abonnement Unibet Coolblue
  Moderator / Redactie Sport donderdag 9 mei 2019 @ 20:32:07 #1
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_186728424


Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; CryptoCurrency Market Capitalizations. Bitcoin is bedoeld als betaalmiddel, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus.
In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
De blockchain wordt bijgehouden door zogeheten 'miners'. Deze (groepen van) pc's stoppen transacties in een block en voegen die toe aan de blockchain. De miner die het block uiteindelijk maakt wordt beloond met Bitcoin.
Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en (Leased) Proof of Stake (LPoS of PoS). Wil je meer weten hierover dan ga je dit maar Googlen. :P

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
De verschillen tussen al die coins zijn soms minimaal en soms gigantisch groot. Op de verschillende websites van de coin is informatie te vinden over de technische werking of de visie van het team erachter.


groeten

Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via bedrijven of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen @Kyran via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een bedrijf. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer 3rd party wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geïntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).
Holden - Holden is ook traden, alleen zit er meer tijd tussen.

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitcoins Kopen en Verkopen met iDEAL, Bancontact of SEPA | LiteBit
Bitonic
Bitcoins kopen - iDEAL, Banktransfer of Creditcard | BTC Direct

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen

Preev simple bitcoin price
Coinmarketcap.com - CryptoCurrency Market Capitalizations
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin (Bitcoin.org / Bitcoin aanhangers)
/r/btc (Bitcoin.com / Bitcoin Cash aanhangers)

Bitcoin en belastingaangifte

Bitcoins als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoins en andere cryptovaluta wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro’s) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw ‘coins’ op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw currencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw cryptovaluta in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van Bitcoin of Altcoins
- Open een account op bijv Binance.(Zie hierboven)
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Ether. Kopieer het wallet-adres.
- Koop Ether (bijvoorbeeld bij BTC-direct of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in Ether op Binance. Via de Exchanges kan je Ether kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.



Be fearful when Tether crashes.
  donderdag 9 mei 2019 @ 20:36:44 #2
141665 IrishBastard
Is that right, Rambo?
pi_186728611
quote:
0s.gif Op donderdag 9 mei 2019 20:22 schreef Kyran het volgende:
VET tikt even ATL aan :D
Je zou bijna zeggen dat de bullrun begonnen is -O-
  Moderator / Redactie Sport donderdag 9 mei 2019 @ 20:40:51 #3
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_186728751
quote:
0s.gif Op donderdag 9 mei 2019 20:36 schreef IrishBastard het volgende:

[..]

Je zou bijna zeggen dat de bullrun begonnen is -O-
Misschien die van BTC ja, maar ook daar geloof ik nog niet in.

Ik vind de stijging erg "nep". Weet niet hoe ik het anders moet uitleggen. Het lijkt wel alsof het gewoon door een paar partijen zo hoog wordt gehouden om mensen in te laten stappen, maar dat werkt nog niet echt lijkt het.

Gedoe met Binance en BitFinex helpt ook niet mee om er vertrouwen in te krijgen.
pi_186728921
quote:
0s.gif Op donderdag 9 mei 2019 20:40 schreef Kyran het volgende:

[..]

Misschien die van BTC ja, maar ook daar geloof ik nog niet in.

Ik vind de stijging erg "nep". Weet niet hoe ik het anders moet uitleggen. Het lijkt wel alsof het gewoon door een paar partijen zo hoog wordt gehouden om mensen in te laten stappen, maar dat werkt nog niet echt lijkt het.

Gedoe met Binance en BitFinex helpt ook niet mee om er vertrouwen in te krijgen.
Nee joh, er is net 50 miljard usd ingepompt. Zie de marketcap.
Dat heeft niets te maken met die bijgedrukte tether overigens.
Vakman pur sang
pi_186728986
quote:
1s.gif Op donderdag 9 mei 2019 20:46 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Nee joh, er is net 50 miljard usd ingepompt. Zie de marketcap.
Dat heeft niets te maken met die bijgedrukte tether overigens.
Gast, leer even hoe markets werken..
  Moderator / Redactie Sport donderdag 9 mei 2019 @ 21:09:50 #6
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_186729582
Alles in de uitverkoop _O-

ADA < 1000 sat
ICX < 500 sat
VET < 100 sat
BNB < 30000 sat
  donderdag 9 mei 2019 @ 22:01:11 #7
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_186731021
We zien weer duidelijk dat de alts bitcoin volgen hè _O-
  Moderator / Redactie Sport donderdag 9 mei 2019 @ 22:02:38 #8
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_186731057
quote:
0s.gif Op donderdag 9 mei 2019 22:01 schreef leolinedance het volgende:
We zien weer duidelijk dat de alts bitcoin volgen hè _O-
Uhu, BTC heeft nul invloed op alts, toch? :D
pi_186731089
quote:
0s.gif Op donderdag 9 mei 2019 20:47 schreef Piva het volgende:

[..]

Gast, leer even hoe markets werken..
Gast, leer eens tussen de regels lezen, teruglezen en de feiten aan elkaar knopen. :')
Vakman pur sang
  donderdag 9 mei 2019 @ 22:10:35 #10
62913 Blik
The one and Only!
pi_186731324
quote:
0s.gif Op donderdag 9 mei 2019 21:09 schreef Kyran het volgende:
Alles in de uitverkoop _O-

ADA < 1000 sat
ICX < 500 sat
VET < 100 sat
BNB < 30000 sat

Alles klaar voor de vakantiegeld gedreven bullrun! :D
  Moderator / Redactie Sport donderdag 9 mei 2019 @ 22:11:46 #11
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_186731367
quote:
0s.gif Op donderdag 9 mei 2019 22:10 schreef Blik het volgende:

[..]

Alles klaar voor de vakantiegeld gedreven bullrun! :D
Hebben de WallStreet jonkies al bonusjes binnen?
  donderdag 9 mei 2019 @ 22:15:16 #12
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_186731497
Bullrun komt pas na de ramadan als alle terroristen weer wakker worden
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  donderdag 9 mei 2019 @ 22:16:06 #13
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_186731530
quote:
0s.gif Op donderdag 9 mei 2019 22:02 schreef Kyran het volgende:

[..]

Uhu, BTC heeft nul invloed op alts, toch? :D
Nou er zijn hier wel wat mensen die daar heel anders over denken! :o
pi_186733951
All in
pi_186735766
Vertrouw er voorlopig even niks van, ik wacht op een correctie.
pi_186738256
Straks wordt Azië wakker en zet Venezuela de klok op 5. Dan wordt het vast vuurwerk *O* :D
[P]otverdorie
  Moderator vrijdag 10 mei 2019 @ 08:36:24 #17
42184 crew  DaMart
pi_186738326
quote:
0s.gif Op donderdag 9 mei 2019 21:09 schreef Kyran het volgende:
Alles in de uitverkoop _O-

ADA < 1000 sat
ICX < 500 sat
VET < 100 sat
BNB < 30000 sat

Ja het is een flink bloedbad bij de alts. Groot deel van mijn portfolio staat op -50% of zo _O-
Winterwonderland (een kerstverhaal) | Gevangen in sepia (kort verhaal)
Forumsmileys | Het is patat!
pi_186739566


Ik vraag me af waar op de chart we zijn?

Oh wacht, even op fok lezen en de disbelief zien.

Prachtig _O_ _O_ _O_
  vrijdag 10 mei 2019 @ 10:09:24 #19
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_186739626
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 mei 2019 10:05 schreef Piva het volgende:
[ afbeelding ]

Ik vraag me af waar op de chart we zijn?

Oh wacht, even op fok lezen en de disbelief zien.

Prachtig _O_ _O_ _O_
We zitten al bij hope, disbelief leek me van 3k naar 6k
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_186739654
quote:
3s.gif Op vrijdag 10 mei 2019 10:09 schreef Rossdale het volgende:

[..]

We zitten al bij hope, disbelief leek me van 3k naar 6k
Wij misschien, maar de meeste nog niet >:)
pi_186740053
Bitcoin _O_
pi_186740350
quote:
3s.gif Op vrijdag 10 mei 2019 10:09 schreef Rossdale het volgende:

[..]

We zitten al bij hope, disbelief leek me van 3k naar 6k
Of bij Complacency :P
  vrijdag 10 mei 2019 @ 11:31:25 #24
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_186741009
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 mei 2019 10:56 schreef KapBak het volgende:

[..]

Of bij Complacency :P
Als dit complacency is, dan gaat bitcoin onder de $0 _O-
Please sir. When moon? When Mustang?
  vrijdag 10 mei 2019 @ 11:48:28 #25
62913 Blik
The one and Only!
pi_186741357
We zitten net na de dip bij Anger dus er komt nog wat aan. Ofje kunt de val van de alts classificeren als de dip na anger en dan zitten we bij Depression. Dat zou een mooi teken zijn :)
pi_186742835
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 mei 2019 11:48 schreef Blik het volgende:
We zitten net na de dip bij Anger dus er komt nog wat aan. Ofje kunt de val van de alts classificeren als de dip na anger en dan zitten we bij Depression. Dat zou een mooi teken zijn :)
Ik denk dat we al wel voorbij depression zijn eerlijk gezegd :P

/edit
of tegen het einde daarvan.
pi_186747192
heel 2018 was depression, nu 2 - 3 maand disbelief... als je kijkt waar we in 2017 mee weg kwamen :P
pi_186747365
Mogen we alweer inkopen, The stacks stapelen zich op mijn rug en staan op het punt van kletteren. ;)
Vakman pur sang
pi_186747416
Het is weer eens zover. Het aantal BTC in portfolio blijft dalen, maar het bedrag in $ blijft maar stabiel.
Saai.
Forcefield City Bewoner
  vrijdag 10 mei 2019 @ 18:53:10 #30
230730 Koelkastje
Mental Madness
pi_186748827
Pompen met die Bitcoin.
Hmz...
pi_186753920
Waar gaat die btc heen...opeens
pi_186754954
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 mei 2019 22:41 schreef Jed1Gam het volgende:
Waar gaat die btc heen...opeens
Naar de maan :)
pi_186759160
Zal toch niet dat ie zo gewoon door de 7k heen knalt?
pi_186759190
Krijg hier wel een 2017 gevoel bij nu :o
Op zaterdag 25 augustus 2012 11:03 schreef yvonne het volgende: Dag kindjes, nu weer braaf met je legerautootjes spelen.
pi_186759228
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 mei 2019 09:35 schreef m.k het volgende:
Krijg hier wel een 2017 gevoel bij nu :o
Nah, teveel mensen die met giga bags zitten en die gewoon gaan dumpen tijdens de price rise. Denk dat het langzaam omhoog gaat kruipen :P
pi_186759368
Deze moonjump voelt zo artificieel ;) ben benieuwd hoe lang t volhoud
  zaterdag 11 mei 2019 @ 09:50:14 #37
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_186759381
Yes door de 6k!

Ik geloof dat nu wel aangetoond is dat BTC toch niet zo'n grote invloed heeft op de alts als sommigen beweren :D :D
  zaterdag 11 mei 2019 @ 09:50:42 #38
230730 Koelkastje
Mental Madness
pi_186759384
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 mei 2019 09:49 schreef Jed1Gam het volgende:
Deze moonjump voelt zo artificieel ;) ben benieuwd hoe lang t volhoud
Ik wacht nog wel even op de sub 3k :Y
Hmz...
pi_186759485
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 mei 2019 09:49 schreef Jed1Gam het volgende:
Deze moonjump voelt zo artificieel ;) ben benieuwd hoe lang t volhoud
Dat denk ik ook, maar ik verwacht niet die sub 5k ofzo :P
pi_186759654
quote:
0s.gif Op woensdag 10 april 2019 23:51 schreef MaGNeT het volgende:
Nog 6 dagen tot de $6000
Ziet er sterk uit :)
Nou, lekkere voorspelling was dat :') Bijna een maand te laat :')
pi_186759661
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 mei 2019 10:07 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Nou, lekkere voorspelling was dat :') Bijna een maand te laat :')
Die daaronder is ook mooi hoor :P

quote:
0s.gif Op woensdag 10 april 2019 23:52 schreef Kyran het volgende:

Tussen eerste keer 6k support testen en door 6k breken zat 10 maanden. Waarvan 5 maanden ook echt rond de 6k. No way dat BTC er zo maar doorheen komt als er geen nieuw geld binnenkomt. Misschien als er een catalyst komt in de vorm van ETF's ofzo.
Sorry Kyran, luf joe.
pi_186759908
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 mei 2019 09:50 schreef leolinedance het volgende:
Yes door de 6k!

Ik geloof dat nu wel aangetoond is dat BTC toch niet zo'n grote invloed heeft op de alts als sommigen beweren :D :D
Bij de laatste bull runs liep BTC altijd voorop met de prijs. Pas als iedereen doorheeft dat Bitcoin stijgt en ook op de rijdende trein springt, krijg je het effect dat men denkt de trein gemist te hebben en massaal geld gaat investeren in alts omdat ze hopen dat die ook gaan stijgen. En omdat ze dat doen, stijgen de alts. Een soort van self fulfilling prophecy.

Of dat nu ook weer gaat gebeuren weet ik niet, maar als Bitcoin boven de $10.000 komt ligt dat wel voor de hand. September zal wel de "key" maand zijn daarin, omdat we dan richting het kwartaal gaan waarin het de laatste keren allemaal gebeurde.

En dat zonder TA :P
pi_186760054
De BTC koersgrafiek van mei 2019 lijkt overigens wel wat op die van 2017 maar dan wat vlakkere zaagtanden *O*

Zou Bitcoin dan toch naar de $35.000 gaan eind december?
  zaterdag 11 mei 2019 @ 10:38:27 #44
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_186760099
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 mei 2019 10:23 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Bij de laatste bull runs liep BTC altijd voorop met de prijs. Pas als iedereen doorheeft dat Bitcoin stijgt en ook op de rijdende trein springt, krijg je het effect dat men denkt de trein gemist te hebben en massaal geld gaat investeren in alts omdat ze hopen dat die ook gaan stijgen. En omdat ze dat doen, stijgen de alts. Een soort van self fulfilling prophecy.

Of dat nu ook weer gaat gebeuren weet ik niet, maar als Bitcoin boven de $10.000 komt ligt dat wel voor de hand. September zal wel de "key" maand zijn daarin, omdat we dan richting het kwartaal gaan waarin het de laatste keren allemaal gebeurde.

En dat zonder TA :P
Precies, dat dus. Of omdat sommige alts als BAT en BNB iets hebben gedaan waardoor het vertrouwen erin stijgt.

Al dat geleuter dat BTC en alts aan elkaar gekoppeld zijn, dus als BTC stijgt moeten de alts ook stijgen enzo. Ja dat zien we ook :')
  zaterdag 11 mei 2019 @ 10:38:52 #45
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_186760104
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 mei 2019 10:35 schreef MaGNeT het volgende:
De BTC koersgrafiek van mei 2019 lijkt overigens wel wat op die van 2017 maar dan wat vlakkere zaagtanden *O*

Zou Bitcoin dan toch naar de $35.000 gaan eind december?
VET $0,12 eoy
  zaterdag 11 mei 2019 @ 10:47:41 #46
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_186760229
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 mei 2019 10:38 schreef leolinedance het volgende:

[..]

VET $0,12 eoy
VeKey _O_

Adoption is coming
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_186760394
Gaan we nog een keer terug of krijgen we nu al enorme FOMO?
  zaterdag 11 mei 2019 @ 11:02:19 #48
62913 Blik
The one and Only!
pi_186760495
Vechain de 85 sats aangetikt, koekoek
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 11 mei 2019 @ 11:14:14 #49
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_186760744
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 mei 2019 10:08 schreef KapBak het volgende:

[..]

Die daaronder is ook mooi hoor :P
[..]

Sorry Kyran, luf joe.
Luv u 2 :) gelukkig trade in niet op mijn gevoelhaha
pi_186762195
Zou dit de suckers rally zijn?
pi_186762419
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 mei 2019 12:32 schreef Xrenity het volgende:
Zou dit de suckers rally zijn?
Zou zomaar kunnen. Of begin van een bull run. Of hierna gewoon weer -30%.

WIE WEET.
pi_186762575
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 mei 2019 12:32 schreef Xrenity het volgende:
Zou dit de suckers rally zijn?
Neen, dit is het begin van de weg naar 1 miljoen dollah *O*
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_186762602
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 mei 2019 12:43 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Neen, dit is het begin van de weg naar 1 miljoen dollah *O*
Ah gij bent er ook weer :P

NU GEEN DIEPVRIES HAMBOS MEER
pi_186762757
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 mei 2019 12:43 schreef KapBak het volgende:

[..]

Ah gij bent er ook weer :P

NU GEEN DIEPVRIES HAMBOS MEER
Nog steeds, maar ik eet de kartonnen dozen niet meer op. #babysteps
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_186762809
quote:
6s.gif Op zaterdag 11 mei 2019 12:48 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Nog steeds, maar ik eet de kartonnen dozen niet meer op. #babysteps
Beetje bij beetje komen we er wel zo.

En het weer werkt ook wel mee, bbq kan weer uit het schuurtje.
  zaterdag 11 mei 2019 @ 12:51:13 #56
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_186762828
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 mei 2019 11:02 schreef Blik het volgende:
Vechain de 85 sats aangetikt, koekoek
Inkoopmoment
  zaterdag 11 mei 2019 @ 12:52:13 #57
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_186762860
Wow SNTR godencoin!!
pi_186762922
Prachtig _O_
pi_186763379
Is @Nattekat nou al ingestapt
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 11 mei 2019 @ 13:15:59 #60
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_186763418
quote:
10s.gif Op zaterdag 11 mei 2019 13:14 schreef Wereldgozer het volgende:
Is @:Nattekat nou al ingestapt
Still waiting for crash.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  zaterdag 11 mei 2019 @ 13:43:49 #61
419161 Chaes
Badr, BADR!
pi_186763856
BTC is nu twee keer zoveel waard als op het all-time-low van dit jaar.
Dan kan je niet meer spreken van een bear market.
  Moderator zaterdag 11 mei 2019 @ 14:44:26 #62
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_186764967
Ladies and gentlemen :

FASTEN YOUR SEATBELTS
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  zaterdag 11 mei 2019 @ 14:46:38 #63
132191 -jos-
Money=Power
pi_186764999
quote:
6s.gif Op zaterdag 11 mei 2019 14:44 schreef onlogisch het volgende:
Ladies and gentlemen :

FASTEN YOUR SEATBELTS
WEB / [HaxBall #64] Jos is God
Arguing on the Internet is like running in the Special Olympics.
pi_186765864
matt_odell twitterde op zaterdag 11-05-2019 om 15:43:26 If you started buying $25 worth of bitcoin every week at the top of the market, December 15th 2017, you would be in profit as of this week. Sats stacked: 31,050,000Cost: $1850Current value: $1980https://t.co/FwW6s6trdI #stackingsats reageer retweet
  Eindredactie Games zaterdag 11 mei 2019 @ 16:07:07 #65
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_186766186
quote:
6s.gif Op zaterdag 11 mei 2019 14:44 schreef onlogisch het volgende:
Ladies and gentlemen :

FASTEN YOUR SEATBELTS
Erger dan haxbal
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
  zaterdag 11 mei 2019 @ 17:15:33 #66
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_186767493
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 mei 2019 10:08 schreef KapBak het volgende:

[..]

Die daaronder is ook mooi hoor :P
[..]

Sorry Kyran, luf joe.
Binance die alles op slot heeft gegooid is ook wel een catalyst. Geen withdrawals en al die stable coins lijken toch ook niet zo veilig. Veiligste is dus in BTC gaan, zeker als CZ die flink blijft oppompen om zijn verliezen goed te maken
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_186768605
Moehaha het jachseizoen is geopend. :7 :7 *O*
  Moderator zaterdag 11 mei 2019 @ 18:34:10 #68
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_186769250
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 mei 2019 16:07 schreef Oscar. het volgende:

[..]

Erger dan haxbal
:?
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_186769417
Waar is Illusion eigenlijk? Is hij druk bezig met zijn stable coin van Binance proberen te halen om bitcoin te kunnen kopen?
pi_186769510
Begint nu toch wel interessant te worden die gestage bitcoin stijging, misschien worden m’n talloze bags met shitcoins toch nog weer iets waard :)
٩๏̯͡๏)۶
pi_186769527
Meh absurde stijging. Maar alleeh misschien trekt het wel noobs aan en nieuw geld en gaan we nog eens wat verdienen. :7
Vakman pur sang
pi_186770066
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 mei 2019 18:45 schreef Ronaldsen het volgende:
Begint nu toch wel interessant te worden die gestage bitcoin stijging, misschien worden m’n talloze bags met shitcoins toch nog weer iets waard :)
Had ook nog wat altcoins (die afgelopen jaar 60% in waarde gezakt is), heb het allemaal ingeruild voor Bitcoin. Met beetje mazzel krijg ik mijn verlies wel weer terug.
pi_186770627
mijn enige droom is LTC doorbreekt dit jaar nog de ATH van 360, en utnp naar 0.08 :9~

en vet "sowieso" 12 EOY _O_
pi_186770913
Wanneer komt de 1000$ drop ?
pi_186770934
7k dollar bijna aangetikt :o
pi_186772391
Hij kan weer uit de oude doos.

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 11-05-2019 20:46:13 ]
  zaterdag 11 mei 2019 @ 20:48:10 #77
419161 Chaes
Badr, BADR!
pi_186772442
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 mei 2019 17:15 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Binance die alles op slot heeft gegooid is ook wel een catalyst. Geen withdrawals en al die stable coins lijken toch ook niet zo veilig. Veiligste is dus in BTC gaan, zeker als CZ die flink blijft oppompen om zijn verliezen goed te maken
Nog steeds op slot?
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 11 mei 2019 @ 21:42:44 #78
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_186773682
Zitten we net na "Anger" of zitten we net na "Depression" en aan het begin van "Disbelief"?

Ik denk nog steeds dat dit NIET "Disbelief" is. 90% van Twitter is positief en heeft het over 10k, bull run etc. etc. Dat is geen ongeloof. iedereen gelooft er juist in en denkt dat wij hoger gaan en dat bear markt voorbij is.

Maakt mij verder weinig uit. Ben weer ingestapt rond $4100, dus prima verdiend en zal het ook blijven houden voor nu en af en toe wat alts traden als BTC het toelaat.

Ik vertrouw het gewoon niet echt met BitFinex en Binance op dit moment. Die zijn wat aan het kutten achter de schermen met Tether.
pi_186774834
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 mei 2019 21:42 schreef Kyran het volgende:
Zitten we net na "Anger" of zitten we net na "Depression" en aan het begin van "Disbelief"?

Ik denk nog steeds dat dit NIET "Disbelief" is. 90% van Twitter is positief en heeft het over 10k, bull run etc. etc. Dat is geen ongeloof. iedereen gelooft er juist in en denkt dat wij hoger gaan en dat bear markt voorbij is.

Maakt mij verder weinig uit. Ben weer ingestapt rond $4100, dus prima verdiend en zal het ook blijven houden voor nu en af en toe wat alts traden als BTC het toelaat.

Ik vertrouw het gewoon niet echt met BitFinex en Binance op dit moment. Die zijn wat aan het kutten achter de schermen met Tether.
Misschien zit je zelf wel in disbelief O-)
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 11 mei 2019 @ 22:35:54 #80
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_186774859
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 mei 2019 22:34 schreef Jurian95 het volgende:

[..]

Misschien zit je zelf wel in disbelief O-)
Het maakt niks uit wat ik denk :D
pi_186775561
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 mei 2019 21:42 schreef Kyran het volgende:
Zitten we net na "Anger" of zitten we net na "Depression" en aan het begin van "Disbelief"?

Ik denk nog steeds dat dit NIET "Disbelief" is. 90% van Twitter is positief en heeft het over 10k, bull run etc. etc. Dat is geen ongeloof. iedereen gelooft er juist in en denkt dat wij hoger gaan en dat bear markt voorbij is.

Maakt mij verder weinig uit. Ben weer ingestapt rond $4100, dus prima verdiend en zal het ook blijven houden voor nu en af en toe wat alts traden als BTC het toelaat.

Ik vertrouw het gewoon niet echt met BitFinex en Binance op dit moment. Die zijn wat aan het kutten achter de schermen met Tether.
Bwaah ik denk dat we zojuist doorgegaan zijn richting hope. Zo van 10k is mogelijk! Toen ik hem poste waren het vooral nog veel mensen die dachten dat we weer hard omlaag zouden gaan.

Bitfinex en Binance is kut, maar uiteindelijk maakt het weinig uit voor bitcoin.

En rekt gaan begint weer O+ _O-



[ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 11-05-2019 23:05:44 ]
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 11 mei 2019 @ 23:17:02 #82
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_186775919
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 mei 2019 23:02 schreef Piva het volgende:

[..]

Bwaah ik denk dat we zojuist doorgegaan zijn richting hope. Zo van 10k is mogelijk! Toen ik hem poste waren het vooral nog veel mensen die dachten dat we weer hard omlaag zouden gaan.

Bitfinex en Binance is kut, maar uiteindelijk maakt het weinig uit voor bitcoin.

En rekt gaan begint weer O+ _O-

[ afbeelding ]
Sorry, maar je gaat niet in 3 maanden van panic, naar anger, naar depression, naar hope, dus nee.

Zoals ik al zei, mij maakt het niet uit. Ik ben weer op tijd ingestapt, dus van mij mogen we meteen door naar $100.000, maar de stijging van afgelopen weken is niet echt organisch. Ik vind het stinken, maar boeien geld is geld :P
pi_186777139
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 mei 2019 23:17 schreef Kyran het volgende:

[..]

Sorry, maar je gaat niet in 3 maanden van panic, naar anger, naar depression, naar hope, dus nee.

Zoals ik al zei, mij maakt het niet uit. Ik ben weer op tijd ingestapt, dus van mij mogen we meteen door naar $100.000, maar de stijging van afgelopen weken is niet echt organisch. Ik vind het stinken, maar boeien geld is geld :P
Deels wel mee eens dit :)
pi_186777218
Lol 7k+ alweer. Gaat hard ineens.
  Moderator / Redactie Sport zondag 12 mei 2019 @ 01:33:21 #85
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_186777804
quote:
0s.gif Op zondag 12 mei 2019 00:35 schreef Gehrman het volgende:
Lol 7k+ alweer. Gaat hard ineens.
Ieder dipje wordt instant opgekocht, zonder uitzondering. Heb ik echt nog nooit meegemaakt. Dat bedoel ik een beetje met "it is not organic". Ik hoop echt dat dit geen spelletje is van Binance / BitFinex die nu met Tether aan het pompen zijn en straks gaan cashen om BitFinex te helpen de tekorten aan te vullen. Want dan gaan wij straks weer -50% in een korte tijd.

Ik ben blij met de winst, maar voor mijn gevoel klopt er gewoon iets niet. Er komt wel wat geld bij nu weer, dus dat is dan wel weer goed / gezond. Als straks BTC normaal doet en weer veel geld richting alts gaat is het feest, maar reken nergens op op dit moment.
  Eindredactie Games zondag 12 mei 2019 @ 01:35:47 #86
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_186777825
quote:
0s.gif Op zondag 12 mei 2019 01:33 schreef Kyran het volgende:

[..]

Ieder dipje wordt instant opgekocht, zonder uitzondering. Heb ik echt nog nooit meegemaakt. Dat bedoel ik een beetje met "it is not organic". Ik hoop echt dat dit geen spelletje is van Binance / BitFinex die nu met Tether aan het pompen zijn en straks gaan cashen om BitFinex te helpen de tekorten aan te vullen. Want dan gaan wij straks weer -50% in een korte tijd.

Ik ben blij met de winst, maar voor mijn gevoel klopt er gewoon iets niet. Er komt wel wat geld bij nu weer, dus dat is dan wel weer goed / gezond. Als straks BTC normaal doet en weer veel geld richting alts gaat is het feest, maar reken nergens op op dit moment.
dit is 2017 all over again
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
  zondag 12 mei 2019 @ 02:10:16 #87
230730 Koelkastje
Mental Madness
pi_186778068
quote:
0s.gif Op zondag 12 mei 2019 00:35 schreef Gehrman het volgende:
Lol 7k+ alweer. Gaat hard ineens.
7.2
Hmz...
pi_186778314
The f*ck, 7400 aangetikt toenstraks _O-
pi_186778317
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 mei 2019 23:17 schreef Kyran het volgende:

[..]

Sorry, maar je gaat niet in 3 maanden van panic, naar anger, naar depression, naar hope, dus nee.

Zoals ik al zei, mij maakt het niet uit. Ik ben weer op tijd ingestapt, dus van mij mogen we meteen door naar $100.000, maar de stijging van afgelopen weken is niet echt organisch. Ik vind het stinken, maar boeien geld is geld :P
We zaten wel echt maanden in de depression fase, het gaat nu wel heel snel inderdaad. Maar goed de volumes zijn er ook wel, dus heel vreemd is het niet. Veel volume en geen verkopers meer over.

De YTD return maakt mensen wel weer wakker natuurlijk. Nu nog even wachten tot de fomo in gaat kicken. Tether fud is ook weer over inmiddels (je zou bijna denken dat ze het er om doen :') ).
  zondag 12 mei 2019 @ 06:24:57 #90
378023 Wotte
wotte!?
pi_186778889
Is er al eens een versie van bitcoin die duurzamer is dan regulier bankieren?
pi_186779972
Blijft gaan joh :')
pi_186780199
Jahoor 0.5k erbij in een nachtje.
En Bcash +25%.
Whaha wat is er gaande
  zondag 12 mei 2019 @ 09:51:42 #93
62913 Blik
The one and Only!
pi_186780250
In sats gaat mijn portfolio met de dag verder achteruit, in euro’s al dagen stabiel
  zondag 12 mei 2019 @ 10:19:57 #94
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_186780581
quote:
0s.gif Op zondag 12 mei 2019 09:51 schreef Blik het volgende:
In sats gaat mijn portfolio met de dag verder achteruit, in euro’s al dagen stabiel
Dat krijg je met alleen maar Tether :P
pi_186780734
Whooppsss
CryptoHayes twitterde op zondag 12-05-2019 om 09:55:35 New record for BitMEX trading volume. Praise be to volatility and our wonderful traders! https://t.co/iLMGdpz65n reageer retweet


[ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 12-05-2019 10:32:26 ]
pi_186780822
Terug naar 6700 svp
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_186781338
Bitcoin mempool is normaal, all time highs op exchanges qua volumes, btc dominance stijgt een procent per dag, alle exchanges werken zonder problemen (oké uitzonderingen zijn er altijd in deze space) en er kan nu nog maximaal nieuw geld/klanten bij komen, btc active addresses nemen flink toe terwijl alle andere shitcoins afnemen, btc fundamentals beter dan ooit.

Ga niet tegen deze bull in mensen, je gaat al je geld verliezen. Er is geen enkele reden waarom alts het beter zouden gaan doen dan bitcoin. Slim geld stroomt in bitcoin, waarom deze kans laten liggen en het niet op safe spelen?
  Knapste mannelijke user 2022 zondag 12 mei 2019 @ 11:27:19 #98
206731 Mortaxx
Doomer
pi_186781417
quote:
0s.gif Op zondag 12 mei 2019 11:21 schreef Piva het volgende:
Bitcoin mempool is normaal, all time highs op exchanges qua volumes, btc dominance stijgt een procent per dag, alle exchanges werken zonder problemen (oké uitzonderingen zijn er altijd in deze space) en er kan nu nog maximaal nieuw geld/klanten bij komen, btc active addresses nemen flink toe terwijl alle andere shitcoins afnemen, btc fundamentals beter dan ooit.

Ga niet tegen deze bull in mensen, je gaat al je geld verliezen. Er is geen enkele reden waarom alts het beter zouden gaan doen dan bitcoin. Slim geld stroomt in bitcoin, waarom deze kans laten liggen en het niet op safe spelen?
Een stijging van Bitcoin wordt meestal gevolgd door een stijging van de alts
Op dinsdag 31 oktober 2023 22:09 schreef Ama het volgende:
Poepie
pi_186781424
Vanavond 8000 alweer. :P
Vakman pur sang
  zondag 12 mei 2019 @ 11:37:48 #100
230730 Koelkastje
Mental Madness
pi_186781536
300 dollar drop.

1 uur later: welke drop?
Hmz...
pi_186781992
quote:
1s.gif Op zondag 12 mei 2019 11:27 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

Een stijging van Bitcoin wordt meestal gevolgd door een stijging van de alts
En waarom zou dit een gegeven moeten zijn?
  Knapste mannelijke user 2022 zondag 12 mei 2019 @ 12:28:53 #102
206731 Mortaxx
Doomer
pi_186782138
quote:
0s.gif Op zondag 12 mei 2019 12:15 schreef Piva het volgende:

[..]

En waarom zou dit een gegeven moeten zijn?
Lees mn post nog eens
Op dinsdag 31 oktober 2023 22:09 schreef Ama het volgende:
Poepie
pi_186782171
quote:
1s.gif Op zondag 12 mei 2019 12:28 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

Lees mn post nog eens
Ja "meestal", het is een paar keer voorgekomen. Deze hele space is nog één grote expirement. Het is niet eens vreemd als morgen de grootste exchange opeens niet meer zou bestaan. Dus om nu te zeggen dat alts meestal wel weer gaan stijgen is maar matig.

Daarnaast is het ook niet echt zo dat ze nu zoveel hebben waargemaakt in de afgelopen jaren (zeker niet als je kijkt naar wat voor geld ze hebben opgehaald).

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 12-05-2019 12:32:04 ]
  Knapste mannelijke user 2022 zondag 12 mei 2019 @ 12:33:59 #104
206731 Mortaxx
Doomer
pi_186782208
quote:
0s.gif Op zondag 12 mei 2019 12:31 schreef Piva het volgende:

[..]

Ja "meestal", het is een paar keer voorgekomen. Deze hele space is nog één grote expirement. Het is niet eens vreemd als morgen de grootste exchange opeens niet meer zou bestaan. Dus om nu te zeggen dat alts meestal wel weer gaan stijgen is maar matig.

Daarnaast is het ook niet echt zo dat ze nu zoveel hebben waargemaakt in de afgelopen jaren (zeker niet als je kijkt naar wat voor geld ze hebben opgehaald).
Paar keer? Dan heb je niet goed opgelet
Op dinsdag 31 oktober 2023 22:09 schreef Ama het volgende:
Poepie
  Moderator / Redactie Sport zondag 12 mei 2019 @ 12:44:12 #105
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_186782352
quote:
0s.gif Op zondag 12 mei 2019 12:31 schreef Piva het volgende:

[..]

Ja "meestal", het is een paar keer voorgekomen. Deze hele space is nog één grote expirement. Het is niet eens vreemd als morgen de grootste exchange opeens niet meer zou bestaan. Dus om nu te zeggen dat alts meestal wel weer gaan stijgen is maar matig.

Daarnaast is het ook niet echt zo dat ze nu zoveel hebben waargemaakt in de afgelopen jaren (zeker niet als je kijkt naar wat voor geld ze hebben opgehaald).
Ja, Binance kan een exit-scam doen, BitFinex kan omvallen, VS kan BTC bannen etc. etc. Dat zijn dingen waar je weinig aan kan doen, maar dat doet niks af aan wat @Mortaxx zegt toch? Tuurlijk kan de gang van zaken ieder moment veranderen, maar normaal gesproken zit er een bepaalde volgorde in wat er stijgt.

Globaal gezien is het BTC > majors (ETH LTC BCH) > big caps > low caps > shit coins.

Het is mag nu duidelijk zijn dat we in BTC periode zitten. Af en toe hebben vooral LTC en BCH leuke dagen, rest is aan het bloeden. Er zijn altijd uitzonderingen te vinden, maar heel globaal gezien klopt deze volgorde bijna altijd.
  zondag 12 mei 2019 @ 12:49:46 #106
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_186782460
quote:
0s.gif Op zondag 12 mei 2019 10:38 schreef JeSuisDroppie het volgende:
Terug naar 6700 svp
Correctie komt nog wel hoor, er zijn nog wat FOMOers aan het instappen, die door de whales uitgemolken moeten worden.
The best firms advertise the least...
  Moderator / Redactie Sport zondag 12 mei 2019 @ 12:57:36 #107
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_186782609
quote:
0s.gif Op zondag 12 mei 2019 02:51 schreef Piva het volgende:

[..]

We zaten wel echt maanden in de depression fase, het gaat nu wel heel snel inderdaad. Maar goed de volumes zijn er ook wel, dus heel vreemd is het niet. Veel volume en geen verkopers meer over.

De YTD return maakt mensen wel weer wakker natuurlijk. Nu nog even wachten tot de fomo in gaat kicken. Tether fud is ook weer over inmiddels (je zou bijna denken dat ze het er om doen :') ).
"Depression" volgt na een dieptepunt. Dieptepunt tot nu toe was $3200 begin december en sinds begin april gaan we hard omhoog. Dan zouden wij dus een depression fase hebben gehad van nog geen 4 maanden en nu al in disbelief zitten.

Alles kan hoor .... maar is wat mij betreft niet het meest waarschijnlijke scenario.

Ik denk eerder dat we de dip naar $3200 "anger" was en dat we nu de stijle stijging na "anger" krijgen. Daarna gaan we een lang traject in (tussen anger en depression) richting $3200 of zelfs iets lager. Ik ga er niet naar handelen, maar ik zou niet verbaasd zijn als het gaat gebeuren.

pi_186782733
quote:
0s.gif Op zondag 12 mei 2019 12:57 schreef Kyran het volgende:

[..]

"Depression" volgt na een dieptepunt. Dieptepunt tot nu toe was $3200 begin december en sinds begin april gaan we hard omhoog. Dan zouden wij dus een depression fase hebben gehad van nog geen 4 maanden en nu al in disbelief zitten.

Alles kan hoor .... maar is wat mij betreft niet het meest waarschijnlijke scenario.

Ik denk eerder dat we de dip naar $3200 "anger" was en dat we nu de stijle stijging na "anger" krijgen. Daarna gaan we een lang traject in (tussen anger en depression) richting $3200 of zelfs iets lager. Ik ga er niet naar handelen, maar ik zou niet verbaasd zijn als het gaat gebeuren.

[ afbeelding ]
Bedankt alles verkocht buy orders op 3000$ gezet
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  Moderator / Redactie Sport zondag 12 mei 2019 @ 13:05:15 #109
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_186782755
quote:
0s.gif Op zondag 12 mei 2019 13:04 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Bedankt alles verkocht buy orders op 3000$ gezet
Bedankt ook voor een mooie inhoudelijke post. Als we jou niet hadden.
pi_186782786
quote:
0s.gif Op zondag 12 mei 2019 13:05 schreef Kyran het volgende:

[..]

Bedankt ook voor een mooie inhoudelijke post. Als we jou niet hadden.
Een niet-onderbouwde post krijgt een niet-onderbouwde reactie, Kyran gaat huilen.

TA in een notendop.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  zondag 12 mei 2019 @ 13:11:33 #111
77531 Grrrrrrrr
*PURRRRR*
pi_186782843
quote:
0s.gif Op zondag 12 mei 2019 12:57 schreef Kyran het volgende:

[..]

"Depression" volgt na een dieptepunt. Dieptepunt tot nu toe was $3200 begin december en sinds begin april gaan we hard omhoog. Dan zouden wij dus een depression fase hebben gehad van nog geen 4 maanden en nu al in disbelief zitten.

Alles kan hoor .... maar is wat mij betreft niet het meest waarschijnlijke scenario.

Ik denk eerder dat we de dip naar $3200 "anger" was en dat we nu de stijle stijging na "anger" krijgen. Daarna gaan we een lang traject in (tussen anger en depression) richting $3200 of zelfs iets lager. Ik ga er niet naar handelen, maar ik zou niet verbaasd zijn als het gaat gebeuren.

[ afbeelding ]
Ja hallo, moet ik nou wel of niet mijn huis verkopen om in BTC te gaan of niet?
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_186783038
quote:
8s.gif Op zondag 12 mei 2019 13:11 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Ja hallo, moet ik nou wel of niet mijn huis verkopen om in BTC te gaan of niet?
Als ik het goed vertaal zegt Kyran: "ik denk dat het enorm gaat dalen, maar zelf verkoop ik niet, maar als het toch gaat dalen heb ik gelijk en als het stijgt ben ik ook blij"
Eigenlijk zegt hij dus niet zoveel. Maar je huis verkopen om vol in BTC te gaan is altijd een goed idee.
  Moderator / Redactie Sport zondag 12 mei 2019 @ 13:22:59 #113
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_186783058
* Nattekat huis verkoopt
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_186783346
quote:
0s.gif Op zondag 12 mei 2019 13:22 schreef Nattekat het volgende:
* Nattekat huis verkoopt
Vindt je huurbaas dat wel ok?
  Moderator / Redactie Sport zondag 12 mei 2019 @ 13:48:38 #115
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_186783482
quote:
0s.gif Op zondag 12 mei 2019 13:40 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Vindt je huurbaas dat wel ok?
Vast wel
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator / Redactie Sport zondag 12 mei 2019 @ 13:55:34 #116
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_186783584
quote:
8s.gif Op zondag 12 mei 2019 13:11 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Ja hallo, moet ik nou wel of niet mijn huis verkopen om in BTC te gaan of niet?
Weet ik veel :D Als ik het had geweten zat ik niet op FOK!, maar cocktails weg te tikken op Jamaica :D

Enige wat ik zeg is dat ik >>>DENK<<<, op basis van Wallstreet Cheat Sheet (wat keer op keer bewezen heeft in grote lijnen te kloppen), dat we nu niet al in disbelief fase zitten. Dat zou namelijk betekenen dat het allemaal wel heel snel gaat en daar geloof ik niet echt in.

Verder niks met TA te maken. Daarnaast zeg ik ook dat ik er zelf niet naar ga handelen. Ik zit met maximale wat ik in crypto wil steken al in BTC since 1 april ($4100). Ik verwacht niet dat het veel lager kan gaan $3000 en longterm verwacht ik dat het allemaal sowieso wel goed komt.

Ik ga mij nu dus niet druk maken over of het van $7500 weer naar $3000 gaat of niet.

Jammer dat sommige personen hier echt NUL inhoudelijks posten, maar wel topic komen verzieken als er ook maar een discussie op gang lijkt te komen. Toevallig zijn dat ook de users die al eerder bans hebben gehad en nu gewoon zuur zijn en reacties proberen uit te lokken.

Heb het hier natuurlijk niet over jou :)
  zondag 12 mei 2019 @ 13:56:51 #117
77531 Grrrrrrrr
*PURRRRR*
pi_186783593
quote:
0s.gif Op zondag 12 mei 2019 13:40 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Vindt je huurbaas dat wel ok?
Briljante oplichting wel, spullen verkopen waarvan je het recht niet hebt om ze te verkopen. :D
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  Moderator / Redactie Sport zondag 12 mei 2019 @ 13:57:13 #118
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_186783601
quote:
0s.gif Op zondag 12 mei 2019 13:21 schreef poebz het volgende:

[..]

Als ik het goed vertaal zegt Kyran: "ik denk dat het enorm gaat dalen, maar zelf verkoop ik niet, maar als het toch gaat dalen heb ik gelijk en als het stijgt ben ik ook blij"
Eigenlijk zegt hij dus niet zoveel. Maar je huis verkopen om vol in BTC te gaan is altijd een goed idee.
Zoiets ja :P

Mijn post was meer een reactie op het al dan niet zijn in "disbelief". Ik denk van niet. Sleutelwoord hier is DENK. Als ik het wist dan had ik er wel naar gehandeld. Is een forum niet een plek om discussie te voeren en ideeën uit te wisselen?
  Moderator / Redactie Sport zondag 12 mei 2019 @ 14:11:45 #119
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_186783788


Misschien zo iets duidelijker.

0 = disbelief periode van vorige bull run
1 = euphoria
2 = complacency
3 = capitulation
4 = anger
5 = waar we nu zitten, dus de nieuwe lokale top na de dip bij anger

Als ik nu naar reacties hier, Twitter, Discord, Telegram etc. kijkt lijkt iedereen juist te denken dat we in disbelief zitten, dus dan zou het ongeveer zo iets moeten zijn:



1 t/m 4 zelfde als hierboven qua uitleg
5 = depression
6 = disbelief

Ik denk dus eerste en dat baseer ik echt puur op hoe snel het allemaal gaat als het inderdaad nu al disbelief fase is.
  Moderator / Redactie Sport zondag 12 mei 2019 @ 14:14:07 #120
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_186783819
quote:
0s.gif Op zondag 12 mei 2019 13:56 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Briljante oplichting wel, spullen verkopen waarvan je het recht niet hebt om ze te verkopen. :D
Kan het zo terugbetalen met rente
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_186783847
Ik verkoop de.leasebak en ga all-in.
Vakman pur sang
  zondag 12 mei 2019 @ 14:25:03 #122
226677 revpolen
Skysong Fireworks Liuyang
pi_186783942
quote:
0s.gif Op zondag 12 mei 2019 13:55 schreef Kyran het volgende:

[..]

Weet ik veel :D Als ik het had geweten zat ik niet op FOK!, maar cocktails weg te tikken op Jamaica :D
Zoiets?

Zal zo weer cocktail halen..
Skysong Fireworks Liuyang "The BEST fireworks direct to you!"
  Moderator / Redactie Sport zondag 12 mei 2019 @ 14:27:03 #123
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_186783974
quote:
0s.gif Op zondag 12 mei 2019 14:25 schreef revpolen het volgende:

[..]

Zoiets?
[ afbeelding ]
Zal zo weer cocktail halen..


Meer zoiets :)

Geniet lekker pik :D Drink er ook 1 voor mij (of 2, of 3 :P)
pi_186784041
quote:
0s.gif Op zondag 12 mei 2019 13:40 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Vindt je huurbaas dat wel ok?
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  zondag 12 mei 2019 @ 14:31:12 #125
226677 revpolen
Skysong Fireworks Liuyang
pi_186784050
quote:
0s.gif Op zondag 12 mei 2019 14:27 schreef Kyran het volgende:

[..]
Geniet lekker pik :D Drink er ook 1 voor mij (of 2, of 3 :P)
Gebeurd zeker! Vanavond of wat verdriet weg drinken of wat te vieren :)
Skysong Fireworks Liuyang "The BEST fireworks direct to you!"
pi_186784126
quote:
0s.gif Op zondag 12 mei 2019 14:25 schreef revpolen het volgende:

[..]

Zoiets?
[ afbeelding ]
Zal zo weer cocktail halen..
Dankzij crypto ? :P
  zondag 12 mei 2019 @ 14:43:03 #127
226677 revpolen
Skysong Fireworks Liuyang
pi_186784277
Gewoon hard werken! Geld van de crypto ZIT nog in de crypto.. wel begin dit jaar klein beetje verkocht... moest mezelf eens verwennen met feit dat mijn bedrijf 12,5 jaar bestaat :) en heb een leuk horloge gekocht :)
Skysong Fireworks Liuyang "The BEST fireworks direct to you!"
pi_186784979
quote:
0s.gif Op zondag 12 mei 2019 14:43 schreef revpolen het volgende:
Gewoon hard werken! Geld van de crypto ZIT nog in de crypto.. wel begin dit jaar klein beetje verkocht... moest mezelf eens verwennen met feit dat mijn bedrijf 12,5 jaar bestaat :) en heb een leuk horloge gekocht :)
^O^ ^O^
pi_186794412
quote:
0s.gif Op zondag 12 mei 2019 14:43 schreef revpolen het volgende:
moest mezelf eens verwennen met feit dat mijn bedrijf 12,5 jaar bestaat :)
Gefeliciteerd! :)
pi_186797021
quote:
1s.gif Op zondag 12 mei 2019 12:33 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

Paar keer? Dan heb je niet goed opgelet
Hoe vaak dan?
pi_186797484
quote:
0s.gif Op zondag 12 mei 2019 12:44 schreef Kyran het volgende:
Ja, Binance kan een exit-scam doen, BitFinex kan omvallen, VS kan BTC bannen etc. etc. Dat zijn dingen waar je weinig aan kan doen, maar dat doet niks af aan wat @Mortaxx zegt toch? Tuurlijk kan de gang van zaken ieder moment veranderen, maar normaal gesproken zit er een bepaalde volgorde in wat er stijgt.
Ik probeerde eigenlijk te zeggen dat deze space nog te onvolwassen is om zulke data analyses op uit te kunnen oefenenen. Dat lukt zelfs op de aandelenmarkt nog maar amper en daar hebben we inmiddels toch wel een honderd+ jaar aan nauwkeurige data verzameld.

Ik geloof nooit dat alt coins uiteindelijk bitcoin kunnen bijhouden. Bitcoin gaat achter het grote geld aan, waarom zou een kleine altcoin dan hetzelfde resultaat of zelfs nog beter moeten of zelfs maar kunnen behalen? Uiteindelijk denk ik dus dat de ontkoppeling tussen die twee onvermijdelijk is. Imo is dat nu al zo, sinds de laatste dec 2017 doet 99% van de altcoins het slechter dan bitcoin en gaan er een hoop dat verlies nooit meer goedmaken (de start van de bull run maakt het gat al groter). Niet dat meteen alle projecten waardeloos zijn, er zitten zeker goede projecten tussen.
  Moderator / Redactie Sport zondag 12 mei 2019 @ 22:43:10 #132
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_186797531
quote:
0s.gif Op zondag 12 mei 2019 22:41 schreef Piva het volgende:

[..]

Ik probeerde eigenlijk te zeggen dat deze space nog te onvolwassen is om zulke data analyses op uit te kunnen oefenenen. Dat lukt zelfs op de aandelenmarkt nog maar amper en daar hebben we inmiddels toch wel een honderd+ jaar aan nauwkeurige data verzameld.

Ik geloof nooit dat alt coins uiteindelijk bitcoin kunnen bijhouden. Bitcoin gaat achter het grote geld aan, waarom zou een kleine altcoin dan hetzelfde resultaat of zelfs nog beter moeten of zelfs maar kunnen behalen? Uiteindelijk denk ik dus dat de ontkoppeling tussen die twee onvermijdelijk is. Imo is dat nu al zo, sinds de laatste dec 2017 doet 99% van de altcoins het slechter dan bitcoin en gaan er een hoop dat verlies nooit meer goedmaken (de start van de bull run maakt het gat al groter). Niet dat meteen alle projecten waardeloos zijn, er zitten zeker goede projecten tussen.
Daar ben ik het dan ook mee eens hoor. Ik gebruik alts in 99% van de gevallen om meer satoshi te krijgen.
  zondag 12 mei 2019 @ 22:44:51 #133
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_186797568
Amazing deze stijging. Wordt er ook een reden genoemd of is dit helemaal uit het niets.. in ieder geval niet verwacht btc ooit nog de 7K5 te zien aantikken. Nooit.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_186797598
quote:
0s.gif Op zondag 12 mei 2019 12:57 schreef Kyran het volgende:

[..]

"Depression" volgt na een dieptepunt. Dieptepunt tot nu toe was $3200 begin december en sinds begin april gaan we hard omhoog. Dan zouden wij dus een depression fase hebben gehad van nog geen 4 maanden en nu al in disbelief zitten.

Alles kan hoor .... maar is wat mij betreft niet het meest waarschijnlijke scenario.

Ik denk eerder dat we de dip naar $3200 "anger" was en dat we nu de stijle stijging na "anger" krijgen. Daarna gaan we een lang traject in (tussen anger en depression) richting $3200 of zelfs iets lager. Ik ga er niet naar handelen, maar ik zou niet verbaasd zijn als het gaat gebeuren.

[ afbeelding ]
persoonlijk denk ik dat we wel ergens bij disbelief zitten. Zulke grafieken zijn ook meer om de algehele markt aan te duiden. Zo'n cycle kan wel 20+ jaar duren, maar bij bitcoin zijn er al aardig wat geweest in de 10 jaar dat het online is. Dus dat een bepaalde fase slechts een aantal maanden duurt is niet heel vreemd toch? Niet dat het echt goed te pijlen is natuurlijk.

Maar laten we het anders stellen, stel de prijs gaat terug naar $3500 of wel bedrag dan ook, hoeveel verkopers zie jij dan nog komen? Ik zou no way meer verkopen rond die bedragen, de meeste niet denk ik. Ofwel het aantal verkopers op lage bedragen is gewoon weg, de grote meerderheid verkoopt ze gewoon niet meer. Oftewel de prijs moet wel weer omhoog om een koop/verkoop mogelijk te maken.
pi_186797659
quote:
0s.gif Op zondag 12 mei 2019 22:44 schreef LXIV het volgende:
Amazing deze stijging. Wordt er ook een reden genoemd of is dit helemaal uit het niets.. in ieder geval niet verwacht btc ooit nog de 7K5 te zien aantikken. Nooit.
:')
pi_186797752
quote:
0s.gif Op zondag 12 mei 2019 22:44 schreef LXIV het volgende:
Amazing deze stijging. Wordt er ook een reden genoemd of is dit helemaal uit het niets.. in ieder geval niet verwacht btc ooit nog de 7K5 te zien aantikken. Nooit.
Dat zijn flinke woorden.

Hier durf ik wel wat euro's op in te zetten.
pi_186797999
quote:
0s.gif Op zondag 12 mei 2019 22:44 schreef LXIV het volgende:
Amazing deze stijging. Wordt er ook een reden genoemd of is dit helemaal uit het niets.. in ieder geval niet verwacht btc ooit nog de 7K5 te zien aantikken. Nooit.
Als het goed aantrekt verwacht ik ¤35.000 als de nieuw "ATH" voor Bitcoin, misschien dit jaar december al.

Volgens mij ben ik ooit uitgelachen toen ik zei dat Bitcoin misschien wel ¤10.000 waard kon worden :+
pi_186798039
quote:
0s.gif Op zondag 12 mei 2019 23:02 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Als het goed aantrekt verwacht ik ¤35.000 als de nieuw "ATH" voor Bitcoin, misschien dit jaar december al.

Volgens mij ben ik ooit uitgelachen toen ik zei dat Bitcoin misschien wel ¤10.000 waard kon worden :+
Ik denk dat ik binnen nu en 10 jaar mijn huis kan afbetalen met Bitcoin. Ik zie alleen maar meer tekens dat Bitcoin nog veel hoger kan
pi_186798068
quote:
0s.gif Op zondag 12 mei 2019 23:04 schreef metallicelmo het volgende:

[..]

Ik denk dat ik binnen nu en 10 jaar mijn huis kan afbetalen met Bitcoin. Ik zie alleen maar meer tekens dat Bitcoin nog veel hoger kan
Ik weet nog niet wat ik tussen nu en 10 jaar kan met Bitcoin.
Heb er inmiddels 2 woningen mee betaald :+
pi_186798239
Met een beetje geluk gaan we de komende dagen @LXIV zijn nooit meer target wel halen.

quote:
0s.gif Op zondag 12 mei 2019 23:02 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Als het goed aantrekt verwacht ik ¤35.000 als de nieuw "ATH" voor Bitcoin, misschien dit jaar december al.

Volgens mij ben ik ooit uitgelachen toen ik zei dat Bitcoin misschien wel ¤10.000 waard kon worden :+
Waar denk je dat BTC gaat eindigen in de volgende bull run? ~Ongeveer.

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 12-05-2019 23:17:22 ]
pi_186798353
quote:
0s.gif Op zondag 12 mei 2019 23:16 schreef Piva het volgende:
Met een beetje geluk gaan we de komende dagen @:LXIV zijn nooit meer target wel halen.
[..]

Waar denk je dat BTC gaat eindigen in de volgende bull run? ~Ongeveer.
Als we een 2017 bull run krijgen (wat zomaar kan) dan de ¤35.000
  Moderator / Redactie Sport maandag 13 mei 2019 @ 03:33:30 #142
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_186800750
quote:
0s.gif Op zondag 12 mei 2019 23:22 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Als we een 2017 bull run krijgen (wat zomaar kan) dan de ¤35.000
Ik denk dat je HEEL conservatief bent met ¤35.000.
  maandag 13 mei 2019 @ 08:25:01 #143
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_186801577
quote:
0s.gif Op maandag 13 mei 2019 03:33 schreef Kyran het volgende:

[..]

Ik denk dat je HEEL conservatief bent met ¤35.000.
Nouja dat roept iedereen steeds, maar de vorige bullrun begon ook zo rond de 3k. Dus in dat opzicht zou 20k logisch zijn
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_186801635
quote:
0s.gif Op maandag 13 mei 2019 03:33 schreef Kyran het volgende:

[..]

Ik denk dat je HEEL conservatief bent met ¤35.000.
Gezien de huidige koers en de Bitcoin halving over een jaar zou ik 35k al heel netjes vinden.
  maandag 13 mei 2019 @ 09:06:34 #146
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_186801968
quote:
0s.gif Op zondag 12 mei 2019 22:52 schreef Piva het volgende:

[..]

Dat zijn flinke woorden.

Hier durf ik wel wat euro's op in te zetten.
Toen ik dit schreef had hij dit aangetikt. Dus ik had nooit verwacht dit te zien...
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
  maandag 13 mei 2019 @ 09:07:55 #147
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_186801987
quote:
0s.gif Op zondag 12 mei 2019 23:16 schreef Piva het volgende:
Met een beetje geluk gaan we de komende dagen @:LXIV zijn nooit meer target wel halen.
[..]

Ik bedoelde dus dat ik nooit verwacht had dat BTC de 7K5 dollar zou gaan aantikken, wat hij toen zojuist gedaan had.. Ik reken in dollars omdat dit in de graph in de OP ook gebeurd.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_186803676
quote:
0s.gif Op maandag 13 mei 2019 09:07 schreef LXIV het volgende:

[..]

Ik bedoelde dus dat ik nooit verwacht had dat BTC de 7K5 dollar zou gaan aantikken, wat hij toen zojuist gedaan had.. Ik reken in dollars omdat dit in de graph in de OP ook gebeurd.
My bad, ik was dronken. Maar echt, nooit verwacht? Je dacht dat nu na 5 bubbles het opeens echt gedaan zou zijn met btc?

[ Bericht 7% gewijzigd door #ANONIEM op 13-05-2019 11:13:01 ]
pi_186803797
quote:
0s.gif Op maandag 13 mei 2019 09:07 schreef LXIV het volgende:

[..]

Ik bedoelde dus dat ik nooit verwacht had dat BTC de 7K5 dollar zou gaan aantikken, wat hij toen zojuist gedaan had.. Ik reken in dollars omdat dit in de graph in de OP ook gebeurd.
Volgens mij is het niet zo lang geleden dat je beloofde niet meer in dit topic te komen als BTC ooit nog boven de $4000 kwam :+

edit:
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 december 2018 12:17 schreef LXIV het volgende:

[..]

Ik wil best afspreken dat ik enkel nog kom posten wanneer de koers niet duidelijk hoger is dan de vorige keer dat ik postte. Dus nu is de koers rond de $3500, als de koers boven de $4000 komt dan post ik niks meer. Tikt de koers straks de $1000 aan, dan ben ik weg zodra die boven de $1250 komt. En zo heel de weg naar beneden. Hebben jullie gelijk, dan zie je mij niet.
pi_186803802
quote:
0s.gif Op zondag 12 mei 2019 23:22 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Als we een 2017 bull run krijgen (wat zomaar kan) dan de ¤35.000
Oké, wel wat conservatief imo. Maar je ziet het ook wel snel gebeuren? Als ik nu naar de afgelopen maanden kijk ben ik wel een beetje verbaasd over de kracht van het herstel. Misschien wordt de halving deze keer beter (van te voren) ingecalculeerd?

[ Bericht 5% gewijzigd door #ANONIEM op 13-05-2019 11:19:13 ]
pi_186803867
quote:
0s.gif Op maandag 13 mei 2019 11:17 schreef Piva het volgende:

[..]

Oké, wel wat conservatief imo. Maar je ziet het ook wel snel gebeuren? Als ik nu naar de afgelopen maanden kijk ben ik wel een beetje verbaasd over de kracht van het herstel. Misschien wordt de halving deze keer beter (van te voren) ingecalculeerd?
Je moet er natuurlijk niet teveel waarde aan hechten wat ik zeg.
Maar ik zou echt niet verbaasd zijn als we 24 december op ¤35.000 staan.
pi_186803978
Ik denk dat de prijs ook afhangt van bepaalde zaken die we niet kunnen voorspellen. Stel halverweg tijdens de bull run wordt in een keer een van de ETFs goedgekeurd dan kan het in een keer *nog* harder gaan.
pi_186804047
Kan ook de andere kant op overigens, als Coinbase wordt gehackt en alles kwijtraakt bijvoorbeeld kan het best instorten.
pi_186804055
quote:
0s.gif Op maandag 13 mei 2019 11:26 schreef KapBak het volgende:
Ik denk dat de prijs ook afhangt van bepaalde zaken die we niet kunnen voorspellen. Stel halverweg tijdens de bull run wordt in een keer een van de ETFs goedgekeurd dan kan het in een keer *nog* harder gaan.
Uiteraard, daarom blijft het mikado gooiwerk.
pi_186804088


Eigenlijk precies goed dus, tussen de twee voorgaande cycles in..

[ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 13-05-2019 11:33:22 ]
pi_186804112
quote:
0s.gif Op maandag 13 mei 2019 11:20 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Je moet er natuurlijk niet teveel waarde aan hechten wat ik zeg.
Maar ik zou echt niet verbaasd zijn als we 24 december op ¤35.000 staan.
Zeker niet, maar wel interessant om beetje de verschillende ideeën te horen.
pi_186804146
Volgende week vakantiegeld boys
pi_186804155
quote:
0s.gif Op maandag 13 mei 2019 11:26 schreef KapBak het volgende:
Ik denk dat de prijs ook afhangt van bepaalde zaken die we niet kunnen voorspellen. Stel halverweg tijdens de bull run wordt in een keer een van de ETFs goedgekeurd dan kan het in een keer *nog* harder gaan.
Dat sowieso, ik denk dat dit keer een financiële crisis ook wel mogelijk is. Waardoor het allemaal anders gaat zijn en bitcoin zich ook daarin moet gaan bewijzen.
pi_186804396
Ik gok op top van 100k tijdens volgende cycle.

Mja het kan morgen ook halveren, dus volg mijn advies vooral niet :p
pi_186804562
Ebay gaat waarschijnlijk cryptos accepteren.
  maandag 13 mei 2019 @ 12:10:27 #161
226677 revpolen
Skysong Fireworks Liuyang
pi_186804969
Skysong Fireworks Liuyang "The BEST fireworks direct to you!"
pi_186805548
JonnieKing twitterde op zondag 14-04-2019 om 18:50:45 I was trying to spot some patterns last night on $BTC movements. Before the 2017 Bull, there was a 101 day downtrend to uptrend reversal. We recently completed a 102 day reversal. If my spidey-senses are correct, around May 16th $BTC will hit ~ $7,5#BITCOIN $crypto https://t.co/tGux6XTwGn reageer retweet
Let op de datum.
  Moderator / Redactie Sport maandag 13 mei 2019 @ 12:51:36 #163
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_186805563
quote:
0s.gif Op maandag 13 mei 2019 12:50 schreef ..-._---_-.- het volgende:
JonnieKing twitterde op zondag 14-04-2019 om 18:50:45 I was trying to spot some patterns last night on $BTC movements. Before the 2017 Bull, there was a 101 day downtrend to uptrend reversal. We recently completed a 102 day reversal. If my spidey-senses are correct, around May 16th $BTC will hit ~ $7,5#BITCOIN $crypto https://t.co/tGux6XTwGn reageer retweet
Let op de datum.
Netjes :D
pi_186806283
Gaan we weer. Wat me wel opvalt is dat er nog weinig noobs hier komen met vragen of bitcoin, wallets, welke shitcoins moon gaan etc :P

Grote publiek lijkt nog niet wakker.
pi_186806324
Nieuwe satoshi?

Paul Calder Le Roux

[ Bericht 24% gewijzigd door #ANONIEM op 13-05-2019 13:44:54 ]
  maandag 13 mei 2019 @ 13:53:05 #166
366734 dimmak
bitcoin
pi_186806472
quote:
0s.gif Op maandag 13 mei 2019 13:43 schreef Piva het volgende:
Nieuwe satoshi?

Paul Calder Le Roux
Komt die uit de mouw van McAffee? _O-
Uitvinder van de biersmiley.
  maandag 13 mei 2019 @ 14:19:36 #167
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_186806865
quote:
0s.gif Op maandag 13 mei 2019 13:43 schreef Piva het volgende:
Nieuwe satoshi?

Paul Calder Le Roux
Zou wat zijn als zo'n crimineel Satoshi zou zijn, kan de media bitcoin weer helemaal de grond inboren als crimineel geld.
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_186807134
quote:
3s.gif Op maandag 13 mei 2019 14:19 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Zou wat zijn als zo'n crimineel Satoshi zou zijn, kan de media bitcoin weer helemaal de grond inboren als crimineel geld.
Kan toch niet bewezen worden.
pi_186807520
quote:
0s.gif Op maandag 13 mei 2019 13:39 schreef KapBak het volgende:
Gaan we weer. Wat me wel opvalt is dat er nog weinig noobs hier komen met vragen of bitcoin, wallets, welke shitcoins moon gaan etc :P

Grote publiek lijkt nog niet wakker.
litebit reclames op radio en tv
pi_186807881
MOON
  Moderator maandag 13 mei 2019 @ 15:53:01 #171
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_186808464
quote:
0s.gif Op maandag 13 mei 2019 15:20 schreef metallicelmo het volgende:
MOON
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_186808544
quote:
0s.gif Op maandag 13 mei 2019 14:59 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

litebit reclames op radio en tv
Hoor ik al maanden
pi_186808564
Pfff nog geen 8K :O
Vakman pur sang
pi_186808573
Ben wel benieuwd wat er met projecten als Stratis, Lisk en Waves gaat gebeuren als we weer gaan knallen. Worden nooit meer ergens genoemd, maar golden in 2017 toch als zeer veelbelovend....
pi_186808591
quote:
0s.gif Op maandag 13 mei 2019 15:59 schreef Frans449 het volgende:
Ben wel benieuwd wat er met projecten als Stratis, Lisk en Waves gaat gebeuren als we weer gaan knallen. Worden nooit meer ergens genoemd, maar golden in 2017 toch als zeer veelbelovend....
Vergeet Universa niet.
Vakman pur sang
  maandag 13 mei 2019 @ 16:01:38 #176
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_186808609
quote:
0s.gif Op maandag 13 mei 2019 15:59 schreef Frans449 het volgende:
Ben wel benieuwd wat er met projecten als Stratis, Lisk en Waves gaat gebeuren als we weer gaan knallen. Worden nooit meer ergens genoemd, maar golden in 2017 toch als zeer veelbelovend....
Die blijven in prijs weer achter bij de echte shitcoins, net als 2017. Ik vrees dat Vechain ook in datzelfde rijtje past :D
Please sir. When moon? When Mustang?
  maandag 13 mei 2019 @ 16:02:12 #177
226677 revpolen
Skysong Fireworks Liuyang
pi_186808621
quote:
0s.gif Op maandag 13 mei 2019 15:59 schreef Frans449 het volgende:
Ben wel benieuwd wat er met projecten als Stratis, Lisk en Waves gaat gebeuren als we weer gaan knallen. Worden nooit meer ergens genoemd, maar golden in 2017 toch als zeer veelbelovend....
Waves maand = september
Lisk maand = oktober
En Vechain trein gaat bijna van start! EOY $12,-!
Skysong Fireworks Liuyang "The BEST fireworks direct to you!"
pi_186808727
quote:
0s.gif Op maandag 13 mei 2019 15:59 schreef Frans449 het volgende:
Ben wel benieuwd wat er met projecten als Stratis, Lisk en Waves gaat gebeuren als we weer gaan knallen. Worden nooit meer ergens genoemd, maar golden in 2017 toch als zeer veelbelovend....
Ach ja Lisk en Waves waren toch vooral op Fok! populair net als Vechain.
٩๏̯͡๏)۶
  Moderator maandag 13 mei 2019 @ 16:09:23 #179
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_186808749
quote:
3s.gif Op maandag 13 mei 2019 16:01 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Die blijven in prijs weer achter bij de echte shitcoins, net als 2017. Ik vrees dat Vechain ook in datzelfde rijtje past :D
joh
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_186808756
quote:
0s.gif Op maandag 13 mei 2019 16:08 schreef Ronaldsen het volgende:

[..]

Ach ja Lisk en Waves waren toch vooral op Fok! populair net als Vechain.
Ze staan nog steeds op #31, #38 en #27 op Coinmarketcap dus dat zal vast niet alleen aan FOK! te danken zijn ;)
pi_186808777
Ik heb nog een paar ton aan funfair bags voor de liefhebber.
  maandag 13 mei 2019 @ 16:14:34 #182
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_186808859
quote:
0s.gif Op maandag 13 mei 2019 16:08 schreef Ronaldsen het volgende:

[..]

Ach ja Lisk en Waves waren toch vooral op Fok! populair net als Vechain.
Op bitcointalk ook behoorlijk.
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_186809209
Vechain shitcoin
pi_186809261
quote:
0s.gif Op maandag 13 mei 2019 16:32 schreef Dimachaerus het volgende:
Vechain shitcoin
Je bent zelf een shitcoin.
  maandag 13 mei 2019 @ 16:36:35 #185
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_186809296
quote:
0s.gif Op maandag 13 mei 2019 16:35 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Je bent zelf een shitcoin.
Als je snel de Dimacoin in de Waves dex aanmaakt dan is het nog waar ook ^O^
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_186809614
Als ik shitcoins kon produceren zou ik veel meer koffie drinken.
pi_186809639
Op Coinbase zit ie alweer boven de 7.5k (USD pair), wie riep dat dat niet meer ging gebeuren? :P
pi_186810209
Wat dacht je van 7800? :+
  maandag 13 mei 2019 @ 17:19:21 #189
392884 Sunri5e
Watch the sunrise
pi_186810321
quote:
3s.gif Op vrijdag 3 mei 2019 11:16 schreef Rossdale het volgende:
Zeg @:sunri5e ouwe cardano-shillert. ADA gaat lekker he! Al -33% deze maand _O_
:')
pi_186810355
quote:
0s.gif Op maandag 13 mei 2019 17:15 schreef sandertjuh het volgende:
Wat dacht je van 7800? :+
_O-
pi_186810374

Hele boel gaat op en neer.
  maandag 13 mei 2019 @ 17:23:28 #192
62913 Blik
The one and Only!
pi_186810425
Wel lekker, nooit meer LXIV in dit topic
  Moderator / Redactie Sport maandag 13 mei 2019 @ 17:24:11 #193
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_186810440
Zitten wel al onder de 5k?
pi_186810504
Dit slaat echt nergens op. :')
Totaal geen positief sentiment en maar stijgen die BTC koers. _O-
Vakman pur sang
  maandag 13 mei 2019 @ 17:27:17 #195
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_186810522
quote:
1s.gif Op maandag 13 mei 2019 17:26 schreef Lospedrosa het volgende:
Dit slaat echt nergens op. :')
Totaal geen positief sentiment en maar stijgen die BTC koers. _O-
Zo, jij volgt het nieuws duidelijk niet :')
Please sir. When moon? When Mustang?
  maandag 13 mei 2019 @ 17:31:05 #196
62913 Blik
The one and Only!
pi_186810612
quote:
1s.gif Op maandag 13 mei 2019 17:26 schreef Lospedrosa het volgende:
Dit slaat echt nergens op. :')
Totaal geen positief sentiment en maar stijgen die BTC koers. _O-
Tot een paar uur geleden had ik je gelijk gegeven, maar na het BAKKT nieuws lijkt me duidelijk wat er gebeurt is
  Moderator / Redactie Sport maandag 13 mei 2019 @ 17:32:33 #197
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_186810663
quote:
0s.gif Op maandag 13 mei 2019 17:31 schreef Blik het volgende:

[..]

Tot een paar uur geleden had ik je gelijk gegeven, maar na het BAKKT nieuws lijkt me duidelijk wat er gebeurt is
Yup deze laatste stijging is duidelijk daarop gebaseerd imo.
pi_186810900
quote:
1s.gif Op maandag 13 mei 2019 17:26 schreef Lospedrosa het volgende:
Dit slaat echt nergens op. :')
Totaal geen positief sentiment en maar stijgen die BTC koers. _O-
:')

De bitcoin koers stijgt niet. Het geld wordt gewoon steeds minder waard.

[ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 13-05-2019 17:42:27 ]
  maandag 13 mei 2019 @ 17:44:52 #199
230730 Koelkastje
Mental Madness
pi_186810965
quote:
0s.gif Op maandag 13 mei 2019 17:31 schreef Blik het volgende:

[..]

Tot een paar uur geleden had ik je gelijk gegeven, maar na het BAKKT nieuws lijkt me duidelijk wat er gebeurt is
Dit heb ik gemist, wat is er aan nieuws dan?
Hmz...
pi_186811012
Arme @Nattekat
  Eindredactie Games maandag 13 mei 2019 @ 17:47:26 #201
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_186811026
quote:
0s.gif Op maandag 13 mei 2019 17:24 schreef Kyran het volgende:
Zitten wel al onder de 5k?
Nee Nattekrant
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
  Moderator / Redactie Sport maandag 13 mei 2019 @ 17:51:43 #202
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_186811123
quote:
0s.gif Op maandag 13 mei 2019 17:44 schreef Koelkastje het volgende:

[..]

Dit heb ik gemist, wat is er aan nieuws dan?
https://medium.com/bakkt-(...)pproach-59b88d6984b5
  maandag 13 mei 2019 @ 17:54:54 #203
62913 Blik
The one and Only!
pi_186811193
Tijd voor herstel van de alts...
pi_186811208
Vakman pur sang
pi_186811210
Bijna 8k net voor bitcoin, hoogste stand sinds 1 aug 2018
٩๏̯͡๏)۶
pi_186811229
BTC dominance boven de 60%
  Moderator / Redactie Sport maandag 13 mei 2019 @ 18:01:57 #207
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_186811323
quote:
1s.gif Op maandag 13 mei 2019 17:46 schreef Wereldgozer het volgende:
Arme @:Nattekat
Ik heb genoeg er nog in zitten hoor.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_186811442
Vakman pur sang
  Eindredactie Games maandag 13 mei 2019 @ 18:13:57 #210
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_186811624
quote:
0s.gif Op maandag 13 mei 2019 18:01 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Ik heb genoeg er nog in zitten hoor.
Owww, dat is goed nieuws voor mijn wallet :7
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
  maandag 13 mei 2019 @ 18:40:14 #211
230730 Koelkastje
Mental Madness
  maandag 13 mei 2019 @ 18:43:22 #212
230730 Koelkastje
Mental Madness
pi_186812354
Op Binance staan maar 4 of 5 alts in de plus :o!
Hmz...
pi_186812504
quote:
0s.gif Op maandag 13 mei 2019 17:54 schreef Blik het volgende:
Tijd voor herstel van de alts...
_O-
  Moderator / Redactie Sport maandag 13 mei 2019 @ 18:53:48 #214
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_186812618
Oh,ik kan nog alts kopen.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  maandag 13 mei 2019 @ 19:00:51 #215
226677 revpolen
Skysong Fireworks Liuyang
pi_186812790
Skysong Fireworks Liuyang "The BEST fireworks direct to you!"
pi_186813135
quote:
Lekker stemmetje die interviewer.
pi_186813861
quote:
Mediahype. Alles verkocht
pi_186813864
We gaan weer moehoeeen.

Hoe is het met Universa? Top toch? misschien eens een zakje kopen
OEH!!AAAAHH UNIVERSAAJAJAJAJAHHEEOEEUEUE
pi_186814074
quote:
0s.gif Op maandag 13 mei 2019 17:54 schreef Blik het volgende:
Tijd voor herstel van de alts...
  maandag 13 mei 2019 @ 19:59:16 #220
226677 revpolen
Skysong Fireworks Liuyang
pi_186814117
quote:
1s.gif Op maandag 13 mei 2019 19:49 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

Mediahype. Alles verkocht
Dom en te vroeg... eerst moet het klootjesvolk nog instapppen
Skysong Fireworks Liuyang "The BEST fireworks direct to you!"
pi_186814152
quote:
0s.gif Op maandag 13 mei 2019 19:59 schreef revpolen het volgende:

[..]

Dom en te vroeg... eerst moet het klootjesvolk nog instapppen
:')

Ik zit nog met bags vol shitcoins
pi_186814796
Bitfinex 1 miljard in private round, Bakkt, Microsoft gaat op bitcoin bouwen, Ebay, Wholefoods gaat btc accepteren. MOEEENN

De whales hebben duidelijk genoeg binnen geharkt en het goede nieuws mag weer naar buiten. :')
pi_186815966
quote:
0s.gif Op maandag 13 mei 2019 20:23 schreef Piva het volgende:
Bitfinex 1 miljard in private round,
Haha en jij gelooft dit? :P

Had meer van je verwacht :)
pi_186816221
quote:
0s.gif Op maandag 13 mei 2019 20:59 schreef KapBak het volgende:

[..]

Haha en jij gelooft dit? :P

Had meer van je verwacht :)
Ik geloof wel dat er partijen in geïnteresseerd zijn ja. Het zou helemaal mooi zijn als het een bank is, zodat ze eindelijk eens een normale bankaccount kunnen behouden *)

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 13-05-2019 21:07:46 ]
pi_186816258
Denken jullie dat het nog zal zakken? Die kutbtc
pi_186816348
quote:
0s.gif Op maandag 13 mei 2019 21:07 schreef Piva het volgende:

[..]

Ik geloof wel dat er partijen in geïnteresseerd zijn ja. Het zou helemaal mooi zijn als het een bank is, zodat ze eindelijk eens een normale bankaccount kunnen behouden *)
Nu verander je je statement nogal.

Denk je dat er 1 miljard USD is opgehaald of niet? Ik geloof er namelijk geen zak van en totdat ik bewijs heb is IEO die geld ophaalt flauwekul.

Doe die shit on-chain zodat we het kunnen verifiëren.
pi_186816549
quote:
0s.gif Op maandag 13 mei 2019 21:10 schreef KapBak het volgende:

[..]

Nu verander je je statement nogal.

Denk je dat er 1 miljard USD is opgehaald of niet? Ik geloof er namelijk geen zak van en totdat ik bewijs heb is IEO die geld ophaalt flauwekul.

Doe die shit on-chain zodat we het kunnen verifiëren.
1 Miljard is niet echt heel veel geld voor banken/finance wereld. Dus ja, ik geloof wel dat er iemand 1 miljard neergelegd zou kunnen hebben. Dat is ook wel wel de manier hoe uiteindelijk wall street deze markt binnen gaat treden natuurlijk. Gewoon langzaam alles wat er maar mee te maken heeft opkopen.
pi_186816707
quote:
0s.gif Op maandag 13 mei 2019 21:14 schreef Piva het volgende:

[..]

1 Miljard is niet echt heel veel geld voor banken/finance wereld. Dus ja, ik geloof wel dat er iemand 1 miljard neergelegd zou kunnen hebben. Dat is ook wel wel de manier hoe uiteindelijk wall street deze markt binnen gaat treden natuurlijk. Gewoon langzaam alles wat er maar mee te maken heeft opkopen.
Verify, dont trust.
  maandag 13 mei 2019 @ 21:20:22 #229
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_186816782
quote:
0s.gif Op maandag 13 mei 2019 21:10 schreef KapBak het volgende:

[..]

Nu verander je je statement nogal.

Denk je dat er 1 miljard USD is opgehaald of niet? Ik geloof er namelijk geen zak van en totdat ik bewijs heb is IEO die geld ophaalt flauwekul.

Doe die shit on-chain zodat we het kunnen verifiëren.
Schijnt wel te kloppen en zouden Chinezen zijn. Weet niet meer waar ik het gelezen heb overigens, dus helaas geen bron..
Please sir. When moon? When Mustang?
  maandag 13 mei 2019 @ 21:24:13 #230
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_186816935
justinsuntron twitterde op maandag 13-05-2019 om 18:23:16 I’m in NY for #Consensus2019! Join me to chase your love for blockchain. Take a photo with @justinsuntron or @VitalikButerin during #Consensus2019 to win tickets to visit #BitTorrent Office! More details here on how to participate: https://t.co/vsf4eTHUDz reageer retweet
VitalikButerin twitterde op maandag 13-05-2019 om 18:28:06 @justinsuntron Huh? I'm not even going to consensus 2019.... reageer retweet
Wat een knurft :')
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_186817061
quote:
0s.gif Op maandag 13 mei 2019 21:24 schreef Rossdale het volgende:
justinsuntron twitterde op maandag 13-05-2019 om 18:23:16 I’m in NY for #Consensus2019! Join me to chase your love for blockchain. Take a photo with @:justinsuntron or @:VitalikButerin during #Consensus2019 to win tickets to visit #BitTorrent Office! More details here on how to participate: https://t.co/vsf4eTHUDz reageer retweet
VitalikButerin twitterde op maandag 13-05-2019 om 18:28:06 @:justinsuntron Huh? I'm not even going to consensus 2019.... reageer retweet
Wat een knurft :')
En toch heeft hij zijn aandacht weer. Gewoon negeren dit soort figuren.
pi_186817093
quote:
0s.gif Op maandag 13 mei 2019 21:20 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Schijnt wel te kloppen en zouden Chinezen zijn. Weet niet meer waar ik het gelezen heb overigens, dus helaas geen bron..
Schijnt, zou, Chinezen.... Jaja :Y
Vakman pur sang
pi_186817096
quote:
0s.gif Op maandag 13 mei 2019 21:20 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Schijnt wel te kloppen en zouden Chinezen zijn. Weet niet meer waar ik het gelezen heb overigens, dus helaas geen bron..
"Schijnt" is dus waar ik op doel :P

Laat ze maar een legitiem jaarverslag produceren, dan geloof ik het wel :)
  maandag 13 mei 2019 @ 21:54:00 #234
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_186818264
quote:
0s.gif Op maandag 13 mei 2019 21:27 schreef KapBak het volgende:

[..]

"Schijnt" is dus waar ik op doel :P

Laat ze maar een legitiem jaarverslag produceren, dan geloof ik het wel :)
I know I know
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_186818715
quote:
0s.gif Op maandag 13 mei 2019 21:27 schreef KapBak het volgende:

[..]

"Schijnt" is dus waar ik op doel :P

Laat ze maar een legitiem jaarverslag produceren, dan geloof ik het wel :)
Dat sowieso, maar dat is bij de vele alts natuurlijk ook. Waar is al het geld van de ico's, hoeveel is er nog over? Vragen vragen.

De exchanges zouden ook gewoon hun coins via blockchain in ieder geval kunnen laten zien dat iedereen zijn coins heeft en het 100% funded is, maar ook die vinden het wel best zo.
pi_186818823
quote:
0s.gif Op maandag 13 mei 2019 22:03 schreef Piva het volgende:

[..]

Dat sowieso, maar dat is bij de vele alts natuurlijk ook. Waar is al het geld van de ico's, hoeveel is er nog over? Vragen vragen.

De exchanges zouden ook gewoon hun coins via blockchain in ieder geval kunnen laten zien dat iedereen zijn coins heeft en het 100% funded is, maar ook die vinden het wel best zo.
Ik loop hier dan ook niet ICOs te verdedigen, val Bitfinex gewoon aan op ongeloofwaardigheid.
pi_186818851
Mja yolo op naar de maan :D
pi_186818891
EOS ICO was ook een totale bende, hebben al die Ether gewoon naar een exchange gestuurd en daarna weer terug het smart contract in geduwd. Zo kan ik ook 4 miljard ophalen :P
  maandag 13 mei 2019 @ 22:23:03 #239
392884 Sunri5e
Watch the sunrise
pi_186819554
Is Zuid Korea al wakker?
pi_186821279
Waar gaan we heen ?!
pi_186821392
Het alt season zal nog wel even op zich laten wachten, maar bitcoin jaagt de boel mooi aan ^O^
٩๏̯͡๏)۶
pi_186821415
Gaat hard.
  maandag 13 mei 2019 @ 23:56:12 #245
62913 Blik
The one and Only!
pi_186821813
Bijna 8200 :D

Jammer dat ik 0 btc heb...
pi_186821892
quote:
1s.gif Op maandag 13 mei 2019 23:56 schreef Blik het volgende:
Bijna 8200 :D

Jammer dat ik 0 btc heb...
Hoe kan dat nou? Welke shitcoin heb je dan lopen horden?
  dinsdag 14 mei 2019 @ 00:11:11 #247
181667 Strani
Wie dit leest is gek
pi_186822069
Ik ben zo iemand die op de piek BTC heeft gekocht (voor zo'n 400 Euro, want dat konden we missen als het fout zou gaan) maar het toen snel fout zag gaan. Ik besloot toen niet te verkopen en maar te zien of het ooit weer meer waard zou worden.

Interessante ontwikkeling nu wel. Zou dit een nieuwe rush kunnen opleveren?
Op 02-02-2020 20:20:20 schreef Strani iets
#Hashtag4sale
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 14 mei 2019 @ 00:29:43 #248
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_186822388
Nog 2 honderdjes er bij en ik heb +100% in 6 weken _O-
pi_186822564
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 mei 2019 00:11 schreef Strani het volgende:
Ik ben zo iemand die op de piek BTC heeft gekocht (voor zo'n 400 Euro, want dat konden we missen als het fout zou gaan) maar het toen snel fout zag gaan. Ik besloot toen niet te verkopen en maar te zien of het ooit weer meer waard zou worden.

Interessante ontwikkeling nu wel. Zou dit een nieuwe rush kunnen opleveren?
Ik zou zeker meer bijkopen in de piek als ik jou was.
pi_186822569
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 mei 2019 00:29 schreef Kyran het volgende:
Nog 2 honderdjes er bij en ik heb +100% in 6 weken _O-
Gefeliciteerd ~!
  dinsdag 14 mei 2019 @ 00:52:57 #251
181667 Strani
Wie dit leest is gek
pi_186822687
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 mei 2019 00:41 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

Ik zou zeker meer bijkopen in de piek als ik jou was.
Is dit trader's arrogantie?
Op 02-02-2020 20:20:20 schreef Strani iets
#Hashtag4sale
pi_186823111
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 mei 2019 00:52 schreef Strani het volgende:

[..]

Is dit trader's arrogantie?
Ik ben geen trader, want box 1 hè ;)
pi_186823146
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 mei 2019 00:11 schreef Strani het volgende:
Ik ben zo iemand die op de piek BTC heeft gekocht (voor zo'n 400 Euro, want dat konden we missen als het fout zou gaan) maar het toen snel fout zag gaan. Ik besloot toen niet te verkopen en maar te zien of het ooit weer meer waard zou worden.

Interessante ontwikkeling nu wel. Zou dit een nieuwe rush kunnen opleveren?
Je hebt ook mensen die destijds 2k hebben ingelegd in een aantal altcoins, en dat nu nog maar iets van 150 euro waarde heeft. (ook met de huidige bitcoin surge). :') :'(
pi_186823167
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 mei 2019 02:14 schreef DSVM het volgende:

[..]

Je hebt ook mensen die destijds 2k hebben ingelegd in een aantal altcoins, en dat nu nog maar iets van 150 euro waarde heeft. (ook met de huidige bitcoin surge). :') :'(
Pillar, Red Pulse Phoenix, lol

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 14-05-2019 02:44:18 ]
  dinsdag 14 mei 2019 @ 07:49:22 #255
366734 dimmak
bitcoin
pi_186823906
Op naar de 10k. 8-) Jammer dat ik niet al mijn altcoins op tijd heb kunnen dumpen, maar 80% in BTC is wel lekker momenteel. De rest komt nog wel.
Uitvinder van de biersmiley.
  dinsdag 14 mei 2019 @ 08:06:45 #256
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_186824062
Moon lambo
pi_186824978
8.1k :')
pi_186825037
Begint aardig parabolische vormen aan te nemen dit..
  dinsdag 14 mei 2019 @ 09:27:03 #259
230730 Koelkastje
Mental Madness
pi_186825138
XRP moon? Bullrun confirmed? When Lambo?
Hmz...
  dinsdag 14 mei 2019 @ 09:27:21 #260
125915 Dribbel_
Who Needs Guitars Anyway?
pi_186825142
Maar wat zal er gebeuren als Binance straks dicht gaat.
  Moderator dinsdag 14 mei 2019 @ 09:37:15 #261
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_186825310
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 mei 2019 09:27 schreef Dribbel_ het volgende:
Maar wat zal er gebeuren als Binance straks dicht gaat.
Wanneer gaan ze dicht? En waarom?
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  dinsdag 14 mei 2019 @ 09:40:33 #262
125915 Dribbel_
Who Needs Guitars Anyway?
pi_186825356
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 mei 2019 09:37 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Wanneer gaan ze dicht? En waarom?
Later vandaag, zal zo eens kijken hoe laat precies.

Withdrawals en deposits zijn nu natuurlijk al dicht door die hack. Maar voordat ze weer volledig open gaan komt er een update waarbij ook het traden voor zo'n 6 uur stop gezet zal worden.
  dinsdag 14 mei 2019 @ 09:52:52 #263
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_186825537
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 mei 2019 09:37 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Wanneer gaan ze dicht? En waarom?
Komende nacht om 5 uur. Om alles weer werkend te krijgen wat ze afgelopen weekend gesloten hadden. Binance zal na 6-8 uur weer operationeel zijn. Ik verwacht wel dat de markt lekker volatiel is in die periode.
Please sir. When moon? When Mustang?
  Moderator dinsdag 14 mei 2019 @ 09:56:10 #264
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_186825582
quote:
3s.gif Op dinsdag 14 mei 2019 09:52 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Komende nacht om 5 uur. Om alles weer werkend te krijgen wat ze afgelopen weekend gesloten hadden. Binance zal na 6-8 uur weer operationeel zijn. Ik verwacht wel dat de markt lekker volatiel is in die periode.
Aha. Thanks. Volatiel is het nu al :9
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  dinsdag 14 mei 2019 @ 10:27:44 #265
226677 revpolen
Skysong Fireworks Liuyang
pi_186826046
Klaasvaak waar ben je :(
Skysong Fireworks Liuyang "The BEST fireworks direct to you!"
  dinsdag 14 mei 2019 @ 10:30:36 #267
226677 revpolen
Skysong Fireworks Liuyang
pi_186826091
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 mei 2019 10:29 schreef Wereldgozer het volgende:
@:klaasweetalles
Hij is de enigste die een bullrun kan bevestigen! Harvard afgestudeerd was het toch?
Skysong Fireworks Liuyang "The BEST fireworks direct to you!"
  dinsdag 14 mei 2019 @ 10:32:00 #268
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_186826113
Die komt pas als er iets negatiefs op nu.nl voorbij komt
Please sir. When moon? When Mustang?
  dinsdag 14 mei 2019 @ 10:36:21 #269
226677 revpolen
Skysong Fireworks Liuyang
pi_186826185
Skysong Fireworks Liuyang "The BEST fireworks direct to you!"
pi_186826246
Sjongejonge, ik zat vorige week te kijken om wat aandelen te kopen van GBTC, toen ik keek stond ie op $6,30 maar kon nog niet aanschaffen, moest nog een OTC overeenkomst hebben. Nu is dat geregeld, en inmiddels staat ie op $10,21
Was toch leuk geweest, misschien nu maar weer even wachten dan
pi_186826318
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 mei 2019 10:40 schreef metallicelmo het volgende:
Sjongejonge, ik zat vorige week te kijken om wat aandelen te kopen van GBTC, toen ik keek stond ie op $6,30 maar kon nog niet aanschaffen, moest nog een OTC overeenkomst hebben. Nu is dat geregeld, en inmiddels staat ie op $10,21
Was toch leuk geweest, misschien nu maar weer even wachten dan
Waarom niet gewoon echte bitcoin kopen? En het is goed mogelijk dat die lage bedragen nooit meer gezien gaan worden.
pi_186826582
DUMP
  dinsdag 14 mei 2019 @ 11:16:03 #273
181667 Strani
Wie dit leest is gek
pi_186827065
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 mei 2019 02:14 schreef DSVM het volgende:

[..]

Je hebt ook mensen die destijds 2k hebben ingelegd in een aantal altcoins, en dat nu nog maar iets van 150 euro waarde heeft. (ook met de huidige bitcoin surge). :') :'(
Da's wel erg balen ja! Ik heb alleen een klein beetje gespeeld met altcoins, maar verder altijd alles zo snel mogelijk weer op BTC gezet.

Overigens ben ik er verder wel klaar mee. Zodra ik m'n geld uiteindelijk 'cash' denk ik niet dat ik opnieuw BTC of andere coins ga kopen. Voorlopig niet in elk geval.
Op 02-02-2020 20:20:20 schreef Strani iets
#Hashtag4sale
  dinsdag 14 mei 2019 @ 11:20:13 #274
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_186827141
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 mei 2019 11:16 schreef Strani het volgende:

[..]

Da's wel erg balen ja! Ik heb alleen een klein beetje gespeeld met altcoins, maar verder altijd alles zo snel mogelijk weer op BTC gezet.

Overigens ben ik er verder wel klaar mee. Zodra ik m'n geld uiteindelijk 'cash' denk ik niet dat ik opnieuw BTC of andere coins ga kopen. Voorlopig niet in elk geval.
Ik heb een aantal alts waar ik tot 1000% winst op gepakt heb en een aantal waar ik 80% op heb verloren. De goede keuzes uitwegen de verkeerde. Gewoon zorgen dat je niet meer dan 15% van je crypto's in één coin steekt.
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
  dinsdag 14 mei 2019 @ 11:21:42 #275
181667 Strani
Wie dit leest is gek
pi_186827182
quote:
7s.gif Op dinsdag 14 mei 2019 11:20 schreef TimKuik het volgende:

[..]

Ik heb een aantal alts waar ik tot 1000% winst op gepakt heb en een aantal waar ik 80% op heb verloren. De goede keuzes uitwegen de verkeerde. Gewoon zorgen dat je niet meer dan 15% van je crypto's in één coin steekt.
Dat sowieso. Maar ja, gezien het debakel van vorig jaar weet ik niet of ik weer bij m'n vrouw aan kan komen met nieuwe plannen voor virtual currencies :D
Op 02-02-2020 20:20:20 schreef Strani iets
#Hashtag4sale
  dinsdag 14 mei 2019 @ 11:23:22 #276
230730 Koelkastje
Mental Madness
pi_186827221
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 mei 2019 10:56 schreef Wereldgozer het volgende:
DUMP
Hobbeltje
Hmz...
  dinsdag 14 mei 2019 @ 11:26:50 #277
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_186827299
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 mei 2019 11:21 schreef Strani het volgende:

[..]

Dat sowieso. Maar ja, gezien het debakel van vorig jaar weet ik niet of ik weer bij m'n vrouw aan kan komen met nieuwe plannen voor virtual currencies :D
Je bent getrouwd in gemeenschap van goederen?
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_186828696
Zeg als Binance weer volledig open gaat voor deposits en withdraws, gaan we dan nog meer moen zien of een dump omdat men geen geld eruit kon halen en alles voor de zekerheid daar maar even in Bitcoin heeft geparkeerd?
  dinsdag 14 mei 2019 @ 12:43:35 #279
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_186828716
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 mei 2019 12:42 schreef metallicelmo het volgende:
Zeg als Binance weer volledig open gaat voor deposits en withdraws, gaan we dan nog meer moen zien of een dump omdat men geen geld eruit kon halen en alles voor de zekerheid daar maar even in Bitcoin heeft geparkeerd?
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
  dinsdag 14 mei 2019 @ 13:44:53 #280
181667 Strani
Wie dit leest is gek
pi_186829563
quote:
7s.gif Op dinsdag 14 mei 2019 11:26 schreef TimKuik het volgende:

[..]

Je bent getrouwd in gemeenschap van goederen?
Ja :D
Op 02-02-2020 20:20:20 schreef Strani iets
#Hashtag4sale
pi_186829712
Het VET-BNB orderbook op binance is gebugd ofzo? :?
Op zaterdag 25 augustus 2012 11:03 schreef yvonne het volgende: Dag kindjes, nu weer braaf met je legerautootjes spelen.
  dinsdag 14 mei 2019 @ 14:22:17 #282
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_186830168
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 mei 2019 13:56 schreef m.k het volgende:
Het VET-BNB orderbook op binance is gebugd ofzo? :?
Zo te zien staat deze op 5 decimalen maar accepteert tot 8 decimalen, daarom ziet het er raar uit.
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_186830234
quote:
7s.gif Op dinsdag 14 mei 2019 14:22 schreef TimKuik het volgende:

[..]

Zo te zien staat deze op 5 decimalen maar accepteert tot 8 decimalen, daarom ziet het er raar uit.
irritant dit haha, is letterlijk het enige wat is trade op het moment
Op zaterdag 25 augustus 2012 11:03 schreef yvonne het volgende: Dag kindjes, nu weer braaf met je legerautootjes spelen.
  dinsdag 14 mei 2019 @ 14:59:56 #284
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_186830965
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 mei 2019 13:44 schreef Strani het volgende:

[..]

Ja :D
F
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
  dinsdag 14 mei 2019 @ 15:05:41 #285
230730 Koelkastje
Mental Madness
pi_186831060
quote:
7s.gif Op dinsdag 14 mei 2019 14:59 schreef TimKuik het volgende:

[..]

F
_O-
Hmz...
pi_186831167
Waar gaat dit eindigen 8)7
  dinsdag 14 mei 2019 @ 15:34:47 #287
131603 Afwazig
Serious business
pi_186831659
quote:
7s.gif Op dinsdag 14 mei 2019 14:59 schreef TimKuik het volgende:

[..]

F
F
pi_186831716
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 mei 2019 15:34 schreef Afwazig het volgende:

[..]

F
F
pi_186831972
Wanneer komt de capitulatie-fase?
pi_186831995
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 mei 2019 15:11 schreef DSVM het volgende:
Waar gaat dit eindigen 8)7
Als ik het wist zat ik hier niet te shitposten.
  dinsdag 14 mei 2019 @ 16:11:14 #291
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_186832391
Ripple!
  dinsdag 14 mei 2019 @ 16:12:16 #292
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_186832412
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 mei 2019 16:11 schreef Apekoek het volgende:
Ripple!
Y tho?
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
  dinsdag 14 mei 2019 @ 16:36:31 #293
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_186832871
UTK ftw :D
Een van weinige teams waar ik nog vertrouwen in heb.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_186833642
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 mei 2019 15:49 schreef Roellie80 het volgende:
Wanneer komt de capitulatie-fase?
We zitten pas bij optimism, even geduld
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 14 mei 2019 @ 17:18:23 #295
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_186833710
Sommige alts schieten opeens omhoog, out of nowhere.
pi_186834011
Waarom stijgt Ropple ineens zo snel?
  dinsdag 14 mei 2019 @ 17:39:10 #297
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_186834307
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 mei 2019 17:18 schreef Kyran het volgende:
Sommige alts schieten opeens omhoog, out of nowhere.
Doe eens TA op
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 14 mei 2019 @ 17:45:30 #298
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_186834427
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 mei 2019 17:39 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Doe eens TA op
Lamme tak o|O

Op dit moment denk ik niet dat ook maar enige vorm van TA werkt :P
pi_186834519
Is er ergens een topic waar we alts kunnen bespreken? Wat voor een alts voorspellen jullie een gouden toekomst voor ? Welke alt ben je fan van ?
pi_186834549
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 mei 2019 10:29 schreef Wereldgozer het volgende:
@:klaasweetalles
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 mei 2019 10:30 schreef revpolen het volgende:

[..]

Hij is de enigste die een bullrun kan bevestigen! Harvard afgestudeerd was het toch?
quote:
3s.gif Op dinsdag 14 mei 2019 10:32 schreef Rossdale het volgende:
Die komt pas als er iets negatiefs op nu.nl voorbij komt
Hee clowns

Wat is jullie probleem?

Ik heb maar gelijk een analyse gemaakt op modellen die ik geanalseerd heb op basis van koersgrafieken voor de komende zes maanden.

Ik verwacht dat er een nog kleine stijging komt waarna er weer flinke dumpaanvallen zullen komen door mensen die geen geduld hebben en hun winsten willen pakken

Er is nog steed veel onstabileit op de markt vanwege criminele bendes die de koers van BTC kunstmatig omhoog willen brengen en later winsten willen pakken.

Ik hoop dat jullie het snappen anders geef je maar een seintje dan ga ik er een micro analyse op los laten.

Maar ik ben zo druk...ik moet 3000 man hier aansturen, jullie snappen wel dat ik niet zoveel tijd heb voor btc shit op dit moment
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 14 mei 2019 @ 17:55:02 #301
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_186834598
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 mei 2019 17:52 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]

[..]

[..]

Hee clowns

Wat is jullie probleem?

Ik heb maar gelijk een analyse gemaakt op modellen die ik geanalseerd heb op basis van koersgrafieken voor de komende zes maanden.

Ik verwacht dat er een nog kleine stijging komt waarna er weer flinke dumpaanvallen zullen komen door mensen die geen geduld hebben en hun winsten willen pakken

Er is nog steed veel onstabileit op de markt vanwege criminele bendes die de koers van BTC kunstmatig omhoog willen brengen en later winsten willen pakken.

Ik hoop dat jullie het snappen anders geef je maar een seintje dan ga ik er een micro analyse op los laten.

Maar ik ben zo druk...ik moet 3000 man hier aansturen, jullie snappen wel dat ik niet zoveel tijd heb voor btc shit op dit moment
Klaasgod _O_
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')