Stond er niet bij op de kaart, maar volgens hun facebook zou het (denk ik) de gold moeten zijn.quote:Op zondag 7 juni 2020 12:25 schreef golfer het volgende:
Ziet er allemaal lekker uit, @:anndb
Welke soort kaviaar van Anna had je gegeten?
Hoe dan ook wel eens lekker.quote:Op zondag 7 juni 2020 12:29 schreef anndb het volgende:
Stond er niet bij op de kaart, maar volgens hun facebook zou het (denk ik) de gold moeten zijn.
Zocht inderdaad specifiek gisteren iets wat ik de afgelopen maanden thuis niet op heb. En trek thuis niet zo snel een blik kaviaar open of maak kreeft: al met al dus erg in de smaak gevallen. Nu komende week nog ergens truffel eten en ben weer tevreden voorlopig.quote:Op zondag 7 juni 2020 12:32 schreef golfer het volgende:
[..]
Hoe dan ook wel eens lekker.
Zie dat Anna Dutch wel een mooi assortiment heeft:
https://www.annadutch.nl/product-categorie/kaviaar-assortiment/
Lekker actueel.quote:Op donderdag 25 juni 2020 08:57 schreef fruityloop het volgende:
Waar: Oonivoo Uden
Wanneer: 28 Februari
Want de afgelopen maanden kon je zo goed uit eten.quote:
Dit dus. En het is een afgeleide van mijn tripadvisor review, die ik er redelijk vlot ná, al schreef. :-)quote:Op donderdag 25 juni 2020 16:56 schreef drakin het volgende:
Maar ik ontdek dit topic ook nu pas. Dat kan Fruityloop toch ook hebben gehad?
Dat maakt niet uit. Het topic heet toch niet 'waar heb jij vandaag gegeten?'quote:
Prijs kwaliteit was zeker heel goed, redelijk goedkoop voor 18 gangen , 135 euro.quote:Op maandag 29 juni 2020 07:50 schreef Blues het volgende:
Mooie kleine porties voor zoveel gangen.
Wat vond je er van qua prijs/kwaliteit?
Inderdaad ik ga terugquote:Op maandag 29 juni 2020 10:37 schreef FutureFairytale het volgende:
Ik zou geld terugvragen als ik jou was. Tel maar 17 gangen op het menu
Oh, dat klinkt wel als een aanraderquote:Op woensdag 8 juli 2020 20:31 schreef Myraela het volgende:
Waar: Restaurant de Watertoren in Rotterdam
Wanneer: Vanmiddag
Wat at je: Kikkererwtenkroket met verschillende groenten en brood, plakkerige rijst met mango als dessert
Cijfer: 10/10
Ik heb zo lekker gegeten vanmiddag. Oudste watertoren van Rotterdam, prachtige locatie. En een superchille kaart met ook veel vega(n) opties. Soms word je gewoon heel erg blij van een gerecht en vaak zijn dat de gerechten waarbij je het niet had verwacht. Dat had ik dus met de kikkererwtenkroket. Ik had een soort falafel verwacht, droog en kruidig. Maar het was juist heerlijk zacht en smeuïg. Met geweldige groenten ernaast en heerlijke zelfgemaakte sauzen.
Mijn vriend had een kwartel, geïnspireerd op roti. Met een heerlijke kruidige aardappelcreme, kwartelei en pickles. Mijn moeder een frisse noodlessalade met garnalen. Desserts waren ook heerlijke. Warme plakkerige rijst met mango, chocolademousse met kaneel of een appelkruimeltaartje met slagroom. En dan zijn het de details die het lekker maken. Zoals dat het appeltaartje warm is met noten erbij. Echt elk onderdeel heeft aandacht gekregen, dat merk je in alles. Ze maken zelfs de sriracha zelf. Die moet 4 weken staan voordat hij zo op smaak is. We mochten hem als test vergelijken met normale sriracha uit een fles. Wat een verschil!
Echt tof. En niet te duur. Ik ga sowieso terug, al is het alleen al om de kroket nog een keer te halen.
[ afbeelding ]
kangaroo, hoe smaakt dat?quote:Op zaterdag 11 juli 2020 10:26 schreef borisz het volgende:
Waar? Drovers Dog, Heemstedestraat, Amsterdam. https://www.droversdogheemstedestraat.nl/
Wanneer? Gisteren
Wat at je? Krabkoekjes en Kangaroo
Impressie?
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Cijfer? 7,5
Gezellige zaak. Prima om de vrijdag af te sluiten met enkele collega's.Lekker eten, al hadden de krabkoekjes meer krabbig mogen zijn.
Aussie Aussie Aussie Oi OI OI. En ja foto 1 krijg ik op een één of andere manier niet omgedraaid.
Was de kangaroe niet te taai? Zie em roder bij My Kitchen Rules en altijd erbij dat dat zo moet omdat je het heel snel taai bakt.quote:Op zaterdag 11 juli 2020 10:26 schreef borisz het volgende:
Waar? Drovers Dog, Heemstedestraat, Amsterdam. https://www.droversdogheemstedestraat.nl/
Wanneer? Gisteren
Wat at je? Krabkoekjes en Kangaroo
Impressie?
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Cijfer? 7,5
Gezellige zaak. Prima om de vrijdag af te sluiten met enkele collega's.Lekker eten, al hadden de krabkoekjes meer krabbig mogen zijn.
Aussie Aussie Aussie Oi OI OI. En ja foto 1 krijg ik op een één of andere manier niet omgedraaid.
Dat is heul niet slecht voor ¤14,50 en zou ook wel wat voor mij zijn als kleine eterquote:Op woensdag 22 juli 2020 12:36 schreef golfer het volgende:
Waar: Proeflokaal Bregje, Bloemendaal aan Zee.
Wanneer: 21 juli 2020
Wat:
Na een lekkere wandeling over 'ons' strand in Bloemendaal besloten een hapje te eten bij Proeflokaal Bregje, die adverteren met een 3-gangen keuzemenu dat op maandag t/m donderdag 14,50 pp kost en in de weekenden 16,50.
Bregje is gevestigd in dit markante gebouw aan het einde van de Zeeweg, op de begane grond met groot terras, aan de boulevard van Bloemendaal:
[ link | afbeelding ]
Er is goed rekening gehouden met Covid-19, dus voldoende ruimte en schermen tussen de tafels.
Vriendelijke ontvangst. De keuzemogelijkheden uit het menu zijn voor deze prijs zeker voldoende.
Voorgerecht:
Blues:
[ link | afbeelding ]
een (vegetarisch) trio, bestaande uit een gevulde champignon met notentapenade, gegratineerd met brie, een groenten kroketje en nigirisuhsi met komkommer en sesam.
Voor mij:
[ link | afbeelding ]
Hollandse garnalencocktail met een garnalenkroketje.
(minuscuul klein kroketje waarin geen garnaal te ontdekken was en heel erg weinig garnaaltjes op wat stukjes sla)
Hoofdgerecht:
Blues:
[ link | afbeelding ]
een kipschnitzel met gesmolten Goudse kaas en wat gemende groenten.
(best wel een grote lap, samengeperst, kippenvlees)
Voor mij:
[ link | afbeelding ]
kalfsentrecote met salieroomsaus en ook gemengde groenten.
((voor deze prijs natuurlijk geen complete entrecote, maar slechts een stuk ervan). Wel goed medium-rare gebakken.
Erbij voor ons samen:
[ link | afbeelding ]
Dessert:
We kozen allebei voor hetzelfde nagerecht:
[ link | afbeelding ]
Affogato (vanille-ijs, overgoten met espresso, slagroom en karamelsaus).
Gewoon lekker.
Uiteindelijk waren we, inclusief een paar (alcoholvrije) biertjes en een glas rode wijn voor B. totaal 42,75 kwijt.
Conclusie: begrijpelijk dat je voor deze prijs redelijk kleine porties krijgt (voor ons, als matige eters, net voldoende).
Het voorgerecht met de garnalen zou ik, als ik hen was, van de kaart halen.
Verder gewoon wel vriendelijke en attente bediening. Prachtige locatie met uitzicht op zee.
Prijs/kwaliteit: 7/10
Nou, er zat wel nog sesamzaad, een halve wasabinoot en een druppel mayonaise bij.quote:Op woensdag 22 juli 2020 13:45 schreef Myraela het volgende:
Is dit nou echt gewoon alleen een blokje sushirijst met een plakje komkommer?
Eens. Ik vind de bediening hier in Rotterdam ook fijn en vriendelijkquote:Op woensdag 22 juli 2020 13:46 schreef Myraela het volgende:
Ik ga overigens wel graag naar Bregje. Kost niets om toch drie gangetjes te eten, en mijn vriendinnen waarderen beter eten vaak toch niet. Wel geleerd dat je weg moet blijven van de gerechten met duurdere ingredienten. Beter de vegetarische gerechten en bijvoorbeeld de hamburger is ook altijd wel okay.
Dat kan kloppen, want de twee ketens hebben dezelfde eigenaarquote:Op woensdag 22 juli 2020 14:39 schreef FutureFairytale het volgende:
Fijn dat het meeviel B&G! Is idd niet veel, vooral voorgerecht is erg weinig tenzij je salade neemt.
Van hoofd vind ik het jammer dat je geen salade meer krijgt naast het bakje patat.
En toe kan ik nooit anders dan de cheesecake nemen want die is daar (en bij La Cubanita) de beste cheesecake die ik heb gegeten
Beste zou ik niet zeggen, maar hij is in zijn simpelheid wel gewoon erg lekker.quote:Op woensdag 22 juli 2020 14:39 schreef FutureFairytale het volgende:
Fijn dat het meeviel B&G! Is idd niet veel, vooral voorgerecht is erg weinig tenzij je salade neemt.
Van hoofd vind ik het jammer dat je geen salade meer krijgt naast het bakje patat.
En toe kan ik nooit anders dan de cheesecake nemen want die is daar (en bij La Cubanita) de beste cheesecake die ik heb gegeten
Inderdaad, en ook Rozey (vegetarisch restaurant) en Heinde en Ver (all you can eat) zijn van Roland Hogenelst.quote:Op woensdag 22 juli 2020 15:30 schreef Sunshine1982 het volgende:
Dat kan kloppen, want de twee ketens hebben dezelfde eigenaar
Oh Heinde en Ver is wel goed!quote:Op woensdag 22 juli 2020 16:19 schreef golfer het volgende:
[..]
Inderdaad, en ook Rozey (vegetarisch restaurant) en Heinde en Ver (all you can eat) zijn van Roland Hogenelst.
Ik heb niet zoveel cheesecakes gegetenquote:Op woensdag 22 juli 2020 15:46 schreef Myraela het volgende:
[..]
Beste zou ik niet zeggen, maar hij is in zijn simpelheid wel gewoon erg lekker.En het lavacakeje maakt me ook altijd wel blij. Ik moet binnenkort ook maar weer naar Bregje gaan.
Ik zou echt nog honger hebben.quote:Op woensdag 22 juli 2020 12:36 schreef golfer het volgende:
Waar: Proeflokaal Bregje, Bloemendaal aan Zee.
Wanneer: 21 juli 2020
Wat:
Na een lekkere wandeling over 'ons' strand in Bloemendaal besloten een hapje te eten bij Proeflokaal Bregje, die adverteren met een 3-gangen keuzemenu dat op maandag t/m donderdag 14,50 pp kost en in de weekenden 16,50.
Bregje is gevestigd in dit markante gebouw aan het einde van de Zeeweg, op de begane grond met groot terras, aan de boulevard van Bloemendaal:
[ link | afbeelding ]
Er is goed rekening gehouden met Covid-19, dus voldoende ruimte en schermen tussen de tafels.
Vriendelijke ontvangst. De keuzemogelijkheden uit het menu zijn voor deze prijs zeker voldoende.
Voorgerecht:
Blues:
[ link | afbeelding ]
een (vegetarisch) trio, bestaande uit een gevulde champignon met notentapenade, gegratineerd met brie, een groenten kroketje en nigirisuhsi met komkommer en sesam.
Voor mij:
[ link | afbeelding ]
Hollandse garnalencocktail met een garnalenkroketje.
(minuscuul klein kroketje waarin geen garnaal te ontdekken was en heel erg weinig garnaaltjes op wat stukjes sla)
Hoofdgerecht:
Blues:
[ link | afbeelding ]
een kipschnitzel met gesmolten Goudse kaas en wat gemende groenten.
(best wel een grote lap, samengeperst, kippenvlees)
Voor mij:
[ link | afbeelding ]
kalfsentrecote met salieroomsaus en ook gemengde groenten.
((voor deze prijs natuurlijk geen complete entrecote, maar slechts een stuk ervan). Wel goed medium-rare gebakken.
Erbij voor ons samen:
[ link | afbeelding ]
Dessert:
We kozen allebei voor hetzelfde nagerecht:
[ link | afbeelding ]
Affogato (vanille-ijs, overgoten met espresso, slagroom en karamelsaus).
Gewoon lekker.
Uiteindelijk waren we, inclusief een paar (alcoholvrije) biertjes en een glas rode wijn voor B. totaal 42,75 kwijt.
Conclusie: begrijpelijk dat je voor deze prijs redelijk kleine porties krijgt (voor ons, als matige eters, net voldoende).
Het voorgerecht met de garnalen zou ik, als ik hen was, van de kaart halen.
Verder gewoon wel vriendelijke en attente bediening. Prachtige locatie met uitzicht op zee.
Prijs/kwaliteit: 7/10
Omdat ik niet oplette bij het typenquote:Op zondag 9 augustus 2020 19:07 schreef Blues het volgende:
Lekker, de hele avond 'snoepen'.
Waarom maar een 7.5 ? vanwege de paar gerechten die niet uitzonderlijk waren ?
quote:Op zondag 9 augustus 2020 19:19 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Omdat ik niet oplette bij het typen
Ik mag idd wel hopen ja dat ze in een familie/pannenkoekenrestaurant aardig zijn tegen kinderenquote:Op donderdag 13 augustus 2020 21:49 schreef Goitske het volgende:
Familie restaurant/pannenkoeken restaurant de bosrand in lage Vuursche gegeten
Kinderen een kinder menu pannenkoek en ik een pannenkoek met spek brie rucola en nog wat..
Erg lekker, hebben wel binnen gegeten gezien het aantal wespen bij het terras. Ik vond wel de aankleding wat stijf maar wat wil je in lage Vuursche. Wel een aanrader om weer naar toe te gaan als ik in de buurt ben. Vriendelijk personeel, aardig tegen de kinderen, eten was er snel genoeg en lekker
Zeker een ruime 8 (rekening gehouden met het soort restaurant)
leuk daar, hèquote:Op vrijdag 14 augustus 2020 18:59 schreef Lucky_Strike het volgende:
Waar: De Menmoerhoeve, Etten-Leur
De Menmoerhoeve is een restaurant met boerencamping en een geliefde tussenstop voor fietsers. Er is een grote moestuin waar je in mag. Er zijn beesten en er is natuurlijk een speeltuin.
Wanneer: vandaag, 14 augustus
Wat: allebei een halve ceasarsalade en een halve geitenkaassalade.
[ afbeelding ]
Oordeel: flinke salades, met bijna alle ingrediënten uit eigen tuin en dus van het seizoen.
Ik was al bekend met de geitenkaassalade. De kaas was heerlijk gegrild in een schelp van filodeeg. De rode bessen, bosbessen en vijgen waren een heerlijke toevoeging.
De ceasarsalade was meer dan prima. De kip was verrukkelijk gegrild.
Voor beide salades mag je me 's nachts wakker maken.
Het was erg druk op het terras maar het personeel had het prima onder controle. De corona regels werden uiteraard nageleefd.
Cijfer: 9/10
Prijs: 23,70 voor 2 salades en 2 fris.
Mutsquote:Op vrijdag 14 augustus 2020 20:44 schreef mascara-klodder het volgende:
En Roosendaal is ver als je in Delft moet zijn 😥
Nou wisselt nog wel eensquote:Op vrijdag 14 augustus 2020 16:33 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Ik mag idd wel hopen ja dat ze in een familie/pannenkoekenrestaurant aardig zijn tegen kinderen![]()
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
waren met z'n 5'enquote:Op zondag 16 augustus 2020 19:51 schreef FutureFairytale het volgende:
Wow weet niet met hoeveel jullie waren maar wat hebben jullie veel kunnen eten/proeven!![]()
Prachtig allemaal zeg. Wat een werk zit daarin. Fijn dat t allemaal zo smaakte.
Ja klopt, dit is wel goed opgelost zoquote:Op zondag 16 augustus 2020 20:00 schreef Cat-astrophe het volgende:
De schaal met zeevruchtenHeel goede herinneringen aan.
En wat Corona proof qua bedieningVrijwel overal wordt als vanouds aan tafel uitgeserveerd.
quote:Op zondag 16 augustus 2020 20:16 schreef golfer het volgende:
Wow. Geweldig weer.![]()
Het is voor ons alweer een hele tijd (2015) geleden dat we bij hem waren (met overnachting.)I knowSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.ik kom er 'iets' vaker
![]()
quote:Op zondag 16 augustus 2020 20:19 schreef Blues het volgende:
Sodemieters Frantic![]()
Lekkere regenfoto ook
Boh nu heb ik zin in ijsquote:Op donderdag 20 augustus 2020 10:37 schreef Cat-astrophe het volgende:
Gisteren was ik in Florence.
IJssalon Florence, om precies te zijn.
Op de dag af vijf jaar nadat ik daar voor het eerst een high icecream at, nuttigde ik nu versie 2.0 .
De eerste keer stond de hele tafel vol met heerlijkheden. Smaakte fantastisch, wel lichtelijk intimiderend, en het dwong je tot snel opeten van de ijsjes, waardoor je eerder ‘zoet’ vol was.
Met de jaren komt inzicht, nu serveerden ze alles in drie gangen![]()
[ afbeelding ]
Gang 1: citroenijs met sangriaschuim, frappuchino, vers fruit, ijsbonbon, brownie
[ afbeelding ]
Gang 2: yoghurt met vers fruit en granola, frambozenparfait, macaron met vanille ijs en een sapje om tegenwicht te bieden tegen het zoet.
[ afbeelding ]
Gang 3: bolletje ijs naar keuze uit de vitrine
[ afbeelding ]
Met koffie, thee, cappucino naar keuze.
Tafelwater werd de hele avond aangevuld.
We konden lekker buiten zitten, toen het begon te regenen ging de overkapping dicht en lampjes aan![]()
Na een uur of twee waren we ‘rond’![]()
De prijs per persoon: een whopping 14 euro.
Waardering: 10/10
Wat leukquote:Op donderdag 20 augustus 2020 10:37 schreef Cat-astrophe het volgende:
Gisteren was ik in Florence.
IJssalon Florence, om precies te zijn.
Op de dag af vijf jaar nadat ik daar voor het eerst een high icecream at, nuttigde ik nu versie 2.0 .
De eerste keer stond de hele tafel vol met heerlijkheden. Smaakte fantastisch, wel lichtelijk intimiderend, en het dwong je tot snel opeten van de ijsjes, waardoor je eerder ‘zoet’ vol was.
Met de jaren komt inzicht, nu serveerden ze alles in drie gangen![]()
[ afbeelding ]
Gang 1: citroenijs met sangriaschuim, frappuchino, vers fruit, ijsbonbon, brownie
[ afbeelding ]
Gang 2: yoghurt met vers fruit en granola, frambozenparfait, macaron met vanille ijs en een sapje om tegenwicht te bieden tegen het zoet.
[ afbeelding ]
Gang 3: bolletje ijs naar keuze uit de vitrine
[ afbeelding ]
Met koffie, thee, cappucino naar keuze.
Tafelwater werd de hele avond aangevuld.
We konden lekker buiten zitten, toen het begon te regenen ging de overkapping dicht en lampjes aan![]()
Na een uur of twee waren we ‘rond’![]()
De prijs per persoon: een whopping 14 euro.
Waardering: 10/10
Nicequote:Op donderdag 20 augustus 2020 10:37 schreef Cat-astrophe het volgende:
Gisteren was ik in Florence.
IJssalon Florence, om precies te zijn.
Op de dag af vijf jaar nadat ik daar voor het eerst een high icecream at, nuttigde ik nu versie 2.0 .
De eerste keer stond de hele tafel vol met heerlijkheden. Smaakte fantastisch, wel lichtelijk intimiderend, en het dwong je tot snel opeten van de ijsjes, waardoor je eerder ‘zoet’ vol was.
Met de jaren komt inzicht, nu serveerden ze alles in drie gangen![]()
[ afbeelding ]
Gang 1: citroenijs met sangriaschuim, frappuchino, vers fruit, ijsbonbon, brownie
[ afbeelding ]
Gang 2: yoghurt met vers fruit en granola, frambozenparfait, macaron met vanille ijs en een sapje om tegenwicht te bieden tegen het zoet.
[ afbeelding ]
Gang 3: bolletje ijs naar keuze uit de vitrine
[ afbeelding ]
Met koffie, thee, cappucino naar keuze.
Tafelwater werd de hele avond aangevuld.
We konden lekker buiten zitten, toen het begon te regenen ging de overkapping dicht en lampjes aan![]()
Na een uur of twee waren we ‘rond’![]()
De prijs per persoon: een whopping 14 euro.
Waardering: 10/10
Whoahquote:Op donderdag 20 augustus 2020 10:37 schreef Cat-astrophe het volgende:
Gisteren was ik in Florence.
IJssalon Florence, om precies te zijn.
Op de dag af vijf jaar nadat ik daar voor het eerst een high icecream at, nuttigde ik nu versie 2.0 .
De eerste keer stond de hele tafel vol met heerlijkheden. Smaakte fantastisch, wel lichtelijk intimiderend, en het dwong je tot snel opeten van de ijsjes, waardoor je eerder ‘zoet’ vol was.
Met de jaren komt inzicht, nu serveerden ze alles in drie gangen![]()
[ afbeelding ]
Gang 1: citroenijs met sangriaschuim, frappuchino, vers fruit, ijsbonbon, brownie
[ afbeelding ]
Gang 2: yoghurt met vers fruit en granola, frambozenparfait, macaron met vanille ijs en een sapje om tegenwicht te bieden tegen het zoet.
[ afbeelding ]
Gang 3: bolletje ijs naar keuze uit de vitrine
[ afbeelding ]
Met koffie, thee, cappucino naar keuze.
Tafelwater werd de hele avond aangevuld.
We konden lekker buiten zitten, toen het begon te regenen ging de overkapping dicht en lampjes aan![]()
Na een uur of twee waren we ‘rond’![]()
De prijs per persoon: een whopping 14 euro.
Waardering: 10/10
https://www.ijssalonflorence.nl/quote:Op donderdag 20 augustus 2020 12:58 schreef flipsen het volgende:
Waar is dat, Cat? Krijg gelijk zin in ijs, terwijl het hier vannacht gevroren heeft en het 8 uur in de ochtend is
Ik had heel andere verwachtingen bij deze post hiernaquote:
Voor mij niet nee, maar voor mijn familie welquote:Op donderdag 20 augustus 2020 13:12 schreef Cat-astrophe het volgende:
[..]
https://www.ijssalonflorence.nl/
De coupes zijn ook fantastischAl diverse prijzen gewonnen.
Lekker in de buurt voor je
Ze gaan tevreden zijnquote:Op donderdag 20 augustus 2020 13:59 schreef flipsen het volgende:
[..]
Voor mij niet nee, maar voor mijn familie welThanks!
Nette prijs en leuke presentatie in die nestjesquote:Op donderdag 20 augustus 2020 12:01 schreef Lucky_Strike het volgende:
Waar: Ho Wah in Vaassen
Wanneer: zaterdag 15 augustus 2020
Wat:
Voor mij garnalen met cashews in een mandje van gefrituurde aardappel met Chinese bami
Voor mijn man tipan eendenborst met mihoen
Voor mijn tante kip met cashews in een mandje met bami
[ afbeelding ]
Impressie:
Ho Wah is een begrip in de omgeving, en terecht. Het personeel is enorm vriendelijk en doet alles uit het hoofd, de zaak is netjes. Het zat ook gewoon vol, dat kan je lang niet van alle Chinese restaurants zeggen.
Het eten is echt lekker. Veel verse groente. Er zit totaal geen MSG-smaak aan het eten. Het eten is wel wat flauw maar dat past wel bij de Nederlands-Chinese keuken. Er stond gelukkig prima sambal en sojasaus op tafe. Natuurlijk was het allemaal veel te veel. Zeker voor herhaling vatbaar.
Prijs: +/- 73 euro voor 3 hoofdgerechten, 2 appelsap, een liter spa rood en 2 cappuccino.
Cijfer: 9
14 euroquote:Op donderdag 20 augustus 2020 10:37 schreef Cat-astrophe het volgende:
Gisteren was ik in Florence.
IJssalon Florence, om precies te zijn.
Op de dag af vijf jaar nadat ik daar voor het eerst een high icecream at, nuttigde ik nu versie 2.0 .
De eerste keer stond de hele tafel vol met heerlijkheden. Smaakte fantastisch, wel lichtelijk intimiderend, en het dwong je tot snel opeten van de ijsjes, waardoor je eerder ‘zoet’ vol was.
Met de jaren komt inzicht, nu serveerden ze alles in drie gangen![]()
[ afbeelding ]
Gang 1: citroenijs met sangriaschuim, frappuchino, vers fruit, ijsbonbon, brownie
[ afbeelding ]
Gang 2: yoghurt met vers fruit en granola, frambozenparfait, macaron met vanille ijs en een sapje om tegenwicht te bieden tegen het zoet.
[ afbeelding ]
Gang 3: bolletje ijs naar keuze uit de vitrine
[ afbeelding ]
Met koffie, thee, cappucino naar keuze.
Tafelwater werd de hele avond aangevuld.
We konden lekker buiten zitten, toen het begon te regenen ging de overkapping dicht en lampjes aan![]()
Na een uur of twee waren we ‘rond’![]()
De prijs per persoon: een whopping 14 euro.
Waardering: 10/10
Mmmm lekker!!quote:Op donderdag 20 augustus 2020 10:37 schreef Cat-astrophe het volgende:
Gisteren was ik in Florence.
IJssalon Florence, om precies te zijn.
Op de dag af vijf jaar nadat ik daar voor het eerst een high icecream at, nuttigde ik nu versie 2.0 .
De eerste keer stond de hele tafel vol met heerlijkheden. Smaakte fantastisch, wel lichtelijk intimiderend, en het dwong je tot snel opeten van de ijsjes, waardoor je eerder ‘zoet’ vol was.
Met de jaren komt inzicht, nu serveerden ze alles in drie gangen![]()
[ afbeelding ]
Gang 1: citroenijs met sangriaschuim, frappuchino, vers fruit, ijsbonbon, brownie
[ afbeelding ]
Gang 2: yoghurt met vers fruit en granola, frambozenparfait, macaron met vanille ijs en een sapje om tegenwicht te bieden tegen het zoet.
[ afbeelding ]
Gang 3: bolletje ijs naar keuze uit de vitrine
[ afbeelding ]
Met koffie, thee, cappucino naar keuze.
Tafelwater werd de hele avond aangevuld.
We konden lekker buiten zitten, toen het begon te regenen ging de overkapping dicht en lampjes aan![]()
Na een uur of twee waren we ‘rond’![]()
De prijs per persoon: een whopping 14 euro.
Waardering: 10/10
We hadden ieder een dekschaaltje koolhydraten gekregen. Er werd een beetje op ons bord geschept en daarna zette de bediening de schalen op tafel. Op de foto zie je er net nog twee op staan. Ook dat kregen we niet op.quote:Op donderdag 20 augustus 2020 19:35 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Nette prijs en leuke presentatie in die nestjes![]()
Als je bij Chinees gaat krijg je wel beetje weinig bami/nasi in verhouding met je gerecht. Maar hoofdgerecht is idd wel lekker veel.
Aah ik dacht alleen dat bordje, beter!quote:Op donderdag 20 augustus 2020 20:53 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
We hadden ieder een dekschaaltje koolhydraten gekregen. Er werd een beetje op ons bord geschept en daarna zette de bediening de schalen op tafel. Op de foto zie je er net nog twee op staan. Ook dat kregen we niet op.
En ik wil ook een high ice cream.
IJssalon Florence ligt niet in Somerenquote:Op donderdag 20 augustus 2020 20:58 schreef Lucky_Strike het volgende:
High ice cream locaties: https://www.ad.nl/koken-e(...)l-veel-ijs~a43bd389/
Zat nog wel te twijfelen eigenlijk, maar king krab staat toch ook hoog in mijn lijstje van lekkere dingen.quote:Op dinsdag 25 augustus 2020 18:29 schreef golfer het volgende:
Ziet er allemaal wel lekker uit, @:anndb
Toch maar niet voor de kaviaar gegaan?
Ik zie tegenwoordig vaker in met name dit type restaurants, dat eten opgediend wordt in een schaal met zaden en pitten. Het ziet er in elk geval uit als iets eetbaars. Ik vraag me toch af wat hier mee gebeurt, neem aan dat het achteraf allemaal weggegooid wordt, nogmaals bij iemand anders gebruiken lijkt me niet heel hygiënisch want wassen zal ook niet echt gaan.quote:Op zondag 30 augustus 2020 19:52 schreef anndb het volgende:
Waar: Bochica in Reusel
Wanneer: Vanavond
Wat:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |