zonder conservingsmiddel dusquote:Op zaterdag 5 mei 2018 14:49 schreef golfer het volgende:
Bakje dagverse, door vishandel Tel in IJmuiden zelf gepelde, Hollandse garnalen met peper.
Yups. Moeten ook binnen 48 uur opgegeten worden.quote:
ik neem aan dat dat wel gaat lukkenquote:Op zaterdag 5 mei 2018 15:34 schreef golfer het volgende:
[..]
Yups. Moeten ook binnen 48 uur opgegeten worden.
Zeker! Moet morgen 12 uur lang werken, dus zometeen gaan de hamburgers en worstjes erop Nu al een cider!quote:
Je had toch ergens een topic waar iedereen foto's posten van hun gerechten? Ik kan het niet meer vinden...quote:Op zaterdag 5 mei 2018 14:29 schreef RobinOok het volgende:
Aangestoken door Sigaartje aan het improviserend kokkerellen geslagen.
[ afbeelding ]
Ik had avocado's niet op moesten en een grote, witte, zoete aardappel die al achterlijk lang in de keuken rondslingerde. Garnalen in de vriezer en dus werd het dit.
Guacamole (avocado, limoensap, peper, zout, hot madras curry poeder, kala namak, sjalot, verse koriander) met zoete aardappelschijfjes uit de oven (tandoori masala en olie, 2 x 10 minuten op 220C) en garnalen gemarineerd met wat gemalen komijn, kashmiri chilipoeder, gerookt paprikapoeder, zout en olie.
CUL / Fok-Foodgawkers #28 - post hier foto's van je kookkunsten!quote:Op zaterdag 5 mei 2018 16:29 schreef Sunshine1982 het volgende:
[..]
Je had toch ergens een topic waar iedereen foto's posten van hun gerechten? Ik kan het niet meer vinden...
Dank!quote:Op zaterdag 5 mei 2018 16:41 schreef Ole het volgende:
[..]
CUL / Fok-Foodgawkers #28 - post hier foto's van je kookkunsten!
Was ook heerlijk en lekker dik gevuld ook en je krijgt dus 3 stukken...quote:Op zaterdag 5 mei 2018 12:00 schreef Harvest89 het volgende:
Nice.
Dat lamsgehakt ziet er echt lekker uit man.
Ik houd van jus. Ik houd dus ook van veel saus alsof mijn eten in een eiland drijft. Je ziet het ook bij mijn bowls waar ik altijd veel/extra bouillon heb, gewoon omdat ik ervan houd en ook veel vocht nodig heb gezien mijn dagelijkse bezigheden. Droge hap is aan mij niet besteedt.quote:Maar wat me opvalt bij jou is dat je gerechten altijd drijven in heel veel saus. Het lijkt soms wel soep. Waarom is dat?
En hoe smaakte het?quote:Op zaterdag 5 mei 2018 14:29 schreef RobinOok het volgende:
Aangestoken door Sigaartje aan het improviserend kokkerellen geslagen.
[ afbeelding ]
Ik had avocado's niet op moesten en een grote, witte, zoete aardappel die al achterlijk lang in de keuken rondslingerde. Garnalen in de vriezer en dus werd het dit.
Guacamole (avocado, limoensap, peper, zout, hot madras curry poeder, kala namak, sjalot, verse koriander) met zoete aardappelschijfjes uit de oven (tandoori masala en olie, 2 x 10 minuten op 220C) en garnalen gemarineerd met wat gemalen komijn, kashmiri chilipoeder, gerookt paprikapoeder, zout en olie.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |