abonnement Unibet Coolblue
pi_184929152


De voetbalwereld is fascinerend. Veel mensen, veel meningen, veel belangen en tegenwoordig ook veel geld. Maar vooral dus die meningen. Kan je op maandag 17 december al een voorspelling doen voor een wedstrijd twee maanden later? Misschien als David tegen Goliath moet, anders niet. Toen Ajax Real Madrid lootte, wist iedereen het zeker; dit is na Porto misschien wel de meest ideale loting. Hordes mensen veranderden weer eens in Real Madrid-experts die op een gemiddelde zondag liever Heel Holland Bakt kijken, stammen mensen konden in een glazen bol kijken en weten hoe Real Madrid er in februari 2019 voor zou staan. Er waren in de meeste gevallen twee kampen: “AJAX HEEFT ZEKER TE WETEN KANS!” en “REAL MADRID STAAT ER WEL WEER IN DE CL!1!1!!”. Dat is allemaal leuk en aardig, maar zo werkt voetbal in beide gevallen niet als er nog een paar maandjes te gaan zijn.

Wat beide ploegen gemeen hebben is de giftige wereld waarin beide clubs leven. Een of twee mindere resultaten en het hoofd van Solari of Ten Hag moet weer op het hakblok. Nu moet ik heel eerlijk zijn dat ik het na een paar wedstrijden Solari eigenlijk wel met hem had gezien. We zaten naar een zouteloos geheel te kijken; Ramos was een wanhopige leider in een op Vinicius Junior na hopeloos elftal. We zagen konijnen die angstig in de koplamp keken als de tegenstander zich niet ingroef en agressief de Koninklijke vast wilde zetten. De 3-0 afgang bij Eibar en de heel magere 0-1 zege bij Huesca waren daar het grootste toonbeeld van. Na 6 januari (een verlies tegen Sociedad) lijkt er opeens een knop om te zijn gegaan. Men zegt dat het mede komt door de aanstelling van de fysieke trainer uit het Zidane-tijdperk. Maar dat kan het niet alleen zijn. Ach, dat is gissen.

13 januari, Real Betis-uit. De Koninklijke speelt volledig in op de zwakten van de zeer aanvallende tegenstander en staat als een armoedige middenmoter te verdedigen en te verdedigen. Het zag er niet uit; het ging nergens over, Real Madrid-onwaardig, maar opvallend was dat de teamprestatie voor het eerst écht oké was. Je zag een elftal dat zich volledig voor elkaar wegcijferde en de vuile meters wilde maken. In de tweede helft ebde dat wat weg en won het gelukkig dankzij een goal van Ceballos; maar dan nog. Tegen Sevilla werd een week later aanvallende progressie geboekt; mede door een sterke tweede helft in pressend opzicht won het met 2-0. Modric was opeens weer oké na maanden van ellende; Varane en Ramos speelden met veel vertrouwen. Bij Espanyol-uit flitste Real Madrid weer. Energiek aanvallend voetbal; een sterk middenveld maar vooral een geniale Modric en Benzema. Die lijn wordt de laatste weken meer dan doorgezet. Benzema als complete spits; passen, doorbewegen, afwerken. Heerlijk. Solari was lovend: "I'm sorry for those who have discovered Benzema last week. But hey, they still have time to enjoy him, he is in a great moment, it's true.’’

Als Solari dan fan is van Benzema, ben ik fan van Vinicius Junior. Sinds de eerste dag dat Solari hem opstelde was hij een verademing tussen de tijdlange zoutzakken van Madrid. Vinicius had schijt aan alles. Hij nam de bal aan, maakte zijn acties, dribbelde, speelde af, bewoog door. Dat kan iedereen wel op een dag, maar bij Vini zie je dat het speciaal is. Hij is pas 18, mensen. Wat deed jij op je 18e? Belangrijk zijn in het spel van Real Madrid? Vandaag de dag mag Vini dan wel een egoïst zijn en wel eens veel risico nemen in balbezit, maar wat eis je van een 18-jarige? Hij heeft een fantastische klik met Benzema die enorm profiteert van de ruimtes die Vinicius maakt voor hem. En ze combineren natuurlijk prima. Vinicius is geweldig.

Afgelopen woensdag kapseisde het schip niet op bezoek bij FC Barcelona (wel met een halffitte Messi). Sterk was het spel niet, maar het wist de eerste helft Barcelona uitstekend uit de wedstrijd te pressen. In de tweede helft viel dat een stuk tegen; Barça herstelde zich en Solari moest al dan niet gedwongen kerncomponenten uit zijn elftal wisselen. En dat is het mooie. Solari’s gelijk wordt bevestigd met de keuzes die hij maakt in La Liga. Marcelo legt het af tegen Reguilón, Casemiro heeft pech met de (nu geblesseerde) sterk spelende Llorente en Vinicius houdt Bale uit de basis. Het zwarte schaap Isco is dan weer een andere case. Die maakt al sinds Eibar-uit ruzie met Solari en alles en iedereen.. maar wil wel graag spelen. Ja, zielepiet; maak dan geen ruzie.

Tegen Atlético Madrid, in Wanda Metropolitano, zette Real Madrid nog eens de ‘heropleving’ kracht bij door met 1-3 te winnen. Dat is knap, zeker in een derby. In de afgelopen jaren heeft alleen Real Madrid twee keer drie goals kunnen maken op bezoek bij Atlético. Kansen geeft de ploeg wel eens weg, maar dat is niet heel gek. Griezmann kon de bal na goed werk van Correa achter Courtois schuiven, maar dat was eigenlijk het enige gevaar van Atléti. Voor de rest was het een en al Real Madrid dat zeker met het middenveld Modric, Kroos, Casemiro weer stabiel is. En dat is goed nieuws; een middenveld wint wedstrijden voor je, want van daaruit geef je sturing.

Kortom; Real Madrid is net op tijd teruggekeerd naar een uitstekende vorm. Je kan dat samen willen vatten als ‘ZE STAAN ER WEL WEER IN DE CL’, maar ik denk niet dat die oneliner twee maanden geleden impliceerde dat Marcelo, Isco, Casemiro en Bale onder druk zouden staan in hun elftal terwijl de afgelopen jaren gewillig gebashte Benzema als een jonge God aan het voetballen is. Solari’s tijdperk begon op een verschrikkelijke wijze, maar inmiddels heeft hij met gedurfde keuzes en redelijk aanvallend voetbal mijn vertrouwen teruggewonnen. Echter moet hij het in de tweede seizoenshelft echt laten zien. Daar worden de prijzen, lofzangen en liefdesverklaringen echt uitgedeeld. Dan kunnen we net zoveel over tactiek, strategie, inzet of mentaliteit (lol) praten..



Bij Ajax druppelt de koffie door tot 86 achterkamertjes en allerlei vertakkingen van commissies. Voor alles lijkt een commissie te zijn, voor iedereen werkzaam bij Ajax is er een belang. Na weer eens een duizelingwekkend slecht seizoen moeten er dit seizoen door de forse investeringen prijzen worden gewonnen. Mocht dat dit seizoen niet gebeuren, dan heeft Ajax al vijf jaar geen prijs gewonnen. Zeg dat eens hardop; vijf jaar. Huilen, huilen, huilen. Nadat Erik Ten Hag een half jaar geobserveerd heeft op De Toekomst en ondertussen werd afgeranseld mag hij aan de hand van een meer dan talentvolle selectie en investeringen in Dusan Tadic en Daley Blind Ajax naar een titel leiden. Of nou ja, dat doet niet alleen Ten Hag maar ook de selectie zelf. Iedereen heeft met elkaar afgesproken om nog een jaartje shine te pakken met prijzen.

Iedereen weet het wel. Ajax doorliep soeverein de voorrondes van de Champions League. Dat is toch even een verademing na vier jaar afwezigheid. Alleen PSV liet in 2015/16 een fatsoenlijke indruk achter. In de andere jaren was het jankend, schreeuwend en op een houtje bijtend kijken naar de televisie. Toen kwam Ajax met een, moet gezegd, heel gunstige loting in de groepsfase. Een nog altijd kwakkelend Bayern München, de vergane glorie die Benfica momenteel is.. en AEK Athene. We kunnen babbelen over de eerste twee wedstrijden, maar het gaat vooral om de duels met Benfica. Dat waren twee enorm spannende duels waarin Ajax de basis legde voor overwintering. Wedstrijden die op het scherpst van de snede werden gespeeld. Teams die graag pressen, vooruit willen, iedere vijf seconden wel in duel waren en het ging op en neer en op en neer. Dan moet je een beetje mazzel hebben met Mazraoui in Amsterdam en met Onana in Lissabon, maar je pakt er dus vier punten. In eerdere jaren zou Ajax dat soort wedstrijdjes met 0 of misschien 1 punt afsluiten, maar dit seizoen is het anders.

#KutTenHag, #TenHagOut; wie het vermogen van een gehandicapte beer heeft, had hem afgeschreven na de tweede seizoenshelft van 2017/18. Wie beter wist, had kunnen weten dat een trainer geen tovenaar is. Hij kan niet midden in een seizoen een elftal overladen met ideeën en er meteen een swingend geheel van maken. Zo gaat dat niet. Voetballers zijn geen robots; het zijn mensen en kennen vreugde, pijn, twijfel en verdriet. Dat drong op 15 april 2018 niet tot iedereen door. Het onvermijdelijke busje opwachten, verhaal halen, ziedend zijn, spelers duwen. De Babbelbox vraagt aan u; wanneer had u eens zin om willekeurig mensen te duwen?

De fantastische eerste seizoenshelft van Ajax zorgde voor een bitterzoet gevoel. Het bittere is dat je ondanks een fantastische eerste seizoenshelft toch vijf punten achterstaat op PSV; het zoete is de Champions League-overwintering. In de tweede seizoenshelft moesten er dan maar spijkers met koppen geslagen worden. Vooralsnog is het een en al ellende. Nadat FC Emmen in blessuretijd nog naast PSV kwam, stuiterde de ArenA. Een uur later kon Tadic Ajax op 4-1 zetten tegen Heerenveen; sindsdien is het positieve gevoel als sneeuw voor de zon verdwenen.

Tegen Heerenveen en Feyenoord werd als een stel gehandicapten verdedigd. Over Lamprou ga ik het niet hebben; dat is mijn niche niet, want een keeper is niet de hoofdreden dat jij vier tegengoals incasseert tegen Heerenveen. Voetbal is tactiek, kwaliteit en een beetje menselijkheid. Nu kunnen we de komst van Magallan (eventuele wenperiode HAHAHAHA) en de blessure van Tagliafico aandragen maar uiteindelijk blijkt tegen VVV-Venlo ook af en toe, ondanks een 6-0 zege, dat ook met Tagliafico die problemen niet zomaar verholpen zijn. Als dan ook nog eens tegen Heracles het voetbal volledig uit het elftal verdwenen is en je enorm mazzelt met een slechts 1-0 verlies, tsja. De vraag is of het een kwaliteitsgebrek is of het een mentaal probleem. Nou ja, dat is voor mij geen vraag maar misschien voor u als opportunistische lezer. Er zit iets in het hoofd niet goed bij Ajax. Volgens de laatste weken willekeurig wat roepende Menno Pot ligt het aan transfers bij Ajax, maar Blind/Schøne/Tadic zakken ook door het ijs terwijl er daar minder transferperikelen bij zijn.

Kortom: bij Real Madrid gaat alles goed, bij Ajax gaat er heel veel slecht momenteel. Twee maanden geleden wisten ‘mensen’ nog zeker dat Ajax meer dan kans had tegen Real Madrid, maar niemand kan twee maanden verder kijken. Voetbal is iedere dag trainen, stappen maken en ontwikkelen. Wij staan ook iedere dag op met een droom, met een doel en dan gaan we stappen proberen te zetten. Alleen dachten sommigen dat Real Madrid ook twee maanden stil zou staan. Haha, mooi niet.

Woensdag 13 februari 21:00; Ajax v Real Madrid, Johan Cruijff ArenA

[ Bericht 0% gewijzigd door El-Stinho op 10-02-2019 20:15:35 ]
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  Forum Admin zondag 10 februari 2019 @ 00:54:02 #2
35723 crew  GGMM
pi_184929694
Dit wordt pijnlijk.
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
pi_184930300
Als Real het G team stuurt kan het nog spannend worden
“There is no good and evil, there is only power and those too weak to seek it.”
pi_184934623
:D Heerlijk die OP.
pi_184935171
Hard gelachen om die OP.
Oh.
pi_184946812
1-1
  Moderator maandag 11 februari 2019 @ 13:00:07 #7
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_184953342
Deze OP _O_
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_184953557
Goede OP wel
  Moderator maandag 11 februari 2019 @ 18:40:39 #9
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_184958771
Mijn complimenten Stijn voor de OP. Pieter Zwart is jelly ^O^
What can change the nature of a man?
pi_184962096
Benzema heeft vandaag apart van de groep getraind; uit voorzorg wegens nekklachten.

https://as.com/futbol/2019/02/11/champions/1549910069_844406.html

Gezien het feit dat Marcelo de slag van Reguilón aan het verliezen is, heeft Marcelo zondag in zijn eentje een uur #hardwerken gedaan op het Madrid-complex.

https://as.com/futbol/2019/02/11/primera/1549905913_204688.html

[ Bericht 38% gewijzigd door El-Stinho op 11-02-2019 21:15:41 ]
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
pi_184976115
Mooie OP.
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_184976230
HALA MADRID

PUTA AMSTERDAM
pi_184982931
Alle Feyenoorders en PSV-ers verzamelen...
pi_184989444
Vuurwerk afsteken bij het hotel van de Real Madrid spelers. :')

Ik verwacht een tegenactie en heb mijn trollenleger aangesproken plus nog wat @ @ @ @ tekens uitgezet op het Real Madrid TV forum.

gr gr
  woensdag 13 februari 2019 @ 11:45:47 #15
282714 Sovjet
CCCP ☭
pi_184989989
Ben er bang voor dat we afgeslacht worden, maar hoop toch, tegen beter weten in, op een 1-1 of een 1-0. :s) Hoop dat er gewoon lekker gebald word en dat we een mooie pot te zien krijgen... zit er vanavond in ieder geval weer. ^O^

Let's go joden, let'ss go!!! *O*
☭ Да здравствует коммунизма! ☭
pi_184990174
0-5
pi_184993145
2x je inzet op Real. Misschien dat ik wel een mooi bedragje inzet. Bijna een zekerheidje zou je zeggen.
Rossoneri siamo noi.
pi_184993236
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 14:58 schreef ForzaMilan het volgende:
2x je inzet op Real. Misschien dat ik wel een mooi bedragje inzet. Bijna een zekerheidje zou je zeggen.
Doen
pi_184993251
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 14:58 schreef ForzaMilan het volgende:
2x je inzet op Real. Misschien dat ik wel een mooi bedragje inzet. Bijna een zekerheidje zou je zeggen.
Quotering is wel aardig gestegen, stond eerst nog rond 1.8 (nadat ie afgelopen weekend 1.9 was) en nu 2.04.

[ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 13-02-2019 15:05:10 ]
  woensdag 13 februari 2019 @ 15:06:27 #20
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_184993274
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 15:04 schreef Bolasie het volgende:

[..]

Quotering is wel aardig gestegen, stond eerst nog rond 1.8 (nadat ie afgelopen weekend 1.9 was) en nu 2.04.
Ik heb heel m’n Unibet saldo op 1.92 gezet, lap.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_184993301
quote:
1s.gif Op woensdag 13 februari 2019 15:06 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Ik heb heel m’n Unibet saldo op 1.92 gezet, lap.
Ik net 50 eu op 2.05
Rossoneri siamo noi.
  woensdag 13 februari 2019 @ 15:24:14 #22
348973 Sunshineboy
Het zonnetje op fok....
pi_184993520
Prachtige Op!!
pi_184994760
@El-Stinho

Goed geschreven OP, amice.
pi_184995000
Erg sterke OP
If you're absent during my struggle, don't expect to be present during my succes. - Will Smith
pi_184995086
Aad is een drinker
pi_184997080
0-6
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_184997251
Als het maar niet binnen het eerste half uur gespeeld is ;(
"You can call me Susan if it makes you happy"
pi_184997560
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 19:02 schreef TLC het volgende:
Als het maar niet binnen het eerste half uur gespeeld is ;(
het is al gespeeld
pi_184997647
quote:
1s.gif Op woensdag 13 februari 2019 15:08 schreef ForzaMilan het volgende:

[..]

Ik net 50 eu op 2.05
Dit

Met mijn geluk zal het wel een gelijkspelletje worden
pi_184997758
ik heb geld gezet op Real +1
pi_184997767
Ik heb op niemand geld gezet.
Oh.
pi_184997771
quote:
1s.gif Op woensdag 13 februari 2019 15:06 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Ik heb heel m’n Unibet saldo op 1.92 gezet, lap.
ik heb Real or Draw gezet

veel geld :)
pi_184997836
ow nee Real Madrid draw no bet :)
  woensdag 13 februari 2019 @ 19:28:30 #34
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_184997916
Ik schat Real toch wat sterker in dan Heracles.. Dit gaat een lastig potje worden vanavond.
Vóór het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
pi_184997994
elchiringuitotv twitterde op woensdag 13-02-2019 om 19:28:44 🚨🚨🚨¡¡PRIMICIA de @EduAguirre7!!XI REAL MADRID (VS. Ajax): Courtois; Reguilón, Sergio Ramos, Nacho, Carvajal; Kroos, Casemiro, Modric; Bale, Vinicius y Benzema. reageer retweet
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
pi_184998018
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 19:31 schreef El-Stinho het volgende:
elchiringuitotv twitterde op woensdag 13-02-2019 om 19:28:44 🚨🚨🚨¡¡PRIMICIA de @:EduAguirre7!!XI REAL MADRID (VS. Ajax): Courtois; Reguilón, Sergio Ramos, Nacho, Carvajal; Kroos, Casemiro, Modric; Bale, Vinicius y Benzema. reageer retweet
:'(
Oh.
  Moderator woensdag 13 februari 2019 @ 19:38:49 #37
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_184998137
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 19:31 schreef El-Stinho het volgende:
elchiringuitotv twitterde op woensdag 13-02-2019 om 19:28:44 🚨🚨🚨¡¡PRIMICIA de @:EduAguirre7!!XI REAL MADRID (VS. Ajax): Courtois; Reguilón, Sergio Ramos, Nacho, Carvajal; Kroos, Casemiro, Modric; Bale, Vinicius y Benzema. reageer retweet
tja
What can change the nature of a man?
  woensdag 13 februari 2019 @ 19:40:13 #38
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_184998165
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 19:38 schreef Coco. het volgende:

[..]

tja
Bij een gelijkspel is er des te meer te juichen :P
Vóór het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
  Moderator woensdag 13 februari 2019 @ 19:40:51 #39
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_184998179
quote:
1s.gif Op woensdag 13 februari 2019 19:40 schreef Perrin het volgende:

[..]

Bij een gelijkspel is er des te meer te juichen :P
Dan gaan we allemaal Doublepain @en.
What can change the nature of a man?
pi_184998183
Tijd voor een take; er zijn geen zwakkere fans dan Ajax-fans. Wanneer het zoals in de eerste seizoenshelft fantastisch loopt, kan Ajax de hele wereld aan volgens de fans. Tot aan het toedichten van kansen voor Ajax tegen Real Madrid. Komen er twee/drie tikjes op de neus bij Ajax en krabbelt Real Madrid wat op; staat iedereen vooraan om bang te zijn voor een historische afstraffing.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
pi_184998232
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 19:41 schreef El-Stinho het volgende:
Tijd voor een take; er zijn geen zwakkere fans dan Ajax-fans.
Rest niet gelezen maar mee eens.
VBL SC influencer
Left, right, behind
  woensdag 13 februari 2019 @ 19:44:17 #42
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_184998240
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 19:41 schreef El-Stinho het volgende:
Tijd voor een take; er zijn geen zwakkere fans dan Ajax-fans. Wanneer het zoals in de eerste seizoenshelft fantastisch loopt, kan Ajax de hele wereld aan volgens de fans. Tot aan het toedichten van kansen voor Ajax tegen Real Madrid. Komen er twee/drie tikjes op de neus bij Ajax en krabbelt Real Madrid wat op; staat iedereen vooraan om bang te zijn voor een historische afstraffing.
Manisch depressief heet dat.
Vóór het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
  Moderator woensdag 13 februari 2019 @ 19:45:50 #43
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_184998278
quote:
1s.gif Op woensdag 13 februari 2019 19:43 schreef Caland het volgende:

[..]

Rest niet gelezen maar mee eens.
:D.
pi_184998296
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 19:41 schreef El-Stinho het volgende:
Tijd voor een take; er zijn geen zwakkere fans dan Ajax-fans. Wanneer het zoals in de eerste seizoenshelft fantastisch loopt, kan Ajax de hele wereld aan volgens de fans. Tot aan het toedichten van kansen voor Ajax tegen Real Madrid. Komen er twee/drie tikjes op de neus bij Ajax en krabbelt Real Madrid wat op; staat iedereen vooraan om bang te zijn voor een historische afstraffing.
Ik voel me niet aangesproken.
Oh.
pi_184998298
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 19:41 schreef El-Stinho het volgende:
Tijd voor een take; er zijn geen zwakkere fans dan Ajax-fans. Wanneer het zoals in de eerste seizoenshelft fantastisch loopt, kan Ajax de hele wereld aan volgens de fans. Tot aan het toedichten van kansen voor Ajax tegen Real Madrid. Komen er twee/drie tikjes op de neus bij Ajax en krabbelt Real Madrid wat op; staat iedereen vooraan om bang te zijn voor een historische afstraffing.
Als we roepen dat we Real kunnen hebben dan zeg je dat Ajax-fans ongekend arrogant zijn.
pi_184998321
Oh.
  woensdag 13 februari 2019 @ 19:49:38 #47
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_184998357
quote:
Schone op het middenveld en Blind achterin :') :') :')
RED ONS HENNIEGOD
pi_184998359
quote:
10s.gif Op woensdag 13 februari 2019 19:46 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Ik voel me niet aangesproken.
:D
  Moderator woensdag 13 februari 2019 @ 19:50:41 #49
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_184998388
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 19:41 schreef El-Stinho het volgende:
Tijd voor een take; er zijn geen zwakkere fans dan Ajax-fans. Wanneer het zoals in de eerste seizoenshelft fantastisch loopt, kan Ajax de hele wereld aan volgens de fans. Tot aan het toedichten van kansen voor Ajax tegen Real Madrid. Komen er twee/drie tikjes op de neus bij Ajax en krabbelt Real Madrid wat op; staat iedereen vooraan om bang te zijn voor een historische afstraffing.
De invloed van de onvermijdelijke vijfde colonne.
  woensdag 13 februari 2019 @ 19:50:44 #50
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_184998389
Vinicius Junior maakt er drie vanavond.
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator woensdag 13 februari 2019 @ 19:51:17 #51
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_184998408
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 19:50 schreef Koffieplanter het volgende:
Vinicius Junior maakt er drie vanavond.
Zo niet dan neem jij een andere UI :).
pi_184998409
quote:
9s.gif Op woensdag 13 februari 2019 19:49 schreef PowerLoungen het volgende:

[..]

Schone op het middenveld en Blind achterin :') :') :')
Jij had liever Dani de Wit gezien?
Oh.
  FOK!fotograaf woensdag 13 februari 2019 @ 19:51:28 #53
842 Zorro
Z
pi_184998412
Mazroui in de basis, ten Hag hoopt weer op een mislukt schot om een doelpunt te maken?
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
pi_184998418
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 februari 2019 17:29 schreef Doublepain het volgende:
HALA MADRID

PUTA AMSTERDAM
Als je al gaat haten op Ajax dan moet je vooral een club gaan aanmoedigen die in alles 10x erger is.
pi_184998421
quote:
6s.gif Op woensdag 13 februari 2019 19:51 schreef Zorro het volgende:
Mazroui in de basis, ten Hag hoopt weer op een mislukt schot om een doelpunt te maken?
Als Kristensen speelt maakt Vinicius er vanavond 7.
Oh.
  woensdag 13 februari 2019 @ 19:52:05 #56
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_184998432
quote:
1s.gif Op woensdag 13 februari 2019 19:51 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Zo niet dan neem jij een andere UI :).
Wat stel je voor?
Put these foolish ambitions to rest.
pi_184998435
quote:
1s.gif Op woensdag 13 februari 2019 19:51 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Zo niet dan neem jij een andere UI :).
ik gebruik mijn veto. doe maar wat anders. goeie UI heeft ie
pi_184998448
quote:
1s.gif Op woensdag 13 februari 2019 19:46 schreef AtheistischFundamentalist het volgende:

[..]

Als we roepen dat we Real kunnen hebben dan zeg je dat Ajax-fans ongekend arrogant zijn.
Dat zou ik niet zeggen, dan denk ik eerder dat je hard met je hoofd tegen een betonnen muur aangerend bent.

Ik wil je graag meegeven dat, mocht Ajax vandaag een 'briljante' wedstrijd spelen, het nog altijd moet afwachten welke spelers geel pakken. Tagliafico, Blind, De Ligt, Mazraoui en Van de Beek staan allen op scherp; bij Real Madrid slechts Ramos. Gezien de risicofactor van Ajax' spel moet je niet uitsluiten dat er zeker twee van de vier achterin geel pakken. Met Sinkgraven, Magallan, Schuurs en Kristensen als B-opties kan je dan net zo goed niet op komen dagen.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  woensdag 13 februari 2019 @ 19:52:53 #59
476022 PzKpfw
Devon 'No Limits' La
pi_184998453
Dat dit om 21:00 al uit mag worden gezonden.
Als iedereen aan zichzelf denkt wordt er aan iedereen gedacht.
Op 't randje en erover.
Op fietsen zonder bende kwam'm zie schooieren um spek
  woensdag 13 februari 2019 @ 19:53:17 #60
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_184998464
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 19:51 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Jij had liever Dani de Wit gezien?
Als we toch naar de klote gaan , dan maar op de meme manier
RED ONS HENNIEGOD
  Moderator woensdag 13 februari 2019 @ 19:53:28 #61
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_184998471
quote:
1s.gif Op woensdag 13 februari 2019 19:52 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Wat stel je voor?
Vinicius Jr.
pi_184998482
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 19:31 schreef El-Stinho het volgende:
elchiringuitotv twitterde op woensdag 13-02-2019 om 19:28:44 🚨🚨🚨¡¡PRIMICIA de @:EduAguirre7!!XI REAL MADRID (VS. Ajax): Courtois; Reguilón, Sergio Ramos, Nacho, Carvajal; Kroos, Casemiro, Modric; Bale, Vinicius y Benzema. reageer retweet
RIP Ajax
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
  woensdag 13 februari 2019 @ 19:54:19 #63
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_184998484
quote:
1s.gif Op woensdag 13 februari 2019 19:53 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Vinicius Jr.
Vini is wel erg casual en mainstream tegenwoordig. De bandwagon begint vol te raken.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_184998488
quote:
9s.gif Op woensdag 13 februari 2019 19:53 schreef PowerLoungen het volgende:

[..]

Als we toch naar de klote gaan , dan maar op de meme manier
Dat wordt de uitwedstrijd al _O_ Kristensen - Veltman - Magallan - Sinkgraven als defensie.
Oh.
pi_184998491
quote:
1s.gif Op woensdag 13 februari 2019 19:54 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Vini is wel erg casual en mainstream tegenwoordig. De bandwagon begint vol te raken.
Doe dan die Vledder waar je fan van bent in Brazilië.
Oh.
  woensdag 13 februari 2019 @ 19:54:55 #66
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_184998496
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 19:52 schreef PzKpfw het volgende:
Dat dit om 21:00 al uit mag worden gezonden.
In verband met grof geweld en zware vernedering?
Vóór het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
  FOK!fotograaf woensdag 13 februari 2019 @ 19:55:06 #67
842 Zorro
Z
pi_184998499
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 19:51 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Als Kristensen speelt maakt Vinicius er vanavond 7.
Zit wat in. Nu blijft het bij 5.
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
  woensdag 13 februari 2019 @ 19:55:15 #68
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_184998504
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 19:54 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Doe dan die Vledder waar je fan van bent in Brazilië.
Wie?
Put these foolish ambitions to rest.
pi_184998509
quote:
1s.gif Op woensdag 13 februari 2019 19:55 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Wie?
Die Reinier oid.
Oh.
pi_184998511
quote:
1s.gif Op woensdag 13 februari 2019 19:54 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Vini is wel erg casual en mainstream tegenwoordig. De bandwagon begint vol te raken.
Jij stond aan de wieg; ik was zelfs nog vroeg bij Real Madrid v Real Valladolid. Sommige mensen lijken pas sinds twee/drie weken van zijn bestaan af te weten.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
pi_184998568
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 19:31 schreef El-Stinho het volgende:
elchiringuitotv twitterde op woensdag 13-02-2019 om 19:28:44 🚨🚨🚨¡¡PRIMICIA de @:EduAguirre7!!XI REAL MADRID (VS. Ajax): Courtois; Reguilón, Sergio Ramos, Nacho, Carvajal; Kroos, Casemiro, Modric; Bale, Vinicius y Benzema. reageer retweet
:9~
  woensdag 13 februari 2019 @ 19:59:04 #72
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_184998596
quote:
1s.gif Op woensdag 13 februari 2019 19:57 schreef PSVCL het volgende:

[..]

:9~
Iemand die vanavond van plan is te gaan juichen gespot.
Vóór het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
  Moderator woensdag 13 februari 2019 @ 19:59:50 #73
351145 crew  R-woud93
Voorbeelduser
pi_184998616
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 19:31 schreef El-Stinho het volgende:
elchiringuitotv twitterde op woensdag 13-02-2019 om 19:28:44 🚨🚨🚨¡¡PRIMICIA de @:EduAguirre7!!XI REAL MADRID (VS. Ajax): Courtois; Reguilón, Sergio Ramos, Nacho, Carvajal; Kroos, Casemiro, Modric; Bale, Vinicius y Benzema. reageer retweet
0-7
~FEYENOORD~
*De donkerste nachten produceren de helderste sterren*
  woensdag 13 februari 2019 @ 19:59:53 #74
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_184998621
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 19:55 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Die Reinier oid.
Ajax moet hem kopen. ¤70 miljoen, gewoon doen.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_184998638
quote:
1s.gif Op woensdag 13 februari 2019 19:59 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Ajax moet hem kopen. ¤70 miljoen, gewoon doen.
Oh.
pi_184998639
Nou ik doe mee nu ik de opstellingen zie @2.02.
  woensdag 13 februari 2019 @ 20:01:05 #77
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_184998657
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 19:55 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Die Reinier oid.
Robbemond?
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_184998725
Ik had liever zo gespeelt.

Onana

Mazroui -- de Ligt -- magallan -- Nico

V/d Beek -- Blind --- Ziyech

Neres -- Dolberg -- Tadic
pi_184998737
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 19:31 schreef El-Stinho het volgende:
elchiringuitotv twitterde op woensdag 13-02-2019 om 19:28:44 🚨🚨🚨¡¡PRIMICIA de @:EduAguirre7!!XI REAL MADRID (VS. Ajax): Courtois; Reguilón, Sergio Ramos, Nacho, Carvajal; Kroos, Casemiro, Modric; Bale, Vinicius y Benzema. reageer retweet
mes steek pijn
  woensdag 13 februari 2019 @ 20:04:52 #80
483192 TimmyM
4 8 15 16 23 42
pi_184998751
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:03 schreef The_Coach het volgende:
Ik had liever zo gespeelt.

Onana

Mazroui -- de Ligt -- magallan -- Nico

V/d Beek -- Blind --- Ziyech

Neres -- Dolberg -- Tadic
Geen frenkie? :{
pi_184998758
WTF IK ZIE BIG BANG THEORY
pi_184998803
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:04 schreef TimmyM het volgende:

[..]

Geen frenkie? :{
Nee die is met zijn gedachten al veel te veel bezig met Barcelona en zijn idool messi.
pi_184998809
quote:
6s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:05 schreef KingRoland het volgende:
WTF IK ZIE BIG BANG THEORY
Leuke serie :)
pi_184998811
quote:
1s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:06 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

Leuke serie :)
:{
Oh.
  Moderator woensdag 13 februari 2019 @ 20:07:06 #85
351145 crew  R-woud93
Voorbeelduser
pi_184998821
quote:
1s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:06 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

Leuke serie :)
:')
~FEYENOORD~
*De donkerste nachten produceren de helderste sterren*
pi_184998836
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:06 schreef The_Coach het volgende:

[..]

Nee die is met zijn gedachten al veel te veel bezig met Barcelona en zijn idool messi.
Jij bent in gedachten ook tegen een lantaarnpaal aangelopen tenzij je een geblesseerde Magallan op het veld wil zien.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
pi_184998847
quote:
1s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:06 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

Leuke serie :)
wtf
  woensdag 13 februari 2019 @ 20:08:39 #88
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_184998858
Is Magallán geblesseerd? Wel verdomme.
Put these foolish ambitions to rest.
  woensdag 13 februari 2019 @ 20:10:25 #89
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_184998894
quote:
1s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:06 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

Leuke serie :)
Waardelozegozer.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_184998904
Geen voorbeschouwing vandaag op tv ?
"You can call me Susan if it makes you happy"
pi_184998927
quote:
1s.gif Op woensdag 13 februari 2019 19:54 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Vini is wel erg casual en mainstream tegenwoordig. De bandwagon begint vol te raken.
Ik vind het nog geen Mbappe.
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_184998937
tot hoe lang duurt dit? wtf die jongen kust dat meisje en haar vader kijkt er gewoon naar
pi_184998952
0-4
  woensdag 13 februari 2019 @ 20:14:47 #94
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_184998976
quote:
1s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:12 schreef Caland het volgende:

[..]

Ik vind het nog geen Mbappe.
Ik ook niet, maar dat is ook wel het extreemste van het extreemste. Maar goed, hij heeft nog twee jaar. Dat iemand van 18 inmiddels, redelijk onbetwist, basisspeler is van Real Madrid en straks debuteert in de Selecao is al behoorlijk uitzonderlijk.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_184999020
quote:
6s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:12 schreef KingRoland het volgende:
tot hoe lang duurt dit? wtf die jongen kust dat meisje en haar vader kijkt er gewoon naar
Beter zenden ze Flodder of Bean uit.
Oh.
pi_184999064
WOKKELSGENOT
pi_184999069
ik krijg nu opeens zin in wokkels paprika

kut lays
pi_184999135
Dit zal een van de weinige avonden in t jaar zijn dat n zender als Veronica kijkers trekt.
"You can call me Susan if it makes you happy"
pi_184999145
21:00 uur is echt een aidstijd

zo lang wachten
pi_184999166
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:22 schreef TLC het volgende:
Dit zal een van de weinige avonden in t jaar zijn dat n zender als Veronica kijkers trekt.
En dan nog Big Bang aids uitzenden :')
Oh.
pi_184999236
Amerikaanse sitcoms met lachbanden :')
"You can call me Susan if it makes you happy"
pi_184999259
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:27 schreef TLC het volgende:
Amerikaanse sitcoms met lachbanden :')
pi_184999275
Hala Madrid!
  woensdag 13 februari 2019 @ 20:29:34 #104
476022 PzKpfw
Devon 'No Limits' La
pi_184999283
quote:
6s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:22 schreef KingRoland het volgende:
21:00 uur is echt een aidstijd

zo lang wachten
Moet er ook aan wennen, 20:45 zat helemaal in m'n systeem.
Als iedereen aan zichzelf denkt wordt er aan iedereen gedacht.
Op 't randje en erover.
Op fietsen zonder bende kwam'm zie schooieren um spek
pi_184999287
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:27 schreef TLC het volgende:
Amerikaanse sitcoms met lachbanden :')
Lama's humor, ik vind het walgelijk.
  Moderator woensdag 13 februari 2019 @ 20:29:54 #106
351145 crew  R-woud93
Voorbeelduser
pi_184999294
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:27 schreef TLC het volgende:
Amerikaanse sitcoms met lachbanden :')
~FEYENOORD~
*De donkerste nachten produceren de helderste sterren*
pi_184999296
Ajax gaat winnen _O_
<a href="http://i.imgur.com/iq5BYAk.gif" target="_blank" rel="nofollow"><a href="http://i.imgur.com/iq5BYAk.gif&lt" target="_blank" rel="nofollow norererer noopener" >http://i.imgur.com/iq5BYAk.gif<</a>;/a>
pi_184999308
Ajax in me hart!!
<a href="http://i.imgur.com/iq5BYAk.gif" target="_blank" rel="nofollow"><a href="http://i.imgur.com/iq5BYAk.gif&lt" target="_blank" rel="nofollow norererer noopener" >http://i.imgur.com/iq5BYAk.gif<</a>;/a>
pi_184999310
EINDELIJK HET IS TIJD JAAAAAAAAAAAAA JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
pi_184999314
Ik hoop dat het altijd vervelende Big Bang Theory zijn armen breekt en vanaf volgend jaar niet meer te zien is voor de CL.
Oh.
pi_184999318
JAJAJAJAJ THIS ISSS THE CHAAAMPSJEEEEEIOOOOONNSSS LIIIEEEEEEEEEEEEEKKKK THEEEESSEEE ARRRRRRRRRRR TEHHH SJEEEMPPPIIIOOOOOOOOOOOOONSSS
pi_184999321
quote:
1s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:06 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

Leuke serie :)
_O-
pi_184999338
De altijd sympathieke Zipportal hoopt dat Real Madrid gaat winnen.

Dagjesvolk kan oppleuren.
pi_184999353
Dikkie :D
pi_184999356
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:32 schreef Zipportal het volgende:
De altijd sympathieke Zipportal hoopt dat Real Madrid gaat winnen.

Dagjesvolk kan oppleuren.
Dit is de ommekeer, 5-1.
  Moderator woensdag 13 februari 2019 @ 20:33:11 #116
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_184999361
1-4
pi_184999363
Al die autisten hier die TBBT te confronterend vinden _O-.
  Moderator woensdag 13 februari 2019 @ 20:33:47 #119
362868 crew  Slobeend
of all places
  woensdag 13 februari 2019 @ 20:34:00 #120
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_184999378
Oef, nog steeds 0-0; dit gaat de goede kant op!
We have always been at war with Eastasia.
  User die overal opduikt 2022 woensdag 13 februari 2019 @ 20:34:31 #121
186611 Haags
pi_184999391
Kinderachtig dat vuurwerk
Zonder wrijving geen glans
pi_184999395
@El-Stinho
@Koffieplanter
@Tagliano
@GGMM
@skysherrif
@onlogisch
@Dj_Day-V
@Coco.
@Doublepain
@RensAjacied
@Mani89
@johannes_vermeer
@Elan
@Scrummie2.0
@Caland
@Wereldgozer
@Lange_Lans
@Tarado
@Buitendam
@Karina
@Lavenderr
@kapiteintje
@Zipportal
@Insomnia2.0
@Mansjester
@Wereldgozer
@napoleonfour
@JanCees
@Tjacka
@Mortaxx
@LordVoldemort (hafcfan)
@Slobeend
@hhh38
@PowerLoungen
@aTypisch
@Evertjan

[ Bericht 3% gewijzigd door KingRoland op 13-02-2019 20:42:15 ]
  woensdag 13 februari 2019 @ 20:36:05 #123
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_184999427
NERES JAAAA
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator woensdag 13 februari 2019 @ 20:36:07 #124
9859 crew  Karina
Woman
pi_184999429
Jaja ik ga zo kijken hoor ben nog even aan het gamen :P
Op donderdag 15 mei 2014 22:18 schreef sp3c het volgende:
niet zo tof doen
  Moderator woensdag 13 februari 2019 @ 20:36:14 #125
351145 crew  R-woud93
Voorbeelduser
pi_184999431
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:34 schreef haags_kwartiertje het volgende:
Kinderachtig dat vuurwerk
~FEYENOORD~
*De donkerste nachten produceren de helderste sterren*
pi_184999433
Waarom worden al die randfiguren die normaal gesproken achter de decoder zitten (FOX en Ziggo) ingevlogen en mogen dit erbij doen.

BLIJF BIJ JE EIGEN ZENDER.
pi_184999437
Hélène boh.
Oh.
pi_184999439
Heel dicht bij Helene staan
pi_184999442
Mazraoui vs Vinicius (lol)
pi_184999447
Even iets anders, jongens. Ik zag gisteren een filmpje van Leon de Kogel. Ik wist niet dat 'ie uit het Rifgebergte kwam :).
  Moderator woensdag 13 februari 2019 @ 20:37:02 #131
351145 crew  R-woud93
Voorbeelduser
pi_184999449
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:34 schreef -XOR- het volgende:
Oef, nog steeds 0-0; dit gaat de goede kant op!
HET KAN NOG
~FEYENOORD~
*De donkerste nachten produceren de helderste sterren*
  woensdag 13 februari 2019 @ 20:37:08 #132
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_184999453
Even een paar betjes geplaatst
VBL SC influencer
Left, right, behind
  Moderator woensdag 13 februari 2019 @ 20:37:24 #133
9859 crew  Karina
Woman
pi_184999458
Ik ben Helene moe, ze zit overal.
Op donderdag 15 mei 2014 22:18 schreef sp3c het volgende:
niet zo tof doen
pi_184999459
quote:
6s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:34 schreef KingRoland het volgende:
@:El-Stinho
@:Koffieplanter
@:Tagliano
@:GGMM
@:Skysherrif
@:Onlogisch
@:DJ_Day-V
@:coco.
@:Doublepain
@:Rensajacied
@:Mani89
@:Elan
@:Scrummie2.0
@:Caland
@:Wereldgozer
@:Lange_lans
@:Tarado
@:Buitendam
@:Karina
@:Lavenderr
@:Kapiteintje
@:Zipportal
@:insomnia2.0
@:Mansjester
@:Wereldgozer
@:Napoleonfour
@:JanCees
@:Tjacka
@:Mortaxx
@:Lordvoldemort (hafcfan)
@:Slobeend
@:hhh38
@:PowerLoungen
@:atypisch
waarom tag je mij niet?
pi_184999460
quote:
99s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:37 schreef Karina het volgende:
Ik ben Helene moe, ze zit overal.
pi_184999472
quote:
99s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:37 schreef Karina het volgende:
Ik ben Helene moe, ze zit overal.
behalve bij je op de bank?
pi_184999473
quote:
99s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:37 schreef Karina het volgende:
Ik ben Helene moe, ze zit overal.
Ziedend
  woensdag 13 februari 2019 @ 20:37:59 #138
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_184999476
Helene heeft vandaag in een vriescel gewerkt
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_184999481
quote:
2s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:37 schreef Evertjan het volgende:

[..]

waarom tag je mij niet?
was ik vergeten ik word ook met de dag wat ouder
pi_184999483
quote:
2s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:37 schreef Evertjan het volgende:

[..]

waarom tag je mij niet?
Jij reageert toch nergens op

~Zipportal
  Moderator woensdag 13 februari 2019 @ 20:38:12 #141
9859 crew  Karina
Woman
pi_184999484
quote:
2s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:37 schreef Evertjan het volgende:

[..]

behalve bij je op de bank?
ja nou daar zit ik op te wachten :')
Op donderdag 15 mei 2014 22:18 schreef sp3c het volgende:
niet zo tof doen
  User die overal opduikt 2022 woensdag 13 februari 2019 @ 20:38:13 #142
186611 Haags
pi_184999488
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:37 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

Ziedend
strijder
Zonder wrijving geen glans
pi_184999495
quote:
1s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:37 schreef Caland het volgende:
Helene heeft vandaag in een vriescel gewerkt
Pulsvissen allen.
pi_184999496
quote:
99s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:38 schreef Karina het volgende:

[..]

ja nou daar zit ik op te wachten :')
lekker scharen?
pi_184999499
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:38 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

Jij reageert toch nergens op

~Zipportal
Jij telt niet mee

~Zipportal
pi_184999504
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:38 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

Jij reageert toch nergens op

~Zipportal
wie?
pi_184999510
quote:
99s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:37 schreef Karina het volgende:
Ik ben Helene moe, ze zit overal.
Genee, Gijp en Dick zie je nauwelijks.
  Moderator woensdag 13 februari 2019 @ 20:38:41 #148
9859 crew  Karina
Woman
pi_184999511
quote:
2s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:38 schreef Evertjan het volgende:

[..]

lekker scharen?
nee ik ben niet van de damesliefde ;) en dan nog niet met haar :D
Op donderdag 15 mei 2014 22:18 schreef sp3c het volgende:
niet zo tof doen
pi_184999516
quote:
99s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:37 schreef Karina het volgende:
Ik ben Helene moe, ze zit overal.
Moet jij zeggen :6

  Moderator woensdag 13 februari 2019 @ 20:38:58 #150
9859 crew  Karina
Woman
pi_184999517
quote:
1s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:38 schreef Nober het volgende:

[..]

Genee, Gijp en Dick zie je nauwelijks.
Nee eigenlijk niet he :D
Op donderdag 15 mei 2014 22:18 schreef sp3c het volgende:
niet zo tof doen
pi_184999520
quote:
99s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:38 schreef Karina het volgende:

[..]

nee ik ben niet van de damesliefde ;) en dan nog niet met haar :D
hoe is het corrie? maak jij nog gebruik van die albert heijn tegenover olympische stadion
pi_184999526
quote:
6s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:38 schreef KingRoland het volgende:

[..]

Jij telt niet mee. jij mag dood

~Zipportal
DAT HEB IK NOG NOOIT GEZEGD.

Flikker op.

@onlogisch
@Karina
  Moderator woensdag 13 februari 2019 @ 20:39:12 #153
9859 crew  Karina
Woman
pi_184999527
quote:
6s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:39 schreef KingRoland het volgende:

[..]

hoe is het corrie? maak jij nog gebruik van die albert heijn tegenover olympische stadion
Tuurlijk bijna elke dag.
Op donderdag 15 mei 2014 22:18 schreef sp3c het volgende:
niet zo tof doen
pi_184999530
quote:
6s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:34 schreef KingRoland het volgende:
@:El-Stinho
@:Koffieplanter
@:Tagliano
@:GGMM
@:Skysherrif
@:Onlogisch
@:DJ_Day-V
@:coco.
@:Doublepain
@:Rensajacied
@:Mani89
@:Elan
@:Scrummie2.0
@:Caland
@:Wereldgozer
@:Lange_lans
@:Tarado
@:Buitendam
@:Karina
@:Lavenderr
@:Kapiteintje
@:Zipportal
@:insomnia2.0
@:Mansjester
@:Wereldgozer
@:Napoleonfour
@:JanCees
@:Tjacka
@:Mortaxx
@:Lordvoldemort (hafcfan)
@:Slobeend
@:hhh38
@:PowerLoungen
@:atypisch
@:evertjan
Ik wil graag een s/o doen naar @Rickazio.

Al een jarenlang gemis.

Hier verder.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
pi_184999540
Meld!
Thanks King Roland w/
  woensdag 13 februari 2019 @ 20:39:48 #156
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_184999543
@Ties02
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_184999548
Ajax 2 - 1
pi_184999556
Zolang Ajax een keer meer scoort dan Real dan winnen ze de wedstrijd _O_
"You can call me Susan if it makes you happy"
pi_184999558
quote:
1s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:39 schreef Caland het volgende:
@:Ties02
rip
pi_184999559
quote:
1s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:39 schreef Caland het volgende:
@:Ties02
@#ANONIEM
  woensdag 13 februari 2019 @ 20:40:24 #161
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_184999560
quote:
7s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:39 schreef skysherrif het volgende:
Ajax 2 - 1
Valse tussenstand

Even een tr meegepakt
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_184999570
Tvp
  woensdag 13 februari 2019 @ 20:40:51 #163
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_184999575
@Scarface88
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_184999578
@Kopbal WAAR BEN JE
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
pi_184999581
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:38 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

Jij reageert toch nergens op

~Zipportal
Deze quote is wél legitiem. :)
  Moderator woensdag 13 februari 2019 @ 20:41:17 #166
9859 crew  Karina
Woman
pi_184999591
Weer geen love rocket ;(
Evertjan weet wat ik bedoel, niet wat jullie denken :P
Op donderdag 15 mei 2014 22:18 schreef sp3c het volgende:
niet zo tof doen
pi_184999594
Verdomme, Karina negeert me
pi_184999599
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:39 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Ik wil graag een s/o doen naar @:Rickazio.

Al een jarenlang gemis.

Hier verder.
Ik mis hem ook. Jammer. @johannes_vermeer kan je hem zoeken?
  Moderator woensdag 13 februari 2019 @ 20:41:30 #169
9859 crew  Karina
Woman
pi_184999601
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:38 schreef Max23 het volgende:

[..]

Moet jij zeggen :6

[ afbeelding ]
ik zat er al op te wachten :D
Op donderdag 15 mei 2014 22:18 schreef sp3c het volgende:
niet zo tof doen
  Moderator woensdag 13 februari 2019 @ 20:41:40 #170
9859 crew  Karina
Woman
pi_184999605
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:41 schreef Max23 het volgende:
Verdomme, Karina negeert me
nee ik was aan het vechten man _O-
Op donderdag 15 mei 2014 22:18 schreef sp3c het volgende:
niet zo tof doen
  woensdag 13 februari 2019 @ 20:41:45 #171
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_184999607
#afcajax #ajax #ajarea #dwdd #rtlln #vtbl #foxsports #veronicainside Helpen de
- 16.000 "tweet" fans;
- energie/ziel v Johan Cruyff;
- goddelijke geest;
Ajax zo naar ultieme flow met een sensationele overwinning terwijl de kans maar 8% is?Gods beslissing obv integere zuiverheid
VBL SC influencer
Left, right, behind
  woensdag 13 februari 2019 @ 20:41:47 #172
479054 Bugno2
Campeone del Mondo
pi_184999608
Niet genoemd. Ik ween.
pi_184999615
quote:
6s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:34 schreef KingRoland het volgende:
@:El-Stinho
@:Koffieplanter
@:Tagliano
@:GGMM
@:Skysherrif
@:Onlogisch
@:DJ_Day-V
@:coco.
@:Doublepain
@:Rensajacied
@:Mani89
@johannes_vermeer
@:Elan
@:Scrummie2.0
@:Caland
@:Wereldgozer
@:Lange_lans
@:Tarado
@:Buitendam
@:Karina
@:Lavenderr
@:Kapiteintje
@:Zipportal
@:insomnia2.0
@:Mansjester
@:Wereldgozer
@:Napoleonfour
@:JanCees
@:Tjacka
@:Mortaxx
@:Lordvoldemort (hafcfan)
@:Slobeend
@:hhh38
@:PowerLoungen
@:atypisch
@:evertjan
  woensdag 13 februari 2019 @ 20:42:02 #174
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_184999616
@yannickdevos7
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator woensdag 13 februari 2019 @ 20:42:12 #175
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_184999623
Derrick Boerigter!!!
pi_184999633
quote:
1s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:41 schreef Caland het volgende:
#afcajax #ajax #ajarea #dwdd #rtlln #vtbl #foxsports #veronicainside Helpen de
- 16.000 "tweet" fans;
- energie/ziel v Johan Cruyff;
- goddelijke geest;
Ajax zo naar ultieme flow met een sensationele overwinning terwijl de kans maar 8% is?Gods beslissing obv integere zuiverheid
pi_184999634
@Cavaliers, ook al jaren weg.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
pi_184999635
quote:
1s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:41 schreef Caland het volgende:
#afcajax #ajax #ajarea #dwdd #rtlln #vtbl #foxsports #veronicainside Helpen de
- 16.000 "tweet" fans;
- energie/ziel v Johan Cruyff;
- goddelijke geest;
Ajax zo naar ultieme flow met een sensationele overwinning terwijl de kans maar 8% is?Gods beslissing obv integere zuiverheid
Bedankt SJON
pi_184999643
quote:
1s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:40 schreef Flippiee het volgende:
Tvp
Lekker oldskool
pi_184999649
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:42 schreef Zipportal het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
_O-
pi_184999654
Hallo ik ben Helene en mis een stukje vinger.

MAAR DAT VERBERG IK ONDER MIJN VUILNISZAKJAS.
pi_184999655
Goed gouden jasje van Lellebel
  Moderator woensdag 13 februari 2019 @ 20:43:13 #184
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_184999659
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_184999663
quote:
99s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:41 schreef Karina het volgende:

[..]

ik zat er al op te wachten :D
quote:
99s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:41 schreef Karina het volgende:

[..]

nee ik was aan het vechten man _O-
  User die overal opduikt 2022 woensdag 13 februari 2019 @ 20:43:29 #186
186611 Haags
pi_184999667
_O-
Zonder wrijving geen glans
  Moderator woensdag 13 februari 2019 @ 20:43:31 #187
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_184999674
:D
pi_184999676
quote:
1s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:42 schreef xFriendx het volgende:

[..]

Lekker oldskool
Zo rol ik :@
  Moderator woensdag 13 februari 2019 @ 20:43:59 #190
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_184999685
quote:
1s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:39 schreef Caland het volgende:
@:Ties02
(lol)
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  woensdag 13 februari 2019 @ 20:44:17 #191
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_184999698
quote:
9s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:42 schreef El-Stinho het volgende:
@:Cavaliers, ook al jaren weg.
RED ONS HENNIEGOD
pi_184999701
Lasse Schone is en blijft een NEC speler
  woensdag 13 februari 2019 @ 20:44:42 #193
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_184999711
Ik krijg een beetje het idee dat Dickie meer defensieve zekerheden zou inbouwen
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_184999714
quote:
2s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:44 schreef Evertjan het volgende:
Lasse Schone is en blijft een NEC speler
quote:
2s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:38 schreef Evertjan het volgende:

[..]

wie?
pi_184999720
Tenslotte groet ik @Vincerusso. Vork in je reet en gaan!!!!!
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  woensdag 13 februari 2019 @ 20:45:13 #196
479054 Bugno2
Campeone del Mondo
pi_184999728
RamosGOD _O_
pi_184999734
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:44 schreef Zipportal het volgende:
se Schone is en blijft een NEC speler
quote:

Op woensdag 13 februari 2019 20:38 schreef Evertjan het volgende:

[..]

wie?
wat?
  woensdag 13 februari 2019 @ 20:45:17 #198
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_184999737
@Madame_Paon
@Knetterkrankjorum
@yvonne
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_184999740
@PowerLoungen

test
pi_184999743
@wolfrolf kom dan posten in dit topic!
pi_184999747
quote:
1s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:45 schreef Caland het volgende:
@:madame_paon
@:knetterkrankjorum
@:yvonne
@fokstok
  Moderator woensdag 13 februari 2019 @ 20:45:45 #202
362868 crew  Slobeend
of all places
  woensdag 13 februari 2019 @ 20:45:46 #203
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_184999753
quote:
Easy money.
Vóór het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
pi_184999756
quote:
Mazraoui heeft niet eens te kans om VINICIUSGOD te raken
pi_184999761
Sommige namen worden niet groen, dan zitten ze misschien in het topic....

AVG dit.
pi_184999764
wie had de FOK!stok gestolen
pi_184999765
Op hoeveel kaarten zit die Ramos al na 599 wedstrijden?
pi_184999773
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:45 schreef Zipportal het volgende:
Sommige namen worden niet groen, dan zitten ze misschien in het topic....

AVG dit.
@Zipportal
pi_184999775
JAAAAAAAAAAAAAA RECLAMEGODEN.
pi_184999777
weddenopsport twitterde op woensdag 13-02-2019 om 20:44:05 Wedders geloven massaal in #Ajax . Odds RealMadrid gestegen van 1.88 naar 2.13 terwijl #Ajax gezakt is van 4.00 naar 3.7. Geloof jij ook in de Amsterdammers!? https://t.co/hLR5DmZ221 #AJAREA #CL reageer retweet
Waarsch. half Nederland gelooft opeens weer in de hype?

2,20 inmiddels zelfs :D
Een oplettende kijker (volgens Mediacourant 15-4-20).
  woensdag 13 februari 2019 @ 20:46:53 #211
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_184999784
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:45 schreef Zipportal het volgende:
@:PowerLoungen

test
RED ONS HENNIEGOD
pi_184999786
quote:
1s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:43 schreef Slobeend het volgende:
@:showtimer, zenuwachtig?
Stukje Rieu werkt relaxerend.
pi_184999787
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:46 schreef RipCity het volgende:
weddenopsport twitterde op woensdag 13-02-2019 om 20:44:05 Wedders geloven massaal in #Ajax . Odds RealMadrid gestegen van 1.88 naar 2.13 terwijl #Ajax gezakt is van 4.00 naar 3.7. Geloof jij ook in de Amsterdammers!? https://t.co/hLR5DmZ221 #AJAREA #CL reageer retweet
Waarsch. half Nederland gelooft opeens weer in de hype?
:')
pi_184999789
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:46 schreef Zipportal het volgende:
JAAAAAAAAAAAAAA RECLAMEGODEN.
Overmars helemaal blij.
  Moderator woensdag 13 februari 2019 @ 20:47:03 #215
351145 crew  R-woud93
Voorbeelduser
pi_184999791
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:46 schreef RipCity het volgende:
weddenopsport twitterde op woensdag 13-02-2019 om 20:44:05 Wedders geloven massaal in #Ajax . Odds RealMadrid gestegen van 1.88 naar 2.13 terwijl #Ajax gezakt is van 4.00 naar 3.7. Geloof jij ook in de Amsterdammers!? https://t.co/hLR5DmZ221 #AJAREA #CL reageer retweet
Waarsch. half Nederland gelooft opeens weer in de hype?
De arrogantie straat er weer vanaf
~FEYENOORD~
*De donkerste nachten produceren de helderste sterren*
  woensdag 13 februari 2019 @ 20:47:05 #216
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_184999793
@Netsplitter
@netflipper
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_184999795
quote:
17s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:46 schreef O_o_ het volgende:

[..]

@:Zipportal
Jammer, toch niet.

pi_184999796
@klaasweetalles
pi_184999801
quote:
7s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:46 schreef showtimer het volgende:

[..]

Stukje Rieu werkt relaxerend.
Met nadruk op druk en laxerend.
pi_184999803
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:46 schreef RipCity het volgende:
weddenopsport twitterde op woensdag 13-02-2019 om 20:44:05 Wedders geloven massaal in #Ajax . Odds RealMadrid gestegen van 1.88 naar 2.13 terwijl #Ajax gezakt is van 4.00 naar 3.7. Geloof jij ook in de Amsterdammers!? https://t.co/hLR5DmZ221 #AJAREA #CL reageer retweet
Waarsch. half Nederland gelooft opeens weer in de hype?

2,20 inmiddels zelfs :D
2.20 gratis geld
  woensdag 13 februari 2019 @ 20:47:21 #221
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_184999804
@Ted

HOEREN NEUKEN NOOIT MEER WERKEN
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_184999806
quote:
6s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:45 schreef KingRoland het volgende:
wie had de FOK!stok gestolen
die zit bij Gijp in zijn reet verstopt
pi_184999807
quote:
pi_184999812
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:46 schreef RipCity het volgende:
weddenopsport twitterde op woensdag 13-02-2019 om 20:44:05 Wedders geloven massaal in #Ajax . Odds RealMadrid gestegen van 1.88 naar 2.13 terwijl #Ajax gezakt is van 4.00 naar 3.7. Geloof jij ook in de Amsterdammers!? https://t.co/hLR5DmZ221 #AJAREA #CL reageer retweet
Waarsch. half Nederland gelooft opeens weer in de hype?

2,20 inmiddels zelfs :D
Allemaal dronken.
pi_184999821
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:47 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

Allemaal dronken.
pi_184999845
naja als iedereen een 10tje zet op winst + draw ajax of alleen winst vanzelf dat die odds dalen
  woensdag 13 februari 2019 @ 20:48:26 #227
176450 Kaneelstokje
Archbishop of Banterbury
pi_184999847
Ben bang boys.
Emotionele exclusiviteit monogamie-adept
pi_184999861
Rapper Ajax met een doos Snickers op 18+.
  woensdag 13 februari 2019 @ 20:49:00 #229
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_184999867
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:47 schreef Zipportal het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
RED ONS HENNIEGOD
pi_184999868
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Zo, ik ga ervoor zitten.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  woensdag 13 februari 2019 @ 20:49:11 #231
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_184999872
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:48 schreef Kaneelstokje het volgende:
Ben bang boys.
Zou raar zijn als je dat niet was.
Vóór het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
pi_184999880
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:49 schreef El-Stinho het volgende:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Zo, ik ga ervoor zitten.
heb jij spotify stijn?
  Moderator woensdag 13 februari 2019 @ 20:50:02 #233
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_184999903
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:49 schreef El-Stinho het volgende:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Zo, ik ga ervoor zitten.
_O_
pi_184999909
quote:
1s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:47 schreef Houtenbeen het volgende:

[..]

2.20 gratis geld
Okay dan.

Een oplettende kijker (volgens Mediacourant 15-4-20).
pi_184999914
Toch zou het me niet verbazen als het toch gelijkspel wordt of zo

En dan zondag ook gelijkspelen tegen Nac _O-
  woensdag 13 februari 2019 @ 20:50:21 #236
479054 Bugno2
Campeone del Mondo
pi_184999918
Ik drink een witbier van Jopen. Buitengewoon aangenaam, zoals wel vaker van de boys uit 't Haerlemsche.
  woensdag 13 februari 2019 @ 20:51:07 #237
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_184999943
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:50 schreef Bugno2 het volgende:
Ik drink een witbier van Jopen. Buitengewoon aangenaam, zoals wel vaker van de boys uit 't Haerlemsche.
Wil je nu een sticker?
VBL SC influencer
Left, right, behind
  woensdag 13 februari 2019 @ 20:51:14 #238
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_184999946
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:50 schreef RipCity het volgende:

[..]

Okay dan.

[ afbeelding ]
Dat is snel verdiend.
Vóór het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
pi_184999951
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:50 schreef Bugno2 het volgende:
Ik drink een witbier van Jopen. Buitengewoon aangenaam, zoals wel vaker van de boys uit 't Haerlemsche.
Ik drink het wit uit de Jopen van je moeder.
  woensdag 13 februari 2019 @ 20:51:36 #240
479054 Bugno2
Campeone del Mondo
pi_184999960
quote:
1s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:51 schreef Caland het volgende:

[..]

Wil je nu een sticker?
Liever dat jij je muil houdt.
  woensdag 13 februari 2019 @ 20:51:55 #241
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_184999970
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:51 schreef Bugno2 het volgende:

[..]

Liever dat jij je muil houdt.
Sow mad
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_184999977
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:50 schreef RipCity het volgende:

[..]

Okay dan.

[ afbeelding ]
Wat ga je doen met de winst?
Oh.
  woensdag 13 februari 2019 @ 20:52:08 #243
479054 Bugno2
Campeone del Mondo
pi_184999980
quote:
1s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:51 schreef Caland het volgende:

[..]

Sow mad
Zeker. Kom niet aan Jopenbier.
  woensdag 13 februari 2019 @ 20:52:21 #244
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_184999989
quote:
1s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:52 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Wat ga je doen met de winst?
Je moeder boeken voor de hele nacht.
VBL SC influencer
Left, right, behind
  Moderator woensdag 13 februari 2019 @ 20:52:24 #245
351145 crew  R-woud93
Voorbeelduser
pi_184999991
quote:
17s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:51 schreef O_o_ het volgende:

[..]

Ik drink het wit uit de Jopen van je moeder.
sow
~FEYENOORD~
*De donkerste nachten produceren de helderste sterren*
pi_185000021
ik heb ook een leuk bedrag gezet. Ik post deze alleen als mijn goede vriend Koffieplanter zijn betje post :)
pi_185000041
Er worden veel mensen in dit topic rijk.
  Moderator woensdag 13 februari 2019 @ 20:53:56 #248
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_185000047
Buiten VI en CL om komt er dus niks op Veronica.
  woensdag 13 februari 2019 @ 20:54:24 #250
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_185000059
Een lichtshow _O-
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_185000061
_O_
  Moderator woensdag 13 februari 2019 @ 20:54:37 #253
351145 crew  R-woud93
Voorbeelduser
pi_185000065
:') |:(
~FEYENOORD~
*De donkerste nachten produceren de helderste sterren*
pi_185000068
quote:
1s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:52 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Wat ga je doen met de winst?
naar 'live' concert Andre Rieu
Een oplettende kijker (volgens Mediacourant 15-4-20).
pi_185000079
:') I love VI
pi_185000081
Van Maastricht naar A'dam met twee krattnbier achterin.

Gewoon.
  FOK!fotograaf woensdag 13 februari 2019 @ 20:55:11 #257
842 Zorro
Z
pi_185000082
Zoveel instrumenten uit 1 viool _O_
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
pi_185000083
:D
  Redactie Sport woensdag 13 februari 2019 @ 20:55:17 #259
274204 crew  Mexicanobakker
pi_185000089
Wat is de opstelling van ons aller Real
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_185000094
Wat is dit voor aids.
pi_185000104
Ronaldo begint op de bank.

DIE NEMEN AJAX DUS NIET SERIEUS.
pi_185000105
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:55 schreef Mexicanobakker het volgende:
Wat is de opstelling van ons aller Real
REAL MADRID: Courtois,Carvajal,Ramos,
Nacho,Reguilón,Modric,Casemiro,Kroos,
Bale,Benzema,Vinícius
  User die overal opduikt 2022 woensdag 13 februari 2019 @ 20:55:45 #263
186611 Haags
pi_185000106
Pleur op met je Rieu man
Zonder wrijving geen glans
  Moderator woensdag 13 februari 2019 @ 20:56:01 #264
9859 crew  Karina
Woman
pi_185000114
Tof dat hij er live is :D
Op donderdag 15 mei 2014 22:18 schreef sp3c het volgende:
niet zo tof doen
  woensdag 13 februari 2019 @ 20:56:01 #265
479054 Bugno2
Campeone del Mondo
pi_185000115
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:55 schreef Mexicanobakker het volgende:
Wat is de opstelling van ons aller Real
Boeiend. UIt gaan van eigen kracht genot.
  woensdag 13 februari 2019 @ 20:56:22 #266
263417 Keyos
Like a Boss
pi_185000123
Allemaal vlaggetje zwaaien mensen.
The Only Thing We Learn From History Is That We Learn Nothing From History - Hagel.
  Knapste mannelijke user 2022 woensdag 13 februari 2019 @ 20:56:26 #267
206731 Mortaxx
Doomer
pi_185000124
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:56 schreef Karina het volgende:
Tof dat hij er live is :D
is playback
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
  Redactie Sport woensdag 13 februari 2019 @ 20:56:31 #268
274204 crew  Mexicanobakker
pi_185000129
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:55 schreef Max23 het volgende:

[..]

REAL MADRID: Courtois,Carvajal,Ramos,
Nacho,Reguilón,Modric,Casemiro,Kroos,
Bale,Benzema,Vinícius
Reguilon, Modric, Bale en Vinicius. Dat vind ik zeer leuk.

Ik mis wel mijn goede vriend Asensio, maar die speelt ook echt al weken kut
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_185000132
mortty!!!!!!!!!!!!
pi_185000133
Wordt straks weer druk op A'dam CS.
  Moderator woensdag 13 februari 2019 @ 20:56:38 #271
351145 crew  R-woud93
Voorbeelduser
pi_185000135
quote:
1s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:56 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

is playback
~FEYENOORD~
*De donkerste nachten produceren de helderste sterren*
pi_185000136
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:55 schreef haags_kwartiertje het volgende:
Pleur op met je Rieu man
Fenomeen Haags
pi_185000138
positief gestemde mensen in NL

1-1 1-2 2-1

haha

wat dacht je van minimaal 0-3?
  woensdag 13 februari 2019 @ 20:56:53 #274
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_185000142
quote:
Hier kan ik onmogelijk niet om lachen.
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator woensdag 13 februari 2019 @ 20:57:09 #275
9859 crew  Karina
Woman
pi_185000149
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:56 schreef Bugno2 het volgende:

[..]

Boeiend. UIt gaan van eigen kracht genot.
nou en gewoon leuk toch
Op donderdag 15 mei 2014 22:18 schreef sp3c het volgende:
niet zo tof doen
pi_185000152
Volwassen mensen die met een vlaggetje zwaaien.
  FOK!fotograaf woensdag 13 februari 2019 @ 20:57:13 #277
842 Zorro
Z
pi_185000155
- Wat staat die teef daar te violen?
- Het mag dan wel lang krulhaar hebben, maar is geen teef. Is een Rieu.

Ok, ik hou al op.
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
  woensdag 13 februari 2019 @ 20:57:32 #278
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_185000162
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:56 schreef Zipportal het volgende:
Wordt straks weer druk op A'dam CS.
VBL SC influencer
Left, right, behind
  Moderator woensdag 13 februari 2019 @ 20:57:46 #279
403652 crew  ChevyCaprice
F1-watcher
pi_185000169
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:56 schreef Karina het volgende:
Tof dat hij er live is :D
“Live”
Gerieflijke groeten,
ChevyCaprice
Moderator DIG
Russell-supporter (LET'S GO GEORGE!)
pi_185000171
david_endt twitterde op woensdag 13-02-2019 om 20:43:18 CHAOS bij Arena entree certificaathouders. Wedstrijd begint iets later? reageer retweet
David wil dat match uitgesteld wordt voor hem.
Een oplettende kijker (volgens Mediacourant 15-4-20).
  Moderator woensdag 13 februari 2019 @ 20:57:50 #281
351145 crew  R-woud93
Voorbeelduser
pi_185000173
quote:
6s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:57 schreef Zorro het volgende:
- Wat staat die teef daar te violen?
- Het mag dan wel lang krulhaar hebben, maar is geen teef. Is een Rieu.

Ok, ik hou al op.
Niet gelachen
~FEYENOORD~
*De donkerste nachten produceren de helderste sterren*
pi_185000174
quote:
6s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:57 schreef Zorro het volgende:
- Wat staat die teef daar te violen?
- Het mag dan wel lang krulhaar hebben, maar is geen teef. Is een Rieu.

Ok, ik hou al op.
Zo, meneer heeft de grapjurk aan vanavond.
pi_185000182
quote:
6s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:57 schreef Zorro het volgende:
- Wat staat die teef daar te violen?
- Het mag dan wel lang krulhaar hebben, maar is geen teef. Is een Rieu.

Ok, ik hou al op.
_O-
  woensdag 13 februari 2019 @ 20:58:05 #284
479054 Bugno2
Campeone del Mondo
pi_185000189
quote:
1s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:57 schreef Caland het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
_O_
  Moderator woensdag 13 februari 2019 @ 20:58:10 #285
403652 crew  ChevyCaprice
F1-watcher
pi_185000191
quote:
1s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:57 schreef Caland het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
(lol)
Gerieflijke groeten,
ChevyCaprice
Moderator DIG
Russell-supporter (LET'S GO GEORGE!)
pi_185000202
quote:
1s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:57 schreef Caland het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Nee, dit kan niet.
  FOK!fotograaf woensdag 13 februari 2019 @ 20:58:30 #287
842 Zorro
Z
pi_185000205
quote:
17s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:57 schreef O_o_ het volgende:

[..]

Zo, meneer heeft de grapjurk aan vanavond.
Is revanche voor het niet getagd worden :(
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
  woensdag 13 februari 2019 @ 20:58:36 #288
287899 Smoofie
Duikeendje? Duikeendje!!
pi_185000213
Ik zeg 2-6 Real Madrid
AFCA
Qui audet adipiscitur
  Knapste mannelijke user 2022 woensdag 13 februari 2019 @ 20:58:43 #289
206731 Mortaxx
Doomer
pi_185000217
quote:
1s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:57 schreef Charlotte3 het volgende:

[..]

_O-
heyyyyyy
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
  Moderator woensdag 13 februari 2019 @ 20:58:59 #290
351145 crew  R-woud93
Voorbeelduser
pi_185000224
quote:
1s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:57 schreef Caland het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
:D
~FEYENOORD~
*De donkerste nachten produceren de helderste sterren*
  Knapste mannelijke user 2022 woensdag 13 februari 2019 @ 20:59:02 #291
206731 Mortaxx
Doomer
pi_185000227
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:58 schreef Smoofie het volgende:
Ik zeg 2-6 Real Madrid
ga jij eens terug naar het Feyenoord topic
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
  Moderator woensdag 13 februari 2019 @ 20:59:08 #292
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_185000230
quote:
99s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:36 schreef Karina het volgende:
Jaja ik ga zo kijken hoor ben nog even aan het gamen :P
Welk spel?

Ik ben er trouwens :)
What can change the nature of a man?
pi_185000241
Ajax
  Redactie Sport woensdag 13 februari 2019 @ 20:59:19 #294
274204 crew  Mexicanobakker
pi_185000243
0-20
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_185000246
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:59 schreef Coco. het volgende:

[..]

Welk spel?

Ik ben er trouwens :)
Welkom.
  Moderator woensdag 13 februari 2019 @ 20:59:27 #296
9859 crew  Karina
Woman
pi_185000247
quote:
1s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:57 schreef ChevyCaprice het volgende:

[..]

“Live”
hij staat er live he ;)
Op donderdag 15 mei 2014 22:18 schreef sp3c het volgende:
niet zo tof doen
pi_185000248
quote:
1s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:59 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

ga jij eens terug naar het Feyenoord topic
mortyyy
  Moderator woensdag 13 februari 2019 @ 20:59:45 #298
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_185000258
quote:
1s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:59 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

ga jij eens terug naar het Feyenoord topic
KingRoland zoekt jou.
What can change the nature of a man?
pi_185000266
Ons aller CL Theme.
  Knapste mannelijke user 2022 woensdag 13 februari 2019 @ 20:59:59 #300
206731 Mortaxx
Doomer
pi_185000267
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:59 schreef Coco. het volgende:

[..]

Welk spel?

Ik ben er trouwens :)
hey Coco fijn dat je er bent
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_185000276
Vol.
  Moderator woensdag 13 februari 2019 @ 21:02:59 #302
9859 crew  Karina
Woman
pi_185000386
Goeie bank daar met vd vaart en co
Op donderdag 15 mei 2014 22:18 schreef sp3c het volgende:
niet zo tof doen
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')