abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_175337235
registreer om deze reclame te verbergen
Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; CryptoCurrency Market Capitalizations. Bitcoin is bedoeld als betaalmiddel, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus.
In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
De blockchain wordt bijgehouden door zogeheten 'miners'. Deze (groepen van) pc's stoppen transacties in een block en voegen die toe aan de blockchain. De miner die het block uiteindelijk maakt wordt beloond met Bitcoin.
Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en (Leased) Proof of Stake (LPoS of PoS). Wil je meer weten hierover dan ga je dit maar Googlen. :P

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
De verschillen tussen al die coins zijn soms minimaal en soms gigantisch groot. Op de verschillende websites van de coin is informatie te vinden over de technische werking of de visie van het team erachter.

Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via bedrijven of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een bedrijf. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer 3rd party wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geïntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitcoins Kopen en Verkopen met iDEAL, Bancontact of SEPA | LiteBit
https://bitonic.nl/
Bitcoins kopen - iDEAL, Banktransfer of Creditcard | BTC Direct

Direct de Bitcoin Koers zien:
http://preev.com/btc/eur
http://www.alltimehigh.nl/
https://cryptowat.ch/bitstamp/btcusd

Sites:
CryptoCurrency Market Capitalizations
https://cointelegraph.com/
Bitcoin Block Explorer - Blockchain
https://blockexplorer.com/

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen.


giphy.gif
'If you really think that the environment is less important than the economy try holding your breath while you count your money'
pi_175337239
krijgen we op bittrex binnenkort nog dat bitcoin diamond?
'If you really think that the environment is less important than the economy try holding your breath while you count your money'
pi_175337261
Dat snelle stijgen went ook snel he...als het dan even stil staat, wordt het alweer snel saai :P
Maar ik kan 't mis hebben...
pi_175337307
registreer om deze reclame te verbergen
Bitfinex heeft de problemen ook opgelost met de IOTA wallet. Alle IOTA heb ik inmiddels veilig in eigen beheer.
De biersmiley.
Nuchter zijn is een ongemakkelijke situatie.
pi_175337328
https://nos.nl/artikel/22(...)t-10-000-dollar.html

Bitcoin niet gewild bij de redactie.
pi_175337370
quote:
1s.gif Op maandag 27 november 2017 13:36 schreef _--_ het volgende:
https://nos.nl/artikel/22(...)t-10-000-dollar.html

Bitcoin niet gewild bij de redactie.
Op teletekst zeggen ze dat het nu 9700 euro waard is. :D
I hope your day is as nice as your butt.
Please consider the environment before printing this post.
Op zaterdag 27 mei 2017 00:36 schreef d4v1d het volgende:
Kabuf is af en toe best een prima kerel.
pi_175337381
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
Gevaren
Een van de gevaren van koersstijgingen van digitale munten, is dat investeerders geneigd zijn massaal de munt in te slaan in de verwachting dat de waarde verder zal stijgen. Als de waarde van digitale munten sterk daalt, en de bubbel barst, zitten veel mensen in de schulden.

Bovendien hebben centrale banken en overheden weinig grip op digitale munten. Er kan moeilijk met traditionele instrumenten worden ingegrepen als veel mensen door een sterke waardedaling in de problemen komen.
:')
pi_175337404
quote:
1s.gif Op maandag 27 november 2017 13:38 schreef KaBuf het volgende:

[..]

Op teletekst zeggen ze dat het nu 9700 euro waard is. :D
_O-
  maandag 27 november 2017 @ 13:42:00 #9
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_175337418
quote:
14s.gif Op maandag 27 november 2017 13:39 schreef Typisch het volgende:

[..]

:')
Tsja je moet domme mensen nu eenmaal in bescherming nemen als overheid, de meeste mensen kunnen echt niet zelf nadenken. Met crypto lukt dat niet, als mensen failliet gaan door domme beslissingen te nemen kloppen ze daarna bij de overheid aan voor schuldsanering.

Mensen :r
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_175337485
quote:
De koers van de bitcoin gaat weliswaar gestaag omhoog, maar tussendoor zitten flinke dippen. Zo ging de koers in de nacht van zondag op maandag binnen tien minuten ruim 200 dollar omlaag. Daarna zet de koers doorgaans weer de weg omhoog in. In de afgelopen twee weken werd de bitcoin al ruim 40 procent meer waard.

bron
Flinke dippen. 200 euro op 9700 is maar 2% :')
Maar ik kan 't mis hebben...
  maandag 27 november 2017 @ 13:45:55 #11
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_175337488
quote:
14s.gif Op maandag 27 november 2017 13:39 schreef Typisch het volgende:

[..]

:')
Met schulden beleggen :')
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_175337538
quote:
3s.gif Op maandag 27 november 2017 13:42 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Tsja je moet domme mensen nu eenmaal in bescherming nemen als overheid, de meeste mensen kunnen echt niet zelf nadenken. Met crypto lukt dat niet, als mensen failliet gaan door domme beslissingen te nemen kloppen ze daarna bij de overheid aan voor schuldsanering.

Mensen :r
Denk dat ze gewoon vinden dat er teveel geld in de crypto's zit, geld dat anders beschikbaar zou zijn voor banken, ofwel dus regeringen/pensioenfondsen e.d.
… pardon me 4 livin', but this is MY world 2!
pi_175337563
quote:
99s.gif Op maandag 27 november 2017 13:48 schreef Funksoldier het volgende:

[..]

Denk dat ze gewoon vinden dat er teveel geld in de crypto's zit, geld dat anders beschikbaar zou zijn voor banken, ofwel dus regeringen/pensioenfondsen e.d.
NOS probeert de mainstream er van te weerhouden in opdracht van de overheid idd.
Lambo of Rekt
pi_175337565
Het is wachten op de eerste berichten van mensen die bij een volgende correctie gaan panicsellen omdat ze met geleend geld spelen en dachten dat het alleen maar omhoog zou gaan. Kan me ook nog wel nieuwsberichten uit 2013 herinneren van studenten uit america die leningen gingen afsluiten om bitcoins te kopen, niet veel later was de top van die cyclus behaald. Rekt
Om kacheldik te zijn, heb je geen kachel nodig.
pi_175337596
Jongens hebben jullie ook het idee dat je in een vliegtuig zit en hoe later je springt hoe meer geld je hebt, maar als je te laat springt ben je te laat en crasht het vliegtuig :D
Maar ik kan 't mis hebben...
pi_175337607
quote:
0s.gif Op maandag 27 november 2017 13:52 schreef Patroon het volgende:
Jongens hebben jullie ook het idee dat je in een vliegtuig zit en hoe later je springt hoe meer geld je hebt, maar als je te laat springt ben je te laat en crasht het vliegtuig :D
nee
aandeel Fok! hier te krijgen , pm voor vraagprijs
pi_175337633
quote:
0s.gif Op maandag 27 november 2017 13:50 schreef EggsTC het volgende:

[..]

NOS probeert de mainstream er van te weerhouden in opdracht van de overheid idd.
ja, dat zal het zijn :P
boeie, als je Oscarpunt bent, dan verdien je het -- JaneDoe
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
pi_175337644
quote:
0s.gif Op maandag 27 november 2017 13:45 schreef Patroon het volgende:

[..]

Flinke dippen. 200 euro op 9700 is maar 2% :')
Ze hebben het over dollar. Dat is wel een procentje of 2 meer.
pi_175337684
quote:
1s.gif Op maandag 27 november 2017 13:36 schreef _--_ het volgende:
https://nos.nl/artikel/22(...)t-10-000-dollar.html

Bitcoin niet gewild bij de redactie.
Wat verwacht je van een zender gesponsord door de staat? Die mag geen andere boodschap verkondigen, dan krijg je boze banken en kamervragen. Moest wel weer proesten toen ik dit las.

quote:
Volgens deskundigen is de koersstijging van digitale munten zoals de bitcoin een bubbel.
De "deskundigen" worden weer uit de kast gehaald.
pi_175337721
quote:
Mooi artikel! ^O^

Kwam hier ook voor het eerst https://glacierprotocol.org/ tegen, een ultieme (maar niet eenvoudige) manier om BTC zo veilig mogelijk op te slaan. Wel goed om eens door te lezen!

https://glacierprotocol.o(...)t%20v0.91%20Beta.pdf
  maandag 27 november 2017 @ 14:05:55 #21
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_175337821
quote:
0s.gif Op maandag 27 november 2017 13:52 schreef Patroon het volgende:
Jongens hebben jullie ook het idee dat je in een vliegtuig zit en hoe later je springt hoe meer geld je hebt, maar als je te laat springt ben je te laat en crasht het vliegtuig :D
Nee, je kunt nu flink geld verdienen door te traden, maar uiteindelijk stijgt je kapitaal toch wel want de hele cryptomarkt staat nog steeds in de kinderschoenen en alle (niet shitcoins) worden uiteindelijk toch alleen maar meer waard totdat crypto mainstream wordt
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_175337858
quote:
3s.gif Op maandag 27 november 2017 14:05 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Nee, je kunt nu flink geld verdienen door te traden, maar uiteindelijk stijgt je kapitaal toch wel want de hele cryptomarkt staat nog steeds in de kinderschoenen en alle (niet shitcoins) worden uiteindelijk toch alleen maar meer waard totdat crypto mainstream wordt
Ja klopt, alleen moet ik oppassen met traden, ben daar niet goed genoeg in :P Af en toe doe ik een goede trade, maar er zitten ook wel missers tussen (die ik dan achteraf te snel verkoop)
Maar ik kan 't mis hebben...
pi_175337912
quote:
14s.gif Op maandag 27 november 2017 13:39 schreef Typisch het volgende:

[..]

:')
Wat een slechte tekst :')
pi_175338036
quote:
3s.gif Op maandag 27 november 2017 14:05 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Nee, je kunt nu flink geld verdienen door te traden, maar uiteindelijk stijgt je kapitaal toch wel want de hele cryptomarkt staat nog steeds in de kinderschoenen en alle (niet shitcoins) worden uiteindelijk toch alleen maar meer waard totdat crypto mainstream wordt
Hier ben ik ook van overtuigd ja, het maakt niet zoveel uit waar je in zit, zolang de coin maar niet dood gaat.
Lambo of Rekt
pi_175338066
Allemaal naar Amsterdam
pi_175338087
Op Bittrex werd altijd automatisch de koers geüpdatet. Dan bedoel ik dat als ik zeg maar op de hoofdpagina zat dat de cijfertjes dan automatisch versprongen. Nu niet meer merk ik, kan ik dat ergens instellen of is het voor iedereen zo?
pi_175338120
quote:
0s.gif Op maandag 27 november 2017 14:18 schreef Frans449 het volgende:
Allemaal naar Amsterdam
ik zit al met mijn #broekie uit
boeie, als je Oscarpunt bent, dan verdien je het -- JaneDoe
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
pi_175338140
quote:
0s.gif Op maandag 27 november 2017 14:17 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Hier ben ik ook van overtuigd ja, het maakt niet zoveel uit waar je in zit, zolang de coin maar niet dood gaat.
Maar zo'n bitcoin, die gaat het toch niet redden op termijn? Zie je het al voor je dat heel de wereld moet gaan betalen met die 21 miljoen (?) bitcoins die er theoretisch mogelijk zijn. Wat krijg je dan voor prijzen in het dagelijks leven? 0,0000000000000027 bitcoin voor een brood?
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_175338151
quote:
0s.gif Op maandag 27 november 2017 14:22 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Maar zo'n bitcoin, die gaat het toch niet redden op termijn? Zie je het al voor je dat heel de wereld moet gaan betalen met die 21 miljoen (?) bitcoins die er theoretisch mogelijk zijn. Wat krijg je dan voor prijzen in het dagelijks leven? 0,0000000000000027 bitcoin voor een brood?
En 0,75 voor een Tesla.

:+
pi_175338187
quote:
0s.gif Op maandag 27 november 2017 14:22 schreef Toto69 het volgende:

[..]

En 0,75 voor een Tesla.

:+
Daar hoeft ie nog 'maar' ongeveer een factor 10 voor te stijgen. Als het echt een wijdverbreid betaalmiddel zou worden gaat ie nog wel een aantal keertjes meer over de kop.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_175338199
quote:
0s.gif Op maandag 27 november 2017 14:22 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Maar zo'n bitcoin, die gaat het toch niet redden op termijn? Zie je het al voor je dat heel de wereld moet gaan betalen met die 21 miljoen (?) bitcoins die er theoretisch mogelijk zijn. Wat krijg je dan voor prijzen in het dagelijks leven? 0,0000000000000027 bitcoin voor een brood?
21 miljoen bitcoins? er zijn dan dus 2.100.000.000.000.000 satoshi.
Een brood van 2 euro kost nu 25.000 satoshi, dus BTC kan nog 100x zoveel waard worden om dezelfde significantie als van de euro te bereiken.
pi_175338283
quote:
0s.gif Op maandag 27 november 2017 14:22 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Maar zo'n bitcoin, die gaat het toch niet redden op termijn? Zie je het al voor je dat heel de wereld moet gaan betalen met die 21 miljoen (?) bitcoins die er theoretisch mogelijk zijn. Wat krijg je dan voor prijzen in het dagelijks leven? 0,0000000000000027 bitcoin voor een brood?
100.000.000 sathosi = 1 bitcoin. Je klinkt net als een "deskundige" laatst op de radio die kwam met het argument dat er alleen al 17 miljoen Nederlanders zijn en maximaal 21 miljoen bitcoin. Alsof je een hele bitcoin moet hebben om er iets mee te kunnen. 1 euro is op het moment 10.000 sathosi waard. Als het zo ver komt dat een sathosi te duur wordt voor een brood dan geef je me naar een andere digitale munt voor terug als wisselgeld. Betekent wel dat een bitcoin dan tientallen miljoenen waard is. Laten we dat "probleem" eerst maar eens afwachten.
pi_175338289
quote:
7s.gif Op maandag 27 november 2017 14:25 schreef Waterdrinker het volgende:

[..]

21 miljoen bitcoins? er zijn dan dus 2.100.000.000.000.000 satoshi.
Een brood van 2 euro kost nu 25.000 satoshi, dus BTC kan nog 100x zoveel waard worden om dezelfde significantie als van de euro te bereiken.
Dit dus.

Al ben ik inmiddels ervan overtuigd dat het niet handig is om alle brood- en koffietransacties tot in den eeuwigheid op te slaan in de BTC-blockchain. Daarvoor wordt de ruimte simpelweg te duur. Dat soort kleinere transacties kunnen beter (en sneller en goedkoper) plaatsvinden op een 2nd layer, bijv. Lightning Network.

[ Bericht 2% gewijzigd door Tourniquet op 27-11-2017 14:36:08 ]
pi_175338374
quote:
0s.gif Op maandag 27 november 2017 14:28 schreef up7 het volgende:

[..]

100.000.000 sathosi = 1 bitcoin. Je klinkt net als een "deskundige" laatst op de radio die kwam met het argument dat er alleen al 17 miljoen Nederlanders zijn en maximaal 21 miljoen bitcoin. Alsof je een hele bitcoin moet hebben om er iets mee te kunnen. 1 euro is op het moment 10.000 sathosi waard. Als het zo ver komt dat een sathosi te duur wordt voor een brood dan geef je me naar een andere digitale munt voor terug als wisselgeld. Betekent wel dat een bitcoin dan tientallen miljoenen waard is. Laten we dat "probleem" eerst maar eens afwachten.
Dat haalt hij wel als het echt in significante mate gewoon geld moet vervangen. Geen idee of het mogelijk is om de bitcoin nog verder op te delen maar dat lijkt me op een gegeven moment toch echt noodzakelijk.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_175338433
quote:
0s.gif Op maandag 27 november 2017 14:19 schreef Toto69 het volgende:
Op Bittrex werd altijd automatisch de koers geüpdatet. Dan bedoel ik dat als ik zeg maar op de hoofdpagina zat dat de cijfertjes dan automatisch versprongen. Nu niet meer merk ik, kan ik dat ergens instellen of is het voor iedereen zo?
gebeurt idd niet meer. Bittrex is sws langzaam geworden

Zullen wel veel nieuwe gebruikers toestromen
Op donderdag 5 april 2018 18:50 schreef Le_Professeur het volgende:
Haha CK rare imbeciel
pi_175338455
quote:
0s.gif Op maandag 27 november 2017 13:59 schreef Tourniquet het volgende:

[..]

Mooi artikel! ^O^

Kwam hier ook voor het eerst https://glacierprotocol.org/ tegen, een ultieme (maar niet eenvoudige) manier om BTC zo veilig mogelijk op te slaan. Wel goed om eens door te lezen!

https://glacierprotocol.o(...)t%20v0.91%20Beta.pdf
Top artikel idd :)
pi_175338583
quote:
0s.gif Op maandag 27 november 2017 14:32 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Dat haalt hij wel als het echt in significante mate gewoon geld moet vervangen. Geen idee of het mogelijk is om de bitcoin nog verder op te delen maar dat lijkt me op een gegeven moment toch echt noodzakelijk.
Als het noodzakelijk is kan dat met een hardfork.
pi_175338635
quote:
0s.gif Op maandag 27 november 2017 14:28 schreef up7 het volgende:

[..]

100.000.000 sathosi = 1 bitcoin. Je klinkt net als een "deskundige" laatst op de radio die kwam met het argument dat er alleen al 17 miljoen Nederlanders zijn en maximaal 21 miljoen bitcoin. Alsof je een hele bitcoin moet hebben om er iets mee te kunnen. 1 euro is op het moment 10.000 sathosi waard. Als het zo ver komt dat een sathosi te duur wordt voor een brood dan geef je me naar een andere digitale munt voor terug als wisselgeld. Betekent wel dat een bitcoin dan tientallen miljoenen waard is. Laten we dat "probleem" eerst maar eens afwachten.
5000 satoshi gekocht :@
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_175338721
quote:
1s.gif Op maandag 27 november 2017 13:36 schreef _--_ het volgende:
https://nos.nl/artikel/22(...)t-10-000-dollar.html

Bitcoin niet gewild bij de redactie.
Ik heb er even snel een blogje over uitgeperst.. :+

quote:
Het gaat lekker met bitcoin en elke zelfrespecterende media outlet moet er dan eens in de zoveel tijd even een mooi stukje over plaatsen. Zo ook ons aller NOS. Hartstikke mooi die extra media aandacht. Maar bij het lezen van het meest recente korte berichtje bekruipt mij het gevoel dat het allemaal best wat positiever en beter onderbouwd kan. Veel van deze artikelen en nieuwsberichten over bitcoin nieuws zitten vol met suggestieve zinnetjes en bangmakerij. Zo ook dit recente stukje op nos.nl. Het artikel bevat welgeteld 188 woorden, hieronder zet ik deze woorden even op een rijtje en voorzie ze van enig commentaar.
http://blockchainstories.(...)-mag-wat-positiever/
pi_175338840
quote:
0s.gif Op maandag 27 november 2017 14:44 schreef BlockchainStories het volgende:

[..]

Ik heb er even snel een blogje over uitgeperst.. :+

[..]

http://blockchainstories.(...)-mag-wat-positiever/
^O^

Kleine nuance, volgens mij heeft de NOS een bericht van het ANP gecopy-paste want op nu.nl staat hetzelfde bericht (met als bron ANP), maar dat inmiddels iets anders verwoord:
https://www.nu.nl/geldzak(...)ng-10000-dollar.html
pi_175338862
quote:
0s.gif Op maandag 27 november 2017 14:48 schreef Tourniquet het volgende:

[..]

^O^

Kleine nuance, volgens mij heeft de NOS een bericht van het ANP gecopy-paste want op nu.nl staat hetzelfde bericht (met als bron ANP), maar dat inmiddels iets anders verwoord:
https://www.nu.nl/geldzak(...)ng-10000-dollar.html
Ah shit. Effe aanpassen. Thanks. Beetje recht getrokken. Dekt de lading nog steeds wel. :+

[ Bericht 7% gewijzigd door BlockchainStories op 27-11-2017 14:56:02 ]
pi_175338867
quote:
Bank Deposits No Longer Off Limits as ECB Seeks Power to Freeze

https://www.bloomberg.com(...)ks-are-found-failing
Hehe, handig voor het geval het volk massaal in bitcoin wil stappen. Hier hoor je niets van bij de NOS.
pi_175339037
Leuk en aardig, maar

quote:
In the past month alone, Bitcoin mining electricity consumption is estimated to have increased by 29.98%

If it keeps increasing at this rate, Bitcoin mining will consume all the world’s electricity by February 2020.
bron: http://www.businessinside(...)ricity-usage-2017-11

Daar moet echt iets aan gebeuren. In de huidige staat kan dit niet doorgaan.
Gebeurt dat niet, dan klapt Bitcoin en neemt een andere coin het stokje over.
pi_175339091
quote:
1s.gif Op maandag 27 november 2017 14:59 schreef kthxbye het volgende:
Leuk en aardig, maar

[..]

bron: http://www.businessinside(...)ricity-usage-2017-11

Daar moet echt iets aan gebeuren. In de huidige staat kan dit niet doorgaan.
Gebeurt dat niet, dan klapt Bitcoin en neemt een andere coin het stokje over.
IOTA als ze hun beloftes na komen. Voor nu ziet het er nog niet zo uit. :')
De biersmiley.
Nuchter zijn is een ongemakkelijke situatie.
pi_175339110
Dit wordt em jongens, BTFD.
  maandag 27 november 2017 @ 15:04:44 #47
131603 Afwazig
Serious business
pi_175339130
quote:
0s.gif Op maandag 27 november 2017 15:03 schreef kthxbye het volgende:
Dit wordt em jongens, BTFD.
Welke dip? Ik zit er eerlijk gezegd wel op te wachten :7
pi_175339133
quote:
1s.gif Op maandag 27 november 2017 14:59 schreef kthxbye het volgende:
Leuk en aardig, maar

[..]

bron: http://www.businessinside(...)ricity-usage-2017-11

Daar moet echt iets aan gebeuren. In de huidige staat kan dit niet doorgaan.
Gebeurt dat niet, dan klapt Bitcoin en neemt een andere coin het stokje over.
Is er ook een andere bron die zoiets stelt behalve:

quote:
Bitcoin transactions use so much energy that the electricity used for a single trade could power a home for almost a whole month, according to a paper from Dutch bank ING.
?
pi_175339156
quote:
1s.gif Op maandag 27 november 2017 14:59 schreef kthxbye het volgende:
Leuk en aardig, maar

[..]

bron: http://www.businessinside(...)ricity-usage-2017-11

Daar moet echt iets aan gebeuren. In de huidige staat kan dit niet doorgaan.
Gebeurt dat niet, dan klapt Bitcoin en neemt een andere coin het stokje over.
Zonne energie.

En zo wordt al veel gemined in China
boeie, als je Oscarpunt bent, dan verdien je het -- JaneDoe
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
  maandag 27 november 2017 @ 15:07:27 #50
20403 Komakie
That's Gnarly!
pi_175339187
quote:
14s.gif Op maandag 27 november 2017 13:39 schreef Typisch het volgende:

[..]

:')
Op zich hebben ze in dat laatste wel gelijk. Als jij veel geld verliest dat op de bank staat wordt er ingegrepen door de regering. Kijk maar naar die IJslandse bank paar jaar geleden.
Het is het gevaar van Crypto, maar feit dat de regering geen inspraak heeft is juist ook 1 van de krachten van Crypto.

En als mensen in de schulden komen te zitten omdat ze met geleend geld Crypto kopen zijn ze nog dommer dan het achtereind van een varken.
Terje Haakonsen: "Snowboarding is about fresh tracks, carving powder, being yourself and not being judged by others"
Komakie: "Van sneeuwballen gooien komt boemsen!"
Shaun Farmer: "That's gnarly"
pi_175339274
quote:
1s.gif Op maandag 27 november 2017 14:59 schreef kthxbye het volgende:
Leuk en aardig, maar

[..]

bron: http://www.businessinside(...)ricity-usage-2017-11

Daar moet echt iets aan gebeuren. In de huidige staat kan dit niet doorgaan.
Gebeurt dat niet, dan klapt Bitcoin en neemt een andere coin het stokje over.
Dat is nonsens. Dat neemt aan dat de capaciteit in 2020 niet stijgt en dat de prijzen niet aangepast worden bij het stijgend verbruik. Dat in China de elektriciteit zwaar gesubsidieerd is duidelijk maar dat heeft niets te maken met bitcoin. Leg maar eens uit waarom bitcoin zou klappen als er niets zou veranderden?
pi_175339304
Het is toch te belachelijk mooi dat fucking Bitcoin $10000 gaat pakken. Sta er eens bij stil joh. Wie had dat gedacht. Ik weet nog mijn excitement in 2013 bij de eerste keer $1000.

Bizarre mijlpaal hoor en dat is weer een catalyst voor meer investeerders. Wat een tijden leven we in en we staan pas aan het begin *O*

Tien. fucking. duizend dollar per stuk!!

:D :D :D
  maandag 27 november 2017 @ 15:15:49 #53
20403 Komakie
That's Gnarly!
pi_175339367
quote:
0s.gif Op maandag 27 november 2017 13:45 schreef Patroon het volgende:

[..]

Flinke dippen. 200 euro op 9700 is maar 2% :')
Mensen denken met verkeerde waarden bij dit soort dingen.
Bij aandelen en dergelijke moet je niet in valuta denken, maar in procenten. Dan wordt een heleboel ineens gerelativeerd.

Als ik 100 euro heb en ik investeer het in een Bitcoin die op dat moment 8000 euro waard is en hij stijgt met 1% is hij daarna 8080 waard, maar mijn 100 euro maar 101 euro.
Als ik 100 euro in Verge investeer en die staat op dat moment op 0.005000, maar stijgt met 10% is mijn 100 euro ineens 110 waard. Resultaat is veel beter, ondanks dat de waarde van de munt geen drol voorstelt.
Terje Haakonsen: "Snowboarding is about fresh tracks, carving powder, being yourself and not being judged by others"
Komakie: "Van sneeuwballen gooien komt boemsen!"
Shaun Farmer: "That's gnarly"
pi_175339642
quote:
0s.gif Op maandag 27 november 2017 14:44 schreef BlockchainStories het volgende:

[..]

Ik heb er even snel een blogje over uitgeperst.. :+

[..]

http://blockchainstories.(...)-mag-wat-positiever/
Leuk dat je een stukje schrijft! Zeker blijven doen. Echter zou een grafiekje (een lineaire, ik denk dat je trarget audience logaritmisch niet begrijpt voor het grootste deel) het erg verduidelijken!

Ook mogen de weerleggende vragen als: Over welke deskundigen hebben we het dan? kort toegelicht worden.

Verder, keep going :),
Because you know i'm all about that ass
pi_175339665
quote:
1s.gif Op maandag 27 november 2017 15:12 schreef kthxbye het volgende:
Het is toch te belachelijk mooi dat fucking Bitcoin $10000 gaat pakken. Sta er eens bij stil joh. Wie had dat gedacht. Ik weet nog mijn excitement in 2013 bij de eerste keer $1000.

Bizarre mijlpaal hoor en dat is weer een catalyst voor meer investeerders. Wat een tijden leven we in en we staan pas aan het begin *O*

Tien. fucking. duizend dollar per stuk!!

:D :D :D
*O*
Maar ik kan 't mis hebben...
pi_175339693
Mijn portfolio is over de 1000 USD! T is een klein bedrag maar toch mijn eerste mijlpaal :).
Because you know i'm all about that ass
pi_175339733
quote:
Tegenwoordig echt dagelijks bubbelbarstberichten he?
Koutist in opleiding.
pi_175339739
quote:
10s.gif Op maandag 27 november 2017 15:31 schreef blow... het volgende:
Mijn portfolio is over de 1000 USD! T is een klein bedrag maar toch mijn eerste mijlpaal :).
*O*
Koutist in opleiding.
pi_175339803
quote:
10s.gif Op maandag 27 november 2017 15:29 schreef blow... het volgende:

[..]

Leuk dat je een stukje schrijft! Zeker blijven doen. Echter zou een grafiekje (een lineaire, ik denk dat je trarget audience logaritmisch niet begrijpt voor het grootste deel) het erg verduidelijken!

Ook mogen de weerleggende vragen als: Over welke deskundigen hebben we het dan? kort toegelicht worden.

Verder, keep going :),
Je hebt gelijk, zal even kijken.
pi_175339811
quote:
99s.gif Op maandag 27 november 2017 15:36 schreef BlockchainStories het volgende:

[..]

Je hebt gelijk, zal even kijken.
^O^
Because you know i'm all about that ass
  maandag 27 november 2017 @ 15:49:49 #62
20403 Komakie
That's Gnarly!
pi_175340045
quote:
1s.gif Op maandag 27 november 2017 15:33 schreef Greys het volgende:

[..]

Tegenwoordig echt dagelijks bubbelbarstberichten he?
Ook wel logisch met de huidige koers.
Na een paar maanden even ietsje rustiger aan gaat het nu weer in sneltrein vaart.

Daarnaast een beetje het schapen principe.
Als er 1 begint, gaan ze allemaal.
Terje Haakonsen: "Snowboarding is about fresh tracks, carving powder, being yourself and not being judged by others"
Komakie: "Van sneeuwballen gooien komt boemsen!"
Shaun Farmer: "That's gnarly"
  maandag 27 november 2017 @ 15:50:01 #63
20403 Komakie
That's Gnarly!
pi_175340053
quote:
10s.gif Op maandag 27 november 2017 15:31 schreef blow... het volgende:
Mijn portfolio is over de 1000 USD! T is een klein bedrag maar toch mijn eerste mijlpaal :).
Die van mij ook sinds een paar dagen :)
Terje Haakonsen: "Snowboarding is about fresh tracks, carving powder, being yourself and not being judged by others"
Komakie: "Van sneeuwballen gooien komt boemsen!"
Shaun Farmer: "That's gnarly"
pi_175340100
quote:
10s.gif Op maandag 27 november 2017 15:31 schreef blow... het volgende:
Mijn portfolio is over de 1000 USD! T is een klein bedrag maar toch mijn eerste mijlpaal :).
Geen idee hoe lang je bezig bent en met hoeveel je begon: maar dat is toch een mooie mijlpaal?

Gratis pro-tip: bekijk je portfolio in BTC en niet in fiatmoneys.

Bitcoin is king. :7
pi_175340104
quote:
1s.gif Op maandag 27 november 2017 15:33 schreef Greys het volgende:

[..]

Tegenwoordig echt dagelijks bubbelbarstberichten he?
Het gaat ook barsten, maar bitcoin is geen normale bubble zoals eerdere bubbles, en dat vergeten ze graag in te zien.
Lambo of Rekt
pi_175340125
quote:
14s.gif Op maandag 27 november 2017 15:52 schreef Typisch het volgende:
Gratis pro-tip: bekijk je portfolio in BTC en niet in fiatmoneys.
Wel een beetje saai en voorspelbaar als je enkel BTC bezit.
pi_175340160
quote:
10s.gif Op maandag 27 november 2017 15:53 schreef Waterdrinker het volgende:

[..]

Wel een beetje saai en voorspelbaar als je enkel BTC bezit.
:D
pi_175340192
quote:
14s.gif Op maandag 27 november 2017 15:52 schreef Typisch het volgende:

[..]

Geen idee hoe lang je bezig bent en met hoeveel je begon: maar dat is toch een mooie mijlpaal?

Gratis pro-tip: bekijk je portfolio in BTC en niet in fiatmoneys.

Bitcoin is king. :7
Ik zit bijna weer op mijn ATH (iets meer dan 800 dollar), en dat is bijna 1000, dus binnenkort hopelijk ook bij mij een mooie mijlpaal :).

[ Bericht 0% gewijzigd door anoniem_280520181216 op 27-11-2017 15:58:45 ]
pi_175340221
quote:
0s.gif Op maandag 27 november 2017 15:56 schreef Scrummie het volgende:

[..]

Ik zit bijna weer op mijn ATH (iets meer dan 800), en dat is bijna 1000, dus binnenkort hopelijk ook bij mij een mooie mijlpaal :).
800 btc? :o
Lambo of Rekt
pi_175340226
quote:
10s.gif Op maandag 27 november 2017 15:53 schreef Waterdrinker het volgende:

[..]

Wel een beetje saai en voorspelbaar als je enkel BTC bezit.
quote:
0s.gif Op maandag 27 november 2017 15:55 schreef Tourniquet het volgende:

[..]

:D
Met al die forks kun je dat zakje ook langzaam uitbreiden natuurlijk.
pi_175340230
quote:
11s.gif Op maandag 27 november 2017 15:57 schreef EggsTC het volgende:

[..]

800 btc? :o
Euh, dollar :D _O-

Met 800 BTC zag je me nooit weer.
pi_175340244
quote:
11s.gif Op maandag 27 november 2017 15:57 schreef EggsTC het volgende:

[..]

800 btc? :o
Dat zou mooi zijn.

Dan krijg ik aan het eind van dit voetbalseizoen een héle mooie fles whiskey.

Scrummiegod
pi_175340267
quote:
10s.gif Op maandag 27 november 2017 15:58 schreef Typisch het volgende:

[..]

Dat zou mooi zijn.

Dan krijg ik aan het eind van dit voetbalseizoen een héle mooie fles whiskey.

Scrummiegod
:D Dan kreeg je een jaar lang elke week een nieuwe héle mooie fles whiskey.
pi_175340305
Ik breek ook elke keer mijn ATH qua dollar. Mijn BTC winst valt echter wel een beetje tegen. Maar goed, ik was zo dom om 100% in alts te gaan.
De biersmiley.
Nuchter zijn is een ongemakkelijke situatie.
pi_175340349
quote:
0s.gif Op maandag 27 november 2017 15:50 schreef Komakie het volgende:

[..]

Die van mij ook sinds een paar dagen :)
*O* goed bezig :),
Because you know i'm all about that ass
pi_175340385
De wavesmaand begint over een paar dagen gelukkig.
Lambo of Rekt
pi_175340393
quote:
14s.gif Op maandag 27 november 2017 15:52 schreef Typisch het volgende:

[..]

Geen idee hoe lang je bezig bent en met hoeveel je begon: maar dat is toch een mooie mijlpaal?

Gratis pro-tip: bekijk je portfolio in BTC en niet in fiatmoneys.

Bitcoin is king. :7
ik had 550 USD op 30 oktober. Ik ben iets eerder begonnen maar heb het de 30e in blockfolio gezet :).
Because you know i'm all about that ass
pi_175340481
quote:
0s.gif Op maandag 27 november 2017 12:05 schreef kthxbye het volgende:
Godver had mijn Lisk weg moeten doen. Daar komt niet veel bijzonders meer binnenkort dus die pleurt lekker in elkaar ;(
Waarom? Lisk 1.0 en Lisky 1.0 release staan op t programma in dec?
Lambo of Rekt
pi_175340550
quote:
6s.gif Op maandag 27 november 2017 16:05 schreef EggsTC het volgende:
De wavesmaand begint over een paar dagen gelukkig.
Vergeet maanden, 2018 is het Waves JAAR _O_ *O*
pi_175340602
quote:
14s.gif Op maandag 27 november 2017 15:52 schreef Typisch het volgende:

[..]

Geen idee hoe lang je bezig bent en met hoeveel je begon: maar dat is toch een mooie mijlpaal?

Gratis pro-tip: bekijk je portfolio in BTC en niet in fiatmoneys.

Bitcoin is king. :7
Ik word depressief van die protip, dus dat doen we even niet.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_175340624
quote:
0s.gif Op maandag 27 november 2017 15:49 schreef Komakie het volgende:

[..]

Ook wel logisch met de huidige koers.
Na een paar maanden even ietsje rustiger aan gaat het nu weer in sneltrein vaart.

Daarnaast een beetje het schapen principe.
Als er 1 begint, gaan ze allemaal.
Betekent dat dat ik trendsetter ben?
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_175341307
Ik mag wel weer een keertje jubelen om Trig he?

Ah fuck it.... --> *O* *O* *O*
Koutist in opleiding.
pi_175341513
Mensen hier in Cryptonex?
Lambo of Rekt
pi_175341572
Lambo of Rekt
  maandag 27 november 2017 @ 16:57:05 #87
131603 Afwazig
Serious business
pi_175341578
quote:
Roger Ver :').

Wat een fucking mongool.
pi_175341581
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_175341618
Ik ben wel nieuwsgierig wat er gebeurt als een échte whale eens zn hele stack gaat verkopen. En dan bedoel ik zoiets als die knakker in 2013 nadat btc was ingestort naar 200usd, en hij er 30K verkocht.
Lambo of Rekt
pi_175341647
quote:
1s.gif Op maandag 27 november 2017 15:33 schreef Greys het volgende:

[..]

Tegenwoordig echt dagelijks bubbelbarstberichten he?
Neem een kijk naar de grafiek en durf het tegenovergestelde te beweren :P
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  maandag 27 november 2017 @ 17:00:59 #91
352588 AlsJeAllesWeet
En je denkt niet na...
pi_175341656
quote:
1s.gif Op maandag 27 november 2017 15:12 schreef kthxbye het volgende:
Het is toch te belachelijk mooi dat fucking Bitcoin $10000 gaat pakken. Sta er eens bij stil joh. Wie had dat gedacht. Ik weet nog mijn excitement in 2013 bij de eerste keer $1000.

Bizarre mijlpaal hoor en dat is weer een catalyst voor meer investeerders. Wat een tijden leven we in en we staan pas aan het begin *O*

Tien. fucking. duizend dollar per stuk!!

:D :D :D
Dit _O_
1.000 was al ongelofelijk, nu paar jaar verder alweer 10.000 8)7
pi_175341658
quote:
1s.gif Op maandag 27 november 2017 15:33 schreef Greys het volgende:

[..]

Tegenwoordig echt dagelijks elk uur bubbelbarstberichten he?
Koutist in opleiding.
pi_175341659
quote:
Ik heb meteen mijn bitcoins verkocht.
pi_175341670
Eindelijk m'n bitcoin gold kunnen claimen. Het is nu op weg naar Bittrex. Gratis geld, altijd lekker!
pi_175341677
quote:
1s.gif Op maandag 27 november 2017 17:00 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Neem een kijk naar de grafiek en durf het tegenovergestelde te beweren :P
Maar moeten mensen daar nou echt elk uur aan herinnerd worden of gewoon zelf even nadenken voor ze ergens instappen? :P
Koutist in opleiding.
pi_175341678
quote:
7s.gif Op maandag 27 november 2017 16:59 schreef EggsTC het volgende:
Ik ben wel nieuwsgierig wat er gebeurt als een échte whale eens zn hele stack gaat verkopen. En dan bedoel ik zoiets als die knakker in 2013 nadat btc was ingestort naar 200usd, en hij er 30K verkocht.
Wat? :')
pi_175341698
quote:
7s.gif Op maandag 27 november 2017 16:59 schreef EggsTC het volgende:
Ik ben wel nieuwsgierig wat er gebeurt als een échte whale eens zn hele stack gaat verkopen. En dan bedoel ik zoiets als die knakker in 2013 nadat btc was ingestort naar 200usd, en hij er 30K verkocht.
Dat is de laatste maanden waarschijnlijk al genoeg gebeurd. Dit zie je alleen niet in het orderbook omdat ze kleine stukjes verkopen.
pi_175341714
quote:
0s.gif Op maandag 27 november 2017 17:01 schreef Thieske het volgende:
Eindelijk m'n bitcoin gold kunnen claimen. Het is nu op weg naar Bittrex. Gratis geld, altijd lekker!
Ik heb zo'n vermoeden dat de Diamond vagerikken nooit bekend gaan maken hoe te claimen. Die reageren helemaal nergens op op Twitter zag ik en retweeten alleen jubelforkberichten.

En dan die teamleden. '007' :')
Koutist in opleiding.
pi_175342373
Zullen we gezamenlijk een Bitcoin Fok fork gaan opzetten? ;)

Flashy website met een countdown, ingewikkelde white paper, paar social media pagina's en klaar $$$. :P
pi_175342423
quote:
0s.gif Op maandag 27 november 2017 17:34 schreef BadVlad het volgende:
Zullen we gezamenlijk een Bitcoin Fok fork gaan opzetten? ;)

Flashy website met een countdown, ingewikkelde white paper, paar social media pagina's en klaar. :P
Prima, maken we een snapshot, minen we eerst een paar weken zelf voordat we anderen toelaten en dan cashen maar!
  maandag 27 november 2017 @ 17:39:06 #103
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_175342482
Beter gewoon zoiets als die dude van de 100% honest Ethereum ICO _O-
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_175342525
quote:
14s.gif Op maandag 27 november 2017 17:39 schreef fathank het volgende:
Beter gewoon zoiets als die dude van de 100% honest Ethereum ICO _O-
Zelfs als je er bij zet dat je een scam bent kopen mensen het toch al, wnat er wordt niet eens gelezen? Meen dat ik zoiets voorbij zag komen laatst.. gekkigheid
Gaaf! Coole nerd shirts op QuoteShirts.nl
TV series downloaden zonder schikkingsvoorstel te krijgen dmv VPN?
Neem dan VPNUnlimited, nu ook met werkende NetFlix proxy (USA aanbod kijken)
pi_175342554
quote:
Helemaal gekeken, wat een randdebiel is het ook. :|W

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 7% gewijzigd door Tourniquet op 27-11-2017 17:56:17 ]
pi_175342865
quote:
14s.gif Op maandag 27 november 2017 17:39 schreef fathank het volgende:
Beter gewoon zoiets als die dude van de 100% honest Ethereum ICO _O-
Tell more :D
Lambo of Rekt
pi_175342952
quote:
10s.gif Op maandag 27 november 2017 17:56 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Tell more :D
https://uetoken.com/#contributing
Ik denk dat hij deze bedoelt.
Because you know i'm all about that ass
  maandag 27 november 2017 @ 18:03:47 #109
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_175343012
quote:
10s.gif Op maandag 27 november 2017 18:00 schreef blow... het volgende:

[..]

https://uetoken.com/#contributing
Ik denk dat hij deze bedoelt.
Die ja.

Kan het niet meer zo snel vinden, maar die had iets van $70k opgehaald in ETH _O-
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_175343029
quote:
14s.gif Op maandag 27 november 2017 18:03 schreef fathank het volgende:

[..]

Die ja.

Kan het niet meer zo snel vinden, maar die had iets van $70k opgehaald in ETH _O-
Holy shit. Respect.
Because you know i'm all about that ass
pi_175343110
quote:
0s.gif Op maandag 27 november 2017 17:01 schreef BadVlad het volgende:

[..]

Ik heb meteen mijn bitcoins verkocht.
Hoe je het ook wendt of keert dit artikel is accuraat. De laatste die instappen in de nabije toekomst gaan enorm de boot in. Dat hoeft niet nu te zijn, maar kan ook wanneer een bitcoin gelijk staat aan een ton. Meanwhile, enjoy your profits. Een piramidespel van een ongekend formaat.
pi_175343160
quote:
3s.gif Op maandag 27 november 2017 18:08 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Hoe je het ook wendt of keert dit artikel is accuraat. De laatste die instappen in de nabije toekomst gaan enorm de boot in. Dat hoeft niet nu te zijn, maar kan ook wanneer een bitcoin gelijk staat aan een ton. Meanwhile, enjoy your profits. Een piramidespel van een ongekend formaat.
Jep, t gaat een keer uit elkaar knallen, dat hebben we eerder gezien.
Lambo of Rekt
pi_175343485
Als veel mensen dan nu even willen panic sellen dan heel graag. Alvast bedankt.
Koutist in opleiding.
pi_175343519
quote:
14s.gif Op maandag 27 november 2017 18:27 schreef Greys het volgende:
Als veel mensen dan nu even willen panic sellen dan heel graag. Alvast bedankt.
Wacht even tot we weer salaris hebben.... _O-

Ow, enne....: TRIG *O* *G* *O*
pi_175343619
quote:
0s.gif Op maandag 27 november 2017 18:28 schreef Queller het volgende:

[..]

Wacht even tot we weer salaris hebben.... _O-

Ow, enne....: TRIG *O* *G* *O*
Ja Trig verslaat echt al m'n hoopvolle verwachtingen deze week :D *O*
Koutist in opleiding.
  maandag 27 november 2017 @ 18:33:14 #116
155021 Mender
Gekke Henkie
pi_175343622
quote:
0s.gif Op maandag 27 november 2017 18:28 schreef Queller het volgende:

[..]

Wacht even tot we weer salaris hebben.... _O-

Ow, enne....: TRIG *O* *G* *O*
Zit al een paar dagen naar TRIG te kijken. Heb er geen geld ingestopt want ik vind het een te grote gok. Wat heeft jou doen beslissen TRIG te kopen?
pi_175343731
quote:
0s.gif Op maandag 27 november 2017 18:33 schreef Mender het volgende:

[..]

Zit al een paar dagen naar TRIG te kijken. Heb er geen geld ingestopt want ik vind het een te grote gok. Wat heeft jou doen beslissen TRIG te kopen?
Vermoedelijk de huishoudbeurs die ze jaarlijks organiseren. :P
pi_175343780
quote:
0s.gif Op maandag 27 november 2017 18:33 schreef Mender het volgende:

[..]

Zit al een paar dagen naar TRIG te kijken. Heb er geen geld ingestopt want ik vind het een te grote gok. Wat heeft jou doen beslissen TRIG te kopen?
Ik ben dan Queller niet maar als je het ook van mij wilt weten: NASA meeting morgen en binnenkort masternodes. Dat waren mijn redenen een weekje geleden.

En eerlijk is eerlijk, ik heb al eerder in Trig gezeten en dat leverde me toen aardig wat op maar daarna verpestte de manier waarop de dev de Twitter account aanpakte het voor me. Die deed meer kwaad dan goed. Nu hebben ze het team flink uitgebreid met meerdere mensen, oa met iemand die de dev onlangs van de officiële Twitter af heeft geschopt. _O- Gaat meteen beter.

Maar kan morgen of vanavond best tijdelijk echt flink inkakken wegens sell the (Nasa) news, dus kijk uit inderdaad.
Koutist in opleiding.
pi_175343789
quote:
0s.gif Op maandag 27 november 2017 18:37 schreef Thieske het volgende:

[..]

Vermoedelijk de huishoudbeurs die ze jaarlijks organiseren. :P
O-) O+
Koutist in opleiding.
pi_175344040
quote:
1s.gif Op maandag 27 november 2017 18:39 schreef Greys het volgende:

[..]

Ik ben dan Queller niet maar als je het ook van mij wilt weten: NASA meeting morgen en binnenkort masternodes. Dat waren mijn redenen een weekje geleden.

En eerlijk is eerlijk, ik heb al eerder in Trig gezeten en dat leverde me toen aardig wat op maar daarna verpestte de manier waarop de dev de Twitter account aanpakte het voor me. Die deed meer kwaad dan goed. Nu hebben ze het team flink uitgebreid met meerdere mensen, oa met iemand die de dev onlangs van de officiële Twitter af heeft geschopt. _O- Gaat meteen beter.

Maar kan morgen of vanavond best tijdelijk echt flink inkakken wegens sell the (Nasa) news, dus kijk uit inderdaad.
Wat deze wijze vrouw zeg ^^
pi_175344148
quote:
0s.gif Op maandag 27 november 2017 18:37 schreef Thieske het volgende:

[..]

Vermoedelijk de huishoudbeurs die ze jaarlijks organiseren. :P
Ik wil ook huishoud tips
Lambo of Rekt
  maandag 27 november 2017 @ 19:14:21 #123
20403 Komakie
That's Gnarly!
pi_175344537
quote:
quote:
Koop een bos tulpen

De tulpenbubbel barstte toen mensen plotseling weer bij zinnen kwamen en het vertikten om 1.000 gulden (nu ongeveer 240.000 euro) neer te leggen voor een tulp.

Dit zal vroeg of laat ook bij de bitcoin gebeuren. Houd dat in het achterhoofd wanneer u weer het zoveelste succesverhaal van een bitcoinmiljonair hoort.
Dat stopt ook gelijk de kennis van de schrijver. Je hoeft namelijk helemaal geen hele Bitcoin te kopen. Je kunt ook een halve kopen, of 0.1.
Je bepaalt zelf hoeveel je investeert een zit niet aan een minimum vast zoals "1 bol".
Terje Haakonsen: "Snowboarding is about fresh tracks, carving powder, being yourself and not being judged by others"
Komakie: "Van sneeuwballen gooien komt boemsen!"
Shaun Farmer: "That's gnarly"
pi_175344800
quote:
14s.gif Op maandag 27 november 2017 18:33 schreef Greys het volgende:

[..]

Ja Trig verslaat echt al m'n hoopvolle verwachtingen deze week :D *O*
Trig nog verder gestegen? Ik heb op 50% al alles verkocht.
Maar ik kan 't mis hebben...
pi_175344851
quote:
Waar haalt Servaas die wijsheden vandaan?
Servaas.jpg
  maandag 27 november 2017 @ 19:38:03 #126
291799 TwenteFC
Red is the color.
pi_175345081
quote:
0s.gif Op maandag 27 november 2017 19:29 schreef up7 het volgende:

[..]

Waar haalt Servaas die wijsheden vandaan?
[ afbeelding ]
Zit ook te loeren op een dip :P
pi_175345115
quote:
het lijkt net alsof ie t aan kleine kinderen uitlegt. sneu.
pi_175345277
quote:
1s.gif Op maandag 27 november 2017 19:27 schreef Patroon het volgende:

[..]

Trig nog verder gestegen? Ik heb op 50% al alles verkocht.
Yp2XBk9.png

Gewoon heel tevreden met je winst zijn hoor ook al ging ie nog iets door. :) Vijftig procent is toch top?
Koutist in opleiding.
pi_175345324
quote:
1s.gif Op maandag 27 november 2017 19:44 schreef Greys het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Gewoon heel tevreden met je winst zijn hoor ook al ging ie nog iets door. :) Vijftig procent is toch top?
Ja, zeker tevreden mee..maar had er daarna niet meer naar gekeken, totdat ik jouw post las. Jij ook lekker bezig!
Maar ik kan 't mis hebben...
pi_175345766
Het journaal opent met de bitcoin _O-

Vrij uitgebreid item ook nog.
Koutist in opleiding.
pi_175345818
quote:
1s.gif Op maandag 27 november 2017 20:00 schreef Greys het volgende:
Het journaal opent met de bitcoin _O-
Cool. Schimmig, criminele circuit :D
pi_175345824
quote:
1s.gif Op maandag 27 november 2017 20:00 schreef Greys het volgende:
Het journaal opent met de bitcoin _O-
standaard geleuter zeker? bubbel?
pi_175345878
quote:
0s.gif Op maandag 27 november 2017 20:02 schreef Queller het volgende:

[..]

Cool. Schimmig, criminele circuit :D
Natuurlijk
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_175345912
quote:
0s.gif Op maandag 27 november 2017 20:02 schreef NeeOfTochJA het volgende:

[..]

standaard geleuter zeker? bubbel?
Dubbel, voors en tegens.
Twee kampen.

Ook mensen die er heilig in geloven aan het woord. En dat de blockchain gewoon heel veel interessante toepassingen heeft.

Lang item. Nu pas klaar.
Koutist in opleiding.
pi_175345949
quote:
1s.gif Op maandag 27 november 2017 20:04 schreef Greys het volgende:

[..]

Dubbel, voors en tegens.
Twee kampen.

Ook mensen die er heilig in geloven aan het woord. En dat de blockchain gewoon heel veel interessante toepassingen heeft.

Lang item. Nu pas klaar.
straks even terug kijken.
  maandag 27 november 2017 @ 20:07:03 #137
291799 TwenteFC
Red is the color.
pi_175345990
Dit kan echt niet :')

Waltonchain twitterde op maandag 27-11-2017 om 16:51:55 Bringers of peace, protectors of our brand, standing tall are the Knights of our realm. Find out more about our new… https://t.co/DDKMfBiRx0 reageer retweet
DPpluz-UQAAiMi5.jpg
pi_175346072
quote:
19s.gif Op maandag 27 november 2017 20:07 schreef TwenteFC het volgende:
Dit kan echt niet :')

Waltonchain twitterde op maandag 27-11-2017 om 16:51:55 Bringers of peace, protectors of our brand, standing tall are the Knights of our realm. Find out more about our new… https://t.co/DDKMfBiRx0 reageer retweet
[ afbeelding ]
Niet eens gelezen
  maandag 27 november 2017 @ 20:10:28 #139
291799 TwenteFC
Red is the color.
pi_175346121
quote:
10s.gif Op maandag 27 november 2017 20:09 schreef _--_ het volgende:

[..]

Niet eens gelezen
Ik neem het je niet kwalijk :P Market cap. van $125m en dan met deze rotzooi aankomen.
pi_175346671
En bij Pauw gaat het vanavond oa over... De Bitcoin. :')
Koutist in opleiding.
pi_175346685
quote:
10s.gif Op maandag 27 november 2017 20:26 schreef Greys het volgende:
En bij Pauw gaat het vanavond oa over... De Bitcoin. :')
Alleen maar mooi! Extra geld :P
Maar ik kan 't mis hebben...
pi_175346725
MONEYYYYY
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  maandag 27 november 2017 @ 20:37:35 #143
291799 TwenteFC
Red is the color.
pi_175347083
quote:
10s.gif Op maandag 27 november 2017 20:26 schreef Greys het volgende:
En bij Pauw gaat het vanavond oa over... De Bitcoin. :')
:P Al mijn sell radars gaan af op deze manier op 538 ging het er ook al over vanmiddag en de "deskundige" raadde ook al aan om niet te kopen wanneer ze het er tijdens 538 over hadden.
pi_175347149
quote:
19s.gif Op maandag 27 november 2017 20:37 schreef TwenteFC het volgende:

[..]

:P Al mijn sell radars gaan af op deze manier op 538 ging het er ook al over vanmiddag en de "deskundige" raadde ook al aan om niet te kopen wanneer ze het er tijdens 538 over hadden.
Ik ga over een paar dagen in fiat zitten, die bubbel gaat knappen
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_175347197
Die bubbel gaat eerst nog eens flink opgeblazen worden.
  maandag 27 november 2017 @ 20:45:15 #146
291799 TwenteFC
Red is the color.
pi_175347399
:P Ik vind het nu vooral mooi hoe eenvoudig het is om korting te krijgen op alts die qua dollarkoers redelijk stabiel blijven.. kopen wanneer BTC weer even hard stijgt, verkopen wanneer het daalt rinse and repeat.
  maandag 27 november 2017 @ 20:56:16 #147
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_175347823
quote:
1s.gif Op maandag 27 november 2017 20:39 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Ik ga over een paar dagen in fiat zitten, die bubbel gaat knappen
Tijd voor de flippening :P
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_175347836
Ik ben een beetje aan het kijken naar day-trading. Paar alts zoeken die in de lift zitten. Dat kopen en weer verkopen als ik x% winst heb (of de koers enorm gaat dalen) Maar hoe zit dat eigenlijk, wat is nu het beste moment om te kopen? 's avonds en dan 's ochtends weer kijken? Of juist 's ochtens kopen en 's avonds verkopen. Ik kan er niet 24/7 bovenop zitten uiteraard :P
Op vrijdag 19 juni 2015 14:29 schreef Spooky4u het volgende:
Zoveel woorden voor iemand die je niet serieus moet nemen :')
|
BradgeTV Tribute Video
pi_175347899
quote:
0s.gif Op maandag 27 november 2017 20:56 schreef RedFever007 het volgende:
Ik ben een beetje aan het kijken naar day-trading. Paar alts zoeken die in de lift zitten. Dat kopen en weer verkopen als ik x% winst heb (of de koers enorm gaat dalen) Maar hoe zit dat eigenlijk, wat is nu het beste moment om te kopen? 's avonds en dan 's ochtends weer kijken? Of juist 's ochtens kopen en 's avonds verkopen. Ik kan er niet 24/7 bovenop zitten uiteraard :P
Is niks van te zeggen, als het hier nacht is, is het ergens anders dag en visa versa...was het maar zo makkelijk :P
Maar ik kan 't mis hebben...
pi_175347915
quote:
0s.gif Op maandag 27 november 2017 20:56 schreef RedFever007 het volgende:
Ik ben een beetje aan het kijken naar day-trading. Paar alts zoeken die in de lift zitten. Dat kopen en weer verkopen als ik x% winst heb (of de koers enorm gaat dalen) Maar hoe zit dat eigenlijk, wat is nu het beste moment om te kopen? 's avonds en dan 's ochtends weer kijken? Of juist 's ochtens kopen en 's avonds verkopen. Ik kan er niet 24/7 bovenop zitten uiteraard :P
Gewoon niet aan day-trading doen. :r
pi_175347936
Grappig hoe de 'deskundigen' die het er eerder op tv of radio over hadden en die het in de afgelopen jaren al een bubble noemden en dan hier verguisd werden dan nu wel geloofd worden.

Want ja, als 538 het zegt..
Koutist in opleiding.
pi_175347996
quote:
1s.gif Op maandag 27 november 2017 20:58 schreef Greys het volgende:
Grappig hoe de 'deskundigen' die het er eerder op tv of radio over hadden en die het in de afgelopen jaren al een bubble noemden en dan hier verguisd werden dan nu wel geloofd worden.

Want ja, als 538 het zegt..
Wie is 538?
  maandag 27 november 2017 @ 21:00:40 #153
94080 VeX-
HAHA..JIJ hebt HEUL veel POSTS
pi_175348028
Als de bubbel maar niet barst terwijl waves nog moon moet gaan.

Btw Waves :')
Life is just a series of peaks and troughs, yeah. And you don't know whether you're in a trough until you're climbing out, or on a peak, 'till you're coming down. And that's it. - David Brent
pi_175348042
quote:
0s.gif Op maandag 27 november 2017 21:00 schreef Thieske het volgende:

[..]

Wie is 538?
Radio 538.
Because you know i'm all about that ass
pi_175348062
quote:
10s.gif Op maandag 27 november 2017 21:00 schreef blow... het volgende:

[..]

Radio 538.
Oh, hebben ze het er daar ook al over. Gaat lekker met het nieuws vandaag.
  maandag 27 november 2017 @ 21:02:21 #156
406944 SugeLucky
Heeft een snoeiharde ripple
pi_175348099
quote:
0s.gif Op maandag 27 november 2017 20:56 schreef RedFever007 het volgende:
Ik ben een beetje aan het kijken naar day-trading. Paar alts zoeken die in de lift zitten. Dat kopen en weer verkopen als ik x% winst heb (of de koers enorm gaat dalen) Maar hoe zit dat eigenlijk, wat is nu het beste moment om te kopen? 's avonds en dan 's ochtends weer kijken? Of juist 's ochtens kopen en 's avonds verkopen. Ik kan er niet 24/7 bovenop zitten uiteraard :P
Als je dit aan anderen moet vragen, zou ik er maar niet aan beginnen..
pi_175348107
Ik las net

"All #crypto combined is roughly the market cap of @Walmart. Let that sink in. We are just getting started, folks."
Koutist in opleiding.
pi_175348525
quote:
14s.gif Op maandag 27 november 2017 21:02 schreef Greys het volgende:
Ik las net

"All #crypto combined is roughly the market cap of @Walmart. Let that sink in. We are just getting started, folks."
Apple heeft alleen al 75 miljard aan cash en 200 miljard aan aandelen en obligaties van derden.

Ook is de crypto market cap een beetje vertekend

Nog ruimte zat om te groeien dus :)
  maandag 27 november 2017 @ 21:15:45 #159
30302 Roellie80
No fear, I is here
pi_175348580
Op zaterdag 30 december 2017 14:19 schreef -jos- het volgende:
Deze man heeft wel een goede glazen bol. Alweer goed gegokt. _O_
pi_175348616
quote:
1s.gif Op maandag 27 november 2017 20:04 schreef Greys het volgende:

[..]

Dubbel, voors en tegens.
Twee kampen.

Ook mensen die er heilig in geloven aan het woord. En dat de blockchain gewoon heel veel interessante toepassingen heeft.

Lang item. Nu pas klaar.
Begint met: "Een munt die eigenlijk niet bestaat...bitcoin zorgt voor gekte bij beleggers" :')
Valt mij ook altijd op dat de voorstanders die aan bod komen zorgvuldig uitgekozen lijken te zijn.

Vervolgd wordt met een weinig charismatische bitcoinhandelaar die het woord "gekte" in de mond neemt om dan te gaan naar een item over bitcoin's vermeende schimmig imago. Het wordt veel gebruikt in het crimineel circuit, het echt niet gebruikt voor gewone huis-tuin en keukenboodschappen. Dan een "expert" in maatpak die het een zeepbel noemt.

Dan het Blockchain-gehype. Blockchain heeft hele interresante toepassingen maar bitcoin...

Laat ze maar zoveel mogelijk mensen overtuigen om niet in te stappen.

Ik kan alleen maar denken aan de 5 stages of Grief waar de staatsmedia namens de (centrale) banken en overheid uiting aan geeft.
  maandag 27 november 2017 @ 21:25:43 #161
406944 SugeLucky
Heeft een snoeiharde ripple
pi_175348910
wtc ongeveer $1.50 erbij in 15 minuten na nieuws over guardian masternodes
pi_175349010
quote:
0s.gif Op maandag 27 november 2017 21:25 schreef SugeLucky het volgende:
wtc ongeveer $1.50 erbij in 15 minuten na nieuws over guardian masternodes
Die staat niet op Bittrex zo te zien?
  maandag 27 november 2017 @ 21:29:46 #163
406944 SugeLucky
Heeft een snoeiharde ripple
pi_175349050
quote:
0s.gif Op maandag 27 november 2017 21:28 schreef Thieske het volgende:

[..]

Die staat niet op Bittrex zo te zien?
Klopt, staat op binance
  maandag 27 november 2017 @ 21:33:17 #164
291799 TwenteFC
Red is the color.
pi_175349175
quote:
0s.gif Op maandag 27 november 2017 21:25 schreef SugeLucky het volgende:
wtc ongeveer $1.50 erbij in 15 minuten na nieuws over guardian masternodes
:D Masternodes zijn aangekondigd .. lekker cashen dit
  maandag 27 november 2017 @ 21:37:58 #165
335133 MichaelScott
fulltime CEO//parttime fluffer
pi_175349317
quote:
1s.gif Op maandag 27 november 2017 17:00 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Neem een kijk naar de grafiek en durf het tegenovergestelde te beweren :P
L5XNyn2.png

Bubbel!!!

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Op zaterdag 8 februari 2014 23:39 schreef Slaapscheet het volgende:
Oke, MichaelScott, je bent geweldig. :D
  maandag 27 november 2017 @ 21:43:39 #166
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_175349468
quote:
10s.gif Op maandag 27 november 2017 21:37 schreef MichaelScott het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Bubbel!!!

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Verdubbeld in vier jaar... Bitcoin deed daar 1,5 maand over. Natuurlijk is het een dikke bubbel :D
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_175349530
quote:
10s.gif Op maandag 27 november 2017 21:37 schreef MichaelScott het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Bubbel!!!

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Dat is geen legitieme vergelijking.
pi_175349622
Neemt niet weg dat het slim is om in nasdaq te investeren. :9
pi_175349646
De Trig dev is weer aan het tweeten (vol fouten en een "OMG OMG ik zat met een politicus in het vliegtuig zojuist" tweet) ipv de marketing jongen en de koers daalt. Pak die man toch voor eens en altijd z'n wachtwoord af :') _O-
Koutist in opleiding.
  maandag 27 november 2017 @ 21:50:26 #170
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_175349654
quote:
1s.gif Op maandag 27 november 2017 21:49 schreef _--_ het volgende:
Neemt niet weg dat het slim is om in nasdaq te investeren. :9
Heb je daar ook een ICO van? :P
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_175349671
quote:
1s.gif Op maandag 27 november 2017 21:50 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Heb je daar ook een ICO van? :P
:P
pi_175349742
Zal deze gast al rijk zijn.

Bitcoin fabriek in Lelystad.

https://www.deondernemer.(...)fabriek-wel-rendabel
pi_175349785
quote:
1s.gif Op maandag 27 november 2017 21:53 schreef nelisb het volgende:
Zal deze gast al rijk zijn.

Bitcoin fabriek in Lelystad.

https://www.deondernemer.(...)fabriek-wel-rendabel
Die gast wel, z'n klanten niet.
  maandag 27 november 2017 @ 21:56:33 #174
335133 MichaelScott
fulltime CEO//parttime fluffer
pi_175349826
quote:
Zelf geld maken, het klinkt als alchemie. Maar met digitale munten als de bitcoin is het mogelijk.
:')

Gestopt met lezen, wat een rukartikel.
Op zaterdag 8 februari 2014 23:39 schreef Slaapscheet het volgende:
Oke, MichaelScott, je bent geweldig. :D
pi_175350065
quote:
0s.gif Op maandag 27 november 2017 21:54 schreef Thieske het volgende:

[..]

Die gast wel, z'n klanten niet.
Hoogstens een boodschappen per maand.
pi_175350451
quote:
3s.gif Op maandag 27 november 2017 18:08 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Hoe je het ook wendt of keert dit artikel is accuraat. De laatste die instappen in de nabije toekomst gaan enorm de boot in. Dat hoeft niet nu te zijn, maar kan ook wanneer een bitcoin gelijk staat aan een ton. Meanwhile, enjoy your profits. Een piramidespel van een ongekend formaat.
Heel het leven is een piramidespel! ;)
pi_175350548
Ik heb weer wat fiat klaarstaan om in crypto te stoppen alleen nu niet echt het juiste moment. -O-
pi_175350556
Iota moon!
  maandag 27 november 2017 @ 22:48:59 #179
30302 Roellie80
No fear, I is here
pi_175351263
quote:
0s.gif Op maandag 27 november 2017 22:20 schreef ColeJ het volgende:
Iota moon!
3x raden waar 80% van mijn portfolio uit bestaat *)
Op zaterdag 30 december 2017 14:19 schreef -jos- het volgende:
Deze man heeft wel een goede glazen bol. Alweer goed gegokt. _O_
  maandag 27 november 2017 @ 23:02:59 #181
30302 Roellie80
No fear, I is here
pi_175351544
Nu ook bij Pauw
Op zaterdag 30 december 2017 14:19 schreef -jos- het volgende:
Deze man heeft wel een goede glazen bol. Alweer goed gegokt. _O_
pi_175351604
Wat een zuur wijf die met dat groene jasje bij Pauw.
Maar ik kan 't mis hebben...
pi_175351659
Wat een bcashwijf :D

[ Bericht 3% gewijzigd door Typisch op 27-11-2017 23:26:40 ]
pi_175351684
Hella Hueck heeft duidelijk alleen de klok horen luiden en snapt er weinig van.
٩๏̯͡๏)۶
  maandag 27 november 2017 @ 23:09:24 #185
92989 ..-._---_-.-
alike minds think great
pi_175351696
quote:
0s.gif Op maandag 27 november 2017 23:07 schreef Deckard het volgende:
Wat een bcashwijf :D
Doe even normaal gast.

[ Bericht 0% gewijzigd door Typisch op 27-11-2017 23:26:58 ]
pi_175351713
quote:
0s.gif Op maandag 27 november 2017 23:08 schreef Ronaldsen het volgende:
Hella Hueck heeft duidelijk alleen de klok horen luiden en snapt er weinig van.
Haha idd. Dat dacht die gast ook.
Maar ik kan 't mis hebben...
pi_175351718
quote:
1s.gif Op maandag 27 november 2017 23:09 schreef ..-._---_-.- het volgende:

[..]

Doe even normaal gast.
huillie huillie
pi_175351737
quote:
0s.gif Op maandag 27 november 2017 23:10 schreef wuuht het volgende:

[..]

huillie huillie
Hij heeft gelijk. :{w
  maandag 27 november 2017 @ 23:20:08 #190
155021 Mender
Gekke Henkie
pi_175351971
quote:
Toen ik dit zag een uurtje terug gelijk de B-Cash die ik nog had verkocht.

:W
  maandag 27 november 2017 @ 23:22:27 #192
155021 Mender
Gekke Henkie
pi_175351996
laat bcash aub snel sterven
pi_175352040
quote:
0s.gif Op maandag 27 november 2017 23:22 schreef Mender het volgende:
laat bcash aub snel sterven
BITCOIN CASH! DON'T INSULT ME
pi_175352083
quote:
0s.gif Op maandag 27 november 2017 23:22 schreef Mender het volgende:
laat bcash aub snel sterven
nkUVolK.png
pi_175352088
Lief zijn en niet teveel schelden.

gr
pi_175352096
quote:
10s.gif Op maandag 27 november 2017 23:27 schreef Tourniquet het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
_O-
  maandag 27 november 2017 @ 23:27:53 #197
155021 Mender
Gekke Henkie
pi_175352099
:D
pi_175352166
quote:
19s.gif Op maandag 27 november 2017 20:37 schreef TwenteFC het volgende:

[..]

:P Al mijn sell radars gaan af op deze manier op 538 ging het er ook al over vanmiddag en de "deskundige" raadde ook al aan om niet te kopen wanneer ze het er tijdens 538 over hadden.
ze hebben t idd wel veel over btc in de media, maar ik zie de massa er nog niet in zitten. die moeten allemaal nog instappen. denk dat ie nog wel door kan stijgen tot 20k - 30k.
pi_175352190
quote:
0s.gif Op maandag 27 november 2017 23:31 schreef NeeOfTochJA het volgende:

[..]

ze hebben t idd wel veel over btc in de media, maar ik zie de massa er nog niet in zitten. die moeten allemaal nog instappen. denk dat ie nog wel door kan stijgen tot 20k - 30k.
Massa zit er wel in hoor.

Zelfs op mijn school stapt iedereen erin.

Een school met kinderen die hun zakgeld steken in bitcoins. _O-
pi_175352199
Niet dat ik geen puber ben. :@
pi_175352298
quote:
1s.gif Op maandag 27 november 2017 23:32 schreef _--_ het volgende:

[..]

Massa zit er wel in hoor.

Zelfs op mijn school stapt iedereen erin.

Een school met kinderen die hun zakgeld steken in bitcoins. _O-
beter dat dan in FUT kaartjes
boeie, als je Oscarpunt bent, dan verdien je het -- JaneDoe
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
pi_175352315
quote:
7s.gif Op maandag 27 november 2017 15:52 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Het gaat ook barsten, maar bitcoin is geen normale bubble zoals eerdere bubbles, en dat vergeten ze graag in te zien.
THIS TIME IT'S DIFFERENT, IT'S UNPRECEDENTED!

(zeiden ze met iedere bubbel :), )
pi_175352336
quote:
1s.gif Op maandag 27 november 2017 23:32 schreef _--_ het volgende:

[..]

Massa zit er wel in hoor.

Zelfs op mijn school stapt iedereen erin.

Een school met kinderen die hun zakgeld steken in bitcoins. _O-
maar zijn dat er echt veel? ik ken maar een paar mensen die ze hebben.
pi_175352341
quote:
1s.gif Op maandag 27 november 2017 23:37 schreef kthxbye het volgende:

[..]

THIS TIME IT'S DIFFERENT, IT'S UNPRECEDENTED!

(zeiden ze met iedere bubbel :), )
De knal zal groter zijn dan de mens ooit gezien heeft. Zelfs de Tulpencrash zal erbij verbleken.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_175352359
quote:
1s.gif Op maandag 27 november 2017 23:38 schreef Nattekat het volgende:

[..]

De knal zal groter zijn dan de mens ooit gezien heeft. Zelfs de Tulpencrash zal erbij verbleken.
nog ff snel kopen (en verkopen) dan
pi_175352387
Nog geen knal voor 2018 iig.

De 100k moet geraakt worden. :(
pi_175352394
quote:
1s.gif Op maandag 27 november 2017 23:38 schreef Nattekat het volgende:

[..]

De knal zal groter zijn dan de mens ooit gezien heeft. Zelfs de Tulpencrash zal erbij verbleken.
Dat denk ik dus ook. Ga van de week de zooi verifieren op bittrex en gewoon 1 btc uittikken denk.
Vertrouw het voor geen meter meer :P
Zorg wel dat ik nog iets over hou, maar ik denk dat ik gewoon het grootste deel ga innen...

Als het verder stijgt, leuk. Als het klapt koop ik écht laag wel weer terug. 2k / 3k het stuk.
Forcefield City Bewoner
pi_175352406
quote:
0s.gif Op maandag 27 november 2017 23:38 schreef NeeOfTochJA het volgende:

[..]

maar zijn dat er echt veel? ik ken maar een paar mensen die ze hebben.
Naja ze krijgen het overal binnen. In de klas, media, tv, etc. Dan verwacht je op een gegeven moment dat competente mensen geinteresserd raken
pi_175352413
quote:
0s.gif Op maandag 27 november 2017 23:39 schreef NeeOfTochJA het volgende:

[..]

nog ff snel kopen (en verkopen) dan
Ik heb een ETH sell op omgerekend 5600$ per Bitcoin staan :7

Dat is al m'n lange termijn zooi trouwens, het overgrote deel van m'n cryptogeld.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_175352470
quote:
Hahaha het is zo mooi hoe boos Roger of Jihan altijd worden als men BCash zegt, ze zijn zo makkelijk te pakken en laten zichzelf erg kennen :')
pi_175352474
quote:
1s.gif Op maandag 27 november 2017 23:42 schreef _--_ het volgende:

[..]

Naja ze krijgen het overal binnen. In de klas, media, tv, etc. Dan verwacht je op een gegeven moment dat competente mensen geinteresserd raken
maar al zou de massa in nl er in zitten, er zijn nog 100den landen waar dat misschien niet t geval is. ik las dat Coinbase iets van 10mln accounts heeft in de vs, dat vind ik nog wel meevallen. al verwacht ik nu wel een correctie, t is nu wel erg hard gegaan de afgelopen maanden.
pi_175352557
zometteen een rage-pump van Ver?
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_175352734
quote:
1s.gif Op maandag 27 november 2017 23:32 schreef _--_ het volgende:

[..]

Massa zit er wel in hoor.
Nee. Echt niet. Verre van. Héél erg verre van.
Koutist in opleiding.
pi_175352759
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 november 2017 00:01 schreef Greys het volgende:
Nee. Echt niet. Verre van. Héél erg verre van.
De massa moet nog komen...
pi_175352766
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 november 2017 00:01 schreef Greys het volgende:

[..]

Nee. Echt niet. Verre van. Héél erg verre van.
Overdrijf je niet een beetje :+
pi_175352794
de massa heeft een smartphone en heeft facebook, zover is t nog lang niet.
pi_175352804
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 november 2017 00:04 schreef _--_ het volgende:

[..]

Overdrijf je niet een beetje :+
Volgens mij ligt de adoptie van cryptocurrencies wereldwijd nu waarschijnlijk nog onder de 2.5% las ik gisteren. Zal het proberen terug te vinden.

Dat noem ik nou niet "de massa zit er al in". :P
Koutist in opleiding.
pi_175352837
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 november 2017 00:06 schreef Greys het volgende:

[..]

Volgens mij ligt de adoptie van cryptocurrencies wereldwijd nu waarschijnlijk nog onder de 2.5% las ik gisteren. Zal het proberen terug te vinden.

Dat noem ik nou niet "de massa zit er al in". :P
Maar van mensen zonder wifi verwacht je ook niet veel he. Lees afrika en azie.
pi_175352904
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 november 2017 00:04 schreef _--_ het volgende:

[..]

Overdrijf je niet een beetje :+
Hoeveel fokkers hebben bitcorn? 1%? Minder waarschijnlijk - en fokkers zijn de beste internet users in NL.
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_175352913
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 november 2017 00:09 schreef _--_ het volgende:

[..]

Maar van mensen zonder wifi verwacht je ook niet veel he. Lees afrika en azie.
In Zimbabwe is btc zelfs hotter dan hier denk ik :+

http://www.telegraph.co.u(...)wes-crisis-currency/

https://www.rtlz.nl/tech/(...)-is-bitcoin-pas-duur

[ Bericht 5% gewijzigd door Greys op 28-11-2017 00:23:36 ]
Koutist in opleiding.
  dinsdag 28 november 2017 @ 00:22:37 #221
352588 AlsJeAllesWeet
En je denkt niet na...
pi_175352939
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 november 2017 00:09 schreef _--_ het volgende:

[..]

Maar van mensen zonder wifi verwacht je ook niet veel he. Lees afrika en azie.
Je zal je verbazen. In azie heb je werkelijk overal wifi van het stalletje dat kokosnoten verkoopt op het strand tot de stadbus aan toe
pi_175352990
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 november 2017 00:09 schreef _--_ het volgende:

[..]

Maar van mensen zonder wifi verwacht je ook niet veel he. Lees afrika en azie.
:')
Ik vergeef je omdat je een puber bent maar verdiep je eens in Oost Aziatische landen
pi_175353195
quote:
Wat een bedroevend niveau weer.
pi_175353228
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 november 2017 01:03 schreef up7 het volgende:

[..]

Wat een bedroevend niveau weer.
hehe idd. die jongen snapte t wel maar werd af en toe ondergesneeuwd
  dinsdag 28 november 2017 @ 01:11:40 #226
405361 GVU
Nooit op tijd.
pi_175353247
quote:
0s.gif Op maandag 27 november 2017 17:01 schreef Thieske het volgende:
Eindelijk m'n bitcoin gold kunnen claimen. Het is nu op weg naar Bittrex. Gratis geld, altijd lekker!
Whut? Hoe doe je dat?
Dit is een fictief profiel. Fysieke afspraken zijn niet mogelijk.
Voorwaarden onder voorbehoud.
pi_175353346
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 november 2017 00:22 schreef AlsJeAllesWeet het volgende:

[..]

Je zal je verbazen. In azie heb je werkelijk overal wifi van het stalletje dat kokosnoten verkoopt op het strand tot de stadbus aan toe
Wifi gebruiken buiten je eigen huis of bedrijf is een teken van armoede.
As the officer took her away, she recalled that she asked,
"Why do you push us around?"
And she remembered him saying,
"I don't know, but the law's the law, and you're under arrest."
pi_175353663
Toch gek. +1.04% voelt als een slechte dag in crypto maar als mn aandelen elke dag +1.04% gaan voelt het als de grootste stijging ooit.
Because you know i'm all about that ass
pi_175354160
$9989.05
pi_175354172
Godverdomme waarom ben ik ook aan het wachten om weer wat fiat om te zetten in BTC. Die dip gaat nooit gebeuren zo :')
Science adjusts its views based on what's observed, faith is the denial of observation so that belief can be preserved.
  dinsdag 28 november 2017 @ 07:09:44 #231
454342 Bolasie
Just banter mate
pi_175354188
Het gaat gebeuren.
Dab on it wagwan
pi_175354271
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 november 2017 07:09 schreef Bolasie het volgende:
Het gaat gebeuren.
:Y

Historisch momentje.

$9987 *O*
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_175354276
$10027.50

Bittrex
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  dinsdag 28 november 2017 @ 07:28:10 #234
131603 Afwazig
Serious business
pi_175354318
Bittrex is in mijn grafiek nog niet boven de 9850 geweest :?
Ohh, you touch my tralalala
Mhh, my ding ding dong...
Naamtopic.
pi_175354335
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 november 2017 07:34 schreef Pleasureman_Gunther het volgende:
Bittrex is in mijn grafiek nog niet boven de 9850 geweest :?
Oh. Ik keek net op coinmarketcap. Daar dacht ik het gezien te hebben. Ben nog niet helemaal wakker, dus kan hem makkelijk verwisseld hebben met een ander :)

Laat onverlet dat ie daar vandaag heus wel doorheen zal gaan :')
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_175354341
De biersmiley.
Nuchter zijn is een ongemakkelijke situatie.
pi_175354358
10k incoming
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_175354362
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_175354412
Zou iemand mij kunnen uitleggen waarom mensen praten over die correctie?? Omdat het nu gewoon te snel omhoog gaat?
pi_175354416
Waarom ligt kraken er bijna altijd uit :')
pi_175354421
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 november 2017 07:47 schreef Dirkos1987 het volgende:
Zou iemand mij kunnen uitleggen waarom mensen praten over die correctie?? Omdat het nu gewoon te snel omhoog gaat?
Niets blijft geweldig
pi_175354423
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 november 2017 07:48 schreef _--_ het volgende:
Waarom ligt kraken er bijna altijd uit :')
kraken doet kraken
boeie, als je Oscarpunt bent, dan verdien je het -- JaneDoe
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
pi_175354431
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 november 2017 07:48 schreef Oscar. het volgende:

[..]

kraken doet kraken
:D
  dinsdag 28 november 2017 @ 07:55:33 #245
454342 Bolasie
Just banter mate
pi_175354491
quote:
10s.gif Op dinsdag 28 november 2017 07:25 schreef onlogisch het volgende:

[..]

:Y

Historisch momentje.

$9987 *O*
Waar was jij op deze bijzondere dag?
Dab on it wagwan
pi_175354624
Stijgt een koers als er massaal wordt gekocht of verkocht?
pi_175354660
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 november 2017 08:06 schreef _--_ het volgende:
Stijgt een koers als er massaal wordt gekocht of verkocht?
Eth daalt, je verwacht het niet.
boeie, als je Oscarpunt bent, dan verdien je het -- JaneDoe
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
pi_175354676
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 november 2017 08:10 schreef Oscar. het volgende:

[..]

Eth daalt, je verwacht het niet.
Dat was een oprechte vraag. Ik weet het namelijk niet meer.
  dinsdag 28 november 2017 @ 08:12:57 #249
454342 Bolasie
Just banter mate
pi_175354686
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 november 2017 08:06 schreef _--_ het volgende:
Stijgt een koers als er massaal wordt gekocht of verkocht?
Gekocht
Dab on it wagwan
pi_175354708
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 november 2017 08:12 schreef Bolasie het volgende:

[..]

Gekocht
Aangezien je bij 10k kan verwachten dat redelijk veel mensen het gaan verkopen kun je echt wel een correctie verwachten dus?
pi_175354723
Ik ga het maar nu verkopen, anders gaat het strals te snel naar beneden ofzo. :o
  dinsdag 28 november 2017 @ 08:15:26 #252
454342 Bolasie
Just banter mate
pi_175354727
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 november 2017 08:14 schreef _--_ het volgende:

[..]

Aangezien je bij 10k kan verwachten dat redelijk veel mensen het gaan verkopen kun je echt wel een correctie verwachten dus?
Dat verwachten veel mensen, ja. Ik heb zelf ook een deel al verkocht.

Niemand weet het.
Dab on it wagwan
pi_175354748
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 november 2017 08:15 schreef Bolasie het volgende:

[..]

Dat verwachten veel mensen, ja. Ik heb zelf ook een deel al verkocht.

Niemand weet het.
Dan kun je ook weer denken dat mensen competent zijn en dat zien aankomen en er dus massaal bij 9.9k wordt verkocht. :') :o
pi_175354762
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 november 2017 08:14 schreef _--_ het volgende:

[..]

Aangezien je bij 10k kan verwachten dat redelijk veel mensen het gaan verkopen kun je echt wel een correctie verwachten dus?
iedereen die een correctie verwacht bij 10k verkoopt nu dus als we eenmaal door die 10k heen zijn schieten we meteen verder omhoog

:Y)
Op donderdag 5 april 2018 18:50 schreef Le_Professeur het volgende:
Haha CK rare imbeciel
  dinsdag 28 november 2017 @ 08:18:21 #255
262832 sniel123
Ja echt wel!
pi_175354769
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 november 2017 08:16 schreef _--_ het volgende:

[..]

Dan kun je ook weer denken dat mensen competent zijn en dat zien aankomen en er dus massaal bij 9.9k wordt verkocht. :') :o
Denken dat mensen competent zijn :')
pi_175354774
Die arme kerel die z'n linkerbal nu moet frituren ;(

fhzsxgcv9nyz.jpg
pi_175354798
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 november 2017 08:18 schreef MaGNeT het volgende:
Die arme kerel die z'n linkerbal nu moet frituren ;(

[ afbeelding ]
_O-
  dinsdag 28 november 2017 @ 08:21:39 #258
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_175354816
Ach, je kan makkelijk zonder. Je kan zelfs 7x de Tour de France winnen op 1 bal.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_175354820
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 november 2017 08:21 schreef fathank het volgende:
Ach, je kan makkelijk zonder. Je kan zelfs 7x de Tour de France winnen op 1 bal.
:D
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_175354822
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 november 2017 08:14 schreef _--_ het volgende:

[..]

Aangezien je bij 10k kan verwachten dat redelijk veel mensen het gaan verkopen kun je echt wel een correctie verwachten dus?
Dat kan ja :) maar crypto reageert vaak toch anders dan traditionele markten.. Het kan ook dat de mijlpaal voor zoveel instroom van nieuw kapitaal zorgt dat die door stijgt.
pi_175354863
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 november 2017 08:18 schreef MaGNeT het volgende:
Die arme kerel die z'n linkerbal nu moet frituren ;(

[ afbeelding ]
:D
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  dinsdag 28 november 2017 @ 08:25:53 #262
92989 ..-._---_-.-
alike minds think great
pi_175354865
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 november 2017 08:16 schreef _--_ het volgende:

[..]

Dan kun je ook weer denken dat mensen competent zijn en dat zien aankomen en er dus massaal bij 9.9k wordt verkocht. :') :o
Maar als iedereen de dump voor wil zijn verkopen ze dus massaal op 9.8k.
pi_175354915
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 november 2017 07:47 schreef Dirkos1987 het volgende:
Zou iemand mij kunnen uitleggen waarom mensen praten over die correctie?? Omdat het nu gewoon te snel omhoog gaat?
Er zijn nog een hoop mensen die graag voor een lager bedrag (bijv) 9400 USD verkocht hadden maar hier niet de kans voor hebben gehad. Zodra er een beetje stagnatie komt verkopen al deze mensen tot het tot die 940 komt.
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_175354943
quote:
12s.gif Op dinsdag 28 november 2017 08:25 schreef ..-._---_-.- het volgende:

[..]

Maar als iedereen de dump voor wil zijn verkopen ze dus massaal op 9.8k.
Ik heb ook een sellorder staan op 9880 voor 25% van mijn BTG (dit is maar 115 dollar). Hier twijfel ik enorm over, omdat ik denk, ach als ik ga maakt die 115 dollar ook niets meer uit... de rest zit in alts en eth.
Maar ik kan 't mis hebben...
pi_175354981
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 november 2017 08:22 schreef robbietobbie het volgende:

[..]

Dat kan ja :) maar crypto reageert vaak toch anders dan traditionele markten.. Het kan ook dat de mijlpaal voor zoveel instroom van nieuw kapitaal zorgt dat die door stijgt.
Denk dat dat gebeurt.
జ్ఞ‌ా
pi_175355050
We kunnen omlaag *O*
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_175355057
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 november 2017 08:41 schreef Nattekat het volgende:
We kunnen omlaag *O*
Ben je eruit?
Maar ik kan 't mis hebben...
pi_175355290
nou had m'n pivx een paar weken terug maar verkocht omdat er geen beweging in zat

:'(
+55%/24u haha
'If you really think that the environment is less important than the economy try holding your breath while you count your money'
  dinsdag 28 november 2017 @ 09:02:06 #269
335133 MichaelScott
fulltime CEO//parttime fluffer
pi_175355313
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 november 2017 08:41 schreef Patroon het volgende:

[..]

Ben je eruit?
Hoop het wel, dan staat btc aan het eind van de dag op 15k
Op zaterdag 8 februari 2014 23:39 schreef Slaapscheet het volgende:
Oke, MichaelScott, je bent geweldig. :D
pi_175355318
Ethereum classic gaat ook lekker. Dacht altijd dat dat een half dode fork van eth was na dao fiasco. Iemand een idee waarom daar nog leven in zit
Of is het veel nieuw geld dat denk: cheap ETH!!!!!!!
pi_175355366
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 november 2017 08:41 schreef Patroon het volgende:

[..]

Ben je eruit?
Ben er al maanden niet in geweest.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  dinsdag 28 november 2017 @ 09:10:23 #272
335133 MichaelScott
fulltime CEO//parttime fluffer
pi_175355397
quote:
1s.gif Op maandag 27 november 2017 23:38 schreef Nattekat het volgende:

[..]

De knal zal groter zijn dan de mens ooit gezien heeft. Zelfs de Tulpencrash zal erbij verbleken.
Dit zal geen biljoenen dollars/euro's en honderdduizenden banen kosten zoals de crash van 2008.

Dat verbleken zal dus wel meevallen.
Op zaterdag 8 februari 2014 23:39 schreef Slaapscheet het volgende:
Oke, MichaelScott, je bent geweldig. :D
pi_175355500
quote:
1s.gif Op maandag 27 november 2017 23:38 schreef Nattekat het volgende:

[..]

De knal zal groter zijn dan de mens ooit gezien heeft. Zelfs de Tulpencrash zal erbij verbleken.
Dat is pas iets om je in 2035 zorgen over te maken.

https://www.cnbc.com/vide(...)-headed-to-500k.html

_O_
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_175355731
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 november 2017 08:14 schreef _--_ het volgende:

[..]

Aangezien je bij 10k kan verwachten dat redelijk veel mensen het gaan verkopen kun je echt wel een correctie verwachten dus?
Als de vraag dan nog steeds groter is dan het aanbod, komt er op dat moment geen correctie..
  dinsdag 28 november 2017 @ 09:43:11 #275
132191 -jos-
Money=Power
pi_175355896
quote:
I am pretty confident we are the new wealthy elite, gentlemen.
June 05, 2011, 03:50:32 AM

What are you going to do with your Bitcoin wealth once your coins hit upwards of $10,000 a pop?
https://bitcointalk.org/index.php?topic=12156.msg169751#msg169751

Wat een baas :)
WEB / [HaxBall #64] Jos is God
Arguing on the Internet is like running in the Special Olympics.
pi_175355935
quote:
wat gaan jullie doen als ETH $1 miljoen waard is? (quote me over een paar jaar ook maar)
pi_175356048
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 november 2017 01:11 schreef GVU het volgende:

[..]

Whut? Hoe doe je dat?
Zie Beginnerstopic post nr 96 van huidige topic.
(kan ff niet linken want mobiel)
Koutist in opleiding.
pi_175356480
zitten we nu officieel al op 10k? volgens CMC nog niet (niet alle exchanges dan).
pi_175356532
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 november 2017 10:15 schreef NeeOfTochJA het volgende:
zitten we nu officieel al op 10k? volgens CMC nog niet (niet alle exchanges dan).
Nog niet
pi_175356624
dit is beter dan het aftellen tot nieuwjaar

1GJN7.gif
pi_175356630
Sodeju heeft Bitonic ook even geinvesteerd in BTC? 2 dagen geleden waren ze door hun BTC voorraad heen en nu hebben ze er weer ruim 150 :D
(Y)
pi_175356661
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 november 2017 10:22 schreef chiren het volgende:
Sodeju heeft Bitonic ook even geinvesteerd in BTC? 2 dagen geleden waren ze door hun BTC voorraad heen en nu hebben ze er weer ruim 150 :D
Veel verkocht denk ik..
De biersmiley.
Nuchter zijn is een ongemakkelijke situatie.
  dinsdag 28 november 2017 @ 10:27:31 #283
335133 MichaelScott
fulltime CEO//parttime fluffer
pi_175356742
Nog 19$ *O* *O* *O*
Op zaterdag 8 februari 2014 23:39 schreef Slaapscheet het volgende:
Oke, MichaelScott, je bent geweldig. :D
pi_175356890
Ik denk dat we pas komende nacht naar de 10.000 gaan (op Bittrex althans).
Ohh, you touch my tralalala
Mhh, my ding ding dong...
Naamtopic.
pi_175356913
Voorpagina

dm44N8o.jpg
Koutist in opleiding.
pi_175357014
quote:
14s.gif Op dinsdag 28 november 2017 10:27 schreef MichaelScott het volgende:
Nog 19$ *O* *O* *O*
pi_175357035
Gatecoin is 10.2k :')
pi_175357060
Zimbabwe 17k
pi_175357079
quote:
1s.gif Op maandag 27 november 2017 23:37 schreef kthxbye het volgende:

[..]

THIS TIME IT'S DIFFERENT, IT'S UNPRECEDENTED!

(zeiden ze met iedere bubbel :), )
Ja, het verschil met deze bubble is, is dat het zich al heeft laten zien dat het anders is, hij is al een keer geknald, en kwam gewoon keihard terug na 3 jaar. Op een 1000% verhoging nu.
Lambo of Rekt
  dinsdag 28 november 2017 @ 10:45:47 #290
381065 vigen98
Cryptokoning 2018
pi_175357153
quote:
0s.gif Op maandag 27 november 2017 22:20 schreef BadVlad het volgende:
Ik heb weer wat fiat klaarstaan om in crypto te stoppen alleen nu niet echt het juiste moment. -O-
Let goed op IOTA. Die daalt soms met 20% bijna om de dag en gaat weet omhoog. Je kan daar makkelijk op cashen.
Elke pen is machtiger dan een zwaard of een blaffer.
  dinsdag 28 november 2017 @ 10:47:02 #291
381065 vigen98
Cryptokoning 2018
pi_175357177
Btw 10k voor een bitcoin _O- als dit geen bubbel is dan weet ik het ook niet meer. Ik hoop maar dat je er niet instapt want je trekt aan dood paard waar een boel make up op is gesmeerd om het levend te laten lijken.
Elke pen is machtiger dan een zwaard of een blaffer.
  dinsdag 28 november 2017 @ 10:52:10 #292
335133 MichaelScott
fulltime CEO//parttime fluffer
pi_175357271
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 november 2017 10:47 schreef vigen98 het volgende:
Btw 10k voor een bitcoin _O- als dit geen bubbel is dan weet ik het ook niet meer. Ik hoop maar dat je er niet instapt want je trekt aan dood paard waar een boel make up op is gesmeerd om het levend te laten lijken.
Je weet dat 1 bitcoin uit 100.000.000 satoshis bestaat? Je hoeft niet per se een hele bitcoin te kopen.
Op zaterdag 8 februari 2014 23:39 schreef Slaapscheet het volgende:
Oke, MichaelScott, je bent geweldig. :D
  dinsdag 28 november 2017 @ 10:52:10 #293
20403 Komakie
That's Gnarly!
pi_175357272
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 november 2017 08:16 schreef _--_ het volgende:

[..]

Dan kun je ook weer denken dat mensen competent zijn en dat zien aankomen en er dus massaal bij 9.9k wordt verkocht. :') :o
`
Ik denk dat er best wat mensen zijn die bij 10.000 een automatische sellorder hebben staan. Dan kan het ineens snel gaan. Het is een soort van psychologische barierre.

Maar goed, ik zeg ook maar wat :P

Tot nu toe verbreekt Crypto aan alle kanten alle wetten van investeren dus er is geen pijl op te trekken.
Terje Haakonsen: "Snowboarding is about fresh tracks, carving powder, being yourself and not being judged by others"
Komakie: "Van sneeuwballen gooien komt boemsen!"
Shaun Farmer: "That's gnarly"
  dinsdag 28 november 2017 @ 10:55:05 #294
132191 -jos-
Money=Power
pi_175357325
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 november 2017 10:52 schreef Komakie het volgende:

[..]

`
Ik denk dat er best wat mensen zijn die bij 10.000 een automatische sellorder hebben staan. Dan kan het ineens snel gaan. Het is een soort van psychologische barierre.

Maar goed, ik zeg ook maar wat :P

Tot nu toe verbreekt Crypto aan alle kanten alle wetten van investeren dus er is geen pijl op te trekken.
Gisteren was Bitcoin nog precies 1 miljoen Yen waard, als eenmaal zo'n psychologische barrière doorbroken is gaat het alleen nog maar sneller omhoog :) *insert glazen bol*
WEB / [HaxBall #64] Jos is God
Arguing on the Internet is like running in the Special Olympics.
pi_175357341
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 november 2017 10:55 schreef -jos- het volgende:

[..]

Gisteren was Bitcoin nog precies 1 miljoen Yen waard, als eenmaal zo'n psychologische barrière doorbroken is gaat het alleen nog maar sneller omhoog :) *insert glazen bol*
idd meer media-aandacht, daarna moon.
  dinsdag 28 november 2017 @ 10:57:30 #296
381065 vigen98
Cryptokoning 2018
pi_175357366
quote:
10s.gif Op dinsdag 28 november 2017 10:52 schreef MichaelScott het volgende:

[..]

Je weet dat 1 bitcoin uit 100.000.000 satoshis bestaat? Je hoeft niet per se een hele bitcoin te kopen.
Ja, maar het feit dat een systeem dat maar 8 transacties per seconde aan kan al 10k per stuk is, is pure hysterie van mensen die denken dat ze iets missen. Ze kunnen hun geld beter in Ethereum of Waves stoppen. Bitcoin is leuk ja, voor nu.
Elke pen is machtiger dan een zwaard of een blaffer.
  dinsdag 28 november 2017 @ 10:58:04 #297
20403 Komakie
That's Gnarly!
pi_175357379
quote:
10s.gif Op dinsdag 28 november 2017 10:52 schreef MichaelScott het volgende:

[..]

Je weet dat 1 bitcoin uit 100.000.000 satoshis bestaat? Je hoeft niet per se een hele bitcoin te kopen.
Het grote verschil met de tulpen bubbel (waar het vaak mee vergeleken wordt)
1 tulp was 100 gulden, maar je kon moeilijk een halve tulp kopen.
Terwijl je met Crypto precies het bedrag er in kunt steken dat jij wil. Volgens mij is dat toch een heel ander uitgangspunt.
Terje Haakonsen: "Snowboarding is about fresh tracks, carving powder, being yourself and not being judged by others"
Komakie: "Van sneeuwballen gooien komt boemsen!"
Shaun Farmer: "That's gnarly"
  dinsdag 28 november 2017 @ 10:59:50 #298
20403 Komakie
That's Gnarly!
pi_175357418
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 november 2017 10:55 schreef -jos- het volgende:

[..]

Gisteren was Bitcoin nog precies 1 miljoen Yen waard, als eenmaal zo'n psychologische barrière doorbroken is gaat het alleen nog maar sneller omhoog :) *insert glazen bol*
Dat is ook wel weer waar.

De media aandacht zal ook heel erg meespelen.
Ik denk dat we nu richting een moment gaan dat de echte massa gaat instromen en dan kan het heel hard gaan. Eerst naar boven en dan naar beneden.

Zou mij niets verbazen.
Terje Haakonsen: "Snowboarding is about fresh tracks, carving powder, being yourself and not being judged by others"
Komakie: "Van sneeuwballen gooien komt boemsen!"
Shaun Farmer: "That's gnarly"
pi_175357488
Tienduizend is het nieuwe duizend.
Koutist in opleiding.
  dinsdag 28 november 2017 @ 11:05:20 #300
132191 -jos-
Money=Power
pi_175357498
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 november 2017 10:57 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Ja, maar het feit dat een systeem dat maar 8 transacties per seconde aan kan al 10k per stuk is, is pure hysterie van mensen die denken dat ze iets missen. Ze kunnen hun geld beter in Ethereum of Waves stoppen. Bitcoin is leuk ja, voor nu.
Dat is inderdaad erg weinig maar tegenwoordig worden de meeste bitcoins off-chain via exchanges verhandeld.
WEB / [HaxBall #64] Jos is God
Arguing on the Internet is like running in the Special Olympics.
  dinsdag 28 november 2017 @ 11:05:30 #301
132191 -jos-
Money=Power
pi_175357500
lapo
WEB / [HaxBall #64] Jos is God
Arguing on the Internet is like running in the Special Olympics.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')