abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  vrijdag 13 april 2018 @ 17:24:02 #201
176157 robdriessen
El Presidente!
pi_178493235
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 april 2018 15:22 schreef Luuksor het volgende:
Iemand hier nog tips voor restaurants in New York?
Niet zozeer specifieke restaurants, maar meer een checklist.
* Lox bagel of Reuben in een joodse deli.
* Dim sum in Chinatown
* Chili dog en pretzels van straatverkopers
* Avondje Little Italy

Nou vooruit, toch wat namen:
* PDT, de speakeasy cocktailbar met naastgelegen gourmet hot dog restaurant
* Momofuku, keuze uit drie locaties
PLATENKAST
When I am with you, there's no place I'd rather be.
  vrijdag 13 april 2018 @ 17:39:01 #202
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_178493468
En verder is dit topic niet voor restauranttips, maar voor reviews van plekken waar je gegeten hebt. :+
Poef.....gone! ©golfer
  Moderator vrijdag 13 april 2018 @ 18:28:17 #203
69724 crew  Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_178494317
quote:
14s.gif Op vrijdag 13 april 2018 17:39 schreef golfer het volgende:
En verder is dit topic niet voor restauranttips, maar voor reviews van plekken waar je gegeten hebt. :+
Dat kan toch best een keertje? Als we lief tegen Luuksor doen, komt hij straks misschien wel vertellen welk verrukkelijk eten hij allemaal op heeft in NYC *)
I happen to think that mine is the level head and yours is the one things would roll off of.
We zijn bezig: K&W / Begonnen: Verhuizen van A tot Z #2
  zondag 15 april 2018 @ 18:45:32 #204
63722 z80
von nichts kommt nichts
pi_178537044
registreer om deze reclame te verbergen
Waar: «ŲmÁe Kleve Duitsland
Wanner:Vandaag
Wat:
Als voorgerecht: Sıgara bŲreği
2w5reqt.jpg

Hoofd: Kuzu Sis
kalhk0.jpg

En als toet: ÁŲmÁe tatlısı
4smi4j.jpg

Koste incl 1 glas fris. 23 Euro.

Een Turkse eettent die in eerste instantie er uit als een standaard kebab zaak.
Maar deze tent beschikt over een hout gestokte oven voor pizza en platbrood en een houtskool vuur voor verschillende gerechten. Het eten is goed en lekker. De bediening is zoals je in Turkije kunt verwachten, bord leeg is bord weg.
Zeker een zaak om nog eens vaker naar toe te gaan.
Statistieken zijn als bikinis: ze tonen het voornaamste,maar bedekken het essentiele.
Der Gesunde weiŖ nicht, wie reich er ist.
I fink you freaky and I like you a lot
  zondag 15 april 2018 @ 18:52:31 #205
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_178537228
Daar zal Bart blij mee zijn! ^O^ :Y)
pi_178537529
quote:
0s.gif Op zondag 15 april 2018 18:52 schreef RobinOok het volgende:
Daar zal Bart blij mee zijn! ^O^ :Y)
*O* *O* *O* *O* *O* *O* *O*
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
pi_178539733
registreer om deze reclame te verbergen
Dat toetje (terwijl ik geen toetjesmens ben eigenlijk) ziet er lekker uit :9
En idd, je had eigenlijk nog een hap in je mond in Turkije, maar bord leeg = bord weg, moest daar erg aan wennen toen :D
pi_178540381
Wat is dat toetje? Marsepein?
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_178541312
quote:
0s.gif Op zondag 15 april 2018 18:52 schreef RobinOok het volgende:
Daar zal Bart blij mee zijn! ^O^ :Y)
Maar even zonder gekkigheid: inderdaad hoor. Gewoon voedsel met nog een lekker toetje ook voor sympathieke beprijzing. Dat mag ik graag zien. Ik vertegenwoordig daarmee de low-end groep die de "doe maar normaal dan doe je al gek genoeg, zeker met voedsel" stroming vertegenwoordigt. Dat is een stroming die steeds invloedrijker wordt trouwens. :P
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
  zondag 15 april 2018 @ 21:49:05 #210
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_178541360
Borek, lekker
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zondag 15 april 2018 @ 22:01:36 #211
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_178541607
quote:
0s.gif Op zondag 15 april 2018 21:46 schreef Bart2002 het volgende:

[..]

Maar even zonder gekkigheid: inderdaad hoor. Gewoon voedsel met nog een lekker toetje ook voor sympathieke beprijzing. Dat mag ik graag zien. Ik vertegenwoordig daarmee de low-end groep die de "doe maar normaal dan doe je al gek genoeg, zeker met voedsel" stroming vertegenwoordigt. Dat is een stroming die steeds invloedrijker wordt trouwens. :P
Ik was ook serieus hoor.
Maar ik denk dat je je vergist als je denkt dat je een stroming vertegenwoordigt die steeds invloedrijker wordt. Je bent gewoon mainstream en mainstream blijft gewoon mainstream.
  maandag 16 april 2018 @ 21:03:32 #212
63722 z80
von nichts kommt nichts
pi_178563428
quote:
1s.gif Op zondag 15 april 2018 21:08 schreef FutureFairytale het volgende:
Wat is dat toetje? Marsepein?
Nee. Mozzarella tatlisi overgoten met honing.
Statistieken zijn als bikinis: ze tonen het voornaamste,maar bedekken het essentiele.
Der Gesunde weiŖ nicht, wie reich er ist.
I fink you freaky and I like you a lot
pi_178619981
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 april 2018 17:24 schreef robdriessen het volgende:

Niet zozeer specifieke restaurants, maar meer een checklist.

* Lox bagel of Reuben in een joodse deli.
* Dim sum in Chinatown
* Chili dog en pretzels van straatverkopers
* Avondje Little Italy

Nou vooruit, toch wat namen:
* PDT, de speakeasy cocktailbar met naastgelegen gourmet hot dog restaurant
* Momofuku, keuze uit drie locaties
Anders gezegd: Iwanius in NYC met oude Miep.

[ Bericht 1% gewijzigd door anoniem_030720181651 op 19-04-2018 13:21:45 ]
pi_178701078
Waar?
Stazione Pazzo, Soestduinen

Wat at je?
Het vaste 2-gangen lunchmenu:
• Focacia vooraf
• Polenta met Ragķ
2ed81z8.jpg
• Diamanthaas met jonge spinazie en een soort pesto/Salsa verde.
2vskump.jpg
Impressie?
Simpele maar perfect klaargemaakte italiaanse keuken. De diamanthaas was prachtig rose van binnen, flink wat jus met olijfolie en de Polenta zijdezacht en smeuig. Een beetje zoals je bij de denkbeeldige perfecte Mama in ItaliŽ verwacht te kunnen eten. De focacia was zonder meer de lekkerste die ik ooit heb gehad, tikje krokant bovenop en tegelijk vol smaak van de olijfolie.
De bediening was net een tikje minder, vriendelijk maar af en toe een beetje slijmerig en tegelijk vergeetachtig. Er werd wel vriendelijk gevraagd of we nog wat brood wilden, maar dat kwam nooit opdagen. Op mijn vraag of er truffelolie in de ragu zat, zou dat even in de keuken nagevraagd worden, het antwoord kwam echter nooit bij mij terecht.

Kosten?
81 ,- voor 2 personen, inclusief 2 koffie, een glas wijn en een grote fles water.

Cijfer?
7,5. Het eten is perfect in zijn simpelheid, de bediening is niet per se verkeerd maar zou wel wat beter kunnen.
Representant van het failliet van de westerse liberale maatschappij
  woensdag 25 april 2018 @ 12:41:52 #215
441440 aquawoman
Bitch please
pi_178731529
quote:
0s.gif Op zondag 15 april 2018 21:46 schreef Bart2002 het volgende:

[..]

Maar even zonder gekkigheid: inderdaad hoor. Gewoon voedsel met nog een lekker toetje ook voor sympathieke beprijzing. Dat mag ik graag zien. Ik vertegenwoordig daarmee de low-end groep die de "doe maar normaal dan doe je al gek genoeg, zeker met voedsel" stroming vertegenwoordigt. Dat is een stroming die steeds invloedrijker wordt trouwens. :P
Het een hoeft het ander niet uit te sluiten. Ik kan genieten van een lekkere kipsate in een goed eetcafe, maar ook van de uitdaging qua smaken in sommige meer high end restaurants. Het is maar net waar je zin in hebt.
Frankly, my dear, I don't give a damn.
  donderdag 26 april 2018 @ 15:13:02 #216
7719 Kreator
Groetjes, Krea.
pi_178753512
Waar?
Het volgens Tubantia beste italiaanse restaurant van Nederland:
https://www.tubantia.nl/e(...)-nederland~a34dc505/

sapori e ricordi in Enschede

Wanneer?
Gisteren, 25-04-2018

Wat at je?

mzLbvvo.jpg
Gelegen in een kleine straat in het centrum. Gekozen voor het 4-gangen menu. Volgens mij is er helemaal geen kaart verder en krijg je gewoon wat ze die dag op de markt halen. We kozen voor: We zien het wel.

Bij binnenkomst een drankje met kersenlikeur en tonic. (ik zei doe maar iets lekkers. Dat was het)
Aangezien er geen kaart is, moest ik alles onthouden. Dus niet alles is bekend. :')

Eerste gang:
ZiFunfb.jpg
3 soorten vlees, 3 soorten kaas: taleggio, rookkaas en een kaas met peper, en een Vijgenbroodje. Iets met tomaat en brood.

Tussengerecht:
hqmrJvX.jpg
Pasta met iets dat op broccoli lijkt maar het niet is. Ik denk Romanesco. En parmezan.
Risotto met groene asperges. (goddelijk)

Hoofdgerecht:
9tyzSOm.jpg
Aubergine lasagna met ricotta forte
black Angus in rode wijnsaus
Gerookte Makreel met citroŽnknoflook saus
En aardappeltjes.

xrhA6B0.jpg
Panacottataart met Hibiscus en rozensaus (?). Beetje saai, maar wel lekker.
Ananasmuffinachtigding met vanille en slagroom. Erg smaakvol.

Impressie?
Gezellige tent. De dochters in de bediening zijn erg vriendelijk en servicegericht. Moeder staat in de keuken, dus die zie je verder niet. Restaurant zit goed vol, maar is klein genoeg om het gezellig te houden. Ik vond persoonlijk wel dat het allemaal te lang op zich liet wachten. Uiteindelijk bijna 3.5 uur gezeten en vooral tussen de eerste en de tweede gang zat veel te veel tijd (bijna anderhalf uur).

Drinken was lekker, eten smaakte zoals je het in ItaliŽ hoopt te krijgen. Erg smaakvol, goed gekruid en vrij pittig.

Kosten?
100 euro, inclusief drank.

Cijfer?
8

Het was zeker niet het beste Italiaanse restaurant van Nederland, of zelfs van Enschede (want dat is Verso), maar absoluut de moeite waard om eens te bezoeken.
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
  donderdag 26 april 2018 @ 15:37:14 #217
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_178753909
Leuk verslag, Krea.

Vind alleen de combinatie van Black Angusbeef met gerookte makreel een beetje vreemd.
Poef.....gone! ©golfer
  donderdag 26 april 2018 @ 15:43:49 #218
7719 Kreator
Groetjes, Krea.
pi_178754056
quote:
14s.gif Op donderdag 26 april 2018 15:37 schreef golfer het volgende:
Leuk verslag, Krea.

Vind alleen de combinatie van Black Angusbeef met gerookte makreel een beetje vreemd.
We kregen een combi van vega, vlees en vis. Daar kun je normaal 1 uit kiezen, maar kozen voor dit.
Ik vond het vlees verreweg het minst lekker.
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
pi_178755188
Tussengerechten en de Aubergines :9 :9
  zaterdag 12 mei 2018 @ 16:55:36 #220
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_179107689
27185513187_ceff7e1305_z.jpg[

Waar?
Sylt Seafood op de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam. (naast de Burgeclub)

Wanneer?
Een keer begin april en begin mei

Wat at je?
Thaise mosselen, mosselen met roquefort, (slip)tong, kibbeling, garnalenkroket, kreeft, crabcakes, inktvisringetjes, friet. Meer daarover hier: https://robinuit.wordpress.com/2018/05/12/sylt-seafood-rotterdam/

Impressie?
Leuk tentje, niet veel pretenties, ze willen fastfood seafood serveren. Goed eten voor een redelijke prijs.

Kosten?
Beide keren niet meer dan 80 euro voor zijn tweetjes met een flesje wijn erbij.

Cijfer?
8,5
pi_179108353
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 mei 2018 16:55 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ][

Waar?
Sylt Seafood op de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam. (naast de Burgeclub)

Wanneer?
Een keer begin april en begin mei

Wat at je?
Thaise mosselen, mosselen met roquefort, (slip)tong, kibbeling, garnalenkroket, kreeft, crabcakes, inktvisringetjes, friet. Meer daarover hier: https://robinuit.wordpress.com/2018/05/12/sylt-seafood-rotterdam/

Impressie?
Leuk tentje, niet veel pretenties, ze willen fastfood seafood serveren. Goed eten voor een redelijke prijs.

Kosten?
Beide keren niet meer dan 80 euro voor zijn tweetjes met een flesje wijn erbij.

Cijfer?
8,5
Veel gefrituurd, niet?
  zaterdag 12 mei 2018 @ 17:37:13 #222
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_179108624
quote:
1s.gif Op zaterdag 12 mei 2018 17:25 schreef Black_Baron het volgende:

[..]

Veel gefrituurd, niet?
De kibbeling, de kroket en de friet ja. Verder de calamares, maar die had ik niet. Zal euh 8% van de gerechten op de kaart zijn.
Is dat een dingetje voor je?
pi_179110699
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 mei 2018 17:37 schreef RobinOok het volgende:

[..]

De kibbeling, de kroket en de friet ja. Verder de calamares, maar die had ik niet. Zal euh 8% van de gerechten op de kaart zijn.
Is dat een dingetje voor je?
Niet persť.
Ben juist blij met wat meer vis als gewone hap.
pi_179303591
Ben zojuist bij Five Guys in Leidsche Rijn Centrum geweest.
Heb daar een hamburger (a 8,50) en een gedeeld patatje op.

Vond het erg klef allemaal. Niet voor herhaling vatbaar. Maar mss vinden anderen het juist wel heel lekker. :D
pi_179303655
quote:
0s.gif Op maandag 21 mei 2018 16:50 schreef Black_Baron het volgende:
Ben zojuist bij Five Guys in Leidsche Rijn Centrum geweest.
Heb daar een hamburger (a 8,50) en een gedeeld patatje op.

Vond het erg klef allemaal. Niet voor herhaling vatbaar. Maar mss vinden anderen het juist wel heel lekker. :D
Overrated en overpriced troep vind ik het persoonlijk. Snap de hype totaal niet. Die burgers zelf vind ik ook helemaal niks..net als die smakeloze dunne dingen van de McDonalds
Alex Pastoor:
"Een uitslag is altijd terecht, of het nou verdiend is of onverdiend"
Martin Verkerk:
''Ik bepaal of ik win of verlies. Als ik goed speel dan win ik, als ik slecht speel dan is de kans dat ik verlies aanwezig.''
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')