abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  vrijdag 25 januari 2019 @ 18:11:26 #1
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_184617414
registreer om deze reclame te verbergen
N9jXhu4d.jpeg


DTWVWd3X4AANcK6.jpg

Startlijsten:
http://www.cyclingfever.com/startlist.html
http://www.wielerland.nl/
http://www.procyclingstats.com/races.php
Qp7WGGi.jpg
Nederlandstalige sites:
http://www.wielerland.nl/
http://www.wielerflits.nl/
http://www.wvcycling.com/
http://www.wielerupdate.nl/
http://sport.fok.nl/wielrennen
http://wielrennen.startpagina.nl/prikbord/
http://www.dewielersite.net/db2/wielersite/index.php oPb8TBT.jpg
http://www.touretappe.nl

Engelstalige sites:
http://www.cyclingnews.com/
http://www.velonation.com/
http://www.steephill.tv/
http://www.dailypeloton.com/

Franse sites:
http://www.cyclismactu.net/
http://www.velochrono.fr/actu/ JvlaSeG.png
http://www.velo-club.net/index.php?op=edito-nonews
http://www.matsport.fr/

Spaanse sites:
http://www.biciciclismo.com/cas/site/inicio.asp
http://www.diariovasco.com/deportes/ciclismo/
http://www.zikloland.com/

Italiaanse sites:lWFJoTV.jpg
http://www.tuttobiciweb.it/index.php
http://www.spaziociclismo.it/
http://www.cicloweb.it/
http://www.ciclonet.it/

Duitstalige sites:
http://www.radsport-news.com/
http://06.live-radsport.ch/
web_colp_ext_0407_big_c_3.jpg
Handige links (leuke weblogs, resultaten en statistieken uit verleden):
http://www.cqranking.com
http://inrng.com/
http://tourdejose.com/
http://hetiskoers.nl/
http://parijsroubaix.blogspot.com/
http://www.memoire-du-cyclisme.net/
http://members.quicknet.nl/harold.schav/ploegenland.htm
http://www.procyclingstats.com/index.php
http://firstcycling.com/

media_xll_9681666.jpg


WealthyCourteousAstarte-size_restricted.gif


3846yf1u.jpg


2zPXI1R.jpg


[ Bericht 3% gewijzigd door Rellende_Rotscholier op 25-01-2019 18:20:23 ]
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  vrijdag 25 januari 2019 @ 18:13:45 #2
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_184617443
Biniyam werd vandaag vijfde, voor de immer falende Andre Greipel.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_184620051
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 januari 2019 18:04 schreef showtimer het volgende:

[..]

Heb je Pistolero als vijfde afgezant al doorgegeven?
Al een poos, maar ik heb het vermoeden dat het in effect gaat na de eerstvolgende koers.
pi_184620229
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 januari 2019 20:39 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Al een poos, maar ik heb het vermoeden dat het in effect gaat na de eerstvolgende koers.
Ik zit er volgens mij nog niet bij inderdaad, maar misschien worden de punten die ik nu haal later met terugwerkende kracht er bij gedaan. Dan maakt het ook niet zoveel uit.

Die teamranking is er trouwens zowel per koers als over het hele seizoen toch?
pi_184620536
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 januari 2019 20:39 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Al een poos, maar ik heb het vermoeden dat het in effect gaat na de eerstvolgende koers.
^O^ Dan willen ze ons niet op 1 hebben. :{w
pi_184627406
quote:
Het plan-Evenepoel: Belgische wonderboy maakt zondag zijn profdebuut in Argentinië

Fred Vandervennet stuwde hem naar twee wereldtitels bij de juniores. Nu hij prof is, is het aan Koen Pelgrim om het beste uit Remco Evenepoel te halen. Met Gaviria, Jungels, Jakobsen en Hodeg heeft de ploegtrainer van Deceuninck-Quick Step ervaring met het kneden van toptalenten. Twee dagen na zijn negentiende verjaardag maakt Evene­poel zondag zijn profdebuut in de Ronde van San ­Juan, maar eerst doet trainer Pelgrim ons zijn tienpuntenplan uit de doeken.
Maximaal zestig koersdagen

De Ronde van San Juan, de Ronde van de Verenigde Arabische Emiraten, Nokere Koerse, Handzame en dan wellicht Turkije. Zo zit het programma tot april van Evenepoel voorlopig in elkaar. “Het doel is om in zijn eerste jaar af te ronden op 60 koersdagen”, aldus Pelgrim. “Dat zijn er 20 tot 30 minder dan het gemiddelde van de ploeg. Mocht hij een volwaardig profprogramma rijden, dan zou hij af en toe een koers moeten rijden hoewel hij op dat moment niet 100 procent fris is. Zo zou je hem te zwaar belasten en misschien uitwringen.”

De keuze voor San Juan als eerste koers was snel gemaakt. “Het parcours bevat een tijdrit en een bergrit, waarin Remco zijn ei kwijt kan. De andere etappes zijn kort en gemakkelijk – naar profnormen wordt er rustig gereden. Halfweg is er zelfs nog een rustdag. Zijn tweede koers, de Ronde van de Verenigde Arabische Emiraten, heeft hetzelfde profiel, maar behoort wel tot de World Tour. Toch is die niet van dezelfde moeilijkheidsgraad als de Ronde van het Baskenland. Daar krijgen de renners elke dag een pak hoogtemeters op het menu.”

De bedoeling van de ploeg is om de koersdagen ook zo veel mogelijk te spreiden. “Hij rijdt ongeveer elke maand een rittenkoers. Zo heeft hij na Argentinië een drietal weken om te herstellen. Afhankelijk van hoe hij de eerste koersen doorkomt, zou hij nog kunnen starten in Catalonië.” Maar Pelgrim wil nog niet vooruitlopen op de feiten. “Vorig jaar zakte Hodeg er in Catalonië helemaal door en moest hij opgeven. Hetzelfde met Jakobsen in de Dauphiné. Op die jonge leeftijd ontbreekt het die gasten nog aan inhoud om in zo’n zware rittenkoers van een week elke dag te presteren.”

Leren rusten

Onder zijn vorige trainer Fred Vandervennet trainde Evenepoel voor een junior al vrij veel en lang. “Het volume was hoog, soms zelfs twee trainingen per dag. Die trainingen onder Vandervennet werkten goed, maar het kan ook op een andere manier: meer nadruk op intensiteit en op kortere prikkels dan op lange duurtrainingen. We merken dat hij bergop lang een hoog tempo kan aanhouden, maar nog moeite heeft met tempowissels. We zullen dus meer op interval trainen, bijvoorbeeld in blokjes van tien minuten.”

Pelgrim wil ook dat Evenepoel rust leert nemen. Door hem één rittenkoers per maand te laten rijden, kan hij thuis telkens goed uitrusten en zich klaarstomen voor de volgende koers. “Vorig jaar laste hij maar twee kleine rustpauzes in tijdens het seizoen. We willen die rustpauzes dit jaar opdrijven. Remco is iemand die heel graag en veel traint, maar we moeten hem soms een beetje afremmen. Zijn lichaam is nog steeds in opbouw. Op stage in Calpe toonde hij alvast dat hij het kan. Hij voelde zich een dag niet genoeg hersteld en ging dan in zijn eentje losrijden in plaats van met de grote jongens vol te gaan trainen. Dat besef is een goed teken.”

Hoogtestage in juli

Einde 2018 trainde Evenepoel al eens op Tenerife, maar een volwaardige hoogtestage deed hij nog nooit. Daar komt verandering in. In juli trekt hij met zijn ploegmaten die niet meedoen aan de Tour op hoogtestage. “Tijdens zo’n stage is het moeilijk balanceren om niet in overdrive te gaan. Maar we gaan het voorzichtig aanpakken met weinig trainingsbelasting. Het is vooral nuttig om te weten hoeveel effect zo’n hoogtestage op hem kan hebben.”

Explosiviteit laten varen

De inspanningstesten van Evene­poel zijn van een hoog niveau, in tegenstelling tot de sprinttest. “Hij is wat dat betreft het tegenovergestelde van Hodeg. Toen die de eerste keer kwam testen, was zijn inspanningstest niet top, maar evenaarde hij op een paar watt na de beste sprinttest van Kittel, hoewel die tien kilo meer woog. Op de sprinttest behoort Remco tot de onderste helft van onze ploeg. Op explosiviteit kan je trainen, maar waarom zouden we dat doen? Hij moet zich richten op het klimmen en het tijdrijden.”

Niet te veel diëten

Met zijn 61 kilogram is Evene­poel een lichtgewicht, maar volgens Pelgrim moet hij qua scherpte nog niet overdrijven. “Op het voorbije WK stond hij echt zeer scherp. Veel magerder dan toen zal hij niet mogen worden, laat staan voor een lange periode. We proberen hem duidelijk te maken dat hij niet het hele jaar door scherp moet staan. Dat kost te veel krachten. We hebben voor de komende maanden een plan opgesteld, waarbij hij op bepaalde momenten dat gewicht moet proberen te halen, zonder daarvoor te hoeven overdrijven met diëten.”

Maandelijks naar Spanje

Evenepoel woont in het heuvelachtige Pajottenland, echt klimmen kan hij er dus niet. “Als klimmer is het niet ideaal om je te ontwikkelen in België, maar Dumoulin woont ook in België, dus problematisch is dat niet. Als je een goeie klimmer wil worden, moet je die specifieke coördinatie tijdens het klimmen geregeld inoefenen. Zoiets kan je niet kopiëren met een intensieve interval langs de vaart. Verhuizen naar Spanje of Italië moet hij niet, we hebben voorlopig gepland dat hij tussen Argentinië en Emiraten een week naar Spanje trekt om daar zijn klimtraining te onderhouden. We zullen die klimstages maandelijks blijven herhalen. Op lange termijn zal hij misschien wel ergens een appartementje huren om een vaste uitvalsbasis te hebben.”

Schouders aanpassen in tijdrit

De allerbeste test die Evene­poel aflegde, was op de tijdritfiets. Zijn aerodynamisch coëfficiënt was het laagste wat Pelgrim in die tien jaar als trainer al heeft opgemeten. “Voor een vlakke tijdrit op de macht is hij iets te klein en te licht, maar hij zit zo aerodynamisch en compact op zijn tijdritfiets dat hij op een lastiger parcours altijd in het voordeel zal zijn. Op termijn zal hij de betere tijdrijder van de klimmers zijn.”Pelgrim en zijn team pasten de positie ook nog een beetje aan. “Op de tijdritfiets was zijn ruglijn een beetje dalend. We hebben zijn stuur een beetje verhoogd, zodat zijn rug nu horizontaal helemaal platligt. Na die wijziging klaagde hij over stramme schouders. Daarom moet hij nu wekelijks op zijn tijdritfiets zitten om aan die nieuwe positie te wennen.”

Top twintig op de Jebel Hafeet

Evenepoel is gedreven en heeft van de beklimming van de Jebel Hafeet (11 km aan 6,6%) in de Ronde van de Verenigde Arabische Emiraten een doel gemaakt. “Als prof moet je een doel stellen. In San Juan is dat moeilijker, omdat daar vaak plots lokale renners een straf nummer uit hun mouw schudden.” In de Emiraten is het deelnemersveld van WorldTour-niveau. “Remco zal er klimmen tegen Nibali, Dumoulin, Valverde, Porte, Mollema, Froome, Zakarin en Roglic. We mogen niet verwachten dat hij daar top tien rijdt. Als hij bij de beste twintig boven komt, is dat al goed gereden. De ritten zijn ook veel langer dan hij gewend was bij de juniores. We zijn benieuwd, maar het is geen staatszaak. Over vijf jaar zal niemand zich herinneren wat hij op de Jabel Hafeet heeft gepresteerd.”

Toch zijn bij velen de verwachtingen nu al hooggespannen. Dat blijkt ook uit zijn testen in de Bakala ­Academy: “Ik heb Remco een eerste keer getest in juni 2017. Hij koerste toen nog maar twee maanden. Voor iemand die nog niet lang fietste, was die test prima, maar zeker niet de allerbeste van een junior ooit. Vorig jaar deden we opnieuw een test en die was nog beter. Uitzonderlijk goed, maar ook niet de allerbeste ooit.” Cijfers wil Pelgrim niet kwijt, maar de VO2max (de maximale zuurstofopname) van Evene­poel zou de grens van 80 wel overschrijden, wat nodig is – liefst 85 – om een topklimmer te worden. “Conditioneel zit hij op dat vlak al goed, maar om met de beste klimmers te concurreren, moet zijn motor nog groter worden en ook zijn vermogen per kilo ­lichaamsgewicht moet nog een flink pak stijgen.”

Leren wringen in Nokere

Evenepoel zal niet snel schitteren in de Ronde van Vlaanderen of Roubaix. “Hij meet 1m71 en weegt 61 kilo. Hij is te klein, te licht en te weinig explosief voor de kasseien.” Toch staat hij in maart ook aan de start van Nokere Koerse en de Bredene-Koksijde Classic. “Als je later een klassement in de Tour wil najagen, moet je kunnen overleven in die hectische eerste week. We willen dat hij zich in die eendagskoersen in het peloton mengt en leert wringen. Doe je dat niet, dan verleer je die zaken na verloop van tijd.”

Grote ronde pas in 2021

Op termijn wordt Evenepoel een renner voor de grote ronden, maar dat zit er dit jaar nog niet in. “Ook in 2020 nog niet. Hij is zeer benieuwd en ambitieus, want onlangs vroeg hij al eens wanneer we hem loslaten in een grote ronde. We denken ten vroegste in zijn derde profjaar, hij zal dan nog altijd maar 21 jaar zijn. In de toekomst willen we een volgende stap zetten met koersen zoals Parijs-Nice en het Baskenland. Verteert hij ook die goed en kan hij twee zware rittenkoersen aan met daartussen amper een week rust, is hij misschien klaar voor de volgend stap.”
  zaterdag 26 januari 2019 @ 11:44:47 #7
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_184629890
registreer om deze reclame te verbergen
Greipel pakt toch zijn ritje mee.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_184630570
FirstCycling is tegenwoordig sneller met de uitslagen dan Stephan.
  zaterdag 26 januari 2019 @ 12:40:09 #9
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_184630616
quote:
1s.gif Op zaterdag 26 januari 2019 12:36 schreef Slobeend het volgende:
FirstCycling is tegenwoordig sneller met de uitslagen dan Stephan.
FirstCycling _O_

Stephan ligt waarschijnlijk nog in bed met zijn bamboefiets.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_184630763
quote:
1s.gif Op zaterdag 26 januari 2019 12:36 schreef Slobeend het volgende:
FirstCycling is tegenwoordig sneller met de uitslagen dan Stephan.
Waarschijnlijk een statement van Steph. :P

DigitalNomadPCS twitterde op dinsdag 22-01-2019 om 18:12:21 @tropicale2019 LIVE? 4h after finish you call live? reageer retweet
pi_184630824
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 januari 2019 12:49 schreef showtimer het volgende:

[..]

Waarschijnlijk een statement van Steph. :P

DigitalNomadPCS twitterde op dinsdag 22-01-2019 om 18:12:21 @tropicale2019 LIVE? 4h after finish you call live? reageer retweet
MAD

Volgende keer gaat ie maar met zijn camper naar Gabon om er sneller bij te zijn
  Redactie Sport zaterdag 26 januari 2019 @ 13:54:36 #12
164004 crew  TargaFlorio
pi_184631836
Stephan is een vervelend mannetje.
pi_184631891
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Coming to a Giro near you.
pi_184632401
https://sporza.be/nl/2019/01/26/vakoc-comeback/

Morgen weer Vakoc in het peloton.
pi_184632645
De hel van Cadel komt wel live op de PLAYER.
pi_184633567
quote:
7s.gif Op zaterdag 26 januari 2019 14:54 schreef showtimer het volgende:
De hel van Cadel komt wel live op de PLAYER.
van 3 tot 5h30 toch?
''Rice is great if you're really hungry and want to eat two thousand of something.' - Mitch Hedberg
pi_184633774
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 januari 2019 15:50 schreef Steven184 het volgende:

[..]

van 3 tot 5h30 toch?
Jep.

quote:
22:30 - 02:15
Wielrennen: Ronde van San Juan
Staat er trouwens ook op voor vandaag. Foutje?
pi_184637447
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 januari 2019 16:02 schreef showtimer het volgende:

[..]

Jep.

[..]

Staat er trouwens ook op voor vandaag. Foutje?
Rondjes om de kerk :')
pi_184637538
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 januari 2019 19:06 schreef wimderon het volgende:

[..]

Rondjes om de kerk :')
Oh, is dat nieuw? :o
pi_184637780
quote:
Dat ze maar op het fietsje blijven zitten allen.
  Redactie Sport zondag 27 januari 2019 @ 05:17:46 #22
451829 crew  H.Vviv
pi_184647590
Viviani wint voor Ewan en Impey de Cadel Evans Great Ocean Road Race
  Redactie Sport / Supervogel zondag 27 januari 2019 @ 07:43:50 #23
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_184647740
Gesink twaalfde _O_
❤ DeLuna ❤
-------
De FOK! Custom CSS-tool - Top 2000 Stats
pi_184647942
Hier spreekt de nummer twee van het algemeen klassement.
pi_184647982
quote:
0s.gif Op zondag 27 januari 2019 08:47 schreef Koffieplanter het volgende:
Hier spreekt de nummer twee van het algemeen klassement.
Ik zit bij het team sinds vandaag, voorlopig val ik nog niet uit de toon iig. Tijd om te gaan schroeien in San Juan.
  zondag 27 januari 2019 @ 10:52:19 #26
430637 showtimer
Running Away
pi_184649131
quote:
0s.gif Op zondag 27 januari 2019 05:17 schreef H.Vviv het volgende:
Viviani wint voor Ewan en Impey de Cadel Evans Great Ocean Road Race
Teleurstellende wedstrijd. Cadel mag dringend iets aan het parcours gaan doen.
  zondag 27 januari 2019 @ 10:53:40 #27
430637 showtimer
Running Away
pi_184649153
quote:
10s.gif Op zondag 27 januari 2019 07:43 schreef Pino112 het volgende:
Gesink twaalfde _O_
Typisch dat Poppel dan vandaag weer een baaldag heeft. _O-
pi_184649252
quote:
0s.gif Op zondag 27 januari 2019 10:53 schreef showtimer het volgende:

[..]

Typisch dat Poppel dan vandaag weer een baaldag heeft. _O-
Die gozer heeft echt wel de kwaliteiten om mooie dingen te laten zien, maar hij is ook zo wisselvallig als de pest ja. _O-
Vandaag zat ie trouwens gewoon in het wiel van Ewan aan de voet van de laatste klim en uiteindelijk wordt ie allerlaatste op 8 minuten, dus vraag me af of ie niet gewoon pech had.
  zondag 27 januari 2019 @ 11:01:14 #29
430637 showtimer
Running Away
pi_184649286
quote:
0s.gif Op zondag 27 januari 2019 10:59 schreef Pistolero het volgende:

[..]

Die gozer heeft echt wel de kwaliteiten om mooie dingen te laten zien, maar hij is ook zo wisselvallig als de pest ja. _O-
Vandaag zat ie trouwens gewoon in het wiel van Ewan aan de voet van de laatste klim en uiteindelijk wordt ie allerlaatste op 8 minuten, dus vraag me af of ie niet gewoon pech had.
quote:
“Het was het verwachte koersverloop met een sprint van een kleiner peloton”, vertelt ploegleider Frans Maassen. “In principe een ideale koers voor Danny, maar hij had vandaag de benen niet”, legt hij uit.
pi_184649334
quote:
0s.gif Op zondag 27 januari 2019 11:01 schreef showtimer het volgende:

[..]

[..]

Matig, slecht.
  zondag 27 januari 2019 @ 11:07:39 #31
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_184649390
quote:
0s.gif Op zondag 27 januari 2019 08:47 schreef Koffieplanter het volgende:
Hier spreekt de nummer twee van het algemeen klassement.
Jammer dat ik weer allemaal dood gewicht in het team heb die ik moet voortslepen.
pi_184650431
quote:
0s.gif Op zondag 27 januari 2019 08:47 schreef Koffieplanter het volgende:
Hier spreekt de nummer twee van het algemeen klassement.
Hoe zit het met de zenuwen voor de eerste van zeven veldslagen?
pi_184650494
quote:
0s.gif Op zondag 27 januari 2019 12:10 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Hoe zit het met de zenuwen voor de eerste van zeven veldslagen?
De local hero’s gaan dit spelletje voor mij winnen deze week. Escuela, Rosas en Diaz gaan die Europeaantjes alle hoeken van het veld laten zien.
  zondag 27 januari 2019 @ 12:18:53 #34
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_184650564
quote:
1s.gif Op zondag 27 januari 2019 12:14 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

De local hero’s gaan dit spelletje voor mij winnen deze week. Escuela, Rosas en Diaz gaan die Europeaantjes alle hoeken van het veld laten zien.
Ik heb eigenlijk maar weinig vertrouwen in de Argentijntjes.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_184650597
quote:
1s.gif Op zondag 27 januari 2019 12:14 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

De local hero’s gaan dit spelletje voor mij winnen deze week. Escuela, Rosas en Diaz gaan die Europeaantjes alle hoeken van het veld laten zien.
Wel lekker dat het latenightwielrennen is. Ik ga ervoor zitten.
  zondag 27 januari 2019 @ 13:09:17 #36
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_184651241
Ik ga ook hier naar kijken.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_184652540
quote:
0s.gif Op zondag 27 januari 2019 13:09 schreef Mani89 het volgende:
Ik ga ook hier naar kijken.
Ook als pakweg Jan Hermsen en Dirk Bellemakers het commentaar doen?
  Redactie Sport zondag 27 januari 2019 @ 16:04:54 #38
164004 crew  TargaFlorio
pi_184655304
quote:
0s.gif Op zondag 27 januari 2019 14:28 schreef wimderon het volgende:

[..]

Ook als pakweg Jan Hermsen en Dirk Bellemakers het commentaar doen?
Jij laat de eerste profzege van Evenepoel schieten vanwege Hermsen en Bellemakers?
pi_184656194
quote:
Het laatste interview van Remco Evenepoel voor het begin van zijn profcarrière: “Het wordt afzien, maar dat is voor mij hetzelfde als genieten”

Een vuistje voor de pers, een duim voor ploegmaat Alvaro Hodeg omdat die voor het eerst de juiste klemtonen legt op het uitspreken van Evenepoel, en dan een trainingsritje van 80 km in het gezelschap van Dimension Data. Tot zover de highlights van de laatste dag uit het jonge leven van Remco Evenepoel zonder profkoers in de benen. Vandaag om 19u50 Belgische tijd in het Argentijnse San Juan komt er eindelijk een einde aan alle voorbeschouwingen over het meest besproken profdebuut van een wielrenner ooit. Het laatste interview met de 19-jarige protagonist van Deceuninck-Quick Step voor het echte begin van zijn profcarrière.

Remco, je hebt nog geen kilometer gereden, maar het eerste professionele foutje is al een feit: je huid is vrij hard verbrand door de Argentijnse zon.

“(lacht). Als dat mijn enigste fout is van deze week, wil ik daar nu al voor tekenen. Het zal mij niet meer overkomen. Ik had mij dinsdag nochtans goed ingesmeerd met zonnecrème, maar niet met de juiste factor. Ik had de eerste de beste bus zonnecrème gepakt die op tafel stond. Pas achteraf heb ik gezien dat het maar een factor 25 was. Te weinig. Het is hier al een hele week vollebak zon en veertig graden. Het was ook meteen een trainingsrit van drie uur. Na een uur begon ik het al te voelen. Mijn armen werden roder en roder, maar dan was er al niks meer aan te doen.”

Hoeveel tubes Aftersun heb je de voorbije vijf dagen al opgesoupeerd?

“In tubes zou ik niet spreken. Ik heb wel al zeer veel koesjen (Brussels voor laagjes, red.) op mijn verbrande armen, nek en gezicht gesmeerd.”

Maar je hebt geen zonneslag?

“Totaal niet. Toen ik dinsdagavond in de spiegel keek, vreesde ik dat ik mij behoorlijk mottig zou voelen. Wel, ik heb niks van last. Ik heb wel wat bubbels en blazen op mijn armen, maar het doet echt geen pijn. Doorgaans kan ik de zon zeer goed verdragen, misschien ben ik daarom niet ziek geworden.”

Gelukkig maar. Het zou zonde zijn voor je eerste profkoers. Ben je blij dat het eindelijk zover is?

“Amai. Zeker en vast. Ik voel dat het nodig is dat het nu echt start. Ik ben hier al sinds maandag. Die dagen dat je een beetje rustig gaat trainen, vliegen niet bepaald voorbij. De drang is groot. Ik heb afgelopen winter drie maanden niet gekoerst, maar het voelde veel langer aan dan de vijf maanden zonder koers van de winter voordien. Ik kijk dan ook al uit naar deze dag sinds het einde van het WK in Innsbruck.”

Het is dag op dag vier maanden na je tweede wereldtitel bij de junioren dat je bij de profs begint.

“Fantastisch he. Het is echt leuk om hier in Argentinië te zijn. Het is een totaal nieuwe wereld die voor mij open gaat. Ook al is dit geen wedstrijd van WorldTour-niveau, er staan zeer veel goeie renners aan de start, dus het niveau van de koers zal toch vrij hoog zijn. Ik heb via mijn kamergenoot Iljo Keisse al een paar beelden van de wedstrijd van vorig jaar gezien, en het leek echt wel zeer snel te gaan op het vlakke.”

Je bent duidelijk op je hoede, want we zagen je gisteren zelfs voor de training al even op de rollen trainen.

“Dat is iets wat ik standaard toe als ik niet thuis slaap. Je bent niet de enige die dat opmerkt. Bij de ploeg vonden ze het de eerste dag ook wel vreemd. Onze ploegleider Davide Bramati vond het niet zo’n goed idee. Ik heb hem overtuigd door te zeggen dat ik het heel vaak doe. Waarom ook niet? De trainingen beginnen hier altijd pas om 10 uur of later, dus er is tijd genoeg om na het ontbijt even op de rollen te rijden.”

Het zegt wel iets over de gretigheid waarmee je hier bent. Je wilt er echt staan precies?

“Ik denk dat het logisch is, dat ik meteen mee present wil zijn. Ik ken mezelf en ik zou hier niet graag willen afgaan of als het op kant wordt getrokken dat ik na 10 km al gelost word. Ik ga zo lang als mogelijk proberen volgen en mijn grenzen verleggen. Als ik voel dat ik moet afhaken, zal ik eerst toch nog minstens vijf keer door de muur gaan. Moet ik er dan toch af, dan zal ik dat aanvaarden, maar heb ik toch mijn uiterste best gedaan. Al blijf ik wel voorzichtig: één slechte dag of maagproblemen is in deze exotische en warme omgeving snel gebeurd.”

Ben je ooit al zover weg van huis geweest?

“Neen. Ik was ook bijna 24 uur onderweg. Op het einde was het echt wel vermoeiend.”

Hoe verliep jouw eerste ervaring met een jetlag?

“Toen we hier toekwamen, was ik echt wel moe. Ik ben snel in bed gekropen. Ik wou zo vroeg mogelijk gaan slapen om zoveel mogelijk te willen slapen, maar ik was helaas al 7 uur wakker. De nacht erna heb ik mijn gewone nachtrust gehad en was de jetlag eigenlijk al verteerd. Ik had het eigenlijk erger verwacht.”

Over verwachtingen gesproken. In België zijn heel wat mensen in de ban jouw profdebuut.

“Ja, dat heb ik de voorbije dagen wel gemerkt in de kranten en op de websites”

Voel je verwachtingen of druk?

“Ik lees wel dat er verwachtingen zijn, maar zo voel ik het niet. We zijn hier met de ploeg en… ik moet eerlijk zijn: zelf vrijdag op mijn verjaardag heb ik mijn gsm maar drie keer bekeken: bij het ontbijt, het middageten en het avondeten. Ik heb dan een paar berichtjes beantwoord, als ik er tijd voor had. Ik ben minder bezig met mijn gsm dan voordien. Ik denk dat ik dat ook wel geleerd in de ploeg: je moet vooral met jezelf bezig zijn en niet teveel naar sociale media kijken. Als ik rust lig ik vooral op mijn bed en bekijk ik serietjes op Netflix om de tijd te doden. Het leven leiden van een profrenner: opstaan, ontbijten, trainen en rusten.”

Wat zijn jouw verwachtingen van je eerste profwedstrijd deze week? Er is een korte tijdrit, een bergrit… Dat moet jou wel liggen. Maak je de situatie helemaal crazy en ga je meteen winnen?

“Dat is alleszins niet mijn verwachting of ambitie. Ik ben hier om te leren. Ik ga niet zeggen dat ik bang ben, maar ik ben wel nerveus om te zien hoe het is om in een profpeloton te rijden tegen renners met tien jaar meer ervaring dan ik. Uiteraard kijk ik uit naar de tijdrit en de bergrit, maar zonder verwachtingen. Gewoon vol gaan en dan zien we wel wat het geeft. En vooral genieten, van de hele week.”

Vraag is: hoe kan je genieten? Het wordt afzien.

“Afzien is toch leuk? Elke profwielrenner houdt van afzien. Ik kijk er echt naar uit, naar dat eerste moment dat het hier op de kant gaat, en ik kan zeggen: ‘o, wat is dat hier allemaal?”

Geniet van dat moment.
  zondag 27 januari 2019 @ 19:00:25 #40
430637 showtimer
Running Away
pi_184659115
wielerman twitterde op zondag 27-01-2019 om 18:34:43 Straks in #Sportweekend Jonge wolf @EvenepoelRemco over zijn profdebuut in Argentinië @vueltasanjuanok #VueltaSJ2019 #cycling🚴🏼 #Argentina🇦🇷 #SanJuan #Sportweekend #vrtNWS @sporza_koers ✔️ Dx705r9WoAI8OF4.jpg reageer retweet
Hoe is het met Bouchard?
  Redactie Sport zondag 27 januari 2019 @ 19:02:05 #41
194695 crew  franklop
Fran knock
pi_184659150
Ik ben hem nu al zooooooo zat.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_184659171
quote:
0s.gif Op zondag 27 januari 2019 19:02 schreef franklop het volgende:
Ik ben hem nu al zooooooo zat.
Dat komt vooral door de hype denk ik? Niet zozeer door hemzelf.
sig verwijderd door FA
  Redactie Sport zondag 27 januari 2019 @ 19:04:03 #43
194695 crew  franklop
Fran knock
pi_184659187
quote:
1s.gif Op zondag 27 januari 2019 19:03 schreef Ambrosius het volgende:

[..]

Dat komt vooral door de hype denk ik? Niet zozeer door hemzelf.
Dat met name.

Was hetzelfde als met Boonen. De persoon zelf was wel prima, maar de Belgische pers maakte het wel ondragelijk allemaal.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Redactie Sport zondag 27 januari 2019 @ 19:04:46 #44
194695 crew  franklop
Fran knock
pi_184659199
afroroadchamps twitterde op zondag 27-01-2019 om 18:55:01 BREAKING! The 2019 African Continental Road Championships postponed!@afroroadchamps @cyclingrwanda @Cycling_SA @CyclingEritrea @EthiopiaCycling @UCI_cycling @fbcburkina @Cyclingnewsfeed https://t.co/NYrmD4rDIJ reageer retweet
quote:
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zondag 27 januari 2019 @ 19:06:22 #45
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_184659224
quote:
0s.gif Op zondag 27 januari 2019 16:27 schreef wimderon het volgende:

[..]

Ja stop hier nu maar weer mee. Jezus.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_184659241
Er steekt iemand zijn hoofd boven het maaiveld uit.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_184660046
quote:
0s.gif Op zondag 27 januari 2019 19:07 schreef El-Stinho het volgende:
Er steekt iemand zijn hoofd boven het maaiveld uit.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ja, nee, het gaat helemaal niet om Evenepoel zelf.
Mensen ergeren zich denk ik vooral aan die totaal ziekelijke obsessie van de Belgische media met Remco en hoe over hem wordt geschreven alsof hij de zoon van God is.
  zondag 27 januari 2019 @ 19:43:11 #48
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_184660048
quote:
9s.gif Op zondag 27 januari 2019 19:04 schreef franklop het volgende:
afroroadchamps twitterde op zondag 27-01-2019 om 18:55:01 BREAKING! The 2019 African Continental Road Championships postponed!@afroroadchamps @cyclingrwanda @Cycling_SA @CyclingEritrea @EthiopiaCycling @UCI_cycling @fbcburkina @Cyclingnewsfeed https://t.co/NYrmD4rDIJ reageer retweet
[..]

Afrikaans genot.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  zondag 27 januari 2019 @ 19:55:15 #49
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_184660292
Zelfs als je rustig naar Reizen Waes wil kijken ontkom je niet aan Evenepoel.

Voor straf heb ik heb niet opgenomen in mijn team op firstcycling.

'Ik ben jong dus ik kan sneller in vorm komen dan oudere jongens.'
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_184660340
quote:
0s.gif Op zondag 27 januari 2019 08:47 schreef Koffieplanter het volgende:
Hier spreekt de nummer twee van het algemeen klassement.
Mani is aan het saboteren.
  zondag 27 januari 2019 @ 20:00:12 #51
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_184660387
Gaat Sporza zometeen live?
pi_184660480
quote:
ANALYSE. Remco Evenepoel is een onwaarschijnlijk natuurtalent maar laten we zijn en ons hoofd niet gek maken

Vanavond is het zover. Rond 16u lokale tijd start voor Remco Evenepoel in het Argentijnse San Juan één van de belangrijke hoofdstukken in zijn nog jong maar al rijkgevuld leven: dat van profwielrenner. Voor de dromers: de Brabander van Deceuninck - Quick.Step zal de eerste etappe niet winnen, net zoals Remco Evenepoel de Ronde van San Juan niet zal winnen. Zolang hij en wij dat beseffen, is het goed.

Mag ik eerlijk zijn? Ik had Remco Evenepoel nog graag een jaartje bij de beloften zien rijden. De stelling dat hij daar niets meer te leren had, houdt geen steek. Remco Evenepoel had bij de beloften nog veel kunnen leren. Hoe in een peloton te rijden, bijvoorbeeld. Want iedereen lijkt al vergeten dat de voormalige voetballer nog maar anderhalf seizoen competitief op een fiets zit, anderhalf jaar waarin hij zelden of nooit in een peloton heeft rondgefietst. Anderhalf jaar ook waarin de tegenslagen op de vingers van één hand te tellen waren. Hij had bij de beloften, tegen jongens die drie tot vier jaar ouder zijn, aan behendigheid en mentale weerbaarheid kunnen winnen.

Dat kan hij bij de profs ook, hoor ik u al denken! Klopt! Maar het ‘milieu’ waarin hij vandaag zal terechtkomen, kijkt anders aan tegen jongens van negentien, vrijdag pas geworden trouwens. In het beloften-peloton zou men al sneller de deur ‘opendoen’, mocht Remco in aantocht zijn. In het profpeloton zal de deur eerder ‘dichtgaan’ wanneer het nieuwste wielerfenomeen wil passeren. Weinig neoprofs zijn ooit met zoveel tromgeroffel ingehaald. Dat is niet onopgemerkt gebleven. En oude(re) mannen hebben zo hun ‘bad habits’. Jonge jongens moeten hard ‘boksen’ voor hun plaatsje onder de zon. Laat ‘boksen’ net datgene zijn wat Evenepoel op de fiets nog niet al te veel heeft moeten doen. Hij zal de komende maanden vooral incasseren.

Aandacht

Remco Evenepoel genereert aandacht. Niet enkel in België maar wereldwijd wordt uitgekeken naar het debuut van de dubbele wereldkampioen bij de junioren. Ook wij sturen één van onze reporters uit om Evenepoel te volgen. En Benoot en Gaviria en Quintana en uiteraard Sagan maar toch vooral Evenepoel. Zijn eerste koersdag, zijn eerste lekke band, zijn eerste aanval of wie weet zijn eerste bloemen. Het spreekt voor zich dat wij veel willen schrijven en u veel wil lezen over Remco Evenepoel. En hij praat vlot, in meerdere talen, via sociale en andere media.

Wat doet al die aandacht met een jongen van negentien? Voorlopig niets, zo blijkt. Evenepoel toont ongelooflijk veel mediamaturiteit voor, ja toch, een tiener. We geloven en vertrouwen Patrick Lefevere als hij zegt dat hij de ‘benjamin’ van zijn ploeg streng zal begeleiden, als ware het zijn eigen zoon. Maar ook Tom Boonen ontsnapte wel eens aan de wakende blik van Lefevere. “We kunnen ons bed niet naast het zijne zetten”, klonk het toen bij de Quick Stepfamilie. We begrijpen Lefevere dat hij Evenepoel meteen wil laten debuteren bij de profs, al was het maar om buitenlandse kapers te snel af te zijn. Tegelijkertijd heeft de succesmanager zichzelf een grote verantwoordelijkheid op de schouders gelegd: hij moet onze nieuwe Tourwinnaar begeleiden in die cruciale stap van tiener naar volwassenheid.

Anoniem meefietsen

Remco Evenepoel moet zich de komende maanden vooral het hoofd niet op hol laten brengen. En dat geldt evenzeer voor u en ik. Maakt u zich vooral geen zorgen als Remco Evenepoel de komende week anoniem meefietst. Daar zou niets abnormaals mee zijn. Evenepoel is een klimmer en die hebben doorgaans iets meer tijd (en kracht) nodig om aan te sluiten bij de wereldtop. Uiteraard is hij een onwaarschijnlijk groot talent maar we willen ze de kost niet geven, de supertalenten die bezweken onder de druk van te hoge verwachtingen. En dat waren niet eens Vlamingen.
  zondag 27 januari 2019 @ 20:04:12 #53
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_184660492
Wim, echt.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_184660511
quote:
0s.gif Op zondag 27 januari 2019 19:58 schreef wimderon het volgende:

[..]

Mani is aan het saboteren.
Als ik hem kon kicken had ik het gedaan.
  Redactie Sport zondag 27 januari 2019 @ 20:05:29 #55
164004 crew  TargaFlorio
pi_184660523
Hoeveel minuten voorsprong heeft Remco al?
pi_184660544
Gaat de beste sprinter ter wereld zo zijn eerste zege van het seizoen boeken?
9.gif
  zondag 27 januari 2019 @ 20:07:00 #57
362868 Slobeend
of all places
pi_184660561
quote:
1s.gif Op zondag 27 januari 2019 20:06 schreef Koffieplanter het volgende:
Gaat de beste sprinter ter wereld zo zijn eerste zege van het seizoen boeken?
[ afbeelding ]
Hodge?
pi_184660569
quote:
1s.gif Op zondag 27 januari 2019 20:07 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Hodge?
Die geldwolf.
  zondag 27 januari 2019 @ 20:09:15 #59
430637 showtimer
Running Away
pi_184660598
quote:
1s.gif Op zondag 27 januari 2019 20:07 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Die geldwolf.
Dreamteam.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_184660639
quote:
14s.gif Op zondag 27 januari 2019 20:09 schreef showtimer het volgende:

[..]

Dreamteam.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Under/over 5.5 overwinningen dit jaar?
  zondag 27 januari 2019 @ 20:12:54 #61
430637 showtimer
Running Away
pi_184660662
quote:
1s.gif Op zondag 27 januari 2019 20:11 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Under/over 5.5 overwinningen dit jaar?
Belachelijke line (hoop ik)
  zondag 27 januari 2019 @ 20:13:53 #62
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_184660677
quote:
0s.gif Op zondag 27 januari 2019 20:03 schreef wimderon het volgende:
hij moet onze nieuwe Tourwinnaar
Ah het is al binnen voor R.EV. Hij kan er al gelijk mee stoppen.
pi_184660698
quote:
Merckx gelooft in knalstart: “Ritzege Evenepoel zou me niet verbazen”

Remco Evenepoel, gisteren 19 geworden, maakt zondag in de Ronde van San Juan zijn grote profdebuut. Eddy Merckx gelooft alvast in een knalstart. “Hij heeft superhard getraind en de signalen vanuit de ploeg laten het beste verhopen. Het zou me niet verbazen mocht hij al een rit winnen. De tegenstand in Argentinië valt mee. Het aantal toppers blijft beperkt en velen rijden de Ronde van San Juan puur als voorbereiding. Terwijl Remco er echt naartoe heeft geleefd en mag koersen voor wat hij waard is.”
  zondag 27 januari 2019 @ 20:15:06 #64
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_184660707
#ontvolg
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zondag 27 januari 2019 @ 20:15:12 #65
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_184660712
quote:
0s.gif Op zondag 27 januari 2019 20:14 schreef wimderon het volgende:

[..]

Mooi geweest nu.
  zondag 27 januari 2019 @ 20:15:47 #66
430637 showtimer
Running Away
pi_184660726
quote:
0s.gif Op zondag 27 januari 2019 20:15 schreef Mani89 het volgende:
#ontvolg
Waarom slechts 4 man?
pi_184660741
quote:
9s.gif Op zondag 27 januari 2019 20:15 schreef showtimer het volgende:

[..]

Waarom slechts 4 man?
Is Mani nu al aan het muiten in jullie team?
  zondag 27 januari 2019 @ 20:18:41 #68
430637 showtimer
Running Away
pi_184660786
quote:
11s.gif Op zondag 27 januari 2019 20:16 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Is Mani nu al aan het muiten in jullie team?
Ik weet niet wat hem bezielt.
  zondag 27 januari 2019 @ 20:27:14 #69
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_184661011
Ik hou dat allemaal niet bij joh.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_184661304
quote:
0s.gif Op zondag 27 januari 2019 19:04 schreef franklop het volgende:

[..]

Dat met name.

Was hetzelfde als met Boonen. De persoon zelf was wel prima, maar de Belgische pers maakte het wel ondragelijk allemaal.
Uhu. Ik heb Boonen echt een paar jaar heel irritant gevonden, puur door die hype. Terwijl Boonen een geweldige renner was en ook een prima persoon volgens mij.
pi_184661577
quote:
0s.gif Op zondag 27 januari 2019 20:14 schreef wimderon het volgende:

[..]

Zou zomaar eens de Frenkie de Jong van het wielrennen kunnen worden.
pi_184661639
quote:
0s.gif Op zondag 27 januari 2019 20:50 schreef Momo... het volgende:

[..]

Ook op Eurosport 1 straks
Hier niet.
  zondag 27 januari 2019 @ 20:52:25 #75
430637 showtimer
Running Away
pi_184661666
quote:
1s.gif Op zondag 27 januari 2019 20:51 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Hier niet.
Ook niet op de player in Espagna?
pi_184661730
quote:
0s.gif Op zondag 27 januari 2019 20:52 schreef showtimer het volgende:

[..]

Ook niet op de player in Espagna?
Als het goed is wel, maar ik moet m’n abo nog vernieuwen. :@
pi_184661731
quote:
0s.gif Op zondag 27 januari 2019 20:18 schreef showtimer het volgende:

[..]

Ik weet niet wat hem bezielt.
Terwijl januari zijn alcoholvrije maand is.
pi_184663141
W-W-W-W-W-W-WAAIERS.
pi_184663174
De Rem is mee.

Edit: het waren 30 fantastische seconden.
  zondag 27 januari 2019 @ 21:55:14 #80
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_184663206
Waar kan je kijken?
pi_184663414
quote:
1s.gif Op zondag 27 januari 2019 21:55 schreef Immerdebestebob het volgende:
Waar kan je kijken?
Op de PLAYER.
Over een half uurtje ook live op Eurosport 1.
  zondag 27 januari 2019 @ 22:05:49 #82
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_184663465
quote:
1s.gif Op zondag 27 januari 2019 21:55 schreef Immerdebestebob het volgende:
Waar kan je kijken?
Er staat een link hierboven
  zondag 27 januari 2019 @ 22:19:26 #83
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_184663780
Hmmm, Nog niet heel spetterend.
  zondag 27 januari 2019 @ 22:21:27 #84
71199 Sjoerd102
Oet Zjwame!!!
pi_184663815
https://mobile.twitter.co(...)/1087665278119497728 de laatste honderden meters van LBL2019
Net efkes anges
pi_184664011
Engels commentaar. Bingo.
pi_184664036
JEROEN EN KARSTEN.

GOUDEN KOPPEL.
pi_184664055
Renaat met het Godenkind. Hij wil al naar Tokyo 2020.
pi_184664065
Oscar Sevilla in beeld _O_
  zondag 27 januari 2019 @ 22:35:51 #89
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_184664080
quote:
0s.gif Op zondag 27 januari 2019 22:33 schreef wimderon het volgende:
JEROEN EN KARSTEN.

GOUDEN KOPPEL.
*O*
  zondag 27 januari 2019 @ 22:36:15 #90
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_184664093
Karsten heeft bij de amateurs nog met Sevilla gereden en spreekt een beetje Spaans.

Het seizoen is echt begonnen.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  zondag 27 januari 2019 @ 22:37:08 #91
430637 showtimer
Running Away
pi_184664111
Karsten is ook Colombia kenner tegenwoordig
pi_184664129
quote:
0s.gif Op zondag 27 januari 2019 22:33 schreef wimderon het volgende:
JEROEN EN KARSTEN.

GOUDEN KOPPEL.
_O_
But I don't wish that I was dead
Now a very old friend of mine once said
That either way you look at it;
You have your fits I have my fits but feeling is good
pi_184664149
quote:
0s.gif Op zondag 27 januari 2019 22:37 schreef showtimer het volgende:
Karsten is ook Colombia kenner tegenwoordig
Wat had hij te melden?
  zondag 27 januari 2019 @ 22:40:39 #94
430637 showtimer
Running Away
pi_184664194
quote:
0s.gif Op zondag 27 januari 2019 22:38 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Wat had hij te melden?
Een maand in Colombia gebivakkeerd met zijn vriendin, dat worden veel anekdotes dit jaar.
  zondag 27 januari 2019 @ 22:46:40 #95
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_184664311
Geen obscure ploeg die nog wat screentime wil voorin :?

Beetje rustig peddelen naar finish zo
pi_184664403
Als 'De Rem' even aanzet, heeft hij binnen een 10 minuten, al 3 minuten te pakken met dit tempo!
leven zoals het leven is
pi_184664435
Jaaaa, een aanval!
leven zoals het leven is
  zondag 27 januari 2019 @ 22:56:22 #98
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_184664476
R.EV op kop

We wachten op een nieuw artikel van de Belgen
  zondag 27 januari 2019 @ 23:00:09 #99
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_184664538
Brrrr, Jelle Vanendert in beeld.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  zondag 27 januari 2019 @ 23:09:40 #100
430637 showtimer
Running Away
pi_184664721
Wat een kutverhaal _O-
  zondag 27 januari 2019 @ 23:13:51 #101
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_184664805
quote:
0s.gif Op zondag 27 januari 2019 23:09 schreef showtimer het volgende:
Wat een kutverhaal _O-
Er kwam geen eind aan.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_184664829
Masjaadoe gaat hier sprokkelen voor een 16e plek in het eindklassement?
  zondag 27 januari 2019 @ 23:17:15 #103
430637 showtimer
Running Away
pi_184664865
quote:
0s.gif Op zondag 27 januari 2019 23:15 schreef wimderon het volgende:
Masjaadoe gaat hier sprokkelen voor een 16e plek in het eindklassement?
Tiago wil de Volta winnen (lol)
pi_184664883
Vuelta de Mendoza is weer voor een jaar bevestigd, en zoals gebruikelijk straks in februari een aankomst op Cristo Redentor. Koersen op grindpaden op vier kilometer hoogte.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_184665111
De altijd irritante Conor Dunne die mogelijk naar de Giro gaat giphy.gif
pi_184665417
Gaviria _O_.
  zondag 27 januari 2019 @ 23:47:40 #107
430637 showtimer
Running Away
pi_184665419
Nog 5 te gaan
  zondag 27 januari 2019 @ 23:48:04 #108
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_184665423
De Gaav snoert mondjes.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  zondag 27 januari 2019 @ 23:48:13 #109
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_184665425
BORA-tactieken genot weer. Met 5 man sprinten of zo
pi_184665426
quote:
0s.gif Op zondag 27 januari 2019 23:47 schreef showtimer het volgende:
Nog 5 te gaan
Wordt het zo'n seizoen? 8.gif
pi_184665431
Mooie sprint van Bora
pi_184665439
Chaos
Oud Wereldkampioen
4-voudig Nederlands Kampioen
je mag me aanraken
  zondag 27 januari 2019 @ 23:49:12 #113
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_184665443
Trein van Quickstep mag ook even afgesteld worden. Dat leek helemaal nergens op
  zondag 27 januari 2019 @ 23:49:47 #114
430637 showtimer
Running Away
pi_184665458
quote:
0s.gif Op zondag 27 januari 2019 23:48 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Wordt het zo'n seizoen? [ afbeelding ]
Niet leuk? 10.gif
pi_184665499
quote:
0s.gif Op zondag 27 januari 2019 23:49 schreef showtimer het volgende:

[..]

Niet leuk? [ afbeelding ]
Jij mag alles.
  zondag 27 januari 2019 @ 23:52:04 #116
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_184665501
Briljante tactiek wel van Bora. :')
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  zondag 27 januari 2019 @ 23:52:48 #117
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_184665511
quote:
0s.gif Op zondag 27 januari 2019 23:52 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Briljante tactiek wel van Bora. :')
Baska in wiel van Sagan en die sprint uiteindelijk niet. Bennett komt van achteren naar voren maar kiest ervoor om tussen twee man naar voren te willen gaan.

Goed spul zuipen ze daar
pi_184665537
Jeroen is heel meedenkend met de kijker.
  zondag 27 januari 2019 @ 23:58:46 #119
430637 showtimer
Running Away
pi_184665601
Gaan ze er net uit als de uitslag komt :')
pi_184665610
quote:
0s.gif Op zondag 27 januari 2019 23:58 schreef showtimer het volgende:
Gaan ze er net uit als de uitslag komt :')
De beelden van de Benzema-show zijn ook wat waard.
pi_184665611
Dx8_EYDXgAIdX9X.jpg
  maandag 28 januari 2019 @ 00:00:22 #122
430637 showtimer
Running Away
pi_184665621
quote:
^O^ Dré Meganck is ook nog wakker :)
  maandag 28 januari 2019 @ 00:05:26 #123
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_184665690
quote:
0s.gif Op maandag 28 januari 2019 00:00 schreef showtimer het volgende:

[..]

^O^ Dré Meganck is ook nog wakker :)
Ik zou wel even controleren of Dré niet stiekem de uitslag van vorig jaar deelt.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  maandag 28 januari 2019 @ 00:32:47 #124
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_184666070
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  maandag 28 januari 2019 @ 00:34:16 #125
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_184666091
Gvd :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  maandag 28 januari 2019 @ 00:35:10 #126
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_184666104
quote:
Het is buitengewoon treurig.
pi_184666124
quote:
https://www.hln.be/sport/(...)gan-krijgt~a8d5919a/

Als we voor de rest van zijn carrière zulke gedetailleerde verslagen over zijn koers krijgen, ben ik tevreden.
  maandag 28 januari 2019 @ 00:39:38 #128
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_184666141
Gelukkig staat het moment dat hij zijn eerste wedstrijdblad heeft getekend op beeld. Historisch moment natuurlijk. Over 20 jaar is dat in België een nationale feestdag.
pi_184666223
quote:
0s.gif Op maandag 28 januari 2019 00:39 schreef LekkerWeertje het volgende:
Gelukkig staat het moment dat hij zijn eerste wedstrijdblad heeft getekend op beeld. Historisch moment natuurlijk. Over 20 jaar is dat in België een nationale feestdag.
Daar moest ik ook wel om lachen ja.
pi_184666761
quote:
Ik had m'n beeldbuis aan en zag dit historisch moment live gebeuren! Wat een voorrecht! _O_
leven zoals het leven is
  Redactie Sport maandag 28 januari 2019 @ 03:48:20 #131
194695 crew  franklop
Fran knock
pi_184666910
Evenepoel geeneens gewonnen? Matig hoor
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_184666938
Dit is niet leuk _O-
Jack does it in real time...
pi_184667334
quote:
10s.gif Op maandag 28 januari 2019 00:36 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

https://www.hln.be/sport/(...)gan-krijgt~a8d5919a/

Als we voor de rest van zijn carrière zulke gedetailleerde verslagen over zijn koers krijgen, ben ik tevreden.
Dit is niet echt toch?
''Rice is great if you're really hungry and want to eat two thousand of something.' - Mitch Hedberg
  maandag 28 januari 2019 @ 07:30:28 #134
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_184667438
quote:
0s.gif Op zondag 27 januari 2019 22:56 schreef Frozen-assassin het volgende:
R.EV op kop

We wachten op een nieuw artikel van de Belgen
Het is ook nog eens waar :')
pi_184668190
Ook alweer meerdere keren gewoon 'onze nieuwe Tourwinnaar' gelezen in artikelen. _O-

Belgisch hypegenot. En hem daarna lekker afzeiken als het tegenvalt...
Jack does it in real time...
  maandag 28 januari 2019 @ 10:13:36 #136
106732 Evertjan
PSN: Ysatia
pi_184668946
Over 10 jaar ligt hij ergens in een leemen hut in Afrika met een overdosis en een chocolade bruine madam.
Iemand die zijn of haar emoties laat heersen over logisch redeneren heeft of een groot hart of een klein brein...
  maandag 28 januari 2019 @ 11:03:23 #137
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_184669541
quote:
10s.gif Op maandag 28 januari 2019 09:04 schreef DeeBee het volgende:
Ook alweer meerdere keren gewoon 'onze nieuwe Tourwinnaar' gelezen in artikelen. _O-

Belgisch hypegenot. En hem daarna lekker afzeiken als het tegenvalt...
Wij Nederlanders hebben Pieter Weening toch ook tot toekomstig Tour-winnaar gebombardeerd. Net als Thomas Dekker
pi_184669558
quote:
10s.gif Op maandag 28 januari 2019 00:36 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

https://www.hln.be/sport/(...)gan-krijgt~a8d5919a/

Als we voor de rest van zijn carrière zulke gedetailleerde verslagen over zijn koers krijgen, ben ik tevreden.
Dit is ongekend ziekelijk.

Hier nog eentje, het eerste wat je ziet als je naar Sporza gaat is een wedstrijdverslag van zijn 1e koersdag : https://sporza.be/nl/2019(...)eg-complimenten-van/
Hij heeft een compliment gekregen van Sagan, stop de persen!1!!
pi_184669819
quote:
0s.gif Op maandag 28 januari 2019 11:03 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

Wij Nederlanders hebben Pieter Weening toch ook tot toekomstig Tour-winnaar gebombardeerd. Net als Thomas Dekker
Dekker werd ook aardig gehyped, maar dat kwam nog in de verste verte niet in de buurt bij Evenepoel nu. De enige Nederlandse sporthype (buiten voetbal) die een beetje vergelijkbaar is, is die van Max Verstappen. Met dat verschil dat die inmiddels al aardig wat gepresteerd heeft bij de senioren.
pi_184669845
Jongens, ik ben echt doodsbang dat Remco de tijdrit gaat winnen morgen.

Zou België nog overeind staan als dat gebeurd?
pi_184669969
quote:
9s.gif Op maandag 28 januari 2019 11:25 schreef Pistolero het volgende:
Jongens, ik ben echt doodsbang dat Remco de tijdrit gaat winnen morgen.

Zou België nog overeind staan als dat gebeurd?
Tuurlijk staat het nog overeind. Het is hooguit de opening van 'Het Journaal'.
leven zoals het leven is
  maandag 28 januari 2019 @ 11:39:28 #142
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_184670055
quote:
9s.gif Op maandag 28 januari 2019 11:25 schreef Pistolero het volgende:
Jongens, ik ben echt doodsbang dat Remco de tijdrit gaat winnen morgen.

Zou België nog overeind staan als dat gebeurd?
Ik zou er niet raar van opkijken als hij top-20 eindigt of zo. Maar winnen zal hij niet doen lijkt me.
pi_184670154
Ik denk niet dat hij het voorlopig haalt tegenover een Bohli, Brändle of Julian of zo. Tijdrit wordt verreden op de normale wegfietsen. Dan komt Sagan ook opeens meedoen denk ik zo.
pi_184670317
quote:
0s.gif Op maandag 28 januari 2019 11:45 schreef Koffieplanter het volgende:
Ik denk niet dat hij het voorlopig haalt tegenover een Bohli, Brändle of Julian of zo. Tijdrit wordt verreden op de normale wegfietsen. Dan komt Sagan ook opeens meedoen denk ik zo.
Ah, dat verandert de zaak. Ze rijden zeker op wegfietsen omdat het te duur is om een heel stel tijdritfietsen de halve wereld over te sturen lijkt me?
  maandag 28 januari 2019 @ 11:55:45 #145
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_184670326
Oscar gaat natuurlijk dat hele zooitje in hun hemd zetten.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  maandag 28 januari 2019 @ 12:07:25 #146
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_184670481
Remco doet het heel goed allemaal strontjarlours hier.
pi_184670998
quote:
9s.gif Op maandag 28 januari 2019 11:04 schreef Pistolero het volgende:

[..]

Dit is ongekend ziekelijk.

Hier nog eentje, het eerste wat je ziet als je naar Sporza gaat is een wedstrijdverslag van zijn 1e koersdag : https://sporza.be/nl/2019(...)eg-complimenten-van/
Hij heeft een compliment gekregen van Sagan, stop de persen!1!!
chanant
  maandag 28 januari 2019 @ 16:49:39 #148
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_184676081
R.Ev reed ook alleen maar op kop op verzoek van HLN.
pi_184676508
quote:
0s.gif Op maandag 28 januari 2019 11:22 schreef Chiappucci het volgende:

[..]

Dekker werd ook aardig gehyped, maar dat kwam nog in de verste verte niet in de buurt bij Evenepoel nu. De enige Nederlandse sporthype (buiten voetbal) die een beetje vergelijkbaar is, is die van Max Verstappen. Met dat verschil dat die inmiddels al aardig wat gepresteerd heeft bij de senioren.
Denk dat het ook wel anders was geweest als ze nu iemand als Dumoulin hadden gehad die al bewezen heeft dat hij podium grote ronde kan rijden. Ze hebben geen renner die ook maar in de buurt komt van dat niveau qua klassementen (renners als Wellens, Benoot en Teuns kunnen incidenteel wel mee in een bergrit in een grote ronde, maar die zie ik alle 3 geen top-10 rijden in een grote ronde) en bij Evenepoel zijn de verwachtingen inmiddels zo hooggespannen dat het tegen zou vallen als hij niet minimaal 2x de Tour wint...

Als je dan bijvoorbeeld kijkt naar Philipsen, die is 20 jaar, rijdt net bij de profs en wint meteen een rit in z'n eerste WT-koers door Sagan eruit te sprinten. Toch denk ik niet dat er deze maand grote artikelen van 10 pagina's in de kranten staan waarin ze teruggaan tot z'n vroegste jeugd en is er vast ook nog geen interview geweest met de broer van de buurman van z'n ouders.. Dat verhaal zal ook minder aanspreken uiteraard, maar met Tom Boonen hebben ze kort geleden nog iemand gehad die standaard dat soort ritten kon winnen, dat is wat minder bijzonder allemaal.

Maar alsnog slaat het nergens op uiteraard, hoop vooral dat hij er zelf een beetje mee om kan gaan. Voorlopig lijkt hij er vrij rustig onder te blijven.
pi_184676598
quote:
0s.gif Op maandag 28 januari 2019 11:55 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Oscar gaat natuurlijk dat hele zooitje in hun hemd zetten.
Die wordt serieus niet ouder he _O_

Dxyrbh2W0AAGx77.jpg:large

DxxzDZHWoAEzUuE.jpg
pi_184677590
Etappe van vandaag ingekort vanwege de hitte.
  maandag 28 januari 2019 @ 17:57:32 #152
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_184677636
quote:
0s.gif Op maandag 28 januari 2019 17:14 schreef Marcoss het volgende:

[..]

Die wordt serieus niet ouder he _O_

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
Altijd wel leuk dat zulke jongens ook gewoon pure liefhebbers zijn.

Zijn huid lijkt wel wat taaier trouwens.
pi_184678019
Het wil nog niet zo vlotten met nieuwe opdrachten.

wJQdX5w.jpg
pi_184678582
quote:
0s.gif Op maandag 28 januari 2019 11:55 schreef Pistolero het volgende:

[..]

Ah, dat verandert de zaak. Ze rijden zeker op wegfietsen omdat het te duur is om een heel stel tijdritfietsen de halve wereld over te sturen lijkt me?
Ik denk ‘t wel :Y
  maandag 28 januari 2019 @ 19:35:12 #155
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_184679873
quote:
0s.gif Op maandag 28 januari 2019 18:17 schreef wimderon het volgende:
Het wil nog niet zo vlotten met nieuwe opdrachten.

[ afbeelding ]
Ik vind haar bijna knap zo :@
  maandag 28 januari 2019 @ 19:39:21 #156
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_184679971
quote:
0s.gif Op maandag 28 januari 2019 19:35 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

Ik vind haar bijna knap zo :@
Gast.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  maandag 28 januari 2019 @ 19:39:41 #157
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_184679986
Straks krijgt die hond niet meer te eten.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Redactie Sport maandag 28 januari 2019 @ 19:39:47 #158
194695 crew  franklop
Fran knock
pi_184679989
quote:
0s.gif Op maandag 28 januari 2019 19:35 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

Ik vind haar bijna knap zo :@
Ik had je hoog zitten
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  maandag 28 januari 2019 @ 19:40:47 #159
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_184680010
quote:
0s.gif Op maandag 28 januari 2019 19:39 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Gast.
Misschien omdat niet haar hele lichaam er op staat :')
pi_184680044
quote:
0s.gif Op maandag 28 januari 2019 19:40 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

Misschien omdat niet haar hele lichaam er op staat :')
  maandag 28 januari 2019 @ 19:44:10 #161
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_184680102
Nou jongens, ik ben gewoon eerlijk :@ Hoe erg is dat.
  maandag 28 januari 2019 @ 19:44:49 #162
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_184680121
Trouwens wel weer genieten met Badr :')_
  maandag 28 januari 2019 @ 19:44:52 #163
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_184680122
FOK!kers kunnen niet kieskeurig zijn.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Redactie Sport maandag 28 januari 2019 @ 19:45:05 #164
194695 crew  franklop
Fran knock
pi_184680126
quote:
0s.gif Op maandag 28 januari 2019 19:44 schreef Immerdebestebob het volgende:
Nou jongens, ik ben gewoon eerlijk :@ Hoe erg is dat.
Laat gaan joh
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_184682198
Kijktip voor de liefhebbers van een fiets zonder zadel....
Straks om 22.15u op NPO3 Jani gaat...wielrennen
  maandag 28 januari 2019 @ 21:19:05 #166
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_184682238
quote:
0s.gif Op maandag 28 januari 2019 19:35 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

Ik vind haar bijna knap zo :@
4bUV7Ls.gif
  maandag 28 januari 2019 @ 21:29:55 #168
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
  maandag 28 januari 2019 @ 21:31:04 #169
430637 showtimer
Running Away
pi_184682577
quote:
0s.gif Op maandag 28 januari 2019 21:29 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Hoeveel km nog? :@
80ish.
pi_184682592
quote:
Zelfs als RemcoEvenepoelN1Fan vind ik dat dit gênante vormen begint aan te nemen.
  maandag 28 januari 2019 @ 21:36:21 #172
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_184682614
quote:
1s.gif Op maandag 28 januari 2019 21:34 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

80ish.
gracias
  maandag 28 januari 2019 @ 21:38:53 #173
430637 showtimer
Running Away
pi_184682658
quote:
1s.gif Op maandag 28 januari 2019 21:35 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Zelfs als RemcoEvenepoelN1Fan vind ik dat dit gênante vormen begint aan te nemen.
Laat gaan joh :)
pi_184683651
https://m.hln.be/sport/wi(...)-gaat-doen~aede53c1/

En we gaan door met de grote R.EV-show.
  maandag 28 januari 2019 @ 22:26:59 #175
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_184683689
Hopen dat Barbero een nummertje opvoert.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  maandag 28 januari 2019 @ 22:27:49 #176
458878 -XOR-
uitsluitend
pi_184683708
quote:
0s.gif Op maandag 28 januari 2019 19:35 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

Ik vind haar bijna knap zo :@
Sta jij al lang droog?
  maandag 28 januari 2019 @ 22:34:23 #177
430637 showtimer
Running Away
pi_184683828
Jammer dat HamishSchreursN1Fan een lurker is geworden
pi_184683839
quote:
9s.gif Op maandag 28 januari 2019 22:34 schreef showtimer het volgende:
Jammer dat HamishSchreursN1Fan een lurker is geworden
Deze reeks is niet hetzelfde zonder de originele mooie jongen.
  maandag 28 januari 2019 @ 22:38:20 #179
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_184683877
quote:
9s.gif Op maandag 28 januari 2019 22:34 schreef showtimer het volgende:
Jammer dat HamishSchreursN1Fan een lurker is geworden
ShaneArchboldN1Fan hier. En dat is best jammerlijk ;( De mat verdwijnt nu echt uit de sport ;(

EDIT: Oh, hij heeft toch nog best aardig terecht gekomen, bij een van de beste CT-ploegen.
  maandag 28 januari 2019 @ 22:39:01 #180
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_184683883
Lekker, een emmertje water op je bakkes.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  maandag 28 januari 2019 @ 22:42:10 #181
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_184683913
quote:
0s.gif Op maandag 28 januari 2019 21:16 schreef Dierckxsens het volgende:
Kijktip voor de liefhebbers van een fiets zonder zadel....
Straks om 22.15u op NPO3 Jani gaat...wielrennen
Van Havermout wint.
  maandag 28 januari 2019 @ 22:43:01 #182
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_184683921
quote:
9s.gif Op maandag 28 januari 2019 22:34 schreef showtimer het volgende:
Jammer dat HamishSchreursN1Fan een lurker is geworden
Weet niet in hoeverre ik hap, maar Schreurs is geen Bond.

Argentijntje op Twitter tagt trouwens continu ene Hans Schreus. :')
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  maandag 28 januari 2019 @ 22:49:06 #183
430637 showtimer
Running Away
pi_184683985
quote:
1s.gif Op maandag 28 januari 2019 22:43 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Weet niet in hoeverre ik hap, maar Schreurs is geen Bond.
:{ Jeetje wat een blunder. :|W :')
pi_184683994
quote:
11s.gif Op maandag 28 januari 2019 22:49 schreef showtimer het volgende:

[..]

:{ Jeetje wat een blunder. :|W :')
Jij die een blunder begaat, redelijk uniek.
pi_184684001
Rellende_Thijs en ik staan vandaag volledig achter Escuela.
  maandag 28 januari 2019 @ 22:52:33 #186
430637 showtimer
Running Away
pi_184684016
quote:
0s.gif Op maandag 28 januari 2019 22:49 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Jij die een blunder begaat, redelijk uniek.
COLUMBIA, ik mis je. ;(
Wat is de reden van het Noorse vlaggetje?
  maandag 28 januari 2019 @ 22:53:12 #187
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_184684023
quote:
11s.gif Op maandag 28 januari 2019 22:49 schreef showtimer het volgende:

[..]

:{ Jeetje wat een blunder. :|W :')
Het seizoen is pas net begonnen, je moet nog even op gang komen.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_184684029
quote:
0s.gif Op maandag 28 januari 2019 22:52 schreef showtimer het volgende:

[..]

COLUMBIA, ik mis je. ;(
Wat is de reden van het Noorse vlaggetje?
Wat bedoel je?
  maandag 28 januari 2019 @ 22:53:50 #189
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_184684031
quote:
0s.gif Op maandag 28 januari 2019 22:50 schreef Koffieplanter het volgende:
Rellende_Thijs en ik staan vandaag volledig achter Escuela.
Lekker man. Daar kun je iedere dag op rekenen.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  maandag 28 januari 2019 @ 22:55:20 #190
430637 showtimer
Running Away
pi_184684055
quote:
0s.gif Op maandag 28 januari 2019 22:53 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Wat bedoel je?
rxIVnEw.jpg
pi_184684061
quote:
0s.gif Op maandag 28 januari 2019 22:55 schreef showtimer het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Oh, joh. Ik had geen zin om daar doorheen te scrollen.
  maandag 28 januari 2019 @ 22:56:22 #192
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_184684071
quote:
0s.gif Op maandag 28 januari 2019 22:56 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Oh, joh. Ik had geen zin om daar doorheen te scrollen.
Luiwammes.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_184684094
quote:
1s.gif Op maandag 28 januari 2019 22:56 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Luiwammes.
Het is maar een vlaggetje.
  maandag 28 januari 2019 @ 22:57:57 #194
430637 showtimer
Running Away
pi_184684097
quote:
0s.gif Op maandag 28 januari 2019 22:56 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Oh, joh. Ik had geen zin om daar doorheen te scrollen.
  maandag 28 januari 2019 @ 23:00:01 #195
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_184684135
quote:
0s.gif Op maandag 28 januari 2019 22:57 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Het is maar een vlaggetje.
Doe dan op z'n minst een leuk vlaggetje ofzo.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_184684152
quote:
1s.gif Op maandag 28 januari 2019 23:00 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Doe dan op z'n minst een leuk vlaggetje ofzo.
Bij dat invulschermpje zit ik vast te denken: "Hm, wat zou Rellende_Rotscholier van dit vlaggetje vinden?".
pi_184684166
quote:
Ik daag jou uit voor een duel in Tour Colombia 2.1.
  maandag 28 januari 2019 @ 23:03:26 #198
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_184684190
Ik blijf nog even wakker voor dit spektakel.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  maandag 28 januari 2019 @ 23:03:32 #199
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_184684193
quote:
0s.gif Op maandag 28 januari 2019 23:01 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Bij dat invulschermpje zit ik vast te denken: "Hm, wat zou Rellende_Rotscholier van dit vlaggetje vinden?".
Ik denk niet dat jij denkt.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_184684221
quote:
1s.gif Op maandag 28 januari 2019 23:03 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Ik denk niet dat jij denkt.
  maandag 28 januari 2019 @ 23:07:21 #201
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_184684256
quote:
Doe nou niet zo boos, Hans.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  maandag 28 januari 2019 @ 23:08:39 #202
430637 showtimer
Running Away
pi_184684279
quote:
0s.gif Op maandag 28 januari 2019 23:01 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Ik daag jou uit voor een duel in Tour Colombia 2.1.
Heb je al een joker achter de hand?
  maandag 28 januari 2019 @ 23:12:24 #203
430637 showtimer
Running Away
pi_184684340
dikke chute op de player
  maandag 28 januari 2019 @ 23:12:35 #204
430637 showtimer
Running Away
pi_184684345
kut eurosport
pi_184684368
quote:
0s.gif Op maandag 28 januari 2019 23:08 schreef showtimer het volgende:

[..]

Heb je al een joker achter de hand?
Natuurlijk.
pi_184684380
quote:
0s.gif Op maandag 28 januari 2019 18:17 schreef wimderon het volgende:
Het wil nog niet zo vlotten met nieuwe opdrachten.

[ afbeelding ]
Not my proudest fap
pi_184684405
Hamish groet ons.
  maandag 28 januari 2019 @ 23:16:12 #208
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_184684411
quote:
0s.gif Op maandag 28 januari 2019 23:12 schreef showtimer het volgende:
kut eurosport
De regie krijgt de schuld wegens het gebrek aan herhalingen.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  maandag 28 januari 2019 @ 23:18:25 #209
430637 showtimer
Running Away
pi_184684452
quote:
0s.gif Op maandag 28 januari 2019 23:13 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Natuurlijk.
Jammer van Flip zijn aanwezigheid, anders werd het een nationale selectie? :P
pi_184684485
Je kan trouwens zeggen wat je wilt over Pleurosport maar dat ze dit soort bananenkoersen live uitzenden vind ik werelds.
pi_184684504
quote:
0s.gif Op maandag 28 januari 2019 23:18 schreef showtimer het volgende:

[..]

Jammer van Flip zijn aanwezigheid, anders werd het een nationale selectie? :P
Ik denk dat ik wel een plekje heb voor Oscar.
  maandag 28 januari 2019 @ 23:22:32 #212
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_184684545
quote:
0s.gif Op maandag 28 januari 2019 23:20 schreef Rudicio het volgende:
Je kan trouwens zeggen wat je wilt over Pleurosport maar dat ze dit soort bananenkoersen live uitzenden vind ik werelds.
Niet voor niets de HOME OF CYCLING.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_184684577
Altijd leuk, dit soort stuwdamklimmetjes.
Citius, Altius, Fortius.
  maandag 28 januari 2019 @ 23:24:19 #214
430637 showtimer
Running Away
pi_184684581
De passiviteit
pi_184684584
De Rem gaat nog goed.
pi_184684605
Die cameraman op de motor is niet de beste die we al gezien hebben.
  maandag 28 januari 2019 @ 23:25:22 #217
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_184684611
WAAR
IS
REMCO
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_184684613
Flip schroeit meteen. Never in doubt.
  maandag 28 januari 2019 @ 23:25:54 #219
430637 showtimer
Running Away
pi_184684621
De locals vallen door de mand
  maandag 28 januari 2019 @ 23:26:00 #220
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_184684622
Benoot Nairo mee
pi_184684624
Tiesj. *O*
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_184684633
Grosschartner rijdt het dicht.
pi_184684637
quote:
0s.gif Op maandag 28 januari 2019 23:26 schreef Felagund het volgende:
Tiesj. *O*
Mooi gat laten vallen. Volgens mij kon ‘ie niet beter.
pi_184684647
quote:
0s.gif Op maandag 28 januari 2019 23:25 schreef Mani89 het volgende:
WAAR
IS
REMCO
Zit je wel te kijken?
pi_184684652
Flipje gaat dit winnen.
pi_184684661
Staan en applaudisseren is wat overdreven, maar dit is grote klasse van Julian.
  maandag 28 januari 2019 @ 23:28:18 #227
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_184684667
Genot met Julian _O_
  maandag 28 januari 2019 @ 23:28:30 #228
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_184684674
Goed in beeld gebracht weer, hulde.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  maandag 28 januari 2019 @ 23:28:45 #229
430637 showtimer
Running Away
pi_184684677
quote:
0s.gif Op maandag 28 januari 2019 23:28 schreef Mani89 het volgende:
Goed in beeld gebracht weer, hulde.
_O-
  Moderator / Redactie Sport / Weblog maandag 28 januari 2019 @ 23:29:27 #230
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_184684695
lekker confetti in je bek op de finishlijn
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
pi_184684696
Mooie overwinning van Flip, ook weer typisch Nairo.
  maandag 28 januari 2019 @ 23:29:42 #232
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_184684702
Straffe stoot van Alaphilippe.

Gaviria valt ook niet tegen.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_184684706
Sterk gereden van De Rem _O_
leven zoals het leven is
  maandag 28 januari 2019 @ 23:30:01 #234
430637 showtimer
Running Away
pi_184684707
andremeganck twitterde op maandag 28-01-2019 om 23:29:33 #VueltaSJ19 #vueltasj2019 #vueltasanjuanok - Etappe 2 - opnieuw pelotonspurt winner -JULIAN ALAPHILIPPE https://t.co/rP8tYidSJv reageer retweet
  maandag 28 januari 2019 @ 23:30:03 #235
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_184684710
'Magnifieke Evenepoel feliciteert Alaphilippe als eerste'
pi_184684717
quote:
0s.gif Op maandag 28 januari 2019 23:29 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Straffe stoot van Alaphilippe.

Gaviria valt ook niet tegen.
De posts van Koffieplanter zijn tot de UAE-kamertjes doorgedrongen.
  maandag 28 januari 2019 @ 23:30:28 #237
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_184684722
quote:
10s.gif Op maandag 28 januari 2019 23:30 schreef showtimer het volgende:
andremeganck twitterde op maandag 28-01-2019 om 23:29:33 #VueltaSJ19 #vueltasj2019 #vueltasanjuanok - Etappe 2 - opnieuw pelotonspurt winner -JULIAN ALAPHILIPPE https://t.co/rP8tYidSJv reageer retweet
Wat heeft ie gezopen
pi_184684729
quote:
10s.gif Op maandag 28 januari 2019 23:30 schreef showtimer het volgende:
andremeganck twitterde op maandag 28-01-2019 om 23:29:33 #VueltaSJ19 #vueltasj2019 #vueltasanjuanok - Etappe 2 - opnieuw pelotonspurt winner -JULIAN ALAPHILIPPE https://t.co/rP8tYidSJv reageer retweet
pi_184684735
Nando wordt 12e of zo joh, niet overdrijven.
pi_184684751
Nakane :D
  maandag 28 januari 2019 @ 23:31:52 #241
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_184684756
quote:
0s.gif Op maandag 28 januari 2019 23:31 schreef Koffieplanter het volgende:
Nando wordt 12e of zo joh.
Vorig jaar werd ie hier nog gelost.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_184684764
‘EVENEPOEL HELPT ALAPHILLIPE AAN ZEGE’

Ofzo.
  maandag 28 januari 2019 @ 23:32:38 #243
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_184684776
Escuela niet in de top 10, matig slecht.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_184684780
quote:
0s.gif Op maandag 28 januari 2019 23:32 schreef Tommeke het volgende:
‘EVENEPOEL HELPT ALAPHILLIPE AAN ZEGE’

Ofzo.
c08747fc3b1e1489903162c359da081b.png
pi_184684782
quote:
0s.gif Op maandag 28 januari 2019 23:32 schreef Tommeke het volgende:
‘EVENEPOEL HELPT ALAPHILLIPE AAN ZEGE’

Ofzo.
"Evenepoel gunt Alaphillipe de zege."
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_184684786
Krijg je ook punten in de Premjur Liek als je renner vaak in de media komt?
pi_184684793
Matxin heeft z'n jongens op punt staan. In Australië waren ze ook al acceptabel.
  maandag 28 januari 2019 @ 23:33:58 #249
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_184684802
quote:
0s.gif Op maandag 28 januari 2019 23:32 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Vertel me dat dit niet waar is
pi_184684807
Evenepoel _O_.
  maandag 28 januari 2019 @ 23:34:20 #251
430637 showtimer
Running Away
pi_184684810
quote:
0s.gif Op maandag 28 januari 2019 23:33 schreef wimderon het volgende:
Matxin heeft z'n jongens op punt staan. In Australië waren ze ook al acceptabel.
Gianetti heeft de medische staf ook volledig vervangen
pi_184684811
quote:
1s.gif Op maandag 28 januari 2019 23:33 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Vertel me dat dit niet waar is
Ik dacht ook dat het een grap was, maar het is echt. -O-
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_184684812
quote:
1s.gif Op maandag 28 januari 2019 23:31 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Vorig jaar werd ie hier nog gelost.
Ik hoop van harte d'n Nando en de Lampre jongens keihard m'n mondje snoeren dit jaar hoor.
  maandag 28 januari 2019 @ 23:34:48 #254
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_184684819
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_184684828
Vannieuwkerke twitterde op maandag 28-01-2019 om 23:34:31 Die ‘kleine’ (@EvenepoelRemco) doet onmiddellijk met de besten mee op het slotklimmetje en @alafpolak wint de rit nadat @EvenepoelRemco nog wat afstoppingswerk leverde in slotkilometer 😱 @deceuninck_qst met een opmaat aan het seizoen begonnen...Ronde van San Juan (Argentinië) https://t.co/KxN7AlgTE3 reageer retweet
pi_184684840
Diaz in alle stilte mee kunnen glippen. De winnaar is gekend.
  maandag 28 januari 2019 @ 23:36:09 #257
430637 showtimer
Running Away
pi_184684842
quote:
0s.gif Op maandag 28 januari 2019 23:32 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Escuela niet in de top 10, matig slecht.
Pff 23e pas
pi_184684856
Iedereen van Movistar heeft aangevallen of meegesprint behalve Sepulveda :')
pi_184684865
quote:
0s.gif Op maandag 28 januari 2019 23:36 schreef wimderon het volgende:
Iedereen van Movistar heeft aangevallen of meegesprint behalve Sepulveda :')
Sepulveda bestaat niet.
  maandag 28 januari 2019 @ 23:37:41 #260
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_184684874
quote:
0s.gif Op maandag 28 januari 2019 23:35 schreef Koffieplanter het volgende:
Diaz in alle stilte mee kunnen glippen. De winnaar is gekend.
Laureano is er ook nog.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  maandag 28 januari 2019 @ 23:37:49 #261
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_184684880
Lekker laat morgen
pi_184684890
Rob Hatch begint ook door te slaan wb De Rem.
  maandag 28 januari 2019 @ 23:39:51 #263
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_184684916
quote:
0s.gif Op maandag 28 januari 2019 23:38 schreef Koffieplanter het volgende:
Rob Hatch begint ook door te slaan wb De Rem.
Stelling: De Rem wint morgen met een halve minuut voorsprong op de nummer 2.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_184684932
quote:
0s.gif Op maandag 28 januari 2019 23:39 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Stelling: De Rem wint morgen met een halve minuut voorsprong op de nummer 2.
R.EV gaat morgen minimaal top 10 rijden.
  maandag 28 januari 2019 @ 23:41:24 #265
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_184684942
Als Remco morgen top-10 eindigt gaan de Belgen hem alvast opwachten op Zaventem
  maandag 28 januari 2019 @ 23:42:12 #266
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_184684952
quote:
1s.gif Op maandag 28 januari 2019 23:40 schreef Pistolero het volgende:

[..]

R.EV gaat morgen minimaal top 10 rijden.
Minimaal ja. Er is totaal geen concurrentie. Of enkele van die Argentijnen moeten weer wat CERA genomen hebben, maar daar leek het vandaag niet echt op.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_184684977
Top 10 haalt 'ie op z'n sloffen. Ik denk dat hij 6e gaat worden.
pi_184684993
Quintana volledig weggeblazen, die staat zelfs niet in de top 30.
pi_184685000
quote:
0s.gif Op maandag 28 januari 2019 23:42 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Minimaal ja. Er is totaal geen concurrentie. Of enkele van die Argentijnen moeten weer wat CERA genomen hebben, maar daar leek het vandaag niet echt op.
Het is morgen ook gewoon letterlijk een kaarsrechte weg van 10km, echt ideaal voor hem.

Ik zou zelfs niet verbaasd zijn als ie wint.
  maandag 28 januari 2019 @ 23:45:34 #270
400021 Faraday01
Inducing, Biatlonfan
pi_184685006
quote:
0s.gif Op maandag 28 januari 2019 23:39 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Stelling: De Rem wint morgen met een halve minuut voorsprong op de nummer 2.
De Rem gaat dit rondje winnen :9
  maandag 28 januari 2019 @ 23:46:48 #271
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_184685026
quote:
1s.gif Op maandag 28 januari 2019 23:45 schreef Pistolero het volgende:

[..]

Het is morgen ook gewoon letterlijk een kaarsrechte weg van 10km, echt ideaal voor hem.

Ik zou zelfs niet verbaasd zijn als ie wint.
Dan gaat in België het luchtalarm af en wordt iedereen gesommeerd om zonder broek naar een extra uitzending van het journaal te kijken.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  maandag 28 januari 2019 @ 23:47:45 #272
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_184685041
Mag hopen dat Brandle het gaat winnen. God verhoede...
  maandag 28 januari 2019 @ 23:47:52 #273
430637 showtimer
Running Away
pi_184685044
quote:
1s.gif Op maandag 28 januari 2019 23:45 schreef Pistolero het volgende:

[..]

Het is morgen ook gewoon letterlijk een kaarsrechte weg van 10km, echt ideaal voor hem.

Ik zou zelfs niet verbaasd zijn als ie wint.
Hoezo ideaal? Remco is een dreumes en lichtgewicht.
  maandag 28 januari 2019 @ 23:48:57 #274
430637 showtimer
Running Away
pi_184685071
quote:
0s.gif Op maandag 28 januari 2019 23:46 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Dan gaat in België het luchtalarm af en wordt iedereen gesommeerd om zonder broek naar een extra uitzending van het journaal te kijken.
Bellegem gisteren nog verkondigen dat ze het vooral niet te veel over hem willen hebben.
pi_184685132
quote:
0s.gif Op maandag 28 januari 2019 23:47 schreef showtimer het volgende:

[..]

Hoezo ideaal? Remco is een dreumes en lichtgewicht.
Ik doelde meer op het feit dat ie op een heel technisch parcours wat tijd kan verliezen op de echte specialisten.

Nu kan ie gewoon lekker de hele tijdrit zonder tactiek gaan rammen en op wattage gaan rijden. En dat is nou net hetgene wat hij het beste kan.
  maandag 28 januari 2019 @ 23:51:47 #276
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_184685134
quote:
7s.gif Op maandag 28 januari 2019 23:48 schreef showtimer het volgende:

[..]

Bellegem gisteren nog verkondigen dat ze het vooral niet te veel over hem willen hebben.
Af en toe heeft ie wel humor.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  maandag 28 januari 2019 @ 23:55:38 #277
430637 showtimer
Running Away
pi_184685192
quote:
1s.gif Op maandag 28 januari 2019 23:51 schreef Pistolero het volgende:

[..]

Ik doelde meer op het feit dat ie op een heel technisch parcours wat tijd kan verliezen op de echte specialisten.

Nu kan ie gewoon lekker de hele tijdrit zonder tactiek gaan rammen en op wattage gaan rijden. En dat is nou net hetgene wat hij het beste kan.
Dat gaat vooral op wanneer de weg omhoog loopt. Je zou mogen verwachten dat de bolussen met een wat hoger BMI morgen beter zijn.
pi_184685234
quote:
0s.gif Op maandag 28 januari 2019 23:55 schreef showtimer het volgende:

[..]

Dat gaat vooral op wanneer de weg omhoog loopt. Je zou mogen verwachten dat de bolussen met een wat hoger BMI morgen beter zijn.
Normaal gesproken wel ja, maar de skeletten van Sky hebben laten zien dat je ook als anorexiapatient kan schroeien in een tijdrit.
pi_184685423
De Rem zijn eerste keer op het podium:
j4xtxv65iw80.jpg
leven zoals het leven is
pi_184685527
quote:
Vrouw dient klacht in tegen Iljo Keisse voor suggestieve foto

Een Argentijnse vrouw heeft een klacht ingediend tegen de Belgische wielrenner Iljo Keisse (36), die voor de Ronde van San Juan in ­Argentinië is.

Dat schrijft de krant Telesol. De fan wou op de foto met de Argentijnse wielrenner Maximiliano Richeze en de rest van het ­Deceuninck-Quick Step-team, ­onder wie Keisse. Maar die laatste ging op een nogal suggestieve ­manier achter de vrouw staan, met een hand in zijn nek en zijn kruis (dicht) tegen haar.

“Ik dacht eerst nog dat het een ­ongelukje was toen ze begonnen te ­lachen, maar ­later ­besefte ik dat het niet zo was”, zegt de vrouw aan de Argentijnse media. Dus stapte ze naar de politie. “Ze kunnen niet naar een ander land komen en vrouwen hier behandelen als iets waardeloos. Ik hoop dat ze hem sanctioneren.”
f5e6b8c8-234d-11e9-ab2c-765a2adf96d2_web_scale_1.385239_1.385239__.jpg
pi_184687476
R.EV weer niet gewonnen

Vandaag dan maar
Jack does it in real time...
  dinsdag 29 januari 2019 @ 08:39:43 #282
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_184687518
quote:
9s.gif Op dinsdag 29 januari 2019 08:35 schreef DeeBee het volgende:
R.EV weer niet gewonnen

Vandaag dan maar
Gast. Hij heeft z'n eerste trui al binnen _O_
pi_184687846
sportwereld_be twitterde op dinsdag 29-01-2019 om 00:50:06 Vrouw dient klacht in tegen Iljo Keisse voor suggestieve foto, Argentijnse politie beschouwt de zaak als gesloten https://t.co/iUC9cSWGJG https://t.co/7ZRwOKIccV reageer retweet
pi_184688462
Wallays is gisteren gevallen en heeft de nacht in het ziekenhuis moeten doorbrengen met een gebroken kaak, een gebroken tand, een verloren tand, een hersenschudding en een scheur in zijn bovenlip.
  dinsdag 29 januari 2019 @ 10:40:32 #285
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_184688955
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 januari 2019 09:14 schreef Momo... het volgende:
sportwereld_be twitterde op dinsdag 29-01-2019 om 00:50:06 Vrouw dient klacht in tegen Iljo Keisse voor suggestieve foto, Argentijnse politie beschouwt de zaak als gesloten https://t.co/iUC9cSWGJG https://t.co/7ZRwOKIccV reageer retweet
Geen slimme actie maar moeten het ook niet gaan overdrijven
pi_184688961
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 januari 2019 10:00 schreef TheArt het volgende:
Wallays is gisteren gevallen en heeft de nacht in het ziekenhuis moeten doorbrengen met een gebroken kaak, een gebroken tand, een verloren tand, een hersenschudding en een scheur in zijn bovenlip.
Vervelend voor Wallays, al acht ik een hersenschudding in zijn geval onwaarschijnlijk.
  dinsdag 29 januari 2019 @ 10:42:34 #287
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_184688969
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 januari 2019 10:41 schreef Chiappucci het volgende:

[..]

Vervelend voor Wallays, al acht ik een hersenschudding in zijn geval onwaarschijnlijk.
:')
  dinsdag 29 januari 2019 @ 10:56:42 #288
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_184689191
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 januari 2019 10:41 schreef Chiappucci het volgende:

[..]

Vervelend voor Wallays, al acht ik een hersenschudding in zijn geval onwaarschijnlijk.
:')
  dinsdag 29 januari 2019 @ 10:57:53 #289
362868 Slobeend
of all places
pi_184689211
Keisse :')
pi_184689357
Keisse is geen goed voorbeeld voor Evenepoel.
  dinsdag 29 januari 2019 @ 11:24:57 #291
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_184689654
Die vrouw lokt het uit.
  dinsdag 29 januari 2019 @ 11:31:24 #292
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_184689767
quote:
9s.gif Op dinsdag 29 januari 2019 11:05 schreef El-Stinho het volgende:
Keisse is geen goed voorbeeld voor Evenepoel.
Wat moet Remco's moeder hier wel niet van vinden.
  dinsdag 29 januari 2019 @ 11:37:58 #293
430637 showtimer
Running Away
pi_184689868
quote:
9s.gif Op dinsdag 29 januari 2019 11:24 schreef Immerdebestebob het volgende:
Die vrouw lokt het uit.
Goeie wielerjournalisten hebben ze daar ook.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Of wint ons Jozee het toch nog voor je?
  Redactie Sport dinsdag 29 januari 2019 @ 11:43:00 #294
194695 crew  franklop
Fran knock
pi_184689946
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 januari 2019 11:31 schreef kaasplankje het volgende:

[..]

Wat moet Remco's moeder hier wel niet van vinden.
Dat zullen we vanavond wel op HLN lezen
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_184689982
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 januari 2019 11:37 schreef showtimer het volgende:

[..]

Goeie wielerjournalisten hebben ze daar ook.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Of wint ons Jozee het toch nog voor je?
Matxin schroeit op alle fronten.
pi_184690025
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 januari 2019 11:37 schreef showtimer het volgende:

[..]

Goeie wielerjournalisten hebben ze daar ook.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Of wint ons Jozee het toch nog voor je?
Lekker hoor.
  dinsdag 29 januari 2019 @ 11:53:16 #297
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_184690068
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 januari 2019 11:37 schreef showtimer het volgende:

[..]

Goeie wielerjournalisten hebben ze daar ook.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Of wint ons Jozee het toch nog voor je?
Ik ben om hoor :@
pi_184691196
quote:
André Greipel eerlijk over zijn avontuur Gabon: “Je moet hier als blanke veel op de foto, maar of ik ervan genoten heb...?”

André Greipel (36) – met 156 zeges één van de succesvolste renners ooit – reed vorige week de heel bescheiden Tropicale Amissa Bongo in Gabon. Hij won er een rit, vond het “verrijkend als mens”, maar een betere sprinter is hij er niet geworden. “De thuisrijders hier nemen veel risico’s. Daar wilde ik in januari niet aan meedoen.”

Eén tekstberichtje nog van André Greipel, meteen nadat we hem aan de lijn hadden na aankomst van de laatste rit in Gabon. “Maak je er wel een positief verhaal van? De organisatoren doen enorm hun best.” Het is daarom dat ze bij Lotto-Soudal met zoveel affectie spreken over hun voormalige Duitse kopman. Een gentleman, begaan met andere mensen. We antwoorden met een opgestoken duim.

Strikt genomen is het ook niet onmogelijk om een positief verhaal te vertellen over de lotgevallen van André Greipel in Gabon. “Menselijk verrijkend”, noemt hij zijn eerste bezoek ooit aan Afrika. “We hebben veel op de bus en in het hotel gezeten, maar we zijn met de ploeg ook in de steden geweest. Om datakaartjes te kopen voor het internet, bijvoorbeeld. Dan moet je als blanke heel veel op de foto, maar dat is plezant.”

Wat ook positief was: Greipel won zaterdag de zesde etappe naar Oyem. Zo heeft zijn nieuwe team Arkéa-Samsic (voorheen Fortuneo) in januari al half zoveel koersen gewonnen als in het hele seizoen 2018. “Leuk om zo vroeg te winnen op het seizoen”, zegt Greipel. “Dat was een mooie prestatie van de hele ploeg. Natuurlijk kreeg ik ook gelukwensen van de mensen van Lotto. Van bijna alle renners en ook van Herman Frison en Marc Sergeant. Van iedereen, eigenlijk. Wat kan ik erover zeggen? Ik wilde mijn carrière graag beëindigen bij Lotto. Door omstandigheden is dat niet gelukt. Case closed, ik geef er geen verder commentaar over.”

Juist, want dit is een positief verhaal. En daarin past ook nog dat Greipel tevreden is over zijn nieuwe fiets. Hij rijdt nu op BH, een Spaans merk. “Hun fiets past bij mijn eigenschappen als sprinter. Heel licht, heel stijf. Er gaat geen kracht verloren, merk ik.” Ook sociaal verloopt de integratie bij zijn nieuwe ploeg goed: “Elke dag werk ik aan mijn Frans. Ook dat heb ik in Gabon kunnen oefenen.”

Heel peloton sprint

Nog meer goed nieuws uit Gabon? Niet echt, neen. Want Greipel is behalve gentleman ook eerlijk. En het is nu ook niet zo dat álles er geweldig was. De koersen op zich vielen ronduit tegen: “Het is gewoon niet zoals in Europa. De wegen zijn minder goed. De afsluiting begint pas op honderd meter van de finish. En dan kan ze plots opnieuw ophouden. Het is minder goed georganiseerd.”

Vooral de vierde rit was symptomatisch. De start werd uitgesteld omdat de fietsen niet tijdig ter plaatse raakten. “Dat was chaotisch”, zegt Greipel. “De prijs van koersen in Afrika, hoorde ik.”

Als toemaatje werd Greipel die dag in de sprint dan ook nog in de dranghekken gereden. “De thuisrijders nemen risico’s. Risico’s die ik in januari niet wil nemen.”

Arkéa-Samsic wilde de sprinttrein op poten zetten, automatismen inslijpen tussen André Greipel en diens lead-out Maxim Daniel. “Maar die sprinten verliepen niet zoals in Europa. Op vijf kilometer van de streep rijden er renners weg. En op het einde begint bijna het hele peloton te sprinten.”

Alles bij elkaar heeft Gabon voor Greipel meteen duidelijk gemaakt wat het is om voor een team te rijden dat niet tot de World Tour behoort. “Ja, ik had mijn seizoen liever begonnen Down Under. Maar wij rijden daar niet. En de ploeg had me gevraagd om Gabon te doen. Of ik er nu van genoten heb of niet? Wat kan ik zeggen? Laten we die vraag maar overslaan.”
b72b112c-232c-11e9-ab2c-765a2adf96d2_web_translate_-6.014241_-8.34006__scale_0.298137_0.298137__.jpg
Dré is ziedend.
pi_184691341
Dré had die hele bende liever direct weer gekoloniseerd zo te lezen!
Jack does it in real time...
  dinsdag 29 januari 2019 @ 13:17:45 #300
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_184691471
Greipel :')

Zeikwijf.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  dinsdag 29 januari 2019 @ 13:51:14 #301
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_184692017
Klagen omdat er een paar Afrikaantjes wel willen koersen :')
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')