Zag er precies zo uit en hat was lekker , was alleen een half schaaltje want ik ben maar in m'n eentje kon er desondanks twee dagen van etenquote:Op zondag 21 oktober 2018 16:40 schreef FANN het volgende:
[..]
en zag die van jou ook er ook zo goed uit?
Maar deze ziet er lekker uit! Was het gelukt? was het ook lekker?
Ik heb net een Bak Groentesoep gegeten met een broodje gekookt ei
was lekker!
En ik krijg NU koffie maar ik heb de afwas gedaan.....
en ik had de soep gemaakt. dus mag wel .... ik heb alleen het ei niet zelf gelegd, dat dan weer niet.... .
lekker allemaal!quote:Op dinsdag 23 oktober 2018 13:40 schreef mascara-klodder het volgende:
Ontbijt: left-over chili con carne met zure room
Lunch: Griekse yoghurt met cruesli en noten
Nu: uitdeelzakje chips
Avond: zuurkoolstampot met spekjes en hamlapjes
Nice... heb je goed gedaan dan!quote:Op dinsdag 23 oktober 2018 13:38 schreef Karzai het volgende:
[..]
Zag er precies zo uit en hat was lekker , was alleen een half schaaltje want ik ben maar in m'n eentje kon er desondanks twee dagen van eten
Vanavond dikke patatten met mayonaise en runderwokpuntjes met paprika en ui
quote:Op dinsdag 23 oktober 2018 13:38 schreef Karzai het volgende:
[..]
Zag er precies zo uit en hat was lekker , was alleen een half schaaltje want ik ben maar in m'n eentje kon er desondanks twee dagen van eten
Vanavond dikke patatten met mayonaise en runderwokpuntjes met paprika en ui
Het is veranderd..... het is Broccoli geworden....quote:Op dinsdag 23 oktober 2018 15:07 schreef FANN het volgende:
[..]
Nice... heb je goed gedaan dan!
Ik eet vanavond gewoon spruitjes met aardappelen en een Vega braadworstje
en als toetje vanilla vla gewoon lekker simpel Oud Hollandsch.....
wat is tofu toch lekker als je weet wat je er mee moet... (en wat jammer dat ik er 44 jaar over heb moeten doen om daar achter te komen, LOL)quote:Op dinsdag 23 oktober 2018 18:23 schreef realAIVD het volgende:
Hier wederom bulgur, quinoa, wortel en lente-ui met een yuzu-dressing en wat gefrituurde uitjes erover gestrooid, maar nu met gebakken tofu en pittig/zoete chilisaus.
Gezien de dingen die ik verder deze week op het program heb staan, maak ik er ongepland een vegetarisch weekje van.
Lekker prakkie dusquote:Op dinsdag 23 oktober 2018 19:50 schreef FANN het volgende:
[..]
[..]
Het is veranderd..... het is Broccoli geworden....
[ afbeelding ]
dus eigenlijk een stampotje van Broccoli en kaassaus en
een Vega Braadworstje ......
en het toetje werd toch maar ditte....
[ afbeelding ]
en het was Héérlijk.......
eetze.......quote:Op dinsdag 23 oktober 2018 19:59 schreef Karzai het volgende:
[..]
Lekker prakkie dus
ik ga nu maar eens beginnen
i
Rauw?quote:
Bloemkoolstamppot met chorizo en feta wel eens gemaakt, erg lekkerquote:Op woensdag 24 oktober 2018 11:41 schreef Knipoogje het volgende:
Vanavond de left over van gisteren:
Bloemkoolstamppot met uitgebakken chorizo-blokjes en Carbonarasaus met wat peper in de reet om het pittiger te maken. Een probeerseltje wat eigenlijk best lekker smaakte
ik zal het maar doen, ik heb volgens mij de eerste griep golf al te pakken, wat stevige boerenkool stampot, kan wat betere weerstand gevenquote:
bedankt voor de tip, ik kende het niet, ik ga es recepten zoekenquote:Op woensdag 24 oktober 2018 18:51 schreef Rodgrod het volgende:
Shakshuka, al betwijfel ik of ik hier een hele avond op kan rondkomen
[ afbeelding ]
Het was heerlijkquote:Op woensdag 24 oktober 2018 12:10 schreef mascara-klodder het volgende:
Avond: runderstoofpot in rode wijn met daarin champignons, paprika, winterpeen, ui en knoflook. Aardappelpuree erbij
quote:
wat is dat voor patatje ken ik nietquote:Op donderdag 25 oktober 2018 19:57 schreef FutureFairytale het volgende:
Patatje samurai, kaassoufflé en nasischijf.
Een pittige mayonaise, erg lekker.quote:Op vrijdag 26 oktober 2018 08:55 schreef Karzai het volgende:
[..]
wat is dat voor patatje ken ik niet
Dat ziet er veel te lekker uitquote:
Ik wil je trouwen ❤quote:Op vrijdag 26 oktober 2018 13:07 schreef FutureFairytale het volgende:
KFC; double krunch fire en popcorn chicken.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
quote:
Ik ook wel. Hoe laat zou ik je oppikken.quote:Op zaterdag 27 oktober 2018 14:19 schreef uniekhoorn het volgende:
250 gram kwark met 100 gram yoghurt en 2 eetlepels suiker... Nom
Ik wil wel uit eten vanavond...
Bij 1 Kruidvat hier hebben ze eindelijk weer goede dubbelzoute dropquote:Op zaterdag 27 oktober 2018 13:26 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
En thanks, ga zo naar de markt dubbelzoute dropjes halen
Zojuist kwark met zomerfruit en een peer. Vanavond penne alla vodka.
Lekker!! Afhaalchinees??quote:Op zaterdag 27 oktober 2018 15:43 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Bij 1 Kruidvat hier hebben ze eindelijk weer goede dubbelzoute drop
Voor vnv (en morgen) is het ossenhaas in zwarte bonensaus, babi pangang, saté ajam, foe yon hai (of hoe je dat ook schrijft), nasi en mihoen geworden.
Was bij Kruidvat maar zag alleen suikervrije gewone zoute drop. Heb op de markt een zakje dubbelzoute rondjes gehaaldquote:Op zaterdag 27 oktober 2018 15:43 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Bij 1 Kruidvat hier hebben ze eindelijk weer goede dubbelzoute drop
Voor vnv (en morgen) is het ossenhaas in zwarte bonensaus, babi pangang, saté ajam, foe yon hai (of hoe je dat ook schrijft), nasi en mihoen geworden.
quote:Op zaterdag 27 oktober 2018 16:54 schreef golfer het volgende:
Straks: een zelf gerookte en in de sous vide gegaarde varkenshaas die daarna nog even op hoge temperatuur word afgebakken met daarbij een venkel-sinaasappelsalade.
Menu ziet er lekker uit! Vooraf tosti van gamba's lijkt me lekker.quote:Op zaterdag 27 oktober 2018 16:25 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Lekker!! Afhaalchinees??
Chinees
Ja, wij gaan zo naar het cafe voor een lekker Kasteel Rouge.
Daarna uit eten.. ik ga voor de eend, denk ik http://opdedam.nl/wordpre(...)8/09/kaart130918.pdf
In de zelfschepbakken. Maargoed de kleinere Kruidvat hier heeft het ook niet hoorquote:Op zaterdag 27 oktober 2018 16:27 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Was bij Kruidvat maar zag alleen suikervrije gewone zoute drop. Heb op de markt een zakje dubbelzoute rondjes gehaald
haha helemaal niet aan de zelfschepbakken gedachtquote:Op zaterdag 27 oktober 2018 19:39 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
In de zelfschepbakken. Maargoed de kleinere Kruidvat hier heeft het ook niet hoor
Uniek: lekker Ik ga dinsdag als vriendje terug is van vakantie lekker uiteten op Kijkduin
En ja afhaal/bezorgchinees. Geen zin om te koken en morgen als er een vriend komt dus ook niet
Die ossenhaas in zwarte bonensaus is echt zooooo erg lekker. Wel erg pittig
Nu: cola en zure colamatjes
Ziet er toch erg smakelijk uitquote:Op zaterdag 27 oktober 2018 20:08 schreef Myraela het volgende:
Kip in romige rode pesto met courgette, olijven en feta. Foto zonder daglicht, dus bagger. Maar boeiend.
[ afbeelding ]
Looks good!quote:Op zaterdag 27 oktober 2018 20:08 schreef Myraela het volgende:
Kip in romige rode pesto met courgette, olijven en feta. Foto zonder daglicht, dus bagger. Maar boeiend.
[ afbeelding ]
Wel in de koekenpan mag ik hopen ?quote:Op zondag 28 oktober 2018 17:23 schreef MaLo het volgende:
Godenvoedsel: stamppot boerenkool. Opgewarmd restje
Oh ok.quote:Op zondag 28 oktober 2018 17:53 schreef Anne het volgende:
Lasagne!
Met bechamelsaus gemaakt van kamelenmelk .
quote:Op zondag 28 oktober 2018 17:35 schreef Fokker89 het volgende:
[..]
Wel in de koekenpan mag ik hopen ?
Hoe kom je daar nou aan? En hoe smaakte het?quote:Op zondag 28 oktober 2018 17:53 schreef Anne het volgende:
Lasagne!
Met bechamelsaus gemaakt van kamelenmelk .
Ben benieuwd! Ik heb zelf vorig jaar bij de ‘gewone’ Ron Gastrobar gegeten en daar was ik ook erg tevreden over. De menukaart van deze orientalversie ziet er ook goed uit!quote:Op zondag 28 oktober 2018 21:16 schreef golfer het volgende:
Gegeten bij https://www.rongastrobaroriental.nl/.
Erg lekker. Verslag volgt morgen.
Ben benieuwd! Menu gezien en ik hou echt van dat soort (Chinees) eten.quote:Op zondag 28 oktober 2018 21:16 schreef golfer het volgende:
Gegeten bij https://www.rongastrobaroriental.nl/.
Erg lekker. Verslag volgt morgen.
Ik ga vanavond sportenquote:Op maandag 29 oktober 2018 10:21 schreef Mariocash het volgende:
[..]
In de ochtend al snoepen.
[ afbeelding ]
quote:Op maandag 29 oktober 2018 10:25 schreef Mariocash het volgende:
[..]
Heel goed. Die billen moeten strak blijven.
lekkerste ontbijt!quote:Op maandag 29 oktober 2018 09:33 schreef klappernootopreis het volgende:
Dim Sum.
(gehaald bij de lokale Chinese supermarkt )
[ afbeelding ]
goed idee, * Prego noteert erwtensoep voor morgenquote:
Dat klinkt geweldig!!...ik moet het hier doen met een krokante kipschnitzel van de supermarkt (wegens luiheid), en daarbij een bulgur-quinoa mengsel, met een dressing erover en een berg roergebakken uien, puntpaprika, bimi en ananas met sojasaus en hot chilisausquote:Op maandag 29 oktober 2018 17:02 schreef golfer het volgende:
Ik maak krokante kip uit de oven:
Kippendijfiletstukjes eerst in plastic zak met bloem, 5 spiceskruiden, cayennepeper, gerookte paprika en zout.
Daarna eitjes losgeklopt met peterselie en rozemarijn er fijn gesneden doorheen. Gebloemde kipstukjes er doorheen halen en vervolgens door panko halen.
Over op 200 graden voorverwarmen en dan ca. 25 minuten in braadslede in de oven.
We eten er een trostomaten, bladsla en komkommersalade bij.
Blij dat ik kon helpen. Het smaakte mij weer goed. Eerste erwtensoep van dit jaar voor mij.quote:Op maandag 29 oktober 2018 16:03 schreef Prego het volgende:
[..]
goed idee, * Prego noteert erwtensoep voor morgen
vandaag hetzelfde, maar nu met foto:quote:Bulgur-quinoa, met daarbij een krokante kipschnitzel van de supermarkt, en een dressing erover (rijstazijn, sojasaus, gochujang, honing, suiker) en een berg roergebakken uien, puntpaprika, bimi en ananas met sojasaus en hot chilisaus
quote:Op woensdag 31 oktober 2018 10:36 schreef klappernootopreis het volgende:
Buffallo wings met verse mais
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
wat zijn boerenbeschuitenquote:Op woensdag 31 oktober 2018 12:10 schreef FutureFairytale het volgende:
Groentesoep en boerenbeschuiten met port salut.
Goeie vraag, ik heb er ook nog nooit over gehoord.quote:
Ze zijn gewoon erg lekker en smaakvol. Ik heb btw altijd de donker volkoren. Oh en ze vullen ook nog.quote:
Haha die heb ik nu ook. Zijn erg voedzaam.quote:Op woensdag 31 oktober 2018 13:28 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Ze zijn gewoon erg lekker en smaakvol. Ik heb btw altijd de donker volkoren. Oh en ze vullen ook nog.
Gewone beschuiten vind ik maar saai nu en koop ik dus nooit meer
Maar wat ik niet snap, waarom worden ze in plastic verpakt en niet gewoon in een papieren, kartonnen kokertje zoals gewoon beschuit? Waar is dat eigenlijk voor?quote:Op woensdag 31 oktober 2018 13:46 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Haha die heb ik nu ook. Zijn erg voedzaam.
Maar ik vind de meerzaden beschuit (gewoon formaat) van Bolletje ook erg lekker.
Die zijn ook erg lekker Met kaas of aardbeienquote:Op woensdag 31 oktober 2018 13:46 schreef FutureFairytale het volgende:
Haha die heb ik nu ook. Zijn erg voedzaam.
Maar ik vind de meerzaden beschuit (gewoon formaat) van Bolletje ook erg lekker.
Marketing, Sigaartjequote:Op woensdag 31 oktober 2018 13:47 schreef Sigaartje het volgende:
Maar wat ik niet snap, waarom worden ze in plastic verpakt en niet gewoon in een papieren, kartonnen kokertje zoals gewoon beschuit? Waar is dat eigenlijk voor?
Ja, daar was ik al bang voor, maar wel slecht voor het milieu.quote:
Ze zijn groter dus passen ook niet in een beschuitbus. Zo'n verpakking die ze nu hebben heeft een sluitclip zodat je het gewoon zo kunt bewaren.quote:Op woensdag 31 oktober 2018 13:47 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Maar wat ik niet snap, waarom worden ze in plastic verpakt en niet gewoon in een papieren, kartonnen kokertje zoals gewoon beschuit? Waar is dat eigenlijk voor?
Preciesquote:Op woensdag 31 oktober 2018 13:48 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Die zijn ook erg lekker Met kaas of aardbeien
Ah, op die wijze.quote:Op woensdag 31 oktober 2018 14:31 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Ze zijn groter dus passen ook niet in een beschuitbus. Zo'n verpakking die ze nu hebben heeft een sluitclip zodat je het gewoon zo kunt bewaren.
Bakker had zijn graan niet fijn genoeg gemalen en per abuis toch de beschuitmaak machine aangezet. Tot zijn grote verbazing verkocht het ook nog. Toen een eco concept er omheen bedacht en voila.quote:
Aha. Zo leer je nog eens wat.quote:Op woensdag 31 oktober 2018 14:35 schreef manny het volgende:
[..]
Bakker had zijn graan niet fijn genoeg gemalen en per abuis toch de beschuitmaak machine aangezet. Tot zijn grote verbazing verkocht het ook nog. Toen een eco concept er omheen bedacht en voila.
Dus net als die melkboer die bedorven melk verkocht en daarmee Karnemelk heeft uitgevonden. Of die kok die zijn steaks te lang had gebakken en toen de term "well done" heeft bedacht.
De beschuitbus van Mepal passen ze inquote:Op woensdag 31 oktober 2018 14:31 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Ze zijn groter dus passen ook niet in een beschuitbus. Zo'n verpakking die ze nu hebben heeft een sluitclip zodat je het gewoon zo kunt bewaren.
die ken ik nietquote:Op woensdag 31 oktober 2018 15:06 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
De beschuitbus van Mepal passen ze in
Heb je die steak samen met de broccoli gekookt ofzoquote:Op woensdag 31 oktober 2018 16:03 schreef Mariocash het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Niks mis mee. Steak uiteraard ‘rare’. Zoals een echte fijnproever zijn steak eet.
Steak bak ik liever in de koekenpan. Zou koken beter zijn?quote:Op woensdag 31 oktober 2018 16:39 schreef emmyemmy2 het volgende:
[..]
Heb je die steak samen met de broccoli gekookt ofzo
Hij is zo grauw. Zet de volgende keer eens je vuur hoger en verwarm je pan meer van te vorenquote:Op woensdag 31 oktober 2018 16:41 schreef Mariocash het volgende:
[..]
Steak bak ik liever in de koekenpan. Zou koken beter zijn?
Omdat hij maar 30 sec per kant in de pan ligt. Ik blief mijn steak rare.quote:Op woensdag 31 oktober 2018 16:42 schreef emmyemmy2 het volgende:
[..]
Hij is zo grauw. Zet de volgende keer eens je vuur hoger en verwarm je pan meer van te voren
Dat snap ik, maar als je je pan warmer maakt krijg je alsnog een korst. Nu ziet ie er uit alsof je hem hebt ondergedompeld in kokend water.quote:Op woensdag 31 oktober 2018 16:44 schreef Mariocash het volgende:
[..]
Omdat hij maar 30 sec per kant in de pan ligt. Ik blief mijn steak rare.
Pannetje was gloeiend heet. M’n kookplaat had ik op volgas gezet. Heter dan dit kan hij niet.quote:Op woensdag 31 oktober 2018 16:45 schreef emmyemmy2 het volgende:
[..]
Dat snap ik, maar als je je pan warmer maakt krijg je alsnog een korst. Nu ziet ie er uit alsof je hem hebt ondergedompeld in kokend water.
Dan doe je iets foutquote:Op woensdag 31 oktober 2018 16:47 schreef Mariocash het volgende:
[..]
Pannetje was gloeiend heet. M’n kookplaat had ik op volgas gezet. Heter dan dit kan hij niet.
Ik doe heel veel fout in m’n leven, maar ik ben nooit te beroerd om van m’n fouten leren en een beter mens te worden.quote:
Dit is vast en zeker wagyu .quote:Op woensdag 31 oktober 2018 16:03 schreef Mariocash het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Niks mis mee. Steak uiteraard ‘rare’. Zoals een echte fijnproever zijn steak eet.
Deze had m’n moeder voor me gebracht van de slager. Helaas geen wagyu.quote:
Inderdaad wel een beetje matig, maar als jij het zo lekker vind, wie ben ik dan om er wat van te zeggen.quote:Op woensdag 31 oktober 2018 17:24 schreef Mariocash het volgende:
[..]
Wat vind jij van de korst? En je mag eerlijk zijn, want dat kunnen vrienden gewoon tegen elkaar zijn.
Toch langer in de pan laten? Ik ben zo bang dat hij roze wordt van binnen en dan vind ik hem al gauw taai.quote:Op woensdag 31 oktober 2018 17:26 schreef Fokker89 het volgende:
[..]
Inderdaad wel een beetje matig, maar als jij het zo lekker vind, wie ben ik dan om er wat van te zeggen.
Je kunt de buitenkant altijd nog even laten karameliseren met een brander erop.quote:Op woensdag 31 oktober 2018 17:27 schreef Mariocash het volgende:
Toch langer in de pan laten? Ik ben zo bang dat hij roze wordt van binnen en dan vind ik hem al gauw taai.
Ik zal hier naar gaan kijken. Bedankt voor de tip.quote:Op woensdag 31 oktober 2018 17:28 schreef golfer het volgende:
[..]
Je kunt de buitenkant altijd nog even laten karameliseren met een brander erop.
Inderdaad heter bakken, of andere boter/olie gebruiken.quote:Op woensdag 31 oktober 2018 17:27 schreef Mariocash het volgende:
[..]
Toch langer in de pan laten? Ik ben zo bang dat hij roze wordt van binnen en dan vind ik hem al gauw taai.
Dit kan ook.quote:Op woensdag 31 oktober 2018 17:28 schreef golfer het volgende:
[..]
Je kunt de buitenkant altijd nog even laten karameliseren met een brander erop.
Dat is een tijd geleden voor mij; rijstsaladequote:Op woensdag 31 oktober 2018 17:40 schreef LPFAN het volgende:
Rijstsalade met paprika, erwtjes, kipfiletreepjes mais en stukjes kaas.
Wat leuk en klinkt heerlijk.quote:Op woensdag 31 oktober 2018 22:04 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Dat is een tijd geleden voor mij; rijstsalade
Heb vanavond voor t eerst sinds zo'n 17 jaar weer cassoulet gegeten Was vroeger m'n lievelingseten maar m'n moeder was ineens het recept kwijt. En nu vond ze em ineens weer
Nu thee en plak snijkoek.
Jij heb veel tijd over zekerquote:Op donderdag 1 november 2018 11:08 schreef mascara-klodder het volgende:
Ontbijt: thee en yoghurt met cruesli en noten
Lunch: omelet met uitgebakken ontbijtspek en champignons + een smoothie van yoghurt, jus d’orange en bosvruchten
Saffraan risotto? Doe maar duur.quote:Op donderdag 1 november 2018 11:23 schreef anndb het volgende:
Net broodje kingkrab op. Vanavond Saffraan risotto met stukje gebakken scholfilet erop.
En wat mag dat zijn?quote:Op donderdag 1 november 2018 11:27 schreef klaasweetalles het volgende:
ik heb trek in dit vandaag
[ afbeelding ]
Tjauw minquote:
quote:Op donderdag 1 november 2018 12:31 schreef emmyemmy2 het volgende:
Broodje rosbief. Met kaneel. Want ik dacht dat ik de zwarte peper had gepakt. Jammie.
Nee, maar ik vond het niet zo'n succes. Volgens mij is dit gemaakt met bockworst ipv braadworst, dus het is niet echt te vergelijken met het echte werk. Verder wel goed weg te krijgen.quote:Op donderdag 1 november 2018 15:06 schreef Sigaartje het volgende:
Grappig, ik was boodschappen aan het doen en ze hebben bij AH Curryworst met saus, in het klassieke Duitse bakje. Ik heb er eentje gekocht, ga ik in het weekend proberen bij het voetbal. Kan geen kwaad toch?
[ afbeelding ]
Denk dat het broodje kingkrab duurder is.quote:Op donderdag 1 november 2018 12:21 schreef Mariocash het volgende:
[..]
Saffraan risotto? Doe maar duur.
Oooh! Zelfgemaakt ook, goed zegquote:Op donderdag 1 november 2018 14:30 schreef Atak het volgende:
Zelfgemaakte Gyoza gegeten. :8
[ afbeelding ]
Daar zou je wel eens gelijk in kunnen hebben, maar als je ziet wat een gram saffraan kost, dan val je steil achterover. Gelukkig heb je er ook niet zo veel van nodig.quote:Op donderdag 1 november 2018 16:05 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Denk dat het broodje kingkrab duurder is.
Ziet er goed uitquote:Op donderdag 1 november 2018 14:30 schreef Atak het volgende:
Zelfgemaakte Gyoza gegeten. :8
[ afbeelding ]
Och wat heerlijk, ze ziet er trouwens prachtig uit!quote:Op donderdag 1 november 2018 14:30 schreef Atak het volgende:
Zelfgemaakte Gyoza gegeten. :8
[ afbeelding ]
Garnalen. Als saus heb ik alleen sojasaus gebruikt.quote:Op donderdag 1 november 2018 17:26 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Och wat heerlijk, ze ziet er trouwens prachtig uit!
Wat was de vulling? en heb je ze alleen in sojasaus gedipt, of zit er iets anders in dat bakje?
Doorgaans bakken ze alleen de onderkant. Ik vind het lekker om alle kanten aan te bakken en dan pas water bij te doen.quote:Op donderdag 1 november 2018 17:08 schreef Sarabi het volgende:
[..]
Ziet er goed uit
Wil ik binnenkort ook eens gaan proberen
Nog tips?
Deeg was kant en klaar though.quote:Op donderdag 1 november 2018 16:07 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Oooh! Zelfgemaakt ook, goed zeg
Ik kan hier denk echt heeeel veel van op
Lunch was kip noedelsoep.
Je favo pizza tent?quote:Op vrijdag 2 november 2018 18:38 schreef uniekhoorn het volgende:
Spruitjes met spekjes, gepofte kastanjes en gebakken biefstuk met champignons
Morgen weer eens uit eten en na de kwalificatie world cup schaatsen
Klinkt lekker.quote:Op vrijdag 2 november 2018 22:26 schreef Muck het volgende:
Quiche met champignons, ui, beenham en kaas. Kliekjes verwerkt
dat klinkt als een heerlijke avondquote:Op zaterdag 3 november 2018 23:18 schreef Pietverdriet het volgende:
Heerlijk gegeten bij Le Chagrin de Pierre a la Viennois, gerund door een zeer ervaren kok van de wat oudere garde.
Vooraf een driedubbel getrokken runderbouillon met een eidooier erin, daarna als hoofdgerecht een in bouillon gepocheerd staartstuk met een mierikswortel roomsaus met haricots verts en roseval aardappels in roomboter met peterselie. Als dessert een herrencreme (rumcreme) met gehakte bittere chocolade. Hierbij dronken we een prachtige soave classico en daarna likeuren met espresso
Klassiek Weense keuken in een heel rustige maar zeer gezellige huiskamer atmosfeer. Bediening was er precies wanneer hij nodig was en onzichtbaar wanneer niet. De keuken maakte het perfect zoals we het verwachte en in royale portie.
Erg prettig gezelschap van goede vrienden en de honden lagen rustig te slapen.
Honden meenemen naar een restaurantquote:Op zaterdag 3 november 2018 23:18 schreef Pietverdriet het volgende:
Heerlijk gegeten bij Le Chagrin de Pierre a la Viennois, gerund door een zeer ervaren kok van de wat oudere garde.
Vooraf een driedubbel getrokken runderbouillon met een eidooier erin, daarna als hoofdgerecht een in bouillon gepocheerd staartstuk met een mierikswortel roomsaus met haricots verts en roseval aardappels in roomboter met peterselie. Als dessert een herrencreme (rumcreme) met gehakte bittere chocolade. Hierbij dronken we een prachtige soave classico en daarna likeuren met espresso
Klassiek Weense keuken in een heel rustige maar zeer gezellige huiskamer atmosfeer. Bediening was er precies wanneer hij nodig was en onzichtbaar wanneer niet. De keuken maakte het perfect zoals we het verwachte en in royale portie.
Erg prettig gezelschap van goede vrienden en de honden lagen rustig te slapen.
Lunch werd groentesoep met broodje paturain en 2 mandarijnen.quote:Op zondag 4 november 2018 13:11 schreef FutureFairytale het volgende:
Mandarijnen, handje kleine kruidnootjes en thee.
Vanmiddag een tosti met brie, tomaat en basilicum.
Vanavond kipkarbonades met groenten uit de oven, rösti en rauwe witlofsalade. Toe aardbeiensoep met bolletje ijs en verkruimelde koek.
dat klinkt lekkerquote:Op zondag 4 november 2018 18:35 schreef golfer het volgende:
Verse spaghetti met een saus van wildfond met het binnenste van runderworsten, shii-takes, ui, rode peper, rozemarijn, prei en wat paprika.
Is dat een Wagyu rookworst?quote:
Het zal je niet verbazen, maar dat is idd een wagyu rookworst. Zie je de marmering van de worst? Heerlijk!quote:Op maandag 5 november 2018 13:38 schreef Fokker89 het volgende:
[..]
Is dat een Wagyu rookworst?
Ik heb trouwens gister boerenkool gegeten, vanavond rendang
Ik maak het zelf met boemboe van de tokoquote:Op maandag 5 november 2018 13:47 schreef Mariocash het volgende:
[..]
Het zal je niet verbazen, maar dat is idd een wagyu rookworst. Zie je de marmering van de worst? Heerlijk!
Maak jij de rendang zelf of rij je op en neer naar de toko?
Ik twijfel er niet aan dat dat een lekker maaltje wordt.quote:Op maandag 5 november 2018 13:50 schreef Fokker89 het volgende:
[..]
Ik maak het zelf met boemboe van de toko
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |