abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  donderdag 27 september 2018 @ 06:40:26 #201
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_182158299
quote:
10s.gif Op donderdag 27 september 2018 05:59 schreef Fokker89 het volgende:

[..]

Wut?
Hij heeft gelijk
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_182158443
quote:
1s.gif Op donderdag 27 september 2018 06:40 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Hij heeft gelijk
zoals hij het schrijft is het alsof je een biefstuk platslaat, maar het is natuurlijk al dun gesneden voordat je er op gaat slaan.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 27-09-2018 07:24:57 ]
pi_182158492
quote:
0s.gif Op woensdag 26 september 2018 21:01 schreef Piva het volgende:
Grootste tegenvaller was toch wel de bedorven kip. :r

Ohja en in Courchevel op de piste waar we met 8 man in een restaurant wat te drinken bestelden. Waarna de ober kwam vragen of we ook wat te eten zouden bestellen en zo niet of we dan zo vriendelijk zouden zijn om weer op te donderen. _O-
We streken ooit met een groep van misschien wel 20 mensen van Fok neer op een terras. Consumptie verplicht. Geloof dat één of twee mensen, heus niet meer, geen zin in wat drinken hadden en die zeiden dat toen de serveerster de bestelling kwam opnemen. Mochten ze niet blijven zitten. De héle groep stond zonder overleg direct op om naar een naastgelegen terras te gaan :')
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  donderdag 27 september 2018 @ 07:47:17 #204
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_182158552
Een platgeslagen broodje wagyu tonijn carpaccio. Ik leer hier elke dag.
pi_182158676
quote:
0s.gif Op donderdag 27 september 2018 07:47 schreef RobinOok het volgende:
Een platgeslagen broodje wagyu tonijn carpaccio. Ik leer hier elke dag.
You’re funny! :D

[ Bericht 9% gewijzigd door #ANONIEM op 27-09-2018 08:10:53 ]
pi_182158750
quote:
0s.gif Op woensdag 26 september 2018 21:01 schreef Piva het volgende:
Grootste tegenvaller was toch wel de bedorven kip. :r
O ja, die keer dat ik door bedorven kip een voedselvergiftiging kreeg was toch ook wel met stip mijn grootste tegenvaller in een restaurant :D
pi_182158804
quote:
0s.gif Op donderdag 27 september 2018 08:22 schreef Igen het volgende:

[..]

O ja, die keer dat ik door bedorven kip een voedselvergiftiging kreeg was toch ook wel met stip mijn grootste tegenvaller in een restaurant :D
Herkenbaar, maar bij mij was dat in Vietnam en heb ik zelf niet goed opgelet waar ik ging zitten... Drie dagen lang elke 20 minuten liggen kotsen... Ik was kapot.


Maar had wel de echte Vietnam experience beleefd, dat dan weer wel.
pi_182160733
quote:
0s.gif Op woensdag 26 september 2018 20:19 schreef stavromulabeta het volgende:
Één keer in een restaurant gegeten, waardoor ik de volgende dag gebeld werd dat ze een gang te weinig gerekend hadden en of ik het even wilde overmaken. Was mij die avond niet opgevallen en als het mij opvalt zeg ik er ook altijd iets van. Maar dat ze een dag later durven te bellen... Ondanks dat ik een fijne avond had met lekker eten, gaf me dat telefoontje toch een nare nasmaak.
Pfff, neem die 2 tientjes verlies en leef verder.
Een vriendin van mij is een keer naar Oma in Kopenhagen geweest en die had het andersom - ze belden de volgende dag dat er veel te veel fooi was bijgeteld door een onlogische stap in het systeem oud. En dat ze dat bedrag teruggestort kreeg.
Frankly, my dear, I don't give a damn.
pi_182160942
quote:
1s.gif Op donderdag 27 september 2018 07:24 schreef Fokker89 het volgende:

[..]

zoals hij het schrijft is het alsof je een biefstuk platslaat, maar het is natuurlijk al dun gesneden voordat je er op gaat slaan.
Volgens mij wordt het vaak flink gekoeld om het dun te kunnen snijden.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
  donderdag 27 september 2018 @ 12:24:10 #210
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_182161865
quote:
0s.gif Op donderdag 27 september 2018 10:58 schreef aquawoman het volgende:

[..]

Een vriendin van mij is een keer naar Oma in Kopenhagen geweest en die had het andersom - ze belden de volgende dag dat er veel te veel fooi was bijgeteld door een onlogische stap in het systeem oud. En dat ze dat bedrag teruggestort kreeg.
Fooi betalen aan je oma. :D
pi_182161905
quote:
0s.gif Op donderdag 27 september 2018 11:13 schreef Weltschmerz het volgende:

[..]

Volgens mij wordt het vaak flink gekoeld om het dun te kunnen snijden.
Ligt het aan mij of is de laatste jaren carpaccio tot een inferieur dertien-in-een-dozijn gerecht verworden dat veel te populair is geworden? Het gemiddelde restaurant heeft het op de kaart staan en het is zelden om over naar huis te schrijven.

Hetzelfde leek ook te gebeuren met steak tartare als voorgerecht. Als dat goed bereid wordt is het heerlijk, maar meestal krijg je een flauwe smaakloze bende. En met name die laatste variant leek steeds meer op te duiken op menukaarten.
pi_182161922
quote:
0s.gif Op donderdag 27 september 2018 12:24 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Fooi betalen aan je oma. :D
Excuus, ik bedoelde uiteraard Noma :)
Frankly, my dear, I don't give a damn.
  donderdag 27 september 2018 @ 12:38:07 #213
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_182162026
Surimi voorgeschoteld krijgen alszijnde seafood _O- :')
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
  Moderator donderdag 27 september 2018 @ 13:04:33 #214
351614 crew  ijs_beer
ijskoud de lekkerste
pi_182162455
quote:
0s.gif Op maandag 24 september 2018 16:01 schreef itchycoo het volgende:
Ik vond niet echt een geschikt topic waar ik dit kwijt kon en ik dacht dat er vast nog veel meer mensen zijn met dergelijke ervaringen, dus wellicht wel grappig om dat met elkaar te delen!

Afgelopen week was ik met mijn vriendin op vakantie in Frankrijk. De hele week heerlijk gegeten en op de terugweg hebben we een stop gemaakt in Duinkerke. Daar stond in veel tenten een aantal regionale Vlaams/Franse specialiteiten op de kaart. Een daarvan was 'potjevleesch' zonder dat er in ons geval een nadere beschrijving bij stond. De naam deed ons vermoeden dat het iets van stoofvlees zou zijn en mijn vriendin is daar dol op, dus die heeft het enthousiast besteld, zonder verder te vragen wat het precies was. Bleek het uiteindelijk een koud gerecht te zijn van rund, kip en konijn waar ze een bak gelei overheen donderen. Het vlees zelf was erg smaakvol en op zichzelf ook lekker, maar omdat het geheel koud is en in combinatie met de gelei was het gewoon net alsof je een bak natvoer van de kat weg zat te werken en was het niet zo'n smakelijke beleving.

Achteraf kunnen we er verschrikkelijk om lachen, maar mijn vriendin gruwelt nu al bij het noemen van de naam van het gerecht. :')

Hebben jullie ooit (blindelings) iets besteld in een restaurant dat niet zo goed uitpakte? :+
Precies dezelfde fout gemaakt van de zomer met potjevleesch. Het ziet er ook zo onsmakelijk uit als je het voor je geserveerd krijgt. :')
Op donderdag 15 juni 2017 16:53 schreef Cyan9 het volgende:
IJsbeer is inderdaad officieel cute. :D
Op donderdag 30 juli 2020 16:27 schreef Guanabana het volgende:Houdt @:ijs_beer een beetje van ouder? En dan niet 40 jaar ouder, maar laten we zeggen bijvoorbeeld, iets van 5 jaar ouder?
pi_182162533
Ik was in een restaurant waar je niks kon kiezen - gewoon eten wat er wordt gekookt. Heerlijk zesgangendiner gehad, kaasplankje was net verorberd, en toen kwam 't toetje. Ik zag macarons (ik HOUD van macarons), hij zei macarons, hij zei ook chocolade, dus ik ging al helemaal :D en toen zei hij blauwe kaas. :'( Wel geprobeerd, want het was toch een macaron, maar het was echt niet normaal zo smerig. Nog steeds spijt van dat ik die niet gewoon heb laten liggen, want de rest van het diner was echt heerlijk, maar de rest van de avond proefde ik alleen die blauwe kaas nog, tot ik m'n tanden kon poetsen. ;(
Your opinion of me is none of my business.
pi_182162856
quote:
0s.gif Op donderdag 27 september 2018 12:28 schreef itchycoo het volgende:

[..]

Ligt het aan mij of is de laatste jaren carpaccio tot een inferieur dertien-in-een-dozijn gerecht verworden dat veel te populair is geworden? Het gemiddelde restaurant heeft het op de kaart staan en het is zelden om over naar huis te schrijven.

Hetzelfde leek ook te gebeuren met steak tartare als voorgerecht. Als dat goed bereid wordt is het heerlijk, maar meestal krijg je een flauwe smaakloze bende. En met name die laatste variant leek steeds meer op te duiken op menukaarten.
Carpaccio; twee keer in een restaurant gegeten. De eerste keer was zaaaaalig, alsof engeltjes mijn tong plezierden. De tweede keer: :'(

Misschien mijn fout om hetzelfde te verwachten maar was toch een aardige tegenvaller. :P
pi_182163360
quote:
0s.gif Op woensdag 26 september 2018 21:01 schreef Piva het volgende:

Ohja en in Courchevel op de piste waar we met 8 man in een restaurant wat te drinken bestelden. Waarna de ober kwam vragen of we ook wat te eten zouden bestellen en zo niet of we dan zo vriendelijk zouden zijn om weer op te donderen. _O-
dat lijkt mij niet meer dan normaal.
pi_182164940
quote:
1s.gif Op donderdag 27 september 2018 13:25 schreef Skitze het volgende:

[..]

Carpaccio; twee keer in een restaurant gegeten. De eerste keer was zaaaaalig, alsof engeltjes mijn tong plezierden. De tweede keer: :'(

Misschien mijn fout om hetzelfde te verwachten maar was toch een aardige tegenvaller. :P
Carpaccio op zichzelf moet je ook niet te veel mee doen, als ze pesto er overheen gooien hoef ik het al niet meer.
pi_182165429
quote:
0s.gif Op donderdag 27 september 2018 13:52 schreef fespo het volgende:

[..]

dat lijkt mij niet meer dan normaal.
inderdaad.
Restaurant =/= bar
Restaurant = eten
Zeker in zo’n toeristisch oord waar voor hem 8 andere groepen wél willen eten.
pi_182168721
quote:
0s.gif Op donderdag 27 september 2018 12:28 schreef itchycoo het volgende:

[..]

Ligt het aan mij of is de laatste jaren carpaccio tot een inferieur dertien-in-een-dozijn gerecht verworden dat veel te populair is geworden? Het gemiddelde restaurant heeft het op de kaart staan en het is zelden om over naar huis te schrijven.

Hetzelfde leek ook te gebeuren met steak tartare als voorgerecht. Als dat goed bereid wordt is het heerlijk, maar meestal krijg je een flauwe smaakloze bende. En met name die laatste variant leek steeds meer op te duiken op menukaarten.
Het is al meer dan 10 jaar ernstig gedemocratiseerd. Je ziet het ook heel veel met pijnboompitten en rucola. Ik vind het allemaal prima maar als het vlees niet heel goed is dan heeft het allemaal niet zoveel zin. Ossenworst met pijnboompitten en ruccola en wat vlokken oude kaas is ook lekker. Ook met 'carpaccio's van...' is het niet zo dat iets heel lekker wordt als je het maar dun snijdt.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
  donderdag 27 september 2018 @ 21:54:40 #221
267651 Klaploper
Wetenschappelijk onderzoeker
pi_182173450
quote:
0s.gif Op woensdag 26 september 2018 21:01 schreef Piva het volgende:
Grootste tegenvaller was toch wel de bedorven kip. :r

Ohja en in Courchevel op de piste waar we met 8 man in een restaurant wat te drinken bestelden. Waarna de ober kwam vragen of we ook wat te eten zouden bestellen en zo niet of we dan zo vriendelijk zouden zijn om weer op te donderen. _O-
Umm, volgens mij is jouw groep de teleurstelling, en niet het restaurant. Ga dan lekker naar een café. :|W
Ik vecht met zwervers voor mijn plezier. Binnenkort ook op YouTube!
  donderdag 27 september 2018 @ 21:57:08 #222
267651 Klaploper
Wetenschappelijk onderzoeker
pi_182173536
Ergernis als gastheer in een restaurant: mensen die denken dat dat de plek is om samen lekker even een drankje te drinken.
Ik vecht met zwervers voor mijn plezier. Binnenkort ook op YouTube!
pi_182173633
quote:
1s.gif Op donderdag 27 september 2018 21:57 schreef Klaploper het volgende:
Ergernis als gastheer in een restaurant: mensen die denken dat dat de plek is om samen lekker even een drankje te drinken.
Daar maakt een restaurant toch winst op?
Iedereen is een kutlultrut
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie. En een vaste PI is KUT !!!! NIET doen
  donderdag 27 september 2018 @ 22:06:20 #224
267651 Klaploper
Wetenschappelijk onderzoeker
pi_182173814
quote:
0s.gif Op donderdag 27 september 2018 21:59 schreef Soury het volgende:

[..]

Daar maakt een restaurant toch winst op?
Zeker. En het ligt ook sterk aan welk soort restaurant je treft. Maar verwachten dat je gewoon even een biertje kan gaan drinken in een restaurant zonder te eten vind ik raar.
Ik vecht met zwervers voor mijn plezier. Binnenkort ook op YouTube!
pi_182173832
quote:
1s.gif Op donderdag 27 september 2018 21:54 schreef Klaploper het volgende:

[..]

Umm, volgens mij is jouw groep de teleurstelling, en niet het restaurant. Ga dan lekker naar een café. :|W
Het was meer gewoon zo dat de meeste geen honger meer hadden na het zien van de prijzen. Daarom dachten we een drankje te doen en weer door te gaan, waarbij er een aantal nog wel twijfelden. Het was er overigens ook niet vol ofzo, dan kan ik het wel begrijpen ja als ze omzet mislopen. Maar goed de marges zullen nog wel te laag geweest zijn op alleen drinken dat het er echt niet vanaf kon. :')
pi_182173855
Wat ik me wel kan herinneren van een hittegolfvakantie in Zuid-Frankrijk; we hadden allemaal dorst en zagen een tentje. Even wat drinken dachten we. Restaurantje was helemaal leeg, het was ook iets van 15u30 ofzo. Moesten we ook de hele experience nemen of anders niet... :')
pi_182175788
quote:
1s.gif Op donderdag 27 september 2018 22:07 schreef Skitze het volgende:
Wat ik me wel kan herinneren van een hittegolfvakantie in Zuid-Frankrijk; we hadden allemaal dorst en zagen een tentje. Even wat drinken dachten we. Restaurantje was helemaal leeg, het was ook iets van 15u30 ofzo. Moesten we ook de hele experience nemen of anders niet... :')
Dat is wel redelijk opmerkelijk op dat tijdstip. In veel Franse restaurants kun je dan juist alleen drinken omdat de keuken pas weer om 19:00 uur open gaat
pi_182175825
quote:
0s.gif Op donderdag 27 september 2018 22:06 schreef Piva het volgende:

[..]

Het was meer gewoon zo dat de meeste geen honger meer hadden na het zien van de prijzen. Daarom dachten we een drankje te doen en weer door te gaan, waarbij er een aantal nog wel twijfelden. Het was er overigens ook niet vol ofzo, dan kan ik het wel begrijpen ja als ze omzet mislopen. Maar goed de marges zullen nog wel te laag geweest zijn op alleen drinken dat het er echt niet vanaf kon. :')
hoe kun je nou niet begrijpen dat een restaurant geen bar/cafe is :')
pi_182176050
quote:
0s.gif Op donderdag 27 september 2018 23:28 schreef fespo het volgende:

[..]

hoe kun je nou niet begrijpen dat een restaurant geen bar/cafe is :')
Je hebt nogal lekker veel keuze op een ski piste. Puur bar gerichte gelegenheden zijn er niet altijd en/of gaan pas later open.
pi_182176229
Op wallstreet in new york. We wilde een echte new york hotdog, dus naar zo een leuk mobiel standje. Oei, wel duur, 9 dollar voor een hotdog, maar goed "when in rome". Doe er maar twee. We kregen een aan de onderkant zwartgeblakerde maar ijskoude worst op een vochtig, zompig broodje met 3 snippers ui. Niet te eten. Wat een deceptie.
pi_182176509
quote:
1s.gif Op donderdag 27 september 2018 12:38 schreef Molo het volgende:
Surimi voorgeschoteld krijgen alszijnde seafood _O- :')
is het toch ook?
pi_182176659
Wilde vorig jaar een aardappelpizza bestellen in Bologna, kreeg een pizza met patat/friet erbovenop. Terecht uitgelachen door de Italianen om mij heen.
  vrijdag 28 september 2018 @ 00:53:06 #233
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_182177330
quote:
0s.gif Op donderdag 27 september 2018 23:56 schreef Fokpop het volgende:

is het toch ook?
Samengeperste wijting met wat andere bestanddelen, inderdaad.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  vrijdag 28 september 2018 @ 00:56:11 #234
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_182177351
quote:
0s.gif Op donderdag 27 september 2018 23:56 schreef Fokpop het volgende:

[..]

is het toch ook?
Ik had er toch een iets andere voorstellig van

Je legt er doorgaans ook geen vissticks tussen
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_182178046
quote:
1s.gif Op donderdag 27 september 2018 22:06 schreef Klaploper het volgende:

[..]

Zeker. En het ligt ook sterk aan welk soort restaurant je treft. Maar verwachten dat je gewoon even een biertje kan gaan drinken in een restaurant zonder te eten vind ik raar.
Vaak is er toch gewoon een bar in een restaurant waar je aan kunt zitten...
Ik zwaai naar dieren.
pi_182179381
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 september 2018 02:44 schreef Geerd het volgende:

Vaak is er toch gewoon een bar in een restaurant waar je aan kunt zitten...
In een eetcafé, ja. Niet in een restaurant.
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_182184630
4,50 voor een karaf water met 2 schijfjes citroen en wat ijsblokjes.
Als ik de rekening had moeten betalen was dat de fooi geweest.
  vrijdag 28 september 2018 @ 13:35:11 #238
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_182184676
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 september 2018 13:31 schreef NutKees het volgende:
4,50 voor een karaf water met 2 schijfjes citroen en wat ijsblokjes.
Als ik de rekening had moeten betalen was dat de fooi geweest.
Erger nog, takken munt erbij zodat de wijn niet meer smaakt
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_182185109
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 september 2018 13:31 schreef NutKees het volgende:
4,50 voor een karaf water met 2 schijfjes citroen en wat ijsblokjes.
Als ik de rekening had moeten betalen was dat de fooi geweest.
Afgelopen weekend zat ik in een broodjeszaak in Frankrijk. Goed betaalbare broodjes en ik dacht ik neem een lekkere cola erbij. Bleek die cola bij het afrekenen 5 euro te zijn. Daar ging de fooi inderdaad :D
pi_182185161
quote:
0s.gif Op woensdag 26 september 2018 21:01 schreef Piva het volgende:
Grootste tegenvaller was toch wel de bedorven kip. :r

Ohja en in Courchevel op de piste waar we met 8 man in een restaurant wat te drinken bestelden. Waarna de ober kwam vragen of we ook wat te eten zouden bestellen en zo niet of we dan zo vriendelijk zouden zijn om weer op te donderen. _O-
Je moet ook niet in Frankrijk gaan skiën, als je goedkoop wil drinken naar Oostenrijk en als je lekker wil eten naar Sud-Tirol.
Want ik heb destijds besloten, dat ik de harde weg ontwijk.
Dus blijf ik lopen door de sloten, het liefst in zeven tegelijk.
BZB - Zeven Sloten
pi_182188358
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 september 2018 14:00 schreef itchycoo het volgende:

[..]

Afgelopen weekend zat ik in een broodjeszaak in Frankrijk. Goed betaalbare broodjes en ik dacht ik neem een lekkere cola erbij. Bleek die cola bij het afrekenen 5 euro te zijn. Daar ging de fooi inderdaad :D
waar was dat?
pi_182188947
Een paar jaar terug bij de Italiaan in Giethoorn. Met een groep een tafel reserveren voor een menu wat 15 euro pp zou kosten. Tot twee keer gevraagd of dat bedrag wel klopte. Het eten was niets mis mee, gewoon goed, wij waren verbaasd dat dat zou kunnen voor vijftien euro. Flinke fooi was het plan. De rekening komt en opeens is het menu 35 pp, dat is een heel ander bedrag. Bij aanspreken daarop werden we door de eigenaar botweg voor leugenaars uitgemaakt. Om de sfeer niet te bedreven onder protest betaald, zonder fooi natuurlijk. Voortaan eten we wel bij Fanfare bij het jaarlijkse uitje.
  vrijdag 28 september 2018 @ 17:41:44 #243
410477 Fietsertje70
als vlinders wespen worden :-)
pi_182189622
Oh ja voor leugenaar uitgemaakt worden is me ook een keer overmaken. Serveerster wist echt héééél zeker dat ik m'n steak doorbakken had willen hebben.
Nou nee, nooit, never.
Ook geen fooi, de rest van de tafel gaf daardoor ook geen fooi , terwijl het in USA was.
pi_182190404
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 september 2018 08:24 schreef Isabeau het volgende:

[..]

In een eetcafé, ja. Niet in een restaurant.
Is dat zo ? Heb ik teveel films gezien denk ik...
Ik zwaai naar dieren.
pi_182190473
quote:
0s.gif Op donderdag 27 september 2018 23:44 schreef Aanstootgevendenaam het volgende:
Op wallstreet in new york. We wilde een echte new york hotdog, dus naar zo een leuk mobiel standje. Oei, wel duur, 9 dollar voor een hotdog, maar goed "when in rome". Doe er maar twee. We kregen een aan de onderkant zwartgeblakerde maar ijskoude worst op een vochtig, zompig broodje met 3 snippers ui. Niet te eten. Wat een deceptie.
Dat had je kunnen verwachten. Ga dan gewoon naar een leuke eettent.
pi_182190564
De grootste tegenvaller was Shabu Shabu in Den Haag :') van binnen zag het er meer uit als Shabby Shabby maar dat terzijde.

Ik bestelde iets wat er op het plaatje uit zag als gewokte groenten met stukjes vlees en een saus. Zag er kleurrijk uit, mooi bruin vlees, dus ik dacht dat dat wel veilig zou zijn.
Krijg ik een soort doorzichtige bouillon, met 2 strookjes kool en grijze lapjes vlees wat een beetje leek op de vagina's op sterk water in museum Vrolik.
Ik dacht dat hij zich vergiste, maar nee het was echt het gerecht wat ik had besteld wat in de verste verte niet leek op de foto in het menu _O- ik heb het geprobeerd, maar ik denk ook dat het smaakte als een vagina op sterk water :r

Er waren wat meer missers en uiteindelijk hebben m'n moeder en ik toch een soort voedselvergiftiging opgelopen want eenmaal thuis moesten we om de beurt naar de wc om daar het glazuur van de pot te spuiten.
pi_182190666
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 september 2018 18:27 schreef Elvi het volgende:
De grootste tegenvaller was Shabu Shabu in Den Haag :') van binnen zag het er meer uit als Shabby Shabby maar dat terzijde.

Ik bestelde iets wat er op het plaatje uit zag als gewokte groenten met stukjes vlees en een saus. Zag er kleurrijk uit, mooi bruin vlees, dus ik dacht dat dat wel veilig zou zijn.
Krijg ik een soort doorzichtige bouillon, met 2 strookjes kool en grijze lapjes vlees wat een beetje leek op de vagina's op sterk water in museum Vrolik.
Ik dacht dat hij zich vergiste, maar nee het was echt het gerecht wat ik had besteld wat in de verste verte niet leek op de foto in het menu _O- ik heb het geprobeerd, maar ik denk ook dat het smaakte als een vagina op sterk water :r

Er waren wat meer missers en uiteindelijk hebben m'n moeder en ik toch een soort voedselvergiftiging opgelopen want eenmaal thuis moesten we om de beurt naar de wc om daar het glazuur van de pot te spuiten.
Ik zie dat het all you can eat is en s middags ¤19. Ik zou t niet eens proberen.
  vrijdag 28 september 2018 @ 19:11:58 #248
16918 flipsen
Argentinie-specialist!
pi_182191217
Hier in Argentinë gebruiken ze geen pincode bij het betalen met je debetkaart, je moet een bonnetje tekenen. Goed, wij een keer gegeten in een parilla (steak restaurant) en omdat we niet echt honger hadden, beide een "medio bife de lomo" gekozen (wat in Nederland nog steeds groter is dan een normale biefstuk natuurlijk). Goed, wordt geserveerd, ziet er inderdaad uit als een halve portie, wij eten, toetje, kopje koffie en de rekening graag.

Serveerster neemt de debetkaart van mijn vrouw mee om de betaling te doen en ik kijk nog eens naar de rekening. Staat er 2x bife de lomo ipv medio bife de lomo. Wij uitleggen aan de serveerster dat we een medio bife hadden gevraagd en het naar ons idee ook echt een medio bife de lomo was (mijn vrouw is Argentijns). Serveerster haalt de eigenaresse erbij, echt een takkewijf die compleet niet wilde luisteren. Wij hadden beide een bife de lomo gegeten en zodoende diende dat ook betaald te worden. Goed, mijn vrouw kan ook een bitch zijn als het moet, dus die zegt tegen me: "Jas aan, we gaan weg en ik teken het bonnetje niet.". Volgende ochtend de bank gebeld, uitgelegd dat ze NIET getekend heeft en het bedrag is ook nooit in rekening gebracht.

Moraal van het verhaal: als de eigenaresse nou ook maar een béétje moeite had gedaan, hadden we zonder problemen het bedrag van 2x een medio bife de lomo betaald. Maar nu was ze zo halsstarrig dat we gratig gegeten hebben. En er nooit meer zijn geweest natuurlijk.
Ik hou me bezig met het organiseren van reizen naar Argentinie, Chili en Peru voor Tipica Reizen.
pi_182191658
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 september 2018 19:11 schreef flipsen het volgende:
Hier in Argentinë gebruiken ze geen pincode bij het betalen met je debetkaart, je moet een bonnetje tekenen. Goed, wij een keer gegeten in een parilla (steak restaurant) en omdat we niet echt honger hadden, beide een "medio bife de lomo" gekozen (wat in Nederland nog steeds groter is dan een normale biefstuk natuurlijk). Goed, wordt geserveerd, ziet er inderdaad uit als een halve portie, wij eten, toetje, kopje koffie en de rekening graag.

Serveerster neemt de debetkaart van mijn vrouw mee om de betaling te doen en ik kijk nog eens naar de rekening. Staat er 2x bife de lomo ipv medio bife de lomo. Wij uitleggen aan de serveerster dat we een medio bife hadden gevraagd en het naar ons idee ook echt een medio bife de lomo was (mijn vrouw is Argentijns). Serveerster haalt de eigenaresse erbij, echt een takkewijf die compleet niet wilde luisteren. Wij hadden beide een bife de lomo gegeten en zodoende diende dat ook betaald te worden. Goed, mijn vrouw kan ook een bitch zijn als het moet, dus die zegt tegen me: "Jas aan, we gaan weg en ik teken het bonnetje niet.". Volgende ochtend de bank gebeld, uitgelegd dat ze NIET getekend heeft en het bedrag is ook nooit in rekening gebracht.

Moraal van het verhaal: als de eigenaresse nou ook maar een béétje moeite had gedaan, hadden we zonder problemen het bedrag van 2x een medio bife de lomo betaald. Maar nu was ze zo halsstarrig dat we gratig gegeten hebben. En er nooit meer zijn geweest natuurlijk.
Terechte actie van jullie. En wat is dat voor een systeem met dat pinnen? :') Worden die bonnetjes ergens centraal gecontroleerd en dan afgeboekt ofzo of is het op goed Zuid-Amerikaans vertrouwen?
  vrijdag 28 september 2018 @ 19:58:51 #250
167941 hmmmz
Verlicht Despoot
pi_182191993
quote:
1s.gif Op vrijdag 28 september 2018 19:41 schreef itchycoo het volgende:

[..]

Terechte actie van jullie. En wat is dat voor een systeem met dat pinnen? :') Worden die bonnetjes ergens centraal gecontroleerd en dan afgeboekt ofzo of is het op goed Zuid-Amerikaans vertrouwen?
Dat met een bonnetje tekenen gaat in de VS ook zo hoor.
Op vrijdag 12 juni 2015 21:03 schreef Danny het volgende:
Jup. Ben dan ook apetrots op je ;)
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')