iddquote:Op donderdag 24 januari 2019 20:39 schreef Van_Poppel het volgende:
Alsof een pizza van 2,50 handgevormd kan zijn.
iddquote:Op donderdag 24 januari 2019 20:45 schreef Van_Poppel het volgende:
Voor de show gooien ze een paar keer de pizza in de lucht![]()
ja precies.quote:Op donderdag 24 januari 2019 20:45 schreef Van_Poppel het volgende:
Voor de show gooien ze een paar keer de pizza in de lucht![]()
20.000 x per dagquote:Op donderdag 24 januari 2019 20:45 schreef Van_Poppel het volgende:
Voor de show gooien ze een paar keer de pizza in de lucht![]()
Topshow weer om te kijken hoe gastronomisch Nederland in veiling wordt genomen. Vooral de superhelden... uit Naples en de oven ook.quote:Op donderdag 24 januari 2019 20:45 schreef Van_Poppel het volgende:
Voor de show gooien ze een paar keer de pizza in de lucht![]()
wat zeg juhh?quote:Op donderdag 24 januari 2019 21:04 schreef Vallon het volgende:
[..]
Topshow weer om te kijken hoe gastronomisch Nederland in veiling wordt genomen. Vooral de superhelden... uit Naples en de oven ook.![]()
Altijd wel komisch. Hier plaveien we met tijd en wijle 4 pizza als een toren in de combiraket met programma 2 , 900g en 12 minuten later lekker knisperen. Ook heerlijk om dan lekker puntjes van elkaar ruilen. Al dat geneuzel over traditioneel, echt of what-ever.
moraalridderquote:Op donderdag 24 januari 2019 16:26 schreef qajariaq het volgende:
[..]
Ja, ik kan er kwaad om worden als ik iets anders krijg dan ik voor betaal.
Het zal me een worst zijn of een piza wel of niet handgevormd is. Maar dan nog vind ik het onaceptabel als het iets anders is als het voor verkocht wordt.
Accepteer je ook veertig jaar oude whiskey die drie jaar terug is gestookt?
Zo overduidelijk alleen voor de filmploeg er even neergezet, die 2.quote:Op donderdag 24 januari 2019 20:58 schreef ThePlaneteer het volgende:
Beetje open deur wel, maar wel gelachen om die 2 clowns die er ff tussen gezet werden hahah.
83 per uur als ze non stop doorwerkenquote:
Om het geloofwaardiger te maken, benadruk je gewoon even dat het wel SUPER pizzabakkers zijn uit Napels.quote:Op donderdag 24 januari 2019 22:04 schreef rubbereend het volgende:
[..]
83 per uur als ze non stop doorwerken
dit was duidelijk in scene gezet.
Ook mooi dat telefoontje, AH wil niet dat bekend wordt dat wij de pizza's maken
833 per uurquote:Op donderdag 24 januari 2019 22:04 schreef rubbereend het volgende:
[..]
83 per uur als ze non stop doorwerken
Dus jij vind het prima dat je met de bus naar Wijk aan Zee wordt gebracht als je een vliegvakantie naar Bali hebt geboekt? In beide gevallen kan je aan het strand liggen en in de kroeg hangen dus het is toch het zelfde. Je hebt zelfs massel want jje hoeft maar een half uur in de bus te zitten in plaats van 24 uur in een vliegtuig.quote:
Echt nietquote:Op donderdag 24 januari 2019 22:16 schreef yosander het volgende:
Die Napolitaanse helden die ff 40k bodems per dag de lucht in gooien![]()
![]()
https://www.ah.nl/product(...)sciutto-speck-rucolaquote:Op vrijdag 25 januari 2019 09:45 schreef Pietverdriet het volgende:
Ik vraag me af wat ik erger vind, dat fabrikanten handgevormd op een fabriekspizza schrijven, of dat er blijkbaar hele volksstammen zijn die dat geloven en er meer voor betalen. Wat kost zo een luxe diepvriespizza eigenlijk?
Echt welquote:Op vrijdag 25 januari 2019 07:52 schreef Bluezz het volgende:
[..]
Echt nietLekker alleen ff voor de camera met hun uitgestreken porems
Roemeen? Italiaan uit de streek Romagna.quote:Op vrijdag 25 januari 2019 12:14 schreef pvdplanet het volgende:
Vind die pizza's prima, ook al zit er geen handwerk aan. Mooi deeg en de oven was ook prachtig. Ze smaken ook goed, veel beter dan dr Oetker.
Dat die Roemeen zichzelf niet al te serieus neemt en ook effe 2 pizzabakkers bodems laat vliegen, prachtige tv.
Vergeleken met Dr Oetker kun je zelfs Domino's bijna een pizza noemen, dat is toch ook geen vergelijkingquote:Op vrijdag 25 januari 2019 12:14 schreef pvdplanet het volgende:
Vind die pizza's prima, ook al zit er geen handwerk aan. Mooi deeg en de oven was ook prachtig. Ze smaken ook goed, veel beter dan dr Oetker.
Dat die Roemeen zichzelf niet al te serieus neemt en ook effe 2 pizzabakkers bodems laat vliegen, prachtige tv.
Appels met peren vergelijken.quote:Op vrijdag 25 januari 2019 06:59 schreef qajariaq het volgende:
[..]
Dus jij vind het prima dat je met de bus naar Wijk aan Zee wordt gebracht als je een vliegvakantie naar Bali hebt geboekt? In beide gevallen kan je aan het strand liggen en in de kroeg hangen dus het is toch het zelfde. Je hebt zelfs massel want jje hoeft maar een half uur in de bus te zitten in plaats van 24 uur in een vliegtuig.
Hahaha ik dacht ook aan Roemenenquote:Op vrijdag 25 januari 2019 12:17 schreef golfer het volgende:
[..]
Roemeen? Italiaan uit de streek Romagna.
Reken nog eensquote:Op donderdag 24 januari 2019 22:04 schreef rubbereend het volgende:
[..]
83 per uur als ze non stop doorwerken
dit was duidelijk in scene gezet.
Ook mooi dat telefoontje, AH wil niet dat bekend wordt dat wij de pizza's maken
Dus zolang je het verschil niet merkt is liegen prima... oké.quote:Op vrijdag 25 januari 2019 14:00 schreef OxygeneFRL het volgende:
[..]
Appels met peren vergelijken.
Dus jij proeft verschil tussen een bodem die door een mens is gevormd dan een robotarm die hem heeft gevormd?
Als jij je hier druk om maak moet je wel een heerlijk level hebbenquote:Op vrijdag 25 januari 2019 16:18 schreef poezenvanger_van_hamelen het volgende:
[..]
Dus zolang je het verschil niet merkt is liegen prima... oké.
Hij was wel een beetje irritant ja.quote:Op donderdag 24 januari 2019 20:49 schreef NoCigar het volgende:
Wat een schreeuwertje is die van der Keuken toch. Ik zet het volume wat lager.
Nee naar serieus, ongeacht mijn huidige level....al die paardenbiefstukken die Loetje verkocht daar merkte ook niemand wat van. Dat is dus ook oké volgens jou? Zo nee, waar trek je de grens dan?quote:Op vrijdag 25 januari 2019 18:19 schreef OxygeneFRL het volgende:
[..]
Als jij je hier druk om maak moet je wel een heerlijk level hebben
Als et maar pizza is zonder voedselveiligheidsrisico en als de smaak maar klopt met wat er op de doos staat voor een niet al te gekke prijs.quote:Op vrijdag 25 januari 2019 18:35 schreef poezenvanger_van_hamelen het volgende:
[..]
Nee naar serieus, ongeacht mijn huidige level....al die paardenbiefstukken die Loetje verkocht daar merkte ook niemand wat van. Dat is dus ook oké volgens jou? Zo nee, waar trek je de grens dan?
Dus alleen de smaak telt. Als er blauwe vlekken op zitten die je toch niet proeft is het wel OK dus.quote:Op vrijdag 25 januari 2019 18:38 schreef OxygeneFRL het volgende:
[..]
Als et maar pizza is zonder voedselveiligheidsrisico en als de smaak maar klopt met wat er op de doos staat voor een niet al te gekke prijs.
Scharreleieren wil zeggen dat ze op de vloer van een stal rondlopen met duizenden anderen.quote:Op zondag 27 januari 2019 19:37 schreef djkoelkast het volgende:
Ze stopten tot voorkort ook fosfaat overal in maar omdat dat gezien werd als "proceshulpstof" was het niet nodig dat te vermelden, dus deden ze dat ook niet. Nu moet dat gelukkig wel.
De consument wil belazerd worden en wordt belazerd. Neem scharreleieren, niks scharrel aan hoor.
Waarom doe je dan geen aangifte van oplichting?quote:Op zondag 27 januari 2019 18:30 schreef qajariaq het volgende:
[..]
Dus alleen de smaak telt. Als er blauwe vlekken op zitten die je toch niet proeft is het wel OK dus.
Het gaat gewoon om het feit dat de fabrikant iets anders verkoopt dan hij beweerd. Dat noemt men oplichting en dat mag niet. Dan kan jij wel vol houden dat er geen verschil is maar er is wel verschil, het is namelijk niet met de hand gemaakt ook al zie en proef je het verschil niet. Als het niemand iets uit maakt dan hoeft die fabrikant het ook niet op de doos te zetten. Kennelijk vind de fabrikant dat het wel uit maakt.
Ik zie ook niet het verschil tussen een diamant en geslepen glas. Dus je mag geslepen glas als diamant verkopen? Het zand op Bali is ook het zelfde als in Wijk aan Zee. Dus maakt dat ook niet uit. Juist jij wil appels als peren verkopen en dat mag dus niet.
Onze kippen leggen momenteel niet, ze zijn ook niet zo jong meer, maar van de lente komt het wel weer. Tot die tijd eten wij alleen biodynamisch van de biowinkel (als je dan toch de keuze hebtquote:Op zondag 27 januari 2019 19:40 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Scharreleieren wil zeggen dat ze op de vloer van een stal rondlopen met duizenden anderen.
* Pietverdriet eet alleen bio eieren nu mijn schoonouders geen kippen meer hebben
Het staat er stijf van.quote:Op maandag 28 januari 2019 09:51 schreef djkoelkast het volgende:
Gistextract is geen mononatriumglutamaat.
Want wat op wikipedia staat is waar natuurlijk.quote:Op maandag 28 januari 2019 10:33 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Gistextract
Haha we gaan het zien. Mijn voorspelling:quote:Op maandag 28 januari 2019 17:35 schreef Poepoog het volgende:
Mooi het onderwerp van deze week is bekend. Nu kan tout CUL zeggen dat de KWV open deuren intrapt, en dat alleen bepaalde afleveringen van vroegah op zijn hoogst aardig waren.
Wekelijks Zen-momentje.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
https://pers.kro-ncrv.nl/programmas/keuringsdienst-van-waardequote:Op maandag 28 januari 2019 17:35 schreef Poepoog het volgende:
Mooi het onderwerp van deze week is bekend.
Air Fryer friet bestaat niet is gewoon oven frietquote:Op maandag 28 januari 2019 19:37 schreef Pietverdriet het volgende:
Airfryer friet blijkt meer acrylamide te bevatten dat in vet gefrituurde friet wed ik waar ze het over gaan hebben
Precies; het is Air Fryer PATAT of Oven PATAT!quote:Op maandag 28 januari 2019 19:41 schreef KingRadler het volgende:
[..]
Air Fryer friet bestaat niet is gewoon oven friet
Het is niet patat het is friet.quote:Op maandag 28 januari 2019 21:08 schreef JayHovah het volgende:
[..]
Precies; het is Air Fryer PATAT of Oven PATAT!
Friet uit de airfryer, Einsteinquote:Op maandag 28 januari 2019 19:41 schreef KingRadler het volgende:
[..]
Air Fryer friet bestaat niet is gewoon oven friet
ik heb het over Air Fryer Friet van Aviko dat product is nep.quote:Op dinsdag 29 januari 2019 05:42 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Friet uit de airfryer, Einstein
Een airfryer is gewoon een heteluchtoven in de vorm van een frituurpan, dus dan klopt dat toch.quote:Op dinsdag 29 januari 2019 12:00 schreef KingRadler het volgende:
[..]
ik heb het over Air Fryer Friet van Aviko dat product is nep.
Dat zijn gewoon Oven Frieten.
Het is patat wanneer het bevroren is, friet wanneer het gefrituurd is.quote:Op maandag 28 januari 2019 21:16 schreef KingRadler het volgende:
[..]
Het is niet patat het is friet.
Noem het dan Oven Friet.
Patat is fout
Verwijder er dan nog wat posts over?quote:Op dinsdag 29 januari 2019 17:13 schreef zoem het volgende:
Laten we het bij KvW houden. Patat/friet discussies mogen elders gevoerd worden.
Ik vind het wel altijd mooi als ze gewoon eerlijk “ja geen idee” zeggen ipv allerlei lulkoek mededelenquote:
merel approves this messagequote:Op donderdag 31 januari 2019 20:40 schreef Van_Poppel het volgende:
Dat varkenshaasje is echt gruwelijk nat
Ja een aanzienlijk deel van het probleem is ook dat een groot deel van de mensen gewoon blind van alles in het mandje flikkert en denkt dat het wel goed zal zijn.quote:Op donderdag 31 januari 2019 20:42 schreef Vallon het volgende:
Altijd vermakelijk hoe verbaast men is en kan zijn dat fabrikanten ons op een verkeerd wildspoor zetten.
Tja, dat werkt aan verschillende kanten.quote:Op donderdag 31 januari 2019 20:51 schreef itchycoo het volgende:
[..]
Ja een aanzienlijk deel van het probleem is ook dat een groot deel van de mensen gewoon blind van alles in het mandje flikkert en denkt dat het wel goed zal zijn.
Het is schandalig dat dit überhaupt wettelijk is toegestaanquote:Op donderdag 31 januari 2019 21:01 schreef golfer het volgende:
Toch wel slim van die fabrikanten om er tussen de 10 en 20 % pekelwater met zout en wat aroma's van ca. 2 cent bij te proppen, het gewicht daarmee te verhogen en de prijs per kilo dan ook nog eens 3 euro te verhogen.
En de meeste consumenten trappen er gewoon in.
Zolang duidelijk op de verpakking aangegeven staat wat er in zit, kun je ook zelf kijkenquote:Op donderdag 31 januari 2019 23:08 schreef YuckFou het volgende:
[..]
Het is schandalig dat dit überhaupt wettelijk is toegestaan
Dat is het punt niet, vlees verzwaren met water mag om de winst te maximaliseren, dat zou verboden moeten worden, als je naar het *ahum* volksbelang kijkt, in plaats van de lobbygroep argumenten...quote:Op donderdag 31 januari 2019 23:21 schreef Sheffield het volgende:
Zolang duidelijk op de verpakking aangegeven staat wat er in zit, kun je ook zelf kijken
Waarom niet?quote:Op donderdag 31 januari 2019 23:32 schreef YuckFou het volgende:
[..]
Dat is het punt niet, vlees verzwaren met water mag om de winst te maximaliseren, dat zou verboden moeten worden, als je naar het *ahum* volksbelang kijkt, in plaats van de lobbygroep argumenten...
Wat is duidelijk ? en als ze vertellen dat ze de boel (on)opzettelijk belazeren, mag het ?quote:Op donderdag 31 januari 2019 23:21 schreef Sheffield het volgende:
[..]
Zolang duidelijk op de verpakking aangegeven staat wat er in zit, kun je ook zelf kijken
Het is dan geen hagelslag maar maar choco(melk).....quote:Op donderdag 31 januari 2019 23:35 schreef Sheffield het volgende:
[..]
Waarom niet?
Mag je hagelslag wel met water mengen of ook niet?
Het smaakt inderdaad meer naar ham dan naar varkenshaas.quote:Op donderdag 31 januari 2019 23:53 schreef Sheffield het volgende:
Aan de andere kant vond ik die chefkok wel eerlijk. Het product is wel makkelijker te bereiden (om sappig te houden), alleen wel ten koste van de smaak
quote:Op donderdag 31 januari 2019 23:57 schreef rubbereend het volgende:
water bij het vlees hebben ze toch al eens eerder behandeld, met ham vleeswaren?
Nee.quote:Op vrijdag 1 februari 2019 00:43 schreef BasEnAad het volgende:
Is t de moeite waard terug te kijken?
Nu staat dat aan de achterkant als ingrediėnt, inclusief percentage. Je moet het als klant ook wel willen weten.quote:Op donderdag 31 januari 2019 23:53 schreef Sheffield het volgende:
Het zou inderdaad beter zijn als op de voorkant het % vlees staat: "Varkenshaas, bevat 85% varkensvlees". Misschien dat mensen het dan wel lezen.
Dat was ook zo mooi "en ik kom er thuis achter dat..."quote:Op zaterdag 2 februari 2019 09:44 schreef fluitbekzeenaald2.0 het volgende:
[..]
Nu staat dat aan de achterkant als ingrediėnt, inclusief percentage. Je moet het als klant ook wel willen weten.
Maar gooi jij er dan ook fosfaat, kunstmatig aroma en meer van die bende in?quote:Op maandag 4 februari 2019 18:04 schreef Pietverdriet het volgende:
Maar goed, als ik een ham maak dan pekel ik hem ook.
Ik gebruik geen fosfaat.quote:Op donderdag 7 februari 2019 10:35 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Maar gooi jij er dan ook fosfaat, kunstmatig aroma en meer van die bende in?
Zit wel in vrijwel alle ham. Dus het gaat niet puur om de pekel, maar om wat er bij wordt gestopt.quote:
N=2quote:Op donderdag 7 februari 2019 19:23 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Zit wel in vrijwel alle ham. Dus het gaat niet puur om de pekel, maar om wat er bij wordt gestopt.
E450/E451 voor je gemak. Zit er vrijwel altijd in (in Nederland zeker, maar ook veel in Duitsland). Of ze moeten het wellicht niet vermelden omdat het wellicht een proceshulpstof is.quote:Op donderdag 7 februari 2019 19:29 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
N=2
Heb hier 2 gekookte ham, eentje van de Lidl en een van een boerenmarkt, beide bevatten geen fosfaat.
Denk echt niet dat die Mark zomaar een medewerker is. Is of productontwikkelaar of een man van de afdeling PR.quote:Op donderdag 7 februari 2019 20:46 schreef Remzz het volgende:
Ik vind het altijd zo boeiend dat elk bedrijf dus zelfs Unilever de eerste de beste medewerker naar voren schuift om een dagje mee te lopen met iemand van de Keuringsdienst. Deze man ook, kan totaal niet uit zijn woorden komen zet daar gewoon een gladde verkoper neer en je bedrijf komt veel beter op tv.
Inderdaad. Ook vreemd dat die man dat niet noemt, en ondertussen totaal niet uit z'n woorden komt.quote:Op donderdag 7 februari 2019 20:51 schreef Remzz het volgende:
Ze gaan wel heel makkelijk over het feit heen dat in de tijd dat er 1 vegetarische rookworst word verkocht er waarschijnlijk 100 gewone rookworsten zijn verkocht. Dat lijkt me DE reden van het prijsverschil.
Volgens mij heeft die man al 30* hetzelfde antwoord gegeven en gaat het nu voor de 31e keer weer in iets andere woorden brengen.quote:Op donderdag 7 februari 2019 20:53 schreef jevl het volgende:
[..]
Inderdaad. Ook vreemd dat die man dat niet noemt, en ondertussen totaal niet uit z'n woorden komt.
Tja als tegen bont zijn en daarom imitatiebont dragenquote:Op donderdag 7 februari 2019 22:33 schreef ddx het volgende:
Deels natuurlijk ook montage, is veel leuker om mensen te laten stotteren want dat vinden de kijkers leuk.
Snap trouwens niet de logica waarom die vegetarische producten zo graag op vlees willen lijken ?
Gewoon groente kopen kan toch ook ?
Zo Wordt Het Gemaakt op RTL Zquote:Op donderdag 7 februari 2019 22:44 schreef TjjWester het volgende:
Rtlz zend tegenwoordig bbc documantaires uit waarbij ze 24 uur lang een batch volgen, van ruwe grondstof naar eindproduct.
Dat is veel intressanter als je wilt weten waar ons eten vandaan komt.
Lijkt me eerder omdat Unox de enige is met vegetarische rookworsten. Normale rookworsten zijn er van tientallen merken, dus als die van Unox te duur is gaan veel mensen wel voor een goedkoper merk. Een vegetariėr heeft de keuze tussen geen rookworst of een duurdere. Vegetariėrs zijn vaak wel bereid meer te besteden om vleesloos te eten.quote:Op donderdag 7 februari 2019 20:51 schreef Remzz het volgende:
Ze gaan wel heel makkelijk over het feit heen dat in de tijd dat er 1 vegetarische rookworst word verkocht er waarschijnlijk 100 gewone rookworsten zijn verkocht. Dat lijkt me DE reden van het prijsverschil.
jij hebt sowieso de aflevering niet eens gezien.quote:Op donderdag 7 februari 2019 23:17 schreef Stompzinnig het volgende:
[..]
Lijkt me eerder omdat Unox de enige is met vegetarische rookworsten. Normale rookworsten zijn er van tientallen merken, dus als die van Unox te duur is gaan veel mensen wel voor een goedkoper merk. Een vegetariėr heeft de keuze tussen geen rookworst of een duurdere. Vegetariėrs zijn vaak wel bereid meer te besteden om vleesloos te eten.
Klopt maar ik vind het raar dat zo´n groot bedrijf als Unox/Unilever dit niet gewoon toegeeft.quote:Op donderdag 7 februari 2019 23:40 schreef racerdkb het volgende:
[..]
maar maakt alsnog niet uit want het gaat om de oplage. varkensvlees kost niks en als je het zo groots als unox kan inkopen naargelang de vraag van vleesrookworsten kan je daar met kleine oplage vega-ingredienten niet tegen op boksen.
denk dat ze het gewoon niet bedacht hebbenquote:Op donderdag 7 februari 2019 23:42 schreef Remzz het volgende:
[..]
Klopt maar ik vind het raar dat zo´n groot bedrijf als Unox/Unilever dit niet gewoon toegeeft.
Nee, die kwamen ook allemaal in beeld.quote:Op donderdag 7 februari 2019 23:32 schreef poezenvanger_van_hamelen het volgende:
Unox is niet de enige met vegetarische rookworsten.
[ afbeelding ]
Dat waren ze met diezelfde Mark ook al eerder.quote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |