dat ik een koemelkeiwitallergie heb en dus vaak voor schapen of geitenkaas ga. Wat voor mij wel werkt voor de 'gewone' kaas op brood is A2A2 kaas van Jersey koeien, daar zit een ander eiwit in en deze kaas is heerlijk. Vanuit vakantie nemen we voor zover mogelijk ook altijd kaas mee terug. Toen we van de zomer in Sardinië waren kwamen er wel 10 soorten pecorinokaas mee terug :@ Eigenlijk hebben we altijd wel voldoende soorten kaas in huis voor een kaasplankje O-)
pi_190541959
Ik wil nog 1 of 2 hele zachte (geiten)kazen voor kerst. Suggesties? Ik overweeg epoisses en een zacht/smeuiig geitenkaasje. Iemand suggesties? Er zijn er zooooooooveel.
Sterkheidsbaas van alles.
pi_190572227
Kerstkazen (en daarna :') ) lijst:

Overjarige brokkelkaas van Stompetoren
Jersey oud
Geitenbrie
Echte Loo (abdijkaas)
Scamorza
Vacherin Mont d'or (wordt fondue :Y )
Camembert Calvados
Blauwschimmel geitenkaas
Langres
Manchego met truffel
delice bourgongne
geitenkaasje met uien
La Tur
Cabricharme

:9 :@

Verder nog in de koelkast:
Parmazaan
Herfstkaas met o.a. peper
Extra belegen

En eigenlijk wil ik nog Taleggio :9
Sterkheidsbaas van alles.
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 21 december 2019 @ 11:40:00 #97
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_190572360
Kaas :9. Als ik eens in de twee weken een stukkie kaas haal, dan gaan er ook altijd snaaikaasjes mee :9.

Ik moet nog langs één van de vele kaaszaken in Haarlem voor kerst. :+.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_190572462
quote:
2s.gif Op zaterdag 21 december 2019 11:30 schreef Lonaa het volgende:
Kerstkazen (en daarna :') ) lijst:

Overjarige brokkelkaas van Stompetoren
Jersey oud
Geitenbrie
Echte Loo (abdijkaas)
Scamorza
Vacherin Mont d'or (wordt fondue :Y )
Camembert Calvados
Blauwschimmel geitenkaas
Langres
Manchego met truffel
delice bourgongne
geitenkaasje met uien
La Tur
Cabricharme

:9 :@

Verder nog in de koelkast:
Parmazaan
Herfstkaas met o.a. peper
Extra belegen

En eigenlijk wil ik nog Taleggio :9
Taleggio zag ik vorig jaar bij AH, of het nu nog zo is weet ik niet.
We have far more in common than that which devides us..
pi_190572470
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 december 2019 11:46 schreef Kaatje1 het volgende:

[..]

Taleggio zag ik vorig jaar bij AH, of het nu nog zo is weet ik niet.
Ik moet toch nog even langs de Zuivelhoeve, maandag. :9 Die heeft een bonk liggen voor 5 euro. :7
Sterkheidsbaas van alles.
pi_190573226
Ik at net voor het eerst St maure de touraine op een broodje. Een geitenkaas in aslaag :9~ ontzettend lekker!
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')