abonnement Unibet Coolblue
  Redactie Frontpage woensdag 26 juli 2017 @ 14:53:38 #26
21273 JeMoeder
MijnMoeder
pi_172689687
quote:
0s.gif Op woensdag 26 juli 2017 14:50 schreef realAIVD het volgende:

[..]

gochujang....verslavend lekker spul
ik zat me vanochtend nog te bedenken waar ik dat binnenkort weer eens kon gebruiken.
In een dressing bij gegrilde groenten klinkt superlekker, heb je een recept?
Ik maak de dressing op het oog. Er in gaan (ongeveer):
*2el gochujang
*1el dragonazijn
*2tl worchestershire saus
*1tl hot sauce (in mijn geval vaak tabasco of habanero)
*4el extra vierge olijfolie (in ieder geval koud geperste olie)
*snufje zout
*paar draaien van de pepermolen
Ta mère
El Coño
ウイスキー
pi_172689733
Mijn hartelijke dank!!! :)
  Redactie Frontpage woensdag 26 juli 2017 @ 14:57:56 #28
21273 JeMoeder
MijnMoeder
pi_172689785
quote:
0s.gif Op woensdag 26 juli 2017 14:55 schreef realAIVD het volgende:
Mijn hartelijke dank!!! :)
NP, hopelijk smaakt het jou net zo goed als het mij smaakt :)
Ta mère
El Coño
ウイスキー
  woensdag 26 juli 2017 @ 19:26:07 #29
250728 banaantjeEE
We zien wel !
pi_172695191
Wortelpuree met schnitzel
Op zaterdag 28 juni 2014 @ 18:18 schreef Marie30 het volgende: Zo lief. :) Kusje :*
Op donderdag 14 juli 2016 @ 23:45 schreef GGMM het volgende: Het is altijd bijzonder gezellig als banaantje er is. :)
pi_172697215
Vandaag heeeerlijke bami op, nu een grolsch puur weizen :9
Everyone I know is getting married or pregnant, I'm just getting more awesome.
pi_172709982
Vanmorgen een bakje watermeloen en een jodekoek met kokos.

Vanmiddag champignonsoep, crackers pepercervelaat en smeerkaas + pruimen.

Vanavond pannenkoeken! :9
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_172715008
Ik heb net heel ongezond chocolade crème gemaakt en opgegeten zonder taart :D
pi_172716094
Een stukje fuet iberico :9
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_172718886
net een bordje pasta op
pi_172719022
Koffie c_/
pi_172719279
3 Pannenkoeken met salami en kaas, slaatje (door moeders gemaakt). En toetje chocolade- en gele vla met aardbeien en slagroom.

Volgens mij had ik honger :D
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_172719486
Zojuist klaar met borrelen met wijn en bier en toastjes met wasabi tonijn salade

Zo meteen couscous met kikkererwten maken (en sinaasappelsap en -zest en ui en puntpaprika en chilipoeder en bouillon en rozijnen), met een lente-uitje erover en een krokante kipfilet met een plakje gesmolten cheddar er op.

Maar eerst nog even zitten, eventjes maar ;-)
  donderdag 27 juli 2017 @ 19:56:09 #38
112545 Muck
Meine Sprache: International
pi_172720298

Met een kopje koffie, om te vieren dat ik per 14/8 een nieuwe baan heb O+
It's al boa it's all good it's all bueno benne bon, let's go!
pi_172724557
Waarom post Iwanius geen lekkernijen uit Florida, mooie Alligator biefstuk of zo? Ik had vandaag een diepvries pizza van de plus.
pi_172726011
quote:
1s.gif Op donderdag 27 juli 2017 19:56 schreef Muck het volgende:
[ afbeelding ]
Met een kopje koffie, om te vieren dat ik per 14/8 een nieuwe baan heb O+
Gefeliciteerd *O*
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
pi_172726032
Niet drie plakken kaas op.

#viesdikkeleven
U MAD?
  Moderator / Miss SHO donderdag 27 juli 2017 @ 23:02:09 #42
22592 crew  Ole
pi_172726270
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 22:55 schreef de_boswachter het volgende:
Niet drie plakken kaas op.

#viesdikkeleven
niet?
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_172726834
quote:
1s.gif Op donderdag 27 juli 2017 23:02 schreef Ole het volgende:

[..]

niet?
4 misschien.

Ik had net thee en een 'deugnietje' :')
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  donderdag 27 juli 2017 @ 23:23:54 #44
233495 LPFAN
<3 Linkin Park
pi_172726950
Als avondeten had ik wraps met falafel en salade :9 en nu stukjes komkommer met hummus.
Kom een kijkje nemen op onze facebookpagina van Stichting Queri.
https://www.facebook.com/thuiszorgvoordieren/
pi_172728409
Ik heb een klacht.
Mag dat ook hier? Dank je wel. :D

Ik ben met man en kind op vakantie in Italie. Noord Italie, Trentino. Bij het Gardameer. Bij Italiaanse vrienden.
Ik kook voor hun, zij koken voor ons. Zoiets. Als het maar een beetje puur eten is zonder Knorr en Maggie etc.

Eerste eet-klacht is: ze doen bijzonder weinig saus bij hun pasta.
Echt heel weinig.
De pasta wordt door de saus gemengd. En dan wordt het opgeschept. En het is gewoon de hoeveelheid saus voor 2 volwassenen wat hier voor 4 gebruikt wordt. Zelfs mijn 5 jarige dochter zei er wat over. En toen viel alles stil. Feedback van een kind... neem het gewoon serieus.

Tweede eet-klacht:
Ik bereid gerechten op de BBQ. Ik kan thuis koken met dat ding.
Maar Italianen? Het is geen BBQ maar een grill :')
En al het vlees wordt er gewoon opgepleurd. Geen volgorde van eten ofzo, geen gerechtjes. Niet dat je de hamburgerbroodjes speciaal op het einde met de hamburgers 'grilled' ofzo. Of dat er structuur in zit.
Nee al het vlees zo snel mogelijk klaar zodat het koud wordt op je bord. :'(

De upside is dat we ze vanavond slow food op de BBQ hebben laten proeven. En het effect van indirect vuur. En gewoon heel langzaam 3 makkelijke gerechten voor deze Italianen klaar gemaakt hebben. Simpel Nederlands eten. En hun mond viel open.
Verschil tussen een BBQ en een grill. :D :P
Make my day!
pi_172732242
quote:
1s.gif Op vrijdag 28 juli 2017 00:45 schreef agter het volgende:
Ik heb een klacht.
Mag dat ook hier? Dank je wel. :D

Ik ben met man en kind op vakantie in Italie. Noord Italie, Trentino. Bij het Gardameer. Bij Italiaanse vrienden.
Ik kook voor hun, zij koken voor ons. Zoiets. Als het maar een beetje puur eten is zonder Knorr en Maggie etc.

Eerste eet-klacht is: ze doen bijzonder weinig saus bij hun pasta.
Echt heel weinig.
De pasta wordt door de saus gemengd. En dan wordt het opgeschept. En het is gewoon de hoeveelheid saus voor 2 volwassenen wat hier voor 4 gebruikt wordt. Zelfs mijn 5 jarige dochter zei er wat over. En toen viel alles stil. Feedback van een kind... neem het gewoon serieus.

Tweede eet-klacht:
Ik bereid gerechten op de BBQ. Ik kan thuis koken met dat ding.
Maar Italianen? Het is geen BBQ maar een grill :')
En al het vlees wordt er gewoon opgepleurd. Geen volgorde van eten ofzo, geen gerechtjes. Niet dat je de hamburgerbroodjes speciaal op het einde met de hamburgers 'grilled' ofzo. Of dat er structuur in zit.
Nee al het vlees zo snel mogelijk klaar zodat het koud wordt op je bord. :'(

De upside is dat we ze vanavond slow food op de BBQ hebben laten proeven. En het effect van indirect vuur. En gewoon heel langzaam 3 makkelijke gerechten voor deze Italianen klaar gemaakt hebben. Simpel Nederlands eten. En hun mond viel open.
Verschil tussen een BBQ en een grill. :D :P
:')
pi_172732444
Koffie c_/
pi_172732496
Wat heb je voor ze gemaakt agter?

Nu kleine zoete heerlijke pruimen.
Vanmiddag of meegenomen slaatje van gisteren, of ik zwicht weer voor de loempia's.
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_172732537
Net voor het eerst een bosperzik gehad. Lekker hoor :9
pi_172738543
quote:
1s.gif Op vrijdag 28 juli 2017 00:45 schreef agter het volgende:
Ik heb een klacht.
Mag dat ook hier? Dank je wel. :D

Ik ben met man en kind op vakantie in Italie. Noord Italie, Trentino. Bij het Gardameer. Bij Italiaanse vrienden.
Ik kook voor hun, zij koken voor ons. Zoiets. Als het maar een beetje puur eten is zonder Knorr en Maggie etc.

Eerste eet-klacht is: ze doen bijzonder weinig saus bij hun pasta.
Echt heel weinig.
De pasta wordt door de saus gemengd. En dan wordt het opgeschept. En het is gewoon de hoeveelheid saus voor 2 volwassenen wat hier voor 4 gebruikt wordt. Zelfs mijn 5 jarige dochter zei er wat over. En toen viel alles stil. Feedback van een kind... neem het gewoon serieus.

Tweede eet-klacht:
Ik bereid gerechten op de BBQ. Ik kan thuis koken met dat ding.
Maar Italianen? Het is geen BBQ maar een grill :')
En al het vlees wordt er gewoon opgepleurd. Geen volgorde van eten ofzo, geen gerechtjes. Niet dat je de hamburgerbroodjes speciaal op het einde met de hamburgers 'grilled' ofzo. Of dat er structuur in zit.
Nee al het vlees zo snel mogelijk klaar zodat het koud wordt op je bord. :'(

De upside is dat we ze vanavond slow food op de BBQ hebben laten proeven. En het effect van indirect vuur. En gewoon heel langzaam 3 makkelijke gerechten voor deze Italianen klaar gemaakt hebben. Simpel Nederlands eten. En hun mond viel open.
Verschil tussen een BBQ en een grill. :D :P
Hele lange post en dan niet vertellen wat je gegeten of gedronken hebt. Lekker bezig!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')