Klinkt lekker.quote:Op vrijdag 2 november 2018 22:26 schreef Muck het volgende:
Quiche met champignons, ui, beenham en kaas. Kliekjes verwerkt
dat klinkt als een heerlijke avondquote:Op zaterdag 3 november 2018 23:18 schreef Pietverdriet het volgende:
Heerlijk gegeten bij Le Chagrin de Pierre a la Viennois, gerund door een zeer ervaren kok van de wat oudere garde.
Vooraf een driedubbel getrokken runderbouillon met een eidooier erin, daarna als hoofdgerecht een in bouillon gepocheerd staartstuk met een mierikswortel roomsaus met haricots verts en roseval aardappels in roomboter met peterselie. Als dessert een herrencreme (rumcreme) met gehakte bittere chocolade. Hierbij dronken we een prachtige soave classico en daarna likeuren met espresso
Klassiek Weense keuken in een heel rustige maar zeer gezellige huiskamer atmosfeer. Bediening was er precies wanneer hij nodig was en onzichtbaar wanneer niet. De keuken maakte het perfect zoals we het verwachte en in royale portie.
Erg prettig gezelschap van goede vrienden en de honden lagen rustig te slapen.
Honden meenemen naar een restaurantquote:Op zaterdag 3 november 2018 23:18 schreef Pietverdriet het volgende:
Heerlijk gegeten bij Le Chagrin de Pierre a la Viennois, gerund door een zeer ervaren kok van de wat oudere garde.
Vooraf een driedubbel getrokken runderbouillon met een eidooier erin, daarna als hoofdgerecht een in bouillon gepocheerd staartstuk met een mierikswortel roomsaus met haricots verts en roseval aardappels in roomboter met peterselie. Als dessert een herrencreme (rumcreme) met gehakte bittere chocolade. Hierbij dronken we een prachtige soave classico en daarna likeuren met espresso
Klassiek Weense keuken in een heel rustige maar zeer gezellige huiskamer atmosfeer. Bediening was er precies wanneer hij nodig was en onzichtbaar wanneer niet. De keuken maakte het perfect zoals we het verwachte en in royale portie.
Erg prettig gezelschap van goede vrienden en de honden lagen rustig te slapen.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |