abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  dinsdag 2 juli 2019 @ 06:28:00 #101
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_187710617
quote:
0s.gif Op maandag 1 juli 2019 22:49 schreef tjoptjop het volgende:

[..]

Dat laatste heb ik onlangs geprobeerd. Zag bij de supermarkt flink gemarmerde sucade liggen en besloot die als steak te bereiden.

Idd erg lekker, wel wat taaier maar prima te doen
Supermarkt sucade (sowieso rundvlees) is zelden goed gerijpt helaas
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  dinsdag 2 juli 2019 @ 13:12:47 #102
168739 Red_85
'echt wel'
pi_187714147
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 juni 2019 12:10 schreef Erosjuhhh het volgende:

[..]

Omdat Amsterdam :P

Als je maar gezien wordt, geldt ook voor de harbour club enzo.

Bak biefstuk zoals je zelf doet.
Als je veel jus wilt bij je eigen biefstuk lekker doen zoals Loetje het doet met jus.

Ik vind het overrated omdat ik ossenhaas te zacht en smakeloos vind en liever ribeye eet.
Kwestie van smaak.
Collega meegenomen naar een steakhouse pas geleden voor een ribstuk van ruim een pond en die zei bij de eerste hap al dat hij t niet lekker vond, taai en geen jus.

Over smaak valt te twisten. Doe het vooral hoe je het zelf wilt.

Als ze ribeye serveren bij Loetje kwam ik er misschien.
Heb het liefst een staartstuk dan ossenhaas idd. Voor mijn idee een stuk smakelijker. Vooral een goed gemarmerde met een laagje vet.
Ook niet in de boter, maar van de grillpan of kolenbbq.

Duimdik (minimaal 2cm), beetje zout, beetje peper en soms een klein toefje komijnpoeder. 45 seconden per cm per kant, laten rusten in alu folie.
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
  dinsdag 2 juli 2019 @ 17:59:35 #103
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_187717722
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 juli 2019 13:12 schreef Red_85 het volgende:

[..]

Heb het liefst een staartstuk dan ossenhaas idd. Voor mijn idee een stuk smakelijker. Vooral een goed gemarmerde met een laagje vet.
Ook niet in de boter, maar van de grillpan of kolenbbq.

Duimdik (minimaal 2cm), beetje zout, beetje peper en soms een klein toefje komijnpoeder. 45 seconden per cm per kant, laten rusten in alu folie.
Wel goed op temperatuur laten komen voor het grillen
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_187717930
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 juli 2019 13:12 schreef Red_85 het volgende:

[..]

Heb het liefst een staartstuk dan ossenhaas idd. Voor mijn idee een stuk smakelijker. Vooral een goed gemarmerde met een laagje vet.
Ook niet in de boter, maar van de grillpan of kolenbbq.

Duimdik (minimaal 2cm), beetje zout, beetje peper en soms een klein toefje komijnpoeder. 45 seconden per cm per kant, laten rusten in alu folie.
quote:
1s.gif Op dinsdag 2 juli 2019 17:59 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Wel goed op temperatuur laten komen voor het grillen
Erg leuk hoor, dat pikmeten wie de beste ossenhaas kan bakken, maar het gaat hier om de biefstuk van Loetje.
  woensdag 3 juli 2019 @ 13:32:02 #105
168739 Red_85
'echt wel'
pi_187730725
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 juli 2019 18:09 schreef Antonov89 het volgende:

[..]

[..]

Erg leuk hoor, dat pikmeten wie de beste ossenhaas kan bakken, maar het gaat hier om de biefstuk van Loetje.
Leuk hoor dat 'zie mijn interessant doen met mijn commentaar', maar staartstuk is geen ossenhaas.
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
  woensdag 3 juli 2019 @ 13:32:14 #106
168739 Red_85
'echt wel'
pi_187730730
quote:
1s.gif Op dinsdag 2 juli 2019 17:59 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Wel goed op temperatuur laten komen voor het grillen
Uiteraard!
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
  woensdag 3 juli 2019 @ 18:07:41 #107
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_187734202
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 juli 2019 18:09 schreef Antonov89 het volgende:

[..]


[..]

Erg leuk hoor, dat pikmeten wie de beste ossenhaas kan bakken, maar het gaat hier om de biefstuk van Loetje.
Nee, het ging erom hoe je die het beste zelf kan maken en ook daarvoor geldt dat je hem niet uit de koelkast in de blueband moet mikken.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  woensdag 13 mei 2020 @ 11:10:12 #108
419273 Durmada
Neem de tijd!
pi_193099988
Gaat de biefstuk er ooit nog komen??
AZ
ALKMAAR
pi_193100239
quote:
1s.gif Op woensdag 13 mei 2020 11:10 schreef Durmada het volgende:
Gaat de biefstuk er ooit nog komen??
Heeft piet geen ban??
speak only if it improves the silence.
pi_193100276
quote:
0s.gif Op woensdag 13 mei 2020 11:26 schreef TjjWester het volgende:

[..]

Heeft piet geen ban??
Nee, is zelf weggaan om een conflict :)
  woensdag 13 mei 2020 @ 11:36:34 #111
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_193100414
quote:
0s.gif Op woensdag 13 mei 2020 11:28 schreef Piles het volgende:

[..]

Nee, is zelf weggaan om een conflict :)
Meer uit ongenoegen dan om een conflict.
The love you take is equal to the love you make.
pi_193100421
quote:
1s.gif Op woensdag 13 mei 2020 11:36 schreef Lienekien het volgende:

[..]

Meer uit ongenoegen dan om een conflict.
Ook best, ik ken de ins en outs niet :)
  woensdag 13 mei 2020 @ 16:02:39 #113
168739 Red_85
'echt wel'
pi_193104114
Mij ook nooit exact opgehelderd.
Had wel vaak gelijk richting een mod hier welke daar absoluut niet mee om kon gaan, maar weet niet wat de druppel geweest is uiteindelijk.

Echt zonde. Piet was een koning mbt eten hier. Giga vraagbaak met goede uitleggen. Menig user hier die de juiste kant werd opgestuurd en met resultaat terug kwam.
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
  woensdag 13 mei 2020 @ 16:04:31 #114
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_193104158
Kan het weer over Loetje gaan, na deze onnodige topickick?
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  woensdag 13 mei 2020 @ 16:13:54 #115
69724 Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_193104326
quote:
0s.gif Op woensdag 13 mei 2020 16:02 schreef Red_85 het volgende:
Mij ook nooit exact opgehelderd.
Had wel vaak gelijk richting een mod hier welke daar absoluut niet mee om kon gaan, maar weet niet wat de druppel geweest is uiteindelijk.

Echt zonde. Piet was een koning mbt eten hier. Giga vraagbaak met goede uitleggen. Menig user hier die de juiste kant werd opgestuurd en met resultaat terug kwam.
Geen gekke verhalen de wereld in helpen alsjeblieft als je er niets van af weet. Er waren de laatste jaren nooit issues in CUL met Piet wat de moderatie betreft. Er is 1 discussie met Piet geweest over zakelijke keuzes die FOK! maakte, daarna ging hij gelijk weg. Dat is allemaal terug te vinden in ons Feedback-topic.
Jammer dat het zo gelopen is inderdaad, eeuwig zonde.

Maar laten we het inderdaad weer gewoon over Loetje hebben.
Spoilers!
  woensdag 13 mei 2020 @ 16:20:56 #116
168739 Red_85
'echt wel'
pi_193104505
quote:
0s.gif Op woensdag 13 mei 2020 16:13 schreef Lucky_Strike het volgende:

[..]

Geen gekke verhalen de wereld in helpen alsjeblieft als je er niets van af weet. Er waren de laatste jaren nooit issues in CUL met Piet wat de moderatie betreft. Er is 1 discussie met Piet geweest over zakelijke keuzes die FOK! maakte, daarna ging hij gelijk weg. Dat is allemaal terug te vinden in ons Feedback-topic.
Jammer dat het zo gelopen is inderdaad, eeuwig zonde.

Maar laten we het inderdaad weer gewoon over Loetje hebben.
Niet in cul nee, wel in pol.
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
pi_193104561
Ballen bij Loetje _O_
  Moderator / Miss SHO woensdag 13 mei 2020 @ 17:49:10 #118
22592 crew  Ole
pi_193106093
quote:
4s.gif Op woensdag 13 mei 2020 16:23 schreef Leonos het volgende:
Ballen bij Loetje _O_
Daar is het ooit mee begonnen!
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_193106104
quote:
0s.gif Op woensdag 13 mei 2020 17:49 schreef Ole het volgende:

[..]

Daar is het ooit mee begonnen!
Dat is ook het enige wat ik ken :@
pi_193106518
quote:
0s.gif Op woensdag 13 mei 2020 16:20 schreef Red_85 het volgende:

[..]

Niet in cul nee, wel in pol.
Lees het terug en vorm zelf je mening...
pi_193106779
Ik vond de biefstuk bij loetje best lekker. Maar we heul vet. De kippenlevertjes vond ik stiekem lekkerder.

Overigens mi ik @Pietverdriet wel. Jammer, goede kol en met echt veel kennis van eten en koken.
Whatever...
pi_193107134
Inmiddels ben ik afgelopen half jaar bij Loetje geweest.

Loetje niks mis met de kwaliteit, alleen het wordt op een bepaalde manier geserveerd die je lekker moet vinden. Biefstuk drijft in boterjus, friet op bord met een kwak mayo aan de zijkant en een schaaltje sla. De prijs/kwaliteit is in orde, maar heb wel het idee, dat er flinke marge op zit.

Het brood was wel droog.
.
pi_193115423
quote:
1s.gif Op woensdag 13 mei 2020 18:57 schreef Fer het volgende:
Inmiddels ben ik afgelopen half jaar bij Loetje geweest.

Loetje niks mis met de kwaliteit, alleen het wordt op een bepaalde manier geserveerd die je lekker moet vinden. Biefstuk drijft in boterjus, friet op bord met een kwak mayo aan de zijkant en een schaaltje sla. De prijs/kwaliteit is in orde, maar heb wel het idee, dat er flinke marge op zit.

Het brood was wel droog.
Eens, heb er 1x gegeten en de biefstuk bali besteld (vreemde naam want op Bali eten ze geen rund) en de jus was echt zout. Vlees was prima maar de rest (patat en een mini bakje sla) vond ik echt magertjes.

Maar dat is in 9/10 restaurants, draait altijd om het vlees en erbij krijg je standaard friet en 2 happen sla of een stukje komkommer.
  donderdag 14 mei 2020 @ 08:18:28 #124
491050 Scheepskok
Beste soepkoker van Ulanda
pi_193115498
quote:
1s.gif Op woensdag 13 mei 2020 11:10 schreef Durmada het volgende:
Gaat de biefstuk er ooit nog komen??
Zeker, was het helemaal vergeten.
Praat over de hel en je komt er.
pi_193119098
Snap niet waarom mensen zo lyrisch zijn over die biefstuk, ik ben absoluut geen gigantisch culinair onderlegd persoon maar dit vond ik maar mweh.

Biefstuk was oke maar jezus die bak gesmolten boter die erbij zit was niet te doen.
Op donderdag 12 maart 2009 22:55 schreef Adelante het volgende:
Welkom vader renwan ^O^
Uw zoon is een modeluser in KLB, waar velen een voorbeeld aan zouden moeten nemen.
pi_193119201
quote:
0s.gif Op donderdag 14 mei 2020 11:10 schreef renwan het volgende:
Snap niet waarom mensen zo lyrisch zijn over die biefstuk, ik ben absoluut geen gigantisch culinair onderlegd persoon maar dit vond ik maar mweh.

Biefstuk was oke maar jezus die bak gesmolten boter die erbij zit was niet te doen.
Daarom altijd jus apart vragen, kan je zelf bepalen wat je ermee doet.

Gewoon prima biefstuk met prima prijs/kwaliteit. Thuis kan je het ook heel simpel op dezelfde wijze en smaak krijgen.
pi_194813450
Ik vraag me wel af hoe een scheepskok biefstuk bakt?
  maandag 31 augustus 2020 @ 18:26:37 #128
491050 Scheepskok
Beste soepkoker van Ulanda
pi_194813478
quote:
2s.gif Op maandag 31 augustus 2020 18:24 schreef Moass het volgende:
Ik vraag me wel af hoe een scheepskok biefstuk bakt?
Dat wil je niet weten.
Praat over de hel en je komt er.
pi_194813500
quote:
0s.gif Op maandag 31 augustus 2020 18:26 schreef Scheepskok het volgende:

[..]

Dat wil je niet weten.
Ok, sorry.
  maandag 31 augustus 2020 @ 18:31:28 #130
491050 Scheepskok
Beste soepkoker van Ulanda
pi_194813537
quote:
2s.gif Op maandag 31 augustus 2020 18:28 schreef Moass het volgende:

[..]

Ok, sorry.
Zoals ik het klaarmaak, krijg ik heel het forum over me heen. Is al een paar keer gebeurd, dus daar begin ik niet meer aan.
Praat over de hel en je komt er.
pi_194813752
quote:
1s.gif Op maandag 31 augustus 2020 18:31 schreef Scheepskok het volgende:

[..]

Zoals ik het klaarmaak, krijg ik heel het forum over me heen. Is al een paar keer gebeurd, dus daar begin ik niet meer aan.
Al doende leert men.
  Moderator maandag 31 augustus 2020 @ 18:54:54 #132
236264 crew  capricia
pi_194813913
quote:
1s.gif Op maandag 31 augustus 2020 18:31 schreef Scheepskok het volgende:

[..]

Zoals ik het klaarmaak, krijg ik heel het forum over me heen. Is al een paar keer gebeurd, dus daar begin ik niet meer aan.
Ik wil het ook weten.
Ah toe..vertel het ons :*
"People that use Fiat currency as a store of value.
There is a name for it:
We call them Poor"
  dinsdag 1 september 2020 @ 16:04:28 #133
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_194829086
Lol _O-

Mensen die boos worden om hoe iemand anders zn vreten klaar maakt :')
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_194829693
quote:
14s.gif Op dinsdag 1 september 2020 16:04 schreef fathank het volgende:
Lol _O-

Mensen die boos worden om hoe iemand anders zn vreten klaar maakt :')
Niet boos maar meer flauw doen over zijn bereidingswijze. margarine ipv boter, een pan die niet schoon genoeg is, vlees te koud. Deze user hapt snel en dan wordt het een goedkoop scoren met "grappen" topic.

[ Bericht 1% gewijzigd door potjecreme op 01-09-2020 17:11:15 ]
  dinsdag 1 september 2020 @ 17:03:16 #135
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_194830079
En hij bakte z'n biefstuk helemaal door en door grijsgaar. :')
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_194830160
quote:
11s.gif Op dinsdag 1 september 2020 17:03 schreef golfer het volgende:
En hij bakte z'n biefstuk helemaal door en door grijsgaar. :')
Schan-da-lig :o

Smaken verschillen. Dat weten we hier allemaal toch wel zo langzamerhand?
Spoilers!
  dinsdag 1 september 2020 @ 17:25:23 #137
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_194830437
quote:
11s.gif Op dinsdag 1 september 2020 17:03 schreef golfer het volgende:
En hij bakte z'n biefstuk helemaal door en door grijsgaar. :')
Opknopen die Barbaar


:')

[ Bericht 1% gewijzigd door fathank op 01-09-2020 18:33:49 ]
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  Tettenkoning donderdag 3 september 2020 @ 13:17:45 #138
479333 Nine.
Nijntje of Nine
pi_194863697
quote:
14s.gif Op dinsdag 1 september 2020 16:04 schreef fathank het volgende:
Lol _O-

Mensen die boos worden om hoe iemand anders zn vreten klaar maakt :')
Dan heb je ook echt geen leven.

Zelfde als van die lui die bij meester Visser komen omdat ze vinden dat de heg van de buren 0,2cm teveel op hun grond staat, of omdat er blaadjes van de boom van de buren op hun erf vallen wat in hun ogen gigantisch veel overlast geeft :')
Op donderdag 3 oktober 2019 09:45 schreef bitterbal het volgende:
Nine is nu al een held _O_
pi_194868184


[ Bericht 100% gewijzigd door Muck op 03-09-2020 17:09:51 (Doe maar niet.) ]
  donderdag 3 september 2020 @ 17:10:22 #140
112545 Muck
Meine Sprache: International
pi_194868246
Zullen we het weer over de biefstuk van Loetje hebben hier?
Dank u.
It's al boa it's all good it's all bueno benne bon, let's go!
pi_194868294
Blijft lekker hoor, prima stukje vlees, beetje mensen kijken, biertje drinken en lekker witbrood dopen. _O_
When government - in pursuit of good intentions - tries to rearrange the economy, legislate morality, or help special interests, the cost come in inefficiency, lack of motivation, and loss of freedom. Government should be a referee, not an active player.
Friedman on Donahue
pi_194911809
Biefstuk van de haas of Tenderloin en of tournedos is inderdaad een behoorlijk overgewaardeerd stukje bief. Niet zo duur omdat het zo goed is, maar zo duur omdat je maar weinig haas uit een koe kunt halen. Wil je het nog net beetje exclusiever neem dan de Filet Mignon, het uiterste puntje aan het begin van de haas. Net nog ietsje malser dan het achterstuk van deze spier en ook peperduur omdat de slager maar 2 uit 1 koe kan halen. :P De Engelse naam zegt het al, het is Tender en het malste stukje bief uit de koe. Dit omdat het eigenlijk haar luiste spier is en omdat deze spier niet zo hard hoeft te werken blijft het mager met weinig vetopslag. Krijg je een stukje haas die niet smelt op je tong en waar je op moet kauwen dan is die eigenlijk al van een te oude afgedankte melkkoe. Slachtkoeien worden nooit te oud.



De meeste smaak zit in het vet aan of tussen het vlees (in de spier), wat hier lekker is, is dan subjectief. Maar het meest magere biefstukje heeft de minste smaak. Het is meer de exclusiviteit van dit kleine malse spiertje dat op de tong hoort te smelten waarom die er voor willen betalen als het beste bestempelen. Maar houd je van beetje kauwen en een biefstuk met veel meer structuur en smaakvariatie kun je beter voor een ribstuk gaan. Cote boeuf, zonder rib wordt dat dan een Ribeye... Stukje verder naar achteren komt de iets zachtere Entrecote en dan pas de Haas. Wanneer het allemaal van dezelfde koe is, dan is het allemaal hetzelfde vlees en het één niet beter dan het andere. *O*

[ Bericht 0% gewijzigd door Watuntrik op 06-09-2020 08:55:40 ]
pi_194911885
Het is gewoon minachtig van het vlees om er zo mee om te gaan.
Even a broken clock is right twice a day.
pi_194913474
Je kunt het op zijn minst een beetje vreemd noemen om dat super mager en te duur stukje bief met de minste smaak op te peppen door het te bereiden met en te soppen in een overdaad aan plantaardig vet zoals Bakmargarine... Neem dan een goedkopere a kwaliteit bieflap van de bil, die is op zin minst net zo mals als een b kwaliteit haasje.

En als ik de prijs zo lees dan heb ik het stinkend vermoeden dat Loetje met B kwaliteit meelift op een Elitaire Urban Myth die Biefstuk van de Haas heet.

Maar we kunnen vinden wat we willen, als je het lekker vind dan is het toch gewoon lekker. Wat wil je nog meer.

Ik persoonlijk heb maar weinig op met sauzen. Als ik vlees eet en al helemaal biefstuk dan wil ik het vlees ook proeven en het niet verdoezelen. Liefst van de BBQ en indirect gegaard. Heel misschien een sausje ernaast waar ik dan eens een stukje in kan dippen. En dan ook alleen maar als het een slechte biefstuk is. Geen haar op mijn hoofd die er tijdens het eten aan denkt om een lekker stukje bief ergens in te soppen.
pi_194914138
Als ik die foto’s zo zie is de biefstuk ook wat hoger als wat de meeste mensen kennen. Zelfs bij de slager moet ik zeggen dat ik wat hogere/dikkere biefstukken wil. In de supermarkt is het allemaal plat.
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 6 mei 2023 @ 12:17:26 #146
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_209026530
https://www.parool.nl/ps/(...)-doodeng-4~beb19a25/

Mara Grimm kraakt Loetje behoorlijk af.
quote:
Elke eerste zaterdag van de maand bespreekt Mara Grimm een klassieker uit de Amsterdamse restaurantwereld. Dit keer Loetje, het biljartcafé dat beroemd werd dankzij de in Blue Band gebakken biefstukken. Het biljart is allang verdwenen, de Blue Band inmiddels ook.
(...)

Lees verder bij Parool

‘De ‘klassieke Loetje-jus’ :een niet geëmulgeerde, bleke plas vet met zoveel losse zwarte deeltjes dat het lijkt alsof er een asbak in om is gekieperd’ BEELD HET PAROOL


[ Bericht 1% gewijzigd door borisz op 06-05-2023 12:23:38 ]
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  zaterdag 6 mei 2023 @ 12:22:42 #147
70357 Hyperdude
#MakeLanciaGreatAgain
pi_209026642
Lijkt wel soep met lekker veel vleeschjes.
How do we turn this world-class fuck-up into a world-class learning experience?
pi_209026667
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 mei 2023 12:17 schreef borisz het volgende:
https://www.parool.nl/ps/(...)-doodeng-4~beb19a25/

Mara Grimm kraakt Loetje behoorlijk af.
[..]
[ afbeelding ]
‘De ‘klassieke Loetje-jus’ :een niet geëmulgeerde, bleke plas vet met zoveel losse zwarte deeltjes dat het lijkt alsof er een asbak in om is gekieperd’ BEELD HET PAROOL

Links zoals het vroeger was?
Wel een leuke recensie, met levende jus.
Het zal wel het resultaat zijn van de overname door een of andere amorele investeerdersgroep.
anonieme razernist
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 6 mei 2023 @ 12:26:22 #149
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_209026688
quote:
1s.gif Op zaterdag 6 mei 2023 12:25 schreef NoCigar het volgende:

[..]
Links zoals het vroeger was?
Links is idd zoals ik Loetje ken.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Miss SHO zaterdag 6 mei 2023 @ 20:01:33 #150
22592 crew  Ole
pi_209033014
quote:
2s.gif Op zaterdag 6 mei 2023 12:25 schreef NoCigar het volgende:

[..]
Links zoals het vroeger was?
Wel een leuke recensie, met levende jus.
Het zal wel het resultaat zijn van de overname door een of andere amorele investeerdersgroep.
Nee de (klein)kinderen hebben het overgenomen
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')