Eens, heb er 1x gegeten en de biefstuk bali besteld (vreemde naam want op Bali eten ze geen rund) en de jus was echt zout. Vlees was prima maar de rest (patat en een mini bakje sla) vond ik echt magertjes.quote:Op woensdag 13 mei 2020 18:57 schreef Fer het volgende:
Inmiddels ben ik afgelopen half jaar bij Loetje geweest.
Loetje niks mis met de kwaliteit, alleen het wordt op een bepaalde manier geserveerd die je lekker moet vinden. Biefstuk drijft in boterjus, friet op bord met een kwak mayo aan de zijkant en een schaaltje sla. De prijs/kwaliteit is in orde, maar heb wel het idee, dat er flinke marge op zit.
Het brood was wel droog.
Daarom altijd jus apart vragen, kan je zelf bepalen wat je ermee doet.quote:Op donderdag 14 mei 2020 11:10 schreef renwan het volgende:
Snap niet waarom mensen zo lyrisch zijn over die biefstuk, ik ben absoluut geen gigantisch culinair onderlegd persoon maar dit vond ik maar mweh.
Biefstuk was oke maar jezus die bak gesmolten boter die erbij zit was niet te doen.
Dat wil je niet weten.quote:Op maandag 31 augustus 2020 18:24 schreef Moass het volgende:
Ik vraag me wel af hoe een scheepskok biefstuk bakt?
Zoals ik het klaarmaak, krijg ik heel het forum over me heen. Is al een paar keer gebeurd, dus daar begin ik niet meer aan.quote:
Al doende leert men.quote:Op maandag 31 augustus 2020 18:31 schreef Scheepskok het volgende:
[..]
Zoals ik het klaarmaak, krijg ik heel het forum over me heen. Is al een paar keer gebeurd, dus daar begin ik niet meer aan.
Ik wil het ook weten.quote:Op maandag 31 augustus 2020 18:31 schreef Scheepskok het volgende:
[..]
Zoals ik het klaarmaak, krijg ik heel het forum over me heen. Is al een paar keer gebeurd, dus daar begin ik niet meer aan.
Niet boos maar meer flauw doen over zijn bereidingswijze. margarine ipv boter, een pan die niet schoon genoeg is, vlees te koud. Deze user hapt snel en dan wordt het een goedkoop scoren met "grappen" topic.quote:Op dinsdag 1 september 2020 16:04 schreef fathank het volgende:
Lol
Mensen die boos worden om hoe iemand anders zn vreten klaar maakt
Schan-da-ligquote:Op dinsdag 1 september 2020 17:03 schreef golfer het volgende:
En hij bakte z'n biefstuk helemaal door en door grijsgaar.
Opknopen die Barbaarquote:Op dinsdag 1 september 2020 17:03 schreef golfer het volgende:
En hij bakte z'n biefstuk helemaal door en door grijsgaar.
Dan heb je ook echt geen leven.quote:Op dinsdag 1 september 2020 16:04 schreef fathank het volgende:
Lol
Mensen die boos worden om hoe iemand anders zn vreten klaar maakt
quote:Elke eerste zaterdag van de maand bespreekt Mara Grimm een klassieker uit de Amsterdamse restaurantwereld. Dit keer Loetje, het biljartcafé dat beroemd werd dankzij de in Blue Band gebakken biefstukken. Het biljart is allang verdwenen, de Blue Band inmiddels ook.
(...)
Lees verder bij Parool
Links zoals het vroeger was?quote:Op zaterdag 6 mei 2023 12:17 schreef borisz het volgende:
https://www.parool.nl/ps/(...)-doodeng-4~beb19a25/
Mara Grimm kraakt Loetje behoorlijk af.
[..]
[ afbeelding ]
‘De ‘klassieke Loetje-jus’ :een niet geëmulgeerde, bleke plas vet met zoveel losse zwarte deeltjes dat het lijkt alsof er een asbak in om is gekieperd’ BEELD HET PAROOL
Nee de (klein)kinderen hebben het overgenomenquote:Op zaterdag 6 mei 2023 12:25 schreef NoCigar het volgende:
[..]
Links zoals het vroeger was?
Wel een leuke recensie, met levende jus.
Het zal wel het resultaat zijn van de overname door een of andere amorele investeerdersgroep.
quote:Net als ik twijfel of ik überhaupt een hap durf te nemen, ontdekt mijn tafelgenote belletjes die opborrelen in de drab. “It’s alive!” roept ze. En verdomd: hoe langer ons bord op tafel staat, hoe meer de jus tot leven lijkt te komen, tot we hem zien veranderen in een steeds dikker wordende, diarree-achtige brij.
Ik ben niet snel bang, maar deze jus is doodeng. De smaak trouwens ook: het is zo intens zout dat onze smaakpapillen na twee happen compleet verdoofd zijn.
Niet meer.quote:
Bedankt voor de info. Ik wou er 1× in mn leven nog gaan eten. Voor de gein. Dit wetende maakt het nog minder interessant.quote:Op zaterdag 6 mei 2023 20:37 schreef golfer het volgende:
[..]
Niet meer.
Het biefstukkenparadijs maakt nu deel uit van de grootste horecagroep van Nederland: Restaurant Company Europe (RCE).
In de OP een foto van hoe het vroeger was.quote:Op zaterdag 6 mei 2023 12:25 schreef NoCigar het volgende:
[..]
Links zoals het vroeger was?
Wel een leuke recensie, met levende jus.
Het zal wel het resultaat zijn van de overname door een of andere amorele investeerdersgroep.
Ik had hetzelfde, maar dan inderdaad wel de Loetje van voor de veranderingen. Nu zit het de buurt en wil ik absoluut meer.quote:Op zaterdag 6 mei 2023 20:40 schreef BokitoHarambe het volgende:
[..]
Bedankt voor de info. Ik wou er 1× in mn leven nog gaan eten. Voor de gein. Dit wetende maakt het nog minder interessant.
Overigens was Loetje, die vent, de broer van schrijver/moordenaar Richard Klinkhamer.
Beter bestel je de biefstuk /ossenhaas bij Vd Valk.quote:Op zaterdag 6 mei 2023 20:40 schreef BokitoHarambe het volgende:
[..]
Bedankt voor de info. Ik wou er 1× in mn leven nog gaan eten. Voor de gein. Dit wetende maakt het nog minder interessant.
Nja. Het ging me minder om de smaak. Als Loetje heel vies was, dan zou ik er niet willen eten. Ging me meer om de hype. Maar blijkbaar is het dus al tijden geleden overgenomen door een groot bedrijf. Ik neem nu ook aan dat van daaruit die expansie is ontstaan. Zodoende is er in Nijmegen al een tijd ook een. Maar met de prijzen maar vnl met de achtergrond die ik net noemde, vind ik t niet leuk meer. Steeds minder, in ieder geval.quote:Op zaterdag 6 mei 2023 21:07 schreef capricia het volgende:
[..]
Beter bestel je de biefstuk /ossenhaas bij Vd Valk.
En dit meen ik serieus.
Als Semi professioneel eter.
Ik heb er een soort De Beren gevoel bij. Dat het concept of de naam extreem commercieel uitgebuit wordt.quote:Op zaterdag 6 mei 2023 21:24 schreef BokitoHarambe het volgende:
[..]
Nja. Het ging me minder om de smaak. Als Loetje heel vies was, dan zou ik er niet willen eten. Ging me meer om de hype. Maar blijkbaar is het dus al tijden geleden overgenomen door een groot bedrijf. Ik neem nu ook aan dat van daaruit die expansie is ontstaan. Zodoende is er in Nijmegen al een tijd ook een. Maar met de prijzen maar vnl met de achtergrond die ik net noemde, vind ik t niet leuk meer. Steeds minder, in ieder geval.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |