Dat klinkt niet ingewikkeld, ik ga het zeker proberen. Heb ook nog nooit zo boekweit gemaakt (dat ken ik alleen als meel). Lijkt me superlekker en het is volgens mij ook erg gezond.quote:Op woensdag 26 juni 2019 14:05 schreef Atak het volgende:
@:RealAIVD
In het Nederlands heb je daar geen recept van.
Dit is hoe ik het doe:
Eerst uitjes in olijfolie garen (als je dat wilt), tomatenpasta toevoegen en een saus van maken, en als laatste de gewassen boekweit toevoegen, 2 minuten met de lepel alles marineren, en dan kokend water toevoegen. Nu koken totdat het water is weg is.
[ afbeelding ]
Het jammere is is dat ik nooit zweet van pittig eten. Hoogstens heel eventjes een loopneus.quote:Op woensdag 26 juni 2019 15:08 schreef Karzai het volgende:
Zin in pittig eten dat het zweet je uitbreekt
vandaag banaan, appel
boterhammen met huzarensalade
Denk dat ik vanavond indiaas bestel
Dat hebben Iraniėrs niet. Het is inderdaad heel erg gezond. En het is zonder GMO.quote:Op woensdag 26 juni 2019 14:12 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Dat klinkt niet ingewikkeld, ik ga het zeker proberen. Heb ook nog nooit zo boekweit gemaakt (dat ken ik alleen als meel). Lijkt me superlekker en het is volgens mij ook erg gezond.
Ik ga meteen even naar de Perzische supermarkt hier, die heeft vast boekweit staan!
Heel erg bedankt, Atak!!
neh maak je eigen gehaktballetjes, jij keuken koning!quote:Op woensdag 26 juni 2019 15:54 schreef Tai-Mai-Shu het volgende:
Zal ik bij de lidl een zak zweedse gehaktballetjes halen?
Ik twijfel.
De Perzische supermarkt bij mij in de buurt is een soort Toko....daar kan ik niet alleen Perzische, maar ook allerhande Japanse, Koreaanse, Mexicaanse, en nog heel erg veel meer zaken krijgen, veel uitgebreider dan een normale toko trouwens. (de hoeveelheid en variėteit Mexicaanse gedroogde pepers ben ik nog nooit ergens anders tegen gekomen bijvoorbeeld)quote:Op woensdag 26 juni 2019 15:55 schreef Atak het volgende:
[..]
Dat hebben Iraniėrs niet. Het is inderdaad heel erg gezond. En het is zonder GMO.
Eigenlijk moet je Turkse tomatenpasta gebruiken. Daar zit niet alleen tomaat in maar ook kruiden en pepers etc. Niet zuinig doen met tomatenpasta.quote:Op woensdag 26 juni 2019 18:49 schreef realAIVD het volgende:
[..]
De Perzische supermarkt bij mij in de buurt is een soort Toko....daar kan ik niet alleen Perzische, maar ook allerhande Japanse, Koreaanse, Mexicaanse, en nog heel erg veel meer zaken krijgen, veel uitgebreider dan een normale toko trouwens. (de hoeveelheid en variėteit Mexicaanse gedroogde pepers ben ik nog nooit ergens anders tegen gekomen bijvoorbeeld)
Ik moet toegeven dat ik even flink heb moeten zoeken (het stond niet tussen de dure quinoa in allerhande kleuren, of tussen de zakjes haver en gort en honderd soorten linzen, haha), maar uiteindelijk vond ik het in hun "zelfbedieningswand", waar je ook allerhande noten en ontbijtgranen kunt vinden.
(ik heb er een foto van gemaakt omdat het zo'n onverwachte plek was, superleuk!)
[ afbeelding ]
Ik heb nu dus een mooi zakje boekweit staan en ik heb ontzettend veel zin om het te proberen. Tot en met het weekend is het eten al klaar, dus ik denk dat ik me even in ga houden tot maandag, ik laat sowieso iets weten als ik het eenmaal gemaakt heb! Altijd leuk om iets nieuws te prberen (en dit klinkt als iets dat wel eens een blijvertje kan zijn)
Dat is goed om te weten, vooral heel erg veel Turkse winkels hier om me heen, maar dat soort informatie mis ik dan!quote:Op woensdag 26 juni 2019 20:18 schreef Atak het volgende:
[..]
Eigenlijk moet je Turkse tomatenpasta gebruiken. Daar zit niet alleen tomaat in maar ook kruiden en pepers etc. Niet zuinig doen met tomatenpasta.
quote:Op woensdag 26 juni 2019 20:25 schreef Muck het volgende:
[ afbeelding ]
Chinese gestoomde kokosbroodjes met sateh en sweet chilli saus
De eerste batch was mislukt, maar dit is lékker
Maar wat is het?quote:Op woensdag 26 juni 2019 19:44 schreef Uhmmpie het volgende:
[ afbeelding ]
Toch maar eens geprobeerd.
Bevalt goed
(En op weg van werk naar huis; handy!)
Vind t best ok, maar wil wel een ton saus Anders wat flauw. Niet zout of pittig of iets anders.quote:Op woensdag 26 juni 2019 21:10 schreef Uhmmpie het volgende:
[..]
Poke bowl.
Zalm, ademame, mais, avocado en zeewier met sushi rijst er onder.
En watermeloen en nog 3 bakjes metquote:Op woensdag 26 juni 2019 21:10 schreef Uhmmpie het volgende:
[..]
Poke bowl.
Zalm, ademame, mais, avocado en zeewier met sushi rijst er onder.
Zaten 3 sausjws bij... waarvan eentje enigzins pittig en superlekker..quote:Op woensdag 26 juni 2019 23:13 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Vind t best ok, maar wil wel een ton saus Anders wat flauw. Niet zout of pittig of iets anders.
Ik had net nog thee met plak kandijkoek.
Vage sausjes..quote:Op woensdag 26 juni 2019 23:16 schreef Whiskers2009 het volgende:
[..]
En watermeloen en nog 3 bakjes met
Alsjeblieft zeg...quote:Op donderdag 27 juni 2019 07:08 schreef Fancy2 het volgende:
[..]
Doe eens voor de verandering een kom Brinta
Ik zei 'voor de verandering'quote:Op donderdag 27 juni 2019 07:12 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Alsjeblieft zeg...
Een broodje kaas is uitstekend om de dag mee op te starten.
Brrrr bahquote:Op donderdag 27 juni 2019 07:08 schreef Fancy2 het volgende:
[..]
Doe eens voor de verandering een kom Brinta
Jep zag ze, had ze er alledrie doorheen gedaan Begrijp dat die enigszins pittige meeste smaak had/lekkerste was. Hoe duur is zo'n bowl?quote:Op woensdag 26 juni 2019 23:24 schreef Uhmmpie het volgende:
[..]
Zaten 3 sausjws bij... waarvan eentje enigzins pittig en superlekker..
die andere 2 best lekker... maar minder goede combi.
Maar ik gok dat als ik het vriendelijk vraag... ik ook wel 3x hetzelfde sausje mag ipv 3 verschillende
Ik word niet makkelijk boos hoor. Als jij het niet maakt dan word ik er niet minder op. Probeerde alleen te helpen. Als ik jou was zou ik boekweit combineren met vlees en salade; bijvoorbeeld Turkse hamburgers (köfte). In dolma (gevulde groente zit al rijst in) zit vezels en in boekweit ook. Dan zal je maaltijd erg zwaar op de maag voelen.quote:Op woensdag 26 juni 2019 20:34 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Dat is goed om te weten, vooral heel erg veel Turkse winkels hier om me heen, maar dat soort informatie mis ik dan!
Ondertussen heb ik trouwens een Koreaanse gefermenteerde peper"dressing" gemaakt voor andere doeleinden, maar nu heb ik zin om de boekweit te maken en het dan aan te maken met die gefermenteerde peperpasta :-D
Niet boos worden hoor, want ik doe dat hooguit om wat sneller de boekweit te testen. Ben van plan er op jouw manier uiteindelijk een volwaardige maaltijd van te maken, bij voorkeur volledig Turks! (gevulde gegrilde groenten en/of iets met aubergine...ik moet nog een beetje rondzoeken )
9¤ met zalm.quote:Op donderdag 27 juni 2019 15:27 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Jep zag ze, had ze er alledrie doorheen gedaan Begrijp dat die enigszins pittige meeste smaak had/lekkerste was. Hoe duur is zo'n bowl?
Ik kon gewoon niet wachten, dus ik heb zojuist een klein portie gemaakt om te proeven (had het avondeten al klaar staan).quote:Op donderdag 27 juni 2019 15:37 schreef Atak het volgende:
[..]
Ik word niet makkelijk boos hoor. Als jij het niet maakt dan word ik er niet minder op. Probeerde alleen te helpen. Als ik jou was zou ik boekweit combineren met vlees en salade; bijvoorbeeld Turkse hamburgers (köfte). In dolma (gevulde groente zit al rijst in) zit vezels en in boekweit ook. Dan zal je maaltijd erg zwaar op de maag voelen.
Vind ik heel erg meevallen voor een grote gevulde bowl. Afhaalpizza is duurder/even duur.quote:Op donderdag 27 juni 2019 16:09 schreef Uhmmpie het volgende:
[..]
9¤ met zalm.
Met tonijn 12,50.
Was ruimschoots genoeg voor een complete maaltijd trouwens. Heb niet alleen een deel rijst laten staan maar ook een beetje van de groenten.
Ziet er geweldig uit.quote:Op donderdag 27 juni 2019 16:42 schreef Atak het volgende:
Manti met tomatensaus en yoghurtsaus met knoflook.
[ afbeelding ]
Ik hou van alle dumplingsquote:Op donderdag 27 juni 2019 16:42 schreef Atak het volgende:
Manti met tomatensaus en yoghurtsaus met knoflook.
[ afbeelding ]
Ik ook hoorquote:Op donderdag 27 juni 2019 17:01 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Vind ik heel erg meevallen voor een grote gevulde bowl. Afhaalpizza is duurder/even duur.
Klinkt lekkerquote:Op donderdag 27 juni 2019 18:15 schreef Kaneelstokje het volgende:
Een couscous salade gevuld met baby spinazie, komkommer, tomaat, mozzarella, koriander, munt en avocado.
Ja joh, dat zijn heerlijke plaatjes, maar daar wil ik toch een beetje extra intel bij, hoor!quote:Op donderdag 27 juni 2019 18:44 schreef Sicstus het volgende:
Al een paar dagen vergeten te posten geloof ik…
Maar, eergisteren:
[ afbeelding ]
Gisteren:
[ afbeelding ]
Vandaag:
[ afbeelding ]
Alsjeblieft.quote:Op donderdag 27 juni 2019 16:54 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Ik kon gewoon niet wachten, dus ik heb zojuist een klein portie gemaakt om te proeven (had het avondeten al klaar staan).
Ik heb het uiteindelijk zo'n 22 minuten gekookt (op een heeeel laag pitje, het was namelijk maar 50 gram, met 100 mL water), aan het eind nog een klein beetje peperdressing meegekookt om het op smaak te brengen.
Ik weet nu hoe boekweit smaakt....en dat is dus ge-wel-dig!!
Het was goed gaar, maar had een heerlijke bite en smaakte enorm notig (een term die wel vaker gebruikt wordt om de smaak van iets te omschrijven, maar die hier nu eens echt van toepassing is!).
Voor iedereen die nog nooit boekweit gemaakt heeft (zoals ik voor vandaag), het is een echte aanrader!!
En Atak, bedankt!! Ik ga de boekweit volgende keer maken zoals jij eerder aangaf (met een uitje en tomatenpasta), een salade lijkt me sowieso lekker hier bij, maar kofte is ook een goeie suggestie! (dat heb ik in het verleden al wel eens gemaakt, dus ik heb ergens een recept en ik weet dat ik nog koftekruiden in huis heb )
oh, en het schaaltje:
[ afbeelding ]
Het was heerlijk, ga ik in de toekomst vast veel vaker eten
Van mijn moeder. En mijn oma maakt het ook. Het is inderdaad gevuld met dat. In Afghanistan zitten Turkmenen. Zij eten dat ook.quote:Op donderdag 27 juni 2019 17:01 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Ziet er geweldig uit.
Ik haal bij de Afghaan hier om de hoek graag Mantu, lijkt hier erg op denk ik?
Die zijn gevuld met gehakt, uien en kruiden, met een rode saus met linzen erover en een yoghurt knoflook dressing.
Heb je dit zelf gemaakt? En zijn de manti gevuld met gehakt of iets anders?
Hoe dan ook: eet smakelijk!!
Hahaquote:Op donderdag 27 juni 2019 18:54 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Ja joh, dat zijn heerlijke plaatjes, maar daar wil ik toch een beetje extra intel bij, hoor!
Als dat allemaal niet uit komt en je hebt maar anderhalve seconde tijd vandaag....vertel me dan minimaal wat er op bordje numero 2 op links ligt (iets met linzen denk ik, maar WAT precies? ziet er zo lekkerrrr uit!!)
edit:
en zit je daar nou gepaneerde paling bij te eten?
serieus, ik heb informatie nodig!
Wat heerlijk dat je moeder en je oma dat maken, het zag er zo ontzettend lekker uit!quote:Op donderdag 27 juni 2019 19:20 schreef Atak het volgende:
[..]
Van mijn moeder. En mijn oma maakt het ook. Het is inderdaad gevuld met dat. In Afghanistan zitten Turkmenen. Zij eten dat ook.
HAHAHA...die aardappel-linzen salade heb ik zelf geproefd...maar dat herkende ik nu dus nietquote:Op donderdag 27 juni 2019 19:27 schreef Sicstus het volgende:
[..]
Haha
Dat op bordje 2 met linzen is dit:
https://www.ah.nl/producten/product/wi457169/ah-pittige-aardappelsalade-klein
En daarbij geen gepaneerde paling maar braadharing
Ik vond hem zelf niet zo. Niet veel smaak en niet pittig.quote:Op donderdag 27 juni 2019 19:59 schreef realAIVD het volgende:
[..]
HAHAHA...die aardappel-linzen salade heb ik zelf geproefd...maar dat herkende ik nu dus niet
Oei dat zijn veel calorieenquote:Op donderdag 27 juni 2019 20:01 schreef realAIVD het volgende:
eeeen on topic:
hier wilde ik na het eten een klein stukje...of een paar stukjes...emping blado nemen
en nu is het hele pak op
Als je hele zakken emping blijft eten welquote:
Haha, touché!quote:Op donderdag 27 juni 2019 20:06 schreef Sicstus het volgende:
[..]
Als je hele zakken emping blijft eten wel
Mag ik vragen wat 'grillbrood' is? Ik ben die term nog nooit tegengekomen geloof ikquote:Op donderdag 27 juni 2019 19:24 schreef Pietverdriet het volgende:
Wat kipdijfilet gekruid en saté van geregen, rest pindasaus , grillbrood opgebakken, maļskolven op de grill, tzatziki, kruidenboter, salade.
Je bent zo aardig. Ben je toevallig vrouw?quote:Op donderdag 27 juni 2019 19:57 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Wat heerlijk dat je moeder en je oma dat maken, het zag er zo ontzettend lekker uit!
Verder:quote:Op donderdag 27 juni 2019 18:54 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Ja joh, dat zijn heerlijke plaatjes, maar daar wil ik toch een beetje extra intel bij, hoor!
Gadverdammequote:Op vrijdag 28 juni 2019 20:22 schreef stokj het volgende:
Rijst met sperziebonen en chicken tonight saus en een gebakken zalm en een glas water.
Je kijkt naar mensen via hier zeker :quote:Op vrijdag 28 juni 2019 19:31 schreef FutureFairytale het volgende:
Tussendoor wat emping manis pedis en cola buiten terwijl ik geniet van mensen kijken op Scheveningen
Ik doe jouw reactie na op alles pikkiequote:Op vrijdag 28 juni 2019 20:24 schreef stokj het volgende:
[..]
Welke van die dingen vind je gatverdamme Hamid
fa2mang!quote:Op vrijdag 28 juni 2019 20:25 schreef Karzai het volgende:
[..]
Ik doe jouw reactie na op alles pikkie
Wat is dat? Ik dacht automatisch een elektrische pizzaquote:
Ohquote:Op zaterdag 29 juni 2019 07:30 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Wat is dat? Ik dacht automatisch een elektrische pizza
Braziliaan was super. Picanha, rosbief, buffel, ribs en worstjes van de spies gegeten met idd pao de queijo en feijoada plus allerlei groenten. Kregen gebakken banaan erbij maar dit laten staan.
Economic pizza. Dat is maar een halve pizza met weinig beleg. Ik ben namelijk vanavond uitgenodigd bij een bbq en dan vliegen de calorietjes me weer tegemoet, dus effe rustig aan.quote:Op zaterdag 29 juni 2019 07:30 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Wat is dat? Ik dacht automatisch een elektrische pizza
Braziliaan was super. Picanha, rosbief, buffel, ribs en worstjes van de spies gegeten met idd pao de queijo en feijoada plus allerlei groenten. Kregen gebakken banaan erbij maar dit laten staan.
In mijn eentje is niet leuk. Maar soms lanceert een vriend het idee in ons voetbalclubje en dan lappen we allemaal bij en wassen we aan het eind samen af, maken de boel schoon en eindigen met een sigaartje en een koud pilsje. Heel gezellig!quote:
Ga het regelen Perfecte dag vandaag voor een barbecue.quote:Op zaterdag 29 juni 2019 09:40 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
In mijn eentje is niet leuk. Maar soms lanceert een vriend het idee in ons voetbalclubje en dan lappen we allemaal bij en wassen we aan het eind samen af, maken de boel schoon en eindigen met een sigaartje en een koud pilsje. Heel gezellig!
En vanavond is Italie - Nederland, perfecte setting.quote:Op zaterdag 29 juni 2019 09:41 schreef aloa het volgende:
[..]
Ga het regelen Perfecte dag vandaag voor een barbecue.
15:00 uur alquote:Op zaterdag 29 juni 2019 09:44 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
En vanavond is Italie - Nederland, perfecte setting.
Oooh lekker!! We hebben ook nog aardbeien en komkommer hier in de zon aan t waterquote:Op zaterdag 29 juni 2019 16:06 schreef Muck het volgende:
Een bakje yoghurt van de plaatselijke kaasboer
wablief?quote:
quote:
Uit mijn oven .quote:Op zaterdag 29 juni 2019 20:54 schreef Sicstus het volgende:
[..]
Nog nooit gezien, zoiets. Waar komt dat vandaan?
Ja, was heerlijk!quote:Op zaterdag 29 juni 2019 17:00 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Oooh lekker!! We hebben ook nog aardbeien en komkommer hier in de zon aan t water
En laat vanavond gaan we naar de dönertent.
Dat ziet er lekker uitquote:
Was het ook . Zou voor vier personen zijn, maar we hebben m met twee schoon op .quote:
Dat doen wij ook vaak met vierpersoons gerechten. Ik rol het bladerdeeg tegenwoordig maar dun uit, dan dikt het niet zo aan.quote:Op zaterdag 29 juni 2019 21:43 schreef Samzz het volgende:
[..]
Was het ook . Zou voor vier personen zijn, maar we hebben m met twee schoon op .
Ik denk dat mijn bladerdeeg 2 mm dik was... Die was eigenlijk perfect vond ik. Het was meer de grootte van de plaattaart. De hoeveelheid was niet genoeg voor vier personen iig .quote:Op zaterdag 29 juni 2019 21:49 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Dat doen wij ook vaak met vierpersoons gerechten. Ik rol het bladerdeeg tegenwoordig maar dun uit, dan dikt het niet zo aan.
Rauwe tonijn?quote:Op zaterdag 29 juni 2019 21:22 schreef Pietverdriet het volgende:
Tartaar van tonijn op salade.
Moot tonijn kleingesneden in 5*5 mm grote stukjes ongeveer, of iets groter, aangemaakt met zout, peper, citroensap en olijfolie. Kappertjes erdoor, met fijngesneden augurkjes en peterselie
Uurtje of 2 in de koelkast laten trekken, proeven en evt afsmaken
Sla op bord, garneren met tomaatjes, net niet hardgekookt ei,
Tonijn in een vorm persen in het midden, zo een stalen ring van 8c doorsnee en 4 hoog,
Dressing van olie, azijn, zout peper en mosterd over de sla. Smullen
Eventueel serveren met toast of frietjes
Leuk!!quote:Op zondag 30 juni 2019 11:25 schreef Sicstus het volgende:
Vanavond vistaco's! Natuurlijk met foto's!
yum, ook wel trek inquote:Op zondag 30 juni 2019 14:51 schreef Muck het volgende:
Ik maak straks butter chicken met gestoomde kokosbroodjes
Ik wil je niet jaloers maken, maar het is echt lekkerquote:
Deze gaat even niet door wegens technische problemen met de ingredienten...quote:Op zondag 30 juni 2019 11:25 schreef Sicstus het volgende:
Vanavond vistaco's! Natuurlijk met foto's!
Kapsalon, want ik ben nog brak van vannacht en ik had geen zin om zelf te koken.quote:
Lekker man! Hier bij de turku heb je verschillende kapsalons: met kip, lams, kalf. Welke variant vind je het lekkerst?quote:Op zondag 30 juni 2019 21:27 schreef McBrokkie het volgende:
[..]
Kapsalon, want ik ben nog brak van vannacht en ik had geen zin om zelf te koken.
Ik had shoarma lams.quote:Op zondag 30 juni 2019 21:31 schreef stokj het volgende:
[..]
Lekker man! Hier bij de turku heb je verschillende kapsalons: met kip, lams, kalf. Welke variant vind je het lekkerst?
Ziet er prima uit, schat.quote:Op zondag 30 juni 2019 21:37 schreef maily het volgende:
Lekker botersla met garnaaltjes, beetje peper, beetje whiskycoctailsaus en paar stukjes brood
[ afbeelding ]
Lekker!!quote:Op zondag 30 juni 2019 17:35 schreef Muck het volgende:
[..]
Ik wil je niet jaloers maken, maar het is echt lekker
[ afbeelding ]
Waar laat je hetquote:Op zondag 30 juni 2019 22:26 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Lekker!!
Die garnalensalade hierboven ook!
Idd lekkere hapjes zoals carpaccio wrapje, komkommer met brie en walnoot, caprese spiesjes en gevuld ei.
Vanavond stond er een snackkar waar je onbeperkt mocht bestellen
Ik in de hemel dus een kroket met mosterd, frikandel speciaal, portie kipnuggets met curry en kaassouffle met pindasaus. En een mars ijsreep.
Nu thee en broek los
quote:Een gemengd gevoel dus, maar ik ben overdonderd door de heerlijke smaak van de sea salt & almond repen . Ze hebben toch een beetje mijn hart verovert. De anderen vergeet ik denk ik gelijk weer.
quote:Op maandag 1 juli 2019 20:08 schreef Sicstus het volgende:
Vistaco's dus…
De ingredienten:
[ afbeelding ]
Heerlijke gerookte makreel van de visboer:
[ afbeelding ]
Taco's gebouwd:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
En eten!!!!
[ afbeelding ]
Mmmmmm
Thnx Ze waren zalig!quote:Op maandag 1 juli 2019 20:10 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Net gegeten en heb nu ik dit zie alweer trek ...
zo dan, toe maarquote:Op dinsdag 2 juli 2019 12:29 schreef golfer het volgende:
Ontbeten met een Hollandse Nieuwe.
Vanavond: paella van onze visjuwelier en een half gegrild kreeftje.
je moet je collega's best wel haten.quote:Op dinsdag 2 juli 2019 12:09 schreef christmastsunami het volgende:
nu ff een boterham met een dikke laag groffe mosterd en salami vd aldi, die extreem naar knoflook stinkt, vanavond chili con carne maken, alles staat al klaar
met gepofte aardappel met een kwark/knoflook saus
en in de chili gaat ook extra knoflook
misschien wordt wel ik nooit gestoken door muggen of insecten, omdat van knoflook houquote:Op dinsdag 2 juli 2019 12:31 schreef klappernootopreis het volgende:
[..]
je moet je collega's best wel haten.
Ik maak wel eens een kip klaar op een bedje van verse jonge knoflook.quote:Op dinsdag 2 juli 2019 12:39 schreef christmastsunami het volgende:
[..]
misschien wordt wel ik nooit gestoken door muggen of insecten, omdat van knoflook hou
familie van me eten, die tenen in olie, vind ik iets te gortig, maar ik begrijp het wel, knoflook is lekker
Visjuwelier? Is dat net zo hip als een haararchitect?quote:Op dinsdag 2 juli 2019 12:29 schreef golfer het volgende:
Ontbeten met een Hollandse Nieuwe.
Vanavond: paella van onze visjuwelier en een half gegrild kreeftje.
Ja mij ook, volgens mij heb ik een gigapan nodig. Maar er staat 500 gram op de verpakking. Dan bedoelen ze droog toch?quote:
Ik denk dat je dat even uit moet leggenquote:Op woensdag 3 juli 2019 19:51 schreef realAIVD het volgende:
Hier wat uit de vriezer en uit de koelkast opgemaakt!
Singapore rettich cake, ingelegde rettich (danmuji) en een bak spicy miso edamame
[ afbeelding ]
Lekker! Dat wilde ik vnv bestellen maar moeder lust het niet. Met z'n 3'en 9 mandjes dimsum en een kom Chinese bami gegeten. Veel maar alles op want was zo lekker!quote:Op woensdag 3 juli 2019 19:51 schreef realAIVD het volgende:
Hier wat uit de vriezer en uit de koelkast opgemaakt!
Singapore rettich cake, ingelegde rettich (danmuji) en een bak spicy miso edamame
[ afbeelding ]
Oooohhh, wat heerlijk! Ik ga ook graag naar Tai Soen! (nu Paradijs op het Vredenburg helaas dicht is, dat was echt mijn lievelingsrestaurant).quote:Op woensdag 3 juli 2019 22:00 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Lekker! Dat wilde ik vnv bestellen maar moeder lust het niet. Met z'n 3'en 9 mandjes dimsum en een kom Chinese bami gegeten. Veel maar alles op want was zo lekker!
Bij Tai Soen in Hoog Catharijne.
Heinz mayonaise.quote:
Mwah niet mijn keuze hoor, ik heb liever Zaanse. Maar in ons kantinetje hebben ze alleen Heinz. Aan de andere kant, het is wel echte mayo ipv de fritessaus die bij 99 van de 100 kantinetjes te krijgen is.quote:
Oh, is het daar lekker ja?quote:Op woensdag 3 juli 2019 22:00 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Lekker! Dat wilde ik vnv bestellen maar moeder lust het niet. Met z'n 3'en 9 mandjes dimsum en een kom Chinese bami gegeten. Veel maar alles op want was zo lekker!
Bij Tai Soen in Hoog Catharijne.
Ja! Grote dimsum kaart en primaquote:
Eetze straks!quote:Op donderdag 4 juli 2019 18:07 schreef Ole het volgende:
Saus al klaar
Lekker even pruttelen
[ afbeelding ]
En nu willen we dus weten wat dat voor sausje is.quote:Op donderdag 4 juli 2019 17:02 schreef mascara-klodder het volgende:
Snack-time! Worteltjes en komkommer met zelfgemaakt dipsausje. Jillz 0,0% erbij
[ afbeelding ]
Lekker bezigquote:Op donderdag 4 juli 2019 18:07 schreef Ole het volgende:
Saus al klaar
Lekker even pruttelen
[ afbeelding ]
oeh Ook lekker!quote:Op donderdag 4 juli 2019 18:12 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Eetze straks!
Ik ga zo mosselen bakken in veul boter, kruiden en knoflook met peterselie uit eigen “tuin” eroverheen daarbij toast
Wat een leuk bakje!quote:Op donderdag 4 juli 2019 17:02 schreef mascara-klodder het volgende:
Snack-time! Worteltjes en komkommer met zelfgemaakt dipsausje. Jillz 0,0% erbij
[ afbeelding ]
Ik zag een mini kamado bij de aldi trouwens.quote:
Gezelligquote:Op donderdag 4 juli 2019 19:15 schreef Uhmmpie het volgende:
Stokbroodje, olijfjes, abdijkaas, kruidenboter, brie en stukjes meloen.
Op de bank met dochterlief en netflix.
#genieten
Gezellig en lekkerquote:Op donderdag 4 juli 2019 19:15 schreef Uhmmpie het volgende:
Stokbroodje, olijfjes, abdijkaas, kruidenboter, brie en stukjes meloen.
Op de bank met dochterlief en netflix.
#genieten
Tnxquote:
Tnx! En ja. Mosselen is netals met kaas: altijd goedquote:Op donderdag 4 juli 2019 20:42 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Gezellig en lekker
Wow mascara! Ziet er heerlijk uit! Heeft het je goed gesmaakt?
quote:
Mueslibollen van bakker bartquote:Op donderdag 4 juli 2019 23:45 schreef FutureFairytale het volgende:
Morgen plan:
Drinkontbijt.
Appeltaart.
Grote 'rustieke' volkoren bol en mueslibol (die van bakker bart ) met beleg.
Bifi worstje, kersen en ijsje.
Foodfestival 's avonds.
Gisteren ook al eenquote:
Same here... dus koop ze toch met enige regelmaatquote:Op vrijdag 5 juli 2019 08:10 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Gisteren ook al een
Vind ze best duur maar heel lekker! Vol hazelnoten en zonnebloempitten.
eigenlijk is het Granolaquote:
quote:Op vrijdag 5 juli 2019 11:46 schreef FANN het volgende:
[..]
eigenlijk is het Granola
ditte... net als het liedje
Granola is een mengsel van onder andere granen, zaden, pitten en gedroogd fruit dat vaak met yoghurt wordt gegeten. Het wordt in dezelfde ontbijtfamilie geplaatst als muesli. Granola onderscheidt zich van de rest van zijn ontbijtfamilie doordat het geroosterd wordt met onder andere olie
Cool zeg! en lekker denk ik......quote:Op vrijdag 5 juli 2019 13:42 schreef Papabear het volgende:
Eigengemaakte vissticks van kabeljauw
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Ja hoor, ze waren nog bevroren. Eerst wat peper/zout/viskruiden erop, dan door de bloem/ei/broodkruim/paneer halen, even aandrukken en meteen de vriezer inquote:Op vrijdag 5 juli 2019 13:46 schreef Myraela het volgende:
Ga je ze zo invriezen? Blijft er dan nog wel iets van over?
mja ik weet het niet, je kan de zon niet in , lastig misschien gewoon een muziekkie opzetten en wat lekkers koken voor jezelfquote:Op vrijdag 5 juli 2019 14:56 schreef FANN het volgende:
gut... ik ben weer flauw....
misschien moet ik iets nuttigs gaan doen vandaag ....
Alles bij elkaar een kwartiertje werk. Het moet wel wat vlot gebeuren om te voorkomen dat de filets ontdooienquote:Op vrijdag 5 juli 2019 14:53 schreef FANN het volgende:
[..]
Cool zeg! en lekker denk ik......
kan ik ook eens proberen... als mij dat lukt... ik ben niet zo'n keukenprinsesje
ja kįn......quote:Op vrijdag 5 juli 2019 14:57 schreef Karzai het volgende:
[..]
mja ik weet het niet, je kan de zon niet in , lastig misschien gewoon een muziekkie opzetten en wat lekkers koken voor jezelf
Leuk ideequote:Op vrijdag 5 juli 2019 14:58 schreef Papabear het volgende:
[..]
Alles bij elkaar een kwartiertje werk. Het moet wel wat vlot gebeuren om te voorkomen dat de filets ontdooien
Sperma met aardbeien Kan beter in het impopulaire combinaties topicquote:
quote:Op vrijdag 5 juli 2019 13:42 schreef Papabear het volgende:
Eigengemaakte vissticks van kabeljauw
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Het is anders wel heel lekkerquote:Op vrijdag 5 juli 2019 19:59 schreef Sicstus het volgende:
[..]
Sperma met aardbeien Kan beter in het impopulaire combinaties topic
Mwah ik kan dat vrij snel produceren hoor. Of bedoel je de aardbeien?quote:Op vrijdag 5 juli 2019 20:11 schreef Uhmmpie het volgende:
[..]
Het is anders wel heel lekker
Duurt wel ff voor je een hele portie bij elkaar hebt.
Ontbijtschaaltje vol?quote:Op vrijdag 5 juli 2019 20:13 schreef Sicstus het volgende:
[..]
Mwah ik kan dat vrij snel produceren hoor. Of bedoel je de aardbeien?
Het gemiddelde misschien...maar deze boy zit daar wel een standaarddeviatie of 2 bovenquote:Op vrijdag 5 juli 2019 20:15 schreef Uhmmpie het volgende:
[..]
Ontbijtschaaltje vol?
Gemiddelde zit op ongeveer een theelepel of 2 max per keer toch?
Oe lekker!quote:Op vrijdag 5 juli 2019 13:42 schreef Papabear het volgende:
Eigengemaakte vissticks van kabeljauw
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |