abonnement Unibet Coolblue
  Jaap van Dissel-award 2022 maandag 14 oktober 2019 @ 19:40:40 #1
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_189434024
Ransijn twitterde op maandag 14-10-2019 om 13:11:04 Zojuist is Thierry Baudet op de trekker gestapt om mee te doen met de protestmars tegen de politieke dwaling van het kabinet https://t.co/4pqz4HYbxV reageer retweet


quote:
Protesterende boeren gaan woensdag in ochtendspits op pad: grote problemen verwacht

De protesterende boeren die woensdag het Binnenhof in Den Haag willen gaan bezetten, zullen vermoedelijk in de ochtendspits voor grote problemen op wegen in het hele land zorgen. Ze hebben afgesproken om 09.00 uur bij het RIVM in Bilthoven en rijden daarna door naar Den Haag. Er doen naar verwachting duizenden boeren mee.

De actiegroep Farmers Defence Force heeft de planning voor het protest van woensdag 16 oktober vandaag bekendgemaakt. Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu is eerst aan de beurt. Daar willen de boeren om 09.00 uur al zijn. ,,De Rijksdienst die met schimmige methodes en uitkomsten ons als grootste vervuiler heeft aangewezen'', staat in het programma.

Daarna rijden de 'trekkers, bussen en auto's' naar Den Haag met verschillende eisen: ,,eerst onafhankelijke metingen en pas daarna maatregelen. Geen eliminatie van boerenbedrijven, geen inbreuk op grondrechten.'' De Farmers Defence Force zegt te verwachten dat premier Rutte en landbouwminister Schouten de actievoerders woensdag aanhoren.



De plannen laten zien dat de boeren al vroeg op pad gaan. Dat zal opnieuw zorgen voor grote drukte op de Nederlandse wegen. Tijdens het protest van 1 oktober zorgden de boeren ook al voor ellenlange files.

De actie van komende woensdag, waar naar verwachting duizenden boeren aan mee zullen doen en die groter moet worden dan de boerenactie van vorige week, wordt gehouden uit protest tegen de kabinetsbesluiten. De boeren willen niet weggesaneerd worden en eisen onder meer een betere vergoeding voor nertsenfokkerijen die over enkele jaren verboden worden.

Ontbijt
Een delegatie van actievoerders blijft in Den Haag. Donderdag wil de actiegroep daar ontbijt klaarzetten voor burgers, om het 'ongemak' dat de demonstraties met zich mee hebben gebracht, te verzachten. Het moet een ontbijt worden met in Nederland geproduceerde producten. Die middag zullen de boeren die overnacht hebben in Den Haag ook nog een tocht maken langs verschillende rijksgebouwen in de stad, maakte actieleider Mark van den Oever van actiegroep Farmers Defence Force vanmiddag bekend.



https://www.ad.nl/binnenl(...)n-verwacht~a5cd1fe3/
quote:
Provincies zwichten voor boerenprotest: geen nieuwe stikstofregels voor boeren

Nadat Drenthe en Overijssel de regels geheel introkken, schortte Gelderland de invoering voorlopig op. In Groningen en Flevoland houdt het bestuur voet bij stuk.



Meerdere provinciebesturen hebben maandag besloten af te zien van de invoering van nieuwe stikstofregels. Drenthe en Overijssel schrapten de regels voor boeren, net als Friesland vorige week al deed. Gelderland schortte invoering ervan voorlopig op. Dit onder druk van demonstrerende boeren, die maandag met tractoren richting de provinciehuizen zijn getrokken. Groningen en Flevoland houden ondanks de protesten vast aan de gemaakte afspraken.

De Groningse gedeputeerde Henk Staghouwer (ChristenUnie) zei maandagavond in een persconferentie dat het provinciebestuur voet bij stuk houdt en geen uitzonderingen maakt in de nieuwe stikstofregels. ,,Vier andere provincies hebben een andere keuze gemaakt. Wij hebben gemeend daaraan vast te moeten houden." Staghouwer zei vanaf morgen met de landbouwsector en het Rijk in gesprek te gaan over een oplossing.

Eerder op de dag was de binnenstad van Groningen het toneel van grimmig protest. Demonstrerende boeren belaagden agenten met hooi en reden betonnen paaltjes omver. Een tractor reed door een afzetting bij de Vismarkt - fietsers en voorbijgangers konden hem ternauwernood ontwijken. Eén boer werd gearresteerd nadat hij met zijn tractor geprobeerd zou hebben op een politiepaard in te rijden.

Bij het provinciehuis moesten agenten met wapenstokken de menigte bij de deur weg houden. De honderden boeren daar eisten het schrappen van de stikstofregels, en dreigden de deur uit het provinciehuis te rammen - een trekker vlak voor de ingang van het provinciehuis zette hun dreigement kracht bij. Toen er om 16.30 uur nog geen conclusie was, reed de tractor de deur van het provinciehuis er daadwerkelijk uit. Agenten konden voorkomen dat de menigte naar binnen drong, zo is te zien op beelden van RTV Noord.

Koepelorganisatie LTO Noord, dat de demonstratie organiseerde, keurt de actie af en vraagt leden terug naar huis te gaan.

Drenthe, Overijssel en Gelderland
In andere provincies ging het provinciebestuur wel overstag. De Drentse gedeputeerde Henk Jumelet (CDA) zei maandagmiddag tegenover zo'n duizend boeren, die zich hadden verzameld bij het provinciehuis in Assen, dat de maatregelen worden ingetrokken. ,,Wij hebben goed geluisterd en geconstateerd dat we hetzelfde bedoelen", zei Jumelet. ,,We gaan samen terug en trekken in."

Eerder op de dag zei Jumelet nog dat de maatregelen zouden worden uitgesteld. ,,Daarmee zijn de beleidsregels van tafel tot er iets beters ligt." Later werd hij stelliger in zijn bewoordingen. Ook in Overijssel werden de stikstofregels voor boeren helemaal ingetrokken.

In Gelderland is de invoering van de maatregelen voorlopig opgeschort, in elk geval tot de collegevergadering van volgende week. Een woordvoerder laat weten dat het provinciebestuur in overleg gaat om de maatregelen ,,die voor agrariėrs gelden niet of nog niet in te laten gaan".

Friesland al overstag
Vrijdag trokken enkele tientallen boeren voor een demonstratie naar Leeuwarden. Daar kregen zij van gedeputeerde Johannes Kramer (FNP) te horen dat het nieuwe stikstofbeleid wordt ingetrokken.

Het intrekken of opschorten van de invoering van nieuwe stikstofregels betekent dat er voorlopig geen nieuwe vergunningen kunnen worden afgegeven aan boerenbedrijven. Door een verstrekkend besluit van de Raad van State mogen alleen stikstof-uitstotende uitbreidingen van bedrijven volgen als die uitstoot elders wordt gecompenseerd.

Boeren vinden dat zij onevenredig hard worden getroffen door de maatregelen. Maandag zorgen demonstrerende boeren in delen van het land voor verkeersopstoppingen. Behalve naar Assen en Groningen trokken zij op tractoren naar de provinciehuizen in onder meer Haarlem, Den Haag, Zwolle en Arnhem.

https://www.nrc.nl/nieuws(...)erenprotest-a3976663


[ Bericht 56% gewijzigd door Starhopper op 14-10-2019 19:49:19 ]
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  maandag 14 oktober 2019 @ 19:40:58 #2
24533 ACT-F
Onmeunige gaspedoal emmer
pi_189434029
quote:
1s.gif Op maandag 14 oktober 2019 19:39 schreef Lospedrosa het volgende:
Iemand een korte samenvatting vd gebeurtenissen?
Ze kwamen met de deur binnenvallen.
Bekijk de webcam via UStream. Luister naar Gutter FM
  maandag 14 oktober 2019 @ 19:41:02 #3
38114 beantherio
4900 op de schaal van Richter
pi_189434031
quote:
14s.gif Op maandag 14 oktober 2019 19:39 schreef ACT-F het volgende:

[..]

Dat geldt ook voor huursubsidie en HRA waardoor de woningprijzen alleen maar opgestuwd worden. Ook afschaffen.
Ben ik ook voor hoor. Ik profiteer namelijk van geen van beiden.
  maandag 14 oktober 2019 @ 19:41:18 #4
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189434036
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 19:37 schreef beantherio het volgende:
Volgens de Algemene Rekenkamer zou 52% van de boeren zonder inkomenssteun minder dan minimumloon verdienen: https://www.boerderij.nl/(...)nee-inkomen-428317E/

Is het niet een beetje waanzin om zo'n verliesgevende business te blijven subsidiėren? Een halvering van het aantal boeren is misschien helemaal zo'n slecht idee nog niet.
Subsidie is enkel bedacht om regels die niet kunnen erdoor te drukken.. met jouw conclusie en idee als gevolg..
pi_189434039
quote:
6s.gif Op maandag 14 oktober 2019 19:39 schreef Nikonlover het volgende: [..] :')
Gast? Zijn dit nou die “nederlandse waarden” waar iedereen het over heeft? Intimidatie (van politie), kraken, geweld, blokkades. Hun eerste protest was terecht, maar dit... dit zou iedereen moeten afkeuren. Met je huillach
pi_189434040
Boeren _O_ _O_ _O_ _O_

Voor elke milieugekkie trek ik nog een keer extra hard op bij het stoplicht.
maandag 28 december 2020 20:34 schreef JustinK het volgende: De wereld heeft meer tong80's nodig.
  maandag 14 oktober 2019 @ 19:43:15 #7
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189434065
quote:
1s.gif Op maandag 14 oktober 2019 19:39 schreef Lospedrosa het volgende:
Iemand een korte samenvatting vd gebeurtenissen?
Boer.. pizza.. meer dan verwacht.. kutmuziek.. slechte streams.. deur.. vermaak..
pi_189434085
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 19:37 schreef beantherio het volgende:
Volgens de Algemene Rekenkamer zou 52% van de boeren zonder inkomenssteun minder dan minimumloon verdienen: https://www.boerderij.nl/(...)nee-inkomen-428317E/

Is het niet een beetje waanzin om zo'n verliesgevende business te blijven subsidiėren? Een halvering van het aantal boeren is misschien helemaal zo'n slecht idee nog niet.
Maar dan zou de vraag niet afnemen toch, en de boerderijen slechts verplaatsen naar oostblok landen of zo waar men helemaal weinig heeft met milieu en dierenrechten? :?
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
pi_189434087
Dit soort shit is echt compleet bizar

Er hadden gewonden kunnen vallen. Dit is gewoon wilden gedrag. Het zijn gewoon tokkies en aso’s, en ik ben eigenlijk blij dat hun masker vandaag is gevallen. Dat is dan wel weer een pluspunt. Ik hoop ook niet dat dit de normale boeren schaadt (de meerderheid). Maar ik vrees van wel.
pi_189434088
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 19:41 schreef BoneThugss het volgende:
Boeren _O_ _O_ _O_ _O_

Voor elke milieugekkie trek ik nog een keer extra hard op bij het stoplicht.
Zo zo jij bent erg stoer.
pi_189434089
quote:
14s.gif Op maandag 14 oktober 2019 19:43 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Boer.. pizza.. meer dan verwacht.. kutmuziek.. slechte streams.. deur.. vermaak..
Misschien moet chronologie eens in opstand komen.
  maandag 14 oktober 2019 @ 19:44:57 #12
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189434096
quote:
1s.gif Op maandag 14 oktober 2019 19:41 schreef ikbenrond het volgende:

[..]

Gast? Zijn dit nou die “nederlandse waarden” waar iedereen het over heeft? Intimidatie (van politie), kraken, geweld, blokkades. Hun eerste protest was terecht, maar dit... dit zou iedereen moeten afkeuren. Met je huillach
Nee bepaalde mensen hebben het over waarden... anderen moeten daar dan weer een beetje om gniffelen..

Waarden is niet gelijk aan zeiken..
pi_189434099
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 19:41 schreef BoneThugss het volgende:
Boeren _O_ _O_ _O_ _O_

Voor elke milieugekkie trek ik nog een keer extra hard op bij het stoplicht.
Aso’s _O_ Yeah!

Kraken, politie intimideren! Super stoer!
pi_189434108
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 19:44 schreef DokterPizza het volgende:

[..]

Zo zo jij bent erg stoer.
Als ik een petje zou dragen, zou ik hem voor mezelf afnemen ^O^
maandag 28 december 2020 20:34 schreef JustinK het volgende: De wereld heeft meer tong80's nodig.
  Jaap van Dissel-award 2022 maandag 14 oktober 2019 @ 19:45:37 #15
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_189434111
quote:
1s.gif Op maandag 14 oktober 2019 19:45 schreef ikbenrond het volgende:

[..]

Aso’s _O_ Yeah!

Kraken, politie intimideren! Super stoer!
Praat geen poep :')
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  maandag 14 oktober 2019 @ 19:46:04 #16
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189434121
Scheemda:

pi_189434122
quote:
1s.gif Op maandag 14 oktober 2019 19:44 schreef ikbenrond het volgende:
Dit soort shit is echt compleet bizar

Er hadden gewonden kunnen vallen. Dit is gewoon wilden gedrag. Het zijn gewoon tokkies en aso’s, en ik ben eigenlijk blij dat hun masker vandaag is gevallen. Dat is dan wel weer een pluspunt. Ik hoop ook niet dat dit de normale boeren schaadt (de meerderheid). Maar ik vrees van wel.
Ga je nu op een filmpje af alle boeren wegzetten vriendelijke ronde vriend?
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
  maandag 14 oktober 2019 @ 19:46:14 #18
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_189434126
quote:
1s.gif Op maandag 14 oktober 2019 19:39 schreef ikbenrond het volgende:
Enorm trieste gasten. Simpele, domme boeren. Ik kan alleen maar hopen dat ze opgepakt/zwaar beboet worden
jas, gaan ze het RIVM veroveren 8)7 8)7 8)7 _O-

wat willen ze dan het wetenschappelijk onderzoek veranderen??
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_189434137
quote:
6s.gif Op maandag 14 oktober 2019 19:45 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Praat geen poep :')
Feitelijk aantoonbaar. De filmpjes staan allemaal online. Het masker is gevallen: het zijn gewoon een stel tokkies dat vandaag de weg op ging

Geen wonder dat jij die dus weer aanbidt
pi_189434139
quote:
1s.gif Op maandag 14 oktober 2019 19:45 schreef ikbenrond het volgende:

[..]

Aso’s _O_ Yeah!

Kraken, politie intimideren! Super stoer!
_O-
maandag 28 december 2020 20:34 schreef JustinK het volgende: De wereld heeft meer tong80's nodig.
  maandag 14 oktober 2019 @ 19:46:52 #21
75043 Hexagon
Vreemd Fenomeen
pi_189434142
Ach die boeren kunnen wel lekker stoer doen. Maar justitie weet hun bedrijven wel te vinden met de rekening.
  maandag 14 oktober 2019 @ 19:46:58 #22
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189434144
Oke.. tokkietopic doei
pi_189434145
quote:
16s.gif Op maandag 14 oktober 2019 19:46 schreef FlippingCoin het volgende:
Dat is dan wel weer een pluspunt. Ik hoop ook niet dat dit de normale boeren schaadt (de meerderheid)
Volgens mij zegt hij nog heel netjes

quote:
Ik hoop ook niet dat dit de normale boeren schaadt (de meerderheid)
Dus nee

[ Bericht 7% gewijzigd door #ANONIEM op 14-10-2019 19:47:43 ]
pi_189434150
quote:
1s.gif Op maandag 14 oktober 2019 19:44 schreef ikbenrond het volgende:
Dit soort shit is echt compleet bizar

Er hadden gewonden kunnen vallen. Dit is gewoon wilden gedrag. Het zijn gewoon tokkies en aso’s, en ik ben eigenlijk blij dat hun masker vandaag is gevallen. Dat is dan wel weer een pluspunt. Ik hoop ook niet dat dit de normale boeren schaadt (de meerderheid). Maar ik vrees van wel.
Debiele actie inderdaad.. en daarnaast geef je ook alle partijen die tegen je zijn ook onnodig munitie die ze tegen je gaan gebruiken. :N
pi_189434151
quote:
1s.gif Op maandag 14 oktober 2019 19:39 schreef Lospedrosa het volgende: Iemand een korte samenvatting vd gebeurtenissen?
Boeren voerden actie bij provinciehuizen. Drenthe, friesland en gelderland gaven toe en schorten de stikstofmaatregelen op, of trekken deze in.

In Groningen echter gaven ze niet toe, tot onvrede van de boeren daar. Hierdoor werd de situatie grimmig en zorgde de frustratie voor een aantal uit de hand gelopen acties die onveilige situaties creėerden. Zo werd de deur van het provinciehuis met een trekker geforceerd, een paar bouwhekken lomp omver gereden, waarbij fietsers aldaar verwond hadden kunnen worden en werd er met opzet met een trekker een politiepaard aangetikt, nadat een agente het beest gebruikte om een boer de weg te blokkeren. Verder werd er met een hooiwagen hooi gestrooid, ook over ordehandhavers en werd er een strop opgehangen ter intimidatie.

Na de hele dag actie gevoerd te hebben, hebben de bestuurders van Groningen wederom niet toegegeven en zijn de boeren inmiddels naar huis. Woensdag wordt eenzelfde soort demonstratie verwacht als een paar dagen geleden in Den Haag.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 14-10-2019 19:49:29 ]
pi_189434164
quote:
14s.gif Op maandag 14 oktober 2019 19:40 schreef ACT-F het volgende:

[..]

Ze kwamen met de deur binnenvallen.
Hoe dan?

Krijg je als je boeren steeds uitdaagt. Dat zijn uiteindelijk geen lieverdjes hoor. :P
Vakman pur sang
pi_189434173
quote:
16s.gif Op maandag 14 oktober 2019 19:46 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]

Ga je nu op een filmpje af alle boeren wegzetten vriendelijke ronde vriend?
Nee, lees je toch? :P In die post nog

Maar een groot deel van wat vandįįg de weg op ging. Aanpakken en beboeten. En hard. Je moet ergens een grens trekken, en die ligt wmb wel bij intimidatie van hulpverleners. Mijn sympathie zijn ze iig kwijt. Zonde, want die hadden ze nog wel
  maandag 14 oktober 2019 @ 19:48:53 #28
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189434178
quote:
1s.gif Op maandag 14 oktober 2019 19:47 schreef -mosrednA het volgende:
nadat een agente die gebruikte om een boer de weg te blokkeren.
Terwijl vrije doorgang toegezegd was en ze aan het oversteken was toen ze midden op de weg stil hield..

Gewoon getreiter dus.. nergens een stopteken..
pi_189434179
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 19:47 schreef Airbus89 het volgende:

[..]

Volgens mij zegt hij nog heel netjes
[..]

Dus nee
Hij spreekt over hun masker wat af zou vallen.
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
pi_189434180
quote:
1s.gif Op maandag 14 oktober 2019 19:47 schreef -mosrednA het volgende:

[..]

Boeren voerden actie bij provinciehuizen. Drenthe, friesland en gelderland gaven toe en schorten de stikstofmaatregelen op, of trekken deze in.

In Groningen echter gaven ze niet toe, tot onvrede van de boeren daar. Hierdoor werd de situatie grimmig en zorgde de frustratie voor een aantal uit de hand gelopen acties die onveilige situaties creėerden. Zo werd de deur van het provinciehuis met een trekker geforceerd, een paar bouwhekken lomp omver gereden, waarbij fietsers aldaar verwond hadden kunnen worden en werd er met opzet met een trekker een politiepaard aangetikt, nadat een agente die gebruikte om een boer de weg te blokkeren. Verder werd er met een hooiwagen hooi gestrooid, ook over ordehandhavers en werd er een strop opgehangen ter intimidatie.

Na de hele dag actie gevoerd te hebben, hebben de bestuurders van Groningen wederom niet toegegeven en zijn de boeren inmiddels naar huis. Woensdag wordt eenzelfde soort demonstratie verwacht als een paar dagen geleden.
Precies wat die mensen dus al jaren voelen / aangedaan wordt. Koekje van eigen deeg.
maandag 28 december 2020 20:34 schreef JustinK het volgende: De wereld heeft meer tong80's nodig.
pi_189434188
quote:
1s.gif Op maandag 14 oktober 2019 19:48 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Hoe dan?

Krijg je als je boeren steeds uitdaagt. Dat zijn uiteindelijk geen lieverdjes hoor. :P
Ze hebben de deur eruit gereden met een trekker.

Hier staat meer, ook filmpjes. https://www.ad.nl/binnenl(...)eede-kamer~a02e96c1/
stupidity has become as common as common sense was before
pi_189434189
quote:
1s.gif Op maandag 14 oktober 2019 19:48 schreef ikbenrond het volgende:
en die ligt wmb wel bij intimidatie van hulpverleners. Mijn sympathie zijn ze iig kwijt. Zonde, want die hadden ze nog wel
Ja waarom een groot deel van wat vandaag de weg op ging beboeten, er is toch maar een hand vol incidenten of ben ik nou gek?
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
pi_189434193
quote:
16s.gif Op maandag 14 oktober 2019 19:48 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]

Hij spreekt over hun masker wat af zou vallen.
Van de tokkieboeren ja.
  maandag 14 oktober 2019 @ 19:50:19 #34
75043 Hexagon
Vreemd Fenomeen
pi_189434198
Hopelijk hebben ze het binnenhof al vol met camera's gehangen zodat iedere zich misdragende boer mooi kan worden opgespoord.
  maandag 14 oktober 2019 @ 19:50:33 #35
13456 AchJa
Shut up!!!
  maandag 14 oktober 2019 @ 19:50:45 #36
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189434209
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 19:49 schreef marcb1974 het volgende:

[..]

Ze hebben de deur eruit gereden met een trekker.

Hier staat meer, ook filmpjes. https://www.ad.nl/binnenl(...)eede-kamer~a02e96c1/
Ze hebben het slot geforceerd... de deur is gewoon open gegaan na een duwtje.. en even later ging ie weer dicht...

Eruit gereden... :')
pi_189434216
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 19:40 schreef Nikonlover het volgende:
https://www.omroepbrabant(...)tractor-over-snelweg
[..]

Ik geef ze groot gelijk. Er zijn veel ergere vervuilers. Pak die eerst aan en laat de boeren met rust.

OP van Gia


Toch zijn er maar weinig boeren die op ziekenbezoek gaan, terwijl ze pretenderen niet de oorzaak te zijn van zoveel zieken. Ook doen boeren niets aan het ontsmetten van plekken waar men heel gemakkelijk besmet kan worden met een ziektekiemen/virus, waardoor men met een slopende ziekte in bed moet blijven liggen.
pi_189434222
quote:
14s.gif Op maandag 14 oktober 2019 19:48 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Terwijl vrije doorgang toegezegd was en ze aan het oversteken was toen ze midden op de weg stil hield..

Gewoon getreiter dus.. nergens een stopteken..
Helemaal mee eens, alleen vind ik dat de boer een te groot risico nam om dat beest een tik te geven. Een gebroken been bij zo’n dier en het is einde oefening.
  Jaap van Dissel-award 2022 maandag 14 oktober 2019 @ 19:51:18 #39
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_189434224
quote:
10s.gif Op maandag 14 oktober 2019 19:50 schreef AchJa het volgende:
Alleen al om de frustratie van @:Hexagon cs. is dit een fantastisch topic. _O-
:Y
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_189434228
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 19:49 schreef BoneThugss het volgende:

[..]

Precies wat die mensen dus al jaren voelen / aangedaan wordt. Koekje van eigen deeg.
Mee eens :)
pi_189434231
Ach, tegen toerteturken wordt ook geen zak gedaan door die laffe wouten. Bij al dit soort protesten heb je mongolen.
maandag 28 december 2020 20:34 schreef JustinK het volgende: De wereld heeft meer tong80's nodig.
pi_189434238
quote:
10s.gif Op maandag 14 oktober 2019 19:50 schreef AchJa het volgende:
Alleen al om de frustratie van @:Hexagon cs. is dit een fantastisch topic. _O-
_O-
pi_189434239
quote:
1s.gif Op maandag 14 oktober 2019 19:51 schreef -mosrednA het volgende:

[..]

Mee eens :)
^O^
maandag 28 december 2020 20:34 schreef JustinK het volgende: De wereld heeft meer tong80's nodig.
pi_189434244
quote:
10s.gif Op maandag 14 oktober 2019 19:50 schreef AchJa het volgende:
Alleen al om de frustratie van @:Hexagon cs. is dit een fantastisch topic. _O-
Hij loopt helemaal over ja. Typisch D66-stadsmannetje.
Ik ben blank en dus ben ik niet wit.
  maandag 14 oktober 2019 @ 19:52:13 #45
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189434250
Hier steeds herhaling van het deur ding....

https://www.rtvnoord.nl/televisie
  maandag 14 oktober 2019 @ 19:52:17 #46
75043 Hexagon
Vreemd Fenomeen
pi_189434251
quote:
10s.gif Op maandag 14 oktober 2019 19:50 schreef AchJa het volgende:
Alleen al om de frustratie van @:Hexagon cs. is dit een fantastisch topic. _O-
Welnee, ik vind het een prima bijzaak dat ze ook hun eigen glazen hiermee ingooien.
  maandag 14 oktober 2019 @ 19:52:50 #47
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189434264
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 19:52 schreef Hexagon het volgende:

[..]

Welnee, ik vind het een prima bijzaak dat ze ook hun eigen glazen hiermee ingooien.
Welke glazen nog meer dan?
  maandag 14 oktober 2019 @ 19:53:46 #48
75043 Hexagon
Vreemd Fenomeen
pi_189434278
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 19:52 schreef Oostwoud het volgende:

[..]

Hij loopt helemaal over ja. Typisch D66-stadsmannetje.
Jij wordt natuurlijk helemaal warm van het met intimidatie en geweld het bestuur proberen te gijzelen om ze je wil op te leggen.
  maandag 14 oktober 2019 @ 19:53:56 #49
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189434284
quote:
1s.gif Op maandag 14 oktober 2019 19:51 schreef -mosrednA het volgende:

[..]

Helemaal mee eens, alleen vind ik dat de boer een te groot risico nam om dat beest een tik te geven. Een gebroken been bij zo’n dier en het is einde oefening.
Ik vind dat dieren en politie niet samengaan.. Wat gaat er in die koppen om?
pi_189434285
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 19:46 schreef Hexagon het volgende:
Ach die boeren kunnen wel lekker stoer doen. Maar justitie weet hun bedrijven wel te vinden met de rekening.
Wat heb jij in het algemeen tegen die gasten?
maandag 28 december 2020 20:34 schreef JustinK het volgende: De wereld heeft meer tong80's nodig.
pi_189434298
Wat staat de komende dagen nog op de agenda van die kloteboeren?
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
pi_189434299
De duure is eruut ejag.
So what. En door.
Vakman pur sang
pi_189434316
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 19:53 schreef Hexagon het volgende:

[..]

Jij wordt natuurlijk helemaal warm van het met intimidatie en geweld het bestuur proberen te gijzelen om ze je wil op te leggen.
Nee hoor, ik heb al eerder in deze reeks aangegeven dat ik het niet eens een prachtactie vind. Wel snap ik dat de boeren protesteren (escalaties als een galg daargelaten), omdat zij zich bedreigd voelen in hun broodwinning.

Jammer joh, dat ik niet in je frame pas.

Nu moet ik zeggen, dat het altijd nog een graadje erger kan:
quote:
4s.gif Op maandag 14 oktober 2019 19:21 schreef Oscar. het volgende:

[..]

Dit soort mensen moet je meteen met scherp schieten.

Zoals onze president zegt: van onze politiepeerte blijf je af _O_
Ik ben blank en dus ben ik niet wit.
  maandag 14 oktober 2019 @ 19:55:52 #54
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
  maandag 14 oktober 2019 @ 19:56:04 #55
75043 Hexagon
Vreemd Fenomeen
pi_189434328
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 19:54 schreef BoneThugss het volgende:

[..]

Wat heb jij in het algemeen tegen die gasten?
Ik heb iets tegen lui die boven de wet denken te staan en gewelddadige en intimiderende acties het bestuur proberen te gijzelen.

En ik ben voor natuurbehoud.
pi_189434330
quote:
14s.gif Op maandag 14 oktober 2019 19:53 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Ik vind dat dieren en politie niet samengaan.. Wat gaat er in die koppen om?
Ik vind het afhankelijk van het dierenwelzijn. Doorgaans prima dus
pi_189434338
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 19:54 schreef Sigaartje het volgende:
Wat staat de komende dagen nog op de agenda van die kloteboeren?
Paar activisten overrijden, op woensdag ochtend. Giertank leegspuiten op de dam donderdag middag.
Vakman pur sang
pi_189434350
quote:
1s.gif Op maandag 14 oktober 2019 19:56 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Paar activisten overrijden, op woensdag ochtend. Giertank leegspuiten op de dam donderdag middag.
:D
  Jaap van Dissel-award 2022 maandag 14 oktober 2019 @ 19:57:37 #59
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_189434356
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 19:54 schreef Sigaartje het volgende:
Wat staat de komende dagen nog op de agenda van die kloteboeren?
Wat heb je tegen boeren?
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  maandag 14 oktober 2019 @ 19:57:40 #60
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189434358
quote:
1s.gif Op maandag 14 oktober 2019 19:56 schreef -mosrednA het volgende:

[..]

Ik vind het afhankelijk van het dierenwelzijn. Doorgaans prima dus
Paarden zijn er maar voor 1 ding.. Klappen vangen tijdens voetbal en rellen..
Niets met dierenwelzijn te maken imo..
pi_189434373
Ik vraag mij wel af hoe ze denken de boeren te gaan stoppen wanneer echt alle stoppen er door gaan wat waarschijnlijk ook een van de redenen is dat sommige provincies de keutel al intrekken. Ze hebben veel meer en veel zwaarder materiaal dan de ME.
  maandag 14 oktober 2019 @ 19:58:35 #62
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189434375
quote:
6s.gif Op maandag 14 oktober 2019 19:57 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Wat heb je tegen boeren?
Hij bedoeld alleen de kloteboeren.. de andere 99.9% niet... :7
pi_189434394
Nu de boeren.
Straks de leraren
Daarna de huisjes melkers.
En zo gaat heel nederland staken
  maandag 14 oktober 2019 @ 19:59:57 #64
24533 ACT-F
Onmeunige gaspedoal emmer
pi_189434404
quote:
1s.gif Op maandag 14 oktober 2019 19:48 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Hoe dan?

Krijg je als je boeren steeds uitdaagt. Dat zijn uiteindelijk geen lieverdjes hoor. :P
Ja, het ging er hard aan toe:

Bekijk de webcam via UStream. Luister naar Gutter FM
  maandag 14 oktober 2019 @ 19:59:59 #65
75043 Hexagon
Vreemd Fenomeen
pi_189434406
quote:
19s.gif Op maandag 14 oktober 2019 19:58 schreef TwenteFC het volgende:
Ik vraag mij wel af hoe ze denken de boeren te gaan stoppen wanneer echt alle stoppen er door gaan wat waarschijnlijk ook een van de redenen is dat sommige provincies de keutel al intrekken. Ze hebben veel meer en veel zwaarder materiaal dan de ME.
Gewoon laten uitrazen tot ze moe zijn en allemaal op de foto zetten. En dan vervolgens ze keurig een voor een thuis komen ophalen.
pi_189434411
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 19:59 schreef hoechst het volgende:
Nu de boeren.
Straks de leraren
Daarna de huisjes melkers.
En zo gaat heel nederland staken
De leraren staken al regelmatig dus die zijn weer even klaar
  maandag 14 oktober 2019 @ 20:00:43 #67
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189434426
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 19:59 schreef Hexagon het volgende:

[..]

Gewoon laten uitrazen tot ze moe zijn en allemaal op de foto zetten. En dan vervolgens ze keurig een voor een thuis komen ophalen.
Nee.
Vakman pur sang
pi_189434427
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 19:59 schreef hoechst het volgende:
Nu de boeren.
Straks de leraren
Daarna de huisjes melkers.
En zo gaat heel nederland staken
De huisjesmelkers? Daar moet juist tegen gedemonstreerd worden. Door de starters bijvoorbeeld.

De Nederlandse staat faalt keihard op enkele cruciale dossiers. De boerenprotesten zijn de eerste keer dat de emmer overloopt.
Ik ben blank en dus ben ik niet wit.
pi_189434429
quote:
14s.gif Op maandag 14 oktober 2019 19:57 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Paarden zijn er maar voor 1 ding.. Klappen vangen tijdens voetbal en rellen..
Niets met dierenwelzijn te maken imo..
Nja ik vind het niet zo schokkend eerlijk gezegd. Maar ik sta daar ook wel wat simpeler in eerlijk gezegd. Die beesten worden uitstekend verzorgd en doorgaans verloopt zo’n ‘werkdag’ zonder problemen, op een incident daargelaten.

Ik heb er niet zo’n probleem mee.
  maandag 14 oktober 2019 @ 20:01:08 #71
13456 AchJa
Shut up!!!
pi_189434431
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 19:51 schreef torentje het volgende:

Toch zijn er maar weinig boeren die op ziekenbezoek gaan, terwijl ze pretenderen niet de oorzaak te zijn van zoveel zieken. Ook doen boeren niets aan het ontsmetten van plekken waar men heel gemakkelijk besmet kan worden met een ziektekiemen/virus, waardoor men met een slopende ziekte in bed moet blijven liggen.
Wat vaker van je zolderkamer komen en brinta en spek eten krijg je weerstand van en word je niet ziek van een mug...
pi_189434457
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 19:56 schreef Hexagon het volgende:

[..]

Ik heb iets tegen lui die boven de wet denken te staan en gewelddadige en intimiderende acties het bestuur proberen te gijzelen.

En ik ben voor natuurbehoud.
Dat eerste snap ik. Maar dat tweede niet helemaal. Als je een beetje van de hoed en de rand weet dan zie je dat boeren / ondernemers al zo ontiegelijk veel belasting betalen dat het allemaal compenseert en ze echt stelselmatig genaaid zijn politiek gezien de afgelopen 20 jaar.
maandag 28 december 2020 20:34 schreef JustinK het volgende: De wereld heeft meer tong80's nodig.
  maandag 14 oktober 2019 @ 20:02:41 #73
13456 AchJa
Shut up!!!
pi_189434459
quote:
10s.gif Op maandag 14 oktober 2019 19:59 schreef ACT-F het volgende:

[..]

Ja, het ging er hard aan toe:

[ afbeelding ]
Dat waren nog eens tijden, toen er nog bergingstanks ingezet werden tegen de krakers.

Maar ja, tanks... Daar is iets mee... :')
pi_189434467
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 19:59 schreef Hexagon het volgende:

[..]

Gewoon laten uitrazen tot ze moe zijn en allemaal op de foto zetten. En dan vervolgens ze keurig een voor een thuis komen ophalen.
Hoop dat de boeren een beetje nadenken want er is echt geen houden aan. Er staat voor hun ook een stuk meer op het spel dan bij een protest van een gemiddelde leraar of hippie. Het gaat om hun bedrijf, hun manier van leven en hun woning. En daar zit veel passie en gedrevenheid achter.
  maandag 14 oktober 2019 @ 20:03:35 #75
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189434473
quote:
1s.gif Op maandag 14 oktober 2019 20:00 schreef -mosrednA het volgende:

[..]

Nja ik vind het niet zo schokkend eerlijk gezegd. Maar ik sta daar ook wel wat simpeler in eerlijk gezegd. Die beesten worden uitstekend verzorgd en doorgaans verloopt zo’n ‘werkdag’ zonder problemen, op een incident daargelaten.

Ik heb er niet zo’n probleem mee.
Zit een hele snelle doorloop in die beesten.. Ook altijd een hoop gekletter met transport.. en altijd op verhard terrein.. Geen ideale omstandigheden voor paarden..
  maandag 14 oktober 2019 @ 20:04:32 #76
75043 Hexagon
Vreemd Fenomeen
pi_189434486
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 20:02 schreef BoneThugss het volgende:

[..]

Dat eerste snap ik. Maar dat tweede niet helemaal. Als je een beetje van de hoed en de rand weet dan zie je dat boeren / ondernemers al zo ontiegelijk veel belasting betalen dat het allemaal compenseert en ze echt stelselmatig genaaid zijn politiek gezien de afgelopen 20 jaar.
Tja met geld betalen verminder je de vervuiling niet.

En genoeg boeren die voor een goed bedrag best willen stoppen. Ga daarmee onderhandelen en het is waarschijnlijk genoeg. Nu lijkt het meer een soort sekte waar niemand uit mag, ook niet vrijwillig.
  maandag 14 oktober 2019 @ 20:04:40 #77
13456 AchJa
Shut up!!!
pi_189434487
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 19:59 schreef Hexagon het volgende:

Gewoon laten uitrazen tot ze moe zijn en allemaal op de foto zetten. En dan vervolgens ze keurig een voor een thuis komen ophalen.
En jij staat dan vooraan om aan te wijzen wie op de foto waar woont he ouwe Riphagen.
pi_189434495
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 20:04 schreef AchJa het volgende:

[..]

En jij staat dan vooraan om aan te wijzen wie op de foto waar woont he ouwe Riphagen.
Is hij van de verkeeerde kaaaant?
Vakman pur sang
  maandag 14 oktober 2019 @ 20:05:50 #79
13456 AchJa
Shut up!!!
  maandag 14 oktober 2019 @ 20:06:17 #80
75043 Hexagon
Vreemd Fenomeen
pi_189434512
quote:
19s.gif Op maandag 14 oktober 2019 20:03 schreef TwenteFC het volgende:

[..]

Hoop dat de boeren een beetje nadenken want er is echt geen houden aan. Er staat voor hun ook een stuk meer op het spel dan bij een protest van een gemiddelde leraar of hippie. Het gaat om hun bedrijf, hun manier van leven en hun woning. En daar zit veel passie en gedrevenheid achter.
Daarmee draaien ze zichzelf eerder de nek om dan dat de regering dat doet.
pi_189434513
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 20:04 schreef Hexagon het volgende:

[..]

Nu lijkt het meer een soort sekte waar niemand uit mag, ook niet vrijwillig.
Gaat dit nog steeds over de boeren, of over klimaatdemonstraten?
Ik ben blank en dus ben ik niet wit.
  Jaap van Dissel-award 2022 maandag 14 oktober 2019 @ 20:06:23 #82
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_189434515
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  maandag 14 oktober 2019 @ 20:06:49 #83
75043 Hexagon
Vreemd Fenomeen
pi_189434526
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 20:04 schreef AchJa het volgende:

[..]

En jij staat dan vooraan om aan te wijzen wie op de foto waar woont he ouwe Riphagen.
Nee, ik herken er geen een waarschijnlijk.
  maandag 14 oktober 2019 @ 20:07:07 #84
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189434532


erikhogeboom twitterde op maandag 14-10-2019 om 19:59:17 Voor het provinciehuis in Groningen staat nog een handjevol mensen, ook mensen die gewoon komen kijken. Er wordt opgeruimd en er staat nog redelijk wat politie. #groningen #rtvnoord https://t.co/JeQyy3ATCb reageer retweet
pi_189434539
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 20:04 schreef Hexagon het volgende:

[..]

Tja met geld betalen verminder je de vervuiling niet.

En genoeg boeren die voor een goed bedrag best willen stoppen. Ga daarmee onderhandelen en het is waarschijnlijk genoeg. Nu lijkt het meer een soort sekte waar niemand uit mag, ook niet vrijwillig.
Dat eerste valt natuurlijk te betwisten als jij bv heel A'Dam elektrisch wil laten varen is dat morgen geregeld maar dan moet je ondernemers -want dat zijn het- eenmalig subsidiėren en voorzieningen aanleggen. Dat gebeurt niet en het had allang waarheid kunnen zijn want die miljarden voor Windmolens die weg staan te roesten bij Urk vanwege te veel zout in het water hadden ook beter besteed kunnen worden. Geld is het probleem niet.
maandag 28 december 2020 20:34 schreef JustinK het volgende: De wereld heeft meer tong80's nodig.
pi_189434541
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 20:06 schreef Hexagon het volgende:

[..]

Daarmee draaien ze zichzelf eerder de nek om dan dat de regering dat doet.
Tsjah en dan heb je ze op een punt waar ze helemaal niets meer te verliezen hebben. Verstandig. :Y
  maandag 14 oktober 2019 @ 20:08:48 #87
13456 AchJa
Shut up!!!
  maandag 14 oktober 2019 @ 20:09:19 #88
24533 ACT-F
Onmeunige gaspedoal emmer
pi_189434570
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 20:02 schreef AchJa het volgende:

[..]

Dat waren nog eens tijden, toen er nog bergingstanks ingezet werden tegen de krakers.

Maar ja, tanks... Daar is iets mee... :')
Bij rent-a-tank zijn ze wel te vinden :')
Bekijk de webcam via UStream. Luister naar Gutter FM
  maandag 14 oktober 2019 @ 20:10:26 #89
13456 AchJa
Shut up!!!
pi_189434606
quote:
14s.gif Op maandag 14 oktober 2019 20:03 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Zit een hele snelle doorloop in die beesten.. Ook altijd een hoop gekletter met transport.. en altijd op verhard terrein.. Geen ideale omstandigheden voor paarden..
Tja, dat is ook weer zo inderdaad. Ik denk niet dat er echt een eenzijdige conclusie aan te verbinden is.

Het is iig bezwaarlijk dat ze nodig zijn.
pi_189434644
Reacties uit de Tweede Kamer op het verloop van de dag in Groningen. Afkeuring is de tendens.

Reacties van hoogleraren, die verbaasd zijn dat provinciale bestuurders zo snel toegeven.
Ik ben blank en dus ben ik niet wit.
pi_189434691
tja als je mensen zo lang terroriseert dan barst de bom een keer.
  Eindredactie Games maandag 14 oktober 2019 @ 20:15:22 #93
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_189434692
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 19:55 schreef Oostwoud het volgende:

[..]

Nee hoor, ik heb al eerder in deze reeks aangegeven dat ik het niet eens een prachtactie vind. Wel snap ik dat de boeren protesteren (escalaties als een galg daargelaten), omdat zij zich bedreigd voelen in hun broodwinning.

Jammer joh, dat ik niet in je frame pas.

Nu moet ik zeggen, dat het altijd nog een graadje erger kan:
[..]

Als je de politie aanrijdt, mag de politie schoten lossen.
https://www.ad.nl/binnenl(...)angehouden~a2aa2c81/
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
  maandag 14 oktober 2019 @ 20:17:47 #94
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189434731
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 20:13 schreef Oostwoud het volgende:
Reacties uit de Tweede Kamer op het verloop van de dag in Groningen. Afkeuring is de tendens.

Reacties van hoogleraren, die verbaasd zijn dat provinciale bestuurders zo snel toegeven.
Tuurlijk.. de overheid zit er alleen voor zichzelf.. was te verwachten
  maandag 14 oktober 2019 @ 20:18:49 #95
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189434749
quote:
4s.gif Op maandag 14 oktober 2019 20:15 schreef Oscar. het volgende:

[..]

Als je de politie aanrijdt, mag de politie schoten lossen.
https://www.ad.nl/binnenl(...)angehouden~a2aa2c81/
Niet als de politie het uitlokt en een agent tegen eigen opgedragen regels ingaat..
  maandag 14 oktober 2019 @ 20:24:10 #96
13456 AchJa
Shut up!!!
pi_189434829
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 20:13 schreef Oostwoud het volgende:
Reacties uit de Tweede Kamer op het verloop van de dag in Groningen. Afkeuring is de tendens.

Reacties van hoogleraren, die verbaasd zijn dat provinciale bestuurders zo snel toegeven.
Krasse taal, ik hoor ze meestal nooit als Antifa weer eens een halve buurt gesloopt heeft.
pi_189434832
Ik zie dat Baudets stads-/natuurmens dichotomie ook zijn intrede heeft gedaan.
Hoeren neuken, nooit meer werken.
  Eindredactie Games maandag 14 oktober 2019 @ 20:25:06 #98
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_189434852
quote:
14s.gif Op maandag 14 oktober 2019 20:18 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Niet als de politie het uitlokt en een agent tegen eigen opgedragen regels ingaat..
Uitlokken nog wel :D

Trekker slaat expres een straat in waar hij niet in mag en rijdt daardoor een agente omver

MrDeluxeno twitterde op maandag 14-10-2019 om 18:00:11 Beelden van de boer die een agente te paard aanrijdt. Niet veel later is deze persoon (terecht) opgepakt. #boerenprotest #Groningen https://t.co/5VyTQZ3XVJ reageer retweet
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
pi_189434879
quote:
4s.gif Op maandag 14 oktober 2019 20:25 schreef Oscar. het volgende:

[..]

Uitlokken nog wel :D

Trekker slaat expres een straat in waar hij niet in mag en rijdt daardoor een agente omver

MrDeluxeno twitterde op maandag 14-10-2019 om 18:00:11 Beelden van de boer die een agente te paard aanrijdt. Niet veel later is deze persoon (terecht) opgepakt. #boerenprotest #Groningen https://t.co/5VyTQZ3XVJ reageer retweet
Wat een simpele ben je dan :') .
Hoeren neuken, nooit meer werken.
  Jaap van Dissel-award 2022 maandag 14 oktober 2019 @ 20:28:12 #100
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_189434913
quote:
4s.gif Op maandag 14 oktober 2019 20:25 schreef Oscar. het volgende:

[..]

Uitlokken nog wel :D

Trekker slaat expres een straat in waar hij niet in mag en rijdt daardoor een agente omver

MrDeluxeno twitterde op maandag 14-10-2019 om 18:00:11 Beelden van de boer die een agente te paard aanrijdt. Niet veel later is deze persoon (terecht) opgepakt. #boerenprotest #Groningen https://t.co/5VyTQZ3XVJ reageer retweet
Jezus is dat alles :') Die trekker schoot gewoon ietwat door en gaf dat paard een mini tikje. That's it.
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  Eindredactie Games maandag 14 oktober 2019 @ 20:29:59 #101
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_189434947
quote:
6s.gif Op maandag 14 oktober 2019 20:28 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Jezus is dat alles :') Die trekker schoot gewoon ietwat door en gaf dat paard een mini tikje. That's it.
Boeren zijn echt blind. Zien hekken niet, zien paarden niet. Misschien moet het ziekenfonds brilletje weer in het basispakket
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
pi_189434964
Als dat al aanrijden is.. tering, dit land kan nog wel wat weken een boerenprotest gebruiken. Wat een simpele mietjes zijn we geworden.
pi_189434973
quote:
6s.gif Op maandag 14 oktober 2019 19:33 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Prima toch? Wat is er mis mee met handelen met andere landen?
Hoe zou jij het vinden als er in de NLse supermarkten uien uit Panama en aardappelen uit Colombia te koop zouden liggen? En tot ongenoegen van onze eigen telers?

Zo prima is dat niet.
pi_189434983
https://nos.nl/artikel/23(...)-door-nederland.html

Zouden ze wel roetfilters hebben? Hoe krijg je dit uitgelegd aan een boer?
  Jaap van Dissel-award 2022 maandag 14 oktober 2019 @ 20:33:09 #105
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_189435008
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 20:31 schreef RapaNui het volgende:

[..]

Hoe zou jij het vinden als er in de NLse supermarkten uien uit Panama en aardappelen uit Colombia te koop zouden liggen? En tot ongenoegen van onze eigen telers?

Zo prima is dat niet.
Er liggen al zat producten uit andere landen in de supermarkten. En waarom? Omdat NL'ers gierig zijn en niet meer willen betalen voor kwaliteit. In het buitenland willen ze tenminste wel de juiste prijs betalen voor onze kwalitatief zeer goede producten.
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  maandag 14 oktober 2019 @ 20:33:35 #106
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189435014
quote:
4s.gif Op maandag 14 oktober 2019 20:25 schreef Oscar. het volgende:

[..]

Uitlokken nog wel :D

Trekker slaat expres een straat in waar hij niet in mag en rijdt daardoor een agente omver

MrDeluxeno twitterde op maandag 14-10-2019 om 18:00:11 Beelden van de boer die een agente te paard aanrijdt. Niet veel later is deze persoon (terecht) opgepakt. #boerenprotest #Groningen https://t.co/5VyTQZ3XVJ reageer retweet
Trekker is vrije toegang toegezegd.. agente denkt daar anders over en gaat jennen..
Politie zou de begeleiding regelen.. regel dat dan ook..
pi_189435017
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 20:31 schreef RapaNui het volgende:

[..]

Hoe zou jij het vinden als er in de NLse supermarkten uien uit Panama en aardappelen uit Colombia te koop zouden liggen? En tot ongenoegen van onze eigen telers?

Zo prima is dat niet.
zoek eens een nederlandse tomaat in de supermarkt.. Die vind je nauwelijks namelijk, ze komen allemaal uit andere landen
For every fact, there is an equal and opposite opinion.
Twitch.tv/bensel15
  maandag 14 oktober 2019 @ 20:33:48 #108
75043 Hexagon
Vreemd Fenomeen
pi_189435020
quote:
19s.gif Op maandag 14 oktober 2019 20:07 schreef TwenteFC het volgende:

[..]

Tsjah en dan heb je ze op een punt waar ze helemaal niets meer te verliezen hebben. Verstandig. :Y
Er hoeven helemaal geen boeren weg van de regering. Behalve als ze zoveel schade maken dat het betalen daarvan hun bedrijf failliet laat gaan.
  Eindredactie Games maandag 14 oktober 2019 @ 20:35:10 #109
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_189435046
quote:
14s.gif Op maandag 14 oktober 2019 20:33 schreef Zolderkamer het volgende:

Politie zou de begeleiding regelen.. regel dat dan ook..
Dat doen ze, ze laten de andere trekkers hun gang gaan. Maar die koekepeer rijdt door een mensenmenigte heen een straat in waar niemand anders naar toe gaat. Dus wie lokt er nou uit -O-
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
  maandag 14 oktober 2019 @ 20:36:26 #110
13456 AchJa
Shut up!!!
pi_189435068
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 20:33 schreef Bensel het volgende:

zoek eens een nederlandse tomaat in de supermarkt.. Die vind je nauwelijks namelijk, ze komen allemaal uit andere landen
Ik heb er laatst bij de Jumbo eens op gelet... Ik kon geen tomaat, komkommer of paprika vinden die NIET uit Nederland kwam...
pi_189435083
quote:
6s.gif Op maandag 14 oktober 2019 20:33 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Er liggen al zat producten uit andere landen in de supermarkten. En waarom? Omdat NL'ers gierig zijn en niet meer willen betalen voor kwaliteit. In het buitenland willen ze tenminste wel de juiste prijs betalen voor onze kwalitatief zeer goede producten.
Dat zijn hoofdzakelijk producten die niet in NL kunnen worden verbouwd. Voorbeeld: dadels, mango's etc.
We hebben het over uien en aardappelen, die zowel in NL als in Panama en Colombia worden verbouwd. Het is net zo zot als brood exporteren.
pi_189435087
debroervanroos twitterde op maandag 14-10-2019 om 19:42:02 -politie bekogelen-een provinciehuis bestormen-vandalisme-op politiepaarden inrijden-door hekken op menigte inrijden-een galgnog een keer:-politie bekogelen-een provinciehuis bestormen-vandalisme-op politiepaarden inrijden-door hekken op menigte inrijden-een galg reageer retweet
Toffe gasten inderdaad
  maandag 14 oktober 2019 @ 20:37:35 #113
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189435088
quote:
4s.gif Op maandag 14 oktober 2019 20:35 schreef Oscar. het volgende:

[..]

Dat doen ze, ze laten de andere trekkers hun gang gaan. Maar die koekepeer rijdt door een mensenmenigte heen een straat in waar niemand anders naar toe gaat. Dus wie lokt er nou uit -O-
Oh alle mensen plat of had ie magische krachten?
Of hadden alle mensen die juist?
pi_189435091
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 20:36 schreef AchJa het volgende:

[..]

Ik heb er laatst bij de Jumbo eens op gelet... Ik kon geen tomaat, komkommer of paprika vinden die NIET uit Nederland kwam...
Uiteindelijk koos je voor griekse druiven ;)
  maandag 14 oktober 2019 @ 20:37:54 #115
75043 Hexagon
Vreemd Fenomeen
pi_189435092
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 20:10 schreef AchJa het volgende:

[..]

Ergo, jouw oplossing zal bijzonder weinig effect sorteren.
Ik herkende ook geen Project X relschoppers. Toch zijn ze opgespoord.
  maandag 14 oktober 2019 @ 20:38:41 #116
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189435109
quote:
1s.gif Op maandag 14 oktober 2019 20:37 schreef ikbenrond het volgende:
debroervanroos twitterde op maandag 14-10-2019 om 19:42:02 -politie bekogelen-een provinciehuis bestormen-vandalisme-op politiepaarden inrijden-door hekken op menigte inrijden-een galgnog een keer:-politie bekogelen-een provinciehuis bestormen-vandalisme-op politiepaarden inrijden-door hekken op menigte inrijden-een galg reageer retweet
Toffe gasten inderdaad
Het moest zelfs twee keer anders leek het zo leeg in die tweet..
  Eindredactie Games maandag 14 oktober 2019 @ 20:38:55 #117
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_189435116
quote:
14s.gif Op maandag 14 oktober 2019 20:37 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Oh alle mensen plat of had ie magische krachten?
Of hadden alle mensen die juist?
je kent het verschil tussen ergens doorheen rijden of ergens overheen?
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
  maandag 14 oktober 2019 @ 20:39:03 #118
13456 AchJa
Shut up!!!
  maandag 14 oktober 2019 @ 20:40:39 #119
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189435145
quote:
4s.gif Op maandag 14 oktober 2019 20:38 schreef Oscar. het volgende:

[..]

je kent het verschil tussen ergens doorheen rijden of ergens overheen?
Doorheen: Als het niet rekt dan scheurt het wel...
Overheen: De tweede keer na een peuk..
  maandag 14 oktober 2019 @ 20:41:03 #120
12902 pmponer
One Punch is enough
pi_189435154
Die agent kan niet echt de-escalerend optreden, geeft ook even een tikkie
Drop you like an ill, bad habit
  Eindredactie Games maandag 14 oktober 2019 @ 20:41:12 #121
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_189435158
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 20:39 schreef AchJa het volgende:
r0eland twitterde op maandag 14-10-2019 om 19:47:14 Op 35seconden geeft politieagent oudere boer van #boerenprotest uit het niets vuistslag in het gezicht in hal provinciehuis Groningen waarna de situatie escaleert https://t.co/9h3dwgHIcR reageer retweet
Ahh tikkie, moet kunnen, las ik net
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
  maandag 14 oktober 2019 @ 20:42:15 #122
12902 pmponer
One Punch is enough
pi_189435181
Wat ik raar vind is dat ze niet naar binnen mogen, het is een openbaar gebouw.
Drop you like an ill, bad habit
  Eindredactie Games maandag 14 oktober 2019 @ 20:42:18 #123
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_189435186
quote:
14s.gif Op maandag 14 oktober 2019 20:40 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Doorheen: Als het niet rekt dan scheurt het wel...
Overheen: De tweede keer na een peuk..
ja, hijs leuk :P maar we gaan nu niet scooters kieken
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
pi_189435191
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 20:39 schreef AchJa het volgende:
r0eland twitterde op maandag 14-10-2019 om 19:47:14 Op 35seconden geeft politieagent oudere boer van #boerenprotest uit het niets vuistslag in het gezicht in hal provinciehuis Groningen waarna de situatie escaleert https://t.co/9h3dwgHIcR reageer retweet
Ze hadden er al op moeten tikken toen ze die deur openbraken.
Hoeren neuken, nooit meer werken.
  maandag 14 oktober 2019 @ 20:42:22 #125
13456 AchJa
Shut up!!!
pi_189435214
overigens wordt er in Zuidbroek (groningen) juist een stikstoffabriek gebouwd
For every fact, there is an equal and opposite opinion.
Twitch.tv/bensel15
pi_189435232
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 20:33 schreef Bensel het volgende:

[..]

zoek eens een nederlandse tomaat in de supermarkt.. Die vind je nauwelijks namelijk, ze komen allemaal uit andere landen
Dat weet ik niet, maar wat ik wel weet is dat er NLse tomaten geėxporteerd worden naar bijvoorbeeld Italiė.
Italiė, het land van de tomaten, waar de tomaten in de volle grond worden verbouwd, veel zonlicht opnemen en waar ze geweldig smaken.
De NLse kastomaten worden in Italiė afgezet voor de helft van de prijs en weet je wat, ze smaken nergens naar.
  maandag 14 oktober 2019 @ 20:44:47 #128
13456 AchJa
Shut up!!!
pi_189435259
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 20:39 schreef AchJa het volgende:
r0eland twitterde op maandag 14-10-2019 om 19:47:14 Op 35seconden geeft politieagent oudere boer van #boerenprotest uit het niets vuistslag in het gezicht in hal provinciehuis Groningen waarna de situatie escaleert https://t.co/9h3dwgHIcR reageer retweet
Typerend...

Wat een achterlijke agent is dat joh. Ook direct daarna ontzettend aggressief met z'n stokkie slaan.

Heel erg geschikt voor zijn vak.
  maandag 14 oktober 2019 @ 20:46:03 #130
13456 AchJa
Shut up!!!
pi_189435261
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 20:44 schreef RapaNui het volgende:

Dat weet ik niet, maar wat ik wel weet is dat er NLse tomaten geėxporteerd worden naar bijvoorbeeld Italiė.
Italiė, het land van de tomaten, waar de tomaten in de volle grond worden verbouwd, veel zonlicht opnemen en waar ze geweldig smaken.
De NLse kastomaten worden in Italiė afgezet voor de helft van de prijs en weet je wat, ze smaken nergens naar.
De Italianen zullen de Nederlandse tomaat wel beter vinden dan anders was er geen markt voor.
  Moderator maandag 14 oktober 2019 @ 20:46:19 #131
236264 crew  capricia
pi_189435265
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 20:44 schreef RapaNui het volgende:

[..]

Dat weet ik niet, maar wat ik wel weet is dat er NLse tomaten geėxporteerd worden naar bijvoorbeeld Italiė.
Italiė, het land van de tomaten, waar de tomaten in de volle grond worden verbouwd, veel zonlicht opnemen en waar ze geweldig smaken.
De NLse kastomaten worden in Italiė afgezet voor de helft van de prijs en weet je wat, ze smaken nergens naar.
We zijn tomaten-exportland nummer 1 in de wereld.
Kennelijk kwantiteit boven kwaliteit.
Definitely not CIA
pi_189435282
https://www.dumpert.nl/item/7774253_c7d302df

Niks aan de hand hoor, gewoon doorlopen, wegkijken, niks aan de hand

Boeren _O_
  maandag 14 oktober 2019 @ 20:47:20 #133
13456 AchJa
Shut up!!!
pi_189435305
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 20:47 schreef Airbus89 het volgende:
https://www.dumpert.nl/item/7774253_c7d302df

Niks aan de hand hoor, gewoon doorlopen, wegkijken, niks aan de hand

Boeren _O_
Hoe zwakzinnig moet je wel niet zijn om hierom te gaan juichen :')
pi_189435322
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 20:48 schreef MadJackthePirate het volgende:

[..]

Hoe zwakzinnig moet je wel niet zijn om hierom te gaan juichen :')
Vraag het @Nikonlover en @Zolderkamer
  Moderator maandag 14 oktober 2019 @ 20:50:07 #136
236264 crew  capricia
pi_189435335
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 20:47 schreef Airbus89 het volgende:
https://www.dumpert.nl/item/7774253_c7d302df

Niks aan de hand hoor, gewoon doorlopen, wegkijken, niks aan de hand

Boeren _O_
Hij is gearresteerd toch?
Beetje met voertuigen inrijden op mens en dier. :{

Bevestigt wel het beeld hoe veel dit soort boeren van dieren houden.
Definitely not CIA
pi_189435338
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 20:36 schreef AchJa het volgende:

[..]

Ik heb er laatst bij de Jumbo eens op gelet... Ik kon geen tomaat, komkommer of paprika vinden die NIET uit Nederland kwam...
Als ik in Griekenland ben dan komen alle groenten uit Nederland :')
  maandag 14 oktober 2019 @ 20:50:32 #138
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_189435345
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 20:49 schreef Airbus89 het volgende:

[..]

Vraag het @:nikonlover en @:zolderkamer
‘Schoot een beetje door’

:')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_189435354
quote:
1s.gif Op maandag 14 oktober 2019 20:50 schreef capricia het volgende:

[..]

Hij is gearresteerd toch?

Mag ik hopen ja.
  Jaap van Dissel-award 2022 maandag 14 oktober 2019 @ 20:51:10 #140
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_189435358
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 20:47 schreef Airbus89 het volgende:
https://www.dumpert.nl/item/7774253_c7d302df

Niks aan de hand hoor, gewoon doorlopen, wegkijken, niks aan de hand

Boeren _O_
Als ik het vanuit deze hoek zie, dan raakt ie dat paard niet eens :')
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  maandag 14 oktober 2019 @ 20:51:24 #141
12902 pmponer
One Punch is enough
pi_189435362
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 20:47 schreef Airbus89 het volgende:
https://www.dumpert.nl/item/7774253_c7d302df

Niks aan de hand hoor, gewoon doorlopen, wegkijken, niks aan de hand

Boeren _O_
Dit geeft wel een duidelijk beeld idd, valt niet goed te praten.
Drop you like an ill, bad habit
pi_189435378
quote:
6s.gif Op maandag 14 oktober 2019 20:51 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Als ik het vanuit deze hoek zie, dan raakt ie dat paard niet eens :')
Jij bent echt een gevaar voor deze samenleving, zoek hulp alsjeblieft.
  maandag 14 oktober 2019 @ 20:52:24 #143
12902 pmponer
One Punch is enough
pi_189435391
quote:
6s.gif Op maandag 14 oktober 2019 20:51 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Als ik het vanuit deze hoek zie, dan raakt ie dat paard niet eens :')
Links voor, die haak
Drop you like an ill, bad habit
pi_189435402
quote:
6s.gif Op maandag 14 oktober 2019 20:51 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Als ik het vanuit deze hoek zie, dan raakt ie dat paard niet eens :')
Brilletje kopen dus
pi_189435412
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 20:52 schreef pmponer het volgende:

[..]

Links voor, die haak
Nee hoor niks aan de hand. Schoot gewoon perongeluk met zijn rechterpoot op het gaspedaal.

[ Bericht 6% gewijzigd door #ANONIEM op 14-10-2019 20:54:21 ]
  Eindredactie Games maandag 14 oktober 2019 @ 20:53:54 #146
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_189435418
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 20:50 schreef Szura het volgende:

[..]

‘Schoot een beetje door’

:')
"gaf hem een tikkie"
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
  Jaap van Dissel-award 2022 maandag 14 oktober 2019 @ 20:54:41 #147
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_189435429
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 20:52 schreef pmponer het volgende:

[..]

Links voor, die haak
Oohja, ik zie het inderdaad. Lijkt er wel op maar niet heel duidelijk toch.

Naja, hij wilde volgens mij niet dat paard kapotrijden. Volgens mij gaf hij gas om te laten horen dat hij eraan kwam en pakte dat verkeerd uit.

Hopelijk spreekt de politie hem hierop aan.

[ Bericht 3% gewijzigd door Starhopper op 14-10-2019 21:02:41 ]
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  maandag 14 oktober 2019 @ 20:55:08 #148
13456 AchJa
Shut up!!!
  Jaap van Dissel-award 2022 maandag 14 oktober 2019 @ 20:55:15 #149
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_189435436
quote:
4s.gif Op maandag 14 oktober 2019 20:53 schreef Oscar. het volgende:

[..]

"gaf hem een tikkie"
Hard was het iig niet want dat paard mankeert niets.
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_189435438
quote:
6s.gif Op maandag 14 oktober 2019 20:54 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Oohja, ik zie het inderdaad.

Naja, hij wilde volgens mij niet dat paard kapotrijden. Volgens mij gaf hij gas om te laten horen dat hij eraan kwam en pakte dat verkeerd uit.

Hopelijk spreekt de politie hem hierop aan.
Flikker toch op man.
pi_189435445
quote:
6s.gif Op maandag 14 oktober 2019 20:51 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Als ik het vanuit deze hoek zie, dan raakt ie dat paard niet eens :')
Ik ben 100% voor de boeren maar dit valt niet goed te praten. Of het nu een ongelukje is of niet. :P
  maandag 14 oktober 2019 @ 20:55:50 #152
12902 pmponer
One Punch is enough
pi_189435446
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 20:55 schreef AchJa het volgende:

[..]

Een fronthef noemen ze zo'n ding.
Bedankt
Drop you like an ill, bad habit
  Eindredactie Games maandag 14 oktober 2019 @ 20:56:07 #153
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_189435453
quote:
6s.gif Op maandag 14 oktober 2019 20:55 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Hard was het iig niet want dat paard mankeert niets.
Tuurlijk mankeert het peert niets, want er was toch niets aan de hand?
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
pi_189435456
quote:
6s.gif Op maandag 14 oktober 2019 20:51 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Als ik het vanuit deze hoek zie, dan raakt ie dat paard niet eens :')
Paard is niet voor niets ineens bang voor die trekker en 1 tel daarvoor nog hartstikke koel. :') Dat komt door die por.

Por in de bilspier houdt dat paard gelukkig niets aan over, maar hij had ook onderuit kunnen gaan op de stenen.
pi_189435458
quote:
6s.gif Op maandag 14 oktober 2019 20:55 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Hard was het iig niet want dat paard mankeert niets.
:') Dan is het goed ja. Wat een ontzettende downie ben je ook
  Jaap van Dissel-award 2022 maandag 14 oktober 2019 @ 20:56:26 #156
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_189435464
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 20:55 schreef Airbus89 het volgende:

[..]

Flikker toch op man.
Wat? Anders had hij dat paard wel overreden. Hij geeft een beetje gas en stopt dan direct. Dat zie jij toch ook wel?
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  maandag 14 oktober 2019 @ 20:57:12 #157
13456 AchJa
Shut up!!!
pi_189435475
quote:
1s.gif Op maandag 14 oktober 2019 20:56 schreef Chia het volgende:

[..]

Paard is niet voor niets ineens bang voor die trekker en 1 tel daarvoor nog hartstikke koel. :') Dat komt door die por.

Por in de bilspier houdt dat paard gelukkig niets aan over, maar hij had ook onderuit kunnen gaan op de stenen.
Normaal gaat de zweep er gewoon over.
  maandag 14 oktober 2019 @ 20:58:22 #158
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_189435493
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 20:44 schreef RapaNui het volgende:

[..]

Dat weet ik niet, maar wat ik wel weet is dat er NLse tomaten geėxporteerd worden naar bijvoorbeeld Italiė.
Italiė, het land van de tomaten, waar de tomaten in de volle grond worden verbouwd, veel zonlicht opnemen en waar ze geweldig smaken.
De NLse kastomaten worden in Italiė afgezet voor de helft van de prijs en weet je wat, ze smaken nergens naar.
in talie en Bulgarije zij die lekkere tomalen er alleen maar in Juni en begin July

enotm lekker dat wel
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_189435497
:')

Bijzonder hoeveel reacties erop dat paardje komen, maar die halve vuistslag op een ouwe vent hoor je dezelfde mensen niet over.
  Eindredactie Games maandag 14 oktober 2019 @ 20:58:56 #160
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_189435505
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 20:58 schreef Scrummie2.0 het volgende:
:')

Bijzonder hoeveel reacties erop dat paardje komen, maar die halve vuistslag op een ouwe vent hoor je dezelfde mensen niet over.
tikkie, moet kunnen
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
pi_189435506
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 20:58 schreef Scrummie2.0 het volgende:
:')

Bijzonder hoeveel reacties erop dat paardje komen, maar die halve vuistslag op een ouwe vent hoor je dezelfde mensen niet over.
Die is dan ook niet onschuldig, dat paard wel. De politie mag van mij trouwens veel vaker tikken uitdelen.

[ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 14-10-2019 20:59:37 ]
  Jaap van Dissel-award 2022 maandag 14 oktober 2019 @ 20:59:17 #162
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_189435511
quote:
19s.gif Op maandag 14 oktober 2019 20:55 schreef TwenteFC het volgende:

[..]

Ik ben 100% voor de boeren maar dit valt niet goed te praten. Of het nu een ongelukje is of niet. :P
Het was gewoon een stommigheidje. Niets meer, niets minder. De boer is gearresteerd, nou, prima. Klaar.

Om hier nou dat hele protest op af te branden, dat is achterlijk.
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  maandag 14 oktober 2019 @ 20:59:59 #163
13456 AchJa
Shut up!!!
  maandag 14 oktober 2019 @ 21:00:09 #164
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189435528
quote:
6s.gif Op maandag 14 oktober 2019 20:51 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Als ik het vanuit deze hoek zie, dan raakt ie dat paard niet eens :')
Dit inderdaad.. Het hele beest werd niet geraakt..
Vandaar ook al die vage tweet van de politie met "zou"
pi_189435537
quote:
14s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:00 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Dit inderdaad.. Het hele beest werd niet geraakt..
Vandaar ook al die vage tweet van de politie met "zou"
Blind...
  maandag 14 oktober 2019 @ 21:00:58 #166
13456 AchJa
Shut up!!!
pi_189435542
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 20:59 schreef Airbus89 het volgende:

Die is dan ook niet onschuldig, dat paard wel. De politie mag van mij trouwens veel vaker tikken uitdelen.
Ja, volgende maand komt Sinterklaas weer, eens kijken hoeveel KOZP'ers en BLM'ers er getikt kunnen worden! *O*
pi_189435543
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 20:58 schreef Scrummie2.0 het volgende:
:')

Bijzonder hoeveel reacties erop dat paardje komen, maar die halve vuistslag op een ouwe vent hoor je dezelfde mensen niet over.
Achja dat hoort erbij, de reactie die daar op volgt hebben ze dan ook zelf uitgelokt daar moeten ze dan ook niet moeilijk over gaan doen. Maar je weet hoe het gaat met de politie de schuld ligt nooit bij hun.
  maandag 14 oktober 2019 @ 21:01:32 #168
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189435557
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 20:52 schreef pmponer het volgende:

[..]

Links voor, die haak
Die haak heet een heflat en die is niet zo lang dat ie het beest raakt..
Het beest schrikt van het gasgeven van de trekker..

Helder genoeg ook allemaal..
  Jaap van Dissel-award 2022 maandag 14 oktober 2019 @ 21:01:43 #169
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_189435561
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:00 schreef AchJa het volgende:

[..]

Ja, volgende maand komt Sinterklaas weer, eens kijken hoeveel KOZP'ers en BLM'ers er getikt kunnen worden! *O*
En dan gaat @Airbus89 janken :')
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  Eindredactie Games maandag 14 oktober 2019 @ 21:02:37 #170
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_189435587
quote:
6s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:01 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

En dan gaat @:Airbus89 janken :')
ik verwacht ook dat jij alles goed gaat praten
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
  maandag 14 oktober 2019 @ 21:02:42 #171
13456 AchJa
Shut up!!!
pi_189435597
quote:
14s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:01 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Die haak heet een heflat en die is niet zo lang dat ie het beest raakt..
Het beest schrikt van het gasgeven van de trekker..

Helder genoeg ook allemaal..
Politiepaarden worden getraind met vuurwerk e.d. maar schrikken zich rot door een trekker die wat gas geeft.
pi_189435601
quote:
6s.gif Op maandag 14 oktober 2019 20:59 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Het was gewoon een stommigheidje. Niets meer, niets minder. De boer is gearresteerd, nou, prima. Klaar.

Om hier nou dat hele protest op af te branden, dat is achterlijk.
En de rest waar toevallig beelden van zijn
  maandag 14 oktober 2019 @ 21:03:21 #174
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189435615
quote:
1s.gif Op maandag 14 oktober 2019 20:56 schreef Chia het volgende:

[..]

Paard is niet voor niets ineens bang voor die trekker en 1 tel daarvoor nog hartstikke koel. :') Dat komt door die por.

Por in de bilspier houdt dat paard gelukkig niets aan over, maar hij had ook onderuit kunnen gaan op de stenen.
Por.. :') Zet je geluid eens aan.. de fan in de radiator gaat als een malle blazen en de zescilinder ook door het gasgeven.. daar schrikt ie van..
pi_189435620
quote:
6s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:01 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

En dan gaat @:Airbus89 janken :')
Nee hoor, daar juich ik net zo hard om.
  maandag 14 oktober 2019 @ 21:03:52 #176
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189435630
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 20:58 schreef Scrummie2.0 het volgende:
:')

Bijzonder hoeveel reacties erop dat paardje komen, maar die halve vuistslag op een ouwe vent hoor je dezelfde mensen niet over.
Dit ja..
  Jaap van Dissel-award 2022 maandag 14 oktober 2019 @ 21:03:53 #177
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_189435631
quote:
Daar hebben we het al over gehad in dit topic.
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_189435645
quote:
6s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:03 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Daar hebben we het al over gehad in dit topic.
Nou je had inderdaad erg sterke argumenten :')
  maandag 14 oktober 2019 @ 21:04:40 #179
13456 AchJa
Shut up!!!
  Jaap van Dissel-award 2022 maandag 14 oktober 2019 @ 21:04:54 #180
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_189435660
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:03 schreef Airbus89 het volgende:

[..]

Nee hoor, daar juich ik net zo hard om.
Waarom jank je dan wel om boeren die soms ietwat te lomp zijn? Ze zijn vreedzaam bezig.
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  maandag 14 oktober 2019 @ 21:05:00 #181
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189435664
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:00 schreef MadJackthePirate het volgende:

[..]

Blind...
-8 bijna goed..
pi_189435670
quote:
14s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:03 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Dit ja..
Die politieagent maakt gewoon een handbeweging waardoor die ouwe schrikt, zie je dat niet? :')
pi_189435672
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:04 schreef AchJa het volgende:

[..]

Een beetje hooi, het is wat... :') _!
Het zijn nog eens 5 extra filmpjes.
pi_189435677
quote:
6s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:04 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Waarom jank je dan wel om boeren die soms ietwat te lomp zijn? Ze zijn vreedzaam bezig.
De meeste wel ja.
Er zijn er ook die zich boven de wet plaatsen
  Eindredactie Games maandag 14 oktober 2019 @ 21:05:35 #185
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_189435679
quote:
6s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:04 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Waarom jank je dan wel om boeren die soms ietwat te lomp zijn? Ze zijn vreedzaam bezig.
die kwoot ik even voor het zwarte piet topic voor over een maand :7
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
pi_189435683
quote:
10s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:05 schreef MadJackthePirate het volgende:

[..]

Die politieagent maakt gewoon een handbeweging waardoor die ouwe schrikt, zie je dat niet? :')
:D
  maandag 14 oktober 2019 @ 21:05:49 #187
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189435686
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:02 schreef AchJa het volgende:

[..]

:N
[..]

Een wiel noem jij ook een auto? :6
  Jaap van Dissel-award 2022 maandag 14 oktober 2019 @ 21:05:54 #188
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_189435689
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:05 schreef Geytenbeekje het volgende:

[..]

De meeste wel ja.
Er zijn er ook die zich boven de wet plaatsen
Ik heb geen enkele boer zich boven de wet zien plaatsen.
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_189435700
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:05 schreef Airbus89 het volgende:

[..]

Het zijn nog eens 5 extra filmpjes.
Beetje hooi, beetje water, en deurtje nou poe poe.

Dat paard en het hek valt niet goed te praten.
  maandag 14 oktober 2019 @ 21:06:34 #190
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189435707
quote:
18s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:02 schreef MadJackthePirate het volgende:

[..]

Politiepaarden worden getraind met vuurwerk e.d. maar schrikken zich rot door een trekker die wat gas geeft.
Jup.. Zijn vluchtdieren.. en niet geschikt om door de politie gebruikt te worden
  Eindredactie Games maandag 14 oktober 2019 @ 21:06:48 #191
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_189435713
quote:
6s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:05 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Ik heb geen enkele boer zich boven de wet zien plaatsen.
Nee, een enkele boer voelde zich wel boven het hek geplaatst
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
  Jaap van Dissel-award 2022 maandag 14 oktober 2019 @ 21:06:51 #192
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_189435715
quote:
4s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:05 schreef Oscar. het volgende:

[..]

die kwoot ik even voor het zwarte piet topic voor over een maand :7
Het verschil met KOZP is dat die bewust mensen bedreigen, kinderen bang maken, geweld gebruiken.
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  maandag 14 oktober 2019 @ 21:07:03 #193
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_189435718
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 20:58 schreef Scrummie2.0 het volgende:
:')

Bijzonder hoeveel reacties erop dat paardje komen, maar die halve vuistslag op een ouwe vent hoor je dezelfde mensen niet over.
Ach, in sommige delen van het land staan ze direct met getrokken pistolen. Je weet dat je wat tikjes kan krijgen als politie je sommeert weg te gaan en je doet dat niet.
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_189435720
quote:
19s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:06 schreef TwenteFC het volgende:

[..]

Beetje hooi, beetje water, en deurtje nou poe poe.

Dat paard en het hek valt niet goed te praten.
Een politieauto die met spoed ergens naar toe onderweg is, vernederend zijn tegenover de politie, ja hoor, moet gewoon kunnen.
  Jaap van Dissel-award 2022 maandag 14 oktober 2019 @ 21:07:25 #195
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_189435730
quote:
4s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:06 schreef Oscar. het volgende:

[..]

Nee, een enkele boer voelde zich wel boven het hek geplaatst
Dat was gewoon een lompe actie. Maargoed :') Als dat alles is.
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  maandag 14 oktober 2019 @ 21:07:31 #196
13456 AchJa
Shut up!!!
  Eindredactie Games maandag 14 oktober 2019 @ 21:07:43 #197
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_189435738
quote:
6s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:06 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Het verschil met KOZP is dat die bewust mensen bedreigen, kinderen bang maken, geweld gebruiken.
Ahh, daar gaat het al. Die gast die het hooi meenam wilde gewoon de schaapjes eten geven _O_
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
pi_189435741
quote:
1s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:07 schreef Caland het volgende:

[..]

Ach, in sommige delen van het land staan ze direct met getrokken pistolen. Je weet dat je wat tikjes kan krijgen als politie je sommeert weg te gaan en je doet dat niet.
Daar moet ik je wel gelijk in geven ja.
pi_189435745
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:07 schreef Airbus89 het volgende:

[..]

Een politieauto die met spoed ergens naar toe onderweg is, vernederend zijn tegenover de politie, ja hoor, moet gewoon kunnen.
Och meiske toch.
  Jaap van Dissel-award 2022 maandag 14 oktober 2019 @ 21:08:13 #200
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_189435747
quote:
4s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:07 schreef Oscar. het volgende:

[..]

Ahh, daar gaat het al. Die gast die het hooi meenam wilde gewoon de schaapjes eten geven _O_
Dat is gewoon een ludieke actie. Het is eventjes vervelend maar geen schade enzo.
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_189435757
quote:
4s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:07 schreef Oscar. het volgende:

[..]

Ahh, daar gaat het al. Die gast die het hooi meenam wilde gewoon de schaapjes eten geven _O_
Het is stro :@ Maar inderdaad, beter gaan we gewoon niet meer in op dat soort lui, laat ze maar even in hun bubbel kruipen nog, duurt toch niet lang meer.
  maandag 14 oktober 2019 @ 21:08:54 #202
13456 AchJa
Shut up!!!
  maandag 14 oktober 2019 @ 21:08:59 #203
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189435766
quote:
Ohja snel hooi... vergeet het niet mensen... ze bliezen hooi.. in het gezicht.. OOOOOOOHHH

Het verschil tussen hooi en stro niet kennen is wel treurig..
  Eindredactie Games maandag 14 oktober 2019 @ 21:09:33 #204
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_189435783
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:08 schreef Airbus89 het volgende:

[..]

Het is stro :@ Maar inderdaad, beter gaan we gewoon niet meer in op dat soort lui, laat ze maar even in hun bubbel kruipen nog, duurt toch niet lang meer.
verlept gras. dat spul waar mijn cavia;s keutels van maken
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
pi_189435796
quote:
14s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:08 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Ohja snel hooi... vergeet het niet mensen... ze bliezen hooi.. in het gezicht.. OOOOOOOHHH

Het verschil tussen hooi en stro niet kennen is wel treurig..
Ik ken dat verschil prima hoor, ik zeg dat dan ook nergens, zie ook mijn vorige post.
  Eindredactie Games maandag 14 oktober 2019 @ 21:10:35 #206
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_189435807
quote:
14s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:08 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Ohja snel hooi... vergeet het niet mensen... ze bliezen hooi.. in het gezicht.. OOOOOOOHHH

Het verschil tussen hooi en stro niet kennen is wel treurig..
morgen een baal hooi tegen random mensen aangooien. moet kunnen, gebbetje jwz
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
pi_189435808
quote:
4s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:09 schreef Oscar. het volgende:

[..]

verlept gras. dat spul waar mijn cavia;s keutels van maken
Nee stro is echt wel wat anders, maar dat is een andere discussie.
  maandag 14 oktober 2019 @ 21:11:24 #208
13456 AchJa
Shut up!!!
pi_189435826
quote:
4s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:10 schreef Oscar. het volgende:

[..]

morgen een baal hooi tegen random mensen aangooien. moet kunnen, gebbetje jwz
:7 Dan ken je de boeren tentfeesten nog niet. Is over het algemeen gewoon sfeerverhogend.
  maandag 14 oktober 2019 @ 21:12:25 #210
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189435842
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:08 schreef AchJa het volgende:

[..]

Fronthef. :{w
Heflat van fronthef:



Wil je ook nog eentje van het wiel van een auto?
pi_189435843
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:11 schreef AchJa het volgende:

[..]

Bron?
[..]

_O-
Het feit dat hij zwaailampen aan heeft maakt het al een voorrangsvoertuig, ook boeren hebben het recht dan niet om hem te blokkeren.
  maandag 14 oktober 2019 @ 21:13:00 #212
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189435854
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:10 schreef Airbus89 het volgende:

[..]

Ik ken dat verschil prima hoor, ik zeg dat dan ook nergens, zie ook mijn vorige post.
Kijk je wel wat je quote dan?
pi_189435856
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 20:46 schreef AchJa het volgende:

[..]

De Italianen zullen de Nederlandse tomaat wel beter vinden dan anders was er geen markt voor.
Ze zijn goedkoper (de helft) dan de Italiaanse tomaten.
Terwijl ze ook nog eens een heel vervoerstraject achter de rug hebben. Hoe komt dat? Subsidies. Waarom moet dat?

Italianen vinden hun eigen tomaten lekkerder, maar de NLse zijn goedkoper en ze zijn egaal van vorm (dat is ook het verkooppraatje voor de NLse tomaten). De Italiaanse tomaten hebben een oneffen vorm.
  maandag 14 oktober 2019 @ 21:13:26 #214
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189435863
quote:
4s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:10 schreef Oscar. het volgende:

[..]

morgen een baal hooi tegen random mensen aangooien. moet kunnen, gebbetje jwz
Ja zo gooi ik ook bier.. altijd volle fusten
  maandag 14 oktober 2019 @ 21:13:53 #215
13456 AchJa
Shut up!!!
  maandag 14 oktober 2019 @ 21:14:05 #216
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189435872
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:10 schreef Airbus89 het volgende:

[..]

Ik ken dat verschil prima hoor, ik zeg dat dan ook nergens, zie ook mijn vorige post.
quote:
4s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:09 schreef Oscar. het volgende:

[..]

verlept gras. dat spul waar mijn cavia;s keutels van maken
_O-
  maandag 14 oktober 2019 @ 21:14:20 #217
80382 manny
30 is best veel
pi_189435879
het beeld begint al te kantelen, mooi.

geen franse toestanden hier. ga de discussie aan op een normale manier , maar laat die trekker lekker thuis.
proberen is de eerste stap naar falen
een cafe zonder Hazes, is geen kroeg
pi_189435880
quote:
14s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:13 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Kijk je wel wat je quote dan?
Ja jij quote mij en doet alsof ik het verschil niet weet tussen stro en hooi.

Maar je bent wel lekker bezig met posts van mij te verdraaien vandaag.
pi_189435887
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 20:58 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

in talie en Bulgarije zij die lekkere tomalen er alleen maar in Juni en begin July

enotm lekker dat wel
Niet tot begin juli, maar de hele zomer.
pi_189435890
quote:
14s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:14 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

[..]

_O-
Ja dat zei ik ook echt.
  Eindredactie Games maandag 14 oktober 2019 @ 21:14:52 #221
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_189435894
quote:
14s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:13 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Ja zo gooi ik ook bier.. altijd volle fusten
moet kennen toch.
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
pi_189435900
quote:
4s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:09 schreef Oscar. het volgende:

[..]

verlept gras. dat spul waar mijn cavia;s keutels van maken
cavia's genereren best wat stikstof uitstoot, afmaken dat beest
For every fact, there is an equal and opposite opinion.
Twitch.tv/bensel15
  Eindredactie Games maandag 14 oktober 2019 @ 21:16:01 #223
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_189435913
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:15 schreef Bensel het volgende:

[..]

cavia's genereren best wat stikstof uitstoot, afmaken dat beest
ik heb ook een cavia megastal. :Y
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
pi_189435918
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:14 schreef manny het volgende:
het beeld begint al te kantelen, mooi.

geen franse toestanden hier. ga de discussie aan op een normale manier , maar laat die trekker lekker thuis.
Oh ze mogen hem van mij best meenemen, en ook mogen ze best een beetje recalcitrant zijn met dat ding, maar doe wel gewoon even normaal.
  maandag 14 oktober 2019 @ 21:16:19 #225
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189435921
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:13 schreef AchJa het volgende:

[..]

Oh, je gaat op die toer... :')
Ik benoem gewoon de onderdelen zoals ze heten ja.. mijn neus is ook niet mijn hoofd..
  Eindredactie Games maandag 14 oktober 2019 @ 21:16:42 #226
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_189435929
quote:
14s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:16 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Ik benoem gewoon de onderdelen zoals ze heten ja.. mijn neus is ook niet mijn hoofd..
nee maar je leest wel vaak met je neus
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
  maandag 14 oktober 2019 @ 21:17:09 #227
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189435933
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:14 schreef Airbus89 het volgende:

[..]

Ja jij quote mij en doet alsof ik het verschil niet weet tussen stro en hooi.

Maar je bent wel lekker bezig met posts van mij te verdraaien vandaag.
Ah nu ben ik het? Niet uit je rol komen hoor
  maandag 14 oktober 2019 @ 21:17:54 #228
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189435944
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:14 schreef Airbus89 het volgende:

[..]

Ja dat zei ik ook echt.
Je post een link naar een filmpje met stro wat ze hooi noemen..
  maandag 14 oktober 2019 @ 21:18:14 #229
13456 AchJa
Shut up!!!
pi_189435954
quote:
14s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:17 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Je post een link naar een filmpje met stro wat ze hooi noemen..
Het gaat om de inhoud van het filmpje, niet om de tekst.
  maandag 14 oktober 2019 @ 21:18:36 #231
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189435957
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:15 schreef Bensel het volgende:

[..]

cavia's genereren best wat stikstof uitstoot, afmaken dat beest
Lekker warm om je pik in de winter..

Edit: Wel pas als ie dood is he? o|O
  maandag 14 oktober 2019 @ 21:19:46 #232
13456 AchJa
Shut up!!!
  Eindredactie Games maandag 14 oktober 2019 @ 21:19:58 #233
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_189435987
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:18 schreef AchJa het volgende:

[..]

Als ik je op je neus stomp heb ik je niet op je gezicht geslagen?
Daar ging mijn cola door me neus :D
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
  maandag 14 oktober 2019 @ 21:20:15 #234
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189435998
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:18 schreef AchJa het volgende:

[..]

Als ik je op je neus stomp heb ik je niet op je gezicht geslagen?
Als je goed mikt niet..
  maandag 14 oktober 2019 @ 21:20:32 #235
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189436005
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:19 schreef AchJa het volgende:

[..]

Cavia's van 30cm?
Als het niet rekt.....
  Eindredactie Games maandag 14 oktober 2019 @ 21:20:48 #236
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_189436009
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:19 schreef AchJa het volgende:

[..]

Cavia's van 30cm?
Visserslatijn
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
  maandag 14 oktober 2019 @ 21:21:45 #237
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189436028
Arme cavia... ;(
pi_189436034
quote:
6s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:08 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Dat is gewoon een ludieke actie. Het is eventjes vervelend maar geen schade enzo.
Heeft niks met het boerenprotest te maken.
Nait Soezn Moar Broezn
  Eindredactie Games maandag 14 oktober 2019 @ 21:22:31 #239
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_189436043
quote:
14s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:22 schreef Divje het volgende:

[..]

Heeft niks met het boerenprotest te maken.
incidentje, doortrekken mensen
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
pi_189436065
quote:
4s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:22 schreef Oscar. het volgende:

[..]

incidentje, doortrekken mensen
:+
Nait Soezn Moar Broezn
  Jaap van Dissel-award 2022 maandag 14 oktober 2019 @ 21:23:25 #241
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_189436066
quote:
14s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:20 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Als je goed mikt niet..
_O- _O- _O- _O-
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  maandag 14 oktober 2019 @ 21:23:28 #242
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189436067
quote:
14s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:22 schreef Divje het volgende:

[..]

Heeft niks met het boerenprotest te maken.
Om nou boeren door een strohakselaar te gooien is ook weer zoiets....
  maandag 14 oktober 2019 @ 21:24:21 #243
13456 AchJa
Shut up!!!
  Eindredactie Games maandag 14 oktober 2019 @ 21:24:28 #244
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_189436081
quote:
14s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:23 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Om nou boeren door een strohakselaar te gooien is ook weer zoiets....
je bent echt gepikeerd dat mensen het verschil tussen hooi en stro niet kennen _O-
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
  maandag 14 oktober 2019 @ 21:26:03 #245
13456 AchJa
Shut up!!!
pi_189436124
quote:
14s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:23 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Om nou boeren door een strohakselaar te gooien is ook weer zoiets....
Ruimt wel lastiger op.
Nait Soezn Moar Broezn
  maandag 14 oktober 2019 @ 21:26:34 #247
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189436131
quote:
4s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:24 schreef Oscar. het volgende:

[..]

je bent echt gepikeerd dat mensen het verschil tussen hooi en stro niet kennen _O-
Neuh.. Meer met dat juist die mensen een bepaalde mening hebben..
  Jaap van Dissel-award 2022 maandag 14 oktober 2019 @ 21:26:36 #248
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_189436133
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  maandag 14 oktober 2019 @ 21:26:53 #249
13456 AchJa
Shut up!!!
pi_189436151
quote:
14s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:26 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Neuh.. Meer met dat juist die mensen een andere mening hebben dan ik heb..
Fixed
  maandag 14 oktober 2019 @ 21:27:21 #251
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189436152
quote:
14s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:26 schreef Divje het volgende:

[..]

Ruimt wel lastiger op.
Ja dan moet iemand als die trekkers wegbrengen..
pi_189436174
Edit
  maandag 14 oktober 2019 @ 21:28:24 #253
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189436176
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:27 schreef Airbus89 het volgende:

[..]

Fixed
Slechte fix... :{w
  maandag 14 oktober 2019 @ 21:29:22 #254
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189436194
quote:
1s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:28 schreef polderturk het volgende:
Edit
:D

Ik denk al... wat wil ie daar nou mee zeggen.. _O- :+
pi_189436227
Nouja nog 1 post dan, dan ben ik er voorlopig wel klaar mee.

Standpunt van de boeren is prima en terecht. Kan er alleen niet tegen dat een figuur als een @Zolderkamer en een @Nikonlover alle incidenten die vandaag plaatsvinden goed praten. Je moet als voorstander ook begrijpen dat door dit soort dingen de sympathie van medeburgers alleen maar omlaag gaat. Snap je dat niet? tja.

Was gezellig, wellicht tot woensdag.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 14-10-2019 21:32:26 ]
  Jaap van Dissel-award 2022 maandag 14 oktober 2019 @ 21:31:10 #256
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_189436242
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:30 schreef Airbus89 het volgende:
Nouja nog 1 post dan, dan ben ik er voorlopig wel klaar mee.

Standpunt van de boeren is prima en terecht. Kan er alleen niet tegen dat een figuur als een @:zolderkamer en een @:nikonlover alle incidenten die vandaag plaatsvinden goed praten. Je moet als voorstander ook begrijpen dat dit soort dingen de sympathie van medeburgers alleen maar omlaag gaat. Snap je dat niet? tja.

Was gezellig, wellicht tot woensdag.
^O^
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  maandag 14 oktober 2019 @ 21:32:11 #257
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189436263
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:30 schreef Airbus89 het volgende:
Nouja nog 1 post dan, dan ben ik er voorlopig wel klaar mee.

Standpunt van de boeren is prima en terecht. Kan er alleen niet tegen dat een figuur als een @:zolderkamer en een @:nikonlover alle incidenten die vandaag plaatsvinden goed praten. Je moet als voorstander ook begrijpen dat dit soort dingen de sympathie van medeburgers alleen maar omlaag gaat. Snap je dat niet? tja.

Was gezellig, wellicht tot woensdag.
Maar dat medeburgers lief zijn is leuk.. als ze dat niet zijn is dat verder niet erg..
Acties gaan toch wel door..

Tot woensdag waar het harder word.. ^O^
pi_189436272
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:30 schreef Airbus89 het volgende:
Nouja nog 1 post dan, dan ben ik er voorlopig wel klaar mee.

Standpunt van de boeren is prima en terecht. Kan er alleen niet tegen dat een figuur als een @:zolderkamer en een @:nikonlover alle incidenten die vandaag plaatsvinden goed praten. Je moet als voorstander ook begrijpen dat dit soort dingen de sympathie van medeburgers alleen maar omlaag gaat. Snap je dat niet? tja.

Was gezellig, wellicht tot woensdag.
Kleine incidenten. Tja. Hoort er (een beetje) bij wat mij betreft.
pi_189436273
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:30 schreef Airbus89 het volgende:
Nouja nog 1 post dan, dan ben ik er voorlopig wel klaar mee.

Standpunt van de boeren is prima en terecht. Kan er alleen niet tegen dat een figuur als een @:zolderkamer en een @:nikonlover alle incidenten die vandaag plaatsvinden goed praten. Je moet als voorstander ook begrijpen dat dit soort dingen de sympathie van medeburgers alleen maar omlaag gaat. Snap je dat niet? tja.

Was gezellig, wellicht tot woensdag.
ach ja, KOZP heeft ook gen sympathie, maar wel van alles voor elkaar gekregen (al dan niet met (dreiging van) geweld
For every fact, there is an equal and opposite opinion.
Twitch.tv/bensel15
pi_189436284
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 19:45 schreef BoneThugss het volgende:

[..]

Als ik een petje zou dragen, zou ik hem voor mezelf afnemen ^O^
Oftewel; je bent een grote kneus :).
pi_189436298
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:33 schreef DokterPizza het volgende:

[..]

Oftewel; je bent een grote kneus :).
Wel een rijke :@
maandag 28 december 2020 20:34 schreef JustinK het volgende: De wereld heeft meer tong80's nodig.
  maandag 14 oktober 2019 @ 21:37:29 #262
479089 wollah
#BLACKLIVESMATTER
pi_189436356
Boeren :')
Provinciaaltjes :')
#KICKOUTZP
pi_189436404
quote:
14s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:32 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Maar dat medeburgers lief zijn is leuk.. als ze dat niet zijn is dat verder niet erg..
Acties gaan toch wel door..

Tot woensdag waar het harder word.. ^O^
Totdat het merendeel van de bevolking tegen de protesterende boeren is ja :')
pi_189436433
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:39 schreef MadJackthePirate het volgende:

[..]

Totdat het merendeel van de bevolking tegen de protesterende boeren is ja :')
Dan leggen de protesten enkel meer druk bij de politici ;)
For every fact, there is an equal and opposite opinion.
Twitch.tv/bensel15
  maandag 14 oktober 2019 @ 21:41:50 #265
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189436455
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:39 schreef MadJackthePirate het volgende:

[..]

Totdat het merendeel van de bevolking tegen de protesterende boeren is ja :')
Land plat dit dat.. Duitsland mee.. (misschien komen ze woensdag al mee..)
  maandag 14 oktober 2019 @ 21:41:54 #266
75043 Hexagon
Vreemd Fenomeen
pi_189436460
quote:
14s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:32 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Maar dat medeburgers lief zijn is leuk.. als ze dat niet zijn is dat verder niet erg..
Acties gaan toch wel door..

Tot woensdag waar het harder word.. ^O^
Hopelijk zijn ze al bezig met overal nog wat extra camera's op te hangen
pi_189436476
quote:
14s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:32 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Maar dat medeburgers lief zijn is leuk.. als ze dat niet zijn is dat verder niet erg..
Acties gaan toch wel door..

Tot woensdag waar het harder word.. ^O^
Ben je er blij mee dat het harder wordt?
  maandag 14 oktober 2019 @ 21:43:07 #268
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189436488
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:41 schreef Hexagon het volgende:

[..]

Hopelijk zijn ze al bezig met overal nog wat extra camera's op te hangen
Want dan kun je tenminste zien hoe het gegaan is.. _O-
  maandag 14 oktober 2019 @ 21:43:31 #269
75043 Hexagon
Vreemd Fenomeen
pi_189436495
quote:
14s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:43 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Want dan kun je tenminste zien hoe het gegaan is.. _O-
En naar welke adressen de dagvaardingen mogen
  maandag 14 oktober 2019 @ 21:45:15 #270
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189436527
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:42 schreef papert het volgende:

[..]

Ben je er blij mee dat het harder wordt?
Hoog tijd voor.. Een poos terug zijn de groningers ook al in den haag geweest samen met gedoe om bevingen..
Toen hebben ze het al aangekondigd: We komen nu netjes en dat gaat steeds iets harder worden..
  maandag 14 oktober 2019 @ 21:45:54 #271
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189436551
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:43 schreef Hexagon het volgende:

[..]

En naar welke adressen de dagvaardingen mogen
Ga je nou steeds hetzelfde posten ja? Beetje saai op den duur hoor..
pi_189436563
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 20:46 schreef Scrummie2.0 het volgende:

[..]

Jammer dat jij er niet stond om die tikken te vangen.
Eh, oke.
Hoeren neuken, nooit meer werken.
pi_189436569
quote:
14s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:41 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Land plat dit dat.. Duitsland mee.. (misschien komen ze woensdag al mee..)
Gewoon bedrijven sluiten en boeren oppakken onder luid gejuich van de burger dan. Net zo dom als de gemiddelde boer, dat blijkt maar weer.
  maandag 14 oktober 2019 @ 21:47:21 #274
75043 Hexagon
Vreemd Fenomeen
pi_189436588
quote:
14s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:45 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Ga je nou steeds hetzelfde posten ja? Beetje saai op den duur hoor..
Het is een reactie op steeds dezelfde stoere grootspraak
  maandag 14 oktober 2019 @ 21:47:41 #275
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189436598
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:46 schreef MadJackthePirate het volgende:

[..]

Gewoon bedrijven sluiten en boeren oppakken onder luid gejuich van de burger dan. Net zo dom als de gemiddelde boer, dat blijkt maar weer.
ja hoor ja
  maandag 14 oktober 2019 @ 21:48:10 #276
13456 AchJa
Shut up!!!
pi_189436608
quote:
14s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:45 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Hoog tijd voor.. een poos terug zijn de groningers ook al in den haag geweest samen met gedoe om bevingen..
Toen hebben ze het al aangekondigd: We komen nu netjes en dat gaat steeds iets harder worden..
Op welke manier denk je dat het harder worden de boerenzaak versterkt?
Intimidatie (als er geen maatregelen komen die ons zinnen dan...),
Dat hardere acties meer aandacht generen,
Of dat hardere acties de noodzaak sterker aan het licht brengt bij politici?
  maandag 14 oktober 2019 @ 21:48:19 #278
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189436616
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:47 schreef Hexagon het volgende:

[..]

Het is een reactie op steeds dezelfde stoere grootspraak
Lol welke grootspraak?
pi_189436624
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:40 schreef Bensel het volgende:

[..]

Dan leggen de protesten enkel meer druk bij de politici ;)
Dat werkt dus alleen maar als de overlastgevende partij gelieerd is aan de overheid, en zelfs dan nog maar tot bepaalde hoogte.
  Jaap van Dissel-award 2022 maandag 14 oktober 2019 @ 21:49:33 #280
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_189436641
quote:
14s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:43 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Want dan kun je tenminste zien hoe het gegaan is.. _O-
Dat lijkt mij wel verstandig ja. Als je de berichten lees lijkt het alsof het behoorlijk uit de hand gelopen is. Maar als je filmpjes bekijkt valt het reuze mee en is er amper wat aan de hand.
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  maandag 14 oktober 2019 @ 21:49:59 #281
75043 Hexagon
Vreemd Fenomeen
pi_189436651
quote:
14s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:48 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Lol welke grootspraak?
Over al die "harde acties" van lui die denken dat wetten enkel voor anderen zijn
  maandag 14 oktober 2019 @ 21:51:04 #282
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189436682
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:48 schreef papert het volgende:

[..]

Op welke manier denk je dat het harder worden de boerenzaak versterkt?
Intimidatie (als er geen maatregelen komen die ons zinnen dan...),
Dat hardere acties meer aandacht generen,
Of dat hardere acties de noodzaak sterker aan het licht brengt bij politici?
Op alle manieren.. het is niet langer werkbaar dus moet er structureel iets veranderen..
Je kan niet de ene dag dit en de volgende dat willen..
Die mensen hebben langjarige investeringen gedaan..

Je kan jezelf niet laten afslachten.. dat doet niemand...
  Eindredactie Games maandag 14 oktober 2019 @ 21:52:01 #283
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_189436701
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:48 schreef AchJa het volgende:

[..]

Die krijgen iig wel iets voorelkaar. :7
wat dan?
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
  maandag 14 oktober 2019 @ 21:52:05 #284
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189436705
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:49 schreef Hexagon het volgende:

[..]

Over al die "harde acties" van lui die denken dat wetten enkel voor anderen zijn
Ah dus je moet alles maar accepteren wat de overheid voor je voeten flikkert... Nou veel plezier dan..
pi_189436725
quote:
14s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:52 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Ah dus je moet alles maar accepteren wat de overheid voor je voeten flikkert... Nou veel plezier dan..
Nee en de protesten zijn goed. Maar zodra het duidelijk wordt dat het de gewone man meer hindert dan dat het oplevert moet je ook gewoon schappelijk zijn. Alsof Henk die in de fabriek werkt er iets aan kan doen. En mocht je dan toch doordrammen is het niet gek dat mensen zich tegen je keren.
  maandag 14 oktober 2019 @ 21:53:26 #286
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_189436732
quote:
14s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:45 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Hoog tijd voor.. Een poos terug zijn de groningers ook al in den haag geweest samen met gedoe om bevingen..
Toen hebben ze het al aangekondigd: We komen nu netjes en dat gaat steeds iets harder worden..
En toch denk ik dat ze de bevolking op deze manier wel tegen krijgen, waar het gros vorige week nog begrip had en het vooral mooi vond dat ze geweldloos konden demonstreren.
Op 1 gesneuveld hek in Den Haag na, maar vrijwel niemand die daarover viel.
Zelfs de files kon men redelijk goed handelen, op een verdwaald ego uit de leasebakkenkaste na.

Maar dit, vernielen om het vernielen, onschuldige fietsers in gevaar brengen door bewust met grof geweld door hekken te rijden, dit is van een andere orde. En hiermee raakt men de sympathie snel kwijt.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  Jaap van Dissel-award 2022 maandag 14 oktober 2019 @ 21:54:48 #287
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_189436760
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:53 schreef MadJackthePirate het volgende:

[..]

Nee en de protesten zijn goed. Maar zodra het duidelijk wordt dat het de gewone man meer hindert dan dat het oplevert moet je ook gewoon schappelijk zijn. Alsof Henk die in de fabriek werkt er iets aan kan doen. En mocht je dan toch doordrammen is het niet gek dat mensen zich tegen je keren.
Viel best mee vandaag met de overlast. Ja, er was wat overlast rondom en op de pleinen. Maar op de snelwegen, daar reden ze netjes rechts om iedereen te laten passeren.
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  maandag 14 oktober 2019 @ 21:55:07 #288
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189436767
Je krijgt boeren echt niet zomaar zo kwaad dat ze een deur vernielen..
Er is ze wel een keer of acht beloofd dat ze binnen vijf minuten meer zouden weten maar ze hoorden
al die keren niets anders dan wederom, vijf minuten wachten.. Ja dan maken ze een deur open ja..

En zo gaat het al 30 jaar..
  Jaap van Dissel-award 2022 maandag 14 oktober 2019 @ 21:55:08 #289
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_189436770
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:53 schreef Leandra het volgende:

[..]

En toch denk ik dat ze de bevolking op deze manier wel tegen krijgen, waar het gros vorige week nog begrip had en het vooral mooi vond dat ze geweldloos konden demonstreren.
Op 1 gesneuveld hek in Den Haag na, maar vrijwel niemand die daarover viel.
Zelfs de files kon men redelijk goed handelen, op een verdwaald ego uit de leasebakkenkaste na.

Maar dit, vernielen om het vernielen, onschuldige fietsers in gevaar brengen door bewust met grof geweld door hekken te rijden, dit is van een andere orde. En hiermee raakt men de sympathie snel kwijt.
Het was vandaag ook maar 1 hek.
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  maandag 14 oktober 2019 @ 21:56:00 #290
75043 Hexagon
Vreemd Fenomeen
pi_189436791
quote:
14s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:52 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Al dus je moet alles maar accepteren wat de overheid voor je voeten flikkert... Nou veel plezier dan..
Uiteindelijk bepaalt de democratische rechtsstaat wat er in dit land gebeurt. Niet een stel demonstranten die proberen de besluitvorming te gijzelen.

Daarbij de regering wil geen boerenbedrijven gedwongen sluiten. Dus tegen welk beleid gaan ze eigenlijk tekeer?
  maandag 14 oktober 2019 @ 21:56:00 #291
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_189436792
quote:
6s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:55 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Het was vandaag ook maar 1 hek.
En een deur, maar dat hek ging gewoon op een gevaarlijke manier.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  Jaap van Dissel-award 2022 maandag 14 oktober 2019 @ 21:56:03 #292
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_189436793
quote:
14s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:55 schreef Zolderkamer het volgende:
Je krijgt boeren echt niet zomaar zo kwaad dat ze een deur vernielen..
Er is ze wel een keer of acht beloofd dat ze binnen vijf minuten meer zouden weten maar ze hoorden
al die keren niets anders dan wederom, vijf minuten wachten.. Ja dan maken ze een deur open ja..

En zo gaat het al 30 jaar..
Het was volgens mij niet eens vernield. Ze duwden hem gewoon open.
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  maandag 14 oktober 2019 @ 21:56:14 #293
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189436799
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:53 schreef Leandra het volgende:

[..]

En toch denk ik dat ze de bevolking op deze manier wel tegen krijgen, waar het gros vorige week nog begrip had en het vooral mooi vond dat ze geweldloos konden demonstreren.
Op 1 gesneuveld hek in Den Haag na, maar vrijwel niemand die daarover viel.
Zelfs de files kon men redelijk goed handelen, op een verdwaald ego uit de leasebakkenkaste na.

Maar dit, vernielen om het vernielen, onschuldige fietsers in gevaar brengen door bewust met grof geweld door hekken te rijden, dit is van een andere orde. En hiermee raakt men de sympathie snel kwijt.
Ga weg man... Dat is niet gebeurd..
pi_189436812
quote:
14s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:51 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Op alle manieren.. het is niet langer werkbaar dus moet er structureel iets veranderen..
Je kan niet de ene dag dit en de volgende dat willen..
Die mensen hebben langjarige investeringen gedaan..

Je kan jezelf niet laten afslachten.. dat doet niemand...
Dus je vind dat mensen uit het basisonderwijs, de politie en de zorg ook harder moeten demonstreren?
pi_189436813
quote:
6s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:54 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Viel best mee vandaag met de overlast. Ja, er was wat overlast rondom en op de pleinen. Maar op de snelwegen, daar reden ze netjes rechts om iedereen te laten passeren.
Ja vandaag, maar daar is de kous nog niet mee af. Al was het nog steeds gevaarlijk hoe sommige boeren zich gedroegen, terwijl mensen dit nog steeds glashard willen ontkennen. Maar de acties van bijvoorbeeld schiphol of de scholen verliepen ook redelijk zonder incidenten, dus waarom zouden boeren een uitzonderingspositie verdienen?
  maandag 14 oktober 2019 @ 21:56:51 #296
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189436819
quote:
6s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:56 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Het was volgens mij niet eens vernield. Ze duwden hem gewoon open.
Klopt.. hij was ook zo weer dicht ook
  Jaap van Dissel-award 2022 maandag 14 oktober 2019 @ 21:56:59 #297
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_189436826
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:56 schreef Leandra het volgende:

[..]

En een deur, maar dat hek ging gewoon op een gevaarlijke manier.
Ja, dat hek is een beetje lomp. Maarja, daar zal de trekkerbestuurder ook wel van geschroken zijn achteraf. Geen gewonden dus niets aan de hand
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_189436828
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:48 schreef papert het volgende:

[..]

Op welke manier denk je dat het harder worden de boerenzaak versterkt?
Intimidatie (als er geen maatregelen komen die ons zinnen dan...),
Dat hardere acties meer aandacht generen,
Of dat hardere acties de noodzaak sterker aan het licht brengt bij politici?
Aan de andere kant, het werkt wel. Met een bordje in Den Haag staan levert de standaard "Sympathiek, gezellig, bedankt voor jullie input maar daar doen wij niets mee" reactie op.

Met een paar trekkers Arnhem in rijden de maatregelen zijn grotendeels opgeschort. Ik vermoed wel dat ze hier nog op terug gaan komen met een reactie in de richting "Tsjah, wij als Gelderland willen het ook niet maarja, Den haag."

Maar nogmaals ik vind het niet niet goed te praten dat politiepaarden aangetikt worden. Dan kan je beter slimmer actie voeren. Een aantal distributiecentra van bedrijven die onder Ahold vallen blokkeren voor een week oid en kijken wat daar te halen valt. :) En dan zelf de spullen direct aan de consument gaan verkopen op straat.
  maandag 14 oktober 2019 @ 21:57:35 #299
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189436838
quote:
1s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:56 schreef papert het volgende:

[..]

Dus je vind dat mensen uit het basisonderwijs, de politie en de zorg ook harder moeten demonstreren?
Hoezo trek je die conclusie?
  maandag 14 oktober 2019 @ 21:58:03 #300
13456 AchJa
Shut up!!!
pi_189436850
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2019 21:56 schreef Hexagon het volgende:

Uiteindelijk bepaalt de democratische rechtsstaat wat er in dit land gebeurt. Niet een stel demonstranten die proberen de besluitvorming te gijzelen.
Dit telt natuurlijk alleen als het niet in de kraam te pas komt... :')
  maandag 14 oktober 2019 @ 21:58:57 #301
13456 AchJa
Shut up!!!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')