Het is zeker niet goedkoop, maar wel elke cent waard. Er werd fantastisch gekookt en de porties waren groot (ik zat na de derde gang behoorlijk vol).quote:Op zaterdag 7 april 2018 11:18 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Wel heel prijzig voor 3 gangen. (kwam dat door de hoppescheuten?)
Maar het klinkt wel leuk! Hersenen, zwezerik, tong èn hoppescheuten. Ik zou voor slechts 1 van die 4 al warm lopen.
😩quote:Op zaterdag 7 april 2018 18:21 schreef Bart2002 het volgende:
Een gewoon goed bord warm eten, dat zou ik hier ook nog weleens willen zien. Hoeft niet perse hoppescheuten bij dan. Ik vind bovenstaande zeer ver gezocht: het moeten blijkbaar allemaal "kunstwerkjes" zijn. Met goed voedsel heeft al die zeer arbeidsintensieve gangen niet te maken. Decadent zelfs wel. Wijnen van 6 euro per glas(!) daarbij... Ik hoop dat men het tegengeluid op prijs stelt opdat wij beseffen dat deze luxe voor velen niet weggelegd is.
Daarvoor ga ik niet naar een restaurant. Dat kan ik zelf allemaal wel maken. En ja, je weet dat de wijn 6x over de kop gaat. En ja, laat mij maar lekker decadent zijn. Er is al genoeg gebrek aan smaak en middelmatigheid. Als je het kunt veroorloven, gewoon doen. Kan je het niet veroorloven, blijf dan weg uit dit topic en zeur niet.quote:Op zaterdag 7 april 2018 18:21 schreef Bart2002 het volgende:
Een gewoon goed bord warm eten, dat zou ik hier ook nog weleens willen zien. Hoeft niet perse hoppescheuten bij dan. Ik vind bovenstaande zeer ver gezocht: het moeten blijkbaar allemaal "kunstwerkjes" zijn. Met goed voedsel heeft al die zeer arbeidsintensieve gangen niet te maken. Decadent zelfs wel. Wijnen van 6 euro per glas(!) daarbij... Ik hoop dat men het tegengeluid op prijs stelt opdat wij beseffen dat deze luxe voor velen niet weggelegd is.
Lolwhut, dit is een grap toch?quote:opdat wij beseffen dat deze luxe voor velen niet weggelegd is.
Ja dat dacht ik wel weer. Handen af van onze decadentie s.v.p.quote:
Doe er dan zelf wat aan, fucking zeikerdquote:Op zaterdag 7 april 2018 18:25 schreef Bart2002 het volgende:
[..]
Ja dat dacht ik wel weer. Handen af van onze decadentie s.v.p.
Dat is m.i. wel een probleem. Het is voor hen met geld. Ik mag daar toch wel mijn bedenkingen over hebben? Opdat men beseft dat e.e.a. best decadent is.quote:
Je bent gewoon jaloers en zeurt.quote:Op zaterdag 7 april 2018 18:27 schreef Bart2002 het volgende:
Dat is m.i. wel een probleem. Het is voor hen met geld. Ik mag daar toch wel mijn bedenkingen over hebben? Opdat men beseft dat e.e.a. best decadent is.
Aha. De "jalouziekaart" wordt getrokken. Nice.quote:
Gewoon een beetje meer je best doen op je werk gozer, of überhaupt gaan werken, dan kun jij dit ook betalen ipv halve liters schultenbrau achterover klappen bij moeder de vrouw op de bankquote:Op zaterdag 7 april 2018 18:27 schreef Bart2002 het volgende:
[..]
Dat is m.i. wel een probleem. Het is voor hen met geld. Ik mag daar toch wel mijn bedenkingen over hebben? Opdat men beseft dat e.e.a. best decadent is.
Profiel:quote:Op zaterdag 7 april 2018 18:28 schreef Bart2002 het volgende:
Aha. De "jalouziekaart" wordt getrokken. Nice.
Het klopt!quote:hobby's/interesses: Koken, Zeuren, Schaken
Ik mag graag een steentje in de vijver gooien. Opdat wij beseffen dat deze decadentie niet zo normaal is als wij dat vinden. Dat is het streven. Ik ben overigens steenrijk maar leef daar niet naar. Al die voedselporno kan mij gestolen worden.quote:
Misschien dan je prostaat eens laten checken, je zeikt namelijk best wel bovenmatigquote:Op zaterdag 7 april 2018 18:35 schreef Bart2002 het volgende:
[..]
Ik mag graag een steentje in de vijver gooien. Opdat wij beseffen dat deze decadentie niet zo normaal is als wij dat vinden. Dat is het streven. Ik ben overigens steenrijk maar leef daar niet naar. Al die voedselporno kan mij gestolen worden.
Dan doe je lekker je eigen dingetje en laat je mensen geld uitgeven aan dingen waar ze geld aan uitgeven. Post jij intussen je 'bordje goed warm eten'quote:Op zaterdag 7 april 2018 18:35 schreef Bart2002 het volgende:
[..]
Ik mag graag een steentje in de vijver gooien. Opdat wij beseffen dat deze decadentie niet zo normaal is als wij dat vinden. Dat is het streven. Ik ben overigens steenrijk maar leef daar niet naar. Al die voedselporno kan mij gestolen worden.
Fijn voor jou. Maar laat je (voor)oordelen en gezeur dan lekker achterwege in dit topic.quote:Op zaterdag 7 april 2018 18:35 schreef Bart2002r het volgende:
Ik mag graag een steentje in de vijver gooien. Opdat wij beseffen dat deze decadentie niet zo normaa l is als wij dat vinden. Dat is het streven. Ik ben overigens steenrijk maar leef daar niet naar. Al die voedselporno kan mij gestolen worden.
Al die kunstwerkjes die ook nog eens spotgoedkoop zijn worden bereid door de zwaar onderbetaalde brigade in de keuken. Dat allemaal niet willen zien vind ik een "dingetje". Ik begrijp wel dat je lekker in je bubbel wilt verblijven door dat alles te negeren. Als de betrokkenen goed betaald zouden worden dan zou al die voedselporno minstens 3 keer zoveel kosten. En dan verdient de baas er ook nog wat aan.quote:Op zaterdag 7 april 2018 18:49 schreef emmyemmy2 het volgende:
[..]
Dan doe je lekker je eigen dingetje en laat je mensen geld uitgeven aan dingen waar ze geld aan uitgeven. Post jij intussen je 'bordje goed warm eten'
Begin bij jezelf, en verander de wereld.quote:Op zaterdag 7 april 2018 18:21 schreef Bart2002 het volgende:
Een gewoon goed bord warm eten, dat zou ik hier ook nog weleens willen zien. Hoeft niet perse hoppescheuten bij dan. Ik vind bovenstaande zeer ver gezocht: het moeten blijkbaar allemaal "kunstwerkjes" zijn. Met goed voedsel hebben al die zeer arbeidsintensieve gangen niet te maken. Decadent zelfs wel. Er is een hele "brigade" aan het werk om al dat tuttige eten te bereiden voor de would be fijnproevers. Wijnen van 6 euro per glas(!) daarbij... Ik hoop dat men het tegengeluid op prijs stelt opdat wij beseffen dat deze luxe voor velen niet weggelegd is.
Omdat dit niet het topic daarvoor is. Maak er lekker eentje en ga daar zeuren.quote:Op zaterdag 7 april 2018 18:55 schreef Bart2002 het volgende:
[..]
Al die kunstwerkjes die ook nog eens spotgoedkoop zijn worden bereid door de zwaar onderbetaalde brigade in de keuken. Dat allemaal niet willen zien vind ik een "dingetje". Ik begrijp wel dat je lekker in je bubbel wilt verblijven door dat alles te negeren. Als de betrokkenen goed betaald zouden worden dan zou al die voedselporno minstens 3 keer zoveel kosten. En dan verdient de baas er ook nog wat aan.
Ik vind inzicht in hoe het kan en hoe het komt wel belangrijk eigenlijk. Dat zien we hier nooit helaas.
ditquote:Op zaterdag 7 april 2018 18:26 schreef emmyemmy2 het volgende:
[..]
Doe er dan zelf wat aan, fucking zeikerd
Maar serieus: dat soort dingen vraag je je nooit af?quote:Op zaterdag 7 april 2018 18:57 schreef emmyemmy2 het volgende:
[..]
Omdat dit niet het topic daarvoor is. Maak er lekker eentje en ga daar zeuren.
Nee, ik heb betere dingen te doenquote:Op zaterdag 7 april 2018 18:58 schreef Bart2002 het volgende:
[..]
Maar serieus: dat soort dingen vraag je je nooit af?
Een beetje kritisch zijn en blijven op de liefhebberijen is wel goed vind ik. Dat zie je nooit hier (behalve over de te hoge prijs dan..). Misschien inderdaad iets voor een ander topic zodat jullie er geen last van hebben. Maar ik zie dat dan toch als een soort van "wegkijken"... Wel graag de lusten maar de lasten niet willen zien. Want dat is zeuren.quote:
Neen. Ik weet niet hoe dit in de wereld is gekomen (zal wel via Pierre V. zijn..) maar het is niet waar.quote:Op zaterdag 7 april 2018 19:32 schreef RobinOok het volgende:
Aangezien jij het liefste voor 2,50 in een ontwikkelingsland eet.
Maar welke zou dat zijn? Of moet ik er zelf 1 openen? Nadeel is wel dat het de buitenwereld (zoals hier) dan niet bereikt. Beetje fusion zou best goed zijn. Ik zie ook wel dat het zwaar offtopic is allemaal maar zo gaat het soms dat men als door een adder gebeten reageert.quote:Op zaterdag 7 april 2018 19:34 schreef Lucky_Strike het volgende:
Zullen we het hier houden bij het onderwerp van dit topic, namelijk restaurantreviews?
Bart heeft best interessante punten die in een ander topic vast prima tot hun recht komen.
Ja, ik heb wel eens vaker het idee dat ik je met iemand verwar, maar ik kan niet bedenken met wie dan. Of misschien ben je enigszins schizo. Of toch ik gewoon dement. Jij bent toch de Zeeuwse Braziliaan?quote:Op zaterdag 7 april 2018 19:33 schreef Bart2002 het volgende:
[..]
Neen. Ik weet niet hoe dit in de wereld is gekomen (zal wel via Pierre V. zijn..) maar het is niet waar.
Mag ik van zonweringen de jalouziekaart? Kwartet!quote:Op zaterdag 7 april 2018 18:28 schreef Bart2002 het volgende:
[..]
Aha. De "jalouziekaart" wordt getrokken. Nice.
Een nieuw topic openen in CUL lijkt me prima. Je zou het linkje hier kunnen posten, dan kunnen geinteresseerden met je mee verhuizen. De ervaring leert overigens wel dat de vaste lezers hier, bijna alle topics in CUL wel lezen dus je bereik is dan uitstekend.quote:Op zaterdag 7 april 2018 19:35 schreef Bart2002 het volgende:
[..]
Maar welke zou dat zijn? Of moet ik er zelf 1 openen? Nadeel is wel dat het de buitenwereld (zoals hier) dan niet bereikt. Beetje fusion zou best goed zijn. Ik zie ook wel dat het zwaar offtopic is allemaal maar zo gaat het soms dat men als door een adder gebeten reageert.
Daarom hou ik zo van u mevrouw Ook: die onweerstaanbare humor. En inderdaad zal ik e.e.a. eerst in overweging nemen. Het is niet gemakkelijk. Maar ik vind het "sociale" aspect in het kader van "ons tomeloos genieten" dus belangrijk. Ge zult ervan horen.quote:Op zaterdag 7 april 2018 19:52 schreef RobinOok het volgende:
Toch vind ik de off-topic-angst op Fok soms toch wel enigszins fobische vormen aannemen.
Ik stel me dan een verjaardag voor waar niemand het over het echte leven of politiek of de dood mag hebben, want het is een verjaardag. Maar goed...
Één tip, Bart. Voor je dat topic opent, besluit dan eerst even of je dat eten waarover we posten nou te duur of juist te goedkoop vindt.
quote:Op zaterdag 7 april 2018 20:11 schreef Bart2002 het volgende:
[..]
Daarom hou ik zo van u mevrouw Ook: die onweerstaanbare humor. En inderdaad zal ik e.e.a. eerst in overweging nemen. Het is niet gemakkelijk. Maar ik vind het "sociale" aspect in het kader van "ons tomeloos genieten" dus belangrijk. Ge zult ervan horen.
Komt uit het hart hoor. Maar goed. Graag weer on-topic mensen! Dat gedoe ook altijd.quote:
Nu trek ik de zonweringkaart!quote:
mooie passende smileyquote:
Ja, wou dat ik een braziliaantje had die mn kont liktequote:Op zaterdag 7 april 2018 21:06 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Nu trek ik de zonweringkaart!
Sorry, kon het niet laten.
Nee, dat is hij niet. Dat was sirdanilot oid meen ik. Maar Bart is iig geen jonge Zeeuwse Braziliaanquote:Op zaterdag 7 april 2018 19:42 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ja, ik heb wel eens vaker het idee dat ik je met iemand verwar, maar ik kan niet bedenken met wie dan. Of misschien ben je enigszins schizo. Of toch ik gewoon dement. Jij bent toch de Zeeuwse Braziliaan?
Ondanks dat best een woest aantrekkelijke vent die zijn gedachtegoed ook nog eens vlijmscherp weet te ventileren. Niet iedereen is daar gecharmeerd van, dat begrijp ik ook wel. Mijn eigen vrouw vindt dat ook niks. Zo gaat dat.quote:Op zaterdag 7 april 2018 21:43 schreef Whiskers2009 het volgende:
[..]
Nee, dat is hij niet. Dat was sirdanilot oid meen ik. Maar Bart is iig geen jonge Zeeuwse Braziliaan
Ooooooh, fuck, jaaaaa!quote:Op zaterdag 7 april 2018 21:43 schreef Whiskers2009 het volgende:
[..]
Nee, dat is hij niet. Dat was sirdanilot oid meen ik. Maar Bart is iig geen jonge Zeeuwse Braziliaan
https://migrationology.com/restaurants-in-nyc/quote:Op vrijdag 13 april 2018 15:22 schreef Luuksor het volgende:
Iemand hier nog tips voor restaurants in New York?
Niet zozeer specifieke restaurants, maar meer een checklist.quote:Op vrijdag 13 april 2018 15:22 schreef Luuksor het volgende:
Iemand hier nog tips voor restaurants in New York?
Dat kan toch best een keertje? Als we lief tegen Luuksor doen, komt hij straks misschien wel vertellen welk verrukkelijk eten hij allemaal op heeft in NYCquote:Op vrijdag 13 april 2018 17:39 schreef golfer het volgende:
En verder is dit topic niet voor restauranttips, maar voor reviews van plekken waar je gegeten hebt.
quote:
Maar even zonder gekkigheid: inderdaad hoor. Gewoon voedsel met nog een lekker toetje ook voor sympathieke beprijzing. Dat mag ik graag zien. Ik vertegenwoordig daarmee de low-end groep die de "doe maar normaal dan doe je al gek genoeg, zeker met voedsel" stroming vertegenwoordigt. Dat is een stroming die steeds invloedrijker wordt trouwens.quote:
Ik was ook serieus hoor.quote:Op zondag 15 april 2018 21:46 schreef Bart2002 het volgende:
[..]
Maar even zonder gekkigheid: inderdaad hoor. Gewoon voedsel met nog een lekker toetje ook voor sympathieke beprijzing. Dat mag ik graag zien. Ik vertegenwoordig daarmee de low-end groep die de "doe maar normaal dan doe je al gek genoeg, zeker met voedsel" stroming vertegenwoordigt. Dat is een stroming die steeds invloedrijker wordt trouwens.
Nee. Mozzarella tatlisi overgoten met honing.quote:
Anders gezegd: Iwanius in NYC met oude Miep.quote:Op vrijdag 13 april 2018 17:24 schreef robdriessen het volgende:
Niet zozeer specifieke restaurants, maar meer een checklist.
* Lox bagel of Reuben in een joodse deli.
* Dim sum in Chinatown
* Chili dog en pretzels van straatverkopers
* Avondje Little Italy
Nou vooruit, toch wat namen:
* PDT, de speakeasy cocktailbar met naastgelegen gourmet hot dog restaurant
* Momofuku, keuze uit drie locaties
Het een hoeft het ander niet uit te sluiten. Ik kan genieten van een lekkere kipsate in een goed eetcafe, maar ook van de uitdaging qua smaken in sommige meer high end restaurants. Het is maar net waar je zin in hebt.quote:Op zondag 15 april 2018 21:46 schreef Bart2002 het volgende:
[..]
Maar even zonder gekkigheid: inderdaad hoor. Gewoon voedsel met nog een lekker toetje ook voor sympathieke beprijzing. Dat mag ik graag zien. Ik vertegenwoordig daarmee de low-end groep die de "doe maar normaal dan doe je al gek genoeg, zeker met voedsel" stroming vertegenwoordigt. Dat is een stroming die steeds invloedrijker wordt trouwens.
We kregen een combi van vega, vlees en vis. Daar kun je normaal 1 uit kiezen, maar kozen voor dit.quote:Op donderdag 26 april 2018 15:37 schreef golfer het volgende:
Leuk verslag, Krea.
Vind alleen de combinatie van Black Angusbeef met gerookte makreel een beetje vreemd.
Veel gefrituurd, niet?quote:Op zaterdag 12 mei 2018 16:55 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ][
Waar?
Sylt Seafood op de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam. (naast de Burgeclub)
Wanneer?
Een keer begin april en begin mei
Wat at je?
Thaise mosselen, mosselen met roquefort, (slip)tong, kibbeling, garnalenkroket, kreeft, crabcakes, inktvisringetjes, friet. Meer daarover hier: https://robinuit.wordpress.com/2018/05/12/sylt-seafood-rotterdam/
Impressie?
Leuk tentje, niet veel pretenties, ze willen fastfood seafood serveren. Goed eten voor een redelijke prijs.
Kosten?
Beide keren niet meer dan 80 euro voor zijn tweetjes met een flesje wijn erbij.
Cijfer?
8,5
De kibbeling, de kroket en de friet ja. Verder de calamares, maar die had ik niet. Zal euh 8% van de gerechten op de kaart zijn.quote:
Niet persé.quote:Op zaterdag 12 mei 2018 17:37 schreef RobinOok het volgende:
[..]
De kibbeling, de kroket en de friet ja. Verder de calamares, maar die had ik niet. Zal euh 8% van de gerechten op de kaart zijn.
Is dat een dingetje voor je?
Overrated en overpriced troep vind ik het persoonlijk. Snap de hype totaal niet. Die burgers zelf vind ik ook helemaal niks..net als die smakeloze dunne dingen van de McDonaldsquote:Op maandag 21 mei 2018 16:50 schreef Black_Baron het volgende:
Ben zojuist bij Five Guys in Leidsche Rijn Centrum geweest.
Heb daar een hamburger (a 8,50) en een gedeeld patatje op.
Vond het erg klef allemaal. Niet voor herhaling vatbaar. Maar mss vinden anderen het juist wel heel lekker.
Ja. Dat broodje was zo slap. En het vet droop er af. Niet mijn ding.quote:Op maandag 21 mei 2018 16:54 schreef Tim86 het volgende:
[..]
Overrated en overpriced troep vind ik het persoonlijk. Snap de hype totaal niet. Die burgers zelf vind ik ook helemaal niks..net als die smakeloze dunne dingen van de McDonalds
Ziet er prima uit.quote:Op maandag 23 april 2018 21:02 schreef stavromulabeta het volgende:
Waar?
Stazione Pazzo, Soestduinen
Wat at je?
Het vaste 2-gangen lunchmenu:
• Focacia vooraf
• Polenta met Ragú
• Diamanthaas met jonge spinazie en een soort pesto/Salsa verde.
Impressie?
Simpele maar perfect klaargemaakte italiaanse keuken. De diamanthaas was prachtig rose van binnen, flink wat jus met olijfolie en de Polenta zijdezacht en smeuig. Een beetje zoals je bij de denkbeeldige perfecte Mama in Italië verwacht te kunnen eten. De focacia was zonder meer de lekkerste die ik ooit heb gehad, tikje krokant bovenop en tegelijk vol smaak van de olijfolie.
De bediening was net een tikje minder, vriendelijk maar af en toe een beetje slijmerig en tegelijk vergeetachtig. Er werd wel vriendelijk gevraagd of we nog wat brood wilden, maar dat kwam nooit opdagen. Op mijn vraag of er truffelolie in de ragu zat, zou dat even in de keuken nagevraagd worden, het antwoord kwam echter nooit bij mij terecht.
Kosten?
81 ,- voor 2 personen, inclusief 2 koffie, een glas wijn en een grote fles water.
Cijfer?
7,5. Het eten is perfect in zijn simpelheid, de bediening is niet per se verkeerd maar zou wel wat beter kunnen.
Leuk dat het jou gesmaakt heeft en ziet er wel oke uit vind ik.quote:Op zaterdag 12 mei 2018 16:55 schreef RobinOok het volgende:
Waar?
Sylt Seafood op de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam. (naast de Burgeclub)
Wanneer?
Een keer begin april en begin mei
Wat at je?
Thaise mosselen, mosselen met roquefort, (slip)tong, kibbeling, garnalenkroket, kreeft, crabcakes, inktvisringetjes, friet. Meer daarover hier: https://robinuit.wordpress.com/2018/05/12/sylt-seafood-rotterdam/
Impressie?
Leuk tentje, niet veel pretenties, ze willen fastfood seafood serveren. Goed eten voor een redelijke prijs.
Kosten?
Beide keren niet meer dan 80 euro voor zijn tweetjes met een flesje wijn erbij.
Cijfer?
8,5
Wij gaan regelmatig naar Saigon, volgende keer deze eens proberenquote:Op zondag 3 juni 2018 18:37 schreef FlipjeHolland het volgende:
Waar?
Kimmade Food Village, Utrecht (tegenover bioscoop Rembrandt)
Wanneer?
Gisteren, na bij de film Solo geweest te zijn.
Wat at je?
Als voorgerecht Tom Ga (een verse spring roll met gemarineerde kip, garnaal, groente en kruiden).
[ afbeelding ]
Als hoofdgerecht Pho Bo (traditioneel Vietnamese noodle soup met rundvlees, vleesballetjes, taugé, groente, kruiden en rode pepers).
[ afbeelding ]
Als nagerecht een cheesecake van passievrucht met een bolletje huisgemaakt ijs. (geen foto helaas)
Impressie?
Prima tent. Een stuk beter dan Saigon op de Voorstraat, waar het personeel meer oog heeft voor elkaar dan de klant. Snelle bediening ook. De Pho Bo deed me met weemoed terugdenken aan mijn reis door Vietnam. Deze kwam heel dichtbij hoe ze 'm daar maken. Aankleding is simpel maar doeltreffend. Bediening was een beetje nors (ook iets typisch Vietnamees), maar aardig. Als je geen Engels kunt kan dat een probleem zijn; niet iedereen spreekt daar Nederlands. Wil je Vietnamees eten ga dan naar Kimmade en niet naar Saigon. Ze hebben ook een piepklein tentje op de Mariaplaats, maar daar kun je niet reserveren.
Kosten?
57 euro voor 2 personen, wat imo erg redelijk is. Goede prijs/kwaliteitsverhouding.
Cijfer?
8,5
Ik ben erg te spreken over Kimmade. Ze benaderen de authentieke Vietnamese gerechten beter dan Saigon. Die is na al die jaren toch wat vernederlandst qua smaak en ingrediënten. Bovendien moesten we de laatste keer bij Saigon ontzettend lang wachten op ons hoofdgerecht (zo'n 50 minuten) en moest ik 3x vragen waar onze drankjes bleven.quote:Op zondag 3 juni 2018 20:22 schreef emmyemmy2 het volgende:
[..]
Wij gaan regelmatig naar Saigon, volgende keer deze eens proberen
Die ga ik dan ook een keer uitproberen. Van Saigon was ik niet echt onder de indruk.quote:Op zondag 3 juni 2018 20:29 schreef FlipjeHolland het volgende:
[..]
Ik ben erg te spreken over Kimmade. Ze benaderen de authentieke Vietnamese gerechten beter dan Saigon. Die is na al die jaren toch wat vernederlandst qua smaak en ingrediënten. Bovendien moesten we de laatste keer bij Saigon ontzettend lang wachten op ons hoofdgerecht (zo'n 50 minuten) en moest ik 3x vragen waar onze drankjes bleven.
Leuk, en ik wil hun restaurant ook eens bezoeken. Tot dusver ben ik alleen op de Mariaplaats geweest om iets af te halen. De eerste keer geweldig gegeten, en daarna lange tijd niet meer geweest omdat het daar een beetje lastig wachten is....in het restaurant is het te klein en als je buiten wacht sta je in een drukke smalle winkelstraat ehm..nogal in de weg.quote:Op zondag 3 juni 2018 18:37 schreef FlipjeHolland het volgende:
Ze hebben ook een piepklein tentje op de Mariaplaats, maar daar kun je niet reserveren.
Bedele beer is gewoon Heineken.quote:Op maandag 4 juni 2018 10:04 schreef Molleman het volgende:
Waar?
Gezana in Eindhoven (Eritrees / Ethiopisch restaurant)
Wanneer?
Gisteren, vriend van mij was jarig en hem getrakteerd.
Wat at je?
Gored-Gored
Medium gebakken rundvlees (kogelbiefstuk) pittig gekruid in boter met verse Eritrese Feta kaas.
Alicha B’Siga
Gestoofd lamsvlees met sappig alicha saus (Groentemix van aardappel, wortelen, sperziebonen en spitskool). Mild gekruid.
Vegan Mix
Combinatie van verschillende vegetarische en veganistische gerechten.
Dit met Enjera (pannenkoeken waarmee je het eten met je handen eet) en salade. Dit allen op een grote schaal om samen op te eten. Het was ruim voldoende om met zijn drieën van te kunnen eten. Hebben er ook meer dan een uur over gedaan om de schaal (zo goed als) leeg te kunnen krijgen.
[ afbeelding ]
Daarnaast een lokaal Ethiopisch bier.
[ afbeelding ]
Tussendoor kwamen ze nog langs met zojuist handmatig gebrande koffie om te laten ruiken, even later uiteraard de vraag of we een kopje lusten. Dat wilden we uiteraard wel als je die koffie ruikt. In de koffie zat wat gember verwerkt en was heerlijk qua smaak. Daarna hebben we nog afgesloten met een Eritreese likeur, had heel veel weg van een Ouzo, maar dan zoeter.
Impressie?
We hebben geweldig gegeten en zeer goed gedronken.
Kosten?
87 euro voor 3 personen, zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding
Cijfer?
9
Hartstikke leuk, maar het is toch degelijk een heel andere smaak. Ze gebruiken echt niet hetzelfde recept, dat proefde ik wel.quote:
Foto's uploaden op imgur.com of iets dergelijks en de links in je reactie zetten tussen [img] en [/img] tags.quote:
Iedereen heeft wel een kantelpunt. Maar denk wel met andere bedragen.quote:Op maandag 4 juni 2018 16:34 schreef Mip1988 het volgende:
Jammer, stevig aan de prijs ook zeg.. Of bestond de rekening grotendeels uit drank?
Ergens is voor mij ook een kantelpunt van wat ik wil betalen voor een etentje. Ben ik daar de enige in?
Eigenlijk boven de zeg ¤75 pp (ja, incl.drank) vind ik het wel mooi geweest. En ik hou echt van lekker eten en uit eten gaan, maar op een gegeven moment remt mijn verstand me af en denk ik voor dit geld had ik zelf heul wat keertjes luxe thuis kunnen eten. Is natuurlijk niet dezelfde belevenis, bediend worden is ook lekker maar toch...
Sorry voor de offtopic
Ik heb ook een kantelpunt, maar dat ligt eerder rond de 125,- p.p. Rond de 75,- heb ik vaak nog wel het gevoel dat ik het met wat goede wil ook zelf had kunnen maken. En als ik uit ga eten, betaal ik liever meer voor iets dat ik ze echt niet na doe.quote:Op maandag 4 juni 2018 16:34 schreef Mip1988 het volgende:
Jammer, stevig aan de prijs ook zeg.. Of bestond de rekening grotendeels uit drank?
Ergens is voor mij ook een kantelpunt van wat ik wil betalen voor een etentje. Ben ik daar de enige in?
Eigenlijk boven de zeg ¤75 pp (ja, incl.drank) vind ik het wel mooi geweest. En ik hou echt van lekker eten en uit eten gaan, maar op een gegeven moment remt mijn verstand me af en denk ik voor dit geld had ik zelf heul wat keertjes luxe thuis kunnen eten. Is natuurlijk niet dezelfde belevenis, bediend worden is ook lekker maar toch...
Sorry voor de offtopic
Goeie, daar ga ik zeker heen als ik daar komende zomer op vakantie ben, dank!quote:Op maandag 4 juni 2018 18:27 schreef Mansjester het volgende:
Patat in een wegrestaurant in Scandinavië. Prima stevige patat,genoeg zout. Tien euro voor twee personen (incl. mayo)
8.1
Die kleuren rn compositie van dat aspergegerecht misstaan niet op de cover van een trance-cd'tje uit de jaren 90quote:Op maandag 4 juni 2018 18:16 schreef stavromulabeta het volgende:
Waar at jij vandaag, (eer-)gisteren, ergens deze week?
Waar?
C'est ça, Bollenhofsestraat, Utrecht
Wat at je?
Het 5-gangen verassingsmenu. C'est ça heeft elke dag een vast menu maar je kunt wel aangeven of ze ergens rekening mee moeten houden.
- amuse met zoete aardappel en truffel
- Paté, eendenlever, asperge, rode wijnsaus en een soort duxelles
- Kervelsoep met makreel
- Op de huid gebakken zeebaars met aardappel, venkel, peultjes en waterkers.
- kaasplankje
- Creme van mascarpone met een brownie
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Impressie?
Ik had erg goede herinneringen aan C'est ça (ooit een hele leuke tweede date gehad met ondertussen alweer ex-mevrouw Stavromulabeta), dus mijn verwachtingen waren hoog.
Het eten is prima en correct klaargemaakt, maar ook nergens overweldigend. De groenten zijn netjes beetgaar, de klassieke smaakcombinaties kloppen, sauzen mooi van structuur de vis had toen hij uit de pan kwam een lekker knapperig vel.
En dat vel van die vis was dan ook eigenlijk de enige echt negatieve constatering: Eerst bak je een vis prachtig op de huid, vervolgens gooi je een plens vochtige groenten erboven op. Erg zonde omdat alleen nog maar de staart knapperig was en de rest van de huid in een kleffe bedoening was veranderd. Ik vraag me af of de kok daar gewoon niet over nagedacht heeft of het optische toch belangrijker vond dat het gustatieve.
De enige echte verrassing was het toetje: Een op zich zelf net te droge brownie die perfect in balans werd gebracht door het romige van de mascarponecreme. Daarvan vraag ik me echter weer af of die net te droge brownie een absoluut geniale ingeving van de kok was of gewoon toeval. Ik hoop het eerste, gezien de relatief veilige behoudenheid van de gerechten vrees ik het tweede.
Ook leuk was dat bij het wijnarrangement tussen de echte wijnen door een Pruneaux de Bourgogne kwam. Verder waren de wijnen in het arrangement oké, voor 5,50 per glas hoor je me zeker niet zeuren, maar ik had met alle liefde een euro extra per glas betaald voor een net iets verrassendere wijn. Het was nu een beetje het bovensegment van de supermarkt.
De bediening wist de balans tussen informeel en formeel goed te vinden, had kennis van zaken en was alleen een beetje chaotisch (eerst 10 minuten met een leeg glas rondkijken, wachten, oogcontact zoeken ... en vervolgens binnen 30 seconden na elkaar 2 verschillende personen die niet door hadden dat hun collega net wegliep.) Maar dat valt te overleven
Al met al een prima restaurant, geen negatieve dingen, alles was lekker, maar het had van mij iets meer boven de middelmaat uit mogen steken.
Waar andere restaurants wel iets van kunnen leren, is dat je gewoon pro-actief kraanwater aangeboden krijgt.
Kosten?
140,- voor 2 personen, inclusief apperatief, 5 gangen en wijnarrangement.
Cijfer?
7,5
Geen probleem,geniet ervan alvast!quote:Op maandag 4 juni 2018 19:37 schreef Molo het volgende:
[..]
Goeie, daar ga ik zeker heen als ik daar komende zomer op vakantie ben, dank!
Ahh dat was ons lievelings restaurant toen we daar nog woonden O.a. Mijn afstuderen daar gevierdquote:Op maandag 4 juni 2018 18:16 schreef stavromulabeta het volgende:
Waar at jij vandaag, (eer-)gisteren, ergens deze week?
Waar?
C'est ça, Bollenhofsestraat, Utrecht
Wij zijn hier ook eens geweest, de missers in de gerechten zijn geen geniale ingevingen helaas. Wij liepen tegen hetzelfde aan. Hadden die dag ook een sufferd van de bediening die meende de sommeliers routine te kennen maar links en rechts steken liet vallen, om vervolgens met de neus omhoog weg te lopen.quote:Op maandag 4 juni 2018 18:16 schreef stavromulabeta het volgende:
Waar at jij vandaag, (eer-)gisteren, ergens deze week?
Waar?
C'est ça, Bollenhofsestraat, Utrecht
Wat at je?
Het 5-gangen verassingsmenu. C'est ça heeft elke dag een vast menu maar je kunt wel aangeven of ze ergens rekening mee moeten houden.
- amuse met zoete aardappel en truffel
- Paté, eendenlever, asperge, rode wijnsaus en een soort duxelles
- Kervelsoep met makreel
- Op de huid gebakken zeebaars met aardappel, venkel, peultjes en waterkers.
- kaasplankje
- Creme van mascarpone met een brownie
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Impressie?
Ik had erg goede herinneringen aan C'est ça (ooit een hele leuke tweede date gehad met ondertussen alweer ex-mevrouw Stavromulabeta), dus mijn verwachtingen waren hoog.
Het eten is prima en correct klaargemaakt, maar ook nergens overweldigend. De groenten zijn netjes beetgaar, de klassieke smaakcombinaties kloppen, sauzen mooi van structuur de vis had toen hij uit de pan kwam een lekker knapperig vel.
En dat vel van die vis was dan ook eigenlijk de enige echt negatieve constatering: Eerst bak je een vis prachtig op de huid, vervolgens gooi je een plens vochtige groenten erboven op. Erg zonde omdat alleen nog maar de staart knapperig was en de rest van de huid in een kleffe bedoening was veranderd. Ik vraag me af of de kok daar gewoon niet over nagedacht heeft of het optische toch belangrijker vond dat het gustatieve.
De enige echte verrassing was het toetje: Een op zich zelf net te droge brownie die perfect in balans werd gebracht door het romige van de mascarponecreme. Daarvan vraag ik me echter weer af of die net te droge brownie een absoluut geniale ingeving van de kok was of gewoon toeval. Ik hoop het eerste, gezien de relatief veilige behoudenheid van de gerechten vrees ik het tweede.
Ook leuk was dat bij het wijnarrangement tussen de echte wijnen door een Pruneaux de Bourgogne kwam. Verder waren de wijnen in het arrangement oké, voor 5,50 per glas hoor je me zeker niet zeuren, maar ik had met alle liefde een euro extra per glas betaald voor een net iets verrassendere wijn. Het was nu een beetje het bovensegment van de supermarkt.
De bediening wist de balans tussen informeel en formeel goed te vinden, had kennis van zaken en was alleen een beetje chaotisch (eerst 10 minuten met een leeg glas rondkijken, wachten, oogcontact zoeken ... en vervolgens binnen 30 seconden na elkaar 2 verschillende personen die niet door hadden dat hun collega net wegliep.) Maar dat valt te overleven
Al met al een prima restaurant, geen negatieve dingen, alles was lekker, maar het had van mij iets meer boven de middelmaat uit mogen steken.
Waar andere restaurants wel iets van kunnen leren, is dat je gewoon pro-actief kraanwater aangeboden krijgt.
Kosten?
140,- voor 2 personen, inclusief apperatief, 5 gangen en wijnarrangement.
Cijfer?
7,5
Burgerclub en Burgertrut natuurlijk!quote:Op maandag 25 juni 2018 15:36 schreef vinnypassy het volgende:
Meer tips voor tentjes met goede hamburgers zijn welkom.
Die voor mij reden waren nooit meer terug te gaan.quote:Op maandag 25 juni 2018 15:51 schreef Myraela het volgende:
Ik vind Pickles fijn voor een burger, al vind ik vooral die dunne gekruide frietjes daar zo lekker.
Uiteinde/buitenkant krokant. En die kleine stukjes inderdaad, die ik niet mislukt noem maar extra lekker.quote:Op maandag 25 juni 2018 15:45 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Burgerclub en Burgertrut natuurlijk!
En wat bedoel jij met "lekker veel krokante stukjes"? Toch niet allemaal van die mislukte fliebertjes waar geen aardappel meer in zit?
Dat klinkt goed zeg, zeker voor die prijs.quote:
Ja, de prijs meer dan waard, soms valt alles mooi samen en beleef je ineens zo'n avond die je je over 10 jaar nog kan herinneren. :-)quote:Op donderdag 28 juni 2018 21:43 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Dat klinkt goed zeg, zeker voor die prijs.
Dat klinkt erg interessant. Binnenkort ook maar eens proberen.quote:Op zondag 8 juli 2018 20:56 schreef realAIVD het volgende:
Waar? Darah, Afghaans restaurant, Utrecht
https://www.iens.nl/restaurant/darah-afghaans-restaurant/315457
Wanneer? Gisteravond
Wat at je?
Ze serveren hier per definitie een 3-gangen menu, die je zelf kunt samenstellen.
De bediening bestaat volledig uit jonge jongens (zie link Iens hierboven met achtergrondverhaal), die allemaal even vriendelijk, vlot en geroutineerd hun werk doen.
Er wordt, naast de kaart die we online al even bekeken hadden, aangegeven dat we ook een zogenaamd "verrassingsmenu" kunnen nemen, dan stellen ze het zo samen dat je ongeveer 80% van hun kaart kunt proeven.
Tja, aangezien het de eerste kennismaking met Afghaans eten is, gaan we maar voor dat verrassingsmenu.
We beginnen met een fles witte wijn, daar krijgen we een fles chaudfontaine bij. Vervolgens komen de voorgerechten op tafel. Het zijn 3 verschillende voorgerechten:
Kofte tokhm (vegetarische burgertjes van ui, ei, meel en verse kruiden),
Morge degi (gemarineerde stukjes kippendijfilet met uien en paprika)
en twee Mantoe (een gestoomd kussentje van deeg gevuld met licht gekruid gehakt)
Erg lekker allemaal, met name de mantoe.
[ afbeelding ]
De hoofdgerechten laten niet lang op zich wachten, het past allemaal bijna niet op de tafel:
We krijgen Qabeli Palauw (door gekarameliseerde suiker gebruinde rijst met een deken van wortel, rozijnen, pistache en amandel). Onder de rijst liggen stukjes lamsvlees.
[ afbeelding ]
en verder Zamarod Chalauw (door spinaziesap gekleurde rijst). En kip die 9 uur gemarineerd is en vervolgens 3 uur in de oven heeft gelegen...geweldig sappig en mals, ik gok dat het Raane Morg is, maar weet dat niet zeker.
Verder wordt de tafel vol gezet met kleinere bakjes, met Vaselya (gestoomde sperziebonen in tomatensaus), Qorme Bara (gestoofd lamsvlees), Daal (gestoofde gele linzen), Sabzi (spinazie) en een tomatensalade.
[ afbeelding ]
Als je ergens meer van wilt kun je het gewoon bij vragen, geeft men aan. Het was meer dan voldoende, maar de tomatensalade laten we wel nog een keer komen, die was bijzonder lekker.
Overigens was alles erg lekker, kruidig maar niet echt pittig, wel allemaal goed op smaak.
Als we klaar zijn met het hoofdgerecht wordt wederom vlot afgeruimd, de bediening is niet opdringerig maar wel attent en alert.
Het nagerecht volgt wederom vlot, men vraagt niet of we bij het nagerecht nog iets anders wensen te drinken, we hebben dan nog een staartje water en wijn.
Het nagerecht bestaat uit een bolletje moerbei-ijs, een bolletje vijgen-ijs, kardemom-vla (waar ik al een klein hapje van had genomen voor ik de foto maakte), wat gedroogde moerbeien en een stukje gedroogde en gesuikerde ananas.
[ afbeelding ]
De kardemom vla was erg lekker, het vijgenijs vooral zoet en de gedroogde moerbeien waren iets te ver gedroogd waardoor ze niet lekker meer waren en die waren ook door het ijs gemalen, dat was eigenlijk het enige dat een beetje tegen viel.
Al met al ontzettend leuk om zo een nieuwe keuken te ontdekken. Geen restaurant waar we wekelijks gaan eten, maar we komen hier zeker nog eens terug.
Kosten? 3-gangenmenu voor ¤27,50 pp, fles wijn 19,50, flesje chaudfontaine hoorde bij de wijn.
Cijfer? 7,5 en zeker een aanrader
ziet er top uitquote:Op zaterdag 14 juli 2018 12:24 schreef markmarkmark het volgende:
Waar? Ciel bleu, Okura Amsterdam
Wanneer? Woensdag 11 Juli 2018
Wat at je? Guestronomy 10 gangen menu
Impressie? Fine de claire, tara oester, baerri kaviaar en Okonomiyaki ‘bitterbal’
[ afbeelding ]
Bites ‘Geïnspireerd door de liefde voor reizen’ Amsterdam Bitterbal, Pastinaak & Tandoori Marrakesh Cracker, Artisjok & Ras el hanout Istanbul Tuinerwt, Geitenyoghurt & Munt Bangkok Tom Yam, Hollandse garnalen & Kippenhuid
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Signatuur Koningskrab, Oscietra kaviaar & ‘Beurre blanc’
[ afbeelding ]
Hamachi Dashi, Edamame, Sudachi & Shiso blad
[ afbeelding ]
Fruit de mer De rijke smaken van de Noordzee
[ afbeelding ]
Langoustine Wortel, Kumquat & Vadouvan specerijen
[ afbeelding ]
Wagyu A5 ‘Kagoshima prefecture’ Groene asperge, Aubergine, Radijs & Miso
[ afbeelding ]
Ganzenlever Rabarber, Bittere chocolade & Hazelnoot
Verschillende kazen
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Pre dessert Smaken van de nougat de Montélimar
[ afbeelding ]
Cacao 52% Advocaat, Macadamia & Specerijen
[ afbeelding ]
Mignardises Zoete creaties van Nederlandse smaken en jeugdherinneringen
[ afbeelding ]
Kosten? …
Cijfer? 9,5
Alles qua eten, bediening, uitleg en service waren perfect
iets van een soort filodeeg wat smaakte naar boterbabbelaarquote:Op zaterdag 14 juli 2018 13:31 schreef Myraela het volgende:
Op die onderste foto lijken wel twee sigaretten in dat stekelding. Wat was dat? Ziet er verder wel heel goed uit.
hoe waren de wijnen? Laatste keer dat ik daar at veel prijzige klassiekersquote:Op zaterdag 14 juli 2018 13:37 schreef markmarkmark het volgende:
[..]
iets van een soort filodeeg wat smaakte naar boterbabbelaar
welke ik precies in het arrangement had weet ik niet meer, veel wit en een rood.quote:Op zaterdag 14 juli 2018 13:38 schreef Tarado het volgende:
[..]
hoe waren de wijnen? Laatste keer dat ik daar at veel prijzige klassiekers
yamazoto en sazanka zijn ook echt top.quote:Op zaterdag 14 juli 2018 13:57 schreef golfer het volgende:
Ziet er allemaal prima uit.
Wij gaan over een tijdje in het Okura naar Yamazato.
Verheug mij daar al op.
Ziet er top uit, maar was het restaurant nou zo leeg?quote:Op zaterdag 14 juli 2018 12:24 schreef markmarkmark het volgende:
Waar? Ciel bleu, Okura Amsterdam
Wanneer? Woensdag 11 Juli 2018
Wat at je? Guestronomy 10 gangen menu
We zijn er op voorbereid. Trouwens, bezoek is pas gepland op 12 september.quote:Op zondag 15 juli 2018 12:10 schreef Duderinnetje het volgende:
Yamazato, wat leuk dat jullie die binnenkort gaan bezoeken, golfer!
Eén van de beste (en duurste, maar dat weet je van te voren) eetervaringen ooit. Zó tof! Met sake-arrangement, wat een openbaring was.
Wat een fijn vooruitzicht.quote:Op zondag 15 juli 2018 12:12 schreef golfer het volgende:
[..]
We zijn er op voorbereid. Trouwens, bezoek is pas gepland op 12 september.
Ziet er allemaal erg aantrekkelijk uit zeg! Kan me goed voorstellen dat je zo tevreden was na afloop. Ik ben alleen niet zo fan van snijboon, maar die vis zelf ziet er wel prachtig gebakken uit.quote:Op zondag 15 juli 2018 12:04 schreef golfer het volgende:
Wanneer: 14 juli 2018
Waar: Restaurant Ace, Amsterdam https://www.restaurantace.nl
Ja, maar wel al een paar jaar geleden.quote:Op zondag 15 juli 2018 15:09 schreef bloodymary1 het volgende:
Ik ga binnenkort eten bij Restaurant Mario in Neck. Zijn daar al mooie ervaringen mee?
buiten ons een tafel of vierquote:Op zondag 15 juli 2018 11:30 schreef kies.een.gebruikersnaam12 het volgende:
[..]
Ziet er top uit, maar was het restaurant nou zo leeg?
Jawel, maar hield niet echt over.quote:Op maandag 16 juli 2018 12:28 schreef FutureFairytale het volgende:
Vind het idd wat weinig eten. Kreeg je nog een smeersel of olie bij je brood?
Precies. Ik zou mij aanpassen aan de gewoontes van het land en niet doordrammen om toch toegelaten te worden.quote:Op dinsdag 17 juli 2018 17:59 schreef sirdanilot het volgende:
En korte broeken worden in Italie over het algemeen niet zo gewaardeerd bij mannen.
Wat vreemd dat je per se met die kleding naar binnen wilde. Pas je een beetje aan, zou ik zeggen.quote:Op maandag 16 juli 2018 12:03 schreef Hi_flyer het volgende:
Waar? La Corte degli Dei, Agerola, bij Napels in de buurt
Wanneer? Donderdag 14 juni 2018 20:15
Wat at je? Zie hieronder
Tijdens mijn vakantie rond Napels ben ik me eenmaal te buiten gegaan aan een wat duurder restaurant. Ik was alleen en kwam in korte broek en shirt binnen in een compleet leeg restaurant. Ze probeerden me nog even weg te kijken, maar ik heb volgehouden dat ik toch echt hier wilde eten.
Goed, tafeltje uitgekozen in een hoekje zodat ik heel het restaurant kon overzien.
Voorgerecht. Een quiche met spinazie met daarnaast olijventapenade met twee koekjes, waarvan ik de smaak niet meer kan herinneren. De spinaziebladeren hadden wat losser gemogen; nu trok ik telkens hele bladeren eruit. De tapenade was niet minder dan perfect.
[ afbeelding ]
Fantastisch mandje brood erbij trouwens. Kraakvers. Er zat ook keihard locaal brood bij, dat je eerst moest dopen in het water in die aardenwerken bak achterop tafel. Je verwacht een vies zooitje, maar het smaakte best prima.
Een fles witte wijn uit de buurt maakte het feest compleet. Mevrouw de eigenaar zat twee tafeltjes verderop al zuchtend de boekhouding op orde te brengen en dat had ze gerust elders mogen doen.
Hoofdgerecht: Helaas konden ze vandaag hun beroemde rodewijnrisotto niet maken (waarom....), dus het werd een andere risotto.
[ afbeelding ]
Ziet er heel eenvoudig uit en dat was het ook, maar was echt perfect op smaak met de juiste romigheid en smeuiigheid. Nog nooit zo'n lekkere risotto gegeten.
De bediening is prettig afwezig; maar houd je wel in de gaten.
Nagerecht: Een warm citroentaartje met ijs ernaast. Het taartje was heerlijk, maar het ijs had er niet bij hoeven liggen. Dat kwam gewoon uit een bak, ben ik bang.
[ afbeelding ]
Inmiddels is het kwart voor tien en ben ik nog steeds de enige gast, zou het aan mijn kleding liggen?....
Over het algemeen vond ik de porties wat aan de kleine kant.
Totaal 75 euro uitgegeven, waarvan 25 aan de wijn. Tot mijn verdriet kreeg ik de fles niet leeg.
Beoordeling: 8,5 Meeste voedsel is gewoon heel goed, in NL betaal je er een stuk meer voor. Bediening was ok, maar mogen wel wat meer open minded zijn tov de korte broek. De vraag is hoe lang de zaak nog bestaat, want van 75 euro kan je niet 4 of 5 man personeel in dienst houden. Ook de volgende avond, op vrijdag nota bene, zag ik weinig tot geen activiteit.
Wij hebben ook een keer fantastisch gegeten bij Yamazato. Wat ik wel een domper vond was feit dat we ongeveer 350 euro moesten betalen voor het eten en drinken en vervolgens ook nog eens 16 euro voor een parkeerkaartje. Je zou toch verwachten dat zulke parkeerkosten dan "on the house" zijn, maar helaas...quote:Op zondag 15 juli 2018 12:10 schreef Duderinnetje het volgende:
Yamazato, wat leuk dat jullie die binnenkort gaan bezoeken, golfer!
Eén van de beste (en duurste, maar dat weet je van te voren) eetervaringen ooit. Zó tof! Met sake-arrangement, wat een openbaring was.
ga je gangquote:Op vrijdag 20 juli 2018 11:07 schreef vinnypassy het volgende:
Ik heb gisteren bij Héroine gegeten in Rotterdam, maar ik vind het zo lullig om dat hier te plaatsen als het topic over 2 posts sluit. Dus ik wacht nog heel even.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |