abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  dinsdag 26 december 2017 @ 11:32:31 #51
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_176009552
registreer om deze reclame te verbergen
Dit topic holt echt achteruit.
The love you take is equal to the love you make.
pi_176012369
Is dit het nieuwe slowchattopic?
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_176013215
Het plan was om konijn te stoven in de slowcooker. Mijn crockpot bleek echter toch even te klein voor 2 best grote konijnen 8)7
Dus het is nu ouderwets slowcooker met een sudderplaatje geworden voor het kerstdiner.
pi_176014524
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 december 2017 13:29 schreef Isabeau het volgende:
Is dit het nieuwe slowchattopic?
:Y
Het begon allemaal met iemand die zich meer zorgen maakte over de katten van mijn buren dan over de vraag of mijn slowcooker pulled pork wel lekker zou worden :Y

Dat laatste is trouwens meer dan goed gekomen :9~
Op dinsdag 28 februari 2012 19:20 schreef lezzer en op zaterdag 31 augustus 2013 21:27 schreef DancingPhoebe het volgende:
Jezus, Vanyel, wat een fantastische tips geef jij toch altijd!
pi_176018317
quote:
1s.gif Op dinsdag 26 december 2017 14:40 schreef Vanyel het volgende:

[..]

:Y
Het begon allemaal met iemand die zich meer zorgen maakte over de katten van mijn buren dan over de vraag of mijn slowcooker pulled pork wel lekker zou worden :Y

Dat laatste is trouwens meer dan goed gekomen :9~
Fijn zo. En hartstikke on topic ^O^
I happen to think that mine is the level head and yours is the one things would roll off of.
We zijn bezig: K&W / Begonnen: Verhuizen van A tot Z #2
pi_176019086
I do try :*
Op dinsdag 28 februari 2012 19:20 schreef lezzer en op zaterdag 31 augustus 2013 21:27 schreef DancingPhoebe het volgende:
Jezus, Vanyel, wat een fantastische tips geef jij toch altijd!
  Licht Ontvlambaar dinsdag 26 december 2017 @ 22:42:13 #57
7020 Sjeen
...gevaarlijke vrouw...
pi_176024625
registreer om deze reclame te verbergen
Ik kom hier ook maar eens kijken :) Er stond een Crockpot multi-cooker onder de kerstboom :D
You can't start a fire without a spark...
♥ Isa ♥ | In vuur en vlam
A dirty mind is a joy forever!
  maandag 8 januari 2018 @ 18:43:19 #58
40500 Sorella
moggh,middag,avond,nacht
pi_176371481
1 Verwarm de oven voor op 180 C. Schrap de wortels en snijd ze elk in 3 stukken. Maak de stengels bleekselderij schoon en snijd ze ook in drien. Pel de uien en halveer ze. Verwijder het groen van de venkel en snijd hem in kwarten. Doe dit alles met de botten en de laurierblaadjes in 2 braadsleen en rooster 1 uur in de oven.

2 Verlaag de oventemperatuur naar 110 C en doe de botten in een pan van 10 liter. Voeg kokend water toe tot ze onderstaan. Breng aan de kook, dek af met twee lagen alufolie en zet 12-24 uur in de oven.

3 Laat het vlees 30 minuten buiten de koelkast op temperatuur komen. Leg het dan in de bouillon en dek de pan weer af met een dubbele laag folie. Laat nog 8 uur in de oven staan op
120 C.

Kan het na stap 1 ook verder in de slowcooker gedaan worden ? scheelt heel veel oven uren/elektriciteit
Vroooeeem 120, vroooeeem 140, vrooee, iiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeee, plons, blub blub blub, tetuutetuu,.....telaat
  maandag 8 januari 2018 @ 22:42:00 #59
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_176377616
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 december 2017 22:42 schreef Sjeen het volgende:
Ik kom hier ook maar eens kijken :) Er stond een Crockpot multi-cooker onder de kerstboom :D
das super, die kan alles.
pi_176378089
quote:
0s.gif Op maandag 8 januari 2018 18:43 schreef Sorella het volgende:
1 Verwarm de oven voor op 180 C. Schrap de wortels en snijd ze elk in 3 stukken. Maak de stengels bleekselderij schoon en snijd ze ook in drien. Pel de uien en halveer ze. Verwijder het groen van de venkel en snijd hem in kwarten. Doe dit alles met de botten en de laurierblaadjes in 2 braadsleen en rooster 1 uur in de oven.

2 Verlaag de oventemperatuur naar 110 C en doe de botten in een pan van 10 liter. Voeg kokend water toe tot ze onderstaan. Breng aan de kook, dek af met twee lagen alufolie en zet 12-24 uur in de oven.

3 Laat het vlees 30 minuten buiten de koelkast op temperatuur komen. Leg het dan in de bouillon en dek de pan weer af met een dubbele laag folie. Laat nog 8 uur in de oven staan op
120 C.

Kan het na stap 1 ook verder in de slowcooker gedaan worden ? scheelt heel veel oven uren/elektriciteit
Ik denk het wel. Lagr temperatuur is lage temperatuur.
I happen to think that mine is the level head and yours is the one things would roll off of.
We zijn bezig: K&W / Begonnen: Verhuizen van A tot Z #2
pi_176378385
quote:
0s.gif Op maandag 8 januari 2018 18:43 schreef Sorella het volgende:
1 Verwarm de oven voor op 180 C. Schrap de wortels en snijd ze elk in 3 stukken. Maak de stengels bleekselderij schoon en snijd ze ook in drien. Pel de uien en halveer ze. Verwijder het groen van de venkel en snijd hem in kwarten. Doe dit alles met de botten en de laurierblaadjes in 2 braadsleen en rooster 1 uur in de oven.

2 Verlaag de oventemperatuur naar 110 C en doe de botten in een pan van 10 liter. Voeg kokend water toe tot ze onderstaan. Breng aan de kook, dek af met twee lagen alufolie en zet 12-24 uur in de oven.

3 Laat het vlees 30 minuten buiten de koelkast op temperatuur komen. Leg het dan in de bouillon en dek de pan weer af met een dubbele laag folie. Laat nog 8 uur in de oven staan op
120 C.

Kan het na stap 1 ook verder in de slowcooker gedaan worden ? scheelt heel veel oven uren/elektriciteit
Ja hoor kan prima. Met uitzondering van de bleekselderij :r doe ik dat ook regelmatig zo.
We have far more in common than that which devides us..
  dinsdag 9 januari 2018 @ 09:53:47 #62
318361 Bienelientjee
Dutchie, living in the UK
pi_176382995
Ik maak vandaag een goulash in de slowcooker. En vrijdag weer een chili con carne. Lekker massa koken en maaltijden invriezen :Y)
  dinsdag 9 januari 2018 @ 11:50:17 #63
40500 Sorella
moggh,middag,avond,nacht
pi_176384601
Bedankt :)
Doe jij de bleekselderij er helemaal niet in of als het nog maar een paar uur moet ?
Vroooeeem 120, vroooeeem 140, vrooee, iiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeee, plons, blub blub blub, tetuutetuu,.....telaat
pi_176384768
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 11:50 schreef Sorella het volgende:
Bedankt :)
Doe jij de bleekselderij er helemaal niet in of als het nog maar een paar uur moet ?
Nee helemaal niet. Wel eens gedaan maar ik blijf het toch proeven. Maar bij mij varieert het wel vaak wat ik erin doe. Soms ook meteen al vlees, wortel/ui/prei eigenlijk meteen wel. Soms wel en soms geen venkel, soms een bouquet garni, soms losse kruiden.
We have far more in common than that which devides us..
  dinsdag 9 januari 2018 @ 12:02:39 #65
40500 Sorella
moggh,middag,avond,nacht
pi_176384807
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 12:00 schreef Kaatje1 het volgende:

[..]

Nee helemaal niet. Wel eens gedaan maar ik blijf het toch proeven. Maar bij mij varieert het wel vaak wat ik erin doe. Soms ook meteen al vlees, wortel/ui/prei eigenlijk meteen wel. Soms wel en soms geen venkel, soms een bouquet garni, soms losse kruiden.
Okee, je vind het niet lekker :) dan gooi ik het er wel meteen in.
Dank je
Vroooeeem 120, vroooeeem 140, vrooee, iiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeee, plons, blub blub blub, tetuutetuu,.....telaat
pi_176385568
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 12:02 schreef Sorella het volgende:

[..]

Okee, je vind het niet lekker :) dan gooi ik het er wel meteen in.
Dank je
Nee, heel vaak toch in gerechten verwerkt maar brrrr ik vind het zo vies.
We have far more in common than that which devides us..
  Licht Ontvlambaar dinsdag 9 januari 2018 @ 22:13:42 #67
7020 Sjeen
...gevaarlijke vrouw...
pi_176399903
quote:
0s.gif Op maandag 8 januari 2018 22:42 schreef THEFXR het volgende:

[..]

das super, die kan alles.
zuurvlees was zeer geslaagd in elk geval :)
You can't start a fire without a spark...
♥ Isa ♥ | In vuur en vlam
A dirty mind is a joy forever!
  dinsdag 9 januari 2018 @ 22:23:01 #68
176471 oh-oh
Sure...fine...whatever...
pi_176400232
https://bakingqueen74.co.(...)source=socialnetwork
Die maakte ik net.
2.5 uur op high in mn Russel Hobs.
Goddelijk!
Op dinsdag 20 december 2011 03:07 schreef minthy het volgende:
Zelfs ik zou oh-oh doen, alleen al op basis van haar postgedrag en ui O+
'Outside of a dog, a book is man's best friend. Inside of a dog it's too dark to read.'
( Groucho Marx )
pi_176402936
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 22:23 schreef oh-oh het volgende:
https://bakingqueen74.co.(...)source=socialnetwork
Die maakte ik net.
2.5 uur op high in mn Russel Hobs.
Goddelijk!
Wat doe je nou? Nou moet ik dat ook maken.
I happen to think that mine is the level head and yours is the one things would roll off of.
We zijn bezig: K&W / Begonnen: Verhuizen van A tot Z #2
pi_176405221
quote:
9s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 23:37 schreef Lucky_Strike het volgende:

[..]

Wat doe je nou? Nou moet ik dat ook maken.
Ik heb bijna alles in huis voor dit :9
We have far more in common than that which devides us..
pi_176408451
ik zie een mooie scharrrelkip in de aanbieding en baal er nu weer van dat mijn slowcooker te klein is. :(
HBkqb8nmRWeJMVzUgVKyZA.png
pi_176409455
quote:
1s.gif Op woensdag 10 januari 2018 06:45 schreef Kaatje1 het volgende:

[..]

Ik heb bijna alles in huis voor dit :9
ik ook _O-
Cream cheese brownies zijn echt heerlijk, weet alleen nog niet of ik het echt in de slowcooker wil maken zoiets.
pi_176416079
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 11:49 schreef THEFXR het volgende:
ik zie een mooie scharrrelkip in de aanbieding en baal er nu weer van dat mijn slowcooker te klein is. :(
[ afbeelding ]
In stukken snijden en er in doen zal vast wel lukken?
  woensdag 10 januari 2018 @ 22:03:13 #74
84152 fietsie
Don't Panic.
pi_176421775
OK. Ik werd hierheen verwezen.

Ik kocht een Slowcooker met het idee dat zo'n ding een lage temperatuur heeft, in combinatie met een lange bereidingstijd. Groot was mijn verbazing dus dat op stand "Low" er ook gewoon boven het kookpunt geborreld werd bij de 1e bereiding.

Ik heb nu het volgende model:
https://www.kookwinkel.nl(...)7-liter-metaal-zwart

Zeker bij het maken van draadjesvlees leidt dit tot een vrij taai resultaat na plusminus 8 uur, en moet ik dus noodgedwongen nog een uurtje of 4 a 6 langer voor het weer zacht begint te worden.

Ik vroeg me dus af: Hoort een slowcooker over de 100graden te gaan?

Nu is er iemand die ik heel blij zou kunnen maken met mijn huidige SC, zodat ik dan de weg vrij heb om een nieuwe aan te schaffen. Mijn oog viel toen op:

https://www.kookwinkel.nl(...)low-cooker-550-w-rvs

De handleiding doorgelezen, uitgebreide uitleg over de temperaturen bij sous vide.
Maar in het hoofdstuk over slowcooken alleen: low, high en warmhouden.
Niets over temperaturen.
"I'm 100% sure that every ignorant fool is completely right."
pi_176422145
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 22:03 schreef fietsie het volgende:
OK. Ik werd hierheen verwezen.

Ik kocht een Slowcooker met het idee dat zo'n ding een lage temperatuur heeft, in combinatie met een lange bereidingstijd. Groot was mijn verbazing dus dat op stand "Low" er ook gewoon boven het kookpunt geborreld werd bij de 1e bereiding.

Ik heb nu het volgende model:
https://www.kookwinkel.nl(...)7-liter-metaal-zwart

Zeker bij het maken van draadjesvlees leidt dit tot een vrij taai resultaat na plusminus 8 uur, en moet ik dus noodgedwongen nog een uurtje of 4 a 6 langer voor het weer zacht begint te worden.

Ik vroeg me dus af: Hoort een slowcooker over de 100graden te gaan?

Nu is er iemand die ik heel blij zou kunnen maken met mijn huidige SC, zodat ik dan de weg vrij heb om een nieuwe aan te schaffen. Mijn oog viel toen op:

https://www.kookwinkel.nl(...)low-cooker-550-w-rvs

De handleiding doorgelezen, uitgebreide uitleg over de temperaturen bij sous vide.
Maar in het hoofdstuk over slowcooken alleen: low, high en warmhouden.
Niets over temperaturen.
Ik heb begrepen dat de Amerikaanse merken zoals Crockpot inderdaad hogere temperaturen hebben dan andere merken. Russell Hobbs is een goed merk bijvoorbeeld, die hebben ook cookers waarin je kunt aanbakken op je fornuis.

Misschien is de Instant Pot ook iets voor je? Dat is een alles in n apparaat geloof ik maar het fijne weet ik daar niet van. Ik weet ook niet waar dat merk vandaan komt uit jouw link. Bijzonder dat je de slowcooker niet op temperatuur kunt instellen met juist dat apparaat aangezien die techniek aanwezig moet zijn voor sous vide.
I happen to think that mine is the level head and yours is the one things would roll off of.
We zijn bezig: K&W / Begonnen: Verhuizen van A tot Z #2
pi_176422183
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 22:03 schreef fietsie het volgende:
OK. Ik werd hierheen verwezen.

Ik kocht een Slowcooker met het idee dat zo'n ding een lage temperatuur heeft, in combinatie met een lange bereidingstijd. Groot was mijn verbazing dus dat op stand "Low" er ook gewoon boven het kookpunt geborreld werd bij de 1e bereiding.

Ik heb nu het volgende model:
https://www.kookwinkel.nl(...)7-liter-metaal-zwart

Zeker bij het maken van draadjesvlees leidt dit tot een vrij taai resultaat na plusminus 8 uur, en moet ik dus noodgedwongen nog een uurtje of 4 a 6 langer voor het weer zacht begint te worden.

Ik vroeg me dus af: Hoort een slowcooker over de 100graden te gaan?

Nu is er iemand die ik heel blij zou kunnen maken met mijn huidige SC, zodat ik dan de weg vrij heb om een nieuwe aan te schaffen. Mijn oog viel toen op:

https://www.kookwinkel.nl(...)low-cooker-550-w-rvs

De handleiding doorgelezen, uitgebreide uitleg over de temperaturen bij sous vide.
Maar in het hoofdstuk over slowcooken alleen: low, high en warmhouden.
Niets over temperaturen.
http://www.slow-cookers.n(...)ow-cooker-overkoken/

Wat meer info. En volgens mij had PdeHoog ooit eens een link met uitleg over (over) koken in de sc
We have far more in common than that which devides us..
  woensdag 10 januari 2018 @ 22:24:11 #77
84152 fietsie
Don't Panic.
pi_176422336
Ik lees even .
"I'm 100% sure that every ignorant fool is completely right."
pi_176422346
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 22:03 schreef fietsie het volgende:
OK. Ik werd hierheen verwezen.

Ik kocht een Slowcooker met het idee dat zo'n ding een lage temperatuur heeft, in combinatie met een lange bereidingstijd. Groot was mijn verbazing dus dat op stand "Low" er ook gewoon boven het kookpunt geborreld werd bij de 1e bereiding.

Ik heb nu het volgende model:
https://www.kookwinkel.nl(...)7-liter-metaal-zwart

Zeker bij het maken van draadjesvlees leidt dit tot een vrij taai resultaat na plusminus 8 uur, en moet ik dus noodgedwongen nog een uurtje of 4 a 6 langer voor het weer zacht begint te worden.

Ik vroeg me dus af: Hoort een slowcooker over de 100graden te gaan?

Nu is er iemand die ik heel blij zou kunnen maken met mijn huidige SC, zodat ik dan de weg vrij heb om een nieuwe aan te schaffen. Mijn oog viel toen op:

https://www.kookwinkel.nl(...)low-cooker-550-w-rvs

De handleiding doorgelezen, uitgebreide uitleg over de temperaturen bij sous vide.
Maar in het hoofdstuk over slowcooken alleen: low, high en warmhouden.
Niets over temperaturen.
dat is bij crock pots altijd, iets met aansprakelijkheid als amerikaantjes ziek van het eten worden, zou hem omruilen als ik jou was.
  Licht Ontvlambaar woensdag 10 januari 2018 @ 22:29:05 #79
7020 Sjeen
...gevaarlijke vrouw...
pi_176422476
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 11:49 schreef THEFXR het volgende:
ik zie een mooie scharrrelkip in de aanbieding en baal er nu weer van dat mijn slowcooker te klein is. :(
[ afbeelding ]
toch bedankt voor de tip! Zaterdag stond kip in de slowcooker op de planning. En ik weet nu waar ik ‘m ga halen :)
You can't start a fire without a spark...
♥ Isa ♥ | In vuur en vlam
A dirty mind is a joy forever!
pi_176422512
quote:
17s.gif Op woensdag 10 januari 2018 22:29 schreef Sjeen het volgende:

[..]

toch bedankt voor de tip! Zaterdag stond kip in de slowcooker op de planning. En ik weet nu waar ik ‘m ga halen :)
smakelijk ;)
  donderdag 11 januari 2018 @ 19:00:17 #81
168508 Lidl
Zwartwerkers niet welkom
pi_176437361
Iemand een recept voor pulled chicken? Heb sinds vorige week een Russel Hobbs. Ondertussen Daging Rendang en stoofpeertjes geprobeerd en dat is goed gelukt.

Dus als iemand een recept heeft die hij/zij ook geprobeerd heeft...graag
pi_176440756
Goed, ik ben nu dus aangestoken en wil misschien ook een slowcooker. Nu lijkt het me handig om een te hebben waarvan je de pan op het vuur kan zetten voor aanbraden. Daarnaast is er de optie voor een timer, heeft iemand daar ideen over? Mis je het als het er niet op zit? En dan het formaat. Met timer zijn ze er niet heel klein, we zijn met 2 en soms zou ik wel grote porties willen maken maar niet altijd. Dus wat is dan slim?.. Nou ja, veel keuze toch wel dus.. :s)
  donderdag 11 januari 2018 @ 21:37:10 #83
401485 Molo
Never feed after midnight
pi_176440862
Je kunt er altijd nog een losse timing tussen mikken?
Respect to the man in the ice cream van
pi_176440927
quote:
1s.gif Op donderdag 11 januari 2018 21:37 schreef Molo het volgende:
Je kunt er altijd nog een losse timing tussen mikken?
Ja maar dan is ie echt uit. Het leek me handig als hij na een bepaalde tijd in de warmhoudstand gaat vanzelf. Maar ik weet niet hoe handig dat in praktijk is. Uitsteltimer is misschien ook handig maar wellicht minder noodzakelijk?
  donderdag 11 januari 2018 @ 21:44:05 #85
401485 Molo
Never feed after midnight
pi_176441097
quote:
0s.gif Op donderdag 11 januari 2018 21:39 schreef Sunnythesun het volgende:

[..]

Ja maar dan is ie echt uit. Het leek me handig als hij na een bepaalde tijd in de warmhoudstand gaat vanzelf. Maar ik weet niet hoe handig dat in praktijk is. Uitsteltimer is misschien ook handig maar wellicht minder noodzakelijk?
Oh zo, ja ik mik dat ding bijna altijd 's nachts aan voor rundvleesgerechten, die lang mogen.
Warmhoudstand gebruik ik eigenlijk niet.
Respect to the man in the ice cream van
pi_176441174
quote:
1s.gif Op donderdag 11 januari 2018 21:44 schreef Molo het volgende:

[..]

Oh zo, ja ik mik dat ding bijna altijd 's nachts aan voor rundvleesgerechten, die lang mogen.
Warmhoudstand gebruik ik eigenlijk niet.
Daar zal ik hem zeker ook voor gebruiken, maar het lijkt me ook makkelijk door de weeks voor de avondhap :) 's ochtends aan en eten als je thuis komt. En dan is wellicht een timer handig. Wellicht.. ben me echt nu vandaag voor het eerst in de materie aan het verdiepen he :D
  donderdag 11 januari 2018 @ 21:52:01 #87
401485 Molo
Never feed after midnight
pi_176441322
quote:
0s.gif Op donderdag 11 januari 2018 21:46 schreef Sunnythesun het volgende:

[..]

Daar zal ik hem zeker ook voor gebruiken, maar het lijkt me ook makkelijk door de weeks voor de avondhap :) 's ochtends aan en eten als je thuis komt. En dan is wellicht een timer handig. Wellicht.. ben me echt nu vandaag voor het eerst in de materie aan het verdiepen he :D
Is meestal toch teveel. Hier warm ik dan in een klein pannetje of magnetron op.
Respect to the man in the ice cream van
pi_176441333
quote:
1s.gif Op donderdag 11 januari 2018 21:44 schreef Molo het volgende:

[..]

Oh zo, ja ik mik dat ding bijna altijd 's nachts aan voor rundvleesgerechten, die lang mogen.
Warmhoudstand gebruik ik eigenlijk niet.
Brrr. Dan ruikt 's nachts je hele hut naar eten. Word ik wakker van.
Op dinsdag 28 februari 2012 19:20 schreef lezzer en op zaterdag 31 augustus 2013 21:27 schreef DancingPhoebe het volgende:
Jezus, Vanyel, wat een fantastische tips geef jij toch altijd!
  donderdag 11 januari 2018 @ 21:55:51 #89
401485 Molo
Never feed after midnight
pi_176441419
quote:
1s.gif Op donderdag 11 januari 2018 21:52 schreef Vanyel het volgende:

[..]

Brrr. Dan ruikt 's nachts je hele hut naar eten. Word ik wakker van.
Ventilatie en meerdere verdiepingen in huis. Geen last van, keuken dampt niet naar mijn slaapkamer
Respect to the man in the ice cream van
pi_176441614
Ik heb een goeie neus. Was in t vorige huis ook al zo storend. In dit huis ruikt zelfs Mrs V het.
Maar 1 deur tussen keuken en slaapkamer. Dan maken die trap enzo niet meer zoveel uit.

Oh en ik zet de afzuigkap er niet voor aan.
Op dinsdag 28 februari 2012 19:20 schreef lezzer en op zaterdag 31 augustus 2013 21:27 schreef DancingPhoebe het volgende:
Jezus, Vanyel, wat een fantastische tips geef jij toch altijd!
  donderdag 11 januari 2018 @ 22:05:59 #91
401485 Molo
Never feed after midnight
pi_176441724
quote:
1s.gif Op donderdag 11 januari 2018 22:02 schreef Vanyel het volgende:
Ik heb een goeie neus. Was in t vorige huis ook al zo storend. In dit huis ruikt zelfs Mrs V het.
Maar 1 deur tussen keuken en slaapkamer. Dan maken die trap enzo niet meer zoveel uit.

Oh en ik zet de afzuigkap er niet voor aan.
Ja ik ook hoor, maar in principe, op kind of gare hormonen na, is slaap slaap hier. Kan een autoalarm voor de deur afgaan of Koos zijn wekker ofzo, ik blijf tukken
Respect to the man in the ice cream van
pi_176441829
Omg dat is mijn droom.

Sunny, instantpot. En anders en fijne Russel hobbs.
Op dinsdag 28 februari 2012 19:20 schreef lezzer en op zaterdag 31 augustus 2013 21:27 schreef DancingPhoebe het volgende:
Jezus, Vanyel, wat een fantastische tips geef jij toch altijd!
  donderdag 11 januari 2018 @ 22:10:39 #93
401485 Molo
Never feed after midnight
pi_176441860
quote:
1s.gif Op donderdag 11 januari 2018 22:09 schreef Vanyel het volgende:
Omg dat is mijn droom.

Sunny, instantpot. En anders en fijne Russel hobbs.
Ja ik ben eigenlijk gewoon een man :7

En eens met de tweede alinea.
Respect to the man in the ice cream van
pi_176442022
quote:
1s.gif Op donderdag 11 januari 2018 22:09 schreef Vanyel het volgende:
Sunny, instantpot. En anders en fijne Russel hobbs.
die laatste heb ik al bekeken idd, Instantpot ben ik nog niet tegen gekomen, ga ik opzoeken ^O^
pi_176442158
Ooit koop ik een instantpot.
I happen to think that mine is the level head and yours is the one things would roll off of.
We zijn bezig: K&W / Begonnen: Verhuizen van A tot Z #2
pi_176442323
Die geuren zijn overdag best lekker maar ‘s nachts niet zo. In een appartement nog vervelender. Ben nu eens van plan om het ding op t balkon te zetten, heb daar een stopcontact dus zou t prima moeten lukken.

Mijn crockpot heeft een timer (geen uitgestelde) en voor de russel gebruik ik een losse timer
We have far more in common than that which devides us..
pi_176442670
quote:
0s.gif Op donderdag 11 januari 2018 21:46 schreef Sunnythesun het volgende:

[..]

Daar zal ik hem zeker ook voor gebruiken, maar het lijkt me ook makkelijk door de weeks voor de avondhap :) 's ochtends aan en eten als je thuis komt. En dan is wellicht een timer handig. Wellicht.. ben me echt nu vandaag voor het eerst in de materie aan het verdiepen he :D
Ik heb er een met timer maar heb die volgens mij nog nooit gebruikt. Ik zou dan namelijk de SC op het aanrecht moeten zetten voor ik wegging en dan zou bv. rauwe kip een paar uur buiten de koelkast staan tot de timer aan gaat. Heb zelf niet zoveel aan de timer wat dat betreft dus!
The rock candy's melted, only diamonds now remain
pi_176442724
quote:
0s.gif Op donderdag 11 januari 2018 22:44 schreef LastRequest het volgende:

[..]

Ik heb er een met timer maar heb die volgens mij nog nooit gebruikt. Ik zou dan namelijk de SC op het aanrecht moeten zetten voor ik wegging en dan zou bv. rauwe kip een paar uur buiten de koelkast staan tot de timer aan gaat. Heb zelf niet zoveel aan de timer wat dat betreft dus!
Doel ook meer op een timer voor de eindtijd geloof ik..
pi_176443143
quote:
1s.gif Op donderdag 11 januari 2018 22:21 schreef Lucky_Strike het volgende:
Ooit koop ik een instantpot.
Ik ook.
Op dinsdag 28 februari 2012 19:20 schreef lezzer en op zaterdag 31 augustus 2013 21:27 schreef DancingPhoebe het volgende:
Jezus, Vanyel, wat een fantastische tips geef jij toch altijd!
pi_176443185
quote:
1s.gif Op donderdag 11 januari 2018 22:46 schreef Sunnythesun het volgende:

[..]

Doel ook meer op een timer voor de eindtijd geloof ik..
Volgens mij had ik een Russel met Engelse stekker omdat ik per se een timer en alu pan wilde en die in NL niet kon vinden.
Is doodgegaan, dus kan niet checken.
Op dinsdag 28 februari 2012 19:20 schreef lezzer en op zaterdag 31 augustus 2013 21:27 schreef DancingPhoebe het volgende:
Jezus, Vanyel, wat een fantastische tips geef jij toch altijd!
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')