abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_194644524
Waar: Ho Wah in Vaassen
Wanneer: zaterdag 15 augustus 2020

Wat:
Voor mij garnalen met cashews in een mandje van gefrituurde aardappel met Chinese bami
Voor mijn man tipan eendenborst met mihoen
Voor mijn tante kip met cashews in een mandje met bami



Impressie:
Ho Wah is een begrip in de omgeving, en terecht. Het personeel is enorm vriendelijk en doet alles uit het hoofd, de zaak is netjes. Het zat ook gewoon vol, dat kan je lang niet van alle Chinese restaurants zeggen.
Het eten is echt lekker. Veel verse groente. Er zit totaal geen MSG-smaak aan het eten. Het eten is wel wat flauw maar dat past wel bij de Nederlands-Chinese keuken. Er stond gelukkig prima sambal en sojasaus op tafe. Natuurlijk was het allemaal veel te veel. Zeker voor herhaling vatbaar.

Prijs: +/- 73 euro voor 3 hoofdgerechten, 2 appelsap, een liter spa rood en 2 cappuccino.

Cijfer: 9
Spoilers!
pi_194644881
quote:
1s.gif Op donderdag 20 augustus 2020 10:37 schreef Cat-astrophe het volgende:
Gisteren was ik in Florence.
IJssalon Florence, om precies te zijn.

Op de dag af vijf jaar nadat ik daar voor het eerst een high icecream at, nuttigde ik nu versie 2.0 .

De eerste keer stond de hele tafel vol met heerlijkheden. Smaakte fantastisch, wel lichtelijk intimiderend, en het dwong je tot snel opeten van de ijsjes, waardoor je eerder ‘zoet’ vol was.
Met de jaren komt inzicht, nu serveerden ze alles in drie gangen ^O^

[ afbeelding ]
Gang 1: citroenijs met sangriaschuim, frappuchino, vers fruit, ijsbonbon, brownie

[ afbeelding ]
Gang 2: yoghurt met vers fruit en granola, frambozenparfait, macaron met vanille ijs en een sapje om tegenwicht te bieden tegen het zoet.

[ afbeelding ]
Gang 3: bolletje ijs naar keuze uit de vitrine

[ afbeelding ]
Met koffie, thee, cappucino naar keuze.

Tafelwater werd de hele avond aangevuld.
We konden lekker buiten zitten, toen het begon te regenen ging de overkapping dicht en lampjes aan ^O^

Na een uur of twee waren we ‘rond’ :9

De prijs per persoon: een whopping 14 euro.

Waardering: 10/10
Nice O+.
  donderdag 20 augustus 2020 @ 12:50:00 #178
112545 Muck
Meine Sprache: International
pi_194645297
quote:
1s.gif Op donderdag 20 augustus 2020 10:37 schreef Cat-astrophe het volgende:
Gisteren was ik in Florence.
IJssalon Florence, om precies te zijn.

Op de dag af vijf jaar nadat ik daar voor het eerst een high icecream at, nuttigde ik nu versie 2.0 .

De eerste keer stond de hele tafel vol met heerlijkheden. Smaakte fantastisch, wel lichtelijk intimiderend, en het dwong je tot snel opeten van de ijsjes, waardoor je eerder ‘zoet’ vol was.
Met de jaren komt inzicht, nu serveerden ze alles in drie gangen ^O^

[ afbeelding ]
Gang 1: citroenijs met sangriaschuim, frappuchino, vers fruit, ijsbonbon, brownie

[ afbeelding ]
Gang 2: yoghurt met vers fruit en granola, frambozenparfait, macaron met vanille ijs en een sapje om tegenwicht te bieden tegen het zoet.

[ afbeelding ]
Gang 3: bolletje ijs naar keuze uit de vitrine

[ afbeelding ]
Met koffie, thee, cappucino naar keuze.

Tafelwater werd de hele avond aangevuld.
We konden lekker buiten zitten, toen het begon te regenen ging de overkapping dicht en lampjes aan ^O^

Na een uur of twee waren we ‘rond’ :9

De prijs per persoon: een whopping 14 euro.

Waardering: 10/10
Whoah _O_
Dat is ook geen geld zeg!
Klinkt heel leuk en lekker ^O^
It's al boa it's all good it's all bueno benne bon, let's go!
  donderdag 20 augustus 2020 @ 12:58:22 #179
16918 flipsen
Argentinie-specialist!
pi_194645406
Waar is dat, Cat? Krijg gelijk zin in ijs, terwijl het hier vannacht gevroren heeft en het 8 uur in de ochtend is :P
Ik hou me bezig met het organiseren van reizen naar Argentinie, Chili en Peru voor Tipica Reizen.
pi_194645613
quote:
0s.gif Op donderdag 20 augustus 2020 12:58 schreef flipsen het volgende:
Waar is dat, Cat? Krijg gelijk zin in ijs, terwijl het hier vannacht gevroren heeft en het 8 uur in de ochtend is :P
https://www.ijssalonflorence.nl/
De coupes zijn ook fantastisch O+ Al diverse prijzen gewonnen.

Lekker in de buurt voor je :P
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_194646187
quote:
1s.gif Op donderdag 20 augustus 2020 10:37 schreef Cat-astrophe het volgende:
high icecream
Ik had heel andere verwachtingen bij deze post hierna _O-
Alex Pastoor:
"Een uitslag is altijd terecht, of het nou verdiend is of onverdiend"
Martin Verkerk:
''Ik bepaal of ik win of verlies. Als ik goed speel dan win ik, als ik slecht speel dan is de kans dat ik verlies aanwezig.''
  donderdag 20 augustus 2020 @ 13:59:00 #182
16918 flipsen
Argentinie-specialist!
pi_194646322
quote:
1s.gif Op donderdag 20 augustus 2020 13:12 schreef Cat-astrophe het volgende:

[..]

https://www.ijssalonflorence.nl/
De coupes zijn ook fantastisch O+ Al diverse prijzen gewonnen.

Lekker in de buurt voor je :P
Voor mij niet nee, maar voor mijn familie wel :) Thanks!
Ik hou me bezig met het organiseren van reizen naar Argentinie, Chili en Peru voor Tipica Reizen.
pi_194646855
quote:
0s.gif Op donderdag 20 augustus 2020 13:59 schreef flipsen het volgende:

[..]

Voor mij niet nee, maar voor mijn familie wel :) Thanks!
Ze gaan tevreden zijn :Y
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_194652137
quote:
0s.gif Op donderdag 20 augustus 2020 12:01 schreef Lucky_Strike het volgende:
Waar: Ho Wah in Vaassen
Wanneer: zaterdag 15 augustus 2020

Wat:
Voor mij garnalen met cashews in een mandje van gefrituurde aardappel met Chinese bami
Voor mijn man tipan eendenborst met mihoen
Voor mijn tante kip met cashews in een mandje met bami

[ afbeelding ]

Impressie:
Ho Wah is een begrip in de omgeving, en terecht. Het personeel is enorm vriendelijk en doet alles uit het hoofd, de zaak is netjes. Het zat ook gewoon vol, dat kan je lang niet van alle Chinese restaurants zeggen.
Het eten is echt lekker. Veel verse groente. Er zit totaal geen MSG-smaak aan het eten. Het eten is wel wat flauw maar dat past wel bij de Nederlands-Chinese keuken. Er stond gelukkig prima sambal en sojasaus op tafe. Natuurlijk was het allemaal veel te veel. Zeker voor herhaling vatbaar.

Prijs: +/- 73 euro voor 3 hoofdgerechten, 2 appelsap, een liter spa rood en 2 cappuccino.

Cijfer: 9
Nette prijs en leuke presentatie in die nestjes :)
Als je bij Chinees gaat krijg je wel beetje weinig bami/nasi in verhouding met je gerecht. Maar hoofdgerecht is idd wel lekker veel.
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_194652334
High icecream _O_
pi_194652611
quote:
1s.gif Op donderdag 20 augustus 2020 10:37 schreef Cat-astrophe het volgende:
Gisteren was ik in Florence.
IJssalon Florence, om precies te zijn.

Op de dag af vijf jaar nadat ik daar voor het eerst een high icecream at, nuttigde ik nu versie 2.0 .

De eerste keer stond de hele tafel vol met heerlijkheden. Smaakte fantastisch, wel lichtelijk intimiderend, en het dwong je tot snel opeten van de ijsjes, waardoor je eerder ‘zoet’ vol was.
Met de jaren komt inzicht, nu serveerden ze alles in drie gangen ^O^

[ afbeelding ]
Gang 1: citroenijs met sangriaschuim, frappuchino, vers fruit, ijsbonbon, brownie

[ afbeelding ]
Gang 2: yoghurt met vers fruit en granola, frambozenparfait, macaron met vanille ijs en een sapje om tegenwicht te bieden tegen het zoet.

[ afbeelding ]
Gang 3: bolletje ijs naar keuze uit de vitrine

[ afbeelding ]
Met koffie, thee, cappucino naar keuze.

Tafelwater werd de hele avond aangevuld.
We konden lekker buiten zitten, toen het begon te regenen ging de overkapping dicht en lampjes aan ^O^

Na een uur of twee waren we ‘rond’ :9

De prijs per persoon: een whopping 14 euro.

Waardering: 10/10
14 euro :o :o Woah! _O_
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_194652677
quote:
1s.gif Op donderdag 20 augustus 2020 10:37 schreef Cat-astrophe het volgende:
Gisteren was ik in Florence.
IJssalon Florence, om precies te zijn.

Op de dag af vijf jaar nadat ik daar voor het eerst een high icecream at, nuttigde ik nu versie 2.0 .

De eerste keer stond de hele tafel vol met heerlijkheden. Smaakte fantastisch, wel lichtelijk intimiderend, en het dwong je tot snel opeten van de ijsjes, waardoor je eerder ‘zoet’ vol was.
Met de jaren komt inzicht, nu serveerden ze alles in drie gangen ^O^

[ afbeelding ]
Gang 1: citroenijs met sangriaschuim, frappuchino, vers fruit, ijsbonbon, brownie

[ afbeelding ]
Gang 2: yoghurt met vers fruit en granola, frambozenparfait, macaron met vanille ijs en een sapje om tegenwicht te bieden tegen het zoet.

[ afbeelding ]
Gang 3: bolletje ijs naar keuze uit de vitrine

[ afbeelding ]
Met koffie, thee, cappucino naar keuze.

Tafelwater werd de hele avond aangevuld.
We konden lekker buiten zitten, toen het begon te regenen ging de overkapping dicht en lampjes aan ^O^

Na een uur of twee waren we ‘rond’ :9

De prijs per persoon: een whopping 14 euro.

Waardering: 10/10
Mmmm lekker!! ^O^ :Y)
pi_194653420
quote:
1s.gif Op donderdag 20 augustus 2020 19:35 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

Nette prijs en leuke presentatie in die nestjes :)
Als je bij Chinees gaat krijg je wel beetje weinig bami/nasi in verhouding met je gerecht. Maar hoofdgerecht is idd wel lekker veel.
We hadden ieder een dekschaaltje koolhydraten gekregen. Er werd een beetje op ons bord geschept en daarna zette de bediening de schalen op tafel. Op de foto zie je er net nog twee op staan. Ook dat kregen we niet op.

En ik wil ook een high ice cream.
Spoilers!
pi_194653499
Spoilers!
pi_194654043
quote:
1s.gif Op donderdag 20 augustus 2020 20:53 schreef Lucky_Strike het volgende:

[..]

We hadden ieder een dekschaaltje koolhydraten gekregen. Er werd een beetje op ons bord geschept en daarna zette de bediening de schalen op tafel. Op de foto zie je er net nog twee op staan. Ook dat kregen we niet op.

En ik wil ook een high ice cream.
Aah ik dacht alleen dat bordje, beter!
Laarste keer bij Chinees kreeg ik een koffieschoteltje.. Vond dat wel erg karig. Je betaalt minder bij bezorging en dan krijg je een volle bak.
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_194654086
quote:
IJssalon Florence ligt niet in Someren }:|

Ik zie een CUL-meet in de toekomst, als het allemaal weer kan *O*
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_194713285
Waar: Barabas Poppel
Wanneer: Zondag 23 Augustus
Wat:

Amuse van gerookte kip met een mousse en kaantjes. Daarna voor mij king krab met schaaldieren saus, voor mijn vrouw burrata met pata negra als extra supplement (7.50). Hoofd voor mij kreeft, vrouw watermeloen steak tartare. Extra nog brood bij besteld vooraf, bij het hoofdgerecht kwamen frietjes (zelfgesneden, waren lekker).

Voorgerechten waren super al vond ik wel bij mij de saus wat overheersen bij zo iets delicaats als king krab. Was zonder wellicht nog beter of gewoon met wat gesmolten boter. Kreeft bereiding was top, niet te lang wat nogal eens vaak gebeurd. Wel vond ik de garnituur tegenvallen (beetje gekookte mini mais en bimi). Bearnaise was zelfgemaakt en heb ik los bijbesteld, die was heerlijk. Hoofdgerecht van mijn vrouw was ze na een paar happen al redelijk zat die watermeloen, ze vond een gewone steak tartare lekkerder. Ik vond het wel lekker fris als hapje tussendoor en vulde mijn wat ontbrekende garnituur in. Toch nog netjes opgegaan dus uiteindelijk. Al met al prima voor een keer maar ook geen wauw-wauw gevoel, wel lekker gegeten.








Kosten: 160 euro met 2 gin tonics, 1 alcohol vrije cocktail en een fles bruis water.

Cijfer: 7,5
  dinsdag 25 augustus 2020 @ 18:29:45 #193
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_194716468
Ziet er allemaal wel lekker uit, @anndb
Toch maar niet voor de kaviaar gegaan?
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_194717861
quote:
14s.gif Op dinsdag 25 augustus 2020 18:29 schreef golfer het volgende:
Ziet er allemaal wel lekker uit, @:anndb
Toch maar niet voor de kaviaar gegaan?
Zat nog wel te twijfelen eigenlijk, maar king krab staat toch ook hoog in mijn lijstje van lekkere dingen.

Net sushi gegeten bij Ichi in Kaatsheuvel. Even snel, want gingen eigenlijk vandaag ergens anders heen voor een 6 gangen menu maar dat heb ik verzet omdat ik zo nog weg moet. Dus moest even iets dat snel was, zodat we zeker nu thuis zouden zijn. Sushi dus. All you can eat vinden wij meestal niet zo veel, dus weer eens langs Ichi geweest en naar tevredenheid.

Waar: Ichi te Kaatsheuvel
Wanneer: Vandaag
Wat:

Coquilles met truffel saus, sushi van gebrande tonijn met truffel, soft shell krab tempura roll en zalm tartaar roll.


Tempura van groenten en garnalen


Entrecote roll en lemon grass chicken roll


Alles erg goed op smaak, heel verschil in sushi rijst met de gemiddelde all you can eat tent. Ze hebben ook wat apartere dingen op de kaart zoals sushi met foie gras, verschillende warme gerechten, wat sushi's met truffel (saus). Wij zaten al vol na deze drie gangen, vooral de coquille is top daar in truffel saus met een shitake er onder. Andere sushi's ook super op smaak, als ik nog plek had had ik nog wel meer willen bestellen maar vol = vol.

Kosten: 90 EUR inclusief 2 alcoholvrije bier, 2 ice tea, 1 prosecco en 1 cola zero.
Cijfer: 8.5

[ Bericht 0% gewijzigd door anndb op 25-08-2020 19:52:05 ]
pi_194800001
Waar: Bochica in Reusel
Wanneer: Vanavond
Wat:


Lolly van Piccalilly


Amuse van een pannacotta van mierikswortel met krokantje


Toen dacht ik dat de topper van de avond kwam, dit was super! Grote blokken gemarineerde tonijn met gemarineerde avocado en een tomatenwater daarop een warme mousseline van parmezaanse kaas. Koud-warm contrast, was echt heerlijk. Met wat krokant er op van italiaans (amazone noemde hij het?) brood met citroen.


Tartaar van watermeloen met tomaten gelei en granita en krokantjes.


Roodbaars in een kokos mousseline met kletskop en stukje kreeft. Heerlijk die zout-zout balans! Dacht dat die tonijn niet te overtreffen was en dat de topper zou zijn, maar dit was echt heerlijk.


Lamsfilet met polenta met parmezaan en artisjok.


Bosbes-yoghurt ijs met limoen creme


Gemarineerde tartaar van annanas met bosvruchten ijs en wat krokantjes, was lekker fris en niet te groot!


Afgesloten met kaas, zelf te kiezen van de kaas kar.

Kosten: 160 EUR inclusief 1 cava, 1 alcoholvrije cocktail, 2 alcoholvrije bier, 1 cola en fles bruisend water.
Cijfer: Dikke 9 toch wel, ik heb erg genoten. Ik had natuurlijk niet verwacht dat het slecht zou zijn, maar prijs/kwaliteit en vooral toch smaken heeft me erg verrast hier. Ik kom hier zeker terug. Was de eerste keer voor ons, maar o.a. de tonijn en ook het vis hoofd gerecht waren echt super super. Kaas ook leuk om zelf te mogen kiezen van de kaas kar, dessert was niet te groot en lekker fris. Al met al echt super super gegeten. Denk dat ik hier snel weer kom.
pi_194800354
Die doodskopjes :D
Wat een heerlijk menu had je ^O^
pi_194967558
Jullie hebben nog een recensie van me tegoed. Ik was het bijna vergeten. De eigenaar van het restaurant vroeg me om nog heel even te wachten met schrijven en daarna is het een beetje onderaan mijn lijst gekomen :@

Waar: Il Gattopardo, Rijsbergen
Wanneer: vrijdag 7 augustus 2020

Wat: Een vier gangen keuzemenu met expres 8 verschillende gerechten voor ons samen, zodat we alles konden delen :9 Ik heb helaas geen foto's genomen.

Vooraf:
- Vitello tonnato. Een ruime portie en heerlijk op smaak
- Tartaar van tonijn, avocado, citrusvrucht en geroosterde amandel en pistache. De textuur en de smaakcombinatie was hemels.

Tussen:
- Huisgemaakte ravioli gevuld met ricottta en citroen in doperwten crème. Heerlijk zachte texturen, erg fijn om te eten.
- Tagliatelle met wangspek, paddenstoelen, groene asperges en cherrytomaten. Dit gerecht was een stuk groter dan de ravioli. Er is niet zuinig gedaan met de wangspek, heerlijk weer.

Hoofd:
- Buikspek met marmelade van rode ui, aardappels en gebraden wortel. Superieur, werkelijk. Zulk zacht spek, zulke perfect marmelade.
- Melanzana alla parmigiana. Hier mag je me 's nachts voor wakker maken. Ik durf thuis geen melanzane meer te maken want er kan nooit iets tegen deze versie op. Wel enorm machtig.

Dessert:
Semi freddo nocciola, met huisgemaakt hazelnoot ijs en chocolade. Jullie raden het al. Goddelijk.
Cannolo met gezoete ricotta en gekonfijt fruit. Erg lekker maar iets te eentonig. Na een paar happen was ik toe aan het andere dessert.

Oordeel
We kijken af en toe naar onze kneuterige regionale televisiezender om een beetje ingeburgerd te raken hier. Daar zagen we een programma over lokale restaurants. Een van die restaurants was Il Gattopardo en dat zag er meer dan prima uit.

We werden welkom geheten door gastheer en mede-eigenaar Vincent. Hij is erg gastvrij, gezellig en attent. We konden heerlijk buiten zitten op de binnenplaats achter het restaurant. Het was net of we op vakantie waren. Af en toe zagen we de koks naar buiten lopen om verse kruiden te plukken. Het eten werd op een fijn tempo geserveerd. Alles ging erg ontspannen, ook in de keuken.
We hebben een enorm fijne avond gehad.

We waren al plannen aan het maken om snel weer terug te komen. Bij het afrekenen zeiden we dat tegen Vincent. Hij had helaas niet zulk goed nieuws. Il Gattopardo heeft de coronacrisis niet overleefd en zou nog maar een week open blijven. Wat enorm zonde van zulke getalenteerde jongens.

Gelukkig hebben Vincent en zijn partner (de chef) een investeerder gevonden. Hij wil hun restaurant graag steunen maar dan moeten ze wel naar Rotterdam verhuizen. Dat is ook wel logisch, want eigenlijk het enige dat mis is met Il Gattopardo is dat je zoiets echt niet verwacht in Rijsbergen. Als het goed is, openen ze nog dit jaar in Katendrecht hun nieuwe restaurant. Dan gaan we gewoon daar eten, ook goed :)

Prijs: ¤ 110,55 voor twee viergangenmenu's, 2 Italiaans bier, 1 grote flessen bruiswater en een espresso
Oordeel: 10 :o

[ Bericht 1% gewijzigd door Lucky_Strike op 09-09-2020 12:14:04 ]
Spoilers!
pi_194967808
Wat gaaf om zo'n fantastisch restaurant te vinden. Zeer nette prijs ook voor 4 dubbele gangen inclusief drank. Zowel service als het eten perfect O+
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_194968525
Gelijk de volgende recensie ook maar, dan ben ik weer compleet.

Waar: Cuarto Ocho, Willemstad
Wanneer: 22 augustus 2020

Wat:
Vooraf:
Brood met smeersels en croquetas bravas. Lekker brood, perfecte kroketten.

Hoofd:
Tataki van tonijn met salmorejo en langzaam gegaarde backribs. Bij beide kregen we friet en een salade. De tataki was enorm lekker, er zat een heerlijke saus bij. De combinatie met friet was wat vreemd. Op de salade na, werd er geen groente geserveerd, de borden zagen er kaal uit. Vooral het bord van de spareribs. Hoewel ze lekker waren, was het echt een klein stukje. Je verwacht geen enorme streng ribben maar iets groter dan een hand was wel fijn geweest. De salade was niets meer dan gemengde sla met dressing.

Amuse:
watermeloengazpacho. We zagen dat iedereen een amuse kreeg. We hebben er maar om gevraagd en toen kregen we ook. Lekker maar alsof je een teen knoflook had gegeten.

Dessert:
Postre de limon, met cava, citroenijs, room en crumble. Ontzettend lekker.
Postre de chocolat, ganache met brownie, crumble met extra virgine olijfolie en zeezout. Erg lekker, fijne combinatie van texturen.

Oordeel:
Tja, ik vind het moeilijk. Het is een leuke zaak, je kijkt zo de keuken in. Het personeel is jong maar vriendelijk. Aan de kookkunsten ligt het niet. Maar aan andere dingen wel.
De tafels stonden erg dicht bij elkaar. Er werd geen corona-check gedaan en onze gegevens zijn niet genoteerd. Toen ik daar eind van de avond om vroeg, zei men dat het niet hoefde. En dat vind ik toch wel meetellen in mijn beoordeling. Als ze de pandemie serieus hadden genomen, had ik best de kleine portie ribben, het gebrek aan groente en de vergeten amuse kunnen vergeven.
Je komt niet zo vaak een Spaans restaurant tegen in Nederland dus we waren wel blij met deze vondst. Maar ik weet nog niet of we nog eens gaan.

Cijfer: 5,5

Prijs: ¤ 75,65 voor twee keer drie gangen, 2 bier, 1 spa rood en een grote fles San Pellegrino.
Spoilers!
pi_194970683
quote:
0s.gif Op zondag 30 augustus 2020 19:52 schreef anndb het volgende:
Waar: Bochica in Reusel
Wanneer: Vanavond
Wat:
Ik zie tegenwoordig vaker in met name dit type restaurants, dat eten opgediend wordt in een schaal met zaden en pitten. Het ziet er in elk geval uit als iets eetbaars. Ik vraag me toch af wat hier mee gebeurt, neem aan dat het achteraf allemaal weggegooid wordt, nogmaals bij iemand anders gebruiken lijkt me niet heel hygiënisch want wassen zal ook niet echt gaan.

Uit het oogpunt van duurzaamheid vind ik een behoorlijk bizarre trend.
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')