Gewoon er af en toe in springen en geen pogingen doen steeds alles bij te lezen.quote:Op donderdag 31 januari 2019 20:52 schreef Meke het volgende:
[..]
[..]
Hee wat leuk, jullie wonen in de buurt
(ik probeer trouwens steeds aan te haken want ik vind het ontzettend gezellig hier, maar jullie gaan zo SNEL )
Ja dan lees ik het dus ook of heb ik tien ongelezen topics in myAT, maar durf ik het niet aanquote:Op donderdag 31 januari 2019 20:56 schreef Dave het volgende:
Als je dit al snel vindt, moet je hier niet zijn als we hyperen.
HYPERHYPERquote:Op donderdag 31 januari 2019 20:56 schreef Dave het volgende:
Als je dit al snel vindt, moet je hier niet zijn als we hyperen.
Ach, je komt vanzelf wel in dat ritme En anders reageer je gewoon in jouw eigen tempo. Het is geen enkel probleem om op iets te reageren van een paar pagina's terug, of zelfs van een voorgaand topic. Dat doen we allemaal wel eens.quote:Op donderdag 31 januari 2019 20:52 schreef Meke het volgende:
[..]
[..]
Hee wat leuk, jullie wonen in de buurt
(ik probeer trouwens steeds aan te haken want ik vind het ontzettend gezellig hier, maar jullie gaan zo SNEL )
Voor het gemak meteen maar de hele rest vertaaldquote:Op donderdag 31 januari 2019 20:49 schreef Dave het volgende:
Het klinkt lekker, wat moet er na het koelen gebeuren?
Wat is het? Klinkt als een omgekeerde taart of zoquote:Op donderdag 31 januari 2019 21:18 schreef Hawaii_Tim het volgende:
[..]
Voor het gemak meteen maar de hele rest vertaald
Recept voor tarte tatin. Omgekeerde taart klopt dus welquote:Op donderdag 31 januari 2019 21:21 schreef Dave het volgende:
[..]
Wat is het? Klinkt als een omgekeerde taart of zo
Dat klinkt lekkerquote:Op donderdag 31 januari 2019 21:18 schreef Hawaii_Tim het volgende:
[..]
Voor het gemak meteen maar de hele rest vertaald
Schil en snijd je peren in vieren. Geef je hele hazelnoten snel in de blender zodat je een mix krijgt tussen poeder en gemalen hazelnoten.
Voeg de suiker en de boter in de vorm van een niet-klevende koekenpan toe en kook op laag vuur tot je een licht goudbruine kleur hebt. Giet de stukjes peer in en laat een paar minuten karamelliseren. Draai de peren regelmatig om. Voeg de hazelnoten toe en meng opnieuw. Giet de peer / karamel / hazelnootmix in de taartvorm (of bakpan) en stamp aan om de bovenkant waterpas te maken.
Verwarm de oven voor op 180 °.
Spreid het gebroken deeg uit op een met bloem bestoven werkoppervlak en snijd een cirkel die iets groter is dan je vorm. Plaats de deegcirkel op de peren en druk de randen tussen de vruchten en de wand van de vorm.
Om te eindigen
Kook 40 minuten. Laat het een paar minuten zitten en plaats dan je serveerschaal op de taartpan en draai alles snel om.
Volgens het recept mag je het maar een paar minuten laten zitten he. Daarna moet je jezelf herpakken en opnieuw proberenquote:Op donderdag 31 januari 2019 21:26 schreef Dave het volgende:
Ik zal even een tarte tartin gaan maken. Dat afstorten zal wel op een mislukking uitlopen.
Nee niet stoppen gek.quote:Op donderdag 31 januari 2019 21:25 schreef Dave het volgende:
Ah,ok, wist ik niet. Zal stoppen met hyperventileren.
Zou hij meekijken hier?quote:Op donderdag 31 januari 2019 21:28 schreef Greys het volgende:
[..]
Nee niet stoppen gek.
Dol op hyperventileren.
Maar kijk!
[ afbeelding ]
Nu heb ik ik trek in tarte tatinquote:Op donderdag 31 januari 2019 21:18 schreef Hawaii_Tim het volgende:
[..]
Voor het gemak meteen maar de hele rest vertaald
Schil en snijd je peren in vieren. Geef je hele hazelnoten snel in de blender zodat je een mix krijgt tussen poeder en gemalen hazelnoten.
Voeg de suiker en de boter in de vorm van een niet-klevende koekenpan toe en kook op laag vuur tot je een licht goudbruine kleur hebt. Giet de stukjes peer in en laat een paar minuten karamelliseren. Draai de peren regelmatig om. Voeg de hazelnoten toe en meng opnieuw. Giet de peer / karamel / hazelnootmix in de taartvorm (of bakpan) en stamp aan om de bovenkant waterpas te maken.
Verwarm de oven voor op 180 °.
Spreid het gebroken deeg uit op een met bloem bestoven werkoppervlak en snijd een cirkel die iets groter is dan je vorm. Plaats de deegcirkel op de peren en druk de randen tussen de vruchten en de wand van de vorm.
Om te eindigen
Kook 40 minuten. Laat het een paar minuten zitten en plaats dan je serveerschaal op de taartpan en draai alles snel om.
Dat kan je toch gewoon zien als je met je muis boven de topictitel staat? 122 lurkers!quote:Op donderdag 31 januari 2019 21:30 schreef Greys het volgende:
[..]
Er kijken iig meer mensen mee dan je denkt.
Hallo Jan Smitquote:Op donderdag 31 januari 2019 21:30 schreef Greys het volgende:
[..]
Er kijken iig meer mensen mee dan je denkt.
Zit bijna altijd mobiel en dan werkt dat niet.quote:Op donderdag 31 januari 2019 21:31 schreef BillDauterive het volgende:
[..]
Dat kan je toch gewoon zien als je met je muis boven de topictitel staat? 122 lurkers!
Weer wat geleerdquote:Op donderdag 31 januari 2019 21:31 schreef BillDauterive het volgende:
[..]
Dat kan je toch gewoon zien als je met je muis boven de topictitel staat? 122 lurkers!
En dat zijn dan nog degenen die het ook daadwerkelijk in MyAT hebben gezetquote:Op donderdag 31 januari 2019 21:31 schreef BillDauterive het volgende:
[..]
Dat kan je toch gewoon zien als je met je muis boven de topictitel staat? 122 lurkers!
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |