Haha, neequote:
Klinkt goed, zeker voor een vrijdagavond.quote:Op vrijdag 28 juli 2017 20:09 schreef RobinOok het volgende:
Lamsschouder uit de oven (met gember, knoflook, komijn, peper, zout mengsel op uien met scheutje shaoxing rijstwijn) met krieltjes en gestoomde aubergines.
Voordeel van een man met parttime baan.quote:Op vrijdag 28 juli 2017 20:27 schreef Tem het volgende:
[..]
Klinkt goed, zeker voor een vrijdagavond.
Je klacht is dat Italianen niet weten hoe ze pasta horen te maken? Te weinig saus? x oneindigquote:Op vrijdag 28 juli 2017 00:45 schreef agter het volgende:
Ik heb een klacht.
Mag dat ook hier? Dank je wel.
Ik ben met man en kind op vakantie in Italie. Noord Italie, Trentino. Bij het Gardameer. Bij Italiaanse vrienden.
Ik kook voor hun, zij koken voor ons. Zoiets. Als het maar een beetje puur eten is zonder Knorr en Maggie etc.
Eerste eet-klacht is: ze doen bijzonder weinig saus bij hun pasta.
Echt heel weinig.
De pasta wordt door de saus gemengd. En dan wordt het opgeschept. En het is gewoon de hoeveelheid saus voor 2 volwassenen wat hier voor 4 gebruikt wordt. Zelfs mijn 5 jarige dochter zei er wat over. En toen viel alles stil. Feedback van een kind... neem het gewoon serieus.
Ja, maar 5-jarigen hebben altijd gelijk, dat weet je toch?quote:Op zaterdag 29 juli 2017 11:11 schreef lighted het volgende:
[..]
Je klacht is dat Italianen niet weten hoe ze pasta horen te maken? Te weinig saus? x oneindig
die zit in Miami met een nieuwe Miep.quote:Op zaterdag 29 juli 2017 10:59 schreef rmrt2010 het volgende:
Broodje kaas.
Weet iemand trouwens waar onze acclimatiseerder uithangt want tis al een hele tijd verdacht stil. Geen foto's van eten, zijn miep en in KLB is het ook verdacht stil. Heeft hij een ban?
Ook altijd leuk, de dag erna : broodje met wat er nog overbleef.quote:Op vrijdag 28 juli 2017 20:27 schreef Tem het volgende:
[..]
Klinkt goed, zeker voor een vrijdagavond.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |