Supermarkt sucade (sowieso rundvlees) is zelden goed gerijpt helaasquote:Op maandag 1 juli 2019 22:49 schreef tjoptjop het volgende:
[..]
Dat laatste heb ik onlangs geprobeerd. Zag bij de supermarkt flink gemarmerde sucade liggen en besloot die als steak te bereiden.
Idd erg lekker, wel wat taaier maar prima te doen
Heb het liefst een staartstuk dan ossenhaas idd. Voor mijn idee een stuk smakelijker. Vooral een goed gemarmerde met een laagje vet.quote:Op vrijdag 28 juni 2019 12:10 schreef Erosjuhhh het volgende:
[..]
Omdat Amsterdam![]()
Als je maar gezien wordt, geldt ook voor de harbour club enzo.
Bak biefstuk zoals je zelf doet.
Als je veel jus wilt bij je eigen biefstuk lekker doen zoals Loetje het doet met jus.
Ik vind het overrated omdat ik ossenhaas te zacht en smakeloos vind en liever ribeye eet.
Kwestie van smaak.
Collega meegenomen naar een steakhouse pas geleden voor een ribstuk van ruim een pond en die zei bij de eerste hap al dat hij t niet lekker vond, taai en geen jus.
Over smaak valt te twisten. Doe het vooral hoe je het zelf wilt.
Als ze ribeye serveren bij Loetje kwam ik er misschien.
Wel goed op temperatuur laten komen voor het grillenquote:Op dinsdag 2 juli 2019 13:12 schreef Red_85 het volgende:
[..]
Heb het liefst een staartstuk dan ossenhaas idd. Voor mijn idee een stuk smakelijker. Vooral een goed gemarmerde met een laagje vet.
Ook niet in de boter, maar van de grillpan of kolenbbq.
Duimdik (minimaal 2cm), beetje zout, beetje peper en soms een klein toefje komijnpoeder. 45 seconden per cm per kant, laten rusten in alu folie.
quote:Op dinsdag 2 juli 2019 13:12 schreef Red_85 het volgende:
[..]
Heb het liefst een staartstuk dan ossenhaas idd. Voor mijn idee een stuk smakelijker. Vooral een goed gemarmerde met een laagje vet.
Ook niet in de boter, maar van de grillpan of kolenbbq.
Duimdik (minimaal 2cm), beetje zout, beetje peper en soms een klein toefje komijnpoeder. 45 seconden per cm per kant, laten rusten in alu folie.
Erg leuk hoor, dat pikmeten wie de beste ossenhaas kan bakken, maar het gaat hier om de biefstuk van Loetje.quote:Op dinsdag 2 juli 2019 17:59 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Wel goed op temperatuur laten komen voor het grillen
Leuk hoor dat 'zie mijn interessant doen met mijn commentaar', maar staartstuk is geen ossenhaas.quote:Op dinsdag 2 juli 2019 18:09 schreef Antonov89 het volgende:
[..]
[..]
Erg leuk hoor, dat pikmeten wie de beste ossenhaas kan bakken, maar het gaat hier om de biefstuk van Loetje.
Uiteraard!quote:Op dinsdag 2 juli 2019 17:59 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Wel goed op temperatuur laten komen voor het grillen
Nee, het ging erom hoe je die het beste zelf kan maken en ook daarvoor geldt dat je hem niet uit de koelkast in de blueband moet mikken.quote:Op dinsdag 2 juli 2019 18:09 schreef Antonov89 het volgende:
[..]
[..]
Erg leuk hoor, dat pikmeten wie de beste ossenhaas kan bakken, maar het gaat hier om de biefstuk van Loetje.
Ook best, ik ken de ins en outs nietquote:Op woensdag 13 mei 2020 11:36 schreef Lienekien het volgende:
[..]
Meer uit ongenoegen dan om een conflict.
Geen gekke verhalen de wereld in helpen alsjeblieft als je er niets van af weet. Er waren de laatste jaren nooit issues in CUL met Piet wat de moderatie betreft. Er is 1 discussie met Piet geweest over zakelijke keuzes die FOK! maakte, daarna ging hij gelijk weg. Dat is allemaal terug te vinden in ons Feedback-topic.quote:Op woensdag 13 mei 2020 16:02 schreef Red_85 het volgende:
Mij ook nooit exact opgehelderd.
Had wel vaak gelijk richting een mod hier welke daar absoluut niet mee om kon gaan, maar weet niet wat de druppel geweest is uiteindelijk.
Echt zonde. Piet was een koning mbt eten hier. Giga vraagbaak met goede uitleggen. Menig user hier die de juiste kant werd opgestuurd en met resultaat terug kwam.
Niet in cul nee, wel in pol.quote:Op woensdag 13 mei 2020 16:13 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Geen gekke verhalen de wereld in helpen alsjeblieft als je er niets van af weet. Er waren de laatste jaren nooit issues in CUL met Piet wat de moderatie betreft. Er is 1 discussie met Piet geweest over zakelijke keuzes die FOK! maakte, daarna ging hij gelijk weg. Dat is allemaal terug te vinden in ons Feedback-topic.
Jammer dat het zo gelopen is inderdaad, eeuwig zonde.
Maar laten we het inderdaad weer gewoon over Loetje hebben.
Daar is het ooit mee begonnen!quote:
Eens, heb er 1x gegeten en de biefstuk bali besteld (vreemde naam want op Bali eten ze geen rund) en de jus was echt zout. Vlees was prima maar de rest (patat en een mini bakje sla) vond ik echt magertjes.quote:Op woensdag 13 mei 2020 18:57 schreef Fer het volgende:
Inmiddels ben ik afgelopen half jaar bij Loetje geweest.
Loetje niks mis met de kwaliteit, alleen het wordt op een bepaalde manier geserveerd die je lekker moet vinden. Biefstuk drijft in boterjus, friet op bord met een kwak mayo aan de zijkant en een schaaltje sla. De prijs/kwaliteit is in orde, maar heb wel het idee, dat er flinke marge op zit.
Het brood was wel droog.
Daarom altijd jus apart vragen, kan je zelf bepalen wat je ermee doet.quote:Op donderdag 14 mei 2020 11:10 schreef renwan het volgende:
Snap niet waarom mensen zo lyrisch zijn over die biefstuk, ik ben absoluut geen gigantisch culinair onderlegd persoon maar dit vond ik maar mweh.
Biefstuk was oke maar jezus die bak gesmolten boter die erbij zit was niet te doen.
Dat wil je niet weten.quote:Op maandag 31 augustus 2020 18:24 schreef Moass het volgende:
Ik vraag me wel af hoe een scheepskok biefstuk bakt?
Zoals ik het klaarmaak, krijg ik heel het forum over me heen. Is al een paar keer gebeurd, dus daar begin ik niet meer aan.quote:
Al doende leert men.quote:Op maandag 31 augustus 2020 18:31 schreef Scheepskok het volgende:
[..]
Zoals ik het klaarmaak, krijg ik heel het forum over me heen. Is al een paar keer gebeurd, dus daar begin ik niet meer aan.
Ik wil het ook weten.quote:Op maandag 31 augustus 2020 18:31 schreef Scheepskok het volgende:
[..]
Zoals ik het klaarmaak, krijg ik heel het forum over me heen. Is al een paar keer gebeurd, dus daar begin ik niet meer aan.
Niet boos maar meer flauw doen over zijn bereidingswijze. margarine ipv boter, een pan die niet schoon genoeg is, vlees te koud. Deze user hapt snel en dan wordt het een goedkoop scoren met "grappen" topic.quote:Op dinsdag 1 september 2020 16:04 schreef fathank het volgende:
Lol
Mensen die boos worden om hoe iemand anders zn vreten klaar maakt
Schan-da-ligquote:Op dinsdag 1 september 2020 17:03 schreef golfer het volgende:
En hij bakte z'n biefstuk helemaal door en door grijsgaar.
Opknopen die Barbaarquote:Op dinsdag 1 september 2020 17:03 schreef golfer het volgende:
En hij bakte z'n biefstuk helemaal door en door grijsgaar.
Dan heb je ook echt geen leven.quote:Op dinsdag 1 september 2020 16:04 schreef fathank het volgende:
Lol
Mensen die boos worden om hoe iemand anders zn vreten klaar maakt
quote:Elke eerste zaterdag van de maand bespreekt Mara Grimm een klassieker uit de Amsterdamse restaurantwereld. Dit keer Loetje, het biljartcafé dat beroemd werd dankzij de in Blue Band gebakken biefstukken. Het biljart is allang verdwenen, de Blue Band inmiddels ook.
(...)
Lees verder bij Parool
Links zoals het vroeger was?quote:Op zaterdag 6 mei 2023 12:17 schreef borisz het volgende:
https://www.parool.nl/ps/(...)-doodeng-4~beb19a25/
Mara Grimm kraakt Loetje behoorlijk af.
[..]
[ afbeelding ]
‘De ‘klassieke Loetje-jus’ :een niet geëmulgeerde, bleke plas vet met zoveel losse zwarte deeltjes dat het lijkt alsof er een asbak in om is gekieperd’ BEELD HET PAROOL
Nee de (klein)kinderen hebben het overgenomenquote:Op zaterdag 6 mei 2023 12:25 schreef NoCigar het volgende:
[..]
Links zoals het vroeger was?
Wel een leuke recensie, met levende jus.
Het zal wel het resultaat zijn van de overname door een of andere amorele investeerdersgroep.
quote:Net als ik twijfel of ik überhaupt een hap durf te nemen, ontdekt mijn tafelgenote belletjes die opborrelen in de drab. “It’s alive!” roept ze. En verdomd: hoe langer ons bord op tafel staat, hoe meer de jus tot leven lijkt te komen, tot we hem zien veranderen in een steeds dikker wordende, diarree-achtige brij.
Ik ben niet snel bang, maar deze jus is doodeng. De smaak trouwens ook: het is zo intens zout dat onze smaakpapillen na twee happen compleet verdoofd zijn.
Niet meer.quote:
Bedankt voor de info. Ik wou er 1× in mn leven nog gaan eten. Voor de gein. Dit wetende maakt het nog minder interessant.quote:Op zaterdag 6 mei 2023 20:37 schreef golfer het volgende:
[..]
Niet meer.
Het biefstukkenparadijs maakt nu deel uit van de grootste horecagroep van Nederland: Restaurant Company Europe (RCE).
In de OP een foto van hoe het vroeger was.quote:Op zaterdag 6 mei 2023 12:25 schreef NoCigar het volgende:
[..]
Links zoals het vroeger was?
Wel een leuke recensie, met levende jus.
Het zal wel het resultaat zijn van de overname door een of andere amorele investeerdersgroep.
Ik had hetzelfde, maar dan inderdaad wel de Loetje van voor de veranderingen. Nu zit het de buurt en wil ik absoluut meer.quote:Op zaterdag 6 mei 2023 20:40 schreef BokitoHarambe het volgende:
[..]
Bedankt voor de info. Ik wou er 1× in mn leven nog gaan eten. Voor de gein. Dit wetende maakt het nog minder interessant.
Overigens was Loetje, die vent, de broer van schrijver/moordenaar Richard Klinkhamer.
Beter bestel je de biefstuk /ossenhaas bij Vd Valk.quote:Op zaterdag 6 mei 2023 20:40 schreef BokitoHarambe het volgende:
[..]
Bedankt voor de info. Ik wou er 1× in mn leven nog gaan eten. Voor de gein. Dit wetende maakt het nog minder interessant.
Nja. Het ging me minder om de smaak. Als Loetje heel vies was, dan zou ik er niet willen eten. Ging me meer om de hype. Maar blijkbaar is het dus al tijden geleden overgenomen door een groot bedrijf. Ik neem nu ook aan dat van daaruit die expansie is ontstaan. Zodoende is er in Nijmegen al een tijd ook een. Maar met de prijzen maar vnl met de achtergrond die ik net noemde, vind ik t niet leuk meer. Steeds minder, in ieder geval.quote:Op zaterdag 6 mei 2023 21:07 schreef capricia het volgende:
[..]
Beter bestel je de biefstuk /ossenhaas bij Vd Valk.
En dit meen ik serieus.
Als Semi professioneel eter.
Ik heb er een soort De Beren gevoel bij. Dat het concept of de naam extreem commercieel uitgebuit wordt.quote:Op zaterdag 6 mei 2023 21:24 schreef BokitoHarambe het volgende:
[..]
Nja. Het ging me minder om de smaak. Als Loetje heel vies was, dan zou ik er niet willen eten. Ging me meer om de hype. Maar blijkbaar is het dus al tijden geleden overgenomen door een groot bedrijf. Ik neem nu ook aan dat van daaruit die expansie is ontstaan. Zodoende is er in Nijmegen al een tijd ook een. Maar met de prijzen maar vnl met de achtergrond die ik net noemde, vind ik t niet leuk meer. Steeds minder, in ieder geval.
Ik ook maar De Beren is dan weer meer een snackbar, waar Loetje een wat kleiner menu heeft en tevens niet bezorgt.quote:Op zaterdag 6 mei 2023 21:26 schreef capricia het volgende:
[..]
Ik heb er een soort De Beren gevoel bij. Dat het concept of de naam extreem commercieel uitgebuit wordt.
Het is een Amsterdams ding. Die hele Loetje.quote:Op zaterdag 6 mei 2023 21:34 schreef BokitoHarambe het volgende:
[..]
Ik ook maar De Beren is dan weer meer een snackbar, waar Loetje een wat kleiner menu heeft en tevens niet bezorgt.
Overigens dacht ik in eerste instantie dat Loetje in Rotterdam een of andere 50-er met een grand-café was, dat populair raakte om die biefstukken. Dat was in de tijd dat er alleen nog de originele en eventueel een tweede "Loetje" was in Rotterdam.
Daarna jaren niks meer gehoord tot een paar jaar terug. Nu steeds minder zin om daar ooit te eten.
Blue Band is ook bremzout iddquote:Op zaterdag 6 mei 2023 21:40 schreef Gunner het volgende:
De gestolde jus is me wel opgevallen laatst maar de smaak was niet anders. De jus is altijd al bremzout geweest.
Je hebt helemaal gelijk. Het is ook zo lang geleden. Maar doet verder ook niet erg terzake aangezien we het allebei niet serieus nemen. Tweede filiaal was aan Ouderkerk a/d Amstel. Ik denk trouwens dat ik het nog ken uit Parool magazine.quote:Op zaterdag 6 mei 2023 21:43 schreef capricia het volgende:
[..]
Het is een Amsterdams ding. Die hele Loetje.
Als het al in Rotterdam is, is het gewoon vaag, een spin off.
Een biefstuk met een witte boterham.
Sorry. Rotterdam heeft echt beter.
200gquote:Op zaterdag 6 mei 2023 20:43 schreef BokitoHarambe het volgende:
Overigens, wat is het gewicht van zo'n biefstuk?
'Leuk tentje'.quote:Op zaterdag 6 mei 2023 22:36 schreef BokitoHarambe het volgende:
[..]
Je hebt helemaal gelijk. Het is ook zo lang geleden. Maar doet verder ook niet erg terzake aangezien we het allebei niet serieus nemen. Tweede filiaal was aan Ouderkerk a/d Amstel. Ik denk trouwens dat ik het nog ken uit Parool magazine.
Maar doet verder niet terzake. Je zegt dat er betere plekken zijn in Rotterdam. Dan neem ik aan dat ze er zeker zijn in Amsterdam. En dan heb ik t dus over restaurants op redelijk niveau. Je noemde V/d Valk en ik geloof ook dat dat beter is voor alleen een biefstuk te eten. Heb daar gewerkt en in kan op z'n minst zeggen dat de keuken er niet goor was.
Was trouwens de witte boterham vergeten. Ik denk dat ik daarom in eerste instantie dacht dat t een grand café was. Voor hipsters.
Ik zei dat.quote:Op zondag 7 mei 2023 01:11 schreef BokitoHarambe het volgende:
[..]
Wie zei dat? En wie zegt dat over Loetje? Hehe.
Ik noemde alleen geen leuke tentjes of waarom Loetje een leuk tentje zou moeten zijn.quote:Op zondag 7 mei 2023 01:12 schreef Id_do_her het volgende:
[..]
Ik zei dat.
Kwam spontaan in me op toen ik je omschrijving las.
Ik kan er ook niks aan doen dat mijn brein daar ineens mee kwam.quote:Op zondag 7 mei 2023 01:13 schreef BokitoHarambe het volgende:
[..]
Ik noemde alleen geen leuke tentjes of waarom Loetje een leuk tentje zou moeten zijn.
Zet het linkje er dan ook even bij, waar je de tekst vandaan gekopieerd hebt.quote:Op zondag 7 mei 2023 11:43 schreef golfer het volgende:
Hetzelfde concern is ook eigenaar van Happy Italy, ‘The Fast Italian’, is een snelgroeiende keten waar je voor weinig geld gigantische porties krijgt geserveerd. Het Rotterdamse bedrijf in handen van de grootste restaurantgroep van Nederland, Restaurant Company Europe (RCE).
RCE is dan weer grotendeels in handen van Waterland, een groot private equity-fonds met een zogeheten buy-and-build-strategie: bedrijven opkopen, samenvoegen, strenge begrotingseisen opleggen en daarna met veel winst verkopen – ze doen ook in kinderdagverblijven, thuiszorgorganisaties en casino’s.
Aha private equity, dan is het idd kosten snijden, versneld groeien, processen "stroomlijnen", standaardiseren etc. uiteindelijk is er weinig culinairs meer aan. Gelukkig genoeg andere plekken om een biefstuk te eten.quote:Op zondag 7 mei 2023 11:43 schreef golfer het volgende:
Hetzelfde concern is ook eigenaar van Happy Italy, ‘The Fast Italian’, is een snelgroeiende keten waar je voor weinig geld gigantische porties krijgt geserveerd. Het Rotterdamse bedrijf in handen van de grootste restaurantgroep van Nederland, Restaurant Company Europe (RCE).
RCE is dan weer grotendeels in handen van Waterland, een groot private equity-fonds met een zogeheten buy-and-build-strategie: bedrijven opkopen, samenvoegen, strenge begrotingseisen opleggen en daarna met veel winst verkopen – ze doen ook in kinderdagverblijven, thuiszorgorganisaties en casino’s.
Het was een amsterdams ding. Die investeerders die t blijkbaar verpest hebben, komen echter uit rotjeknor. Beetje semi professioneel eter weet ook dat er meet en beter is in amsterdam.quote:Op zaterdag 6 mei 2023 21:43 schreef capricia het volgende:
[..]
Het is een Amsterdams ding. Die hele Loetje.
Als het al in Rotterdam is, is het gewoon vaag, een spin off.
Een biefstuk met een witte boterham.
Sorry. Rotterdam heeft echt beter.
Hebben ze ook iets te maken met Vapiano? Die zijn uiteindelijk mislukt.quote:Op zondag 7 mei 2023 11:43 schreef golfer het volgende:
Hetzelfde concern is ook eigenaar van Happy Italy, ‘The Fast Italian’, is een snelgroeiende keten waar je voor weinig geld gigantische porties krijgt geserveerd. Het Rotterdamse bedrijf in handen van de grootste restaurantgroep van Nederland, Restaurant Company Europe (RCE).
RCE is dan weer grotendeels in handen van Waterland, een groot private equity-fonds met een zogeheten buy-and-build-strategie: bedrijven opkopen, samenvoegen, strenge begrotingseisen opleggen en daarna met veel winst verkopen – ze doen ook in kinderdagverblijven, thuiszorgorganisaties en casino’s.
Waren dat geen oostenrijkers?quote:Op zondag 7 mei 2023 19:11 schreef BokitoHarambe het volgende:
[..]
Hebben ze ook iets te maken met Vapiano? Die zijn uiteindelijk mislukt.
Waren al dicht ervoor meen ik. Maar weet dat niet zeker. Oostenrijkers; geen idee. Wel buitenlands geloof ik maar kan een Nederlandse 'afdeling' van zijn geweest, of franchise... weet niet.quote:Op zondag 7 mei 2023 19:17 schreef marsan het volgende:
[..]
Waren dat geen oostenrijkers?
Tot covid liepen die wel ok dacht ik.
Je hebt ook de 'indische' variant, hè? Of had je die?quote:Op zondag 7 mei 2023 19:25 schreef -Sigaartje het volgende:
Wat grappig dat mijn topic weer wordt opgepakt. Toendertijd was mijn account Sigaartje, nu met een streepje, omdat ik mijn oude account niet meer in kon, omdat mijn e-mailadres niet meer goed werkte. Maar goed. Ondertussen ben ik er ook geweest. In Utrecht, vorig jaar. Het was er best druk, maar wat wil je na de coronatijd toen niets kon. Het personeel liep zich het vuur uit de sloffen zag ik wel.
De biefstuk was uitstekend en zwom in de jus. Daar weet wit brood wel raad mee. Mocht wel iets pittiger zijn, vond ik. De frietjes waren ook goed. Ik heb er goede herinneringen aan.
Wat kun je verwachten? Een semi-pro horecakenner/klant zegt dat je beter een biefstuk bij Van der Valk kunt gaan eten.quote:Op zondag 7 mei 2023 19:30 schreef Ole het volgende:
Je weet wat je kunt verwachten. Gewoon guilty pleasure een keer per jaar. En locatie aan het IJ is ook heerlijk zitten.
quote:Op zondag 7 mei 2023 19:33 schreef BokitoHarambe het volgende:
[..]
Wat kun je verwachten? Een semi-pro horecakenner/klant zegt dat je beter een biefstuk bij Van der Valk kunt gaan eten.
Was niet echt grappig bedoeld. Wat je weet is: (blijkbaar) niet het beste stuk van een koe, gebakken in blue band oid (een 250g pakje, als ik t moet geloven). Een jus, ik neem aan dus die margarine maar toch iets erbij om t wat minder waterig te maken (wat?) en wat sneetjes brood (van albert heijn?). Ik weet echt niet precies wat te verwachten. Hierbij komt ook nog bij hoe de biefstuk gebakken is dus...quote:
Ja, de Bali. Maar ik moet wel zeggen dat ik behoorlijk scherp eten gewend ben uit Suriname/Cariben. Wat hier in Nederland "scherp" wordt genoemd is voor mij niet zo veel.quote:Op zondag 7 mei 2023 19:29 schreef BokitoHarambe het volgende:
[..]
Je hebt ook de 'indische' variant, hè? Of had je die?
Oh dus die had je idd. Ik had gewoon de original gekozen. Biefstuk hoort ook gewoon zonder sterke saus gegeten te worden. Het vlees moet genoeg zijn anders kun je beter een schnitzel oid eten.quote:Op zondag 7 mei 2023 19:52 schreef -Sigaartje het volgende:
[..]
Ja, de Bali. Maar ik moet wel zeggen dat ik behoorlijk scherp eten gewend ben uit Suriname/Cariben. Wat hier in Nederland "scherp" wordt genoemd is voor mij niet zo veel.
Ben ik met je eens. Maar ik eet eigenlijk alles pittig, behalve broodjes kaas (en fruit natuurlijk). Het is verslavend. Ik hou wel rekening met gasten. Als ik gasten heb kook ik volledig zonder pit. Nederlanders kunnen er niet goed tegen. Hoewel er wel uitzonderingen zijn, maar dan heb ik altijd wel heel kort gebakken pepers op tafel staan en een potje sambal.quote:Op zondag 7 mei 2023 19:55 schreef BokitoHarambe het volgende:
[..]
Oh dus die had je idd. Ik had gewoon de original gekozen. Biefstuk hoort ook gewoon zonder sterke saus gegeten te worden. Het vlees moet genoeg zijn anders kun je beter een schnitzel oid eten.
Nee dat heb je mis. Een heleboel Nederlanders houden van pittig eten.quote:Op zondag 7 mei 2023 19:58 schreef -Sigaartje het volgende:
[..]
Ben ik met je eens. Maar ik eet eigenlijk alles pittig, behalve broodjes kaas (en fruit natuurlijk). Het is verslavend. Ik hou wel rekening met gasten. Als ik gasten heb kook ik volledig zonder pit. Nederlanders kunnen er niet goed tegen. Hoewel er wel uitzonderingen zijn, maar dan heb ik altijd wel heel kort gebakken pepers op tafel staan en een potje sambal.
quote:Op zondag 7 mei 2023 20:18 schreef golfer het volgende:
Het Parool gaat er vandaag nog wat verder op in, dat allemaal n.a.v. de recensie van Mara Grimm:
https://www.parool.nl/ams(...)l&utm_source=twitter
Dit matcht niet echt met de prijzen op de menukaart van Loetje die ík heb gezienquote:Verkerk: “Laten we niet vergeten: schaalvergroting maakt het voor veel mensen wel mogelijk betaalbaar uit eten te gaan. En Loetje doet een hele grote groep Nederlanders dagelijks een plezier.”
En dan dit:quote:Op zondag 7 mei 2023 21:24 schreef Molo het volgende:
[..]
[..]
Dit matcht niet echt met de prijzen op de menukaart van Loetje die ík heb gezien
Sorry..dit klinkt als een Amsterdamse bias. Dat zal misschien voor Amsterdammers gelden. Maar niet voor de gemiddelde Nederlander.quote:Maar vraag aan de gemiddelde Nederlander: ‘Waar eet je de lekkerste biefstuk van het land?’ Dan zegt die: ‘Nou, bij Loetje.” Dat hebben ze voor elkaar gekregen. Zakelijk doen ze het heel erg slim.”
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |