abonnement Unibet Coolblue
  woensdag 10 januari 2018 @ 12:49:32 #201
63302 rockstah
New World Disorder
pi_176409512
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 11:31 schreef RM-rf het volgende:

[..]

Toch hebben ze in de jaren zestig en zeventig ook zeer positieve ontwikkelingen gekend qua burgerrechten (jaren zestig) en bestrijding van corruptie in de eigen veiligheidsdiensten en spionage dor de overheid (Watergate, Church-commitee)...

De overheid stapte toen ook over haar eigen schaduw door na de zeer traumatische ervaringen in de Vietnamoorlog uiteindelijk een diplomatiek offensief met china te beginnen en daarmee goede betrekkingen te sluiten...

dat is een behoorlijke stap geweest, het vijandbeld tov China was enorm groot (er waren initieel ook geen enkele diplomatieke betrekkingen aangezien de VS china niet eens als land erkende (wegens Taiwan)...

dat leidde bv tot een komische anekdote dat een chinese delegatie ooit contact poogde te maken, en een goede gelegenheid darvoor leek en receptie te zijn bij de albanese leider Hoxha, die immers wel zowel met de amerikanen reelijk goede betrekkingen had (als enige bijna-oostblok-land) als met de chinezen...

de amerikaanse ambasadeur durfde echter geen contact aan en gedurende de gehele receptie liep hij telkens weg als de chineze delegatie in zijn buurt kwam.. de chinezen hadden echter opdracht de amerikanen aan te spreken warna er een urenlandge achtervolgingsjacht tussen twe delegaties op die receptie te zien was die na een tijdje ook iedereen begon op te valen (van zowel china als amerika bewog de delegatie in zijn geheel, individuele contacten waren al helemaal niet toegestaan)

(nadat dit een mislukking werd, vond men een andere weg, welke uiteindelijk dankzij tafeltennis-spelers lukte, op dat gebied waren wel vriendschappelijke contacten tussen amerikanen en chnezen mogelijk en zo vond men een weg contact te vinden)
Die ontwikkelingen kwamen toch ook niet uit het niets, althans het is volgens mij niet zozeer dat ze zelf ineens tot bezinning kwamen. Aan de omvorming van burgerrechten ging een lange periode aan bijna wekelijkse rassenrellen vooraf, ze konden niet veel anders. Watergate is vooral een overwinning van de pers geweest.

W.b. de vietnamoorlog, vooralsnog lijkt het er op dat de altijd paradoxale Nixon ook hier weer gelijk heeft gehad, namelijk dat het omvormen van het volksleger naar een puur beroepsleger voldoende zal zijn om zulke trauma's en protesten in de toekomst voorgoed te kunnen beteugelen. [1]
In zekere zin heeft hij de situatie dus net zo goed beslecht door mogelijke tegengeluiden uit de maatschappij vooraf onschadelijk te maken.
Socialism always fails, but for some reason every single time it requires US sanctions, economic warfare, ‘freedom fighters’ or an outright invasion to fail.
pi_176409527
quote:
11s.gif Op woensdag 10 januari 2018 12:46 schreef Tchock het volgende:

[..]

Ik zou nooit gedacht hebben dat dat zo'n gigantische invloed op je persoonlijkheid heeft. Ik bedoel, we kennen allemaal wel blaaskaken en de meeste mensen hebben zelf ook wel arrogante trekjes. Wat Donald J Trump laat zien is echt van zo'n ander niveau.
Ken jij dan iemand die zo is opgegroeid als Trump?

Ik vermoed dat de campagne zijn waanzin naar een nieuw niveau heeft getild. Miljoenen Amerikanen hingen aan z'n lippen en overlaadden de man met lof terwijl op een podium de grootst mogelijke onzin liep uit te kramen. Dat doet natuurlijk wel iets met iemand als Trump, die toch al last had van een narcistische persoonlijkheidsstoornis.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
pi_176409546
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 12:50 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

Ken jij dan iemand die zo is opgegroeid als Trump?

Ik vermoed dat de campagne zijn waanzin naar een nieuw niveau heeft getild. Miljoenen Amerikanen hingen aan z'n lippen en overlaadden de man met lof terwijl op een podium de grootst mogelijke onzin liep uit te kramen. Dat doet natuurlijk wel iets met iemand als Trump, die toch al last had van een narcistische persoonlijkheidsstoornis.
Niet persoonlijk nee, maar er zijn wel meer mensen die opgroeien in extreme weelde omringd door dienaren en nooit iets zelf hoeven te doen. Neem onze eigen koning, bijvoorbeeld. Heb je die ooit Trumpiaanse teksten uit zien kramen? Ik niet in elk geval. :P
pi_176409560
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 12:39 schreef Tchock het volgende:

[..]

Als ik me goed herinner is dat het fenomeen dat hoe minder iemand over een onderwerp weet, hoe minder kennis diegene zich realiseert niet te hebben waardoor hij zichzelf juist expert kan achten?

Ik weet het niet. Trump snapt de simpelste termen niet (zoals "a clean DACA bill") maar denkt nog steeds dat hij alles weet (ondanks dat hij zelf ook doorheeft dat hij het niet weet!). Dat lijkt niet echt op Dunning-Kruger maar op een totale paradoxale persoonlijkheid.

Zoals ik eerder iemand hoorde zeggen: Trump is in staat om te beweren dat hij de minst vlambare persoon ter wereld is terwijl zijn haar in brand staat.
Ach, als je dat koppelt aan alle andere ziektebeelden die op de man van toepassing zijn kom je een heel eind.

Inmiddels mag voor iedereen wel duidelijk zijn dat hij gewoon niet slim genoeg is om dit werk te doen, niet bereid is dat te compenseren door hard te werken en dat hij bij gebrek aan een eigen visie meestal gewoon de mening overneemt van degene die hem als laatste heeft gesproken.

Lijkt mij een behoorlijk matige president, maar goed, als je af en toe een of andere liberaal belachelijk maakt heb je genoeg figuren als Nintex die je fantastisch vinden.
Hoeren neuken, nooit meer werken.
pi_176409581
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 12:51 schreef Tchock het volgende:
Neem onze eigen koning, bijvoorbeeld.
Dat is toch geen vergelijking, joh! :D :P
  woensdag 10 januari 2018 @ 12:54:41 #206
104871 remlof
Europees federalist
pi_176409598
Judges order North Carolina congressional districts redrawn quickly

Federal judges said Tuesday that North Carolina will have to quickly redraw its 13 congressional districts because the map is unconstitutionally partisan.

The three-judge panel rejected the previous map drawn by the Republican-controlled General Assembly, saying it violates the Equal Protection Clause, the First Amendment, and Article I of the Constitution.
The judges gave the state about three weeks to file a new plan with the court so it will be in place before the 2018 midterms.


Eindelijk wordt begonnen met het terugdraaien van die gerrymandering van de Republikeinen.
pi_176409601
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 12:51 schreef Tchock het volgende:

[..]

Niet persoonlijk nee, maar er zijn wel meer mensen die opgroeien in extreme weelde omringd door dienaren en nooit iets zelf hoeven te doen. Neem onze eigen koning, bijvoorbeeld. Heb je die ooit Trumpiaanse teksten uit zien kramen? Ik niet in elk geval. :P
Onze koning had broers die hem in de zeik namen en (groot)ouders die redelijk bij de pinken waren. Ik denk niet dat Beatrix hem z'n hele jeugd veren in de reet had gestoken. Afgezien van het koninklijke, heeft Wim-Lex een redelijk Hollandse opvoeding genoten, gok ik.

Trump is een Tokkie die door z'n ouders werd verwaarloosd en de rest van z'n leven kreeg te maken met kontenlikkers. Tevens is hij een exponent van het amerikanisme, wat sowieso enkel ordinaire ellende voortbrengt.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
pi_176409604
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 12:53 schreef brokjespoes het volgende:

[..]

Dat is toch geen vergelijking, joh! :D
Waarom niet, als het gaat om de manier waarop ze opgegroeid zijn?
  woensdag 10 januari 2018 @ 12:55:17 #209
6845 Ringo
als een rollende steen
pi_176409619
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 12:30 schreef Tchock het volgende:
Ik denk dat je een goed punt aansnijdt. Maar ik vind het gewoon zo lastig te geloven dat je kunt denken alles over een onderwerp te weten als dat zo overduidelijk niet het geval is. Hij kent zelfs de basis niet van de onderwerpen waar hij beweert expert in te zijn. Een beetje alsof ik nu zou claimen dat ik het meeste van kernfysica weet van de hele wereld (en voor de duidelijkheid: ik ben jurist :') ).

Hij is natuurlijk wel al bejaard en zoals Koos zegt heeft hij zijn hele leven in een bubbel geleefd waar iedereen hem naar de mond praat. Alsnog zou je zeggen dat elk mens over de capaciteit beschikt om te realiseren dat hij weinig weet over een onderwerp, vooral omdat hij zich er nog nooit mee bezig heeft gehouden.
Trump is natuurlijk een buitensporig voorbeeld, maar ik denk dat in het algemeen zelfoverschatting je verder vooruit helpt in een politieke carrière dan twijfel en zelfrelativering. In onze dromen worden we geleid door de Tom Kirkmans van deze wereld, in werkelijkheid trekken meestal de Frank Underwoods aan de touwtjes. Er zijn gewoon teveel leugens nodig om een politieke waarheid te verkopen, eerlijke en bescheiden mensen gaan aan zoveel leugenachtigheid ten onder.
Kwetsbaarheid tonen wordt al gauw gezien als een teken van zwakte en tegen je gebruikt; Obama had daar soms last van, die profileerde zich graag als een twijfelend mens die bij grote beslissingen niet over één nacht ijs ging, maar dat aura van twijfel brak hem op, ook hij moest het bij het publiek hebben van supermanachtige pr-stunts ("we got him") en stoere imagebuilding.
He's simple, he's dumb, he's the pilot.
  Overall beste user 2022 woensdag 10 januari 2018 @ 12:55:28 #210
3928 Ulx
you aint no punk you punk
pi_176409626
Ik denk dat Trump zich verdomd goed realiseert dat hij beter niet kan toegeven dat hij iets niet snapt. Zodra hij dat nu doet verliest hij ook de steun van zijn aanhang. Hij moet dus doorgaan met hard roeptoeteren anders is hij toast. Helaas voor hem werkte het roeptoeteren maar even, en eist men nu toch wel concrete dingen. Maar die kan hij niet leveren omdat hij niet snapt hoe het werkt.
Bij beeft zich aardig in een hoek geschilderd.
I hate to advocate drugs, alcohol, violence, or insanity to anyone, but they've always worked for me.
pi_176409668
quote:
The Trump administration has waived part of the punishment for five megabanks whose affiliates were convicted and fined for manipulating global interest rates. One of the Trump administration waivers was granted to Deutsche Bank — which is owed at least $130 million by President Donald Trump and his business empire, and has also been fined for its role in a Russian money laundering scheme.

The waivers were issued in a little-noticed announcement published in the Federal Register during the Christmas holiday week. They come less than two years after then-candidate Trump promised “I'm not going to let Wall Street get away with murder.”

klik voor meer
Tijdens kerst stiekem banken pleasen waar je voor kapitalen schuld aan hebt. Dat is niet verdacht verder. Overigens blijkt uit dat artikel dat ook Obama al waivers uitdeelde - de straffen zijn dus een complete wassen neus.
pi_176409721
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 12:49 schreef rockstah het volgende:
Watergate is vooral een overwinning van de pers geweest.
Watergate is een gevolg van een machtsvacuum na de dood van Hoover, en ontevredenheid omdat Hoover ervoor koos geen oudgediende hoover-getrouwe tot zn opvolger te benoemen maar juist als nieuwe FBI-directeur een buitenstaander en zelfs een ex-rechter te benoemen.

Nixon wilde hiermee de FBI die een bijna onbeperkte politieke macht had inperken en ondertussen schiep hij een eigen, onder direkte controle van het WH staande eigen group 'plumbers' die eigenlijk precis de semi-legale trucjes die voorheen Hoover zn gedienden liet uitvoeren, op zich namen...

Nixon werd wat betreft Watergate verraden door boze FBI'ers.
(daaromheen speelde meer zaken, zoals de reease van de Pentagon Papers al ruim ervoor en ook de inbraak in het FBI kantoor waarbij een groep burgerrecht activisten veel geheime documenten ter beschikking kreeg die politiek enorm brisant waren, over gehei,me en illegale praktijken van de FBI)

Watergate stond wat dat betreft niet geheel los van andere ontwikkelngen wat betreft veiligheidsdiensten. Kan deels gezien worden als een gevolg daarvan. Al langer was er een bewustzijn dat deze tot een staat-in-een-staat geworden waren en deed men poging hun bijna oncontroleerbare macht in te perken wat uiteindelijk ook deels lukte, onder meer door het Church Committee, dat meerdere schandalen onderzocht, cointelpro,operation CHAOS, afluisterschandalen van de eigen burgers en manipulatie van de pers (waartoe de opdracht al van JFK gekomen was) en de Pentagon Papers.

[ Bericht 11% gewijzigd door RM-rf op 10-01-2018 13:08:05 ]
"Whatever you feel like: Life’s not one color, nor are you my only reader" - Ausonius, Epigrammata 25
  Overall beste user 2022 woensdag 10 januari 2018 @ 13:01:49 #213
3928 Ulx
you aint no punk you punk
pi_176409735
Nu ontkom je als politicus niet aan liegen. Zelfs Stalin, Hitler en Mao moesten dat terwijl ze op zich wel middelen hadden om altijd de waarheid te spreken door gewoon de realiteit te forceren zich aan hun woorden aan te passen.
I hate to advocate drugs, alcohol, violence, or insanity to anyone, but they've always worked for me.
pi_176409925
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 13:01 schreef Ulx het volgende:
Nu ontkom je als politicus niet aan liegen. Zelfs Stalin, Hitler en Mao moesten dat terwijl ze op zich wel middelen hadden om altijd de waarheid te spreken door gewoon de realiteit te forceren zich aan hun woorden aan te passen.
Natuurlijk, ook een democratie heeft dat gewoon keihard nodig (een democratie waarschijnlijk zelfs harder dan een autocratische staat, juist door de hogere transparantie en controleerbaarheid)...

Probleem is niet de illegale handelingen van bepaalde instituten als veiligheidsdiensten en overheidsinstanties, waar vooral de mate waarin deze vervolgens dat uitnutten om controle over hun eigen functioneren te ontlopen...

Hoover's FBI schiep ook vanaf 1917 een stabiele amerikaanse maatschappij, onderdrukte alle politieke extremen (was bv ook zéér succesvol in het verslaan van de KKK).
Enkel was het eind jaren zestig verworden tot een staat binnen een staat en had de politiek er eigenlijk geheel geen grip meer op....
Dat is gevaarlijk, niet het liegen an sich, maar niemand die nog kan controleren wat gelogen is of niet.
"Whatever you feel like: Life’s not one color, nor are you my only reader" - Ausonius, Epigrammata 25
  woensdag 10 januari 2018 @ 13:11:49 #215
384435 klappernootopreis
Pleens treens en ottomobile
pi_176409926
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 12:55 schreef Ulx het volgende:
Ik denk dat Trump zich verdomd goed realiseert dat hij beter niet kan toegeven dat hij iets niet snapt. Zodra hij dat nu doet verliest hij ook de steun van zijn aanhang. Hij moet dus doorgaan met hard roeptoeteren anders is hij toast. Helaas voor hem werkte het roeptoeteren maar even, en eist men nu toch wel concrete dingen. Maar die kan hij niet leveren omdat hij niet snapt hoe het werkt.
Bij beeft zich aardig in een hoek geschilderd.
En zal nog meer in de problemen wanneer hij vragen van Robert Mueller moet beantwoorden. Want die stelt hem écht geen vragen die voor de hand liggen en publiek bekend zijn. Toen Mueller George Papadopoulos vastnagelde, sloeg dit ook in als een bom, en zagen ze dit niet aankomen. Ik ben erg benieuwd welke richting de vragen Mueller op gaan. Collusion of Treason.. Ik verwacht het laatste..
Mag ik je vandaag weer eens irriteren?
pi_176409977
quote:
2s.gif Op woensdag 10 januari 2018 12:52 schreef Ludachrist het volgende:

[..]

Ach, als je dat koppelt aan alle andere ziektebeelden die op de man van toepassing zijn kom je een heel eind.

Inmiddels mag voor iedereen wel duidelijk zijn dat hij gewoon niet slim genoeg is om dit werk te doen, niet bereid is dat te compenseren door hard te werken en dat hij bij gebrek aan een eigen visie meestal gewoon de mening overneemt van degene die hem als laatste heeft gesproken.

Lijkt mij een behoorlijk matige president, maar goed, als je af en toe een of andere liberaal belachelijk maakt heb je genoeg figuren als Nintex die je fantastisch vinden.

Volgens mij vindt Nintex hem helemaal niet zo fantastisch. Lees zijn berichten maar eens goed.
pi_176410013
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 12:54 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

Onze koning had broers die hem in de zeik namen en (groot)ouders die redelijk bij de pinken waren. Ik denk niet dat Beatrix hem z'n hele jeugd veren in de reet had gestoken. Afgezien van het koninklijke, heeft Wim-Lex een redelijk Hollandse opvoeding genoten, gok ik.

Trump is een Tokkie die door z'n ouders werd verwaarloosd en de rest van z'n leven kreeg te maken met kontenlikkers. Tevens is hij een exponent van het amerikanisme, wat sowieso enkel ordinaire ellende voortbrengt.
Daarbij heeft Willem bij de Marine gediend en werd hij daar niet voorgetrokken.
pi_176410074
quote:
7s.gif Op woensdag 10 januari 2018 13:16 schreef Sloggi het volgende:

[..]

Daarbij heeft Willem bij de Marine gediend en werd hij daar niet voorgetrokken.
En Trump wilde niet naar Vietnam dus had hij wat last van zijn voet (verkalking van zijn hiel blijkbaar). #traitor #bad_genes #inferior
pi_176410138
quote:
14s.gif Op woensdag 10 januari 2018 12:54 schreef remlof het volgende:
Judges order North Carolina congressional districts redrawn quickly

Federal judges said Tuesday that North Carolina will have to quickly redraw its 13 congressional districts because the map is unconstitutionally partisan.

The three-judge panel rejected the previous map drawn by the Republican-controlled General Assembly, saying it violates the Equal Protection Clause, the First Amendment, and Article I of the Constitution.
The judges gave the state about three weeks to file a new plan with the court so it will be in place before the 2018 midterms.


Eindelijk wordt begonnen met het terugdraaien van die gerrymandering van de Republikeinen.
Dat is nog maar de vraag. Dit is een beslissing van een district court. Daar zijn er al wel meer van geweest. De SC heeft twee aankomende zaken omtrent partisan gerrymandering op de agenda staan. Eentje gaat ove Republikeinse gerrymandering in Winsconsin, de ander over Democratische gerrymandering in Maryland. Die gaan uiteindelijk waarschijnlijk de precedenten scheppen. Er zijn al wel cases geweest omtrent gerrymandering waar er duidelijk sprake is van bijvoorbeeld raciale en religieuze gronden. Dergelijke herindelingen mogen sowieso al niet meer.
Volkorenbrood: "Geen quotes meer in jullie sigs gaarne."
  woensdag 10 januari 2018 @ 13:23:52 #220
384435 klappernootopreis
Pleens treens en ottomobile
pi_176410181
quote:
7s.gif Op woensdag 10 januari 2018 13:16 schreef Sloggi het volgende:

[..]

Daarbij heeft Willem bij de Marine gediend en werd hij daar niet voorgetrokken.
Klopt. dat gold ook voor zijn broers. een kennis van me was kapitein op een opleidingsschip van de marine en twee prinsen waren adelborst op dat schip. Die werden zonder aanziens des persoons aangepakt. heb je niks te doen? Hier heb je de dekzwabber, vort!
Mag ik je vandaag weer eens irriteren?
  Overall beste user 2022 woensdag 10 januari 2018 @ 13:24:09 #221
3928 Ulx
you aint no punk you punk
pi_176410185
quote:
7s.gif Op woensdag 10 januari 2018 13:14 schreef Sloggi het volgende:

[..]

Volgens mij vindt Nintex hem helemaal niet zo fantastisch. Lees zijn berichten maar eens goed.
Nah. Die discussie is al gevoerd. Eerst constant roepen dat elke scheet van Trump fantastisch is en daarna zeggen dat je het ironisch bedoelde is gewoon slap gelul. Of een doelbewuste manier om een discussie om zeep te helpen.
I hate to advocate drugs, alcohol, violence, or insanity to anyone, but they've always worked for me.
pi_176410207
quote:
1s.gif Op woensdag 10 januari 2018 13:24 schreef Ulx het volgende:

[..]

Nah. Die discussie is al gevoerd. Eerst constant roepen dat elke scheet van Trump fantastisch is en daarna zeggen dat je het ironisch bedoelde is gewoon slap gelul. Of een doelbewuste manier om een discussie om zeep te helpen.
Ik beweer dan ook niet dat hij serieus is of wat toevoegt aan de discussie. Maar Nintex een Trump-fanboy? Nah. Die jongen vindt het gewoon leuk om te provoceren.

Users als Elzies zijn een ander verhaal.
  Moderator woensdag 10 januari 2018 @ 13:25:47 #223
54278 crew  Tijger_m
42
pi_176410217
Ah, een jubileum, hij heeft de 2000 gehaald in slechts 355 dagen!

https://www.washingtonpos(...)laims-over-355-days/
"The enemy isn't men, or women, it's bloody stupid people and no one has the right to be stupid." - Sir Terry Pratchett.
  woensdag 10 januari 2018 @ 13:28:46 #224
384435 klappernootopreis
Pleens treens en ottomobile
pi_176410272
quote:
7s.gif Op woensdag 10 januari 2018 13:25 schreef Sloggi het volgende:

[..]

Ik beweer dan ook niet dat hij serieus is of wat toevoegt aan de discussie. Maar Nintex een Trump-fanboy? Nah. Die jongen vindt het gewoon leuk om te provoceren.

Users als Elzies zijn een ander verhaal.
En redetwisten over deze users valt natuurlijk niet onder VS-politieke discussies.. Voor hetzelfde zijn die door populisten betaalde vak-trollen.
Mag ik je vandaag weer eens irriteren?
  Overall beste user 2022 woensdag 10 januari 2018 @ 13:29:02 #225
3928 Ulx
you aint no punk you punk
pi_176410277
quote:
7s.gif Op woensdag 10 januari 2018 13:25 schreef Sloggi het volgende:

[..]

Ik beweer dan ook niet dat hij serieus is of wat toevoegt aan de discussie. Maar Nintex een Trump-fanboy? Nah. Die jongen vindt het gewoon leuk om te provoceren.

Users als Elzies zijn een ander verhaal.
De tweede optie die ik schets bedoel je dus. Doelbewust discussies verzieken.

Maar goed, irrelevant figuur verder. Boeiend wat hij schrijft. Men negeert hem nu toch voornamelijk.
I hate to advocate drugs, alcohol, violence, or insanity to anyone, but they've always worked for me.
pi_176410366
Hebben we al zin in de state of the union? *O*
Denk alleen niet dat ik em live ga kijken, vind het lastig om lang naar Trump te luisteren.

Ben stiekem ook benieuwd naar de Fake News award van volgende week. Ik gok op CNN.
  woensdag 10 januari 2018 @ 13:33:23 #227
384435 klappernootopreis
Pleens treens en ottomobile
pi_176410382
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 13:25 schreef Tijger_m het volgende:
Ah, een jubileum, hij heeft de 2000 gehaald in slechts 355 dagen!

https://www.washingtonpos(...)laims-over-355-days/
die grafiek.. _O-
Mag ik je vandaag weer eens irriteren?
  woensdag 10 januari 2018 @ 13:34:22 #228
384435 klappernootopreis
Pleens treens en ottomobile
pi_176410402
https://www.washingtonpos(...)m_term=.ee7579fd9f4c

Dit is ook wel een aardig artikel..

Deze trend ziet er niet best uit voor de GOP..
Mag ik je vandaag weer eens irriteren?
  Moderator woensdag 10 januari 2018 @ 13:34:44 #229
54278 crew  Tijger_m
42
pi_176410411
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 13:32 schreef Refragmental het volgende:
Hebben we al zin in de state of the union? *O*
Denk alleen niet dat ik em live ga kijken, vind het lastig om lang naar Trump te luisteren.

Ben stiekem ook benieuwd naar de Fake News award van volgende week. Ik gok op CNN.
Lijkt mij lastig, hij gebruikte CNN dit weekend om aan te tonen dat Wolff's boek niet waar zou zijn.
"The enemy isn't men, or women, it's bloody stupid people and no one has the right to be stupid." - Sir Terry Pratchett.
  Moderator woensdag 10 januari 2018 @ 13:35:20 #230
54278 crew  Tijger_m
42
pi_176410426
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 13:34 schreef klappernootopreis het volgende:
https://www.washingtonpos(...)m_term=.ee7579fd9f4c

Dit is ook wel een aardig artikel..

Deze trend ziet er niet best uit voor de GOP..
Dan word het pas echt leuk in Washington als dat gebeurt :)
"The enemy isn't men, or women, it's bloody stupid people and no one has the right to be stupid." - Sir Terry Pratchett.
  woensdag 10 januari 2018 @ 13:36:19 #231
384435 klappernootopreis
Pleens treens en ottomobile
pi_176410439
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 13:32 schreef Refragmental het volgende:
Hebben we al zin in de state of the union? *O*
Denk alleen niet dat ik em live ga kijken, vind het lastig om lang naar Trump te luisteren.

Ben stiekem ook benieuwd naar de Fake News award van volgende week. Ik gok op CNN.
Ik dacht het niet, op het moment heeft hij daar namelijk het minst van te duchten. Ik gok op Washington Post.
Mag ik je vandaag weer eens irriteren?
pi_176410490
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 13:36 schreef klappernootopreis het volgende:

[..]

Ik dacht het niet, op het moment heeft hij daar namelijk het minst van te duchten. Ik gok op Washington Post.
Fake news is ondermijning van de democratie. Op zich goed dat er wat aan gedaan wordt.
pi_176410501
Het zal wel Fox "news" worden ofzo.
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
  Overall beste user 2022 woensdag 10 januari 2018 @ 13:41:29 #234
3928 Ulx
you aint no punk you punk
pi_176410533
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 13:39 schreef grrrrg het volgende:

[..]

Fake news is ondermijning van de democratie. Op zich goed dat er wat aan gedaan wordt.
Zoals de actie van Feinstein gisteren?
I hate to advocate drugs, alcohol, violence, or insanity to anyone, but they've always worked for me.
pi_176410550
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 13:39 schreef grrrrg het volgende:

[..]

Fake news is ondermijning van de democratie. Op zich goed dat er wat aan gedaan wordt.
Is deze post sarcastisch bedoeld?
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
  woensdag 10 januari 2018 @ 13:42:49 #236
384435 klappernootopreis
Pleens treens en ottomobile
pi_176410559
quote:
9s.gif Op woensdag 10 januari 2018 13:39 schreef xpompompomx het volgende:
Het zal wel Fox "news" worden ofzo.
of misschien Breitbart. Nu Bannon is verkast, kan hij die simpel een trap na geven na bewezen "diensten"
Mag ik je vandaag weer eens irriteren?
pi_176410577
Nee, zonder twijfel InfoWars natuurlijk :Y
pi_176410612
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 13:42 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

Is deze post sarcastisch bedoeld?
Natuurlijk niet. Ik heb het over Fox News die soms over het randje gaat. Ik vind met zulke grote journalistieke organisaties dat er wel wat meer wetgeving mag komen wat wel en niet geoorloofd is.

Ik heb het met nadruk niet over wat oom Donald het allemaal over heeft, want dat is per definitie allemaal gelogen en verdraaid.
pi_176410616
Mooie transcript van Seth over Fusion GPS hearing :Y

https://threadreaderapp.com/thread/950800455797534720.html

TLDR: Peepee tapes are real :D
beter een knipoog dan een blauw oog
  woensdag 10 januari 2018 @ 13:49:29 #240
384435 klappernootopreis
Pleens treens en ottomobile
pi_176410665
quote:
1s.gif Op woensdag 10 januari 2018 13:41 schreef Ulx het volgende:

[..]

Zoals de actie van Feinstein gisteren?
die "actie" van Feinstein was een noodzakelijk kwaad, om de integriteit van het Mueller onderzoek te beschermen. De FBI stop je namelijk niet met geruchten, daar beïnvloed je alleen de kiezer mee, en dit weten ze bij de Trump administratie.
Mag ik je vandaag weer eens irriteren?
  woensdag 10 januari 2018 @ 13:53:50 #241
384435 klappernootopreis
Pleens treens en ottomobile
pi_176410745
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 13:46 schreef grrrrg het volgende:

[..]

Natuurlijk niet. Ik heb het over Fox News die soms over het randje gaat. Ik vind met zulke grote journalistieke organisaties dat er wel wat meer wetgeving mag komen wat wel en niet geoorloofd is.

Ik heb het met nadruk niet over wat oom Donald het allemaal over heeft, want dat is per definitie allemaal gelogen en verdraaid.
Fox News is misschien wel de grootste factor waarom Trump nog steeds niet impeached is. Een voormalige aanklager van Nixon zei onlangs dat als indertijd Fox News (Rupert Murdoch's geesteskindje had bestaan Nixon zijn volle twee termijnen had uitgezeten.
Mag ik je vandaag weer eens irriteren?
pi_176411119
Van de Fusion GPS transcript:
quote:
This is how *easy* it is to find out about Trump's connections to the Russian mafia: you find it out the *first 72 hours* you're looking at Trump generally.

Simpson confirms he was looking at Trump's ties to Russia [paid by republicans], and specifically Trump's ties to organized crime in Russia, from the first hours of his research—*nine months* before one of the law firms serving the Clinton campaign got involved in funding the research in mid-2016.

The Republicans take one in the gut: Trump's business partner—Sater—is connected to the same crime family Simpson became an expert on in working for Prevezon's law firm, so even the Trump-sanctions tie in the dossier originated nine months before any Democrats were involved.
Dellipder en consorten hebben heel wat krom te lullen wat recht is.
  Moderator woensdag 10 januari 2018 @ 14:15:52 #243
1212 crew  Mike
Excellent!
pi_176411172
quote:
3s.gif Op woensdag 10 januari 2018 14:13 schreef cynicus het volgende:
Van de Fusion GPS transcript:

[..]

Dellipder en consorten hebben heel wat krom te lullen wat recht is.
Dit is overigens geen nieuws...er waren al heel veel uitgebreide artikelen over toen Trump nog geen president was. Het lijkt alleen of het niemand wat interesseert. Wellicht dat Mueller er nog wat mee kan.
In some matters there's no reality, only perception. Truth exists, but people have a vested interest in not knowing it.
pi_176411446
quote:
3s.gif Op woensdag 10 januari 2018 14:13 schreef cynicus het volgende:
Van de Fusion GPS transcript:

[..]

Dellipder en consorten hebben heel wat krom te lullen wat recht is.
Dellipder was in ieder geval heel hard bezig met Clinton/DNC aan Fusion GPS te linken, maar nu blijkt dus dat:
- Fusion GPS nonpartisan is en Steele waarschijnlijk niet eens wist voor wie hij nu onderzoek deed.
- De republikeinen al driekwart jaar eerder van hun diensten gebruik maakten
- Men niet naar een conclusie toe werkte, maar gewoon op zoek ging naar 'iets'
- De FBI al veel wist, maar ze hier niets mee deden op straffe van een Sessions frame dat ze de verkiezingen probeerden te beinvloeden.

Explosive stuff in ieder geval.
beter een knipoog dan een blauw oog
pi_176411492
Het feit dat dat transcript is gelekt is wel erg zorgelijk.
Hopelijk krijgt dat mens nog problemen hierdoor.

Lastige is nu namelijk dat de verdachten/getuigen hun verhalen kunnen gelijktrekken, en dat is niet wenselijk.... tenzij je niks geeft om een eerlijke en juiste rechtgang natuurlijk.
Transparantie kan altijd later wanneer alle getuigen zijn gehoord en het recht heeft gezegevierd.
  woensdag 10 januari 2018 @ 14:32:11 #246
384435 klappernootopreis
Pleens treens en ottomobile
pi_176411493
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 13:46 schreef Knipoogje het volgende:
Mooie transcript van Seth over Fusion GPS hearing :Y

https://threadreaderapp.com/thread/950800455797534720.html

TLDR: Peepee tapes are real :D
Die zijn niet zo belangrijk, wat wel belangrijk is, zijn al die connecties die de Trump organisatie heeft/had met de Russische maffia.
Mag ik je vandaag weer eens irriteren?
pi_176411521
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 11:52 schreef westwoodblvd het volgende:

[..]

In Fire & Fury wordt dit treffend opgesomd, als je door de overbodige roddels heen kan lezen. Ben nu halverwege en je valt van de ene in de andere verbazing.
Inderdaad. Die DACA meeting is een mooie illustratie van wat Wolff hierover schrijft: Trump weet niet waarover hij het heeft, gaat mee met de laatste spreker, verandert vervolgens van standpunt, fantaseert wat en laat tenslotte alles in het midden. Live from the Whitehouse, now on tape.
And it's only the giving
That makes you
What you are
  woensdag 10 januari 2018 @ 14:33:39 #248
384435 klappernootopreis
Pleens treens en ottomobile
pi_176411534
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 14:15 schreef Mike het volgende:

[..]

Dit is overigens geen nieuws...er waren al heel veel uitgebreide artikelen over toen Trump nog geen president was. Het lijkt alleen of het niemand wat interesseert. Wellicht dat Mueller er nog wat mee kan.
In principe niet. ik ga er van uit dat die vragen gaat stellen met een heel andere strekking. Dit ligt namelijk te veel voor de hand..
Mag ik je vandaag weer eens irriteren?
  woensdag 10 januari 2018 @ 14:34:29 #249
384435 klappernootopreis
Pleens treens en ottomobile
pi_176411549


[ Bericht 100% gewijzigd door Euribob op 10-01-2018 14:37:36 (Niet nodig dit) ]
Mag ik je vandaag weer eens irriteren?
pi_176411576
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 14:32 schreef Refragmental het volgende:
Het feit dat dat transcript is gelekt is wel erg zorgelijk.
Hopelijk krijgt dat mens nog problemen hierdoor.

Lastige is nu namelijk dat de verdachten/getuigen hun verhalen kunnen gelijktrekken, en dat is niet wenselijk.... tenzij je niks geeft om een eerlijke en juiste rechtgang natuurlijk.
Transparantie kan altijd later wanneer alle getuigen zijn gehoord en het recht heeft gezegevierd.
Als dat echt een issue zou zijn hadden ze het wel classified gehouden.
Hoeren neuken, nooit meer werken.
pi_176411610


[ Bericht 100% gewijzigd door Refragmental op 10-01-2018 14:38:25 (... overbodig vanwege edit.....) ]
pi_176411619
quote:
7s.gif Op woensdag 10 januari 2018 14:35 schreef Ludachrist het volgende:

[..]

Als dat echt een issue zou zijn hadden ze het wel classified gehouden.
Naar mijn weten is het gelekt, en dus niet de bedoeling om geopenbaard te worden.
  woensdag 10 januari 2018 @ 14:38:24 #253
384435 klappernootopreis
Pleens treens en ottomobile
pi_176411629
quote:
7s.gif Op woensdag 10 januari 2018 14:35 schreef Ludachrist het volgende:

[..]

Als dat echt een issue zou zijn hadden ze het wel classified gehouden.
Bovendien; het document was al een publiek geheim. De details werden "under lock and key" gehouden om meer info te winnen.
Mag ik je vandaag weer eens irriteren?
  woensdag 10 januari 2018 @ 14:41:33 #254
384435 klappernootopreis
Pleens treens en ottomobile
pi_176411694
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 14:37 schreef Refragmental het volgende:

[..]

Naar mijn weten is het gelekt, en dus niet de bedoeling om geopenbaard te worden.
Het is niet gelekt maar publiek gemaakt tegen de wil van de GOP in. Niet leuk, maar het past daartegen wel bij de teneur van het tegenwoordige witte huis, waar alle regels en protocollen overboord zijn gegooid. Wat je zaait zal je oogsten.
Mag ik je vandaag weer eens irriteren?
pi_176411696
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 14:37 schreef Refragmental het volgende:

[..]

Naar mijn weten is het gelekt, en dus niet de bedoeling om geopenbaard te worden.
Nee hoor, het is gewoon openbaar gemaakt door Feinstein. Daarom zeggen ze ook duidelijk 'this interview is not classified' voordat ze aan dat interview beginnen.

Wat er gebeurt is, is dat er vervolgens waarschijnlijk een afspraak is gemaakt om het binnenskamers te houden. Grassley kwam toen opeens toch naar buiten met de suggestie om Steele te laten onderzoeken door de DOJ, want dat werd hem duidelijk door dat interview, en tja, als ze dat interview toch niet binnenskamers houden, waarom dan niet het hele transcript vrijgeven?
Hoeren neuken, nooit meer werken.
pi_176411747
quote:
7s.gif Op woensdag 10 januari 2018 14:41 schreef Ludachrist het volgende:

[..]

Nee hoor, het is gewoon openbaar gemaakt door Feinstein. Daarom zeggen ze ook duidelijk 'this interview is not classified' voordat ze aan dat interview beginnen.

Wat er gebeurt is, is dat er vervolgens waarschijnlijk een afspraak is gemaakt om het binnenskamers te houden. Grassley kwam toen opeens toch naar buiten met de suggestie om Steele te laten onderzoeken door de DOJ, want dat werd hem duidelijk door dat interview, en tja, als ze dat interview toch niet binnenskamers houden, waarom dan niet het hele transcript vrijgeven?
Oh kijk, dat is inderdaad wel stom gedaan dan. :D
  woensdag 10 januari 2018 @ 14:44:34 #257
64792 Mryc
play me one more song
pi_176411760
Ondertussen is de Amerikaanse ambassadeur in NL lekker aan het duiken tijdens zijn eerste persconferentie

https://www.nu.nl/politie(...)ndende-politici.html
  woensdag 10 januari 2018 @ 14:46:11 #258
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_176411790
Pete Hoekstra de walgelijke engnek heeft een vliegende start met de fake media

https://www.volkskrant.nl(...)and-worden~a4556121/
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  woensdag 10 januari 2018 @ 14:54:34 #259
6845 Ringo
als een rollende steen
pi_176411963
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 14:44 schreef Mryc het volgende:
Ondertussen is de Amerikaanse ambassadeur in NL lekker aan het duiken tijdens zijn eerste persconferentie

https://www.nu.nl/politie(...)ndende-politici.html
Heel veel andere mogelijkheden heeft ie niet. De uitspraak ontkennen heeft zoals gebleken weinig zin en ik zou niet weten hoe je ʼm "in zijn context" zou moeten interpreteren. Waarschijnlijk was het een verspreking, of een rare hyperbool voor een ongeïnformeerd publiek. Die vlek moet je echt niet nóg verder gaan uitwrijven, keihard negeren is de enige optie, je mag hopen dat het je niet je hele Hollandse carrière blijft achtervolgen (kans is natuurlijk groot van wel).
He's simple, he's dumb, he's the pilot.
pi_176412015
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 14:37 schreef Refragmental het volgende:

[..]

Naar mijn weten is het gelekt, en dus niet de bedoeling om geopenbaard te worden.
Nee, aan het begin van de hearing is expliciet gemeld dat het non-classified is. GOP wilde niet dat het naar buiten kwam (om duidelijke redenen dus zo blijkt). Een democratische senator was dat zat (the American public deserves to know immers) en heeft het nu naar buiten gebracht.

-edit-
Sorry, zag dat iemand anders het al gezegd had :D

Snap het wel. De GOP framede het interview als iets met een hele andere uitkomst. Feinstein moest wel.
beter een knipoog dan een blauw oog
  Overall beste user 2022 woensdag 10 januari 2018 @ 14:58:58 #261
3928 Ulx
you aint no punk you punk
pi_176412061
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 14:32 schreef Refragmental het volgende:
Het feit dat dat transcript is gelekt is wel erg zorgelijk.
Hopelijk krijgt dat mens nog problemen hierdoor.

Lastige is nu namelijk dat de verdachten/getuigen hun verhalen kunnen gelijktrekken, en dat is niet wenselijk.... tenzij je niks geeft om een eerlijke en juiste rechtgang natuurlijk.
Transparantie kan altijd later wanneer alle getuigen zijn gehoord en het recht heeft gezegevierd.
Leg mij eens uit waarom dat zo zou zijn aangezien FusionGPS / Simpson zèlf in een op-ed stuk vroeg het verslag openbaar te maken?

Feinstein deed dit dus mede op verzoek van de getuige. Mede omdat de GOP-leden er een enorme cover-up van probeerden te spinnen.
I hate to advocate drugs, alcohol, violence, or insanity to anyone, but they've always worked for me.
  woensdag 10 januari 2018 @ 14:59:24 #262
384435 klappernootopreis
Pleens treens en ottomobile
pi_176412071
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 14:56 schreef Knipoogje het volgende:

[..]

Snap het wel. De GOP framede het interview als iets met een hele andere uitkomst. Feinstein moest wel.
Klopt, maar het slaat desondanks in als een bom daar..
Mag ik je vandaag weer eens irriteren?
  woensdag 10 januari 2018 @ 14:59:50 #263
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_176412080
quote:
2s.gif Op woensdag 10 januari 2018 14:54 schreef Ringo het volgende:

[..]

Heel veel andere mogelijkheden heeft ie niet. De uitspraak ontkennen heeft zoals gebleken weinig zin en ik zou niet weten hoe je ʼm "in zijn context" zou moeten interpreteren. Waarschijnlijk was het een verspreking, of een rare hyperbool voor een ongeïnformeerd publiek. Die vlek moet je echt niet nóg verder gaan uitwrijven, keihard negeren is de enige optie, je mag hopen dat het je niet je hele Hollandse carrière blijft achtervolgen (kans is natuurlijk groot van wel).
Elke journalist die met hem spreekt zou hem in elk interview moeten herinneren aan de walgelijke en schadelijke laster die hij over ons land heeft verspreid.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  woensdag 10 januari 2018 @ 15:00:34 #264
64792 Mryc
play me one more song
pi_176412093
quote:
2s.gif Op woensdag 10 januari 2018 14:54 schreef Ringo het volgende:

[..]

Waarschijnlijk was het een verspreking, of een rare hyperbool voor een ongeïnformeerd publiek.
Eh, nee.

KFILE twitterde op dinsdag 09-01-2018 om 16:44:31 I did a deep dive on US ambassador to the Netherlands @petehoekstra who apologized for "no-go zone" claims in Decem… https://t.co/QVs2hVB36B reageer retweet
pi_176412095
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 14:32 schreef Refragmental het volgende:
Het feit dat dat transcript is gelekt is wel erg zorgelijk.
Hopelijk krijgt dat mens nog problemen hierdoor.

Lastige is nu namelijk dat de verdachten/getuigen hun verhalen kunnen gelijktrekken, en dat is niet wenselijk.... tenzij je niks geeft om een eerlijke en juiste rechtgang natuurlijk.
Transparantie kan altijd later wanneer alle getuigen zijn gehoord en het recht heeft gezegevierd.
Het transcript is niet 'gelekt', het is gewoon op internet gezet door een betrokken Senator. Daar komt bij dat, zoals ook blijkens het transcript voorafgaand aan het verhoor duidelijk werd gemaakt, het geen geheim verhoor is. Als er een risico zou bestaan op wat jij beschrijft, dan was het verhoor wel achter gesloten deuren gehouden en het transcript als geheim bestempeld, waardoor openbaarmaking strafbaar zou worden.
  Overall beste user 2022 woensdag 10 januari 2018 @ 15:02:49 #266
3928 Ulx
you aint no punk you punk
pi_176412141
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 14:59 schreef klappernootopreis het volgende:

[..]

Klopt, maar het slaat desondanks in als een bom daar..
Duh. De voorzitter van de Senaatscommissie die eventuele strafbare feiten moet onderzoeken blijkt alles in de doofpot te willen stoppen. Logisch dat het nu KA-BOEM gaat.
I hate to advocate drugs, alcohol, violence, or insanity to anyone, but they've always worked for me.
  woensdag 10 januari 2018 @ 15:05:35 #267
384435 klappernootopreis
Pleens treens en ottomobile
pi_176412188
quote:
1s.gif Op woensdag 10 januari 2018 15:02 schreef Ulx het volgende:

[..]

Duh. De voorzitter van de Senaatscommissie die eventuele strafbare feiten moet onderzoeken blijkt alles in de doofpot te willen stoppen. Logisch dat het nu KA-BOEM gaat.
Het heeft wel effectief het gras voor de voeten van de commissie weggemaaid. Die hadden andere plannen voor de komende weken.. :')
Mag ik je vandaag weer eens irriteren?
  Overall beste user 2022 woensdag 10 januari 2018 @ 15:05:38 #268
3928 Ulx
you aint no punk you punk
pi_176412189
Ik hoop dat Mueller nu ook weer iemand oppakt. Gewoon voor de leuk.
I hate to advocate drugs, alcohol, violence, or insanity to anyone, but they've always worked for me.
  woensdag 10 januari 2018 @ 15:06:12 #269
384435 klappernootopreis
Pleens treens en ottomobile
pi_176412195
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 15:05 schreef Ulx het volgende:
Ik hoop dat Mueller nu ook weer iemand oppakt. Gewoon voor de leuk.
Gokje?

wie is de gelukkige ditmaal??
Mag ik je vandaag weer eens irriteren?
  Overall beste user 2022 woensdag 10 januari 2018 @ 15:06:56 #270
3928 Ulx
you aint no punk you punk
pi_176412216
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 15:05 schreef klappernootopreis het volgende:

[..]

Het heeft wel effectief het gras voor de voeten van de commissie weggemaaid. Die hadden andere plannen voor de komende weken.. :')
Jammer voor ze.
I hate to advocate drugs, alcohol, violence, or insanity to anyone, but they've always worked for me.
  Overall beste user 2022 woensdag 10 januari 2018 @ 15:09:11 #271
3928 Ulx
you aint no punk you punk
pi_176412277
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 15:06 schreef klappernootopreis het volgende:

[..]

Gokje?

wie is de gelukkige ditmaal??
Ik gok dat Mueller op de illegale financiële dingetjes van de familie jacht maakt.

Kushner dus.
I hate to advocate drugs, alcohol, violence, or insanity to anyone, but they've always worked for me.
  woensdag 10 januari 2018 @ 15:11:34 #272
384435 klappernootopreis
Pleens treens en ottomobile
pi_176412324
quote:
1s.gif Op woensdag 10 januari 2018 15:06 schreef Ulx het volgende:

[..]

Jammer voor ze.
Mag ik je vandaag weer eens irriteren?
  Overall beste user 2022 woensdag 10 januari 2018 @ 15:11:36 #273
3928 Ulx
you aint no punk you punk
pi_176412326
Maar of dat voor of na de vragen aan Trump is weet ik niet.
I hate to advocate drugs, alcohol, violence, or insanity to anyone, but they've always worked for me.
  woensdag 10 januari 2018 @ 15:13:28 #274
384435 klappernootopreis
Pleens treens en ottomobile
pi_176412360
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 15:11 schreef Ulx het volgende:
Maar of dat voor of na de vragen aan Trump is weet ik niet.
Misschien wel terwijl hij ze beantwoordt, dat zal een dag later sappige tweets opleveren! :P
Mag ik je vandaag weer eens irriteren?
  Overall beste user 2022 woensdag 10 januari 2018 @ 15:15:18 #275
3928 Ulx
you aint no punk you punk
pi_176412382
Kan iemand deze even insluiten?

https://twitter.com/realD(...)094078661414912?s=17

Trump valt weer eens de rechters aan.
I hate to advocate drugs, alcohol, violence, or insanity to anyone, but they've always worked for me.
  woensdag 10 januari 2018 @ 15:17:26 #276
384435 klappernootopreis
Pleens treens en ottomobile
pi_176412416
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 15:15 schreef Ulx het volgende:
Kan iemand deze even insluiten?

https://twitter.com/realD(...)094078661414912?s=17

Trump valt weer eens de rechters aan.
heeft die gast niks beters te doen?
Mag ik je vandaag weer eens irriteren?
pi_176412423
realDonaldTrump twitterde op woensdag 10-01-2018 om 15:11:13 It just shows everyone how broken and unfair our Court System is when the opposing side in a case (such as DACA) always runs to the 9th Circuit and almost always wins before being reversed by higher courts. https://t.co/sXFgY5c11s reageer retweet
Hoeren neuken, nooit meer werken.
  woensdag 10 januari 2018 @ 15:17:45 #278
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_176412426
Oh kijk hij is weer eens viesmad op het rechtssysteem, baby krijgt weer eens niet wat hij wil
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Overall beste user 2022 woensdag 10 januari 2018 @ 15:19:11 #279
3928 Ulx
you aint no punk you punk
pi_176412450
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 15:17 schreef klappernootopreis het volgende:

[..]

heeft die gast niks beters te doen?
Hij heeft zich gisteren een uur lang moeten concentreren. Dus gun die man even zijn ontspanning.

Overigens noteert Mueller deze wel. Iets met "intentie".
I hate to advocate drugs, alcohol, violence, or insanity to anyone, but they've always worked for me.
pi_176412542
Het is helder; de Republikeinen, en de Republikeinse voorzitter, wilden de Fusion GPS transcript geheimhouden simpelweg omdat het nadelig voor hun politieke zaak is. Er is geen Congressionele, constitutionele of intelligence noodzaak om het transscript geheim te houden, behalve een politieke. Feinstein heeft daar nu een einde aan gemaakt en het resultaat is flink belastend.

Misschien politiek niet netjes voor je collega's maar voor het Amerikaanse volk in zijn algemeenheid lijkt dit een logische beslissing. The people have a right to know...
  woensdag 10 januari 2018 @ 15:27:11 #281
104871 remlof
Europees federalist
pi_176412615
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 13:21 schreef Monolith het volgende:

[..]

Dat is nog maar de vraag. Dit is een beslissing van een district court. Daar zijn er al wel meer van geweest. De SC heeft twee aankomende zaken omtrent partisan gerrymandering op de agenda staan. Eentje gaat ove Republikeinse gerrymandering in Winsconsin, de ander over Democratische gerrymandering in Maryland. Die gaan uiteindelijk waarschijnlijk de precedenten scheppen. Er zijn al wel cases geweest omtrent gerrymandering waar er duidelijk sprake is van bijvoorbeeld raciale en religieuze gronden. Dergelijke herindelingen mogen sowieso al niet meer.
Ah, thanks voor de verheldering.
  Overall beste user 2022 woensdag 10 januari 2018 @ 15:29:13 #282
3928 Ulx
you aint no punk you punk
pi_176412655
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 15:17 schreef Szura het volgende:
Oh kijk hij is weer eens viesmad op het rechtssysteem, baby krijgt weer eens niet wat hij wil
"Ik heb verloren dus de rechters deugen niet."

Wat een imbeciel.
I hate to advocate drugs, alcohol, violence, or insanity to anyone, but they've always worked for me.
  woensdag 10 januari 2018 @ 15:38:19 #283
6845 Ringo
als een rollende steen
pi_176412818
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 15:00 schreef Mryc het volgende:
Eh, nee.

KFILE twitterde op dinsdag 09-01-2018 om 16:44:31 I did a deep dive on US ambassador to the Netherlands @petehoekstra who apologized for "no-go zone" claims in Decem… https://t.co/QVs2hVB36B reageer retweet
Dat gedoe over nogo-zones en jihadi-moslims staat nog los van "there are politicians being burned", dat zie ik als een rare verspreking na "cars are being burned". Tekenend voor het cabareteske niveau van de journalistiek dat men telkens op dat ene deelzinnetje teruggrijpt. De rest van zijn uitspraken kennen we al van Wilders, daar is niet zoveel schokkends meer aan, los van de vraag of het klopt.
He's simple, he's dumb, he's the pilot.
pi_176412840
quote:
2s.gif Op woensdag 10 januari 2018 15:17 schreef Ludachrist het volgende:
realDonaldTrump twitterde op woensdag 10-01-2018 om 15:11:13 It just shows everyone how broken and unfair our Court System is when the opposing side in a case (such as DACA) always runs to the 9th Circuit and almost always wins before being reversed by higher courts. https://t.co/sXFgY5c11s reageer retweet
Allereerst zijn er niet 'higher courts', maar is er slechts één court boven een district court, namelijk de SC.
Daarnaast wordt slechts 0,15% van de zaken die worden behandeld door de 9th district court doorverwezen naar de Supreme Court, oftewel 1 op de 667 zaken. Daarvan wordt pakweg 60% door de SC teruggedraaid, oftewel 1 op de op 1112 uitspraken van de 9th District Court wordt door de SC teruggedraaid. Maar het is een populaire talking point op Fox en dergelijke dus het is begrijpelijk dat het in zo'n tweet verschijnt.
Volkorenbrood: "Geen quotes meer in jullie sigs gaarne."
pi_176412892
En Trump schijnt maar niet te willen snappen waaróm zijn zaken zo vaak door de "9th" worden behandeld.

Nee, niet omdat daar meer kans op winst is, 't is iets met (moeilijk woord) ju-ris-dic-tie. :o

zie bv https://en.wikipedia.org/(...)or_the_Ninth_Circuit
  woensdag 10 januari 2018 @ 15:46:55 #286
6845 Ringo
als een rollende steen
pi_176412966
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 15:42 schreef brokjespoes het volgende:
En Trump schijnt maar niet te willen snappen waaróm zijn zaken zo vaak door de "9th" worden behandeld.

Nee, niet omdat daar meer kans op winst is, 't is iets met (moeilijk woord) ju-ris-dic-tie. :o
Of ie het nu wel snapt of niet, ophitsing van het volk tegen de institutionele elite is zijn enige strategie om te winnen.
He's simple, he's dumb, he's the pilot.
pi_176413394
realDonaldTrump twitterde op woensdag 10-01-2018 om 16:00:29 The fact that Sneaky Dianne Feinstein, who has on numerous occasions stated that collusion between Trump/Russia has… https://t.co/o5FAEfhS7N reageer retweet
Standaard doctrine van Trump: geef de namen van je opponenten/dissidenten/slachtoffers een pakkend voorvoegsel en wees verontwaardigd. Sluipt onherroepelijk soepeltjes de zieltjes van zijn verontwaardigde volgelingen binnen.

/edit :@

[ Bericht 19% gewijzigd door cynicus op 10-01-2018 16:29:54 ]
  woensdag 10 januari 2018 @ 16:18:33 #288
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_176413519
Manmanman wat een gejank weer van die lamzak
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_176413849
Uit de Twitter thread:
quote:
Simpson says Steele reported to him that the "human source" the FBI had was someone who "decided to pick up the phone and report something." So—BOMBSHELL.

So we now know the FBI source within the Trump presidential campaign—who pre-dated Steele's early July 2016 briefing of the FBI about his research on Trump and Russia—was *not* George Papadopoulos.

Bombshell: the FBI *did* have a mole in the Trump campaign pre-July 2016.
De oude bewering van de Trumpisten dat Obama aan het afluisteren was, krijgt nu een leuke wending naar dat iemand uit Trumps nabijheid die bewust en uit eigen beweging lekte naar de FBI.

De krom-is-recht lullers zullen wel weer gaan klagen dat Obama een spion in Trump's campagne geplaatst heeft ofzo. ;(

quote:
So, to sum up where we are: everything the GOP said about the Dossier post-August 2017--to American voters--was a lie. They knew full well the Dossier had *corroborated* what a whistleblower in the Trump campaign told the FBI *before* July of 2016. This is goddamned explosive.
Oeps.
  woensdag 10 januari 2018 @ 16:53:20 #290
344884 monkyyy
Myers-Briggs: INTJ
pi_176414328
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 16:11 schreef cynicus het volgende:
realDonaldTrump twitterde op woensdag 10-01-2018 om 16:00:29 The fact that Sneaky Dianne Feinstein, who has on numerous occasions stated that collusion between Trump/Russia has… https://t.co/o5FAEfhS7N reageer retweet
Standaard doctrine van Trump: geef de namen van je opponenten/dissidenten/slachtoffers een pakkend voorvoegsel en wees verontwaardigd. Sluipt onherroepelijk soepeltjes de zieltjes van zijn verontwaardigde volgelingen binnen.

/edit :@
Hij raakt duidelijk steeds meer gefrustreerd. Zijn hele leven gooide hij gewoon advocaten en geld tegen zijn problemen aan en die problemen gingen weg. Nu blijkt dat niet te werken.
You can learn anything, the secret lies in discipline.
"What the mind can conceive and believe, it can achieve"
You will make mistakes. Forgive yourself. Move on. Start rebuilding.
  woensdag 10 januari 2018 @ 16:54:07 #291
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_176414348
Nieuw land, Normay

Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_176414554
realDonaldTrump twitterde op woensdag 10-01-2018 om 16:14:15 The single greatest Witch Hunt in American history continues. There was no collusion, everybody including the Dems knows there was no collusion, & yet on and on it goes. Russia & the world is laughing at the stupidity they are witnessing. Republicans should finally take control! reageer retweet
Wat jank je dan man :') Dan zal Mueller zichzelf toch alleen maar voor lul zetten.

Dat Rusland zich de ballen uit zijn broek lacht dat wil ik dan wel weer geloven ja. Evenals Jinping. Die gaat rollend van het lachen door zijn kantoor. _O-


En hoezo moeten de Rupiblicans finally control taken? Welk overheidsorgaan wil men dan precies nog in handen hebben wat nu van de Dems is? :')
Nu is het tijd om de democratie te verdedigen.
pi_176414901
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 17:02 schreef BlackLining het volgende:
realDonaldTrump twitterde op woensdag 10-01-2018 om 16:14:15 The single greatest Witch Hunt in American history continues. There was no collusion, everybody including the Dems knows there was no collusion, & yet on and on it goes. Russia & the world is laughing at the stupidity they are witnessing. Republicans should finally take control! reageer retweet
Wat jank je dan man :') Dan zal Mueller zichzelf toch alleen maar voor lul zetten.

Dat Rusland zich de ballen uit zijn broek lacht dat wil ik dan wel weer geloven ja. Evenals Jinping. Die gaat rollend van het lachen door zijn kantoor. _O-

En hoezo moeten de Rupiblicans finally control taken? Welk overheidsorgaan wil men dan precies nog in handen hebben wat nu van de Dems is? :')
Die interne tegenstrijdigheid hè. Als er niets aan de hand is, dan zal Muellers (onafhankelijke!) onderzoek dat uitwijzen en dan kunnen we daarna weer verder tot de orde van de dag. Trump lult maar wat, als een angstige kat in het nauw.
pi_176414945
Op zich klopt die eerste zin nog wel; The single greatest Witch Hunt in American history continues.
De republikeinen hebben het nog steeds over de emails van Hillary, wat al langer onderzocht is dan Pearl Harbor, Watergate en 9/11 bij elkaar.
in a crowd you lose humanity
pi_176414955
Word Cloud van de meest gebruikte woorden om Trump te omschrijven, naar aanleiding van een recente poll (http://www.wbur.org/news/2018/01/10/wbur-poll-baker-trump-warren).

Pick your favorite (de mijne is 'trying', wat ze maar als een positief woord hebben gerekend):
pi_176414979
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 17:22 schreef westwoodblvd het volgende:
Word Cloud van de meest gebruikte woorden om Trump te omschrijven, naar aanleiding van een recente poll (http://www.wbur.org/news/2018/01/10/wbur-poll-baker-trump-warren).

Pick your favorite (de mijne is 'trying', wat ze maar als een positief woord hebben gerekend):
[ afbeelding ]
Mijn favoriet is "president". Lekker accuraat.
pi_176415102
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 16:54 schreef Szura het volgende:
Nieuw land, Normay

[ afbeelding ]
Tikt een basisscholier deze press releases?
And then and then and then and then... Dat is een 'en toen'-basisschoolkringgesprek :')
beter een knipoog dan een blauw oog
pi_176415153
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 17:29 schreef Knipoogje het volgende:

[..]

Tikt een basisscholier deze press releases?
And then and then and then and then... Dat is een 'en toen'-basisschoolkringgesprek :')
Het is gewoon een opsomming van de agenda, in tekst. Hoeft niet hoogstaand. Mag wel gecheckt op spelfouten.
pi_176415179
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 17:22 schreef westwoodblvd het volgende:
Word Cloud van de meest gebruikte woorden om Trump te omschrijven, naar aanleiding van een recente poll (http://www.wbur.org/news/2018/01/10/wbur-poll-baker-trump-warren).

Pick your favorite (de mijne is 'trying', wat ze maar als een positief woord hebben gerekend):
[ afbeelding ]
Ik ga voor de combinatie postliterate - total television.
And it's only the giving
That makes you
What you are
pi_176415245
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 17:29 schreef Knipoogje het volgende:

[..]

Tikt een basisscholier deze press releases?
And then and then and then and then... Dat is een 'en toen'-basisschoolkringgesprek :')
Nou ja, het is functionele tekst he. Bij wijze van spreke kan men er bulletpoints van maken zelfs. Verhalend taalgebruik zou in dit geval wat overbodig zijn.

Ik heb eigenlijk vooral medelijden met de Prime Minister of Nomway. Je zou daar maar naartoe moeten :')
Nu is het tijd om de democratie te verdedigen.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')