lijkt me nogsteeds erg weinig knoflook in te zittenquote:Op dinsdag 14 september 2021 10:29 schreef potjecreme het volgende:
Suiker zou je kunnen weglaten.
https://thecookiewriter.c(...)adian-chinese-style/
Deze misschien?
https://www.thaitable.com/thai/recipe/garlic-pepper-ribs
gooi je er meer knoflook bijquote:Op dinsdag 14 september 2021 10:39 schreef junkiesietze het volgende:
[..]
lijkt me nogsteeds erg weinig knoflook in te zitten
Maar ga ze proberen
Ik had deze op het oogquote:Op maandag 4 oktober 2021 21:04 schreef Lucky_Strike het volgende:
Ik maakte vandaag deze vegan stoof met aubergine en kikkererwten: https://www.bbcgoodfood.com/recipes/aubergine-chickpea-stew
Morgen een Mexicaanse quinoa met roomkaas en pompoen (mix van dit en dit recept), later deze week venkel en courgette.
Andere vegetarische recepten zijn meer dan welkom.
Die curry klinkt als iets voor onsquote:Op maandag 4 oktober 2021 21:22 schreef Kickinalfa het volgende:
[..]
Ik had deze op het oog
https://marielleindekeuke(...)toofpotje-krieltjes/
https://simoneskitchen.nl(...)ok-in-de-slowcooker/
Deksel eraf? Toch niet de hele tijd?quote:Op maandag 11 oktober 2021 20:41 schreef r3gi3boy het volgende:
Afgelopen week de Rendang uit de OP van RobinOok gemaakt in de slowcooker met de deksel eraf. Eerst een nacht op high, daarna nog 6 uur op low, in totaal 14 uur. De laatste uurtjes zag je het gerecht echt donkerder en donkerder worden tot het bijna 'droog' was. Fantastisch.
Paar dingetjes kon ik zo snel niet aan komen, dus ipv trassi heb ik 1 el vissaus gebruikt. ipv limoenblaadjes gebruikte ik de rasp van 1 limoen en laurierblad ipv salaam. De kemirinootjes (die overigens gewoon bij de AH te koop zijn zag ik later) wou ik vervangen door macadamia maar dit was ik vergeten te kopen.
Desalniettemin een bevredigend resultaat. Ik zou in de toekomst wel maar 1 ipv 2 citroengras doen en iets minder rasp of liever gewoon echte limoenblaadjes om het iets minder 'fris' te maken. Las in de comments ook ouwe Indo's die kaneelpijp erbij doen, misschien voor die diepere warme, kruidige dimensie.
Steranijs blijf ik voortaan ver weg van, had 2 week terug dat Vietnamese stoofpotje-recept geprobeerd maar de steranijs heeft het echt verpest, nare bijsmaak zat er aan.
Lekker!quote:Op woensdag 13 oktober 2021 10:42 schreef Thinkk-Pinkk het volgende:
Rendang maken
Boemboe maken
[ link | afbeelding ]image upload
Boemboe gemaakt
[ link | afbeelding ]
Vlees
[ link | afbeelding ]
En nu wachten
[ link | afbeelding ]
Dat hoop ik. Ik moet toch wel af en toe vocht toevoegen in de slowcooker en roeren want anders gaat het krokant worden denk ik. Weet niet of ik iets fout doe of dat hij gewoon vrij hard gaat.quote:
Welke heb je?quote:Op woensdag 13 oktober 2021 15:22 schreef Thinkk-Pinkk het volgende:
[..]
Dat hoop ik. Ik moet toch wel af en toe vocht toevoegen in de slowcooker en roeren want anders gaat het krokant worden denk ik. Weet niet of ik iets fout doe of dat hij gewoon vrij hard gaat.
Deze https://www.bol.com/nl/nl(...)Q_0_1.2.ProductImagequote:Op woensdag 13 oktober 2021 17:12 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Welke heb je?
Ik doe dat ook regelmatig hoor, extra vocht toevoegen of roeren
Ik doe dat ook niet zo graag, 's nachts aan. Maar dat komt ook omdat ik het eten blijf ruikenquote:Op woensdag 13 oktober 2021 18:08 schreef Thinkk-Pinkk het volgende:
[..]
Deze https://www.bol.com/nl/nl(...)Q_0_1.2.ProductImage
Maar ik lees dat mensen het een nacht aan laten staan. Dat zou ik zo niet durven hoor.
Ja ik merk dat slow zeg maar nog steeds best hard gaat.quote:Op woensdag 13 oktober 2021 18:10 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Ik doe dat ook niet zo graag, 's nachts aan. Maar dat komt ook omdat ik het eten blijf ruikenook als ik in bed lig
Amerikaans merk? Die "moet" heter ivm hygienequote:Op woensdag 13 oktober 2021 18:59 schreef Thinkk-Pinkk het volgende:
[..]
Ja ik merk dat slow zeg maar nog steeds best hard gaat.
Ik heb eigenlijk geen idee. Hij had alle opties die ik wilde en de reviews waren goedquote:Op woensdag 13 oktober 2021 19:11 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Amerikaans merk? Die "moet" heter ivm hygiene
Ik doe dat nooit. Ik pleur het gekruid vlees erin met gesneden pepers en na 7 uur is het gewoon klaar. Met jus erbij met een beetje mazzel.quote:Op woensdag 13 oktober 2021 17:12 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Welke heb je?
Ik doe dat ook regelmatig hoor, extra vocht toevoegen of roeren
Doe je er dan veel vocht bij?quote:Op woensdag 13 oktober 2021 19:15 schreef -Sigaartje het volgende:
[..]
Ik doe dat nooit. Ik pleur het gekruid vlees erin met gesneden pepers en na 7 uur is het gewoon klaar. Met jus erbij met een beetje mazzel.
Nu staat de kip in de marinade in de koelkast en die gaat morgen de slowcooker in voor roti’s.
Ow zo lekker en ik heb al veel complimenten gehad.
Niets.quote:Op woensdag 13 oktober 2021 19:19 schreef Thinkk-Pinkk het volgende:
[..]
Doe je er dan veel vocht bij?
Had ik ook.quote:Op woensdag 13 oktober 2021 18:10 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Ik doe dat ook niet zo graag, 's nachts aan. Maar dat komt ook omdat ik het eten blijf ruikenook als ik in bed lig
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |