abonnement Unibet Coolblue
pi_177138486


Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; CryptoCurrency Market Capitalizations. Bitcoin is bedoeld als betaalmiddel, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus.
In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
De blockchain wordt bijgehouden door zogeheten 'miners'. Deze (groepen van) pc's stoppen transacties in een block en voegen die toe aan de blockchain. De miner die het block uiteindelijk maakt wordt beloond met Bitcoin.
Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en (Leased) Proof of Stake (LPoS of PoS). Wil je meer weten hierover dan ga je dit maar Googlen. :P

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
De verschillen tussen al die coins zijn soms minimaal en soms gigantisch groot. Op de verschillende websites van de coin is informatie te vinden over de technische werking of de visie van het team erachter.


groeten

Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via bedrijven of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een bedrijf. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer 3rd party wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Lees hier een uitleg, handleidingen, crypto-woordenboek etc,
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geïntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitcoins Kopen en Verkopen met iDEAL, Bancontact of SEPA | LiteBit
Bitonic
Bitcoins kopen - iDEAL, Banktransfer of Creditcard | BTC Direct

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen
Coinmarketcap.com - CryptoCurrency Market Capitalizations
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin
/r/btc

Bitcoin resources (websites)

Bitcoin en belastingaangifte

Bitcoins als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoins en andere cryptovaluta wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro’s) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw ‘coins’ op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw currencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw cryptovaluta in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van Bitcoin of Altcoins
- Open een account op bijv Binance.(Zie hierboven)
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Ether. Kopieer het wallet-adres.
- Koop Ether (bijvoorbeeld bij BTC-direct of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in Ether op Binance. Via de Exchanges kan je Ether kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.

[ afbeelding ]
pi_177138543
Alternatieve titel: kutduimpie
  maandag 12 februari 2018 @ 21:01:30 #3
336455 Mr.Meneer
Zeg maar gewoon meneer.
pi_177138575
“Minister of Trade of Malaysia and #Universa Blockchain agreed to launch something very unique and serious in March for the very first 6,000,000 people.”

Aankondiging van een announcement is een grote rode vlag voor mij doorgaans, maar goed, ik heb die coins nu al. Wat staat er in maart te gebeuren?
Het einde van de wereld is de schuld van:...................
  maandag 12 februari 2018 @ 21:02:41 #4
195276 S95Sedan
No, not really...
pi_177138607
Universa, daar zit die idioot McAfee toch achter?
pi_177138621
quote:
0s.gif Op maandag 12 februari 2018 21:01 schreef Mr.Meneer het volgende:
“Minister of Trade of Malaysia and #Universa Blockchain agreed to launch something very unique and serious in March for the very first 6,000,000 people.”

Aankondiging van een announcement is een grote rode vlag voor mij doorgaans, maar goed, ik heb die coins nu al. Wat staat er in maart te gebeuren?
Mooi. Sell the news. :)
pi_177138627
Ja dat word niks... alleen fok fomo
pi_177138643
UNIVERSAAAAAJAAAA gaat nog naar de 25 cent en dan pas sell
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  Moderator maandag 12 februari 2018 @ 21:04:47 #8
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_177138650
Als er één coin geshilled wordt dan is het dat fucking Universa wel :')
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_177138699
MOD grijp es in bij die Universa maffiosi :P
  maandag 12 februari 2018 @ 21:07:40 #10
195276 S95Sedan
No, not really...
pi_177138718
quote:
0s.gif Op maandag 12 februari 2018 21:06 schreef SMS303 het volgende:
MOD grijp es in bij die Universa maffiosi :P
#fakenews is niet verboden toch? Wat denk je dat dit is, de NOS.
pi_177138726
Allen hier op fok zijn er een paar door fomo geroeptoeter ingetrapt. Verders word dat niks... zou dan eerder nog dogcoin doen haha
pi_177138739
Mcafee is trouwens nog steeds advisor. Universa is een shitcoin dus.
pi_177138741
universa shitcoin
  maandag 12 februari 2018 @ 21:09:47 #14
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_177138761
Heey Weissman
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_177138764
Bevestigd
pi_177138769
We gaan naar de 9000! :)
pi_177138776
Ja top.. vanaaf?
pi_177138787
quote:
1s.gif Op maandag 12 februari 2018 21:09 schreef fathank het volgende:
Heey Weissman
pi_177138793
Nog maar 130 USD.
pi_177138872
quote:
10s.gif Op maandag 12 februari 2018 21:07 schreef S95Sedan het volgende:

[..]

#fakenews is niet verboden toch? Wat denk je dat dit is, de NOS.
mn post moet je niet te serieus nemen ... ik probeerde een grapje te maken .... 8)7
  maandag 12 februari 2018 @ 21:33:48 #21
195276 S95Sedan
No, not really...
pi_177139354
quote:
0s.gif Op maandag 12 februari 2018 21:14 schreef SMS303 het volgende:

[..]

mn post moet je niet te serieus nemen ... ik probeerde een grapje te maken .... 8)7
Stond een posticon he ;)

quote:
0s.gif Op maandag 12 februari 2018 21:10 schreef BadVlad het volgende:
We gaan naar de 9000! :)
Zal weer eens tijd worden. :s)
  Moderator / Redactie Sport maandag 12 februari 2018 @ 21:35:11 #22
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177139389
Gaat lastig worden die 9k, staat een wall vanaf 8900.
pi_177139498
quote:
0s.gif Op maandag 12 februari 2018 21:35 schreef Kyran het volgende:
Gaat lastig worden die 9k, staat een wall vanaf 8900.
Zal hem even weghalen.
pi_177139580
quote:
0s.gif Op maandag 12 februari 2018 21:38 schreef BadVlad het volgende:

[..]

Zal hem even weghalen.
Al gedaan? Zie um niet
  Moderator / Redactie Sport maandag 12 februari 2018 @ 21:45:42 #25
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177139657
quote:
0s.gif Op maandag 12 februari 2018 21:38 schreef BadVlad het volgende:

[..]

Zal hem even weghalen.
Thanks, meteen boven 9k _O_
pi_177139685
gaat weer lekker! voelt als december 2017
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_177139719
Thnx gaat mooi zo.
Eerst maar ff vochtige dukaten af douchen
  Moderator maandag 12 februari 2018 @ 21:48:43 #28
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_177139722
quote:
0s.gif Op maandag 12 februari 2018 21:47 schreef crpytoshill het volgende:
gaat weer lekker! voelt als december 2017
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_177139772
LTC blijft ook weer netjes in de 130 range hangen :7 :7
pi_177139785
Tis bijna april... vakantiegeld moon
  maandag 12 februari 2018 @ 22:00:01 #31
195276 S95Sedan
No, not really...
pi_177140061
pi_177140080
quote:
0s.gif Op maandag 12 februari 2018 21:51 schreef Dwaalboy het volgende:
Tis bijna april... vakantiegeld moon
wanneer krijgt wall street vakantiegeld?
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_177140202
quote:
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  maandag 12 februari 2018 @ 22:05:06 #34
195276 S95Sedan
No, not really...
pi_177140240
quote:
10s.gif Op maandag 12 februari 2018 22:03 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Heb ook nog een mooie van klaas;
pi_177140478
quote:
0s.gif Op maandag 12 februari 2018 21:01 schreef Mr.Meneer het volgende:
“Minister of Trade of Malaysia and #Universa Blockchain agreed to launch something very unique and serious in March for the very first 6,000,000 people.”

Aankondiging van een announcement is een grote rode vlag voor mij doorgaans, maar goed, ik heb die coins nu al. Wat staat er in maart te gebeuren?
$50 per utn..
pi_177140599
quote:
Gruny64 @Gruny64 20:28
So where are all these new ICOs going to list their tokens now????

0 volume from EtherDelta on CMC for days now, so its finally died - right? Just as well, most folk will never admit it but there have been thousands of hacked keys & coins stolen from EtherDelta over the last couple of months. I hope Zack is enjoying his millions he sold the site for whilst so many others have suffered.
Etherdelta overleden?
pi_177140672
quote:
0s.gif Op maandag 12 februari 2018 21:04 schreef JeSuisDroppie het volgende:
UNIVERSAAAAAJAAAA gaat nog naar de 25 cent en dan pas sell
1 Miljard+ voor een whitepaper en een veelbelovende website _O- _O- De tulpenmanie hype is real.
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_177140716
Who cares....

Maar waarom zoveel verkoop op 8900?

Als je dat niet doet kans dat ie redelijk vlot de 9500 aanschiet. Doe je dan toch aanbod op 9400?
pi_177140723
quote:
0s.gif Op maandag 12 februari 2018 22:26 schreef ITrade het volgende:

[..]

1 Miljard+ voor een whitepaper en een veelbelovende website _O- _O- De tulpenmanie hype is real.
Fomo is a bitch. Gefrustreerde reactie van je
  Moderator / Redactie Sport maandag 12 februari 2018 @ 22:29:27 #40
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177140729
quote:
0s.gif Op maandag 12 februari 2018 22:26 schreef ITrade het volgende:

[..]

1 Miljard+ voor een whitepaper en een veelbelovende website _O- _O- De tulpenmanie hype is real.
Ja, maar ... miljoemiljard TPS & CEO op foto met een minister van Rusland.
pi_177140856
quote:
1s.gif Op maandag 12 februari 2018 22:29 schreef Manzonderschouders het volgende:

[..]

Fomo is a bitch. Gefrustreerde reactie van je
Ohja Alexander doet het niet voor het geld. :')
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
  Eindredactie Games maandag 12 februari 2018 @ 22:40:11 #42
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_177140896
quote:
0s.gif Op maandag 12 februari 2018 22:22 schreef SMS303 het volgende:

[..]

Etherdelta overleden?
waar ga ik mijn dragons dan laten :P
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
  Moderator / Redactie Sport maandag 12 februari 2018 @ 22:49:20 #43
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177141028
BTC komt er niet doorheen, had wel 9k verwacht vandaag, maar als dit te lang duurt gaan we weer terug naar 8.5.
pi_177141040
quote:
0s.gif Op maandag 12 februari 2018 18:17 schreef ITrade het volgende:
[ afbeelding ]
:D
pi_177141227
quote:
0s.gif Op maandag 12 februari 2018 22:37 schreef ITrade het volgende:

[..]

Ohja Alexander doet het niet voor het geld. :')
Lijkt me inderdaad sterk, als je het award "Business Angel" krijgt en meerdere bedrijven hebt + 90+ startups.

Maargoed ik kan ernaast zitten :)
Lambo of Rekt
  maandag 12 februari 2018 @ 23:00:28 #46
195276 S95Sedan
No, not really...
pi_177141367
Lambo of Rekt
  maandag 12 februari 2018 @ 23:08:14 #48
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_177141369
quote:
Het is ook niet gauw goed. Ik vind het juist prima van Binance, zo proberen ze alleen serieuze ICO's te behandelen en hun klanten te beschermen. Zouden er meer moeten doen.

Er wordt zelfs gesproken over 'nazi-like' gedrag in dit artikel, dus ik neem het sowieso al niet erg serieus. Binance veroordelen omdat ze grof geld vragen aan ICO's, terwijl ICO's vele vele miljoenen binnenharken en 'normale' start-ups maar een fractie hiervan nodig hebben :')

En niemand verplicht een ICO om met Binance in zee te gaan.
pi_177141384
quote:
14s.gif Op maandag 12 februari 2018 22:59 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Lijkt me inderdaad sterk, als je het award "Business Angel" krijgt en meerdere bedrijven hebt + 90+ startups.

Maargoed ik kan ernaast zitten :)
We zwaaien wel naar ze wanneer UTN de top 10 bestormt.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 12-02-2018 23:09:23 ]
pi_177141407
quote:
Fijn dat men de toekomst al kan voorspellen. Verkoop gelijk alles.
pi_177141482
quote:
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
  maandag 12 februari 2018 @ 23:14:38 #52
195276 S95Sedan
No, not really...
pi_177141496
quote:
1s.gif Op maandag 12 februari 2018 23:08 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Het is ook niet gauw goed. Ik vind het juist prima van Binance, zo proberen ze alleen serieuze ICO's te behandelen en hun klanten te beschermen. Zouden er meer moeten doen.

Er wordt zelfs gesproken over 'nazi-like' gedrag in dit artikel, dus ik neem het sowieso al niet erg serieus. Binance veroordelen omdat ze grof geld vragen aan ICO's, terwijl ICO's vele vele miljoenen binnenharken en 'normale' start-ups maar een fractie hiervan nodig hebben :')

En niemand verplicht een ICO om met Binance in zee te gaan.
En exchanges verdienen niet aan het handelen ervan? Binance die 70% van de ICO bezit en op basis van insider info voordat de listing er is handelen/de prijs op drijven.
pi_177141520
quote:
0s.gif Op maandag 12 februari 2018 23:10 schreef Luppie0110 het volgende:

[..]

Fijn dat men de toekomst al kan voorspellen. Verkoop gelijk alles.
Het is geen voorspelling, maar dit is wel heel kwalijk;
quote:
First, we are currently finding resistance on the 1-Day 200 EMA (the red curve). If we look up at Figure 1, we notice that this is the first time since 2015 (the end of the last bear market) that BTC-USD has been below the 200 EMA. Throughout the life of this bull market, bitcoin has reliably found support on the 200 EMA. However, at the time of this article, the price is trending below the 200 EMA and is currently in the process of testing the strength of its resistance level.
Lambo of Rekt
  maandag 12 februari 2018 @ 23:17:48 #54
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_177141566
quote:
6s.gif Op maandag 12 februari 2018 23:14 schreef S95Sedan het volgende:

[..]

En exchanges verdienen niet aan het handelen ervan? Binance die 70% van de ICO bezit en op basis van insider info voordat de listing er is handelen/de prijs op drijven.
Dat is pure speculatie. Het feit dat ze een deel van het opgehaalde geld achterhouden ben ik in ieder geval voorstander van.

Daarnaast mag een exchange best geld verdienen ja, zo veel als ze willen/kunnen. Het is een kwestie van vraag en aanbod. Of is Binance soms een liefdadigheidsinstelling?
pi_177141588
Universa komt naar Binance. Bron: de grote Alexander himself.
pi_177141597
Bitcoin is 25% gestegen in waarde over de afgelopen 7 dagen dus dat lijkt me een redelijk teken qua support, maarja ik lul maar wat, ik geloof zelf niet zo in al die charts. Crypto = psychologie
pi_177141601
quote:
0s.gif Op maandag 12 februari 2018 23:18 schreef Typisch het volgende:
Universa komt naar Binance. Bron: de grote Alexander himself.
Kwartier geleden nog 380.000 Universa bijgekocht op ¤ 0,04, totaal nu 580.000 UTNP.

Zou mooi zijn, Binance is wel een fijne exchange om op te traden.
  maandag 12 februari 2018 @ 23:23:01 #58
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_177141673
Ik geloof niet in de Universa hype.
  maandag 12 februari 2018 @ 23:23:47 #59
406944 SugeLucky
Heeft een snoeiharde ripple
pi_177141688
quote:
0s.gif Op maandag 12 februari 2018 23:23 schreef leolinedance het volgende:
Ik geloof niet in de Universa hype.
Ik ook niet.
  Moderator / Redactie Sport maandag 12 februari 2018 @ 23:24:38 #60
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_177141706
quote:
0s.gif Op maandag 12 februari 2018 23:23 schreef leolinedance het volgende:
Ik geloof niet in de Universa hype.
Alleen idioten doen dat.

En MaGNeT, maar die is toch al met pensioen.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_177141732
quote:
0s.gif Op maandag 12 februari 2018 23:19 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Kwartier geleden nog 380.000 Universa bijgekocht op ¤ 0,04, totaal nu 580.000 UTNP.

Zou mooi zijn, Binance is wel een fijne exchange om op te traden.
Met wat ze willen doen lijken ze behoorlijk op Waves. Dus niet zo gek dat je het ook wel interessant vindt. :Y
pi_177141734
quote:
0s.gif Op maandag 12 februari 2018 23:23 schreef leolinedance het volgende:
Ik geloof niet in de Universa hype.
Volgens mij is er helemaal geen hype, anders stond Universa wel hoger dan 4 cent.

Je zou kunnen stellen dat er in dit topic een Universa hype is, al zie ik de laatste dagen meer Universa "haat" dan "hype".

Ik kijk gewoon naar een project, wie er achter zit, of het kans maakt en afhankelijk van de uitkomst investeer ik of investeer ik niet.

Ik ben niet met pensioen door achter hypes aan te hollen maar door gewoon te investeren in wat ik interessant genoeg vond. En dat is misschien geluk en misschien wijsheid :+
  maandag 12 februari 2018 @ 23:26:45 #63
473609 Het_Peenvarken
Grapperhaustechno
pi_177141748
quote:
1s.gif Op maandag 12 februari 2018 23:17 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Dat is pure speculatie. Het feit dat ze een deel van het opgehaalde geld achterhouden ben ik in ieder geval voorstander van.

Daarnaast mag een exchange best geld verdienen ja, zo veel als ze willen/kunnen. Het is een kwestie van vraag en aanbod. Of is Binance soms een liefdadigheidsinstelling?
Lol, kijk eens naar die "competitions" die Binance en andere exchanges houden.

Dat is niks anders dan het veredelen van een enorme pump. De grootste whale strijkt er een leuke bonus mee op, wat zijn risico dekt om daaraan bij te dragen.

Nice
  † In Memoriam † maandag 12 februari 2018 @ 23:27:36 #64
230491 Zith
pls tip
pi_177141768
Ondertussen komt Bitfinex met een decentrale exchange op de EOS blockchain.

https://medium.com/bitfinex/announcing-eosfinex-69eea273369f
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  Moderator / Redactie Sport maandag 12 februari 2018 @ 23:29:34 #65
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_177141806
Voor mij is het simpel:

Noem één voordeel van Universa wat het beter maakt dan alle concurrentie.

Geen antwoord, dus kutcoin.

En vage belofte =/= voordeel.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_177141810
quote:
0s.gif Op maandag 12 februari 2018 23:26 schreef MaGNeT het volgende:
Je zou kunnen stellen dat er in dit topic een Universa hype is, al zie ik de laatste dagen meer Universa "haat" dan "hype".
Mensen vinden het voornamelijk een hype omdat ik alleen roep;

UNIVERSAAAAAAAAAAAAAA JAAAAAAAAAAA :') terwijl ik t eigenlijk zelf belachelijk maak daarmee, dus ja, ik begrijp t ook niet echt :D

En vigen98 shilled het wel ns, maar echt gehypted wordt het hier niet.
Lambo of Rekt
pi_177141827
quote:
1s.gif Op maandag 12 februari 2018 23:29 schreef Nattekat het volgende:
Voor mij is het simpel:

Noem één voordeel van Universa wat het beter maakt dan alle concurrentie.

Geen antwoord, dus kutcoin.

En vage belofte =/= voordeel.
Noem één voordel van Modum wat het beter maakt dan alle concurrentie.
pi_177141829
Is het lastig om nu Universa aan te schaffen? Ik heb alleen een bittrex account.
pi_177141839
Sowieso is al dat geshill van Universa hier al een reden om in te stappen, anders wordt je er helemaal gek van :')
  maandag 12 februari 2018 @ 23:32:01 #70
473609 Het_Peenvarken
Grapperhaustechno
pi_177141845
quote:
0s.gif Op maandag 12 februari 2018 23:19 schreef metallicelmo het volgende:
Bitcoin is 25% gestegen in waarde over de afgelopen 7 dagen dus dat lijkt me een redelijk teken qua support, maarja ik lul maar wat, ik geloof zelf niet zo in al die charts. Crypto = psychologie
Dit inderdaad.

Ik experimenteer met een wallet door hypes en bullshit te volgen. Net nog 400% winst behaald op YoBit op THOM coin en DALE ofzo, nooit iets over gelezen, gewoon op dom gevoel afgegaan. Het prijsverschil in ETH bood gisteren ook erg lucratieve mogelijkheden (817 USD op Binance en 877 op YoBit), gezien je XVG kunt gebruiken om tussen YoBit en Binance transacties te doen.
  Moderator / Redactie Sport maandag 12 februari 2018 @ 23:32:35 #71
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_177141852
quote:
6s.gif Op maandag 12 februari 2018 23:30 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Noem één voordel van Modum wat het beter maakt dan alle concurrentie.
Modum is geen hele blockchain.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_177141854
quote:
1s.gif Op maandag 12 februari 2018 23:29 schreef Nattekat het volgende:
Voor mij is het simpel:

Noem één voordeel van Universa wat het beter maakt dan alle concurrentie.

Geen antwoord, dus kutcoin.

En vage belofte =/= voordeel.
TPS + Alexandergod.

En nu?
Lambo of Rekt
pi_177141865
Het enige wat mij op dit moment enigszins interesseert is het feit dat Universa die blijkbaar een goede ICO hebben gehad, nog steeds niet op coinmarketcap staat. 99% van de rest van de wereld weet dus nog niet dat het bestaat, wellicht duiken er nog wel een paar whales bovenop als die op een goede exchange terecht komt en ook gewoon in de statistieken naar voren komt. Niemand kent deze coin denk ik
  maandag 12 februari 2018 @ 23:33:46 #74
473609 Het_Peenvarken
Grapperhaustechno
pi_177141869
quote:
1s.gif Op maandag 12 februari 2018 23:29 schreef Nattekat het volgende:
Voor mij is het simpel:

Noem één voordeel van Universa wat het beter maakt dan alle concurrentie.

Geen antwoord, dus kutcoin.

En vage belofte =/= voordeel.
Heel simpel.

Mensen geloven daarin.
  Moderator / Redactie Sport maandag 12 februari 2018 @ 23:33:56 #75
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_177141873
quote:
14s.gif Op maandag 12 februari 2018 23:32 schreef EggsTC het volgende:

[..]

TPS + Alexandergod.

En nu?
Al eens van Waves gehoord?
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  maandag 12 februari 2018 @ 23:34:34 #76
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_177141884
quote:
0s.gif Op maandag 12 februari 2018 23:32 schreef Het_Peenvarken het volgende:

[..]

Dit inderdaad.

Ik experimenteer met een wallet door hypes en bullshit te volgen. Net nog 400% winst behaald op YoBit op THOM coin en DALE ofzo, nooit iets over gelezen, gewoon op dom gevoel afgegaan. Het prijsverschil in ETH bood gisteren ook erg lucratieve mogelijkheden (817 USD op Binance en 877 op YoBit), gezien je XVG kunt gebruiken om tussen YoBit en Binance transacties te doen.
Arbitrage is niet zonder risico's.
  maandag 12 februari 2018 @ 23:34:45 #77
473609 Het_Peenvarken
Grapperhaustechno
pi_177141885
De prijs van een coin is niet zozeer afhankelijk van het project waar de coin onderdeel van is. Idealiter wel natuurlijk.
pi_177141900
Univera is nu sowieso nog kut aangezien het niet meer is dan een Ethereum token.
En als ze niet meer gaan leveren dan dat, dan is die 4 cent ook teveel.

Het kan dus 2 kanten op: ze komen met een mooi werkende blockchain die z'n beloften waarmaakt of ze verprutsen het en je investering is weg.

Dat is bij iedere ICO tot nu toe zo geweest. Ook de Ethereum ICO had dat risico, 4 jaar terug.

Want toen Ethereum zijn ICO deed, was er nog helemaal geen Ethereum blockchain, dus zelfs geen ERC20 placeholder :D
pi_177141901
quote:
1s.gif Op maandag 12 februari 2018 23:33 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Al eens van Waves gehoord?
Ja maar dat haalt geen van beiden onderuit.
Lambo of Rekt
pi_177141904
quote:
1s.gif Op maandag 12 februari 2018 23:34 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Arbitrage Crypto is niet zonder risico's.
Lambo of Rekt
  maandag 12 februari 2018 @ 23:36:37 #81
473609 Het_Peenvarken
Grapperhaustechno
pi_177141913
quote:
Ik weet dat wel bijna zeker. Topic over geopend eerder, over Gate.io was dat btw, maar Binance komt uit hetzelfde nest blijkt uit de transacties in de Ethereum blockchain.
pi_177141915
quote:
0s.gif Op maandag 12 februari 2018 23:35 schreef MaGNeT het volgende:
Univera is nu sowieso nog kut aangezien het niet meer is dan een Ethereum token.
En als ze niet meer gaan leveren dan dat, dan is die 4 cent ook teveel.

Het kan dus 2 kanten op: ze komen met een mooi werkende blockchain die z'n beloften waarmaakt of ze verprutsen het en je investering is weg.

Dat is bij iedere ICO tot nu toe zo geweest. Ook de Ethereum ICO had dat risico, 4 jaar terug.

Want toen Ethereum zijn ICO deed, was er nog helemaal geen Ethereum blockchain, dus zelfs geen ERC20 placeholders :D
Ja dit dus... no risk no reward, vraag maar aan JesuisdroppieGOD
Lambo of Rekt
pi_177141927
quote:
0s.gif Op maandag 12 februari 2018 23:23 schreef leolinedance het volgende:
Ik geloof niet in de Universa hype.
Ik heb nog nergens iets gelezen over universa behalve in dit topic
٩๏̯͡๏)۶
pi_177141942
Precies, tot nu toe elke ICO waaraan ik heb meegedaan, heeft tot nu toe alleen maar winst opgeleverd, vooral als je op dag één koopt. Wellicht lukt dat met deze ook
  maandag 12 februari 2018 @ 23:39:15 #85
473609 Het_Peenvarken
Grapperhaustechno
pi_177141956
quote:
1s.gif Op maandag 12 februari 2018 23:37 schreef Ronaldsen het volgende:

[..]

Ik heb nog nergens iets gelezen over universa behalve in dit topic
De hype ontwikkeld zich nog. Paar dagen geleden was die munt nog 25% minder waard.

Komt wel als grotere exchanges het volume omhoog helpen.
pi_177141965
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
  maandag 12 februari 2018 @ 23:40:27 #87
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_177141972
quote:
10s.gif Op maandag 12 februari 2018 23:36 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Ja dit dus... no risk no reward, vraag maar aan JesuisdroppieGOD
Waar is onze hendig sjieke vriend met zijn 7 tientjes Verge wat een ton werd eigenlijk? :')
  † In Memoriam † maandag 12 februari 2018 @ 23:40:45 #88
230491 Zith
pls tip
pi_177141977
quote:
1s.gif Op maandag 12 februari 2018 23:40 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Waar is onze hendig sjieke vriend met zijn 7 tientjes Verge die een ton werden eigenlijk? :')
op wereldreis
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_177141984
quote:
0s.gif Op maandag 12 februari 2018 23:39 schreef Het_Peenvarken het volgende:

[..]

De hype ontwikkeld zich nog. Paar dagen geleden was die munt nog 25% minder waard.

Komt wel als grotere exchanges het volume omhoog helpen.
Wat magnet eerder al zei, er is geen hype...
Lambo of Rekt
pi_177141987
quote:
1s.gif Op maandag 12 februari 2018 23:40 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Waar is onze hendig sjieke vriend met zijn 7 tientjes Verge wat een ton werd eigenlijk? :')
6 ton bedoel je
pi_177142007
quote:
0s.gif Op maandag 12 februari 2018 23:41 schreef metallicelmo het volgende:

[..]

6 ton bedoel je
Nee, hij had 430k XVG maar XVG is geen 1,20 waard geweest voor zover ik weet
Lambo of Rekt
  maandag 12 februari 2018 @ 23:42:47 #92
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_177142013
quote:
0s.gif Op maandag 12 februari 2018 23:41 schreef metallicelmo het volgende:

[..]

6 ton bedoel je
Wat? :') Dacht dat ie 50k had gecasht ofzo en nog een zooitje over had.
pi_177142019
UNIVERSA JAAAAAAAAA
Ik ken iedereen, ik kan alles voor je regelen.
pi_177142023
quote:
0s.gif Op maandag 12 februari 2018 23:43 schreef NoNickOne het volgende:
UNIVERSA JAAAAAAAAA
Lambo of Rekt
pi_177142024
quote:
0s.gif Op maandag 12 februari 2018 23:42 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Nee, hij had 430k XVG maar XVG is geen 1,20 waard geweest voor zover ik weet
ik dacht 650k Verge maar kan het mis hebben
pi_177142037
quote:
0s.gif Op maandag 12 februari 2018 23:43 schreef metallicelmo het volgende:

[..]

ik dacht 650k Verge maar kan het mis hebben
Kan ook, maar verge is geen 1usd geweest toch?
Lambo of Rekt
pi_177142045
UNIVERSA JAAAAAAAAA
pi_177142050
UNI

.
.
.
.
VERSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Lambo of Rekt
  maandag 12 februari 2018 @ 23:45:28 #99
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_177142064
quote:
7s.gif Op maandag 12 februari 2018 23:44 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Kan ook, maar verge is geen 1usd geweest toch?
Iets van 0,30usd op de piek.
pi_177142067
quote:
7s.gif Op maandag 12 februari 2018 23:44 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Kan ook, maar verge is geen 1usd geweest toch?
Dan ben ik in de war, dan was het iemand anders
pi_177142076
quote:
1s.gif Op maandag 12 februari 2018 23:37 schreef Ronaldsen het volgende:

[..]

Ik heb nog nergens iets gelezen over universa behalve in dit topic
Dat komt wel zodra Universa op CMC gelist wordt. De marketcap is momenteel zo'n 130 miljoen en dat zou betekenen dat hij ergens rond de 120e positie komt te staan. Dat levert al meteen veel meer aandacht op.
  maandag 12 februari 2018 @ 23:46:59 #102
473609 Het_Peenvarken
Grapperhaustechno
pi_177142081
quote:
1s.gif Op maandag 12 februari 2018 23:45 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Iets van 0,30usd op de piek.
Denk dat veel mensen op dat moment XVG nog wel zagen verdubbelen in gedachten. Nu zit iedereen met die 5ct kutcoin.

overigens wel heel handig tussen exchanges als GAS geen optie is en de prijs enigszins stabiel is.
pi_177142088
Misschien was ik het zelf wel, COLX niet verkopen op $0,02 die staat weer op $0,0029 helaas. Kans gemist zullen we maar zeggen, was ook maar één dag
  maandag 12 februari 2018 @ 23:49:05 #104
473609 Het_Peenvarken
Grapperhaustechno
pi_177142109
Heeft er hier iemand PACcoin btw :P?
pi_177142110
quote:
0s.gif Op maandag 12 februari 2018 20:59 schreef Xrenity het volgende:
Alternatieve titel: kutduimpie
:')14.gif
pi_177142121
quote:
0s.gif Op maandag 12 februari 2018 23:49 schreef Het_Peenvarken het volgende:
Heeft er hier iemand PACcoin btw :P?
Jazeker, en ik zit er over te denken om er nog meer te halen
  maandag 12 februari 2018 @ 23:52:41 #107
473609 Het_Peenvarken
Grapperhaustechno
pi_177142172
quote:
0s.gif Op maandag 12 februari 2018 23:49 schreef metallicelmo het volgende:

[..]

Jazeker, en ik zit er over te denken om er nog meer te halen
Wel inwisselen dan voor de nieuwe $PAC coin :P
  maandag 12 februari 2018 @ 23:53:57 #108
473609 Het_Peenvarken
Grapperhaustechno
pi_177142189
Als jij de overige 498 +/- 497 miljoen koopt dan kunnen we voor 500 miljoen een masternode delen :P
pi_177142214
Wat het mooie is aan Paccoin is dat de circulating supply helemaal niet klopt
er moeten namelijk veel minder coins zijn. Mijn eigen adres klopt al niet meer in de blockexplorer. Kan nog wel eens goed zijn voor $Pac als er uiteindelijk veel minder coins worden geswapped naar de nieuwe blockchain
De prijs die je nu ziet wordt volgens mij berekend op het aantal coins dat de blockchain weergeeft. Maar na een paar keer staken blijkt dat mijn saldo al helemaal niet meer klopt. De blockchain geeft in mijn wallet aan dat ik 40% meer coins zou moeten hebben maar dat is niet zo.
Alle stakes die je wallet ontvangt die niet worden goedgekeurd (rejected) worden wel meegeteld op de blockchain blijkbaar wat dus niet klopt.
  Moderator maandag 12 februari 2018 @ 23:59:29 #110
1424 crew  Jimbo
Gråtrunka
pi_177142272
iemand een samenvatting? hoe gaat het op de markt en met XRP ?
Op donderdag 20 augustus 2020 17:36 schreef Notorious_Roy het volgende:
Naast alle onzin die je uitkraamt heb je af en toe ook gewoon heel verstandige posts.
Op dinsdag 10 augustus 2021 16:32 schreef yvonne het volgende:
@:Jimbo voor mod, yeah *O*
pi_177142279
quote:
0s.gif Op maandag 12 februari 2018 23:35 schreef MaGNeT het volgende:
Univera is nu sowieso nog kut aangezien het niet meer is dan een Ethereum token.
En als ze niet meer gaan leveren dan dat, dan is die 4 cent ook teveel.

Het kan dus 2 kanten op: ze komen met een mooi werkende blockchain die z'n beloften waarmaakt of ze verprutsen het en je investering is weg.

Dat is bij iedere ICO tot nu toe zo geweest. Ook de Ethereum ICO had dat risico, 4 jaar terug.

Want toen Ethereum zijn ICO deed, was er nog helemaal geen Ethereum blockchain, dus zelfs geen ERC20 placeholder :D
De vergelijking met Ethereum slaat nergens op. De markt was toen compleet anders, en wunderkind Vitalik is echt even wat anders dan een van de zoveelste Russische investeerders hoor.

Wel mooi om te zien dat na de vraag van Nattekat er nog geen enkel serieus antwoord is gekomen, behalve... UNIVERSAAAAJAJAJAJHAHAHAHA AOEOEOEOEOEIE MOON!

Zegt genoeg imo
:')14.gif

p.s. MaGNeT wat zie jij erin? Er zijn letterlijk ZO veel andere, meer veelbelovende coins op de markt, maar hier investeer je ineens wel in? Ben benieuwd. :)
pi_177142294
Paccoin :')
pi_177142296
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 00:00 schreef kthxbye het volgende:

[..]

De vergelijking met Ethereum slaat nergens op. De markt was toen compleet anders, en wunderkind Vitalik is echt even wat anders dan een van de zoveelste Russische investeerders hoor.
Ja dat klopt maar dat wist je toen ook niet. Ik heb heel die Ethereum ICO niet eens meegemaakt denk ik toen zat mijn Bitcoin nog in een winterslaap en ik ook helaas
  dinsdag 13 februari 2018 @ 00:01:14 #114
473609 Het_Peenvarken
Grapperhaustechno
pi_177142300
Per maand wordt de swap ook minder rendabel. Dus zelfs als iedereen zijn PAC inruilt voor $PAC, er hoeft maar een enkel persoon een maand te laat te zijn, en de algemene waarde stijgt.

Mocht $PAC echt iets worden dan is dat mooi meegenomen.
pi_177142303
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 00:00 schreef Gehrman het volgende:
Paccoin :')
I laf it
pi_177142305
Godver, ben daarnet van de trap gevallen en mijn iPhone die in mijn broek zat is nu 90 graden gebogen. Nu kan ik geen meer geld overmaken en dus geen nieuwe telefoon kopen. -O-
  dinsdag 13 februari 2018 @ 00:01:35 #117
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_177142313
quote:
0s.gif Op maandag 12 februari 2018 23:59 schreef Jimbo het volgende:
iemand een samenvatting? hoe gaat het op de markt en met XRP ?
Redelijk en redelijk
  dinsdag 13 februari 2018 @ 00:02:14 #118
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_177142324
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 00:00 schreef kthxbye het volgende:

[..]

De vergelijking met Ethereum slaat nergens op. De markt was toen compleet anders, en wunderkind Vitalik is echt even wat anders dan een van de zoveelste Russische investeerders hoor.
Als je die dude hoort praten, WTF :D
  dinsdag 13 februari 2018 @ 00:02:15 #119
473609 Het_Peenvarken
Grapperhaustechno
pi_177142325
quote:
9s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 00:01 schreef BadVlad het volgende:
Godver, ben daarnet van de trap gevallen en mijn iPhone die in mijn broek zat is nu 90 graden gebogen. Nu kan ik geen meer geld overmaken en dus geen nieuwe telefoon kopen. -O-
Simuleer een Android/IOS omgeving op de computer en haal de account van je telefoon daarheen.
pi_177142326
quote:
9s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 00:01 schreef BadVlad het volgende:
Godver, ben daarnet van de trap gevallen en mijn iPhone die in mijn broek zat is nu 90 graden gebogen. Nu kan ik geen meer geld overmaken en dus geen nieuwe telefoon kopen. -O-
tijd om je bitcoin eens gebruiken dan
pi_177142343
quote:
0s.gif Op maandag 12 februari 2018 23:59 schreef Jimbo het volgende:
iemand een samenvatting? hoe gaat het op de markt en met XRP ?
Ja, alles staat twee keer de helft, en crasht morgen naar de moon.

XRP is nog steeds een pump n dump. shitcoin. all in op XRP

:')14.gif
  dinsdag 13 februari 2018 @ 00:03:38 #122
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_177142346
quote:
9s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 00:01 schreef BadVlad het volgende:
Godver, ben daarnet van de trap gevallen en mijn iPhone die in mijn broek zat is nu 90 graden gebogen. Nu kan ik geen meer geld overmaken en dus geen nieuwe telefoon kopen. -O-
Verder alles wel chill?
pi_177142351
quote:
6s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 00:02 schreef Typisch het volgende:

[..]

tijd om je bitcoin eens gebruiken dan
Nee nog niet die moeten eerst nog de 100k aan tikken, die van mij ook, daarna gewoon twee iPhones kopen, ééntje als reserve. En als je hem niet gebruikt gewoon gesealed laten en dan over 20 jaar verkopen aan een nerd die er weer 100k voor geeft als collectors item. win-win-win
pi_177142352
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 00:02 schreef Het_Peenvarken het volgende:

[..]

Simuleer een Android/IOS omgeving op de computer en haal de account van je telefoon daarheen.
Hmm, dat zou ik wel kunnen proberen. oO<
  dinsdag 13 februari 2018 @ 00:04:06 #125
473609 Het_Peenvarken
Grapperhaustechno
pi_177142355
quote:
9s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 00:01 schreef BadVlad het volgende:
Godver, ben daarnet van de trap gevallen en mijn iPhone die in mijn broek zat is nu 90 graden gebogen. Nu kan ik geen meer geld overmaken en dus geen nieuwe telefoon kopen. -O-
kope?

https://forum.fok.nl/topic/2424639
pi_177142359
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 00:02 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Als je die dude hoort praten, WTF :D

Buterin god _O_
pi_177142386
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 00:03 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Verder alles wel chill?
Gelukkig wel. Had zomaar over kunnen zijn. :{
pi_177142393
o0o0o0o0o0o0o0o0o0o0o0o00k,lm hjnbbbbbm,
pi_177142395
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 00:02 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Als je die dude hoort praten, WTF :D
Wat dat betreft zou het wel leuk zijn als Braddie eens content m.b.t. crypto zou gaan creëren, CryptoBradge.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_177142401
Kutfret :D
  dinsdag 13 februari 2018 @ 00:08:10 #131
195276 S95Sedan
No, not really...
pi_177142411
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 00:07 schreef chroestjov het volgende:

[..]

Wat dat betreft zou het wel leuk zijn als Braddie eens content ging creeëren m.b.t. crypto, CryptoBradge.
Een beetje zoals Cryptonick maar dan Nederlands? en slechter.
pi_177142423
quote:
Mijn voorkeur gaat uit naar Apple. Maar wel lief van je. :)
pi_177142454


We kunnen deze weer tevoorschijn halen.

Shit gejinxed. :(
  dinsdag 13 februari 2018 @ 00:12:21 #134
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_177142473
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 00:07 schreef chroestjov het volgende:

[..]

Wat dat betreft zou het wel leuk zijn als Braddie eens content m.b.t. crypto zou gaan creëren, CryptoBradge.
Dat zou echt goud zijn.
pi_177142477
quote:
Cursus uitleggen kan die unicorn wel gebruiken.
  dinsdag 13 februari 2018 @ 00:13:22 #136
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_177142490
quote:
10s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 00:08 schreef S95Sedan het volgende:

[..]

Een beetje zoals Cryptonick maar dan Nederlands? en slechter.
Beter ja. Als Bradge iets doet, doet ie het goed. Daar staat de beste man om bekend.
pi_177142529
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 00:13 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Beter ja. Als Bradge iets doet, doet ie het goed. Daar staat de beste man om bekend.
Braddie = cryptonick?!
Lambo of Rekt
  dinsdag 13 februari 2018 @ 00:18:32 #138
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_177142554
quote:
11s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 00:16 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Braddie = cryptonick?!
Maar dan beter.
pi_177142563
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 00:13 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Beter ja. Als Bradge iets doet, doet ie het goed. Daar staat de beste man om bekend.
pi_177142569
OVER 9000! *O*
pi_177142573
quote:
10s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 00:08 schreef S95Sedan het volgende:

[..]

Een beetje zoals Cryptonick maar dan Nederlands? en slechter.
quote:
11s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 00:16 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Braddie = cryptonick?!
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_177142592
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 00:12 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Dat zou echt goud zijn.
En dan met rubrieken als 'Shitcoin van de Week' waar hij geheel toevalligerwijs dan zelf ook een bagholder van is.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_177142599
quote:
Tsja hij heeft hier wel een punt. Tesla is gewoon een shitcar.
pi_177142603
Braddie :')

Is hij nog steeds dagelijks aan het schooien voor een donatie van een paar euro?
pi_177142608
ff serieus... braddie = de bitconnect-arrestatie? _O-

Wat mis ik hier allemaal
Lambo of Rekt
pi_177142614
quote:
10s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 00:22 schreef EggsTC het volgende:
ff serieus... braddie = de bitconnect-arrestatie? _O-

Wat mis ik hier allemaal
Ja, Bradconnect.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_177142622
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 00:23 schreef chroestjov het volgende:

[..]

Ja, BradConnect.


BP Connect.
  dinsdag 13 februari 2018 @ 00:25:21 #148
473609 Het_Peenvarken
Grapperhaustechno
pi_177142634
PACcoin van 0,00002729 naar 0,00002730 USD kijk die winst.
pi_177142642
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 00:23 schreef chroestjov het volgende:

[..]

Ja, Bradconnect.
Ja ok, maar hij was toch opgepakt? Hoe is dat nou gegaan dan, waar vind ik het topic hiervan? nog steeds in www? ff kijke
Lambo of Rekt
pi_177142656
quote:
9s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 00:24 schreef Gehrman het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

BP Connect.
_O- :')
pi_177142658
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 00:25 schreef Het_Peenvarken het volgende:
PACcoin van 0,00002729 naar 0,00002730 USD kijk die winst.
Je kan blijkbaar Paccoin al inwisselen voor $Pac ? Ze schijnen de boel al open te hebben, ik wacht alleen nog heel ff
exchange rate is 1000:1 dus dan hebben we straks nog zo heel veel Paccoins meer, ik ben nu nog Paccoin miljonair, jammer is dat toch
pi_177142660
quote:
10s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 00:26 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Ja ok, maar hij was toch opgepakt? Hoe is dat nou gegaan dan, waar vind ik het topic hiervan? nog steeds in www? ff kijke
Ja, de politie heeft hem om 13:30 van zijn bed gelicht met een takelwagen.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
  dinsdag 13 februari 2018 @ 00:32:33 #154
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_177142706
quote:
Een Tesla model S leasen voor 800 per maand :')
  dinsdag 13 februari 2018 @ 00:33:23 #155
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_177142711
quote:
9s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 00:24 schreef Gehrman het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

BP Connect.
:')
pi_177142722
Pacconnnecttttttt
  dinsdag 13 februari 2018 @ 00:35:56 #157
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_177142732
Ik ben stout genoeg om te hoddlen. Maar wat gebeurt er weinig man. :{

Net een soepie gepakt man.

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
pi_177142733
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 00:12 schreef Jed1Gam het volgende:

[..]

Cursus uitleggen kan die unicorn wel gebruiken.
Typische techneut hè, die zijn daar meestal niet zo sterk in.
As the officer took her away, she recalled that she asked,
"Why do you push us around?"
And she remembered him saying,
"I don't know, but the law's the law, and you're under arrest."
pi_177142776
kan het aub niet over die downie gaan

dankjewel
pi_177142782
quote:
15s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 00:35 schreef BansheeBoy het volgende:
Ik ben stout genoeg om te hoddlen. Maar wat gebeurt er weinig man. :{

Net een soepie gepakt man.

:{²
Daarom worden die dukaten vochtig he, die doop je ff in de soep, en dan bijt je er ff op om te kijken of ze echt van goud zijn waarna je ze op je chest deponeert.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Lambo of Rekt
pi_177142793
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 00:41 schreef Weissmania het volgende:
kan het aub niet over die downie gaan

dankjewel
Wie?
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_177142801
Nog een coin waar ik een zooitje van heb, goed vertaald ook _O_ :{ :') :') :') :') :') :')
www.stronghands.info
pi_177142803
quote:
5s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 00:43 schreef chroestjov het volgende:

[..]

Wie?
braderie ofzo
pi_177142804
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 00:45 schreef Weissmania het volgende:

[..]

braderie ofzo
Nooit van gehoord.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_177142806
ik ook niet
pi_177142815
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_177142820
quote:
wtf, gelijk dooie pixels hier, wie is dat dan
pi_177142834
quote:
pi_177142844
Is toch leuk joh, paar mongooltjes op het forum..

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 13-02-2018 00:55:56 ]
pi_177142862
quote:
14s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 00:52 schreef Typisch het volgende:
Is toch leuk joh, paar mongooltje op het forum..
Zeker. Ik moet altijd wel lachen om Klaas.
  dinsdag 13 februari 2018 @ 00:56:36 #171
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_177142873
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 00:41 schreef Weissmania het volgende:
kan het aub niet over die downie gaan

dankjewel
Doe eens normaal met je downie :(
  dinsdag 13 februari 2018 @ 00:58:01 #172
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_177142881
quote:
7s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 00:55 schreef BadVlad het volgende:

[..]

Zeker. Ik moet altijd wel lachen om Klaas.
Manmanman wat voor ene is dat.
pi_177142885
Haha. Die Credits ICO (scam en nu blijkbaar gehacked) Telegram groep. _O- _O- _O-

https://credits.com/en/home/ico
pi_177142894
quote:
10s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 00:58 schreef BadVlad het volgende:
Haha. Die Credits ICO (scam en nu blijkbaar gehacked) Telegram groep. _O- _O- _O-

https://credits.com/en/home/ico
was er hier niet iemand die daar in zat?
pi_177143048
ik ga nog sneller naar de maan met mijn dikke jonko dan met deze cijfers... We blazen maar door zzzzzzzz
pi_177143323
Het is wachten tot Azië wakker wordt.
  dinsdag 13 februari 2018 @ 02:38:28 #177
473609 Het_Peenvarken
Grapperhaustechno
pi_177143328
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 00:27 schreef metallicelmo het volgende:

[..]

Je kan blijkbaar Paccoin al inwisselen voor $Pac ? Ze schijnen de boel al open te hebben, ik wacht alleen nog heel ff
exchange rate is 1000:1 dus dan hebben we straks nog zo heel veel Paccoins meer, ik ben nu nog Paccoin miljonair, jammer is dat toch
Ja ik las er van de week toevallig over, net op tijd gelukkig. Heb die hele coin niet meer gevolgd sinds eeuwen, maar de community is blijkt een hele andere instelling te hebben :P

https://paccoin.net/wp-co(...)Redemption_Guide.pdf

Zo ben ik het aan het doen. Ben de wallets nu aan het installeren, die oude duurt ff.

Jij wisselt in net voor de rate verandert?

om een of andere reden heb ik geen geduld :')
  Moderator dinsdag 13 februari 2018 @ 07:58:08 #178
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_177144446
quote:
14s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 00:52 schreef Typisch het volgende:
Is toch leuk joh, paar mongooltjes op het forum..
Van die figuurtjes die U-U-UNIVERSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Lopen te shillen bedoel je :?
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  Moderator dinsdag 13 februari 2018 @ 07:58:22 #179
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_177144448
quote:
7s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 02:36 schreef BadVlad het volgende:
Het is wachten tot Azië wakker wordt.
Typisch vindt dit niet leuk.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  dinsdag 13 februari 2018 @ 08:25:37 #180
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_177144595
quote:
10s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 00:58 schreef BadVlad het volgende:
Haha. Die Credits ICO (scam en nu blijkbaar gehacked) Telegram groep. _O- _O- _O-

https://credits.com/en/home/ico
Bron van scamverhaal?
  Moderator dinsdag 13 februari 2018 @ 08:29:49 #181
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_177144641
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 08:25 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Bron van scamverhaal?
Deze man heeft daar nog wel een mooi verhaal over.

Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_177144649
quote:
7s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 02:36 schreef BadVlad het volgende:
Het is wachten tot Azië wakker wordt.
En dan gaan we moonen?
pi_177144698
Crypto is saai de afgelopen dagen. Ik wil een achtbaan van emoties :(
U MAD?
  dinsdag 13 februari 2018 @ 09:06:21 #184
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_177144980
quote:
14s.gif Op maandag 12 februari 2018 22:59 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Lijkt me inderdaad sterk, als je het award "Business Angel" krijgt en meerdere bedrijven hebt + 90+ startups.

Maargoed ik kan ernaast zitten :)
90 startups. Dan zit je er juist in voor de poen als je het mij vraagt. Maar goed, laten we het ergens anders over hebben. Welke kleur Lambo wordt het?
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_177145009
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 02:38 schreef Het_Peenvarken het volgende:

[..]

Ja ik las er van de week toevallig over, net op tijd gelukkig. Heb die hele coin niet meer gevolgd sinds eeuwen, maar de community is blijkt een hele andere instelling te hebben :P

https://paccoin.net/wp-co(...)Redemption_Guide.pdf

Zo ben ik het aan het doen. Ben de wallets nu aan het installeren, die oude duurt ff.

Jij wisselt in net voor de rate verandert?

om een of andere reden heb ik geen geduld :')
Thx ook maar ff doen
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  Moderator dinsdag 13 februari 2018 @ 09:12:37 #186
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_177145052
En we gaan weer naar beneden *O*
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_177145110
quote:
9s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 09:12 schreef onlogisch het volgende:
En we gaan weer naar beneden *O*
WE CRASHEN!!! Op naar de 6k!
/a&gt;
  Moderator dinsdag 13 februari 2018 @ 09:19:54 #188
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_177145131
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 09:18 schreef TripleZ het volgende:

[..]

WE CRASHEN!!! Op naar de 6k!
SELL SELL SELL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_177145167
Schijt crypto. 1 woord: manipulatie. Raak er wel een beetje klaar mee
pi_177145263
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 02:38 schreef Het_Peenvarken het volgende:

[..]

Ja ik las er van de week toevallig over, net op tijd gelukkig. Heb die hele coin niet meer gevolgd sinds eeuwen, maar de community is blijkt een hele andere instelling te hebben :P

https://paccoin.net/wp-co(...)Redemption_Guide.pdf

Zo ben ik het aan het doen. Ben de wallets nu aan het installeren, die oude duurt ff.

Jij wisselt in net voor de rate verandert?

om een of andere reden heb ik geen geduld :')
Ik ga denk ik een klein deel van mijn paccoins testen met dat redemption proces, kijken of en hoe het precies werkt. Op zich vrij eenvoudig lijkt het, zolang je maar exact de instructies opvolgt
pi_177145471
hallooo Goedemorgen, wat fijn dat jullie er zijn !!! *O*
pi_177145495
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 09:22 schreef Manzonderschouders het volgende:
Schijt crypto. 1 woord: manipulatie. Raak er wel een beetje klaar mee
lekker op wall street beleggen dan toch ?
daar word nooit gemanipuleerd....oh wacht :D
pi_177145530
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 09:44 schreef Predator38 het volgende:

[..]

lekker op wall street beleggen dan toch ?
daar word nooit gemanipuleerd....oh wacht :D
Goede vergelijking :{
/a&gt;
pi_177145546
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 09:42 schreef Predator38 het volgende:
hallooo Goedemorgen, wat fijn dat jullie er zijn !!! *O*
pi_177145564
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 09:45 schreef TripleZ het volgende:

[..]

Goede vergelijking :{
:Y
  dinsdag 13 februari 2018 @ 09:53:31 #196
473519 Drekkoning
Is het al juno?
pi_177145682
*O* we gaan zo weer inkopen
Lege bekers in het gras
Modder op mijn schoenen
Verlang naar het moment
Dat we even niks meer moeten
pi_177145716
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 09:18 schreef TripleZ het volgende:

[..]

WE CRASHEN!!! Op naar de 6k!
Als we nu weer een crash krijgen gok ik erop dat hij door de 6k heen schiet.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_177145744
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 09:22 schreef Manzonderschouders het volgende:
Schijt crypto. 1 woord: manipulatie. Raak er wel een beetje klaar mee
:D

Is toch genieten man.
U MAD?
pi_177145755
Wat een stres om niks.
pi_177145776
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 09:55 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Als we nu weer een crash krijgen gok ik erop dat hij door de 6k heen schiet.
ik GOK naar de 1k !!! ^O^
  dinsdag 13 februari 2018 @ 10:05:56 #201
43165 t-8one
flesh is the fever
pi_177145887
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 10:00 schreef Predator38 het volgende:

[..]

ik GOK naar de 1k !!! ^O^
bij 900$ koop ik weer bij. :)
ok, lets go again
m'n eigen fantopic :') *t-8one fan-topic*
danku lieve fans
pi_177145931
Valt me op dat deze topics lekker langzaam gaan _O_
U MAD?
pi_177145975
quote:
3s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 10:08 schreef de_boswachter het volgende:
Valt me op dat deze topics lekker langzaam gaan _O_
Tegenwoordig wel ja, in december was iedereen alleen maar aan het roeptoeteren over hoeveel gains ze wel niet hadden haha. En oh ja, December was Wavesmaand ^O^ lol
/a&gt;
pi_177145980
quote:
3s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 10:08 schreef de_boswachter het volgende:
Valt me op dat deze topics lekker langzaam gaan _O_
Lekker he
Lambo of Rekt
  dinsdag 13 februari 2018 @ 10:29:10 #205
25967 solidslayer
to much is never enough
pi_177146298
Na een maand wachten is eindelijk mijn ETH fund aangekomen op Cobinhood.. Daar wilde ik destijds wat SophiaTX voor kopen destijds.. maar nu twijfel ik, DRGN, EJN, UTNP, of wat anders? Geen zin om research te doen.
PSN-ID: SoliD_S
pi_177146309
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 10:29 schreef solidslayer het volgende:
Na een maand wachten is eindelijk mijn ETH fund aangekomen op Cobinhood.. Daar wilde ik destijds wat SophiaTX voor kopen destijds.. maar nu twijfel ik, DRGN, EJN, UTNP, of wat anders? Geen zin om research te doen.
hoe krijg je dat voor elkaar ???
mijn ETH stond er binnen 2 seconden op.
  dinsdag 13 februari 2018 @ 10:32:00 #207
25967 solidslayer
to much is never enough
pi_177146341
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 10:29 schreef Predator38 het volgende:

[..]

hoe krijg je dat voor elkaar ???
mijn ETH stond er binnen 2 seconden op.
aangekocht via BTCdirect, maar blijkbaar ondersteund cobinhood geen multi signature wallets, het was een internal transaction.. na heel wat mailverkeer met de support is het dan eindelijk rechtgezet.
PSN-ID: SoliD_S
pi_177146379
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 10:29 schreef solidslayer het volgende:
Na een maand wachten is eindelijk mijn ETH fund aangekomen op Cobinhood.. Daar wilde ik destijds wat SophiaTX voor kopen destijds.. maar nu twijfel ik, DRGN, EJN, UTNP, of wat anders? Geen zin om research te doen.
DYOR. Geen zin? Dan lekker in fiat laten.
/a&gt;
pi_177146415
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 10:33 schreef TripleZ het volgende:

[..]

DYOR. Geen zin? Dan lekker in fiat laten.
jij lijkt mij een heel aardig persoon, jij maakt ook nooit fouten in het leven zeker ?
FOYL
pi_177146430
Ik ben van plan om wat te speculeren op een oracle solution, weet iemand een paar goede spelers in die markt die ik met elkaar kan vergelijken?

Chainlink en AUGUR doen volgens mij zoiets al (?)
pi_177146434
quote:
3s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 10:08 schreef de_boswachter het volgende:
Valt me op dat deze topics lekker langzaam gaan _O_
Wacht maar tot de crash naar 1k!
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_177146502
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 10:32 schreef solidslayer het volgende:

[..]

aangekocht via BTCdirect, maar blijkbaar ondersteund cobinhood geen multi signature wallets, het was een internal transaction.. na heel wat mailverkeer met de support is het dan eindelijk rechtgezet.
gelukkig is het recht gezet !
ik had het vanaf coinbase/gdax gestuurd, ik had wel gelezen dat ze idd geen multisig ondersteunden
  dinsdag 13 februari 2018 @ 10:43:20 #213
286575 Roces18
Chef de party
pi_177146532
Bitconnect saved my life! I spent all the money investing in Bitconnect and now I don´t have even dime in my pocket so I can´t even buy a rope to kill myself :P
melksommelier en vertrouwenspersoon fok
pi_177146540
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 10:43 schreef Roces18 het volgende:
Bitconnect saved my life! I spent all the money investing in Bitconnect and now I don´t have even dime in my pocket so I can´t even buy a rope to kill myself :P
Gewoon van een flat afspringen toch?
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_177146556
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 10:35 schreef Predator38 het volgende:

[..]

jij lijkt mij een heel aardig persoon, jij maakt ook nooit fouten in het leven zeker ?
FOYL
Kom op man, als je aangeeft dat je geen zin hebt om research te doen, dan kun je toch beter lekker in fiat gaan zitten?
/a&gt;
pi_177146567
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 10:45 schreef TripleZ het volgende:

[..]

Kom op man, als je aangeeft dat je geen zin hebt om research te doen, dan kun je toch beter lekker in fiat gaan zitten?
Mwauhhhh, ik stelde hier net ook gewoon een vraag. Dat zegt niet dat ik te lui ben maar meer dat ik geloof dat een groepje mensen altijd meer weet dan ik alleen.
pi_177146572
Of is dit te genuanceerd voor hier? WAS U WASUUU WASUUUU WASUUPPPP
pi_177146573
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 10:45 schreef TripleZ het volgende:

[..]

Kom op man, als je aangeeft dat je geen zin hebt om research te doen, dan kun je toch beter lekker in fiat gaan zitten?
je hebt wel een punt......maar met die multisig wallets is gewoon een foutje ;)
pi_177146580
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 10:46 schreef BakkenKappen het volgende:
Of is dit te genuanceerd voor hier? WAS U WASUUU WASUUUU WASUUPPPP
HEY HEY HEY......BITCONNNEEEEEEEEECTTTT!
  dinsdag 13 februari 2018 @ 11:05:40 #220
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_177146918
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 10:29 schreef solidslayer het volgende:
Na een maand wachten is eindelijk mijn ETH fund aangekomen op Cobinhood.. Daar wilde ik destijds wat SophiaTX voor kopen destijds.. maar nu twijfel ik, DRGN, EJN, UTNP, of wat anders? Geen zin om research te doen.
vechain of universa

dan heb je 2 grootste shillcoins van hier wel gehad.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 13 februari 2018 @ 11:14:36 #221
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177147138
Paar uur geleden stond BTC nog op 8.7k wtf is er gebeurd .... emo coin
pi_177147159
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 11:14 schreef Kyran het volgende:
Paar uur geleden stond BTC nog op 8.7k wtf is er gebeurd .... emo coin
Nu 8.4k ofzo toch? Is niet echt veel verschil :P
pi_177147162
quote:
14s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 11:05 schreef fathank het volgende:

[..]

vechain of universa

dan heb je 2 grootste shillcoins van hier wel gehad.
Ho ho! Waves is volgens mij wel de ultieme FOK shillcoin haha
/a&gt;
pi_177147175
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 11:15 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

Nu 8.4k ofzo toch? Is niet echt veel verschil :P
Op naar 6k!! >:)
/a&gt;
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 13 februari 2018 @ 11:16:19 #225
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177147186
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 11:15 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

Nu 8.4k ofzo toch? Is niet echt veel verschil :P
Ja, maar alts volgen meteen dus au :P (relatief gezien dan he, valt allemaal wel mee). Komen maar niet door de 9k lijkt het :R
pi_177147231
quote:
10s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 00:58 schreef BadVlad het volgende:
Haha. Die Credits ICO (scam en nu blijkbaar gehacked) Telegram groep. _O- _O- _O-

https://credits.com/en/home/ico
Vlad waar heb je deze info vandaan?

quote:
14s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 00:59 schreef Typisch het volgende:

[..]

was er hier niet iemand die daar in zat?
ik met een halve ETH....
  dinsdag 13 februari 2018 @ 11:22:54 #227
25967 solidslayer
to much is never enough
pi_177147300
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 10:45 schreef TripleZ het volgende:

[..]

Kom op man, als je aangeeft dat je geen zin hebt om research te doen, dan kun je toch beter lekker in fiat gaan zitten?
Wat zijn mensen altijd zo snel bevooroordeeld. Ik heb wel degelijk research gedaan, en een groot deel van mijn PF heb ik al ingevuld na kritische analyses van mijn eigen research.

Nu heb ik een klein bedragje gestort naar Cobinhood, wat dus vertraagd is aangekomen, dit wil ik willekeurig invullen voor lange termijn. Dus je kan gewoon advies geven of gewoon iets andese gaan doen dan lopen afgeven op andere.

Hartelijk dank.
PSN-ID: SoliD_S
pi_177147332
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 11:18 schreef SMS303 het volgende:

[..]

Vlad waar heb je deze info vandaan?

[..]

ik met een halve ETH....
https://medium.com/ico-bu(...)like-it-d78a0f93f959
pi_177147333
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 10:29 schreef solidslayer het volgende:
Na een maand wachten is eindelijk mijn ETH fund aangekomen op Cobinhood.. Daar wilde ik destijds wat SophiaTX voor kopen destijds.. maar nu twijfel ik, DRGN, EJN, UTNP, of wat anders? Geen zin om research te doen.
:')14.gif
  dinsdag 13 februari 2018 @ 11:25:28 #230
25967 solidslayer
to much is never enough
pi_177147361
quote:
14s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 11:05 schreef fathank het volgende:

[..]

vechain of universa

dan heb je 2 grootste shillcoins van hier wel gehad.
Vechain bezit ik al op binance al, maar denk eraan op wat universa te kopen, waarom is deze niet vermeld op CMC?
PSN-ID: SoliD_S
pi_177147379
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 11:22 schreef solidslayer het volgende:

[..]

Wat zijn mensen altijd zo snel bevooroordeeld. Ik heb wel degelijk research gedaan, en een groot deel van mijn PF heb ik al ingevuld na kritische analyses van mijn eigen research.

Nu heb ik een klein bedragje gestort naar Cobinhood, wat dus vertraagd is aangekomen, dit wil ik willekeurig invullen voor lange termijn. Dus je kan gewoon advies geven of gewoon iets andese gaan doen dan lopen afgeven op andere.

Hartelijk dank.
Ja joh, je hebt maar gewoon gratis investeringsadvies te geven want meneer is te lui om zelf onderzoek te doen!

:')14.gif
pi_177147465
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 11:22 schreef solidslayer het volgende:

[..]

Wat zijn mensen altijd zo snel bevooroordeeld. Ik heb wel degelijk research gedaan, en een groot deel van mijn PF heb ik al ingevuld na kritische analyses van mijn eigen research.

Nu heb ik een klein bedragje gestort naar Cobinhood, wat dus vertraagd is aangekomen, dit wil ik willekeurig invullen voor lange termijn. Dus je kan gewoon advies geven of gewoon iets andese gaan doen dan lopen afgeven op andere.

Hartelijk dank.
Je zegt net dat je 'geen zin hebt om research' te doen...

Maar ik heb een gouden tip!: Tether! oO/
/a&gt;
pi_177147475
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 11:25 schreef solidslayer het volgende:

[..]

Vechain bezit ik al op binance al, maar denk eraan op wat universa te kopen, waarom is deze niet vermeld op CMC?
Main net is nog niet uitgebracht. Je kunt enkel UTN-P kopen. Later zijn deze om te zetten naar UTN (1:1).
Heb er zelf ook een paar duizend. Vond het daarmee wel gezegend.
pi_177147500
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 11:29 schreef TripleZ het volgende:

[..]

Je zegt net dat je 'geen zin hebt om research' te doen...

Maar ik heb een gouden tip!: Tether! oO/
Heeft een voorspelbaar koersverloop iig.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  dinsdag 13 februari 2018 @ 11:31:06 #235
25967 solidslayer
to much is never enough
pi_177147523
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 11:29 schreef TripleZ het volgende:

[..]

Je zegt net dat je 'geen zin hebt om research' te doen...

Maar ik heb een gouden tip!: Tether! oO/
Niet voor die 50 euro aan ETH wat ik daar heb staan nu, al mijn overige PF heb ik een half jaar terug met heel wat research al ingevuld.

Ik zoek gewoon een leuke bestemming voor dat restantje ETH op de cobinhood exchange.
PSN-ID: SoliD_S
pi_177147709
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 11:31 schreef solidslayer het volgende:

[..]

Niet voor die 50 euro aan ETH wat ik daar heb staan nu, al mijn overige PF heb ik een half jaar terug met heel wat research al ingevuld.

Ik zoek gewoon een leuke bestemming voor dat restantje ETH op de cobinhood exchange.
Vind niks fatsoenlijks atm op Cobinhood, dus geen idee :p
pi_177147731
Beetje saai laatste tijd, al die muntjes bewegen bijna exact hetzelfde.
  Moderator dinsdag 13 februari 2018 @ 11:47:07 #238
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_177147970
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 11:38 schreef Jed1Gam het volgende:
Beetje saai laatste tijd, al die muntjes bewegen bijna exact hetzelfde.
Dat is altijd al zo geweest :?
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_177148017
Hele markt in het rood, we gaan allemaal deauudd!!
pi_177148107
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 11:48 schreef BakkenKappen het volgende:
Hele markt in het rood, we gaan allemaal deauudd!!
PANICCCCCCCCC!!!!!! SELL ALL!!! Save your pennies -O-
pi_177148117
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 11:50 schreef SMS303 het volgende:

[..]

PANICCCCCCCCC!!!!!! SELL ALL!!! Save your pennies -O-
RED WAT ER TE REDDEN VALT !
pi_177148142
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 11:51 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

RED WAT ER TE REDDEN VALT !
Alles verkocht.
pi_177148187
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 11:51 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Alles verkocht.
Ik ook.

En nu begint de HODL van FIAT.
pi_177148249
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 11:53 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

Ik ook.

En nu begint de HODL van FIAT.
Ik wacht tot alles weer stijgt, en koop dan flink weer. Je weet.
Buy High, Sell Low.
pi_177148268
quote:
10s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 11:55 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Ik wacht tot alles weer stijgt, en koop dan flink weer. Je weet.
Buy High, Sell Low.
Hiyaaaa zo doe ik het ook altijd >:)
pi_177148290
quote:
10s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 11:55 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Ik wacht tot alles weer stijgt, en koop dan flink weer. Je weet.
Buy High, Sell Low.
En dan nooit meer neuken en altijd werken _O_
  Moderator dinsdag 13 februari 2018 @ 12:01:01 #247
1424 crew  Jimbo
Gråtrunka
pi_177148409
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 00:03 schreef kthxbye het volgende:

[..]

Ja, alles staat twee keer de helft, en crasht morgen naar de moon.

XRP is nog steeds een pump n dump. shitcoin. all in op XRP

:')[ afbeelding ]
Dus vandaag alles crashen?
Waarom? :+
Op donderdag 20 augustus 2020 17:36 schreef Notorious_Roy het volgende:
Naast alle onzin die je uitkraamt heb je af en toe ook gewoon heel verstandige posts.
Op dinsdag 10 augustus 2021 16:32 schreef yvonne het volgende:
@:Jimbo voor mod, yeah *O*
pi_177148453
quote:
5s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 11:47 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Dat is altijd al zo geweest :?
Nee hoor, niet zo lang geleden waren er dagen dat alles rood stond en enkele coins maximaal in t groen.

Laatste tijd vaak coin A -5 coin B -10. Dag later coin A +6, coin B +11
pi_177148500
Gewoon etc kopen

Hoppa mooi groen
pi_177148514
Gewoon HODL, de markt is denk ik nog niet echt in beweging. Bitcoin 6000 unconfirmed transactions, dat waren er 220.000 in december. Volgens mij gebeurt er nog niet zo heel veel momenteel, beetje kabbelend water lijkt het wel.
pi_177148649
Het is wachten op Chinees oud & nieuw, dan gaat het pompen oh man man man man
pi_177148680
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 12:10 schreef BakkenKappen het volgende:
Het is wachten op Chinees oud & nieuw, dan gaat het pompen oh man man man man
Net zo'n harde pomp als met die Wallstreetboys bonussen zeker?
pi_177148694
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 12:11 schreef Jed1Gam het volgende:

[..]

Net zo'n harde pomp als met die Wallstreetboys bonussen zeker?
Ja heb je niet gemerkt dat die wall street bonussen binnenkwamen? :P
pi_177148705
Stilte voor de reis naar de maan denk ik.
  dinsdag 13 februari 2018 @ 12:12:26 #255
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_177148709
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 12:10 schreef BakkenKappen het volgende:
Het is wachten op Chinees oud & nieuw, dan gaat het pompen oh man man man man
wall street bonussen komen ook bijna vrij

Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_177148756
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 12:12 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

Ja heb je niet gemerkt dat die wall street bonussen binnenkwamen? :P
Die bonussen werden zeker in btc uitgekeerd.
pi_177148784
Etc kopen hup nu snel! Tot maart giga stijging
pi_177148810
Sjenkie Knegt
pi_177148874
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 12:15 schreef BakkenKappen het volgende:
Sjenkie Knegt
Halbe Zijlstra was erbij *O*
  Moderator dinsdag 13 februari 2018 @ 12:24:20 #260
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_177149043
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_177149344
Carlitoooooo
pi_177149695
Noord Korea?

https://www.ad.nl/economi(...)ale-munten~ac91c395/

quote:
Weet niet wat ik er van moet vinden. Ik heb aan de pre-ico meegedaan. Dit ging zonder problemen en whitelisting met KYC. Ben al een paar weken niet in de telegram groep geweest. Tijdens de pre-ico was er genoeg steun vanuit de community en het aantal leden steeg dagelijks.

Via https://www.bestebank.org/blockchain/credits/ ben ik bij Credits uitgekomen. Die gast achter bestebank.org is 1 van de adviseurs en er stonden foto's van hem met het team tijdens verschillende conferenties/presentaties op de site. De site is afgelopen dagen/.weken bijgewerkt zo te zien.

[ Bericht 37% gewijzigd door SMS303 op 13-02-2018 12:59:46 ]
pi_177149817
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 09:22 schreef Manzonderschouders het volgende:
Schijt crypto. 1 woord: manipulatie. Raak er wel een beetje klaar mee
^O^
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_177151131
Wat is nou eigenlijk het nut nog van Bitcoin.. niemand wil het meer hebben, er zijn inmiddels honderden alternatieven..

Maar op een of andere manier is de Bitcoin koers toch leidend voor de rest..

Moet je het nu alleen nog zien als een soort goud ofzo ??
pi_177151183
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 13:36 schreef TwztId het volgende:
Wat is nou eigenlijk het nut nog van Bitcoin.. niemand wil het meer hebben, er zijn inmiddels honderden alternatieven..

Maar op een of andere manier is de Bitcoin koers toch leidend voor de rest..

Moet je het nu alleen nog zien als een soort goud ofzo ??
Mogguh
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_177151193
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 13:36 schreef TwztId het volgende:
Wat is nou eigenlijk het nut nog van Bitcoin.. niemand wil het meer hebben, er zijn inmiddels honderden alternatieven..

Maar op een of andere manier is de Bitcoin koers toch leidend voor de rest..

Moet je het nu alleen nog zien als een soort goud ofzo ??
:?
pi_177151267
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 13:36 schreef TwztId het volgende:
Wat is nou eigenlijk het nut nog van Bitcoin.. niemand wil het meer hebben, er zijn inmiddels honderden alternatieven..

Maar op een of andere manier is de Bitcoin koers toch leidend voor de rest..

Moet je het nu alleen nog zien als een soort goud ofzo ??
Spreek voor jezelf.
pi_177151277
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 13:36 schreef TwztId het volgende:
Wat is nou eigenlijk het nut nog van Bitcoin.. niemand wil het meer hebben, er zijn inmiddels honderden alternatieven..

Maar op een of andere manier is de Bitcoin koers toch leidend voor de rest..

Moet je het nu alleen nog zien als een soort goud ofzo ??
Haha, bedankt ik heb hardop gelachen. _O-
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_177151311


Bij Viacoin zijn ze ook begonnen met het langzaamaan bekend maken van de nieuwe website en roadmap. Hier het logo alvast.

[ Bericht 1% gewijzigd door dimmak op 13-02-2018 13:47:06 ]
Uitvinder van de biersmiley.
pi_177151382
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 13:36 schreef TwztId het volgende:
Wat is nou eigenlijk het nut nog van Bitcoin.. niemand wil het meer hebben, er zijn inmiddels honderden alternatieven..

Maar op een of andere manier is de Bitcoin koers toch leidend voor de rest..

Moet je het nu alleen nog zien als een soort goud ofzo ??
Post van het jaar :')
Lambo of Rekt
pi_177151979
https://medium.com/@viacoin/viacoin-roadmap-2018-f17be64ff1fd

Viacoin roadmap 2018. Core 0.15 gaat een dingetje worden hoor! Sowieso staat er genoeg op het programma.
Uitvinder van de biersmiley.
  dinsdag 13 februari 2018 @ 14:14:45 #273
20403 Komakie
That's Gnarly!
pi_177152141
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 13:36 schreef TwztId het volgende:
Wat is nou eigenlijk het nut nog van Bitcoin.. niemand wil het meer hebben, er zijn inmiddels honderden alternatieven..

Maar op een of andere manier is de Bitcoin koers toch leidend voor de rest..

Moet je het nu alleen nog zien als een soort goud ofzo ??
Als niemand het meer wil hebben mogen ze het wel aan mij geven hoor.
Ik ben de moeilijkste niet :')
Terje Haakonsen: "Snowboarding is about fresh tracks, carving powder, being yourself and not being judged by others"
Komakie: "Van sneeuwballen gooien komt boemsen!"
Shaun Farmer: "That's gnarly"
pi_177152184
Nou sinds gisteren geloof ik dat we uit de ingezette daling van januari raken en weer langzaam groeien. Met als aanvoerder BTC. Nu een paar dagen boven 9K$ en ik ben overtuigd.
Vakman pur sang
  dinsdag 13 februari 2018 @ 14:20:07 #275
20403 Komakie
That's Gnarly!
pi_177152267
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 14:16 schreef Lospedrosa het volgende:
Nou sinds gisteren geloof ik dat we uit de ingezette daling van januari raken en weer langzaam groeien. Met als aanvoerder BTC. Nu een paar dagen boven 9K$ en ik ben overtuigd.
Ik las begin januari bij het begin van de grote daling hier iemand die zei dat het half februari weer bij zou gaan trekken. Donders sterk.

Ik ben benieuwd waar we nu weer heen gaan :P
Terje Haakonsen: "Snowboarding is about fresh tracks, carving powder, being yourself and not being judged by others"
Komakie: "Van sneeuwballen gooien komt boemsen!"
Shaun Farmer: "That's gnarly"
  dinsdag 13 februari 2018 @ 14:21:11 #276
119165 satecl
Dorpsidioot.
pi_177152287
Mensen ervaring met CobinHood? Ik heb via BTC direct geld er naar over gemaakt en wil graag weten hoe lang het gaat duren. Daar kan je namelijk Universa coins kopen.
Dit is mijn uitspraak en daarmee zult u het moeten doen.
pi_177152366
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 14:21 schreef satecl het volgende:
Mensen ervaring met CobinHood? Ik heb via BTC direct geld er naar over gemaakt en wil graag weten hoe lang het gaat duren. Daar kan je namelijk Universa coins kopen.
Zou je vrij snel moeten zien onder deposites geloof ik
pi_177152374
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 14:20 schreef Komakie het volgende:

[..]

Ik las begin januari bij het begin van de grote daling hier iemand die zei dat het half februari weer bij zou gaan trekken. Donders sterk.

Ik ben benieuwd waar we nu weer heen gaan :P
Als het komende maand even terug gaat naar het niveau van net voor de crash ben ik meer dan tevreden :9~
pi_177152455

"if you expect companies to act angainst their own self-interest to protect the ideology of Bitcoin, you're in for a surprise!"

[ Bericht 14% gewijzigd door #ANONIEM op 13-02-2018 14:32:27 ]
pi_177152508
Lambo of Rekt
pi_177152711
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 13:36 schreef TwztId het volgende:
Wat is nou eigenlijk het nut nog van Bitcoin.. niemand wil het meer hebben, er zijn inmiddels honderden alternatieven..

Maar op een of andere manier is de Bitcoin koers toch leidend voor de rest..

Moet je het nu alleen nog zien als een soort goud ofzo ??
Vandaag nog gekocht, niks mis mee
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 13 februari 2018 @ 14:46:19 #284
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177152846
quote:
Denk niet CISCO, maar BMW =)
pi_177152925
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 14:46 schreef Kyran het volgende:

[..]

Denk niet CISCO, maar BMW =)
Ik ruil graag een deel van mijn VEN stack in voor een BMW M5 ofzo hoor.
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 13 februari 2018 @ 14:52:55 #286
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177153017
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 14:49 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

Ik ruil graag een deel van mijn VEN stack in voor een BMW M5 ofzo hoor.
Krijgen wij als VEN bagholder gewoon gratis straks joh ... als bedankje.
pi_177153156
Uni............
Lambo of Rekt
pi_177153172
VERSAAAAAAAAAA
Op zaterdag 25 augustus 2012 11:03 schreef yvonne het volgende: Dag kindjes, nu weer braaf met je legerautootjes spelen.
pi_177153180
shit
pi_177153183
quote:
10s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 14:59 schreef EggsTC het volgende:
Uni............
jajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  Moderator dinsdag 13 februari 2018 @ 15:02:01 #291
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_177153218
waar staat universa op CmC?
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_177153253
quote:
5s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 15:02 schreef onlogisch het volgende:
waar staat universa op CmC?
niet
pi_177153271
quote:
5s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 15:02 schreef onlogisch het volgende:
waar staat universa op CmC?
Alleen Fok! kent deze geheime coin
٩๏̯͡๏)۶
pi_177153279
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 15:04 schreef Ronaldsen het volgende:

[..]

Alleen Fok! kent deze geheime coin
_O-
pi_177153497
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 15:04 schreef Weissmania het volgende:

[..]

_O-
Leef je nog ouwe :7
Lambo of Rekt
pi_177153582
quote:
7s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 15:13 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Leef je nog ouwe :7
más o menos
pi_177153717
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 14:21 schreef satecl het volgende:
Mensen ervaring met CobinHood? Ik heb via BTC direct geld er naar over gemaakt en wil graag weten hoe lang het gaat duren. Daar kan je namelijk Universa coins kopen.
Ik had ethereum overgemaakt, duurde niet lang, maar werkt wel. Waarschijnlijk duurt btc dan wat langer.
pi_177153888
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 15:04 schreef Ronaldsen het volgende:

[..]

Alleen Fok! kent deze geheime coin
Daarom stroomt straks ook het grote geld naar de Fokkers! ja toch?
  dinsdag 13 februari 2018 @ 16:05:54 #299
406944 SugeLucky
Heeft een snoeiharde ripple
pi_177154489
Pff, weer zo'n dag dat ik blockfolio open en nog geen miljonair ben.
pi_177154563
Om te janken weer die koers. Gaan we ooit nog moon, of was dit het :(
pi_177154620
Om 23:00 wordt Azie weer wakker brrrrr
U MAD?
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')