abonnement Unibet Coolblue
  maandag 9 december 2019 @ 16:49:46 #1
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_190347412


Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; CryptoCurrency Market Capitalizations. Bitcoin is bedoeld als betaalmiddel, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus.
In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
De blockchain wordt bijgehouden door zogeheten 'miners'. Deze (groepen van) pc's stoppen transacties in een block en voegen die toe aan de blockchain. De miner die het block uiteindelijk maakt wordt beloond met Bitcoin.
Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en (Leased) Proof of Stake (LPoS of PoS). Wil je meer weten hierover dan ga je dit maar Googlen. :P

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
De verschillen tussen al die coins zijn soms minimaal en soms gigantisch groot. Op de verschillende websites van de coin is informatie te vinden over de technische werking of de visie van het team erachter.


groeten

Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via bedrijven of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen @Kyran via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een bedrijf. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer 3rd party wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geïntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).
Holden - Holden is ook traden, alleen zit er meer tijd tussen.

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitcoins Kopen en Verkopen met iDEAL, Bancontact of SEPA | LiteBit
Bitonic
Bitcoins kopen - iDEAL, Banktransfer of Creditcard | BTC Direct

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen

Preev simple bitcoin price
Coinmarketcap.com - CryptoCurrency Market Capitalizations
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin (Bitcoin.org / Bitcoin aanhangers)
/r/btc (Bitcoin.com / Bitcoin Cash aanhangers)

Bitcoin en belastingaangifte

Bitcoins als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoins en andere cryptovaluta wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro’s) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw ‘coins’ op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw currencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw cryptovaluta in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van Bitcoin of Altcoins
- Open een account op bijv Binance.(Zie hierboven)
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Ether. Kopieer het wallet-adres.
- Koop Ether (bijvoorbeeld bij BTC-direct of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in Ether op Binance. Via de Exchanges kan je Ether kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.
Please sir. When moon? When Mustang?
  maandag 9 december 2019 @ 16:50:00 #2
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_190347416
Zelfs eeuwige Waves-bull Moonwalker geeft het op.

tehMoonwalkeR twitterde op maandag 09-12-2019 om 16:22:31 #moonranking updateDamn.. had to delist the love of my $crypto lifesince the $waves team doesnt care about their own token anymore i had to pull the plug. still hope for one last $west pumpwell #diamond category is empty af nowi welcome $OCEAN !https://t.co/uTGFJh8xkY https://t.co/Yb9dE3bW4V reageer retweet
Sinds Sasha Vostok introduceerde werd het mij ook wel duidelijk dat heel het waves netwerk onderdanig was geworden aan zijn andere poedelprojecten.

Zonde van zo'n ooit veelbelovend en sterk project.
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_190350078
En dat net voor Waves maand. 8)7
Vakman pur sang
  maandag 9 december 2019 @ 19:08:40 #4
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_190350261
quote:
1s.gif Op maandag 9 december 2019 18:59 schreef Lospedrosa het volgende:
En dat net voor Waves maand. 8)7
_O-
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_190358734
Heb weer iets van 10 uur gedaan over een beetje BTC transferen :'). Wat een shitcoin.
pi_190360405
Nieuwe kans bij Matic. Vannacht flink oversold dankzij "fake news", krabbelt nu weer op met aardig volume.
Denk dat er de komende uren wel wat valt te halen.... No financial advice :P

[ Bericht 1% gewijzigd door Moody op 10-12-2019 11:51:41 ]
Jaarlijstjes: '08 | '09 | '10 | '11 | '12 |
'13 |
'14
  dinsdag 10 december 2019 @ 13:30:02 #7
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_190361818
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2019 08:50 schreef Wereldgozer het volgende:
Heb weer iets van 10 uur gedaan over een beetje BTC transferen :'). Wat een shitcoin.
Dan doe je iets verkeerd. Van waar naar waar?
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  dinsdag 10 december 2019 @ 16:49:37 #8
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_190364433
quote:
2s.gif Op dinsdag 10 december 2019 11:39 schreef Moody het volgende:
Nieuwe kans bij Matic. Vannacht flink oversold dankzij "fake news", krabbelt nu weer op met aardig volume.
Denk dat er de komende uren wel wat valt te halen.... No financial advice :P
Lekker max leverage traden op een shitcoin met een volume van lik mijn vestje. Kon ook alleen maar goed gaan :')

Binance pump en dump troep
Please sir. When moon? When Mustang?
  dinsdag 10 december 2019 @ 17:13:47 #9
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_190364700
Flink oversold zegt ie na een megadump :D


Dat is alsof je Auschwitz een gezellig vakantiekamp noemt :')


Sowieso wel een flink rode dag. Zelfs de VeTrain heeft flinke vertraging.

[ Bericht 21% gewijzigd door fathank op 10-12-2019 17:22:04 ]
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_190367067
quote:
3s.gif Op dinsdag 10 december 2019 16:49 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Lekker max leverage traden op een shitcoin met een volume van lik mijn vestje. Kon ook alleen maar goed gaan :')

Binance pump en dump troep
Onderschat het volume van Matic niet. En neem Coinmarketcap niet als feit.
https://messari.io/screener

Pump en dump ja, maar met een mooi volume.

Daarbij best bullish short term;
- Goede usecase (als enige IEO van Binance). ETH ontwikkelaars zijn er blij mee.
- Coinbase zit met een flinke zak geld in Matic, dus die zal binnenkort ook op Coinbase te zien zijn.

[ Bericht 8% gewijzigd door Moody op 10-12-2019 20:06:22 ]
Jaarlijstjes: '08 | '09 | '10 | '11 | '12 |
'13 |
'14
pi_190367135
quote:
14s.gif Op dinsdag 10 december 2019 17:13 schreef fathank het volgende:
Flink oversold zegt ie na een megadump :D

Dat is alsof je Auschwitz een gezellig vakantiekamp noemt :')

Sowieso wel een flink rode dag. Zelfs de VeTrain heeft flinke vertraging.
Wat een beetje nieuws doet met zo'n coin is best sneu ja :')

Aan de andere kant; staat na deze dump nog 100% in de plus sinds begin oktober. Das meer dan bijv. VET. (om maar iets te noemen)

[ Bericht 1% gewijzigd door Moody op 10-12-2019 20:13:21 ]
Jaarlijstjes: '08 | '09 | '10 | '11 | '12 |
'13 |
'14
  dinsdag 10 december 2019 @ 20:37:48 #12
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_190368140
Ik heb geen idee hoe of wat verder, heb alleen de chart bekeken :@
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_190368411
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2019 19:52 schreef Moody het volgende:

[..]

Wat een beetje nieuws doet met zo'n coin is best sneu ja :')

Aan de andere kant; staat na deze dump nog 100% in de plus sinds begin oktober. Das meer dan bijv. VET. (om maar iets te noemen)
VET is van 34 naar 86 sats gegaan?
pi_190370245
quote:
1s.gif Op dinsdag 10 december 2019 20:52 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

VET is van 34 naar 86 sats gegaan?
Begin okt stond op 42 sats zie ik. Dus iets meer dan 100% inderdaad. Vergelijkbaar met Matic na deze dump dus.

Wat ik wil zeggen; Als je dikke winst wil pakken, kan dat met veel alts de afgelopen 2 maanden. Long term in alts zitten is op enkele projecten na niet echt aan te raden. (open deur 2.0)
Jaarlijstjes: '08 | '09 | '10 | '11 | '12 |
'13 |
'14
pi_190370548
Totaal niet boeiend ofzo, maar ik was vorige maand /in en ben nu weer /out.
Had verwacht dat er iets meer inhoudelijke discussies mogelijk waren in dit topic. So be it.
Jaarlijstjes: '08 | '09 | '10 | '11 | '12 |
'13 |
'14
  Moderator dinsdag 10 december 2019 @ 22:13:50 #16
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_190370615
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2019 22:11 schreef Moody het volgende:
Totaal niet boeiend ofzo, maar ik was vorige maand /in en ben nu weer /out.
Had verwacht dat er iets meer inhoudelijke discussies mogelijk waren in dit topic. So be it.
Ik verbaas me altijd dat mensen 'inhoud' verwachten in een sc. Ga daarvoor naar desbetreffende topics van de coin waar je het over wil hebben.

Een SC is... een SC :)
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_190370653
quote:
14s.gif Op dinsdag 10 december 2019 22:13 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Ik verbaas me altijd dat mensen 'inhoud' verwachten in een sc. Ga daarvoor naar desbetreffende topics van de coin waar je het over wil hebben.

Een SC is... een SC :)
I know. Maar de users maken het.

Daarbij; Dit is het enige draadje dat nog leeft in dit subforum.
Jaarlijstjes: '08 | '09 | '10 | '11 | '12 |
'13 |
'14
pi_190370971
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2019 22:15 schreef Moody het volgende:

[..]

I know. Maar de users maken het.

Daarbij; Dit is het enige draadje dat nog leeft in dit subforum.
Snap niet eens welke discussie je aan wilt gaan. Aan de ene kant zeg je pump en dump, maar je noemt het ook een mooi volume, een complete tegenstrijdigheid. Daarnaast inderdaad dat langdurig in alts zitten op dit momen niet de voorkeur geniet, maar je zegt zelf al dat dat een open deur is.
pi_190371264
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2019 22:27 schreef illusions het volgende:

[..]

Snap niet eens welke discussie je aan wilt gaan. Aan de ene kant zeg je pump en dump, maar je noemt het ook een mooi volume, een complete tegenstrijdigheid. Daarnaast inderdaad dat langdurig in alts zitten op dit momen niet de voorkeur geniet, maar je zegt zelf al dat dat een open deur is.
Pump en dump kan met flink wat volume. BTC is ook een "pump en dump coin", op het moment in handen van whales, exchanges en grote beleggers.

De blockchain technology daarentegen is iets anders. Veel projecten zijn het discussiëren waard. Zo proberen we met hulp van elkaar de beste projecten eruit te filteren. Tenminste, dat zou het ideale scenario zijn.
Jaarlijstjes: '08 | '09 | '10 | '11 | '12 |
'13 |
'14
pi_190371371
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2019 22:39 schreef Moody het volgende:

[..]

Pump en dump kan met flink wat volume. BTC is ook een "pump en dump coin", op het moment in handen van whales en grote beleggers.
Een pump en dump coin is eentje met weinig volume, wat zodoende makkelijk gemanipuleerd kan worden. Dat is dan geen mooi volume, maar kutvolume. Ik snap echt niet wat je bedoelt.
pi_190371562
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2019 22:43 schreef illusions het volgende:

[..]

Een pump en dump coin is eentje met weinig volume, wat makkelijk gemanipuleerd kan worden. Dat is dan geen mooi volume, maar kutvolume. Ik snap echt niet wat je bedoelt.
Ik zie die specifieke definitie niet echt in het woordenboek.

BTC is gewoon pump en dump in macro toch?. In 2008 een pump naar 20k en in 2009 een dump naar 4k. Met relatief weinig volume. Als 1 persoon op aarde de hele marketcap van BTC kan kopen, is het nog niet serieus te nemen natuurlijk. Beetje uitzoomen.

Ik ga er vol voor. Maar sommige mensen moeten ff iets uitzoomen. BTC crasht nu niet, net zoals alts de laatste maanden niet naar de maan gaan. Die proberen altijd hun waarde t.o.v. BTC te bepalen. Uiteindelijk gaat het om goede use cases voor de blockchain, dat is leuk om over te discussiëren.
Jaarlijstjes: '08 | '09 | '10 | '11 | '12 |
'13 |
'14
pi_190371694
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2019 22:49 schreef Moody het volgende:

[..]

Ik zie die specifieke definitie niet echt in het woordenboek.

BTC is gewoon pump en dump in macro toch?. In 2008 een pump naar 20k en in 2009 een dump naar 4k. Met relatief weinig volume. Als 1 persoon op aarde de hele marketcap van BTC kan kopen, is het nog niet serieus te nemen natuurlijk. Beetje uitzoomen.

Ik ga er vol voor. Maar sommige mensen moeten ff iets uitzoomen. BTC crasht nu niet, net zoals alts de laatste maanden niet naar de maan gaan. Die proberen nu gewoon hun waarde t.o.v. BTC te bepalen. Uiteindelijk gaat het om goede use cases voor de blockchain, dat is leuk om over te discussiëren.
Hoe je het ook bekijkt, pump en dump is artificiële manipulatie en ik snap niet hoe dat rijmt met mooi volume.
pi_190371756
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2019 22:53 schreef illusions het volgende:

[..]

Hoe je het ook bekijkt, pump en dump is artificiële manipulatie en ik snap niet hoe dat rijmt met mooi volume.
Wat is "mooi volume".
Jaarlijstjes: '08 | '09 | '10 | '11 | '12 |
'13 |
'14
pi_190371828
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2019 22:54 schreef Moody het volgende:

[..]

Wat is "mooi volume".
Een term die jij als eerst bezigt, ga je dat nu aan mij vragen? :P

Pump en dump ja, maar met een mooi volume.
pi_190371952
quote:
P&D is a form of price manipulation that involves artificially inflating an asset price before selling the cheaply purchased assets at a higher price. Once the assets are “dumped,” the price falls and investors lose money.
Dit gaat dus hand in hand met een volume wat compleet gemanipuleerd is en dus niets waard, niet echt een "mooi volume" te noemen, dus nogmaals, snap ik echt niet wat er mooi kan zijn aan een pump en dump coin.
  dinsdag 10 december 2019 @ 22:58:38 #26
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_190371954
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2019 22:54 schreef Moody het volgende:

[..]

Wat is "mooi volume".
Standje 10 op de Denon.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_190372028
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2019 22:55 schreef illusions het volgende:

[..]

Een term die jij als eerst bezigt, ga je dat nu aan mij vragen? :P

Pump en dump ja, maar met een mooi volume.
Jij snapt me wel denk ikl :) Ik bedoel "mooi volume in de crypto-wereld", wat natuurlijk ook geen drol voorstelt.

Denk dat we wel op 1 lijn zitten. De term "pump en dump" is vrij te interpreteren natuurlijk. Tesla-stocks en Goolgle-stocks gaan in tijden ook "pump en dump", al gaat dat over vele miljarden meer.

De term "pump en dump" is niet uitgevonden tijdens het ontstaat van de crypto moet je weten. Al meer dan 100 jaar willen investeerders hun assets zien pumpen om laten weer te dumpen.
Jaarlijstjes: '08 | '09 | '10 | '11 | '12 |
'13 |
'14
pi_190372122
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2019 23:01 schreef Moody het volgende:

[..]

Jij snapt me wel denk ikl :) Ik bedoel "mooi volume in de crypto-wereld", wat natuurlijk ook geen drol voorstelt.

Denk dat we wel op 1 lijn zitten. De term "pump en dump" is vrij te interpreteren natuurlijk. Tesla-stocks en Goolgle-stocks gaan in tijden ook "pump en dump", al gaat dat over vele miljarden meer.

De term "pump en dump" is niet uitgevonden tijdens het ontstaat van de crypto moet je weten. Al meer dan 100 jaar willen investeerders hun assets zien pumpen om laten weer te dumpen.
Dat het niet van crypto komt snap ik ook wel, maar volgens mij is het volume tijdens een pump en dump per definitie naar de klote, het stelt namelijk geen reële stand van zaken voor.
pi_190372294
Wat ik niet snap is de gedachtengang "hey, deze coin wordt gepumpt, maar wat een mooi volume". 8)7 Je woont ook niet in een luchtkasteel toch? :P
pi_190372410
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2019 23:08 schreef illusions het volgende:
Wat ik niet snap is de gedachtengang "hey, deze coin wordt gepumpt, maar wat een mooi volume". 8)7 Je woont ook niet in een luchtkasteel toch? :P
#inhoud > Dan heb je dus niet op het linkje geklikt dat ik bij de post heb gezet: https://messari.io/screener

Matic heeft een hoger volume dan BTC op dit moment. Voornamelijk dankzij oneindig veel shorts op Binance.
Dat lijkt onwerkelijk, maar is wel de realiteit en zegt direct hoe klein de cryptowereld nog is.
Jaarlijstjes: '08 | '09 | '10 | '11 | '12 |
'13 |
'14
pi_190372945
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2019 23:12 schreef Moody het volgende:

[..]

#inhoud > Dan heb je dus niet op het linkje geklikt dat ik bij de post heb gezet: https://messari.io/screener

Matic heeft een hoger volume dan BTC op dit moment. Voornamelijk dankzij oneindig veel shorts op Binance.
Dat lijkt onwerkelijk, maar is wel de realiteit en zegt direct hoe klein de cryptowereld nog is.
En waar is dat volume morgen? Dat geld is er allang al weer uit.

Dat is dan toch helemaal niet iets positiefs?
  dinsdag 10 december 2019 @ 23:32:03 #32
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_190372987
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2019 23:12 schreef Moody het volgende:

[..]

#inhoud > Dan heb je dus niet op het linkje geklikt dat ik bij de post heb gezet: https://messari.io/screener

Matic heeft een hoger volume dan BTC op dit moment. Voornamelijk dankzij oneindig veel shorts op Binance.
Dat lijkt onwerkelijk, maar is wel de realiteit en zegt direct hoe klein de cryptowereld nog is.
Dat is gewoon de marketmaker die zijn geld eruit aan het halen is. Morgen zet hij zijn bot uit en ploep 25% in de min again.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_190373003
nvm

[ Bericht 99% gewijzigd door #ANONIEM op 10-12-2019 23:33:06 ]
pi_190373348
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2019 23:32 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Dat is gewoon de marketmaker die zijn geld eruit aan het halen is. Morgen zet hij zijn bot uit en ploep 25% in de min again.
Staat al -50%.
  dinsdag 10 december 2019 @ 23:51:37 #35
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_190373371
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2019 23:50 schreef illusions het volgende:

[..]

Staat al -50%.
Daarom zeg ik ook “again” ontzettende slappe tosti dat je er bent
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_190373395
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2019 23:51 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Daarom zeg ik ook “again” ontzettende slappe tosti dat je er bent
Again impliceert dat hij al eerder -25% stond, flapdrol.

Wist niet dat je boos werd. :') _O-
  Moderator woensdag 11 december 2019 @ 07:37:06 #37
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_190374712
Sommige mensen zijn woedend.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  woensdag 11 december 2019 @ 08:28:17 #38
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_190375068
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2019 22:49 schreef Moody het volgende:

[..]

Ik zie die specifieke definitie niet echt in het woordenboek.

BTC is gewoon pump en dump in macro toch?. In 2008 een pump naar 20k en in 2009 een dump naar 4k. Met relatief weinig volume. Als 1 persoon op aarde de hele marketcap van BTC kan kopen, is het nog niet serieus te nemen natuurlijk. Beetje uitzoomen.

Ik ga er vol voor. Maar sommige mensen moeten ff iets uitzoomen. BTC crasht nu niet, net zoals alts de laatste maanden niet naar de maan gaan. Die proberen altijd hun waarde t.o.v. BTC te bepalen. Uiteindelijk gaat het om goede use cases voor de blockchain, dat is leuk om over te discussiëren.
Haha wat? Pump en dump over een tijdspanne van een jaar? :D

Dat is geen pump and dump, dat is een marktcyclus.
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_190378208
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2019 22:49 schreef Moody het volgende:

BTC is gewoon pump en dump in macro toch?. In 2008 een pump naar 20k en in 2009 een dump naar 4k. Met relatief weinig volume. Als 1 persoon op aarde de hele marketcap van BTC kan kopen, is het nog niet serieus te nemen natuurlijk. Beetje uitzoomen.

Ik ga er vol voor. Maar sommige mensen moeten ff iets uitzoomen. BTC crasht nu niet, net zoals alts de laatste maanden niet naar de maan gaan. Die proberen altijd hun waarde t.o.v. BTC te bepalen. Uiteindelijk gaat het om goede use cases voor de blockchain, dat is leuk om over te discussiëren.
Wait whut? Wat is dan wel een goede volume als je de volumes van de bitcoin handel nog niet genoeg vind?

Niet één persoon kan de bitcoin marketcap kopen, volgens mij begrijp je de vraag/aanbod prijsbepaling niet helemaal of wel? Dat de marketcap van bitcoin nog heel klein is klopt wel natuurlijk, maar dat is alleen maar goed. Dan zit er nog genoeg potentie in voor dikke returns, voor als dit echt aan gaat slaan (Wat het feitelijk al 11 jaar aan het doen is dmv boom/bust cycles).

Daarnaast blockchain not bitcoin, kom op zeg :')

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 11-12-2019 12:50:02 ]
pi_190380095
quote:
1s.gif Op maandag 9 december 2019 18:59 schreef Lospedrosa het volgende:
En dat net voor Waves maand. 8)7
Toch maar mooi ff 10% omhoog 8-)
pi_190394607
quote:
11s.gif Op woensdag 11 december 2019 07:37 schreef onlogisch het volgende:
Sommige mensen zijn woedend.
Ik leun rustig achterover in mijn eersteklas stoel in de VeTrain.
pi_190400726
quote:
6s.gif Op donderdag 12 december 2019 11:30 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

Ik leun rustig achterover in mijn eersteklas stoel in de VeTrain.
Je moet in de VeTrain ook wel achterover leunen, dat ding duikt zo ver de diepte in dat je bij recht zitten van je stoel afvalt.
pi_190401722
quote:
0s.gif Op woensdag 11 december 2019 15:00 schreef blackmore het volgende:

[..]

Toch maar mooi ff 10% omhoog 8-)
17% alweer. :9
Vakman pur sang
  donderdag 12 december 2019 @ 19:03:45 #44
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_190402333
'Soms is het gewoon de Vechain blockchain'

https://www.bnr.nl/player/audio/10138911/10397185
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_190404319
quote:
1s.gif Op donderdag 12 december 2019 18:31 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

17% alweer. :9
Valt tegen dat er nog geen moooohoooonnnn voorbij is gekomen...
pi_190405044
https://coinmarketcap.com/currencies/seal-network/

SEAL, godencoin. Gaat ook weer heerlijk.

Weet nog dat die hier door een bepaalde persoon echt ZO hard geshilled werd. Hij kon hem ook altijd kwijt ver boven de marktprijs op mysterieuze wijze, zo via via. Kijk die coin nou eens shinen. Niks meer van over.
  donderdag 12 december 2019 @ 20:51:46 #47
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_190405292
Dat
quote:
0s.gif Op donderdag 12 december 2019 20:42 schreef illusions het volgende:
https://coinmarketcap.com/currencies/seal-network/

SEAL, godencoin. Gaat ook weer heerlijk.

Weet nog dat die hier door een bepaalde persoon echt ZO hard geshilled werd. Hij kon hem ook altijd kwijt ver boven de marktprijs op mysterieuze wijze, zo via via. Kijk die coin nou eens shinen. Niks meer van over.
Dat ding is zo keihard doodgegaan dat zelfs de chart bij mij weigert te laden.
Seal, VET killer _O_
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_190407808
quote:
0s.gif Op donderdag 12 december 2019 20:51 schreef Scorpie het volgende:
Dat
[..]

Dat ding is zo keihard doodgegaan dat zelfs de chart bij mij weigert te laden.
Seal, VET killer _O_
Just hoddle.
Dit is niet een project waar je na 2 jaar dikke winst hebt. Gewoon 5 jaar hodlen en dan kechingggg
Vakman pur sang
  donderdag 12 december 2019 @ 22:38:10 #49
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_190408369
quote:
0s.gif Op donderdag 12 december 2019 20:42 schreef illusions het volgende:
https://coinmarketcap.com/currencies/seal-network/

SEAL, godencoin. Gaat ook weer heerlijk.

Weet nog dat die hier door een bepaalde persoon echt ZO hard geshilled werd. Hij kon hem ook altijd kwijt ver boven de marktprijs op mysterieuze wijze, zo via via. Kijk die coin nou eens shinen. Niks meer van over.
In mijn hoofd was jij die persoon :D . Maar niet dus.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_190408415
quote:
14s.gif Op donderdag 12 december 2019 22:38 schreef fathank het volgende:

[..]

In mijn hoofd was jij die persoon :D . Maar niet dus.
:')

Ik heb nog nooit een coin geshilled. Het was @ssjgoku
pi_190408605
quote:
0s.gif Op donderdag 12 december 2019 22:40 schreef illusions het volgende:

[..]

:')

Ik heb nog nooit een coin geshilled. Het was @:ssjgoku
Ja die had zo’n pyramide systeem en was ook betrokken op een of andere manier bij het project. Het was duidelijk dat hij er beter van werd dat anderen die nutteloze token kochten.
Vakman pur sang
pi_190408634
quote:
1s.gif Op donderdag 12 december 2019 22:50 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Ja die had zo’n pyramide systeem en was ook betrokken op een of andere manier bij het project. Het was duidelijk dat hij er beter van werd dat anderen die nutteloze token kochten.
Geen idee eigenlijk, weet wel dat echt helemaal niemand z'n enthousiasme over die prut deelde.
  vrijdag 13 december 2019 @ 08:43:16 #53
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_190412035
quote:
0s.gif Op donderdag 12 december 2019 22:40 schreef illusions het volgende:

[..]

:')

Ik heb nog nooit een coin geshilled. Het was @:ssjgoku
Behalve de Peseta dan _O-
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  vrijdag 13 december 2019 @ 09:11:35 #54
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_190412313
quote:
0s.gif Op donderdag 12 december 2019 22:40 schreef illusions het volgende:

[..]

:')

Ik heb nog nooit een coin geshilled. Het was @:ssjgoku
BNB
Please sir. When moon? When Mustang?
  vrijdag 13 december 2019 @ 09:32:04 #55
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_190412633
Ik hoop niet dat iemand Lisk nog in zijn portfolio heeft?

https://www.reddit.com/r/(...)_21_of_53_employees/
Please sir. When moon? When Mustang?
  vrijdag 13 december 2019 @ 09:43:19 #56
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_190412797
quote:
3s.gif Op vrijdag 13 december 2019 09:32 schreef Rossdale het volgende:
Ik hoop niet dat iemand Lisk nog in zijn portfolio heeft?

https://www.reddit.com/r/(...)_21_of_53_employees/
Ouch
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_190412804
quote:
3s.gif Op vrijdag 13 december 2019 09:32 schreef Rossdale het volgende:
Ik hoop niet dat iemand Lisk nog in zijn portfolio heeft?

https://www.reddit.com/r/(...)_21_of_53_employees/
Nog een beetje, maar zoveel was dat toch niet meer waard. _O-
Uitvinder van de biersmiley.
  Moderator vrijdag 13 december 2019 @ 09:51:14 #58
42184 crew  DaMart
pi_190412938
quote:
3s.gif Op vrijdag 13 december 2019 09:32 schreef Rossdale het volgende:
Ik hoop niet dat iemand Lisk nog in zijn portfolio heeft?

https://www.reddit.com/r/(...)_21_of_53_employees/
Nog wel wat, maar mijn investering had ik al lang terug, dus ik hodl wel wat langer :+.
Winterwonderland (een kerstverhaal) | Gevangen in sepia (kort verhaal)
Forumsmileys | Het is patat!
pi_190413027
quote:
14s.gif Op donderdag 12 december 2019 19:03 schreef fathank het volgende:
'Soms is het gewoon de Vechain blockchain'

https://www.bnr.nl/player/audio/10138911/10397185
Choo Choo
  vrijdag 13 december 2019 @ 10:27:01 #60
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_190413533
Lisk, een van de begin 2017 FOK!godencoins, heeft het in ieder geval langer vol gehouden dan Oceanlab :D
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_190414043
quote:
3s.gif Op vrijdag 13 december 2019 10:27 schreef Rossdale het volgende:
Lisk, een van de begin 2017 FOK!godencoins, heeft het in ieder geval langer vol gehouden dan Oceanlab :D
Wat een tragedie is het geworden idd.
As above, so below.
pi_190420938
Laatste restje ook maar gedumpt... en in een andere shitcoin gestopt.
pi_190420947
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 december 2019 18:00 schreef blackmore het volgende:
Laatste restje ook maar gedumpt... en in een andere shitcoin gestopt.
VET? :D
pi_190421184
Vechain buybag wallet gehacked

https://medium.com/@vecha(...)ncement-8459492ee039

Koopmomentje

[ Bericht 39% gewijzigd door #ANONIEM op 13-12-2019 18:19:58 ]
pi_190421310
cz_binance twitterde op donderdag 12-12-2019 om 18:32:58 Mining is highly encouraged in China now. They hope to control bitcoin by having all the miners in the country (is, under their control). https://t.co/Rty4NmJsph reageer retweet
Tot zover de ‘decentralisatie’

Lmao

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 13-12-2019 18:25:24 ]
pi_190421354
quote:
14s.gif Op vrijdag 13 december 2019 18:24 schreef Dimachaerus het volgende:
cz_binance twitterde op donderdag 12-12-2019 om 18:32:58 Mining is highly encouraged in China now. They hope to control bitcoin by having all the miners in the country (is, under their control). https://t.co/Rty4NmJsph reageer retweet
Tot zover de ‘decentralisatie’

Lmao
Ga je zelf toch ook minen om het evenwicht te herstellen?
pi_190421702
quote:
14s.gif Op vrijdag 13 december 2019 18:15 schreef Dimachaerus het volgende:
Vechain buybag wallet gehacked

https://medium.com/@:vech(...)ncement-8459492ee039

Koopmomentje
Vakman pur sang
pi_190421913
Wel echt tandjes slecht dat zoiets gebeurd. Aan de andere kant prettig dat ze het eerlijk vertellen.

Maar alsnog :')
  vrijdag 13 december 2019 @ 19:02:51 #69
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_190421959
In ieder geval 1.1 bil VET die is geblacklist is en dus niet meer op de markt komt. Beetje lullig manier van token burn, maar op zich ook best prima :D

Wel reteslordig natuurlijk
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_190421970
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 december 2019 18:01 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

VET? :D
Btc denk ik
pi_190422148
quote:
14s.gif Op vrijdag 13 december 2019 18:15 schreef Dimachaerus het volgende:
Vechain buybag wallet gehacked

https://medium.com/@:vech(...)ncement-8459492ee039

Koopmomentje
Sukkels
pi_190422331
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 december 2019 18:59 schreef ArnoldG0342 het volgende:
Wel echt tandjes slecht dat zoiets gebeurd. Aan de andere kant prettig dat ze het eerlijk vertellen.

Maar alsnog :')
Kan ook een inside job zijn, mooie manier om wat geld weg te sluizen.

Een "anonieme hacker" is genoeg.

Dit soort dingen gebeurt me iets te vaak bij crypto projecten.
pi_190422730
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 december 2019 19:29 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Kan ook een inside job zijn, mooie manier om wat geld weg te sluizen.

Een "anonieme hacker" is genoeg.

Dit soort dingen gebeurt me iets te vaak bij crypto projecten.
:’)
pi_190422858
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 december 2019 18:01 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

VET? :D
Dat zou echt Nattekat-syndroom zijn geweest haha, gelukkig niet. BTC voorlopig.
pi_190423041
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 december 2019 19:53 schreef blackmore het volgende:

[..]

Dat zou echt Nattekat-syndroom zijn geweest haha, gelukkig niet. BTC voorlopig.
Ja... dat syndroom... moet je niet hebben... eigenlijk is dat het "down syndroom" voor koersen :@

Want dat gaan ze als hij instapt...
pi_190423066
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 december 2019 19:48 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

:’)
Wablief? En u bent?
pi_190423437
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 december 2019 19:59 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Ja... dat syndroom... moet je niet hebben... eigenlijk is dat het "down syndroom" voor koersen :@

Want dat gaan ze als hij instapt...
Hahaha! Tijd voor wat opwaartse koersen...
pi_190424254
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 december 2019 19:29 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Kan ook een inside job zijn, mooie manier om wat geld weg te sluizen.

Een "anonieme hacker" is genoeg.

Dit soort dingen gebeurt me iets te vaak bij crypto projecten.
Dan moet je er voor zorgen dat meerdere mensen moeten ondertekenen. Staffels inbouwen en bij elke staffel een hoger rang staand personeelslid laten tekenen. Lijkt met niet heel onlogisch.
pi_190424304
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 december 2019 20:38 schreef ArnoldG0342 het volgende:

[..]

Dan moet je er voor zorgen dat meerdere mensen moeten ondertekenen. Staffels inbouwen en bij elke staffel een hoger rang staand personeelslid laten tekenen. Lijkt met niet heel onlogisch.
Daar zijn de multi-sig wallets voor uitgevonden :P
pi_190431110
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 december 2019 18:59 schreef ArnoldG0342 het volgende:
Wel echt tandjes slecht dat zoiets gebeurd. Aan de andere kant prettig dat ze het eerlijk vertellen.

Maar alsnog :')
Wat mis ik?
As above, so below.
  zaterdag 14 december 2019 @ 09:02:59 #81
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_190431490
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 december 2019 20:00 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Wablief? En u bent?
Wablief :')
pi_190431492
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 december 2019 09:02 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Wablief :')
As above, so below.
  zaterdag 14 december 2019 @ 10:04:51 #83
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_190432018
Wel een megablunder van jewelste. Daar mogen interne procedures wel eens goed tegen het licht gehouden worden. Gelukkig komt er geen rollback, dat zou helemaal funest zijn.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_190432814
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 december 2019 19:02 schreef Rossdale het volgende:
In ieder geval 1.1 bil VET die is geblacklist is en dus niet meer op de markt komt. Beetje lullig manier van token burn, maar op zich ook best prima :D

Wel reteslordig natuurlijk
Billion, biljoen of miljard? ;)
pi_190433031
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 december 2019 19:02 schreef Rossdale het volgende:
In ieder geval 1.1 bil VET die is geblacklist is en dus niet meer op de markt komt. Beetje lullig manier van token burn, maar op zich ook best prima :D

Wel reteslordig natuurlijk
Wat is er gebeurd dan?
As above, so below.
pi_190433377
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 december 2019 11:23 schreef Mijk het volgende:

[..]

Wat is er gebeurd dan?
Zie post van Dima ;)
  zaterdag 14 december 2019 @ 11:57:02 #87
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_190433400
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 december 2019 11:23 schreef Mijk het volgende:

[..]

Wat is er gebeurd dan?
1.1 miljard vet gestolen uit de buyback-wallet van de Foundation.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_190433419
quote:
14s.gif Op zaterdag 14 december 2019 11:57 schreef fathank het volgende:

[..]

1.1 miljard vet gestolen uit de buyback-wallet van de Foundation.
wtf... das een beste 2%? van de hele supply
As above, so below.
  zaterdag 14 december 2019 @ 12:07:02 #89
62913 Blik
The one and Only!
pi_190433542
1 voordeel, die 1.1 miljard tokens zijn onbruikbaar en soort van geburnt
  zaterdag 14 december 2019 @ 12:18:28 #90
131603 Afwazig
Serious business
pi_190433702
quote:
14s.gif Op zaterdag 14 december 2019 11:57 schreef fathank het volgende:

[..]

1.1 miljard vet gestolen uit de buyback-wallet van de Foundation.
Bizar dat zoiets niet beveiligd is door middel van een multisig wallet.
  zaterdag 14 december 2019 @ 12:20:13 #91
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_190433735
quote:
15s.gif Op zaterdag 14 december 2019 12:18 schreef Afwazig het volgende:

[..]

Bizar dat zoiets niet beveiligd is door middel van een multisig wallet.
Zeg dat wel.

https://vechainstats.com/(...)c33e8d04deb00cfb92b/

Daar kun je de coins volgen.

quote:
After a responsive investigation, the incident was caused by the fact that the private key of buyback address was stolen during the wallet creation process due to the negligence of the staff member.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_190435360
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 december 2019 12:07 schreef Blik het volgende:
1 voordeel, die 1.1 miljard tokens zijn onbruikbaar en soort van geburnt
Lekker decentraal dan die shitcoin. :D
  zaterdag 14 december 2019 @ 14:10:54 #93
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_190435725
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 december 2019 13:55 schreef illusions het volgende:

[..]

Lekker decentraal dan die shitcoin. :D
Gelukkig doen ze geen rollback a la Ethereum. Deze coins zijn gemerkt als het ware. Rondsturen kan nog wel maar exchanges zijn gevraagd om ze niet te accepteren. En dan heb je er al gauw niet zoveel meer aan. Ook de vtho die je er mee genereert zal niet tot nauwelijks verhandelbaar zijn.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_190435801
quote:
Gelukkig doen ze geen rollback a la Ethereum. Deze coins zijn gemerkt als het ware. Rondsturen kan nog wel maar exchanges zijn gevraagd om ze niet te accepteren. En dan heb je er al gauw niet zoveel meer aan. Ook de vtho die je er mee genereert zal niet tot nauwelijks verhandelbaar zijn.
En wat als deze coins naar random adressen wordt gestuurd? Stel je voor een deel komt in mijn wallet terecht ben ik dan de sjaak?
alleen als ie ijs en ijskoud is!
pi_190436029
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 december 2019 14:14 schreef eskimos_zijn_cool het volgende:

[..]

En wat als deze coins naar random adressen wordt gestuurd? Stel je voor een deel komt in mijn wallet terecht ben ik dan de sjaak?
Tuurlijk niet, je kan ze alleen niet uitgeven.
pi_190436052
Hier zou nog best iemand flink genaaid mee kunnen worden trouwens, als het gebruikt wordt als betaling. Soort nepgeld zegmaar.
pi_190436153
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 december 2019 14:22 schreef illusions het volgende:
Hier zou nog best iemand flink genaaid mee kunnen worden trouwens, als het gebruikt wordt als betaling. Soort nepgeld zegmaar.
Pssst, VET kopen voor half geld?

Ook wel leuk om er een faucet mee te beginnen :D Honderdduizend noobs met onbruikbare VET in hun wallet.
  zaterdag 14 december 2019 @ 14:52:18 #98
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_190436776
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 december 2019 14:14 schreef eskimos_zijn_cool het volgende:

[..]

En wat als deze coins naar random adressen wordt gestuurd? Stel je voor een deel komt in mijn wallet terecht ben ik dan de sjaak?
Ja. Je komt dan automatisch op de blacklist terecht en je wallet zal niet meer gebruikt kunnen worden om te kunnen storten op exchanges. Whoopsie!
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_190436875
quote:
7s.gif Op zaterdag 14 december 2019 14:52 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Ja. Je komt dan automatisch op de blacklist terecht en je wallet zal niet meer gebruikt kunnen worden om te kunnen storten op exchanges. Whoopsie!
Dat zal nog meevallen, in dat geval zou je het dus het best naar de top-25 adressen kunnen sturen en zo'n beetje alle coins onbruikbaar maken.

Coins blijven door de transacties te volgen op de blockchain, dus een wallet hoeft niet geblokkeerd te worden, of daar nu 0,001 of 10.000 VET in zitten uit die gestolen wallet.
  zaterdag 14 december 2019 @ 14:58:14 #100
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_190436891
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 december 2019 14:57 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Dat zal nog meevallen, in dat geval zou je het dus het best naar de top-25 adressen kunnen sturen en zo'n beetje alle coins onbruikbaar maken
Waarom niet gewoon 1 vet naar alle 165.858 accounts, dan zijn ze allemaal onbruikbaar.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_190436906
quote:
7s.gif Op zaterdag 14 december 2019 14:58 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Waarom niet gewoon 1 vet naar alle 165.858 accounts, dan zijn ze allemaal onbruikbaar.
Ook een optie :P

Dat zou ik dan wel doen denk ik, even een adreslijst maken, opslaan als CSV, Python scriptje op loslaten...

Vechain: we will block every wallet that contains stolen VET
Me: hold my coins
pi_190437146
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 december 2019 13:55 schreef illusions het volgende:

[..]

Lekker decentraal dan die shitcoin. :D
quote:
0s.gif Op woensdag 2 oktober 2019 07:52 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Jij bent echt zo hard een kalende systeembeheerder die nog thuis bij pa en ma woont hé. _O-

Die stoere bullshit die je hier altijd neer plempt :')


[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 14-12-2019 15:11:41 ]
pi_190437202
quote:
14s.gif Op zaterdag 14 december 2019 15:11 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

[..]

You mad bro? :D

Jij bent zeker zo'n ztoer pratende VMBO'er die naar Marmaris op vakantie gaat? :P

En mij dan gaat DM'en waar je het beste chicks kan fixen. :')
pi_190438024
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 december 2019 15:14 schreef illusions het volgende:

[..]

You mad bro? :D

Jij bent zeker zo'n ztoer pratende VMBO'er die naar Marmaris op vakantie gaat? :P

En mij dan gaat DM'en waar je het beste chicks kan fixen. :')
:9

Ik geniet altijd van jouw posts
As above, so below.
pi_190444311
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 december 2019 15:57 schreef Mijk het volgende:

[..]

:9

Ik geniet altijd van jouw posts
B:)B
pi_190444328
Net maar weer eens een Bitcoin transactie gedaan, las laatst dat iemand er een halve dag over deed. Lijkt me sterk, maar we gaan het zien. 2019-12-14 21:47 begon de teller.
pi_190444433
En klaar. Viel me alles mee.
pi_190444633
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 december 2019 21:58 schreef illusions het volgende:
En klaar. Viel me alles mee.
WoW bijna net zo snel als een sepa overboeking.
Vakman pur sang
pi_190446387
quote:
1s.gif Op zaterdag 14 december 2019 22:06 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

WoW bijna net zo snel als een sepa overboeking.
Tof he dat digitale geld? Ben helemaal in m'n nopjes.
  zondag 15 december 2019 @ 13:58:31 #110
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_190454375
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 december 2019 23:06 schreef illusions het volgende:

[..]

Tof he dat digitale geld? Ben helemaal in m'n nopjes.
Warrior!
Hoestie? :D
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_190458097
quote:
10s.gif Op zondag 15 december 2019 13:58 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Warrior!
Hoestie? :D
Heerlijk ouwe. Mooi weertje vandaag, bierie erbij, niets te klagen.

En met jou?

En SEAL? :P
  maandag 16 december 2019 @ 09:09:33 #112
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_190471837
quote:
0s.gif Op zondag 15 december 2019 16:30 schreef illusions het volgende:

[..]

Heerlijk ouwe. Mooi weertje vandaag, bierie erbij, niets te klagen.

En met jou?

En SEAL? :P
Goed goed!
Alles rustig aan aant doen.
Doe niet meer gek veel met crypto, enkel nog wat in BTC.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_190480212
Zou december dan toch een beetje Waves-maand worden?
pi_190481651
quote:
10s.gif Op maandag 16 december 2019 09:09 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Goed goed!
Alles rustig aan aant doen.
Doe niet meer gek veel met crypto, enkel nog wat in BTC.
SEAL verkocht dan? Flink de boot in gegaan of valt wel mee?

quote:
0s.gif Op maandag 16 december 2019 18:08 schreef TheFreshPrince het volgende:
Zou december dan toch een beetje Waves-maand worden?
Gvd op sterven na dood en nu ineens een teken van leven geven. :')
  maandag 16 december 2019 @ 19:57:59 #115
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_190482175
quote:
0s.gif Op maandag 16 december 2019 19:33 schreef illusions het volgende:

[..]

SEAL verkocht dan? Flink de boot in gegaan of valt wel mee?
[..]

Gvd op sterven na dood en nu ineens een teken van leven geven. :')
Winst, heb nog een beetje staan ergens. Of nee, ik lieg. Ongeveer gelijk. Tel dat wat ik heb staan als winst, maar tis geloof ik dood als een pier.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_190485095
When earthcore?
pi_190485150
Crypto is over en uit jongens, qua winsten sowieso.
Nog nieuwe leuke investeringen?
Vakman pur sang
  maandag 16 december 2019 @ 22:11:59 #118
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_190485793
quote:
1s.gif Op maandag 16 december 2019 21:47 schreef Lospedrosa het volgende:
Crypto is over en uit jongens, qua winsten sowieso.
Nog nieuwe leuke investeringen?
Varkensvlees voor de Chinese markt. Die moeten massaal importeren omdat ze daar last hebben van de Afrikaanse varkenspest.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_190485866
Rendiermos wanden. Zo 500 pieterballen per m2 ^O^
Vakman pur sang
  Moderator / Redactie Sport maandag 16 december 2019 @ 22:16:54 #120
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_190485952
Nog niet moon :(
pi_190486525
quote:
14s.gif Op maandag 16 december 2019 22:11 schreef fathank het volgende:

[..]

Varkensvlees voor de Chinese markt. Die moeten massaal importeren omdat ze daar last hebben van de Afrikaanse varkenspest.
;)
pi_190487916
quote:
1s.gif Op maandag 16 december 2019 21:47 schreef Lospedrosa het volgende:
Crypto is over en uit jongens, qua winsten sowieso.
Nog nieuwe leuke investeringen?
putopties deutsche bank :P
pi_190493273
Waves stijgt lekker door :)
Mag ook wel eens... pfff....

Zou die nieuwe exchange + stablecoin zoveel uitmaken?
pi_190493959
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 december 2019 12:11 schreef MaGNeT het volgende:
Waves stijgt lekker door :)
Mag ook wel eens... pfff....

Zou die nieuwe exchange + stablecoin zoveel uitmaken?
Ik heb Waves helemaal niet meer gevolgd zoals heel veel andere coins aangezien er naar mijn idee niet zoveel gebeurde. Hebben ze nog leuke nieuwe dingen bij Waves?
pi_190494188
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 december 2019 13:04 schreef metallicelmo het volgende:

[..]

Ik heb Waves helemaal niet meer gevolgd zoals heel veel andere coins aangezien er naar mijn idee niet zoveel gebeurde. Hebben ze nog leuke nieuwe dingen bij Waves?
Ja, het schijnt op sterven na dood te zijn.
pi_190494213
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 december 2019 13:20 schreef illusions het volgende:

[..]

Ja, het schijnt op sterven na dood te zijn.
Ah, dus daarom vliegt het omhoog.
  dinsdag 17 december 2019 @ 13:27:30 #127
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_190494302
Volgens mij is Waves zelf ook redelijk dood, Sasha geeft alleen maar om vostok, of waves enterprise of hoe het tegenwoordig ook heet :D
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_190494429
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 december 2019 13:21 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Ah, dus daarom vliegt het omhoog.
Er zijn weleens vreemdere dingen gebeurd. BitConnect ging nadat uitkwam dat het een scam was ook nog regelmatig omhoog.
pi_190497863
Alle altcoins naar 0, beginnen we wel opnieuw dan
pi_190498461
quote:
3s.gif Op dinsdag 17 december 2019 13:27 schreef Rossdale het volgende:
Volgens mij is Waves zelf ook redelijk dood, Sasha geeft alleen maar om vostok, of waves enterprise of hoe het tegenwoordig ook heet :D
Sasha heeft juist zijn stake in Vostok verkocht om zich te richten op Waves.
  dinsdag 17 december 2019 @ 20:41:30 #131
131603 Afwazig
Serious business
pi_190502907
quote:
3s.gif Op dinsdag 17 december 2019 13:27 schreef Rossdale het volgende:
Volgens mij is Waves zelf ook redelijk dood, Sasha geeft alleen maar om vostok, of waves enterprise of hoe het tegenwoordig ook heet :D
Volgens mij is er de laatste tijd vrijwel enkel voortgang geboekt op de Waves chain qua development
  dinsdag 17 december 2019 @ 20:53:45 #132
131603 Afwazig
Serious business
pi_190503234
Dat de prijs kut is wil niet zeggen dat iets dood is, in dat kader is alles zo`n beetje dood vanaf 2018.

Waves heeft meer dan 200 man in dienst die aan het Waves ecosysteem werken en er is veel gedaan de afgelopen tijd. Als je wil weten wat dan heb ik hier wat voer:





Succes :D grgr.
  dinsdag 17 december 2019 @ 20:55:50 #133
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_190503275
Waves :') kutcoin die hartstikke dood is.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_190503532
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 december 2019 20:55 schreef Scorpie het volgende:
Waves :') kutcoin die hartstikke dood is.
Je zal er wel verstand van hebben.

Ondertussen geniet ik nog even van de prijsstijging.
pi_190505656
quote:
10s.gif Op dinsdag 17 december 2019 20:53 schreef Afwazig het volgende:
Dat de prijs kut is wil niet zeggen dat iets dood is, in dat kader is alles zo`n beetje dood vanaf 2018.

Waves heeft meer dan 200 man in dienst die aan het Waves ecosysteem werken en er is veel gedaan de afgelopen tijd. Als je wil weten wat dan heb ik hier wat voer:





Succes :D grgr.
Ik lees alleen maar yadadada tech yadadada event yadada

When partnerships?

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 17-12-2019 22:30:48 ]
pi_190506522
quote:
1s.gif Op dinsdag 17 december 2019 22:30 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Ik lees alleen maar yadadada tech yadadada event yadada

When partnerships?
Inderdaad Dima, luisterde iedereen maar beter en ging men in een hondstrouwe Chinese token investeren.
https://bitcoinmagazine.n(...)n-cryptosector-7000/
Vakman pur sang
pi_190507397
Waves _O_

Wel een maand te laat, november was Waves-maand :P
pi_190509890
quote:
1s.gif Op dinsdag 17 december 2019 22:30 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Ik lees alleen maar yadadada tech yadadada event yadada

When partnerships?
ROFL :')
pi_190510874
crypto :')
pi_190510897
quote:
0s.gif Op woensdag 18 december 2019 09:17 schreef kthxbye het volgende:
crypto :')
OkayThankyouBye.
Vakman pur sang
  woensdag 18 december 2019 @ 09:58:51 #141
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_190511472
quote:
1s.gif Op dinsdag 17 december 2019 22:59 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Inderdaad Dima, luisterde iedereen maar beter en ging men in een hondstrouwe Chinese token investeren.
https://bitcoinmagazine.n(...)n-cryptosector-7000/
Daarom Singapore jatog
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_190514222
Dit topic lijkt me echt uitnodigend voor nieuwe bezoekers.

De sfeer en alles, echt een reden om het nog eens te bezoeken :)
pi_190514473
quote:
0s.gif Op woensdag 18 december 2019 12:15 schreef TheFreshPrince het volgende:
Dit topic lijkt me echt uitnodigend voor nieuwe bezoekers.

De sfeer en alles, echt een reden om het nog eens te bezoeken :)
Echt heel sneu ja
pi_190514559
quote:
0s.gif Op woensdag 18 december 2019 12:15 schreef TheFreshPrince het volgende:
Dit topic lijkt me echt uitnodigend voor nieuwe bezoekers.

De sfeer en alles, echt een reden om het nog eens te bezoeken :)
Ik vind dit echt leuk topic hoor
pi_190514598
quote:
0s.gif Op woensdag 18 december 2019 05:43 schreef illusions het volgende:

[..]

ROFL :')
Mag toch hopen dat je tech inmiddels na al die jaren wel Gereed is

When usage?
pi_190514605
quote:
0s.gif Op woensdag 18 december 2019 12:29 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Ik vind dit echt leuk topic hoor
Ja, ik ook, ook jouw positieve bijdragen doen het veel goed :)

Je bent altijd vriendelijk en respectvol naar andere users en hun keuzes.
  woensdag 18 december 2019 @ 12:48:21 #147
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_190514957
quote:
0s.gif Op woensdag 18 december 2019 12:15 schreef TheFreshPrince het volgende:
Dit topic lijkt me echt uitnodigend voor nieuwe bezoekers.

De sfeer en alles, echt een reden om het nog eens te bezoeken :)
Welke nieuwe bezoekers? FOK! is al jaren aan het doodbloeden.
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_190515217
quote:
3s.gif Op woensdag 18 december 2019 12:48 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Welke nieuwe bezoekers? FOK! is al jaren aan het doodbloeden.
Eens. Ik vraag me af wat er gebeurt met die bezoekers, ik denk zelf niet dat ze een ander forum vinden maar dat deze manier van "social media" gewoon algeheel terrein verliest en men liever op Facebook groepen e.d. zit.
  woensdag 18 december 2019 @ 13:15:39 #149
62913 Blik
The one and Only!
pi_190515513
quote:
0s.gif Op woensdag 18 december 2019 12:15 schreef TheFreshPrince het volgende:
Dit topic lijkt me echt uitnodigend voor nieuwe bezoekers.

De sfeer en alles, echt een reden om het nog eens te bezoeken :)
Het Tweakers-topic over crypto is niet veel beter, denk dus eerder dat het aan de mentaliteit rondom crypto ligt als aan Fok!
pi_190515650
quote:
0s.gif Op woensdag 18 december 2019 13:15 schreef Blik het volgende:

[..]

Het Tweakers-topic over crypto is niet veel beter, denk dus eerder dat het aan de mentaliteit rondom crypto ligt als aan Fok!
Over het algemeen zijn mensen op internet gewoon niet aardig tegen elkaar, en op een forum met anonieme accounts zoals Fok! is het natuurlijk al helemaal vrijblijvend om elkaar bij het minste geringste helemaal kapot te schelden. Dat is niet inherent aan crypto, maar is altijd al zo geweest op dit soort mediums.

Natuurlijk komt het de stemming ook niet ten goede wanneer je een hoop investeerders bij elkaar hebt die allemaal geld aan het verliezen zijn. :D
pi_190515705
Bitcoiners en shitcoiners in één topic is vragen om problemen natuurlijk.

quote:
0s.gif Op woensdag 18 december 2019 13:21 schreef illusions het volgende:

[..]

Natuurlijk komt het de stemming ook niet ten goede wanneer je een hoop investeerders bij elkaar hebt die allemaal geld aan het verliezen zijn. :D
Klopt, jammer genoeg duren bull runs vaak maar een paar weken/maanden en is het de rest van de tijd bearish of sideways :P
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_190515961
Ik zal hier de sfeer maar eens verhogen dan :D
pi_190516171
quote:
0s.gif Op woensdag 18 december 2019 13:35 schreef KapBak het volgende:
Ik zal hier de sfeer maar eens verhogen dan :D
Bakkie :D
pi_190516197
quote:
0s.gif Op woensdag 18 december 2019 13:21 schreef illusions het volgende:

[..]

Mensen op het internet zijn gewoon niet aardig tegen elkaar, en op een forum met anonieme accounts zoals Fok! is het natuurlijk al helemaal vrijblijvend om elkaar bij het minste geringste helemaal kapot te schelden. Dat is niet inherent aan crypto, maar is altijd al zo geweest op dit soort mediums.

Natuurlijk komt het de stemming ook niet ten goede wanneer je een hoop investeerders bij elkaar hebt die allemaal geld aan het verliezen zijn. :D
De ESF SC is geheel vreedzaam en met wederzijds respect. Het kan dus wel ;)

Nu kan dat ook niet anders met moeder @Greys aan het roer. Maar toch.
pi_190516221
quote:
0s.gif Op woensdag 18 december 2019 13:42 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

De ESF SC is geheel vreedzaam en met wederzijds respect. Het kan dus wel ;)

Nu kan dat ook niet anders met moeder Greys aan het roer. Maar toch.
Vandaar dat mijn zin begint met "Over het algemeen." ;)
pi_190516242
quote:
0s.gif Op woensdag 18 december 2019 13:43 schreef illusions het volgende:

[..]

Vandaar dat mijn zin begint met "Over het algemeen." ;)
JE MOET GEWOON BETER LEZEN schele KLOOTZAK!

Zie je, het internet is een plek om lomp te zijn :P
pi_190516268
quote:
0s.gif Op woensdag 18 december 2019 13:42 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

De ESF SC is geheel vreedzaam en met wederzijds respect. Het kan dus wel ;)

Nu kan dat ook niet anders met moeder @:Greys aan het roer. Maar toch.
Ok, ik zie nu pas wat ESF is. :')

Eurovisie Songfestival

Daar verwacht je eigenlijk een hoop valse nichten met roze boa's.
pi_190516280
quote:
0s.gif Op woensdag 18 december 2019 13:43 schreef illusions het volgende:

[..]

Vandaar dat mijn zin begint met "Over het algemeen." ;)
Dat staat anders niet in de quote :D

En ik heb 'm echt niet aangepast O-)
pi_190516285
Nog maar even tot halving overigens *O*

En ETH2.0 gaat in Q1 live.

Goeie handel :P
pi_190516482
quote:
0s.gif Op woensdag 18 december 2019 13:46 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Dat staat anders niet in de quote :D

En ik heb 'm echt niet aangepast O-)

Illusions heeft hem zelf gewoon aangepast.

Ouwe spaanse boef dat het is :D
pi_190516580
quote:
0s.gif Op woensdag 18 december 2019 13:46 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Dat staat anders niet in de quote :D

En ik heb 'm echt niet aangepast O-)

:P

Maar jij hangt dus in de Eurovisie Songfestival SC? _O-

Beetje verontrustend.
pi_190516857
quote:
0s.gif Op woensdag 18 december 2019 13:42 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

De ESF SC is geheel vreedzaam en met wederzijds respect. Het kan dus wel ;)

Ben je hommotje ofso?
pi_190516881
quote:
0s.gif Op woensdag 18 december 2019 14:08 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Ben je hommotje ofso?
Je hebt interesse?
pi_190517324
quote:
0s.gif Op woensdag 18 december 2019 13:57 schreef illusions het volgende:

[..]

:P

Maar jij hangt dus in de Eurovisie Songfestival SC? _O-

Beetje verontrustend.
Want? ESF was bij ons thuis vroeger standaard "TV aan op zaterdagavond".
Nostalgie :)

Ik hang ook in het F1 en crypto topic rond, ook verontrustend?

quote:
0s.gif Op woensdag 18 december 2019 14:08 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Ben je hommotje ofso?
Moet dat om in een ESF topic rond te hangen?
pi_190517358
quote:
0s.gif Op woensdag 18 december 2019 14:29 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Want? ESF was bij ons thuis vroeger standaard "TV aan op zaterdagavond".
Nostalgie :)
Ik vind alles wat om het Eurovisie Songfestival heen hangt gewoon heel erg eng.
pi_190517396
quote:
0s.gif Op woensdag 18 december 2019 14:30 schreef illusions het volgende:

[..]

Ik vind alles wat om het Eurovisie Songfestival heen hangt gewoon heel erg eng.
Mss ben ik ook wel heel eng :P
pi_190518317
quote:
0s.gif Op woensdag 18 december 2019 14:08 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Ben je hommotje ofso?
Oh, je hebt de weg naar dat topic ook gevonden zie ik :)
Welkom.

Je taalgebruik zou je daar wel enigszins mogen aanpassen.

[ Bericht 1% gewijzigd door TheFreshPrince op 18-12-2019 15:20:15 ]
  Moderator / Redactie Sport woensdag 18 december 2019 @ 15:27:36 #168
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_190518686
quote:
0s.gif Op woensdag 18 december 2019 15:13 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Oh, je hebt de weg naar dat topic ook gevonden zie ik :)
Welkom.

Je taalgebruik zou je daar wel enigszins mogen aanpassen.
Laat enigszins maar weg _O-

Wat is er mis met ESF? Hier is het ook pure nostalgie, stond bij ons thuis ook altijd aan. Qua muziek vind ik 90% verschrikkelijk en niet mijn ding, maar toch is het een leuk evenement. Altijd mooi van die kant en klare meningen van mensen die het niet volgen (of niet toegeven dat ze het volgen :P).
pi_190518826
quote:
0s.gif Op woensdag 18 december 2019 15:27 schreef Kyran het volgende:

[..]

Laat enigszins maar weg _O-

Wat is er mis met ESF? Hier is het ook pure nostalgie, stond bij ons thuis ook altijd aan. Qua muziek vind ik 90% verschrikkelijk en niet mijn ding, maar toch is het een leuk evenement. Altijd mooi van die kant en klare meningen van mensen die het niet volgen (of niet toegeven dat ze het volgen :P).
Neuh, ik volg het niet echt, heb het vorig jaar wel gekeken maar ik vind dat hele policor-aspect wat eromheen hangt gewoon zo enorm "gemaakt" ofzo, ik kan er niet enthousiast van worden maar ieder z'n meug hoor. Bedoelde dat "verontrustend" meer als grapje.
  Moderator / Redactie Sport woensdag 18 december 2019 @ 15:35:41 #170
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_190518904
quote:
0s.gif Op woensdag 18 december 2019 15:32 schreef illusions het volgende:

[..]

Neuh, ik volg het niet echt, heb het vorig jaar wel gekeken maar ik vind dat hele policor-aspect wat eromheen hangt gewoon zo enorm "gemaakt" ofzo, ik kan er niet enthousiast van worden maar ieder z'n meug hoor. Bedoelde dat "verontrustend" meer als grapje.
Van jou kan ik het ook hebben hoor :P

Policor aspect klopt natuurlijk wel, maar ik kies er voor om daar doorheen te kijken. Helaas is er niet ieder jaar een Lordi die meedoet om Europa even wakker te schudden _O-
pi_190518932
Beetje moeilijk om doorheen te kijken als er een vrouw met een baard staat te janken. :P
pi_190519076
-

[ Bericht 51% gewijzigd door TheFreshPrince op 18-12-2019 15:44:42 ]
pi_190520815
GVD weer een SC erbij, weer een tab open. Alsof ik RAM zat heb. 8)7
pi_190522231
quote:
0s.gif Op woensdag 18 december 2019 17:03 schreef illusions het volgende:
GVD weer een SC erbij, weer een tab open. Alsof ik RAM zat heb. 8)7
RAM-Coin kopen!
pi_190522349
quote:
3s.gif Op woensdag 18 december 2019 12:48 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Welke nieuwe bezoekers? FOK! is al jaren aan het doodbloeden.
Ik plaatste laatst 2 Posts in een zeer sloom SC topic van K&W. Begon zo’n mod gelijk van “hey niet slowsjatten” :')
Vakman pur sang
pi_190522523
quote:
1s.gif Op woensdag 18 december 2019 18:11 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

RAM-Coin kopen!
Eos ram

Die gek heeft het genoeg geshilled
pi_190522693
quote:
1s.gif Op woensdag 18 december 2019 18:17 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Ik plaatste laatst 2 Posts in een zeer sloom SC topic van K&W. Begon zo’n mod gelijk van “hey niet slowsjatten” :')
Je mag niet meer slowchatten in een SC? APARTE BEDOENING VIND IK
  woensdag 18 december 2019 @ 18:37:55 #178
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_190522733
quote:
0s.gif Op woensdag 18 december 2019 18:35 schreef illusions het volgende:

[..]

Je mag niet meer slowchatten in een SC? APARTE BEDOENING VIND IK
Verkapt verdien ik nog steeds geld met crypto!
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
  woensdag 18 december 2019 @ 18:42:21 #179
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_190522825
quote:
0s.gif Op woensdag 18 december 2019 13:42 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

De ESF SC is geheel vreedzaam en met wederzijds respect. Het kan dus wel ;)

Nu kan dat ook niet anders met moeder @:Greys aan het roer. Maar toch.
Walgelijke slijmbal :').

De mentiontactiek gebruiken.


'kijk eens wat ik bij een paar anderen over je gezegd heb, mag ik in je broekje?'
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_190522833
quote:
10s.gif Op woensdag 18 december 2019 18:37 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Verkapt verdien ik nog steeds geld met crypto!
Die snap ik even niet.

En ja, met traden is er natuurlijk wel wat geld te verdienen.
  woensdag 18 december 2019 @ 18:43:12 #181
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_190522839
quote:
0s.gif Op woensdag 18 december 2019 18:42 schreef illusions het volgende:

[..]

Die snap ik even niet.

En ja, met traden is er natuurlijk wel wat geld te verdienen.
Heb van de winst, o.a. zonnepanelen aangeschaft. :P
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_190522849
Ik heroine.
  woensdag 18 december 2019 @ 18:43:54 #183
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_190522854
quote:
0s.gif Op woensdag 18 december 2019 18:43 schreef illusions het volgende:
Ik heroine.
Kan ik niet tegenop.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_190522864
quote:
10s.gif Op woensdag 18 december 2019 18:43 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Kan ik niet tegenop.
Lekker afvallen hoor, de kilo's vliegen er vanaf.
  woensdag 18 december 2019 @ 18:46:57 #185
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_190522909
quote:
0s.gif Op woensdag 18 december 2019 18:44 schreef illusions het volgende:

[..]

Lekker afvallen hoor, de kilo's vliegen er vanaf.
Haha, liever niet.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_190522984
quote:
14s.gif Op woensdag 18 december 2019 18:42 schreef fathank het volgende:

[..]

Walgelijke slijmbal :').

De mentiontactiek gebruiken.

'kijk eens wat ik bij een paar anderen over je gezegd heb, mag ik in je broekje?'
Never fails.
pi_190522987
quote:
10s.gif Op woensdag 18 december 2019 18:43 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Heb van de winst, o.a. zonnepanelen aangeschaft. :P
Vakman pur sang
pi_190523138
Monterrey 1 - 1 Liverpool

Spannond
  woensdag 18 december 2019 @ 19:19:20 #189
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_190523465
quote:
1s.gif Op woensdag 18 december 2019 18:51 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Wat is dat dan? :o
Looks nice
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_190523522
quote:
10s.gif Op woensdag 18 december 2019 19:19 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Wat is dat dan? :o
Looks nice
Goedkoopste solar paneel die ik vinden kon. Tientje.
https://www.megagadgets.n(...)2EAkYASABEgLJgvD_BwE
Vakman pur sang
pi_190526398
Lekkeuuuurrr, Liverpool door naar de finale.
  donderdag 19 december 2019 @ 09:38:58 #192
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_190533614
quote:
0s.gif Op woensdag 18 december 2019 15:36 schreef illusions het volgende:
Beetje moeilijk om doorheen te kijken als er een vrouw met een baard staat te janken. :P
Man in een jurk bedoel je
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_190533723
quote:
0s.gif Op woensdag 18 december 2019 05:43 schreef illusions het volgende:

[..]

ROFL :')
itemsdapp twitterde op donderdag 19-12-2019 om 02:41:43 Proud to announce Original Highness's first retail product on the blockchain. Scan the QR code, enter pin & Verify View lab results. Learn more about the product and company who produced it. #blockchain #NFT #VerifiedCertificateOfAnalysis @vechainofficial #authenticity https://t.co/kBqljg5wgy reageer retweet
Cannabis op de blockchain jaja
pi_190535656
quote:
3s.gif Op donderdag 19 december 2019 09:38 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Man in een jurk bedoel je
Ja, je hebt helemaal gelijk, doe ik gvd bijna mee met die onzin. 8)7
pi_190537080
Waves en WCT nog steeds stijgend...

WCT 45% up...
pi_190538390
BTT gaat ook weer lekker, jammer dat 'ie niet op Binance te verhandelen valt en het volume een beetje tegenvalt, maar er valt af en toe wel wat leuks op te pakken.
  donderdag 19 december 2019 @ 18:21:07 #197
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_190540793
quote:
0s.gif Op donderdag 19 december 2019 09:49 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

itemsdapp twitterde op donderdag 19-12-2019 om 02:41:43 Proud to announce Original Highness's first retail product on the blockchain. Scan the QR code, enter pin & Verify View lab results. Learn more about the product and company who produced it. #blockchain #NFT #VerifiedCertificateOfAnalysis @:vechainofficial #authenticity https://t.co/kBqljg5wgy reageer retweet
Cannabis op de blockchain jaja
High Times coming _O_
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_190547432
ik zie nog niet zo goed waarom tokens/ gebruik van een blockchain de beste vervanger zou zijn van een simpele SQL database waarin gegevens staan. Wat is het nut van het koppelen van een fysiek product (dat altijd fake kan zijn) aan een systeem waarmee niet kan worden gesjoemeld. Het product wat je probeert te beveiligen is fysiek en kan dus altijd nep zijn.
pi_190547529
quote:
0s.gif Op donderdag 19 december 2019 22:49 schreef metallicelmo het volgende:
ik zie nog niet zo goed waarom tokens/ gebruik van een blockchain de beste vervanger zou zijn van een simpele SQL database waarin gegevens staan. Wat is het nut van het koppelen van een fysiek product (dat altijd fake kan zijn) aan een systeem waarmee niet kan worden gesjoemeld. Het product wat je probeert te beveiligen is fysiek en kan dus altijd nep zijn.
Hier kom je nu mee? :D

De uitleg is vrij simpel, ik zou Google eens gebruiken. Daarnaast is het lang niet altijd de beste vervanger van een SQL database natuurlijk, dat beweert ook niemand.
pi_190547573
quote:
0s.gif Op donderdag 19 december 2019 22:49 schreef metallicelmo het volgende:
ik zie nog niet zo goed waarom tokens/ gebruik van een blockchain de beste vervanger zou zijn van een simpele SQL database waarin gegevens staan.
Omdat een database mutaties toestaat en wederzijds vertrouwen daarom lastig is.

quote:
Wat is het nut van het koppelen van een fysiek product (dat altijd fake kan zijn) aan een systeem waarmee niet kan worden gesjoemeld. Het product wat je probeert te beveiligen is fysiek en kan dus altijd nep zijn.
De originele fabrikant koppelt het aan de blockchain met zijn private key, als jij het product ontvangt (als eindgebruiker maar ook als transporteur, douanier, winkelier) weet je dus dat je dat product in handen hebt van die fabrikant. Het is om te voorkomen dat andere partijen dat kunnen.

Een nep fabrikant kan zo'n product niet op die manier signeren. Je kan de gesigneerde key ook niet herleiden uit / kopiëren van de blockchain, op de blockchain staat alleen een "hash" van die key, die cryptografisch aantoont dat de key echt is.

Overigens hoeft het niet om fysieke producten te gaan, muziek, foto's, documenten, kadastrale gegevens, alles wat je maar kan bedenken kan je op die manier beveiligen tegen vervalsen / de eigenaar of auteur vastleggen.

[ Bericht 2% gewijzigd door TheFreshPrince op 19-12-2019 23:02:05 ]
pi_190547705
quote:
0s.gif Op donderdag 19 december 2019 22:49 schreef metallicelmo het volgende:
ik zie nog niet zo goed waarom tokens/ gebruik van een blockchain de beste vervanger zou zijn van een simpele SQL database waarin gegevens staan. Wat is het nut van het koppelen van een fysiek product (dat altijd fake kan zijn) aan een systeem waarmee niet kan worden gesjoemeld. Het product wat je probeert te beveiligen is fysiek en kan dus altijd nep zijn.
quote:
0s.gif Op donderdag 19 december 2019 22:53 schreef illusions het volgende:

[..]

Hier kom je nu mee? :D

De uitleg is vrij simpel, ik zou Google eens gebruiken. Daarnaast is het lang niet altijd de beste vervanger van een SQL database natuurlijk, dat beweert ook niemand.
:’)
pi_190547747
quote:
0s.gif Op donderdag 19 december 2019 23:00 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

[..]

:’)
Veelzeggend natuurlijk weer, zoals gewoonlijk. Lekker aan het puberen knul?
pi_190547794
quote:
0s.gif Op donderdag 19 december 2019 23:02 schreef illusions het volgende:

[..]

Veelzeggend natuurlijk weer, zoals gewoonlijk. Lekker aan het puberen knul?
Anders wordt er weer gehuild want teveel geshil zogenaamd

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 19-12-2019 23:04:42 ]
pi_190547824
quote:
14s.gif Op donderdag 19 december 2019 23:04 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Anders wordt er weer gehuild want teveel geshil zogenaamd
Gast, waar heb je het over?
pi_190547846
quote:
14s.gif Op donderdag 19 december 2019 23:04 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Anders wordt er weer gehuild want teveel geshil zogenaamd
Als je sec de eigenschappen of werking van een coin benoemt is dat echt geen shillen.
pi_190547849
quote:
0s.gif Op donderdag 19 december 2019 23:05 schreef illusions het volgende:

[..]

Gast, waar heb je het over?
Ik ga niks uitleggen

Ik lach gwn om die onwetendheid
pi_190547857
quote:
0s.gif Op donderdag 19 december 2019 23:06 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Ik ga niks uitleggen

Ik lach gwn om die onwetendheid
Nou, weet je eens hoe wij ons voelen elke keer dat jij iets post. :P
pi_190547871
quote:
0s.gif Op donderdag 19 december 2019 23:07 schreef illusions het volgende:

[..]

Nou, weet je eens hoe wij ons voelen elke keer dat jij iets post. :P
Google eens gauw op gekkie
pi_190547884
quote:
0s.gif Op donderdag 19 december 2019 23:07 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Google eens gauw op gekkie
https://www.google.com/search?q=gekkie

:?
pi_190547921
quote:
0s.gif Op donderdag 19 december 2019 23:07 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Google eens gauw op gekkie
Waarom zou ik jou willen Google'en?
pi_190547943
Google rot

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 19-12-2019 23:11:17 ]
pi_190547975
quote:
9s.gif Op donderdag 19 december 2019 23:11 schreef Dimachaerus het volgende:
Google rot
Hou maar weer op, er komt helaas echt nooit iets intelligents uit jou. Doei. :W
pi_190547999
quote:
9s.gif Op donderdag 19 december 2019 23:11 schreef Dimachaerus het volgende:
Google rot
Beste Dima, rustaaaaaaghh.

Kom anders weer eens in het ESF topic buurten, daar kom je tot rust merkte ik :)
pi_190548013
https://www.dumpert.nl/item/7646965_4f07e70b

Dima en z'n maatje

Je hele kut staat open
pi_190548025
[quote]0s.gif Op donderdag 19 december 2019 23:12 schreef illusions het volgende:

[..]

Hou maar weer op, er komt helaas echt nooit iets intelligents uit jou. Doei. :W
[/quote]
pi_190548043
quote:
0s.gif Op donderdag 19 december 2019 23:14 schreef Dimachaerus het volgende:
[quote][ afbeelding ] Op donderdag 19 december 2019 23:12 schreef illusions het volgende:

[..]

Hou maar weer op, er komt helaas echt nooit iets intelligents uit jou. Doei. :W
[/quote]

Zelfs quoten lukt al niet. Man man man.
pi_190548058
quote:
0s.gif Op donderdag 19 december 2019 23:12 schreef illusions het volgende:

[..]

Hou maar weer op, er komt helaas echt nooit iets intelligents uit jou. Doei. :W
pi_190551074
quote:
0s.gif Op donderdag 19 december 2019 22:49 schreef metallicelmo het volgende:
ik zie nog niet zo goed waarom tokens/ gebruik van een blockchain de beste vervanger zou zijn van een simpele SQL database waarin gegevens staan. Wat is het nut van het koppelen van een fysiek product (dat altijd fake kan zijn) aan een systeem waarmee niet kan worden gesjoemeld. Het product wat je probeert te beveiligen is fysiek en kan dus altijd nep zijn.
Blockchain is een mooie uitvinding maar een echt nuttige toepassing is er helaas niet.
Vakman pur sang
pi_190552857
quote:
1s.gif Op vrijdag 20 december 2019 07:54 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Blockchain is een mooie uitvinding maar een echt nuttige toepassing is er helaas niet.
8)7
  vrijdag 20 december 2019 @ 11:04:49 #220
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_190553152
quote:
1s.gif Op vrijdag 20 december 2019 07:54 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Blockchain is een mooie uitvinding maar een echt nuttige toepassing is er helaas niet.
:')
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_190573751
Hopelijk staat bitcoin snel weer op ¤20.000

Verwachte reactie:

- "bitcoin is alleen interessant voor de early adopters, wie later ingestapt is maakt geen winst"

Zelfde persoon toen bitcoin naar ¤3000 was gezakt:

- "muhahaha, zie je wel, het is één grote bubbel"
pi_190578379
quote:
1s.gif Op vrijdag 20 december 2019 07:54 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Blockchain is een mooie uitvinding maar een echt nuttige toepassing is er helaas niet.
Mee eens, hopelijk komt daar de komende jaren verandering in. Maar als ik zelf kijk naar familie, vrienden, kennissen, zakelijke relaties/klanten. Helemaal fukking niemand doet ook maar iets met crypto behalve twee personen die ik ken die 100% werken voor grote exchanges. Zal nog wel even duren voordat je echte adoptie krijgt. Misschien herkennen jullie dit niet maar vooralsnog is crypto nog steeds een totaal onbekend iets voor de normale mens
  zaterdag 21 december 2019 @ 17:44:03 #223
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_190578845
quote:
1s.gif Op vrijdag 20 december 2019 07:54 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Blockchain is een mooie uitvinding maar een echt nuttige toepassing is er helaas niet.
Blockchain verified Jonko

itemsdapp twitterde op vrijdag 20-12-2019 om 03:02:44 See how easy verifying authenticity can be. No download required. Just scan, verify and claim the collectable. Only one person can claim the collectable! #nofakes#authenticity #digitalID #consumerprotection #blockchain #cannabis @vicenews https://t.co/A2BsX2EIF2 reageer retweet
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_190578886
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 december 2019 17:23 schreef metallicelmo het volgende:

[..]

Mee eens, hopelijk komt daar de komende jaren verandering in. Maar als ik zelf kijk naar familie, vrienden, kennissen, zakelijke relaties/klanten. Helemaal fukking niemand doet ook maar iets met crypto behalve twee personen die ik ken die 100% werken voor grote exchanges. Zal nog wel even duren voordat je echte adoptie krijgt. Misschien herkennen jullie dit niet maar vooralsnog is crypto nog steeds een totaal onbekend iets voor de normale mens
Haha

Het is verder prima als mensen niet bewust zijn van crypto/blockchain

Is ook niet nodig voor adoptie

Gelukkig zijn er ook projecten met een visie die consumenten gebruik wil gaan laten maken van crypto/blockchain zonder dat ze hier van bewust zijn

:B

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 21-12-2019 17:47:43 ]
pi_190579155
quote:
1s.gif Op zaterdag 21 december 2019 17:46 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Haha

Het is verder prima als mensen niet bewust zijn van crypto/blockchain

Is ook niet nodig voor adoptie

Gelukkig zijn er ook projecten met een visie die consumenten gebruik wil gaan laten maken van crypto/blockchain zonder dat ze hier van bewust zijn

:B
Vakman pur sang
pi_190579496
quote:
Toepassingen
Heel veel mogelijkheden
BitcoinsMet blockchain techniek kunnen veel gecentraliseerde gesloten registers en databases gebruiksvriendelijker, goedkoper en sneller gemaakt worden.
Geld
Een digitale geldfunctie is de eerste logische toepassing van een gedistribueerd universeel grootboek. Doordat met blockchain digitale data uniek en onvervalsbaar wordt, en daarmee schaars, krijgt deze uitwisselbare data waarde. Deze waarde kan met wisseldiensten worden omgeruild naar fiat geld. Doordat met blockchain overal ter wereld iedereen deel kan nemen aan geldtransacties is het een interessante oplossing voor mensen die geen bankrekening kunnen krijgen of geen toegang hebben tot betrouwbare financiële diensten. Helaas heeft 36% van de wereldbevolking dit probleem doordat er geen financiële diensten beschikbaar zijn in grote delen van de wereld.

Maar ook op plekken waar banken wel goede diensten bieden voor consumenten en bedrijven is digitaal geld zonder grenzen nuttig. Internationale betalingen vereisen bijvoorbeeld intermediairs voor het afhandelen van transacties. Eén eenvoudige transactie resulteert hierdoor in een registratie in drie grootboeken; van de debiteur, de crediteur én de intermediair. En vaak zijn het nog veel meer tussenpartijen die profiteren van alle transacties. Dit maakt het systeem foutgevoelig, duur en erg langzaam. Een betaling kan soms enkele dagen duren of lukt in sommige gevallen helemaal niet. Zo kost bijvoorbeeld een overboeking naar de Filipijnen de verzender tientallen euro's en duurt de overboeking meerdere dagen. Met blockchain kunnen gebruikers zelfstandig, met open-source software, zonder intermediair zoals een bank peer-to-peer transacties doen.
Finance
Na digitaal geld, zoals Bitcoin, is de eerste industrie waar de blockchain revolutie doorbreekt de financiële sector. Van allerlei financiële diensten en producten wordt bekeken of de blockchain kan zorgen voor verbeterde efficiëntie of verhoogde betrouwbaarheid. Zo zijn er inmiddels volledig werkende crowdfunding systemen, digitale notarissen en oplossingen voor financiële instrumenten zoals effecten en derivaten. In sommige systemen is het decentrale karakter van blockchain overgenomen en is er geen eigenaar of bedrijf aan te wijzen die de dienst levert. In deze gevallen is de service het resultaat van mensen die samenwerken in het netwerk. Momenteel zijn praktisch alle instellingen en bedrijven in de financiële sector bezig met blockchain. De eerste beurs, de Nasdaq in Amerika, gebruikt de Bitcoin blockchain inmiddels voor een deel van de private aandelenmarkt. De blockchain biedt veel mogelijkheden in de financiële wereld op het gebied van vermogensbeheer, financiële instrumenten, verzekeringen en bijvoorbeeld kapitaalverstrekking.
Eigendom
In onze dagelijkse economie kan de blockchain nuttig zijn voor het verbeteren van de betrouwbaarheid van de systemen, de snelheid van transacties en de bescherming van gegevens. Door eigendom en de beschikbaarheid van data met een decentraal blockchain systeem op een betrouwbare manier beter te verdelen, kunnen belangen beter worden behartigd. Het scala aan mogelijkheden op het gebied van eigendom is breed. Zo kunnen auteursrechten, domeinnamen, patenten, octrooien, hypotheekaktes, notariële aktes, erfenissen en andere eigendomspapieren met blockchain worden gedigitaliseerd. De systemen om de databases te beheren komen met open source software direct in handen van de gebruikers.
Overheidsdiensten
Binnen de overheid worden eveneens veel systemen onderhouden waarin allerlei data wordt bijgewerkt en overgedragen. Met blockchain kunnen systemen opnieuw worden ontworpen om beter te voorzien in de behoeften van burgers, bedrijven en overheden. Zo kan met de technologie het stemmen voortaan veiliger en betrouwbaarder worden gedaan tegen sterk gereduceerde kosten. Ook kunnen registers van gegevens zoals het kadaster, patiënten dossiers, identiteitspapieren, burgerinformatie en diploma's met blockchain worden teruggegeven aan de belanghebbende eigenaren: de burgers zelf. Waar nodig kunnen gegevens privé blijven en alleen op aangeven van de eigenaar worden overhandigd ter verificatie of leesbaar worden gemaakt voor gebruik. Net zoals een bitcoin niet kan worden vervalst, zorgt het controlemechanisme in met blockchain ondersteunde registers ervoor dat er geen fraude kan worden gepleegd omdat de regels onmogelijk omzeild kunnen worden.

Naarmate de mogelijkheden die blockchain techniek heeft te bieden in steeds verschilleden sectoren worden benut zal de techniek invloed krijgen op de dagelijkse praktijk om ons heen. Veel bedrijven die de techniek zijn gaan gebruiken zien kansen om meer competitief te werk te gaan door meer klantgerichte diensten of goedkopere uitvoeringsprocessen. Meer en meer professionals uit allerlei bedrijfstakken zijn de adoptie van techneuten en early adopters achterna gegaan.
Grootste huidige probleem bij deze toepassingen en het feit dat hierom vlockchain niet wordt toegepast zijn de veiligheid issue’s
50% attacks (er wordt beweert dat China in 2020 de complete bitcoin stakes opkoopt)
Gestolen munten, gekraakte Exchanges, lugubere figuren enz
Wat we allemaal voorbij hebben zien komen is diep triest en geen weldenkend mens zou zijn geld in blockchain steken momenteel
Vakman pur sang
pi_190579976
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 december 2019 17:23 schreef metallicelmo het volgende:
Misschien herkennen jullie dit niet maar vooralsnog is crypto nog steeds een totaal onbekend iets voor de normale mens
Het hoeft ook helemaal niet bekend te worden voor adoptie, en voor een nuttige toepassing al helemaal niet.
pi_190596615
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 december 2019 17:23 schreef metallicelmo het volgende:

[..]

Mee eens, hopelijk komt daar de komende jaren verandering in. Maar als ik zelf kijk naar familie, vrienden, kennissen, zakelijke relaties/klanten. Helemaal fukking niemand doet ook maar iets met crypto behalve twee personen die ik ken die 100% werken voor grote exchanges. Zal nog wel even duren voordat je echte adoptie krijgt. Misschien herkennen jullie dit niet maar vooralsnog is crypto nog steeds een totaal onbekend iets voor de normale mens
Dit herken ik totaal niet.

Ik zie in de supermarkt altijd mensen verifiëren of de Argentijnse rundervlees wel echt afkomstig is van de argentijnse boer. En daarna kijken ze nog of de seal wel gesealed is door een zeehond.
pi_190596695
quote:
1s.gif Op zaterdag 21 december 2019 18:23 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Grootste huidige probleem bij deze toepassingen en het feit dat hierom vlockchain niet wordt toegepast zijn de veiligheid issue’s
50% attacks (er wordt beweert dat China in 2020 de complete bitcoin stakes opkoopt)
Gestolen munten, gekraakte Exchanges, lugubere figuren enz
Wat we allemaal voorbij hebben zien komen is diep triest en geen weldenkend mens zou zijn geld in blockchain steken momenteel
Nee inderdaad, gewoon je geld "veilig" bewaren in digitale tokens bij de ECB en FED, dat zijn lievertjes.

Zalig zijn de ontwetenden.
pi_190598727
Ik twijfel nog om nu BTC in te slaan. Het is meestal een aanbieding rondom kerst door al het inslaan van FIAT door kerstcadeau's en zulks, maar dat valt wel mee.

[ Bericht 8% gewijzigd door Erasmus op 22-12-2019 18:21:47 ]
pi_190599755
quote:
14s.gif Op zondag 22 december 2019 18:21 schreef Ifrane het volgende:
Ik twijfel nog om nu BTC in te slaan. Het is meestal een aanbieding rondom kerst door al het inslaan van FIAT door kerstcadeau's en zulks, maar dat valt wel mee.
Ja hoor, vooral in 2017. :P 8)7
pi_190599881
quote:
0s.gif Op zondag 22 december 2019 19:39 schreef illusions het volgende:

[..]

Ja hoor, vooral in 2017. :P 8)7
Geen bargain natuurlijk, maar BTC was wel onder de $7k gekomen vorige week :P
pi_190599911
quote:
1s.gif Op zondag 22 december 2019 19:50 schreef Ifrane het volgende:

[..]

Geen bargain natuurlijk, maar BTC was wel onder de $7k gekomen vorige week :P
Ok maar je zegt "meestal", alleen vorig jaar rond kerst was er een dip, 2017 was historisch hoog en de jaren ervoor was het ook steeds op een ATH rond kerst. ;)
pi_190600500
quote:
1s.gif Op zondag 22 december 2019 19:50 schreef Ifrane het volgende:

[..]

Geen bargain natuurlijk, maar BTC was wel onder de $7k gekomen vorige week :P
Volgens het Mayer Multiple is het aardig goedkoop op dit moment.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 22-12-2019 20:25:45 ]
pi_190600661
quote:
0s.gif Op zondag 22 december 2019 20:24 schreef Piva het volgende:

[..]

Volgens het Mayer Multiple is het aardig goedkoop op dit moment.
Dat kan alleen de toekomst ons vertellen. ;)
pi_190601601
quote:
0s.gif Op zondag 22 december 2019 19:53 schreef illusions het volgende:

[..]

Ok maar je zegt "meestal", alleen vorig jaar rond kerst was er een dip, 2017 was historisch hoog en de jaren ervoor was het ook steeds op een ATH rond kerst. ;)
Ah, meestal verkeerd verwoord. Meer als “zoals ik het mij herinnerde” vorig jaar ja :P

[ Bericht 0% gewijzigd door Erasmus op 22-12-2019 21:09:42 ]
pi_190601633
quote:
0s.gif Op zondag 22 december 2019 20:24 schreef Piva het volgende:

[..]

Volgens het Mayer Multiple is het aardig goedkoop op dit moment.
Ik wacht wel tot de eerstvolgende rooddag, nu inslaan met deze lekkere stijging lijkt mij riskant.

[ Bericht 0% gewijzigd door Erasmus op 22-12-2019 21:10:33 ]
pi_190602010
quote:
1s.gif Op zondag 22 december 2019 21:10 schreef Ifrane het volgende:

[..]

Ik wacht wel tot de eerstvolgende rooddag, nu inslaan met deze lekkere stijging lijkt mij riskant.
Dat lijkt me een goed plan met bitcoin ja. Zeker om ook een paar procent te besparen.

quote:
0s.gif Op zondag 22 december 2019 20:31 schreef illusions het volgende:

[..]

Dat kan alleen de toekomst ons vertellen. ;)
Op basis van historische gegevens is bitcoin nu vrij "goedkoop". Als je een betere tool hebt om de werkelijke toekomst te voorspellen houdt ik mijn aanbevolen uiteraard.

[ Bericht 38% gewijzigd door #ANONIEM op 22-12-2019 21:23:50 ]
pi_190606922
quote:
0s.gif Op zondag 22 december 2019 21:22 schreef Piva het volgende:

[..]

Dat lijkt me een goed plan met bitcoin ja. Zeker om ook een paar procent te besparen.
[..]

Op basis van historische gegevens is bitcoin nu vrij "goedkoop". Als je een betere tool hebt om de werkelijke toekomst te voorspellen houdt ik mijn aanbevolen uiteraard.
Eens hoor, maar als het nooit meer boven dit prijsniveau komt is het heel duur, probeer ik enkel te zeggen. :P
pi_190611773
quote:
0s.gif Op maandag 23 december 2019 02:26 schreef illusions het volgende:

[..]

Eens hoor, maar als het nooit meer boven dit prijsniveau komt is het heel duur, probeer ik enkel te zeggen. :P
Achja, de nieuwe bodem is in. Op naar een nieuwe ATH nu! Ben benieuwd of het voor mei gaat gebeuren. Zoja denk ik wel dat 2020 een prachtig jaar gaat worden.
pi_190612119
quote:
0s.gif Op maandag 23 december 2019 13:58 schreef Piva het volgende:

[..]

Achja, de nieuwe bodem is in. Op naar een nieuwe ATH nu! Ben benieuwd of het voor mei gaat gebeuren. Zoja denk ik wel dat 2020 een prachtig jaar gaat worden.
Wat acht je realistisch qua prijs? Ath of echt hoger nog?
  maandag 23 december 2019 @ 14:25:02 #242
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_190612159
20K gaan we voorlopig niet halen. Dat zien we pas weer in 2021.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  maandag 23 december 2019 @ 14:28:28 #243
62913 Blik
The one and Only!
pi_190612198
https://medium.com/vechai(...)e-briba-6bc70a0f6980

Choo choo, all aboard the vetrain
pi_190612218
quote:
0s.gif Op maandag 23 december 2019 14:23 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Wat acht je realistisch qua prijs? Ath of echt hoger nog?
Voor volgend jaar of gehele volgende cycle?

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 23-12-2019 14:30:55 ]
pi_190612229
It has been a very good year for staking :)

NAV, PIVX, Waves, Nexus, Phore... de stake PC die ik in juni gebouwd heb is al terugverdiend inmiddels :)




NAV heb ik pas sinds juni dus over een jaar gezien zou de opbrengst ongeveer het dubbele zijn. De laatste 30 dagen zijn niet representatief, heb een mandatory update gemist :P



De rest van de wallets / node tonen geen statistieken maar ik heb wel de beginstand en dat ziet er ook prima uit :)

[ Bericht 11% gewijzigd door MaGNeT op 23-12-2019 14:37:52 ]
pi_190612254
quote:
0s.gif Op maandag 23 december 2019 14:30 schreef Piva het volgende:

[..]

Voor volgend jaar of gehele volgende cycle?
Volgend jaar

Maar het is ook niet zeker dat de prijs gaat stijgen door halving lijkt me

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 23-12-2019 14:33:40 ]
pi_190612380
quote:
1s.gif Op maandag 23 december 2019 14:33 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Volgend jaar

Maar het is ook niet zeker dat de prijs gaat stijgen door halving lijkt me
Valt weinig over te zeggen. Hoe korter de tijd des te lastiger het ook nog eens is.

https://medium.com/@100tr(...)carcity-91fa0fc03e25

Dit model lijkt me het meest aannemelijk. Daarnaast wordt het ook waarschijnlijker dat de financiele markten onderuit gaat in de aankomende jaren. Hoe bitcoin hier precies op gaat reageren blijft afwachten.

Maar aangezien bitcoin dit jaar een +40% heeft gehaald in één dag en van ~$3k naar $14k is gegaan kunnen we makkelijk in een soort super bull market zitten. Als we vanaf hier weer gaan stijgen zoals eeder dit jaar gaat het heel hard.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 23-12-2019 14:44:03 ]
  maandag 23 december 2019 @ 14:52:46 #248
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_190612513
55k over 2 jaar tijd lijkt me te doen ja.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_190613250
Gebruikt iemand hier wel eens bitcoin.de ?

Ik zie nog steeds dat ze best vaak trades (bitcoin/euro pair) van + en - 10% van de actuele koers hebben. Waarom is dat eigenlijk?

[ Bericht 5% gewijzigd door #ANONIEM op 23-12-2019 15:47:33 ]
pi_190613692
quote:
0s.gif Op maandag 23 december 2019 14:42 schreef Piva het volgende:

[..]

Valt weinig over te zeggen. Hoe korter de tijd des te lastiger het ook nog eens is.

https://medium.com/@:100t(...)carcity-91fa0fc03e25

Dit model lijkt me het meest aannemelijk. Daarnaast wordt het ook waarschijnlijker dat de financiele markten onderuit gaat in de aankomende jaren. Hoe bitcoin hier precies op gaat reageren blijft afwachten.

Maar aangezien bitcoin dit jaar een +40% heeft gehaald in één dag en van ~$3k naar $14k is gegaan kunnen we makkelijk in een soort super bull market zitten. Als we vanaf hier weer gaan stijgen zoals eeder dit jaar gaat het heel hard.
De auteur is een Nederlander en heeft het er ook over gehad in de Bitcoin Show. Kleine crosspost uit het Bitcoin topic waar ik geen reactie op heb gehad.

quote:
0s.gif Op vrijdag 13 december 2019 09:46 schreef dimmak het volgende:

Heeft er iemand deze podcast beluisterd of is bekend met het stock to flow model van PlanB welke hij in maart heeft gepubliceerd?

Hoe denken jullie daarover?
Uitvinder van de biersmiley.
pi_190614597
quote:
7s.gif Op maandag 23 december 2019 14:52 schreef Scorpie het volgende:
55k over 2 jaar tijd lijkt me te doen ja.
Sorry, toch denk ik dat dit wishfull thinking is. Ik hoop met je mee natuurlijk maar ik zie nog geen serieuze pijlers dat BTC er weer vandoor gaat.
Vakman pur sang
pi_190614992
quote:
7s.gif Op maandag 23 december 2019 14:52 schreef Scorpie het volgende:
55k over 2 jaar tijd lijkt me te doen ja.
Heb je gedronken? :D
  maandag 23 december 2019 @ 20:15:37 #253
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_190617959
quote:
0s.gif Op maandag 23 december 2019 17:20 schreef illusions het volgende:

[..]

Heb je gedronken? :D
Alleen toen ik over je moeder heen ging
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_190624082
quote:
0s.gif Op maandag 23 december 2019 20:15 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Alleen toen ik over je moeder heen ging
Wist niet dat je van necrofilia hield viespeuk. Joke's on you. :')
pi_190625502
quote:
0s.gif Op maandag 23 december 2019 16:10 schreef dimmak het volgende:

[..]

De auteur is een Nederlander en heeft het er ook over gehad in de Bitcoin Show. Kleine crosspost uit het Bitcoin topic waar ik geen reactie op heb gehad.
[..]

Ik ga de podcast eens luisteren, PlanB zijn werk ziet er heel goed uit.

Volg hem al een lange tijd op twitter (bijna vanaf het begin eigenlijk).

Wat denk je er zelf over?

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 24-12-2019 09:22:21 ]
pi_190625865
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 december 2019 09:21 schreef Piva het volgende:

[..]

Ik ga de podcast eens luisteren, PlanB zijn werk ziet er heel goed uit.

Volg hem al een lange tijd op twitter (bijna vanaf het begin eigenlijk).

Wat denk je er zelf over?
Zijn model zit goed in elkaar, maar er hangen ook nogal wat variabelen aan. Toch denk ik wel dat Bitcoin de lijn min of meer volgt. Bitcoin is here to stay, er wordt enorm veel op ontwikkeld en is toch een soort safehaven. Ik denk dat er nog heel veel nieuw geld aan komt uit vele verschillende richtingen. Ook uit zijn artikel:

quote:
Mensen vragen me waar al het geld vandaan moet komen dat nodig is voor een marktwaarde van bitcoin van $1000 miljard. Mijn antwoord: zilver, goud, landen met negative rente (Europa, Japan en binnenkort VS), landen met roofzuchtige overheden (Venezuela, China, Iran, Turkije, enzovoorts), miljardairs en miljonairs die zich indekken tegen kwantitatieve verruiming (QE), en institutionele investeerders die de best presterende asset van de afgelopen 10 jaar ontdekken.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_190627427
Hebben we het hier over Willem Middelkoop? Die is ook best bitcoin minded. Ik geloof wel in wat hij zegt, klinkt logisch
pi_190627762
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 december 2019 11:52 schreef metallicelmo het volgende:
Hebben we het hier over Willem Middelkoop? Die is ook best bitcoin minded. Ik geloof wel in wat hij zegt, klinkt logisch
Nee PlanB is anoniem.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_190630840
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 december 2019 09:57 schreef dimmak het volgende:
Bitcoin is here to stay, er wordt enorm veel op ontwikkeld en is toch een soort safehaven. Ik denk dat er nog heel veel nieuw geld aan komt uit vele verschillende richtingen. Ook uit zijn artikel:

Zeker, dat zie je ook eigenlijk al wel gebeuren overal. Nieuwe instrumenten, nieuwe en veel grotere spelers, de 2019 run die eigenlijk vooral door deze partijen is aangewakkerd (weinig hype zelfs op fok terwijl bitcoin 4x gaat).

Overigens maakt ETH er ook wel echt een shit show van de laatste tijd, dat is dan de één na grootste coin...

[ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 24-12-2019 16:09:44 ]
  dinsdag 24 december 2019 @ 16:19:33 #260
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_190631075
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 december 2019 16:06 schreef Piva het volgende:

[..]

Zeker, dat zie je ook eigenlijk al wel gebeuren overal. Nieuwe instrumenten, nieuwe en veel grotere spelers, de 2019 run die eigenlijk vooral door deze partijen is aangewakkerd (weinig hype zelfs op fok terwijl bitcoin 4x gaat).

Overigens maakt ETH er ook wel echt een shit show van de laatste tijd, dat is dan de één na grootste coin...
Lol die welles-nietes pre-mine soap op Twitter _O-


Eth gaat nooit wat worden. Een stel hobbyisten bij elkaar in een speeltuin. Gaan voorbijgestreefd worden door platforms die wel snappen hoe je een business bestiert.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_190631178
quote:
14s.gif Op dinsdag 24 december 2019 16:19 schreef fathank het volgende:

[..]

Lol die welles-nietes pre-mine soap op Twitter _O-

Eth gaat nooit wat worden. Een stel hobbyisten bij elkaar in een speeltuin. Gaan voorbijgestreefd worden door platforms die wel snappen hoe je een business bestiert.
Ja dat is wel echt pijnlijk duidelijk nu ja. Best triest zo.
pi_190631271
LTO gaat wel heel goed, had ook wel willen instappen maar BitMax doet er al ruim een maand over om m'n support ticket op te lossen. Zolang ik daar geen 2FA kan inschakelen ga ik daar niet traden...

En de andere exchanges hebben een te laag volume.
pi_190634076
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 december 2019 16:30 schreef TheFreshPrince het volgende:
LTO gaat wel heel goed, had ook wel willen instappen maar BitMax doet er al ruim een maand over om m'n support ticket op te lossen. Zolang ik daar geen 2FA kan inschakelen ga ik daar niet traden...

En de andere exchanges hebben een te laag volume.
Gewoon lekker staken in hun eigen wallet!
pi_190663567
Eigenlijk hebben exchanges ook wel een rare manier van denken.

BTC withdrawal fee: 0.0005 ~¤3,25 Terwijl de eerste volgende block misschien ¤0.1 kost (= 30x margin).

XRP withdrawal fee: 0.01 ~¤0,00 = 0,00 margin...

Waarom zou je de ene optie gratis maken en op de andere optie 3000% winst willen maken?

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 26-12-2019 15:43:38 ]
pi_190666667
quote:
0s.gif Op donderdag 26 december 2019 15:42 schreef Piva het volgende:
Eigenlijk hebben exchanges ook wel een rare manier van denken.

BTC withdrawal fee: 0.0005 ~¤3,25 Terwijl de eerste volgende block misschien ¤0.1 kost (= 30x margin).

XRP withdrawal fee: 0.01 ~¤0,00 = 0,00 margin...

Waarom zou je de ene optie gratis maken en op de andere optie 3000% winst willen maken?
Dat is inderdaad apart, maar er zal vast een reden achter zitten - ben benieuwd wat die is.

Overigens verdienen ze natuurlijk verreweg het meeste over de trades, en dat ligt gewoon 0.1% voor elke coin, om Binance maar even als voorbeeld te pakken.
pi_190667713
ETH co founder verstuurd 90k eth op kerst naar Kraken. Dat gaat lekker zo :')
  donderdag 26 december 2019 @ 21:33:18 #267
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_190667729
quote:
0s.gif Op donderdag 26 december 2019 21:32 schreef Piva het volgende:
ETH co founder verstuurd 90k eth op kerst naar Kraken. Dat gaat lekker zo :')
HAPPY REKT DAY
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_190667762
quote:
0s.gif Op donderdag 26 december 2019 20:01 schreef illusions het volgende:
Dat is inderdaad apart, maar er zal vast een reden achter zitten - ben benieuwd wat die is.

Ja precies
pi_190668778
Bitcoin dumpmomomentje.
Vakman pur sang
  donderdag 26 december 2019 @ 23:16:35 #270
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_190669844
quote:
0s.gif Op donderdag 26 december 2019 21:32 schreef Piva het volgende:
ETH co founder verstuurd 90k eth op kerst naar Kraken. Dat gaat lekker zo :')
Maar Vitalik heeft geen idee van wie die wallet is _O-
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_190677113
Nou en, Vitalik moet ook leven en rekeningen betalen. Elon Musk verkoopt ook Tesla's, die houdt ie niet allemaal zelf hoor, zal z'n vrouw blij mee zijn als dat wel zo is hehe
pi_190677202
Ik zag nog een mooie scam vandaag op YouTube, een superlange livestream zogenaamd van de Ethereum Foundation waarbij er een interview met Vitalik was te zien met in de beschrijving dat ze 100.000 ETH weggeven aan kijkers. Voor elke ETH die je verstuurd naar hun adres krijg je er 10x meer terug net zolang tot de 100.000 ETH die ze hebben is weggegeven.

Deze: kan toch niet echt zijn ofwel lol, trap er dus niet in bedoel ik te zeggen
pi_190680617
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 december 2019 12:34 schreef metallicelmo het volgende:
Nou en, Vitalik moet ook leven en rekeningen betalen. Elon Musk verkoopt ook Tesla's, die houdt ie niet allemaal zelf hoor, zal z'n vrouw blij mee zijn als dat wel zo is hehe
Ten eerste werkt dat niet zo, ten tweede gaat het over een co-founder en heeft Buterin zelf geen idee van wie de wallet is. Daarnaast is het echt niet te vergelijken met Elon Musk die Tesla's spaart ofzo. :')
pi_190681919
Wie ziet nog meer een mega dump van btc aankomen?
Mijn voorspelling is sub 6000 1-1-2020.
Vakman pur sang
pi_190682576
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 december 2019 15:51 schreef Lospedrosa het volgende:
Wie ziet nog meer een mega dump van btc aankomen?
Mijn voorspelling is sub 6000 1-1-2020.
Waar zie je dat aan?
  vrijdag 27 december 2019 @ 17:11:49 #276
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_190684330
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 december 2019 15:51 schreef Lospedrosa het volgende:
Wie ziet nog meer een mega dump van btc aankomen?
Mijn voorspelling is sub 6000 1-1-2020.
10k 1-1-2020
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_190684562
Vakman pur sang
  vrijdag 27 december 2019 @ 17:23:17 #278
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_190684710
quote:
Trek je nou een willekeurige streep?
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_190684756
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 december 2019 17:23 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Trek je nou een willekeurige streep?
Nee, dit is de streep des doods.
Wees attent in bloedbaden he. :9
Vakman pur sang
pi_190685490
quote:
:D
pi_190692046
Ondertussen liggen de servers van de universiteit van Maastricht al sinds Kerstavond plat. Ransomware heeft een enorme vlucht genomen sinds de uitvinding van Bitcoin. Bedankt Satoshi :P
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
  Moderator vrijdag 27 december 2019 @ 22:06:55 #282
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_190692070
quote:
6s.gif Op vrijdag 27 december 2019 22:05 schreef Ronald-Koeman het volgende:
Ondertussen liggen de servers van de universiteit van Maastricht al sinds Kerstavond plat. Ransomware heeft een enorme vlucht genomen sinds de uitvinding van Bitcoin. Bedankt Satoshi :P
Was Monero daar niet beter voor?
(Ik vraag dit voor een vriend)
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_190692181
quote:
10s.gif Op vrijdag 27 december 2019 22:06 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Was Monero daar niet beter voor?
(Ik vraag dit voor een vriend)
In theorie wel; maar omdat het veel minder wijdverspreid is en veel minder gebruikt wordt niet. Moeilijker om anoniem grote bedragen uit te cashen in vergelijk met Bitcoin.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
  zaterdag 28 december 2019 @ 13:56:13 #284
419161 Chaes
Badr, BADR!
pi_190705254
https://gyazo.com/8fe3ed880e81ba1faae1a7b460ac3c11

Hierbij mijn twee berekende scenarios.

gr gr.
pi_190706305
quote:
10s.gif Op vrijdag 27 december 2019 22:06 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Was Monero daar niet beter voor?
(Ik vraag dit voor een vriend)
Nee.
https://www.wired.com/story/monero-privacy/
pi_190711376
Waves :D
  zaterdag 28 december 2019 @ 19:24:11 #287
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_190715114
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 december 2019 12:38 schreef metallicelmo het volgende:
Ik zag nog een mooie scam vandaag op YouTube, een superlange livestream zogenaamd van de Ethereum Foundation waarbij er een interview met Vitalik was te zien met in de beschrijving dat ze 100.000 ETH weggeven aan kijkers. Voor elke ETH die je verstuurd naar hun adres krijg je er 10x meer terug net zolang tot de 100.000 ETH die ze hebben is weggegeven.

Deze: kan toch niet echt zijn ofwel lol, trap er dus niet in bedoel ik te zeggen
Nee joh! Is echt, ik ben rijk dankzij deze livestream.
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_190716837
quote:
6s.gif Op vrijdag 27 december 2019 22:05 schreef Ronald-Koeman het volgende:
Ondertussen liggen de servers van de universiteit van Maastricht al sinds Kerstavond plat. Ransomware heeft een enorme vlucht genomen sinds de uitvinding van Bitcoin The Shadow Brokers de NSA hebben gehacked. Bedankt Satoshi NSA :P
fixed

Daarnaast weten ze nog steeds niet wie die groep is, dus dankjewel KYC/AML en al de andere opsporings mechanisme die duidelijk niet werken voor het opsporen van boeven maar prima werken om jou en mij in de gaten te houden.

[ Bericht 7% gewijzigd door #ANONIEM op 28-12-2019 20:19:31 ]
pi_190717155
Zal vechain nog naar 107 satoshi gaan dit jaar?

Een heel jaar lang op de vetrain gereden en alsnog een stuk minder satoshi's over houden. _O-


Het kan altijd nog erger natuurlijk:



[ Bericht 22% gewijzigd door #ANONIEM op 28-12-2019 20:30:06 ]
  zaterdag 28 december 2019 @ 23:25:24 #290
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_190724432
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 december 2019 20:17 schreef Piva het volgende:

[..]

fixed

Daarnaast weten ze nog steeds niet wie die groep is, dus dankjewel KYC/AML en al de andere opsporings mechanisme die duidelijk niet werken voor het opsporen van boeven maar prima werken om jou en mij in de gaten te houden.
Dus omdat ze 1 groep cybercriminelen/staatshackers niet te pakken krijgen werkt KYC niet en is het eigenlijk een tool om de kleine man klein te houden.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_190742623
quote:
14s.gif Op zaterdag 28 december 2019 23:25 schreef fathank het volgende:

[..]

Dus omdat ze 1 groep cybercriminelen/staatshackers niet te pakken krijgen werkt KYC niet en is het eigenlijk een tool om de kleine man klein te houden.
Ja dit is inderdaad de enige case.

Hoe is het eigenlijk om onder een steen te leven?
  zondag 29 december 2019 @ 21:41:43 #292
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_190751600
quote:
0s.gif Op zondag 29 december 2019 17:25 schreef Piva het volgende:

[..]

Ja dit is inderdaad de enige case.

Hoe is het eigenlijk om onder een steen te leven?
Comfortabeler dan onder een aluhoedje.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_190752669
Als je de logaritmische trend bekijkt kunnen we nog weleens in de high 20's belanden. Volgens een shituser op tradingview. Ik koop alles onder de 5k en hoop dat we de 3k nog aantikken. Qua altcoins verwacht ik er allemaal niet teveel van. Ethereum en Monero met wat onbekendere altcoins and that is it.
pi_190764024
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 december 2019 20:17 schreef Piva het volgende:

[..]

fixed

Daarnaast weten ze nog steeds niet wie die groep is, dus dankjewel KYC/AML en al de andere opsporings mechanisme die duidelijk niet werken voor het opsporen van boeven maar prima werken om jou en mij in de gaten te houden.
Ik bedoelde eigenlijk meer dat vóór de uitvinding van Bitcoin het moeilijker was om losgeld te vragen met zo'n virus... dat moest dan via buitenlandse bankrekeningen of losgeld op locatie... wat natuurlijk niet erg veilig is voor de criminelen. :P
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
  maandag 30 december 2019 @ 09:55:50 #295
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_190764308
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 december 2019 20:26 schreef Piva het volgende:
Zal vechain nog naar 107 satoshi gaan dit jaar?

Een heel jaar lang op de vetrain gereden en alsnog een stuk minder satoshi's over houden. _O-


Het kan altijd nog erger natuurlijk:

[ afbeelding ]
Verlies in sats is geen verlies. $0,12 eoy :D
pi_190766093
quote:
0s.gif Op maandag 30 december 2019 09:55 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Verlies in sats is geen verlies. $0,12 eoy :D
Verlies in sats is dubbel verlies, zie dat je 'm nog steeds niet snapt. :')
pi_190766463
Waves kruipt langzaam richting de ¤1 :)

pi_190766547
quote:
0s.gif Op maandag 30 december 2019 11:47 schreef MaGNeT het volgende:
Waves kruipt langzaam richting de ¤1 :)

[ afbeelding ]
Heel bizarre groei laatste paar weken. Geen pijl op te trekken.
pi_190766659
quote:
0s.gif Op maandag 30 december 2019 11:51 schreef illusions het volgende:

[..]

Heel bizarre groei laatste paar weken. Geen pijl op te trekken.
November zou toch Waves maand worden? ;) Het kwam wat langzaam op gang...
pi_190766886
quote:
0s.gif Op maandag 30 december 2019 11:56 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

November zou toch Waves maand worden? ;) Het kwam wat langzaam op gang...
ja dat was in 2017 maar ik keur hem goed haha
  maandag 30 december 2019 @ 12:43:16 #301
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_190767718
quote:
0s.gif Op maandag 30 december 2019 11:47 schreef MaGNeT het volgende:
Waves kruipt langzaam richting de ¤1 :)

[ afbeelding ]
ATH 18$ Holy shit
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')