abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_175337235
registreer om deze reclame te verbergen
Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; CryptoCurrency Market Capitalizations. Bitcoin is bedoeld als betaalmiddel, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus.
In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
De blockchain wordt bijgehouden door zogeheten 'miners'. Deze (groepen van) pc's stoppen transacties in een block en voegen die toe aan de blockchain. De miner die het block uiteindelijk maakt wordt beloond met Bitcoin.
Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en (Leased) Proof of Stake (LPoS of PoS). Wil je meer weten hierover dan ga je dit maar Googlen. :P

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
De verschillen tussen al die coins zijn soms minimaal en soms gigantisch groot. Op de verschillende websites van de coin is informatie te vinden over de technische werking of de visie van het team erachter.

Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via bedrijven of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een bedrijf. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer 3rd party wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geïntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitcoins Kopen en Verkopen met iDEAL, Bancontact of SEPA | LiteBit
https://bitonic.nl/
Bitcoins kopen - iDEAL, Banktransfer of Creditcard | BTC Direct

Direct de Bitcoin Koers zien:
http://preev.com/btc/eur
http://www.alltimehigh.nl/
https://cryptowat.ch/bitstamp/btcusd

Sites:
CryptoCurrency Market Capitalizations
https://cointelegraph.com/
Bitcoin Block Explorer - Blockchain
https://blockexplorer.com/

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen.


giphy.gif
'If you really think that the environment is less important than the economy try holding your breath while you count your money'
pi_175337239
krijgen we op bittrex binnenkort nog dat bitcoin diamond?
'If you really think that the environment is less important than the economy try holding your breath while you count your money'
pi_175337261
Dat snelle stijgen went ook snel he...als het dan even stil staat, wordt het alweer snel saai :P
Maar ik kan 't mis hebben...
pi_175337307
registreer om deze reclame te verbergen
Bitfinex heeft de problemen ook opgelost met de IOTA wallet. Alle IOTA heb ik inmiddels veilig in eigen beheer.
De biersmiley.
Nuchter zijn is een ongemakkelijke situatie.
pi_175337328
https://nos.nl/artikel/22(...)t-10-000-dollar.html

Bitcoin niet gewild bij de redactie.
pi_175337370
quote:
1s.gif Op maandag 27 november 2017 13:36 schreef _--_ het volgende:
https://nos.nl/artikel/22(...)t-10-000-dollar.html

Bitcoin niet gewild bij de redactie.
Op teletekst zeggen ze dat het nu 9700 euro waard is. :D
I hope your day is as nice as your butt.
Please consider the environment before printing this post.
Op zaterdag 27 mei 2017 00:36 schreef d4v1d het volgende:
Kabuf is af en toe best een prima kerel.
pi_175337381
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
Gevaren
Een van de gevaren van koersstijgingen van digitale munten, is dat investeerders geneigd zijn massaal de munt in te slaan in de verwachting dat de waarde verder zal stijgen. Als de waarde van digitale munten sterk daalt, en de bubbel barst, zitten veel mensen in de schulden.

Bovendien hebben centrale banken en overheden weinig grip op digitale munten. Er kan moeilijk met traditionele instrumenten worden ingegrepen als veel mensen door een sterke waardedaling in de problemen komen.
:')
pi_175337404
quote:
1s.gif Op maandag 27 november 2017 13:38 schreef KaBuf het volgende:

[..]

Op teletekst zeggen ze dat het nu 9700 euro waard is. :D
_O-
  maandag 27 november 2017 @ 13:42:00 #9
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_175337418
quote:
14s.gif Op maandag 27 november 2017 13:39 schreef Typisch het volgende:

[..]

:')
Tsja je moet domme mensen nu eenmaal in bescherming nemen als overheid, de meeste mensen kunnen echt niet zelf nadenken. Met crypto lukt dat niet, als mensen failliet gaan door domme beslissingen te nemen kloppen ze daarna bij de overheid aan voor schuldsanering.

Mensen :r
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_175337485
quote:
De koers van de bitcoin gaat weliswaar gestaag omhoog, maar tussendoor zitten flinke dippen. Zo ging de koers in de nacht van zondag op maandag binnen tien minuten ruim 200 dollar omlaag. Daarna zet de koers doorgaans weer de weg omhoog in. In de afgelopen twee weken werd de bitcoin al ruim 40 procent meer waard.

bron
Flinke dippen. 200 euro op 9700 is maar 2% :')
Maar ik kan 't mis hebben...
  maandag 27 november 2017 @ 13:45:55 #11
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_175337488
quote:
14s.gif Op maandag 27 november 2017 13:39 schreef Typisch het volgende:

[..]

:')
Met schulden beleggen :')
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_175337538
quote:
3s.gif Op maandag 27 november 2017 13:42 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Tsja je moet domme mensen nu eenmaal in bescherming nemen als overheid, de meeste mensen kunnen echt niet zelf nadenken. Met crypto lukt dat niet, als mensen failliet gaan door domme beslissingen te nemen kloppen ze daarna bij de overheid aan voor schuldsanering.

Mensen :r
Denk dat ze gewoon vinden dat er teveel geld in de crypto's zit, geld dat anders beschikbaar zou zijn voor banken, ofwel dus regeringen/pensioenfondsen e.d.
… pardon me 4 livin', but this is MY world 2!
  Moderator maandag 27 november 2017 @ 13:50:28 #13
20004 crew  EggsTC
GOA
pi_175337563
quote:
99s.gif Op maandag 27 november 2017 13:48 schreef Funksoldier het volgende:

[..]

Denk dat ze gewoon vinden dat er teveel geld in de crypto's zit, geld dat anders beschikbaar zou zijn voor banken, ofwel dus regeringen/pensioenfondsen e.d.
NOS probeert de mainstream er van te weerhouden in opdracht van de overheid idd.
Lambo of Rekt
pi_175337565
Het is wachten op de eerste berichten van mensen die bij een volgende correctie gaan panicsellen omdat ze met geleend geld spelen en dachten dat het alleen maar omhoog zou gaan. Kan me ook nog wel nieuwsberichten uit 2013 herinneren van studenten uit america die leningen gingen afsluiten om bitcoins te kopen, niet veel later was de top van die cyclus behaald. Rekt
Om kacheldik te zijn, heb je geen kachel nodig.
pi_175337596
Jongens hebben jullie ook het idee dat je in een vliegtuig zit en hoe later je springt hoe meer geld je hebt, maar als je te laat springt ben je te laat en crasht het vliegtuig :D
Maar ik kan 't mis hebben...
pi_175337607
quote:
0s.gif Op maandag 27 november 2017 13:52 schreef Patroon het volgende:
Jongens hebben jullie ook het idee dat je in een vliegtuig zit en hoe later je springt hoe meer geld je hebt, maar als je te laat springt ben je te laat en crasht het vliegtuig :D
nee
aandeel Fok! hier te krijgen , pm voor vraagprijs
  Eindredactie Games maandag 27 november 2017 @ 13:54:12 #17
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_175337633
quote:
0s.gif Op maandag 27 november 2017 13:50 schreef EggsTC het volgende:

[..]

NOS probeert de mainstream er van te weerhouden in opdracht van de overheid idd.
ja, dat zal het zijn :P
boeie, als je Oscarpunt bent, dan verdien je het -- JaneDoe
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
pi_175337644
quote:
0s.gif Op maandag 27 november 2017 13:45 schreef Patroon het volgende:

[..]

Flinke dippen. 200 euro op 9700 is maar 2% :')
Ze hebben het over dollar. Dat is wel een procentje of 2 meer.
pi_175337684
quote:
1s.gif Op maandag 27 november 2017 13:36 schreef _--_ het volgende:
https://nos.nl/artikel/22(...)t-10-000-dollar.html

Bitcoin niet gewild bij de redactie.
Wat verwacht je van een zender gesponsord door de staat? Die mag geen andere boodschap verkondigen, dan krijg je boze banken en kamervragen. Moest wel weer proesten toen ik dit las.

quote:
Volgens deskundigen is de koersstijging van digitale munten zoals de bitcoin een bubbel.
De "deskundigen" worden weer uit de kast gehaald.
pi_175337721
quote:
Mooi artikel! ^O^

Kwam hier ook voor het eerst https://glacierprotocol.org/ tegen, een ultieme (maar niet eenvoudige) manier om BTC zo veilig mogelijk op te slaan. Wel goed om eens door te lezen!

https://glacierprotocol.o(...)t%20v0.91%20Beta.pdf
  maandag 27 november 2017 @ 14:05:55 #21
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_175337821
quote:
0s.gif Op maandag 27 november 2017 13:52 schreef Patroon het volgende:
Jongens hebben jullie ook het idee dat je in een vliegtuig zit en hoe later je springt hoe meer geld je hebt, maar als je te laat springt ben je te laat en crasht het vliegtuig :D
Nee, je kunt nu flink geld verdienen door te traden, maar uiteindelijk stijgt je kapitaal toch wel want de hele cryptomarkt staat nog steeds in de kinderschoenen en alle (niet shitcoins) worden uiteindelijk toch alleen maar meer waard totdat crypto mainstream wordt
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_175337858
quote:
3s.gif Op maandag 27 november 2017 14:05 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Nee, je kunt nu flink geld verdienen door te traden, maar uiteindelijk stijgt je kapitaal toch wel want de hele cryptomarkt staat nog steeds in de kinderschoenen en alle (niet shitcoins) worden uiteindelijk toch alleen maar meer waard totdat crypto mainstream wordt
Ja klopt, alleen moet ik oppassen met traden, ben daar niet goed genoeg in :P Af en toe doe ik een goede trade, maar er zitten ook wel missers tussen (die ik dan achteraf te snel verkoop)
Maar ik kan 't mis hebben...
pi_175337912
quote:
14s.gif Op maandag 27 november 2017 13:39 schreef Typisch het volgende:

[..]

:')
Wat een slechte tekst :')
  Moderator maandag 27 november 2017 @ 14:17:36 #24
20004 crew  EggsTC
GOA
pi_175338036
quote:
3s.gif Op maandag 27 november 2017 14:05 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Nee, je kunt nu flink geld verdienen door te traden, maar uiteindelijk stijgt je kapitaal toch wel want de hele cryptomarkt staat nog steeds in de kinderschoenen en alle (niet shitcoins) worden uiteindelijk toch alleen maar meer waard totdat crypto mainstream wordt
Hier ben ik ook van overtuigd ja, het maakt niet zoveel uit waar je in zit, zolang de coin maar niet dood gaat.
Lambo of Rekt
pi_175338066
Allemaal naar Amsterdam
pi_175338087
Op Bittrex werd altijd automatisch de koers geüpdatet. Dan bedoel ik dat als ik zeg maar op de hoofdpagina zat dat de cijfertjes dan automatisch versprongen. Nu niet meer merk ik, kan ik dat ergens instellen of is het voor iedereen zo?
  Eindredactie Games maandag 27 november 2017 @ 14:21:10 #28
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_175338120
quote:
0s.gif Op maandag 27 november 2017 14:18 schreef Frans449 het volgende:
Allemaal naar Amsterdam
ik zit al met mijn #broekie uit
boeie, als je Oscarpunt bent, dan verdien je het -- JaneDoe
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
pi_175338140
quote:
0s.gif Op maandag 27 november 2017 14:17 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Hier ben ik ook van overtuigd ja, het maakt niet zoveel uit waar je in zit, zolang de coin maar niet dood gaat.
Maar zo'n bitcoin, die gaat het toch niet redden op termijn? Zie je het al voor je dat heel de wereld moet gaan betalen met die 21 miljoen (?) bitcoins die er theoretisch mogelijk zijn. Wat krijg je dan voor prijzen in het dagelijks leven? 0,0000000000000027 bitcoin voor een brood?
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_175338151
quote:
0s.gif Op maandag 27 november 2017 14:22 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Maar zo'n bitcoin, die gaat het toch niet redden op termijn? Zie je het al voor je dat heel de wereld moet gaan betalen met die 21 miljoen (?) bitcoins die er theoretisch mogelijk zijn. Wat krijg je dan voor prijzen in het dagelijks leven? 0,0000000000000027 bitcoin voor een brood?
En 0,75 voor een Tesla.

:+
pi_175338187
quote:
0s.gif Op maandag 27 november 2017 14:22 schreef Toto69 het volgende:

[..]

En 0,75 voor een Tesla.

:+
Daar hoeft ie nog 'maar' ongeveer een factor 10 voor te stijgen. Als het echt een wijdverbreid betaalmiddel zou worden gaat ie nog wel een aantal keertjes meer over de kop.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_175338199
quote:
0s.gif Op maandag 27 november 2017 14:22 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Maar zo'n bitcoin, die gaat het toch niet redden op termijn? Zie je het al voor je dat heel de wereld moet gaan betalen met die 21 miljoen (?) bitcoins die er theoretisch mogelijk zijn. Wat krijg je dan voor prijzen in het dagelijks leven? 0,0000000000000027 bitcoin voor een brood?
21 miljoen bitcoins? er zijn dan dus 2.100.000.000.000.000 satoshi.
Een brood van 2 euro kost nu 25.000 satoshi, dus BTC kan nog 100x zoveel waard worden om dezelfde significantie als van de euro te bereiken.
pi_175338283
quote:
0s.gif Op maandag 27 november 2017 14:22 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Maar zo'n bitcoin, die gaat het toch niet redden op termijn? Zie je het al voor je dat heel de wereld moet gaan betalen met die 21 miljoen (?) bitcoins die er theoretisch mogelijk zijn. Wat krijg je dan voor prijzen in het dagelijks leven? 0,0000000000000027 bitcoin voor een brood?
100.000.000 sathosi = 1 bitcoin. Je klinkt net als een "deskundige" laatst op de radio die kwam met het argument dat er alleen al 17 miljoen Nederlanders zijn en maximaal 21 miljoen bitcoin. Alsof je een hele bitcoin moet hebben om er iets mee te kunnen. 1 euro is op het moment 10.000 sathosi waard. Als het zo ver komt dat een sathosi te duur wordt voor een brood dan geef je me naar een andere digitale munt voor terug als wisselgeld. Betekent wel dat een bitcoin dan tientallen miljoenen waard is. Laten we dat "probleem" eerst maar eens afwachten.
pi_175338289
quote:
7s.gif Op maandag 27 november 2017 14:25 schreef Waterdrinker het volgende:

[..]

21 miljoen bitcoins? er zijn dan dus 2.100.000.000.000.000 satoshi.
Een brood van 2 euro kost nu 25.000 satoshi, dus BTC kan nog 100x zoveel waard worden om dezelfde significantie als van de euro te bereiken.
Dit dus.

Al ben ik inmiddels ervan overtuigd dat het niet handig is om alle brood- en koffietransacties tot in den eeuwigheid op te slaan in de BTC-blockchain. Daarvoor wordt de ruimte simpelweg te duur. Dat soort kleinere transacties kunnen beter (en sneller en goedkoper) plaatsvinden op een 2nd layer, bijv. Lightning Network.

[ Bericht 2% gewijzigd door Tourniquet op 27-11-2017 14:36:08 ]
pi_175338374
quote:
0s.gif Op maandag 27 november 2017 14:28 schreef up7 het volgende:

[..]

100.000.000 sathosi = 1 bitcoin. Je klinkt net als een "deskundige" laatst op de radio die kwam met het argument dat er alleen al 17 miljoen Nederlanders zijn en maximaal 21 miljoen bitcoin. Alsof je een hele bitcoin moet hebben om er iets mee te kunnen. 1 euro is op het moment 10.000 sathosi waard. Als het zo ver komt dat een sathosi te duur wordt voor een brood dan geef je me naar een andere digitale munt voor terug als wisselgeld. Betekent wel dat een bitcoin dan tientallen miljoenen waard is. Laten we dat "probleem" eerst maar eens afwachten.
Dat haalt hij wel als het echt in significante mate gewoon geld moet vervangen. Geen idee of het mogelijk is om de bitcoin nog verder op te delen maar dat lijkt me op een gegeven moment toch echt noodzakelijk.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_175338433
quote:
0s.gif Op maandag 27 november 2017 14:19 schreef Toto69 het volgende:
Op Bittrex werd altijd automatisch de koers geüpdatet. Dan bedoel ik dat als ik zeg maar op de hoofdpagina zat dat de cijfertjes dan automatisch versprongen. Nu niet meer merk ik, kan ik dat ergens instellen of is het voor iedereen zo?
gebeurt idd niet meer. Bittrex is sws langzaam geworden

Zullen wel veel nieuwe gebruikers toestromen
Op donderdag 5 april 2018 18:50 schreef Le_Professeur het volgende:
Haha CK rare imbeciel
pi_175338455
quote:
0s.gif Op maandag 27 november 2017 13:59 schreef Tourniquet het volgende:

[..]

Mooi artikel! ^O^

Kwam hier ook voor het eerst https://glacierprotocol.org/ tegen, een ultieme (maar niet eenvoudige) manier om BTC zo veilig mogelijk op te slaan. Wel goed om eens door te lezen!

https://glacierprotocol.o(...)t%20v0.91%20Beta.pdf
Top artikel idd :)
pi_175338583
quote:
0s.gif Op maandag 27 november 2017 14:32 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Dat haalt hij wel als het echt in significante mate gewoon geld moet vervangen. Geen idee of het mogelijk is om de bitcoin nog verder op te delen maar dat lijkt me op een gegeven moment toch echt noodzakelijk.
Als het noodzakelijk is kan dat met een hardfork.
  Moderator / Redactie Sport maandag 27 november 2017 @ 14:41:34 #39
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_175338635
quote:
0s.gif Op maandag 27 november 2017 14:28 schreef up7 het volgende:

[..]

100.000.000 sathosi = 1 bitcoin. Je klinkt net als een "deskundige" laatst op de radio die kwam met het argument dat er alleen al 17 miljoen Nederlanders zijn en maximaal 21 miljoen bitcoin. Alsof je een hele bitcoin moet hebben om er iets mee te kunnen. 1 euro is op het moment 10.000 sathosi waard. Als het zo ver komt dat een sathosi te duur wordt voor een brood dan geef je me naar een andere digitale munt voor terug als wisselgeld. Betekent wel dat een bitcoin dan tientallen miljoenen waard is. Laten we dat "probleem" eerst maar eens afwachten.
5000 satoshi gekocht :@
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_175338721
quote:
1s.gif Op maandag 27 november 2017 13:36 schreef _--_ het volgende:
https://nos.nl/artikel/22(...)t-10-000-dollar.html

Bitcoin niet gewild bij de redactie.
Ik heb er even snel een blogje over uitgeperst.. :+

quote:
Het gaat lekker met bitcoin en elke zelfrespecterende media outlet moet er dan eens in de zoveel tijd even een mooi stukje over plaatsen. Zo ook ons aller NOS. Hartstikke mooi die extra media aandacht. Maar bij het lezen van het meest recente korte berichtje bekruipt mij het gevoel dat het allemaal best wat positiever en beter onderbouwd kan. Veel van deze artikelen en nieuwsberichten over bitcoin nieuws zitten vol met suggestieve zinnetjes en bangmakerij. Zo ook dit recente stukje op nos.nl. Het artikel bevat welgeteld 188 woorden, hieronder zet ik deze woorden even op een rijtje en voorzie ze van enig commentaar.
http://blockchainstories.(...)-mag-wat-positiever/
pi_175338840
quote:
0s.gif Op maandag 27 november 2017 14:44 schreef BlockchainStories het volgende:

[..]

Ik heb er even snel een blogje over uitgeperst.. :+

[..]

http://blockchainstories.(...)-mag-wat-positiever/
^O^

Kleine nuance, volgens mij heeft de NOS een bericht van het ANP gecopy-paste want op nu.nl staat hetzelfde bericht (met als bron ANP), maar dat inmiddels iets anders verwoord:
https://www.nu.nl/geldzak(...)ng-10000-dollar.html
pi_175338862
quote:
0s.gif Op maandag 27 november 2017 14:48 schreef Tourniquet het volgende:

[..]

^O^

Kleine nuance, volgens mij heeft de NOS een bericht van het ANP gecopy-paste want op nu.nl staat hetzelfde bericht (met als bron ANP), maar dat inmiddels iets anders verwoord:
https://www.nu.nl/geldzak(...)ng-10000-dollar.html
Ah shit. Effe aanpassen. Thanks. Beetje recht getrokken. Dekt de lading nog steeds wel. :+

[ Bericht 7% gewijzigd door BlockchainStories op 27-11-2017 14:56:02 ]
pi_175338867
quote:
Bank Deposits No Longer Off Limits as ECB Seeks Power to Freeze

https://www.bloomberg.com(...)ks-are-found-failing
Hehe, handig voor het geval het volk massaal in bitcoin wil stappen. Hier hoor je niets van bij de NOS.
pi_175339037
Leuk en aardig, maar

quote:
In the past month alone, Bitcoin mining electricity consumption is estimated to have increased by 29.98%

If it keeps increasing at this rate, Bitcoin mining will consume all the world’s electricity by February 2020.
bron: http://www.businessinside(...)ricity-usage-2017-11

Daar moet echt iets aan gebeuren. In de huidige staat kan dit niet doorgaan.
Gebeurt dat niet, dan klapt Bitcoin en neemt een andere coin het stokje over.
pi_175339091
quote:
1s.gif Op maandag 27 november 2017 14:59 schreef kthxbye het volgende:
Leuk en aardig, maar

[..]

bron: http://www.businessinside(...)ricity-usage-2017-11

Daar moet echt iets aan gebeuren. In de huidige staat kan dit niet doorgaan.
Gebeurt dat niet, dan klapt Bitcoin en neemt een andere coin het stokje over.
IOTA als ze hun beloftes na komen. Voor nu ziet het er nog niet zo uit. :')
De biersmiley.
Nuchter zijn is een ongemakkelijke situatie.
pi_175339110
Dit wordt em jongens, BTFD.
  maandag 27 november 2017 @ 15:04:44 #47
131603 Afwazig
Serious business
pi_175339130
quote:
0s.gif Op maandag 27 november 2017 15:03 schreef kthxbye het volgende:
Dit wordt em jongens, BTFD.
Welke dip? Ik zit er eerlijk gezegd wel op te wachten :7
pi_175339133
quote:
1s.gif Op maandag 27 november 2017 14:59 schreef kthxbye het volgende:
Leuk en aardig, maar

[..]

bron: http://www.businessinside(...)ricity-usage-2017-11

Daar moet echt iets aan gebeuren. In de huidige staat kan dit niet doorgaan.
Gebeurt dat niet, dan klapt Bitcoin en neemt een andere coin het stokje over.
Is er ook een andere bron die zoiets stelt behalve:

quote:
Bitcoin transactions use so much energy that the electricity used for a single trade could power a home for almost a whole month, according to a paper from Dutch bank ING.
?
  Eindredactie Games maandag 27 november 2017 @ 15:05:52 #49
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_175339156
quote:
1s.gif Op maandag 27 november 2017 14:59 schreef kthxbye het volgende:
Leuk en aardig, maar

[..]

bron: http://www.businessinside(...)ricity-usage-2017-11

Daar moet echt iets aan gebeuren. In de huidige staat kan dit niet doorgaan.
Gebeurt dat niet, dan klapt Bitcoin en neemt een andere coin het stokje over.
Zonne energie.

En zo wordt al veel gemined in China
boeie, als je Oscarpunt bent, dan verdien je het -- JaneDoe
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
  maandag 27 november 2017 @ 15:07:27 #50
20403 Komakie
That's Gnarly!
pi_175339187
quote:
14s.gif Op maandag 27 november 2017 13:39 schreef Typisch het volgende:

[..]

:')
Op zich hebben ze in dat laatste wel gelijk. Als jij veel geld verliest dat op de bank staat wordt er ingegrepen door de regering. Kijk maar naar die IJslandse bank paar jaar geleden.
Het is het gevaar van Crypto, maar feit dat de regering geen inspraak heeft is juist ook 1 van de krachten van Crypto.

En als mensen in de schulden komen te zitten omdat ze met geleend geld Crypto kopen zijn ze nog dommer dan het achtereind van een varken.
Terje Haakonsen: "Snowboarding is about fresh tracks, carving powder, being yourself and not being judged by others"
Komakie: "Van sneeuwballen gooien komt boemsen!"
Shaun Farmer: "That's gnarly"
pi_175339274
quote:
1s.gif Op maandag 27 november 2017 14:59 schreef kthxbye het volgende:
Leuk en aardig, maar

[..]

bron: http://www.businessinside(...)ricity-usage-2017-11

Daar moet echt iets aan gebeuren. In de huidige staat kan dit niet doorgaan.
Gebeurt dat niet, dan klapt Bitcoin en neemt een andere coin het stokje over.
Dat is nonsens. Dat neemt aan dat de capaciteit in 2020 niet stijgt en dat de prijzen niet aangepast worden bij het stijgend verbruik. Dat in China de elektriciteit zwaar gesubsidieerd is duidelijk maar dat heeft niets te maken met bitcoin. Leg maar eens uit waarom bitcoin zou klappen als er niets zou veranderden?
pi_175339304
Het is toch te belachelijk mooi dat fucking Bitcoin $10000 gaat pakken. Sta er eens bij stil joh. Wie had dat gedacht. Ik weet nog mijn excitement in 2013 bij de eerste keer $1000.

Bizarre mijlpaal hoor en dat is weer een catalyst voor meer investeerders. Wat een tijden leven we in en we staan pas aan het begin *O*

Tien. fucking. duizend dollar per stuk!!

:D :D :D
  maandag 27 november 2017 @ 15:15:49 #53
20403 Komakie
That's Gnarly!
pi_175339367
quote:
0s.gif Op maandag 27 november 2017 13:45 schreef Patroon het volgende:

[..]

Flinke dippen. 200 euro op 9700 is maar 2% :')
Mensen denken met verkeerde waarden bij dit soort dingen.
Bij aandelen en dergelijke moet je niet in valuta denken, maar in procenten. Dan wordt een heleboel ineens gerelativeerd.

Als ik 100 euro heb en ik investeer het in een Bitcoin die op dat moment 8000 euro waard is en hij stijgt met 1% is hij daarna 8080 waard, maar mijn 100 euro maar 101 euro.
Als ik 100 euro in Verge investeer en die staat op dat moment op 0.005000, maar stijgt met 10% is mijn 100 euro ineens 110 waard. Resultaat is veel beter, ondanks dat de waarde van de munt geen drol voorstelt.
Terje Haakonsen: "Snowboarding is about fresh tracks, carving powder, being yourself and not being judged by others"
Komakie: "Van sneeuwballen gooien komt boemsen!"
Shaun Farmer: "That's gnarly"
pi_175339642
quote:
0s.gif Op maandag 27 november 2017 14:44 schreef BlockchainStories het volgende:

[..]

Ik heb er even snel een blogje over uitgeperst.. :+

[..]

http://blockchainstories.(...)-mag-wat-positiever/
Leuk dat je een stukje schrijft! Zeker blijven doen. Echter zou een grafiekje (een lineaire, ik denk dat je trarget audience logaritmisch niet begrijpt voor het grootste deel) het erg verduidelijken!

Ook mogen de weerleggende vragen als: Over welke deskundigen hebben we het dan? kort toegelicht worden.

Verder, keep going :),
Because you know i'm all about that ass
pi_175339665
quote:
1s.gif Op maandag 27 november 2017 15:12 schreef kthxbye het volgende:
Het is toch te belachelijk mooi dat fucking Bitcoin $10000 gaat pakken. Sta er eens bij stil joh. Wie had dat gedacht. Ik weet nog mijn excitement in 2013 bij de eerste keer $1000.

Bizarre mijlpaal hoor en dat is weer een catalyst voor meer investeerders. Wat een tijden leven we in en we staan pas aan het begin *O*

Tien. fucking. duizend dollar per stuk!!

:D :D :D
*O*
Maar ik kan 't mis hebben...
pi_175339693
Mijn portfolio is over de 1000 USD! T is een klein bedrag maar toch mijn eerste mijlpaal :).
Because you know i'm all about that ass
  Moderator maandag 27 november 2017 @ 15:33:41 #58
163650 crew  Greys
Nee.
pi_175339733
quote:
Tegenwoordig echt dagelijks bubbelbarstberichten he?
Koutist in opleiding.
  Moderator maandag 27 november 2017 @ 15:33:55 #59
163650 crew  Greys
Nee.
pi_175339739
quote:
10s.gif Op maandag 27 november 2017 15:31 schreef blow... het volgende:
Mijn portfolio is over de 1000 USD! T is een klein bedrag maar toch mijn eerste mijlpaal :).
*O*
Koutist in opleiding.
pi_175339803
quote:
10s.gif Op maandag 27 november 2017 15:29 schreef blow... het volgende:

[..]

Leuk dat je een stukje schrijft! Zeker blijven doen. Echter zou een grafiekje (een lineaire, ik denk dat je trarget audience logaritmisch niet begrijpt voor het grootste deel) het erg verduidelijken!

Ook mogen de weerleggende vragen als: Over welke deskundigen hebben we het dan? kort toegelicht worden.

Verder, keep going :),
Je hebt gelijk, zal even kijken.
pi_175339811
quote:
99s.gif Op maandag 27 november 2017 15:36 schreef BlockchainStories het volgende:

[..]

Je hebt gelijk, zal even kijken.
^O^
Because you know i'm all about that ass
  maandag 27 november 2017 @ 15:49:49 #62
20403 Komakie
That's Gnarly!
pi_175340045
quote:
1s.gif Op maandag 27 november 2017 15:33 schreef Greys het volgende:

[..]

Tegenwoordig echt dagelijks bubbelbarstberichten he?
Ook wel logisch met de huidige koers.
Na een paar maanden even ietsje rustiger aan gaat het nu weer in sneltrein vaart.

Daarnaast een beetje het schapen principe.
Als er 1 begint, gaan ze allemaal.
Terje Haakonsen: "Snowboarding is about fresh tracks, carving powder, being yourself and not being judged by others"
Komakie: "Van sneeuwballen gooien komt boemsen!"
Shaun Farmer: "That's gnarly"
  maandag 27 november 2017 @ 15:50:01 #63
20403 Komakie
That's Gnarly!
pi_175340053
quote:
10s.gif Op maandag 27 november 2017 15:31 schreef blow... het volgende:
Mijn portfolio is over de 1000 USD! T is een klein bedrag maar toch mijn eerste mijlpaal :).
Die van mij ook sinds een paar dagen :)
Terje Haakonsen: "Snowboarding is about fresh tracks, carving powder, being yourself and not being judged by others"
Komakie: "Van sneeuwballen gooien komt boemsen!"
Shaun Farmer: "That's gnarly"
pi_175340100
quote:
10s.gif Op maandag 27 november 2017 15:31 schreef blow... het volgende:
Mijn portfolio is over de 1000 USD! T is een klein bedrag maar toch mijn eerste mijlpaal :).
Geen idee hoe lang je bezig bent en met hoeveel je begon: maar dat is toch een mooie mijlpaal?

Gratis pro-tip: bekijk je portfolio in BTC en niet in fiatmoneys.

Bitcoin is king. :7
  Moderator maandag 27 november 2017 @ 15:52:33 #65
20004 crew  EggsTC
GOA
pi_175340104
quote:
1s.gif Op maandag 27 november 2017 15:33 schreef Greys het volgende:

[..]

Tegenwoordig echt dagelijks bubbelbarstberichten he?
Het gaat ook barsten, maar bitcoin is geen normale bubble zoals eerdere bubbles, en dat vergeten ze graag in te zien.
Lambo of Rekt
pi_175340125
quote:
14s.gif Op maandag 27 november 2017 15:52 schreef Typisch het volgende:
Gratis pro-tip: bekijk je portfolio in BTC en niet in fiatmoneys.
Wel een beetje saai en voorspelbaar als je enkel BTC bezit.
pi_175340160
quote:
10s.gif Op maandag 27 november 2017 15:53 schreef Waterdrinker het volgende:

[..]

Wel een beetje saai en voorspelbaar als je enkel BTC bezit.
:D
pi_175340192
quote:
14s.gif Op maandag 27 november 2017 15:52 schreef Typisch het volgende:

[..]

Geen idee hoe lang je bezig bent en met hoeveel je begon: maar dat is toch een mooie mijlpaal?

Gratis pro-tip: bekijk je portfolio in BTC en niet in fiatmoneys.

Bitcoin is king. :7
Ik zit bijna weer op mijn ATH (iets meer dan 800 dollar), en dat is bijna 1000, dus binnenkort hopelijk ook bij mij een mooie mijlpaal :).

[ Bericht 0% gewijzigd door anoniem_280520181216 op 27-11-2017 15:58:45 ]
  Moderator maandag 27 november 2017 @ 15:57:55 #69
20004 crew  EggsTC
GOA
pi_175340221
quote:
0s.gif Op maandag 27 november 2017 15:56 schreef Scrummie het volgende:

[..]

Ik zit bijna weer op mijn ATH (iets meer dan 800), en dat is bijna 1000, dus binnenkort hopelijk ook bij mij een mooie mijlpaal :).
800 btc? :o
Lambo of Rekt
pi_175340226
quote:
10s.gif Op maandag 27 november 2017 15:53 schreef Waterdrinker het volgende:

[..]

Wel een beetje saai en voorspelbaar als je enkel BTC bezit.
quote:
0s.gif Op maandag 27 november 2017 15:55 schreef Tourniquet het volgende:

[..]

:D
Met al die forks kun je dat zakje ook langzaam uitbreiden natuurlijk.
pi_175340230
quote:
11s.gif Op maandag 27 november 2017 15:57 schreef EggsTC het volgende:

[..]

800 btc? :o
Euh, dollar :D _O-

Met 800 BTC zag je me nooit weer.
pi_175340244
quote:
11s.gif Op maandag 27 november 2017 15:57 schreef EggsTC het volgende:

[..]

800 btc? :o
Dat zou mooi zijn.

Dan krijg ik aan het eind van dit voetbalseizoen een héle mooie fles whiskey.

Scrummiegod
pi_175340267
quote:
10s.gif Op maandag 27 november 2017 15:58 schreef Typisch het volgende:

[..]

Dat zou mooi zijn.

Dan krijg ik aan het eind van dit voetbalseizoen een héle mooie fles whiskey.

Scrummiegod
:D Dan kreeg je een jaar lang elke week een nieuwe héle mooie fles whiskey.
pi_175340305
Ik breek ook elke keer mijn ATH qua dollar. Mijn BTC winst valt echter wel een beetje tegen. Maar goed, ik was zo dom om 100% in alts te gaan.
De biersmiley.
Nuchter zijn is een ongemakkelijke situatie.
pi_175340349
quote:
0s.gif Op maandag 27 november 2017 15:50 schreef Komakie het volgende:

[..]

Die van mij ook sinds een paar dagen :)
*O* goed bezig :),
Because you know i'm all about that ass
  Moderator maandag 27 november 2017 @ 16:05:11 #76
20004 crew  EggsTC
GOA
pi_175340385
De wavesmaand begint over een paar dagen gelukkig.
Lambo of Rekt
pi_175340393
quote:
14s.gif Op maandag 27 november 2017 15:52 schreef Typisch het volgende:

[..]

Geen idee hoe lang je bezig bent en met hoeveel je begon: maar dat is toch een mooie mijlpaal?

Gratis pro-tip: bekijk je portfolio in BTC en niet in fiatmoneys.

Bitcoin is king. :7
ik had 550 USD op 30 oktober. Ik ben iets eerder begonnen maar heb het de 30e in blockfolio gezet :).
Because you know i'm all about that ass
  Moderator maandag 27 november 2017 @ 16:09:21 #78
20004 crew  EggsTC
GOA
pi_175340481
quote:
0s.gif Op maandag 27 november 2017 12:05 schreef kthxbye het volgende:
Godver had mijn Lisk weg moeten doen. Daar komt niet veel bijzonders meer binnenkort dus die pleurt lekker in elkaar ;(
Waarom? Lisk 1.0 en Lisky 1.0 release staan op t programma in dec?
Lambo of Rekt
pi_175340550
quote:
6s.gif Op maandag 27 november 2017 16:05 schreef EggsTC het volgende:
De wavesmaand begint over een paar dagen gelukkig.
Vergeet maanden, 2018 is het Waves JAAR _O_ *O*
  Moderator / Redactie Sport maandag 27 november 2017 @ 16:14:29 #80
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_175340602
quote:
14s.gif Op maandag 27 november 2017 15:52 schreef Typisch het volgende:

[..]

Geen idee hoe lang je bezig bent en met hoeveel je begon: maar dat is toch een mooie mijlpaal?

Gratis pro-tip: bekijk je portfolio in BTC en niet in fiatmoneys.

Bitcoin is king. :7
Ik word depressief van die protip, dus dat doen we even niet.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator / Redactie Sport maandag 27 november 2017 @ 16:15:18 #81
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_175340624
quote:
0s.gif Op maandag 27 november 2017 15:49 schreef Komakie het volgende:

[..]

Ook wel logisch met de huidige koers.
Na een paar maanden even ietsje rustiger aan gaat het nu weer in sneltrein vaart.

Daarnaast een beetje het schapen principe.
Als er 1 begint, gaan ze allemaal.
Betekent dat dat ik trendsetter ben?
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator maandag 27 november 2017 @ 16:44:06 #82
163650 crew  Greys
Nee.
pi_175341307
Ik mag wel weer een keertje jubelen om Trig he?

Ah fuck it.... --> *O* *O* *O*
Koutist in opleiding.
  Moderator maandag 27 november 2017 @ 16:53:06 #85
20004 crew  EggsTC
GOA
pi_175341513
Mensen hier in Cryptonex?
Lambo of Rekt
  Moderator maandag 27 november 2017 @ 16:56:35 #86
20004 crew  EggsTC
GOA
pi_175341572
Lambo of Rekt
  maandag 27 november 2017 @ 16:57:05 #87
131603 Afwazig
Serious business
pi_175341578
quote:
Roger Ver :').

Wat een fucking mongool.
  Moderator maandag 27 november 2017 @ 16:57:20 #88
230491 crew  Zith
pls tip
pi_175341581
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  Moderator maandag 27 november 2017 @ 16:59:26 #89
20004 crew  EggsTC
GOA
pi_175341618
Ik ben wel nieuwsgierig wat er gebeurt als een échte whale eens zn hele stack gaat verkopen. En dan bedoel ik zoiets als die knakker in 2013 nadat btc was ingestort naar 200usd, en hij er 30K verkocht.
Lambo of Rekt
  Moderator / Redactie Sport maandag 27 november 2017 @ 17:00:32 #90
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_175341647
quote:
1s.gif Op maandag 27 november 2017 15:33 schreef Greys het volgende:

[..]

Tegenwoordig echt dagelijks bubbelbarstberichten he?
Neem een kijk naar de grafiek en durf het tegenovergestelde te beweren :P
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  maandag 27 november 2017 @ 17:00:59 #91
352588 AlsJeAllesWeet
En je denkt niet na...
pi_175341656
quote:
1s.gif Op maandag 27 november 2017 15:12 schreef kthxbye het volgende:
Het is toch te belachelijk mooi dat fucking Bitcoin $10000 gaat pakken. Sta er eens bij stil joh. Wie had dat gedacht. Ik weet nog mijn excitement in 2013 bij de eerste keer $1000.

Bizarre mijlpaal hoor en dat is weer een catalyst voor meer investeerders. Wat een tijden leven we in en we staan pas aan het begin *O*

Tien. fucking. duizend dollar per stuk!!

:D :D :D
Dit _O_
1.000 was al ongelofelijk, nu paar jaar verder alweer 10.000 8)7
  Moderator maandag 27 november 2017 @ 17:01:08 #92
163650 crew  Greys
Nee.
pi_175341658
quote:
1s.gif Op maandag 27 november 2017 15:33 schreef Greys het volgende:

[..]

Tegenwoordig echt dagelijks elk uur bubbelbarstberichten he?
Koutist in opleiding.
pi_175341659
quote:
Ik heb meteen mijn bitcoins verkocht.
pi_175341670
Eindelijk m'n bitcoin gold kunnen claimen. Het is nu op weg naar Bittrex. Gratis geld, altijd lekker!
  Moderator maandag 27 november 2017 @ 17:02:11 #95
163650 crew  Greys
Nee.
pi_175341677
quote:
1s.gif Op maandag 27 november 2017 17:00 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Neem een kijk naar de grafiek en durf het tegenovergestelde te beweren :P
Maar moeten mensen daar nou echt elk uur aan herinnerd worden of gewoon zelf even nadenken voor ze ergens instappen? :P
Koutist in opleiding.
pi_175341678
quote:
7s.gif Op maandag 27 november 2017 16:59 schreef EggsTC het volgende:
Ik ben wel nieuwsgierig wat er gebeurt als een échte whale eens zn hele stack gaat verkopen. En dan bedoel ik zoiets als die knakker in 2013 nadat btc was ingestort naar 200usd, en hij er 30K verkocht.
Wat? :')
pi_175341698
quote:
7s.gif Op maandag 27 november 2017 16:59 schreef EggsTC het volgende:
Ik ben wel nieuwsgierig wat er gebeurt als een échte whale eens zn hele stack gaat verkopen. En dan bedoel ik zoiets als die knakker in 2013 nadat btc was ingestort naar 200usd, en hij er 30K verkocht.
Dat is de laatste maanden waarschijnlijk al genoeg gebeurd. Dit zie je alleen niet in het orderbook omdat ze kleine stukjes verkopen.
  Moderator maandag 27 november 2017 @ 17:03:57 #98
20004 crew  EggsTC
GOA
  Moderator maandag 27 november 2017 @ 17:04:00 #99
163650 crew  Greys
Nee.
pi_175341714
quote:
0s.gif Op maandag 27 november 2017 17:01 schreef Thieske het volgende:
Eindelijk m'n bitcoin gold kunnen claimen. Het is nu op weg naar Bittrex. Gratis geld, altijd lekker!
Ik heb zo'n vermoeden dat de Diamond vagerikken nooit bekend gaan maken hoe te claimen. Die reageren helemaal nergens op op Twitter zag ik en retweeten alleen jubelforkberichten.

En dan die teamleden. '007' :')
Koutist in opleiding.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')