Ik ken m niet en heb er op de fb pagina’s ook nog niet over gelezen. Wel handig is het aanbraden in dezelfde pan. Timer is wel handig maar daarvoor zou je ook een losse kunnen gebruiken. Heb zelf een crockpot (groot waarin je kunt aanbraden) en een oude russel hobs (in de nieuwe versie kan je ook aanbraden)quote:Op woensdag 25 november 2020 19:31 schreef littledrummergirl het volgende:
Ik zit naar deze te kijken, heeft iemand deze toevallig?
https://www.bol.com/nl/p/(...)0_3.4.ProductPageUrl
Ik denk dat zo'n multicooker niet heel veel toevoegd voor ons, voor veel van die functies hebben we al een apparaat/pan
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.The love you take is equal to the love you make.
quote:Op woensdag 25 november 2020 20:41 schreef Lienekien het volgende:
Een ingebouwde timer kan toch inschakelen en automatisch uitschakelen naar de warmhoudstand? Dat lukt niet met een losse timer.
En ik heb een déjà vu.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.bij dit apparaat gaat hij ook niet naar de warmhoudstand, maar het heeft een uitgestelde start zo te zien. En dat kan ik met mijn losse timer ook.
We have far more in common than that which devides us..
Ik heb vrijwel dezelfde (ander merk erop), maar dan de 3.5 liter versie en daar kan al ontzettend veel in. Ik vind de mogelijkheid om tijd uit de stellen en dat hij automatisch overschakelt naar de warmhoudstand echt pluspunten.quote:Op woensdag 25 november 2020 19:31 schreef littledrummergirl het volgende:
Ik zit naar deze te kijken, heeft iemand deze toevallig?
https://www.bol.com/nl/p/(...)0_3.4.ProductPageUrl
Ik denk dat zo'n multicooker niet heel veel toevoegd voor ons, voor veel van die functies hebben we al een apparaat/pan
Geen ervaring met deze pan, maar ik heb wel een andere slowcooker. Ik heb eerst een slowcooker zonder timer gehad, maar uiteindelijk beentje gekocht met timer die daarna overgaat op warmhoudstand. Ideaal op de dagen dat ik lang van huis ben. Bij Amazon.de daar hebben ze ook regelmatig goede aanbiedingen.quote:Op woensdag 25 november 2020 19:31 schreef littledrummergirl het volgende:
Ik zit naar deze te kijken, heeft iemand deze toevallig?
https://www.bol.com/nl/p/(...)0_3.4.ProductPageUrl
Ik denk dat zo'n multicooker niet heel veel toevoegd voor ons, voor veel van die functies hebben we al een apparaat/pan
quote:Op maandag 31 mei 2021 09:35 schreef junkiesietze het volgende:
De tijd was aangebroken voor spareribs!
Normaal gesproken bestellen bij de sparerib express voor 25 euro per persoon, deze x zelf proberen te maken
Bij de keurslager 2.3 kilo ribs gehaald a 28euro totaal
Recept: https://eenbeetjebeter.be/2019/01/12/ribbekes-uit-slowcooker/
Dit heb ik van voor tot achter gevolgd. ook het inkoken van de saus uit de slowcooker enz, duurde wel even maar het resultaat was geweldig
[ link | afbeelding ]
Na een nachtje marineren gingen ze de cooker in.
[ link | afbeelding ]
na 2uur in de cooker.
[ link | afbeelding ]
na 8uur slowcooken, en met een eerste laag ingekookte saus erover.
[ link | afbeelding ]
op het bordje
De botjes vielen zo uit de ribben! en het smaakte eigenlijk precies zoals de zoete spareribs van de sparerib express
Ik heb niet zoveel fotos want ik zat helemaal onder de saus tijdens het etengore handen etc.. was onmogelijk om fotos te maken
![]()
![]()
jep, na het inkoken van de saus nog 20min in de oven gedaan idd, om de 5min insmeren met sausquote:Op maandag 31 mei 2021 11:36 schreef PdeHoog het volgende:
[..]JE kan ze misschien nog iets minder lang in de SC doen. Ik deed ze er meestal zo'n 5-6 uur in en dan vielen ze ook van het bot. En daarna nog ff laten opdrogen in de oven
Niet te duur!quote:Op donderdag 10 juni 2021 12:52 schreef junkiesietze het volgende:
https://www.plezierindeke(...)djesvlees-met-video/
Deze ga ik dit weekend maken.
Nou heb ik nog nooit rode wijn gebruikt om te koken, welke moet ik hiervoor kopen?
Maar een franse? italiaanse? afrikaanse? huismerk?quote:
Ik zou huismerk doen en niet een hele lichtequote:Op donderdag 10 juni 2021 14:05 schreef junkiesietze het volgende:
[..]
Maar een franse? italiaanse? afrikaanse? huismerk?
of maakt dat allemaal niet uit? Ik heb geen idee
wat bedoel je met lichte? kwa kleur? of alcoholpercentage?quote:Op donderdag 10 juni 2021 14:08 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Ik zou huismerk doen en niet een hele lichte
Smaak. Je hebt lichte rode wijnen (slobber) en zware. Bij de supermarkt heet dat vaak "volle" wijn. Maar ik zou er echt niet te veel geld aan uitgeven.quote:Op donderdag 10 juni 2021 14:14 schreef junkiesietze het volgende:
[..]
wat bedoel je met lichte? kwa kleur? of alcoholpercentage?
Aha!quote:Op donderdag 10 juni 2021 14:15 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Smaak. Je hebt lichte rode wijnen (slobber) en zware. Bij de supermarkt heet dat vaak "volle" wijn. Maar ik zou er echt niet te veel geld aan uitgeven.
Lijkt me een goede keus!quote:Op donderdag 10 juni 2021 14:18 schreef junkiesietze het volgende:
[..]
Aha!
https://www.ah.nl/product(...)huiswijn-stevig-rood
zoiets ga ik dan halen
de kip moet eerst 15 min in de oven en dan in de slowcooker.quote:Op donderdag 10 juni 2021 21:42 schreef Yinny het volgende:
Hele kip uit de slowcooker vind ik niks....
Zoiets gedaan: https://focusonfoodies.nl/hele-kip-in-slowcooker/
Maar kip uit de oven is 100x lekkerder!
Kip was wel gaar, maar borst toch droog. Nog even onder de gril gezet voor bruin velletje, maar werd taaiig.
Jammer, maar er kan weer een recept van mijn lijstje.
Ik mis kruidnagel. Dat is echt een kenmerkende smaak.quote:Op maandag 14 juni 2021 14:25 schreef junkiesietze het volgende:
Draadjesvlees gemaakt dit weekend, lekker in zomer
https://www.plezierindeke(...)djesvlees-met-video/
Dit recept weer van voor tot achter gevolgd.
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
T was wel lekker, maar het smaakte niet zoals bij mn moederdus ik ga nog even aan haar vragen wat voor kruiden zij gebruikt.
Ja dat zei de vriend die bij me at ook alquote:Op maandag 14 juni 2021 14:50 schreef mootie het volgende:
[..]
Ik mis kruidnagel. Dat is echt een kenmerkende smaak.
Welke heb jij als ik zo brutaal mag zijn?quote:Op donderdag 26 november 2020 10:33 schreef AgnesGru het volgende:
[..]
Ik heb vrijwel dezelfde (ander merk erop), maar dan de 3.5 liter versie en daar kan al ontzettend veel in. Ik vind de mogelijkheid om tijd uit de stellen en dat hij automatisch overschakelt naar de warmhoudstand echt pluspunten.
De binnenpan op het fornuis heb ik nog nooit gedaan, als ik iets wil aanbakken die ik dat in een koekenpan.
daar kan wel een hele kip inquote:Op maandag 5 juli 2021 09:00 schreef Thinkk-Pinkk het volgende:
Ik had er een gevonden met die functies maar dat is 6,5 liter en dat is mij eigenlijk te groot.
Deze:quote:Op maandag 5 juli 2021 09:00 schreef Thinkk-Pinkk het volgende:
[..]
Welke heb jij als ik zo brutaal mag zijn?
Ik had er een gevonden met die functies maar dat is 6,5 liter en dat is mij eigenlijk te groot.
Goed idee, dat ga ik binnenkort in mn cooker stoppen.quote:
Dankjewel, die is idd niet meer te vindenquote:Op dinsdag 6 juli 2021 14:34 schreef AgnesGru het volgende:
[..]
Deze:
https://www.amazon.co.uk/(...)rature/dp/B016IQRGCE
Maar heb hem al een aantal jaar, dus weet niet of hij nog verkrijgbaar is.
normaal altijd er voren, aanbraden of grillen en dan de slowcooker in, geen zachte vellen meer.quote:Op maandag 12 juli 2021 09:38 schreef junkiesietze het volgende:
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
Zaterdag hele kip in de slowcooker gedaan, avond van te voren helemaal ingesmeerd met kruiden,
gewoon een potje met spicy kip kruidenik had geen zin om zelf een hele rub te maken.
Kip was goed mals, verder was het niet heel bijzonder want het vel was zacht dus niet echt lekker om te eten.
Had hem nog even onder de grill moeten leggen eigenlijk.
[ link | afbeelding ]
Gister, chicken mesala gemaakt, was best lekker, beetje pittig. miste alleen weer een bepaalde smaak, weet alleen niet precies wat.
https://www.smulweb.nl/re(...)ala-in-de-slowcooker dit recept gebruikt.
Ben alleen vergeten een foto te maken van het resultaat.
Een hele kip in de pan aanbraden is best wel een gekut, zijn daar trucs voor?quote:Op maandag 12 juli 2021 10:15 schreef THEFXR het volgende:
Zaterdag hele kip in de slowcooker gedaan, avond van te voren helemaal ingesmeerd met kruiden,
braadpan en dan per kant roteren, maar het beste is de oven in.quote:Op maandag 12 juli 2021 10:26 schreef junkiesietze het volgende:
[..]
Een hele kip in de pan aanbraden is best wel een gekut, zijn daar trucs voor?
Deze is ook heel erg lekkerquote:Op maandag 16 augustus 2021 12:32 schreef junkiesietze het volgende:
Geen fotos deze keer, maar pulled chicken gemaakt dit weekend.
3 kipfilets, 1 ui in hele fijne ringen gesneden, kipkruiden, BBQ saus, 75ml water met kippenboulionblokje erin.
6uur op low, om de 2uur beetje roeren, na 3/4 uur kan je de kip uit elkaar drukken, lekker doorroeren. beetje extra bbq saus erbij. deksel eraf laten om het een beetje in te dikken.
kleine chiabatta broodjes, laagje colwslaw erop, dikke kwak pulled chicken erop, beetje strooikaas om het af te maken
hier ga ik volgende keer veeel meer van maken, dit was fucking lekker
misschien staan er goede op ytquote:Op dinsdag 14 september 2021 08:18 schreef junkiesietze het volgende:
Heeft iemand een goed recept voor knoflook spareribs uit de slowcooker?
kan alleen maar recepten vinden waar de knoflook een onderdeel is van het recept.
Ik snap hem nietquote:Op dinsdag 14 september 2021 08:18 schreef junkiesietze het volgende:
Heeft iemand een goed recept voor knoflook spareribs uit de slowcooker?
kan alleen maar recepten vinden waar de knoflook een onderdeel is van het recept.
als je googled op knoflook spareribs krijg je vooral BBQ smaak spareribs waar een beetje knoflook in zit.quote:
Oke, thanks. Ik ga even googlen voor je.quote:Op dinsdag 14 september 2021 10:19 schreef junkiesietze het volgende:
[..]
als je googled op knoflook spareribs krijg je vooral BBQ smaak spareribs waar een beetje knoflook in zit.
Ik wil overheersende knoflook smaak, zonder bbq saus etc.
Nou lijkt me dit best makkelijk, gewoon fucking veel tenen knoflook persen en die uitsmeren over de spareribs.
Maar is dat het? moet er niks bij? graag advies.
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |