FutureFairytale | dinsdag 18 september 2018 @ 12:13 |
Geen plaatje helaas want mobiel. Nu met meerzaden beschuitjes met selderiesalade en 2 rijpe peren in de zon | |
Fretwork | dinsdag 18 september 2018 @ 13:22 |
Salade met mozzarella | |
Karzai | dinsdag 18 september 2018 @ 15:13 |
ontbijt was mueslireep en een banaan lunch pistoletje met biefstuk en eentje met ei en tomaat vanavond kapucijners met spekjes en piccalilliy | |
FutureFairytale | dinsdag 18 september 2018 @ 19:45 |
Patatas bravas met pittige aïoli, kippendijen en ui/erwt/paprika. Toe ijsje. | |
foodlover | dinsdag 18 september 2018 @ 20:06 |
Zakje Indomie met bakje Mora kipsate. Moe. Laat. Honger. | |
FutureFairytale | dinsdag 18 september 2018 @ 21:17 |
ik vind dat best lekker hoor Nu thee en bakkers kruidnootjes. | |
uniekhoorn | woensdag 19 september 2018 @ 00:21 |
4 gegrilde kippenpoten... | |
#ANONIEM | woensdag 19 september 2018 @ 03:17 |
Koffie | |
Haags | woensdag 19 september 2018 @ 05:23 |
| |
FutureFairytale | woensdag 19 september 2018 @ 09:18 |
Thee, nog een thee en vifit drink. | |
Karzai | woensdag 19 september 2018 @ 10:28 |
bakje yoghurt met banaan voor de lunch heb ik keuze uit kaas/uienbrood, afbak kaiser broodjes met ossenworst of afbak salami baguettes vanavond geen zin om te koken, diepvries pizzaatje, wagner sensiazone speciale | |
#ANONIEM | woensdag 19 september 2018 @ 11:16 |
Thee | |
FutureFairytale | woensdag 19 september 2018 @ 11:29 |
Limo en maria biscuitjes. Vanmiddag lekkere dingen op de Jaarmarkt En vnv in ieder geval stoofvlees en stoofperen | |
FutureFairytale | woensdag 19 september 2018 @ 18:44 |
Dat werd stoofvlees, stoofpeertjes, gekookte andijvie, aardappels en jus van het vlees. Toe bosvruchtenyoghurt. | |
Thezappa | woensdag 19 september 2018 @ 18:49 |
zuurkool met rijst spek en stukjes kip en veeel chili.. | |
kipje1234 | woensdag 19 september 2018 @ 20:20 |
rodekool met appeltjes, gekookte aardappelen met boterjus, zigeunerschnitzel (vega) | |
marcb1974 | woensdag 19 september 2018 @ 20:24 |
Vislasagna en een groene salade. | |
RobinOok | woensdag 19 september 2018 @ 20:37 |
Madras curry met boontjes en rijst. God, wat is dat toch lekker. | |
FutureFairytale | woensdag 19 september 2018 @ 22:12 |
Leuk, zuurkool op een andere manier Ik had het eens met champignons, boursin, gehakt en rösti. Was ook lekker, alhoewel puree erbij lekkerder was geweest dan rösti denk ik. OT; thee en plakje snijkoek. | |
golfer | woensdag 19 september 2018 @ 22:15 |
Gehaktballen die volgens Johannes van Dam het lekkerst zouden zijn (zijn biografie komt in november uit) met rijst en sla. Maar ik vond die ballen helemaal niet zo lekker als die van de Librije. | |
#ANONIEM | woensdag 19 september 2018 @ 22:39 |
Bakje thee | |
Haags | donderdag 20 september 2018 @ 04:33 |
Koffie | |
Baconator | donderdag 20 september 2018 @ 05:33 |
Koffie! | |
#ANONIEM | donderdag 20 september 2018 @ 07:52 |
Koffie | |
Haags | donderdag 20 september 2018 @ 07:55 |
| |
#ANONIEM | donderdag 20 september 2018 @ 07:57 |
lekker | |
FutureFairytale | donderdag 20 september 2018 @ 09:28 |
Thee en marsepeingebak want iemand viert jubileum Prima ontbijt! | |
klappernootopreis | donderdag 20 september 2018 @ 11:01 |
Net mijn appels geplukt voor ze vrijdag van de boom waaien. Dat wordt een mooie appeltaart vanavond.. | |
FutureFairytale | donderdag 20 september 2018 @ 12:06 |
Yum yum beef cup | |
emmyemmy2 | donderdag 20 september 2018 @ 14:27 |
Vanavond spicy kippenvleugels uit de oven met een blauwe kaas en appel salade | |
#ANONIEM | donderdag 20 september 2018 @ 15:17 |
Soepje | |
Karzai | donderdag 20 september 2018 @ 15:34 |
vanavond tortilla wraps met kip, paprika, ui, peper, tomaat en kaas | |
golfer | donderdag 20 september 2018 @ 17:36 |
Straks: grote ramesmaaltijd van de toko. | |
FutureFairytale | donderdag 20 september 2018 @ 19:09 |
Heerlijk! Blauwe kaassaus bij pittige kippenvleugels is ook zo lekker! Bij pizzeria een hele goede pizza met mozzarella, tomaat, in knoflook gebakken champignons, truffelsalami, parmezaanse kaas en rucola gehad. Nu een ijsje halen, denk een sundae bij de Mac hiernaast. | |
uniekhoorn | donderdag 20 september 2018 @ 19:56 |
Grote garnalen, friet, pizzabroodjes met Grof zout roomboter, salade. Bij mijn favoriete Italiaan | |
Prego | donderdag 20 september 2018 @ 22:33 |
« gekruid » is te moeilijk voor je? OT: pils | |
emmyemmy2 | donderdag 20 september 2018 @ 23:18 |
Dan zou het eerder pittig zijn, niet verbeteren als je het vervolgens zelf fout doet | |
Fretwork | vrijdag 21 september 2018 @ 00:44 |
Klinkt goed! Hier ravioli gevuld met duif en daarop duivenborst Kleine maaltijd mocht wel na onze kaasproeverij | |
uniekhoorn | vrijdag 21 september 2018 @ 10:47 |
Boterham lever, beschuit kaas, gekookt eitje en koffie | |
4EverBlackEyed | vrijdag 21 september 2018 @ 10:49 |
Ontbijt: Skyr bosvruchten met ontbijtgranen Lunch: Fastfood, waarschijnlijk Diner: Spaghetti Caronara (niet traditioneel, want knoflook, maar zonder room) | |
klappernootopreis | vrijdag 21 september 2018 @ 11:13 |
Vanavond lamsrack met geroosterde groentes uit de oven.. En potato pancakes (zelfgemaakt) | |
christmastsunami | vrijdag 21 september 2018 @ 12:00 |
ik heb trek in boerenkool stampot met spekkies en rookworst | |
Sigaartje | vrijdag 21 september 2018 @ 12:36 |
Broodje hamburger met Mozerella, kan dat? (Ik heb Mozerella over, moet op, weggooien is zonde) | |
Bzzzzt | vrijdag 21 september 2018 @ 12:43 |
natuurlijk kan dat.. | |
FutureFairytale | vrijdag 21 september 2018 @ 12:50 |
Vanmorgen vifit drink en 2 dunne choco biscuitjes. McDonald's nu voor lunch; McKroket en Filet-o-Fish. Vanavond naar een foodfestival dus hoop lekkere dingen | |
Karzai | vrijdag 21 september 2018 @ 14:42 |
2 gekookte eitjes, 2 mandarijnen en een mueslireep gooi zo even een salami baguette in de oven vanavond bij moeders eten kip uit de romer topf | |
#ANONIEM | vrijdag 21 september 2018 @ 15:06 |
Soepje | |
Karzai | vrijdag 21 september 2018 @ 15:27 |
wat voor soep? | |
Karzai | vrijdag 21 september 2018 @ 15:27 |
boterham | |
emmyemmy2 | vrijdag 21 september 2018 @ 16:01 |
vanavond pho | |
Sicstus | vrijdag 21 september 2018 @ 18:33 |
Bzzzzt | vrijdag 21 september 2018 @ 18:36 |
Stamppot bruine bonen met speklapjes | |
RobinOok | vrijdag 21 september 2018 @ 18:43 |
Een dikke, vette tonijnsteak met tagliatelle en tomaten-avocadosalade. | |
#ANONIEM | vrijdag 21 september 2018 @ 18:47 |
Hoe was die haring? Vind hem er niet zo smakelijk uit zien. | |
Sicstus | vrijdag 21 september 2018 @ 18:51 |
Hij was zalig. | |
#ANONIEM | vrijdag 21 september 2018 @ 18:58 |
Jij hebt je omega-3 weer binnen. | |
#ANONIEM | vrijdag 21 september 2018 @ 18:59 |
Redband drop-fruit duo’s. | |
emmyemmy2 | vrijdag 21 september 2018 @ 20:11 |
had spring rolls en pho op | |
#ANONIEM | vrijdag 21 september 2018 @ 20:23 |
Katjang pedis. | |
maily | vrijdag 21 september 2018 @ 20:28 |
Stamppot rauwe andijvie met spekjes en piccalilly | |
RobinOok | vrijdag 21 september 2018 @ 20:45 |
Zo, dat was helemaal perfect! Tonijn (was wel 4 cm dik, foto vertekent een beetje) een half uur gemarineerd in teriyaki en knoflook. Daarna 7 minuten gerookt en 3 minuten gegrilld. Fuck, zo lekker. Met tagliatelle met in olijfolie gegaarde knoflook & (laffe) chilipeper, op smaak gebracht met wat citroensap, basilicum, zout, peper. De tomaten-avocado salade staat er niet op maar was ook lekker. Perfect begin van het weekend. Morgen zeekat. | |
Sigaartje | vrijdag 21 september 2018 @ 20:49 |
Dat is rauw vlees. | |
#ANONIEM | vrijdag 21 september 2018 @ 20:50 |
tomatensoep | |
RobinOok | vrijdag 21 september 2018 @ 20:50 |
Vis. Door het roken mooi op temperatuur, niet koud, maar nog wel rauw inderdaad. Echt, ik was verrukt door mijn eigen kookkunst! Beter kon niet. Zoooo fucking lekker was het... | |
Sigaartje | vrijdag 21 september 2018 @ 20:52 |
oh, ok.. Ik ga straks mozerella proberen op de hamburger. Maar, ik heb een paar dagen teveel gegeten. Dus even terugschakelen. | |
FutureFairytale | vrijdag 21 september 2018 @ 20:58 |
Tot nu toe op foodfestival (alles gedeeld): - dim sum - sui kau soep - slawrap met buikspek en hoisinsaus - minibroodje steak tartare - hertensukade met rode wijnjus - broodje gefrituurde inktvis met srirachamayo - rotdog (r'damse hotdog) | |
maily | vrijdag 21 september 2018 @ 21:06 |
| |
Sigaartje | vrijdag 21 september 2018 @ 21:35 |
Zo, dat was lekker! | |
#ANONIEM | vrijdag 21 september 2018 @ 21:42 |
[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 21-09-2018 21:42:50 ] | |
Sigaartje | vrijdag 21 september 2018 @ 21:43 |
Allemachtig | |
Karzai | zaterdag 22 september 2018 @ 11:38 |
kaiserbroodjes met oude kaas flesje sinaasappel/kiwisap Voor de lunch 2 harinkjes gehaald vanavond andijvie stamp met een kippenbout | |
#ANONIEM | zaterdag 22 september 2018 @ 13:43 |
Straks langs de Mac of KFC. Twijfel nog tussen BigMac menu of Hot wings (9) menu. | |
Karzai | zaterdag 22 september 2018 @ 13:52 |
Zinger burger lang niet gehad | |
#ANONIEM | zaterdag 22 september 2018 @ 13:53 |
Zou voor de homemade crispy chicken gaan | |
#ANONIEM | zaterdag 22 september 2018 @ 13:53 |
Ik hou vooral van de wings. Noem me Patrick, want ik ben een kluivert. 🍗 | |
#ANONIEM | zaterdag 22 september 2018 @ 13:56 |
Nog nooit genomen. Zou ik de gok wagen? Wat als het me niet bevalt? | |
#ANONIEM | zaterdag 22 september 2018 @ 14:11 |
Ja doe, stelt niet teleur | |
#ANONIEM | zaterdag 22 september 2018 @ 14:12 |
Oke, ik ga nu douchen en die kant op. Ik laat m’n bevindingen weten. Ook als je m’n wekelijkse fastfood experience om zeep heb geholpen. | |
#ANONIEM | zaterdag 22 september 2018 @ 14:14 |
Heb er alle vertrouwen in dat je er geen spijt van krijgt | |
#ANONIEM | zaterdag 22 september 2018 @ 15:14 |
Zojuist toog ik richting de McDonald’s voor een lekkere maaltijd. Ik twijfelde tussen Mac en KFC en de Mac is vandaag als winnaar uit de bus gekomen. Een sfeerimpressie van de zaak. https://afbeeldinguploaden.nl/image/haUnqIiJ Er stond naar 1 iemand voor me, maar toch lieten ze me 2 minuten wachten. https://afbeeldinguploaden.nl/image/Y6oaXkUg Op aanraden van user VanderWoodsen besloot ik om voor het homestyle crispy chicken menuutje te gaan. Een gok, want ik had dit menu nog niet eerder besteld. Een medium menu maakt je 9,15 euro lichter. https://afbeeldinguploaden.nl/image/d33OUi68 Zo ziet het menu er uitgestald uit. https://afbeeldinguploaden.nl/image/Jb5GSbd0 Zo ziet de burger er van dichtbij uit. https://afbeeldinguploaden.nl/image/KSXmUfS8 De burger had een goede bite. Wat kaas en bacon erop en één of andere oranje saus die ik niet kan plaatsen. Wat groenvoer er nog bij om het geheel af te maken. 8/10 De foto’s zijn met een telefoon gemaakt, dus wellicht niet de beste kwaliteit. Haten = sws direct verlaten. Met vriendelijke groet, [ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 22-09-2018 15:45:12 ] | |
#ANONIEM | zaterdag 22 september 2018 @ 15:16 |
Told you so. 1 bakje frietsaus is trouwens wel echt gierig man | |
Karzai | zaterdag 22 september 2018 @ 15:18 |
Die kleine kutbakkies frietsaus kan je twee frietjes mee doen, echt gierig | |
#ANONIEM | zaterdag 22 september 2018 @ 15:19 |
Ja, dat was passen en meten met die fritesaus. Nu voldaan uitbuiken op bed. | |
Karzai | zaterdag 22 september 2018 @ 15:19 |
maar die burger ziet er lekker uit | |
#ANONIEM | zaterdag 22 september 2018 @ 15:19 |
En ze vragen er nog de hoofdprijs voor ook. | |
#ANONIEM | zaterdag 22 september 2018 @ 15:22 |
Ik zie dat ik per ongeluk 2 x dezelfde foto heb geplaatst. Fout is inmiddels hersteld. | |
emmyemmy2 | zaterdag 22 september 2018 @ 15:29 |
Snoepgroente met dipsausje, dimsum uit de vriezer | |
#ANONIEM | zaterdag 22 september 2018 @ 15:32 |
Het is trouwens VanderWoodsen | |
#ANONIEM | zaterdag 22 september 2018 @ 15:44 |
Excuses. Ik zal m’n post wederom aanpassen. | |
golfer | zaterdag 22 september 2018 @ 15:56 |
Past beter in dit topic: CUL / Van sterrentent tot snackbar, waar heb jij gegeten? #27 | |
#ANONIEM | zaterdag 22 september 2018 @ 15:59 |
| |
#ANONIEM | zaterdag 22 september 2018 @ 16:00 |
Thanks voor de heads up. Zojuist daar dezelfde post geplaatst. | |
#ANONIEM | zaterdag 22 september 2018 @ 16:01 |
😂 | |
FutureFairytale | zaterdag 22 september 2018 @ 16:46 |
Als lunch een kaas tosti en een kaas ui tosti van de kaasboer Net thee en handje pepernootjes | |
FutureFairytale | zaterdag 22 september 2018 @ 16:49 |
Ik vond de kipburger van de Mc tegenvallen. KFC veel beter (de BOSS burger) Die oranje saus van de Mc is best ok maar de uiencompote is niet zo best, hoewel ik wel van uiencompote hou. | |
Questular | zaterdag 22 september 2018 @ 16:50 |
Westmalle trippel. | |
Karzai | zaterdag 22 september 2018 @ 16:51 |
hertog jan en een bakje ketjang pedis | |
#ANONIEM | zaterdag 22 september 2018 @ 16:54 |
En het feest is nog lang niet afgelopen, want inmiddels doe ik me tegoed aan Skittles. https://afbeeldinguploaden.nl/image/n2kYFVKw | |
#ANONIEM | zaterdag 22 september 2018 @ 16:55 |
Ik vind ze allebei goed weg te werken, maar smaken verschillen uiteraard. | |
#ANONIEM | zaterdag 22 september 2018 @ 17:07 |
Ontbijt was een Vitamin water framboos, een Kiosk koffie verkeerd en 2 Stimorol extra mint Lunch tuna salad [ Bericht 12% gewijzigd door Lucky_Strike op 22-09-2018 19:41:23 (Drugsgebruik wordt in CUL miet besproken.) ] | |
FutureFairytale | zaterdag 22 september 2018 @ 17:57 |
Eet vanavond bij ouders. Vermicellisoep en pannenkoeken. | |
borisz | zaterdag 22 september 2018 @ 18:29 |
Broodje Hamburger met blauwaderkaas . | |
Muck | zaterdag 22 september 2018 @ 18:37 |
Een knapperig broodje met een kabeljauwburger en knoflook sriracha-mayonaise | |
Lucky_Strike | zaterdag 22 september 2018 @ 19:42 |
Drugsgebruik wordt hier niet besproken. | |
mascara-klodder | zaterdag 22 september 2018 @ 20:04 |
Zal ik dan maar even ontopic gaan? Pepsi en zure cola-matjes | |
RobinOok | zaterdag 22 september 2018 @ 20:08 |
Zeekat, chorizo en garnalen. En wat puntpaprika. En knoflook, chilipeper, citroensap, peterselie en lente-ui, peper, zout. Gegeten met Spaanse krieltjes. Was lekker. | |
Lucky_Strike | zaterdag 22 september 2018 @ 20:38 |
| |
FutureFairytale | zaterdag 22 september 2018 @ 20:57 |
Stukje appelcake. Straks zelfgemaakte guacamole en uien-knoflookdip met nacho's en naturel chips. Met radler. Op verjaardag. | |
Sigaartje | zondag 23 september 2018 @ 07:09 |
Ik ga weer bami maken, dit keer met gesneden varkenslapjes. | |
christmastsunami | zondag 23 september 2018 @ 08:15 |
die chorizo gaf zeker nog iets van een saus om het wat te binden, door het vet | |
Haags | zondag 23 september 2018 @ 08:16 |
Versgeperste sinaasappelsap. | |
christmastsunami | zondag 23 september 2018 @ 08:22 |
chorizo, ik zou eigenlijk niet eens weten waar ik een normaal stukkie zou kunnen kopen met nog een beetje kwaliteit, zonder meteen euros teveel uit te geven die plakjes in de supermarkt, daar valt niet mee te koken ik zit te denken aan, hongaarse zuurkoolschotel, met gehakt en chorizo alleen dan ga ik toch al die creme fraiche en room is bekijken of dat niet anders kan, als je al geen lactose probleem hebt krijg je het wel van bekers met room dit chorizo zuurkool stampot recept krijgt van mij een 8 erg lekker met droge aardappelpuree, die net geen puree is https://www.ah.nl/kooksch(...)234525&userid=260111 [ Bericht 13% gewijzigd door christmastsunami op 23-09-2018 08:31:14 ] | |
RobinOok | zondag 23 september 2018 @ 08:41 |
De chorizo gaf vet om in te bakken. Jammer genoeg kwam er nogal wat vocht uit de garnalen en/of zeekat, dus het gerecht leek eerder te stoven dan te bakken, maar gelukkig was het evengoed lekker. Vet en vocht ietsiepietsie gebonden met maizena. Chorizo was een hele enge van Appie, zag er overleden uit, maar uitgebakken in blokjes best te doen. | |
christmastsunami | zondag 23 september 2018 @ 08:45 |
thanx ik gebruik zelf liever geen maizena, ik vind aardappelzetmeel beter stel je maakte een mooie diepe rooie tomaten saus of, een donkere saus op basis van sojasaus ofzo dan vind ik het jammer als ie lichter wordt van kleur met maizena verlies je wat kleur, aardappelzetmeel, is ook 50cent ofzo, hou ik die kleur dan is het leuk als ie wat dikker is en bind, maar toch niet wat witter wordt ik zag zelfs recepten met buisman, zwart melasse poeder om indisch weer op kleur te krijgen | |
RobinOok | zondag 23 september 2018 @ 08:48 |
Ik heb nog nooit gedacht "jeetje, de kleur is nu een tint veranderd, wat jammer". | |
Sigaartje | zondag 23 september 2018 @ 08:49 |
Inmiddels de bami al in de pan. | |
RobinOok | zondag 23 september 2018 @ 08:55 |
Om 9 uur 's ochtends? | |
maily | zondag 23 september 2018 @ 08:58 |
Misschien voor de lunch? | |
christmastsunami | zondag 23 september 2018 @ 08:59 |
zonde | |
christmastsunami | zondag 23 september 2018 @ 09:01 |
kleur is wel belangrijk, diegene die heeft verzonnen dat je witservies kan verfen in blauw, is gek geworden ook al ben je de brijfsleider gordonramsey servies is wit en eten heeft kleur en groene groenten kook je zonder deksel, anders worden ze bruin | |
RobinOok | zondag 23 september 2018 @ 09:06 |
f Je bent niet goed snik jij. | |
#ANONIEM | zondag 23 september 2018 @ 09:07 |
Koffie | |
Sigaartje | zondag 23 september 2018 @ 09:18 |
Ja en hij is al klaar ook. Voor vanavond en morgen. En daarna nog een dag van de week (vriezer) Dit keer met wortel, prei. Even voorgeproefd, hij is geweldig! Heerlijk pittig en de stukjes varkenslapjes zijn zeer smakelijk. Geslaagd! Nu gewoon aan het brood. | |
christmastsunami | zondag 23 september 2018 @ 09:37 |
dat is algemeen aanvaard maar weet je wat ook niet snik is, goor eten op gekleurde borden, zodat je het niet ziet ik hou van simpel koken, die ramon brugman, die tv kok snapt het | |
RobinOok | zondag 23 september 2018 @ 09:39 |
Daar mag en ga ik hier niks meer over zeggen. Gesloten onderwerp. | |
RobinOok | zondag 23 september 2018 @ 09:41 |
Ik vind al die koks bij binnenstebuiten niet veel soeps. Het inspireert mij tenminste nooit om iets te gaan koken. | |
christmastsunami | zondag 23 september 2018 @ 09:45 |
die ramon laat soms ook handelingen te zien zoals je snijdt of kneedt ofzo, zonder dat je meteen helemaal onder de spetters en klodders zit of niet in je vingers snijdt hoort er ook bij | |
RobinOok | zondag 23 september 2018 @ 10:10 |
Ja, dat doen de anderen nooit, laten zien hoe je snijdt zonder bloedspetters. Handig zeg. | |
christmastsunami | zondag 23 september 2018 @ 10:13 |
voor je het weet zit iemand iets te koken wat aan het schiften is, en de volgende dag niets zegt over het bezoek aan de w.c. | |
RobinOok | zondag 23 september 2018 @ 10:24 |
Van de schift word je niet ziek, gekkie. | |
Lucky_Strike | zondag 23 september 2018 @ 10:27 |
Off topic @ christmastsunami: in creme faiche e.d. zit veel minder lactose dan in melk of yoghurt. | |
christmastsunami | zondag 23 september 2018 @ 10:59 |
dat is het toch eigenlijk niet, waarom ik wat minder creme fraiche of room of zure room wil het gaat mij meer, om de 2de of 3de keer opwarmen zo'n room recept is lekker bij de eetste keer daarna begint het al snel ranzig te worden, die vet combinatie van room en ander vet bederft snel | |
christmastsunami | zondag 23 september 2018 @ 11:00 |
[ Bericht 100% gewijzigd door christmastsunami op 23-09-2018 11:00:58 ] | |
#ANONIEM | zondag 23 september 2018 @ 11:19 |
Vandaag KFC hot wings(9) menu halen. Ik kijk er al naar uit. | |
Curiosity | zondag 23 september 2018 @ 11:47 |
2 witte bolletjes met filet american met ei en ui. | |
Boze_Appel | zondag 23 september 2018 @ 11:59 |
Planning voor vanavond. Terug naar jeugd: Kip, patat & appelmoes. | |
Blues | zondag 23 september 2018 @ 12:17 |
Planning voor vanavond: naar de Mac | |
RobinOok | zondag 23 september 2018 @ 12:27 |
Dat aten wij vorige week nog. En wij zijn bekant bejaard. Vanavond lamsschouder uit de oven. Als ik me er tenminste toe kan zetten die zo in de oven te zetten. Weet nog niet met wat. | |
Boze_Appel | zondag 23 september 2018 @ 12:35 |
hehe Aardappelpartjes met rosemarijn en broccoli De jus van de lam erover en tada | |
FutureFairytale | zondag 23 september 2018 @ 13:42 |
Op de planning nog wel! Zojuist thee en bramen met kwark. Vanavond tapas! | |
foodlover | zondag 23 september 2018 @ 22:26 |
We hadden gasten te eten. Vooraf stokbrood met brie, roompate, Hollandse garnalen in mayo, gebakken champignons. Hoofd draadjesvlees Erbij roast potatoes en gekookte aardappels met boter, peterselie. Bloemkool met bechamelsaus, lolo rosso sla. Stevige rode wijn voor erbij. Na koffie met Merci chocolaatjes en glaasje Baileys. | |
Blues | zondag 23 september 2018 @ 22:46 |
Ja ivm geen zin/tijd voor boodschappen, waren de hele middag weg. Het werd een burger van meat this (thuisbezorgd). Lekkerder dan de mac! | |
christmastsunami | zondag 23 september 2018 @ 22:51 |
ik had zo'n gedroogde gekruide salami gekocht, aan 1 stuk ik heb het plastic erafgehaald en het heel dun gesneden, met een scherp mes en toen gebruikt als tosti materiaal lekker brood oude kaas 1/2goeie ham 1/2 goeie droge worst plakjes en ketchup met sambal | |
FutureFairytale | zondag 23 september 2018 @ 23:13 |
Ik wil ook foodlover's gast zijn Weer (te)veel tapas gegeten. Maar was allemaal heel lekker, en gezellige avond | |
FutureFairytale | zondag 23 september 2018 @ 23:14 |
Ken t niet maar zal vast en zeker beter zijn. | |
mascara-klodder | zondag 23 september 2018 @ 23:19 |
Zure cola-matjes, zure cola-sleutels, colaflesjes en drop gevuld met citroenmeuk daarbij ijsthee met citroensmaak Ik zal wel ongesteld moeten worden ofzo | |
FutureFairytale | maandag 24 september 2018 @ 12:21 |
Vanmorgen kwark met zomerfruit. Lunch meerzaden beschuiten met kaas en kookworst. Vanavond grote schelppasta met spinazie, room en parmezaan. | |
Karzai | maandag 24 september 2018 @ 13:03 |
ontbijt: gekookt ei en een bakje rundvlees salade lunch, Banaan mandarijn, snicker en kippensoep vanavond naar de snackbar, patat met, halve kip en een grillburger | |
klappernootopreis | maandag 24 september 2018 @ 13:59 |
Draadjesvleesch en spekbonen.. | |
emmyemmy2 | maandag 24 september 2018 @ 15:47 |
Cannoli en biscotti | |
FutureFairytale | maandag 24 september 2018 @ 16:14 |
Dunne digestive koekjes | |
mascara-klodder | maandag 24 september 2018 @ 17:45 |
Dropveters Rivella om te drinken. Straks stamppot andijvie met spekjes en een bal gehakt | |
Sigaartje | maandag 24 september 2018 @ 17:46 |
Owh lekker | |
itchycoo | maandag 24 september 2018 @ 18:08 |
Ik vermoed spareribs, in het hotel waar ik verblijf. Weer een extra deelnemer aan mijn vergelijkend warenonderzoek dat ik de afgelopen maanden hier voer op het gebied van spareribs | |
Smallish | maandag 24 september 2018 @ 18:22 |
Wat zijn spekbonen? | |
Sigaartje | maandag 24 september 2018 @ 18:24 |
Het klinkt goed. | |
golfer | maandag 24 september 2018 @ 18:45 |
We hadden uit de volkstuin van de (klein)kleinkinderen o.a. een enomre courgette gekregen. Die gevuld volgens dit recept aangevuld met geruld gehakt. Was goed te doen. | |
Sigaartje | maandag 24 september 2018 @ 18:49 |
Ik ben geen courgettefan maar zo’n vaarschuit zal er wel in gaan. Denk ik. Het is wel war veel. | |
Zo-is-dat | maandag 24 september 2018 @ 18:56 |
Hier ook courgette uit de moestuin van mama. Dit recept staat nu in de oven: https://www.jumbo.com/cou(...)-met-ricotta/501103/ | |
maily | maandag 24 september 2018 @ 19:00 |
Lekkerrrrr | |
_Hestia_ | maandag 24 september 2018 @ 19:18 |
Herfst, dus stamppotweer! Zuurkoolstamppot met ananas en "kaas". | |
emmyemmy2 | maandag 24 september 2018 @ 20:06 |
Zeewier(nori) met teriyaki smaak | |
FutureFairytale | maandag 24 september 2018 @ 22:44 |
Pistachenoten | |
klappernootopreis | dinsdag 25 september 2018 @ 08:40 |
Een soort van dikke speciebonen. Waar normale bonen wat glazig zijn, hebben deze meer zetmeel en hebben ze een vollere smaak. | |
klappernootopreis | dinsdag 25 september 2018 @ 08:44 |
en vandaag zal ik me volstoppen met: | |
maily | dinsdag 25 september 2018 @ 08:47 |
Cracottes met pindakaas. Bakkie thee. | |
uniekhoorn | dinsdag 25 september 2018 @ 09:43 |
Gisteren mixed fish (zwaardvis, inktvis, reuze garnalen, mosselen en zeebaars) Net uitgebreid ontbijtbuffet. Vanavond Griekse Konijnstoofpot. | |
Smallish | dinsdag 25 september 2018 @ 10:24 |
Die hebben wij volgens mij van onze nieuwe buurman, met moestuin, gekregen laatst. Waren lekker! | |
#ANONIEM | dinsdag 25 september 2018 @ 10:45 |
Koffie en broodje Cervelaat | |
Sigaartje | dinsdag 25 september 2018 @ 10:46 |
Vanavond nasi zonder vlees met sajoerboontjes. | |
FutureFairytale | dinsdag 25 september 2018 @ 10:57 |
genietse! Ik had vanmorgen skyr en nu een macaron. Vanmiddag groentesoep en speltcrackers met kaas. | |
Karzai | dinsdag 25 september 2018 @ 13:00 |
Broodje doner de baas trakteert | |
wollah | dinsdag 25 september 2018 @ 13:04 |
Blikje cola cherry 250ml en frikandelbroodje nu ff pauze | |
mascara-klodder | dinsdag 25 september 2018 @ 13:37 |
Toast met kaas en een gebakken eitje en zwarte bessensap. Vanavond stamppot rauwe andijvie en spekjes met een bal gehakt | |
klappernootopreis | dinsdag 25 september 2018 @ 15:04 |
Net bijna gestikt in een centdrop. | |
FutureFairytale | dinsdag 25 september 2018 @ 17:30 |
Lekker en leuk zeg. Ik kreeg pretzels met pure chocolade. Vanavond maak ik of curry van kippendijen en knoflooknaan, of noedels met pittige zwarte bonensaus en dumplings. | |
Karzai | dinsdag 25 september 2018 @ 17:41 |
Doet ie af en toe de kerels zijn niet van taart Je avondeten klinkt lekker ik moet nog wat verzinnen | |
golfer | dinsdag 25 september 2018 @ 18:27 |
Puree van pastinaak met aardappel, gemengde ei-tomaatsalade en gebraden kalfsribeye. | |
Sunshine1982 | dinsdag 25 september 2018 @ 18:31 |
Een soeppakket van AH, Tomaten-pastinaaksoep. Erg lekker. Erbij stokbroodje met wat smeersels. | |
Blues | dinsdag 25 september 2018 @ 18:51 |
Je vergeet de paddo's 2.0 En die waren bij het lekkerst | |
christmastsunami | dinsdag 25 september 2018 @ 18:54 |
pastinaak is zo'n vergeten groente die niet voor niets vergeten is | |
#ANONIEM | dinsdag 25 september 2018 @ 18:54 |
En inmiddels ook helemaal niet meer vergeten is. | |
christmastsunami | dinsdag 25 september 2018 @ 18:57 |
het lijkt me beter om het toch weer te vergeten | |
christmastsunami | dinsdag 25 september 2018 @ 19:02 |
ik ken je ook wijsmaken dat winterwortel superfood is wat het ook was, tijdens leiden is ontzet, 400 jaar geleden en er niets te vreten was en een paard het nog steeds lekker vind | |
#ANONIEM | dinsdag 25 september 2018 @ 19:04 |
| |
Karzai | dinsdag 25 september 2018 @ 19:11 |
Lui wat besteld Tandoori Mix Grill Combinatie van tandoori chicken, chicken tikka, sheekh kebab en lamb tikka knoflook naan erbij | |
#ANONIEM | dinsdag 25 september 2018 @ 19:15 |
Klinkt goed. | |
christmastsunami | dinsdag 25 september 2018 @ 19:16 |
25 euro? | |
Karzai | dinsdag 25 september 2018 @ 19:17 |
is het ook veel vlees | |
Karzai | dinsdag 25 september 2018 @ 19:17 |
15 https://www.tandooriexpre(...)saction=T18973902342 | |
Lucky_Strike | dinsdag 25 september 2018 @ 19:18 |
| |
christmastsunami | dinsdag 25 september 2018 @ 19:19 |
het is best okee ik haal weleens wat bij de toko, die ik goed vind, soms kan ik van die 9 euro, nasi rames 2 dagen eten, vooral door dat ei eigenlijk maarja, ze schieten wel uit met de javaanse suiker, het is wel wat zoet | |
Karzai | dinsdag 25 september 2018 @ 19:21 |
ja haal ik ook wel eens daar bak bami rames voor een tientje kan je twee dagen van eten, maja weinig groente wel veel vlees | |
christmastsunami | dinsdag 25 september 2018 @ 19:28 |
misschien is de gebakken tempe in sambal wel lekker is toch groente, gefermenteerde bonen en heeft toch iets vlees achtigs | |
Karzai | dinsdag 25 september 2018 @ 19:43 |
Ik heb even een fotootje gemaakt, je krijgt er een munt en een zoet rood sausje bij, bakje saus met aardappel en doperwten en sla | |
RobinOok | dinsdag 25 september 2018 @ 19:44 |
Opgebakken "pulled lamb" van zondag met snijbonencurry en nasi kuning. | |
realAIVD | dinsdag 25 september 2018 @ 20:19 |
Afgelopen ruime week 2 keer gemaakt, rice noodle roll / cheong fun / banh cuon....of in het Nederlands: rijstflensje Ik heb dit leren kennen tijdens dimsums bij mijn wijlen Chinese restaurant en heb het sindsdien met weinig succes proberen te reproduceren. Het is een rijstflensje dat gestoomd dient te worden, maar uiteindelijk ben ik een receptje tegengekomen waarbij het in een tefalpannetje wordt gemaakt en dit is eindelijk een recept dat het origineel volledig evenaart! Ik ben blij. (de gefrituurde uitjes omdat ik dat lekker vindt en de rolletjes zijn gevuld met een soort gochujang-mengsel gehakt omdat ik dat lekker vind en het bij de hand had....maar het gaat dus om de rijstflensjes, lol). | |
RobinOok | dinsdag 25 september 2018 @ 20:22 |
Rijstflensjes in een tefalpan bakken? Echt? | |
realAIVD | dinsdag 25 september 2018 @ 20:26 |
Ja, bizar maar waar, hier komt het recept vandaan: http://runawayrice.com/main-dishes/savory-rolled-cakes-banh-cuon/ een niet al te grote pan is wel aan te raden, anders moet je wel een heel groot stuk aanrecht invetten, lol. Ik had er NUL vertrouwen in maar goed, dit is voor het eerst dat ik de exacte structuur zoals ik die bij de Chinese dimsum heb leren kennen heb kunnen evenaren. Dus ik ben dik tevreden ;-) | |
RobinOok | dinsdag 25 september 2018 @ 20:29 |
Okay... Ik moet nog even wennen aan het idee. Ik heb wat weerstand. | |
realAIVD | dinsdag 25 september 2018 @ 20:35 |
Kan ik me volledig voorstellen, maar ik heb inmiddels ervaring en kan de verleiding van 10 minuten werk voor 6 cheong fun niet meer weerstaan, haha Ik ben vooral blij dat ik die dingen nu überhaupt kan maken, want de stoomfaciliteiten schoten simpelweg steeds tekort.... maar ik heb nu eerlijk geen behoefte meer aan een andere methode, omdat dit mijn restaurant-dimsum echt evenaart (aankomend weekend ga ik vriendje hieraan blootstellen, die is ook groot fan, dus als het hem wel tegenvalt, dan zal ik het zeker terugrapporteren ;-) ) | |
FutureFairytale | dinsdag 25 september 2018 @ 20:47 |
en terecht! Ziet er heel authentiek uit. Knap ook van diegene die dat heeft bedacht. Ik pak een kop thee en stukje paleisbanket | |
christmastsunami | dinsdag 25 september 2018 @ 20:52 |
ik hou van lempers, maar dit is ook interessant | |
Gripper | dinsdag 25 september 2018 @ 21:28 |
Had vanavond zowel zin & tijd om uitgebreid te koken dus: Zoete aardappelpuree, champignons gegaard in de sous vide (heel lekkere aardse smaak) met een puntje tarte tatin met rode ui, en hertenbiefstuk. En toe nóg een keer tarte tatin, maar dan met peer en gezouten karamel | |
RobinOok | dinsdag 25 september 2018 @ 22:13 |
FFT is dit niet wat voor jou? https://amazingoriental.com/hot-noodle-challenge/ | |
FutureFairytale | dinsdag 25 september 2018 @ 22:41 |
Haha!! He eindelijk een food challenge. Deze dingen heb ik laatst nog n multipack van weggewerkt. Geen challenge dus voor mij, alleen het gaat om snelheid en hoewel ik vind dat ik snel eet, ben ik geen getrainde race-eter. Ga er toch nog over nadenken, thanks | |
FutureFairytale | woensdag 26 september 2018 @ 09:50 |
Goeiemorgen. Net 2 koppen thee, nu pakje vifit drink. Vanmiddag pastasalade met groene pesto, parmezaan, kip en zong. tomaatjes | |
kipje1234 | woensdag 26 september 2018 @ 10:52 |
vanochtend sojayoghurt met twee pruimen in stukjes, een half bakje blauwe bessen en wat Bolletje krokante ontbijtgranen met zonnebloempitten en pompoenpitten. Lekker die laatste, niet te zoet! Nu thee, stukje extra pure chocola en straks wat druiven | |
christmastsunami | woensdag 26 september 2018 @ 10:56 |
ik heb geen zin in koken vandaag het wordt een vette tosti, of 2 of 3 vette tosti's lekkerder dan pizza oude kaas, dik bruin brood, salami en ham en ketchup met sambal om te dippen ik doe zuinig met de kaas en ham en salami | |
Karzai | woensdag 26 september 2018 @ 13:33 |
bakje yoghurt met banaan en een gekookt ei kaas/uienbrood vanavond witlof met ham en kaas, gebakken aardappeltjes en een karbonade | |
FutureFairytale | woensdag 26 september 2018 @ 15:24 |
Een tony's chocolonely paasei | |
SacreCoeur | woensdag 26 september 2018 @ 15:27 |
Moet je wel vertellen welke smaak | |
FutureFairytale | woensdag 26 september 2018 @ 15:28 |
lichtgroen (puur-amandel-zeezout) | |
mascara-klodder | woensdag 26 september 2018 @ 15:35 |
Vanochtend: verse jus d’orange, thee, yogurt met mango en cruesli Lunch: geroosterde maisboterham met kaas en gebakken uitjes Avond staat er stamppot zuurkool (uit het vat ) met spekjes en een varkenssaucijs op het menu. | |
maily | woensdag 26 september 2018 @ 15:48 |
Nu al? | |
Bienelientjee | woensdag 26 september 2018 @ 15:52 |
Spaghetti Bolognese, zo maar eens beginnen | |
klappernootopreis | woensdag 26 september 2018 @ 15:54 |
falafel. | |
Sigaartje | woensdag 26 september 2018 @ 15:55 |
Aardappeltjes met sambalboontjes | |
Zo-is-dat | woensdag 26 september 2018 @ 16:43 |
Deze gaat straks de oven in https://www.francescakookt.nl/melanzane-alla-parmigiana/ | |
#ANONIEM | woensdag 26 september 2018 @ 17:08 |
Laat het je smaken. | |
FutureFairytale | woensdag 26 september 2018 @ 22:15 |
LEKKER!! | |
FutureFairytale | woensdag 26 september 2018 @ 22:16 |
Zie dit nu pas. Wat heerlijk heb je gegeten gisteren. Zowel hoofd als toetje Ik had hutspot met spekjes en satégehaktballetjes. Nu thee en plakje snijkoek. | |
FutureFairytale | donderdag 27 september 2018 @ 13:32 |
Vanmorgen thee en cantuccini. Zojuist een warme hamkaascroissant van de bakker | |
uniekhoorn | donderdag 27 september 2018 @ 14:30 |
Pita chicken gyros en een Mythos | |
golfer | donderdag 27 september 2018 @ 14:56 |
Een kom met zelfgemaakte uiensoep. | |
controlaltdelete | donderdag 27 september 2018 @ 15:25 |
Straks maak ik tajine lam met veel groente en couscous, Marokkaans brood en zelfgemaakte harissa. | |
Karzai | donderdag 27 september 2018 @ 15:47 |
banaan, mandarijn, kaas/uienbrood bakje garnalen surimi salade nu een la trappe blond met wat parmaham en chorizo vanavond lekkerbek met franse friet en een rode biet, bulgur, geitenkaas salade | |
Molo | donderdag 27 september 2018 @ 15:48 |
Luxe dagje meneer Karzai! | |
Molo | donderdag 27 september 2018 @ 15:49 |
Hoe maak je harissa zelf? | |
Karzai | donderdag 27 september 2018 @ 15:50 |
ja ik werk er hard voor | |
FutureFairytale | donderdag 27 september 2018 @ 15:54 |
Kaascrackers en worteltjes. | |
FutureFairytale | donderdag 27 september 2018 @ 15:55 |
| |
controlaltdelete | donderdag 27 september 2018 @ 16:10 |
Zelf harissa maken Ingrediënten 60 g gedroogde chilipepers 45 g knoflook 225 ml witte wijnazijn 225 ml olijfolie 2 1/2 el korianderzaad 3 el komijnzaad 2 1/2 el venkelzaad 1 el zout Benodigdheden koekenpan vijzel blender of hoge kom met staafmixer Bereiding Verwijder de zaadjes en zaadlijsten van de rode pepers. Laat de pepers wellen in een kommetje met water. Rooster het koriander-, komijn- en venkelzaad in een koekenpan zonder olie. Maal de zaden fijn in een vijzel.Meng de gepelde knoflook met een klein deel van de pepers en een scheutje water in een blender of hoge kom met staafmixer. Voeg de overige pepers, de geroosterde zaden en de witte wijnazijn toe aan de blender of hoge kom en mix. Voeg tenslotte de olijfolie toe en mix tot een gladde massa. Je kan ook verse rode pepers gebruiken. Aan het eind voeg ik wat rozenwater toe. | |
maily | donderdag 27 september 2018 @ 17:15 |
Bitterballen en kaasplankje | |
golfer | donderdag 27 september 2018 @ 18:27 |
Voor het eerst zelf artisjokken gekookt. De eetbare delen met een vinigraite opgepeuzeld. Daarbij een simpele spaghetti met olijfolie als dressing en gegrilde Iberico Sercreto. | |
Molo | donderdag 27 september 2018 @ 18:33 |
Lekker, dank u! | |
Molo | donderdag 27 september 2018 @ 18:34 |
Hier afhaal van de Indo (Toko Eddo in Voorburg ) Kip cashew, bami en sajoer lodeh | |
#ANONIEM | donderdag 27 september 2018 @ 19:25 |
Blik tomaat-groentesoep naar binnen gegooid. Voor het eerst sinds dagen dat ik wel iets heb gegeten. | |
#ANONIEM | donderdag 27 september 2018 @ 20:14 |
Koffie | |
FutureFairytale | donderdag 27 september 2018 @ 20:28 |
Je kunt niet bij Toko Eddo zijn geweest als je geen kip cashew hebt genomen Die andere toko in Voorburg vind i eigenlijk nóg beter Ik had vanavond een Chizza menu van KFC; een 'pizza' gemaakt van 2 zinger filets met daarop tomatensaus, mozzarella en pepperoni. In 4 kwarten gesneden en in een pizzadoosje geserveerd Met frietjes en flesje water. | |
Molo | donderdag 27 september 2018 @ 20:33 |
De sajoer lodeh en de bami waren zwaar matig, volgende keer gewoon alleen een bak kip cashew Welke andere toko bedoel jij? Wat een bizar menu had jij joh Ik ga even googlen hoe zoiets eruit ziet | |
RobinOok | donderdag 27 september 2018 @ 20:36 |
Je moet naar De Javaan. Díe is goed. | |
FutureFairytale | donderdag 27 september 2018 @ 20:37 |
Toko Menteng. Zeker bizar maar zo lekker! Had al heel lang gehoopt dat de Chizza hier zou komen. Begon jaren geleden in Japan, waar er geen pepperoni maar ham en ananas op zit. Ben blij dat het hier met pepperoni is. Het vult goed! | |
FutureFairytale | donderdag 27 september 2018 @ 20:38 |
Robin! Wist je al dat Wah Nam Hong een nieuwe locatie in Leidsenhage heeft? In de Fresh Markt. Ik ga zaterdag kijken. Daar een bezoek brengen, bij de notenboer en een maaltijd halen bij Toko Bali (alledrie als tip gekregen). Daar wordt binnenkort ook een Koreaanse streetfoodbar geopend | |
Molo | donderdag 27 september 2018 @ 20:39 |
Ja, nog verder weg Als ik in Den Haag ben in gedachten houden | |
Molo | donderdag 27 september 2018 @ 20:42 |
Ik zou zweren dat een jeugdvriendinnetje van me in dat pand van Menteng woonde vroeger Zal vast vlakbij zijn geweest op een andere hoek, maar ken de buurt wel goed daar ja En wat een absurd iets Soort van anti vegan movement ofzo | |
FutureFairytale | vrijdag 28 september 2018 @ 11:04 |
Vanmorgen skyr. Vanmiddag kimchi noedelsoep. | |
klappernootopreis | vrijdag 28 september 2018 @ 14:58 |
Een schaal gekookte steurgarnalen met een dipsausje van 3 delen ketchup en een deel wierikswortelpasta. | |
FutureFairytale | vrijdag 28 september 2018 @ 15:11 |
Wierikswortel Ik krijg nu een stukje taart. Nou ja, krijgen, word gedwongen Vanavond stamppot spruitjes met spek en ui. En rookworst erbij. | |
Karzai | vrijdag 28 september 2018 @ 15:33 |
La trappe blond met een droge worst met hazelnoten Vanavond een ribeye steak met franse friet, tomaat, feta, rode ui, komkommer met een vinaigrette [ Bericht 1% gewijzigd door Karzai op 28-09-2018 15:51:47 ] | |
Sigaartje | vrijdag 28 september 2018 @ 16:44 |
Met trots presenteer ik mijn gehaktballen. | |
Ole | vrijdag 28 september 2018 @ 16:58 |
| |
#ANONIEM | vrijdag 28 september 2018 @ 18:13 |
Zien er netjes uit. | |
maily | vrijdag 28 september 2018 @ 18:18 |
Ziek? | |
uniekhoorn | vrijdag 28 september 2018 @ 18:21 |
Vanmiddag pork gyros. Net besteld. Zeebaars voor mij en zalm voor lief | |
FutureFairytale | vrijdag 28 september 2018 @ 18:42 |
Geen worst maar kleine runderschnitzels. | |
RobinOok | vrijdag 28 september 2018 @ 20:32 |
Nee! Ik hoor graag wat je ervan vond. En maak je wat foto's voor me? Please? | |
#ANONIEM | vrijdag 28 september 2018 @ 20:50 |
Biertje. Het is tenslotte weekend | |
SoS87 | vrijdag 28 september 2018 @ 22:48 |
Tau si kai. En een biertje. | |
FutureFairytale | zaterdag 29 september 2018 @ 00:27 |
Zo snel mogelijk maar morgen helaas niet meer. Plotseling alle weekendplannen om moeten gooien.. Vnv lekker 'geborreld' met naturel chips, studentenhaver en oude komijnekaas | |
#ANONIEM | zaterdag 29 september 2018 @ 07:56 |
Behoorlijk. Zowel lichamelijk als psychisch 5 dagen de weg kwijt geweest door andere medicatie. Sinds gister terug op de oude medicatie (weet dat het offtopic is mods maar wilde ik even kwijt) Ik heb gister bij mijn ouders gegeten. Frieten gegeten, gebakken zalm (die fantastisch was), verse spinazie en vooraf nog wat toastjes met gerookte zalm op. Zit nu Herfststorm thee te drinken en straks een boterham als ontbijt. | |
maily | zaterdag 29 september 2018 @ 08:20 |
Cracottes, bakkie thee, gekookt eitje. | |
#ANONIEM | zaterdag 29 september 2018 @ 09:10 |
Koffie | |
#ANONIEM | zaterdag 29 september 2018 @ 10:13 |
Lekker. Ik ook weer thee (Winter Glow van Pickwick) en vanavond zelfgemaakte kippensoep. | |
emmyemmy2 | zaterdag 29 september 2018 @ 10:35 |
Bananenmuffins zitten in de oven | |
_Hestia_ | zaterdag 29 september 2018 @ 10:38 |
Ik ben niet de enige in een bananenbui | |
Karzai | zaterdag 29 september 2018 @ 11:05 |
bakje yoghurt met banaan ook achter de kiezen en een kaiser broodje met oude kaas | |
Karzai | zaterdag 29 september 2018 @ 11:05 |
vanavond zuurkool met spekjes en een rookworst van de slager | |
#ANONIEM | zaterdag 29 september 2018 @ 11:49 |
Broodje ham | |
Haags | zaterdag 29 september 2018 @ 12:00 |
Melk | |
christmastsunami | zaterdag 29 september 2018 @ 12:01 |
ik ga een Ramen maken lange noedels met vlees en groenten iets met sojasaus, rijstwijn, honing, 5-spices, Laos een pepertje champions en veel bosui als vlees marineer ik kipdijfilet in ketjap-manis en rijstwijn en 5-spices tussendoor gaat er veel knoflook bij de bouillon wordt een blokje | |
RobinOok | zaterdag 29 september 2018 @ 12:05 |
En waarom precies noem je dat ramen? | |
christmastsunami | zaterdag 29 september 2018 @ 12:06 |
is trendy voor japanse lange dikke noedels wat sesam olie zal er ook wel doorheen gaan en dan pof ik ook maar wat sesam zaad, als ik nou toch japans wil https://bysam.nl/wat-zijn-ramen-noodles/ | |
RobinOok | zaterdag 29 september 2018 @ 12:33 |
Haha, doe er nog een confused schepje bovenop! De trendy, Japanse noodles zijn udon noodles. Weer waar anders. Beter lees je dit even door : https://www.aziatische-ingredienten.nl/tag/japanse-noedels/ | |
FutureFairytale | zaterdag 29 september 2018 @ 12:46 |
Klinkt goed zeg! Noedels is toch denk wel mijn lievelingseten al een tijdje. En nog makkelijk en niet duur ook Mijn ontbijt bestond voornamelijk uit blokjes kaas en handje nootjes proeven van de markt Nu een kopje thee. | |
Sigaartje | zaterdag 29 september 2018 @ 12:50 |
Geen koffie? | |
Sigaartje | zaterdag 29 september 2018 @ 12:51 |
Volkorenbrood met kaas, salami en Italiaanse kruiden, even onder de grill. Gekookt eitje, zacht, leeglepelen- zout peper. | |
#ANONIEM | zaterdag 29 september 2018 @ 12:52 |
Gekookt ei | |
Haags | zaterdag 29 september 2018 @ 12:55 |
nee, klaar voor vandaag. | |
christmastsunami | zaterdag 29 september 2018 @ 13:26 |
noedels eten is ook lekker, in europa hadden we al spaghetti in tomatensaus | |
Sigaartje | zaterdag 29 september 2018 @ 13:28 |
Het wordt weer eens tijd dat ik weer zelf een pizza ga maken. Ik krijg heimwee. | |
FutureFairytale | zaterdag 29 september 2018 @ 14:06 |
Lunch: 2 Kommen zelfgemaakte tomatensoep met rundvlees, gehaktballetjes en parmezaanse kaas 1/2 Italiaanse bol met brie erbij. En toe een banaan. | |
christmastsunami | zaterdag 29 september 2018 @ 14:11 |
zo de frituurpan ligt in de container er brak nog een stukje plastic vanaf tijdens het schoonmaken, ik dacht gaat lekker, straks ben je weer bezopen en laat je een bak met 180graden olie vallen en als je je wil houden aan de voorschriften met frituur of andere olie zodat het niet gaat schuimen is het nogal een werkje en nogal prijzig het werkt niet misschien dat je een heel gezin een paar keer, kan voorzien van slappe patat, maar dit werkt gewoon niet voor 1 persoon | |
Karzai | zaterdag 29 september 2018 @ 15:01 |
toastje met zalmsalade en een grolsch | |
uniekhoorn | zaterdag 29 september 2018 @ 15:17 |
Gisteren had ik een heerlijke zeebaars. Net heb ik carvings voor halve kip met tzatziki | |
RobinOok | zaterdag 29 september 2018 @ 17:52 |
Pardon? Welke voorschriften bedoel je? Dat het niet gaat schuimen? Huh? Een werkje? Prijzig? Ik snap echt niet waar je op doelt. | |
christmastsunami | zaterdag 29 september 2018 @ 17:58 |
bij frituurvet of ander vet gaat het na zo'n 6 keer gebruik schuimen, dan zou je het eigenlijk al moeten vervangen in een snackbar ofzo vervangen ze dat, te vaak gebruikt vet ook meestal niet hoor je ruikt het meestal buiten al in principe hoort het bijna geurloos te zijn, mensen denken dan, dat is normaal [ Bericht 6% gewijzigd door christmastsunami op 29-09-2018 18:03:45 ] | |
RobinOok | zaterdag 29 september 2018 @ 18:03 |
Okay. Interssant. Werkelijk nog nooit van gehoord, schuimend frituurvet. En dat geldt voor zowel vet als olie? | |
christmastsunami | zaterdag 29 september 2018 @ 18:06 |
yep, het vet in je frituurpan hoort niet te gaan stijgen met schuim, wat mensen normaal vinden, het hoort zo te blijven als die eerste ongeveer 6 keren gebruik dat is als je iets om je darmen geeft frituurvet heeft zelfs anti-schuim middel, en olijfolie bijvoorbeeld niet eens | |
vredesdruif | zaterdag 29 september 2018 @ 18:09 |
Tosti met volkorenbrood, zak borrelnootjes, komkommer, groene ijsthee | |
RobinOok | zaterdag 29 september 2018 @ 20:48 |
Mosselen. Een kilo met roquefort (en ui, bleekselderij, prei, witte wijn, citroen en een handje spinazie) andere met ui, gember, chili, kaneel, komijn, witte wijn en wat cherrytomaatjes. Lekker. | |
#ANONIEM | zaterdag 29 september 2018 @ 20:50 |
Amstel | |
Prego | zondag 30 september 2018 @ 07:56 |
Groene thee | |
Sigaartje | zondag 30 september 2018 @ 08:10 |
Koffie en een broodje kaas. Altijd op zondag aan de keukentafel na het nieuws luisteren. | |
Myraela | zondag 30 september 2018 @ 09:31 |
Havermout met blauwe bessen, een noten en zaden mix en 4 blokjes pure chocolade. | |
uniekhoorn | zondag 30 september 2018 @ 10:56 |
Cola en ribbelschips | |
FutureFairytale | zondag 30 september 2018 @ 11:46 |
Wel daarvoor al ontbijt gehad? Ik eet vanmiddag iets van foodfestival voor m'n deur; genoeg lekkere dingen te vinden. Vanavond Singapore fried rice met garnalen, ham en ei. Daarbij kippendijen in satésaus en kroepoek | |
itchycoo | zondag 30 september 2018 @ 11:51 |
Broodje kaas en omeletje voor het fietsen zometeen. Vanavond bij mijn ouders stoofvlees eten | |
Fretwork | zondag 30 september 2018 @ 12:10 |
Ik had gisteren ook Amstel | |
Bienelientjee | zondag 30 september 2018 @ 13:46 |
Ham kaas tosti en een Henney's Autumn Gold Cider | |
Karzai | zondag 30 september 2018 @ 14:07 |
bakje sushi |