#ANONIEM | maandag 30 april 2018 @ 12:18 |
Wat eten en drinken we vandaag #409 Acclimatiseren kun je leren. [ Bericht 54% gewijzigd door #ANONIEM op 30-04-2018 12:22:20 ] | |
FutureFairytale | maandag 30 april 2018 @ 13:02 |
Kippensoep en een croque madame. | |
realAIVD | maandag 30 april 2018 @ 16:00 |
zojuist koffie met een paar bonbons vanavond ehmmm.... geruld gehakt in een sausje van sojasaus, hoisin, bruine suiker en gember (en wat gochugaru), met veldsla en julienne wortel en witte rijst. Geen idee of het wat wordt, we gaan het zien. :-/ | |
Karzai | maandag 30 april 2018 @ 16:48 |
boterhammen met oude kaas, gebakken spek en komkommer gekookt eitje, banaan vanavond zigeunerschnitzel met franse frietjes en peultjes | |
golfer | maandag 30 april 2018 @ 16:54 |
Vanavond: curry Madras met kippendijen. | |
Lucky_Strike | maandag 30 april 2018 @ 16:59 |
Nu pure chocoladeeitjes, straks lasagne. | |
Karzai | maandag 30 april 2018 @ 17:12 |
lekker wel wat zuinig met kruiden dit recept | |
FutureFairytale | maandag 30 april 2018 @ 17:25 |
Madras staat bij de zeer pittige gerecht in een Indiaas restaurant maar dit recept heeft niks van pittigheid. Ouders zijn op 'ziekenbezoek' en hebben eten mee. We eten vanavond dus Hollands: Zuurkool met worst. | |
Karzai | maandag 30 april 2018 @ 17:30 |
misschien zit dat in de johnnie boer madras kruiden, daar gaat wel een eetlepel van in | |
golfer | maandag 30 april 2018 @ 17:50 |
Die is inderdaad redelijk pittig. Aanvulling: het had wat mij betreft nog wel wat pittiger gemogen. [ Bericht 5% gewijzigd door golfer op 30-04-2018 18:21:58 (aanvulling) ] | |
Bienelientjee | maandag 30 april 2018 @ 19:13 |
Kip wraps | |
RobinOok | maandag 30 april 2018 @ 19:22 |
Mijn madras is meestal ook loeischerp. Een van mijn favorietste curries. En ik snap niet waarom je daar nog kippendijen bij zou serveren. | |
marcb1974 | maandag 30 april 2018 @ 19:42 |
Gemarineerde zalm en velderwten. | |
golfer | maandag 30 april 2018 @ 21:39 |
Jij serveert er lam, varken of rund bij | |
RobinOok | maandag 30 april 2018 @ 21:58 |
Nee, boontjes en rijst. | |
Karzai | dinsdag 1 mei 2018 @ 09:51 |
kaas/salami tosti straks een appeltje en een peertje vanavond runderwok puntjes met een pepertje en ui erbij franse frietjes | |
#ANONIEM | dinsdag 1 mei 2018 @ 11:33 |
(pre)Lunch Lekker Hollands maar weer. Patat,kroketten en groot biertje. Tis tenslotte dinsdag 1 mei. [ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 01-05-2018 11:35:04 ] | |
#ANONIEM | dinsdag 1 mei 2018 @ 11:41 |
Eetze en proost. Paulaner dronk ik gister ook. Nu Heineken biertje. Morgen stop ik weer met drinken. Serieus. | |
FutureFairytale | dinsdag 1 mei 2018 @ 11:50 |
Kwark met wat Hollandse aardbeien | |
golfer | dinsdag 1 mei 2018 @ 12:20 |
Waarom schrijf je dan op je eigen site "Curry Madras (van lam, varken of rund)" ? | |
Karzai | dinsdag 1 mei 2018 @ 13:03 |
Doe er ook altijd kip in en gebruik milde yoghurt ipv cocosmelk voor de romigheid | |
Baconator | dinsdag 1 mei 2018 @ 13:34 |
Broodje oude kaas met sambal komkommer en rucola | |
#ANONIEM | dinsdag 1 mei 2018 @ 14:11 |
sigaartjes...zalmkoekje...en biertje. Heerlijk! | |
kwakz0r | dinsdag 1 mei 2018 @ 14:21 |
MET versus VAN. Curry MET kippendij of VAN kippendij. Duh. T lijkt wel of mensen hun best doen elkaar expres niet te begrijpen, tsjongejonge. | |
Questular | dinsdag 1 mei 2018 @ 14:24 |
Plakje havermout banaan cake. | |
de_boswachter | dinsdag 1 mei 2018 @ 14:27 |
Jij moet toch smerigvet zijn? | |
FutureFairytale | dinsdag 1 mei 2018 @ 14:41 |
Zalmkoekje hebben ze leuk gepresenteerd haha | |
Duveldrinker | dinsdag 1 mei 2018 @ 14:45 |
Hoeft niet als hij elke dag veel wandelt door de stad en dan paar keer gaat zitten om wat te eten. Ik zie ook geen snoep , chips en andere junk meuk. | |
Bienelientjee | dinsdag 1 mei 2018 @ 16:16 |
Vegetarische groene groenten lasagne, nieuw recept om uit te proberen | |
golfer | dinsdag 1 mei 2018 @ 16:34 |
Vanavond: eerst in de sousvide gegaarde biefstuk, die daarna nog even lekker hard wordt bruingebakken aan de buitenkant, zelfgemaakte paddenstoelenroomsaus erbij en een salade van mango en komkommer met een oosterse dressing. | |
#ANONIEM | dinsdag 1 mei 2018 @ 17:22 |
Koffie | |
FutureFairytale | dinsdag 1 mei 2018 @ 17:36 |
Kippensoep vol vermicelli en kip Later vanavond weet ik nog niet. | |
_Hestia_ | dinsdag 1 mei 2018 @ 18:13 |
Zilvervliesrijst met rode ui, oranje en rode paprika, mais, sperziebonen, kastanjechampignons en cashewnoten | |
realAIVD | dinsdag 1 mei 2018 @ 18:18 |
bulgur, wortel, rode kool, ananas, jalapeno, lente-ui, gebakken uitjes en ponzu saus met kip in een gochujang/soja/mirin mixje | |
kipje1234 | dinsdag 1 mei 2018 @ 20:18 |
zelfgemaakte black bean burger met avocado, sla, tomaat en augurk op een italiaanse bol bakje rauwkostsalade erbij | |
Duveldrinker | dinsdag 1 mei 2018 @ 20:21 |
Wat een aparte gerechten allemaal. Ik heb gewoon lekker kibbelingen op met gebakken aardappelen en koolsalade. | |
Sunshine1982 | dinsdag 1 mei 2018 @ 20:29 |
Ik heb ook gewoon macaroni op | |
mascara-klodder | dinsdag 1 mei 2018 @ 20:53 |
Sushi besteld | |
Woelwater | dinsdag 1 mei 2018 @ 21:32 |
Prak aardappelen, spruitjes en een paar karbonaadjes. | |
Duveldrinker | dinsdag 1 mei 2018 @ 21:32 |
Lekker | |
FutureFairytale | dinsdag 1 mei 2018 @ 22:55 |
Curry fire noodles. Verslaafd aan fire noodles | |
NutKees | woensdag 2 mei 2018 @ 10:32 |
Gisteren DanDan noodles gemaakt volgens 'authentiek' recept. Ik ben blij dat ik goed verdoofd was door de Szechuan pepers want de chili olie heeft nog een uur nagebrand (en ik had zelfs maar de helft gebruikt). Vandaag Kip Kung Pao. | |
Sigaartje | woensdag 2 mei 2018 @ 11:32 |
[ Bericht 100% gewijzigd door Sigaartje op 02-05-2018 14:32:43 ] | |
Ludachrist | woensdag 2 mei 2018 @ 11:33 |
Nasi/Bami a la Johannes . | |
Sigaartje | woensdag 2 mei 2018 @ 11:35 |
Jullie zullen het kunnen gaan volgen. | |
Sigaartje | woensdag 2 mei 2018 @ 11:43 |
[ Bericht 52% gewijzigd door Sigaartje op 02-05-2018 14:32:50 ] | |
Sigaartje | woensdag 2 mei 2018 @ 11:49 |
[ Bericht 100% gewijzigd door Sigaartje op 02-05-2018 14:32:56 ] | |
Sigaartje | woensdag 2 mei 2018 @ 12:04 |
[ Bericht 45% gewijzigd door Sigaartje op 02-05-2018 14:33:02 ] | |
#ANONIEM | woensdag 2 mei 2018 @ 12:04 |
Madam Jeanette in de nasi en bami? | |
Sigaartje | woensdag 2 mei 2018 @ 12:06 |
Alleen in de bami. Die is voor mezelf. De nasi wordt ook door gasten gegeten, dus dat wordt een ander recept. Ik hou van stevig pittig. | |
#ANONIEM | woensdag 2 mei 2018 @ 12:06 |
Heb je de rijst niet gewassen? | |
Sigaartje | woensdag 2 mei 2018 @ 12:06 |
eh nee, moet dat? | |
#ANONIEM | woensdag 2 mei 2018 @ 12:06 |
Hete bami! | |
#ANONIEM | woensdag 2 mei 2018 @ 12:07 |
Jaahaaaa! Weet je wel hoeveel stof er op de rijst komt tijdens het pellen? | |
maily | woensdag 2 mei 2018 @ 12:08 |
Ik doe dat nooit ..... Staat ook niet op de verpakking. | |
#ANONIEM | woensdag 2 mei 2018 @ 12:10 |
Bij de Lassie rijst (voorgekookte) hoeft dat ook niet. Ik weet dat velen hun rijst niet wassen en dat merk ik altijd wanneer ik het eet. Dan heeft het een soort oud-rijst smaak. | |
Sigaartje | woensdag 2 mei 2018 @ 12:14 |
- [ Bericht 100% gewijzigd door Sigaartje op 02-05-2018 14:31:19 ] | |
arvensis | woensdag 2 mei 2018 @ 12:14 |
Probeer het eens, dan zie je wat voor troep er vanaf komt. | |
maily | woensdag 2 mei 2018 @ 12:20 |
Ik doe een briefje bij de verpakking als reminder voor de volgende keer | |
Sigaartje | woensdag 2 mei 2018 @ 12:21 |
Ondertussen ga ik even wat afwas doen en koffie drinken en begin ik zo aan de vlees en de groente. | |
Ludachrist | woensdag 2 mei 2018 @ 12:21 |
Ik was mijn rijst ook nooit. | |
Sigaartje | woensdag 2 mei 2018 @ 12:40 |
[ Bericht 100% gewijzigd door Sigaartje op 02-05-2018 14:31:42 ] | |
Sigaartje | woensdag 2 mei 2018 @ 12:51 |
[ Bericht 100% gewijzigd door Sigaartje op 02-05-2018 14:31:49 ] | |
Ludachrist | woensdag 2 mei 2018 @ 12:52 |
Je gebruikt dat mes toch niet om dingen te snijden, of wel? | |
Questular | woensdag 2 mei 2018 @ 12:57 |
Geen idee welke sambal dat is, maar de surinaamse sambal van dat merk is een aanrader. [ Bericht 0% gewijzigd door Questular op 02-05-2018 13:02:06 ] | |
Sigaartje | woensdag 2 mei 2018 @ 13:00 |
[ Bericht 100% gewijzigd door Sigaartje op 02-05-2018 14:31:57 ] | |
Sigaartje | woensdag 2 mei 2018 @ 13:01 |
want? | |
Ludachrist | woensdag 2 mei 2018 @ 13:01 |
Kan toch niet scherp zijn? | |
Sigaartje | woensdag 2 mei 2018 @ 13:18 |
[ Bericht 58% gewijzigd door Sigaartje op 02-05-2018 14:32:07 ] | |
Sigaartje | woensdag 2 mei 2018 @ 13:28 |
[ Bericht 100% gewijzigd door Sigaartje op 02-05-2018 14:32:13 ] | |
RobinOok | woensdag 2 mei 2018 @ 13:30 |
Goed dat je het garen noemt en geen bakken. | |
Sigaartje | woensdag 2 mei 2018 @ 13:32 |
[ Bericht 100% gewijzigd door Sigaartje op 02-05-2018 14:32:24 ] | |
oranjevogel1 | woensdag 2 mei 2018 @ 13:41 |
He, dat is een grote pan zeg. Kan ik niet een keertje bij jou komen eten? Jij hebt vast wel een portie over. | |
golfer | woensdag 2 mei 2018 @ 13:51 |
Geweldig. Een hele maaltijd uit pakjes en zakjes. | |
#ANONIEM | woensdag 2 mei 2018 @ 13:54 |
Het is Nederland, he | |
Questular | woensdag 2 mei 2018 @ 14:02 |
Het was wachten op de eerste opmerking over koken uit een pakje, fokkers zijn zo voorspelbaar | |
Ludachrist | woensdag 2 mei 2018 @ 14:03 |
Wellicht dat we CUL kunnen aanpassen naar ELI? | |
Sigaartje | woensdag 2 mei 2018 @ 14:04 |
Hier kon ik op wachten. Maar goed, ik heb geen tijd om de hele dag allerlei groentes en kruiden te gaan selecteren. Gemak dient de mens. Ik eet in ieder geval niet uit de muur. Dit is een tussenweg. Ik snap je opmerking wel, maar ik ben ook een werkend mens met een sociaal leven. Voor een beetje goed gerecht sta je een hele dag in de keuken. Dat is voor mij niet weggelegd. Ook als ik het ZELFS zou willen. | |
Questular | woensdag 2 mei 2018 @ 14:10 |
Ik eet op dit moment: Gele rijst, kip met pittige Marokkaanse kruiden en tomatenblokjes met knoflook. Uiteraard allemaal uit pakjes en zakjes. Gisteren gemaakt en nu uit de koelkast en niet opgewarmd. Lekker makkelijk. | |
vinnypassy | woensdag 2 mei 2018 @ 14:11 |
Mwha, voor een nasi met deze ingrediënten zou je misschien 10 minuten langer bezig zijn om die paar groenten en kip te snijden. Moet je wel een kruiden-/specerijenvoorraad hebben, maar als ik nasi maak ben ik er denk ik niet heel veel langer mee bezig dan jij. Anderzijds snap ik je wel. Dat spul ligt er voor een bepaalde doelgroep en daar behoor jij toe. Niets mis mee. | |
Sigaartje | woensdag 2 mei 2018 @ 14:22 |
Ik heb er spijt van dat ik dit hier heb neer gezet. Ik dacht er mensen mee te helpen. Maar goed, ik heb mijn les geleerd. Op naar de lunch. | |
Duveldrinker | woensdag 2 mei 2018 @ 14:27 |
Misschien voor de volgende keer? https://www.puurgezond.nl/eet/hoe-maak-je-nasikruiden/ | |
#ANONIEM | woensdag 2 mei 2018 @ 14:34 |
Waarom spijt? Het is leuk om te volgen. | |
Sunshine1982 | woensdag 2 mei 2018 @ 14:37 |
Ja, dit dus. Dat geniep dat alles uit zakjes komt, boeiend. Morgen weer! | |
Baconator | woensdag 2 mei 2018 @ 14:40 |
Jammer dat je alles hebt weggehaald. Was benieuwd naar je gerecht Sigaartje! | |
Sigaartje | woensdag 2 mei 2018 @ 14:41 |
Dank je wel! | |
Sarabi | woensdag 2 mei 2018 @ 14:42 |
Beetje flauw om na 1 opmerking alles weg te halen Genoeg mensen die het leuk vinden om te volgen | |
Sigaartje | woensdag 2 mei 2018 @ 14:42 |
Ja doe dat maar jongen. | |
Sigaartje | woensdag 2 mei 2018 @ 14:46 |
Kwam een keer een vriend tegen in een supermarkt. Die zei gelijk na een blik in mijn mandje: zo jongen, kook je nog steeds uit pakjes en zakjes? Ik weet het ook niet meer. Ik voel me er gelukkig bij. Met een accent van mezelf erbij smaakt het goed. Ik heb gewoon geen tijd om allerlei markten en toko's af te zwerven en allemaal te gaan snijden thuis en dingen te doen. Ik weet ook wel dat het niet goed is, maar ja, laat me dan maar. denk ik dan. | |
Baconator | woensdag 2 mei 2018 @ 14:49 |
OT: vanavond maak ik khao pad (Thaise nasi) met garnalen, paksoi en erbij prik nam pla (vissaus, chilipeper en limoensap). | |
realAIVD | woensdag 2 mei 2018 @ 14:59 |
Ik zou me er niet druk om maken wat anderen vinden van je kookkunsten. Ga gewoon je eigen gang. Overigens is het in dit geval (en andere gevallen waar je een zakje kruidenmengsel koopt), niet zo zeer het verschil tussen een zakje kopen of allerhande toko's en markten afstruinen om vervolgens bergen verse kruiden te moeten snijden. Het verschil zit 'm in het zelf mengen van die kruiden (wat vaak het mengen van 4 of 5 poedertjes is die al in je kast staan) ipv het openscheuren van een zakje van Knorr of whatever. Wat is dan het verschil? Als je het zelf mengt heb je de hoeveelheid zout in de hand (dit is in gekochte zakjes over het algemeen buitensporig) Als je het zelf mengt is zitten er geen vreemde fillers of zaken in om het langer houdbaar te maken.Oftewel: meuk die je niet in je eten wilt hebben. Als je het zelf mengt is het extreem veel goedkoper... Maarrrrr....dan moet je wel een beetje een leuk kruiden en specerijen assortimentje opgebouwd hebben natuurlijk. ;-) | |
Woelwater | woensdag 2 mei 2018 @ 15:01 |
Glas Chocomel. (uit een pak ) | |
Sigaartje | woensdag 2 mei 2018 @ 15:05 |
Kijk, mijn probleem is, ik heb nooit leren koken, nooit. Dus ik heb alles zelf uit moeten zoeken. De simpelste dingen. Veel mensen denken niet na hoe moeilijk dat is. Vroeger had je geen internet waarop je na kon slaan hoe je aardappels moest koken, laat staan vlees sudderen, En trouwens, mijn ervaring, mensen die opmerkingen maken over pakjes en zakjes blijken bij doorvragen dat ze een moeder of vrouw te hebben die voor ze kookt en dat ze zelf HELEMAAL niet koken. | |
#ANONIEM | woensdag 2 mei 2018 @ 15:07 |
Soepje | |
Sarabi | woensdag 2 mei 2018 @ 15:09 |
En waarom zoveel van de opmerkingen van anderen aan trekken? | |
realAIVD | woensdag 2 mei 2018 @ 15:09 |
Inderdaad, des te lovenswaardiger dat je het aandurft in één keer zo'n giga partij voedsel te koken, het lijkt wel een gaarkeuken! Ik doe het je niet na hoor! En ik vond het daarom dus WEL leuk om je foto's te zien, mijn dank daarvoor. | |
Sarabi | woensdag 2 mei 2018 @ 15:11 |
Dat is bij Golfer zeker niet het geval | |
JaafkeJunior | woensdag 2 mei 2018 @ 15:17 |
Net een heerlijk broodje zalm op. Vanavond Tilda basmati rijst, met wokgroente en kip uit de airfryer Met veeeeulll knoflook en siriacha saus | |
Sarabi | woensdag 2 mei 2018 @ 15:17 |
Stukje brie | |
mascara-klodder | woensdag 2 mei 2018 @ 15:21 |
Bij RobinOok en mij ook niet Sigaartje, misschien als je zo’n uitgebreid foto-verslag maakt een eigen topic openen? Succes verder en er werden best wat goede tips gegeven. Doe er je voordeel mee | |
mascara-klodder | woensdag 2 mei 2018 @ 15:22 |
Thee en zelfgemaakte kletskoppen | |
Sunshine1982 | woensdag 2 mei 2018 @ 15:23 |
Ik ook koekjes: Noordwijkzeesche spritsen. | |
de_boswachter | woensdag 2 mei 2018 @ 15:24 |
Ik heb net ook lekker zitten spritsen. Nu lekkere zak Hamkas. | |
golfer | woensdag 2 mei 2018 @ 15:25 |
Vanavond: gebakken kabeljauwhaas, geroosterde coquilles, dun gesneden opgebakken preireepjes met beetje kookroom, fondant aardappeltjes. | |
Ole | woensdag 2 mei 2018 @ 15:34 |
Post je foto's anders hier CUL / Nasi a la Johannes #4 lekker | |
Questular | woensdag 2 mei 2018 @ 15:44 |
Banaan, uiteraard helemaal zelf uit de schil gehaald. | |
Woelwater | woensdag 2 mei 2018 @ 15:53 |
Mango, ook zelf geschild. | |
Gesloten | woensdag 2 mei 2018 @ 16:22 |
Zoete aardappel, venkel, kippenpoot, knoflook, gember, chili, five spice, honing, sojasaus en sesamolie uit de oven. | |
Sigaartje | woensdag 2 mei 2018 @ 16:29 |
Die five spice. Zelf gemengd? | |
maily | woensdag 2 mei 2018 @ 16:30 |
Vast wel; met zo'n mes | |
Sigaartje | woensdag 2 mei 2018 @ 16:31 |
Zelfs als je tegenwoordig gewone aardappels eet en geen zoete knollen, tel je niet meer mee. Zelfs een geschaafde venkel moet nog in je vreten zitten, anders kook je nep. | |
Sarabi | woensdag 2 mei 2018 @ 16:40 |
Je kan ook overdrijven | |
Woelwater | woensdag 2 mei 2018 @ 16:40 |
Valt wel mee joh, dat is eenmaal het verschil tussen normale mensen en de snobs hier. Je krijgt hier zelfs meer waardering wanneer je een duur gerecht in een restaurant bestelt dan wanneer je voor jouw doen je best staat te doen in je eigen keuken. Jammer dat we het eindresultaat van je nasi en bami niet kunnen bewonderen. | |
#ANONIEM | woensdag 2 mei 2018 @ 17:30 |
Avondeten Tis woensdag, dus visje met patat en salade en frisje. Opvolgend Koffie,cognacje en sigaartje. | |
RobinOok | woensdag 2 mei 2018 @ 17:39 |
Sorry. Ik vond het er best okay uitzien! En nog best veel werk ook! En zelfs gegaarde kip ipv gebakken kip vind ik geen probleem. | |
FutureFairytale | woensdag 2 mei 2018 @ 17:46 |
Vanmiddag thee en puntje citroen-amandel cheesecake Vanavond quiche (met ham, prei, mozzarella, champignons en parmezaan) met daarbij salade (met gegrilde kip, komkommer, tomaat, feta en mosterddressing). | |
Sigaartje | woensdag 2 mei 2018 @ 18:39 |
Zo hee | |
Sigaartje | woensdag 2 mei 2018 @ 18:40 |
Dat is misschien een idee. Ik moet de bami nog maken maar de moed zakte me in de schoenen. | |
Sigaartje | woensdag 2 mei 2018 @ 18:49 |
Maar... Gegaarde kip is toch gebakken kip? Wat ik bedoelde was dat ik het niet keihard bak of zo, maar smooth. | |
RobinOok | woensdag 2 mei 2018 @ 18:58 |
Het is ook niet belangrijk, maar het zag er gewoon niet uit of het bakte. Bakken is per definitie wel hard en dat het sist en bruin wordt enzo. Dus nu ben ik een beetje teleurgesteld dat je het toch bakken noemt. Garen vond ik juist een goed woord in dit geval. | |
Sigaartje | woensdag 2 mei 2018 @ 19:00 |
Nee, nee, het is garen. Wat je op de foto zag was het begin. Het siste niet. Er komt water uit de kipfilet en dat vermengt zich met de olie. De temperatuur is aan de lage kant, zodat je het een beetje ziet sudderen. Het vocht is net aan het koken. De kip wordt niet bruin. Daarom is af en toe even snijden belangrijk zodat je kunt zien of ook de kern gaar is. De nasi goreng is aangepast naar de wensen van eetgasten. Nederlanders houden niet van scherp. Ik proefde voor en het was nog een tikkeltje te scherp voor Nederlandse termen. Verder moest er meer groente in en de kip moest zachter. Heb ik allemaal aangepast. Met succes volgens mij. Bij de bami ga ik volledig los, die is alleen voor mezelf. Dat is met varkensvleesblokjes, dus de uitdaging veel groter om dat mals te houden. Lukt veel minder dan bij kip. Dan meng ik er wat ham en spekblokjes er doorheen. En flink veel ei, niet van dat gewone en op het laatst Madame Jeanette. | |
RobinOok | woensdag 2 mei 2018 @ 19:36 |
Klinkt helemaal goed! Lekker kokkerellen en je niet zo op de kast laten jagen. Jij en je gasten zijn de enigen die weten hoe het smaakte en dus dat het goed was. | |
Sigaartje | woensdag 2 mei 2018 @ 19:40 |
Ik vraag gewoon wat ze er van vonden en dat noteer ik in een kookschrift. Een masterkok zal ik nooit worden, maar ik krijg wel complimenten. Gelukkig zeggen ze wel: ietsje teveel van dit en ietsje te weinig van dat. Dat noteer ik en volgende keer beter. Wat ik heel jammer vind, maar dat zul je wel herkennen, is dat je soms gerechten hebt, waarbij ik uitroepen krijg als "Subliem!!! Uitmuntend!! Dit is heerrrllijk!", maar het lukt nooit meer om die top te herhalen. Ligt aan meer factoren denk ik. Net de ingredienten of dat minuutje meer of minder op het vuur. | |
FutureFairytale | woensdag 2 mei 2018 @ 19:56 |
Sigaartje; kom je weleens in een toko? De nasi- en bamikruiden van Seah's spices zijn heerlijk pittig. Veel pittiger en lekkerder dan Conimex en zelfde bereidingswijze. Alleen rijst, ei, groenten en evt vis/vlees toevoegen dus. Echt een aanrader gezien je van pittig houdt Mijn toetje was hazelnootijs met Hollandse aardbeien Nu een kop thee. | |
mascara-klodder | woensdag 2 mei 2018 @ 20:24 |
Broodje shoarma eerder vnv met salade Nu thee en een kokoskrans | |
Sunshine1982 | woensdag 2 mei 2018 @ 20:25 |
Kersenthee met een plak ontbijtkoek met noten. | |
emmyemmy2 | woensdag 2 mei 2018 @ 21:15 |
Ik had geen zin om te koken dus ik heb een potje feta en een zak spinazie in de foodprocessor gegooit, dat gemixt met wat eitjes en dat in een taartvorm bekleed met bladerdeeg gedaan Daarbij een salade | |
Woelwater | woensdag 2 mei 2018 @ 21:56 |
Restantje aardappelen van gisteren opgebakken, paar uien samen met wat pepertjes gebakken en daar een blik kidneybonen doorheen.
| |
Lucky_Strike | woensdag 2 mei 2018 @ 21:57 |
Niet zo overdrijven hoor Leuke fotoreportage, jammer dat je ze hier hebt weggehaald. Maar een eigen topic is voor zo'n uitgebreid verhaal wel op zijn plaats ja | |
Sigaartje | woensdag 2 mei 2018 @ 22:03 |
Apart topic voor de bami gemaakt: CUL / En daar gaan we weer - Pittige bami goreng | |
RobinOok | woensdag 2 mei 2018 @ 22:10 |
Hoe vaker je kookt hoe meer feeling je ermee krijgt. Maar het blijft bij veel recepten dat het steeds toch ietsjes anders smaakt. Of als je pech hebt heel anders. Maar dat is ook wel leuk. | |
#ANONIEM | donderdag 3 mei 2018 @ 03:35 |
Koffie | |
Limoentjuh | donderdag 3 mei 2018 @ 03:42 |
Wauw zo laat nog koffie 😮 | |
Woelwater | donderdag 3 mei 2018 @ 05:29 |
Glaasje thee. | |
FutureFairytale | donderdag 3 mei 2018 @ 09:06 |
Thee | |
realAIVD | donderdag 3 mei 2018 @ 09:31 |
koffie...met een bonbon | |
Sunshine1982 | donderdag 3 mei 2018 @ 11:49 |
Boterham met blokkaas en boterham met eiersalade. Water voor te drinken. Straks na de lunch een bakje bramen. | |
FutureFairytale | donderdag 3 mei 2018 @ 11:56 |
Aardbeien en snack-a-jack. Vanmiddag speltcrackers met ham en gekookte eitjes. | |
#ANONIEM | donderdag 3 mei 2018 @ 13:19 |
Lunch Maar weer eens deze combo gehaald bij May Fung op de Kruiskade.Heerlijk! Opvolgend En maar weer eens bescheiden acclimatiseren met dit welbekende flesje bubbels van weleer. Tis tenslotte donderdag. | |
FutureFairytale | donderdag 3 mei 2018 @ 15:04 |
Sultana nieuw soort (soort Nak'd) | |
Sigaartje | donderdag 3 mei 2018 @ 15:26 |
Allrighty! | |
#ANONIEM | donderdag 3 mei 2018 @ 17:05 |
Zonnetje, rose bubbels... het leven is prima zo alvorens we verder trekken.. | |
golfer | donderdag 3 mei 2018 @ 17:16 |
Chinese afhaalmaaltijd. | |
#ANONIEM | donderdag 3 mei 2018 @ 17:36 |
Water | |
Sigaartje | donderdag 3 mei 2018 @ 17:39 |
Tjonge, eten uit bakjes, een hele maaltijd. Gisteren had je kritiek op mijn zakjes. Waarna ik alles heb weg gehaald. En nou kom jij met een afhaalchinees? Man man man. [ Bericht 11% gewijzigd door Sigaartje op 03-05-2018 17:45:49 ] | |
Ole | donderdag 3 mei 2018 @ 17:46 |
| |
Dr.Mikey | donderdag 3 mei 2018 @ 17:47 |
Andijvie stamppot met speklapjes | |
#ANONIEM | donderdag 3 mei 2018 @ 17:52 |
(vroege) Avondhap Tis donderdag,dus jezelf maar weer evenjes verwennen zoals laatst.Te beginnen met bubbels, Dom P. luminous 2009 i.c.m.wat huisknabbels zoals ik ze noem.. [ Bericht 5% gewijzigd door #ANONIEM op 03-05-2018 17:53:04 ] | |
Sigaartje | donderdag 3 mei 2018 @ 17:57 |
Ziet er goed uit. | |
mascara-klodder | donderdag 3 mei 2018 @ 18:39 |
Vooraf Calamaris met knoflooksaus Hoofdgerecht was mixed grill Na een dame blanche | |
#ANONIEM | donderdag 3 mei 2018 @ 18:42 |
Lekker wijntje. [ Bericht 24% gewijzigd door #ANONIEM op 03-05-2018 18:42:53 ] | |
realAIVD | donderdag 3 mei 2018 @ 19:27 |
hier ook een wijntje, straks een nieuwe maaltijdsalade van AH: kip teriyaki. en daarna afwassen, want de vaat van gisteren staat er nog | |
Ole | donderdag 3 mei 2018 @ 19:55 |
wijntje | |
FutureFairytale | donderdag 3 mei 2018 @ 21:05 |
Zalm in bladerdeeg (met spinazie en boursin), daarbij patatas bravas uit de oven. Nu thee en een amicelli. Straks wat blokjes boerenkaas | |
mascara-klodder | donderdag 3 mei 2018 @ 21:46 |
Thee en Pim’s | |
sacha | donderdag 3 mei 2018 @ 22:07 |
brood met oude kaas & rucola | |
#ANONIEM | vrijdag 4 mei 2018 @ 01:26 |
Avond Even nog bij de enige echte nacht-Chinees van Rotterdam deze heerlijke mixed bowl wegwerken. Tis tenslotte alweer vrijdagochtend, de dag van 4 mei, dodenherdenking. | |
#ANONIEM | vrijdag 4 mei 2018 @ 02:43 |
Koffie | |
Magica | vrijdag 4 mei 2018 @ 04:47 |
Preisoep, boterham met tonijn, yoghurt met peer en banaan en een energiedrankje | |
#ANONIEM | vrijdag 4 mei 2018 @ 07:50 |
Grappig, zo vroeg in de ochtend al een prei soepje drinken. Maar tis je gegund want kan best lekker zijn en het vult goed i.c.m.wat je er allemaal bij eet en drinkt. Morgen trouwens Even "tanken" alvorens we onze weg vervolgen. Wordt een lange dag vandaag. | |
Haags | vrijdag 4 mei 2018 @ 08:26 |
Koffie | |
kipje1234 | vrijdag 4 mei 2018 @ 08:27 |
havermout met mango en kokos | |
FutureFairytale | vrijdag 4 mei 2018 @ 11:23 |
Vanmorgen een breaker en als traktatie een stukje pandan cake Vanmiddag Hwa Ramyun | |
drakin | vrijdag 4 mei 2018 @ 11:48 |
Yoghurt en koffie | |
#ANONIEM | vrijdag 4 mei 2018 @ 11:54 |
Bakje thee | |
Graf..Coudenhove..Kalergi | vrijdag 4 mei 2018 @ 13:19 |
Ontbijt en lunch in 1 100 gram katenspek 120 gram gesnipperde ui 150 gram snoeptomaten 50 gram echte boter 2 grote eieren verse kurkuma 1 stronkje cayenepeper zout 1 hele avocado | |
JaafkeJunior | vrijdag 4 mei 2018 @ 13:28 |
Broodje van de simit sarayi Kipfilet, feta, aubergine uit de oven. | |
Sunshine1982 | vrijdag 4 mei 2018 @ 15:06 |
Klinkt lekker! Ik loop die zaak altijd voorbij, maar ik ga m maar eens bezoeken denk ik! | |
JaafkeJunior | vrijdag 4 mei 2018 @ 15:09 |
Weet niet waar je zit maar zuid-oost is een klein drama, nergens staan prijzen of de omschrijving bij. eerste paar keer maar op de gok besteld | |
Magica | vrijdag 4 mei 2018 @ 15:21 |
Ik was de hele nacht wakker dus had wel honger | |
Karzai | vrijdag 4 mei 2018 @ 15:52 |
appeltje en wat druiven boterhammen met oude kaas en komkommer vanavond lekkerbekje , franse frietjes tomaat en komkommer met een vinaigrette dressing toe caramel ijsje nu een hertog jan of 1 t/m 6 voor de lekkere trek later op de avond een zakje bali kroepoek | |
Sigaartje | vrijdag 4 mei 2018 @ 16:07 |
Wat zit er in dat potje? Voor Feyenoord-fans zijn alle dagen lang. | |
Haags | vrijdag 4 mei 2018 @ 16:13 |
Bier | |
Karzai | vrijdag 4 mei 2018 @ 17:36 |
avondeten is verandert naar shoarma | |
Karzai | vrijdag 4 mei 2018 @ 17:39 |
en ik heb olijven, peppadews en drop gehaald als aanvulling op de lekkere trek | |
Sunshine1982 | vrijdag 4 mei 2018 @ 17:44 |
Rotterdam zuid. Hier op de Beijerlandselaan zit er ook eentje | |
Hyperdude | vrijdag 4 mei 2018 @ 17:50 |
Köstritzer Schwarzbier Im Kindergarten. | |
#ANONIEM | vrijdag 4 mei 2018 @ 18:18 |
Ik ben Ajacied. En in dat potje zit gewoon witte en bruine suiker klontjes. Lunch Gamba's in knoflook gebakken i.c.m.patat-rijst en de nodige biertjes. Opvolgend Ijsblokjes,whisky, spa rood en sigaartje.Tis tenslotte 4 mei. | |
Sunshine1982 | vrijdag 4 mei 2018 @ 18:33 |
Spinazie met krieltjes. Daarbij vissticks. Als toetje een mix van aardbeien en bramen. Voor vanavond bitterballen van van Dobben in de airfryer. Ze zijn gevuld met blackangusvlees en heb er al eentje geproefd in de Appie waar een demotje stond. Ze zijn echt heerlijk! | |
FutureFairytale | vrijdag 4 mei 2018 @ 19:55 |
die zijn van Kwekkeboom toch? Ik heb een Legends bucket van KFC gedeeld (hotwings, kipstukken, patat, maïskolf) | |
Sunshine1982 | vrijdag 4 mei 2018 @ 19:59 |
Excuses. Ja, kwekkeboom. Haal die 2 altijd door elkaar | |
Sigaartje | vrijdag 4 mei 2018 @ 20:20 |
Geen eitje erboven op Ik was er doorheen. Een hapje bami zoals ik die woensdag heb gemaakt met een zielig plakje ham. | |
Woelwater | vrijdag 4 mei 2018 @ 20:56 |
Een mango geslacht. | |
Ama | zaterdag 5 mei 2018 @ 00:06 |
Gesloten | zaterdag 5 mei 2018 @ 00:28 |
Rijst met zwarte bonen, tomaat, paprika, lenteui met mango en avocado en daarbij gekookte eieren in een sambal-kokossaus. | |
Woelwater | zaterdag 5 mei 2018 @ 05:55 |
Koffie, de dag is weer begonnen | |
Magica | zaterdag 5 mei 2018 @ 08:42 |
2 geroosterde boterhammen met kaas | |
Graf..Coudenhove..Kalergi | zaterdag 5 mei 2018 @ 09:10 |
Hier ook proost! | |
kipje1234 | zaterdag 5 mei 2018 @ 09:37 |
dat klinkt super lekker! | |
Questular | zaterdag 5 mei 2018 @ 09:40 |
Smoothie van aardbeien, banaan, havermout, Griekse yoghurt en melk. | |
Sigaartje | zaterdag 5 mei 2018 @ 10:09 |
Altijd weer een succes. | |
minilot | zaterdag 5 mei 2018 @ 10:19 |
Oo, die eieren! | |
minilot | zaterdag 5 mei 2018 @ 10:20 |
Ontbijt! Volkoren broodje met salami, spiegelei en spinazie erop. Glas druivensap. Glas bruiswater. Koffie met melk en suiker. Twee ibuprofen. | |
#ANONIEM | zaterdag 5 mei 2018 @ 10:25 |
Koffie | |
#ANONIEM | zaterdag 5 mei 2018 @ 11:49 |
Lunch Heerlijke gevuld kruidig lamsgehakt i.c.m. rijst,brood en een frisje. Opvolgend Acclimatiseren! Champie, cognacje, watertje, leven is goed.Tis tenslotte bevrijdingsdag. | |
#ANONIEM | zaterdag 5 mei 2018 @ 12:00 |
Levensgenieter, altijd leuk om je foto's te zien. Ik heb net mijn eerste Heineken opengemaakt. Het zal eens niet. | |
Harvest89 | zaterdag 5 mei 2018 @ 12:00 |
Nice. Dat lamsgehakt ziet er echt lekker uit man. Maar wat me opvalt bij jou is dat je gerechten altijd drijven in heel veel saus. Het lijkt soms wel soep. Waarom is dat? | |
Woelwater | zaterdag 5 mei 2018 @ 12:35 |
Biertje. | |
#ANONIEM | zaterdag 5 mei 2018 @ 12:40 |
Koffie | |
Sigaartje | zaterdag 5 mei 2018 @ 13:35 |
Wauw! Dat ziet er goed uit! | |
Atak | zaterdag 5 mei 2018 @ 13:37 |
Beef en asperges. | |
FutureFairytale | zaterdag 5 mei 2018 @ 13:42 |
Net kwark met Hollandse aardbeien Nu een calippo sinas | |
Karzai | zaterdag 5 mei 2018 @ 13:58 |
straks een haring en een biertje ik heb gister toch die lekkerbekjes opgegeten dus vanavond shoarma morgen bbq bij m'n vader hij gooit er een visje op maandag asperges bij moeders ik word weer verwend | |
4EverBlackEyed | zaterdag 5 mei 2018 @ 14:15 |
Kliekje aspergesoep en tosti’s kaas en ontbijtspek | |
RobinOok | zaterdag 5 mei 2018 @ 14:29 |
Aangestoken door Sigaartje aan het improviserend kokkerellen geslagen. Ik had avocado's niet op moesten en een grote, witte, zoete aardappel die al achterlijk lang in de keuken rondslingerde. Garnalen in de vriezer en dus werd het dit. Guacamole (avocado, limoensap, peper, zout, hot madras curry poeder, kala namak, sjalot, verse koriander) met zoete aardappelschijfjes uit de oven (tandoori masala en olie, 2 x 10 minuten op 220C) en garnalen gemarineerd met wat gemalen komijn, kashmiri chilipoeder, gerookt paprikapoeder, zout en olie. | |
golfer | zaterdag 5 mei 2018 @ 14:49 |
Bakje dagverse, door vishandel Tel in IJmuiden zelf gepelde, Hollandse garnalen met peper. | |
Graf..Coudenhove..Kalergi | zaterdag 5 mei 2018 @ 15:33 |
Handje zoute pinda's | |
Karzai | zaterdag 5 mei 2018 @ 15:33 |
zonder conservingsmiddel dus | |
golfer | zaterdag 5 mei 2018 @ 15:34 |
Yups. Moeten ook binnen 48 uur opgegeten worden. | |
Ole | zaterdag 5 mei 2018 @ 15:45 |
ik neem aan dat dat wel gaat lukken | |
#ANONIEM | zaterdag 5 mei 2018 @ 15:59 |
Cola | |
Bienelientjee | zaterdag 5 mei 2018 @ 16:19 |
BBQ | |
#ANONIEM | zaterdag 5 mei 2018 @ 16:24 |
Goed idee. | |
Bienelientjee | zaterdag 5 mei 2018 @ 16:26 |
Zeker! Moet morgen 12 uur lang werken, dus zometeen gaan de hamburgers en worstjes erop Nu al een cider! | |
Sunshine1982 | zaterdag 5 mei 2018 @ 16:29 |
Je had toch ergens een topic waar iedereen foto's posten van hun gerechten? Ik kan het niet meer vinden... | |
Ole | zaterdag 5 mei 2018 @ 16:41 |
CUL / Fok-Foodgawkers #28 - post hier foto's van je kookkunsten! | |
Sunshine1982 | zaterdag 5 mei 2018 @ 18:04 |
Dank! | |
#ANONIEM | zaterdag 5 mei 2018 @ 18:32 |
Was ook heerlijk en lekker dik gevuld ook en je krijgt dus 3 stukken... Google Maps Rotterdam. Ik houd van jus. Ik houd dus ook van veel saus alsof mijn eten in een eiland drijft. Je ziet het ook bij mijn bowls waar ik altijd veel/extra bouillon heb, gewoon omdat ik ervan houd en ook veel vocht nodig heb gezien mijn dagelijkse bezigheden. Droge hap is aan mij niet besteedt. V.w.b het Turkse eten krijg je ook altijd brood en ik vind het dan fijn om dan het brood in mijn jus/saus te dippen en te eten en als het erg lekker is je bord zo helemaal schoon te vegen. Smulpapen kennen dat laatste gedrag wel als iets heel erg lekker gesmaakt heeft. Avondeten Mijn favoriete rum (voor later), Duits witbiertje i.c.m.een drie dubbel "vispotje" en een huisgemaakte Boeuf Bourguignon. Tis tenslotte alweer zaterdagavond. [ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 05-05-2018 18:33:32 ] | |
uniekhoorn | zaterdag 5 mei 2018 @ 19:47 |
Wij hadden sperziebonen, aardappelkroketten, frisse salade, gegrilde tonijn. Nu thee met stukje choco. Straks verse macadamiamix van de markt en een cola berenburg. Morgen uit eten in Emmen, iemand een goed restaurant? | |
#ANONIEM | zaterdag 5 mei 2018 @ 22:08 |
Duveldrinker | zaterdag 5 mei 2018 @ 22:23 |
Ben je op dieet 😋 | |
Black_Baron | zaterdag 5 mei 2018 @ 23:47 |
Oh, dat ziet er echt heerlijk uit! | |
Black_Baron | zaterdag 5 mei 2018 @ 23:48 |
Wat is het allemaal? (Behalve brood) | |
Sigaartje | zaterdag 5 mei 2018 @ 23:50 |
En hoe smaakte het? | |
#ANONIEM | zaterdag 5 mei 2018 @ 23:54 |
Hahaha moet wel! Nee gezellig eten met Montelly! | |
Black_Baron | zaterdag 5 mei 2018 @ 23:56 |
Aan de kruiden te lezen: lekker. Maar garnaal proefde je er niet in terug. | |
RobinOok | zondag 6 mei 2018 @ 00:10 |
Ja, lekker! :-) Die tandoori masala kruiden van Chan zijn echt lekker zeg. Ik ga er zeker eens ook gewoon aardappeltjes in de oven mee kruiden. | |
FutureFairytale | zondag 6 mei 2018 @ 00:14 |
Verse loempia's, warme camembert met brood en soepstengels en zak bio patat op een festival. | |
Black_Baron | zondag 6 mei 2018 @ 00:17 |
Spinazie salade, asperges. Gerookte zalm. | |
Sigaartje | zondag 6 mei 2018 @ 08:45 |
Ik ben benieuwd waar Iwanius deze morgen acclimatiseert. Tis tenslotte zondag. | |
maily | zondag 6 mei 2018 @ 09:16 |
Dat moet jij toch weten? Je bent er altijd bij | |
#ANONIEM | zondag 6 mei 2018 @ 09:18 |
Tosti achtig met zalm, paprika en nog iets. | |
#ANONIEM | zondag 6 mei 2018 @ 09:26 |
Koffie | |
kipje1234 | zondag 6 mei 2018 @ 09:27 |
yoghurt met blauwe bessen rijstwafel met jam, rijstwafel met kaas | |
Sigaartje | zondag 6 mei 2018 @ 09:27 |
Zo meteen: Champignonsoep, warme ham—kaas croissants, Uitsmijter salami, vissticks en koffie. Tis 6 mei tenslotte. | |
Haags | zondag 6 mei 2018 @ 09:29 |
Koffie | |
Woelwater | zondag 6 mei 2018 @ 09:47 |
Vers geperste jus d'orange. | |
Sigaartje | zondag 6 mei 2018 @ 09:51 |
Hee, kan ik ook eens proberen. | |
mascara-klodder | zondag 6 mei 2018 @ 10:50 |
Vanochtend een gigantische omelet met champignons, tomaat en bacon. Thee en jus d’orange erbij. Nu Pepsi Twist Jammer dat ze dit niet meer in Nederland verkopen. | |
RobinOok | zondag 6 mei 2018 @ 10:53 |
Ik had gister Dr Pepper Cherry. Vond ik raar, want Dr Pepper ís toch juist Cherry? Of is het amandel wat het de Dr Peppersmaak geeft? Hoe dan ook : lekker! | |
mascara-klodder | zondag 6 mei 2018 @ 10:57 |
Dat klinkt als iets wat ik heel lekker zal vinden. Vroeger vond ik chemische kersensmaak zo smerig, op Cherry Coke na. Nu ben ik er dol op Net ook een fles kersenlikeur gescoord hier in de locale supermarkt | |
#ANONIEM | zondag 6 mei 2018 @ 12:10 |
Lunch Oh ja, zo zag het er voorheen uit. Opvolgend Lekkere gin-tonic in de koelte i.c.m. een verse pafferd. Tis tenslotte zondagmiddag. | |
Karzai | zondag 6 mei 2018 @ 12:31 |
gekookt eitje en wat druiven boterham met krab salade vanavond zeebaars van de bbq | |
Josephine1998 | zondag 6 mei 2018 @ 12:43 |
köttbullar met een garnalencocktail en wit brood. | |
mascara-klodder | zondag 6 mei 2018 @ 14:58 |
Kipsouvlaki, frieten, tzaziki, pita en salade Cola erbij | |
#ANONIEM | zondag 6 mei 2018 @ 15:06 |
Couscous met groenten! En koude karnemelk. | |
Sigaartje | zondag 6 mei 2018 @ 15:13 |
Koude spa met ijsblokjes (morgen weer werken) | |
Dr.Mikey | zondag 6 mei 2018 @ 15:20 |
Luikse wafel | |
Sigaartje | zondag 6 mei 2018 @ 15:22 |
Eet je je bord nooit leeg? | |
uniekhoorn | zondag 6 mei 2018 @ 15:29 |
Kasteel rouge en een portie bitterballen | |
Sigaartje | zondag 6 mei 2018 @ 15:30 |
Nu met kommetje koude aardbeien erbij. Ze zijn lekker fris dit jaar. | |
liedetector | zondag 6 mei 2018 @ 15:31 |
dat is dan of import of kas, want koude grond zit er in begin mei echt nog niet in | |
Sigaartje | zondag 6 mei 2018 @ 15:43 |
Is dat zo? Ik geloof je direct hoor. Daarom zitten ze elke week in de bonus Nou ja, ik ben er nou toch al aan begonnen. Echt slecht zijn ze niet. | |
Sigaartje | zondag 6 mei 2018 @ 15:43 |
Hollands staat op de bak. | |
liedetector | zondag 6 mei 2018 @ 15:44 |
nee, hoeft niet perse slecht te zijn, maar omdat je zei ze zijn lekker fris dit jaar trok ik mn wenkbrauw ff omhoog.... juni op zn vroegst en met je hollands dan dus kas..... kan niet anders | |
hofferin | zondag 6 mei 2018 @ 15:54 |
liedetector | zondag 6 mei 2018 @ 16:05 |
wat is die roze drap? | |
Sigaartje | zondag 6 mei 2018 @ 16:05 |
Waar kijken wij naar? | |
mascara-klodder | zondag 6 mei 2018 @ 16:08 |
cocktailsaus? | |
Sigaartje | zondag 6 mei 2018 @ 16:10 |
Je ziet wel het verschil met de tenten waarin Iwanius acclimatiseert. | |
H0D3NPYL | zondag 6 mei 2018 @ 16:11 |
Estrella bier | |
mascara-klodder | zondag 6 mei 2018 @ 16:11 |
Thee en een Ouzo | |
larry_flynt | zondag 6 mei 2018 @ 16:30 |
Wat een combi haha | |
mascara-klodder | zondag 6 mei 2018 @ 16:55 |
Ik drink geen koffie vandaar. Oh en ik ben in Griekenland vandaar Ouzo ernaast | |
bloodymary1 | zondag 6 mei 2018 @ 17:15 |
Zelfgemaakte mangomilkshake. | |
gargamelnl | zondag 6 mei 2018 @ 17:24 |
liedetector | zondag 6 mei 2018 @ 17:32 |
props voor het feit dat je rookt, de rest MEH (sertieus tenten die vage aardappelmeuk als salade geven -10) patat bleek... frietsaus ipv mayo (beide suckt maar goed) en dan een ondefineerbare saus met seperatorvlees en te zoet bier...ik pass | |
gargamelnl | zondag 6 mei 2018 @ 17:35 |
Jezus christus hoe vaak wijzig jij wel niet een post? | |
gargamelnl | zondag 6 mei 2018 @ 17:37 |
Die aardappelmeuk was op eigen verzoek. Net als de patat ipv nasi bij de koe loe yuk. Vergeet idd ook niet die fles Amstel uit 2018. Het is immers zondag, dus even acclimatiseren | |
liedetector | zondag 6 mei 2018 @ 17:43 |
1 keer met een aanvulling? #edit hoe vaak voel je je aangevallen op de post van een ander? | |
gargamelnl | zondag 6 mei 2018 @ 17:45 |
Nooit. Jij dan? | |
liedetector | zondag 6 mei 2018 @ 17:45 |
nimmer | |
liedetector | zondag 6 mei 2018 @ 17:47 |
wel tof te weten dat het koe loe yuk was, had ik nooit geraden | |
Sigaartje | zondag 6 mei 2018 @ 17:47 |
Is dit in Espana? | |
liedetector | zondag 6 mei 2018 @ 17:48 |
omdat er costa del sol op dat papiertje staat? | |
Woelwater | zondag 6 mei 2018 @ 17:48 |
Ziet eruit als gehaktballetjes in satésaus hé | |
liedetector | zondag 6 mei 2018 @ 17:50 |
gehaktballen? nee ondefineerbaar iets in saus | |
gargamelnl | zondag 6 mei 2018 @ 17:50 |
Bijna goed. Betreft snackbar emmermeer in Emmen. Wel natuurlijk voor het echte vakantiegevoel de panorama met costa del sol advertentie erbij gelegd. | |
liedetector | zondag 6 mei 2018 @ 17:51 |
maar misschien volgende keer erbij zetten wat je hebt ofzo, helpt vast | |
RobinOok | zondag 6 mei 2018 @ 17:57 |
Koe loe yuk? Fuck! Echt? Is dat koe loe yuk? Ik dacht gehaktballen in jus. | |
gargamelnl | zondag 6 mei 2018 @ 17:59 |
Voor een hollandse chinese snackbar in emmen...Ja. Maar dit wist ik van tevoren. Gisteren hetzelfde besteld, maar dan met babi pangang. | |
RobinOok | zondag 6 mei 2018 @ 18:04 |
Oh. | |
liedetector | zondag 6 mei 2018 @ 18:05 |
ja dat deed ik ook toen ik er achter was | |
Dr.Mikey | zondag 6 mei 2018 @ 18:06 |
Speklapje | |
borisz | zondag 6 mei 2018 @ 18:06 |
liedetector | zondag 6 mei 2018 @ 18:07 |
ik eet nog 110 x liever bij borisz dan in emmen bij de snackbar..... | |
Sigaartje | zondag 6 mei 2018 @ 18:12 |
Dat ziet er lekker uit!! | |
Sigaartje | zondag 6 mei 2018 @ 18:14 |
Die tent uit Emmen: glazige saus. Nepfolder dus en salade uit een emmer. | |
liedetector | zondag 6 mei 2018 @ 18:15 |
check! | |
Sigaartje | zondag 6 mei 2018 @ 18:16 |
Misschien is het verschrikkelijk lekker, maar het ziet er niet ui. Wat me opvalt is dat dit Spaanse terras geen klanten aantrekt. | |
liedetector | zondag 6 mei 2018 @ 18:17 |
nevermind.... | |
mascara-klodder | zondag 6 mei 2018 @ 19:01 |
Me neither | |
mascara-klodder | zondag 6 mei 2018 @ 19:04 |
Ik rook er nog eentje en dan ga ik maar weereens een restaurantje uitzoeken | |
RobinOok | zondag 6 mei 2018 @ 19:04 |
Ik eet wel een boterham. Sorry. | |
mascara-klodder | zondag 6 mei 2018 @ 19:09 |
Smakelijk! | |
_Hestia_ | zondag 6 mei 2018 @ 19:11 |
Bonensalade met rucola, sugar snaps, groene paprika, ui, mais, kidneybonen en met tortillachips | |
marcb1974 | zondag 6 mei 2018 @ 19:24 |
Wrap met garnalen en een wrap met tonijn Biertje erbij natuurlijk. | |
emmyemmy2 | zondag 6 mei 2018 @ 19:27 |
Spaanse tortilla met aardappel, ui en chorizo Salade ernaast | |
Limoentjuh | zondag 6 mei 2018 @ 19:34 |
Appeltje | |
gargamelnl | zondag 6 mei 2018 @ 19:55 |
Nagelhout | |
larry_flynt | zondag 6 mei 2018 @ 20:56 |
Wat is nagelhout? OT: nu Barbar Cuvee Speciale (biertje) en vanavond gebbqed. |