Klinkt goed!quote:Op dinsdag 25 juli 2017 14:17 schreef realAIVD het volgende:
-Rijstnoedelsalade met ui, julienne wortel en rode peper met een dressing van vissaus, limoensap, suiker en sambal.
-Daarop geruld rundergehakt met hoisin, sojasaus, suiker en sambal
-En daarover lente-uitjes en gebakken uitjes gestrooid
Klinkt heerlijk!quote:Op dinsdag 25 juli 2017 20:12 schreef govie het volgende:
Boerenkoolstamp met boerenkool uit mijn groentetuin deze zomer, 2 soorten worst en appelmoes. A meal fit for a king.
To add: Het verschil met de boerenkool uit de winkel is dat boerenkool uit mijn groentetuin heel sterk van smaak is, in tegenstelling tot de boerenkool uit de supermarkt. Boerenkoolsmaak kan zelfs overheersen, dat heb ik nog nooit gehad met boerenkool van de appiehappie. Het was echt lekker.
Jam!! Ziet er mooi uit.quote:Op dinsdag 25 juli 2017 20:21 schreef Gesloten het volgende:
Even een bordje ramen gemaakt
[ afbeelding ]
Van de appie:quote:Op dinsdag 25 juli 2017 20:44 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Jam!! Ziet er mooi uit.
Noodles zijn wel heel dun. Wat zijn het voor noodles?
ziet er ook goed uit!quote:
Dat bleek nog lekker ook, dus vanavond nog een keer makenquote:Op dinsdag 25 juli 2017 14:17 schreef realAIVD het volgende:
Vanavond een beetje een samenraapsel van dingen waar ik zin in heb:
-Rijstnoedelsalade met ui, julienne wortel en rode peper met een dressing van vissaus, limoensap, suiker en sambal.
-Daarop geruld rundergehakt met hoisin, sojasaus, suiker en sambal
-En daarover lente-uitjes en gebakken uitjes gestrooid
gochujang....verslavend lekker spulquote:Op woensdag 26 juli 2017 13:53 schreef JeMoeder het volgende:
Ik ga voor gegrilde wortels, brocoli en bloemkool in gochujang dressing met zelfgemaakte vissticks van koolvis.
Ik maak de dressing op het oog. Er in gaan (ongeveer):quote:Op woensdag 26 juli 2017 14:50 schreef realAIVD het volgende:
[..]
gochujang....verslavend lekker spul
ik zat me vanochtend nog te bedenken waar ik dat binnenkort weer eens kon gebruiken.
In een dressing bij gegrilde groenten klinkt superlekker, heb je een recept?
Gefeliciteerdquote:Op donderdag 27 juli 2017 19:56 schreef Muck het volgende:
[ afbeelding ]
Met een kopje koffie, om te vieren dat ik per 14/8 een nieuwe baan heb
niet?quote:Op donderdag 27 juli 2017 22:55 schreef de_boswachter het volgende:
Niet drie plakken kaas op.
#viesdikkeleven
4 misschien.quote:
quote:Op vrijdag 28 juli 2017 00:45 schreef agter het volgende:
Ik heb een klacht.
Mag dat ook hier? Dank je wel.
Ik ben met man en kind op vakantie in Italie. Noord Italie, Trentino. Bij het Gardameer. Bij Italiaanse vrienden.
Ik kook voor hun, zij koken voor ons. Zoiets. Als het maar een beetje puur eten is zonder Knorr en Maggie etc.
Eerste eet-klacht is: ze doen bijzonder weinig saus bij hun pasta.
Echt heel weinig.
De pasta wordt door de saus gemengd. En dan wordt het opgeschept. En het is gewoon de hoeveelheid saus voor 2 volwassenen wat hier voor 4 gebruikt wordt. Zelfs mijn 5 jarige dochter zei er wat over. En toen viel alles stil. Feedback van een kind... neem het gewoon serieus.
Tweede eet-klacht:
Ik bereid gerechten op de BBQ. Ik kan thuis koken met dat ding.
Maar Italianen? Het is geen BBQ maar een grill
En al het vlees wordt er gewoon opgepleurd. Geen volgorde van eten ofzo, geen gerechtjes. Niet dat je de hamburgerbroodjes speciaal op het einde met de hamburgers 'grilled' ofzo. Of dat er structuur in zit.
Nee al het vlees zo snel mogelijk klaar zodat het koud wordt op je bord.
De upside is dat we ze vanavond slow food op de BBQ hebben laten proeven. En het effect van indirect vuur. En gewoon heel langzaam 3 makkelijke gerechten voor deze Italianen klaar gemaakt hebben. Simpel Nederlands eten. En hun mond viel open.
Verschil tussen een BBQ en een grill.
Hele lange post en dan niet vertellen wat je gegeten of gedronken hebt. Lekker bezig!quote:Op vrijdag 28 juli 2017 00:45 schreef agter het volgende:
Ik heb een klacht.
Mag dat ook hier? Dank je wel.
Ik ben met man en kind op vakantie in Italie. Noord Italie, Trentino. Bij het Gardameer. Bij Italiaanse vrienden.
Ik kook voor hun, zij koken voor ons. Zoiets. Als het maar een beetje puur eten is zonder Knorr en Maggie etc.
Eerste eet-klacht is: ze doen bijzonder weinig saus bij hun pasta.
Echt heel weinig.
De pasta wordt door de saus gemengd. En dan wordt het opgeschept. En het is gewoon de hoeveelheid saus voor 2 volwassenen wat hier voor 4 gebruikt wordt. Zelfs mijn 5 jarige dochter zei er wat over. En toen viel alles stil. Feedback van een kind... neem het gewoon serieus.
Tweede eet-klacht:
Ik bereid gerechten op de BBQ. Ik kan thuis koken met dat ding.
Maar Italianen? Het is geen BBQ maar een grill
En al het vlees wordt er gewoon opgepleurd. Geen volgorde van eten ofzo, geen gerechtjes. Niet dat je de hamburgerbroodjes speciaal op het einde met de hamburgers 'grilled' ofzo. Of dat er structuur in zit.
Nee al het vlees zo snel mogelijk klaar zodat het koud wordt op je bord.
De upside is dat we ze vanavond slow food op de BBQ hebben laten proeven. En het effect van indirect vuur. En gewoon heel langzaam 3 makkelijke gerechten voor deze Italianen klaar gemaakt hebben. Simpel Nederlands eten. En hun mond viel open.
Verschil tussen een BBQ en een grill.
Haha, neequote:
Klinkt goed, zeker voor een vrijdagavond.quote:Op vrijdag 28 juli 2017 20:09 schreef RobinOok het volgende:
Lamsschouder uit de oven (met gember, knoflook, komijn, peper, zout mengsel op uien met scheutje shaoxing rijstwijn) met krieltjes en gestoomde aubergines.
Voordeel van een man met parttime baan.quote:Op vrijdag 28 juli 2017 20:27 schreef Tem het volgende:
[..]
Klinkt goed, zeker voor een vrijdagavond.
Je klacht is dat Italianen niet weten hoe ze pasta horen te maken? Te weinig saus? x oneindigquote:Op vrijdag 28 juli 2017 00:45 schreef agter het volgende:
Ik heb een klacht.
Mag dat ook hier? Dank je wel.
Ik ben met man en kind op vakantie in Italie. Noord Italie, Trentino. Bij het Gardameer. Bij Italiaanse vrienden.
Ik kook voor hun, zij koken voor ons. Zoiets. Als het maar een beetje puur eten is zonder Knorr en Maggie etc.
Eerste eet-klacht is: ze doen bijzonder weinig saus bij hun pasta.
Echt heel weinig.
De pasta wordt door de saus gemengd. En dan wordt het opgeschept. En het is gewoon de hoeveelheid saus voor 2 volwassenen wat hier voor 4 gebruikt wordt. Zelfs mijn 5 jarige dochter zei er wat over. En toen viel alles stil. Feedback van een kind... neem het gewoon serieus.
Ja, maar 5-jarigen hebben altijd gelijk, dat weet je toch?quote:Op zaterdag 29 juli 2017 11:11 schreef lighted het volgende:
[..]
Je klacht is dat Italianen niet weten hoe ze pasta horen te maken? Te weinig saus? x oneindig
die zit in Miami met een nieuwe Miep.quote:Op zaterdag 29 juli 2017 10:59 schreef rmrt2010 het volgende:
Broodje kaas.
Weet iemand trouwens waar onze acclimatiseerder uithangt want tis al een hele tijd verdacht stil. Geen foto's van eten, zijn miep en in KLB is het ook verdacht stil. Heeft hij een ban?
Ook altijd leuk, de dag erna : broodje met wat er nog overbleef.quote:Op vrijdag 28 juli 2017 20:27 schreef Tem het volgende:
[..]
Klinkt goed, zeker voor een vrijdagavond.
33 euro voor een hele? Das goedkoop!quote:Op zaterdag 29 juli 2017 17:42 schreef uniekhoorn het volgende:
Straks een halve kreeft. Ik heb ze in het aquarium gezien. Dat wordt daarna honger lijden . maar om nu 33 e uit te geven voor een hele. Nah
meenemen en morgen verder genietenquote:Op zaterdag 29 juli 2017 20:15 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
33 euro voor een hele? Das goedkoop!
Ik ben op een Surinaams feest. Pasteitjes met rund en kip, bami, nasi, saffraanrijst, sate, kippenpoten en filet.
En krijg zo taart.
En er is zo óntzettend veel over. Niet normaal hoeveel eten er was.
Thanks! Ik ben er echt heel erg blij mee!quote:
Ik kreeg heel lief een bakje mee met pasteitjes. Die liggen in de vriezer.quote:
Mazzelaar!quote:Op zaterdag 29 juli 2017 20:15 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
33 euro voor een hele? Das goedkoop!
Ik ben op een Surinaams feest. Pasteitjes met rund en kip, bami, nasi, saffraanrijst, sate, kippenpoten en filet.
En krijg zo taart.
En er is zo óntzettend veel over. Niet normaal hoeveel eten er was.
Ziet er ook goed uit! Al weet ik het niet met die gedroogde abrikoos.quote:Op zaterdag 29 juli 2017 13:53 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ook altijd leuk, de dag erna : broodje met wat er nog overbleef.
(1 schouder is wel wat veel voor 2 personen )
Alleen niet al te fotogeniek deze keer, zo'n broodje lam
[ afbeelding ]
Met rode ui, gedroogde abrikoos en een yoghurtsausje (maar dan skyr, want dat was in huis) met knoflook, rode ui, peterselie, komijn, cayennepeper, peper, zout.
Ik ook niet. Was experimentje.quote:Op zondag 30 juli 2017 11:29 schreef Tem het volgende:
[..]
Ziet er ook goed uit! Al weet ik het niet met die gedroogde abrikoos.
Alleen dat?quote:Op zondag 30 juli 2017 16:51 schreef uniekhoorn het volgende:
Na een volprop ontbijtbuffet die uitstekend was (op: vers afgebakte sneetjes brood, wit pistoletje, geroosterde boterham, cakeje, gekookt eitje, roerei, kaas, achterham, filet americain, leverworst, brie, kipfilet, knapperige spek, vers fruit, melk, kwark, walnoten) De hele dag niet meer gegeten (goh)
Zo nog verse snijbonen uit de tuin, bloemkool, shaslick
Ben je nog in Tilburg FFT? Lekker uit eten... misschien morgen ook maar beter van niet
Moet je wel zorgen dat je lichaam een beetje afgekoeld is.quote:Op zaterdag 29 juli 2017 12:38 schreef Prego het volgende:
die zit in Miami met een nieuwe Miep.
OT: ik vind dat ik pils heb verdiend na 11 kilometer hardlopen
ik moet helemaal niks en over Iawanius moet je maar gewoon het forum lezenquote:Op zondag 30 juli 2017 18:21 schreef rmrt2010 het volgende:
[..]
Moet je wel zorgen dat je lichaam een beetje afgekoeld is.
Vwb Iwanius: Weet iemand sedert wanneer hij een nieuwe vriendin heeft? Ik heb het hem niet horen zeggen op FOK! ,laat staan een foto zien posten van haar.
Yup.quote:Op zondag 30 juli 2017 22:10 schreef Ole het volgende:
Ziet er goed uit! Zijn de viskoekjes nu wel gelukt?
top!quote:Op zondag 30 juli 2017 22:10 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Yup.
Al zou je dat op basis van de foto misschien niet meteen denken. :-D
quote:v Op zondag 30 juli 2017 22:51 schreef FutureFairytale het volgende:
Had vnv een bord vol calamares met citroen en knoflooksaus. Daarbij een gepofte aardappel met kruidenboter en patat.
Toe een bakje ijs met kokos en snickers. Best een bak, kreeg em niet op.
Net nog wat pruimen en een stukje overjarige kaas.
Klinkt een beetje als een uitgebluste vrijgezellenmaaltijdquote:Op zondag 30 juli 2017 22:58 schreef Ole het volgende:
OT miniloempiaatjes en witte wijn. Laatste zondag WW. vanaf dinsdag weer aan het werk officieel
tegendeelquote:Op maandag 31 juli 2017 07:58 schreef MCH het volgende:
[..]
Klinkt een beetje als een uitgebluste vrijgezellenmaaltijd
dat klinkt echt plain en saaiquote:Op maandag 31 juli 2017 19:29 schreef realAIVD het volgende:
AH stoommaaltijd "kip mosterd" (met als groenten haricots verts, spinazie en schijfjes wortel, en onderop rijst met linzen)....
nieuw blijkbaar, dus maar eens proberen,
in ieder geval geen zin om zelf nog te gaan koken vandaag.
eerst even moed indrinken, biertje, proost!
Is je hamster dood?quote:
kijk, dat is pas lef hebben in deze barre tijden met al die gifeieren door fipronilschandalenquote:
Nice, ik denk dat ik na het avondeten (staat al klaar) m'n nieuwe tamago pannetje maar eens tevoorschijn ga halen voor de laatste eitjes in de voorraad.quote:Op donderdag 3 augustus 2017 10:43 schreef FutureFairytale het volgende:
Lunch worden gekookte eieren (YOLO!) met oude kaas op crackers en een bakje watermeloen.
Ik las tampon pannetjequote:Op donderdag 3 augustus 2017 19:03 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Nice, ik denk dat ik na het avondeten (staat al klaar) m'n nieuwe tamago pannetje maar eens tevoorschijn ga halen voor de laatste eitjes in de voorraad.
En dan natuurlijk wel hopen dat appie morgen niet alles uit de schappen heeft getrokken...
Garnalensoepje klinkt lekker!!!quote:Op donderdag 3 augustus 2017 21:06 schreef Ole het volgende:
Klein garnalensoepje en witte wijn. Zit nu al weer vol.
Nog steeds in de States?quote:Op donderdag 3 augustus 2017 22:11 schreef Iwanius het volgende:
[ afbeelding ]
Met Mieppie een pizza gedeeld d.w.z.*ik* 3/4 vd pizza en zij een 1/4.
Ai wat donker! Mijn pizza van gisteren zag er eerlijk gezegd een STUK beter uit. Helaas geen picquote:Op donderdag 3 augustus 2017 22:11 schreef Iwanius het volgende:
[ afbeelding ]
Met Mieppie een pizza gedeeld d.w.z.*ik* 3/4 vd pizza en zij een 1/4.
De meisjes van the green happiness noemen een ei de menstruatie van een kip, dus dat is eigenlijk niet zo'n gekke naam voor dat pannetjequote:
Welkome back! Je werd gemist.quote:Op donderdag 3 augustus 2017 22:11 schreef Iwanius het volgende:
[ afbeelding ]
Met Mieppie een pizza gedeeld d.w.z.*ik* 3/4 vd pizza en zij een 1/4.
huh? Heb gister hetzelfde gepost op Facebookquote:Op vrijdag 4 augustus 2017 14:39 schreef -Magica- het volgende:
Net een gebakken ei met ham en kaas, living on the edge
Vanavond barbecue
Serieus? Precies hetzelfde?quote:Op vrijdag 4 augustus 2017 14:40 schreef Ole het volgende:
[..]
huh? Heb gister hetzelfde gepost op Facebook
Dierenbeulquote:Op vrijdag 4 augustus 2017 14:56 schreef RobinOok het volgende:
Ik had een pakje foi gras over uit Frankrijk en die moest op. Zo'n 150 gram op 3 geroosterde boterhammen. *burp*
Is je nieuwe baan leuk?quote:Op zaterdag 5 augustus 2017 17:39 schreef Ole het volgende:
Straks naar foodtruck festival in Vreden. ( Duitsland) Ben benieuwd
ja. Maar nog niet veel te doen. Vakantietijdquote:
quote:Op zaterdag 5 augustus 2017 20:27 schreef RobinOok het volgende:
Tagliatelle carbonara. Met deze keer 4 dooiers ipv 1. Om onze boeren te steunen.
De liefde van de man gaat door de maag, dat blijkt wel weer.quote:Op zaterdag 5 augustus 2017 20:30 schreef Tem het volgende:
Vriendin had iets met zoete aardappel en polenta uit de oven gemaakt met een vegading en wat salade. Prima binnen te houden
Onder andere.quote:Op zaterdag 5 augustus 2017 21:55 schreef Njosnavelin het volgende:
[..]
De liefde van de man gaat door de maag, dat blijkt wel weer.
Was jij niet blauw?quote:
jam!quote:Op zaterdag 5 augustus 2017 19:21 schreef Zo-is-dat het volgende:
Nachos uit de oven met gehakt, paprika, ui, geraspte kaas, jalepenos, zure room, komkommer, tomaat, ijsbergsla, guacamole en deze salsa: http://thepioneerwoman.com/cooking/restaurant-style-salsa/
Nom!
Lekker zijn die hèquote:Op zondag 6 augustus 2017 15:04 schreef Njosnavelin het volgende:
Zo'n lekker dik macademia en witte chocola koekje van de AH
Jaquote:
quote:Op zondag 6 augustus 2017 20:29 schreef FutureFairytale het volgende:
Vanmiddag volkoren pantosti met chorizo, cheddar, tomaat en avocado
Net een zelfgemaakte cheeseburger. En toe een strawberry daiquiri 'calippo'.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.naSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
[ Bericht 33% gewijzigd door Karzai op 07-08-2017 19:15:39 ]
quote:
Heb je de sigaar in de mayo gedraaid? Ziet er zo raar uit?quote:Op maandag 7 augustus 2017 19:12 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Avondeten:
[ afbeelding ]
Yup..uitgebreid op de schaaldieren toer met ( knoflook en cocktail sausen) een een dubbele portie mosselen in bier bereidt, i.c.m. wat
ik noem een "vispotje = gamba's/zalm/krieltjes " en de nodige drank.
Opvolgend
[ afbeelding ]
En " zeg maar nee, want dan krijg je er twee".. Dus nog maar een double mossel gebeuren. Heerlijk!
En na het eten:
[ afbeelding ]
Acclimatiseren met een paffert en cognacje. Tis tenslotte maandagavond.
Nee, doe ik ook. Alleen wel in setjes, niet in zo'n mooi rondje.quote:Op maandag 7 augustus 2017 23:07 schreef RobinOok het volgende:
Ben ik nou echt de enige in NL die haar lege mosselschelpen netjes in elkaar schuift?
[ afbeelding ]
Dat is in ieder geval al iets! Dank je.quote:Op maandag 7 augustus 2017 23:09 schreef Tem het volgende:
[..]
Nee, doe ik ook. Alleen wel in setjes, niet in zo'n mooi rondje.
Autist.quote:Op maandag 7 augustus 2017 23:07 schreef RobinOok het volgende:
Ben ik nou echt de enige in NL die haar lege mosselschelpen netjes in elkaar schuift?
[ afbeelding ]
Nopequote:Op maandag 7 augustus 2017 23:07 schreef RobinOok het volgende:
Ben ik nou echt de enige in NL die haar lege mosselschelpen netjes in elkaar schuift?
[ afbeelding ]
quote:Op maandag 7 augustus 2017 23:07 schreef RobinOok het volgende:
Ben ik nou echt de enige in NL die haar lege mosselschelpen netjes in elkaar schuift?
[ afbeelding ]
Hey wat een geluk, nog geen regen in 010.quote:Op dinsdag 8 augustus 2017 10:44 schreef Iwanius het volgende:
Moggu.. bijna middag al weer.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Lekkerbekje met wat fris terwijl de boefjes alias bontkraagjes onder de vogels (meeuwen)
weer loeren om iets te kunnen stelen.
Ik dank god op m'n blote knieën dat ik in een tijd geboren ben dat die dingen nog gewoon fluorescerende kleurtjes hadden. Je zal maar geboren worden tussen kutkoters met kleurstof-allergie (lees: ouders die niet eerst geoefend hebben op een cavia en die er direct een kind uit hebben geperst dat uiteindelijk minder leuk bleek dan ze wilden en dan heb je maar 2 keuzes: 1. ritalin om ze hun kop te laten houden. 2. doen alsof ze hyper-intelligent zijn en alle negatieve trekjes op allergieën afschuiven), dan leef je in een saaie kleurloze wereld.quote:
Mad omdat je geen kids kan krijgen?quote:Op woensdag 9 augustus 2017 20:28 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Ik dank god op m'n blote knieën dat ik in een tijd geboren ben dat die dingen nog gewoon fluorescerende kleurtjes hadden. Je zal maar geboren worden tussen kutkoters met kleurstof-allergie (lees: ouders die niet eerst geoefend hebben op een cavia en die er direct een kind uit hebben geperst dat uiteindelijk minder leuk bleek dan ze wilden en dan heb je maar 2 keuzes: 1. ritalin om ze hun kop te laten houden. 2. doen alsof ze hyper-intelligent zijn en alle negatieve trekjes op allergieën afschuiven), dan leef je in een saaie kleurloze wereld.
en dan geloof ik dus niet eens in god, hè.
nee, mad omdat ze tussen dat soort grut moet opgroeien, inclusief kleurloos ijsjequote:
Deze waren dertig jaar geleden al precies zo hoor...quote:Op woensdag 9 augustus 2017 20:28 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Ik dank god op m'n blote knieën dat ik in een tijd geboren ben dat die dingen nog gewoon fluorescerende kleurtjes hadden. Je zal maar geboren worden tussen kutkoters met kleurstof-allergie (lees: ouders die niet eerst geoefend hebben op een cavia en die er direct een kind uit hebben geperst dat uiteindelijk minder leuk bleek dan ze wilden en dan heb je maar 2 keuzes: 1. ritalin om ze hun kop te laten houden. 2. doen alsof ze hyper-intelligent zijn en alle negatieve trekjes op allergieën afschuiven), dan leef je in een saaie kleurloze wereld.
en dan geloof ik dus niet eens in god, hè.
Ehhh, ik ben inmiddels wel klaar met opgroeien hoor, ik krimp al bijna weerquote:Op donderdag 10 augustus 2017 08:46 schreef realAIVD het volgende:
[..]
nee, mad omdat ze tussen dat soort grut moet opgroeien, inclusief kleurloos ijsje
on topic:
koffie en een boterham met kaas
Overal zo'n beetjequote:
Dat je dat weg krijgt zo snel na een uitsmijter met drie eieren.quote:Op donderdag 10 augustus 2017 11:35 schreef Iwanius het volgende:
Lunch
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Je kan nooit een te vroege lunch nuttigen,helemaal niet als het Surinaams is.
Ziet er heerlijk uit, foto in de link Tenminste nog zachte dooiers. Bij een tent waar ik graag zit worden de dooiers te hard gebakken.quote:Op donderdag 10 augustus 2017 09:46 schreef Iwanius het volgende:
Moggu
[ afbeelding ]
Dat smaakte 30 min.geleden.
Wat nou geen eieren eten.
Dat vroeg ik me ook al afquote:Op donderdag 10 augustus 2017 12:18 schreef anndb het volgende:
[..]
Dat je dat weg krijgt zo snel na een uitsmijter met drie eieren.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
[ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 10-08-2017 20:32:24 ]
quote:Op donderdag 10 augustus 2017 20:04 schreef Tem het volgende:
Surinaamse bami met ingemaakte komkommer en sambal. Dit keer met sperzieboontje bij gebrek een kousenband.Lekker!SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik heb standaard een zak kouseband in mijn vriezer liggen
Nu cola en dropjesOp woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
Om 9 uur al aan het bierquote:Op vrijdag 11 augustus 2017 09:37 schreef Iwanius het volgende:
Moggu
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
30 min. geleden.
Nu:
[ afbeelding ]
Dessertwijntje i.c.m.een Latte en een paffert.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |