abonnement Unibet Coolblue
pi_172709982
Vanmorgen een bakje watermeloen en een jodekoek met kokos.

Vanmiddag champignonsoep, crackers pepercervelaat en smeerkaas + pruimen.

Vanavond pannenkoeken! :9
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_172715008
Ik heb net heel ongezond chocolade crème gemaakt en opgegeten zonder taart :D
pi_172716094
Een stukje fuet iberico :9
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_172718886
net een bordje pasta op
pi_172719022
Koffie c_/
pi_172719279
3 Pannenkoeken met salami en kaas, slaatje (door moeders gemaakt). En toetje chocolade- en gele vla met aardbeien en slagroom.

Volgens mij had ik honger :D
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_172719486
Zojuist klaar met borrelen met wijn en bier en toastjes met wasabi tonijn salade

Zo meteen couscous met kikkererwten maken (en sinaasappelsap en -zest en ui en puntpaprika en chilipoeder en bouillon en rozijnen), met een lente-uitje erover en een krokante kipfilet met een plakje gesmolten cheddar er op.

Maar eerst nog even zitten, eventjes maar ;-)
  donderdag 27 juli 2017 @ 19:56:09 #38
112545 Muck
Meine Sprache: International
pi_172720298

Met een kopje koffie, om te vieren dat ik per 14/8 een nieuwe baan heb O+
It's al boa it's all good it's all bueno benne bon, let's go!
pi_172724557
Waarom post Iwanius geen lekkernijen uit Florida, mooie Alligator biefstuk of zo? Ik had vandaag een diepvries pizza van de plus.
pi_172726011
quote:
1s.gif Op donderdag 27 juli 2017 19:56 schreef Muck het volgende:
[ afbeelding ]
Met een kopje koffie, om te vieren dat ik per 14/8 een nieuwe baan heb O+
Gefeliciteerd *O*
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
pi_172726032
Niet drie plakken kaas op.

#viesdikkeleven
U MAD?
  Moderator / Miss SHO donderdag 27 juli 2017 @ 23:02:09 #42
22592 crew  Ole
pi_172726270
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 22:55 schreef de_boswachter het volgende:
Niet drie plakken kaas op.

#viesdikkeleven
niet?
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_172726834
quote:
1s.gif Op donderdag 27 juli 2017 23:02 schreef Ole het volgende:

[..]

niet?
4 misschien.

Ik had net thee en een 'deugnietje' :')
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  donderdag 27 juli 2017 @ 23:23:54 #44
233495 LPFAN
<3 Linkin Park
pi_172726950
Als avondeten had ik wraps met falafel en salade :9 en nu stukjes komkommer met hummus.
Kom een kijkje nemen op onze facebookpagina van Stichting Queri.
https://www.facebook.com/thuiszorgvoordieren/
pi_172728409
Ik heb een klacht.
Mag dat ook hier? Dank je wel. :D

Ik ben met man en kind op vakantie in Italie. Noord Italie, Trentino. Bij het Gardameer. Bij Italiaanse vrienden.
Ik kook voor hun, zij koken voor ons. Zoiets. Als het maar een beetje puur eten is zonder Knorr en Maggie etc.

Eerste eet-klacht is: ze doen bijzonder weinig saus bij hun pasta.
Echt heel weinig.
De pasta wordt door de saus gemengd. En dan wordt het opgeschept. En het is gewoon de hoeveelheid saus voor 2 volwassenen wat hier voor 4 gebruikt wordt. Zelfs mijn 5 jarige dochter zei er wat over. En toen viel alles stil. Feedback van een kind... neem het gewoon serieus.

Tweede eet-klacht:
Ik bereid gerechten op de BBQ. Ik kan thuis koken met dat ding.
Maar Italianen? Het is geen BBQ maar een grill :')
En al het vlees wordt er gewoon opgepleurd. Geen volgorde van eten ofzo, geen gerechtjes. Niet dat je de hamburgerbroodjes speciaal op het einde met de hamburgers 'grilled' ofzo. Of dat er structuur in zit.
Nee al het vlees zo snel mogelijk klaar zodat het koud wordt op je bord. :'(

De upside is dat we ze vanavond slow food op de BBQ hebben laten proeven. En het effect van indirect vuur. En gewoon heel langzaam 3 makkelijke gerechten voor deze Italianen klaar gemaakt hebben. Simpel Nederlands eten. En hun mond viel open.
Verschil tussen een BBQ en een grill. :D :P
Make my day!
pi_172732242
quote:
1s.gif Op vrijdag 28 juli 2017 00:45 schreef agter het volgende:
Ik heb een klacht.
Mag dat ook hier? Dank je wel. :D

Ik ben met man en kind op vakantie in Italie. Noord Italie, Trentino. Bij het Gardameer. Bij Italiaanse vrienden.
Ik kook voor hun, zij koken voor ons. Zoiets. Als het maar een beetje puur eten is zonder Knorr en Maggie etc.

Eerste eet-klacht is: ze doen bijzonder weinig saus bij hun pasta.
Echt heel weinig.
De pasta wordt door de saus gemengd. En dan wordt het opgeschept. En het is gewoon de hoeveelheid saus voor 2 volwassenen wat hier voor 4 gebruikt wordt. Zelfs mijn 5 jarige dochter zei er wat over. En toen viel alles stil. Feedback van een kind... neem het gewoon serieus.

Tweede eet-klacht:
Ik bereid gerechten op de BBQ. Ik kan thuis koken met dat ding.
Maar Italianen? Het is geen BBQ maar een grill :')
En al het vlees wordt er gewoon opgepleurd. Geen volgorde van eten ofzo, geen gerechtjes. Niet dat je de hamburgerbroodjes speciaal op het einde met de hamburgers 'grilled' ofzo. Of dat er structuur in zit.
Nee al het vlees zo snel mogelijk klaar zodat het koud wordt op je bord. :'(

De upside is dat we ze vanavond slow food op de BBQ hebben laten proeven. En het effect van indirect vuur. En gewoon heel langzaam 3 makkelijke gerechten voor deze Italianen klaar gemaakt hebben. Simpel Nederlands eten. En hun mond viel open.
Verschil tussen een BBQ en een grill. :D :P
:')
pi_172732444
Koffie c_/
pi_172732496
Wat heb je voor ze gemaakt agter?

Nu kleine zoete heerlijke pruimen.
Vanmiddag of meegenomen slaatje van gisteren, of ik zwicht weer voor de loempia's.
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_172732537
Net voor het eerst een bosperzik gehad. Lekker hoor :9
pi_172738543
quote:
1s.gif Op vrijdag 28 juli 2017 00:45 schreef agter het volgende:
Ik heb een klacht.
Mag dat ook hier? Dank je wel. :D

Ik ben met man en kind op vakantie in Italie. Noord Italie, Trentino. Bij het Gardameer. Bij Italiaanse vrienden.
Ik kook voor hun, zij koken voor ons. Zoiets. Als het maar een beetje puur eten is zonder Knorr en Maggie etc.

Eerste eet-klacht is: ze doen bijzonder weinig saus bij hun pasta.
Echt heel weinig.
De pasta wordt door de saus gemengd. En dan wordt het opgeschept. En het is gewoon de hoeveelheid saus voor 2 volwassenen wat hier voor 4 gebruikt wordt. Zelfs mijn 5 jarige dochter zei er wat over. En toen viel alles stil. Feedback van een kind... neem het gewoon serieus.

Tweede eet-klacht:
Ik bereid gerechten op de BBQ. Ik kan thuis koken met dat ding.
Maar Italianen? Het is geen BBQ maar een grill :')
En al het vlees wordt er gewoon opgepleurd. Geen volgorde van eten ofzo, geen gerechtjes. Niet dat je de hamburgerbroodjes speciaal op het einde met de hamburgers 'grilled' ofzo. Of dat er structuur in zit.
Nee al het vlees zo snel mogelijk klaar zodat het koud wordt op je bord. :'(

De upside is dat we ze vanavond slow food op de BBQ hebben laten proeven. En het effect van indirect vuur. En gewoon heel langzaam 3 makkelijke gerechten voor deze Italianen klaar gemaakt hebben. Simpel Nederlands eten. En hun mond viel open.
Verschil tussen een BBQ en een grill. :D :P
Hele lange post en dan niet vertellen wat je gegeten of gedronken hebt. Lekker bezig!
pi_172739321
Gehaktballen en een afbakstokbroodje met sambal, mayo en satesaus :9
  vrijdag 28 juli 2017 @ 16:36:10 #52
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_172740160
Loempia speciaal besteld. :9
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_172740899
Het werd vanmiddag mam's slaatje.

En daarna nog wat pruimen en 2 schaaltjes kaasflips.

Vanavond geen idee.. wat snels/makkelijks/ergens.
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  vrijdag 28 juli 2017 @ 20:05:52 #54
112545 Muck
Meine Sprache: International
pi_172744814
Tom ka kai O+
It's al boa it's all good it's all bueno benne bon, let's go!
pi_172744903
quote:
1s.gif Op vrijdag 28 juli 2017 20:05 schreef Muck het volgende:
Tom ka kai O+
Met kaas?
  vrijdag 28 juli 2017 @ 20:09:50 #56
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_172744905
Lamsschouder uit de oven (met gember, knoflook, komijn, peper, zout mengsel op uien met scheutje shaoxing rijstwijn) met krieltjes en gestoomde aubergines.
  vrijdag 28 juli 2017 @ 20:11:29 #57
112545 Muck
Meine Sprache: International
pi_172744954
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 juli 2017 20:09 schreef Tem het volgende:

[..]

Met kaas?
Haha, nee :P
It's al boa it's all good it's all bueno benne bon, let's go!
pi_172745110
Pils
Straks risotto met kaas, knoflook en erwten :9
pi_172745410
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 juli 2017 20:09 schreef RobinOok het volgende:
Lamsschouder uit de oven (met gember, knoflook, komijn, peper, zout mengsel op uien met scheutje shaoxing rijstwijn) met krieltjes en gestoomde aubergines.
Klinkt goed, zeker voor een vrijdagavond.
pi_172755783
Broodje kaas.

Weet iemand trouwens waar onze acclimatiseerder uithangt want tis al een hele tijd verdacht stil. Geen foto's van eten, zijn miep en in KLB is het ook verdacht stil. Heeft hij een ban?
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')